MATERIALELE CERCULUI CRIMSON
Seria Maestrilor
Shoud 6: Experimentand Eu Sunt– Realizat de ADAMUS, transmis prin Geoffrey Hoppe 
Prezentat Cercului Crimson in data de 6 februarie 2010
www.crimsoncircle.com; www.shaumbra-in-hd.ro;

Eu sunt ceea ce sunt, Adamus al Domeniului Suveran, impreuna cu voi fiecare pas de-a lungul drumului.

(Adamus face o respiratie adanca) Asa ca ne luam cateva minute aici si pur si simplu simtiti-va energia, dati-va voie sa o simtiti pe a mea. Si, ti-am spus in ultimul timp ... (audienta rade pentru ca Adamus se refera la melodia ce tocmai a fost cantata) ca te iubesc, David?

Deci, noi incepem cu niste muzica frumoasa in aceasta zi – impreuna cu voi fiecare pas de-a lungul drumului. Ar trebui sa creem un cantec impreuna (adresandu-se lui Ralph, muzicianul) – „Fiecare pas de-a lungul drumului”. Da? De acord?

RALPH: Sa o facem.

ADAMUS: Okay, da-i drumul. (rasete; Ralph gesticuleaza catre orga) Da, intr-adevar! (rasete si aplauze in timp ce Adamus fredoneaza)

RALPH: (Ralph incepe sa cante la orga si din voce) Fiecare pas de-a lungul drumului sunt cu tine; (Adamus il intrerupe) Fiecare pas de-a lungul drumului ...

ADAMUS: Eu vroiam sa cant. (multe rasete)

Poate ca tu ai fost cu Letterman (prezentator renumit); Eu am fost Marea Fratie Alba(grup de fiinte supranaturale). Intrece asta! (mai multe rasete)

RALPH: Poti sa fredonezi cateva note?

ADAMUS: Am fost in cateva baruri, dar eu niciodata nu fredonez! Si Ralph, unde este tonul tau? Ba-doom!

Nu, intr-adevar. Continua „Fiecare Pas de-a Lungul Drumului”.

RALPH: Deja am facut-o!

ADAMUS: Nu, nu, nu, nu. Te rog, te rog, putin acompaniament?

RALPH: Okay ...

LINDA: Scuze, Ralph. (Ralph incepe sa cante)

ADAMUS: Acum, mmm ... pauza. Te-am auzit vorbind cu Cauldre inainte sa incepem, si tu ai zis, „Sper ca Adamus sa nu aiba nimic ascuns in maneca azi.” (multe rasete) Nimic in maneca, dar ...

RALPH: Oh, nu.

ADAMUS: Oh, draga Ralph, tu ai cerut-o. Asa ca ... (Adamus incepe sa cante)

Fiecare pas de-a lungul drumului, fiecare moment din zi ... Oh Cauldre, poti sa o faci ... (El incepe sa cante mai tare)

Fiecare pas de-a lungul drumului! (multe aplauze si aclamatii)
Fiecare moment din zi
Eu sunt indragostit de mine. (rasete si aplauze)

RALPH: (cantand) El este indragostit de el. (multe rasete de la Adamus si audienta) Fiecare pas de-a lungul drumului ...

LINDA: Acum stiu de ce, serios, inainte ca Geoff sa vina era destul de zapacit si nu stia cu adevarat de ce. Iar aceste ultime doua minute m-au clarificat complet de ce era asa de zapacit! (mai multe rasete)

ADAMUS: (razand) Oh, trebuie sa ma intorc in Cauldre. El este putin socat de toate astea. Asa ca voi bea putina apa, putina respiratie aici. De fapt, ar trebui sa colaboram. Ar fi minunat. (Adamus incepe sa fredoneze cantecul)

Ah, asadar, dragi Shaumbra, iata-ne aici, intr-adevar cu voi fiecare pas de-a lungul drumului. Si probabil ca v-am spus de-a lungul acelor pasi ca eu intr-adevar va iubesc. Noi avem momentele noastre. O mica ... oh, o mica provocare intre fiecare. Iar eu stiu ca acum este cea mai interesanta perioada a vietii voastre, vreodata. Nu inseamna buna, nu inseamna rea; pur si simplu este cea mai interesanta perioada a vietii voastre, vreodata.

Pentru ca acum ati trecut de gros-ul procesatului. Toate aceste vechi rani si probleme – Tobias, zece ani de procesare – cam putem sa le dam drumul. Inca mai este energie reziduala. Inca mai sunt unele rani care dor, si inca mai exista probleme care le aveti cu voi, lucruri care apar, dar in mare parte am trecut de asta.

Uneori acea seductie va atrage inapoi in unele vechi probleme. Este seducatoare. Uneori este distractiv sa mergeti inapoi in energia de victima, uneori chiar distractiv sa va intoarceti in acea energie a „Eu pur si simplu nu stiu ce ar trebui sa fac acum. Nu am nici o idee, Adamus”. Asta e ce aud de la voi foarte des. „Nu stiu cum sa fac fata la asta”. Pe bune. Vreau sa zic, pe bune. Chiar nu stii? Sau este doar acea parte care va trage inapoi, pentru ca uneori este de fapt mai usor decat sa va luati responsabilitatea. Uneori este mai usor decat sa acceptati cine sunteti. O parte din voi vrea – vrea cu adevarat – acea iluminare. O parte din voi vrea cu adevarat sa experimenteze Eu Sunt. Dar ... dar voi trebuie sa nu o vreti destul, altfel ati avea-o. Adevarat? Adevarat.

Uneori, dragi Shaumbra ... oh, va rog sa nu primiti asta cu vreo ofensa, dar uneori voi sunteti ca niste alcoolici spirituali. Uneori voi pur si simplu trebuie sa continuati sa va intoarceti pentru inca un pahar, iar voi stiti ce va v-a face. Va intoarceti pentru acea inca un pahar de niste vechi neimpliniri spirituale pe care le-ati avut, cercetarea si cautarea. Iar voi stiti ca sunteti dincolo de toate acestea acum, dar exista o parte din voi care spune „Doar inca un pahar ... inca un pahar din acea Energie Veche, cum ca „Sunt ranit; Sunt doar un om; Eu chiar nu stiu raspunsul si eu nu sunt sigur ce ar trebui sa fac acum, asa ca trebuie sa ma bazez pe guru si vechi, vechi carti si cursuri” - si totul in afara de a experimenta Eu Sunt”. Totul in afara de aceasta.

Dar totusi acea parte din voi care stie ca exista timpul chiar acum. Exista cu adevarat timpul. Dar de asta noi stam aici, in acest fel.

De fapt eu nu am multe de zis azi (rasete), dar o voi face.

LINDA: Okay.

ADAMUS: Dar o voi face. (rasete)

LINDA: Ai putea sa-l complimentezi pe Geoffrey asupra ...

ADAMUS (intrerupand-o): Intr-un moment. (rasete) Dar va voi spune ce voi zice, iar apoi voi vorbi putin si ne vom distra impreuna, iar apoi va voi spune din nou ce am zis, despre ce este vorba cu toate astea chiar acum, in acest moment. Aceasta sesiune pe care o avem impreuna in aceasta luna a iubirii, acest spatiu pe care l-am creat impreuna, este pentru a va permite voua insiva sa experimentati Eu Sunt intr-un fel pasional al Noii Energii.

 

Experienta

Eu pot face desene. Putem avea lungi discutii si prelegeri si dezbateri, despre despre ce este aceasta sesiune este ca acum sa va dati voua experienta Eu Sunt-ului pasional intr-un fel al Noii Energii. Iar aceasta se va intampla, poate ca pentru unii dintre voi astazi, poate in aceasta luna ce va veni, dar se va intampla.

Chiar acum – cu calauzirea lui Kuthumi si a multora care se afla in Consiliul Crimson si a voastra si a voastra tuturor care priviti online – noi creem experienta lui Eu Sunt.

Uneori mie nici nu imi place sa trebuiasca sa folosesc cuvinte ca sa spun ca veti avea o experienta, a ce? Noua Energie, Eu Sunt, constienta de sine, iubire de sine – nici nu imi place sa folosesc cuvantul uneori, dar voi veti avea acea experienta. De asta ne-am adunat impreuna toti aici.

Asa ca voi vorbi pentru un timp. Deasupra si dedesubtul discutiei vor fi energiile care curg inauntru pentru a permite acea experienta sau experiente, acum sau in zilele ce vor urma. Iar experienta va fi profunda si personala si foarte a Noii Energii. Iar asta va va da o degustare a ce ati cautat pentru asa de mult timp. Asta va va da un indiciu a ce facem noi aici. Asta va va da acea mica esenta, acea baza pentru tot ce vom face de aici incolo.

Noi am vorbit cu voi in ultimele cateva luni despre Noua Energie. Eu am dat niste principii pe aceasta tabla despre ce este energia, iar acum vom merge efectiv in experimentarea acesteia. Iar lucrurile pot deveni putin, ceea ce voi ati numi, nebunesti. Lucrurile din viata voastra vor lua cotituri si intorsaturi. (sunet de vaicareala in audienta)

Ah, vedeti voi, din prima este „Oh nu! Nu! Mai multe cotituri si intorsaturi”. Dar ce-ar fi daca ... ce-ar fi daca acele cotituri si intorsaturi ar fi ca nimic din ce ati trecut pana acum? Ce-ar fi daca ele nu ar fi traumatice? (audienta raspunde cu aclamatii si aplauze) Ce-ar fi daca nu ar implica ciocniri cu alti oameni din viata voastra, si lectii despre abundenta, si a va testa in legatura cu propriul merit de sine, si provocare? Ce-ar fi daca ceea ce veti experimenta nu ar trebui neaparat sa aiba acele caracteristici?

Observati cand eu spun „schimbare” si cand eu spun „ajustari in viata voastra”, ce vreti voi sa faceti? Sa va intoarceti la confort, care este de asemenea Energie Veche, care este de asemenea lucrul din care voi ati incercat sa iesiti. Ati incercat foarte tare sa iesiti din asta. Poate pentru ca ati trait cu iluzia ca schimbarile pe care le-ati avut in viata voastra pana acum sunt negative, rele, provocatoare sau, ceea ce voi ati spune, „Sunt nasoale”. (rasete) Dar, voi stiti, este doar energie, asa cum invatam in unele clase acum. Este doar energie. A fost felul in care voi o interpretati. Puteti lua orice – ceea ce voi ati numi forte rele sau negative - si sa le transmutati in energie pura ca sa va serveasca. Nu mai trebuie sa fie rau, nu mai trebuie sa fie provocator, si cert nu mai trebuie sa fie o lectie.

Asadar, veti trece prin experienta. Va schimba lucruri in viata voastra – pentru unii dintre voi intr-un mod foarte, foarte profund, foarte profund - si nu trebuie sa doara. Nu trebuie sa va macine umanitatea. Nu trebuie sa fie dureros emotional.

Deci, daca sunteti gata, vom merge acolo. Vom merge acolo. Voi dati din cap, voi ziceti „Da” ... ati observat cum eu nu am luat intrebari de asemenea, din inadins (chicotind), deoarece foarte des voi aveti acele raspunsuri inauntrul vostru, iar intrebarile si raspunsurile ar deveni plictisitoare. Vom reveni in curand sau mai tarziu, aproape ca a fost o tendinta de a insista asupra a ceea ce era gresit in loc sa aruncati o privire la ceea ce merge cum trebuie cu adevarat. Deci toate modalitatile de a spune ca suntem pregatiti pentru experimentarea Noii Energii, acum.

Respirati adanc si haideti sa incepem sa mergem acolo. Si nu seamana cu nimic din ce ati gandi.

Asa ca da, si intr-adevar, Linda din Esa, ca raspuns la comentariul tau, ce grup aratos avem astazi aici. Kuthumi ar fi – este – foarte mandru de voi toti, aratand foarte, foarte bine.

Un Shaumbra Special

Si iti voi cere sa ne faci o favoare aici, Kay (adresandu-se unei femei din audienta). Vrei sa vii cu mine, te rog? Ia-ti toate accesoriile de aici (Adamus ii ia lucrurile), si iti voi lua una dintre apele tale pentru ea – le voi lua pe amandoua pentru ea - si daca vrei, te rog, vino. (Adamus o conduce pe Kay catre randul din fata unde sunt doua scaune libere)

Poftim. Ai de ales intre Ralph si David. (Ea se aseaza langa David) David. Okay. Poftim. Ai rabdare cu mine un moment ...

Asa ca, o vom ruga pe Hildegard sa ni se alature in scaun. (Adamus pune o poza a lui Hildegard pe scaunul eliberat de Kay. Era scaunul in care Hildegard statea de obicei la fiecare Shoud, dar ea a facut trecerea cu 14 ore inainte, dupa o boala scurta)

LINDA: Oh, multumesc foarte mult. (aplauzele audientei)

ADAMUS: Iar ea foarte intentionat a ales chiar inainte de intalnirea noastra sa treaca dincolo. Ea a vrut sa fie aici, iar ea nu ar fi putut sa fie aici in corpul ei fizic. Ea a vrut sa fie aici asa ca si-a permis sa treaca dincolo, a permis energiei sale sa fie cu noi astazi. Si iti multumesc, Kay.

Stiti voi, este un lucru uimitor cand un Shaumbra trece dincolo acum, vine pe partea cealalta. Veti observa asta in minunatul exemplu a lui Hildegard. Ea nu a amanat. Nu s-a retinut. Ea nu a avut o boala lunga si trista. S-a intamplat repede. Ea a fost atat de impacata - inca este impacata – cu ea incat ea pur si simplu a putut sa dea drumul. Ea nu a trebuit sa se lupte cu procesul mortii. Ea nici nu trebuit sa se intrebe cum sa rezolve toate detaliile din viata ei, pentru ca ea stie ca se vor rezolva singure. Intotdeauna o fac. Nu ar fi uimitor sa fiti in corpul fizic si sa stiti asta si sa aveti incredere in asta?

Asa ca Hildegard a trecut dincolo foarte usor. Iar mesajul pe care ea m-a rugat sa-l impartasesc cu fiecare dintre voi este ca moartea este un proces frumos. Voi va temeti foarte tare de moarte, pentru ca este a da drumul a cine ati crezut ca sunteti, a elibera identitatea, dar intr-un fel nu o faceti cu adevarat. Tranzitia catre cealalta parte poate fi, asa cum stie Hildegard, absolut minunata. Nu trebuie sa fie trista. Nu trebuie sa fie inspaimantatoare. Nu trebuie sa fie dureroasa. Ea de fapt a facut exact ce am discutat in Dreamwalker Death – a face alegerea, eliberand si dand drumul.

Iar Hildegard, stand cu noi astazi aici, energetic, inca foarte mult conectata cu corpul fizic si caile umane pentru ca au trecut doar cateva ore de cand a plecat, a vazut ca procesul mortii este de fapt foarte frumos, o transformare uimitoare, o alchimie uimitoare a energiei. Si asa cum am mai spus de multe ori, nasterea este mult mai dificila. De asta plang copiii. Nasterea inseamna uitare, in foarte multe cazuri – a uita de ce ati venit aici. Nasterea inseamna o lunga viata inainte. Nasterea inseamna sa trebuiasca sa suportati familia biologica pe care ati ales-o in graba, foarte des. (rasete) Nasterea inseamna a trebui sa ajungeti din urma societatea. Asa ca moartea este de fapt mult mai usoara. Moartea este de fapt mult mai usoara, iar atunci cand realizati asta, restul vietii voastre poate fi mult mai dinamic.

Voi realizati cat timp petrec oamenii ingrijorandu-se si evitand moartea? Se va intampla, intr-un fel sau altul. Cantitatea de energie care este consumata si numarul de decizii pe care voi il faceti datorita fricii de moarte – cand in realitate, moartea este un proces frumos.

Intelegerea mortii va va ajuta sa traiti mult mai bine pe Pamant cand inca sunteti aici, in timp ce considerati ca sunteti aici. Intelegerea mortii va elibera unele dintre aceste frici si va va permite sa traiti, va va permite sa va creati realitatea.

Asadar Hildegard intra astazi pentru a va instiinta pe toti ca a fost o tranzitie frumoasa. Instant, cand a lasat corpul fizic, ea s-a trezit pe partea cealalta, asa cum stia ea ca va fi, frumos, plin de bucurie, i-a intalnit pe Tobias, Kuthumi, pe mine. Fara remuscari, fara nevoie nedorite sau dorinte, pentru ca atunci cand a plecat, ea a eliberat totul.

Asa ca acum, interesant, Hildegard si cativa alti Shaumbra care se afla in tranzitia lor chiar acum se afla aici ca sa lucreze cu voi. Multi dintre voi ati cunoscut-o. Multi dintre voi de aici ati cunoscut-o personal, iar ea se afla aici ca sa lucreze cu voi – nu ca un ghid, nu ca un guru, ci aici ca sa lucreze cu voi ca noi restul – fiecare pas de-a lungul drumului.

Este un timp uimitor pentru voi si pentru noi, deoarece chiar acum este prima realizare a Noii Energii pe Pamant. Chiar aici. Voi ajunge la asta intr-un moment, dar cateva comentarii pe masura ce continuam.

 

Fiti Constienti

Deci, v-am rugat sa va imbracati special. V-am rugat sa fiti siguri ca nu aratati ca si cum v-ati duce la Piata Fermierului sau la Piata de vechituri Duminica, iar voi v-ati descurcat chiar bine. Apreciez. Deci de ce v-as ruga sa faceti asta?

Si apropo, un scurt comentariu pentru voi toti. Acum, voi v-ati imbracat special dar acum, in loc sa aratati ca si cum v-ati duce la targul de vechituri Duminica, pare ca va veti duce la biserica. (rasete si Adamus chicoteste) Si, dragi Shaumbra, imi place foarte mult, si voi explica intr-un moment scopul acestei experiente, dar unul dintre lucrurile pe care va incurajez sa-l faceti este sa fiti constienti.

Vedeti voi, foarte des, fie ca mancati ceva sau voi doar ... voi mancati inconstient. Voi pur si simplu stati la masa si bagati mancarea inauntru. Vom schimba asta acum. Este vorba despre a fi constienti.

V-am rugat sa va imbracati special pentru azi, ca sa fiti constienti. Foarte des voi va puneti uniforma – ce poarta toata lumea. O puneti pe voi, nici nu sunteti constienti, in afara de atunci cand e o zi buna, chiar daca sunt hainele voastre largi sau cele mulate. (ceva rasete) Dar a fi constienti de corpul vostru chiar si prin modul in care va imbracati va fi important.

constienta. Realizati cate ganduri si actiuni si alegeri faceti voi intr-o zi in care voi nu sunteti cu adevarat constienti, voi sunteti in principiu inconstienti – nu tu, Tom (Tom spune „Multumesc”) dar aveam nevoie sa ma sprijin de cineva (Adamus se sprijina de Tom) – unde voi nu sunteti cu chiar constienti de ce anume mancati, de ce ziceti, de ceea ce ganditi, de cum reactionati? Pentru a incepe cu adevarat aceste experiente ale Noii Energii, va fi vorba despre a fi constienti. Asa ca eu va voi bate la cap in legatura cu asta, la fel si Hildegard, la fel si Kuthumi, ca sa fiti constienti.

Ce mancati? Nu este ca mancatul este bun sau rau. Sunteti constienti ca mancati? Uneori nu sunteti! Uneori la timpul prescris va asezati, mancati. Ii va fi foarte greu Noii Energii sa se integreze in corpul vostru in acest fel.

Fiti constienti la cum va imbracati, cum aratati, cum va iubiti pe voi insiva, cum aveti grija de voi. Fiti constienti de respiratia voastra. Imi pare rau sa o zic, dar multi dintre voi respirati inconstienti. Aandrah, corect?

AANDRAH: Da.

ADAMUS: Da. Da. Voi ati respirat, dar ati transformat-o in noua meditatie. Nici nu mai stiti ca o faceti. Cineva v-a spus sa o faceti asa ca voi acum doar respirati spunand „Okay, trebuie sa respir pentru inca 10 minute”. Daca faceti o respiratie – o respiratie - si daca este umpluta de constienta (Adamus face o respiratie lunga si adanca), este tot ce aveti nevoie. Tot ce aveti nevoie. Ati putea sa respirati o ora inconstienti, trecand prin miscari si actiuni si nu face prea mult.

Fiti constienti de lucruri, cum comunicati cu altii. Ati observat, uneori gura voastra ajunge la a-si face treaba ... exista o legatura haioasa intre creierul vostru, mintea voastra si gura voastra. si pur si simplu merge. Opriti-va un moment. Cum comunicati cu altii? Ar trebui sa fie din inima mai intai. Ar trebui sa fie din esenta voastra mai intai, iar apoi cuvintele doar curga ca sa se potriveasca. Dar, voi stiti, foarte des este de aici din cap, afara pe gura si iata ca iese.

Fiti constienti cum conduceti o masina. Acum, nu zic sa va ganditi la tot. Este o diferenta intre a gandi si a fi constienti – diferenta subtila, dar este o diferenta. Nu spun sa va judecati sau sa va criticati – chiar deloc – ci sa fiti constienti.

Cum ma ascultati pe mine chiar acum? Voi spuneti, „Ei bine, nu stiu, cum o fac intotdeauna. Stand aici, ascultand”. Ah, fiti constienti pentru un moment. De unde ascultati? Cum o ascultati? Voi ascultati doar de la acel nivel mic, doar ca sa va intre in urechi, sperand ca ceva sa se depuna, sperand sa intelegeti ceva din asta? Sau ascultati cu inima voastra, cu toata fiinta voastra, cu pasiune?

Incepeti sa fiti constienti. De asta v-am rugat sa va imbracati special.

Acum, imbracat special – eu nu am spus sa purtati o cravata sau un sacou, dar cred ca asta a fost intelegerea lui Cauldre de a se imbraca special. Apropo, mi-ar placea ca voi sa va imbracati de acum inainte, intr-un fel sau in altul – daca alegeti. Desigur, aici este Shaumbra; veti incalca regulile oricum. (rasete) Imbracati-va special. Asa ca unii dintre voi va imbracati ca si cum ati merge la biserica, ceea ce nu este in mod sigur.

Imbracati-va special. Ce inseamna asta? Oh, voi va imbracati de Halloween. Va puneti costume. Va puneti costume.

LINDA: Ai grija ce iti doresti. (rasete)

ADAMUS: Ce ar fi sa va imbracati in unele haine din celelalte epoci. Da!

LINDA: Ai grija.

ADAMUS: Sa va imbracati ca o fiinta din viitor. Sa va imbracati ca o prostituata. (audienta ofteaza) Iar acum pentru doamne – asta era pentru barbati (multe rasete) – pentru doamne, orice doriti. Dar voi stiti, am mai vorbit despre asta, iesirea din vechile rutine. A iesi din vechile rutine si a interpreta putin. A interpreta. Eu interpretez cand sunt cu voi. Doamne Dumnezeule, voi credeti ca asta sunt eu cu adevarat? (Adamus rade)

SHAUMBRA: Da.

ADAMUS: Da, da, este partial. Dar imi dau voie sa fiu flexibil in rolurile mele. Cand ma adresez catre Shaumbra este foarte diferit fata de cand ma adresez altora. Cand ma adresez voua personal este foarte diferit cum este chiar acum, voi stiti. Deci prin a va imbraca special din cand in cand, iesind din vechile uniforme, vechile roluri, va trimite un mesaj incredibil catre restul vostru. Puteti fi orice doriti. Orice doriti. Distrati-va cu asta.

LINDA: Pe bune?

ADAMUS: Absolut. Absolut, si se va simti putin ciudat la inceput, pentru ca va ganditi ca exista anumite feluri in care ar trebui sa va imbracati. Voi spuneti, „Voi merge la Crimson Circle astazi, voi purta blugi si un tricou. Acesta este felul in care ar trebui sa ma imbrac”. Imbracati-va cum doriti.

LINDA: Pe bune.

ADAMUS: Jucati. Absolut.

EDITH (din audienta): Putem sa fim dezbracati?

ADAMUS: Uh, eu pot fi dezbracat. Nu stiu daca Cauldre vrea sa fie, dar ... (Adamus chicoteste) Si, draga Edith, am fi incantati daca te-ai costuma – nu in jos, ci in sus.

Deci, dragi Shaumbra, unde mergem cu asta? Asa cum am spus, noi doar batem pasul pe loc aici. Deci aduceti inauntru aceasta energie a experientei.

LINDA: John, se inregistreaza asta?

ADAMUS: Deci, constienta. Constienta in legatura cu ... cum va iubiti pe voi? Ei bine, probabil ca nu o faceti. Voi cumva aveti grija de voi. Un fel de ingrijitor, dar cum va iubiti pe voi? Fiti constienti. Ce faceti pentru voi? Ce faceti ca sa va ingrijiti si sa va iubiti pe voi?

Va treziti vreodata dimineata, mergeti la oglinda si ziceti, „Te iubesc, neconditionat”? Nu. V-ati simti ... ei bine, da, pe voi. Dar majoritatea dintre voi va veti simti putin ciudat facand asta. Ma bucur ca te-ai intors (catre Deb). Majoritatea va veti simti putin ciudat facand asta. Vi s-a spus ca este narcisist. Ei bine asta este ciudat, a nu fi capabil sa va uitati in oglinda si sa spuneti „Te iubesc, neconditionat”.

Incepeti sa deveniti constienti de lumea din jurul vostru. Ati evitat-o pana acum, probabil cel mai bun potential. Voi ati avut nevoie sa treceti prin aceasta eliberare a multor lucruri, dar v-ati inchis de la lume. Veti fi ... ei bine, de fapt voi incepeti sa fiti si veti continua sa fiti o parte foarte importanta a lumii si a ce se petrece in ea.

Incepeti sa fiti constienti nu doar de a citi titlurile dramatice, dar ceea ce se petrece de fapt. Ce se petrece in Haiti? Voi ziceti devastare, dar ce se intampla de fapt?

SHAUMBRA: Schimbari de energiei.

ADAMUS: Schimbari de energie, absolut, si Vechea Energie care a fost demult ingropata vine la suprafata, si va lua loc peste tot in lume.

In Haiti chiar acum – a cauzat multa atentie din partea lumii sa se focuseze aici. A avut multa Energie Veche – energie intunecata – probleme, si iese la suprafata. A atras atentia lumii. A atras constiinta umanitatii intr-un fel foarte frumos. Dar dati voie cu adevarat constiintei voastre sa mearga inauntru si sa fiti constienti de ce altceva se intampla.

Eliberare de Energie Veche, da. Tiparele schimbatoare ale vremii despre care a vorbit Tobias anul trecut, se petrec. Tiparele vremii si-au inceput adevaratele schimbari anul trecut, o schimbare in tot, de la grilajele magnetice, ambele fizice si non-fizice; schimbarea efectelor gravitationale; schimbarea polilor, iar acum vedeti manifestarea unei vremi cu adevarat interesante, iar asta va continua. Nu inseamna „rau”, nu inseamna ca lucrurile trebuie sa fie devastate.

Vremea din Washington din acest weekend probabil ca ar putea fi un nou record de zapada. Ce lucru frumos asupra Washington-ului. De ce? Pentru ca opreste totul pentru un moment. Le opreste. Inchide totul, iar daca este vreun loc din lume unde totul trebuie sa se opreasca, este Washington. (audienta aclama in aplauze) Iar asta nu este o afirmatie politica; este una energetica.

Ceea ce se intampla este ca oamenii intra intr-un ciclu, intr-o frenezie. Voi stiti asta din viata voastra personala. Nu va puteti opri. Nu stiti cum sa va opriti. De cate ori, doar in ultimii ani, ati invitat un eveniment in viata voastra doar ca sa va opreasca – un accident de masina, o boala, ceva trauma, pierderea slujbei – pentru ca nu stiati cum sa va opriti? Erati prinsi intr-un tipar. Ati incercat sa va opriti, dar pur si simplu nu se intampla. Asa ca uneori chemati un eveniment extern. Uneori o lume sau o tara va chema un eveniment ca o furtuna de zapada. Totul se opreste.

O furtuna de zapada este frumoasa, foarte pura. Aceasta pur si simplu pune o patura peste tot pentru un moment. Asta face ca oamenii sa se incetineasca, sa reflecteze, sa iasa din frenezia lor. De fapt sunt unele lucruri energetice foarte interesante ce se petrec in toata coasta de est chiar acum.

Vedeti cum acea zona invita o schimbare, dar nu trebuie sa fie un cutremur sau un uragan. Schimbarea poate veni in cai minunate, si poate veni in acel fel in viata voastra de asemenea. Puteti avea putina furtuna de zapada sau puteti avea un cutremur. Chiar depinde numai de voi.

Fiti constienti chiar acum de ce se petrece in lume. Acum, eu nu vorbesc despre a intra in politica titlurilor si a dezbaterilor, ci schimbarile si modificarile. Motivul este pentru ca voi literalmente ajutati la aducerea inauntru a primelor caracteristici ale Noii Energii. Voi ajutati la crearea schimbarilor in constiinta, care pun la dispozitie noi potentiale pentru toti. Asa ca este timpul sa incepeti sa fiti constienti de ce se intampla in lume chiar acum.

Tehnologia este un domeniu cu care unii dintre voi nu sunteti confortabili. Voi nu trebuie sa stiti stiinta sau programarea calculatorului sau matematica tehnologiei, ci intelegeti pentru un moment energia.

 

Schimbarile ale Constiintei

Au existat cateva schimbari majore in constiinta, una imediat dupa Al Doilea Razboi Mondial – o mare schimbare a constiintei – urmata de schimbari in tehnologie. A fost inca o schimbare la inceputul anilor `60 – o uriasa schimbare in constiinta – care a deschis usa din nou pentru avansari tehnologice.

Priviti ce s-a intamplat la sfarsitul anilor `60 si inceputul anilor `70 in ceea ce priveste explozia de noi tehnologii. Uneori a trecut ceva timp ca sa ajunga la voi, dar constiinta vine prima iar apoi lucruri precum tehnologia si stiinta si afacerile si guvernul, urmeaza.

Au existat alte schimbari mai mici, schimbari in constiinta de-a lungul anilor, putin aici, putin acolo. A fost o mare schimbare in 2001, asa cum stiti. Nu a afectat asa de mult in acel moment tehnologia cum a afectat valori si principii, si voi merge atat de departe incat sa zic ca schimbarea constiintei din 2001 duce acum la schimbarea practica din finante si guvern, pana la un punct si in religie. Asadar, evenimentul, schimbarea din constiinta de atunci, se manifesta acum, si ati vazut-o in lucruri ca pietele financiare din lume, si o veti vedea si mai mult in schimbarile guvernamentale din lume.

A mai fost o schimbare in 2007. A trecut neobservata de majoritatea oamenilor din lume, dar s-a intamplat si a fost destul de mare. Si nu a trebuit sa vina ca o furtuna. A venit ca o invitatie de binevenit. S-a numit Saltul Cuantum si majoritatea dintre voi ati participat la asta. Aceasta a deschis usa pentru ca noi tehnologii uimitoare sa vina. Multe dintre ele sunt inca in stadiu de schita. Inca nu au fost implementate.

Dar schimbarile constiintei care au avut loc in 2007 vor duce in cele din urma la solutiile Noii Energii, solutii medicale incredibile, daca putem trece de unele dintre problemele morale religioase – vorbesc de lucruri ca celulele stem – deschideri incredibile in special in una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta umanitatea chiar acum, care este combustibilul, energia. Nu este uimitor ca voi sunteti lucratori energetici care aduceti inauntru Noua Energie, iar lumea se confrunta cu o mare criza energetica? Enorma. Nu este dezbatuta asa de mult. Nu spun ca este o conspiratie, dar oamenii pur si simplu nu vor sa se adreseze faptului ca lumea consuma mai mult combustibil si foloseste foarte mult din resursele sale.

Acum, da, se petrec foarte multe. Dar constienta voastra va va spune, „Ei bine, chiar daca ar mai fi combustibil fosil pentru inca 100.000 de ani, combustibil din titei, nu cumva doar ne poluam mediul? Nu cumva stricam acest dar numit Pamant, pe care Gaia ni-l inmaneaza?” Asa ca, chiar daca ar mai fi foarte multe resurse, bunul simt spune, „Dar daca noi continuam sa folosim in ritmul in care o facem acum, doar vom continua sa ne cauzam probleme cu vremea, cu mediul”.

Asa ca exista unele descoperiri stralucitoare in legatura cu combustibilul, descoperiri tehnologice, imediat dupa colt - in acest an, anul urmator – lucruri uimitoare ca ... si nu, dragi prieteni, nu solar sau vant. Acelea sunt, in opinia mea, distrageri. Distrageri. Foarte, foarte rudimentare.

Exista energie pura, energie uimitoare care este foarte disponibila. Fuziunea la rece. A fost o incercare, a fost un experiment in laborator a fuziunii la rece. A avut foarte mare succes, dar nu l-au putut duplica. Hmmmm. Hmmmm!

Acum, exista aceia care spun, „Ei bine, atunci, nu s-a intamplat cu adevarat si totul a fost doar o pacaleala a presei”. Categoric nu. Experimentul in fuziune la rece care a iesit acum cativa ani de fapt a mers. A produs energie fara vreun produs secundar cu adevarat negativ, precum cel nuclear. Fara vreun produs secundar negativ.

Nu a putut fi duplicat. Nu a putut fi repetat pentru ca ... ? – acum, voi stiti raspunsul la asta.

SHAUMBRA: Este Noua Energie.

ADAMUS: Este Noua Energie! (Adamus pupa acel Shaumbra; rasetele audientei) Da.

Ei de fapt – ei nu o stiu, asa ca transmiteti-le – dar cercetatorii de fapt au fost capabili sa aduca inauntru o suvita avansata de Energie Noua. Cu alte cuvinte, nu a fost totala, dar a fost ca o umbra a Noii Energii. De fapt, ei au accesat-o prin timp si spatiu, iar ei au creat fuziune la rece. Acesta este unul din multele, multele surse ale Noii Energii ce vine inspre voi.

Fiti constienti de tehnologie. Exista – motivul pentru care subliniez asta – exista solutii tehnologice, medicale care sunt chiar pe punctul de a iesi. Ei lucreaza la ele in laborator, dar le lipseste o mica componenta. Ei se afla pe drumul cel bun, dar inca nu sunt acolo. Ei nu vor obtine acea componenta care lipseste sau celalalt mic element frustrant pana cand constiinta se expansioneaza inca putin. Tehnologia, stiinta, intotdeauna urmeaza constiinta.

Deci ce se intampla, dragi Shaumbra, asa cum stati aici, pe masura ce lucram impreuna acum in realitatea voastra personala in Noua Energie, la expansionarea constiintei voastre? Ei bine asta stabileste potentialul pentru toti ceilalti, pentru cei care lucreaza la rezolvarea unora dintre aceste probleme – probleme legate de boala, de energie din combustibil, de problema mediului global. Nu spun ca se incalzeste sau se raceste, dar este nevoie de noi solutii. Munca pe care o faceti cu voi, cu acest grup de Shaumbra, are un impact, face o diferenta. Si de asta eu sunt incantat sa lucrez cu voi in acest fel.

 

Fiti constienti

Deci, fiti constienti chiar acum de ceea ce se intampla in situatia financiara globala. Nu va panicati in legatura cu asta. Nu intrati in conspiratii. Nu incepeti sa strangeti banii. Nu construiti adaposturi subterane – nu ma intereseaza ce va spune Ramtha. (rasete) El va spune dintr-un motiv cu totul diferit, dragi Shaumbra, in care Cauldre imi spune sa nu intru. Deci nu o voi face.

Asadar situatia economica globala de acum este foarte interesanta. Este o re-echilibrare sau o redistribuire a bogatiei. Dar inca are o caracteristica foarte a Vechii Energii – „exista doar atat”. Este o iluzie minunata in care sa intrati. Este o iluzie minunata care sa fie vanduta – „exista doar atat acolo”. Nu-i asa. Exista toata abundenta din lume, dar daca toata lumea ar simti asa, ei bine, atunci nu ar mai putea fi vreun control. Deci fiti constienti de redistribuire.

Nu va ingrijorati ca piata se prabuseste complet. Aia este drama. Este frica. Nu fugiti sa cumparati aur, pentru ca veti vedea ca piata aurului este supra-manipulata chiar acum si poate fi foarte ispititor sa cumparati aur.

SHAUMBRA: Nu te uita la mine.

ADAMUS: Nu, tu vinzi aur.

SHAUMBRA: Eu il vand! (rasete)

ADAMUS: Poate fi foarte ispititor sa vreti sa puneti aur la saltea sau sa va transformati bunurile in aur. Nu, este ... este manipulat. Este o mare sursa de manipulare.

Fiti constienti la ce se intampla cu religiile. Voi vedeti chiar acum aceasta incredibila, cum se zice, controversa sau provocari intre lumile Crestine si Arabe. Fiti constienti ca exista si incepeti sa intelegeti de ce este acolo, ce se intampla cu adevarat. Ce se intampla de fapt? Nu voi intra in asta acum, dar vom reveni la asta mai tarziu.

Si fiti constienti de unde provin alegerile voastre. Fiti constienti de unde vin alegerile voastre. Majoritatea alegerilor provin din emotii. Acum, ati vrea sa credeti ca alegerile voastre sunt intelectuale. Nu sunt. Sunt justificate la nivel intelectual, dar ele sunt emotionale. As zica chiar ca 99.9 la suta din fiecare alegere pe care o faceti este emotionala. Chiar si cand va duceti sa cumparati o masina si ziceti, „Dar o cumpar pentru ca este eficienta la benzina. Scot un pret bun pe ea.” Cumparati masina pentru ca este rapida. Dar, nu, nu,nu,nu,nu. Voi o justificati. O justificati la nivel emotional. V-ati indragostit de ea. Va place pentru un motiv.

Cand incercati sa alegeti chiar si ceea ce va place sa mancati, este bazat pe emotie, voi o justificati cu logica. Incepeti sa fiti constienti cu adevarat de alegerile voastre.

Inainte sa faceti o alegere, opriti-va pentru un moment. Iesiti din minte, opriti-va pentru un moment. De unde vine asta? Alegerile sunt facute din frica, alegerile sutn facute din seductie, alegerile sunt facute, cateodata, dintr-un loc al bucuriei, adevaratei bucurii. NU sunt facute de aici (din minte), orice ati crede. Ele sunt facute din acei factori.

As zice ca aproape jumatate din ele sunt facute din frica. CU alte cuvinte, faceti  o alegere in viata voastra pentru ca va este frica de altceva. Va indepartati de ceva, alegant altceva ca sa nu trebuiasca sa va confruntati frica. Asta nu este o modalitate prea buna ca sa traiti.

Multe din alegerile voastre sunt facute din seductie. Sunteti atrasi in lucruri precum sa fiti victima. De fapt, atrasi in a a avea o zi buna dar simtind ca nu meritati asta si va creati o zi proasta. Sunteti sedusi in drama altor oameni foarte, foarte usor. Intrati in asta foarte usor. Sunteti sedusi in lucruri precum aspectele voastre, parti din voi care va manipuleaza. Sunt vocile pe care le auziti, acele impulsuri ciudate, si astea intra si va ajuta sa facet alegeri, sau va influenteaza in alegerile voastre. 

Unele alegeri sunt bazate chiar pe bucurie sau fericire, dar nu destul. Asa ca incepeti sa va uitati la asta si sa simtiti de unde vin alegerile voastre.

Alegerile ar trebui sa vina dintr-ul loc al suveranitatii, un loc al constientizarii si pentru ca voi vreti. Voi alegeti asta. Asa ca in timp ce aducem aceasta experienta a Energiei Noi in viata voastra, constientzarea va fi un factor cheie. Constienta. Poate va voi innebuni cu rugamintea mea de a fi constienti.

Sunteti o fiinta constiinta, si o fiinta constiinta ar trebui sa fie constienta, dar aceasta constiintizare si constiinta au fost puse intr-o cutie si incuiate si inchise. Acum voi aduce asta la suprafata, sa fiti constienti.

Ce vreti?

Asadar, luna trecuta cand ne-am intalnit v-am intrebat, de vreti? Ce vreti? Haideti sa continuam cu asta chiar acum.

Deci, David, ce iti doresti?

DAVID: Sa imi experimentez si sa simt in profunzine sinele meu adevarat.

ADAMUS: Ok. Nu voi face comentarii. Da. Si Edith, tu ce vrei?

EDITH: As vrea sa stiu cum mai exact sa creez ceea ce vreau.

ADAMUS: Minunat. Multumesc. Mergem la Pete.

PETE: Fiecare persoana care ma intalneste sa se simta acceptata si celebrata.

ADAMUS: Celebrata si acceptata. Minunat.

PETE: Si pentru cei care nu simt asta, le doresc numai bine.

ADAMUS (chicotind): Si acum la Laura.

LAURA: Vreau sa ma joc. Vreau sa ma joc tot timpul.

ADAMUS: Bine. Si acum la Jane.

JANE: Vreau sa fiu in pasiunea mea si sa fac lucrul pentru care am venit aici.

ADAMUS: Excelent, multumesc.Leslie.

LESLIE: Distractie.

ADAMUS: Distractie?

LESLIE: Vreau doar sa ma distrez pana la capat.

ADAMUS: Minunat. Mary?

MARY: Vreau sa imi deschid creativitatea mai mult decat o am acum.

ADAMUS: Suzy?

LINDA: Suzy Schemel!?

SUZY: As vrea sa am noi experiente - sa continui.

ADAMUS: Excelent.

SUZY: Multumesc.

ADAMUS: Si acum la Dave, bineinteles..

LINDA: Dave Schemel.

DAVE: Sa experimentez si sa ma expansionez fara judecata.

ADAMUS: Excelent. Katherine?

KATHERINE: Vreau sa fiu cine sunt eu in bucurie si sa creez si sa iubesc si sa dansez si sa fiu.

ADAMUS: Excelent. Alane?

ALANE: Vreau sa experimentez tot felul de lucruri amuzante si sa calatoresc si sa experimentez asta cu multe tipuri de persoane.

ADAMUS: Holly?

HOLLY: Cred ca vreau, mai mult ca orice, sa experimentez unimea din Unu.

ADAMUS: Kathleen, te-am intrebat luna trecuta si ai spus, „Expresia vesela a vietii. Expansionandu-ma si exprimand,” in mare.

KATHLEEN: Da.

ADAMUS: Intr-adevar. Si am fost atat de impresionat incat am spus, „WTF”

KATHLEEN: Pentru ce este asta.

ADAMUS: De unde vine asta? (rasete)

KATHLEEN: De unde vine asta? 

ADAMUS: Da. De unde provine, pentru ca a fost asa de aproape. Esti aproape, foarte aproape. Si ce alegi luna asta?

KATHLEEN: Acelasi lucru.

ADAMUS: Acelasi lucru, excelent.

KATHLEEN: Vreau doar sa ma bucur de ceea ce sunt, oriunde sunt.

ADAMUS: Excelent. Ok. Super, multumesc.

KATHLEEN: Cu placere.

ADAMUS: Asadar am intrebat acum, ce anume vreti? Doua luni la rand. Interesante raspunsuri. Nu neaprat cele adevarate, dar raspunsuri interesante, pentru ca, dragi Shaumbra, in primul rand, daca ati fi vrut-o cu adevarat, ati avea-o, cum am mai spus. Daca ati fi vrut-o cu adevarat. Asa ca multe din aceste dorinte vin din minte. Multe din dorintele voastre reale sunt pentru nevoile voastre umane ca sa fie indeplinite.

Ceea ce vreti voi cu adevarat acum este sa iau o piatra si sa o transform in aur. Chiar ati vrea asta. (Audienta zice, Da!) Si asta este seductie. V-ar distrage. V-ar distrage in mod sigur, si v-ati petrece restul vietilor incercand sa va dati seama cum am facut asta.

LINDA: Dar oamenii vor sa stie daca este chiar asa de gresit?

ADAMUS: Nu gresit – o distragere, si asta nu este motivul pentru care ati ales sa fiti aici.

Haideti sa ne intoarcem la nevoie voastre. Si premisa discutiei noastre aici astazi este ca de fapt nu stiti ce vreti. Cu adevarat nu stiti. Ziceti niste cuvinte si se simt bine. Dar chiar si pentru cei care au impartasit, nici chiar voi nu stiti ce inseamna ele. Cea mai mare problema este ca noi avem – lucrez cu voi, unu la unu, la fiecare pas- este ca voi nu stiti ce vreti. Nu stiti. NU aveti nici cea mai mica idee, si se schimba in fiecare zi.

Va petreceti viata incercand sa va dati seama ceea ce vreti. Intr-o zi este ceva, in alta este altceva. Si apoi intrati in depresie si va suparati si va frustrati pentru ca nu stiti ceea ce vreti.

Va lasati condusi de ceea ce credeti ca ar trebui sa vreti. Voi sunteti...(Adamus ofteaza) voi intrati in multe rutine si in capcane, pentru ca voi vreti „asta” intr-o zi, voi vreti „asta” urmatoarea zi. Intr-o zi, prioritatile voastra, credeti voi, sunt  nevoile umane – voi vreti lucruri in viata voastra- si in ziua urmatoare sunt nevoile spirituale. Nu stiti ceea ce vreti.

Si vestea cea buna este ca sunteti exact acolo unde trebuie sa fiti. Exact acolo unde trebuie! (audienta aclama si aplauda) Ce ar trebui sa inseamna asta? Intrebare excelenta. IN primul rand, haideti sa luam o respiratie adanca si sa spunem, „Multumesc lui Dumnezeu” (audienta zice, „Multumesc lui Dumnezeu) Multumiti-va voua. Sunteti exact acolo unde ar trebui sa fiti in chestia asta – nestiind ceea ce vreti.

Poate parea o dilema si poate sa strice o zi buna (rasete), dar este absolut potrvit. De ce? Pentru ca ati trecut prin metamorfoza, o schimbare de la a fi doar om, de la perceptia voastra ca sunteti doar om; ati trecut de la o paltforma de baza a vechilor nevoi umane – nevoia de a fi iubit si acceptat de ceilalti, nevoia de a avea bani in buzunarul vostru, ceva mancare pe masa, un job care sa va dea un grad de respect, nevoia voastra de a avea sanatate fizica.  Aveti nevoie sa aveti macar un grad de confort cu voi insiva. Nu trebuie mult, doar putin. Nivelul general de confort cu voi insiva este cam atat (adamus isi tine degetele 1 cm departate). Ar trebui sa aveti confort total cu voi insiva, o usurinta totala cu voi insiva.

Asadar ati trecut printr-o tranzitie imensa – nu mai sunteti doar oameni cu nevoi umane, ci acum permiteti divinului, Dumnezeului interior, sa iasa. Nu mai vine din exterior. Acesta vine din interior.

Permiteti aceasta integrare a umanului si divinului in acest moment – nu mai este o filozofie, nu mai sunt doar cuvinte, nu mai sunt doar un grup de studiu la care va duceti o data pe luna si apoi uitati de asta cand va intoarceti in lumea voastra - ci de fapt permiteti cu adevarat. De fapt chiar o faceti.

Astfel, in acest proces al tranzitiei, aceasta  integrare, tot ce ati crezut ca ati vrut va deveni confuz. Tot ceea ce ati tinut important pentru voi se schimba. Orice teluri viitoare nu mai u nici o insemnatate pentru voi. Ceea ce ati crezut ca este pasiunea voastra deodata nu mai are asa mult entuziasm. Ceea ce ati crezut ca vreti nu mai stiti daca mai vreti asta.Puteti spune cuvintele. Puteti sa spuneti ceva destul de dragut, dar pana maine se va schimba. Se va schimba in mod sigur. Se va schimba cu siguranta pana maine – si asta este un lucru bun. Chiar este. Nu este nimic in neregula cu voi. Nu este nimic gresit daca acea dorinta, ceea ce vreti, se schimba in fiecare zi. Si ar trebui. Ar trebui.

In acest ciclu prin care treceti chiar acum, ar trebui in mod absolut. Asa ca va rog sa va iubiti. Exista o cantitate uriasa de energie, o uriasa cantitate de creativitate care vine chiar acum, asa ca voi aveti inspiratii pe mai multe nivele, si primiti inca si nevoile si dorintele de la nivelul vostru uman intr-o mare dezordine. Intr-un mare haos. Dar stiti voi ce am spus inainte despre haos. Nu este de fapt. Este doar haos cand va uitati la el ca la o tesatura, o tesatura care se coase pe dedesubt. Seamana cu haosul. Dar daca o privesti de sus este o tapiterie minunata.

De fapt nu exista haos in viata voastra acum. Este tranzitie, transmutare, alchimie, care are loc in viata voastra chiar acum. O cantitatie uriasa de alchimie. Ati observat cum reusiti cumva sa treceti peste? Cu alte cuvinte, nu v-ati prabusit. Va duceti in pat noaptea si ziceti, „Multumesc lui Dumnezeu ca nu m-am prabusit si nu am ars astazi” (rasete) „Multumesc lui Dumnezeu ca am supravietuit, si poate maine ma voi prabusi, dar macar in seara asta am razbit.”

Nu va veti prabusi. NU va veti prabusi. Doar se simte de ca si cum. Nu va veti prabusi. Aveti toate aceste energii in jurul vostru. Aveti totul in baza realitatii voastre care se schimba in mod absolut. Stiti cum majoritatea oamenilor merg inainte, ei au un plan, un tel sau o dorinta. Asta ii muta din punctul A in punctul B si ei ajung acolo oarecum usurati si apoi ei isi planifica urmatorul punct de la B la punctul C. Este un fenomen interesant si voi vorbi mai mult despre asta intr-un moment dar, chiar daca am spus deja ceea ce aveam de spus, dar ei folosesc telul sau dorinta sau nevoia pentru a merge de la un pas la altul. Si cam asa ati mers voi prin viata.

Aveati un tel cand erati tineri sa treceti prin scoala, spre exemplu. Apoi ati avut un tel sa aveti o cariera si o familie. Ati avut un tel, un lucru, unul dupa altul. Aveti un scop si acum, oricare ar fi acela, poate este sa rezistati prin restul transmisiei (rasete) „Te rog, Doamne drag”, dar asa a fost viata.

Acum pasiti in spate pentru un moment. NU este asta un mod de a trai destul de limitat? Si in frica oarecum? Si cumva un mod de viata neimplinor? Pana mori. Ei bine, asta e un tel destul de ciudat – sa rezisti pana in punctul in care mori. Sa supravietuiesti pana mori. (ceva rasete)

Asa traiesc majoritatea oamenilor, si asa traiati si voi inainte, asa ca nu radeti prea tare. (Adamus chicoteste) Asa ati trait pana mai ieri. Si apoi astazi o facem diferit.

Asa ca intreb, „Cum vreti?” ca sa agit lucrurile putin, sa va fac sa va ganditi. Si va spun ca atunci cand spuneti in fata unui grup ceea ce vreti, nah, nu este ceea ce vreti cu adevarat. Deloc. Credeti ca vreti asta, dar de fapt nu – orice ati zice, nu imi pasa ce a fost. Nu stiti ce vreti.

Asa haideti sa ne luam un moment in acea minunata energie si sa lasam sa fie.
(pauza)

Nestiind ceea ce vreti. 

Iesind din definitii.

Iesind din teluri. 

Iesind poate din dorinte ale Energiei Vechi. 

Iesind din asteptari vechi, pentru ca totul se va schimba acum. Totul se va schima.


Pasiunea

Motivul pentru care mentionez toate astea, motivul pentru care asta este asa de important, dragi Shaumbra, este in primul rand ca va oferiti voua ceva usurare sa stiti ca nu mai trebuie sa stiti ce vreti. Va fi un mod ciudat de a trai, dar veti gasi ca asta va lasa sa traiti.
Va fi subiectul multor dezbateri, multor discutii intelectuale. Vor fi multi care vor zice, „Da eu stiu ce vreau” dar i-as provoca si pe ei. Nu, de fapt nu sti, si poti fi in pace cu asta pentru un moment?

Veti ajunge la o intelegere mai devreme sau mai tarziu, nu astazi. Veti ajunge la o intelegere a ceva ce va transcende nevoile reale. Veti avea o pasiune care este asa de adanca, atat de semnficativa pentru prima data in mult timp incat va va ajuta sa inteelegeti cum v-ati creat realitatea, o sa va ajute sa intelegeti, cine sunteti cu adevarat. Dar nu va fi ca o dorinta asa cum v-atin gandi. Veti ajunge la o, din lipsa unor cuvinte mai bune, o pasiune reala cu voi insiva. Si nu ma refer la o ocupatie sau un hobby sau ceva de genul asta, dar ma refer la pasiunea reala cu voi insiva; o iubire de sine, dar o iubire care este intensa si expresiva.

Si din punctul acela nu conteaza ce faceti sau ce nu faceti. Cu genul acela de pasiune a sufletului pe care o aveti, nu mai conteaza. Nu mai trebuie sa conteze; doar este.

Acum, vedeti voi, sunt nevoit sa folosesc cuvinte care devin putin intelectuale sau devenim ezoterici, dar chiar vreau sa impartasesc cu voi ce se intampla si ce se va intampla. Mergand dincolo de dorinte la pasiune.

Pasiunea este, din lipsa de cuvinte -cum exprimati pasiunea?- adevarata intelegere a lui Eu Sunt. Adevarata minunatie a ceea ce ati facut la nivel uman si acum sa o aduceti la nivel divin.


Noua Energie

Mentionez toate astea pentru ce altceva se va intampla. Cativa dintre voi deja experimentati asta in ultimele luni si asta este un punct foarte important. Ati invitat acest lucru nimit Energie Noua in vietile voastre. V-ati invitat divinitatea in viata voastra. Asa cum ati vazut din diagramele mele mai inainte, vechea energie a fost creata din pasiunea de a a va intoarce acasa. Asta a creat toata energia, si energia a fost folosita de constiinta ca sa creeze realitate, sa manifeste.

Noua Energie acum vine precum Acasa vine la voi, asa cum Dumnezeu, voi, va intoarceti la voi. Nu este vibrationala, asa cum am auzit de multe ori. Este expansionala, in fiecare directie in acelasi timp. Nu arata si nu se comporta si nu se simte ca vechea energie, si o parte din voi asta vrea. Vreti sa devinit in termenii vechii energii. Credeti ca este doar o mai mare, mai misto veche energie. Nu este. Este total diferita.

Energia Noua este produsul dublu al umanului si divinului in sfarsit integrare. Asta a creat-o. Este noua chiar si pentru cei din taramurile angelice, iar ei privesc si observa. Ei sunt constienti de voi la nivel fundamental intim, pentru ca asa cum merg oamenii pe Pamant asa merge toata creatia. Asa ca ei sunt extrem de interesati sa vada cum functioneaza.

Ce se intampla in viata voastra chiar acum, motivul pentru care lucrurile sunt putin dezaxate, putin dezorientate, cu adevarat dezorientante, sa fim sinceri, motivul pentru care lucrurile sunt cu adevarat cu susul in jos este asta: Noua Energie este aici.

Este creatis voastra, dar privine din, ati putea spune, un taram diferit, o baza total diferita si vine sa se integreze in viata voastra aici pe pamant. Acum va exploreaza. Va exploreaza emotiile, pentru ca in procesul integrarii trebuie sa inteleaga de unde veniti si ce ati facut cu asta. Vrea sa stie cum sa lucreze in viata voastra. Nu vrea sa se lupte cu voi. Vrea sa faca parte din viata voastra.Este energia divina pe care ati cautat-o. Este aici. Si vine si va spune,”Cum functioneaza aceasta parte emotionala din tine?” Si asa intra direct si va probeaza.

Este a voastra. NU este vreo proba extraterestra. Alea sunt destul de diferite. NU este o energie intrusiva din afara. Dar, acestea fiind spuse, sunt aceia care nu stiu inca cum sa o defineasca asa ca vor visa ca probabil au avut vreo intalnire extraterestra. Cel mai probabil este-daca este un grup de Shaumbra- probabil ca nu este o intalnire extraterestra. Este Noua Energie care vine si zice, „David, ce te aprinde pe tine?”

Nu este ceea ce credeti voi ca va aprinde, apropo, ci ceea ce reuseste. Sunt emotiile. Dorintele. Aspectele. Sentimentele. Amintit-va ce v-a spus inainte ca alegerile voastre nu sunt intelectuale desi ati vrea sa credeti ca sunt. NU sunt. Ele sunt emotionale. Asa ca Noua Energie va intra si va incepe sa se uite si sa simta ce anume va cauzeaza sa faceti acele alegeri. In acest moment, ea intra, proband in vietiile voastre trecute, pentru ca sunt parte din voi. Este ceea ce va formeaza pe voi.

Asa ca aceasta Noua Energie vine pe Pamant. Ei bine, nu trebuie sa sfarseasca pe o tava in  fata voastra. Voi o veti simti. Este probabil fiecare parte din voi. Vine sa inteleaga cum functioneaza mintea. Intra in logica voastra chiar acum. Cum functioneaza logica? Intra in corpul fizic. Unii dintre voi ati avut reactii in ultimul timp – Ce se intampla cu corpul meu?- pentru ca simtiti ca se duce acolo. Merge in fiecare parte din voi chiar acum.

Ati putea spune ca face parte din procesul casatoriei si integrarii care ia loc, asa ca va face sa va simtiti dezorientati. Si cand acea Noua energie loveste un punct special sensibil – o amintire, o rana care inca este foarte, foarte sensibila – voi o veti simti. Acele sentimente vor iesi la suprafata deodata si veti spune, „De ce a venit asta?” Pana azi ati fi zis, „Ce lectie incearca Dumnezeu sa-mi zica? Ce incearca Spiritul sa-mi spuna?”. Nimic. Nimic. Este un raspuns la Noua Energie intrand in viata voastra – fffttt! – ca sa inteleaga cine sunteti; sa inteleaga cum va lucra cu voi, mergand inainte. Vrea sa se integreze. Nu sunt forte invadatoare. Nu va ... ei bine, este voi. Este noul voi venind sa fie cu voi. Ce uimitor.

Dar chiar daca este voi, nu a mai fost in aceasta realitate. Asa ca acum se duce inauntru ca sa descopere, si va va face sa descoperiti unele lucruri care poate nici voi nu le stiati despre voi insiva. Este aici chiar acum.

 

Dati Drumul la Control si Aveti Incredere

Va voi ruga, dragi prieteni, mai mult ca niciodata este timpul sa aveti incredere absoluta in voi. Voi aveti o tendinta cand lucrurile vin – noi lucruri – sa va retrageti. Daca nu intelegeti ceva in mod cu totul intelectual, va impotriviti pana cand il intelegeti sau incercati sa-l controlati. Aceasta nu trebuie controlata in vreun fel. Asta va fi provocator.

Oamenii iubesc controlul. Voi stiti, oamenii iubesc sa-si controleze mediul exterior pentru a-i face sa se simta ca mediul lor interior este in regula. Si nu este. Controlul mediului extern este o distragere sau o auto-deceptie. Va ganditi ca daca puteti controla totul inseamna ca totul din interior trebuie sa fie in regula. Haideti sa dam drumul la asta pentru un moment.

Voi ati invitat divinul inauntru si este aici. Ati invitat Noua Energie inauntru si este aici. Puteti sa nu o controlati? Oh, voi ziceti da, dar veti fi provocati cu asta, in special in aceasta luna. Dar ce am zis mai devreme despre provocare? Nu trebuie sa fie rea. Schimbarea si provocarile ... veti descoperi – haideti sa folosim de exemplu somnul – veti descoperi sa somnul vostru este foarte agitat. (ceva rasete)

SHAUMBRA: Pe bune!

ADAMUS: Iar visele voastre – aceasta Noua Energie intra direct in visele voastre chiar acum. De asta v-am rugat sa aveti un jurnal. Acum participa. Vrea sa stie ce se intampla in starea voastra de vis. Ce se intampla? Iar visele voastre se vor schimba, apropo – intensitatea viselor voastre, culoarea viselor voastre, semnificatia viselor voastre. Nu folositi vechi simboluri ale viselor sa incercati sa va mai intelegeti visele. Va veti zapaci cu adevarat. Nu vreau sa discut despre vise chiar acum, dar aceasta intra in fiecare parte a vietii voastre, si va cauza sa va simtiti in unele zile uneori disociat fizic, ca si cum nu ati fi capabili sa functionati in acest continuum de timp-spatiu, dar nu asta asi dorit? (rasete) Nu ati vrut sa mergeti dincolo de timp si spatiu?

Veti fi provocati chiar acum, pentru ca va va scoate din zonele voastre de confort. Dar nu este asta ce doriti cu adevarat? Nu, voi nu stiti ce doriti! (Adamus rade) Si asta e bine. Asadar nu stiti ce doriti si totul se schimba. Suna a dezastru, nu?

SHAUMBRA: Da.

ADAMUS: Si nu este. Este minunat. Este absolut minunat – daca aveti incredere in voi. Voi aveti de-a face cu voi aici – divinul vostru, dumnezeul din voi, partea pe care voi dintotdeauna ati dorit sa o aduceti inapoi in intreg. Asa ca este timpul sa dati drumul in totalitate la control.

Ah, iar voi ziceti, „Dar daca dau drumul la control, atunci toate aceste forte exterioare din lume vor ... eu voi fi vulnerabil si toate ma vor ataca. Iar oamenii care ma manipuleaza constant nu se vor mai retine acum, pentru ca apararile mele sunt jos. Si toate bolile si microbii vor veni si ma voi imbolnavi, pentru ca eu folosesc acest perete energetic si nu las bolile sa intre”.

Deci voi veti lasa jos toate aceste aparari, si se va simti foarte ciudat, intr-adevar, foarte vulnerabil, iar acesta este punctul de incredere si punctul de alchimie energetica. Nu transforma ... pietre in aur – asta e nimic in comparatie cu alchimia energetica care ia loc chiar acum cand aveti incredere in voi, cand lasati jos toate acele bariere de aparare, cand nu va mai ingrijorati de acea persoana din viata voastra care va manipuleaza constant. Daca nu pot sa va manipuleze, ei vor pleca sa gaseasca pe altcineva. Dar veti observa, pe masura ce va incredeti in voi cu adevarat si permiteti aceasta Noua Energie inauntru, ca nu va mai trebui sa va ingrijorai de manipularile lor.

Veti iesi din joc, dar totusi jocul va fi seducator. Veti iesi dintr-un vechi fel de a trai, dar totusi o parte din voi va dori sa se intoarca la acea veche cale. Asa ca din nou veti fi prinsi intr-o dilema „Ce vreau – calea veche sau calea noua?”. Si va pot da raspunsul vostru chiar acum – veti dori cate putin din fiecare. Si asta probabil ca nu este cel mai bun mod de a proceda. Veti dori un picior in Vechea Energie si unul in cea Noua. Veti vrea asigurarea de a pastra unele controale, pastrarea anumitor tipare si cicluri in viata voastra, si oameni si drama si alte lucruri. Veti dori asta pentru ca e confortabil.

Dar totusi exista o parte din voi care vrea cu adevarat aceasta Noua Energie. Oh, este chiar seducatoare, de asemenea, numai gandul la ea. „Eu sunt o persoana a Noii Energii. (rasete in timp ce Adamus merge tantos si ia un accent haios) Nu trebuie sa ma mai ingrijorez de nimic. Sunt mai bun decat tine pentru ca sunt in Noua Energie”.

LINDA: Ce a fost cu acel accent?

ADAMUS: Acela a fost al lui Cauldre.

Deci, exista o parte din voi care le vrea pe amandoua, si intr-un fel ciudat, nu le aveti pe niciuna. In aceasta stare de mijloc, voi de fapt nu aveti niciuna. Voi nu sunteti cu adevarat conectati cu Vechiul. Inca nu ati integrat Noul. Deci unde va aflati? In haos! In haos, nestiind ce doriti sau cine sunteti. Iar asta, dragi Shaumbra, este minunat. Este, de fapt. Este exact unde ar trebui sa fiti.

Exista o intreaga echipa de fiinte – fiinte angelice, fiinte umane, fiinte recent umane – care sunt cu voi fiecare pas de-a lungul drumului, ajutand sa sustina si sa ghideze. Cand deodata – il voi alege pe Ralph pentru ca nu a vrut sa o fac – cand deodata va treziti intr-o situatie cand pur si simplu nu va mai intereseaza acea muzica. Nu mai inseamna nimic pentru voi, toata muzica veche. Ei bine, exista o anumita pasiune sau iubire pentru ea acum, dar ce se intampla cand nu mai este, nu va mai pasa? Ce se intampla cand nu va mai pasa nici de calatoria voastra spirituala? Acela este lucrul pe care l-ati tinut cel mai aproape si drag si de ce va numesc alcoolici spirituali uneori este pentru ca voi trebuie sa o aveti.

Cand toate acelea pleaca, cand nu mai exista semnificatie adevarata in nimic, va aflati in locul potrivit. (cineva spune„Hallelujah!” si Adamus rade) Si voi va aflati in locul care trebuie si este potrivit, si nu va panicati. Doar aveti incredere – in voi, nu in mine, nu in altcineva – deoarece Noua Energie probeaza chiar si asta. Nimicul, vidul, mijlocul, simtul total de pierdere – incearca sa inteleaga asta. Incearca sa va inteleaga. Este voi. Ati putea spune – nu este chiar potrivit – dar este voi din viitor venind la voi chiar acum. Dar nu este viitorul in termeni de timp liniar. Este voi din toate potentialele care sunteti voi, venind la voi chiar acum. Nu doar venind in vizita, ci mutandu-se inauntru. Mutandu-se inauntru. Si asta este ce se intampla.

 

Experienta Noii Energii

Asadar sa facem o respiratie adanca cu asta. In aceasta scurta perioada de timp ce urmeaza – nu-mi place cuvantul timp – dar in aceasta scurta perioada, veti avea o experienta a constiintei Noii Energii. Va va uimi. Va va taia respiratia – pana va amintiti de Aandrah si inspirati. Va va zapaci in feluri care va vor face sa va intrebati de ce ati facut lucrurile intr-un anume fel pana acum. Va va aduce inapoi in iubirea cu voi insiva si va va da o anumita compasiune pentru tot restul. Cand veti intelege cat de tare v-ati impins pe voi, va va da acea compasiune naturala pentru tot restul. Va va face sa faceti unul dintre aceste lucruri – va dati cu mana in frunte – zicand, „Adamus, de ce nu ne-ai zis pana acum?” Dar am facut-o.

Cand veti avea aceasta experienta, va fi o tendinta sa va indoiti de experienta, sa negati experienta si sa ziceti, „Este asta cu adevarat o experienta a Noii Energii, noii constiinte?” Va fi o tendinta sa o disconsiderati. Nu o faceti. Dati-va voie voua ca ati avut-o. Dati-va voua faptul ca tocmai ce ati experimentat-o.

Va fi de asemenea o tendinta sa incercati sa o repetati imediat. Nu o faceti. Nu o faceti, pentru ca urmatoarea experienta pe care o veti avea va fi foarte diferita de prima. Prima poate avea calitati de a fi euforica, inspiratoare. Urmatoarea poate avea calitati de a fi calma si multumita si unita cu sinele. Urmatoarea dupa asta poate avea calitati cu totul diferite.

Si pe masura ce aceste experiente continua, ele devin mai frecvente, si pe masura ce isi maresc profunzimea sau intensitatea, pur si simplu permiteti. Aveti incredere in voi si intelegeti ca va schimba in mod total unele lucruri din viata voastra. Iar daca nu aveti experienta – dar o veti avea – daca nu, aceasta nu este o cursa. Se va intampla. De asta ne aflam aici – motivul pentru care suntem aici lucrand cu voi; de ce eu am venit dupa ce Tobias a plecat – sa incep sa ghidez prin aceasta adevarata integrare a Noii Energii pe Pamant.

Noi nu doar vom vorbi despre asta. Vom impartasi despre ea, dar nu vom vorbi teoretic pe tabla. Observati ca nu am facut nici un semn astazi ca sa imi sustin punctul de vedere – o voi face in alte zile – dar azi ca sa imi sustin punctul de vedere ca va fi o experienta ... va fi o experienta. Sunteti pregatiti? Nu raspundeti. (rasete)

Dezechilibru mental

In cele cateva minute ramase astazi in timp ce asteptam ca energiile sa se echilibreze, voi vorbi putin despre dezechilibru mental. Este una dintre cele mai mari probleme pe Pamant chiar acum – mai mult dezechilibru mental per om, per populatie, si o mai mare severitate a dezechilibrului mental decat pana acum pe Pamant. Noi vom lucra, impreuna cu Shaumbra care sunt interesati, pentru a arunca o privire cu adevarat la noi cai de a manui ceea ce voi ati numi dezechilibru psihologic.

Este foarte mult stres pus asupra mintii chiar acum, iar aici nu vorbesc de Shaumbra, neaparat. Nu vorbesc despre voi. Vorbesc despre oameni care au probleme cu nervii sau schizofrenici sau nebuni sau oricare dintre aceste etichete care le-au fost atribuite. Totusi, nu vorbesc despre cei care s-au nascut cu limitari mentale; este o categorie diferita. Eu vorbesc despre a innebuni, voi stiti, in momentul de acum, ceva de acest gen.

Foarte multe dintre incetinirile mentale si limitarile mentale care au loc la nastere sau in stadiile timpurii, in anii timpurii, de fapt sunt bazate pe karma.

LINDA: Autismul intra in aceasta categorie?

ADAMUS: Autismul este putin diferit. Putin diferit, dar vom intra in detaliile acesteia in alte discutii de-ale noastre. Dar eu vroiam sa vorbesc despre boala mentala chiar acum, deoarece dintre voi v-ati auto-diagnosticat sau ati fost diagnosticati nu ment ... nu tu dragule. (adresandu-se lui Garret)

LINDA: Nu, el a fost!

ADAMUS (chicotind):  Iar uneori cand treceti printr-o mare experienta sau o mare transformare in viata voastra, exista o tendinta sa va intrebati daca ati innebunit, dezechilibru mental. Este usor pentru comunitatea medicala sa o eticheteze astfel, deoarece ei nu au notiunea, nici intelegerea a ce se petrece in voi chiar acum.

Pe Pamant chiar acum este un numar imens de oameni care trec prin aceste dezechilibre. Multi dintre ei sunt trecuti pe medicamente, care este o solutie foarte temporara, dar asa cum stiti, multi altii stiu ca pe termen lung aceste medicamente fac mai mult rau decat daca nu ar fi. Ele cauzeaza mai multa depresie. Cauzeaza mai multe sinucideri, pentru ca opresc un proces natural.

Reflectati pentru un moment la prin ce ati trecut voi in ultimii zece, poate 20 de ani din viata voastra, in integrarea voastra si fuziunea voastra inapoi in voi, cum a fost sa treceti prin aceste foarte provocatoare, auto-critice, timpuri depresive – depresie adevarata – toate pentru ca divinul se trezea inauntru si a provocat mintea foarte mult. Mintea este pastratoarea controlului, incercand sa faca ordine in haos, dar nu poate. A epuizat, s-a supra-solicitat, iar aici aveti oameni care se trezesc, nestiind ce se intampla, iar acum sunt diagnosticati cu aceste probleme mentale.

Shaumbra, asta atinge proportii nemaiintalnite pe Pamant chiar acum, iar uneori trebuie sa cedeze, mai devreme sau mai tarziu – fie eliberarea exploziei energiei, fie integrarea energiei. Asa cum ati facut voi. Voi ati trecut prin cea mai mare parte, ceea ce ati numi, problema dezechilibrului mental. Dar nu este deloc. Este o problema de integrare. Voi ati trecut prin asta.

Deci acum, cand va rog sa aveti incredere totala in voi, este de asemenea despre a da drumul controlului mental, de a trebui sa va puneti pe voi in structuri si in sisteme si definitii cu matrici. Cand voi depasiti aceasta nevoie de tot acest control al lumilor voastre interioare si exterioare, cand voi mergeti in totalitate intr-un loc a lui Eu Sunt, care este increderea in sine, asta afecteaza constiinta. Asta va schimba apoi de asemenea caile prin care oamenii fac fata dezechilibrului mental, si posibil va afecta munca pe care o veti face in viitor.

 

Concluzie

Deci, timpul meu s-a terminat. Ma voi opri din trancanit. Asa cum am spus la inceput, foarte putine de zis azi pentru ca totul este vorba despre a spune ca veti merge in experienta acum. Noi vom incepe sa fim, sa traim, respiram si sa experimentam Noua Energie. Asta este absorbita in voi chiar acum. Nu doar in corpul vostru; fiecare parte din voi – memoria voastra, capacitatea voastra de a va imagina, abilitatea voastra de a privi in potentialele viitorului vostru, abilitatea de a merge in trecutul vostru. Este absorbita in totalitate chiar acum. Fiti cu ea. Intelegeti ce se intampla.

Cand ne vom reintalni luna viitoare, vom fi intr-un loc putin diferit.

Bucurati-va de experienta voastra.

Si cu asta, dragi Shaumbra, asa cum stiti, ca totul este bine in toata creatia. Este doar greu de inteles uneori.

Si, prin urmare, Eu Sunt Adamus.

Si asa este.