MATERIALELE CERCULUI CRIMSON
Seria Maestrilor
Shoud 5: Cum functioneaza? Partea 2 – Realizat de ADAMUS, transmis prin Geoffrey Hoppe 
Prezentat Cercului Crimson in data de 9 ianuarie 2010
www.crimsoncircle.com; www.shaumbra-in-hd.ro;

Eu sunt ceea ce sunt, Adamus al Domeniului Suveran. Bine ati venit in Noua Energie. Nu este doar un an nou, ci o Energie Noua. Vom explora acest lucru astazi.

Este o mare incantare sa fiu aici, socant pentru un moment sa va vad in acest mod, dar sa respiram profund impreuna, in timp ce continuam activitatea noastra.

Ah, da, s-a spus ca eram pregatit sa intru, sa opresc expunerea diapozitivelor. In realitate am asteptat rabdator. Oh, Cauldre si voi toti puteati sa ma simtiti pregatit sa intru, in realitate noi  – noi fiind cei din Consiliul Crimson – am facut putina munca de pregatire pentru astazi, ajutand la echilibrarea si ajustarea energiilor, ajutandu-va sa intrati in corpurile voastre. Multi dintre voi ati venit aici putin plutitori, fiind putin plecati.

Oh, energiile sunt foarte, foarte intense acum si va determina sa iesiti din corp. De fapt, va fac sa intrati mult in mintea voastra, asa ca am petrecut aceste momente din timpul expunerii diapozitivelor, ajutand la ajustarea unora dintre ... echilibrele energetice de aici. Ajutandu-va sa fiti pregatiti pentru munca ce o vom face astazi. Toata lumea este pregatita?

AUDIENTA: Da.

ADAMUS: Ah, desigur, aceasta este clasa Energiei Noi. 


Simtiri/Perceptii Pure 

Asa ca, sa respiram profund impreuna, dar, vom trece la urmatorul cantec. De fapt, n-a fost o greseala in aranjamentele de aici. Am vrut sa pastrez acest cantec pentru timpul petrecut impreuna. Si asa cum a mentionat Maestrul McMaster, imaginati-va acum, in timp ce veti asculta urmatoarea piesa muzicala, imaginati-va ca este Sinele vostru care va canta voua – sufletul, spiritul, fiinta voastra interioara. In timp ce canta melodia, respirati profund o data, sau de doua ori sau continuati sa respirati.

Nu va axati foarte mult pe cuvinte aici, ci concentrati-va pe enegiile pe care noi le-am incorporat in acest cantec. Nu inseamna ca le veti primi cand il veti descarca, dar noi am incorporat energiile ieri si astazi. Permiteti-va sa treceti dincolo de cuvinte, intrand in simtiri. Nu incercati sa traduceti totul prin minte. Nu incercati sa ghiciti ce s-a spus sau sa ghiciti ce va spune spiritul vostru. Intrati in simtirea pura, vocea spiritului, in locul vocii umanului. Intrati in simtirea pura.

Asadar, maestre, sa ascultam cantecul!

 (audienta asculta cantecul)

“Nu-i ceva iubirea?” 
de Sam si Ruby de pe CD-ul "Aici-ul si Acum-ul." 


Versurile:
Acesta este pentru oamenii care se tin de mana
Si este pentru cei cu inimile sfaramate

Ceea ce incerc sa explic

Este ca va veni o zi in viata noastra
Cand vom descoperi acele sentimente pierdute
In intuneric

Este caderea

Zborul
Pierderea
Incercarea
Este acel lucru mic, nebunesc, pe care noi  il numim iubire.
ADAMUS: Nu este iubirea grandioasa, in special cand este vorba despre iubirea voastra fata de voi? Intre voi si voi insiva. Iubirea este mareata. 

Asadar, ce-ai inteles din asta, Tom? 

TOM: Nu stiu. Mi-ai spus sa nu ascult. 

ADAMUS: Ahhh! Acesta este un barbat intelept. (rasete), deoarece daca mi-ar fi spus „Am primit aceasta intredibila senzatie de conexiune”, as fi spus „gresit”. Intelept barbat! 

Gresit. Nu ati inteles nimic, deoarece asta ar fi tendinta umanului vostru, sa incerce sa plaseze ceva in jurul cantecului, incercand sa faca ceva din el, sa il defineasca intr-un fel foarte mental. Iar acolo unde mergem noi impreuna, va veti gasi in afara mintii vostre. In afara mintii vostre.

Acum, nu este nimic in neregula cu mintea, dar va limiteaza. Va limiteaza. Mintea nu intelege adevarata iubire. Oh, mintea incearca sa o inteleaga si a scris despre ea, a incercat descifrarea ei, dar mintea nu este programata, nu este capabila sa inteleaga ceva atat de simplu, cum este iubirea. Mintea nu poate.

Mintea, asa cum am spus mereu este un instrument minunat, dar este doar un instrument. Nu este inceputul si sfarsitul. Nu mai este acum timpul sa incercati sa va mariti mintea. Este timpul sa va deschideti spiritul, sa lucreze impreuna cu mintea, cu corpul, cu trecutul, cu prezentul si cu viitorul vostru,  toate impreuna.

Va veti gasi in afara mintii voastre si este un lucru uimitor. Este putin infricosator, deoarece mintii ii place sa aibe ordine, sa faca totul ordonat, sa dea sens lucrurilor, deoarece voi credeti ca daca exista sens, sunteti in siguranta. Dar, Dumnezeule, nu este asa! Nu! Nu exista nici o siguranta in a avea sens - sens mental – deloc! Nu ati descoperit asta pana acum? Exista numai confuzie, haos, fuga in cercuri, urmarirea iepurelui in vizuina si frustrare. Asadar, aici ne aflam.


Muzica si Arta 

Ce incantare sa fiu pe scena Shaumbra cu voi, cu Linda, Aandrah, On si cu toti cei care intra  prin  Internet, deoarece cu adevarat, patrundem in unele lucruri cu adevarat noi. Voi ajunge acolo intr-o clipa, dar sa revenim la muzica.

Imi place muzica – muzica buna. Aceasta a fost muzica ok. (rasete) Iubesc muzica buna. As dori ca unul dintre voi sa-l asiste pe Cauldre si pe cei din echipa in alegerea unor melodii cu adevarat clasice. Vreau sa spun o muzica … Cauldre nu vorbesc despre muzica veche. El m-a intrerupt si a spus, „Vrei sa spui acea chestie veche pe care obisnuiai sa o compui si s-o asculti?” (rasete) Nu. Vorbesc despre muzica in care exista armonie, rezonanta si ... dar, oricum.

Muzica, nu conteaza cat de buna sau de rea, de fapt are o cale minunata de a fi capabila sa integreze in ea o energie a simtirii, care poate duce pe cineva dincolo de minte. Acei dintre voi care sunteti muzicieni intelegeti acest principiu de baza. Nu mai cantati „muzica” – nu in sensul conventional al notelor, scalelor si incercand sa o realizati intr-o compozitie de trei minute, ca sa mearga bine la radio.

Muzica… muzica curge, asa cum descoperiti. Muzica este o cale asa de minunata de a transporta constiinta si simtiri. Arta … s-a spus candva ca lumea va fi salvata de arta. As include muzica in asta. De fapt, probabil ca este mai potrivita astazi, decat a fost vreodata. Lumea va fi salvata de arta, de muzica si de creativitate, deoarece acestea sunt lucruri care permit energiilor si constiintei reale sa intre. Acestea sunt ceea ce permite expasiunea intr-o Energia Noua. Asadar, daca sunteti implicati in arta…

Arta … exista unele tablouri ale vechilor Maestri, chiar a unor noi Maestri si in special, a celor nou veniti, care n-au fost descoperiti inca, care inteleg in mod absolut cum sa integreze energia, sentimentele, simtire intr-o pictura, astfel incat in timp ce ochii privesc suprafata picturii si cand vad culori, anumite forme, exista energii accentuate, care sunt puternice, sunt foarte, foarte puternice.

Daca priviti unele dintre lucrarile vechilor Maestri, in special, au fost unii care au inteles cu adevarat cum sa introduca mesaje adevarate in picturi – nu doar ceea ce vedeti in liniile artei, ci adevaratele mesaje din acele picturi – si aceste mesaje exista si astazi. Mesajele persista.

Exista unele picturi extraordinare in muzee si din nefericire, mult mai multe sunt ascunse in colectii private. Dar, am terminat cu asta. Nu vom mai permite aceasta, Klaus, ca acele tablouri sa fie ascunse, sa fie inchise. Energia nu va permite asta. De fapt, este chiar periculos pentru cei care ascund lucrari de arta valoroase, deoarece energia nu suporta sa fie inchisa. Ii place sa fie pusa intr-o forma pentru un timp si sa experimenteze acea forma, Steve, dar uraste sa fie inchisa.

De aceea incarnarile – o viata dupa alta – sunt atat de importante, vedeti voi, deoarece candva ai incercat sa eviti moartea si nu a functionat foarte bine. Ce s-a intamplat a fost faptul ca ai ajuns sa realizezi ca corpul trebuie sa-si schimbe forma. Identitatea ta trebuie sa se schimbe si sa se expansioneze, iar a dori sa ramai in aceeasi forma mereu, in aceeasi identitate si exprimare, o va face sa explodeze – si asta ai si facut. Nu de mana ta, ci de mana altcuiva. Bum! Ai plecat. Ai revenit. Arati minunat! (rasete)

Arati ... avand in vedere prin tot ce ai trecut, arati minunat! (rasete)

Muzica, arta, cartile, vocea, toate aceste lucruri… In ce vom intra este ca veti ajunge sa intelegeti ca totul a fost, oh, atat de limitat si cat de usor este sa sariti la urmatorul nivel.

Exista tablouri, muzica si creatii care sunt impregnate cu foarte multa energie si veti invata cum sa faceti asta. Orice veti dori sa faceti, fie ca este vorba despre a canta, a dansa, a scrie, a vorbi sau orice veti dori sa faceti, nu veti face asta doar de aici, Leslie, si tu stii, fie ca este vorba despre mancare, fie orice gen de terapie, prin care lucrezi cu altii.

Oh, va prindeti foarte mult in metodele terapiei. Voi spuneti, „Ei bine, cineva mi-a dat acest program, aceasta modalitate de vindecare” iar apoi incercati sa o aplicati mental, punct cu punct si va auto-testati cat de bine puteti aplica acele puncte. Si voi in mod absolut va intrerupeti creativitatea. (rasete in timp ce Cauldre trece pe sub un difuzor) Imi place sa merg in aceasta parte a camerei, insa Cauldre isi face griji in privinta difuzorului ...

Deci, mintea nu are abilitati creative, de nici un fel. Va place sa credeti ca are. Va place sa credeti ca incercarile voastre creative provin din creier, dar nu este asa. Unii dintre voi deventii foarte frustrati in privinta creativitatii voastre, a abilitatii voastre de a va exprima, a simtirilor voastre, pentru ca inca provin de aici, de sus. In aceasta Energie Noua vom trece de asta. De abia astept sa facem asta.


Mesagerii

Sa vorbim pentru un moment despre ce am mai vorbit, despre mesajele noastre. Mesajele noastre sunt vechi. Sunt stravechi, de fapt. Nu exista nici un lucru aici, inca, care sa fie nou. Tot ce v-a spus Tobias a mai fost spus inainte. Tot ce v-am spus eu a mai fost spus inainte. Doar ca a fost spus intr-un mod putin diferit, poate pentru a atrage atentia, poate pentru a-l face putin mai actual, dar totul a fost spus. Mesajele sunt stravechi.

Mesagerii sunt antici, iar voi sunteti mesagerii. Desigur. De aceea stati aici, de aceea ascultati, deoarece sunteti mesagerii.

Teoretic, da, toti sunt mesageri, dar unii au o pregatire mult mai buna si o sansa mult mai buna de a fi mesager. Deci da, intr-un fel, voi sunteti speciali. Ati fost mesagerii inca de la inceput – poate va este greu sa acceptati? Voi spuneti, „Cine eu? Adamus nu se uita la mine.” Dar o face. Voi ati fost mesagerii inca de la inceput, cei timpurii care au trecut prin Ordinul de Arc, calea de intrare sau portalul de a ajunge pe Pamant, pentru a lua aceasta forma. Ati fost destul de intelepti, incat sa duceti intotdeauna mesajele in voi.

Mesajul este simplu: Voi sunteti Dumnezeu, de asemenea. Acum, actionati ca atare! (rasete)

Oh, mesajul poate fi spus in multe feluri diferite. Poate ajunge foarte esoteric si filozofic. Ah, filozofia – este un alt lucru care provine doar din minte. Ii lipseste ... este atat de plictisitoare! Ati avut vreodata filozofie care sa fie plina de bucurie? Eu nu am avut. N-am studiat nici macar putin care sa fie asa. Filozofia este mentala, plictisitoare. Ea ii permite mintii sa se alerge de jur imprejur si cand oboseste, ea vine cu o noua filozofie.

Priviti-va pe voi – in cate grupuri spirituale diferite, cate incercari filozofice, cate aventuri esoterice ati avut? Unde v-au adus? Ei bine, intr-un loc bun, chiar aici – dar ... dar ... Dar, ah, exista mult mai mult decat atat.

Asadar, dragi Shaumbra, unde eram? Vorbeam despre ... ah, am patruns atat de mult in sentimentele voastre.

Deci, voi sunteti mesagerii. Intotdeauna ati fost. Voi purtati, ati putea spune, o particula putin diferita de constiinta in voi, fata de alti oameni. Ei au potentialul de a face asta, dar majoritatea nu o fac din diverse motive. Ei nu vor sa aiba responsabilitatea de a fi mesageri, stiti, deoarece voi stiti ce li se intampla mesagerilor! (Adamus si audienta rad) Ei ajung bogati si vestiti! Multi dintre ei nu simt ca... ei bine, ca nu este pasiunea sufletului lor. Multi dintre ei nu vor sa-si asume responsabilitatea de a fi un mesager. Dar, fiecare dintre voi de aici, oricine care este atins de  acest mesaj sau simte acest mesaj, este mesager, intr-un fel sau altul.

Voi ati adus toate aceste informatii din trecut, in acest moment de acum. Ai avut vieti dupa vieti, Joyce, in care ai impartasit mesajul intr-o forma sau in alta. Poate ca l-ai pus in cuvinte diferite, in cuvinte sacre, in ceremonii sacre, dar ai adus mesajul in trecut.

Asa ca, va spuneti, „Dar, mesajul nu este chiar nou, cu adevarat.” Este corect. Este corect, deoarece oamenii si voi, nu l-ati inteles inca – si nu este deloc o critica. Ati vrut sa experimentati cum este sa o intelegeti. Ati vrut de asemenea, ca mesager (Adamus rade in timp ce sirena se aude in departare)... Cauldre m-a intrebat intr-o zi, „De ce se aud tot timpul sirenele cand vorbesti tu, Adamus?” (rasete) N-ar trebui sa pui acele intrebari Cauldre, deoarece uite ce obtii.

Asadar, o parte din voi intelege cu adevarat mesajul, iar o parte din voi a ales sa nu-l inteleaga total, deoarece ati vrut sa reveniti din nou si din nou pe aceasta planeta, ca sa fiti mesageri. Sa fiti mesageri. Dar pe parcurs, uneori ati uitat ca sunteti mesagerul. Este un joc interesant.

Ati uitat, prin urmare, ce face un mesager intelept? Chemati cateva fantome sa va reaminteasca (rasete) ca voi sunteti mesageri, este scris in ADN-ul vostru, Pete, profund in ADN-ul vostru. ADN-ul vostru este diferit fata de – in multe feluri – fata de cel al majoritatii oamenilor din afara acestui grup. Nu inseamna ca este mai bine sau mai rau; doar este. Deoarece profund in ADN-ul vostru exista pasiunea sau dorinta de a fi mesager.

Mesagerii aduc in mod constant reamintirea pentru toti oamenii. Reamintirea este foarte simpla: Voi proveniti din Unu; voi sunteti Dumnezeu, de asemenea; intotdeauna sunteti iubiti; nu este nevoie de iertare – acela a fost un mesaj ciudat, care a fost adus. Nu este nevoie sa iertati sau sa fiti iertati. Este o energie atat de veche! Este vorba, cu adevarat, doar despre acceptare si compasiune. Va voi tine o alta prelegere.

Asadar, dragilor, voi sunteti mesageri. Veniti din timpuri stravechi, voi toti – voi toti, intr-un fel sau altul – sa aduceti acest mesaj pe Pamant.

Aici este dilema, de aceea am adus aceasta discutie. Sunteti putin confuzi acum. Care este mesajul acum? Vom furniza acelasi mesaj pe care l-am oferit mereu? Inca din timpurile Lemuriei si Atlantidei mesajul a fost acelasi. A fost prezentat in mod diferit, a fost rostit putin diferit.

Voi spuneti, „Noi pur si simplu aducem acelasi mesaj din nou?” iar o parte din voi este foarte obosita de el. O parte din voi spune, „Dar, am mai facut asta inainte. Am mai fost in fata grupurilor. Noi am, am… Adamus, am scris cartile, am creat bisericile, am incercat sa ducem mesajul peste tot, iar ei pur si simplu nu asculta.” Este partial adevarat. Unii dintre ei nu asculta, insa multi dintre ei o fac. Si mare parte din ei simt nevoia sa-l auda de la tine, Marry, crezi sau nu, de la tine. Ei au nevoie sa-l auda in propriile tale cuvinte, exprimat in modul tau propriu si de aceea, am vorbit despre voce, despre exprimare, deoarece ei chiar au nevoie sa-l auda.

Aici este diferenta ... pauza dramatica, in timp ce luam ceva de baut. Mesajul din timpurile stravechi inca este acelasi, asa cum a fost intotdeauna. In cate moduri il puteti spune, canta sau picta? Totusi, iar o parte a frustrarii pe care o aveti la un nivel profund, nu este prea portivita. Nu simtiti ca este potrivit sa mai oferiti acelasi mesaj, deoarece ceva s-a schimbat. Ceva este diferit si voi aveti dreptate, in mod absolut. Astfel, multi dintre voi aveti o sovaiala in a iesi in fata, cu ceea ce aveti de impartasit. 

Nu vorbesc despre un mesaj important filozofic sau religios; lumea a avut parte de destule dintr-astea. Eu vorbesc despre – este greu de descris – un mesaj din inima voastra. Un mesaj din Eu Sunt. Un mesaj al iubirii de sine, pus foarte simplu: Iubirea de sine.

Prin urmare, o parte din voi spune, „Dar cum? Nu mai simt ca este potrivit sa mai fiu mesager. Nu mai sunt sigur de ce anume ar trebui sa fac.”

Din punct de vedere mental – iata ce faceti –voi spuneti, in mod mental, „Dar, trebuie sa slabesc. Trebuie sa ma las de fumat. Trebuie sa studiez mai mult. Trebuie sa…” orice ar fi asta. Aveti toate aceste scuze. Acesta este un proces mental. Ceea ce se intampla, cu adevarat, este un proces din inima. Voi stiti ca exista ceva diferit. Si – este foarte simplu – este Noua Energia. Deoarece mesajul se schimba odata cu Energia Noua, nu mai este acelasi mesaj. Nu mai este acelasi mesaj. 

Voi trebuie sa auziti ceva diferit din interiorul vostru. Alti oameni au nevoie sa auda ceva diferit de la voi acum si despre asta vom vorbi astazi si in urmatoarele noastre intalniri.

Respirati profund si luati un moment sa simtiti in interiorul vostru, deoarece voi sunteti mesageri. Sunteti! De aceea va aflati aici.

(pauza)

Veti ramane putin nedumeriti. „Ce inseamna asta? Ce anume ar trebui sa fac? Daca am fost mesager, de ce nu am avut un mesaj stralucit de impartasit cu toti?” Acest lucru urmeaza.

Respirati profund!

 

Adevarata Voastra Voce 

Unul dintre motivele pentru care v-am cerut in shoudul recent sa va recuperati vocea – adevarata voce – este acela ca veti avea nevoie de ea. Si nu este vorba doar despre vocea voastra, ci despre exprimarea voastra, fie ca este prin arta , sau muzica, sau scris, sau vorbire, prin orice modalitate creativa pe care o alegeti. Veti avea nevoie de ea. O veti dori si de aceea v-am spus „aduceti inapoi acea voce”. Si poate parea o contradictie. Un moment va spun, „Aduceti vocea inapoi. Vorbiti din interior. Nu prin vocea micuta, nu prin vocea mintii, ci prin cea profunda din interior. Aduceti acea voce inapoi.” Dar, in urmatorul minut va spun „nu folositi cuvinte cand vorbiti cu mine.” Este aceasta o contradictie? Nu, cu siguranta nu este, Edith. In mod absolut nu este o contradictie. Permiteti-mi sa va explic.

Cand continuati fara cuvinte in comunicare cu oricare dintre noi, cand nu definiti asta in engleza, in germana sau in romana, in timp ce treceti dincolo de nevoia de a folosi cuvinte, este momentul in care va veti descoperi in afara mintii voastre. Va va pune in legatura cu o minunata parte din voi, care va sfida explicatiile. Veti invata cum sa comunicati din nou, cu adevarat, cu fiecare parte din voi.

Facand asta, veti reveni la adevarata voastra voce a spiritului vostru. Cand veti face asta, cand veti reveni la adevarata voce interioara – nu vocea sonora, ci vocea interioara – aceasta va schimba vocea fizica. Va schimba modul in care energiile vor iesi la suprafata sau vor trece prin voi. Vedeti voi, cand vorbiti in prezent, as spune ca in general, toti comunicati de aici (arata capul). Cand vorbiti are loc un proces mental, prin care puneti totul in cuvinte. Dar cand vorbiti din sinele spirit, provine de aici (arata inima). Nu trebuie sa mergeti aici (capul), iar mintea nu va fi geloasa; are destule lucruri de facut. Nu mai este necesar sa provina de aici, ci de aici (inima), apoi aceasta va iesi direct prin gura voastra. Va ocoli mintea.

Din nou, mintii nu-i pasa. Dar, comunicarea ocoleste mintea, asa incat atunci cand cuvantul iese din gura voastra, cand o propozitie sau intreaga poveste iese din gura voastra, nu mai este vorba doar despre cuvinte. Este energie, sentiment, constiinta, iubire, compasiune. Este Eu Sunt care vine si se exprima prin voi.

Prin urmare, nu mai conteaza cat de elocvente sunt cuvintele, cat de extins este vocabularul. Nu mai conteaza cum puneti cuvintele in propozitii. Devine o exprimare completa, iar oamenii care sunt in preajma vor simti imediat ceva diferit provenind de la voi. Ei nu vor mai adormi cand veti vorbi. (rade) Nu vor mai ... nu mai sunt captivati in ce vor spune dupa, deoarece ei va simt. Nu se afla intr-o comunicare de la mental la mental, asa cum sunt majoritatea comunicarilor umane in prezent.

Deodata, Diane, deodata va fi un nou timp de comunicare, asa cum facem noi acum. Oh, voi auziti cuvinte, intr-un fel se aprofundeaza, dar nu mai este lucrul cel mai important, deoarece exista altceva foarte intim si frumos, care se petrece intr-un mod minunat, intre voi si mine. (mainile lui Adamus sunt pe umerii Dianei)

Este purtat de voce, dar provine  de asemenea din fiecare parte a corpului lui Cauldre, din fiecare parte a mea, inspre voi. Astfel, devine foarte antrenant, foarte compasional si devine mai degraba o comunicare de la suflet la suflet si decat de la minte la minte. Si inspre asta ne indreptam.

Sper ca asta are sens. Nu, de fapt, sper sa nu aiba sens (rasete), deoarece pentru ca poate atunci veti intelege.

Asa ca, sa respiram profund, deoarece voi sunteti, voi ati fost mesagerii.

Eu patrund in zona unei energii foarte noi, acum. O Energie foarte Noua.


De Unde Provine Energia

Permiteti-mi sa recapitulam putin din ce am discutat in ultima noastra sesiune. Am vorbit despre lucrurile de baza. Acestea sunt lucrurile de baza. Va voi cere aici – fiti atenti desigur – insa permiteti fiecarei parti din voi sa fie atenta. Nu incercati sa disecati acest lucru prin minte. Fiti atenti cu fiecare parte a fiintei voastre. Veti intelege la un alt nivel.

Deci, am vorbit in ultima noastra sesiune…. (Adamus deseneaza un punct cu un cerc in jur) ... si sper ca Linda este de acord cu desenul nostru. 

LINDA: Totul este in regula.

ADAMUS: Pana ajungem la scris si apoi… 

LINDA: Nu este vorba despre anatomie, nu-i asa? 

ADAMUS: Acesta sunteti voi. Acesta sunteti voi, asa cum am vorbit inainte. Este resprezentat de un cerc cu un punct in interior, este un simbol antic, simbolistica antica, deoarece el arata ca veniti din Tot Ce A Fost – care nu mai exista pentru ca s-a schimbat. Voi veniti din Tot Ce A Fost. Ati plecat din Tot Ce A Fost. V-ati dezvoltat propria identitate unica, expresia sufletului vostru. Asadar, acesta sunteti voi.

Este constiinta. Voi sunteti contiinta, intr-un fel foarte, foarte unic. Constiinta voastra atrage energie – energie neutra – asa ca scriu aici „energie neutra”. (Adamus aduaga NE pe desen)Intrebarea este de unde provine acea energie? Spiritul nu era energie. Spiritul a fost – inca este – constiinta absoluta.

SHAUMBRA: De la noi.

ADAMUS: Da, de la noi – voi – noi. Cum vine asta? Doar statea acolo? Nu, deoarece acolo era doar un mare vid. Un pucru important de reamintit aici – aici este fizica lui Adamus, care nu este de obicei in acord cu fizica stiintifica. Am avut problemele mele cu alti in trecut, in aceasta privinta. Am fost fugarit din oras de cateva ori.

Deci, intrebarea este de unde provine aceasta energie, in primul rand? Buna intrebare.

Cand ati parasit Acasa – voi pune Acasa intr-un nor mare, aici sus. Ati parasit Acasa, propria voastra identitate unica, propria voastra constiinta – unul din primele lucruri pe care le-ati facut a fost sa va separati, desigur, de Acasa. Asa ca voi ... va prezinta asta ca o cale de a o descrie – dar exista multe cai – dar in esenta v-ati separat de Spirit. Separarea initiala, sigiliul initial. Asa ca v-ati separat de Spirit, v-ati desprins.

Apoi, ati creat ceea ce ar fi, ati putea spune, aspectul masculin/feminin al vostru, si o lumina si un intuneric, si o parte interioara si una exterioara. Ati creat separarea voastra in multe cai diferite. (Adamus deseneaza un triunghi cu varful in jos si unul cu varful in sus, unindu-se)

A fost un lucru stralucit, deoarece separarea, diversitatea, diviziunea v-a permis sa va vedeti, sa va cunoasteti, toate ca raspuns la intrebarea pe care v-ati pus-o – probabil pe care n-ar fi trebuit sa o puneti – „Cine sunt eu? Cine sunt eu? Unde sunt? De ce sunt?” Toate aceste intrebari ale starii de constiinta v-au facut sa va separati. Acum, aveati un yin si un yang. Aveati mama si tata, lumina si intunericul. Aveati toate aceste dualitati in voi.

Momentul in care a aparut separarea si pana in ziua de azi separari au loc, intr-un fel cosmic, a creat dorinta de a va intoarce, dorinta de a va integra inapoi, dorinta de a deveni intreg, din nou. Si asta a creat energia.

Aceasta dorinta de a ... da, de a va experimenta ca masculin si feminin, lumina si intuneric, spirit si uman, dorinta de a experimenta dualitatea, de a ajunge sa va cunoasteti este mareata, dar exista o dorinta si o pasiune si mai mare, care se numeste „A reveni impreuna. A fi unul, din nou. A fuziona sau a va contopi inapoi cine sunt eu.” (vorbeste accentuand) Pentru ca nu puteti sta ... devin putin pasionat in aceasta privinta, deoarece, adevarul este ca nu multi oamenii de pe Pamant ar asculta acestea si sa le inteleaga. Par simple pentru voi. Par destul de simple, dar am vorbit altor grupuri, altor indivizi – si ei nu inteleg. Si este in regula, deoarece acolo se afla ei, in acest moment. Nu inteleg. Asa ca, este incitant.

Aceasta iluzie a separarii – este un factor important; iluzia separarii – a creat o energie atat de intensa, acolo unde a existat doar constiinta, a creat energia ca sa va readuca Acasa. Iata cat de straluciti sunteti! V-ati fi separat fara sa va oferiti instrumentul prin care sa reuniti pe voi insiva? V-ati fi separat si ati fi spus, „Poate ma voi pierde pentru totdeauna.” Nu cred. Nu cred. Stiu ca nu.

Asa ca, de acolo provine energia. Spiritul, in esenta, nu stia ce era energia. Nu avea idee. N-a auzit niciodata de energie. Nu avea nevoie de energie. Doar cand ati plecat voi de Acasa, ati creat sau v-ati preluat propria identitate separata, suveranitatea voastra, si apoi ati plecat sa va experimentati prin dinamica dualitatii sau a separarii, asta a creat energia. Asta a creat energia. Si cu asta ati lucrat de atunci pana acum.


Crearea Realitatii

Deci ... uau! Acum ... iata-va aici, ca fiinte constiente, atragand energia in realitatea noastra. Voi atrageti acea energie, asa cum ati vazut in desenul nostru, de luna trecuta. (Adamus deseneaza un punct, inconjurat de un cerc cu sageti orientate spre el)

Voi o atrageti. Exista o lege a atractiei, dar fiti atenti, deoarece legea atractiei, asa cum o inteleg majoritatea oamenilor in prezent, este foarte mentala. Este foarte mentala. Este foarte mentala. Adevarata lege a atractiei si abilitatea de a va crea realitatea si de a manifesta provin din pasiune si dorinta. Care sunt pasiunile si dorintele esentiale pentru oricare fiinta cu suflet? Tic tac, tic-tac!


SHAUMBRA DIN AUDIENTA: Sa stie cine este. 

ADAMUS: Sa reveniti la voi, mai devreme sau mai tarziu. Niciodata nu veti pierde acea conexiune. Niciodata nu o veti pierde. Stiu ca unii v-ati ingrijorat – sau v-ati facut griji – „Daca ma pierd?”. Nu puteti cu adevarat. Voi puteti continua pentru ceea ce pare sa fie iluzia unei enernitati de a fi pierduti, dar niciodata nu va puteti pierde conexiunea cu voi insiva, cu reintoarcerea.

Asadar, dorinta, pasiunea sufletului este sa se cunoasca, sa se exprime, sa revina la el insusi si sa evolueze, intr-o constiinta si o realitate necunoscuta de Sine, pana in acest punct. Acelea sunt pasiunile.

Daca doriti sa observati fortele stimulente din viata voastra, iar eu stiu ca multi sunteti confuzi, „Ei bine, cum de nu pot crea sau manifesta ceea ce vreau?” Ei bine, voi o faceti, in mod absolut. O faceti, in mod absolut, nu exista nici o indoiala in aceasta privinta. Voi spuneti, „Dar, Adamus, este o porcarie.” (rasete). Da, este. Si de aceea va aflati aici (rasete). Deoarece nu mai aveti nevoie de aceasta sa va suga energia. Aveti nevoie de ea pentru a va exprima energia voastra si de aceea ne aflam aici.

Deci, pasiunea sufletului! Simtiti pentru o clipa, pasiunea sufletului vostru! ... (pauza)

Aceasta este ceea ce va determina realitatea voastra. Poate fi formulata in multe moduri; eu v-am oferit doar patru exprimari de baza ale pasiunii si dorintei sufletului. Poate fi exprimata in multe moduri, dar este vorba despre a va cunoaste, a va exprima, a va aduce la un loc din nou si de a va muta la nivele neatinse niciodata inainte. Unii dintre voi puteti numi asta Cercul al Treilea, suveranitatea voastra. Da, da cu o schimbare, iar aceasta este Energia Noua.

Apropo, va amintiti de Tobias vorbind despre reintoarcerea Maestrilor? Sunt sute si sute de Maestri inapoi pe Pamant acum, au luat forma fizica si devin foarte conectati cu fiecare dintre voi. Daca stati pe scaune aici si spuneti, „Da, dar eu sunt nou aici. Adamus nu vorbeste cu mine.” Oh, da, vorbesc cu tine. Daca stati aici si spuneti, „Dar eu nu sunt unul dintre viitorii Shaumbra. Eu vin din urma.” Nu, nu este asa. Ma adresez fiecaruia dintre voi. Fiecaruia! Asa ca ...

Acum, acelea sunt lucrurile care creaza realitatea in viata voastra si aceasta determina anumite lucruri sa se manifeste. Ma intorc la discutia noatra de saptamana trecuta, la celebrarea Anului Nou, iar una dintre dragii de Shaumbra a venit in fata. Ei bine, i-am comandat sa vina in fata; ea vroia sa stea pe scaun. Dar problema era, „Adamus, ce este in neregula in viata mea? Mi-am pierdut serviciul. Mi-am pierdut relatia, copiii mei, valoarea de sine, relatia cu altii, cariera. Totul s-a dus. Ce este gresit?” Nimic. Nimic.

Daca faceti un pas in spate si priviti la pasiunea si dorinta sufletului sau ce anume creaza cu adevarat realitatea voastra - nu sunt lucrurile la care va ganditi voi. Nu sunt acele lucruri. Ceea ce o creaza sunt acele miscari profunde, interioare de energiei si in cazul lui Jennifer – stiu ca nu te deranjeaza ca iti mentionez numele ... ei bine, prea tarziu, daca te deranjeaza (rasete) – dar in cazul ei, problema a fost ca trebuit sa curete totul – ea a gandit ca trebuie sa curete totul din viata ei, sa indeparteze totul, ca sa scape de umanul din viata ei. Ea a fost prinsa in acea capcana inainte, in alte timpuri, in alte vieti, aceea de a acumula prea mult – prea multa putere, prea multi bani, prea multe relatii – si a spus, „Niciodata!” Asa sa fie. Si-a pastrat frumusetea, deoarece este o reamintire ca ea este Dumnezeu de asemenea, dar a fost la limita de a o pierde, deoarece a simtit ca poate chiar si asta ar putea fi ultimul lucru care ar sta in calea descoperirii cu adevarat a acestor lucruri, a pasiunilor reale ale sufletului.

Shaumbra, nu trebuie sa o faceti asa. Nu trebuie, iar unii dintre voi ati ajuns la extreme, in ceea ce priveste cum va evoluati. Ati trecut la extreme, gandind ca partea umana nu este o parte din starea spirituala si nu este adevarat, deloc. Ele ... voi merge in fata ca sa fac aceasta afirmatie. (Adamus se duce in fata camerei)

Cand aduceti inapoi impreuna masculinul si femininul, lumina si intunericul, cand reveniti la voi insiva, datorita acestui flux imens de energie, voi aduceti impreuna de asemenea umanitatea voastra si spiritul vostru.  Aceasta a fost dualitatea pe care v-ati permis sa o experimentati, la fel de mult ca lumina si intunericul, masculinul si femininul. Nu va distrugeti partea voastra umana, pentru a avea partea voastra de spirit; voi le aduceti impreuna. De fapt ele vor sa se impreuneze. Sunt parti din voi, care este posibil sa nu creada asta, dar de fapt ele vor sa se impreuneze.

Deci aici avem cazul lui Jennifer, care de fapt este un creator stralucit, care a scos totul din viata ei si apoi vine aici in fata si spune, „Ce fac gresit?” Absolut nimic! Ai creat un gen de vid pentru tine. Ai scapat de zgomotul, gunoiul si orice altceva, ca sa poti avea acest timp cu tine, ceea ce poate fi cel mai inspaimantator lucru dintre toate – a avea timp cu tine; fiind nevoita sa te infrunti, nu pentru ca ai facut ceva rau, ci trebuind sa… ei bine, sa inchei cercul si o parte din tine a realizat asta. Jocul s-a terminat. Jocul s-a incheiat. Urmarirea s-a terminat.

Este infricosator, deoarece o parte din tine spune, „Ei bine, ce urmeaza? Ce se va intampla?” O parte din tine spune, „De fapt, m-am simtit confortabil in unele din caile umane vechi.” Dar, fiecare dintre voi ... voi intra in asta imediat, insa voi atrageti energia de aici, pentru a manifesta si am desenat asta prin aceste linii ondulate, manifestandu-se, mai inainte.

Aici avem realitatea voastra fizica – il voi numi Pamant, de asemenea si realitata voastra fizica aici – iar voi incercati sa manifestati si va luptati cu asta, in prezent. Exista o multime de alte lucruri, asa cum am spus in ultima noastra sesiune, care interfereaza in aceasta etapa, de aici. Mai intai, uneori creatiile voastre, manifestarile voastre, nu ajung niciodata in aceasta realitate. Niciodata nu ajung pe Pamant. Ele se afla undeva aici (aratand un spatiu gol) si noi ne vom focaliza pe modul prin care sa le aducem aici (Pamantul), daca asta este ceea ce alegeti, cu adevarat.


Exista multa confuzie legata de cum sa faceti sa se intample, despre ce determina creatia. Roger, ce determina realitatea ta?

ROGER: Emotia.

ADAMUS: Emotia, da. Ma bucur ca nu ai spus „Gandurile mele”.
Acum – si putem intra intr-o discutie foarte lunga – insa unii spuneti, „Da, dar nu gandurile creaza realitatea?” Nu foarte bine. Nu foarte bine.

Ati ajuns, unii dintre voi, sa va temeti foarte mult de gandurile voastre, va este teama sa ganditi, deoarece va temeti ca ... Sa ne gandim putin, sa ne gandim la cancer. Voi nu vreti! Nu, deoarece ati putea sa-l manifestati. Ei bine, daca sunteti atat de puternici, de ce nu va ganditi la un milion de dolari si sa-l manifestati?? (hohote de ras) Voi manifestati doar lucrurile negative? Nu, nu, nu.

Gandurile, in general, nu sunt foarte ... Mintea este foarte – cuvintele lui Cauldre – mintea are o cale slaba de a crea realitatea. Nu o face prea bine. Toti ati urmat aceste cursuri de control al mintii. Haideti! Ati urmat cursuri despre afirmatii, despre focalizarea energiilor – toate sunt mentale. Toate sunt mentale si poate unii nu sunteti de acord, in mare parte, dar acest dezacord este tot mental. (rasete) A fi in mare dezacord cu mine nu este, in general, o chestiune in care sa aveti sorti de castig. (rasete)

Asadar, voi ati urmat cursuri despre gandire. Ati citit mult despre lucruri precum legile atractiei. Da, legile atractiei sunt reale cand voi sunteti reali. Dar, adesea, cei care folosesc acele principii sunt in ganduri.

Gandurile ... nu exista creativitate prin minte. Deloc! Creativitatea nu provine din minte. Mintea nu a fost niciodata programata , construita sau proiectata de voi sa fie creativa, asa ca nu provine din minte.


De Unde Provine Creativitatea 

Sunt multe discutii, „Ei bine, atunci ce creaza realitatea?” Ei bine, asa cum am mentionat inainte, fortele motivante sunt dorinta si pasiunea ...

SHAUMBRA: Simplitatea.

ADAMUS: ... bucurie si simplitatea.  

LINDA: Multumesc.


ADAMUS: Aceste lucruri creaza… ele va creaza realitatea, dar voi doar ca nu sunteti constienti de aceasta. Acestea sunt adevaratele elemente stimulatoare sau cele care alcatuiesc adevarata dinamica din spatele crearii realitatii voastre.

Va voi cere, daca puteti deschide usa din spate. Devine putin sufocant aici, iar voi veti lesina in doar un minut, asa ca, sa luam putin aer proaspat.

Falsele elemente stimulente, falsa dinamica, in care intra foarte multi oameni – ei bine, este locul in care voi deveniti confuzi. Cele care nu functioneaza acum sunt forta ... (se adreseaza Lindei care scrie) Scrie „fals”….

LINDA: Unde vrei sa fie? 

ADAMUS: Chiar aici. Fals… 

LINDA: Forta.

ADAMUS: Forta …. fals.

LINDA: Fals.

SHAUMBRA: Iar prima este forta. 

ADAMUS: Deci, voi aveti acesti motivatori falsi care, din nou, provin din minte, nu din adevarata inima. Si acestia sunt forta, putere si a depune efort. A depune efort.

Fiecare dintre voi poate recunoaste asta, deoarece ati petrecut timp – sau poate inca petreceti – facand asta, folosind forta sa creati realitatea, folosind puterea sa va mentineti identitatea pentru a crea realitatea, depunand efort. Care este un mare strat hipnotic si un vechi sistem de credinta – a depune efort.

Din nou, noi vorbim de la toate nivelele majoritatea timpului si inca exista o parte a starii voastre umane, care crede ca trebuie sa depuna efort pentru a realiza ceva. La sfarsitul zilei va priviti si spuneti, „Cat efort am depus?” Si astfel, va oferiti o mica nota – a fost o zi buna, a fost o zi proasta – pe baza efortului depus. Asta ar fi asemanator cu a intreba hamsterul de pe roata „Cate mile ai parcurs astazi?”. Nici una. Chiar nici una. 

Prin urmare, acestea sunt cai vechi, cai foarte vechi de a crea realitatea si nu mai functioneaza foarte bine, deoarece sunt mentale, deoarece nu contin dorinta, pasiune si bucurie; deoarece nu va aduce inapoi impreuna; deoarece nu va permite adevarata exprimare si expansiune. Acelea sunt cai ale energiei vechi. (incercari ale Lindei sa-i dea carioca) Doar imi place sa tin ceva in mana.

Deci, ne aflam aici incercand sa manifestam, incercand sa aducem lucrurile aici. Va aflati aici pe Pamant ca om (audienta rade in timp ce Adamus deseneaza punctul cu cercul in jur si sagetile, dar de aceasta data seamana cu un om) incercand sa aduceti energiile in realitatea voastra sa cauzeze, sa creeze si sa manifeste ceea ce alegeti.


Nu functioneaza prea bine, deoarece v-ati focalizat aici sus (aratand capul) – eu vorbesc pentru toti oamenii acum, deoarece oamenii s-au focalizat aici sus – din diferite motive. Unul despre care am vorbit saptamana trecuta este hipnoza masiva. Hipnoza masiva. Ea se petrece de cand pot eu sa-mi amintesc, intr-o masura sau alta. Originea sa se afla cu adevarat in timpul Atlantidei, prin modificarea mintii, prin incercarea de a standardiza mintea, insa asta a ajuns in alte zone negative.

Acest lucru a permis mintii umane, care de fapt, initial era ceea ce ati numi slujitoarea sufletului – iar serviciul este un lucru foarte bun, apropo – dar mintea era in serviciul divinitatii din interior. Prin aceasta modificare a mintii, in esenta, s-a separat mintea de divinul interior. Inainte nu exista o separare, cu adevarat. Dar, asta a determinat separarea si abilitatea de a ignora divinitatea, desi aceasta era chiar acolo, pentru a va privi doar ca fiinta umana, desi divinitatea voastra era chiar aici. Dar aceasta activitate din Atlantida a ricosat si a creat iluzia mintii versus spirit. De fapt a creat acest fenomen straniu, numit Cautarea. Ar trebui sa notezi tu asta. (se adreseaza Lindei)

Acest lucru nu s-a petrecut in totalitate intr-o zi; s-a petrecut pe durata a sute de mii de ani in Atlantida – dar in munca asupra mintii a creat ceva denumit „Sa cautam Spiritul. Sa-l cautam pe Dumnezeu sau raspunsul sau orice altceva” iar aceasta cautare a fost programata in minte, a fost programata, asa cum ati programa un computer sa faca anumite lucruri. A fost programata sa caute in mod constant, desi acestea erau chiar acolo. Intotdeauna au fost, intotdeauna vor fi.

Asta a determintat de asemenea ca mintea sa fie accesibila catre energiile exterioare. Initial, proiectul mintii de la ingeri a fost facuta in asa fel incat mintea sa fie la fel  desuverana, unica si impenetrabila, ca si sufletul. Slava Domnului ca nu ati umblat si la suflet. El este impenetrabil pentru fortele exterioare. Cu alte cuvinte, nu poate fi niciodata preluat. Nu poate fi furat de la voi. Voi sunteti singurii care puteti ascunde sufletul vostru de voi.

Dar oricum, noi avem ... mintea a devenit accesibila. Cu alte cuvinte, influentabila – deschisa influentei. S-a intamplat asta de cat de mult timp pot eu sa-mi amintesc.

Asa ca, aici aveti potentiale masive ale straturilor hipnotice. Lumea este plina de ele, unele deliberate si rautacioase, intentionate; unele „doar pentru ca” – cineva incearca sa va vanda ceva, membrii de familie incearca sa va mentina in retea, asa cum imi place sa o numesc, reteaua karmica ancestrala. Este dificil sa pierzi pe cineva din trecutul ancestral. Vedeti voi, toti calatoriti impreuna in grupuri; cand cineva pleaca, este perceput ca un atac sau o insulta asupra celorlalti din grup. Nu le place sa va vada ca plecati. Vreti sa-i intelegeti cu adevarat pe oamenii din jurul vostru – rudele, cei cu care ati calatorit timp de eoni? Plecati! Plecati!

Pot vedea titlurile acum – „Un Grup Cult Spune Fiecaruia sa-si Paraseasca Familia”. Absolut. (rasete in timp ce Linda face o grimasa de indoiala) Deoarece tu nu vei face…

LINDA: Nici macar sa nu spui acel cuvant. Va aparea in cautari apoi.

ADAMUS: Intr-adevar! Intr-adevar – si noi avem nevoie de PR (publicitate). Avem nevoie sa ne punem energiile in miscare. Am fost ascunsi de prea mult timp. (ea inca faca acea fata). Aveti incredere in voi.

Deci, da, parasirea familiei voastre. Acum, nu spun sa va faceti bagajele si sa va parasiti copiii, lasandu-i fara mancare la cina. Ceea ce spun este sa va deconectati de ei, deoarece nu-i puteti iubi in acest mod, asa cum i-ati putea iubi, cand v-ati elibera vechile legaturi.

Nu spun sa fugiti de acasa; eu spun sa stati acolo, dar dati drumul vechilor identitati. Ati uitat cine sunt ei cu adevarat. Ati uitat de ce ati venit impreuna cu ei, initial, de ce ati ales o calatorie de o mie de vieti alaturi de ei. Ati ajuns sa va simtiti atat de confortabil cu ei, sa va complaceti, incat ii priviti doar ca membri ai familiei. Ii priviti ca pe bucata de branza karmica (rasete), iar ei nu sunt asta. Ei sunt mult mai grandiosi si gloriosi cand voi dati drumul. Doar imaginati-va ca exista un cordon care ne leaga, deoarece am avut multe, multe vieti impreuna si acum suntem obisnuiti cu acel tipar. Cand eliberati acel cordon, va vad ca ceea ce sunteti cu adevarat, nu ca acei membri ai familiei, cum credeam ca sunteti.

Asa ca, stiu ca Linda devine putin agitata aici, dar de fapt, majoritatea oamenilor ar intelege acest lucru la un anumit nivel.

LINDA: Eu inteleg pentru mine. Doar ca nu imi plac titlurile (de la stiri). 

ADAMUS: Ar trebui sa te obisnuiesti cu ele. (rasete)

LINDA: Oh!

ADAMUS: Deci .... asadar, dragi Shaumbra, sa revenim – am deviat de la subiect. Deci, influentele hipnotice – am vorbit despre acestea la intalnirea noastra recenta de Anul Nou – despre infuentele masive care exista in lumea intreaga si ca acestea va afecteaza pe voi. Ele inca sunt o parte din motivul datorita caruia voi acceptati anumite realitati. Interesant este ca intr-o clipa ... voi le puteti elibera intr-o clipa, facand o alegere simpla. Puteti face alegerea de a nu mai permite ca influentele expterioare, hipnotice sa va mai conduca, sa va dicteze sau sa va controleze viata.

Dar, asteptati! Inainte de a face acea alegere, inainte de a respira profund, la ce veti renunta? Aproape la tot! Ca sa spun asa, veti renunta la o multime, deoarece a fost dragut sa va aflati in modul program – in programul altcuiva, nu in al vostru. A fost confortabil sa nu va asumati multe responsabilitati in viata voastra. Ea doar se intampla. Care este expresia pe care o folosesc oamenii?

SHAUMBRA: Se petrec rahaturi.

ADAMUS: Bine. Da, asa este. 

LINDA: Edith? Astepta, asteapta. Care a fost expresia?  

ADAMUS: Se intampla rahaturi. 

LINDA: Ohhh!

ADAMUS: Si aceasta este, cred, o cale contemporana de a spune ca destinul a fost desfasurat inaintea mea, asa ca voi merge pe acea cale. Se intampla rahaturi (rasete), desi nu exista doar o cale a destinului; exista multe cai. Ar trebui sa va asumati responsabilitatea de a spune ca destinul nu exista. Ar trebui sa va asumati responsabilitatea de a alege din nou, alegand lucrurile din viata voastra. Ar trebui sa va asumati responsabilitatea criticii de la altii, deoarece ei vor spune - „De ce nu faci asta in acest fel?”  - familia va va intreba ce este in neregula cu voi, colegii care va vor evalua. Voi stiti ca uneori este mai usor sa ramaneti in cutie si doar sa mergeti dusi de val.

Prin urmare, am sa va provoc pe multi dintre voi – nu pe toti, ci pe majoritatea – spunand ca v-ati lenevit. Voi ati stiut, chiar inainte de a vorbi astazi, ca ati putut sa faceti o alegere sa iesiti de sub influenta hipnozei, a constiintei de masa. Ati stiut asta de ani de zile, dar nu ati facut nimic, nu-i asa? Deoarece, inainte de toate, v-ati gandit la asta prea mult. Ati evalut-o. Ati incercat sa o disecati si apoi nimic. Ati incercat sa spuneti, „Ei bine, ce este hipnoza? Cat de mult ma afecteaza? Daca o eliberez, ce se va intampla? Cu ce va fi inlocuita?” Vedeti? Ati devenit mentali. Ati uitat de asta.

Asa ca, nu o faceti. Si iata-va aici, eu sunt aici, din nou, un mesager reamintind mesagerilor. Iar voi nu mai trebuie sa o suportati. Puteti face o alegere astazi – inainte de a iesi pe usa, inainte de a inchide computerele – ca nu o veti mai accepta. Si stiti ceva? Datorita faptului ca alegerea va proveni, in general, dintr-un loc al alinierii cu dorinta si pasiunea sufletului, cu bucuria si simplitatea, prin urmare va fi.

Voi va reechilibrati, va reajustati constiinta; astfel, atrageti energii de sustinere total diferite pentru a va crea realitatea si nu mai sunteti deschisi hipnozei. Sunteti liberi. A fi liberi poate fi putin infricosator. Intrebati pe oricine care a stat 25 de ani sau mai mult in inchisoare. Poate fi infricosator.

Deci, dragi, dragi Shaumbra, voi va creati realitatea.Ce Anume Va Doriti? 

Spune-mi, Kathleen, ce vrei? Ce anume vrei tu? 

KATHLEEN: Sa ma exprim cu bucurie. 

ADAMUS: Sa te exprimi cu bucurie. Okay, minunat! Lex, tu ce vrei?

LEX: In acest moment nimic. 

ADAMUS: Asta primesti. (rasete) Nu este prea rau. Nu este prea rau. Deb… Deb Phenicie, tu ce vrei? Ce anume vrei?

DEB: Claritate.

ADAMUS: Claritate. Okay. Vom nota aceste lucruri pentru audienta care priveste. Vrem claritate. Nu vrem nimic. Vrem exprimare cu bucurie? Este corect, Kathleen?

KATHLEEN: Da.

ADAMUS: Expresie plina de bucurie. Iar eu voi pune ... Cauldre imi da ... da, okay, voi adauga WTF („Ce Naiba Este Asta?” – in eng. „What The Fuck?”), dupa aceasta. Aveti rabdare o clipa!

LINDA: Uh, da.

ADAMUS: Prin urmare ... Sart, tu ce vrei? 

SART: Hello! As dori o masina noua, chiar acum.  Mai am numai sapte. (rasete)

ADAMUS: O masina noua. O masina noua, numai sapte. Eu doar as vrea ... voi lua un moment aici, sa intre alergand compatimirea Shaumbrei in viata ta. (hohote de ras)

Deci ... okay, este suficient pentru acum. Opinia mea este ca tu, Kathleen, nu vrei cu adevarat exprimare cu bucurie. Opinia mea Lex, este ca nu vrei nimic, cu adevarat. Opinia mea Deb, este ca e fapt nu vrei claritate. Nu vrei. Iar tu, Sart, tu chiar vrei o masina noua. (rasete si audienta aplauda)

Iar eu spun asta ... si ma bucur ca ne putem distra impreuna, dar spun asta, deoarece vreau ca astazi fiecare dintre voi – astazi, nu maine, ci astazi – sa constientizati, ce vreti? Ce vrei Ralph?

RALPH: O viata noua.

ADAMUS: O viata noua. Fii atent la ce anume ceri. Eu as imbunatati spunand o viata noua in acelasi ...

RALPH: Corp.

ADAMUS: ... realitate fizica (Adamus rade), deoarece eu spun ca se va manifesta, Ralph si ...

Dar, opinia mea este ca nu, nu vrei claritate. Tu, cu adevarat, nu vrei nimicul. De fapt, tu si cu mine discutam mult si stiu ca ai o lista mai lunga, decat a altcuiva. Si exprimarea cu bucurie ... nu stiu. Nu prea cred. Stiti de ce? Deoarece daca ati fi vrut cu adevarat aceste lucruri, le-ati fi avut. Le-ati avea chiar acum.

Voi practicati masturbarea mentala sau ceea ce ati numi, daca nu va deranjeaza sa folosesc cateva cuvinte vulgare, va cacati pe voi. Tu spui ca vrei o viata noua. Nu, nu vrei, altfel ai avea-o, Ralph. Altfel ai avea-o. Tu o visezi, ai un vis seducator. Dar, daca ai fi dorit-o cu adevarat, ai avea-o.

Si pentru aceia dintre voi care spuneti ca vreti iluminarea, ts, ts, ts! (exprima dezamagirea) Simt putina compatimire pentru voi, cautatorii iluminarii, deoarece sunteti atat de vulnerabili la programare. Cautarea. De cat timp cautati iluminarea si de cat timp se afla in fata voastra? Dar voi o cautati. Asa ca, nu, nu vreti asta, cu adevarat; va place sa visezi la asta. Va place sa va seduci. Va place sa fiti sedusi. Tu joci un joc, Deb, ca si voi ceilalti.

(Adamus se adreseaza lui Deb, cu care a vorbit si la evenimentul de Anul Nou)
Am avut o discutie. Am avut o discutie foarte importanta si a urmat o saptamana interesanta de atunci, pentru amandoi. Iar tu te-ai suparat pe mine recent, cu multe ocazii, dar se trezeste ceva in tine, Deb si te face sa spui „Eu Sunt Ceea Ce Sunt”! Si nu provine doar din cap, nu este rostit doar mecanic, ci te face sa privesti jocurile pe care le joaca oamenii. Trebuie sa le observi pe ale tale, mai intai.  Si ca urmare, draga Deb, jocurile – vei fi un consilier, un invatator, un lector stralucit, in privinta jocurilor pe care le joaca oamenii. Si vei intelege acest lucru de a fi adresata in legatura cu jocurile. Toti le joaca. Toti le joaca, nu esti singura. Tu esti una care incearca sa iasa din ele. Unde se opreste caruselul? Unde se opresc jocurile? Te onorez pentru ca te-ai ridicat in picioare. O parte din tine spune, „Destul!” O alta parte din tine spune, „Dar, a fost foarte distractiv. Foarte distractiv.”

Daca vroiai cu adevarat – si vorbesc despre sanatatea ta; vorbesc cu cei dintre voi care dispareti in urmatorul taram si spuneti,”Oh, trebuie ca sunt diferit, deoarece vreau sa traiesc, cu adevarat.” Nu, nu vreti, altfel ati trai. Declaratie dura, puternica si foarte adevarata, deoarece voi sunteti creatori si daca ati dori cu adevarat, s-ar realiza. Si ca voi sa dati vina pe oricine, pe orice – de la apa pe care o beti, de la aerul pe care-l respirati, la gandurile care sunt toxice asupra fiintei voastre – ca voi sa dati vine pe altcineva, este o minciuna, este fals. Daca ai fi vrut cu adevarat, Bonnie, ai fi avut. Ai fi avut. Si voi toti – ati fi avut. (pauza)....

Asa ca, nu-mi mai spuneti, atunci cand purtam lungi, lungi discutii, ca vreti ceva; spuneti-mi cum veti manifesta asta. Spuneti-mi cum veti face sa fie real. Spuneti-mi cum se potriveste cu dorinta, cu pasiunea, cu bucuria si simplitatea. Va voi sustine. Noi toti va vom sustine si se va intampla. Se va intampla.

Eu aduc toate acestea in discutie … cum stam cu timpul?

LINDA: Este doar 4:20. Poti vorbi inca 40 de minute, inainte ca cineva sa inceapa sa tipe.

ADAMUS: Nu stiu daca vom avea nevoie de atat de mult. Dar, va spun toate acestea, deoarece se intampla un fenomen interesant, acum. As putea primi mingile/bilele mele, te rog? (rasete)

LINDA: (razand) Pe ambele? 

ADAMUS: Acum, doar una. 

LINDA: Ti-o dau tie? 

ADAMUS: Da. I-am cerut Lindei sa… 

LINDA: Imi ceri sa-ti dau mingile/bile? 

ADAMUS: Ieri – i-am cerut Lindei sa alerge in oras sa aduca un material de suport pentru discutia noastra de astazi, fara sa-i ofer ei sau lui Cauldre privilegiul indoielii, privitor la ce voi face cu mingile mele. (rasete; Linda aduce o minge si i-o da lui Adamus)

LINDA: Este o minge rosie.


Energia Noua

ADAMUS: Se petrece un fenomen interesant acum si acesta aduce toate discutiile noastre intr-un punct convergent aici. Exista elementul Energiei Noi pregatit sa vina. Ei bine, de fapt este aici, chiar acum.

Energia Noua este aici. Asteapta. Este reala. Nu este doar un concept. A fost un concept timp de eoni. A fost profetizata intr-un fel sau altul, voi o numiti A Doua Venire. S-a vorbit despre ea. A fost ... voi ati venit in alte vieti crezand ca este aproape aici, anticipand, pregatindu-va, vorbind despre noua era, despre timpuri noi. Este aici, acum, fiind reprezentata de mingea mea. (Adamus arunca mingea in directia audientei) Luati alta.

Acum, pasati mingea in jur, va rog. Aruncati-o , daca vreti. Distrati-va putin cu ea. Aceasta nu este o clasa obisnuita, noi devenim putin galagiosi.

Am o multime de mingi ale Energiei Noi. (Rade, cand Linda mai aduce trei mingi)

LINDA: Da, ai!

ADAMUS: Pasati-o de jur imprejur. Familiarizati-va cu ea. (hohote de ras in timp ce cei din audienta arunca mingea de la unul la altul) Deci, draga Shaumbra, este aici, chiar acum. Este pregatita sa intre. Intrebarea este: sunteti voi pregatiti? Sunteti pregatiti?

Energia Noua este foarte diferita de Energia Veche. Energia Veche ... Energia Veche ... (cineva loveste mingea si spune, „Au!”, Adamus rade)  ... vedeti, Energia Noua va poate rani uneori! (hohote de ras) Pare foarte inocenta, dar raneste cand intra in coliziune cu credintele Energiei Vechi. Ea poate rani.

Energia Veche a fost creata din dorinta sufletului, ca intr-o zi sa revina la sine. Energia Noua este rezultatul revenirii la Sine. (audienta inca arunca mingile) Sa ne linistim putin, pentru o clipa, deoarece vreau sa intelegeti ceea ce va spun.

Vechea Energie a fost rezultatul dorintei intense de intoarcere la Sine, de a fi intreg din nou, de a avea ... cum spuneti voi ... un proces de fuziune sa aiba loc in Sine. Atunci cand are loc procesul de fuziune – sau cand incepe sa aiba loc, ar trebui sa spun, incepe sa aiba loc – nu mai aveti nevoie de masculin/feminin, de lumina/intuneric. Nu le contopiti pe acestea (arata la triunghiurile desenate) si astfel sa rezulte ceva care sa semene cu acesta sau cu celalalt. (Adamus deseneaza un patrat cu triunghiuri in el)

Nu mai aveti  masculin si feminin separate, lumina si intunericul separate, omul si spiritul separate. Nu ii aduceti impreuna pe Dumnezeu si pe Dumnezeita, iar apoi sa continuati cu acea dualitate. Acestea dispar. Se evapora. Iluzia, in mod absolut, dispare. Veti inceta sa mai vorbiti despre readucerea energiei Dumnezeitei – asta e din anii ‘70. (rasete) Veti inceta sa mai vorbiti despre a aduce lumina in lume – suna a asistenti sociali. Veti inceta sa mai vorbiti despre intalnirea cu sinele vostru superior, pentru ca nu exista un sine superior. Existati doar voi. Doar voi.

Nu mai aveti nevoie de discutia dualista, de dezbateri filosofice, de religii; oh, religiile vor inceta sa mai existe, atunci cand voi veti intelege ca nu exista separare. Nu exista mantuire. Nu exista izbavire. Exista doar constiinta.

Asa ca, atunci cand acestea doua vin la un loc si nu mai sunt doar doua sau patru sau zece, atunci nu mai este nevoie de lumina si intuneric, de masculin si feminin, de bine si rau, acest fapt creaza Noua Energie. Asta creaza Noua Energie.

Este diferita, evident, de Vechea Energie. Vechea Energie era rezultatul dorintei de a va intoarce la voi. A fost combustibilul rachetei pe care urma sa o folositi pentru a reveni la voi. Atunci cand acel proces incepe sa apara la cel mai minuscul nivel, acesta creaza Noua Energie.

De unde credeati ca vine Noua Energie? De la Dumnezeu? Dumnezeu nu are nici o idee. Cu adevarat! Dumnezeu este Energie Veche ... si nici macar n-au coborat fulgere aici.

LINDA: Oh, iata niste titluri mari (in ziare) pentru tine! (rasete)

ADAMUS: Dumnezeu trebuie sa fie. Dumnezeu, prin natura sa – sa incetam sa ne referim la Dumnezeu ca la un el sau la o ea – insa Dumnezeu, prin natura sa, este Energie Veche, voi, pentru ca voi sunteti Vechea Energie, iar ca urmare Dumnezeu este Vechea Energie.

Spiritul v-a oferit aceasta suveranitate. Spiritul si-a creat propria separare si ce credeti ca se petrece cu Spiritul acum? Are loc fuziunea. Contopirea cu voi. Spiritul vine acasa la voi. Nu va duceti voi acasa la Spirit. Spiritul nu mai exista asa cum il stiati voi, asa cum era.

Uau! Sa respiram profund impreuna. (pauza) ...

Nu cred ca celalalt grup la care ma gandeam eu, ar fi inteles toate acestea. (rasete) Cred ca ei ar fi fugit pe un varf de munte, ca sa mediteze si mai mult. Voi - voi vreti sa experimentati asta.

Asa ca Spiritul este Energie Veche, pentru ca voi ati fost conceputi in Vechea Energie; ca urmare, Spiritul este. Dar cand va cunoasteti pe voi, intregi si completi, Spiritul nu mai este nici el Energie Veche. Spiritul si voi va veti aminti mereu de unde ati venit, mereu va veti aminti calatoria care v-a adus aici. Nu va fi niciodata uitata. Nu va fi stearsa. Va veti aminti cu mare bucurie de fiecare moment dificil si de fiecare moment minunat, din fiecare viata pe care l-ati trait vreodata. Iar voi va veti intreba de ce nu v-ati permis sa va amintiti pe drum, de ce ati creat separarea. Veti spune, pentru ca am mai auzit asta inainte: “De ce nu mi-am oferit doar o particica de amintire, pentru ca asta ar fi facut calatoria mult mai usoara?” Ei bine, de fapt, v-ati oferit acea particica ...  poate ca nu una destul de mare.

Noua Energie este creata atunci cand va intoarceti la voi, fara sa mai fiti separati, fara sa mai fiti in bucati. Atunci cand va intoarceti la un loc, aceasta creaza lucrul numit Noua Energie. Inca mai aveti influente ale Vechii Energii, pentru ca, pentru un timp, ea va mai fi o parte mare a vietii voastre, deoarece ea exista in lumea din jur. Se afla in aspectele care inca nu s-au integrat. Se afla in iluzia si in credintele in separare. Inca mai este acolo, insa veti avea lucrul numit Noua Energie in viata voastra. Este aici, acum.

Eu o reprezint ca pe o minge rosie – Cercul Crimson. Eu o reprezint sub forma a ceva ce puteti tine in mana, puteti simti si atinge pentru o clipa. De fapt, nu este chiar asa. (tine in mana o minge) Va rog sa nu incepeti sa spuneti tuturor ca trebuie sa aiba o minge rosie. (rasete) O folosesc doar ca sa subliniez ceva aici.

Noua Energie este foarte diferita de cea Veche, pentru ca nu este vibrationala. Vibratia a fost rezistenta celor doua parti, iar asta a creat realitatea, cele doua parti, din nou, masculin si feminin, bun si rau, tot restul acelei dualitati  -  a starii vibrationale. Aceasta a creat Vechea Energie.

Noua Energie este expansionala, se extinde in toate partile in acelasi timp, prin timp si spatiu. Noua Energie nu este restrictionata, nu poate fi restransa la elementele timpului si spatiului. Poate fi folosita in contextul timpului si spatiului, cu alte cuvinte, Acum. Poate fi folosita, dar - incerc sa nu fiu prea ezoteric - dar nu poate fi inchisa. Nu incercati sa limitati Noua Energie care se afla in voi, care se afla in viata voastra. Veti dori sa o observati. Este foarte, foarte diferita. Va parea ciudata si straina.

Va mai amintiti discutia exceptionala a lui Tobias despre cele patru elemente, cele patru bile (limonine)? Va mai amintiti ca a vorbit despre una luminoasa, una intunecata si una neutra sau alba, reprezentind dualitatea. Apoi a aparut inca una, o bila clara, clara ca un cristal, care a intrat. Ce se petrece? Cea luminoasa si cea intunecata, care mereu s-au urat una pe alta si mereu s-au batut si au facut schimb de roluri, dintr-o data s-au aliat. Au incercat s-o alunge pe cea clara din realitate. Ciudat, ciudat, dar pentru scurt timp, si-au unit fortele.

Vor fi momente in care veti simti asta pentru voi, pentru ca o parte din voi, chiar aici (mintea), nu va intelege. Se va simti total diferita si straina si vor fi momente in care o veti face sa fie confuza, cu hipnoza. Veti spune: “Ei bine, azi simt ceva diferit”. Linda a spus asta destul de des. “Simt, nu-i asa, ca e o zi ciudata?”. Mintea va spune: “Acum, aceasta este hipnoza despre care a vorbit Adamus sau este Noua Energie?”. Sau si mai bine: “Ne hipnotizeaza Adamus?” (rasete). Veti spune asta. Inainte ca aceasta zi sa se incheie, cineva va spune asta sau poate ca deja a facut-o.

Stiti ceva? Aceasta este o intrebare la care este foarte, foarte usor sa va raspundeti: este alegerea voastra. Este alegerea voastra. Vreti sa fie hipnoza? Sau, vreti sa fie Noua Energie? 

Apropo, orice influenta hipnotica este doar energie. Doar energie. Daca cineva emite ... Am vorbit recent despre razboaiele duse in numele lui Dumezeu care au loc in raiurile nu prea rafinate, in Taramurile Apropiate. Aceste religii se bat si, de asemenea, transmit sau isi arunca energiile aici, pe Pamant. Multa hipnoza are loc acum, dar este doar energie. Voi nu sunteti prosti. Nu sunteti incapabili. Transmutati acea energie, transmutati acea hipnoza in energie, care sa va serveasca, care sa va ajute sa o aduceti in aceasta realitate.

Puteti face asta cu orice – cu hipnoza, cu oameni care va agreseaza verbal sau fizic. Puteti lua orice energie si o puteti transmuta, chiar si o atingere blanda pe umar. (Adamus atinge usor umarul cuiva din audienta) Este doar energie. David stie asta. El o inspira. Nu mai este lovit, este doar energie.


Energia Noua a VOASTRA

Deci inapoi la subiect. Voi ati creat Noua Energie pentru ca ati contemplat si v-ati ingaduit sa va intoarceti la voi. Aceasta in sine a creat Noua Energie. Este a voastra, voi ati creat-o. Este foarte personala pentru voi, acum. Dar va intra in tot restul creatiei, deoarece voi niciodata nu posedati ceea ce creati.

O puteti folosi. O puteti iubi. Puteti avea o mare pasiune pentru creatiile voastre, dar niciodata nu le posedati. Mai devreme sau mai tarziu, acestea vor dori exprimarea prin ele insele. Mai devreme sau mai tarziu, energia va trebui sa curga. Iar cel mai frumos lucru din partea creatorului initial, a Spiritului, a fost sa va ofere vointa divina absoluta – mie nu-mi place expresia „vointa libera/liber arbitru”, ci „vointa divina” – “Mergi si descopera- te pe tine”.

Asa ca aceasta Noua Energie vine in viata voastra – vom concluziona. Noua Energie vine in viata voastra. Arata diferit. Se simte diferit. Miroase diferit. Este voi, totusi. Este voi. Acesta este lucrul important. Nu provine de la Dumnezeu. Nu provine de la mine. Nu provine de la David McMaster. Este a voastra. Observati-o. Jucati-va cu ea. Iesiti din minte.

De asta eu am fost atat de accentuat in discutiile mele recente despre simtire, despre pasiunea sufletului. Iesiti din minte, pentru ca mintea nu o va intelege. De aceea v-am cerut sa incetati sa mai folositi cuvinte, pentru ca acestea provin din minte, iar relatia voastra, intelegerea Noii Energii nu va veni de aici (arata spre cap). Va veni de aici (arata spre inima) si va fi simpla.

Va exista o tendinta, din cauza programarii si trecutului, sa vreti sa o disecati, sa o analizati si sa o descrieti. Va rog sa nu faceti asta. Va exista tendinta de a ... unii dintre voi veti intra pe forum in seara asta si veti scrie: “Eu am descoperit Noua Energie si iata cum este”. Nu. Nu veti dori sa incercati sa o descrieti. Doriti sa o experimentati. Nu veti dori sa-i spuneti persoanei care sta langa voi cum sa o obtina pe a sa, pentru ca asta inseamna intoarcerea la dinamicile Vechii Energii. Nu veti dori sa fiti primii. Nu este o cursa pentru Noua Energie. Cu alte cuvinte, nu veti dori ca ego-ul sa spuna: „Eu am obtinut-o inaintea ta”. Sunt primul din cartier.

Este o experienta absolut personala, dincolo de cuvinte. Este o experienta sacra, o experienta plina de iubire, ceea ce ati numi o experienta sexuala si nu vorbesc despre organele voastre de reproducere. Vorbesc despre experienta sexuala pura, care este cu adevarat, din inima. Atunci cand masculinul si femininul se indragostesc, din nou, unul de altul si isi permit ... isi permit sa nu mai fie necesar sa-si mentina identitatile, identitatile lor separate. Aceasta este iubirea. 
OK, poti sa tii tu mingea.

LINDA: Oh, iubitule. 


Folosirea Noii Energii

ADAMUS: Asa ca, dragi Shaumbra, exista elementul integral al Noii Energii in viata voastra. Este pretutindeni in jur, apropo. Voi ati creat-o, asa ca spuneti: “Dar cum sa o aplic? Ce sa fac? Ce am nevoie sa fac in continuare?” Ei bine, respirati, asta este una buna.

Respirati.

Noua Energie, Noua Energie a voastra, este fara timp si spatiu. Acum, multi dintre voi ati cantarit si, de fapt, ati facut ceva cercetare stiintifica, la fel si psihica, asupra timpului si spatiului – timpul si spatiul, fascinanta discutie – dar este gresit, pentru ca voi priviti timpul si spatiul mai degraba ca fiind liniare.

Voi spuneti: “Draga Tobias” sau draga Adamus, draga oricare dintre noi si spuneti „Nu se petrece totul, in acelasi timp?” Nu. Nu, nu chiar. Iar voi spuneti: “Dar, nu ar trebui sa fiu in stare sa calatoresc inapoi in timp? Nu ar trebui sa ma pot intoarce si sa ma schimb pe mine, din trecut?” Asta e ceva mental si liniar, prin urmare nu va functiona. Puteti transcende timpul si spatiul, dar nu asa cum ganditi voi.

Voi spuneti: “Vreau sa plec in viitor sa vad ce se va petrece. Vreau sa merg in viitorul de peste zece ani. Vreau sa stiu cum vor sta pietele atunci”. Oh, admiteti, voi vreti asta. Voi vreti sa stiti ce se va petrece. Nu puteti ajunge acolo pornind de aici, pentru ca presupuneti liniaritatea. Inca mai incercati sa fiti foarte umani.

Noua Energie are nevoie sa fie fara timp si spatiu. Nu poate avea constrangerile existentei liniare. Cu alte cuvinte, nu incepeti sa planificati. Nu va creati teluri. Nu faceti presupuneri in legatura ce ceea ce se va petrece maine.

Adevarata Energie Noua se petrece in acest moment. Acest moment – devin putin esoteric aici – acest moment este fara timp si spatiu. Acest moment, orice moment din viata voastra, nu are nevoie de timp si spatiu. Nu inseamna ca veti experimenta, tot ceea ce sufletul vostru va experimenta, toate in acelasi timp. Inseamna ca, in cuvintele marete ale lui Tobias, nu conteaza. Nu conteaza. In acest moment nu conteaza ce s-a petrecut ieri sau ce se va petrece maine. Nu mai conteaza.

O mare parte din calatoria umana a fost creata din nevoia liniaritatii. Cu alte cuvinte: „Ce se va petrece maine?” Ceea ce fac astazi va determina ziua de maine – a plecat pe usa! Voi vreti sa va experimentati pe voi, vreti sa va experimentati cel mai profund sine, care n-a fost niciodata separat, cu adevarat, este in acest moment.

Ce anume asteptati? Anul 2012? Nu, Shaumbra. Voi asteptati pana cand terminati acel proiect, pana cand va mutati in alt oras, pana cand un Maestru vine sa va vorbeasca, pana cand mai slabiti, pana cand una sau alta si asteptati, asteptati, asteptati, asteptati. Asta va indeparta Energia Noua, deoarece Energia Noua va astepta de asemenea.

Jocul cu asteptarea ... eu il mai numesc si jocul cu destinul – “Trebuie sa astept sa vad ce se va petrece cu mine. Trebuie sa astept pana cand rezolv asta”. Numai. Numai. Este chiar acum. Nu-mi pasa cat de nebuni credeti ca sunteti, cat de multe lucruri rele ati facut, cat de multe obiceiuri proaste aveti, cate esecuri. Stiti cate esecuri am avut eu, inainte de a deveni Maestru? Doar unul. Doar unul. (rasete)

Este o declaratie adevarata, pentru ca, in cele din urma, nimic nu este cu adevarat un esec.

Esecul meu a fost faptul ca mi-a luat a naibii de mult, ca sa-mi dau seama cum sa ies din inchisoarea mea, din cristalul meu, iar raspunsul era acolo tot timpul, dar, ca unii dintre voi, eu jucam jocul. Jucam jocul “Cum sa ies afara?” in loc de a face asta, pur si simplu.

Dar sa revenim. Acum este momentul – chiar acum, dincolo de timp si spatiu, dincolo de orice asteptare, chiar acum, chiar acum – ca sa aveti parte de acea conexiune cu voi, in mod absolut, sa aduceti Noua Energie, sa patrundeti in simtire si sa iesiti din minte. Nu mai asteptati un alt moment. Ea exista, chiar acum. Este aici.


Mergand Mai Departe

Vom continua discutia despre a lucra cu Noua Energie in sesiunea urmatoare, dar voi afirma cateva lucuri aici. De dragul discutiei noastre, care poate tinde sa devina foarte mentala, am sa va cer permisiunea ca eu, Adamus, ca unii din Consiliul Crimson si unii dintre Maestrii care s-au intors pe Pamant, sa lucreze intr-o energie de sustinere, intr-un flux de sustinere a constiintei, sa ne permita sa folosim de asemenea cuvintele si sa facem fata si cu o constiinta sau cu perceptii dinamice.

Cu alte cuvinte, se vor petrece lucruri ce nu au fost spuse. Vor aparea energii care nu vor veni doar prin vocea lui Cauldre. Vom aduce un intreg rau de constiinta, pentru a va ajuta sa intelegeti, pentru a-i ajuta pe toti sa inteleaga, pe masura ce vom intra in aceste lucruri, care ar putea fi concepte foarte mentale, pentru a va ajuta, pentru a va sustine si a va facilita, pentru a nu intra in minte, a nu deveni intelectuali in legatura cu toate acestea. Prin urmare, va cerem permisiunea de a face asta sau cel putin, de a va face constienti ca se petrece.

Va promit ca niciodata nu vom folosi tehnici hipnotice si ca nu am facut-o niciodata. Din acest motiv, uneori, asa cum am spus recent unui grup, mesajul uneori se simte diferit. Uneori mesajul va face sa fiti putin frustrati, pentru ca sunteti obisnuiti sa primiti mai mult „zahar” odata cu mesajele. Mesajele hipnotice contin multe energii seducatoare, interesante, iar asta va tine in fata televizorului ore in sir, iar apoi va mirati: “Dar de ce stau aici?” Asta este ceea ce va invita, din nou, in jocuri, asta va tine uneori conectati cu familia si cu cei care au fost parteneri vostri. Acum sunteti divortati, dar voi spuneti: “Inca mai exista in viata mea”. Ei bine, exista o energie hipnotica, care inca mai continua. Noi nu vom folosi asta si uneori v-ati fi dorit sa o facem, dar nu este nevoie sa folosim asta. Si in a ajunge direct in inima si simtire cu mesajele noastre, nu avem nevoie sa folosim asa ceva. Nu este necesar.

Asa ca, vom continua discutia noastra despre Noua Energie. Va cer sa va continuati tema – sa ne vorbiti fara cuvinte – insa acum, extindeti-o la animalele voastre de companie si la cei cu care locuiti sau cu care sunteti asociati. Vorbiti fara cuvinte – fara manipulare, dar stiu ca oricum nu ati face asta – deoarece vorbirea fara cuvinte va va aduce inapoi in legatura cu voi, va transcende iluzia separarii.

Cu cat mai mult faceti asta, cu atat mai recompensatoare devine si cu atat mai usor putem si noi comunica, in grupuri ca acesta. Cu atat mai usor putem aduce ceea ce par a fi mesaje foarte complexe. Nu sunt asa, cu adevarat, dar ar putea parea ca sunt complexe, insa noi vom putea sa continuam discutiile noastre.

Asa ca, este o bucurie si o onoare sa putem purta toate aceste discutii cu voi, sa putem patrunde atat de profund.

Sunt incantat, in mod deosebit, in cea mai mare parte, pentru ca nu mai este nevoie de multa procesare. A fost buna un timp. Ati avut nevoie de ea. Ati avut nevoie sa stiti ca erati iubiti, in mod absolut. Acum insa, putem lucra impreuna. Putem avea bucuria si experienta Noii Energii si asta este ceea ce doreste sufletul.

Ne vom aduna luna viitoare, dar intre timp, vom avea intalnirile noastre obisnuite si frecvente de pe Noul Pamant, din celelalte taramuri.

Va rog sa continuati sa tineti un jurnal al viselor voastre. Eu stiu, Shaumbra, ca voi sunteti incapatanati cand vine vorba despre partea cu tema, insa eu va cer atat de putin. (rasete)

Continuati sa tineti un jurnal al viselor voastre, scrieti-le, pentru ca visele voastre nu sunt ceea ce credeti voi ca sunt. Nu sunt doar vise. Modul in care le interpretati sau cel in care ele vin in aceasta realitate, se schimba. Voi nu le luati in considerare, deoarece ganditi ca sunt doar o multime de simboluri nebunesti, insa visele sunt foarte reale. Modul vostru de a le intelege se schimba. Iar daca voi tineti un jurnal sau le notati, veti descoperi foarte repede, cum visele voastre nu sunt diferite de starea voastra de veghe si ca veti incepe sa intelegeti cand va spun, ca voi deveniti fara timp si spatiu.  

Asta au realizat Maestri – au devenit fara timp, fara spatiu. Nu conteaza. Eu Sunt Ceea Ce Sunt. Asta este tot ce conteaza.

 

Tema pentru acasa

Data viitoare cand ne vom aduna pentru intalnirea noastra de dinainte de Sfantul Valentin, as dori ca fiecare dintre voi sa se imbrace ceva mai elegant. Va rog! Sa nu aratam ca si cum am fi duminica, la targul de vechituri. (rasete)

LINDA: Duminica la targul de vechituri?!

ADAMUS: Asa ca, dragi prieteni, va rog, tema pentru data viitoare este sa va imbracati putin mai elegant, iar eu va voi explica de ce, mai tarziu.

Astea fiind zise, va rog sa intelegeti ca totul este bine in intreaga creatie. Prin urmare, voi sunteti Dumnezeu de asemenea, iar Eu Sunt Adamus al Domeniului Suveran.

Si asa este. (aplauze)