MATERIALELE CERCULUI CRIMSON
Seria Maestrilor:
SHOUD 1: "Fiecare Pas facut de-a lungul Drumului" – Realizat de Adamus, transmis prin Geoffrey Hoppe
Prezentat Cercului Crimson in data de 5 septembrie 2009
www.crimsoncircle.com; www.shaumbra-in-hd.ro;

Eu Sunt Ceea Ce Sunt, Adamus al Domeniului Suveran. Bine ati revenit, shaumbra. Bine ati venit in aceste energii minunate ale Pamintului, ale Creatiei, ale voastre.

Asa cum eu imi fac intrarea acum, pot mirosi energia de aici, … este ca si acel miros proaspat de dupa o ploaie. Voi stiti cum este cind mergeti la o plimbare in padure sau pe o pajiste si doar a plouat, totul miroase proaspat si clar, vibrant si maret. In acest fel miroase energia voastra astazi.

Voi ati trecut prin multe, multe vieti pe Pamint, voi ati trecut prin 10 ani de scoala spirituala elementara, apoi prin liceu spiritual si mai apoi prin facultate spirituala, iar acum voi sunteti pregatiti de masterat. Noi sunt pregatiti acum sa facem un rezumat al Scolilor de Mistere din Noua Energie. Au trecut 300 de ani de cind Scolile noastre de Mistere au incetat. Noi am zis ca vom lua o pauza. Au fost multe presiuni sociale si politice in acele vremuri. Noi, de asemenea, am stiut despre aceasta noua componenta a Noii Energii care in sfirsit a venit. Noi nu am putut incheia pina acest lucru nu a venit si, aici ne aflam astazi.

Este o incintare sa fiu din nou cu voi, intr-un mod nou; sunt insotit astazi de toti membrii Consiliului Crimson care au venit pentru acest eveniment al nostru - de absolvire pentru fiecare dintre voi, maestrii prin dreptul vostru - pregatindu-ne pentru aceasta parte care urmeaza a calatoriei nostre incredibile. Aceasta parte a calatoriei noastre ce urmeaza, va fi diferita. Va fi. Vom discuta despre aceasta in cateva momente.

 

Multumiri pentru Tobias

Chiar acum vreau sa ofer din inima mea, multumiri si onoare pentru energia lui To Bi Wah, ce il cunoasteti ca si Tobias sau Muiur. Au fost 10 ani de serviciu. Mult mai mult de 10 ani au fost. Dar doar in acesti ultimi 10 ani voi ati fost constienti de aceasta. Sa astepti asa de mult timp sa te intorci pe Pamint, sa fii pe partea cealalta ghidandu-va pe voi, fiind companionul vostru, stergindu-va unele dintre lacrimi, ascultindu-va povestile voastre, ascultindu-va povestile voastre, …, ascultindu-va povestile voastre.(rasete)

Da, poate ca Tobias a fost mai rabdator decit mine. Eu va voi asculta povestile doar o singura data.(rasete)

Tobias a asteptat atit de mult reintoarcerea sa pe Pamint, sa fie cu voi, ca si un parinte care vrea sa se asigure, ca cei dragi lui sa fie in siguranta, ca totul curge, si ca ei sunt in stare sa se descurce cu evenimentele din viata lor. Asa ca Tobias a asteptat si a asteptat sa se reintoarca.

Si apoi, nu cu mult timp in urma, el a dat drumul, si a zis “hai sa dizolvam energia de Tobias, voi luati-va partea voastra inapoi, eu imi iau partea mea inapoi. Eu vin inapoi pe Pamint pentru a ma alatura voua si intr-una din zile eu ma voi uita in ochii vostrii”.

Deci, toata onoarea si respectul pentru Tobias din partea tuturor cel din Consiliul Crimson ce se alatura voua astazi in acest eveniment fara precedent, alaturi de voi pe Pamint.
Asa ca noi suntem gata sa facem urmatorul pas.

 

Pasul Urmator

Am lucrat cu aproape voi toti in Scolile de Mistere din trecut, nu cu toti, dar cu aproape toti. Voi ati venit la acele Scoli ale Misterelor deoarece voi ati ajuns la un punct in viata voastra unde ati stiut ca a venit vremea sa va opriti de a mai fi doar un “om singular” si sa deveniti “om si spirit si tot ceea ce voi sunteti”. Voi ati stiut ca nu vreti sa mai aveti doar inca o alta viata in care, cineva sa va fie mama, in care sa mai aveti inca o piatra de hotar, ca si unul care curata ceea ce calul lasa in urma…. dar incercam sa fim politicosi aici. Nu ati mai vrut sa mai aveti inca doar o alta viata ca si proprietar de paminturi, sau cu functii regale, voi ati vrut mult mai mult de atit. Voi ati trecut prin multe-multe vieti, ca si acel doar “om”, sau cel putin asa ati crezut voi, asa ca voi v-ati croit drum catre Scolile de Mistere, tinute in multe-multe locuri de pe Pamint. Voi ati inceput calea voastra de a va deschide catre Spiritul din voi.

Asa ca energia mea este foarte familiara voua, da eu am putut fi un “Maestru de Serviciu” in acele timpuri. Eu pot fi un prieten minunat in anumite momente, dar voi intelegeti ca un prieten va va spune voua exact cum va vede. Un prieten va va spune cind va simti ca voi va mintiti pe voi. Un prieten nu va va spune ceea ce voi vreti sa auziti, ci va va spune ce simte ca este cel mai bun-potrivit pentru voi.
Asa ca shaumbra noi suntem pregatiti pentru pasul nostru urmator.

Va voi ruga sa imi faceti o favoare, inca de la inceput. Dati drumul la tot ceea ce voi stiti despre mine. Deoarece eu nu sunt cel din trecut ce am venit sa imi continui trecutul. Energia mea este acum cea de “ADAMUS”. Dati drumul la toate zvonurile pe care voi le-ati auzit si la toate zvonurile pe care voi le-ati creat despre mine.(rasete)

Dragi shaumbra, eu chiar iubesc sa joc roluri. Unu din lucrurile pe care va voi incuraja pe fiecare dintre voi este sa jucati roluri. Una din diferentele dintre noi, diferenta de baza dintre noi este ca eu pot sa joc roluri. Eu nu am nici un fel de frica despre asta, nu am nici un fel de frica sa imi iau o alta personalitate, deoarece eu stiu ca fiecare dintre acestea sunt parti din mine si se vor reintoarce la mine in siguranta si foarte usor. Asa ca nu imi este frica sa imi creez o expresie a identitatii mele, doar de dragul momentului, sa experimentez, indiferent ce imi apare la indemina.

Unii dintre voi va uitati la aceste cuvinte “de a juca roluri” ca la niste cuvinte negative, spunind “ei bine, nu sunt eu, cu adevarat”. Ei bine in mod absolut, sunteti. Este o expresie a voastra. Si pe masura ce jucati roluri, si va bucurati, incepeti sa realizati ca este unul dintre cele mai marete daruri pe care vi le puteti da voua.

Diferenta dintre voi si mine este ca voi va tineti agatati de o singura realitate, foarte strins compusa, comprimata, limitata realitate a voastra insiva. Si voua va este frica sa ii dati drumul. De ce va este frica sa ii dati drumul? Deoarece voi simtiti ca alte expresii ale voastre v-ar putea da la o parte? Ei bine, poate ca ar trebui. Voi simtiti ca va veti pierde controlul, ei bine voi, in mod absolut, ar trebui sa va pierdeti controlul. Voi simtiti ca veti fi coplesiti de acele energii intunecate si de tot felul? Ei bine, aceasta este o veche-veche credinta. Nu este nici o energie intunecata care sa va ia pe voi si tot asa, doar daca voua va place sa va jucati cu Intunericul.

Deci, pentru a merge mai departe, unul din lucrurile pe care va incurajez sa le faceti este “sa jucati roluri”. Nu va simtiti stinjeniti de acest lucru, nu dati inapoi de la a juca roluri, deveniti “putin nebuni”. Acest lucru va va face bine, va va deschide limitarile energetice.

Jucati-va cu diferite caractere ale voastre, vedeti care dintre ele va plac, va bucura, vedeti care dintre ele nu vi se potrivesc foarte bine. Incetati sa va mai ingrijorati despre ce altii vor zice despre voi. Ei chiar vor fi incintati si distrati sa vada diferite expresii ale voastre, in loc de a vedea aceeasi expresie singulara, uneori plictisitoare, alteori etichetata a voastra.

Eu iubesc sa joc rolul de “Maestru care impune”, sau cum unii dintre voi au zis, ca cel care va veni si va va trage una in fund. Apropo, nu e nevoie ca eu sa va trag cite una in fund, deoarece voi va trageti singuri destul de multe suturi in fund. Uneori eu va ajut sa gasiti locul potrivit unde voi insiva sa va puneti piciorul si sa va loviti singuri in fund.(rasete) Deoarece nu tot timpul acel sut in fund este bine ghidat. Dragi shaumbra, de asemenea, eu nu am venit pentru voi, pentru acest grup de shaumbra ca si “Flacara Violeta”, ca si Maestrul care voi m-ati cunoscut. Eu sunt ADAMUS. Eu provin din Saint-Germain, dar acum sunt ADAMUS cu fiecare dintre voi. Impreuna noi vom explora Noua Energie.

 

Descoperind Noua Energie

Noua Energie este aici. Noi am vorbit despre aceasta in shoudurile anterioare. Este aici, este o energie care a fost creata in afara lui “Acasa”. Este creata de voi, iar fizica sa si caracteristicile sale sunt foarte diferite de vechea energie vibrationala cu care voi ati lucrat pina acum. Nu vreau sa zic ca noi vom elimina complet vechea energie vibrationala din vietile noastre. Noi vom incepe sa integram acest lucru numit Noua Energie.

Sincer, nici eu Adamus, nici Tobias, nici unul dintre Maestrii Ascensionati, nu intelegem cu adevarat cum lucreaza aceasta. Noi avem teorii, avem idei despre asta, in special aceia dintre noi care au avut vieti mai recente aici pe Pamint. Noi avem idei generale despre cum va lucra aceasta in vietile voastre. Noi vom lucra cu voi, pentru a intelege cum sa aduceti Noua Energie in interiorul vostru.

In anumite momente va fi provocator, confuz, deoarece un lucru care il stim despre noua energie este ca nu are create cai ca si vechea energie. Vechea energie se tranforma intr-un fel de radacini si are tendinta de a se repeta pe sine iarasi si iarasi pina cind niste forte imense exterioare o stimuleaza si o imping in afara caii sale vechi prin care ea actioneaza. Prin asta ati trecut multi dintre voi in ultimii cativa ani din viata voastra, incercind sa iesiti din acea veche cale a vechii energii. Asa ca a trebuit sa luati acea infuzie de energie in interiorul vostru, creata de voi, dar acea infuzie de energie ati luat-o in voi pentru a crea un incident in viata voastra, uneori traumatic, de obicei traumatic, pentru a va scoate din acea veche cale a vechii energii.

Noua Energie lucreaza foarte diferit. Si nu suntem siguri cum. De fapt, voi ati fost de acord sa fiti parte la aceasta descoperire, voi ati fost de acord sa fiti pionierii la acest nivel urmator pe Pamint, pentru a intelege cum sa aduci inlauntru si cum este aceasta Noua Energie. Voi ati fost de acord sa permiteti la aceasta Noua Energie, pe care, apropo, voi ati creat-o, care este a voastra, si care nu vine de la un anume Dumnezeu, asta e energie veche. Aceasta este un dar al vostru pentru voi. Nu isi seteaza aceleasi cai, nu raspunde in acelasi mod, fiecare data cind este aplicata.

Este potenta. Noi uneori suntem frustrati cu vechea energie care pare uneori slaba, asa ca noi incercam sa adunam foarte-foarte multa energie in interior, noi trebuie sa depozitam vechea energie in lucruri ca si banii, ca si puterea, sau si alte multe lucruri, noi trebuie sa construim un depozit pentru vechea energie, deoarece, de multe ori, lucreaza foarte incet, este foarte cantitativa. Parte din nerabdarea voastra si anxietatile voastre recente este legata de aceasta si anume ca “trebuie sa mai fie si o alta cale mai buna”. Trebuie sa fie o alta cale de a face aceasta si intradevar este, tocmai de aceea va aflati voi aici. De aceea eu sunt aici.

Noi vom explora caile de a o aduce inlauntru, deoarece chiar acum exista in jurul vostru, intr-o arie oarecum apropiata de energia voastra umana, dar nu a intrat cu adevarat total.

Pe de o parte, pentru ca timpul nu a fost potrivit, voi ati fost foarte absorbiti de multe probleme ale voastre, de procesele voastre, asa ca nu a fost potrivit sa vina in interiorul vostru, pentru ca ar fi ars multe circuite. Voi ati depistat-o, noi cu totii am depistat-o, in incursiunile voastre nocturne din celelalte dimensiuni, voi ati pus degetul vostru pe ea, doar ati atins-o foarte incet, si ati gustat putin din ea. Dar acum, noi o vom aduce in vietile noastre.

Unul din lucrurile importante pe care acest grup, numit shaumbra, il va face este sa isi permita sa foloseasca aceasta energie pentru experientele lor personale. Va rog chiar acum, va mentionez chiar acum: nu aveti de ce va teme, nu aveti pur si simplu de ce va teme in Noua Energie. Uneori este vechea energie vibrationala, pentru ca ea contine elemente ale intunericului vostru, ale fricilor voastre, ale istoriei voastre, ale incercarilor voastre, asa ca voi vedeti uneori valuri ale vechii energii care vine in viata voastra, asa ca voi deveniti un pic anxiosi-nelinistiti despre aceasta, deoarece aceasta contine o multime de lucruri vechi, amintiri, cai energetice. Asa ca, in mod evident, voi veti fi un pic nelinistiti din aceasta cauza.

Noua Energie este in starea ei pura chiar acum. Este intr-o simpla stare de a fi. Este pregatita sa vina. S-ar putea sa fie pacalitor pentru voi si chiar pentru noi, asa cum ea raspunde prin cai total diferite, iar potenta sa este aproape necunoscuta.

 

Noua Energie si Mintea

Un lucru va pot spune din experienta mea, si, de asemenea, lucrind cu unii dintre voi, intr-un mod intens, este acela ca aceasta Noua Energie este foarte foarte potenta. Este foarte foarte pura. Si are un mod, cum sa spun, de a va arunca mintea in aer. Nu lucreaza bine cu mintea. Noi am aflat asta, pentru a fi siguri. Cind te uiti la ea pare a fi perfect logica sau, cum sa spun, naturala, si nu lucreaza asa bine cu mintea voastra. Mintea voastra este un instrument energetic vechi, ea ia vechea energie vibrationala si lucreaza cu grija, cu vechile sale cai. Mintea voastra a devenit foarte structurata de a lucra pe vechile cai.

Noua Energie nu lucreaza cu mintea in acest fel, absolut deloc. Una din provocarile care vor apare este sa aveti incredere suficienta in voi si sa iesiti in afara mintii voastre. Noi vom intra in acele principii divine despre care am vorbit mii si mii de ani in Scolile de Mistere, in munca pe care noi am facut-o impreuna. Noi vom trece dincolo de mintea umana, vom trece in mintea Divina. Ea opereaza diferit. Nu foloseste judecati si nu foloseste ceea ce voi numiti analize, nu foloseste linii drepte, sau logica sau ierarhii logice.

Mintea divina este un sistem ce foloseste compasiunea, a onora si simplitatea. Unde mintea umana tinde sa devina complexa si se mandreste cu complexitatea sa. Oamenilor destepti le place sa devina oameni complexi, dar mai devreme sau mai tarziu ei vor deveni oameni papusa, foarte ineficienti.

Asa ca voi veti fi provocati pe masura ce sunteti de acord sa incepeti sa lucrati cu Inteligenta Divina, sau Mintea Divina sau cum vreti sa o numiti voi, dar este a voastra si merge dincolo de inteligenta umana. Nu este o baza de date, nu se bazeaza pe trecut pentru a se uita in viitor, mintea divina nu face asta deloc. Divinitatea intelege principii foarte simple, si anume ca totul este bine peste tot in toata Creatia.

Asa ca Mintea Divina este o minte care are foarte mare incredere, ea intelege in cuvintele lui Tobias ca “nu conteaza”. Se uita mai degraba la explorare, in loc de a proteja. Si asta o sa fie provocator pentru unii dintre voi. Pe cind mintea voastra umana s-a uitat dupa protectie, siguranta si securitate, Mintea voastra Divina combinata cu Noua Energie nu ii pasa cu adevarat despre aceste lucruri. Tocmai de aceea, uneori sinele vostru uman pur si simplu va urla: “protejeaza-ma, salveaza-ma, vino si intelege-ma chiar acum”.

In timp ce Divinitatea nu are nevoie, nu-i pasa sa protejeze nimic. Aceasta este o credinta artificiala de a te proteja. Sa te protejezi de ce anume? De dragostea care este tot timpul in tine, de starea de Ascensiune in care sunteti cu adevarat si doar experimentati cum sa ajungeti acolo, de faptul ca totul este o stare perfecta de a fii? Este timpul sa depasim toate aceste sisteme de credinta care au fost implantate si activate cu mult timp in urma, cum ca o forta intunecata sau o alta forta te poate lua, toate acestea nu mai merg. Au fost tentative, voi ati atentat la altii, ei au atentat la voi, nici aceasta nu merge.

Voi nu puteti fi consumati de altul, voi nu puteti fi prinsi/captivi in realitate. Voi sunteti cu adevarat, “Fiinte Suverane”. Asa ca nu este nimic cu acest concept de a proteja lucruri, de a face fortificatii, de a pastra. Va vor aduce si mai multe frustrari, dificultati si provocari care nu mai merita.

 

Mergind mai departe

Noi vom incepe sa exploram natura libera a Spiritului, in timp ce suntem aici pe Pamint. Unul din lucrurile care vor fi foarte diferite, pe masura ce mergem mai departe, in comparatie cu vechile Scoli de Mistere, este acela ca in vechile Scoli de Mistere noi ne uitam sa deschidem niste “usi interioare”, usi care au fost inchise inca din timpul Atlantisului. Noi ne uitam sa selectam spiritualitatea si misticismul din noi insine. In mod general, noi am facut asta in locatii ascunse, si in general, am facut-o depasindu-ne conditia umana.

Asta a permis fiecaruia dintre voi sa isi deschida usi. Si pe masura ce s-au deschid aceste usi interioare, voi ati fost coplesiti de unii dintre demonii care erau acumulati acolo. Multi dintre voi ati avut experiente traumatice in vechile Scoli ale Misterelor, intilnindu-va demonii vostrii, intilnindu-va intunericul vostru, intilnindu-va ceea ce voi spuneti ca este vechea voastra karma. Acestea sunt lucrurile pe care le-ati facut.

Au fost si lucruri frumoase pe care le-ati facut si care au iesit cind ati deschis acele usi. Voi ati inteles in final, ca este si o parte mistica a voastra, ati inteles ca sunteti mult mai mult decit “doar” o fiinta umana. Voi nu incercati sa escaladati ceva obstacole, incercind sa va gasiti calea inapoi catre gratia lui Dumnezeu. Voi ati inceput sa intelegeti ca este ceva mult mai mult sa traiesti pe Pamint, decit sa treci prin rutina fiecarei zile.

Asa ca au fost multe beneficii ale lucrului nostru impreuna in Scolile de Mistere.

Va fi un pic diferit acum, deoarece noi vom continua sa deschidem unele din aceste usi interioare. Noi vom face acest lucru, nu prin deschiderea de chakre, nu prin deschiderea de portaluri energetice in voi insiva, si draga Doamne, nu prin deschiderea de portaluri energetice in restul lumii. Lasati acestea pe seama amatorilor spirituali. Intradevar, eu iubesc sa va trec pe voi prin toate aceste noi lucruri.(rasete)
Apropo, am avut cateva discutii cu Cauldre si cu Linda, inainte de asta. Da, o sa imping cateva zone de confort, si in mod evident, o sa imping cateva zone de confort si la ei. Si am si cateva cereri pe care o sa le aduc, intradevar, dar doar pentru Cauldre nu pentru Linda.

Draga shaumbra, acestea sunt noi timpuri aici pe Pamint, unele dintre cele mai interesante de pina acum. Noi vedem aceasta in toata lumea. Noi o sa exploram cum este sa aduci Noua Energie si sa treci dincolo de minte, sa fii divin si mistic si totusi in forma umana.

Nu o sa fie ceva de genul Iisus Cristos, sa mergi pe ape. Unii dintre voi aveti construita in voi insiva acea energie arhetipala. Voi vreti sa fiti ca Hristos. Voi vreti sa va impresionati cu asta prietenii, rudele si discipolii.(rasete) Dar uitati-va ce a primit Jeshua.(rasete) Nu lucruri asa de bune.

Obiectivul nostru nu este acela de a merge si a-i impresiona pe altii, dar intr-un mod ciudat, va fi si asta, deoarece vor vedea in voi ceva foarte diferit de ceea ce ei sunt deja.

Dar ei vor trece dincolo de acele ridiculizari si acel scepticism, pe care ei deja le au.(rasete)  Vedeti voi, ei inteleg, ei va vad pe voi ca va transformati, ca sunteti diferit si ei nu plac acest lucru, oamenii nu plac acest lucru. Oamenilor, in mod individual si colectiv, le place ca totul sa se miste si sa aiba acelasi trecut si aceleasi cai. Oamenii iubesc rutina, oamenii iubesc limitarile, oamenilor nu le place sa vada pe altcineva ca ajunge foarte departe. Doar suficient de departe, dar nu foarte departe, incit sa depaseasca pe altcineva.

Mintea umana, conditia umana este foarte programata, programe ce merg pina departe in vremurile din Atlantis si continua si acum. Noi vom merge dincolo de asta. Noi vom merge dincolo de ce este evident. Vedeti voi, chiar acum pe Pamint, sunt aceste straturi sau sisteme de credinta de a nu fi Creator. Oamenii, guvernele, companiile nu plac Creatorii. Poate, uneori, le place cuvintul, dar de fapt nu le plac Creatorii. Ei ii plac pe cei care ii urmeaza si pe cei care se conformeaza. Noi, draga shaumbra, vom fi rebeli.

 

Pionierii Noii Energii

Asta nu inseamna ca vom sta in vreun colt stupid de strada si vom vintura lozinci pentru mass-media. Nu inseamna ca vom starni revolte, si sa rasturnam si sa ardem masini si sa facem tot felul de astfel de lucruri. Asta este o energie foarte-foarte veche, dualistica, care cauzeaza multe conflicte si drama. Noi vom fi rebeli in sensul ca noi vom fi Creatori, noi vom fi experimentatori, oameni de stiinta ai Noii Energii. Noi o vom integra in vietile noastre, noi o vom folosi, noi nu doar vom discuta despre ea, ci o vom folosi. Unul dintre lucrurile importante pe masura ce mergem mai departe, este pentru toti shaumbra, de a-si impartasi experientele unii cu altii.

Staff-ul vostru, cei care va serveste pe voi zi de zi cunoaste aceasta tehnologie care face posibila aceasta. Va fi o noua tehnologie care va veni sa lucreze cu voi la aceasta. Unul dintre lucrurile importante este “sa nu ramai izolat de unul singur”, nu inseamna insa ca nu va fi nevoie uneori, in majoritatea cazurilor.

Dar, da voi veti avea nevoie sa fiti singuri, uneori. Si aceasta este una din cerintele de a merge mai departe. Voi ati observat, in special, mai recent, cind nu ati luat un timp doar pentru voi, desi voi ati stiut intuitiv ca ar fi trebuit sa faceti asta, ati observat ca lucrurile au inceput sa o ia razna. Lucrurile au inceput sa fie rele, iar voi ati inceput sa intrati in acele energii foarte periculoase. Voi aveati nevoie sa luati un timp doar pentru voi. Noi va cerem sa faceti asta, sa luati acest timp pentru voi. Dar, de asemenea, va fi un timp de a impartasi experientele voastre cu Noua Energie, cu alti shaumbra.

Ei, pentru cea mai mare parte a timpului, ei inteleg prin ce treceti voi, noi de asemenea trecem. Noi suntem foarte mult individuali, dar in acelasi timp, noi stam conectati ca si grup. Este o munca intensa pe care noi o desfasuram noaptea impreuna.

In aceste 6 saptamini, in special, daca nu ati observat, noi am facut o foarte intensa munca de reconectare, reprogramare si redirectionare, in celelalte tarimuri. Insasi caile de a dormi s-au schimbat, dar ceea ce noi am facut mai departe, noi am iesit din shaumbra service center si din celelate lucruri si am petrecut timp pentru noi insine. Intr-un fel, putem spune ca noi ne-am reconectat din nou, cu Cauldre si Linda si cu fiecare dintre voi.

Noi am setat un nou mod de a manevra potentiale. Pe masura ce noi intram in munca noastra impreuna, vreau ca voi sa impartasiti, sa impartasiti pe forumuri, si prin alte tehnologii, despre care vom vorbi si cu care staff-ul vostru va iesi la iveala. Dar ceea ce este important este de a vedea prin ce trec alti shaumbra, sa auziti despre experientele lor. Si nu este vorba despre ceea ce voi denumiti “succes” cu fiecare experienta in Noua Energie in care voi intrati. Succes este o veche energie de setare a mintii. Si nu este vorba despre succes sau esec cind vine vorba despre aceasta, ci este vorba despre experiente, este vorba despre cum voi ati intrat in acele experiente.

Comunicati unii cu altii despre experientele voastre personale, in mod special, pe masura ce intram in aceasta serie de shouduri pe parcursul anului ce urmeaza. Vom trece prin niste teme de casa foarte specifice, discutii, invatari impreuna.

Asa cum am zis, voi sunteti cu adevarat, oamenii de stiinta, pionierii, dezvoltatorii, cei ce integreaza Noua Energie. Vom trece prin acestea impreuna.

In cazul in care doriti sa stiti, daca aceasta va schimba viata voastra, ei bine, in mod absolut o va schimba. Multi dintre voi ati trecut prin multe reorganizari in viata voastra, prin unele din dificultati si provocari, cu lucruri ca slujba voastra, familia voastra, sanatatea voastra. Asta a fost parte a ultimilor 10 ani. In ultimii 10 ani voi ati trecut prin multe procese. Vreau sa spun ca multi dintre voi ati fost foarte absorbiti de voi insiva in ultimii 10 ani. A fost frumos, deoarece voi ati intrat in multe energii blocate ale voastre insiva.

Noi nu vom deveni absorbiti de noi insine, pe acest nou drum. Voi veti deveni voi insiva, veti ajunge sa va imbratisati (sa acceptati) sinele vostru divin, veti ajunge sa va imbratisati sinele vostru social, care integreaza pe ceilalti oameni de pe Pamint, si veti ajunge sine universal, adica partea din voi care se conecteaza cu toate energiile din Univers, dar nu veti fi absorbiti de voi insiva. Noi vom fi dincolo de asta, dincolo de procese.

Tobias a permis procesele (de transformare), poate el a simtit ca e nevoie de ele, poate ca intradevar a fost nevoie, poate ca acestea i-au permis lui sa intre in problemele voastre,  i-a permis lui sa intre in lacrimile voastre, el a permis foarte multa vorbarie.(rasete) Noi vom merge dincolo de acestea.

Nu din cauza ca noua nu ne pasa, mie Adamus sau oricarui altcuiva de aici, ci deoarece, de fapt, ele lucreaza impotriva voastra la un anumit punct. Voi veti vedea asta, pe masura ce mergeti mai departe de absorbirea de sine, voi veti vedea cum, initial, ele aduc un beneficiu cind voi va uitati in interiorul vostru, va uitati la problemele voastre, la eliberari, dar sunt foarte pacalitoare, deoarece vor mai mult, voi vreti mai mult din acele lucruri. Voi vreti mai multa procesare, deoarece este o hranire energetica. Voi vreti mai mult deoarece valideaza si mai mult energia de victima. Voi vreti mai mult deoarece este o scuza, dimineata, la prinz si seara sa nu faceti nimic. Are o cale de a fi ca si cimentul, tinindu-va pe voi pe loc si devine o frumoasa scuza de nu da fata cu inevitabilul, ca “Voi Sunteti Dumnezeu, de asemnea”, ca voi sunteti Creatori, voi ati creat acest Univers, acest Pamint, vietile voastre.

Voi vreti sa fugiti de la A Fi Creator, in parte deoarece a fost un program in voi si voi ati permis ca acest program sa fie in voi, in parte ca voi ati intrat in acele cai de a trai monden, normal, in rutina. Acest lucru este foarte seductiv, va trage inauntru, va tine inauntru. Va ia totul ca sa iesiti afara din asta. Dar, pe de alta parte, cu cat mai mult voi incercati sa iesit afara, sa va luptati si sa iesiti in afara, va chinuiti sa iesiti afara, va tine inauntru si mai mult.

Deci, ce se intimpla? Noi le dam drumul, le eliberam, mergem dincolo de aceste procesari.  Si asta este probabil mai inspaimintator decit a te lupta, a te chinui sa iesi in afara lor, folosind forta bruta sa iesi afara din normalitate, pentru a deveni Tot Ceea Ce Voi Sunteti.

Asa ca, shaumbra sa respiram profund, pe masura ce intram in Scolile Misterelor din Noua Energie.

 

Trecind dincolo

Noi vom face lucruri care sfideaza logica, care sfideaza mintea, noi vom trece peste limite, nu numai in afara limitelor, ci le vom depasi.

Vom merge intr-o arie unde se cere sa aveti incredere multa in voi, nu incredere in mine, ci incredere in voi. Cind voi veti incerca sa puneti increderea voastra in mine, va voi lasa sa va prabusiti. Asa ca veti invata sa aveti incredere in voi.

Veti invata sa aveti incredere in voi, sa va iubiti pe voi, in moduri pe care nici macar nu vi le puteti imagina chiar acum. Ceea ce vom face este sa trecem dincolo de minte si de vechiul program uman, asa ca vom intra in experiente, da in experiente.

Multi dintre voi ati avut cautari spirituale, l-ati cautat pe Dumnezeu, sinele vostru, si dumnezeu stie ce ati tot cautat, de foarte multa vreme. Ati facut aceasta prin mintea voastra, ati analizat aceste lucruri, le-ati studiat, asa puneti acestea deoparte, intr-o cutie si duceti-le in alta parte. Voi le-ati studiat, si nu ati ajuns sa va intelegeti sinele vostru ori Spiritul. Voi doar puteti experimenta Spiritul, nu il puteti studia.

Asta e ceea ce vom face, vom merge dincolo de retorica, de vorbarie. Voi stiti ca, voi puteti vorbi despre iubire, voi puteti analiza iubirea, puteti scrie despre ea, si chiar sa o cantati, dar iubirea este iubire abia atunci cind o experimentezi. Pina atunci, este doar o teorie.

Voi puteti vorbi despre Dumnezeu cat e ziua de lunga, v-am auzit pe unii dintre voi, din pacate,  pontificand-ul pe Dumnezeu catre altii, dar nu ati observat ca ei au adormit? (rasete)  V-am auzit pe unii dintre voi ca aveti mari teorii despre Dumnezeu chiar acum.

Noi il vom experimenta pe Dumnezeu. Voi veti experimenta Spiritul in viata voastra. Si nici o vorba nu il va putea descrie pe Spirit si experienta cu el, experienta vietii.

Voi vorbiti despre viata, voi vorbiti despre NE (noua energie). Dati drumul la toata vorbaria voastra despre NE. V-am vazut pe unii dintre voi spunind ce este NE si ce este VE (vechea energie), criticind ceva ca fiind din VE. Dati drumul acum la toate acestea. Deoarece toate sunt vorbarie, retorica. Este timpul pentru a experimenta. Veti experimenta NE in viata voastra. Cred ca trebuie sa dati drumul si la cuvintele de NE, deoarece ele vor devenii neinsemnate. Voi veti experimenta Integrarea, Implinirea, Completarea, cum vreti sa-i ziceti voi, dar nici unul dintre aceste cuvinte nu va fi satisfacator.

In NE voi veti experimenta odata pentru totdeauna, creatiile voastre si abia apoi veti intelege cuvintele “Eu Sunt Dumnezeu, de asemenea”. Cuvintele vor deveni neinsemnate si se vor transforma in experienta. Iar acea experienta va radia in fiecare parte din voi. Acea experienta este cea care va atrage studentii, este ceea ce va va permite sa deveniti un Standard. Aceea experienta pe care o veti avea, fata de intelectualizare, de analiza, va va schimba dinamica energiilor voastre.

In ultimele 6 saptamini, noi am lucrat la, nu la o reprogramare, dar, de fapt, la deschiderea sistemului vostru energetic pentru a permite la aceasta NE sa vina. Am lucrat la eliberarea a multe probleme care erau acolo si a multor griji, pentru a va deschide pe voi catre NE, catre Spirit, catre Divinitate, catre Implinire, astfel incit sa nu mai fie vorba de “nevoie” , de “vreau”, si nici sa nu mai fie nevoie de acel morcov in fata voastra dupa care tot alergati. Noi vom trece dincolo de aceasta.

Voi face o declaratie foarte indrazneata aici, in timp ce Cauldre se ascunde dupa sticla cu apa. Eu va voi garanta fericirea voastra, implinirea voastra. Eu stiu ca pot face aceasta. Eu stiu ca va pot spune voua ca daca voi permiteti la acea incredere in voi insiva si lucrati impreuna cu shaumbra, voi veti deveni total integrati in voi insiva si va veti permite voua sa participati la Scolile de Mistere. Voi aveti acest lucru in voi care va lipseste de multa vreme si anume, fericire, pace interioara, cum vreti voi sa o numiti, implinire, Maiestrie pe Pamint, statutul de Ascensionat si voi veti pasi ca o Fiinta Ascensionata, in experimentarea si realizarea acestei stari, impreuna cu cele peste 1.500 de Fiinte Ascensionate care vor fi aici pe Pamint.

Nu vreau sa cadeti acum in capcana acelei intrebari: ”am sa vad aure?” , acestea sunt jocuri copilaresti. “Voi face vindecari instantanee pe altii?”, naiba stie, lasati-i sa sufere.(rasete) E adevarat. E mai mult adevar in asta decit va puteti imagina. Eu stiu astfel de lucruri egoiste, v-am vazut pe unii dintre voi, voi ati incercat sa faceti vindecari instantanee pe altii, rusine voua. Eu cu adevarat va zic asta. Am vazut pe unii dintre voi. Voi ati facut asta pentru ca voi ati vrut sa dovediti ca sunteti un fel Iisus, intors inapoi pe Pamint.

Noi vom lua o abordare total diferita. Am sa va provoc pe voi. Am sa arunc afara o gramada de lucruri. V-am vazut pe unii dintre voi tinind foarte strins de unele concepte si nu va imaginati cu ar fi posibil sa dati drumul la astfel de lucruri. Ei bine, voi veti da drumul, mai devreme sau mai tarziu. Cu lovituri, cu strigate, poate, intr-un total sens al permiterii.

Asta e NE. Ea nu lucreaza ca VE. Chiar acum, dragi shaumbra, este un anumit nivel al simtirii voastre intuitive care apare in voi. Un simtamint al energiei care este diferit, foarte diferit pentru a fi definit. O parte din voi impinge acestea in afara, o alta parte e intrigata de acestea. Aceasta e NE. Doar putin din ea, doar o bucatica, care vine in voi chiar acum. Noi vom incepe sa lucram cu asta.

Nu stiu cate luni, sau ani sau decenii vom avea impreuna, dar voi lucra cu voi. Fac un angajament cu voi, in primul rind ca, voi va veti gasi fericirea, fericirea voastra, implinirea voastra, indiferent cum vreti sa o numiti. Dar chiar inainte de a o gasi o sa ma blestemati in draci.(rasete) Chiar inainte de a o gasi, va parea ca aveti o cadere, o prabusire, dar va fi doar un moment trecator.

Stiu ca eu pot sa spun toate aceste, deoarece eu stiu cine sunteti voi, stiu la ce lucram impreuna si mai stiu, uitindu-ma la energiile voastre ca, voi, intradevar, sunteti acolo. Acum este vorba doar despre a face acel pas si sa pasim in experienta. Si sa lasam sa fie realizata in vietile voastre aici pe Pamint.

Noi nu vom face lucrurile teribil de esoterice, nu le voi face filosofice cu voi. Vor fi zile cind vom merge impreuna si voi veti simti ca nimic nu se intimpla, numai pentru a afla ceva mai tarziu ca ceva foarte intens s-a intimplat. Acesta e felul in care NE lucreaza. Vor fi perioade cind voi veti gaindi ca nu faceti nici un progres, si deodata sa realizati ca progresul a fost doar o iluzie si ca de fapt, voi ati facut ceva chiar bine.

 

Descuind Trecutul

Noi vom explora ceea ce eu personal am un interes, noi vom explora potentialele inchise sau ascunse din trecut. Trecutul contine cantitati imense de iubire, trecutul incearca sa se uneasca cu acest lucru numit NE. Dar multe lucruri din trecut sunt inchise in sisteme de credinta si in istorie, dati istoria toata la o parte, istoria este scrisa intr-un mod foarte liniar, iar istoria voastra e la fel. Cind voi va uitati inapoi, puteti zice, “ei bine, Adamus, eu am un trecut foarte clar si foarte bine definit, cel putin aceasta viata”. Nu este asa deloc. “Dar, Adamus, eu am toate fotografiile, ti le pot arata”. Voi vedeti doar o mica parte a istoriei voastre, a trecutului vostru.

Ce se intimpla este ca potentialele trecutului au fost inchise acolo. Ele au fost ascunse foarte-foarte istet, tocmai de aceea voi credeti ca voi sunteti cine sunteti, in comparatie cu cine ati fost voi cu adevarat. Voi le-ati inchis acolo, ati permis si la altii sa le incuie acolo, si apoi v-ati definit pe voi intr-un spectrum foarte mic, dar nu nu este cine sunteti voi cu adevarat.

Mergind in trecut si descuind potentialele de acolo sau cum le mai numiti, realitatile alternative, care nu sunt de fapt, deloc alternative, ele chiar exista, doar ca voi ati ignorat ca exista, deci mergind in trecut este un lucru foarte periculos. Sunt dragoni si demoni pazind usile trecutului. Voi ati pus acesti gardieni in parte pentru siguranta voastra, in parte pentru simtul iluziei. Noi insa vom merge in trecut acum si vom descuia acele potentiale. Noi vom schimba trecutul vostru, nu al altcuiva, insa vom schimba trecutul vostru, sunteti voi pregatiti pentru asta? Hmmm, nu ziceti inca da, pina nu cititi si conditiile.

Voi veti ajunge sa intelegeti ca persoana pe care o vedeti in oglinda, persoana care este acolo, nu este deloc o buna reprezentare a cine sunteti voi cu adevarat. Dar, mergind in trecut, voi veti vedea niste lucruri pe care s-ar putea sa nu vreti sa le vedeti prin ochii omului care ati fost pina acum. Cu alte cuvinte, voi nu ati fost pregatiti pentru asta cu un an in urma, sau doi ani in urma, dar sunteti gata pentru asta acum.

Eu voi fi cu voi in fiecare minut din fiecare zi si fiecare noapte, aceasta este promisiunea mea pentru fiecare dintre voi. Eu voi fi tot timpul acolo.

Exista un anturaj care lucreaza cu mine, sunt maestrii ascensionati care se intorc pe Pamint acum si cu care suntem conectati, sunt aspecte ale voastre cu care noi suntem conectati si comunicam continuu cu ele. Eu voi fi cu voi fiecare pas pe acest drum.       

Nu ma rugati sa fac lucruri pentru voi, nu ma rugati pentru raspunsuri, insa, eu voi fi cu voi, in onoare.

Nu fugiti si nu va ascundeti de mine, desi eu stiu ca o veti face. Vor fi perioade cind veti fi foarte rusinati/stinjeniti de anumite actiuni de-ale voastre, va veti dori sa nu fiu acolo, voi veti pretinde chiar ca eu nu sunt acolo, asa ca pentru voi, eu nu voi fi. Insa pentru mine, eu voi fi acolo.

Draga shaumbra, noi vom merge in trecut, pentru a descoperi, cu adevarat, viitorul nostru. Noi vom merge in trecut pentru a descuia niste energie foarte dinamica, plina de iubire, dar uneori infricosatoare. Asa ca voi nu veti fi impinsi in definitii, nu veti fi impinsi intr-un cristal, voi ati ras cind eu am zis ca am fost inchis intr-un cristal timp de 100.000 de ani. Insa voi stiti cat de mult ati fost voi prinsi in “cristalul” vostru? Mult mai mult de 100.000 de ani. Cristalul vostru este trecutul vostru. Voi ati fost prinsi in el, si ati fost izolati de el in acelasi timp, asa ca vom merge si il vom deschide.

Nu intru acum in despre cum vom face aceste lucruri. Vom face aceste lucruri in unele din viitoarele noastre clase. Dar voi veti ajunge sa intelegeti ce eliberator este, cata energie a fost comprimata, cata greutate a fost pusa deasupra voastra, este ca si cum ati fost ingropati in pamint in tot acest timp. Cand veti verge in trecut si veti descuia fiecare parte a lui, va schimba prezentul, va schimba trecutul, va schimba cursul istoriei voastre, va schimba totul. Veti descoperi lucruri despre voi insiva care va vor uimi pe voi.

 

Viitorul si Prezentul

Noi vom merge de asemenea, si in viitor si in potentialele sale. Noi nu vom seta viitorul pentru umanitate; noi ne vom uita la potentiale. Noi vom fi “meteorologi”. Noi ne vom uita la directiile in care o va lua umanitatea. Noi vom arunca o privire la setul vostru de creatii care sunt si stau acolo un viitor. Ele sunt acolo chiar acum, uitandu-se dupa voi sa vina si sa umble alaturi de voi. Voi sunteti constienti de ceea ce este in viitorul vostru?

Unii dintre voi aveti o gradina plina de buruieni, care este deja acolo. Unii dintre voi aveti asa de multa frica, afara acolo in viitorul vostru, asa ca viitorul vostru s-a oprit de fapt. Daca un “cititor” s-ar uita la vietile voastre, el ar inghiti in sec . V-ar spune ca “nu veti ajunge prea departe”. Dar, de fapt puteti, dar acolo sunt prea multe ziduri de frica.

Unii dintre voi ati luat ce era mai prost/rau din trecutul vostru si l-ati pus in viitorul vostru, pentru a va repeta. De ce? Ei bine, voi ganditi ca daca voi repetati iarasi si iarasi si iarasi, asa cum zice in cartea sa Cathy, poate ca voi veti ajunge la alt rezultat (se refera la cartea lui Cathy Archer care a fost lansata mai devreme inainte de shoud). Dar nu veti avea. Voi intotdeauna veti avea acelasi rezultat daca repetati aceleasi actiuni cu acelelasi setari in minte. Asa ca voi ati luat gradina voastra din trecut si ati pus-o in viitorul vostru. Voi v-ati destinat sa va repetati pe voi insiva.

Noi insa vom merge acolo. Si noi vom dezveli unele dintre acestea. In primul rind, noi vom fi constienti de ce se afla acolo, apoi, insa, le vom dezveli. Unii dintre voi nu aveti nimic in viitorul vostru. Voua va e frica sa va planificati…, va e frica sa creati, pot spune, in viitorul vostru. Voua va e frica ca poate e un lucru gresit, asa ca voi nu puneti nimic acolo. Ce se intimpla cu voi atunci? Ei bine, voi sunteti subiectul destinului si al dorintelor altora. Voi nu l-ati creat pentru voi, asa ca viitorul va fi creat de altii pentru voi. Unii dintre voi sunteti chiar multumiti cu asta. Voi mai degraba ii blamati pe ei, decit sa fiti un creator de drept.

Noi vom arunca o privire la trecut, la viitor, si apoi noi vom aduce toate astea in momentul prezent - momentul prezent unde acestea se actualizeaza si materializeaza, si unde, de fapt, se experimenteaza. Apropo, voi nu puteti experimenta - pina la punctul in care voi sunteti in momentul Acum - voi nu puteti experimenta prea multe in trecut sau in viitor. Voi primiti indicatii despre experiente in trecut sau in viitor, insa voi puteti experimenta total in Acum. Acesta este motivul pentru care Acum a fost creat, de fapt, singurul motiv pentru care Acum (momentul prezent) a fost creat. Altfel, realitatea asa cum o cunoasteti ar fi fost cuprinsa doar in trecut si viitor. Exista, de fapt, o frumoasa teorie si formula dincolo de asta si o frumoasa fizica. Dar voi ati fost suficienti de straluciti sa creati momentul prezent ca sa puteti experimenta. Tocmai pentru asta este prezentul.

Noi vom merge foarte intens in anumite perioade. Unii dintre voi, chiar acum, va inchideti computerele si faceti la revedere, si asta e in regula. Voi sunteti bineveniti inapoi oricind. Eu voi - la fel ca expresia creata de mine - eu va voi vorbi fara menajamente. Daca eu voi vedea ca voi sunteti in mintea voastra, acordati-mi acest drept sa va spun asta. Daca eu voi vedea ca voi va veti hrani din mine sau din oricine altcineva, permiteti-mi sa va spun asta. Daca voi vedea ca voi sunteti plini de prostii (rasete), permiteti-mi sa va spun asta, deoarece o voi face onorindu-va pe voi.

Pe masura ce noi mergem impreuna mai departe cu munca noastra, Am sa va rog cateva lucruri. In primul rind, asa cum am zis mai devreme, realizati ca eu voi fi cu voi la fiecare pas, in fiecare moment. Cind voi veti cere putina intimitate, va voi acorda, dar eu voi ramine in continuare acolo.(rasete) Nu va voi deranja, ci imi voi intoarce putin spatele.

 

Urmariti si Impartasiti Experienta Voastra

Am sa va rog sa urmariti continuu experientele voastre. Puteti tine un jurnal, puteti scrie pe un blog, puteti lua notite; nu trebuie sa faceti aceasta extensiv si nu e nevoie sa o faceti zilnic. Noi ne aventuram impreuna in noi teritorii. Noi vom merge in Lumea Noua, dar de data asta, Lumea Noua nu este o bucata de pamint de pe partea cealalta a Europei. Lumea Noua este noua constiinta, Noua Energie.

Tineti o evidenta. Veti avea nevoie de ea. Veti vrea sa o aveti. Va va ajuta sa intelegeti, in zilele care au dificultati, cum ati ajuns dintr-un punct in altul. Cind zic “dificultati”, nu vreau sa zic dificultati in sensul vechi; ma refer la dificultati ca si faptul ca nu veti intelege cu mintea, ca lucrurile nu au sens deloc.

Acesta este un alt punct pe care il voi face, sunt unele lucruri care nu vor avea sens deloc. Am sa va rog sa fiti confortabili cu asta. O parte din voi vrea imediat sa sara si sa analizeze si sa rezolve logic sau altfel, si apoi voi veti deveni foarte inconfortabili cind veti vedea ca acolo nu e nimic logic, cind va sfida logica si va sfida fizica. Iar apoi voi va veti simti foarte nervosi. Va veti simti ca v-ati pierdut controlul. Va veti simti ca si cum fugiti inapoi tot drumul pina la siguranta din Vechea Energie.

Acesta e momentul cind trebuie sa va opriti, sa respirati adinc si sa experimentati; sa experimentati cum este asta. Dati drumul la toate astea sa plece. Unii dintre voi veti avea sentimentul ca sunteti ametiti, ca va pierdeti mintile mai mult decit credeti voi sunteti acum,  altii ca va veti pierde echilibrul, probleme cu ochii, si tot felul de astfel de lucruri. Dati-le drumul. Acestea fac parte din experienta de a integra Noua Energie, sunt parte a calatoriei noastre impreuna, ca si pionieri.

Tineti notite. Ele va vor ajuta sa impartasiti cu alti shaumbra, si in aceasta impartasire este o mare frumusete - cind voi impartasiti povestile voastre, confuziile voastre, cu altii. Acum, am sa va cer, ca, pe masura ce va impartasiti povestile voastre, cu altii care le citesc sau le asculta, sa nu pontificati (opinii pompoase sau dogmatice). Nu incepeti sa oferiti o multime de sfaturi necerute, in afara de faptul in care la sfarsitul povestii se spune ca “Eu voi aprecia sfaturile voastre”. Nu incepeti sa spuneti la altii ce au facut bine si ce au facut gresit.

Acest intreg concept - pe care Tobias la introdus recent - ca voi nu ati facut nimic rau. Voi nu puteti face rau. Credeti-ma. Voi nu puteti face rau. Voi puteti avea o multime de experiente intradevar rele, dar voi nu puteti face rau.

Nu vreau ca cineva sa critice pe altcineva pentru experientele lor ori sa le super-analizeze. Eu vreau ca ei sa ii onoreze. Aceasta este partea motivului de a impartasi, aceea ca acest lucru poate fi onorat, ca si altii sa invete din el. Nu vreau ca cineva sa-si arate superioritatea prin asta. Si nu vreau ca voi sa va simtiti stinjeniti cind va impartasiti povestea voastra - in afara faptului cind voi sunteti aici cum mine la intrebari si raspunsuri.(rasete) Asa ca, Shaumbra, impartasiti povestile voastre.

 

Participati

Acum, alt lucru este, pe masura ce noi ne imbarcam pentru urmatoarea noastra parte a calatoriei, ca eu va rog sa participati total. Nu mai este ca pina acum, ca unii sa stea dincolo de linie, asa cum a fost in ultimii 10 ani. Cunosc pe unii dintre voi, care aveti nevoie sa stati pe margine inainte de a intra pe teren. Dar, daca voi vreti sa fiti parte a aceste adunari, voi trebuie sa fiti in terenul de joc.

Asta inseamna ca voi sa participati. Nu sa stati pe tusa si sa criticati antrenorul si jucatorii. Voi va trebui sa fiti pe teren. Voi nu doar veti invata de la ei, si voi veti invata impreuna cu ei. Voi nu doar veti lua notite pentru a le folosi mai tarziu, ci le veti folosi chiar acum. Deveniti activi, implicati-va. Fiti parte a acestor shouduri. Ele sunt ale voastre, nu sunt ale mele. Fiti o parte din ele. Cititi-le, ascultati-le, atingeti-le. Nu imi pasa ce le faceti, dar fiti parte din ele.

Nu va fi loc, nu vor fi incaperi pentru participanti intimplatori. Nu va fi loc pentru critici, pentru judecati. Noi suntem toti participanti la asta, impreuna, si asta e o munca serioasa si frumoasa. Aceasta este o munca uimitoare si potenta, dar nu este loc pentru cei care doar vor sa-si puna piciorul in ea, sa o atinga usor cu piciorul.

Pentru fiecare dintre voi care alegeti sa va implicati, pe masura ce mergem in explorarea Noii energii pe Pamint… (un telefon celular suna) … unul din lucrurile pe care nu le voi tolera pe parcursul discutiilor mele sunt telefoanele celulare. Va rog sa-l inchideti imediat. Multumesc.

Pe masura ce noi vom merge mai departe in aceasta munca, vreau ca voi sa va aduceti energia voastra in Crimson Circle si in Shaumbra. A aduce energia voastra inseamna sa faceti munca voluntara, sa ajutati intr-un fel sau altul. Nu mai este o cursa libera in nici un sens. Noi vom da foarte mult de la noi - toti cei din Consiliul Crimson - in moduri fara precedent. Noi va vom sustine si incuraja si lucra cu voi foarte, foarte intens. Dar voi trebuie sa contribuiti cumva. Voi trebuie sa va aratati intentia voastra de a intra in aceasta Noua Energie. Altfel, Noua Energie tinde sa lucreze pentru voi in anumite moduri in care va va fi foarte greu sa intelegeti.

Ceea ce vreau sa zic este ca daca voi va implicati, participati, puneti energia voastra in asta, voi veti fi in aceasta curgere a energiei cu noi toti, cu ceilalti shaumbra, pe masura ce experimentam Noua Energie. Daca voi ginditi ca veti face o cursa libera (fara sa va implicati), aceasta nu va lucra pentru voi in acelasi fel. Fiti voluntari. Ajutati. Faceti ceva. Contribuiti.

Am fost foarte afectat in legatura cu Linda, Cauldre, stafful de la Crimson Circle, care erau foarte preocupati despre a va merge bine voua, despre beneficiile voastre, si care va dau voua foarte multe pe gratis, si care se ingrijorau foarte mult pentru banii cu care sa opereze aceasta organizatie care va serveste pe voi. Ei cheltuie o cantitate excesiva de timp cu aceste ingrijorari, care ar putea fi folosit acum ca timp de a explora si munca de pionierat. Asa ca, indiferent ca contribuiti cu timp, indiferent ca contribuiti cu bani, ori fie ca contribuiti in fiecare zi cu binecuvintari catre ei - si nu ma refer la a-i binecuvinta odata, ci binecuvintari care chiar merg catre ei - deoarece acestea chiar ajuta, de asemenea, si ii ajuta pe ei sa va serveasca pe voi.

Va zic asta, in ciuda discomfortului si a stinjenirii lui Cauldre, si intr-o masura si a lui Linda, deoarece ei doresc sa serveasca, si de asemenea, Aandrah ori Norma, Garret, stafful CC care lucreaza foarte, foarte mult. Acum, ei au nevoie de suportul vostru.

Acesta nu este un apel pentru bani. Daca aud pe cineva ca zice ca e vorba de a bate toba pentru a aduna donatii, atunci eu voi bate toba sa va scot afara. O astfel de energie nu este binevenita, daca asta cautati. Daca voi nu intelegeti nevoia de a contribui energetic, constient, financiar, voluntar ori in alt fel, voi nu aveti nevoie sa mergeti mai departe. Noi nu vrem sa aducem impreuna pe cei care ramin in urma, pe codasi si pe non-participanti. Sper ca sunt foarte, foarte clar cu asta.

Am avut niste discutii foarte lungi cu stafful, cu Linda si Cauldre recent, si i-am incurajat pe ei sa faca diferite lucruri, de exemplu, sa puna un pret mai mare, care sa aduca un venit mai mare pentru servicul pe care ei il fac. Ei nu au fost inclinati sa faca asta, voi puteti spune, din bunatatea inimii lor. Dar eu am sa va incurajez pe voi sa faceti un pas mai departe, fara ei si sa platiti pentru transmisia lunara, pentru shoud, asa cum am discutat, iar ei au respins asta. Ei au zis nu. Ei vor ca shaumbra sa fie in stare sa participe la asta, fara o restricite financiara, mai ales pentru cei care nu isi permit.

Dar eu am sa va zic, dragi shaumbra, daca voi ascultati/cititi asta chiar acum, voi puteti face voluntariat, voi puteti contribui ori puteti trimite binecuvintarile voastre din inima. Toate aceste lucruri ne vor permite la noi toti sa continuam munca noastra impreuna si sa mergem mai departe.

 

Asistenta si Suport

Va exista asistenta si va exista suport care vor veni spre voi din locuri necunoscute, pe masura ce noi vom lucra impreuna. Iar eu nu ma refer aici doar la fiintele angelice, ci ma refer la fiinte de pe Pamant, care vor aparea. Eu ma refer la ceva, pe care il voi descrie intr-una dintre viitoarele noastre discutii, ma refer la fiinte in Noua Energie, care, literal, sunt create si formate pentru a veni si a va servi pe voi. Aceasta munca este extraordinara si acest serviciu este extraordinar; exista resurse extraordinare, care vor aparea pentru fiecare dintre voi.

Asa cum probabil ati observat pana acum, aceste lucruri nu va vor face un om perfect, care le stie pe toate. Aceste lucruri nu va vor rezolva unele dintre problemele voastre mai vechi. Acestea vor reprezenta realizarea (constientizarea) a studiului si a muncii pe care noi o facem de eoni de timp. Iar, acest lucru este acum aici. Se afla aici, chiar acum.

Eu imi doresc sa continui intalnirile noastre lunare ca si pana acum. Acestea sunt foarte importante, deoarece desfasurarea lucrurilor se va accelera. Voi veti avea nevoie de acest timp, petrecut impreuna. Vom discuta despre directia energiilor la nivel global. Vom incepe sa discutam despre politica, fara a discuta despre favoriti, insa vom discuta despre dinamicile energiei in lucruri ca: finantele - finantele la nivel global -  vreme, politica, constiinta, Gaia. Vom discuta despre directia in care se indreapta aceasta planeta Pamant, iar din acest motiv spun ca veti fi ca si niste prezicatori ai vremii sau pentru alte domenii. Voi veti ajunge sa aveti un simtamant al intuitie foarte dezvoltat, astfel incat veti sti ce se va intampla in continuare, deoarece voi ajutati la crearea lui.

Sa respiram profund impreuna!

Schimbarile

Eu nu voi transmite in fiecare luna. Vor fi momente cand alte entitati vor veni sa va vorbeasca voua. Discutiile lor ar putea fi mult mai potrivite decat ale mele. Kuthumi va fi aici mult mai des. Vor exista si entitati noi care vor veni. Va vom da stiri, apropo, despre ceea ce face Sam.

Nu voi face, tot timpul, sesiunea de intrebari si raspunsuri de la sfarsitul channel-ului. De exemplu, astazi, nu este o zi pentru intrebari si raspunsuri, cu exceptia uneia singure, despre care voi vorbi intr-un moment.

Vor exista momente, imediat dupa channel-ul lunar, imediat dupa pauza voastra scurta, cand veti avea discutii cu voi insiva, discutii cu Norma, Garret, Linda, Cauldre si alti cativa. Discutii despre ce se intampla in viata voastra; discutii despre Shoud in sine, din momentul in care voi ati inceput sa ajutati la crearea lui; discutii despre ceea ce va urma; discutii despre experiente. Nu avem nevoie de toate acele intrebari si raspunsuri. Majoritatea lor se repeta - diferentiate pe patru categorii - insa vor exista momente in care voi dori sa preiau intrebarile voastre. Asa cum se observa maturitatea noastra aici, mie mi-ar face placere sa raspund la intrebari despre Noua Energie si despre experientele voastre, astfel incat si altii sa le auda. Deci, vor fi shouduri lunare cu sectiunea de Q&A si vor exista si shouduri lunare fara aceasta sectiune.

Deci...vom realiza o munca multa mai intensa si profunda pe parcursul Scolilor de Mistere actuale, astfel incat vom limita numarul de persoane si vom intra in energii foarte profunde. Nu incercati - cum sa spun - daca va doriti sa participati in weekend la Scolile de Mistere, care vor fi transmise, intelegeti ca va exista o taxa, pe care voi va trebui sa o achitati. unii dintre voi spun: “Imi doresc sa particip, insa nu am banii” sau va plangeti ca aceste scoli ar trebui transmise la liber, pe gratis. De ce ? Daca va doriti bani, creati bani. Vor fi acolo.

Mergand mai departe cu munca pe care o vom face, nu va mai fi loc pentru energia de victima. Nu va mai exista nici un pic de loc. Aici este vorba despre a fi creator. Este vorba despre a fi aceia care experimenteaza. Este vorba despre a descoperi trecutul, despre a deschide viitorul, experimentand chiar aici in Momentul de Acum.

 

Onoarea - Onorarea

As dori sa trec prin patru puncte cu voi. Voi veti tot auzi de acum inainte de la mine, precum si de la celelalte fiinte care vor transmite, voi veti auzi cuvantul onoare. Onoare. Este foarte important. Noi va onoram pe fiecare dintre voi, indiferent de ce se intampla. Noi onoram tot ceea ce faceti voi, tot ceea ce sunteti voi. Nu exista nici un fel de judecata.

Va voi ruga sa procedati in acelasi sens. Onorati pe toata lumea. Onorati persoanele care nu va plac. Onorati persoanele care va deranjeaza, care va supara. Onorati persoanele cu care lucrati. Onorati persoanele cu care comunicati prin acest forum si care, apropo, sper sa se curete odata. Exista foarte putina onorare aici. Exista foarte multa drama, fara prea multa onorare.

Onoare inseamna sa respecti pe cineva, indiferent daca esti de acord sau nu cu acel cineva, insa respectand punctul in care acesta se afla. Aceasta este experienta pe care el a ales-o.

Noi vom repune in drepturi cuvantul onoare. Onoare reprezinta compasiune. Tobias a discutat atat de mult despre iubire, iar acest lucru a fost bine. Au fost momente cand voi ati avut nevoie de iubire, noi am avut nevoie sa discutam despre iubire, insa acum este vorba despre onoare - onorand pe toti ceilalti. Cunosc pe foarte multi dintre voi si va place si fiti critici cu altii. Acum, incepeti sa ii onorati. Acest lucru nu inseamna ca sunteti de acord cu ei, ci doar ii onorati.

Onorandu-i, voi ajungeti sa intelegeti cum au ajuns ei acolo, unde sunt acum. Voi veti ajunge sa intelegeti unde va aflati voi. Voi veti ajunge sa intelegeti ca lumea este perfecta. Voi ii vedeti imperfectiunile sale sau ceea ce considerati voi ca fiind imperfectiuni, atunci cand va aflati in afara onoarei, deoarece voi o priviti cu ochi de critic. Voi priviti cu ochii temerilor. Atunci cand onorati lucrurile, atunci voi ajungeti sa intelegeti ca acestea se afla exact acolo unde ar trebui sa fie.

Atunci cand va onorati pe voi insiva, nu mai este nevoie sa procesati. Voi sublinia ceea ce voi spune in continuare. Atunci cand va onorati pe voi insiva, nu mai aveti nevoie, nicidecum, sa procesati. Atunci cand va onorati pe voi insiva, nu mai sunteti o victima. Noi vom repeta acest cuvant - onoare - pana cand el va fi implementat cu adevarat.

 

A Interpreta (A juca un rol)

Un alt punct important, asa cum am mentionat in partea introductiva de astazi, eu iubesc sa fiu un actor. Deci, vor exista Shouduri si Workshopuri in care nu ma veti simti ca si Adamus, insa va fi Adamus. Ma voi infatisa voua pe cai diferite in momente diferite.

A interpreta un rol este ceva minunat. Va incurajez pe fiecare dintre voi sa faca acest lucru. Sunt doar aspecte ale voastre, insa aspecte care va iubesc si pe care voi le iubiti, iar dupa ce isi termina rolul vin inapoi la voi. Voi ati inceput sa creati aceste caractere ale voastre si realizati cat de fluida este energia creatiei cu adevarat. Insa, atunci cand sunteti blocati in caracterul vostru bine definit si stramt si va este teama sa ii dati drumul, sa renuntati la el, voi veti repeta aceste tipare ale voastre din nou si din nou.

 

A Creea

Un alt lucru care va fi foarte important - foarte, foarte important - este acela de a crea ceva, orice. Creatia este calea naturala de exprimare a Dumnezeului interior. Umanii au fost conditionati de a fi ne-creatori, de a urmari rutina. Rutina este setata, disponibila, iar voua vi se cere sa o urmati. Este in asa fel realizata, inca face ca energia voastra sa fie foarte plictisitoare, nemiscata, nu ii permite sa fie dinamica.

Atunci cand umanii nu creaza ceva, ei devin deprimati. Ei devin deprimati. Ei devin tristi. Ei se simt ca si un animal inchis intr-o cusca. Deci, va voi ruga sa incepeti sa creati, sa creati orice. Orice.

Voi ati observat astazi, aici, cateva carti care au fost create. Voi ati ascultat cateva melodii care au fost create. Creati un zid din pietre, daca aceasta alegeti sa faceti. (rasete) Cumparati un acvariu pentru pesti si creati unul la voi acasa. Creati ceva, Shaumbra. Eu vreau ca voi sa incepeti sa deveniti constienti de procentul zilelor in care voi nu ati fost creativi, in care voi doar urmati rutina.

Gatitul - ce modalitate deosebita de a fi creativ, iar stomacul si corpul vostru iubeste acest lucru. A fi creativ poate insemna doar sa sari in masina, necunoscand destinatia la care vrei sa ajungi. Doar sa conduceti o perioada lunga, in loc sa urmati vechea rutina.

Unii dintre voi, care sunteti conectati pe internet, aveti idei minunate pentru crearea unor jocuri - jocuri pe internet. Creati-le; nu va mai oferite scuze ca nu puteti.

Una dintre cerintele de a merge mai departe cu aceasta energie Shaumbra este ca voi sa creati. Va voi cere justificari daca voi nu creati. Nu trebuie ca creatia voastra sa fie ceva grandios. Nu trebuie ca ea sa schimbe lumea. Poate fi ceva foarte simplu. Crosetati ceva. Orice. Pictati ceva. Cantati un cantec. Compuneti un poem. Nu conteaza. Nu trebuie sa fie ceva artistic, trebuie sa fie ceva ce ati creat voi. Orice. Bijuterii. Un film. Orice.

Toate acestea va vor elibera de unele dintre valurile grele, de unele dintre, ceea ce voi numiti, stari depresive. Si nu este totul. Exista un blocaj care va afecteaza pe voi. Oh, iar voi priviti la acele reclame TV, care spun: “Daca va simtiti deprimati, ca si cum nimeni nu va iubeste, ca si cum nu ai nici un pic de energie, daca sunteti obositi, ar trebui sa utilizati aceste pilule.” Nu, nu luati acele pilule. Fiti creativi. Orice.

Noi vom discuta despre aceste lucruri in mod repetat, si vor fi momente cand ma voi ridica in picioare, imi voi deschide ochii si ma voi plimba prin audienta si va voi intreba despre creatiile voastre. Deci, va rog, fiti pregatiti. (rasete)

Oh, mai este un alt lucru pe care vreau sa vi-l spun acum. Lui Cauldre nu ii place ceea ce am spus despre ochii deschisi in timpul unui channel. Insa iti voi spune chiar acum, Cauldre, ca da, ma voi plimba prin audienta. (rasete) Si iti voi spune chiar acum, faptul ca va fi mult mai usor cu ochii deschisi.

 

Un Animal Totem

Un alt lucru, foarte important si cu care ne vom amuza. Vreau ca voi sa creati - dincolo de imaginatia voastra - un animal totem pentru voi insiva. Incepand cu ziua de azi. Exista un motiv intemeiat pentru acest lucru. Permiteti-mi sa va explic un pic. Unii dintre voi sunteti familiarizati cu animalele totem. De fapt exista un nume stravechi pentru acest lucru. Este vorba despre o practica straveche, insa noi o vom introduce pe calea Noii Energii.

Creati un animal care este al vostru. Pentru unii dintre voi poate fi un urs, poate fi o bufnita, poate fi un vultur, poate fi un iepure minunat. Poate fi orice animal doriti, orice animal - un animal care exista pe Pamant, in acest moment. Un animal care exista - o specie care exista - pe Pamant, si eu vreau ca voi sa incepeti sa va imaginati acest lucru.

Sa zicem ca voi alegeti o caprioara (un cerb) ca si animal totem al vostru. Eu va cer sa incepeti sa vi-l imaginati, pina el incepe sa devina real. Insemnand ca acesta nu reprezinta doar acea imagine inramata, artificiala, ci voi chiar incepeti sa-l simiti - incepeti sa-i simtiti blana, pielea lui; pana in punctul in care, efectiv, puteti sa il mirositi - nu este necesar sa fie acel miros pregnant, ci este vorba despre acel punct in care il puteti mirosi; pana la punctul in care il puteti privi in ochi.

Noi vom incepe sa utilizam acest instrument, acest totem, pentru o multitudine de lucruri, pentru o lunga perioada de timp ce va urma. Este al vostru. Nu este al nimanui altcuiva. Nu este in afara voastra. Este parte din voi.

Vom incepe sa lucram cu acest totem, cu acest animal, pe care voi vi-l imaginati si care vine din voi. Acest lucru face parte din actul vostru de interpretare. Acesta este o fiinta, care va fi dragul vostru prieten, servitorul vostru, animalul vostru de companie. El va va intelege. Voi veti deveni capabili sa va trimiteti in afara, aceasta parte din voi. Cind voi sunteti ocupati cu treburi umane normale, voi veti deveni capabili sa va trimiteti in afara, aceasta parte din voi,  pentru a face alte lucruri pentru voi, in trecutul vostru si in viitorul vostru, precum si in alte dimensiuni.

De asemenea, acest totem va ajuta la protectie - insa nu este cuvantul potrivit, Cauldre - va va tine constineti de energiile din jurul vostru. Da, exista unele energii foarte intunecate, foarte manipulative, in afara voastra, pe Pamant, in aceste momente, si, de fapt, are loc o intensificare a lor. Aceste energii isi doresc sa vina si sa strecoare frica in voi, deoarece aceasta este modalitatea in care se hranesc ele. De fapt, ele isi doresc sa va atraga energia voastra intr-un loc, in care ele o pot manipula. Aceste energii, in marea lor majoritate, sunt non-fizice, insa, exista, de asemenea, fiinte fizice care practica inca aceste arte intunecate. Aceste fiinte inca nu au invatat ca aceste lucruri lucreaza de fapt impotriva lor.

Insa, totemul vostru va va ajuta si va va mentine constient de toate energiile din jurul vostru, in dimensiunile din apropierea voastra, precum si in dimensiunile indepartate. Va deveni prietenul vostru cel mai bun in anii urmatori. Nu ii dati un nume, chiar acum; vom face acest lucru mai tarziu. Intre intalnirea de acum si intalnirea noastra urmatoare, va voi ruga sa incepeti sa dezvoltati acest lucru.

Acum, voi puteti avea o reactie imediata asupra faptul ca, ei bine, totemul vostru ar trebui sa fie un urs, de exemplu, deoarece voi intotdeauna ati iubit ursii. Sau ar trebui sa fie o testoasa, datorita afinitatii voastre pentru testoase. Insa, doar dati drumul la tot, pentru o perioada de timp scurta. El va incepe sa se dezvolte. Voi veti incepe sa il dezvoltati. Nu fiti surprinsi daca va fi ceva cu totul diferit. Iar apoi, incepeti sa respirati viata in el. Respirati viata voastra in el. El este voi.

Incepeti sa va imaginati cum arata acest animal, insa, intelegeti ca el se poate schimba. Se poate dezvolta. Incepeti sa simtiti insusirile lui si cum poate el zbura sau inota in alte dimensiuni; cum exploreaza el pentru voi; cum poate fi in serviciu, intr-o stare de vigilenta permanenta, pentru voi.

Deci, aceasta este tema voastra - acest totem. In intalnirea noastra de luna viitoare, vom discuta mai multe despre unele dintre caracteristici din vechime ale acestui totem, precum si despre modalitatile in care vom pune in practica acest lucru, pe masura ce mergem mai departe.

Acestia vor deveni - cum sa spun - "ochii vostrii de caine" sau "ochii vostrii de peste" in celelalte taramuri, indiferent ce fel de animal totem alegeti. Si chiar nu conteaza. Nu incepeti sa va ganditi, care animal este cel mai puternic sau mai inteligent sau mai rapid sau la orice alt atribut. Nu va conta. Sincer, nu va conta. Este vorba, in special, de relatia voastra de prietenie cu aceasta parte din voi, de abilitatea voastra de a trimite aceasta parte din voi in afara voastra, pentru voi, abilitatea voastra de a avea acea parte acolo, in afara, ce va va mentine pe voi constienti si alerti.

Deci...am spus ca astazi nu va fi sectiunea de Intrebari si Raspunsuri, ceea ce, de fapt, nu se va intampla, insa ii voi permite - deoarece stiu ca draga de Linda are cateva intrebari - voi permite cateva intrebari din partea ei in legatura cu directiile pe care le vom urma. Deci, daca ai intrebari referitoare la acest punct, draga mea...

LINDA: (respirand profund) Am crezut ca am, insa...Am crezut ca am, insa acum ma gandesc...Nu stiu ce sa intreb, deoarece am crezut ca ai propus unele lucruri...

ADAMUS: Ce ar fi fost potrivit sa poarte Cauldre pe scena, in loc de ceea ce eu numesc, hmmm, haine de strada? Poti intreba despre acest lucru. (rasete)

LINDA: Ei bine, candva am fost un coordonator in moda. Daca ai cateva recomandari, cu siguranta le voi gasi interesante.

ADAMUS: Intr-adevar, eu i-am spus acum cateva zile ca prefer un costum. Nu era necesar si o cravata la acel costum, insa, cu sinceritate, sunt obisnuit sa port haine mai elegante decat ceea ce...(rasete in timp ce indica camasa lui Cauldre). Nu ca aceste haine nu rata bine, insa simtamantul pe care il transmit nu este bun.

LINDA: Deci, tu preferi haine mai formale.

ADAMUS: Nu as numi haine formale, ci mai degraba elegante. (rasete)

LINDA: Elegante.

ADAMUS: Da.

LINDA: Ne poti ajuta sa intelegem cum putem noi sa controlam caldura care emite corpul atunci cand este imbracat in haine mai elegante?

ADAMUS: Intr-adevar, voi va puteti regla temperatura corpului, daca alegeti acest lucru. Si, as vrea sa fiu imbracat cu o camasa indrazneata, nu cu una normala, comuna.

LINDA: Stii tu, Geoff nu este chiar o persoana foarte indrazneata in ceea ce priveste culorile.

ADAMUS: Stiu. (ropote de apluze si hohote de ras) Dupa aceasta, Shaumbra vor sti ca, intr-adevar, sunt eu. (rasete)

LINDA: Nu sunt complet socata, insa cum sa il ajutam pe Geoff sa treaca prin aceasta perioada de ajustari?

ADAMUS: Du-l la...el spune Nordstrom’s. (rasete) El se va descurca.

LINDA: Va gasi o cale sa rezolve acest lucru. Exista o gama de culori, dupa care sa ne inspiram alegerile?

ADAMUS: Eu il voi ajuta sa faca selectia finala, o data ce suntem acolo, in magazin.

LINDA: Exista vreo culoare care iti displace?

ADAMUS: Nu imi displace nimic. Nu.

 LINDA: Deci, nu va fi nici un inconvenient cu nici una dintre culori.

ADAMUS: Nu. Insa cred ca Cauldre va fi un pic deranjat de roz, insa pe mine nu ma deranjeaza deloc. (mai multe rasete). Este doar o nuanta de violet.

LINDA: Mai sunt valabile problemele referitoare la bijuterii si lucruri din metal?

ADAMUS: De fapt, Cauldre capatase obiceiul de a-si da jos bijuteriile pe durata channel-ului; de fapt, eu prefer sa-si puna bijuteriile si sa le pastreze pe durata channel-ului. Insa, unul dintre lucrurile pe care le vom studia este proprietatea energetica (proprietatile energetice) care se afla in lucruri ca aurul, de exemplu. Aurul - vom avea o discutie intreaga despre el - este un... Nu vreau ca voi sa va dati puterea voastra aurului, insa aurul este un metal al alchimiei, iar voi veti ajunge sa descoperiti ca el are o caracteristica de a potenta unele dintre lucrarile in Noua Energie. Asa cum este in cazul diamantelor, precum si a altor pietre pretioase, insa... 

LINDA: Oh, acesta este Saint-G pe care il asteptam! (rasete) Binecuvantat fii, omule! Binecuvantat fii. (Linda rade) Oh, fii binecuvantat!

ADAMUS: Va spun, in acest moment, ca, unul dintre...acum, cu totii ati invatat ca aceste pietre nu detin puterea. Insa exista o tendinta ca, acestea o detin, deoarece, intr-o anumita perioada indepartata, ele chiar au detinut-o, aici, pe Pamant. Cristalele originare ale Pamantului, mineralele actuale, chiar au detinut puterea. Aceasta este modalitatea prin care viata a venit pe Pamant. Insa, aceasta putere care exista in cristale a disparut cu mult timp in urma, bineinteles, dupa perioada Atlantidei. Unii dintre voi sunt inca conectati la acestea si inca incearca sa obtina, la modul literal, energie din cristale, insa ea nu mai este acolo.

Oricum, unele dintre pietre pot deveni receptive, in special atunci cand noi vom calatori in potentialele voastre trecute, care sunt blocate. Va fi extrem de valoros ajutorul lor in a debloca acele parti ale trecutului, insa sa nu va ganditi ca un diamant, un rubin, esmeraldele detin o mai mare putere decat voi.

LINDA: Nu, insa atunci cand de simti ca de un milion de dolari, tu te simti ca de un milion de dolari.

ADAMUS: (chicotind) Intr-adevar.

LINDA: Okay. Orice altceva... Eu personal cred ca noi toti am trecut printr-un proces personal incredibil, pentru a ajunge la acest punct in calatoria noastra, si, de asemenea, mai cred ca, fiecare dintre noi, in ultimile sase luni - nu chiar ultimile sase luni, ci doar se simte ca si ultimile sase luni - in ultimile saptamani a experimentat intr-adevar aceste lucruri. Deci, nici nu stiu, cu adevarat, ce sa te intreb, deoarece nici nu cred ca avem nevoie, intr-un anumit sens, deoarece noi simtim toate aceste lucruri.

ADAMUS: Intr-adevar, eu cred ca cei care raman sau aceia care merg mai departe sunt cei care vor intelege intuitiv ceea ce facem noi - noi ne pregatim pentru aceste lucruri de un timp indelungat. Noi ne pregatim pentru acest lucru de ceva vreme. Iar, cu acest totem sau altfel numit Pakauwah (pa-kow’-wha) are loc....

LINDA: Ce?

ADAMUS: Pakauwah este numele stravechi pentru acest totem. Acest animal spirit al vostru - vom avea experiente minunate impreuna cu el. Pe masura ce intram in acest experiment, voi veti intelege, intr-adevar, ca acesta este momentul... acesta este motivul venirii voastre pe Pamant. Nu pentru a trece prin alte vieti, ci pentru a lucra in Noua Energie. Iar, atunci vom incepe sa lucram, prima data indirect, cu alti Maestrii Ascensionati, care acum se incarneaza, iar apoi in mod fizic, la propriu, vom lucra cu ei si Pakauwahsii lor. Aceasta este una dintre modalitatile pe care le vom invata... aceste lucruri vor fi ca si sistemul vostru de livrare a energiei.

Voi stiti, voi aveti acest Internet, care livreaza pachete informatice. Pakauwahs va ajuta pe voi sa obtineti experiente, sentimente, emotii, ceva intre 0 si 1, insa in... Aceasta este - voi face o alta declaratie indrazneata - ceea ce vom realiza cu aceste totemuri sau Pakauwahs reprezinta, la baza, inceputul “constiintei Internet” in Noua Energie versus Internetul electronic actual al vostru. Vom demara aceasta activitate incet, insa veti descoperi cum puteti sa trimiteti sentimentele, in totalitatea lor, catre alti oameni. Nu doar mesaje limitate sau doar fotografii, la o rezolutie joasa, ci acum veti trimite sentimente, in totalitatea lor. Deci, este inceputul acestui lucru.

LINDA: Cred ca am putut simti acest lucru, pe masura ce tu ai deschis acest potential - pe masura ce noi am inceput sa dechidem acel potential. Eu am o intrebare speciala. Sunt unii dintre noi si nu imi place sa recunosc acest lucru, insa exista unii dintre noi care nu au avut aceasta experienta de a fi umani de prea multe ori...

ADAMUS: Poti trece peste aceasta. Tu esti acum.

LINDA: (razand)...deci, cred ca intrebarea mea era, eu, uneori...

ADAMUS: Intrebarea mea este pentru Linda - Sper sa nu te pun intr-o situatie jenanta, ...

LINDA: Insa o faci.

ADAMUS: ...de ce naiba ai venit aici, pe Pamant?

LINDA: Nu stiu. (rasete)

ADAMUS: (chicotind) Stiu ca ai avut doar cateva vieti, insa trebuie sa fi existat un motiv intemeiat. As dori sa-mi prezinti un raport asupra acestui lucru la intalnirea noastra viitoare.

LINDA: ( vociferand) La naiba! (mai multe rasete)

ADAMUS: Oh, incepem sa devenim mult mai interactivi decat am fost in ultimii zece ani, deci...

Un alt lucru la care voi raspunde, o intrebare care a aparut. Sa fie foarte clar. Eu vin din energia lui Saint-Germain - Saint-Germain (pronuntie in franceza). Eu vin din acea energie. Am petrecut multe vieti pe Pamant, ca si voi. Tot felul de povesti au fost scrise despre mine - unele adevarate, altele nu atat de adevarate. Am lucrat cu voi toti, in momente diferite, in timpul Scolilor de Mistere sau in perioada Atlantidei sau intre dimensiuni. Sunt recunoscut pentru munca pe care am realizat-o cu voi in Scolile de Mistere, ca si Saint-Germain.

Eu vin la Shaumbra acum, si numai la Shaumbra, eu vin la Shaumbra acum, ca si "Adamus" sau "Adamus al Domeniului Suveran" si vin la voi pentru a face o munca foarte intensa si profunda. Munca, care va fi o bucurie pentru noi toti sa o facem impreuna, insa uneori poate deveni un pic neplacuta, si nu spun acest lucru pentru a va face sa va temeti, insa noi vom patrunde in niste arii cu adevarat noi.

Acesta este motivul pentru care am spus ca, nu este loc pentru aceia care inca se mai lupta, pentru aceia care profita, precum si pentru aceia care vor doar sa ii critice pe altii. In mod absolut, acesta nu este un loc pentru cei care vor sa se hraneasca din altii. Eu nu voi tolera astfel de lucruri, precum si telefoanele mobile. Categoric (rasete)....vom trece dincolo de telefoanele mobile, dragii mei. Acesta este unul din motivele pentru care ma irita ele.

De asemenea, exista, si am spus aceste lucruri unui alt grup, exista unele aparate electrice, care au o energie foarte iritanta; unul dintre acestea este acest telefon mobil, pe care voi il purtati atat de aproape de corpul uman. Acum, aceste aparate nu se presupune ca va provoaca cancer. Acestea doar va seaca de energie. Motoarele electrice din aceste ventilatoare; imi este foarte greu sa fiu prezent cu voi, in timp ce aceste motoare electronice functioneaza. Iar uneori, chiar si luminile ma deranjeaza. Acestea sunt lucruri de care nu trebuie sa va fie frica, insa trebuie sa fiti constienti cum acestea va iau energia.

Inapoi la discutie. Eu vin la voi ca si Adamus, numai pentru Shaumbra, asa incat noi putem calatori impreuna in aceasta Noua Energie. Cineva pe Pamant trebuie sa fie pionierul, altfel aceasta Noua Energie sta doar in asteptare. Voi ati fost de acord sa fiti primi care o aduc.

Eu imi voi transmite mesajul prin intermediul lui Cauldre, acela pe care il cunoasteti ca si Geoffrey. Nu am dorinta sa fac si nu voi face sesiuni private cu alti oameni. Noi vom trece dincolo de toate aceste procesari, deci, de ce as vrea eu sa fac sesiuni private? L-am ales pe Cauldre - atata timp cat el doreste si atata timp cat imi transmite clar mesajul meu - l-am ales pe el pentru a transmite aceste lucruri, deoarece nu imi doresc zece, cinsprezece, douazeci de mesageri diferiti in acelasi timp. Vor veni momente in care alti mesageri vor fi pregatiti, indiferent ca este vorba despre un an sau cinci ani, va voi da de veste. Eu, personal, voi valida si declara public ceilalti mesageri. Ei personal nu se pot valida sau declara public pe ei insisi pentru a transmite mesajul meu.

Pentru moment, va fi un singur mesaj, deoarece, in special in anii care vor urma, noi vom pasi pe niste terenuri miscatoare, neechilibrate, si aceasta nu este totul. Nu imi doresc sa fiti confuzi. Deci, eu nu vreau zece, douazeci, treizeci de alti presupusi mesageri, care spun ca fac channel pentru Adamus. Mesajul meu va fi foarte clar, si atata timp cat Cauldre si Linda sunt clari, stau in afara ego-ului, stau in afara hranirii energetice, imi voi aduce mesajul meu prin ei, pentru voi.

Deci, va rog, nu vreau sa aud de cineva din afara, asa cum fac acum unii, ca spune ca este channel-er pentru Adamus. Voi (ceilalti channeleri) puteti continua sa spuneti ca aduceti mesajele lui Saint-Germain. Voi puteti continua sa transmiteti acea energie. Aceasta va continua sa fie disponibila, insa intr-un fel este ca si cum ati face channel pentru ecourile trecutului. Nu ca aceast lucru ar fi rau; de fapt, chiar este potrivit. Unii umani chiar mai au nevoie de asa ceva sau isi doresc sa-l auda pe Saint-Germain. Insa, in legatura cu Shaumbra, va fi o singura voce.

Toate acestea il fac pe Cauldre sa se simta jenat, asa ca va voi spune chiar acum, ca aceasta este cerinta mea personala. Nu este cerinta lui. El nu a avut aceasta cerinta din partea lui Tobias, iar acum nu mai conteaza chiar atat de mult. El a fost un mesager sau un comunicator al energiei, foarte aproape de perfectiune (complet), si nu a reprezentat o problema. Insa, eu deja vad foarte multi care se aliniaza, asteptand sa se conecteze cu acest lucru nou. Insa acest lucru nou va fi foarte specific. Deci, pentru moment, voi comunica numai prin vocea lui Cauldre. Este cerinta mea, nu a lui. Sper ca acestea sunt clare.

Unii dintre voi sunteti suparati acum, iar acest lucru este in regula. Voi va intrebati, ei bine, atunci de ce simt aceasta energie cum intra in mine? Ei bine, chiar acest lucru il faceti - voi simtiti energia mea. Ca si toti ceilalti care sunt aici in Cold Creek, voi ma simtiti pe mine. Asta inseamna ca v-am ales pe voi sa fiti mesagerul meu? Mai bine nu credeti asa ceva. (Adamus chicoteste) Presupune o mare responsabilitate energetica.

Deci, aceasta este una dintre intrebarile care ar fi trebuit sa apara. Alte intrebari?

LINDA: Nu. Eu personal nu mai am nici o intrebare. Eu cred ca ne-ai oferit o cantitate impresionanta de informatie astazi, o multime de teme de facut si foarte multa consideratie. 

ADAMUS: Intr-adevar. Va voi reaminti cateva lucruri. Interpretati roluri. Interpretati roluri. Va rog, fiti jucausi. Interpretati roluri. Fiti tipul rau. Fiti tipul bun. Fiti masculin. Fiti feminin. Permiteti-va voua insiva, deoarece toate acestea va vor oferi fluiditate - fluiditate energetica - pe masura ce noi lucram. Energia rigida nu va lucra atat de bine in unele locuri in care noi vom merge.

Onorati. Onorati-va la modul absolut pe voi insiva, precum si oricine altcineva. Acest lucru nu inseamna ca sunteti de acord cu acele persoane; ci inseamna ca onorati punctul in care ei au ajuns.  Acesta este punctul in care sunt ei. Este un motiv pentru care ei sunt asa. Ei pot fi la limita cea mai de jos. Ei pot fi cineva care va produce repulsie, insa onorati-i. Acest lucru va schimba perceptia voastra asupra lumii.

In acest moment, atat de multi dintre voi cred ca lumea este un loc rau, cu energie rautacioasa si nu este sigur daca ea se va schimba, daca va reusi - deoarece voi nu o onorati. Pe masura ce intram in scenariul Noii Energii, vom discuta si despre Noul Pamant versus Vechiul Pamant. Ce le aduce pe acestea doua impreuna? In nici un caz "iubirea". (rasete) Voi stiti, cuvintul "iubire"- are o constiinta a lui. Poate fi masurata dupa o scala energetica. Iubirea si onoarea nu sunt niste energii foarte compatibile. Iubirea a fost folosita pana acum ca si o scuza patetica pentru hranire. “Te iubesc” si incepe hranirea. (Adamus scoate niste sunete asemanatoare cu hranirea) Deci, sa discutam despre onorare. “Eu te onorez pentru cine esti tu si pentru ce esti tu.” Apoi vom discuta despre iubire, mai tarziu. Deci, onoare.

Urmatorul lucru - creati ceva. Va rog, va rog. Multi dintre voi sunteti inca in energia de victima. Multi dintre voi inca blestemati trecutul, invinovatiti trecutul. Voi nu ati mai face acest lucru, daca voi ati crea ceva, daca intr-adevar creati ceva pentru voi insiva. Daca simtiti ca intrati in acea energie de victima, mergeti si creati ceva. Orice. Ciopliti lemnul. Aceasta inseamna creatie. Mergeti si curatati podeaua. Aceasta inseamna crearea unei podele curate. Orice. Insa, fiti creativi.

Si, dragii mei, nu uitati sa lucrati cu aceasta energie totem. Noi ne vom juca cu ea. Va deveni, as putea spune, unul dintre elementele cele mai importante, ce vor veni in viata voastra, pe masura ce vom invata cum creaza imaginatia noastra si cum ne putem servi de ea in orice mod posibil. Va fi ceva deosebit.

Deci, cu aceasta, am terminat pe ziua de astazi. Fara intrebari si raspunsuri astazi. Sunteti liberi sa mergeti sa experimentati viata, si amintiti-va, Shaumbra, ca toate lucrurile sunt asa cum trebuie sa fie.

Toate lucrurile sunt potrivite in univers, iar, prin urmare, acesta este motivul ca “Eu Sunt Ceea Ce Eu Sunt”, Adamus.

 

sursa: www.nouaconstiinta.ro