MATERIALELE CERCULUI CRIMSON
Seria Maestrilor
Shoud 4: Cum functioneaza? Partea 1 – Realizat de ADAMUS, transmis prin Geoffrey Hoppe 
Prezentat Cercului Crimson in data de 12 Decembrie 2009
www.crimsoncircle.com; www.shaumbra-in-hd.ro;

Cu toata fiinta mea, Eu sunt Ceea Ce Sunt, Adamus al Domeniului Suveran. Bine ati venit in lumea mea.

O voi zice din nou. In toata fiinta mea, Eu sunt Ceea Ce Sunt, Adamus al Domeniului Suveran.

Vom reveni la aceasta afirmatie mai tarziu, dar pentru acum este o incantare sa fiu aici. (ochii lui Cauldre se deschid) Sunt obisnuit sa va vad pe majoritatea dintre voi mai mult energetic decat fizic, deci un pic de soc aici la inceput cand ma uit, sa va vad deghizarile sub care va ascundeti, sa vad zambetele vostre minunate in aceasta zi, o stralucire in ochi care nu a fost prezenta acum cativa ani de zile.

Oh da, inca sunt provocari, inca sunt jocuri, inca sunt probleme de confruntat, ei bine, faptul ca nu mai sunteti de fapt pe aici. Nu vechiul voi. Acum asta se duce la esenta. Asta merge la esenta. Voi de acum doi ani, cinci ani, nu mai este. Ati nascut un nou voi, si va obisnuiti cu asta acum, la fiecare nivel. Inca sunt parti din voi care vor sa se intoarca la vechiul voi; este frustrant cand nu puteti. Cand incercati sa va intoarceti acolo sa o gasiti si nu mai este acolo, devine putin infricosator. Dar totusi, este o asa celebrare a faptului ca v-ati nascut pe voi insiva. Si acest sine, acest sine pe care l-ati nascut....Nimeni nu se poate ascunde de mine astazi. (rasete in timp ce Adamus se uita in audienta) Acest sine pe care l-ati nascut nu este doar o continuare a vietilor voastre trecute. Scuzati-ma un moment aici. Modul in care il legati cu cabluri pe Cauldre o sa-l electrocuteze una din zilele astea...si ventilatoare si echipamente electronice. (Adamus isi scoate electronicele din buzunarul lui Cauldre) Ne pare rau Domnul Kuderka, dar vom folosi asta mai tarziu. Asa...mai bine.

Realizati cat zgomot este in realitatea voastra cand apar asa? EU trebuie sa fac o respiratie adanca. Aveti zgomotul de la lumini, de la ventiloatoare, de la electronice, de la totul din jurul vostru, neincluzand alti oameni. Neincluzand zgomotul lor energetic. Dar va impuneti toate aceste lucruri din jur. Hmm. Deci... voi nu sunteti doar o continuare a vietilor voastre trecute. De aceea va incurajez sa nu ramanti pe ceea ce erati inainte. Este interesant, si din natura intelegerii reincarnarilor, intelegeti evolutia si calatoria sufletului. Am intr-adevar mila pentru cei care sunt doar o data, care cred ca sunt aici doar o data. Ei doar vin pentru...(Adamus merge prin audienta apoi se retrage) Nu ma voi lua de nimeni acum, pastrez asta pentru mai incolo. Am simtit acea energie (rasete) impingandu-ma inapoi. Este de ca si cum...vorbind de zgomot. Pas cu pas, in adancimile Shaumbrei mergem. ( mai multe rasete)

Deci, am mila pentru cei care sunt doar o data, dar asta este un sistem de credinta pe care il aleg ei acum. Ei o tin relativ limitat. Ei joaca jocul acela de “doar o data, bine sau rau, construieste sau distruge.” Pe de alta parte, exista tendinta de a se naste din nou, voi, nascuti o data si inca o data si inca o data – doar ca sa credeti ca sunteti continuarea vietilor voastre trecute. Nu sunteti deloc. Aspectele vietilor trecute au contstruit o miscare a energiei ca sa veniti in viata asta si sa eliberati toate acele vieti, si intr-un fel sa incepeti de la zero. Sa fiti cine vreti sa fiti. Inca simtiti atractia tuturor vietilor trecute. Este inca usor sa va intoarceti sa va mirati ce ati fost si ce ati facut. Si intr-un fel asta este un fel de, cum o numiti, a va prinde in afara, sa nu va luati responsabilitatea pentru voi insiva zicand ca sunteti doar continuarea vietilor trecute. Dar nu sunteti. Nu sunteti. Puteti efectiv sa ziceti ca ati murit o moarte spirituala, o moarte istorica sau a istoriei, acum un numar de ani, depinde. Probabil va amintiti situatia in care v-ati simtit in nimic total, in intuneric total, in lipsa totala de pasiune, in uitare, uitarea a cine ati fost, si ati tinut aceast imens semn de intrebare, “Cine sunt? Cine sunt?” pentru ca v-ati reinventat pe voi. Si cand v-ati reinventat pe voi, frate (adresandu-se unui membru al audientei), cand v-ati reinventat pe voi, a fost interesant pentru ca ati pus multe caracteristici noi.

Noua esenta careia i-ati permis sa intre, acea esenta are multe instrumente noi care nu au fost folosite in nici o alta viata. Noi instrumente precum cele cu care veti lucra in Noua Energie? Noi instrumente despre cum sa va revendicati corpul? Noi instrumente depsre abilitatea de a merge dincolo de limitarile mintii, si o unealta esentiala: cum intelegi acest lucru numit Dumnezeu, numit Spirit?

Cand v-ati renascut pe voi, ati stiut ca acestea vor fi problemele pe care le veti contempla in aceasta viata, asa ca ati construit mecanismele pentru a fi in stare sa va descurcati cu toate astea. Asa ca tot ce am vorbit chiar acum nu este chiar nou. Este de fapt, amintirea, amintindu-va, ajutandu-va sa intelegeti lucrurile care sunt deja acolo. Ce vom face in urmatoarea ora si ceva este sa le aducem pe acestea la suprafata sau sa le aducem pe acelea in realitate decat sa le tineti in alte realitati.

Cea mai mare problema aici este indoiala, indoiala sacaitoare, care va supara, ce tot intervine. Este o asa problema, si din nou, toti avem multe discutii. Stiti ca o puteti face. Stiti ca o puteti face. Cand vorbim in starea de vis, radem, voi chicotiti, pentru ca stiti ca o puteti face. Dar cand va intoarceti inapoi aici, dubiile incep sa intre. Ele vin din, ei bine, din parti din voi care nu mai sunt chiar parti din voi, dar voi continuati sa le revendicati cumva. Cu alte cuvinte, vechi credinte, vechi frici, chestii care s-au intamplat in vieti anterioare sau in viata asta pe care le tot readuceti. Le tot readuceti pe acelea ca si scuze, ca indoieli in viata asta, dar voi stiti ca toata chestiunea este chiar simpla. Dar care este treaba? Ei bine vom vorbi despre asta mai tarziu.

 

      Despre Shaumbra

Dar acum vreau sa impartasesc cu voi ca atunci in 2002, in timp ce Cercul Crimson si Shaumbra se consolidau cu adevarat, atat de multi dintre voi au auzit chemarea sa va intalniti din nou si nici macar Tobias nu stia cat de multi. Puteau sa fie fie doar cativa. Puteau sa fie foarte multi. S-a dovedit sa fie cu adevarat multi. Multi care si-am amintit ca ei erau Shaumbra, ei erau familie. Ei, voi, sunteti participati la Consiliul Crimson. Aici pe Pamant il numiti Cercul Crimson, dar in celalalte taramuri sunteti participanti activi in Consiliul Crimson. Aveti un rol sau v-ati asumat o responsabilitate de a intelege natura constiintei si energiei.

Acum, voi ati crede ca in taramurile angelice, cu toata intelepciunea vasta si toate fiintele grandioase pe care le avem aici, ca noi am intelege toate aceste lucruri. Dar nu. Oh, si asta este frumusetea acestui lucru. Nu intelegem. Noi impartasim experienta cu voi.

Cu alte cuvinte, cum raspunde constiinta in aceasta dimensiune a Pamantului, care este foarte solida, foarte densa? Cum raspunde constiinta aici? Cum aduceti energie ca unul din instrumentele voastre? Si noi invatam cu voi. Aduceti acea intelepciune si acea cunoastere inapoi la Consiliul Crimson, care include cateva fiinte care nu au fost niciodata pe Pamant; include fiinte care au fost pe Pamant dar care au ales sa nu se mai incarneze pentru mult timp; si include, bineinteles, pe voi, fiinte umane, fiinte angelice care aduceti inapoi intelepciunea voastra.

Dar un lucru ciudat se intampla. Pe cat de intelepti sunteti in intalnirile Consiliului Crimson, voi tot tindeti sa uitati. Inca tindeti sa uitati aici, partial pentru ca, da, aceasta energie a Pamantului este asa densa, si unul dintre lucurile pe care le invatam prin voi este cum sa patrundem prin aceasta densitate, cum sa aducem inapoi claritatea. Noi mai invatam prin voi – voi invatati de la voi insiva- cum sa faceti tranzitia la o constiinta complet noua. Nu a mai fost facuta inainte. Nu este nimic in arhive. Nu este nimic in Arhivele Akashice care sa fi mers prin asta inainte. Exista o incercare, in special cand incepeti sa contemplati vieti trecute, este o tendinta de a vrea sa mergi inapoi si sa zici, “Ei bine, cum a fost in Egipt?” Nu ati trecut prin aceeasi experienta atunci. “”Cum a fost pe vremea lui Yeshua?” A fost o schimbare diferita. A fost o schimbare mai inceata si o transformare mult mai densa decat cea prin care treceti acum. Voi treceti printr-o transformare incredibila aici. Este uimitor. Este uimitor ce invatam. Parte din rolul meu aici este sa va amintesc in continuu de conexiunea voastra cu Consiliul Crimson, cu voi insiva. Este atat de usor sa uiti de acea conexiune, atat de usor sa credeti ca sunteti uitati de taramurile angelice, sa credeti ca sunteti uitati de Consiliul Crimson. Nu sunteti. Nu sunteti deloc.

Acum un numar de ani inainte, in timp ce Tobias strangea toate energiile voastre, era asa incantat de cat de multi au raspuns si atat de incantati ca voi erati dornici sa fiti adevarati pioneri si invatatori, incepand cu voi mai intai. Nu sa mergeti in afara si sa tineti prelegeri altora bazate pe teorie, dar de fapt sa treceti prin experienta transformarii, a alchemiei chiar aici – prin energia alchemiei chiar aici. La momentul respectiv Tobias stia totodata ca el se va intoarce pe Pamant sa va insoteasca, si a vorbit cu mine si mi-a zis “Adamus, esti interesat sa preiei fraiele sa consiliezi cand ma voi intoarce pe Pamant?” Eu de fapt aveam o alta oferta de la alt grup. (rasete) Si asta este o poveste adevarata, dragi Shaumbra, dar eu de fapt am avut alta oferta, asa ca raspunsul meu intital a fost ca nu o sa fiu disponibil pentru ca eu vreau sa ma concentrez pe un singur grup, cu un singur tip de energie. Nu vreau sa ajunga imprastiata peste tot, si vreau sa ma concetrez pe Shaumbra. De aceea nu ma auziti pe mine ca Adamus ca lucrez cu alte grupuri. Atat este, acest grup. Tobias a vorbit cu mine un pic mai mult, asa cum stiti, este destul de convingator. Cred ca a si plans putin (cateva rasete) dar el a vorbit putin si m-a convins ca macar sa iau in considerare oferta. Si am inceput sa ii pun intrebari despre acesti cativa ani de experienta in lucrul cu voi asa cum el a facut-o si mi-a explicat cu ce se confrunta cu voi. El a explicat provocarile voastre, el mi-a explicat vulnerabilitatile voastre dar el mi-a explicat totodata si aspiratiile si dorintele voastre. Asa ca am cugetat pentru mine – “Sa merg la Cercul Crimson sau la celalalt grup”. Metaforic, nu ad litteram, am scris partile pro si partile contra. Era in conflict.

Acum, celalat grup era foarte dedicat. Ei erau foarte ceremoniali. Ei erau foarte...oh, energile lor se simteau asa de calm, si ei faceau multa meditatie si munca de intelegere si ei erau o incantare. Ei aveau intelgeri spirituale minunate, minunate, la un anumit nivel. Nu pe Pamant. Concepte minunate care erau foarte in exterior. Cu alte cuvinte, ceea ce ei dezvoltau, ceea ce ei aduceau impreuna ca grup era amanat in alta dimensiune. Ar fi fost destul de usor pentru ca cu acest grup as fi rostit cateva alegeri si ei mi s-ar fi inchinat la picioare. (Adamus chicoteste) Ei sunt foarte, foarte...ei adora sa venereze.

M-am uitat la Shaumbra (rasete) M-am uitat la Shaumbra, si in discutiile cu Tobias m-a convins sa va vizitez cateva din intalnirile voastre in vremurile de inceput – aceleasi intalniri pe care le avem chiar aici – cateva ca un musafir anuntat, multe doar ca un musafir in fundal, si v-am privit. (rasete) “ Tobias”, am zis eu, “Tobias acesta este un grup necizelat. Acesta este un grup care are respect pentru aproape nimic.” (multe rasete, aplauze si aclamari) Celalalt grup, daca le-as da tema de facut, ei ar fi facut-o (rasete), in fiecare zi –de cinci, zece ori pe zi.

Acest grup...Eu stiu ca nu va faceti temele, si de aceea va iubesc. (Adamus chicoteste) Stiu ca le faceti in felul vostru. Stiu ca nu stati 20 de minute pe zi sa lucrati cu Pakauwah al vostru. As fi asa de dezamagit daca a-ti face-o. Sunteti prea ocupati sa trimiteti mailuri lumii! (rasete in timp ce Adamus se adreseaza unui membru al audientei) Stiu cu respiratia voastra, voi respirati doar cand sunteti in necazuri. ( multe rasete) O tine pe Andrah ocupata. Este multa munca de salvare.                    

Stiu ca respirati in inima voastra. Stiu ca voi vreti sa respirati si vreti sa respirati, dar sunteti asa de ocupati cu alte activitati in viata voastra. Dar eu stiu, totodata, ca voi intelegeti respiratia. Intelegeti ce este, si intr-un fel chiar daca nu faceti o respiratie adanca chiar acum, voi respirati. Voi respirati. Andrah stie asta, ca intelgeti. Inseamna curgerea energiei. Inseamna a trai. Inseamna a visa. Stiu ca stiti asta.

Asa ca a trebuit sa ma uit la acest grup si sa zic, “Ce este in legatura cu Shaumbra pe care eu il gasesc asa al naibii de frustrant (rasete) si agitant, dar o gasesc sa fie o asa provocare ca trebuie sa o iau? Ce anume este si grupul celalalt nu este?” Este ca voi sunteti reali. Este ca voi sunteti foarte, foarte reali. Ar putea fi alte cuvinte sa va descrie – descurcareti, hotarati, marsavi cateodata. Adica, realmente, voi va implicati in viata. Voi nu doar discutati despre asta. Voi nu doar stati in varful muntelui si contemplati. Voi sunteti. Voi sunteti foarte, foarte reali si de aceea iubesc sa lucrez cu voi. De aceea avem la ce sa ne asteptam in timp ce mergem inainte. Va aveti unul pe celalat. Noi ne avem unii pe ceialalti. Stiind ce este in inima voastra, nu este nimic ce ne poate opri. Sa ne opreasca de la ce? Nu stiu. Dar orice alegem sa facem, nimic nu ne va opri. Si stiu in ce directie merge.

Merge intr-un loc in care veti realiza subit simplitatea extraordinara a orice. Am vorbit despre asta inainte, simplitate, simplitate, simplitate. Simplitatatii nu ii lipseste adancimea sau culoarea sau semnificatia. Simplitatea are mai multe caracteristici de acest gen decat acest tip de viata mentala derutanta pe care asa de multi dintre voi o traiti. Participand la viata mentala/dramatica este de fapt foarte plictisitor. Nu are adancime.  Are intindere. Are o intindere de tip liniar, dar nu are adancime. Si ceea ce eu va aud ca chemati in viata voastra este adancime, semnificatie, culoare, o relatie cu voi insiva si cu lumea din jur.

Acum, nu prea este o relatie. Este un raspuns. Este un raspuns de la voi la voi; un raspuns de la voi la viata din jurul vostru; un raspuns de la corpul vostru, dar nu este neaparat vorba despre o relatie. Si intr-acolo ne indreptam. Acea relatie va fi atat de profund de simpla incat veti face una dintre acelea (Adamus isi da peste frunte) cand veti ajunge sa intelegeti. Si de fapt nu aveti nevoie sa petreceti vieti de suferinta si disciplina si practici...fiecare dintre voi a mai facut asta inainte. Fiecare dintre voi intr-o viata trecuta – daca erati preot, calugarita sau rabin; fiecare dintre voi; daca ati fost un mare meditator, un om care s-a rugat, orice ati fost - ati facut asta inainte.

Ati trecut de la gama de a nu avea nici un fel de disciplina, intr-un fel, la a va disciplina prea mult pe voi – supra disciplinare- si asta sa nu fie confundata cu concentrarea; este o mare diferenta. Dar disciplinarea, gandind ca asta va va oferi intelegere. V-a oferit intelegerea in lucruri precum cat de al naibii de plictisiti erati de disciplina, cat de mult va dureau genunchii de la supra disciplinarea voastra, si mai mult ca orice cat de mult va durea capul de la disciplina. Apoi a venit o zi cand ati zis, “La naiba cu disciplina. Gata.” Si i-ati dat drumul.

Dar asta lasa un vid. Ce urmeaza? Cu ce o inlocuiti? Care este urmatorul lucru pe care-l faceti? Si cam aici sunteti voi acum. Cum ajungeti la iluminare. Nu este ceva ce ar trebui sa faceti? Nu ar trebui sa cititi anumite verseturi in fiecare zi sau sa faceti anumite rutine in fiecare zi? Nu absolut.

Motivul pentru care iubesc sa lucrez cu voi este pentru ca sunteti reali si voi cam stiti asta. Va distrageti, va tot ganditi ca trebuie sa fie vreun lucru nou pe care trebuie sa-l faceti, si apoi incercati acel lucru nou si ziceti, “Asta nu merge. Miroase ca lucrurile vechi. Este aceeasi tarfa veche in haine complet noi” (rasete) Suntem foarte, foarte reali. Asa ca stiti asta, dar iata ca stati aici si ziceti, “Dar nu ar trebui sa fac ceva, sa studiez ceva, disciplina pe ceva?” Nu, deloc. Deloc. In cuvintele spuse mai devreme de maestrul intelept si cantaret (referindu-se la Roger Drienka), “Dati-va din calea voastra. Dati-va din calea voastra, “ si asta va veni zburand.

Iesiti din gandirea ca trebuie sa manipulati energiile voastre, sa manipulati prin...fie ca este vorba de disciplina sau sisteme complexe, acelea nu merg. Acelea sunt distractii. Acest grup este real – real insemnand ca voi stiti ca sunteti aici, traind. Nu incercati sa iesiti din asta; de fapt incercati sa intrati in asta mai mult ca niciodata, incercand sa fiti aici mai mult ca niciodata. Sunteti reali pentru ca nu incercati sa evitati energiile. Bune sau rele, voi nu incercati sa le evitati. Sunteti reali in a va permite voua, in sfarsit, sa incepeti sa simtiti. Sa incepeti sa simtiti – whoaa. Este o senzatie complesitoare, complesitoare cand incepeti sa simtiti.

Este o transformare de energie uriasa cand iesiti din logica, cand mergeti dincolo. Logica inca serveste unui scop pana la un punct, dar cand va permiteti voua sa simtiti de acolo, de aici si aici si fiecare parte din voi, este un pic complesitor la inceput. Dar ati facut-o. V-ati permis sa simtiti viata si sa va simtiti pe voi si sa-i simtiti pe ceilalti.

Si acest sentiment va va conduce catre adevarata intelgere a simplitatii, aceasta profunda, frumoasa simplitate – nu de aici (cap) ci de aici (inima)- care merge dincolo de orice cuvinte, merge dincolo de toate cuvintele. (rasete in timp ce Adamus smulge o caciula de Mos Craciun de la un membru al audientei si o pune pe cap) As imprumuta barba, dar ti-ar fi rece (rasete)...asta trece dincolo de toate cuvintele si doar este. Nu o puteti explica. Nu vreti sa o explicati. Si intr-acolo mergem. Da uitati-va la mine (multe reasete in timp ce Adamus defileaza cu caciula), maestru spiritual, dar asta iubesc la Shaumbra. Putem sa facem asta.  Nu trebuie sa avem pretentii si nu e nevoie sa purtam robe zburatoare, desi as vrea un costum putin mai dragut, dar..(rasete) intr-acolo mergem. Multumesc. (arunca caciula inapoi si se apleaca catre Linda) Sta bine parul?

LINDA: Da.
ADAMUS: (rasete) Deci, dragi Shaumbra, haideti sa ramanem reali. Haideti sa ramanem foarte, foarte, reali. Asta este permisiunea pentru voi sa fiti voi. Nu conteaza ce crede altcineva. Stiti asta. Nu conteaza daca este caraghios. Nu conteaza daca este serios. Haideti sa ramanem foarte, foarte reali in timp ce mergem inainte.

Si haideti sa facem o respiratie adanca chiar acum...

Traind la maxim

Niste energii asa de interesante peste tot. Interesante. In fiecare zi simtiti probabil ca sunteti pe marginea prapastiei, ca ati putea trece. Apropo, o sa rog pe cineva sa imi aduca o tabla de scris si niste instrumente de scris. Aceasta este o clasa. Nu vad nici o tabla aici, asa ca..Da. (cineva intreaba “Acum?”) Acum este intotdeauna un timp bun. (rasete) Intotdeauna un timp potrivit. Deci...cativa vor fi necesari sa aduca asta.

Asa ca au fost energii interesante, si stiu ca si voi ati simtit ca sunt cateva zile in care va aflati atat de aproape de margine ca va veti pierde echilibrul. Unele zile sunt asa de ciudate si neobisnuite. Ce se intampla? Ei bine, este doar energia in miscare, de fapt.  Si o simtiti de la toate lucrurile din jurul vostru, dar o simtiti in voi insiva. Treceti prin acest proces de reconstructie – a inceput acum ceva timp in urma, dar se intensifica acum; se intensifica foarte adanc – si arunca tiparele si logica lucrurilor care au fost. Si de aceea va simtiti ca sunteti chiar pe margine si daca dati drmul veti aluneca. Nu stiti ce se va intampla, dar veti aluneca in, poate, nimic sau...Stiu ca va ingrijorati ca o sa innebuniti. Sunteti deja nebuni asa ca nu va faceti griji despre asta ca s-ar intampla.

Deja se intampla. Si eu definesc “nebunia” ca zicand ca sunteti dispusi sa dati drumul la multe limitari, la multe structuri. Asta este nebunesc. Este nebunesc, si nebunia este minunata. Stiti, cativa dintre...Ah, da, iata ca vine. (cineva aduce tabla de scris) Si chiar aici, daca ai putea. In unele institutii de nebuni, cei pe care ii numesc cei mai nebuni sunt cei mai fericiti. Acum, nu toti; va rog sa nu intelegeti gresit. Sunt aceia care sunt chinuiti. Sunt intr-un tip de iad. Dar cativa din cei care sunt considerati nebuni sunt aceia care sunt cu adevarat destul de fericiti. Acum daca i-am putea scoate din acele institutii.

Nebunie inseamna ca ati dat drumul. Asadar, nu cred ca trebuie sa va faceti griji ca veti fi pusi intr-o institutie, pentru ca acum ei doar ofera tratamente. Ei bine, asta este un tip de institutie in sine. Nu este un loc fizic, dar este o inchisoare. Dar nu va veti duce in acelea. Asa ca nu va faceti griji. Perimiteti-va sa innebuniti putin. Deveniti foarte, foarte reali.
Energiile Actuale

Energiile, in aceasta saptamana in special, au fost extraordinare pe Pamant. Multe lucruri s-au intamplat la nivele subtile si ce se intampla la nivele subtile ajunge sa fie in aceasta realitate, ajunge sa se manifeste aici mai devreme sau mai tarziu. Asa ca este un tip de efect intarziat a acestor gradioase schimbari pe Pamant. Vedeti voi, sunt schimbari care au loc chiar acum care se vor manifesta mai tarziu in tiparele vremii; schimbari chiar acum care se vor manifesta in stirile care vor iesi; schimbari care for afecta stiinta si tehnologia – le afecteaza deja.

Unul dintre lucrurile pentru care sunt cel mai entuziasmat in munca mea cu voi, oricum pentru urmatorii cativa ani, este ca toti vom experimenta o explozie de tehnologie. Si nu vorbesc doar despre calculatoare; vorbesc despre medicina, stiinta si intelegerea energiei – cum functioneaza energia.
Nu este interesant ca va dura cativa ani paca cand articolele de uz general vor iesi, ca ar fi considerante nebunesti astazi, despre cum functioneaza energia? Exista o intelegere asa proasta a energiei. Este asa de rudimentar, ceea ce este cunoscut pe Pamant chiar acum. Este aproape amuzant. Dar in urmatorii cativa ani va fi o intelgere mult mai adanca a energiei, si va fi in timpul vietilor voastre si va fi datorita muncii pe care care o facem chiar aici – pe care voi o faceti aici.

Cand cititi aceste articole si ei explica aceste descoperiri stiintifice grandioase despre cum functioneaza universul, va veti gandi, “Ei bine, noi ne-am prins acum 10 ani. Stiam asta de mult” Doar dureaza o vreme pana sa se manifeste. Asa ca punctul meu de vedere este cateva lucruri. In zilele in care va ganditi ca sunteti nebuni, nu sunteti. Acela este timpul sa faceti o respiratie sanatoasa si adanca si sa va multumiti voua insiva. Faceti o respiratie adanca si recunoasteti ca nu sunteti singuri in asta. Nu innebuniti. Nu va fragmentati. Voi explorati noi taramuri, noi teritorii, noi dimensiuni. Voi le explorati tot timpul in interiorul vostru, in exteriorul vostru.

      Oslo

O saptamana nebuna. Petrecuta mai mult in Oslo. Am avut ceva activitati acolo. Am fost de toate de la o pisica la un conte la un om de serviciu in timp ce ne jucam prin Oslo. Bineinteles, asa cum stiti acolo a fost Premiul Nobel pentru Pace care a fost dat lui Abraham Obama (referindu-se la conexiunea dintre Abraham Lincoln si Barrack Obama) la inceputul saptamanii. Si este foarte adevarat. A fost o experienta interesanta si a nu a fost doar despre cei care s-au intalnit acolo sa participe la asta; nu a fost despre politicieni si elite.

Au fost oameni acolo, in timp ce ei nu se pot numi Shaumbra, ei lucreaza la acelasi nivel asa cum voi faceti cu constiinta si intelegerea. Au fost cei care au fost acolo care, ca sa zic asa, nu au fost chiar acolo. Cu alte cuvinte, fiinte care sunt Maestrii Ascensionati care se intorc pe Pamant, care – cativa sunt deja pe Pamant, tocmai au fost nascuti recent – care erau asa de pasionati de acest eveniment ca si-au manifestat corpuri pentru o perioada scurta de timp.

Alte fiinte care vin din alte taramuri ca sa participe la acest eveniment si care au luat aparenta oamenilor. A fost un eveniment magnific, si nu a fost doar despre a inmana un premiu pentru pace. A fost cu adevarat despre a face o schimbare in umanitate chiar acum. Marcand o schimbare pentru umanitate – ca rezultat al muncii pe care voi si altii ca voi il fac de ceva timp. Voi ar fi trebuit sa fiti invitati acolo. Voi ar fi trebuit sa fiti cei care sa stea in acele scaune spunand ca ati ajutat sa aduceti o noua constiinta pe Pamant. Ati ajutat sa aduceti constiinta care permite unei fiinte precum Abraham Obama sa se intoarca pe Pamant si sa fie ales presedintele unei natiuni marete.

Este, apropo, asa cum probabil stiti, aceasta este o implinire a - nu-mi place termenul - dorinta Maretei Fratii Albe. A fost un club atlantian vechi pe care l-am avut. Nu are nici o legatura cu alb si nu era chiar asa maret. (rasete) Era agreabil, nu maret. Dar era o dorinta sa sa fie America pamantul noii sperante cand stiam, sute de ani inainte – cand nu puteam sa deblocam energia din Europa, nu puteam sa obtinem compasiunea si acceptarea intre diferite tari, erau inca prea multe probleme umane de lacomie  a puterii si religiei – ca aceste State Unite au fost facute ca noul Atlantis sau noua speranta.

Ca sa vad acum, ani mai tarziu, din perspectiva mea, bineinteles, fiind foarte implicat in politica Europeana, sa vad cum un lider al unei mari natiuni ar putea fi la fel de spiritual cum este el si sotia lui – nu o pot arata public, ei bine, stiti din discutiile voastre proprii cu ceilalti; dar va veni o vreme foarte curand cand va fi totul mult mai deschis- dar sa vezi o fiinta spirituala, o fiinta cu compasiunea, un om Negru – nu ca asta ar face vreo diferenta, dar a facut-o – si tanar, destul de tanra, un om, sa fiu in acest mediu a fost foarte inspirator. Foarte inspirator. Mi-a dat o speranta noua in umanitate. Am speranta in voi; umanitatea este cateodata suspecta.

Umanitatea este 95 la suta bunatate. Noua zeci si cinci la suta bunatate. Este acel 5 la suta, fie ca este cinci la suta din individ sau cinci la suta din populatie care nu are bunatate, pare sa umbreasca bunatatea imensa in oameni.

Ca sa vad, ca la aceasta intalnire din Oslo, culminarea muncii pe care noi toti am facut-o- nu ca sa slavam lumea, dar ca sa fim noi insine, sa aducem Spiritul pe Pamant. Nu ca sa il avem pe Spirit undeva departe, dar sa-l aducem pe Pamant intr-o maniera foarte reala, foarte onesta si intr-un fel foarte simtitor – asta am vazut.

Trebuie sa spun ca nu eram chiar pregatit pentru ceea ce am experimentat in Oslo. Am crezut ca va fi mai mult conflict, multa drama. Ma asteptam cu adevarat la forte intunecata, daca vreti sa le numiti asa, ca negativitatea sa fie acolo, adusa de participanti. Sau de multe ori negativitatea – energiile negative- ele sunt atrase cand vad multa lumina care se intalneste, asa cum am vazut aici de-a lungul anilor.

Energiile “Negative”

Cand ne intalnim ca acum, in particular in zilele de inceput cand energiile voastre nu erau asa de stabile – erau pline de speranta si erau inalte, dar nu erau asa de stabile – energiile intunecate obisnuiau sa se adune peste tot, cumva sa se hraneasca; cumva sa incerce sa demonstreze ca bunatatea voastra nu e asa de buna; au incercat sa tina energia blocata.

Ele nu stiu altceva mai bun. Ele chiar nu stiu. Ele nu, aceste energii, fie ca sunt psihice sau umane, ele nu stiu altceva mai bun. Ele nu se trezesc dimineata incercand sa fie negative. Ele doar sunt, si ele cad in propriile tipare si propriile inchisori.

Dar sa fii in Oslo si sa vezi, mi-a dat o speranta noua pana in punctul in care am avut o intalnire cu cativa dintre –voi ii numiti Maestrii – ei sunt doar cei morti. Am avut o intalnire dupa si am vorbi despre cum ar trebui sa ne reajustam la cum lucram cu voi, pentru ca se merge asa de repede. Trebuie sa lucram cu voi la un ritm diferit si sa va vorbim diferit. Sa va vorbim diferit, mult mai real ca oricand pentru va voi sunteti ma reali ca oricand.

Ca rezultat al acestei intalniri recente, am realizat ca acestea pe care voi le numiti negative, intunecate, oricum, dar cele care nu sunt asa de dragute ca voi, ele vor mari volumul muncii lor, un fel de ultim strigat. Ele stiu ca schimbarea este iminenta. Ele stiu, si cand spun “ele” este- acesta nu este un grup organizat- este doar constiinta negativa. Este asa de intepenita, constiinta asa de intepenita. Ele striga, intr-un fel, cum sa se deblocheze, dar ele sunt ca un caine turbat. Daca incerci sa le ajuti, te vor musca.

Dar se schimba asa de repede, noi stim ca raspunsul lor va escalada. Este, asa cum am spus, un ultimul strigat inainte sa se intre in aceasta era pe Pamant de cooperare absoluta si multa acceptare, si sfarsitul celor care nu inteleg iluzia puterii, si sfarsitul dezechilibrelor severe in dinamica energiilor, in domenii precum finantele si guvernul.

Mai sunt cativa ani pana de ceea ce numiti voi bestia care incearca sa atraga atentie, bestia incercand sa negocieze, si asta veti vedea la multi pe aici in urmatorii cativa ani si, da, spre sfarsitul lui 2012. Aceasta bestie, cum o numesc eu, va negocia pentru locul ei. Nu vrea sa fie uitata. Stie ca razboiul nu mai este real. Stie ca locul sau se diminueaza rapid aici pe Pamant. Oamenii nu o vor mai tolera, oamenii buni, oamenii care au compasiune. Bestia nu va mai fi tolerata, asa ca isi va schimba tacticile. Tacticile din trecut au fost de razboi si de crima si manipulare si folosind tactici pentru frica.

Dar saptamana trecuta am realizat ca ea a pierdut. Toate razboaiele din lume nu vor face nimic pentru ea. Asa ca va incepe sa negocieze. Negocierea va fi pentru a isi pastra locul, pentru a isi pastra identitatea.  Si cel putin in taramurile unde eu lucrez si de fapt unde voi lucrati, noi nu vom negocia. Nu exista nici o negociere. Fara negociere, si nu este pentru ca noi vrem sa castigam. Nu are legatura cu a castiga, dar are legatura cu ceea ce oamenii aleg pentru ei insisi. De ce sa negociezi cand, cand...voi negociati cu voi insiva cand vine vorba de echilibrul dintre lumina si intuneric? Nu. Deloc. Nu e ca incercati sa anihilati intunericul. Incercati sa integrati si sa intelegeti ceea ce ati numit intuneric. Nu este nici o negociere.

Asa ca vreau ca voi sa fiti constienti de ceea ce se intampla si de ce continua cand cititi titlurile ziarelor. Sunt de fapt cateva fiinte iluminate acum care sunt in pozitii de guvernare, si cu prabusirea recenta a sistemului financiar asa cum a fost – si s-a prabusit, apropo.

Exista inca pretentia ca este acolo, dar s-a prabusit. Ce s-a prabusit, ce a cauzat sa se prabuseasca a fost lipsa de incredere pe care tu si tu si tu (Adamus ii atinge usor pe oameni cu un creion in mana) o aveti in sistemul finaciar. Singurul lucru care il tinea intact era increderea, iar increderea nu mai este acolo in vechiul sistem. Si ceea ce este realizat chiar acum este ca voi dezvoltati un nou sistem.

LINDA: Oamenii nu vor sa fie loviti cu creionul tau.
ADAMUS: Ei adora sa fie loviti usor. (rasete) Asa ca vorbim in alte taramuri in starea de vis si ziceti, “AM fost lovit usor? Am fost lovit usor. Da. Adamus chiar ma iubeste.” (rasete)

Asa ca vreau sa fiti constienti de asta pentru ca veti vedea la altii cum incearca sa negocieze cu voi, familia voastra, prietenii vostrii, oamenii care va angajeaza. Clientii vostrii vor incepe sa negocieze. Vechi conflicte care obisnuiam sa fie asa (loveste pumnii) acum incearca sa fie amenintatori in negocierile lor, dar nu negociati. Nu negociati, pentru ca ii lipsiti de a trece prin experienta de a intelge lumina dinauntru cand negociati. Le dati scuza sa ramana blocati pentru o vreme.

Si ce este de negociat? Daca sunteti in prezenta voastra a lui Eu sunt Ceea Ce Sunt, nu este nimic de negociat. Nu este nimic de dat. Nu este nimic de cedat. Asa ca fit constienti la negocieri, okay? Excelent.

Lumini pe cer in Norvegia

Oslo, lumini pe cer. Despre ce a fost vorba? Acum ce este interesant, si eu..(Adamus se uita la ceas) Asta ar putea sa dureze astazi. (rasete) Asta este interesant. Ce a cauzat lumina din cer?

SHAUMBRA: Noi.

ADAMUS: Noi. Asta este raspunsul potrivit. Noi. Lumina din cer, voi ati vazut spirala de lumina. Majoritatea dintre voi ati vazut poza; a fost primul lucru in reteaua de mail Shaumbra, si asta este bine. Asa ar trebui sa fie. Invatati, simtiti, intelgeti rapid pentru ca energiile inca mai erau acolo. Fie ca ati primit mailul doua ore mai tarziu, doua zile mai tarziu, energiile inca erau acolo. Oh, ele erau foarte, foarte puternice.

Despre ce a fost vorba? Despre constiinta. A vedea constiinta. Asta a fost tot. A vedea constiinta. Un portal frumos, extraordinar, iluminat, manifestat. Acum, partea interesanta este ca portalul era acolo oricum. Vreau sa spun ca a venit ca rezultat a unei parti din munca ce este facuta in acea zona si peste tot pe Pamant.

Asa ca portalul era acolo. Dar lucrul interesant a fost ca oamenii n-ar fi putut fi capabili decat de curand sa vada, mai ales sa fie fotografiat. A fost intotdeaun acolo, dar nu a fost perceput. La fel ca si energiile din jurul vostru ele sunt acolo, dar nu le percepeti voi.

Asa ca aceasta chestie minunata a intrat in constiinta. A intrat in constienta. Asta a fost un lucru important, ca l-am vazut, ca l-ati vazut. A fost fotografiat. Este acolo. A fost datorita activitatilor intense care au avut  loc in Norvegia  la timpul acela si ca voi ati realizat asta cu mult inainte de ceremonia Nobel. Asa ca energiile au fost create de voi toti, o deschidere, un semn, un semn pentru voi insiva.  Nu de la extraterestii, nu neaparat din alta dimensiune, desi ati deschis calea catre alta dimensiune.

Acum – si aici devine interesant- sunt cei care zic, “Ei bine nu, este pentru ca o racheta ruseasca a luat-o razna. Ati vazut-o spiraland fara control si a luat-o razna, si lumina de la vaporii de benzina au cauzat aceasta chestie minunata.” Dar nimeni nu poate explica raza albastra care venea din mijlocul ei. Dar in afara de asta erau doar rusii, oh da-ti vina pe rusi. (chicoteli) Ma amuz mai mult decat va amuz pe voi. (rasete)

Asadar, a fost o racheta? Nu conteaza. Nu conteaza! Sa zicem ca daca ar fi fost o racheta, nu era un simbol acolo ca acea racheta a iesit din echilibru si s-a dus razna? Lumea nu va mai tolera forta militara. Nu mai functioneaza. Slava domnului ca nu mai functioneaza. Mii de ani, milioane de ani, ne-au aratat ca nu functioneaza. Nu functioneaza.

Asa ca, chiar daca era o racheta, ceea ce nu a fost, chiar daca a fost o racheta, este indicativa sau simbolica pentru faptul ca spiraleaza in afara controlului si Energia Veche nu mai merge.

      LINDA: Gatul lui Cauldre este uscat. (ii inmaneaza o bautura)

ADAMUS: Este.

Asa ca oricum, ma indepartez aici. Oslo, un lucru minunat si vom continua acolo saptamana aceasta. Avem acolo marea intalnire, intalnirea globala pe mediu inconjurator – urasc sa ii zic incalzire globala. (Adamus ofteaza) Se incalzeste. Este vanturos; este cald. Apele sa maresc; apele scad. Toate astea sunt adevarate. Este dezordonat. Ce se intampla la conferinta acum este ca vorbim despre inititative globale. Ceea ce facem cu adevarat este sa aducem la cunostiinta ca acum Pamantul este al vostru. Gaia pleca, pa; voi mosteniti, luati-va rsponsabilitatea. Ce veti face Pamantului? Ce ii faceti Pamantului.

NU puteti de fapt sa daunati Pamantului prea mult. Se repara de la sine. O suta, o mie, doua mii, va fi inapoi la normal. (raseste) Atacuri nucleare, nu conteaza. Este doar energie si este transmutata inapoi in Pamant mai devreme sau mai tarziu. Oamenii pot sa nu mai existe, dar Pamantul va fi aici.

Dar ce se intampla chiar acum in timp ce Gaia pleaca, onorandu-va pe fiecare dintre voi si onorand acest suflet minunat, in timp ce Gaia pleaca, responsabilitatea se intoarce la voi. Ce veti face cu Pamantul? Pamantul nu este chiar asa de sensibil. CU alte cuvinte, Pamantul are o modalitate de a se curata absolut si sa se echilibreze pe sine, ca si voi.

Da, ati putea sa incercti sa ii faceti rau, dar Pamantul se va repera. Dar chiar acum este ca si pasarea tortei la oameni. Este simbolic in cum va tratati pe voi. Este simbolic de cum va manifestati lucrurile, cum traiti in realitate. Asa ca aceasta imensa initiativa nu este despre incalzirea globala, este despre a lua responsabilitatea. Este despre a a fi in Eu Sunt Ceea Ce Sunt. Neaiavand-o pe Mama Pamant sa i-o pasam, dar ce vom face? Neamaiavand ghizi spirituali carora sa le-o pasam, nemaiavand vieti trecute carora sa le-o pasam, nemaiavand guru si Maestrii carora sa le-o pasam, dar ce vei face tu?

Vise
Cum sunt visele tale, Kathleen?

KATHLEEN: Sunt bune. Sunt vii. Multe simboluri sau scrisuri.

ADAMUS: Eu credeam ca tu nu visai.

KATHLEEN: Eu chiar visez, doar nu mi le amintesc.

ADAMUS: Iar acum tu iti amintesti.

KATHLEEN: Imi amintesc pantofi verzi si haine purpurii.

ADAMUS: Excelent. Excelent.

KATHLEEN: Piratii din Caraibe.

ADAMUS: Ai grija ce mananci inainte sa mergi la culcare, dar excelent. (rasete) Excelent. Bun. Si asta este bun, deoarece iti aminteai oricum. Tu doar ai avut un blocaj acolo si nu iti permiteai sa crezi cu adevarat ca tu visai in acel fel. Unei parti din tine ii era frica de vise, o parte din tine era derutata de vise si o pare din tine a jucat acest minunat joc al umanului modest, iar tu nu esti.

Visele tale iti vor aminti – apropo, pantofii au legatura cu calatoria ta – iti vor aminti despre cine esti tu cu adevarat. Nu neaparat cine ai fost, dar cine esti tu cu adevarat, vezi tu. O parte din acestea iti vor aminti ca tu esti fenomenala. Tu esti. Ca tu ai foarte multe de oferit. Iar eu ma uit la energia ta si spun “De ce nu inveti copii tineri?” De ce nu ii inveti pe cei tineri? Pentru ca tu poti relationa direct cu ei. Ei nu au toate aceste straturi pe care le au oamenii. Dar tu nu crezi in tine, inca. Visele tale te vor deschide catre cine esti tu cu adevarat.

Si te rog, nu presupune ca aceasta inseamna ca tu vei gandi ca intr-o viata trecuta ai fost vreo regina mistica – care probabil ca ai fost – dar te va deschide catre toate potentialele tale, toate capacitatile tale innascute, toate energiile tale, si te va speria de moarte. Iar apoi, intr-una din zilele acestea, in curand, noi vom vorbi despre unele vise foarte, foarte ciudate pe care voi le-ati avut, si va voi aminti despre discutia noastra de acum.

Deci, unde ramasesem? Oslo. Da, intr-adevar. Incalzirea globala. A va lua responsabilitatea pentru voi insiva.

Visele. Visele. Am repetat aceasta din nou si din nou si voi continua sa o repet. Visele voastre sunt foarte, foarte semnificative. Munca pe care o faceti in celelalte taramuri, mesajele pe care vi le scrieti pentru voi in visele voastre, constienta.

Daca voi faceti ceva in starea de vis cum ar fi a invata pe Noul Pamant, de ce nu o faceti aici? Daca voi lucrati cu familiile spirituale care au fost traumatizate, in celelalte taramuri, de ce nu lucrati cu oamenii aici? Daca voi va combinati energiile voastre cu alte fiinte angelice pentru a crea noi universuri bazate pe cele mai inalte principii pe care le-ati invatat aici, cum de nu o faceti aici? Cum de nu deschideti o scoala simpla sau nu scrieti o carte sau nu va exprimati pe voi?

Dubiu. “Oare cineva o va citi? Daca nu ajunge pe lista celor mai bine vandute?” Nici unul dintre aceste lucruri nu conteaza. Visele voastre va vor deschide catre ceea ce faceti cu adevarat. Asa ca va invit – insist cu voi – sa tineti un carnetel langa patul vostru. Scrieti-va visele. Stiu ca voi sunteti Shaumbra si veti da din cap chiar acum, iar apoi ma veti insela mai tarziu si nu o veti face, dar este de nepretuit. De fapt este chiar distractiv.

Deci ... vise. Luna trecuta am spus haideti sa facem impreuna o experienta a viselor pe 11.11, doar ca voi sa va amintiti sa o faceti. Haideti sa facem o experienta a viselor impreuna, iar noi am facut-o. Noi am facut-o. Si glumesc cu voi, dragi prieteni, dar cand vine vorba de o experienta, voi sunteti primii care sa sara in ea. Temele pentru acasa nu va plac asa de mult, dar o experienta, oh, voi veti sari in ea.

Deci noi am avut aceasta experienta a viselor si au fost mii si mii si mii de Shaumbra care au participat, asa de multi incat a trebuit sa aducem ajutatori in plus pentru a face fata. Nu voi intra in toate visele individuale, desi mi-ar placea foarte mult daca cineva ar fi interesat sa puna aceasta intr-un fel de jurnal, un fel de carte-jurnal. Mi-ar placea foarte mult sa lucrez cu ei individual pentru a-i ajuta sa inteleaga mai mult din spatele acestora.

Dar ce s-a intamplat in acele vise? A fost un vis de grup si a fost un vis individual. Inainte de toate, nu a trebuit ca totul sa se intample in acelasi timp. Prima intrebare pe care am primit-o pe e-mail-ul nostru celestial de la voi a fost “La ce ora? Eu traiesc intr-o parte diferita a lumii. Este la 6 ora Germaniei sau 6 ora Japoniei?” Nu conteaza. Noi transcendem timpul. Asta se intampla oricum. Timpul este o asa iluzie. De fapt este un instrument frumos, dar este o iluzie asa de amagitoare.

Noi am avut aceasta mareata experienta impreuna si a fost toata in legatura cu conflictul ce ia loc chiar acum intre minte si ceea ce se petrece dincolo de minte. Conflictul ce se petrece inauntrul vostru in legatura cu a folosi mintea ca unealta voastra pentru ghidarea de zi cu zi in viata voastra si judecata si a va tine focusati aici pe Pamant, tinandu-va stabilizati aici, contra a va deschide catre, haideti sa o numim inteligenta divina – adevaratul voi, voi pe deplin – oricum o numim noi. Mintea, voi aveti tendinta sa spuneti, este localizata chiar aici (aratand inspre cap) – creierul este acolo, mintea este peste tot – dar voi aveti tendinta sa asociati mintea cu un loc specific si un lucru, si voi ziceti, „Deci unde este aceasta inteligenta divina?”. Peste tot. Face parte si este tesuta in fiecare partea de-a voastra – fiecare gand, fiecare parte a corpului vostru, fiecare amintire si fiecare potential. Este peste tot.

Deci voi aveti acest conflict chiar acum, aceasta batalie intre cele doua – ei bine, de fapt, aceasta batalie vine numai din minte – iar voi incercati sa o rezolvati. Voi incercati sa negociati cu voi insiva si despre asta sunt visele. Voi incercati sa negociati cu mintea voastra, iar aceasta cu voi. Cum tratam asta? Ce rol joaca mintea  cand mergem inainte?

Mintea incearca sa negocieze cu voi chiar acum. Inca are nevoie sa fie importanta. Inca are nevoie sa fie recunoscuta, asa ca zice, „Chad, zi-mi, cum voi juca un rol in viata ta? Tu esti spiritual – acum eu vad asta”, va spune mintea. „Eu stiu ca tu nu te intorci. Am incercat sa te fac sa te intorci. Am vrut ca tu sa te intorci. Te-am testat ca sa te intorci. Tu nu te vei intoarce. Ce vei face pentru mine acum? Ce pozitie, ce titlu, ce autoritate, ce putere imi vei da? Am muncit pentru tine”, spune mintea voastra, „Am muncit pentru tine dintotdeauna, timp de multa vreme. Acum, la naiba, eu merit putin respect aici, mergand inainte. Eu vreau un rol in acest nou tu. Eu vreau sa controlez anumite parti ale vietii tale. Eu vreau ca toata lumea sa stie ca inca sunt aici. Eu vreau control. Eu vreau putere, iar tu mi-o datorezi”. Asta este interpretat acum. De sigur, o tramatizez. Asta este interpretat si despre asta a fost vorba in visul vostru ca un individ si ca un grup. Noi o faceam separat si o faceam ca un grup. Noi o faceam separat si o faceam impreuna.

(se adreseaza Lindei) Cum o duc?

LINDA: Minunat.

ADAMUS: Apa?

LINDA: Foarte multa.

ADAMUS: Vorbeam de timp, nu despre mesajul meu. Mesajul meu stiu ca e minunat! (rasete) Timpul.

LINDA: Mai ai 28 de minute.

ADAMUS: Oh, nu poate fi facut. Sa o facem oricum. Deci ... nici nu am ... asta este doar o parte de incalzire, inca nu am ajuns la continut! Dar ne distram. Asa ca ... multumesc, multumesc. (aplauzele audientei, Adamus chicoteste)

Dragi Shaumbra, invatati sa interpretati/jucati. Invatati sa interpretati. Eu o fac tot timpul. Aceasta nu este nimic altceva decat o mare interpretare, iar eu sunt mandru de asta.

O fiinta creatoare este inzestrata cu aceasta capacitate de a interpreta, iar voi deveniti asa de incuiati in aceasta fatada umana si voi credeti ca trebuie sa va luati in serios si ca daca interpretati nu este real. Nu, nu. Interpretarea va va elibera. Interpretarea va va elibera din Edith. Si va fi eliberator, iar apoi o veti iubi pe Edith, dar va va elibera din acea focusare extrema pe care ati avut-o asupra voastra. Este un lucru minunat, eliberator. Incearca-l, Bonnie. Incearca interpretarea. Incearca interpretarea. Voi toti incercati interpretarea. Fiti putin nebuni cu asta. Veti vedea ca este expansionala si se simte bine. Hannibal stie. Absolut. Aceasta va permite sa va bucurati de viata. Incercati interpretarea.

Deci, inapoi la punctul principal. Experimentul cu visul, maretul experiment cu visul, a fost despre aceasta lupta ce se petrece. Mintea voastra spunand, „Wow! Lucrurile se schimba. Rolul meu categoric se schimba”. Este ca si cum ar veni cineva sa va spuna ca job-ul vostru s-a terminat. Primiti acea, cum o numiti, disponibilizare sau sunteti concediati (sacked). Sacked – Englezesc.

LINDA: Dat afara.

ADAMUS: Dat afara. Da, asta suna asa de brutal. Dat afara, mai degraba as vrea sa fiu concediat decat dat afara. (rasete) Sau chiar si disponibilizat, dar dat afara, nu stiu.

Deci este ca si cum seful vostru vine sa va spuna ca job-ul vostru se schimba, ca job-ul vostru poate fi eliminat. Ei bine, ce faceti? Incepeti sa negociati. „Voi lua un birou mai mic”, sau in cele mai multe cazuri un o cabina cubica mai mica. Asigurati-va ca primiti un birou, nu o cabina cubica. Va veti reduce salariul. Va veti reduce titlul. Nici unul dintre aceste lucruri pe care le vreti cu adevarat, dar negociati. Asta este ceea ce mintea voastra face chiar acum. Vechea minte negociaza, iar voi ce veti face? Ce ii veti da?

SHAUMBRA:  Ciocolata.

ADAMUS: Ciocolata. Ciocolata, da. (rasete) De asta iubesc Shaumbra. (Adamus chicotind, mai multe rasete) Acest celalalt grup, nu voi dezvalui niciodata numele, dar acest celalalt grup i-ar fi dat iubire si confort si ingrijire si ... nu, Shaumbra ii da ciocolata. (rasete)

Nu veti negocia, eu sper, pentru ca mintea, mintea umana, va fi acolo intotdeauna. Nu va pleca. Nu va pleca. Doar nu-si va mai asuma rolul pe care l-a avut. De fapt isi va asuma un rol mai bun, un rol mai potrivit acesteia, un rol care este o mare binecuvantare pentru restul din voi. Dar nu va mai conduce nava. Voi o veti face. Si eu nici nu indraznesc sa zic „inteligenta divina”, deoarece foarte repede voi veti recrea mintea intr-un fel nou si veti folosi asta ca pe o scuza sau scapare. Voi veti administra, luand responsabilitatea, si despre asta a fost visul.

Aceasta se petrece la o baza individuala; se petrece la o baza de grup, deoarece ca un grup, voi toti va expansionati chiar acum. Voi toti mergeti dincolo. Mintea nu moare, se transforma. Mintea, asa cum ati cunoscut-o si ati folosit-o, nu cade de pe realitatea cunoscuta; se integreaza. Se integreaza. Devine „o parte din”, unul dintre multele, multele, multele instrumente ale voastre.

Deci sa facem o respiratie adanca ...

(pauza)

... si sa mergem la urmatorul nostru segment, in care eu voi folosi acesta (markerul) si tabla.

 

Cum functioneaza?

LINDA: Mai ai 22 de minute.

ADAMUS: 22 ... Numite „Cum functioneaza”. Cum functioneaza? Iar noi vom trece prin unele elemente fizice foarte simple aici. Iar voi veti vrea sa le faceti complicate, iar eu fac asta intentionat astazi ca sa vad daca intelegeti energetic sau la un nivel al constiintei, sau daca trebuie sa o disecati mental. Asta va fi atat de simplu incat veti vrea sa o faceti confuza, dar nu o faceti. Cum functioneaza? Okay.

(Adamus deseneaza un punct cu un cerc in jurul sau) Aceasta este o reprezentare a voastra. Da, asa aratati voi energetic.

LINDA: Arata obraznic.

ADAMUS: Nu este obraznic. (rasete) Nu stiu de unde ti-a venit ideea. (mai multe rasete) As putea sa desenez obraznic, dar nu o voi face.

LINDA: Nu sunt singura care ar putea face asta. (rasete)

ADAMUS: Nu este usor sa fiu eu! (mai multe rasete)

Acesta este un simbol al vostru. Este un simbol – simbol antic. Ceea ce semnifica este ca (punctul) este Sursa, de aici veniti voi, acesta este Sinele-suflet al vostru acum. Acest cerc exterior reprezinta totul de la Zidul de Foc pana la constiinta voastra expansionata. Dar acesta este un simbol al vostru. Foarte, foarte simplu. As putea sa desenez o figurina bat aici, dar asta este o reprezentare mai buna. Acesta (punctul) este Tot Ceea Ce Sunt, iar acesta (cercul) este expresia voastra afara in realitate.

Acum, aceasta este constiinta. Voi pune un „C” acolo (in cerc) de la constiinta, si asta este ceea ce sunteti voi. Voi sunteti constiinta divina. Voi sunteti o fiinta cu suflet. Nimeni nu poate lua vreodata acel suflet. Sufletul vostru este constiinta. Constiinta este constienta. Daca ati inlatura corpul vostru fizic, mintea voastra, amintirile voastre si toate celelalte, voi inca sunteti constiinta, deoarece voi intotdeauna veti fi constienti de voi. Chiar daca totul este dat jos, chiar daca v-ati intoarce in timpul cand ati trecut prin Zidul de Foc in nimic, voi tot sunteti constienti de voi insiva, si aceasta a fost partea infricosatoare – constienti de voi in nimic. Este de asemenea si o parte minunata, deoarece v-a facut sa incepeti sa creati.

Deci asta sunteti voi. Constiinta foloseste energie. Apeleaza la energie. Atrage energii la ea in functie de dorintele sale. (Adamus deseneaza sageti catre cerc) Poate fi a va cunoaste pe voi insiva, a va exprima pe voi insiva, a va juca cu voi, a invata pentru voi, orice. Dar la un nivel interior foarte adanc, aceasta apeleaza la energie.


Energia este in principiu potentiale, probabilitati care stau intr-un loc latent, un loc neutru. Ele stau aici in taramul neutru (Adamus deseneaza o caseta cu un „N” de la netru) unde asteapta sa fie chemate. Energia este miscare si stimulare. Energia sufla viata in constiinta. Constiinta, prin urmare, apeleaza la aceasta, o aduce inauntru si incepe sa o foloseasca. Chiar simplu.

Acum, voi aveti aceasta energie care acum participa cu constiinta si doreste sa faca ceva cu ea. Vrea sa creeze. Face aceasta prin manifestare. Deci vom pune o caseta aici jos – „M” de la manifestare. Si o pun intr-o caseta deoarece inseamna ca este reala. Este un fel de simbol universal pentru manifestare.

Acum aveti, energiile cumva venind jos in manifestarea voastra ca raze de energie. (Adamus deseneaza linii ondulate de la „constiinta” catre „manifestare”) In aceasta zona de aici (liniile ondulate), de la constiinta atragand energie catre manifestarea voastra – catre manifestare, aducand-o intr-un fel de realitate – voi aveti multe elemente diferite care intra in scena. Timpul si spatiul intra in scena. Uneori voi ziceti, „Ei bine, constiinta mea vrea acest anume lucru, dar nu ajunge acolo jos. Nu se manifesta. Ce fac gresit?” Ei bine, voi nu faceti nimic gresit, deoarce ati putea manifesta la un nivel non-fizic.

(Adamus deseneaza in afara casetei „M”)  In alte cuvinte, voi o numiti celelalte taramuri, voi ati putea sa va manifestati in alte dimensiuni. Dar oricand voi apelati la energie, aceasta se manifesta undeva.

Uneori voi spuneti, „Ei bine, cum de nu se manifesta chiar aici (caseta „M”), chiar aici jos? Cum de?”, ziceti voi, „Eu vreau sa merg la casino si sa castig si nu se manifesta”. Multe lucruri se menifesta in zona de aici (dintre „constiinta” si „manifestare”) – timp, spatiu, alti oameni. Alti oameni – intentiile lor si energiile lor – pot de fapt sa incetineasca sau sa blocheze acea manifestare.

 

 

 

 

Iar apoi voi aveti de asemenea elemente care sunt esentiale. Vreau sa acordati atentie speciala acestor cuvinte. (Adamus scrie langa ilustratie) Voi aveti dorinta sau pasiune sau – cum spunem asta – intentia voastra, puterea voastra ... nu chiar cuvantul potrivit, Cauldre. A vostra ... dorinta voastra – cat de multa dorinta aveti ca sa faceti aceasta? Intensitate. Un cuvant absolut sclipitor – intensitate.

Acestia sunt de fapt cei mai mari factori care intra in scena in acest timp foarte important dintre atunci cand aduceti inauntru energie in ceea ce voi ati dori sa creati pana cand se manifesta. S-ar putea sa se manifeste la un nivel diferit, o dimensiune diferita – exista undeva acolo. Daca ati dorit sa castigati la un casino, s-ar putea sa fi fost in alta parte, poate nu aici.

Dorinta, pasiune, intensitatea a ceea ce doriti intra in scena, iar aceasta va face ce mai mare diferenta in viata voastra. Voi mai adauga inca un element de la bunul meu prieten de aici – simplitate. Simplitatea face o mare diferenta.

Ati putea sa va luati doar un moment pentru a simti in ... voi aveti un fel de dorinta a sufletului, ceva care sufletul vostru vrea sa creeze, iar apoi mintea voastra patrunde acolo si o face complexa? Iar mintea este cea care se indoieste. Totul sta in calea acestui desen oribil pe care noi il facem aici, dar voi intelegeti despre ce este vorba, iar mie imi place foarte mult sa desenez.

Deci acestea sunt puncte cheie (arata inspre cuvinte) si aici este locul unde primiti note mici. Ei bine, toti primesc note mici, dar si voi primiti note mici.

Voi va ascundeti. Va este frica. Va este frica din doua motive. Unul este ca experienta trecuta va spune ca voi fi pusi la pamant cand creati. Asa ca voi intrati intr-un mod de creatie la nivel scazut. Voi nu vreti sa iesiti prea in evidenta in fata unei multimi. Nu vreti sa iesiti in evidenta intre alti oameni, pentru ca s-ar putea sa fiti pusi la pamant. Daca sunteti pusi la pamant, tineti minte, este doar energie. Doar acceptati-o, inspirati-o – este doar energie. Critica – este un lucru minunat. Ar trebui sa serviti critica la micul dejun.  (rasete) Luati-o inauntru; este doar energie. Deci, aici este unde aveti un timp dificil.

(catre Linda) Cum ma descurc?

LINDA: Oh, mai ai 12 minute.

ADAMUS: 12 minute. Bun.

Deci, acum, sa spunem ca reusiti sa aduceti o manifestare aici jos pe Pamant. Evident, voi manifestati lucruri. Voi creati lucruri, nu in cel mai inalt plan in care v-ar placea sa fie, dar voi aduceti niste lucruri aici jos. Acum, acea manifestare, orice este – manifestarea ar putea fi bani in buzunarul vostru, o relatie, ar putea fi educatia voastra, ar putea fi orice – nu conteaza. Ar putea sa fie fizica sau non-fizica. Manifestare. Voi deveniti cumva frustrati pentru ca nu este cu adevarat ce stiti ca ar putea sa fie.

Apropo, trebuie sa ne adresam problemei creatorului ezitant, manifestatorul ezitant, deoarece unei parti din voi ii este frica de critica, unei parti din voi ii este frica cat de adevarat, cat de clar si simplu si puternic voi puteti sa manifestati. Va este frica de propriile voastre ganduri. De aceasta noi reorientam gandurile chiar acum, mergand inapoi la adevaratele simtiri, deoarce ... Cauldre a dat un exemplu haios si nici nu si-a dat seama inainte. (referindu-se la o poveste pe care Geoff a dat-o in timpul partii introductive) Deci el a trecut pe sub pod zilele trecute si se gandeste, „Dumnezeule, ce s-ar intampla daca un tren ar devia”, iar acesta s-a intamplat in ziua urmatoare. Asta este destul de infricosator! El a creat aceasta? Este o scanteie care in mod sigur s-a adaugat. Au existat alte elemente. De acord, au fost alte elemente, dar puteti voi prin gandurile voastre sa deraiati un tren? Absolut. Absolut.

Deci exista aceasta tragere inapoi ce ia loc la acest nivel (zone energiei) – tragere inapoi care spune, „Mai bine nu, pentru ca nu am incredere in mine. S-ar putea sa arunc lumea in aer” – accidental, desigur, (rasete) nu intentionat – dar un gand rau ...”. Iar voi priviti toate aceste filme si va vin toate aceste idei nebune. Aceste filme stimuleaza unele ganduri foarte ciudate. Asa ca voi ziceti, „Mai bine sa nu creez decat sa fi creat Iadul”. (pauza) Asta a fost amuzant. (ceva rasete)

Deci acum voi manifestati aici (manifestare) in general numai o fractiune din ceea ce v-ar placea cu adevarat sa manifestati, dar manifestati aici.

Acum, aici dati de o mica problema. Tot ce este manifestat – insemnand faptul ca constiinta a atras o energie, a adus-o intr-o realitate – trebuie sa se miste. Trebuie sa curga in continuare. Manifestarea voastra, creatia voastra – o carte, copiii vostri, nu conteaza ce este – trebuie sa curga in continuare. Curgerea este o parte naturala a energiei pe care ati adus-o aici sus („constiinta”). Vedeti cum acea energie curge? Vrea sa continue sa curga aici (din „manifestare”).

Prin a face aceasta, intr-o curgere nerestrictionata, se reorienteaza sau se remodeleaza pe ea insasi. Creatia voastra continua sa creasca si continua sa se adapteze pana la punctul in care ... as vrea sa fi avut mai mult loc sa scriu aici, asa ca vom merge aici jos. (Adamus deseneaza un cerc) Voi reprezenta manifestarea sau creatia voastra printr-un cerc, din nou, mergand inapoi la cel initial. Mergand inapoi la cel initial.

Datorita curgerii potrivite, aceasta continua sa curga. Continua sa se expasioneze. Manifestarea sau creatia initiala niciodata, niciodata nu se opreste. Continua sa se expansioneze si asa ar trebui sa fie.

Asa este Spiritul. Asa sunteti voi prin natura voastra.

Dar nu, voi o opriti chiar aici (arata catre caseta „manifestare”), in general, deoarece incercati sa controlati, deveniti lenesi, nu aveti incredere ca manifestarea sa aiba propria sa expresie, si voi credeti ca e a voastra. Voi va ganditi, „Ei bine, eu am creat, prin urmare, imi apartine”. Nu va apartine. Oh, nu va apartine. Voi ati creat-o si va mandriti si va bucurati de aceasta, dar fiecare creatie are nevoie sa fie eliberata, are nevoie sa fie libera. Si atunci cand este libera, va alimenteaza inapoi. Va daruieste inapoi. Cand va lasati creatiile libere, fiecare lucru minunat pe care il invata sau il fac, fiecare expansiune, fiecare expresie se intoarce la voi oricum. Este darul care continua sa fie dat, din nou si din nou.

Dovada in aceasta? Spiritul Insusi si voi. Spiritul a spus, „Andy, mergi inainte. Mergi inainte. Nu vreau sa te controlez. Te iubesc prea mult. Nu vreau sa-ti spun ce trebuie sa devii, te iubesc prea mult. Deci Andy, mergi inainte. Fa orice doresti, Eu voi fi intotdeauna acolo”.

Iar frumusetea Spiritului este ca tot ce a invatat ea si a simtit, tot ce a fost frumusete sau distrugere, Spiritul a simtit de asemenea, Spiritul stie de asemenea. Spiritul nu trage sforile. Voi nu sunteti o marioneta. Spiritul a spus, „Mergi inainte. Mergi inainte si fii cine sunt Eu, in cele din urma, dar in propria ta expresie. Fii tot ce sunt eu in propriul tau fel”.

Spiritul nu v-a dat 20% din El. Spiritul nu v-a dat 80% din El. Spiritul v-a dat 100%. Si nu a fost nici o conditie, nu a fost nici o limitare, si nu a fost nici o politica de returnare. (pauza) Asta a fost amuzat. (ceva rasete)

Deci, ce se intampla aici este ca voi aveti tendinta sa deveniti blocati – control, frica, rani, lene, a nu lua responsabilitatea, prea multa coplesire – iar apoi aceasta creatie, aceasta manifestare devine manioasa. Acea energie are nevoie sa continue sa curga, si va curge cu sau fara voi. Va curge.

Iar aceasta face lucruri ciudate – energia o face – cand are nevoie sa curga. Nu ii pasa cum. Constiinta voastra, intr-un fel este la fel. Vrea sa continue sa se expansioneze. Nu ii pasa cum. Nu cunoste sus sau jos; doar stie. Nu cunoste rai sau iad; doar este. Trebuie sa continue sa curga.

Si daca se opreste din curgere iar voi continuati sa o limitati, va exploda. Bum!! (Adamus mazgaleste desenul) Va crea un mare dezastru, daca trebuie. Nu ii pasa.

Se va exprima in acel fel – voi va exprimati pe voi in acel fel. Asta este drama, cumva distractiva – o data sau de doua ori, dar nu de miloane de ori. Va exploda. Si asta se intampla cu asa de multi oameni, si de asta avem o asa mare problema chiar acum cu boala mentala in aceasta lume.

Este blocata in minte. Vrea sa iesa. Energiile intelectului uman vor sa se expansioneze chiar acum cu disperare. Oh, au trecut, Dumnezeu stie, cateva milioane de ani de cand avem acelasi tip de tipare mentale, si au trecut cateve sute de mii de ani de cand avem structurile Atlantidiene ale mintii. Si, draga Dumnezeule, mintea vrea sa – vrea sa se expansioneze. Vrea cu adevarat. Chiar daca voi aveti acest conflict, sub acel conflict este dorinta ei de a se expansiona.

 

Miscand Energia

Deci intrebarea de astazi devine ce faceti ca sa eliberati acea energie? Studiati? Nu. Fugiti in jurul blocului de cateva ori? Va ajuta putin. Exista cateva lucruri pe care le facem, iar aceasta este asa de simplu. Veti spune, „Adamus, de ce tocmai ai risipit o ora si jumatate din timpul meu? Pur si simplu spune-mi de la inceput ce este”, dar exista alta munca care se petrece aici.

Deci, exista cateva lucruri simple pe care voi le faceti. (Adamus are un pahar cu apa in mana si se adreseaza unui membru al audientei) Nu il voi turna pe tine astazi. (rasete) O data botezat este tot ce ai nevoie.

Exista cateva lucruri simple pe care voi puteti sa le faceti, iar eu voi merge inapoi la o sursa cu care am avut ceva conflicte dar o voi folosi aici, deoarece este mult bun in ea. Ma voi intoarce la scriptura. Scriptura.

La inceput a fost cuvantul. Toti stiti asta, dar stiti ce inseamna? Inceputul. A fost o traducere proasta. Proasta traducere. Si daca intrati in ceea ce inseamna, inceputul este respiratia. Aandrah stie asta. Inceputul a fost respiratia. A trebuit sa fie. Cand Spiritul v-a trimis inainte, a trebuit sa fie cu respiratia. De fapt a fost prima respiratie pe care a avut-o Spiritul, de fapt. Pana cand Spiritul v-a dat intreaga Sa iubire, nu a existat nici o respiratie. De asta A Fost Ceea Ce A Fost. De asta nu a fost exprimarea. Spiritul a trebuit sa se exprime, a trebuit sa se deschida si sa experimenteze.

Asa ca Spiritul a facut o respiratie ... (Adamus inspira adanc) ... si prin urmare, voi sunteti. La inceput este respiratia. La inceput, respiratia a creat cuvantul. Oh, traduceri, nu asa de bune ... mii de ani. Poate ca voi scrie o noua Biblie (Adamus chicoteste) cu traducerile potrivite. Dar destul pe farfuria mea acum.

Deci noi avem respiratia si cuvantul. Ce este cuvantul? Ei bine, cuvantul este expresie. Cuvantul este expresia ce merge inainte. Iar voi stiti despre respiratie si noi am vorbit despre ea destul, iar Aandrah este pusa aici ca sa va mentina sa respirati. Dar cuvantul? Cuvantul.

LINDA: (simuland un ceas cu alarma) Ning ning ning ning ning ning ning.

ADAMUS: Nu exista timp (rasete) ca timpul de ACUM. Nu, ei sunt absolut fascinati. Ar fi foarte dezamagiti daca m-as opri acum. Oh, trebuie sa ajungem la sfarsit. Mai avem cateva minute.

LINDA: O petrecere v-a avea loc dupa tine.

ADAMUS: Petrecerea este chiar acum. Aceasta este petrecerea. (aplauzele audientei) Deci ... deci, cuvantul. Cuvantul.

Cuvantul este blocat. Este blocat. Cuvantul este blocat in voi, iar noi il vom scoate in cateva minute. Si ce vreau sa zic cu asta este - si noi am vorbit despre aceasta in cateva dintre Scolile Misterelor si vom continua sa vorbim despre ea, dar eu vreau sa vorbesc despre asta chiar acum – atunci cand va ascult, devin putin manios. Cand vorbesc cu voi si zic, „Ce doresti? Ce doresti ca sa ti se intample? Ce alegi?” Iar eu aud aceasta voce mica, aceasta mica voce, minuscula. Nu vorbesc despre volum; vorbesc despre intensitate si pasiune si dorinta. Ce s-a intamplat cu acestea? Si daca nu puteti sa exprimati prin vocea voastra, cine va va crede?

Nu sufletul vostru. Sufletul vostru nu va aude. (vorbind foarte intens) Si nu vorbesc despre a tipa. Vorbesc despre a fi reali si autentici si a da drumul. Voi spuneti cuvinte care vin din mintea voastra si nu este inima in asta. Voi aveti nevoi si dorinte si nu exista intensitate. Voi spuneti, „Dar eu nu stiu cum sa creez”. Nu, pentru ca voi trebuie sa va deschideti, iar aceasta incepe in voce. Oh, nu ca vocea voastra este magica. Dar daca nu o puteti face aici, daca nu o puteti exprima din acest loc foarte simplu si rudimentar, cum va va auzi Spiritul? Cum va vor auzi aspectele voastre? Cum va va auzi sufletul vostru? Sufletul vostru nu va poate auzi.

Voi vorbiti cuvinte umane incet, iar sufletul vostru nu va poate auzi. Vrea sa va auda, vrea sa va cunoasca, dar voi va ascundeti. Va ascundeti.

Cum va pot auzi alti oameni? Vreau sa zic, ei aud prin urechile lor, dar cand este de aici de sus in cuvinte mici, ei nu va aud. Nu va cred. Va intrebati de ce nimeni nu va raspunde? Va intrebati de ce nu puteti castiga prieteni si sa influentati oameni? (rasete) Ei nu va aud si voi nu va auziti pe voi. Si voi ma mintiti daca imi ziceti ca da – „Oh, Adamus, da, eu voi striga catre adancurile mele”. Poate ca plangeti, va smiorcaiti, dar nu o aduceti cu adevarat la suprafata.

Si daca voi nu puteti vorbi intr-o voce umana si sa va puneti pasiunea in asta, acum, acea energie este reprimata. Toata acea energie si potentialul sunt pur si simplu blocate si prinse in aceste diferite locuri, si va exploda mai devreme sau mai tarziu. Si ce se intampla cand explodeaza? Ei bine, voi strigati. Voi strigati. Voi sunteti reali si expresivi, dar de obicei este prea tarziu. De obicei ati facut multe stricaciuni pana atunci. Ah, voi puteti oricand sa o corectati, dar este o pierdere de timp.

Vreau sa incep sa va aud, nu doar din buze, nu doar vorbit, vorbit, vorbit. Vreau sa va aud, chiar daca este o soapta, astfel incat sa stiu ca este foarte real (vorbind foarte pasional) – „Din toata fiinta mea Eu Sunt Ceea Ce Sunt!” Exista vreun dubiu in legatura cu asta? M-am deschis astazi „din toata fiinta mea Eu Sunt Ceea Ce Sunt” si ma sarbatoresc in aceasta si o celebrez si nu ma retin.

Cand unii dintre voi – nici macar nu vreau ca voi sa folositi cuvintele decat daca puteti sa vorbiti serios – cand voi spuneti cele mai sacre cuvinte voi spuneti, „Eu Sunt Ceea Ce Sunt”. (Adamus o spune moale) Pe bune? Eu nu cred. Voi incercati sa va convingeti pe voi mental – „Eu Sunt Ceea Ce Sunt”.

Nu. Eu Sunt Ceea Ce Sunt! Asta este pasiune. Asta este dorinta. Asta este intensitate, iar asta muta munti. Asta atrage foarte multa energie aici din neutru incat radiaza, nu doar face un clinchet cand vine in jos, ci radiaza stralucirea energiei in manifestarea voastra, iar apoi ele striga. Se misca si sunt reale. Da, voi puteti sa deraiati un tren. Nu o veti face, majoritatea dintre voi nu veti face. (rasete) Nu veti face vreo stricaciune pe termen lung, asta e sigur.

Deci – respiratia; trebuie sa respirati – dar vocea. Vocea. Acum, stiu ca multi dintre voi spuneti, „Dar eu nu am o voce foarte buna”. Nu vorbesc despre calitatea tonalitatii. Vorbesc despre a va deschide. Exprimare. A lasa sa curga. Totul sta acolo. Dati-i voie sa iasa. Este de asemenea simbolic pentru deschiderea spiritului vostru, sufletului vostru, constiintei voastre, portalurilor voastre, voi in intregime. Dati-i voie sa iasa. Dati-i voie sa iasa.

Nu este o coincidenta uimitoare ca la cea mai recenta Scoala a Misterelor i-am avut pe cei care inteleg vocea Spiritului? Anders si Cacina pur si simplu s-a intamplat sa fie acolo. Nu a fost nici un accident. Nu este interesant si straniu ca pur si simplu s-a intamplat sa avem un cantaret celebrat si talentat cu noi aici, astazi, in ziua in care eu vorbesc despre folosirea vocii Spiritului pentru a aduce la suprafata toata acea energie blocata care se afla acolo joc, sa va deschideti si sa o lasati sa curga?  Nu este uimitor ca Hannibal s-a intamplat sa fie aici?

Nu este uimitor ca Hannibal este foarte entuziasmat in legatura cu a trece in fata grupului si sa va faca sa tipati si sa va faca sa va deschideti? Si daca oricine stie cum sa o faca, este Hannibal. Asa ca va rog sa-l intampinati pe dragul meu prieten, Hannibal Means, care va va face sa va deschideti. Nu intonatii, in mod necesar – deschizandu-va. Deschizandu-va. Deschizandu-va in mod animalic chiar acum. Veti invata sa intonati mai tarziu, dar deschidere animalica.

Urmeaza-ma. Vom merge in fata. Te rog. (audienta aplauda in timp ce Hannibal il urmeaza pe Adamus in fata camerei)

Acum, va voi provoca pe fiecare dintre voi sa va deschideti. Lasati sa iasa. Nu va faceti griji, nu mai asculta altcineva decat alti 20.000 de oameni online. (rasete) Si voi, cei de acasa, deschideti-va. Tipati. De fapt, voua va este mai usor chiar aici, pentru ca suntem impreuna. Ei sunt acasa, iar sotul lor este in cealalta camera (rasete) si va auzi sunetul unei eliberari cu jale si tipat la cel mai primordial nivel. Si se vor intreba ce se intampla, dar este in regula. Deci ... microfon?

LINDA: Are nevoie de microfon?

HANNIBBAL: Nici un microfon?

ADAMUS: Depinde de tine. Depinde de tine.

Deci eu il voi odihni pe Cauldre pentru un moment iar voi restul tipati.

HANNIBAL: Okay, deci o vom face toti, impreuna, stand drepti, inspirand adanc, talpile in totalitate pe podea. Incepe de jos, din burta voastra. Respiratie adanca.

(Hannibal incepe sa tipe tonuri) Deschideti gura!

(Hannibal si audienta continua sa tipe timp de aproximativ 45 de secunde)

Whoa!

ADAMUS: Nu am putut auzi nimic. (rasete) Inca o data. Inca o data.

HANNIBAL: Inca o data!

ADAMUS: Foarte adanc de data asta. Pana la capat, tipand din picioarele voastre.

HANNIBAL: Mai bine va ridicati pentru asta. (audienta se ridica) Respiratie adanca, adanca. Respiratie adanca, adanca. Mai adanca. Si ...

(Hannibal si audienta tipa si striga din nou, mai tare de data asta, timp de aproximativ 65 de secunde)

ADAMUS: Excelent. Excelent. (audienta aplauda)

LINDA: Multumesc Hannibal.

ADAMUS: Acum – acum este miscare de energie. Este miscare de energie. Acesta este un alt punct important, energia se misca – nu o reprimati. Nu o reprimati. Lasati-o sa-si pastreze ... ecoul sau. Reverberatia sa. A fost eliberata, si nu vorbesc despre doar energia sunetului. Sunetul, evident, poate face lucruri minunate, dar voi ati mers adanc in unele lucruri care erau blocate – adanc - si ati lasat sa vina la suprafata.

Acum, va rog, lasati-o ca continue sa curga. Nu o controlati. Nu o limitati. Nu fugiti de ea. Ar putea sa trezeasca niste probleme care erau cu adevarat ingropate inauntru, dar nu o reprimati chiar acum. Lasati acea energie sa continue sa se miste si sa curga.

Ar putea sa insemne ca maine s-ar putea sa aveti o durere de cap, pentru ca acea energie, pe masura ce curge in sus, pe masura ce se ridica pe coloana voastra, lucruri vechi care au fost ascunse acolo – draga invatatorule, lucruri vechi care au fost ascunse acolo – va lovi unele puncte slabe sau puncte mai sensibile. Ar putea insemna sa va loviti spatele. Ar putea insemna sa se ridice in sus ca sa aveti o mica problema nazala maine, o mica problema cu sinusurile. Este in regula. Este in regula. Este energie in miscare acum.

Voi nu vreti sa o tineti blocata acolo. Nu vreti sa o reprimati. Se va elibera, iar cand energia este in sfarsit eliberata, clarificata, are un ciclu al vietii atasat astfel incat isi continua expasiunea sau expresia sa pana la un nivel, iar apoi, la un anumit punct, se intoarce inapoi in energie pura.

Dar este diferit acum. Aceasta energie de aici care a fost blocata si acum curge, nu se duce neaparat acolo sus in campul neutru – iar aceasta este putin dificil de explicat – aceasta sta aici (arata zona constiintei si a manifestarii a desenului). Aceasta sta cu voi. Se intoarce inapoi in neutru, dar sta cu voi.

Apoi cheama, exact cum si voi ati chemat, aceasta striga la marele „N” – Noua Energie. Noua Energie este aici, dar nu va aude. Este disponibila, dar nu stie ca voi o vreti. Atunci cand voi va ascundeti, cand va ascundeti creatiile, cand va ascundeti spiritul, de ce ar vrea Noua Energie sa intre? Acum, daca o lasati libera, lasati sa curga - si o puteti face prin respiratie, prin voce si inca un lucru, dar a devenit prea tarziu ca sa-l discutam, va trebui sa o facem in sesiunea urmatoare ...

LINDA: Dj-ul este aici.

ADAMUS: Exact. A auzit si el! A auzit si stie acum ca puteti canta. (rasete) Iar aceasta seara este noaptea pentru cantat. Lasati-o libera. Lasati-o afara, si nu doar scala muzicala. Nu doar cantatul vostru mecanic. Vreau sa zic sa o lasati sa iasa. Lasati-o sa se manifeste, deoarece spiritul vostru vrea sa va auda si nu poate. Intr-adevar. Acesta intr-adevar, intr-adevar, intr-adevar nu poate. Va puteti ascunde de Dumnezeu. Va puteti ascunde fata de orice. Nu stiu de unde a venit asta ca Dumnezeu stie tot, vede tot. Cred ca au fost calugaritele care au folosit asta ca sa va sperie de moarte. Dar nu este adevarat. Va puteti ascunde de orice si sunteti in special buni in a va ascunde de voi.

Multe...

LINDA: In concluzie ...

ADAMUS: Nu, nu in concluzie (rasete), ci in primul nostru strat al sumarului (multe rasete) multi Shaumbra – Iar Tobias a vorbit despre asta – multi Shaumbra vor pleca, mergand in alta parte, si binecuvantari lor. Aceasta nu este despre bine sau gresit, dar ei stiau intensitatea lucrului in care vom intra. Ei stiau ca nu se mai pot ascunde. Nu se mai pot ascunde aici. Puteti sa o inchideti, va rog. (o usa s-a deschis) Inghetati ...

LINDA: Da, omule.

ADAMUS: Nu mai exista ascundere. Ati facut asta destul, iar voi strigati catre aceia dintre noi din celelalte taramuri, cu toata lista voastra de nevoi si dorinte si cereri, si va intrebati de ce nu functioneaza? Ei bine, pentru ca voi va ascundeti de voi insiva, si prin urmare va ascundeti de spiritul vostru. Va ascundeti de Noua Energie, de tot. Haideti sa aducem aceasta afara prin respiratie.

Respiratia dovedeste ca sunteti in viata, dovedeste ca voi vreti sa traiti. Respiratia pune energie in miscare. Vocea – nu doar vocea fizica, ci energia vocii voastre – este expresia spiritului vostru. Si atunci cand va deschideti vocea, spiritul vostru va poate auzi. In sfarsit Voi va veti auzi pe voi insiva. Ati umblat pana acum prin ceata. Nici macar nu va auziti pe voi.

Voi spuneti cuvinte, dar vin din minte. Sunt strucurate. Aproape ca nu exista energie in limbaje. De aceasta l-am pus pe Cauldre acum – eu nu voi vorbi cu el in cuvinte. Nu au nici o semnificatie. Sunt de rahat. Voi atrageti mici bucatele si piese si le vorbiti in cuvinte, iar multe nu inseamna aproape nimic. Si va voi provoca sa faceti asta de asemenea. Va fi frustrant, dar poate fi distractiv. Si eu stiu ca nu va veti face tema, asa ca trebuie sa revin si sa vorbesc despre asta luna viitoare. Dar cel putin o data – cel putin o data in aceasta luna urmatoare – vorbiti cu mine fara cuvinte. Si va fi o provocare – sau nu. Sau nu.

De fapt este foarte, foarte simplu. De fapt, in miezul vostru sau la radacinile voastre sau la inceput, noi nu am folosit cuvinte. Vorbiti cu mine. Spuneti-mi o poveste despre voi. Poate fi o poveste nascocita, pentru ca nu exista nascocita; poate fi o poveste reala. Spuneti-mi o poveste fara a folosi cuvinte in aceasta urmatoare luna.

Iar voi spuneti, „Ei bine, cum sa nu folosesc cuvinte?” Ahhh, ah, ah, ah, invatacelule, (rasete) asta este pentru tine sa descoperi. Iar apoi eu va voi comunica inapoi fara cuvinte. Si de fapt, pe acelea probabil ca le veti intelege mai usor. Este o cunoastere pe care pur si simplu o primiti, cand eu comunic inapoi cu voi. Partea grea este ca voi puteti exista fara acele cuvinte – cuvintele limbajului. Cu alte cuvinte, voi trebuie sa folositi adevarata voce a Spiritului, care este fara limbaj. Fara limbaj.

Vom lucra la aducerea acesteia in afara acum. Vom lucra la manifestarea constienta, manifestarea intentionata. Nu acest incetosat, innourat, intunecos lucru pe care l-ati facut pana acum. Acesta a fost doar o reactie. Acum, voi vom – mai avem un minut si jumatate – acum, noi vom face manifestari constiente si intentionate. Ascultati-va propria voce. Ascultati-va propria voce asa cum vorbiti cu alti oameni. Iar eu nu incerc sa va jenez prin a va spune sa va ascultati vocea voastra, dar veti realiza cat de slaba a fost pana acum. Nu a fost autoritate in aceasta. Nu a fost incredere in aceasta. Este superficiala.

Ascultati cum vorbiti cu copiii vostri si sotul/sotia si in special cu oamenii cu care lucrati. Acordati foarte mare atentie vocii voastre. Nu volumului, ci intensitatii. Nu cerand, ci o voce a simplitatii si o voce a dorintei. Veti realiza cat de mult v-ati ascuns.

Deci cu aceasta, dragi, dragi Shaumbra, este timpul ca eu sa ma intorc in Oslo unde am o intalnire la micul dejun ce se apropie foarte curand. Dejunul unei pisici nu este foarte bun (rasete) dar voi face orice doar ca sa mentin energia in miscare.

Si nu uitati: aveti incredere in voi, pentru ca totul este bine in toata creatia voastra.

Eu Sunt Ceea Ce Sunt, Adamus al Domeniului Suveran.

LINDA: Si asa este.