MATERIALELE CERCULUI CRIMSON
Seria Maestrilor:
SHOUD 2: "Potentiale din trecut" – Realizat de Adamus, transmis prin Geoffrey Hoppe
Prezentat Cercului Crimson in data de 3 octombrie 2009
www.crimsoncircle.com; www.shaumbra-in-hd.ro;

Eu Sunt Ceea Ce Sunt, Adamus al Domeniului Suveran. Bine ati venit in lumea noastra.

Ah da, intr-adevar Shaumbra, voi intrati intr-o Noua Lume, o noua constiinta. Da, voi inca sunteti aici in biologia voastra, uneori obosita, sunteti cu siguranta aici in mintea voastra, dar avem de gand sa schimbam asta, dar voi sunteti aici intr-o constiinta cu totul noua. Suntem la inceputul inceputului acestei calatorii incredibile intr-o noua constiinta, o Noua Energie, oricum vreti voi sa o numiti.

Si inainte sa incepem discutia de astazi, vreau sa imi exprim recunostinta si multumiri fiecaruia dintre voi care a ramas, care si-au dat viata si dragostea si inimile. De asemenea, celor care au raspuns chemarii din sufletul lor, din interiorul sufletului vostru, de a fi aici.

Vom explora teritorii complet noi si asta nu va fi intotdeauna confortabil. “Confortabil” este de fapt o iluzie, in mare masura asa cum se spune in filmul “Leap!”, totul este o iluzie. Vom explora o parte din acele iluzii astazi. Va va impinge in afara zonei voastre de confort, pentru ca acest confort nu inseamna altceva decat obiceiuri. Obiceiurile sunt confortabile, chiar daca le urati, chiar daca nu va plac. Sunt jocuri pe care o parte din voi iubeste sa le joace, pentru ca voi stiti ca o sa fiti raniti pana la un anumit punct; dar pe de alta parte, veti avea parte doar de o anumita implinire si expansiune a energiei voastre.

Este atat de usor sa te prinzi in aceste rutine, in aceste capcane. Ceva din interiorul vostru a spus: “Gata. S-a terminat”. Acel lucru a spus “Ma voi alatura acestui grup de umani. Nu imi pasa daca sunt doar zece sau daca sunt zece milioane, dar eu voi fi aici in acest timp al Noii Energii”.

Da, intr-adevar, altii ar putea rade de voi. V-ar putea necaji. V-ar putea trimite scrisori si emailuri pline de ura. Va pot numi diavoli incarnati, asa cum unii dintre voi ati auzit. Dar voi raspundeti unei chemari care vine din adancul vostru, care intelege ce se intampla de fapt. Trebuie sa va spun asta. Voi jucati un joc  - il jucati foarte des cu mine – ca nu stiti ce se intampla. Credeti ca nu aveti nici cea mai mica idee. Dar voi stiti ce se intampla.

Ceva din interiorul vostru este speriat. Unii dintre voi ati experimentat frica de mine. Oh, eu nu va voi face nimic. V-as putea lasa sa o faceti voi insiva (rasete) dar nu va voi FACE nimic.

Dar voi simtiti asta – frica intervine – pentru ca noi ne aventuram in lucruri noi. La ce va trebui voi sa renuntati? Va fi durere? Veti fi singuri? Va fi o asemenea schimbare in viata voastra incat nu veti stii cum sa o luati? O veti lua razna? Cine stie? Cine stie? Dar ceva din interiorul vostru stie ca nu conteaza.

Voi stiti ca nu traiati in adevaratul sens al cuvantului – voi doar existati dar nu traiati – si voi stiati asta pentru ca atunci cand va priveati culorile, stiati ca este mai mult de atat.

Acum trebuie sa….(se aude un mobil) Uh, uh, uh, chiar aici sa ne oprim. Toate telefoanele mobile – sunt un lucru pentru care nu le tolerez, bazaitoarele voastre, vibratoarele, orice altceva ati mai adus cu voi. (rasete) O sa va scutur eu. Nu aveti nevoie de ele! (mai multe rasete)

Am de gand sa…ajungem putin la un punct de separare. Deci astazi va fi cu ochii deschisi sau cu ochii inchisi? Deschisi sau inchisi? (Cineva din audienta zice “Deschisi”). Oh, il intreb pe Cauldre, nu pe tine. (rasete) Inchisi sau deschisi? Deci, am mai facut asta pana acum, nu este asa mare lucru. Asa ca…

LINDA: Putem vedea lupta? Vrei sa te intorci sa te vedem?

ADAMUS: ….haideti sa respiram adanc aici cu Cauldre…si sa lasam….(Ochii lui Cauldre se deschid)…oh….(si se inchid din nou)….acesti ochi deschisi. Vom sta in corpul tau. (audienta il aplauda pe Cauldre indata ce deschise ochii)

Ah, si trebuie sa spun ca aceasta cladire si voi toti aratati mai bine cu ochii inchisi. (multe rasete in timp ce ochii lui Cauldre se inchid pentru un moment) Si vorbesc serios! (rasete) Vorbesc cat se poate de serios, pentru ca….oh, inveseleste-te Cauldre.

Vedeti voi, eu privesc acum prin ochii umani ai lui Cauldre, si de fapt este o realitate asa de dura cand ma uit la voi. Ma uit la acest loc de intalnire; nu e chiar cu ce sunt eu obisnuit, prima oara cand sunt aici cu ochii deschisi. L-am vazut energetic, dar niciodata prin ochi umani. Are o energie mult mai frumoasa decat aparenta fizica. Oh, este o energie enorma in fiecare parte a acestei cladiri. Cand deschid ochii, totul pare sa dispara. (rasete) Deci, voi inchide ochii pentru un moment doar, dar…

Iar voi Shaumbra, pe unii dintre voi v-am vazut cu ochii deschisi, dar nu pe multi. V-am vazut pe toti energetic, dar trebuie sa spun, interesant corp, interesant aspect ati ales. Nu e bun sau rau, doar este. Dar... deci voi face asta… Hello(spre Linda) (rasete)… astazi vom face asta cu ochii deschisi.

Maestrii

Deci voi ati ales sa fiti aici. Voi ati ales sa…voi ati ascultat. Cand ati inceput sa vedeti culori in acesti ani, ceva din voi a reactionat si a spus, “Stiu ca este mai mult in legatura cu culorile decat ceea ce vad cu ochiul liber. Stiu ca este mai mult in viata decat ceea ce simt in corpul meu. Si stiu ca este mai mult decat ceea ce mintea mea cuprinde. Ce este? Unde este?” Ceva din interiorul vostru a spus ca voi trebuie sa experimentati asta. Nu aveati de gand sa va retrageti. Nu aveati de gand sa parasiti aceasta viata inainte sa experiementati asta. Si de aceea sunteti aici.

Unii au plecat recent. Unii au crezut ca plecarea lui Tobias inseamna sfarsitul unei ere, si asta a fost intr-adevar. Dar ei au stiut ca va fi, cum sa spun, destul de provocator sa mearga de aici inainte. Nu e de ca si cum nu ar fi fost asa pana acum, dar ei erau confortabili in vechile jocuri si erau foarte confortabili in a se intoarce la ele. Si eu ii onorez si va cer sa ii onorati si voi de asemenea. Aici este o adunare unica. Acesta este cu adevarat un grup de Maestri.

Acum, voi nu realizati asta asa cum eu o constientizez. Si inca va veti mai prinde in vechile jocuri, in auto limitari, dar vom merge dincolo de acestea. Veti ajunge sa intelegeti, cand eu va numesc un Maestru, ce inseamna asta, si nu este doar un cuvant pe care il folosesc. Nu este pentru ca voi ati studiat mult timp. Intr-adevar voi sunteti la fel de Maestru ca si mine sau ca si Kuthumi sau Sam – dragul de Sam. Veti ajunge sa realizati ca ati ajuns sa realizati ca exista culori dincolo de culori, sunete dincolo de sunete. Veti realiza ce joc a fost totul, jucand-va cu destinul mai degraba decat cu creatia.

Asa ca, daca nu va deranjeaza sa ma tolerati, ma voi plimba putin. (Cauldre sta jos) Si trebuie sa spun ca… (Linda intentioneaza sa-l ajute) Nu, ma descurc.

LINDA: Doar ai grija la ventilatoarele mici.

ADAMUS: Intr-adevar. Si mi-ar placea sa fac aceasta plimbare in multe dintre intalnirile pe care le vom avea. Va voi chema pe cate unul dintre voi la microfon din timp in timp, dar…

LINDA: Ok, sunt pregatita.

ADAMUS: Asa ca, daca inspirati adanc si imi permiteti nu doar sa patrund in corpul lui Cauldre, in minte si in spirit, dar si in al vostru, fara sa simtiti rezistenta, fara sa va ingrijorati ca alta entitate vi se va alatura, fara sa va retineti ca aveti ceva ce eu nu stiu deja, ceva de care va este frica.

Plimbandu-ma, as vrea sa ma adresez unora dintre voi. As vrea sa va simt energia. As vrea sa creez o constiinta in camera foarte, foarte dinamica. 

 

Verificarea temelor desemnate

Acum, inteleg ca la ultima noastra intalnire au fost desemnate niste teme, si sunt sigur ca toti le-ati facut – sau nu. Si stiu pentru inceput ca una dintre intrebarile puse in ultima noastra intalnire au fost spre Linda din Eesa; Linda, care nu a fost de multe ori pe pamant. Deci Linda, stii ce inseamna Eesa?

LINDA: Nu.

ADAMUS: Ar trebui sa afli si sa ne spui data viitoare. (rasete) Acum, ai acest calculator, ai serviciul Google. Esti destul de priceputa, asa ca...dar ti-am pus o intrebare data trecuta. Si te-am intrebat ce anume te-a adus aici pe pamant? De ce ai ales sa vii in acest loc.

LINDA: Vrei raspunsul?

 

ADAMUS: Cred ca de aceea intrebarea a fost pusa, intr-adevar. Si apropo, te-am intrebat, nu ca sa te fac de ras aici, ci pentru ca parerile tale sunt valoroase.

 (pauza)

LINDA: Pentru a lua parte la aceasta, pentru a lua parte la aceasta descoperire. Sa particip la tot ceea ce este, nu numai din aceasta camera, ci din tot ceea ce este, sa fiu aici. Si...(pauza) sa fiu capabila sa am incredere in mine intr-atat incat sa experimentez cu adevarat aceasta aventura, in acest experiment incredibil numit Pamant. Si sa gasesc impacare si implinire pentru anumite lucuri care au fost lasate in afara.

ADAMUS: Intr-adevar, iti multumesc. Multumesc. Si tu spui ca pamantul este un experient, si nu este. Si spui ca ai venit aici pentru a invata sa ai incredere in tine. Cat de deschis si onest, pentru ca atunci cand tu ai venit pe pamant, aceasta ti-a luat toata increderea in tine. Si in mod special, pentru toti, ati venit aici din dorinta de a invata, din dorinta de a misca energia; ati venit aici pentru ca ceva s-a intamplat de-a lungul drumului. Propria voastra energie s-a intepenit. Asa ca a spune ca ai venit aici ca sa inveti sa te increzi in tine este o informatie minunata. Foarte sincera, multumesc. Multumesc.

(Cauldre/Adamus incepe sa se plimbe prin audienta)

Deci, Nausheen, ti-ai facut tema?

NAUSHEEN: Intr-un fel, da.

ADAMUS: Intr-un fel, ai facut-o sau nu?

NAUSHEEN: Am facut-o.

ADAMUS: Pe care dintre ele?      

NAUSHEEN:  Mi-am gasit totemul.

ADAMUS: Si ce este totemul tau?

NAUSHEEN: Un elefant.

ADAMUS: Un elefant! Excelent totem, foarte sacru.

NAUSHEEN: Da.

ADAMUS: Foarte sacru.

NAUSHEEN: Da.

ADAMUS: Elefantul este cu tine aici, acum?

NAUSHEEN: Da.

ADAMUS: L-ai lasat afara?

NAUSHEEN: Nu.

ADAMUS: Nu?

NAUSHEEN: Este chiar aici.

ADAMUS: Chiar aici. Mi s-a parut ca simt un miros. (rasete) Excelent. Bine. Multumesc.

NAUSHEEN: Multumesc si eu.

ADAMUS: Ma bucur ca te-am vazut din nou, si as adauga, daca as putea sa fac un comentariu, ar trebui sa te opresti din cautat.

NAUSHEEN: Okay, multumesc.

ADAMUS: Vieti intregi de cautari.

Foarte interesant sa observ cine a stat pe dinafara, cine se ascunde acum, cine isi tine energia la un nivel atat de jos... oh, Kathleen. Kathleen. Ce mai faci?

KATHLEEN: Sunt bine. Sunt bine.

ADAMUS: Excelent. Minti. Minti. (rasete) Katleen, am de gand sa te pun in lumina reflectoarelor. Acum, tu iti amintesti ceva din conversatiile pe care le-am avut in ultimele luni? Iti amintesti ca am avut conversatii? Nu.

KATHLEEN: Nu.

ADAMUS: Atunci voi astepta pana cand vei simti ca noi...ca am discutat mult. Am discutat mult. Si in conversatiile noastre te numesc “Draga mea domnita” pentru un motiv. In conversatiile noastre...voi astepta sa-ti amintesti. Ne vom intoarce luna viitoare. Dar, oh draga mea, vrem sa, cu  permisiunea ta, sa te dam drept un exemplu foarte frumos pentru intoarcerea la sinele tau. Ai atatea de oferit, iar tu traiesti aici jos, si tu stii asta. Si noi am vorbit despre asta si apoi te prefaci ca nu am vorbit. Este in regula. (rasete)

 (Cauldre/Adamus continuand spre o alta femeie din public)

Oh, draga mea, ti-ai facut temele?

SHAUMBRA: Asta este defapt prima oara pentru mine.

ADAMUS: Stiu. (rasete)

SHAUMBRA: Si nu stiu care a fost tema. Dar probabil ca eram in curs de a o face.

ADAMUS: Pakauwah …

SHAUMBRA: Pakau- …

ADAMUS: Animalul totem. Ce ai alege tu drept totem?

SHAUMBRA: Spuneam cuiva mai devreme ca ceva cu aripi.  

ADAMUS: Ceva cu aripi. Interesant. Eu eram mai devreme...

SHAUMBRA: Nu stiu …

ADAMUS: … in Paris astazi – nu as vrea sa iti intrerup povestea dar a mea este minunata. (rasete) Eram in Paris mai devreme astazi, era frumos. 17 grade celsius, partial noros, partial insorit, si eram o pasare. Si am zburat deasupra Parisului intr-o zi atat de minunata de toamna. Si deci, da, inapoi la tine.

SHAUMBRA: Da, nu am putut...adica atunci cand am auzit cuvantul totem, m-am gandit la aripi, dar nu stiu ce animal. Restul nu a venit....

ADAMUS: Respira-l inauntru. Va veni la tine.

SHAUMBRA: Da.

ADAMUS: Va veni la tine.

SHAUMBRA: Multumesc.

ADAMUS: Excelent. Excelent.

Oh, Dave … Dave. Cum iti mai merge?

DAVE: Foarte bine.

ADAMUS: Bine. Si Dave, ti-ai facut treaba cu totemul?

DAVE: Da.

ADAMUS: Si ce ai experimentat?

DAVE: Zborul.

ADAMUS: Da.

DAVE: Un soim.

ADAMUS: Cum te serveste totemul in momentul asta? Ce iti permite tie sa faci?

DAVE: Expansiunea viziunii.

ADAMUS: Excelent. Excelent. Simti totemul tau– Pakauwah-ul tau – in jurul tau tot timpul? Uneori?

DAVE: Uneori.

ADAMUS: Unoeri. Simti ca lucreaza pentru tine tot timpul?

DAVE: Nu.

ADAMUS: Okay. Continua sa respiri si sa lucrezi cu el, pentru ca, Shaumbra, acesti Pakauwahs, sunt voi. Sunt parte din voi. Nu este altceva; este absolut voi.

Sunt o extensie a voastra, si eu am ales in mod specific acesta ca animalul meu totem. Sunteti obisnuiti cu aspectele voastre, stiti care sunt aspectele voastre, dar ele sunt asa de umane. Si apoi va prindeti in toate aspectele umane. Daca v-as fi cerut sa creati un aspect uman, un Pikauwah uman, ar fi avut atatea caracteristici umane. Asa ca odata cu acest animal pe care ati fost rugati sa il creati, avem de gand sa-l folosim din nou si din nou. Dar este extraordinar pentru ca se duce in afara si face atat de multe pentru voi. Vom lucra cu el astazi, asa ca toti, daca nu v-ati simtit propriul vostru totem, propriul vostru Pakauwah, acum este momentul sa o faceti. Acum este momentul sa il lasati sa intre.

Larry, ti-ai facut tema?
  
LARRY: Da.

ADAMUS: Si ce ai facut?

LARRY: Am facut ceva creativ.

ADAMUS: Ce ai creat?

LARRY: Mi-am conectat compresorul la casa.

ADAMUS: Minunat.

LARRY: Mi-am miscat fundul si am facut-o.

ADAMUS: Minunat! Si Larry, ca tu sa-ti misti fundul, asta a fost o asa problema pentru tine, si....vacanta ta s-a terminat.

LARRY: Da. Doi ani.

ADAMUS: Da, stii asta. A fost un motiv pentru asta, dar nu te mai poti ascunde acum. Nu mai poti sta deoparte. Tu stii asta, eu stiu asta, trebuie ca asta sa continue. Ai descoperit cu micul tau proiect, ca acesta ti-a oferit sentimentul de usurare.

LARRY:  Da.

ADAMUS: Ai dat drumul la vinovatie, in acelasi timp ai dat drumul la a sta sub papuc, si asta iti permite sa simti la scara mica despre ce este vorba in creatie. Acum, vom trece mai departe la creatii mai mari, nu doar la conectarea compersoarelor. Aceasta este foarte rudimentar.

LARRY: Haide.

ADAMUS: Da, asta e … nu, nu – Tu haide.

LARRY: Okay.

ADAMUS: Tu trebuie sa o faci. Intr-adevar. Sunt cu tine la fiecare pas.

LARRY: De ce nu pot sa-mi amintesc asta?

ADAMUS: Sunt aici si acum. La fiecare pas, Larry. Eu sunt cel care va tine sub papuc; credeai ca vorbesc despre sotia ta. (multe rasete) Asa ca, rusine tie pentru asta.

LARRY: M-ai prins.

ADAMUS: Energia ta era asa de vinovata (rasete) cand faceai asta. Atat de vinovata. Atat de prins. Deci...Vince, ce mai faci?

VINCE: Mai bine ca niciodata.

ADAMUS: Mai bine ca niciodata. Minti. Asa ca, oh, draga Shaumbra, te voi intreba de trei ori. Vince, ce mai faci?

VINCE: Fac destul de bine !

ADAMUS: Destul de bine. De la “mai bine ca niciodata” la “destul de bine”. Vince, ce mai faci tu defapt?

VINCE: Fac mai bine decat destul de bine.

ADAMUS: (chicoteste) Bine. Nu ca as vrea sa te pun in lumina reflectoarelor, dar ai invatat...ai invatat ca puterea nu este in minte, si puterea nu este in muschi. Si cu asta te confrunti, pentru a intelege ca puterea este si va fi intotdeauna in suflet.

Voi aveti mici accidente de-a lungul drumului. Nu este nici un accident, nici un accident chiar deloc. Doar s-a intamplat ca eu sa am o mica discutie cu Vince si la scurt timp dupa discutie a avut un accident de masina. Masina distrusa. Ce inseamna asta de fapt? Ca face ceva gresit? Energie negativa? Nu! Inseamna ca una dintre problemele carora noi ne-am adresat necesita miscare, necesita schimbare pentru ca era intepenita. Vince, unde era intepenita?

VINCE: Era intepenita in ochi.

ADAMUS: Intepenita in mintea ta, iesindu-ti prin ochi.

VINCE: Ah!

ADAMUS: Ah. Probleme intepenite in cap. Asa ca ai avut nevoie de putina zguduiala – fapt ce eu nu am facut; tu ai facut-o singur. Acea zguduiala, imi pare rau, ti-a distrus masina, dar a miscat ceva energie. Acum, ne intoarcem la a face lucrurile usor; putem sa o facem pe calea grea. O poti face prin respiratie; o poti face prin concursul distrugerii. (rasete) Depinde de tine. Intr-un fel sau in altul, de tine depinde. Asa ca...multumesc. Multumesc.

VINCE: Multumesc.

ADAMUS: Si voi recomanda ceva respiratie adanca. Lucreaza cu Andrah (Dr. Norma Delaney), lucreaza cu tine insuti, dar fa respiratie adanca. Aceste probleme pe care le ai, incep sa iasa prin corpul tau. Nu e nevoie sa se ajunga la asta. Nu ai nevoie de accidente de masina.

Poate fi la fel de usor ca a face o alegere. Si intr-acolo mergem. Acolo vom ajunge. Nu ai nevoie de nimic din acestea. Gata cu bolile dure. Bolile inseamna ca aveti energie blocata undeva. Undeva, de undeva. Poate pentru ca sunteti intepeniti in cap. Poate pentru ca frecati menta vreo doi ani. Este doar – imi pare rau Larry – este doar energie intepenita!

Energia va iesi cumva, pe undeva. Se va misca cumva. Nu ai nevoie de accidente de masina. Haideti sa o facem acum printr-o respiratie adanca.

Faceti o respiratie adanca si haide sa miscam acea energie...haideti sa miscam acea energie... 

(pauza)

Deci, Ralph. Ce mai faci Ralph?

RALPH: Minunat.

ADAMUS: Oh, Ralph, Ralph, nu spun ca minti. Spun doar ca esti delirant de...

RALPH:  Amagit.

ADAMUS:  … Amagitor. Amagitor. Pentru ca avem multe discutii lungi. Oh, dragi Shaumbra, acesta este un nou joc in care noi suntem. Un joc minunat, dar un joc nou in care, daca esti prezent aici, inseamna ca esti deschis catre expunere. (rasete)

Deci, Ralph...Ralph. Acum, noi avem multe discutii lungi si, sincer, esti minunat. Pe de-o parte tu ma inveti pe mine. Ma inveti mult despre cum este sa fii in forma umana si sa treci prin lucruri. Pe de-o parte, te prefaci ca nu stii despre ce ma inveti tu pe mine. Deci esti in acest minunat conflict, incredibil conflict de fapt, in care tu te joci prefacandu-te ca nu stii. Si joci jocul lui Ralph cel pierdut. Te joci, ei bine, de fapt, de-a saracul de Ralph. Si tu te joci de-a Ralph caruia nu i-au venit sansele potrivite si tot inca nu-i vin. Asa ca te ascunzi.

Ai aceasta minunata parte a ta, fie ca este vorba despre muzica ta, fie ca este vorba despre scris, Ralph, fie ca este vorba despre expresivitatea ta, despre lucrul cu vocea, despre filozofia ta –probabil una dintre calitatile tale cele mai puternice – dar joci acest joc. Deci cand ai de gand sa clarifici asta? Ce astepti?

 (pauza in timp ce Ralph isi cauta cuvintele)

Mda, si eu. (Ralph si Adamus chicotesc)

RALPH: Nu stiu. Zic ca timpul este acum. Zic ca sunt pregatit sa merg inainte, si as vrea sa am doar, stii tu, doar....poate ca nu stiu cantecul, dar daca ai putea doar sa-mi fredonezi cateva linii muzicale? (rasete din partea lui Adamus si ale audientei) Mai da-mi putin ragaz! (multe rasete)

ADAMUS: Deci eu cred ca tocmai ai scris primul vers! (multe rasete) Dar cand se reduce la asta – multumesc, multumesc ca il tolerezi. Apropo, voi doi, Ralph si Gabriella, aveti o asa compozitie energetica unul cu celalalt, dar, acum, nu procedati cum trebuie. Nu procedati bine, pentru ca amandoi intrati unul in drama si victimizarea celuilalt. Imi pare rau sa fiu asa direct cu voi, dar stati in primul rand.

RALPH: De aceea suntem aici.

ADAMUS: In primul rand si la margine, Shaumbra. Primul rand si la margine.

Deci aveti aceasta compozitie minunata intre voi, dar nu va jucati cu aceasta pentru ca sunteti inca – inca asteptati ceva. Proiectati ceva in viitor. Spre exemplu, spunand “Nu putem face asta pana cand aia nu este rezolvata”. Acesta este un joc in sine pe care fiecare dintre voi il jucati. “Nu putem face asta pana cand nu gasim un job aici in tara”. Ei bine, asta nu este adevarat deloc. Sunt multe lucuri pe care ati putea sa la faceti.

Distanta pe care o pastrati intre voi este simbolica pentru frica de a aduce acea compozitie intre voi. Stiti ca este acolo, dar va este frica sa o lasati sa se intample. Asa ca puneti aceste bariere. Inventati aceste treburi de serviciu.

Va creati fie ca este vorba de – pentru unii dintre voi imigrarea, pentru unii joburile, orice ar fi. Va puneti aceste bariere pentru ca vine un punct in care visele mai bine raman vise in gandirea voastra din Vechea Energie. Visele mai bine raman vise. E ca naiba sa deschizi ochii uneori. Este dificil uneori sa fii in corp fizic. Este dificil daca luati o noua provocare, un nou proiect, poate ca nu veti reusi.

Poate ca veti da gres. Asa ca mai bine ati visa la cum ar fi daca intr-adevar ati face-o si daca ati aduce-o cu adevarat inauntru si daca ati incorpora-o cu adevarat (Adamus vorbeste foarte pasional) si sa o traiti cu adevarat! Si sa fiti cu adevarat asta! Si sa o exprimati! Si sa o impartasiti! Asa ca...

Asa ca, dragi Shaumbra, si Ralph si Gabriella,  cateodata este mult mai usor sa tineti acestea la distanta, dar asta se va coace si va incepe sa miroase ca pestele stricat intr-o zi torida. Si apoi toata energia voastra se va face ca un ghem, si veti da vina pentru probleme voastre: in primul rand pe mine, apoi unul pe celalalt, in al treilea rand pe viata, in al patrulea rand pe parintii vostrii si tot asa.

Apoi energia voastra se va innoda bine pana la un anumit punct. Apoi ce se intampla in continuare? Cu totii stim, nu vreti sa o ziceti, voi vorbi eu despre asta: boala fizica. Dezechilibru fizic. Acea energie trebuie sa iasa pe undeva. Nu ii pasa. Energiei nu ii pasa. Ea are nevoie sa iasa. Are nevoie sa se joace. Nu o puteti tine blocata pentru totdeauna. Chiar daca puneti apa intr-o cutie de metal, mai devreme sau mai tarziu va iesi. Poate dura mii si mii de ani pana va rugini si va provoca coroziuni, dar acea energia se va misca.

Voi sunteti pioneri ai energiei. Voi sunteti cei care folosesc energia. Voi sunteti creatori ai Noii Energii. Cum se va desfasura aceasta Noua Energie in viata voastra? 

Apropo Sart, frumos costum. (rasete) Simbolizeaza vinovatia? (mai multe rasete) 

SART: Nah, incercam sa adun puncte!

ADAMUS: Am auzit de la un Shaumbra, care – ei vorbesc, sa stii, ei dau de gol- ca nu ti-ai facut tema.

SART: Uh, nu, nu am facut-o.

ADAMUS: Aha. Si costumul va compensa pentru asta?

SART: Speram.

ADAMUS: Da. Chiar compenseaza. (multe rasete si cateva aplauze) In lumea lui Adamus, asta face totul. Pentru ca, trebuie sa spun – ne necajim, dar este vorba despre mult mai mult – priveste la respectul sine!

SART: Ah da. Se simte minunat. Minunat.

ADAMUS: Si iti vine minunat.

SART: Multumesc.

ADAMUS: Da.

SART: Ma simt foarte bine. Multumesc Shaumbra (aplauze)

ADAMUS: Acum, nu este vorba despre a impresiona pe cineva, pentru ca se stie ca Sart nu are nevoie de asta. (rasete) Nu este despre a face parada. Este desre a te onora si respecta pe tine insuti. Si asta nu inseamna sa porti costume italienesti in fiecare zi – dar, Cauldre, din cand in cand ar fi dragut! (rasete) Inseamna ca te onorezi si te respecti pe tine insuti. Iti oferi tie insuti acel dar. Iti spui, “Eu merit”. Nu este vorba despe bani. Banii sunt total insignifianti. Este vorba despre expresia Sinelui, iar acel Sinele arata maret astazi.

SART: Multumesc. Ma simt minunat. Am o zi minunata.

ADAMUS: Intr-adevar, si esti un exemplu pentru Shaumbra.

SART: Multumesc.

ADAMUS: Eu multumesc.

SART: Multumesc. (spre audienta) (audienta aplauda)

ADAMUS: Asadar, provocarea mea pentru voi, Ralph si Gabriella, este cand veti scapa de aceste iluzii si bariere, de bariera din propriile voastre vieti? Cand vad un talent atat de pur care nu este folosit in modul in care ar putea fi, in care eu stiu ca ar putea, despre care vorbim tot timpul; cand vad, “Ei bine, astept acel ceva. Astept doar. Astept pentru...” ce, un accident de masina?

RALPH: Am avut un accident de bicicleta...

ADAMUS: Ai avut un accident de bicicleta.

RALPH: … a fost destul de aproape.

ADAMUS: “...Astept ceva care sa ma miste.” Mai devreme sau mai tarziu se va intampla, dar nu ai nevoie sa treci prin asta in Noua Energie. Nu este nevoie sa ai acea zguduiala sau acea durere sau nu trebuie sa aveti acele certuri amare intre voi. O puteti face acum. Calea usoara sau calea cea grea; nu conteaza. Se va intampla oricum.

Cand ne combinam constiinta intr-un grup ca acesta, aceasta are o capacitate imensa de a misca energia. Chiar acum, daca sunteti constienti, doar simtiti in zona asta (aratand catre plexul solar), aceasta camera este plina de viata. Acest internet este plin de energie. Se misca. Stiti ca atunci cand sunteti singuri uneori si totul se simte anost si fara viata? Puteti cara cu voi ceea ce facem aici chiar acum, in aceasta camera, si o puteti aduce in viata voastra – in lucruri minunate in viata voastra.

Scenariul este dificil, asa-i? Pierderea slujbei? Scenariul este chinuitor pentru ca va ziceti, “Ce urmeaza? Ce urmeaza sa vina si sa inlocuiasca?” In aceasta Noua Energie, deobicei nu stii asta la inceput; asteapta ca tu sa incetezi sa te joci. Incetati sa inventati scuze. Incetati “ce-ar fi daca”. Incetati toate pretextele si lasati sa se intample. Si asta e partea captivanta din ceea ce vom face noi impreuna, unde vom merge impreuna.

Lucruri uluitoare, fara limite; lucuri ciudate se vor intampla. (Adamus chicoteste iar audienta rade) Lucuri ciudate, neasteptate, si in asta consta frumusetea Noii Energii – in lucruri total neasteptate.

Stiti voi, Vechea Energie functioneaza in tipare predictibile. De aceea poate fi redusa in matematica si stiinta si fizica; este foarte, foarte predictibila. Are foarte putine cotituri noi, iar cotiturile care vin sunt foarte incete. Acestea iau mii si mii de ani pentru ca adevarata constiinta sa ia loc.

Combinatia dintre Noua Energia si Vechea Energie, asa cum ati numi-o voi, este fenomanala. Neasteptata – si acesta este unul dintre mesajele mele astazi care va aparea luna viitoare pe un slide mic – schimbari neasteptate. Si intrebarea pe care o am eu astazi pentru voi este: sunteti voi pregatiti pentru adevaratul neprevazut? Aveti atata incredere in voi ca veti crea cele mai frumoase lucuri?

Si inainte sa raspundeti “da”, pentru ca eu stiu ca asta este un rahat. (rasete) Nu aveti incredere in voi, va este frica de schimbari, va intrebati ce urmeaza. Oare o sa va infometati pana la moarte?  Oare va veti aduce pe strazi? Nu conteaza. Nu conteaza. Voi nu muriti, niciodata. Parasiti corpul fizic, dar voi nu muriti cu adevarat, nu-i asa Richard?

RICHARD: Nu.

ADAMUS: Si viata se imbunantateste, nu-i asa Richard?

RICHARD: Asa este.

ADAMUS: Iar schimbarile sunt foarte neasteptate.

RICHARD: Foarte.

ADAMUS: Si ceea ce ai fi crezut acum cinci ani, sapte ani, ceea ce ti-ai fi imaginat sau ai fi dorit in viata ta, poate fi cu mult mai maret.

RICHARD: Poate fi, da.

ADAMUS: Si cum ai facut asta Richard?

RICHARD: Am permis.

ADAMUS: Ah! Ah! Excelent. Acum, toata lumea din camera zice, “Dar si eu ii permit.” (spus pe un ton plangaret) Cand spui “a permite” Richard, ce inseamna de fapt asta? Explica stilul tau de a permite.

RICHARD: Ah...sa simt in inima mea ca este a mea. Ca este deja implinita.

ADAMUS: Acesta este un raspuns atat de indulcit. Fals. (rasete) Richard, asta nu ii va ajuta pe ei, pentru ca eu stiu. Si dintre noi, nu vorbeai cu mine atat de mult. Vorbeai cu Tobias. Era mai rabdator. Dar cand spui a permite, ai ajuns intr-un punct in viata ta cand nu mai ramasese nimic.

RICHARD: Da, asa a fost …

ADAMUS: Asta este o forma ciudata de a permite, nu-i asa? Nici un motiv pentru a trai. Cand nu exista motiv de a trai, exista foarte putine frici, in afara de unde te duci, rai sau iad. In afara de asta, foarte putina frica. Permiterea ta a insemnat o eliberare totala. Ai ajuns la fund, putem spune. Te-ai golit de tot, te-ai chinuit si ai agonizat si ai cersit – nu la mine; la Tobias,  l-ai rugat si ai insistat si ai suferit, si in final ai dat drumul. Total.

Si cand ai dat drumul, ai dat drumul si la acele bariere care stateau intre tine si ceea ce esti cu adevarat; care stateau intre toate potentialele care erau gata sa vina in viata ta. Asa ca atunci cand ai ajuns la punctul acela, au putut veni inauntru. Si au venit. Si, apropo, mai sunt. Nu a fost totul; a fost doar runda intai din multe, multe.

Shaumbra, asta nu este deloc o discutie incurajatoare. Nu este vorba de a incerca sa pictati un tablou glorios care sa va faca doar putin mai sanatosi, mai fericiti ca umani. Vom merge dincolo de a fi uman. Umanitatea este o iluzie – o iluzie minunata, o iluzie valoroasa, deoarece voi invatati cu adevarat, la nivel de suflet, ceea ce nu ati fi putut nicaieri, si de aceea, Linda din Eesa...Eesa, apropo, inseamna in termenii vostrii, Yeshua, Isus. In termeni mai simbolici inseamna Casa lui Sananda. Casa lui Sananda, care este un ordin angelic care lucreaza cu lumina.
Linda, tu ai venit aici pentru a invata despre lumina, dar pentru a invata despre lumina a trebuit totodata sa inveti despre intuneric. In timp ce integrai toate astea, ceea ce ai invatat pe aceasta minunata planeta si in alte locuri...eh, nu voi intra in detaliu dar iti voi face putin o porfetie, sau o promisiune. Cand eram in Franta – ahhh, ma voi intoarce in curand – cand eram acolo, vom invata despre ce este cu adevarat lumina si intunericul. Cu adevarat.

Oh, cativa dintre voi credeti ca vom merge acolo sa ii plangem pe Cathari. Nu prea cred. Destui au fost acolo pentru a-i plange. Vom merge acolo sa invatam ce este cu adevarat lumina si intunericul.  Vom invata despre cum sa il intelegem la cel mai intim nivel. Este...oh, o sa pastrez discutia noastra pentru calatorie.

Deci, Sananda este vorba despre lumina si aceasta lume are nevoie de lumina. De aceea sunteti tot aici. Constiinta ingerilor avea nevoie sa inteleaga lumina in densitate, in aceasta realitate, asa ca ati venit aici. Sananda aduce lumina inauntru, deci voi proveniti din asta. Multi dintre voi proveniti din alte familii spirituale – nu mai conteaza pentru ca v-au dat afara. (rasete) V-au dat afara. V-au dat afara, pentru ca stii de ce, Pete? Tu le-ai cerut Pete. Acum mult timp, cand ai parasit oridinul lui Mihail ai spus, “Cand voi ajunge la un anumit punct, cand va voi da un anumit semnal, dati-ma afara. Eliberati-ma de familia mea spirituala”.
                                                                                        
Este una dintre cele mai vechi conexiuni si una dintre cele mai vechi karme pe care ati putea sa o aveti, asa ca v-au dat afara si doare. Cand simtiti deconectarea de la energia familiei spirituale, familia voastra angelica intorcandu-se aproape de inceputuri, este un sentiment de abandon. O simtiti la un anumit nivel si spune-ti, “De ce as mai trai. Nu mai am nimic. Am familia mea biologica...” Bineinteles, nu este cazul sa vorbim despre asta. Unii dintre voi i-ati ales atat de repede, fara sa va ganditi prea mult. Ati venit aici dispusi sa luati orice. Dar familia spirituala? Sa fiti dati afara. Asta doare.

Dar, stiti voi, acesta este un pas catre suveranitate. Cand familia voastra sprituala va elibereaza, doare cu adevarat. Voi dati vina de fapt pe familia voastra biologica. O puneti pe seama familiei biologice. “De ce ma trateaza asa? De ce m-au parasit sau m-au abandonat? De ce isi bat joc de mine in felul asta?” Este de fapt o repercusiune a propriei voastre familii spirituale.
  
Asa ca, Shaumbra, divaghez, dar ma simt bine.

Inapoi la Tema

Asadar, tema despre care am vorbit la ultima noastra intalnire a fost asa de importanta. Onorarea. Cate oportunitati ati avut in aceasta ultima luna sa-i onorati pe ceilalti. Ati avut de ales: onorare sau judecata, onorare sau critica; onorare sau sa va intrebati ce este in neregula cu ei. Onorandu-i pe ceilalti...va veti onora pe voi insiva, dar totodata veti avea nevoie de acea onorare, pentru ca atunci cand Noua Energie incepe sa faca parte din viata voastra cu adevarat, aceasta lucreaza foarte, foarte, foarte repede, foarte rapid. Iar onorarea pe care o aveti pentru ceilalti si pentru voi insiva echivaleaza cu calmul...cu usurinta cu care lucrati cu Noua Energie in manifestarile voastre, in viata voastra. Onorarea este foarte, foarte importanta.

Am vorbit despre a creea orice. Am accentuat asta la intalnirea noastra recenta din Wisconsin. Creati ceva, orice. Shaumbra, atatia dintre voi, voua va place sa intram in aceste discutii lungi. Va place sa discutati de aici de sus (aratand catre cap) si asta este exact ce se intampla. Incepeti sa va pierdeti putin controlul. Incepeti sa vorbiti despre de ce lucrurile nu merg cum trebuie in viata voastra. Si cand va dau raspunsul – si vorbim aici in starea de vis, bineinteles – si eu spun, “Doar fa ceva. Permite.”, asa cum a facut Richard, dar nu te duce in adancuri asa cum a facut-o Richard. “Permite.” Si apoi va intoarceti o saptamana mai tarziu si vreti sa aveti o alta discutie si un raspuns diferit. Aproape ca sunteti dependenti de aceste discutii lungi, pentru un motiv anume. Cred ca satisface o parte din voi. Intr-adevar, ele sunt povesti. Sunt povesti lungi, si va dau un ragaz temporar. Va da – credeti voi – va da un motiv sa nu faceti nimic si sa nu puneti in practica pe acest pamant ceea ce ati invatat.

Si apoi urmeaza activitatea cu Pakauwah-ul vostru, totemul vostru. In prezent, unii dintre voi spuneti “Ei bine, am mai facut asta inainte”. Nu asa. Unii dintre voi spun “ Dar suna de ca si cum ne-am intoarce”, dar intr-un fel, da, pentru ca sunteti familiari cu a face asta. Dar o vom folosi, pentru ca acel Pakauwah, Robert, va pleca si va lucra pentru voi. Va fi de asemenea in supraveghere. Poate sa pandeasca alta energie din camera chiar acum.
                                                                                                                    
Probabil ca ati observat ca astazi este o zi foarte clara aici. Ocazional, avem multe energii si entitati intunecate care incearca sa tulbure. Astazi, aproape nici o perturbare. Oh, ele sunt prin imprejurimi. Nici chiar aceste draperii nu le pot tine la distanta, dar ele stau la distanta pentru ca aici sunt elefanti si pantere si ulii si tigrii si cativa serpi, o testoasa (rasete) si alti Pakauwahs.

Si Pakauwahs-ii vostri, in mod particular cei care au animale precum o pantera, ele sunt setate sa atace. Nu le aveti programate sa faca rau nimanui. Dar, vedeti voi, cand una dintre aceste entitati intunecate este acolo, acelea care stau prin imprejurimi uneori, atunci cand va simte Pakauwah, oh, asta trimite un mesaj foarte clar “Nu va puneti cu aceasta persoana”. Ei vor...este similar cu, cred ca ati putea spune, a avea o alarma la casa. Hotul se va duce in schimb la casa vecinului. Este mai usor. Este mai rapid.

Cand Pakawah sunt pe langa voi, cum sunt majoritatatea dintre ai vostrii chiar acum, creaza o frumoasa...este un tip de energie frumoasa. Nu este o bariera sau un zid. Nu este un scut. Nu ati creat un zid. Dar este aceasta parte din voi care zice, “Aceasta este o fiinta suverana, du-te in alta parte. Necajiti pe altcineva. Fiinta suverana.”

Aceste entitati, aceste entitati intunecate, nu sunt asa de inteligente, apropo. Le dati mult prea mult, mult prea mult din energia voastra, din voi, doar pentru ca va pot speria sau pot intoarce cateva capete sau sa va faca sa vomitati sau ceva de genul asta. Nu sunt atat de inteligente. Cand va vad totemul vostru, atunci ei stiu ca acela este un om constient.

Lucrati cu totemurile voastre. Dormiti cu ele. Duceti-le la plimbare. Le vom duce la plimbare chiar aici in cateva momente. Dati-le sa conduca masina voastra, si veti observa ca ei se transforma. Pot sa-si schimbe forma, apropo, si chiar o fac. Unii dintre voi poate ati fost deranjati ca ati ales un uliu si apoi, in minutul urmator s-a transformat intr-un delfin. Care este treaba? Este doar energie – energie libera in miscare si forma. Intr-un minut utilizand energiilor uliului si frumusetea uliului, si in urmatorul moment conexiunea si afinitatatea voastra pentru un delfin.

Pakauwahs tind sa se intoarca la forma originala. Daca este un uliu tranformandu-se intr-un delfin, va tinde sa se intoarca la forma lui de uliu. Dar poate fi orice. Poate lucra pentru voi in orice fel alegeti. Este acolo ca sa se duca in alte taramuri pentru voi. In timp ce va faceti mare parte din munca voastra aici in aceasta realitate, cealalta parte din voi lucreaza.

Asa cum va conectati la el, asa cum....este creativa, apropo. Este foarte, foarte creativa. Acea expresie a voastra pe care o trimiteti in afara, nu este mai mareata decat voi, sau mai desteapta decat voi.  Nu va zice ce sa faceti. Este acolo in serviciu pentru voi. Lucrati cu el. Voi nu sunteti singulari. Aandrah stie asta mai bine ca oricine altcineva. Dar stie de asemenea ca exista un obicei ciudat pentru oameni sa....voi vreti sa va definiti prea mult pe voi insiva.

Asadar, cealalta parte despre care Aandrah va va povesti este despre aceia care s-au supra-fragmentat pe ei insisi – personalitatea multipla. Va este frica sa va fragmentati. Ce ar fi daca v-as zice, ca voi deja v-ati fragmentat si ati invatat cum va aduceti inapoi, pentru ca toti de aici, asa cum Aandrah stie, s-au fragmentat la un moment dat, in aceasta viata sau in alta, asa ca stiti cum sa va aduceti inapoi laolalta.

Acum ca aveti acea cunoastere si intelepciune in interiorul vostru, acum dati-va voie sa va deschideti, sa va expansionati – Pakauwah, manifestarea despre care am discutat. Tindeti sa vreti sa va definiti. David, ma iau de tine dar tu ii reprezinti pe toti. Tu vrei sa-l definesti pe David, si in definirea lui David devii foarte mental, devii foarte structural, foarte intepenit. Noua Energie, lucrarea pe care o facem impreuna are de-a face cu o noua definitie, in care nu este doar corpul si o personalitate mentala. Stiati, ca nu sunteti trecutul vostru deloc. Nu sunteti – nici unul dintre voi - trecutul vostru, Kathleen Barry. Nu iti amintesti de discutiile noastre. Credeam ca sunt mai special pentru tine. (multe rasete)

Credeti ca sunteti propria voastra istorie si nu sunteti deloc. Este o iluzie. Nu sunteti locul de unde ati venit, Larry. Oh, parte din tine, da; dar o parte doar foarte mica, o mica parte. 
                                                                                                                                        

Redefinind Sinele

Deci asta va fi despre redefinire, mai degraba decat sa incerci sa te definesti ca David sau ca orice nume se intampla sa ai. Stiti cata energie ia in a va gasi pe voi insiva? Aproape toata. Incercand sa va gasiti pe voi insiva cand ar trebui cu adevarat sa dati drumul la acel sine. Petreceti atata timp spunand, “Cine sunt?” in loc sa spuneti, “Eu sunt ceea ce sunt”. Eu sunt ceea ce sunt. Nu conteaza. Nu conteaza daca sunteti David sau Donald sau Mary.

Vom merge dincolo de aceasta definitie umana. Este in regula? (audienta raspunde “Da.”)

Oh, spuneti asta acum. (rasete) Din cand in cand va fi incomod. Si sunt altii care vor zice, “Ce se intampla cu tine? Stiam acel grup...stiam acel grup cu care esti tu”. Pentru ca, vedeti voi, cand veniti de la una dintre intalnirile noastre, sau de la unul dintre workshopuri, va intoarceti cu o stralucire. Va intoarceti putin mai luminosi in drumul vostru. Va intoarceti putin ma intuitivi, mai liberi. Nu le prea place asta. – “Ce iti face acest grup?” Hmmmm, intr-adevar.

Asadar vor fi aceia care vor critica si nu vor intelege. Nu conteaza. Nu conteaza. Singurul lucru care conteaza este relatia dintre voi si sufletul vostru. Atat. Nimic altceva nu conteaza.

Nu va prindeti in ceea ce cred ceilalti, pentru ca ati auzit asta inainte de la Tobias; ei de fapt vor cu disperare sa fiti diferit. Si zic asta intr-un fel bun, dar ei vor sa stie ca acel cineva, cineva trebuie sa fie pionerul. Cineva trebuie sa mearga dincolo.

Stiti voi, in munca pe care o sa o facem impreuna, vom ajunge sa intelegem ce inseamna cu adevarat boala mentala, si despre dragii de ei care sunt in aceste spitale. Deci, nu-mi pare rau de ei pentru ca se afla intr-o stare degradata, ca au boli mentale sau ca au innebunit. Asta este in regula. Este minunat, o experienta minunata. Ati facut-o, nu-i asa?

Asta este minunat. Dar sa-i inchida si sa le dea droguri – asta este un pacat. Asta este demn de dispret. Pentru ca acum luati o fiinta care trece prin niste experiente interesante in cadrul caderii psihice, bolii mentale, indiferent de ce este, si voi spuneti “Nu se potriveste in definita draguta a ceea ce un uman ar trebui sa fie.” Asemenator cu energia atlantidiana, vedeti voi. “Si ce sa facem? Le dam niste droguri sa-i facem ca noi.” Nu ca tu, Edith. Nu tu. Tu nu ai nevoie de droguri. (rasete) Si ii faceti sa taca si ii tineti calmi si ii incuiati intr-o camaruta.

Dragii mei, de aici provine multa energie intunecata de pe pamant chiar acum, pentru ca acesti oameni sunt fiinte uimitoare. Oh, voi spuneti ca sunt nebuni. Nu, ei doar au parte de o experienta. Ei detin enorme cantitati de energie. Ei nu au acele tipuri de limitari si inhibitii pe care restul dintre noi, voi, le aveti. Asa ca isi lasa energia sa o ia razna. 

Este in afara, ca si energie psihica ce va bantuie noaptea. Va bantuie pentru ca, ei bine, ei simt o atractie pentru voi. Ei simt o legatura cu voi, pentru ca pot simti ceva din energia care spune ca ati avut o cadere la un anumit punct. Si ati depasit-o. Nu ma refer la viata asta, ci la un anumit punct. Voi aveti raspunsurile si de aceea ei vin in jurul vostru asa de des, energia lor psihica. Ei sunt incuiati.

Consum prea mult timp, dar vom face mult mai putine intrebari si raspunsuri. Haideti sa ne apucam de ceea vreau cu adevarat sa discutam astazi.

LINDA: Ai cam facut un fel de Q&A in direct.

ADAMUS: Intr-adevar. Si despre ce urmeaza sa discutam astazi? Vom...haideti sa respiram adanc.

LINDA: Abia acum incepi?

ADAMUS: Da, asta a fost introducerea mea. (rasete) Asta a fost monologul. (multe rasete) Asa ca intrebarile si raspunsurile probabil au fost deja raspunse fara a stii de fapt care sunt: Viata e naspa; treceti peste asta. (multe rasete) Voi raspunde la multe dintre ele chiar acum pentru cei care se vor alinia aici.

Voi spuneti...iti voi da raspunsul si apoi intrebarea. Raspunsul este ca jucati un joc. Aflati care este acela si ce anume va place asa de mult la joc.

Intrebarea este, “Adamus, de ce lucrurile sunt asa de dificile? De ce nu se rezolva? De ce am o viata de rahat? De ce nu pot –hmmm” – umpleti spatiile goale. Asta este intrebarea. Este repetata din nou si din nou.

Raspunsul este ca ati ales un joc. Nimeni nu l-a ales pentru voi. Trebuie sa fie ceva ce iubiti la acel joc. Cand descoperiti ce anume iubiti...faptul ca in a sta intr-o relatie cu adevarat de rahat poti da vina pe altcineva. Nu trebuie sa-ti asumi responsabilitatea pentru tine insuti. Asta este raspunsul. Asta se intampla. Stati in ea nu pentru ca nu aveti aveti bani; stati in acea relatie de rahat pentru ca sunteti victima, si iubiti asta. Si eu am iubit-o intr-un punct. Poate si voi o sa va saturati de ea la un anumit punct.

Va jucati un joc cu energia, eh, Aandrah? Jucati un joc cu acea energie si puteti sa renuntati la asta oricand. 

Voi spuneti, “Dar Adamus, nu am bani. Ce voi face?”

Nu stiu! Nu conteaza. Chiar nu conteaza. Poate ca o sa va bucurati de viata din nou. Poate acea boala pe care o aveti va incepe sa se clarifice. Poate veti vedea culoarea vietii, sau asa cum Tobias zicea, viata in claritate inalta din nou. Poate va trebui sa va confruntati cu voi insiva. Poate. Asta este cel mai dur dintre toate, dar si cel mai frumos, cel mai frumos sa te confrunti cu tine insuti.

Oh, Sinele vostru este incarcat cu o multime de ce ati numi voi gunoi pe care noi l-am numit mai tarziu demoni si dragoni si toate cele. Dar nu sunt de fapt. Nu sunt de fapt. Este doar energie blocata care vrea disperata sa se elibereze.

Asadar, haideti sa intram in subiectul de astazi. (rasete). Acum ca am trecut prin sesiunea noastra de intrebari si raspunsuri, (rasete) ar mai fi cumva altele... Ah si apropo, bunica ta? Nu stiu unde este pe partea cealalta. Sunt ocupat sa fiu o pasare in Paris sau sa lucrez cu tine. Nu stiu. Verific-o tu. Foloseste-ti propriile tale abilitati psihice. Bunica ta este probabil...este bine. Este bine.

Ce alte intrebari mai avem?
  
LINDA: (raspunde rapid) Nu! (multe rasete)

ADAMUS: Da, ai cateva. Haide sa le scoatem din cale ca sa ne facem adevarata treaba aici.

LINDA: Chiar ai raspuns la majoritatea dintre ele. Este o intrebare...

ADAMUS: Stii de cate ori am dat acel raspuns si...  

LINDA: Stiu. Stiu. Dar pentru o confirmare, era...

ADAMUS: Exista intrebari ale Noii Energii astazi?

LINDA: Nu.

ADAMUS: Oh, okay. Intrebare. Indraznet, curajos. Asteapta pentru microfon. Linda din Eesa il va aduce.

Intrebare de la SHAUMBRA 1 (o femeie la microfon): Ce anume sunt aceste furnicaturi, aceste energii care sunt noi pe care le simt in corpul meu? Ceva...

ADAMUS: Da. Se numesc...ei bine, este o...ca o – Cauldre nu vrea ca eu sa o zic, dar o sa-i inchid ochii si o voi zice – este ca un orgasm spiritual care ia loc. Este cu adevarat.

SHAUMBRA 1: Oh ce bine!

ADAMUS: Aduci acele energii divine proprii care au fost separate pentru atata timp, si acestea incep sa vina mai aproape si aveti un fel de conexiune noua frumoasa cu ele. Creaza – cum anume le numiti?

SHAUMBRA 1: Oh, coarne?

ADAMUS: Fluxuri de energie prin corpul tau. Acestea sunt, in mod particular, acute in varful capului, pentru restul dintre voi care le-a simtit sau urmeaza sa le simtiti, cateodata aici (aratand in zona celui de-al treilea ochi). Cateodata se poate manifesta in zona asta (aratand catre plexul solar) dar nu se simte intotdeauna ca furnicaturi; se simt ca fluturasii. Dar este conexiunea voastra cu Sinele, cu divinul vostru. Respirati asta inauntru. Si nu ziceti ca este un inger sau ca este...nu oferiti credit nimanui altcuiva decat voua insiva. Despre asta este vorba. Este totodata si putina Energie Noua care patrunde, despre care vom vorbi intr-un moment.

SHAUMBRA 1: Multumesc. Imi pare rau ca am intrerupt.

ADAMUS: Nu, nu e nici o problema. Aceste furnicaturi pe care voi asa le numiti – exista un alt nume pe care noi il folosim, dar furnicaturi este o denumire buna – au un efect alchimic enorm asupra corpului si mintii voastre – daca nu le indepartati, daca le inspirati inauntru. Au o capacitate enorma de a rebalansa lucurile in corpul vostru. Cand le aveti, vine un timp minunat in care sa luati cateva momente din orice ati fi facut pentru a le lasa sa se absoarba. Divinul vine inauntru. Nu vine cu trambite; el vine incetul cu incetul. Se absoarbe in cea mai potrivita masura.

Intrebare de la SHAUMBRA 2 (O femeie la microfon): Adamus, am vorbit saptamana trecuta despre a comanda energiei.

ADAMUS: Da.

SHAUMBRA 2: Si asa cum ma gandesc la a face alegeri constiente, simt ca atunci cand fac o alegere constienta, ca intr-un sens comand energiei. Si ma intrebam daca...voiam sa iti aflu perspectiva despre asta.

ADAMUS: Intr-adevar. Vorbesti despre discutia de la Scoala Misterelor si este un pic afara din context aici daca nu ai trecut prin asta in ultimele zile. Dar voi raspunde cat de bine pot eu. Una este sa faci o alegere constienta, si multi dintre voi au lucrat cu asta si inca nu va simtiti teribil de confortabili cu aceasta. Dar macar ajungeti la un punct in care incepeti sa faceti ceva alegeri decat sa asteptati aripile destinului sa va care. Dar nu esti sigura daca alegerile tale, daca le exprimi cum trebuie, daca le manifesti corect. Asa ca tu...mai este inca mult...um...

 

(pauza, apoi multe rasete in timp ce Adamus este distras de mancarea din spatele camerei si ia o negresa) Inca mai este mult de discutat despre (multe rasete in timp ce vorbeste cu gura plina) daca o faci corect. Hmmm, delicios.

A comanda energiei este ceva cu care lucram in Scolile Misterelor. Este urmatorul pas in evolutie dupa alegerea constienta. Dar trebuie sa fii confortabil cu faptul ca alegerea constienta chiar face diferenta inainte sa incepi sa lucrezi cu stapanirea energiilor. Asa cum stii au fost niste momente ciudate in clasa – momente foarte inconfortabile – si pentru cineva care tocmai a inceput sa lucreze cu asta...

(multe rasete in timp ce Adamus continua sa manance) … a fi om … a fi om.

LINDA: Nu ne lasa se te oprim.

ADAMUS: Pentru cineva care doar incepe la acest nivel, fara sa treaca prin a practica alegerea constienta si fara o parte din ceea ce am facut la scoala energiei, ar putea chiar sa se intoarca impotriva sa, intr-un mod interesant. Asa ca...

SHAUMBRA 2: Alegerea constienta este de fapt prima...

ADAMUS: Alegerea constienta este pasul de baza, absolut. Absolut.

Asadar sa intram in...
  
LINDA: Abia incepi?

ADAMUS: Um hmm. Nu e nevoie de intrebari si raspunsuri astazi.

LINDA:  Okay.

ADAMUS: Okay, asadar, acum.

 

Iluzia istoriei

Am vorbit mai devreme despre istorie. Istoria este o iluzie absoluta, o iluzie desavarsita. Istoria este ceea ce s-a scris. Este o perspectiva. Nu este chiar ce s-a intamplat. Credeti ca a fost aceasta progresie: Lemuria, Atlantida, Primul Razboi Mondial, apoi Al Doilea Razboi Mondial; in nici un caz. In nici un caz.

Precum creatorii filmului nostru frumos (referitor la filmul Leap! film expus in Shaumbra Launch Pad) inteleg, si incearca sa evidentieze asta in film, sa deschida constiinta, totul este o iluzie. O iluzie minunata. Nu spun ca iluzie este un cuvant rau, dar este o iluzie. Istoria in sine este o iluzie mareata pe care oamenii o cred doar pentru ca ceva a fost scris. Scris pe o bucata de hartie: “Asa a fost.”

Una dintre marile iluzii ale tuturor timpurilor, din cauza catorva bucati de hartie intr-o carte, este Biblia si povestea lui Yeshua. Mareata iluzie, iar oamenii au crezut-o. “Ei bine, este istorie. Este scrisa in carte si Dumnezeu zice ca nu poate fi schimbata.” De cate ori a fost schimbata? Ce iluzie este asta. Povestile despre Yeshua sunt suficiente pentru a-l face pe Yeshua sa vina inapoi si sa tabaceasca niste funduri, pentru ca nu este adevarat. Nu este adevarat.

Parte din ele chiar s-au intamplat. Parti. Multe au fost alterate. (priveste la Linda) Nu iti face griji, ei nu asculta acum. (multe rasete) Vor asculta mai tarziu, dar vei fi plecata din oras, asa ca..(multe rasete) 

Propria voastra istorie...nu ma dau in vant dupa vieti trecute, pentru ca va amintiti zilele cand va prindeati in vietile voastre trecute si ce insemnau ele si toate cele. Este fascinant si interesant, dar este doar o parte din voi.

Istoria este o iluzie mareata, si astazi ne vom intoarce si vom deschide niste usi. Si inainte sa facem asta vreau sa fie foarte clar acum: daca nu va simtiti confortabili cu acest exercitiu, nu o faceti. Puteti sa ascultati din nou. Puteti sa cititi mai tarziu sau sa o faceti mai tarziu. Daca nu simtiti potrivit pentru voi, este in regula. Si nu este absolut nici o judecata, pentru ca ceea ce vom face este periculos. Sunteti in regula cu a fi periculos?

(audienta zice “Da”) Mintiti. (rasete) Sunteti impotriva riscului?

(audienta raspunde “Nu”) In asta sunteti sincer. De fapt nu, nu sunteti.

Asa ca, ne vom intoarce, si scopul intoarcerii, asa cum am discutat despre asta in ultima noastra intalnire, a fost sa intelegeti ca tot ce s-a intamplat in trecut nu este toata povestea. Este doar parte din poveste.

Familia pe care o aveti in aceasta viata este o iluzie. O iluzie printre multe, multe alte realitati. O iluzie nu inseamna ireal; inseamna una din multe. Una din multe.

Asadar familia pe care o aveti in aceasta viata, voi ati spus, “ Ei bine asta a fost familia mea. Am o foaie de hartie care spune ca am fost nascut/a”. Poate nu. Poate nu ati fost. Poate nu ati avut familia pe care o credeati.

Este minunat, foarte seducator, o iluzie foarte reala, dar poate nu este singura familie pe care ati avut-o. Poate ati ales o familie buna in schimb. Poate ati ales o famile care v-a iubit si v-a incurajat, o famile bogata care v-a cumparat lucruri dragute, v-a spus lucruri dragute. Poate.  

Poate ati avut o familie care era de o cultura cu totul diferita. Ati avut vreodata sentimentul ca existati de fapt intr-o cultura diferita? Vremuri in care, “ce fac eu aici in aceasta cultura?” Poate trebuia sa fiti in alta, pentru ca istoria este o iluzie minunata.

Ne vom intoarce astazi, si vom, folosind alegerea clara, constienta, vom deschide usi.

 

 

Revizitand trecutul

Acum, noi am mai trecut printr-o repetitie cu asta, si veti stii asta daca va veti aminti, candva in ultimul an sau asa, vise in care mergeati pe un coridor lung; coridoare lungi, lungi cu multe usi; pierzandu-va in cladiri sau case care avea multe usi de nu va puteati gasi drumul afara; vise despre a avea multe, multe usi din care sa alegeti si sa nu stiti prin care sa treceti. Orice vis de genul asta indica faptul ca ati trecut printr-o repetitie.

Exista o scoala a gandirii care spune – asta este pentru umanii de rand si voi sunteti in mod definitiv iesiti din comun – scoala gandirii spune, “Sa nu te intorci inapoi. Sa nu te intorci niciodata sa racolesti lucuri.” Nu ne intoarcem sa procesam lucrurile, ne intoarcem sa deschidem usi pentru ca, fie ca este vorba despre aceasta viata sau alta pe care ati avut-o vreodata, exista potentiale la fel de reale ca ceea ce ati jucat, ce ati jucat in forma umana. Ele exista. Ele sunt reale. Nu sunt mai putin decat ceea ce alegeti de fapt sa experimentati in lumea fizica.

Acele energii sunt disponibile pentru voi chiar acum. Acele energii doresc sa va intalneasca in momentul prezent. Vor fi o varietate de energii care vor veni, sentimente si reactii, in timp ce deschidem aceste usi, si nu sunt pentru a le judeca sau de a va lupta cu ele. De aceea v-am rugat in ultima noastra intalnire sa onorati totul, incluzand onorarea energiilor acestor usi pe care le vom deschide.

Daca ati avut vise cu urmariri in ultima vreme, a fi urmarit, este probabil pentru ca in timpul repetitiei ati deschis niste usi si cateva energii mai degraba furioase au izbucnit, pentru ca au fost inchise pentru mult timp in locul lor. Sunt pregatite sa iasa acum. Unele dintre ele vor iesi cu urlete. Altele vor aparea atat de iubitoare si de blande si vor curge in viata voastra. Si daca nu sunteti constienti de ele, va vor lovi in picior pentru a va atrage atentia. Este energia care se intoarce la voi.

In timp ce deschidem unele din aceste usi, si nu vorbesc numai despre amintiri reprimate; vorbesc despre potentialele lucrurilor care nu au fost niciodata manifestate. O viata, spre exemplu, unde ati fi putut fi un fel de mare vindecator, si in schimb ati ales o viata de fraier. Dar acel potential de mare vindecator este inca acolo. Este inca activ. Inca circula. Nu a fost pierdut. Nu a iesit in existenta.

Se poate sa fi avut o viata in care ati fost un conducator al multor, multor oameni, responsabil pentru ei dar nu ati ales asta neaparat. Voi ati ales o viata de casnica sau poate asistetentul/a altcuiva. Nu ati permis acelei expresii. Nu ati selectat acea expresie, dar ea inca este acolo.

In fiecare dintre aceste potentiale...si, apropo, ati innebuni daca v-ati gandi la potentiale, pentru ca voi spuneti, “Ei bine, daca am ales un singur lucru pentru realitate, cate alte potentiale mai sunt?” Aproape infinite. Aproape infinite. Daca as avea o tabla, as desena un cerc mare pe tabla. Dar nu am nevoie de una pentru ca va puteti da seama. 

Exista un cerc al potentialelor cu cea mai mare probabilitate, cu cea mai mare probabilitate fiind acelea care au fost aproape complementare calatoriei voastre, acelea care ar fi permis cea mai grandioasa evolutie a sufletului vostru si acelea de care erati atrasi. Asadar acelea sunt in cercul mare (Adamus “deseneaza” in aer) si realitatea pe care ati selectat-o este un punct chiar in mijlocul acestuia.

Chiar in spatele lui este un alt cerc putin mai mic, potentiale secundare de rezerva, care nu au chiar aceasi cantitate de energie sau dinamica precum primele potentiale, dar ele sunt inca acolo. Si ati putea continua aproape pana la infinit, spre exemplu un potential...ati avut potentialul sa muriti cand erati copil, dar nu ati murit. Ati avut potentialul sa aveti personalitate multipla in acea viata. Ati avut un potential si un potential, deci este o serie de cercuri cu diferite nivele de stralucire si ar putea aparea sa continue la infinit.

Si voi spuneti, “Dar cand se termina?” Cate potentiale sunt pentru aceasta viata? Milioane?” Intr-un sens nu conteaza, pentru ca potentialele nu se tarasc pana la infinit. Ce se intampla este ca ajungeti la un anumit moment si cu alte cuvinte se intoarce inapoi implinind cercul. Nu se taraste pana la infinit. De fapt, nimic nu o face. Nici macar universul vostru fizic, nici timpul, nici spatiul. Ele nu pleaca spre infinit; ele ajung sa faca un mare salt si apoi se intorc.

Asta este important de tinut minte mai tarziu cand vom vorbi despre fizica Noii Energii dar vad ca timpul trece si eu am o intalnire mai tarziu. Asa ca haideti sa facem exercitiul.

Ne vom intoarce, si daca aveti vreo grija in legatura cu asta, nu este nevoie sa o faceti acum. Cel mai simplu lucru de tinut minte in Noua Energie este ca este vorba despre alegere. Asadar, as fi putut aduce niste sulf si niste tamaie si bijuterii si haine, un grup de dansatori pentru a crea un fel de ceremonie in jurul acestuia. Dar nu avem nevoie de asta. Este prin alegere. Prin alegere.

Asadar, sunteti bineveniti sa va tineti ochii deschisi sau sa-i inchideti. Oricare ar fi, nu conteaza. Vom face asta cat mai simplu posibil.

Ne vom intoarce chiar acum cu aceasta energie care a fost pregatita pentru noi toti – oricine asculta, citeste asta mai tarziu, pentru cei care sunt aici acum. Am pregatit o energie care ne permite sa ne intoarcem in trecut, iar trecutul in sine este doar o iluzie si doar un potential. Si daca ati dori, doar pentru un moment, sa faceti o alegere constienta daca mergeti sau nu in trecutul vostru, in potentialele voastre trecute. Este da sau nu. Nu este nevoie sa o formulati intr-o anumita masura.
  
(pauza)

Si acum imaginati-va pur si simplu cu Pakawah-ul vostru langa voi, langa voi, fie ca zboara, merge, se taraste, inoata, zboara.

(pauza)

Si sa mergem inapoi. Cum facem asta? Haideti sa ne imaginam un culoar lung, un culoar minunat, foarte spatios, foarte bine intretinut. Si acesta este culoarul, calea, spre trecutul vostru.

Si in timp ce mergem de-a lungul acestui lung, lung culoar, care pare sa nu se sfarseasca niciodata pentru ca adevarul este ca mai tarziu se intoarce in cerc, dar in timp ce mergem de-a lungul lui, simtiti energia voastra. A voastra.

Asta este imaginatie, dar imaginatia este la fel de reala ca si a fi aici acum. 

Mergeti incet. Nu ne grabim. 

Un culoar minunat. Ati mai mers pe culoare frumoase inainte, doar aduceti asta inapoi. Nu conteaza daca este carpetat sau este faiantat in stil italian.

(pauza)

Si de-a lungul culoarului sunt usi. Usi, si poate acolo sunt si picturi, dar hai sa nu ne concentram pe asta. Sunt usi, si pare ca toate usile sunt inchise, pentru ca fiecare usa reprezinta un potential al trecutului.

(pauza)

Nu conteaza din ce viata vine. In spatele oricarei usi sunt potentiale neexprimate...

(pauza)

Decizii care nu au fost facute …

(pauza)

Roluri care nu au fost niciodata jucate …
Sensuri care nu au fost niciodata luate.

Toate sunt voi. Toate sunt voi. Sunt ale voastre, pentru ca la nivelul vostru divin sufletesc v-ati oferit potentialul, darul din multe, multe potentiale.

Nu a fost niciodata destin. V-ati oferit alternative si optiuni. Si chiar daca ati exprimat una, celalalte sunt inca aici. Acele energii sunt acolo aici pentru voi.

In Noua Energie aducem totul impreuna.

(pauza)

Acestea nu sunt aspecte in sensul traditional al cuvantului. Ele sunt potentiale. Si in timp ce mergeti de-a lungul holului, recunoasteti toate energiile, toate potentialele trecutului, chiar daca a fost o viata in care ati fost omorat, la propriu, inainte de timpul vostru, fie ca a fost vorba despre razboi, fie boala, fie de mana altui om, aceasta a creat o trauma pe care ati adus-o cu voi, ati adus-o in aceasta viata peste timp si spatiu. Realizati ca exista totusi potentiale in spatele acelor usi ca nu ati fost niciodata ucisi?

Potentiale ca voi sa fiti in pace cu voi si cu lumea?

Potentiale ca puteati aduce iubire si bucurie in propria voastra viata si in lume?

In spatele acestor usi, trecutul vostru, sunt energiile ce nu au fost exprimate vreodata, energiile niciodata alese, energiile niciodata aduse in realitatea fizica. Dar ele sunt inca acolo.

In timp ce mergem de-a lungul coridorului, cu Pakauwah-ul langa voi, puteti permite usilor sa inceapa sa se deschida. Nu trebuie sa le deschideti voi; aproape ca par sa se deschida in timp ce voi treceti pe langa ele. De ce? Pentru ca acum alegeti sa eliberati acea energie. Alegeti sa o aduceti in momentul de Acum, in aceasta realitate. Alegeti sa realizati, dincolo de tot, ca istoria in sine este o iluzie. Istoria voastra in sine nu inseamna decat potentiale.

Voi nu sunteti, voi nu sunteti trecutul vostru. Nu sunteti trecutul ce credeti ca sunteti. Si acesta este principiul “Eu sunt”.

In timp ce mergeti de-a lungul coridorului si usile se deschid, potentialele se elibereaza. Si poate nu acum, poate mai tarziu veti ajunge sa realizati cat potential ati creat. O sa ajungeti sa realizati ca o parte din lucurile care vi s-au intamplat in trecut, ceea ce ati crezut ca este real, era doar o expresie a realitatii. O sa realizati ca acest moment in care traiti chiar acum ca este plin cu atatea potentiale.

Continuati sa mergeti de-a lungul coridorului, incet, cu iubire, lasand usile sa se deschida. Acea energie nu va va trada in nici un fel. Chiar si potentialul de a, cum ati spune voi, de a trece pe partea intunecata, care ar fi fost foarte, foarte real in acea viata, chiar daca nu ati ales-o. Cand acel potential iese, el nu mai este acoperit in energia de a fi intunecat. Inceteaza sa mai fie acea iluzie. Asa ca nu trebuie sa va ingrijorati de, ce ati spune voi, energii intunecate care sa vina sa va influenteaze si sa se infiltreze in viata voastra chiar acum. Este doar energie. A fost doar un potential.

Eliberati atat de mult din voi insiva intelegand ca sunteti mai mult decat credeti ca sunteti. Sunteti fiecare potential. Sunteti fiecare expresie, fie exprimat in aceasta realitate sau nu.

Dragi Shaumbra, aceasta este eliberator, eliberator. Eliberator. 

 

Aducand inapoi Potentialele

Inspirati adanc si permiteti-va voua insiva sa va intoarceti de pe coridor, inapoi in acest Momentul Prezent in care suntem. Puteti sa va intorceti sa revizitati in orice moment doriti. Puteti sa va intoarceti oricand sa repetati asta. Incepeti sa va simtiti blocati in aceasta viata, repetati asta din cand in cand pana cand va amintiti ca sunteti atat de plini. Sunteti atat de multipli. Nu sunteti singulari deloc. Ma apuca rasul cand unii dintre presupusii invatatori spirituali vorbesc despre liniaritatea vietilor trecute. Nu este asa deloc. Niciodata nu a fost asa. Niciodata nu a fost.

Asadar intoarceti-va. Intoarceti-va in acest Moment Prezent, si nu faceti nimic cu acele energii. Nu va duceti sa le manipulati sau sa le constrangeti. Vor veni la voi. Vi se vor alatura. Vi se vor alatura si nu vor avea planuri si nu se vor mai roti in cercuri. Este acum energie libera. Se intoarce la voi.

Cand faceti asta, cand deschideti usile trecutului vostru, ah, veti avea niste unde de soc de la asta. Veti avea cateva energii care vor veni sa va loveasca putin. Ce faceti? Nimic. Nimic, nimic.  Nu o confruntati, nu fugiti de ea; respirati-o inauntru. Este doar energie.

Veti avea cateva cosmaruri, imi pare rau sa o zic. Trebuia sa va zic de la bun inceput. (rasete) Veti avea cateva dezechilibre in viata voastra  si cateva lucruri o sa se schimbe cu oamenii din jurul vostru. Si veti avea  niste momente dificile din punct de vedere emotional.

Ce faceti cu asta? Nimic. Nimic. Oh, de fapt, respirati-o inauntru. Nu este aici ca sa va raneasca. Oh, unele au un anumit colorit, dar asta e doar dinamica. Dar de fapt doar se intoarce la voi. Asta e tot ce face. Nu va lasati speriati. Nu va intrebati ce fel de demoni ati eliberat. Nu am fi facut asta daca nu ati fi putut sa-i faceti fata.

Nu faceti asta cu altcineva care nu este in ton. Nu dati fuga sa incercati asta la biserica locala. (rasete) Este de fapt periculos, psihologic in mod clar, si periculos in punct de vedere spiritual, sa faceti asta daca o persoana nu este pregatita, daca ei nu stiu ce este un aspect si nu inteleg cum lucreaza energia. Daca nu inteleg energia, daca atunci cand vorbiti cu ei despre energie vor crede ca ati vorbit despre becuri si incalzirea din casa lor; nu faceti asta pentru ei.

Sunteti pregatiti. Sunteti pregatiti. Zece ani de pregatiri cu Tobias si vieti intregi de pregatiri pe cont propriu. Veti afla ca exista o...ca exista valuri de energie care vor veni, si veti stii asta prin visele voastre, prin niste transformari corporale, si asta este in regula. Totul este in regula. Absolut. Sunteti voi. Sunteti voi. Sunt potentialele voastre. Este ceea ce ati plantat in gradina, acum pregatite sa fie culese. 

Cateodata va parea ca se va juca cu voi. Nu ii dati atentie. Respirati inauntru. Onorare. Onorare. Onorare.

In timp ce deschidem usile potentialelor din trecut, veti intelege ca istoria voastra nu este deloc ceea ce credeti ca este. Voi nu sunteti cei care credeti ca sunteti si veti fi dezechilibrati putin, pentru ca sunteti obisnuiti sa va definiti precum voi insiva. Ati petrecut o viata incercand sa va definiti, in mod absolut defining aceasta iluzie, acest potential. Asa ca va va dezechilibra pentru putin timp.

Aici intervine acest grup numit Shaumbra, care se sprijina unul pe celalalt, impartasind, spunand, “Da, am avut si eu una dintre zilele acelea de nu stiu ce naiba se intampla”. Si alti Shaumbra se pot asocia cu asta si pot spune “Eu avut una si eu, dar stii ce? Urmatoarea zi a fost extraordinara. Urmatoarea zi a fost ca un imens salt al constiintei”. Aveti aceasta energie care vine spre voi chiar acum.

V-am spus in ultima noastra intalnire ca sunt cu voi la fiecare pas, si cred in ceea ce spun. Vorbesc serios. La fiecare pas, si vor fi timpuri cand va fi putin mai greu si timpuri cand va fi magnific, cand o sa va uitati inapoi si o sa ziceti, “Ce viata lipsita de culoare. Ce viata plictisitoare.”

In timp ce Cauldre se gandeste acum pentru el, atat de mirat de cum imi pot face lucrarea prin corpul, mintea si spiritul lui, si al vostru de asemenea, cat de confortabil este asta de fapt. Acum, ce este infricosator este cum cineva ar putea sa stea timp de zece ani intr-un scaun cu ochii inchisi si sa nu se miste?! Ce lipsit de culoare! (rasete) Ce lipsit de culoare.

Si a fi om nu este o binecuvantare oare? Este o experienta. NU este un test si nu este o proba. Este o experienta si este descoperirea naturii voastre suverane. 

O sa intru in discutia despre intuneric si lumina data viitoare. Vom avea niste experiente in Franta cu lumina si intunericul. Dar pentru acum...inca nu-ti amintesti, Kathleen? (Kathleen da  din cap in semn de “nu”) Pot sa vin la tine luna viitoare si sa te intreb din nou?

KATHLEEN: Da.

ADAMUS: Bine, vom vorbi. Vom vorbi. Tu …

KATHLEEN: Imi vorbesti in vise, eu nici macar nu am vise. Eu nu am mai avut vise de ani de zile.

ADAMUS: Ah! Ah! Maine Kathleen ma va injura. Si daca nu maine, urmatoarea zi. Ea zice ca nu a mai avut vise de ani de zile. Ei bine, bineinteles, noi cu totii stim ca ea a avut vise. Daca nu ai fi avut vise nu ai fi existat. Nu ai fi existat.

KATHLEEN: Dar nu mi le amintesc, si am vorbit despre asta si tu ai spus ca inseamna ca fac ce ar trebui sa fac, ca ma duc atat de departe incat nu imi mai amintesc nimic atunci cand ma intorc.

ADAMUS: Asta este adevarat si acum este timpul sa ti le amintesti.

KATHLEEN: Okay.

ADAMUS: Este timpul sa ti le amintesti.

KATHLEEN: De acord.

ADAMUS: Nu exista nici un motiv, da, multi dintre voi va duceti intr-adevar atat de departe incat nu va mai amintiti visele. Le aveti, si acum veti incepe sa vi le amintiti.

Visele, apropo, in Noua Energie sunt diferite; interpretarea viselor este diferita fata de Vechea Energie. In Vechea Energie visele erau o serie de simboluri, de multe ori, foarte foarte dificil de inteles, pareau nebunesti cateodata. Si ce faceati? Le indepartati.

Visele in constiinta de acum sunt de fapt mult mai mult decat ad literam. Cateodata vor fi putin derutante, dar vor incepe sa fie din ce in ce mai precise. Daca visati noaptea ca sunteti intr-o calatorie indepartata sau un proiect, lucrand cu altii, probabil chiar asta se intampla. Deschideti usile, dar veti incepe sa aveti vise din nou.

KATHLEEN: Okay.

ADAMUS: Esti in regula cu asta?

KATHLEEN: Da.

ADAMUS: Sa-ti amintesti visele.

KATHLEEN: Sa mi le amintesc.

ADAMUS: Okay si nu te vei supara cand vei fi atat de deranjata de un vis pe care o sa-l ai, poate in seara asta, poate maine, si sa te miri de ce nu mai poti dormi?

KATHLEEN: Oh, stiu ca nu mai pot dormi. Nu am mai reusit. Sunt treaza toata noaptea.

ADAMUS: Si visele va pot bantui uneori, dar, asa ca acum veti avea vise.

KATHLEEN: Okay.

ADAMUS: Asadar, atat e de usor.

Asadar, Shaumbra, am vorbit o gramada, am experimentat putin astazi, deschizand potentialele trecutului. Este la fel de real ca orice altceva. Intelegand ca istoria voastra pe care o stiti chiar acum este doar o parte din ce a fost si din ce ar fi putut fi. Cand faceti asta, si aduceti totul inapoi in Momentul de Acum, chiar aici, schimba in mod absolut tot ceea ce ganditi ca urmeaza sa fie calea voastra spre viitor. Si de aceea spun “asteptati neprevazutul”.

Daca asociati totul la ce vi s-a mai intamplat inainte, o anumita parte se va intampla in viitorul vostru, poate o versiune mai usoara sau una mai sanatoasa. Acum nu mai suntem pe acea cale. Se schimba, asa ca lucruri neprevazute se vor intampla. Nu le lasati sa va dezechilibreze.

Ascultati-ma, nu le lasati sa va dezechilibreze. Nu le lasati sa va faca sa vreti sa fugiti si sa va ascundeti. Asta este ultimul lucru de care oricare dintre voi are nevoie, sa se intoarca in ascunzis. Aduceti-o inauntru ca energie. Aduceti-o inapoi ca pe ceva ce ati creat si manifestat in mod absolut.

Repetati acest exercitiu cu voi insiva sau cu un mic grup de Shaumbra. Cand veti face asta, acest lucru va invita acest lucru numit Noua Energie. Nici nu vreau sa definesc Noua Energie, nu vom intra in asta astazi. Mai tarziu. Dar acum, cu potetialele trecutului lasate liber, deschise, aduse aici, acum Energia Noua are libertatatea si invitatia sa intre.

In Noua Energie....va trebui sa scriu o carte despre asta. In Noua Energie nu sunt numai potentiale. Nu sunt potentiale in Noua Energie, si stiu ca asta este contrar a ceea ce am vorbit, dar nu mai sunt potentiale, si vom vorbi despre asta la intalnirea viitoare. Ce este Noua Energie? Daca nu sunt potentiale atunci ce sunt?

Asa ca va voi lasa in suspans dramatic (rasete) pana la urmatoarea noastra intalnire, si pana atunci va voi vedea pe unii dintre voi in Franta.

Si cu asta, dragi Shaumbra, o voi ruga pe Aandrah sa isi petreaca...chiar daca biologia voastra va cheama; noi am terminat cu intrebarile si raspunsurile, am terminat pentru astazi – Aandrah va va conduce prin cinci minute de respiratie. Respirati inauntru energia potentialelor.

Ma voi scuza, si inainte sa o fac vreau sa va amintesc ca totul, totul in creatie este perfect. Totul este perfect in toata creatia. Amintiti-va asta. Nu exista parti stricate in creatie, parti incomplete, parti neimplinite sau ceea ce ati numit voi parti intunecate.

Totul este perfect in toata creatia, si asa, Eu sunt Adamus.

Si asa a fost.