MATERIALELE CERCULUI CRIMSON
Seria Maestrilor
SHOUD 3: "Potentiale din viitor" – Realizat de ADAMUS, transmis prin Geoffrey Hoppe 
Prezentat Cercului Crimson in data de 7/8 Noiembrie, 2009
www.crimsoncircle.com; www.shaumbra-in-hd.ro;

Eu Sunt Ceea Ce Sunt, Adamus al Domeniului Suveran. Bine ati venit in aceasta sala de clasa si laborator al Noii Energii spirituale, in aceasta duminica frumoasa, 8 Noiembrie 2009.

Acum, o sa incep prin a deschide cate putin ochii, dar nu numai ai lui Cauldre, ci ai fiecaruia dintre voi.  Nu vorbesc doar de ochii vostrii fizici, ci mai degraba de ochii vostrii spirituali.

Asa ca faceti o respiratie adanca, deschideti-va. De cat timp ati fost inchisi complet? De cat timp ati tot jucat jocul uman? Oh, de mult timp. Este un joc minunat, un joc incredibil. L-am jucat si eu, cateodata ma joc chiar si eu cu voi, dar ajungeti in punctul in are jocul devine vechi. Strigati la Spirit. Il implorati pe Spirit. Va suparati pe mine. Si spuneti, “Trebuie sa fie altceva. Trebuie sa fie mai mult.” Si asta este unde am ajuns acum.

Noi suntem grupul numit Shaumbra, fara bariere, fara ceva in care sa te inscrii, fara initiativa, nimic de facut decat respiratie ocazionala, dar iata unde suntem.


Ce este Shaumbra?
Trebuie sa spun ca este interesant cu egalii mei si grupul meu de pe partea cealalta. Ei stiu ca sunt foarte activ implicat acum in Consiliul Crimson. Eu stiu ca am venit sa preiau fraiele de unde Tobias le-a lasat.

Oh, Tobias. Haideti sa luam un moment sa respiram pentru Tobias, pentru ca este inapoi in conditia umana si are nevoie de respiratie! (rasete) Oh, el trece prin niste experiente. Nu in acest Shoud, dar poate de Craciun vom vorbi putin despre Sam; ce mai face, unde este.
Asadar sunt in postura de a explica celor ca mine, prietenilor si asociatilor mei atunci cand vin la mine si imi spun, “Ce este aceasta...” Cineva si-a lasat Pakauwah afara (rasete in timp ce Adamus observa o caine mare alb vrand sa intre in camera de intalnire)

LINDA: A vrut sa ne viziteze atat de mult.

ADAMUS: Bineveniti-l daca promite sa nu ma muste. (rasete)

LINDA: Lasati-l inauntru pentru un minut. Putem oricand sa-l dam afara.

ADAMUS: Intr-adevar, lasati-l sa intre. 

LINDA: Doar pentru un minut...ce frumos e. (rasete si comentarii in timp ce catelulului ii este dat drumul inauntru si se plimba prin audienta). Oh, esti frumos. Aici. Aici.  

ADAMUS: Imi pare rau, el este ocupat mirosind intre picioare si pe mine (multe rasete) si nu este disponibil pentru moment. Prin unele lucruri nu ar trebui sa treaca un channeler. (multe rasete)

Asa ca le explic prietenilor mei. “Ce este Shaumbra?” ei intreaba. Si ingerii, apopo, nu stiu totul. Aveti aceasta conceptie gresita ca doar pentru ca sunteti morti inseamna ca stiti tot ce se intampla. Realizati cum expertii umani se blocheaza pe ei insisi de la fiintele sprituale? Nici macar Dumnezeu nu va poate vedea, auzi, nu poate privi in gandurile voastre mici atunci cand va blocati pe voi insiva. Si majoritatea umanilor se blocheaza 82% din timp. 82. Imi plac numerele.

Asa ca incerc sa le explic ce este Shaumbra, atunci cand ma intreaba. Ce este Shaumbra? Chiar nu este prea multa definitie aici. In mod sigur nu este o religie – Stiu cine esti! (Adamus chicoteste si audienta rade) Nu un cult probabil, pentru ca, in general, voi respingeti grupurile. Nu vrea va plac grupurile cu adevarat. Nu vreti sa va inrolati la nimic.

“Deci ce este Shaumbra?” ei intreaba. Nu este nici macar ceva spiritual. Nici macar spiritual, pentru ca “spiritual” are o conotatie asa veche. “Spiritual” inseamna pentru multe fiinte de pe partea  cealalta – oh, cum sa spun eu asta- inseamna ciudat, amagitor. Amagitor. Spiritualitatea este unul din cele mai mari teritorii de hranire pentru egou si pentru minte. Mintii ii place la nebunie cand oamenii devin spirituali, pentru ca le da o scuza sa fie drepti, insuportabili (respingatori), inchisi la minte si intotdeauna in cautari.

Deci nu pot spune ca Shaumbra inseamna spiritualitate. Deci ce sunteti? Nu sunteti intelectuali (rasete) si o spun cu onoare (mai multe rasete) si cu tot respectul cuvenit. Asadar, voi nu vreti sa fiti intelectuali. Intelectualii sunt asa de fixisti, asa de centrati pe ei, asa de superiori. Probabil ca va puteti da seama ca am fost un intelectual la un anumit punct. (rasete) Numai. Gata.

Nu sunteti aerieni, feerici, deci abia v-as putea numi new-ageri (grup spiritual al Noii Ere). Poate ati fost la un anumit punct, dar New Age (Noua Era) are o anumita conotatie de a fi acolo in afara in alta parte. Si lucrand cu Tobias de-a lungul acestor ani, ati trecut dincolo de aceasta perioada de new age (a noii ere). Ati trecut dincolo de taramul la la la si de la a avea aceaste vieti pe Pamant care erau practic foarte foarte dezechilibrate.

 Nu, ati invatat sa respirati. Ati invatat sa fiti on corpul vostru, sa va iubiti corpul, sa iubiti corpul partenerului vostru, sa va iubiti unul pe celalalt. V-ati permis voua insiva sa incepeti sa va bucurati de ceea ce viata are sa va ofere – ceea ce este foarte mult.  Atat de mult!

Inca trecem prin conflicte pentru ca inca trecem dincolo de tipare mentale. Tipare mentale, intamplari concrete si numere. Inca trecem dincolo de programarea care a luat loc acum secole intregi – Atlantis, biserici, scoli, parinti, chiar si voi insiva. Vedeti voi, voi nu mai sunteti persoana care erati acum 5 ani de zile, nu-i asa? Nu. Nu mai sunteti persoana care erati acum 1 an. Deci ce sunteti voi? Cine sunteti voi? Eu trebuie sa incerc sa explic asta celorlalte fiinte angelice.

Defapt, asta ma incanta enorm, pentru ca pot doar sa zic, “Ei sunt cei ce sunt. Ei sunt ceea ce sunt.” Intr-adevar ei trec printr-un proces de transformare, si procesul de transformare este ceva ce in mod tipic ar dura 3,4,5 vieti”, si voi treceti prin toate acestea in cativa ani scurti. Nu e de mirare ca este atat de dificil in mintea si corpul vostru. Nu e de mirare ca este atat de provocator, dar din nou noi ne avem unul pe celalalt. Va aveti unii pe ceilalti. Aveti resurse incredibile in fiintele angelice cu care lucrati in fiecare noapte. In fiecare noapte. Oh, avem niste discutii incredibile si niste conversatii in care aducem musafiri din alte taramuri. Vom vorbi despre asta mai tarziu.

Dar pentru acum, incerc sa explic ce este Shaumbra, pentru ca nu este nimic in care sa te inscrii, nu exista ierarhii, nu aveti lideri care sa va impuna chestii pe care ar trebui sa le faceti sau in care sa credeti. Este foarte liber, foarte liber. Nu este o comunitate – doamne dumnezeule! (rasete) Nu v-ati lua ramas bun intr-o comuna. Nici nu trebuie. Sunteti prea independenti, si asta este o binecuvantare. Sunteti mult prea independenti.

Deci nu sunteti un grup organizat, si asta ma duce cu gandul ca asta este Noua Energie. Sunteti toti foarte, foarte independenti. Realmente, cu adevarat. Cativa dintre voi nu credeti asta. Cativa dintre voi nu vreti sa credeti si asta este cu adevarat problema. Dar voi sunteti foarte, foarte independenti. Cu o vointa puternica. Una dintre problemele in lucrul cu voi (cateva rasete), si o zic cu tot respectul si dragostea, dar sunteti foarte foarte incapatanati...(Adamus atinge pe cineva in timp ce se plimba) nu ma iau de nimeni in particular, dar m-a durut mana chiar si cand te-am atins pe umar! (rasete) Foarte, foarte independenti, dar totusi voi va puteti intalni intr-o atmosfera ca aceasta, fara reguli, fara ceva ce ar trebui sa faceti, este totul voluntar si va intalniti impreuna.

Cateodata spuneti ca o faceti pentru a face lumea un loc mai bun. Dar, defapt, nu prea conteaza, nu-i asa? Nu conteaza. Aceasta lume este cum este. Iubirea adevarata, genul de iubire pe care Spiritul o are pentru voi, este absoluta acceptare. Onorare absoluta. Si deci nu este vorba de a schimba lumea desi este foarte, foarte implinitor sa va oferiti binecuvantarile voastre, cadourile voastre, potentialele voastre pentru umanitate, stiind ca ceilalti, daca aleg sa le accepte, nu vor mai trebui sa treaca prin chinurile si iadul prin care voi ati trecut. Asta face ca inima sa se simta bine, sa stiti ca munca pe care ati facut-o a avut un efect atat de profund, nu neaparat pe Pamant; o veti vedea pe Pamant, dar cu adevarat inca nu s-a manifestat asa cum o va face.  Unde are un efect este in celelalte taramuri.

Celelalte taramuri – oh, am putea sa vorbim o gramada despre ele, dar voi siti cum este. Ati murit inainte, asa ca...(rasete) daca va permiteti sa va amintiti pentru un moment, este o experienta. Este extraordinara. Are atatea fatete. Face ca Pamantul sa arate foarte, foarte simplu, foarte usor.

Pentru ca in celelalte taramuri este tot ceea ce vrei, tot ceea ce poti sa-ti imaginezi. Orice joc pe in care alegi sa intri, orice realitate.
Da, te poti duce in Rai pe partea cealalta, dar este una din milioane de Raiuri. Bisericile isi creaza versiunea lor de Rai si membrii lor devotati se duc acolo atunci cand mor, pana la punctul in care realizeaza ca acel tip de Rai e ca naiba! (rasete) Pentru ca este bazat pe parametri umani. 72 de virgine? Nu prea cred! (rasete) Devine plictisitor pentru ca ei nu-ti zic ca raman pentru totdeauna virgine. (multe rasete) Asta e iad pentru mine! (mai multe rasete)

Deci ce este Shaumbra? Le zic prietenilor mei de pe partea cealalta ca ei sunt un grup de oameni care stiu sa rada, care experimenteaza, care se expansioneaza, care ies din una din cele mai principale si structurate tipuri de calitati si atribute pe care umanitatea le-a avut vreodata, si o fac cu o anumita gratie si usurinta- asta este mintea. Mintea.

Din nou, nu ca sa zic lucruri rele despre minte; a fost o creatie minunata a voastra cand ati venit pe Pamant. Trebuia sa aveti o minte pentru a confrunta aceasta realitate 3D sau cum vreti sa o numiti, sa va confruntati cu realitatea de pe Pamant. Mintea a fost dezvoltata sa va ajute sa stati aici in corp fizic si sa va bucurati de aceaasta realitate. Dar noi mergem dincolo de astea momentan. Ne expansionam in ceva foarte., foarte frumos.

Deci Shaumbra, acest grup de pioneri ai Noii Energii, acest grup de fiinte care au avut atatea experiente aici pe Pamant si  in alte taramuri, un grup de oameni care au fost lideri in familiile lor spirituale, lideri in familiile voastre spirituale. Cei care, voi, cei care ati lasat familiile voastre spirituale pentru a merge sa o faceti singuri, dar stiind tot timpul ca va avea un impact asa de profund asupra celor pe care i-ati lasat in spate. Un grup care in anii recenti, un grup, voi, care v-ati deconectat defapt de la familia voastra spirituala din care proveniti, fie ca este vorba de Ordinul lui Sananda, sau Casa lui Mihail, Gabriel, oricare dintre aceste alte case ale arhanghelilor in care voi erati lideri. Voi intr-un sfarisit, in anii recenti, v-ati deconectat de acestia, din cateva motive. Trebuia sa aflati cum este sa fiti pe cont propriu fara sa purtati responsabilitatea de a incerca sa eliberati energiile din alte taramuri (dimensiuni). A trebuit sa va eliberati voi mai intai. A trebuit sa o faceti pentru voi insiva, nu pentru altcineva. A trebuit sa invatati sa va iubiti pe voi insiva mai intai.

Este chiar mai usor sa iubesti pe altcineva, sa faci lucruri, sa structurezi viata altora – mult mai usor. Mult mai usor. Dar cand vine vorba sa o faceti pentru voi atunci vine toata indoiala, toata critica din exterior, toate intrebarile voastre despre daca meritati; aici intrati cu adevarat in energiile adanci, intrati in sinele vostru adevarat.

Asa ca le zic fiintelor de pe partea cealalta ca aceasta este un grup de ingeri inimosi, adevarati, iubitori, curajosi care sunt pioneri in Noua Energie nestiind ce inseamna aceasta. Ar fi fost diferit daca v-am fi dat o carte si am fi zis, “Kathleen, asta este Noua Energie. Asadar, vrei sa faci parte din ea? Ar fi fost mult mai usor. Dar aici voi ziceti, “Voi patrunde in ea. La naiba cu toate. Voi merge in aceasta Noua Energie.”

Asa ca sunt mandru ca am avut aceste luni cu voi de cand Tobias a plecat, atat de mandru sa fiu alaturi de voi la fiecare pas. Am modalitatile mele si stilul meu, si o fac ca sa misc energia. O fac ca sa va bag in putina suparare cateodata, putin soc, ma amuz cand o fac. Dar o fac pentru ca va iubesc si pentru ca savurez aceasta calatorie probabil mai mult decat o faceti voi. (rasete) Probabil mai mult.
Deci haideti sa facem o respiratie adanca astazi...in timp ce intram in discutia noastra.

Pakauwah

Haideti sa vorbim mai intai despre Pakauwah. Stiu ca am mai avut discutia asta inainte, dar Pakauwah sunt o extensie a voastra. Sunt o creatie de-a voastra. Sunt un aspect de-al vostru. Asa cum Cauldre zicea mai devreme, a fost genial din partea mea sa creez un aspect non-uman, un animal. De ce? Pentru ca voi iubiti animalele mai mult decat iubiti oamenii. Destul de simplu. Animalele nu au planurile si problemele pe care oamenii le au. Animalele sunt iubitoare. Animalele nu va vorbesc in cuvinte. Oh, este destul sa innebuniti pe cineva intr-o zi cu toata vorbaraia pe care o au oamenii. Animalele comunica din inima lor, sau oricum ati vreo sa numit asta, de la nivelul lor de suflet, de la fiinta lor interioara.

Asa ca aveti ocazia acum sa luati acest Pakauwah, aceasta energie a totemului, energia voastra proiectata in aceasta minunata fiinta si sa incepeti sa lucrati cu el. Care este prima problema peste care dati? Mary?

MARY: Nu sunt sigura ca imi simt Pakauwah aproape de mine.

ADAMUS: Ah, exact. Exact. Prima problema este conexiunea. Conexiunea voastra. Deci ati trecut prin experienta de a alege un Pakauwah. Unii dintre voi inca nu au facut-o, si daca nu ai facut-o, apropo, trebuie sa va uitati la problemele voastre in a lua o decizie. (rasete) A face o alegere. Nu este chiar asa de greu! Asta nu este menit sa fie amuzant. (multe rasete, Adamus chicoteste)

Este doar imaginatie, atata tot. Asa ca fiti atenti. Daca nu ati selectat un Pakauwah inca – orice, un paianjen, este ok, orice – probabil ca aveti niste probleme in a lua decizii si asta sunt probabil bazate pe faptul ca va este frica sa nu faceti alegerea gresita.  Nu puteti. NU puteti face alegerea gresita. Incercati. Incercati. Nu va raniti prea tare la inceput. (Adamus chicoteste)

Ce se intampla acum, si nu voi intra profund in fizica acestui lucru, dar datorita modului in care v-ati schimbat energia , si datorita faptului ca treceti dincolo de realitatea vibrationala in cea expansionala, nu puteti face o alegere gresita. Puteti gandi ca ati facut alegerea gresita, si pare sa fie foarte real cateodata, dar in ultima faza ce se intampla este ca energiile voastre, constiinta voastra se va autocorecta. Si puteti sa va incapatanati, sa pretindeti ca nu este acolo, dar defapt este. Este cu adevarat. Aveti incredere in mine. Nu, defapt, nu aveti incredere in mine. (rasete) Aveti incredere in voi insiva. Aveti incredere in voi in mod absolut.

Deci totul se reechilibreaza pe sine. Cel mai important lucru, asa cum a fost discutat mai devreme, este ca cel putin aveti un avant. Aveti acel pendul care se leagana in nou. De cat timp doar a atarnat, fara sa faca nimic. Atarna. Iar acum se leagana in nou, dar nu ca pendulul normal, nu se mai leagana stanga dreapta. Acum se leagana in sus si in jos, penduleaza in cercuri, in ambele directii deodata. Asta este Noua Energie. Va lasa perplexi, dar doar daca sunteti blocati in mintea voastra veche.

Asadar, Pakauwah este extensia voastra si sunteti voi energetic. Nu apartine altcuiva. Este voi insiva. Voi invatati ceva de baza in Noua Energie, stapanirea energiei. Voi nu sunteti obisnuiti sa va stapaniti propria voastra energie. Voi sunteti obisnuiti sa va faceti griji in legatura cu aceasta, sa va agitati pe seama ei, sa o planificati, sa o ascundeti, sa va jucati cu ea, dar nu sa o stapaniti. Asa ca voi creati un Pakauwah, un totem, realizati acea conexiune cu acesta. Si asta am tot facut noi pana acum; ne-am conectat cu el, l-am simtit.

Este acolo chiar acum. Respirati adanc. Pakauwah al vostru este chiar acolo. Voi sunteti acolo, este parte din voi. Este chiar acolo.
De multe ori este intr-un fel de mod neutru doar asteptand. Asteptand pe voi sa il directionati sau sa il ghidati sa faca ceva. Cativa dintre voi i-ati atribuit dorinte specifice, intructiuni, si ati zis, “Fii in stare de supraveghere. Mergi cu mine in visele mele.” Multi dintre voi ati facut asta. Foarte, foarte impresionant. “Mergi cu mine in visele mele.”

Cativa dintre voi va supra-folositi Pakauwah, spunandu-i sa faca lucuri pentru voi precum sa creeze multi bani sau sa va gaseasca un parteneri noi. Pakauwah nu va va gasi un partener. Isi va gasi alt Pakauwah sa se impreuneze, dar...(rasete) Si atunci veti avea cu totul alta problema! (multe rasete)

Dar Pakauwah este acolo sa va ajute sa intelegi cum sa va trimiteti pe voi in alte dimensiuni, cum sa va stapaniti energia, cum sa va conectati cu un alt aspect de-al vostru. Este o experienta foarte valoroasa. Asta nu este un lucru pe care ar trebui sa-l faceti cateodata sau o data pe luna cand ne intalnim aici. Lucrati cu el zilnic. Este incredibil. Veti afla cat de extraordinar este un Pakauwah.
Si daca ati ales, spre exemplu, o veverinta ca Pakauwah al vostru, veti observa altceva. Ce se va intampla cu veverita voastra? Katleen, nu ca sa ma iau de tine, dar...

KATHLEEN: Se poate schimba in ceva diferit?

ADAMUS: Absolut. Vedeti ce extraordinari sunteti? Se poate schimba in altceva diferit, si o va face. Interesanta observatie in legatura cu Noua Energie. Doar pentru ca ai spus ca vrei sa iti faci Pakauwah  o veverita, vei afla ca se va transforma intr-un caine, intr-un urs sau un delfin. Incepe sa se ajusteze la energiile voastre si energiile din jurul vostru, asa ca va incepe sa-si schimbe forma. Veti afla poate ca se va schimba intr-un om; se va schimba intr-o creatura de tip extraterestru. Va incepe sa mearga in trecutul si in viitorul vostru si va lua atribute energetice, si va fi ca un cameleon. Va lua noi atribute ca sa va serveasca in mod absolut.

Aceasta este frumusetea Pakauwhei. In general se va intoarce la forma pe care voi initial ati creat-o. Daca a a fost o veverita, se va intoarce la veverita, pana la un punct. Si la acel punct va spune, “nu voi mai fi o veverita. Voi evolua in altceva.” Si poate nu este doar un alt animal. Poate va evolua in ceva atat de diferit incat nu veti recunoaste cu vechea voastra minte. Este un punct interesant atunci cand ajungeti acolo. Nu incercati sa o fortati sa o redefiniti. Permiteti-i sa inceapa sa preia acele forme si acele forme. Si poate veti vedea ca si avand un cap de animal si un corp spirit, un corp non-fizic. Va putea sa faca tot felul de lucruri ciudate.

Este o forma de a spune sa te astepti la neasteptat, pentru ca sunteti in Noua Energie, si Noua Energie, naiba sa o ia, este diferita de cea Veche si voi vreti asta. Ce ar fi daca aceasta calatorie ar fi doar despre a continua in Vechea Energie, doar sa incerci sa fii putin mai bogat, putin mai inteligent, putin mai aratos, putin mai sexy? Cred ca ati fi frustrati. Nu?

LINDA: Da.

ADAMUS: Da, da. Va rog spuneti-mi da. (Adamus chicoteste)
Asa ca sa luam un moment acum si sa simtim energia Pakauwah al fiecaruia, conectati-va cu ea. A stat pe afara. A fost in alte taramuri. A fost acolo tot timpul, cu voi, la fiecare pas. Nu s-a dizolvat, nu a zburat undeva; va asteapta pe voi. 

Aducand Pakauwah inauntru
Haideti sa luam o alta directie cu Pakauwah astazi. Haideti sa mergem inauntru, in corpul vostru. Voi ziceti “Ei bine, cum o sa imi incapa acel elefant mare si gras in corpul meu?” Ah! Ah.

(a) Ar putea sa se schimbe in functie de orice forma.

(b) Cine a zis ca un elefant este mai mare decat voi? Cine a zis...cineva a zis. Cineva a zis ca elefantii sunt imensi. Asa ca voi credeti, “Oh nu pot sa pun acele elefant mare, Pakauwah al meu, in corpul meu. Voi exploda. “Poate nu. Poate voi va puteti transforma sau transmuta, sau el ar putea, sau amandoua.

Va veti ruga Pakauwah sa intre in corpul vostru fizic. De ce? Pentru ca nu prea ati mai fost pe acolo de mult timp. Nu ati mai fost. Lasati doctorii acolo. Aveti aceste probleme in diferite parti ale corpului vostru sau ii lasati sa va taie. Dar voi nu ati mai fost in corpul vostru fizic. Nu prea va place sa va duceti pe acolo.

Dar unui Pakauwah, parte din voi, se va duce. Si ce va face? Nimic. Nu astazi. Dar in timp ce voi incepeti sa invatati cu el, se va duce in corpul vostru si va ajuta la detectarea dezechilibrelor de care alte parti din voi stiu dar nu sunt comunicate inapoi la voi; dezechilibrele care au potentialele de a se manifesta dar nu sunt inca acolo. Pakauwah va putea sa inteleaga cum atat fizicul cat si mentalul vostru ar putea sa creeze ceea ce numiti voi potentiale dezechilbrate sau probleme de sanatate, probleme ale mintii.

Asa ca haideti sa respiram adanc. Lasati-l pe Pakauwah sa intre in voi. Inspirati-l inauntru.
(pauza)

Calatoriti in voi insiva.

Acum, opriti-va pentru un moment pana cand asta nu ajunge prea departe. Lasati notiunile mentale in legatura cu modul in care interiorul corpului vostru arata, pentru ca incepeti sa va ganditi, “Oh, ar trebui sa merg de-a lungul venei cu numarul L42?” vedeti voi, “Si sa calatoresc? Ar trebui sa” vedeti voi, “Oare Pakauwah vrea sa mearga in intestinele mele? Ar trebui sa-l opresc din a intra in urechile mele, in ochii mei?” Dati drumul la partea faptica a lucrurilor chiar acum. Sunteti o fiinta de energie. Sunteti o fiinta energetica care a creat un corp fizic. Lasati-l sa mearga in energia voastra, nu neaprat in sinele vostru fizic. Dati-i drumul in sinele vostru energetic.

Dati-i permisiune, totul este parte din nevoile voastre, si lasati-l sa calatoreasca prin jur.

Sunteti un regat inauntru. O parte fizica din voi este un regat magnific; are atat de multe atribute daca va ganditi in termeni de energie mai degraba decat in cei de biologie pura. Una dintre problemele in legatura cu stiinta moderna chiar acum –“Daca nu se vede la microscop atunci inseamna ca nu exista”. Desi asta se schimba. Asta se schimba rapid datorita muncii pe care voi si altii o fac. Este o recunoastere a atributelor energetice. Va continua. Exista grupuri, nu multe, dar sunt grupuri de fizicieni, metafizicieni care incep cu adevarat sa inteleaga curgerea energiei in raport cu corpul fizic.

Lasati-va Pakauwah sa mearga adanc chiar acum. Lasati-l sa va cerceteze corpul. Nu-si spuneti sa se duca in vreun loc in mod special. Nu-l rugati sa vindece nimic acum. Doar va lasa sa redeveniti familiari cu corpul vostru. Nu va asteptati sa auziti o voce. Nu va asteptati sa primiti inapoi rapoarte scrise. Este doar o experienta de baza cu Pakauwah al vostru.

Apropo, da, vom dezvolta alte tipuri de aspecte energetice ale voastre. Nu neaparat Pakauwah, dar acesta este primul nivel. Vom dezvolta alte creatii ca sa va serveasca pe voi, dar haideti sa ii dam de cap acesteia mai intai. Haideti sa facem cu adevarat conexiunea cu Pakauwah al vostru si sa intelegeti ca acesta calatoreste multidimensional. Este intotdeauna acolo. El poate sa mearga in corpul vostru. Poate sa ajunga la miezul unui nivel din interiorul vostru: sistemul comunicational al corpului vostru.

Sistemul de comunicare al corpului vostru este o retea elaborata si totusi simpla de magnetice, electrice, miscare de energie, multe tipuri diferite de fizica, multe pulsuri diferite care se intampla. Dar corpul vostru are acest sistem comunicational uimitor. Aceasta va permite voua sa faceti mai multe lucruri de-o data: sa mancati, sa va plimbati, sa ganditi. Corpul transmite semnale mici, mici pulsuri, constant. Milioane, milioane pe secunda in tot corpul vostru. Nu este extraordinar cu nu trebuie sa il controlati sau sa inregistrati toate acestea? Merge singur. O face singur. Este un miracol al realitatii fizice.

Sistemul de comunicare din corpul vostru merge in general destul de bine singur. Dar sunt perioade cand o parte va inceta sa comunice cu cealalta. Inima este faimoasa. Se deconecteaza de alte parti ale sistemului comunicational, si bineinteles ca aveti tipuri de boli de inima si atacuri de cord. Inima, inima fizica, este asociata cu inima energetica. Nu este sufletul vostru, dar este intr-adevar o parte foarte integrala a simtirii voastre. Uneori iese din sistemul de comunicare.

In mod sigur comunicarea dintre reteaua corpului si voi, haideti sa nu o numim mintea voastra, dar haideti sa o numim constiinta voastra, este un mare gol acolo.  Voi stiti, de exemplu, in sistemul comunicational dintre constiinta voastra si corpul vostru, ca daca eu (Adamus loveste pe cineva) va lovesc tare...(Adamus chicoteste). Scuza-ma, draguta. Daca eu va lovesc puternic, voi o stiti. Sistemul comunicational reactioneaza in locul acela.

Constiinta zice, “Am fost atacat de catre Adamus”; din iubire, din iubire. Si va va zice sa fiti alerti. Dar in general constiinta voastra este atat de in afara comunicarii cu sistemul de comunicare al corpului vostru. Sistemul merge acum, dar functioneaza pe energie joasa si energie foarte, foarte veche. Si functioneaza pe baza indoielii si fricii.

In general, in majoritatea cazurilor, oamenilor le este frica de corpurile lor, pentru ca corpurile lor genereaza durere si corpul moare. Si mie mi-ar fi frica, daca as fi in locul vostru. Dar ajungeti in punctul in care realizati, in primul rand, ca durerea este o iluzie, in mare parte, si ca desi corpul poate muri, realitatea este defapt ca ati avut aceste serii de morti fizice Pamant, cateodata dureri mari, cateodata plecati imediat, dar v-ati lasat corpul in spate.

In Noua Energie nu mai este necesar. Va luati corpul, nu ca ati avea nevoie de corp pe partea cealalta, dar luati toate componenetele lui energetice, toata intelepciunea corpului continuta in carne, care este doar energie, si o aduceti cu voi. De ce? Ei bine, din mai multe motive.  Aratati mai bine pe partea cealalta. (rasete) Nu, chiar asa e. Fiintele care nu au avut niciodata  o viata fizica pe Pamant, sunt putin plutitori, vedeti voi, sunt doar pufosi. Nu foarte definiti defapt. Se pot vedea cateva culori in energia lor, dar nu sunt chiar asa definiti.

Daca ati fost pe Pamant, si in particular ati invatat sa va aduceti corpul vostru fizic cu voi, sunteti foarte definiti. Si asta este foarte misto pe partea cealalta. Nu se poate cumpara asta pe partea cealalta, (rasete) nu-mi pasa ce reguli de moda nu mai exista. Si, vedeti voi, ei vor asta. Si apoi voi radeti pentru ca ziceti, “E usor. Este acolo jos pe planeta Pamant”. (multe rasete) “Calatorie placuta! Ne vedem in 10.000 de vieti!” ( mai multe rasete)

Deci  aceasta conectare si apoi cu corpul vostru este importanta. Daca alegeti ascensiunea, va veti lua corpul cu voi. Este un lucru mult mai bun de facut. Nimic mai rau decat sa va aveti oasele, oasele voastre vechi, ingropate in pamant. Este o modalitate sigura si magnetica de a va trage inapoi. Daca aveti oasele voastre in pamant si este atata energie in acele oase, aceasta va cauza o alta incarnare. Defapt, asta este probabil cea mai puternica cauza a reincarnarii, chiar cand fiinta nu vrea sa se reincarneze. Corpul ii trage inapoi; asta si infidelitatea iubitilor. (rasete). Ii trage imediat inapoi.

Asadar, Pakauwah, cand il invitati intruntrul vostru, ajuta sa reconecteze cu sistemul comunicational ar corpului. Sistemul comunicational nu vorbeste in limbaj uman. Nu vorbeste in franceza, din pacate. Nu vorbeste in engleza. Dar creaza o dinamica si un tipar si o familiaritate, si as vrea ca voi sa va intoarceti la asta. As vrea sa va intoarceti la a fi familiari cu energia corpului vostru.

Din nou, nu in incepeti sa studiati carti despre biologie. Nu trebuie sa urmati scoala de medicina. Este vorba de energetica corpului vostru, si este vorba de abilitatea de reconectare cu acea parte din corpul vostru care a stiut dintotdeauna si inca stie cum sa se reechilibreze. Sa recresteti membre, este chiar acolo si este o dovada stiintifica a acesteia. Dar mai mult decat orice, energetic aceasta exista. A fost pusa deoparte, a fost incuiata afara, a fost considerata una dintre cele mai mari mistere. Si nu este. Nu este. Este despre a da permisiunea si este vorba despre a te reconecta cu tine insuti. Corpul se vindeca singur.

Acum, daca o faceti doar ca sa aveti cateva kilograme in minus si sa aratati putin mai tineri, poate doriti sa reconsiderati asta. Dar daca faceti asta ca sa va reparati si sa va reintineriti sistemul vostru biologic ca sa va puteti bucura de mai mult ani frumosi petrecuti pe pamant, inainte de aceasta, inainte de mii de vieti, atunci corpul vostru va spune, “Da!Da!” Si voi veti lua acea respiratie adanca si veti zice, “Sunt aici sa ma joc. Sunt aici sa ma bucur. Sunt aici sa ma distrez si sa fiu abundent/a; abundent/a in toate modurile, nu doar in bani, ci abundent/a in toate felurile.”

Acesta este felul natural. Aceasta alta modalitate, suferinta, lipsa, boala, asta nu este natural. Asta nu este natural. Este defapt o distorsionare, este o minciuna, si ia mult mai multa energie sa traiesti in acel stil decat sa traiesti ca o fiinta suverana.
Asa ca face-ti o respiratie adanca si oferiti-i Pakauwhei binecuvantarea sa mearga inauntru, in energia corpului vostru. Acum Pakauwah poate sa inceapa sa conecteze asta inapoi la constiinta voastra in momentul de Acum. Nu va asteptati ca sanatatea voastra sa se schimba bruc. Fiti siguri  ca se va schimba. Fiti siguri ca se va schimba.

Este cineva chiar aici, daca nu te deranjeaza, te rog sa te ridici. Este cineva chiar aici care va poate confirma adevarul din vorbele mele. (audienta aplauda cand Garret Annofsky se ridica in picoare)

Acum, On, Garret, poate sa puna in cuvinte diferite ceea ce am spus eu acum, dar el stie ca a trebuit sa se intoarca la el insusi. Da, el a avut asistenta doctorilor si iubirea Andrei, care inca nu si-a schimbat numele. (rasete) El are iubirea Shaumbrei. Dar el a trebuit sa mearga inauntru, stiind ca totul este acolo. Ca totul este acolo. Totul este acolo. El nu a luat  medicamente exotice sau ciudate. El nu a baut ape ciudate. El nu a facut mantre si descantece si nici nu a plans mult. El nu a strigat la mine. El nu a strigat la mine decat ca sa joace putin sah in Noua Energie. Asta este un lucru minunat. El s-a dus inauntru. A tinut-o foarte simplu. “Eu sunt ceea ce sunt si intotdeauna voi fi.” Asta a transmis ceva  retelelor corpului si sistemului comunicational. El nu a lucrat cu un Pakauwah asa cum noi vom face, dar a mers inauntru si a zis, “Eu sunt ceea ce sunt”, iar corpul sau a auzit asta. Multumesc.

GARRET: Am primit acelasi reminder ca si tine (comparand culorile sacourilor)

ADAMUS: Da, da. (Adamus chicoteste) Dar pe placuta mea spunea, “Poarta un costum scump.” Nu stiu, (vorbind despre sacoul lui Cauldre) this looks like a yuppies* going camping! (multe rasete, Adamus chicoteste) 

Asa ca sa facem o respiratie adanca si sa simtim cu adevarat esenta Pakauwhei. Este voi. Este un aspect. Este maretia voastra. Este maretia voastra. Este voi.

Acum, in timp ce merge inauntru si lucreza pentru voi, si in timp ce lucreaza pentru voi in starea voastra de vis si tot timpul, permiteti-i sa inceapa sa-si schimbe forma si marimea si sa se schimbe. Din nou, sa nu va asteptati ca va va vorbi, dar asta nu inseamna ca nu va va comunica. Este o mare diferenta aici. A vorbi este o forma de comunicare foarte, foarte rudimentara. Extrem de rudimentara. Ar insemna diferenta intre o persoana sa cante in afara notelor versus o simfonie uriasa cu sute de muzicieni talentati, toti impreuna. Vedeti voi, limbajul este plat. Inainte era mult mai mult, in timpul Atlantidei, Lemuriei, limbajul muzical, si acum limbajul este plat. Il vom pune pe Cauldre sa canta pe aici foarte curand. (rasete) Vom canta un intreg Shoud impreuna! Asta va va scoate din zona voastra de confort, pentru Cauldre, absolut.

Asa ca acum, faceti o respiratie adanca si lasati-va Pakauwah sa-si faca treaba. Lasati-va pe voi sa va faceti treaba. Lasati-va pe voi sa va faceti treaba.

Stapanirea Energiei
Acum, daca ar fi sa fiti capitanul vaporului, ati avea practic control asupra echipajului vostru? Le-ati spune ce sa faca, cum sa o faca, cand sa o faca si cat vor primi pentru ceea ce vor face? Roger.

ROGER: Da.

ADAMUS: Da. Bun raspuns. Raspuns excelent, pentru ca este un element important aici. Voi sunteti capitanul vaporului voastru si voi aveti toti acesti oameni, si daca nu va definiti asteptarile de la ceilalti oameni, ei au tendinta de a se razvrati, de a prelua controlul. Asa ca trebuie sa fiti foarte clari in legatura cu conducerea voastra, cu echilibrul vostru si cu asteptarea voastra. Trebuie sa le-o spuneti raspicat pentru ei, din pacate.

Apropo, cu Shaumbra este putin diferit. Nu voi intra in asta chiar acum, dar nu trebuie sa va descarcati complet, trebuie doar sa dati drumul si sa descopere Noua Energie ei insisi. Se creaza cateodata cateva conflicte, cateva, oh, interesante dinamici, dar este defapt un lucru bun. Este un lucru bun. Vedeti voi, puneti un Shaumbra langa alt Shaumbra si se lasa cu foc, putina frictiune, cateodata. Oh, multa dragoste, dar are loc si multa frictiune. De ce? Pentru ca toti treceti printr-o perioada foarte stresanta. Treceti prin multe schimbari acum, si voi chiar, intr-un fel, testati cealalta persoana. Aveti probleme ale vietilor trecute cateodata. Totul se deghizeaza sub forma conducerii si toate celelalte, dar nu este motivul real. Motivul este stresul incredibil care are loc.

Dar asta este pe langa demonstratie. Capitanul vaporului, da. Doriti sa fie clar pentru toata lumea care lucreaza pentru voi ca voi sunteti capitanul. Voi sunteti in frunte. Voi decideti.

Acum, intrebarea este, fiind capitanul propriului vostru vapor, al corpului, mintii si sufletului vostru, al aspectelor din trecut, fiecarei parti din voi, voi excercitati controlul? Timothy.

TIMOTHY: Da?

ADAMUS: Nu, nu o faci. Dar multumesc pentru raspuns. Nu o faci, dar –folosesc asta ca un exemplu, nu incerc sa ma iau de nimeni – dar, nu o faci, pentru ca totul are legatura cu tine. Nu ai alti oameni acolo. Nu aveti programul lor si dorinta lor de a se hrani si de a lua puterea de la voi si toate celelalte lucruri pe care oamenii le au. Este voi. Voi sunteti capitanul propriei nave. Voi sunteti seful. Voi sunteti fiinta suverana. Fiecare parte din voi, fiecare parte din corpul vostru si mintea si spiritul vostru, va iubeste in mod absolut. Alti oameni nu va iubesc neaparat, dar fiecare parte din voi va iubeste.

Ati pierdut comunicarea cu celalalte parti ale voastre. Din cauza modului in care lucruile au fost facute, ele nu va mai respecta. Celelalte parti din voi nu va mai respecta asa cum o faceau si cum le-ar placea sa o faca. Dar ele vor asta.

Si o faceti asa dificil, nu mai aveti incredere in voi, asa ca ati cazut din gratiile voastre proprii, cu aceste parti ale voastre, si de aceea multe linii de comunicare din mintea, corpul si in mod sigur din spiritul vostru, s-au inchis. In mod sigur cu spiritul vostru. Ati decazut din increderea voastra si v-ati izolat intr-o fiinta micuta. Fiinta micuta. Neavand incredere in ceea ce sunteti cu adevarat.

Prima victima este, bineinteles, in mod evident, spiritul vostru, sufletul vostru. Nu este vorba ca voi...Aud cateodata ca ziceti, “Am uitat intentionat”. Ei da, va rog, serios acuma. Ati uitat intentionat? Ati vrut sa uitati cine sunteti? Cine v-a zis asta? De ce ati crezut-o? Asta este defapt intrebarea potrivita. Nu, nu, nu.

V-ati pierdut increderea si comunicarea cu voi insiva. Asa ca v-ati pierdut orice fel de conexiune cu spritul vostru. Este inca acolo. Este inca acolo, a fost intotdeauna acolo, dar voi v-ati oprit sa comunicati cu acesta, cu fiecare parte din voi. Nu aveti incredere in corpul vostru. Nu aveti incredere in mintea voastra.  Nu aveti nici cea mai vaga idee despre spritul vostru. L-ati cautat pentru atata timp, si asta a fost un joc amuzant intr-un fel. “Haide sa merg sa caut spiritul.” Sa cautati unde? Este vorba voi. Voi ziceti, “Dar eu? Spirit?”. Absolut. Spiritul este deconectat de la comunicarea cu voi, pentru ca va lipseste increderea.

Asa ca iata-va aici, capitani ai vaporului vostru si aveti toate aceste...si aici nu vorbesc doar cu tine. Vorbesc cu..haide sa zicem ca vorbesc cu toti cei care vor citi asta mai tarziu. (rasete, Adamus chicoteste) Sunteti capitanul vaporului vostru, fara comunicarea cu voi, si exista tot felul de idei ciudate despre Dumnezeu si spiritualiate. Aceste idei sunt printre cele mai dificile lucruri pe care le avem, lucrand cu voi, sa treceti peste. Sa va trecem peste concepte vechi despre Dumnezeu.

V-am auzit discutand astazi despre Roma, un loc incredibil. Ador sa merg acolo. Dar sunt atatea conditionari pe care le aveti cauzate de istoricul bisericilor si despre ceea ce este Dumnezeu. Nici macar, nimic din ceea ce oamenii ar putea realiza. Asa ca sunteti deconectati de aceasta parte.

Vedeti voi, definitia mea despre Dumnezeu, defapt, nu este singulara. Nu este un om batran cu barba sus in Rai. Asta este Dumnezeul cuiva, dar sa speram ca nu este Dumnezeul vostru.

Ce ar fi daca Dumnezeu ar fi potentialele trecutului acumulate, tot ceea ce a fost si ar fi putut fi.  Toate potentialele trecutului si toate potentialele viitorului, tot ceea ce ar putea fi? Ce ar fi daca Dumnezeu este totul exceptand acest moment?

(pauza)

Potentiale, fiecare potential, incluzand ceea ce ati experimentat si ceea ce nu ati experimentat si tot ceea ce urmeaza sa experimentati si tot ceea ce nu ati experimentat, ce ar fi daca astea sunt Dumnezeu?Si voi ca Dumnezeu de asemenea atrageti inauntru aceste energii, le aduceti in realitatea acestui moment, aducandu-le la voi? Doar o idee, ceva ce sa mestecati cateva nopti cand incercati sa adomiti.
Cu toate acestea, Shaumbra, ajungeti la punctul in care trebuie sa va intoarceti la increderea in voi insiva. Fiecare parte din voi, corpul, mintea, spiritul, aspectele voastre, Dumnezeu din interior, divinitatea voastra, toate potentialele pe care le-ati experimentat si pe care nu, fiecare potential ce va fi, toate vor cu adevarat sa va serveasca. Este voi. Este voi.

Asa ca ajungeti in punctul de acum si spuneti, “trebuie sa am incredere in mine. Trebuie neaparat sa dau drumul”.  Sa dati drumul in totalitate. Nu unei alte fiinte, sau Pakauwhei proprii sau partenerului vostru sau vreunui Dumnezeu despre care nu aveti nici o idee ce inseamna. Cum sa dati drumul? Asa ca eliberati. Ce se va intampla? Ce se va intampla cand veti da drumul?

SHAUMBRA (femeie): Ne speriem.

ADAMUS: Ce anume?

SHAUMBRA (femeie): Devine infricosator la inceput.

ADAMUS: Cam infricosator, cu adevarat infricosator; defapt cea mai infricosatoare chestie prin care ati trecut; destul de infricosator. Va va intoarce cu fundul in sus. Va cauza ca toata constiinta voastra sa se cuntremure. Stiti atunci cand ceva nu se mai aliniaza, incepe sa se cutremure si sa se scuture. Ce faceti atunci? Incetiniti. Ce faceti aici?

SHAUMBRA: Respiram. Si acceleram.
ADAMUS: Respirati. Accelerati si respirati. Iubesc grupul asta! (rasete) Iubesc grupul asta. Da! Luati o respiratie adanca si dati drumul, iar dand drumul este accelerarea. Punand franele va incetini, este o restrictie, opreste curgerea. Nu, voi dati drumul.
Viata voastra se va schimba? Viata voastra se va schimba? Absolut. Cu siguranta se va schimba. Sunteti in regula cu asta? Sau veti incerca sa definiti ce schimbare va fi?

SHAUMBRA: Nu cred.

ADAMUS: Da veti incerca. (rasete) veti incerca cu siguranta sa definiti schimbarea. Dar asta este ok. Este ok atat timp cat sunteti constient ca nu se va intampla in modul in care partea voastra umana se asteapta sau doreste. In una dintre sesiunile noastre urmatoare vom vorbi despre diferenta dintre sinele uman creator si sinele suflet si de ce este o aparenta contradictie cel putin pe termen scurt.

Asa ca dati drumul. Asta este Energie 101. Am mai vorbit despre asta inainte, si v-ati mai gandit la asta. Dar problema este ca v-ati gandit  la asta. Puteti vorbi frumos despre asta dar nu ati trait-o in plin. Stiu ca unii dintre voi au facut pasi mari, mari dar acum voi trai asta, vom trai in acel loc al increderii totale in voi insiva.

Va va aduce problemele voastre. Fiecare greseala pe care ati facut-o vreodata. Fiecare moment in care corpul vostru a fost in afara echilibrului, fiecare moment cand v-ati facut de ras si ati avut vieti urate si ati facut lucuri rele. Vor scoate la iveala acele probleme. Cum sa aveti incredere in voi cand ati facut toate acele greseli? Ah! Definiti greseala. Definiti greseala.

Asa ca va voi incuraja sa va intoarceti la incredere. NU control. Capitanul navei isi controleaza nava, dar voi ca si capitani ai destinului vostru, nu aveti nevoie de control. Voi veti deveni visatorul, creatorul, o fiinta imaginativa, si lasati restul partilor sa-si faca treaba in a intretine asta. Nu este nevoie de prea multa structura. Are nevoie de suflet. Are nevoie de sentimente. Nu are nevoie de creier ca sa creeze tipare si cum sa castige cativa dolari in plus. Aici este vorba de a trai in pasiune, manifestand o cale mult mai usoara, mult, mult, mult mai usoara.

Haideti sa facem o respiratie adanca impreuna..

(pauza)


Fapte
Asadar, David, ca tot vorbeam despre moda mai inainte, ce culoare are bluza pe care o port?

DAVID: Albastra.

LINDA: Vom face asta, ar trebui sa aduc microfonul?

ADAMUS: Intr-adevar, Intr-adevar. Linda va fugi cu microfonul.
DAVID: Albastru. 

ADAMUS: Albastru. Intr-adevar. Asa este. Si pentru Gabriella, unde esti tu acum?

GABRIELLA: Aici.

ADAMUS: Aici. Unde este aici?

GABRIELLA: Aici in Acum-ul meu.

ADAMUS: Si cum se numeste asta?

GABRIELLA: Ah, Cold Creek Canyon. 

ADAMUS: Cold Creek Canyon, absolut. Si Elizabeth … (spre Linda) Fugi, fugi, fugi. (multe rasete)

LINDA: Fi dragut. Aici sunt mai multe Elizabeth.

ADAMUS: Ce fel de masina conduci?

ELIZABETH: BMW.

ADAMUS: B-M- … dragut!

ELIZABETH: Multumesc.

ADAMUS: BMW. Asadar, acestea sunt trei fapte care nu sunt adevarate; nu sunt adevarate.
Acum, parte din ele sunt adevarate, dar mare parte nu. Acesta este urmatorul nostru pas pe care-l vom face. Si asta va necesita increderea voastra, motiv pentru care am discutat despre incredere cu voi. Si va necesita o conexiune cu Pakauwah al vostru pentru a deveni interdimensionali si pentru a incepe sa intelegeti ca nimic nu mai este fapt. Nimic.

Umanul incearca sa se concetreze pe fapt, ii place sa se ancoreze in fapte. Spune, “Asa este”. Iar mintea iubeste asta. Defapt, voi si altor parti din voi va cam place.

Fapt. Faptul va da ceea ce credeti a fi claritate dar defapt va da limitari. Voi ziceti “Fapt: soarele va rasari maine.” Poate nu. Cativa dintre voi, v-ati gandit pentru voi insiva inainte cand am venit si mi-am facut introducerea, ati spus, “Hmm, Adamus a zis azi e Duminica, 8 Noiembrie”, si oricare an l-am zis. Pe undeva, asta este fapt. Undeva, pentru unii Shaumbra care asculta. Si nu este fapt, pentru ca este incomplet. Incomplet.

Una dintre marile tranzitii de la Vechea Energie la Nou este ca faptul nu mai exista. Asta va fi foarte greu sa suportati daca nu aveti incredere in voi, daca nu lucrati la stapanirea propriei energii, cum sa va conectati cu ceva atat de simplu precum un Pakauwah. De, este doar un aspect animal al vostru, imaginar sau real.

Asa ca faptul dispare din peisaj, si veti fi confruntati cu aceasta din nou si din nou, si va va pune la incercare mintea si veti zice, “Dar asta este fapt”, ca podeaua este de lemn. Sau nu este? O parte din asta este adevarata. O parte din orice este adevarat, chiar daca este o minciuna totala. Si mintea voastra incee sa zica, “Dar, dar...” Ah, asta este un moment bun sa luati o respiratie profunda.

Mintea voastra a fost programata in tipare si structuri si anumite sisteme de credinta. Daca ati lua acest model al dezvoltarii mintii si al intensitatii sistemului de credinta si l-ati aplica la voi si la sufletul vostru, ar fi fenomenal – atata timp cat ati plantat ceva in proces care zice, “La un anumit punct imi voi permite mie insumi sa ma expansionez dincolo de acest sistem de credinta.” Mintea este tot un sistem de credinta, foarte intensa, foarte reala. Minunata treaba. Mintea este atat de inteligenta incat sa isi creeze un aspect minunat al ei care sa creada in ea, care sa se bazeze pe ea si care sa se inchida de la orice altceva ca sa se vada doar pe sine insasi.


Dar nu credeti ca, in genialitatea creerii acestei minti, ca ati creat si un mecanism de declansare, un mic dispozitiv care sa o poata elibera de ea insasi? Nu credeti ca ar fi trebuit sa faceti asta?

Ati facut asta. Ati facut asta. Este un mecanism de declansare acolo. Este un mecanism, ca sa zic asa, in tiparele propriei voastre minti, doar un mic buton sa zicem, si acesta este micul buton care elibereaza mintea de ea insasi. Dar ghici ce? Ati fost suficient de sclipitori sa creati acest mecanism care sa va permita sa explodati dincolo de minte, si zic explozie pentru ca exact asta o sa fie. Este atata energie intepenita in intelect, in minte. Va exploda cand o veti deschide.

Dar desi ati fost inteligenti in a crea acest mecanism, acest mecanism de eliberare, mintea este cu adevarat inteligenta pentru ca voi ati creat-o si mintea zice, “Sa nu atingi acel buton niciodata” (rasete)

Si avem o cursa foarte interesanta aici. Stiti ca este acolo. Simtiti. Stiti eliberarea de sisteme de credinta ca este acolo, eliberarea de structuri este acolo, dar ati pus un gardian la poarta si i-ati zis gardianului sa nu creada nici un rahat pe care il ziceti, orice s-ar intampla. Asa ca daca apareti la poarta cu gardianul, gardienii, o intreaga armata care o pazesc, voi apareti acolo si ziceti, “Hey, ooh, sunt eu. Este timpul sa mergem,”  ei nu va vor crede.

Este un joc genial, dar cine este Dumnezeu? Gardienii? Nu...nu gardienii. Voi sunteti. Voi sunteti Dumnezeu. Voi sunteti creatorul. Voi sunteti cei care va alegeti propria realitate. Puteti alege orice doriti. Puteti depasi orice programare, orice banda, orice sisteme de credinta, orice conditionare, doar prin face o respiratie adanca si a avea incredere in voi. A face respiratia este usor, a avea incredere in voi, foarte foarte dificil, sau nu. Sau nu.

In timp ce continuati sa va aventurati in Noua Energie, si acolo este este un sprijin urias pentru toti dintre voi, dar in timp ce continuati cu asta, veti afla ca faptele nu mai existe. Tot ceea ce vi s-a spus despre fizica si stiinta si medicina si arhitectura si inginerie si televizioare, orice, nu mai exista, pentru ca vi vedeti doar un aspect si un potential din ceea ce este si acolo este mult mai mult. Mult mai mult.

Aceasta bluza poate-ti parea albastra, dar cu adevarat in alte taramuri –ochii care privesc asta din alte taramuri- vad asta ca ceva total diferit. Ori nu va culoare, ca definita in ochii fizici umani, ori vor vedea acest albastru ca fiind mai mult in tonuri de galben si posibil verde, depinzand de unde sunt si ce fac. Ei nu vad culoare in celelalte taramuri, ei nu o vad ca voi. Asa ca, este albastra? Intrebati in inger. El va va spune., “Cu siguranta nu.” Este probabil portocalie. Cine stie? Si mai presus de toate, este dificil pentru ei sa vada, pentru ca ei se uita la tiparele energetice. Ei nu vad realitatea fizica.

Sunt cel mai aproape ca inger sa fiu si sa vad in natura fizica, pentru ca Cauldre a permis ca ochii lui sa fie deschisi. Asadar va pot vedea inca energiile voastre, dar acum pot vedea si aceste fete frumoase.

Asa ca toate faptele vor disparea. Intelectul se va dizolva, si voi va veti simti disperati si stupizi cateodata. Veti rata intalniri. (rasete) Veti uita nume. Si cineva va va zice, desi o veti crede pentru o clipa, cineva va va zice ca imbatraniti, sau ca petreceti prea mult timp cu acest cult din care faceti parte, sau ce-o fi. Si pentru un moment temporar o veti crede, si in mod particular partea despre a imbatrani. Dar nu e asa. Si sa nu va grabiti sa cumparati o gramada de pastile si vitamine si toate cele pentru ca corpul vostru stie deja cum sa se descurce cu toate astea daca il lasati. Daca doar il lasati.

Asa ca, toate faptele vor incepe sa se schimbe si asta va fi foarte dezorientant pentru voi. Totul va incepe sa dispara. Da, inca veti avea masina pentru condus, si este o parte din voi care are intelepciunea de a sti cand sa nu lase memoria de a conduce o masina sa dispara. (rasete) veti da drumul la celelalte lucruri mai intai.

Faptele se vor schimba si veti realiza ca lumea din jurul vostru este construita pe fapte care nu sunt neaparat adevarate. In timp ce asta poate parea exotic si seducator, asta se va dovedi a fi infricosator cateodata, pentru ca lumea pe care o stiati s eva dizolva.

Ceea ce va reveni la locului lui vom discuta mai tarziu, dar intelegeti ca sunteti suficient de geniali incat sa nu va duceti in nimic (vid). Creati ceva asa de nou, desi pare ca un nimic pentru o perioada de timp.

Faptul va iesi afara pe usa. Faptul va iesi afara pe usa. Legea lui Newton, atat de acceptata de toata lumea , va disparea, si probabil pe buna dreptate. Newton a zis-o chiar el ca e doar o conditie temporara, toata aceasta chestiune a cauzei si efectului si gravitatii si toate teoriile lui. El a zis, “ Dar aceste este doar un potential, unul pe care se intampla sa il alegem si sa il traim impreuna, dar este doar unu.” Dar asta incepe sa dispara.
 
V-ati simtit putin ametiti in ultima vreme? V-ati simtit putin deconectati in ultima vreme, nu neaparat de la voi insiva ci de la alte lucruri? Pentru ca faptele se vor schimba.

Cititi despre fapte in ziar. Nu mai sunt fapte; acelea sunt sisteme de credinta limitate. Cu adevarat. Cu adevarat. Cititi despre fapte in carti si le asborbiti intr-o modalitate hipnotica de ca si cum alea sunt calea, “Asta este un fapt. Scria chiar acolo in carte.” Am scris carti care sunt total nefactuale, dar asta nu le face neadevarate. Este doar o perspectiva diferita, si perspectivele se vor schimba acum.

Asa ca haideti sa facem o respiratie adanca. Pakauwah al vostru si increderea in voi insiva va vor ajuta sa va ajustati la faptul ca faptele nu mai sunt fapte. (rasete)

Increderea
Pe urma...ne uitam la timpul nostru cu voi aici, desi timpul, ce non-fapt. Va serveste pana la un punct, pana la un punct. Va ajuta sa pastrati lucrurile oarecum stabilizate, dar voi sunteti cu adevarat calatori prin timp. Voi o faceti chiar acum, defapt. Chiar acum o faceti. Acel sistem de comunicare a fost inchis ca sa credeti ca sunteti doar aici. Voi calatoriti inainte si inapoi. Pakauwah va intra in corpul vostru; el totodata, in timp ce sunteti aici, pleaca afara si calatoreste in timp. Este un lucru uimitor. Calatoria in timp este cateodata mult mai amuzant decat orice experienta umana, cu exceptie catorva de care imi amintesc eu acum.  Dar calatoria in timp.oh, vom intra in asta in una dintre cursuri. Vreau sa continui cu discutia noastra de astazi.

Asa ca, haideti sa facem o respiratie adanca si sa intelegem ca puteti avea incredere in voi insiva in orice fel, in orice fel. Voi spuneti cuvintele “Eu sunt Dumnezeu de asemenea”. Cand o veti trai? “Eu sunt Dumnezeu de asemenea” inseamna a avea incredere in totul. Aspectul uman are anumite asteptari si lucrurile nu se rezolva intotdeauna asa cum Doamna sau Domnul Uman ar crede ca o vor face. Dar ele se rezolva. Ele o fac. Asta este increderea. Asta este increderea.

Este interesant, daca nu aveti incredere in voi insiva, ce mai ramane? Vieti intregi de a avea incredere in altii? Vieti intregi de a va indoi de voi insiva? Daca nu aveti incredere in voi insiva, eu sustin ca nu existati. Voi cu adevarat nu existati. Va puneti energia in orice altceva asa ca voi nu existati. Nu inseamna ca sunteti morti. Doar nu existati.

Viitorul si destinul

Asadar, astazi vom face o calatorie impreuna. In ultima noastra sesiune, ne-am intors in trecut si am deschis usi. Am  deschisi usile trecutului, si cateodata voi asteptati o mare incarcatura de energie; va asteptati la fulgere si toate cele. Cateodata schimbarile sunt asa de frumoase si la ce ar parea nivelele subtile si nivele care sunt in afara razei sistemului vostru de comunicare, ca nu realizati ce se intampla. Dar se intampla.

Deci, cand ati deschis usile luna trecuta si ati permis potentialelor trectului sa vina sa va viziteze in momentul de Acum, eu sustin ca ati permis jumatate din sinele vostru Dumnezeu sa intre permitand-le acelor potentiale. Ati experimentat anumite lucruri in trecut: ati fost concediat de la o slujba, spre exemplu. Asta este un lucru bun. Tobias a mentionat asta si eu o voi intari. Mai devreme sau mai tarziu, dragi prieteni, va trebui sa iesiti din matrita grea a sclavagismului din constiinta de masa – si o zic asa de deschis. Este sclavie in era moderna. Poftim. Poftim – ei va zic ca sunteti liberi, dar nu sunteti. O stiti. Ei zic, “Ah, poti sa faci orice vrei.” Incercati sa o faceti macar o data. Nu sunteti liberi. Este sclavie si ne vom juca si cu asta. Vom trece de asta.

Veti sfarsi prin a lucra pentru voi insiva sau cel putin facand ceva ce iubit total. Dar daca sunteti in acel job sau in acel ciclu...nu pot sa cred ca asta inca mai exista pe pamant astazi, si se va inrautati defapt. Sistemul de sclavie cu ora, a lucra pentru altcineva, lucrand pentru “seful”, pentru salariu, si sa stati..Dumnezeule draga, daca stati intr-un cub, va duceti luni cu barosul si demolati-l. (rasete) Apoi luati-va un avocat bun si duceti-va la judecata si spuneti, “Este inuman sa puneti pe cineva intr-un cub”, si apoi dati-i in judecata pentru o gramada de bani si ptobabil ca veti castiga. Ori asta ori o sa va distrati facand asta. Dar este totul incorect. Este totul incorect.

Asa ca am fost in trecut. Am deschis potentiale, acelea care nu au fost niciodata realizate, dar ele inca sunt acolo. Energia lor este acolo, potentialul lor este acolo, iubirea lor este acolo. Este un aspect cu care nu ati comunicat niciodata, asa ca am adus asta inauntru.


Astazi haideti sa mergem in viitor...in viitor. Ridica o intrebare interesanta inainte sa mergem in afara. Este viitororul destinat? Nu. Facand un studiu cu oamenii de pe Pamant, pentru aproape 99.7% dintre ei este. Ei permit asta. El aleg asta. Asa ca daca privim din perspectiva noastra ei urmeaza tiparul destinului.

Asadar, destinul este destinul propriu intr-un fel pentru ca la un anumit punct ei o aleg. Dar au permis altor oameni sa le conduca vietile. Au permis aspectelor lor sa le conduca vietile. S-au dat batuti. Nu doar au dat drumul controlului lor, ei sunt fiinte care se controleaza foarte mult, dar cu toate celelalte, ei au cedat. S-au predat. Deci, ei sunt supusi destinului. Ei urmeaza calea lor karmica, ei permit ca asta sa se intample. Ei zic, “Asta este karma mea”, chiar daca ei nu folosesc cuvantul karma.

Ei cred in progresul liniar al sufletului, si ei o urmeaza. Prosteste, se duc de-a lungul coridorului de ca si cum trebuie sa o faca, de ca si cum Dumnezeu ii obliga sa o faca, de ca si cum nu au putere de alegere. Ei totodata cred in destinul constiintei de masa, care este foarte, foarte dens, foarte, foarte greu; e greu de iesit in acea matrita, acea retea- sau nu. Ar fi la fel de usor ca a face o alegere, dar apoi viata vi se va schimba. Majoritatea oamenilor nu prea vor asta. Si nu sunt critic, sunt doar un observator. Nu va place asta? Nu judec, eu doar observ. (rasete, Adamus chicoteste)

Asa ca ei traiesc o viata a destinului, de asemenea, daca au sisteme de credinta foarte puternice, in particular religioase, sisteme de credinta spirituale. Asta creaza destinul. Ei cred ca aia e calea catre Rai si Iad si sunt doar doua directii. Asta este destinul. Este destinul cu doua alegeri, dar astea sunt toate alegerile pe care si le dau lor.

Asa ca multi oameni traiesc in destin si ei defapt, majoritatea oamenilor cred in destin. Ei cred intr-un Dumnezeu de rahat care le alege destinul pentru ei si le zice ce se va intampla. Si ei nu s-au deranjat, stiti voi...cateodata mintea este asa de limitata, nu e nevoie de o minte asa de puternica sa se opreasca sa se intrebe, “Ei bine, ce ii pasa Spiritului oricum. De ce ar vrea Spiritul sa fac toate chestiile astea? Pentru ce, sa imi dovedesc mie ce? Ca sa ce?” Chiar daca logica se schimba, asta nu e logic. Asta nu are sens deloc. Dar hipnoza, programarea, straturile sunt asa de puternice, ele iau barbati si femei sclipitoare si ii fac sa fie foarte, foarte prosti.

Asa ca, majoritatea oamenilor traiesc pe mana destinului, dar nu trebuie. Ei nu trebuie. Ei sunt ca pestii fara apa. Oh, voi stiti cum e asta – fara destin.  Ati trecut prin experienta asta in trecut zicand, “Ghizii vostrii au plecat.  Nu mai sunt reguli. Contractele voastre s-au sfarsit.” Nu e asta destinul? Nu a fost amuzant pentru o perioada scurta de timp, dar apoi a devenit vechi? Este un destin autoimpus. Dar, in ultima instanta, nu exista altul defapt. Dar daca ati trait sub acoperisul destinului, devine defapt destul de comfortabil dupa un timp. Devine usor dupa un timp si va simtiti dezbracati, expusi si vulnerabili, foarte vulnerabili, cand nu exista destin. Dar el defapt nu exista. Nu exista niciunul cu adevarat.

Deci ce este acolo in viitor, unde vom calatori intr-un moment. Si defapt, noi chiar vom calatori acolo. Si nu vom calatori! (rasete) Nimic nu mai este fapt. Foarte fluid, foarte foarte fluid, si asta este un lucru bun.

Potentiale

Deci ce este acolo? (audienta raspunde “Energie...potentiala.”) Potentiale. Potentiale. Absolut.. Absolut.
Exista un camp de potentiale care sta intins in fata fiecaruia dintre voi care este destul de limitat, defapt. Campul de potentiale a fost cauzat sau creat de ceea ce a fost inainte. De fiecare data cand este o actiune aici, ea creaza un potential acolo. Tot ceea ce experimentati astazi va crea o noua bula de potential in viitorul vostru. Si asa trebuie sa fie.

Potentialele va permit voua o serie de alegeri pe care le puteti face, si apoi voi treceti prin viata alegand cutare potential. Si de cele mai multe ori veti alege pe acela care are cel mai puternic efect energetic asupra voastra – nu neaparat cel mai bun pentru voi, dar cel care este cel mai seducator. Cele mai seducatoare potentiale sunt cele pe care le veti alege. De cele mai multe ori le lipseste logica. Ele lucreaza de multe ori in alte taramuri ale voastre. Ele sunt foarte, foarte seducatoare, si apoi va faceti sa credeti ca aceasta este alegerea buna. Este doar seductie. Am lucrat la el toata saptamana, asa ca...intotdeauna ma consult cu Cauldre si Linda dinainte, in felul meu, ca sa fiu sigur ca nu ii scot pe ei niciodata afara din zona de comfort.

Deci nu va alegeti intotdeauna ceea ce vreti ce adevarat. Stiu ca pare ca o contradictie, dar nu va alegeti intotodeauna ce doriti cu adevarat; alegeti ceea ce va seduce. Si ziceti, “Ei bine, nu e asta ceea ce imi doresc?” Ei bine, da  este intr-o forma umana inferioara, miscorata, sucita. Dar acum suntem ingeri maturi. (rasete) Trecem de asta. (Linda face o fata amuzanta iar Adamus i se adreseaza, chicotind) Ai ajutat la crearea acestui continut, nu te uita la mine asa. ( mai multe rasete)

LINDA: Chiar pe margine.

ADAMUS: Impinge pana la margine, dar niciodata peste. (rasete)
Asadar, acolo in viitor, unde vom merge intr-un moment, vom merge sa vizitam potentiale. Le vo simti. Nu ne vom gandi la ele. Nu le vom pune intr-o fila de Excel, precum unii dintre voi sunteti inclinati sa o faceti. Le vom simti energiile.

Dar pana acum potentialele pe care le-ati simtit, potentialele de care erati constienti ca erau acolo, sunt cele care au fost create de trecut, in mare parte, de experiente trecute. Acele potentiale implica o larga serie de alegeri, dar dinamicile au fost de Energie Veche si ar fi fost bazate pe trecut. Si astfel, uneori va simtiti blocati. Simtiti de ca si cum sunteti sub vraja destinului cuiva, fie ca este al sufletului vostru sau al altcuiva, si va simtiti frustrati, pentru ca totul se baza pe trecut.

Asa ca in acest moment putem privi dincolo de acelea, pentru ca exista altele; doar nu le-ati vazut. Reteaua de comunicare nu le-a adus. Exista potentiale care trec dincolo de trecutul vostru.

Faceti o respiratie adanca si nu va ganditi la asta, dar cantariti-l. Simtiti-l. Potentialele voastre, cele de care ati fost constienti, au fost bazate pe trecutul vostru sau pe trecutul aspectelor voastre.

Cele pe care le vom deschide nu au nici cea mai mica legatura cu trecutul, nimic de-a face cu karma voastra, nimic de-a face cu cine erati acum zece minute, cine erati acum o viata. Acestea sunt proaspete. Acestea nu se vor simti ca voi la inceput, pentru ca ele nu contin esentia umanului, a ceea ce ati fost, a ceea ce v-ati identificat. Acestea sunt asa de noi incat puteti sa simtiti pentru un moment ca o faceti incorect. Voi ziceti, ‘Ei bine, ce ar trebui sa simt?” Voi sunteti obisnuiti sa simtiti seductia. Sunteti obisnuiti sa simtiti putere. Sunteti obisnuiti sa simtiti energii opuse. Aceste noi potentiale nu contin nimic din acestea. Ele au cea mai adanca esenta a voastra in ele, dar nerestrictionata si nelimitata, nebazata pe trecut.

Dragi Shaumbra, asta este Noua Energie. Voi ziceti, “Nu au fost toate astea aici?” Absolut. Au fost in stare de adormire. Au dormit. Chiar inainte de astazi, daca ati fi plecat sa le cautati, nu le-ati fi gasit niciodata, pentru ca ati fi cautat pentru altceva. Ati fi cautat ceva cu alte atribute, si intotdeauna ati fost trasi inapoi de sedutie, seductia voastra.

Vizitand viitorul 

Asa ca astazi, fie ca alegeti sa va tinei ochii deschizi sau inchisi, haideti sa facem o respiratie adanca

(pauza)
Si haideti sa calatorim impreuna in viitor. Viitorul nu s-a intamplat inca. Potentialele lui sunt acolo. Viitorul nu a fost scris inca. De aceea fizicienii si clarvazatorii si profetii nu o nimeresc majoritatea timpului. De ce? De ce? De ce? Pentru ca ei sunt sedusi inainte sa ajunga la adevar. EI bine, seductia este o forma de adevar, dar ei sunt pe langa.

Deci sa pornim. Haideti sa facem aceasta calatorie. Haideti sa mergem pe un culoar impreuna asa cum am facut-o in ultima noastra intalnire. Haideti sa ne plimbam pe acest culoar frumos in viitor. Dar in timp ce mergem pe acest culoar, lasati faptul culoarului sa se dizolve. Podeaua, dizolvata; peretii, dizolvati; usile, dizolvate.

Haideti sa ne plimbam pe acesta, unde nu este vorba doar despre a merge in lumina sau in intuneric; haideti sa mergem in noi insine. Mergeti in voi. Mergeti in toate potentialele care au fost acolo, potentialele care a fost create de trecut. Ele inca sunt acolo, haideti sa  mergem prin acestea.

Aceasta este o holgrama multidimensionala prin care ne plimbam, Contine totul; contine nimic. Contine tot ce poate sa fie, la fel ca si nimic in sine. 

Permiteti-va sa va plimbati si acum eliberati chiar si plimbatul. Nu e nevoie de plimbat. Eu sunt ceea ce sunt este acolo.

(pauza)
Si haideti sa trecem de potentialele evidente create de evenimentele de ieri, si in interiorul potentialelor  care reprezinta mai mult din sinele vostru complet, mai mult din sinele vostru adevarat, mai mult din sinele vostru divin...
Potentiale care, pana acum, au fost nevazute si necunoscute si nesimtite, dar iata-le aici...
Potentiale ale viitorului care pot fi atat de marcant de diferite sau asa de simple...
Potentiale care dizolva orice credinta, orice logica, orice fapt...
Dand drumul la structura energetica inapoi in energie care va serveste noii voastre constiinte, oricare este ea, dar nu o constiinta bazata pe ieri.
In timp ce ne plimbam in acest potential, aceste potentiale dincolo de matrita veche si sitemele vechi de credinta; nu este nici o seductie. Nu este nici o baza a seductie in potentialele Noii Energii.
Nu exista moarte. Nu exista asa ceva precum a trebui sa traiesti. Doar este.
Aceste potentiale nu trebuie sa rezolve nici o problema sau sa repare probleme sau sa schimbe ceva, pentru ca aceste noi potentiale nu au vechi dezechilibre. Ele sunt complet noi. Ele sunt noul fruct al bucuriei si pasiunii voastre si ele sunt aici.
Ceea ce facem aici nu este sa alegem, nu sa incercam sa le taram inapoi. Creem o conexiune. Comunicare.
Ne expansionam constiinta chiar acum. Nu este timpul sa intrati in activitate mentala, nu este timpul sa incercati sa ziceti, “Uite cum as vrea ca viata mea sa fie structurata.” Este un timp sa simtiti in voi insiva, sa simtiti nerestrictia, neechilibrul – cu alte cuvinte, potentialele care nu au avut echilibru sau forma, dar ele sunt pure – potentiale pure, pure.
Si nu trebuie sa faceti nimic altceva decat sa le simtiti.
Le puteti simti prin miros. Le puteti simti prin sentimente, chiar auzi si gusta. Dar mai mult decat orice altceva, doar fiind acolo avand incredere in voi insiva.

(pauza)

Lucrand cu Pakawuah cateodata, lucrand chiar ca acum alte dati, mergeti in potentialul vostru. Acesta nu este matrita sau campul pentru umanitate sau toata creatia; este al vostru. Potentialul vostru. Ele sunt acolo.

 Chiar acum expansionandu-va constiinta, noi deblocam, activam, deschidem aceste potentiale in viata voastra.

(pauza)
In cea mai frumoasa si curgatoare modalitate, acestea vor incepe sa vina in prezent, in aceasta realitate, in Punctul vostru de Prezenta, un Punctul vostru al Alegerii, in Punctul vostru al Realizarii.
Faceti o respiratie adanca. Simtiti-va in camera.

La finalul discutiei de astazi o voi ruga pe Andrah sa faca putina respiratie in plus si va voi dori putina muzica mai ritmata ca sa va impamanteniti inapoi. Cand ne expanisionam ca acum, deschidem niste sisteme, niste retele si cateva parti din voi care au nevoide asta.
Inainte sa plec astazi, va voi ruga sa continuati munca cu Pakauwah. Este o modalitate de a intelege cum sa lucrati cu energia. Amintiti-va ca nu trebuie sa se comporte in tiparul in care mintea voastra ar gandi. Se schimba, se misca, isi schimba forma, se simte diferit. Modalitatea in care Pakauwah se simtea ieri poate sa nu fie in modul in care se simte astazi. Se schimba.

Cand sunteti confruntati cu probleme de fapt, si faptul pare sa se schimbe, este timpul sa mergeti in increderea pentru voi. Va fi o parte din voi, si vor fi multi alti oameni, care vor incerca sa va intoarca intr-o structura sau un tipar. Dar acesta este timpul sa aveti incredere in voi insiva, pentru ca faptul nu mai este realitate. Acesta devine foarte multidimensional.

Asa ca va fi foarte usor sa vreti sa fugiti inapoi in confortul faptului stabilit, viata definita. Dar aveti incredere in voi. Aveti incredere sa va aventurati in aceste noi teritorii. De aceea suntem aici. De aceea sunt asa mandru sa vorbesc cu colegii meu si asociatii din alte taramuri. Acesta este un frup care este dispus sa incerce, este dispus sa mearga in noi teritorii.


O Experienta  DE GRUP
Una alt lucru inainte de a pleca. As vrea sa lucrez cu voi toti. Am lucrat intens in grupuri mici, cateodata in grupuri mari, in starea noastra de vis. Starea de vis este stare reala. Ati experimentat asta, unii dintre voi, in ultima vreme. Va treziti si visul a fost mult mai real decat dormitorul vostru. Visul vostru a avut mai multa viata decat acestea. Poate parea deprimant cateodata, pentru ca voi ziceti, “Vreau sa ma intorc in starea de vis.” Dar noi aducem toate aceste experiente impreuna.

Asa ca am lucrat impreuna in grupuri mici, medii, dar as vrea sa lucrez cu toti Shaumbra intr-un singur eveniment si un eveniment in vis. Si asta va fi primul din ce sper ca vor fi mai multe altele, mai multe decat puteti organiza si faceti pe cont propriu.

In noaptea de – si amintiti-va ca faptul nu mai este fapt, dar puteti oricand alege o fateta a experientei – in noaptea, hai sa zicem, de 11 Noiembrie, pentru ca voi credeti ca este o mareata data misterioasa. 11-11...11-11-11. Nu este nimic...este...da este...trebuie sa ma opresc. Exista cateva lucruri importante si interesante in legatura cu acea data, datorita alinierii numerelor.

Ce spune este ca energia se misca prin numere si matematici in modalitati diferite decat daca sunt aliniate. Dar in ultima instanta numerele nu mai sunt fapt.

Stiti ca pentru fiecare numar exista parti multiple ale aceluiasi numar? Doi – nu este doar doi. Doi are dimensiuni superioare si sub, si cativa dintre mistici si strabuni au inteles asta si ei rad, chiar si astazi, cand vad oameni care definesc doi ca doi. Este parte din doi, doi are un doi negativ si un doi pozitiv si un doi lateral si un doi infinit si un doi limitat, si continua cu toate potentialele. Vedeti voi, nimic nu este ceea ce credeat ca a fost. Este mai mult. Mult mai mult.

Asa ca pe 11-11, pentru ca acesta va suna bine pentru toata lumea – toti prietenii vostrii metafizici vor zice, “Vom face un experiment pe 11-11.” Wow, wow... (audienta raspunde cu “ooh” si “aaahh” si rasete) Si apoi veti scrie o carte pe care o sa o numiti “Experimentul 11-11”. Si se va vinde foarte foarte bine, apropo.

Asa ca, iata ce vom face, daca doriti sa participati – si tot ce puteti sa faceti este sa faceti alegerea din interior; o vom auzi. Ne vom strange in acea noaptea, indiferent de zona din care sunteti, indiferent de timpul in care se intampla sa fiti. Dar cand sunteti un starea voastra de somn in acea noapte, vom aduce impreuna un vis de grup.

Nu vreau sa zic multe despre astea, dar ne vom intalni cu totii. Vom avea aceeasi experienta si vom avea multe experiente diferite. Va fi o tema de baza. Va fi  un inceput, un mijloc si un sfarsit. Va fi o poveste a visului vostru si povesti in interiorul povestii. Si veti fi un participant si veti avea propria voastra experienta, dar totusi veti avea experienta de grup simultan. Asa ca veti avea doua vise care vor parea sa fie unul si defapt vor fi mai multe de doua, dar haideti sa nu intram in asta acum. Veti avea portiunea de grup a visului si portiunea individuala.

Va rog, va rog puneti o foaie si un fix sau un creion sau aparatul electronic sau orice – chestia aia mica cu butoane – langa patul vostru. Si faceti-o in seara asta sau maine seara. Nu asteptati pana in ultima clipa pentru ca veti adormi si veti uita. Puneti-o langa patul vostru, si cand va veti treci in mijlocul noptii sau primul lucru dimineata este sa va opriti, faceti o respiratie adanca; inainte sa faceti orice altceva incepeti sa scrieti. Acum, poate trebuie sa mergeti sa faceti pipi foarte tare, dar rezistati. (rasete) Rezistati sau faceti orice ca sa improvizati, dar scrieti. Scrieti. Scrieti visul.

Acum, noi nu cautam sute de pagini din notitele voastre. Scrieti sentimentele importante, vizualurile importante, si mai mult decat orice, raspunsul – o voi zice- raspunsul pe care il il dati intrebarii care se pune.

LINDA: Hmm, va fi o intrebare.

ADAMUS: Nu am spus ca va fi o intrebare care se va pune. (rasete) Am spus sa scrieti raspunsul la intrebare. Poate sau nu poate sa fi fost intrebat, dar veti avea raspunsul. Nimic nu este cum a fost.

Apoi vom cere personalului minunat, iubitor si muncitor de la Crimson Cirlce sa creeze un spatiu comun unde sa puteti pune acestea – aceste scrieri. Nu trebuie sa fie elaborate. Asta nu este un concurs de scris. Vom arata cateva lucruri foarte speciale in asta. Constribuiti. Ar putea fi un bord cu mesaje care sa fie aranajat doar pentru asta. Ar putea fi alt mecanism, dar o modalitate de a aduna aceasta informatie.

Si apoi vom vorbi despre asta din cand in cand. Clar in intalnirea noastra viitoare vom oferi cateva pareri si informatii. Va va ajuta sa intelegeti ce se intampla. Va va face sa intelegi putin mai mult despre starea de vis in Noua Energie. Nu vreau sa ii zic simbolism de vis, apropo. Visele sunt diferite pentru voi acum.

Asa ca veti observa lucruri comune, lucruri neobisnuite. Veti avea intelegerea de grup si cea individuala. 11-11. Marele experient de vis shaumbra 11-11 urmeaza. Asa ca va rog participati. Ne va ajuta pe toti sa intelegem ce se intampla defapt aici si acum.

Haideti sa facem o respiratie adanca. A fost o onoare si o placere sa fiu aici cu voi. Vom face putina respiratie intr-un moment. Apreciez energia voastra, toleranta voastra, si participarea voastra la aceasta fenomenala experienta in timp ce ne aventuram in Noua Energie.
Aveti grija, apropo, sa ziceti, “Draga Adamus”, sau nu-chiar-asa-drag Adamus. Aveti grija cand ziceti, “Haide sa mergem foarte, foarte, foarte, foarte repede.” (rasete) Pentru ca, trebuie sa intelegeti, voi mergeti foarte, foarte, foarte, foarte repede. Dar nu este nevoie de accidente. Nu este nevoie sa explodam. Noi mergem repede.

Stiu pe unii dintre voi, cateodata este, “Da-mi-o cu putere. Da-mi dur. Da-mi-o explosiv.” Nu mai aveti nevoie de asta.

Asa ca, dragilor, o reamintire, o reamintire catre toti.

Totul este perfect in universul vostru, si astfel, eu pot fi Adamus.


Bucurati-va.