MATERIALELE CERCULUI CRIMSON
Seria Maestrilor
Shoud 7: Corp de Constiinta – Realizat de ADAMUS, transmis prin Geoffrey Hoppe 
Prezentat Cercului Crimson in data de 6 martie 2010
www.crimsoncircle.com; www.shaumbra-in-hd.ro;


Bine ati venit Shaumbra. Eu sunt ceea ce sunt, Adamus al Domeniului Suveran, si se pare ca nu sunt un tip asa de dur pana la urma.

Dragi Shaumbra, bine ati venit la intalnirile noastre. Aducem inauntru energiile Shaumbra din toata lumea; de la Shaumbra care au trecut dincolo, dincolo de fizic si lucreaza cu fiecare dintre voi din celalalte taramuri. Aducem inauntru energiile Cercului Purpuriu, ale fiintelor angelice, in acesta perioada mareata de onorare, si asa cum o spunea si cantecul, in acest timp al binecuvantarilor, in acest timp al vietii.

Astazi nu este ieri deloc, insemnand ca voi sunteti...Nu trebuie sa te muti pentru mine. (rasete in timp ce Adamus trece peste picoarele incrucisate ale lui Garret) 

Astazi nu este ieri, si asta este vestea cea buna. Vom vorbi mai mult despre asta in discutia noastra, dar cat de diferiti sunteti, inca de cand ne-am intalnit luna trecuta. Cat de diferiti sunteti. Ne mutam intr-un timp al experientei, trecand dincolo de teorie si lectii si cumplitele procesari in care ati fost sedusi.

Mergem in experienta adevarata de viata. Bieninteles, asta cauzeaza schimbare in lumea voastra. Cauzeaza ca lumea voastra probabil sa se intoarca cu fundul in sus putin. Dar, asa cum stiti, in timp ce va acceptati pe voi insiva, veti gasi aceste schimbari, aceasta evolutie, aceasta noutate, ca este de fapt chiar imbucuratoare, atat de diferita de schimbarile din trecut care erau provocatoare, dificile, chinuitoare cateodata, afectatau corpul vostru. Schimbarile prin care treceti voi acum si cele care vor continua cu voi sunt captivante. Sunt timpuri noi. Timpuri noi despre care puteti spune ca s-au prezis de mult. Timpurile noi pe care voi le-ati ajutat sa se contureze, le-ati ajutat sa se viseze, si o facem chiar acum. In mod absolut o facem.

Nu vreau sa devin prea sentimental cu voi, dar cat ma bucur, cat iubesc sa lucrez cu voi. In special cand este ceva in legatura cu aceasta luna. Bineinteles, cei care ati fost in calatoria voastra cu Kuthumi, zeii antici, si cu mine, bineinteles, un zeu nu prea antic, dar ceilalti dintre voi,  ceilalti dintre noi trecem printr-un timp real de integrare in aceasta Noua Energie. (Adamus se refera la “Sunetele sufletului” calatoria Shaumbra prin Egipt) Oh si asta este cateodata putin infricosator, cred ca puteti spune asta, intrebandu-va ce se va intampla cu acea paltforma pe care ati creat-o pentru credintele voastre si pentru viata. Dar incepe sa va entuziasmeze asta, nu sa o urati. Asa cum Cauldre a spus astazi, iesiti de fapt din hibernare si incepeti sa deveniti voi insiva.

Pentru tine draga mea. (Adamus ii inmaneaza un trandafir Lindei)

 De fapt incepeti sa... 

LINDA: Ai cumva un moment?

ADAMUS: Nu, este noul Adamus inima mare. (multe rasete si cateva aplauze)

Asa ca, dragi Shaumbra, ce bucurie sa ne intalnim astazi intr-o energie foarte diferita – poate ati observat. Poate ati observat.

 

Pakauwah

Asa ca haideti sa vbim pentru un moment si sa continuam despre ce am vorbit luna trecuta. Asa ca zi-mi, Elizabeth, unde este Pakauwah al tau acum?

ELIZABETH: Era de fapt chiar aici inainte sa ii rostesti numele.

ADAMUS: Excelent. Este un el.

ELIZABETH: Da, Guapo.

ADAMUS: Guapo, ti-ai numit …

ELIZABETH: Muy Guapo (Foarte frumos).

ADAMUS: Muy Guapo, ti-ai numit Pakawuah.

ELIZABETH: Esta muy Guapo(Este foarte frumos).

ADAMUS: Excelent.Si ce este pakauwah al tau?

ELIZABETH: Este un tigru frumos alb bengalez. Este incredibil.

ADAMUS: Da.

ELIZABETH: Mare si superb si Guapo – foarte frumos.

ADAMUS: Da si ai dreptate in mod sigur. Acest pakauwah, care este o extensie a propriei energii, este aici chiar acum, pentru ca ai lucrat cu el, mult mai mult decat majoritatea altor Shaumbra, trebuie sa spun.

ELIZABETH: Ah!

ADAMUS: Majoritatea dintre ei nu au nici cea mai mica idee unde le este Pakauwah. Dar Pakauwah al tau nu este neaprat un tigru bengalez...

ELIZABETH: Oh..!

ADAMUS: … si in mod sigur nu e un el.

ELIZABETH: Ce?!

ADAMUS: Nu, scuze! (rasete) Deci, multumesc. Urmatorul. Edith, unde este Pakauwah al tau chiar acum?

EDITH: Il tin chiar aici, il tin aproape de inima mea. Si nu ma intreba numele lui, nu il stiu.

ADAMUS: Si ce este?

EDITH: Nu stiu.

ADAMUS: Si Edith, nu este aproape de tine deloc acum. Este foarte departe.

EDITH: Unde este? (rasete)

ADAMUS: Nu stii unde iti este Pakauwah?

EDITH: Vrei sa mint?

ADAMUS: Ai mai facut-o si inainte. (multe rasete)

EDITH: Nu prea cred!

ADAMUS: Klaus. Si unde iti este Pakauwah, domnule?

KLAUS: De fapt, nu stiu. Cred ca alearga pe undeva

ADAMUS: Si ce este Pakauwah al tau?

KLAUS: O puma.

ADAMUS: O puma. Hmmm. Si ce ar fi daca ti-as zice ca nu este o puma?

KLAUS: Da.

ADAMUS:  Da.

KLAUS:  Continua.

ADAMUS: Ok, nu este chiar o puma.

Si ceea ce vreau sa demonstrez este, dragi Shaumbra, asa cum am vorbi luna trecuta, constienta. V-am spus ca vom vorbi despre asta pana cand va voi innebuni de-a dreptul, pentru ca se intampla atatea acum, si voi inca tindeti sa functionati intr-un mod limitat de constienta. Voi inca folositi o mica, mica parte a constiintei voastre. Constiinta voastra este vasta. Expansiva. Este acolo, asteptandu-va pe voi. Nu este inchisa sau separata, este acolo. Dar, vedeti voi, ati ajuns intr-un anumit tipar, intr-un anumit mod de gandure, si v-ati inchis. Asa ca presupuneti, ca daca la un moment dat Pakauwah al vostru era un anumit tip de animal, un anumit sex, ca va ramane asa. Nu va ramane. Se schimba constant.
  
Ursule, ce este Pakauwah al tau?

Ursul: Un grizzly.

ADAMUS: Un grizzly.

Ursul: Da.

ADAMUS: De fapt nu. De fapt nu. Esti asa de hmmm hmmm hmmm um hmm, Ursule. Ursule, vezi tu, intrii in acest tipar de gandire care este asa de conectata cu ursul, dar nu esti. Asta este vechi. Oh, Ursul este inca acolo cateodata. Dar zici daca ar fi o buburuza. Nu crezi ca esti genul de tip buburuza. (rasete)

Ursul: Libelula.

ADAMUS: Crezi ca esti genul de tip grizzli, sau poate un peste, o stinghie mica, poate. Si, vezi tu, ideea este sa ramai constienti. Pakauwah se schimba. Ei se transforma. Ei nu trebuie sa fie incuiati in pume si soparle si ursu grizzli si vulturi.

Am incput asta acum cateva luni, sa lucram impreuna cu pakauwah care nu este nimic altceva decat extensia propriei energii. Este voi. Nu este altceva sau altcineva, este voi. Unde este al tau? 

SHAUMBRA MAN: In dimineata asta se simtea ca o ciuperca. (rasete)

ADAMUS: O ciuperca.

SHAUMBRA MAN: Da.

ADAMUS: Si, intr-adevar, ar putea fi. Doar sa nu o mananci. (rasete)

SHAUMBRA MAN:  Da.

LINDA: Nu, cred ca este vorba mai mult despre ce mananca ciupercile.

ADAMUS: Da (chicotind) asa este, nu o manca! (si mai multe rasete) Asadar Jeff, unde este Pakauwah al tau chiar acum?

JEFF: Incercand sa comunice.

ADAMUS: Exact! Ar trebui sa avem premii pe care sa le dam. (rasete) Pentru rarele ocazii in care Shaumbra o nimeresc.

LINDA: Cineva o nimereste. Oh!

ADAMUS: Absolut.

ADAMUS: Asadar, Shaumbra, constienta. Lucrurile se schimba foarte, foarte repede chiar acum. Lumea voastra devine foarte expansiva cand va deschideti constiinta si sunteti constienti.

Unde este Pakauwah al vostru chiar acum? EI bine, unii dintre voi nu l-ati mai vazut si nu ati mai vorbit cu el de luni de zile. Din fericire, noi nu dam note in aceasta clasa, dar as vrea sa inmanez premii, cadouri.Da, premii Adamus.
  
LINDA: Vom rezolva asta.

ADAMUS: Ma intorc imediat. (Spre Linda in timp ce ea se duce se gaseasca “cadouri Adamus”)

Asa de multi dintre voi nu ati mai lucrat cu pakauwah de mult timp, dar pakauwah sunt inca acolo. I-ati creat. I-ati chemat inauntru. Ei asteapta, asteapta rabdator pentru voi care vreti sa faceti ceva cu ei, sa fiti jucausi, sa fiti expansivi, sa fiti constienti. Acel pakauwah, acea extensie a voastra, se transforma acum constant pentru a se adapta situatiei in care sunteti.

Aveti nevoie de o pasare pentru o viziune globala? Nu doar literal, vazut din... (se adreseaza unui membru din audienta) Ce imbracaminte draguta aici. (rasete) Asa da! (multe rasete si aplauze) ...un pic mai mult aur... (Adamus rade)

Deci, unde ramasesem? Va amintiti despre ce vorbeam? Da, despre pakauwah. Deci pakauwah ai vostrii se schimba constant. Cand aveti nevoie de o viziune globala, se poate transforma, alchimiza intr-o pasare imediat. Daca aveti nevoie de putina pace si liniste, aveti nevoie sa iesiti din lucruri, in ce se transforma pakauwah? Un peste. Este tacut, dedesubt. Daca aveti nevoie..

LINDA: Uite aici niste premii. (rasete in timp ce Linda ii da lui Adamus o cana cu dulciuri)

ADAMUS: Ma gandeam la ceva putin mai valoros decat asta, dar...(multe rasete) O vor manca si vor uita de asta imediat.

LINDA: trebuie sa fii creativ in moment.

ADAMUS: Da, vom folosi asta astazi, dar ar fi dragut sa luati ceva memorabil.

LINDA: Vom vorbi.

ADAMUS: Monede de aur? Da, da.

LINDA: Tu manifesta, si noi le facem! (rasete)
           
ADAMUS: Nu ma provoca.

LINDA: Te provoc. (multe rasete) te dublu provoc! (aclamand si aplaudand)

ADAMUS:Este un grup dur astazi. Am venit incercand sa fiu un tip dragut oferind flori si acum voi vreti aur. (rasete)

Deci pakauwah se schimba constant. Si se pot schimba, apropo, din forma animala. Am inceput cu asta daotorita iubirii si pasiunii voastre pentru animale. Dar acum pakauwah se pot schimba in orice. Orice. In doar o particula de energie pe care voi le numiti sfere. Doar o mica sfera zburand imprejur.

Pakauwah sunt acolo. Este partea din voi care poate sa traverseze dimensiuni, care va poate servi atunci cand sunteti in mijlocul unei situatii. Si, apropo, atat timp cat sunteti in corp uman pe Pamant printre alti oameni care trec ori evolutia lor, veti intalni situatii. Dar Pakauwah va poate ajuta sa descalciti complexitatea situatiei pentru voi si persoana cu care lucrati.

Pakauwah va poate aduce inapoi in echilibru. Pakauwah se poate expansiona sa se uite la soltuii potentiale pentru situatia data la recomandarile voastre, care vin prin calea micului “Ahh!” Ati avut din astea in ultimul timp. Ah! Dar din pacate, le-ati pus pe seama mea, intr-o oarecare masura meritate dar nu total; ati dat credit ghizilor; cativa dintre voi sunt inca in acea energie extraterestra – mm, va trebui sa va tin dupa ore pentru asta; iar unii dintre voi multumesc catorva fiinte angelice necunoscute.

Pakauwah va pot aduce inapoi intr-un echilibru. Pakauawah se pot expansiona pentru a privi solutii potentiale la situatiile date, la recomandarile voastre, care vor veni in modalitatea micului “Ahh!” Ati avut din astea in ultimul timp. Ah! Dar din pacate le puneti pe seama mea, intr-o oarecare masura meritate dar nu total; le-ati pus pe seama ghizilor; cativa dintre voi inca se afla in acea energie extraterestra; mm, trebuie sa va tin dupa ore pentru asta; si cativa dintre voi ati multumit unoer fiinte angelice necunoscute. Ce ar fi daca, asa cum zicea Tobias acum cativa ani, v-ati multumi voua insiva? Lui Pakauwha al vostru. Voi de fapt o faceti. Asta este vestea cea buna. Voi o faceti dar nu sunteti neaparat constienti de asta.

 

Deci, Timothy … Ma voi lua de Timothy aici. Uh, timpul pentru un microfon.

LINDA: Ah da …

ADAMUS: Iti ofer un trandafir si tu …

LINDA: Fugi, Linda, fugi … (rasete)

ADAMUS: Timothy.

TIMOTHY: Da?

ADAMUS: Seductie, (Rasete in timp ce Adamus flutura o ciocolata) daca raspunzi corect. Unde esti acum Timothy? Tick tack, tick tack, tick tack.

TIMOTHY: Nu in totalitate pe pamant acum.

ADAMUS: Nu in totalitate pe pamant. Asta este jumatate corect asa ca iti voi da o bucata oricum. Excelent. 

 

Constienta

Voi sunteti de fapt aici dar majoritatea dintre voi sunt doar constienti ca sunteti aici acum. Stiti ca o parte din voi chiar acum este pe Noul Pamant continuand munca pe care ati facut-o acolo de mult timp? Si puteti sa le faceti pe amandoua simultan. Parte din tine, Mary, este inca incuiata intr-un vis pe care il tot visezi de saptamani, si esti inca in acea energie. Dar poti sa fii si aici in acelasi timp.

Parte din tine, Alain, lucreaza la un nou proiect de care nu ai devenit constient inca. Si voi vorbi despre asta la sfarsitul zilei, nu doar de proiectul tau, dar lucruri pentru toti. Asa ca sunteti constieti  pentru ca corpul fizic poate fi putin pretentios in a va cere atentia chiar aici.

Vedeti voi, noi v-am chemat inapoi in corpurile voastre, ceea ce este important, si apoi va zic, ei bine, sa va duceti in afara, dar intr-un mod diferit; nu intr-un mod de a nega sau a scapa.Vedeti voi, inainte foloseati acele iesiri din corp pentru a evada, si cand o faceati, cand ieseati din corp asa cum faceati majoritatea timpului, nu erati constienti. Nu era nici macar o singura componenta din voi care sa fie constienta, pentru ca incercati sa fiti total inconstienti.

Si aveati durere in viata voastra – poate fizica sau emotionala- este una dintre chestiile care va tineau constienti de orice – multumesc lui Dumnezeu. Ce se intampla cand o persoana devine absolut inconstienta, ei sunt in afara corpului lor, ei nu exista cu adevarat, si ei nu au nici o conexiune in forma de durere, trauma sau manie sau orice? Ce se intampla? 

SHAUMBRA:  Ei mor.

ADAMUS: Ei mor, dar de fapt nu mor. Biologia continua in modul de supravietuire, pentru ceea ce a fost programat, dar ei merg in nimic, intr-un nimic absolut, in alte dimensiuni precum si aici. DE aici este cel mai dificil sa aduci pe cineva, cand ei se duc in nimic total. Si nu este nici macar depresie. NU este nici macar tristete. NU este nici macar ca se simt rau. Este nimicul absolut. Sa scoti pe cineva din nimic ia foarte mult.

 

Fiintele angelice de pe partea cealalta trebuie in mod particular sa aiba grija in legatura cu interferentele prea multe. In general in interiorul sufletul persoanei atunci cand ei se duc in aceasta stare de inconstienta, de nimic, inca exista ceva adnc in sufletul lor care striga. Dar acea voce, acel strigat este mut si asa de uitat acolo incat nici macar ei nu il aud.

Si ei ar putea muri o moarte fizica, ceea ce in mod evident ca o vor face, nefiind nici macar constienti ca ei mor. Ati inalnit oameni asa. Ati fost oameni asa, in vremuri trecute. Asa ca ei mor si cand ajung pe partea cealalta, inca in forma de nimic, de cele mai multe ori nu este destula mania, ura, compasiune, iubire sau orice altceva, dorinta sau altceva, sa ii traga inapoi pentru inca o viata – cateodata asta e un noroc- o ispita care sa va traga, sa ii traga, inapoi pentru inca o viata, ca sa incerce sa ii faca constienti din nou.

Sunt entitati, fiinte, care au intrat intr-un fel de dimensiuni non fizicice, in nimic lor; foarte dificil pentru oricare dintre noi sa ii aducem inapoi. Ei pot exista acolo pentru un milion de ani, si este o stare de nimic. Asa ca, dragi Shaumbra, am deviat putin, dar este timpul pentru constienta voastra.

Parte din voi este aici, si parte din voi nu doar ma asculta pe mine sau vizioneaza sau asteapta pentru urmatorul mascarici. Parte din voi de fapt in acest moment faceti o munca energetica foarte interesanta. Ce este? Ce faceti? Stiu ca o puteti simti. Ca este ceva acolo. Stiu ca daca v-ati acorda un moment si ati iesi din capetele voastre si ati ajunge drept la inima, drept in esenta voastra, puteti simti ca ceva se intampla; ceva personal in voi, ceva cu acest grup. Ce se intampla? (un Shaumbra raspunde incet) Ah nu vorbi prea tare. (rasete)
  
EDITH: Nu ne place sa fim numiti mincinosi.

ADAMUS: Ahhh! Toti am mintit. Oh sper ca am reusit sa te enervez, Edith.

EDITH: Ai reusit.

ADAMUS: Exact. Exact.

LINDA: Asteapta, trebuie sa avem un microfon.

ADAMUS: Ok.

LINDA: Imi pare rau. Te-a suparat?

EDITH: Bineinteles.

ADAMUS: Absolut

EDITH: Absolut.

ADAMUS: Absolut. Nu ti-ar placea sa ma plesnesti acum?

EDITH: Nu.

ADAMUS: Da ai vrea.

EDITH: Nu, nu as face-o! (rasete)

ADAMUS: Ma minti din nou! (multe rasete)

EDITH: Nu, nu te mint! (Adamus rade)

ADAMUS: Edith, draga Edith, este o modalitate de a misca energia.

EDITH: Stiu.

ADAMUS: Este o modalitate de a iesi din inconstient.

EDITH: Dar eu credeam ca ne integram Pakawhah si sau aspectele noastre. Si apoi daca noi nu le putem nici macar simti, atunci ce simtim aici?

ADAMUS: Ei bine, cativa dintre voi ii simtiti. Cativa dintre voi nu ati mai lucrat cu ei de luni de zile. Cativa dintre voi ati facut-o doar ca un exercitiu unic si ati trecut mai departe si cateodata ati uitat complet. Pakauwah a venit la tine, Edith, de mai multe ori, si nu l-ai auzit.

EDITH: Sunt convinsa … O cred.

ADAMUS: Ah, nu este un lucru rau. Este un lucru comun, dar daca va puteti imagina pentru un moment daca acea constientizare a energiilor din jurul vostru, constientizarea ca sunteti aici chiar acum dar in acelasi timp o parte din voi ii ajuta pe cativa oameni din viata voastra cu care lucrati, parte din voi este acolo. Si parte din voi se odihneste de fapt. S parte din voi, o parte foarte mare, este pregatita sa scoata niste energii vechi care nu va mai servesc.

EDITH: Suna bine.

ADAMUS: Da, dar poate putina suprare ca sa le poata scoate..

EDITH: Ok. (chicoteste)

ADAMUS: Poate putina constientizare. Vedeti? Si acum voi stiti ce se intampla, Edith, toti, am avut multe discutii de-a lungul anilor. Stiti ce se intampla? De multe ori se duce direct aici si sta acolo si apoi o agitati, si apoi fermenteaza in creier. Si stiti voi, cand fermenteaza in creier nu miroase chiar bine. (rasete) Si exista o tendinta sa va ganditi la asta decat sa fiti constienti de asta. Exista tendinta sa o analizati mai degraba decat doar sa o experimentati.

Asa ca uneori cand va provoc pe voi sau pe altii asa cum am facut-o, multumesc lui Dumnezeu ca nu este ca acela pe care l-am palmuit recent, aproape l-am trimis in alta dimensiune cu o palma, cateodata asta aduce constientizarea inapoi.

Asa ca hai sa ne intoarcem la intrebare. Te-am suparat?

EDITH: Nu, nu chiar asa mult.

ADAMUS: Ai vrea?

EDITH: Inca te iubesc.

ADAMUS: Serios?

EDITH: Da.

ADAMUS: Serios??

EDITH: Dar ma enervez pe tine. (rasete)

ADAMUS: te voi intreba a treia oara. Serios?

EDITH: Chiar te iubesc dar ma enervez pe tine uneori.

ADAMUS: Multumesc. Sa o lasam asa “te iubesc pe bune”, punct. Multumesc. (rasete)

Edith si Shaumbra...Edith si Shaumbra si toata lume, m-ati rugat sa vin sa va enervez. Si  poate sa fie o zi cand nu o sa o fac, dar probabil ca nu.

Asa ca dragi Shaumbra, constientizare. Exista multe lucruri care se intampla acum in timp ce vorbim. Voi sunteti acolo existand, lucrand, creand in alta parte simultan stand aici. 

Vedeti voi, este un truc vechi pe care oamenii l-au dezvoltat. Se numeste “haide sa ma prefac”. Haide sa ma prefac ca sunt un umam stand aici in Coal Creek Canyon ascultandu-l pe Adamus si Edith care au schimbul lor. Si asta este prefacut, pentru ca se intampla mult mai multe. Lucrat la alte nivele. Lucrati in alte dimensiuni. Ajutati la tranzitionarea gratioasa a energiei Pamantului, acea energie a alchimiei, care este asa de importanta acum.

Chiar acum in acest moment, este parte din voi care se joaca cu asta si experimenteaza Noua Energie. Ati facut putin asta luna trecuta in timpul ultimi noastre discutii, si unii dintre voi ati avut experiente minunate, unii au devenit destul de frustrati. Dar ati spus, “Haideti sa asteptam pana in ziua Shoudului. Haideti sa asteptam si sa aducem acasa cu adevarat, sa aducem inauntri aceasta Noua Energie, sa o experimentam, nu doar sa ne gandim la asta.” Si asta faceti chiar acum.

Cativa dintre voi au o mica strangere in stomac chiar acum. Cativa dintre voi au mici presiuni in cap, poate va ingrijorati de apropierea unei dureri de cap. “De ce este ca eu vin aici si il ascult pe Adamus si ma ia cu durere de cap?” pentru ca, Shaumbra, se intampla multe acum. Opriti-va pentru un moment si fiti constienti de asta. Nu trebuie sa o definiti. Asta este cand va bagati in problema, cand incercat sa definiti ce se intampla de fapt.

Doar luati un moment...se intampla multe. 

(pauza)

Doar pentru ca nu puteti sa puneti o eticheta asta nu inseamna ca nu se intampla. De fapt, este chiar mai bine cand nu puneti o eticheta si se intampla.

Asta nu este ceva care se aplica doar intalnirii noastre micute de acum. Asta este ceva ce se intampla tot timpul. Multi dintre voi ati avut pakauwah care stateau degeaba. Cativa dintre pakauwah au incercat sa va muste si sa latre la voi. Cativa dintre ei v-au trimis excremente de sus, daca erau pasari, ca sa va atraga atentia. Si cateodata se manifesta la propriu, la propriu, fizic. Cateodata este acel sentiment care va vine, dar pe care il ignorati; aveti mintea centrata pe a merge inainte. Asta este o iluzie de asemenea.

 

Fara a mai merge inainte

De fapt, haideti sa ne luam un moment. Vechile programari, hipnoza, straturile, conditionarile, toate celelalte de eoni de ani, Atlantida, chiar si mai devreme de asta, a merge inainte. A merge inainte. Asa ca oamenii tind sa o faca orbeste. Sunt programati sa mearga inainte, sa faca progres. Ce iluzie. Ce minciuna. Asta este o minciuna.

Nu mai trebuie sa mergeti inainte. Asta nu inseamna ca mergeti ianpoi; nu inseamna ca stati in aceasi pozitie. Va expansionati, si asta este o diferenta mare dintre a merge inainte si a va expansiona.

In zilele mele cand puneau ochelari pe un cal ca sa il faca sa nu vada ce este in jurul lui, sa il faca pe cal sa mearga inainte. Cateodata puneau si un morcov in fata calului. Asa ca Shaumbra, ati facut multe din acest gen, ochelari si morcovi. Serveste unui scop pana la un punct – incepeti sa vedeti cat de limitati puteti fi; puteti sa vedeti cat de concetrati puteti sa deveniti doar pe o realitate. Dar acum dam ochelarii jos, luam morcovii, si acum incepeti cu adevarat sa traiti.

Incepeti sa va expansionati, si adevarul este ca...eh, o sa redefinesc aici. Voi face multa redefinire astazi, poate cateva va vor supara. Vom incepe sa redefinim si sa spunem ca voi de fapt nu va expansionati pentru ca voi sunteti deja expansionati. Doar deveniti constienti...(Adamus pupa pe cineva) Doua bucati aici. (rasete) Si cat mi-as dori sa fie aur. Ei bine, de fapt ei sunt din aur- invelitoarea. Dar voi defat deveniti constienti de cat de expansionati sunteti de fapt. Voi realizat subit ca nu este nimic de realizat. Cu alte cuvinte, noi nu incercam sa impingem ziduri ca sa va expansionati; voi doar deveniti constienti de cat de expansionati sunteti. Este minunat. Este chiar usor.

 

Asa ca haideti sa facem o respiratie adanca. Este vorba despre constienta.

 

Mai mult despre constienta

Acum am voi adresa acestui punct si sper sa va supar, sa va plictisesc cu asta, sa va plictisesc cu adevarat. Dar daca vreti sa ziceti unde sunteti chiar acum in acest proces al deschiderii este despre a deveni constienti.

Stiti voi, multi dintre voi asteapta sa vada chestii zburand prin jur. Nu mai asteptati. Dati drumul acelui concept. Simtiti asta. Realizati cate se intampla in aceasta camera chiar acum? Cata energie? O parte din asta este relativ usor de descris, avem ingeri aici, bineinteles,; avem multi pakauwah care au fost chemati urgen inapoi (rasete) in minutul in care am inceput sa vorbesc despre unde este Pakauwah al vostru. “La naiba!”(rasete) “Oh, Browser intoarce-te! Repede! Repede! Ma va solicita! Ar fi bine sa fiu capabil sa zic ca esti aici.”

Sunt multe energii ale pamantului – energiile Gaiei – aici astazi, mai mult ca deobicei. De ce? 

 

SHAUMBRA: Ne conectam cu ele?

ADAMUS: Multe schimbari se petrec pe pamant chiar acum. Pamantul cauta o metoda sa alchimizeze multa energie intepenita. Asa ca ce se intampla? In momentul in care spiritul Pamantului simte un grup de oameni care inteleg cu adevarat ce se intampla si nu merg in frica si alte treburi, dar inteleg eliberarea-i gratioasa, acea energie este atrasa, si este aici astazi. Asa ca puteti simti energia Pamantului printre noi.

Acum, Tobias a vorbit cu voi multe dati despre asta. Exista o tendinta sa credeti ca sunt ale voastre. ”Ce se intampla cu mine astazi? Cum de am aceste cateva dureri? Cum de imi vine sa dau un gaz aici imediat? Cum de imi vine de ca si cum as vrea sa tip? Ei bine, pentru ca nu sunt ale voastre; sunt acele energii care sunt atrase.

Simtiti in acest moment; lasati-ma sa ma concetrez cu voi. Exista un grup de fiinte specific chiar aici astazi. Non fizice, dar energiile lor sunt aici...(pauza)...vedeti, cand va expansionati constiinta, realizati ca sunt un grup de ceea ce numiti voi studenti sau noi veniti de pe Noul Pamant si care sunt in vizita. Sunt pe cale sa vina in corp fizic. Asta se intampla mult cu voi. Cei noi doar sunt atrasi de voi, si va vor urmari. Vor fi umbra voastra. Ei vor sa vada cum este sa fii om. Ei vor sa manance mancare cu voi, pentru ca ei nu au mai mancat vreodata mancare. Ei vor sa fie pe langa voi atunci cand radeti.

Ingerii nu stiu cum sa rada. Ati auzit vreodata de un comediant inger? (rasete) In afara de mine nu mai sunt altii. Acesti ingeri noi, in particular cei care nu au mai fost aici, sunt fascinati de ceea ce numiti experienta umana. Si, in special, sunt fascinati de...ei nu sunt fascinati de chestii ale Vechii Energii. Ei sunt fascinati de noi schimbari, alchimie, transutarea energiei, cum sa ajungi sa te autocunosti, cum sa ajungi sa te iubesti pe tine. Asa ca ei stau prin jur.

Cateodata credeti ca este voi. Voi ganditi, “De ce ma simt ignorant astazi? Cum de nu stiu cum sa ma descurc in aceasta situatie?” pentru ca le simtit energia lor. Le simtiti prezenta lor in jurul vostru. Cateodata sunteti coplesiti sau fascinati de anumite lucruri care se intampla sau de sentimentele pe care le aveti; sunt acestia noi care va urmaresc.

Asa ca fiti constienti. Constienta. Constienta. Voi lucrati foarte usor la sute de nivele simultan. Unele nu sunt asa de importante sau nu au aceasi prioritate. Unele sunt foarte, foarte importante. Lucrand chiar acum cu energia naturii, Gaia, este aproape tot timpul principala acum. Tipare de vreme, cutremure, zapada globala, aceste chestiuni, acestea sunt parte din procesul frumos cu Gaia si voi il simtiti.

Asa ca atunci cand respirati constient, asa cum stiu ca o faceti tot timpul. (rasete in timp ce Adamus isi da ochii peste cap) Andrah, fara nume aici, dar....Cand respirati constient, folositi si oportunitatea de a fi constienti; constinenti ca Lind din Eesa se uita fix la mine; constienti ca voi operati la multe nivele in acelasi timp, si este voi, si este voi dar simtit totodata si alte energii.

Asta nu este, cum sa spun, asta este foarte practic. Astea nu sutn chestii pufoase. Nu sunt ezoterice. Asta devine foarte practic, si va va servi foarte bine.

Ca un exemplu mic: trebuie sa cumparati haine noi pentru un eveniment si parte din voi uraste asta. Realizati voi ca de fapt va trimiteti pe voi in afara care sa cumparati pentru noile haine? Acum, odata ce ati devenit constienti de asta, va conectati cu acea parte din voi care stie cum sa se imbrace elegant si potrivit, cred ca ati putea spune, in functie de situatie. Da, voi deja cumparati pentru luna viitoare cand o sa fiti aici. Da. Si acum voi deveniti constienti de asta. Acum voi incepeti sa aduceti energia inauntru si sa o scoateti din cap si inceape sa se intample. Apoi vine la voi usor. Nu trebuie sa urati experienta cumparaturilor. Mergeti sa cumparati, si veti gasi exact ceea ce ati vrut, sau va veni la voi.

Un exemplu mic. Va puteti imagina sa aplicati asta la tot – mancare, relatii, urmatoare mare aventura pe care o veti face. Decat sa va chinuiti cu asta aici – oh, imi faceti capul sa ma doara cu toata chinuiala asta, si pe mine, pe amandoi – dar acum dati drumul. Deveniti constienti de acea parte din voi, Alain, care deja lucreaza la un proiect, care a dezvoltat sau vede in energiile lui frumoase, si parte din tine care nu vrea sa se ingrijoreze in legatura cu finantele, cu resursele, cu aceste nevoi umane mediocre. Este doar acolo intr-o creatie grandioasa. Este acolo. Este de fapt mai aproape decat ai crede. Este acolo. Este tu. Nu eu o fac, ci tu o faci, si este acolo. 

Fiecare respiratie, fiecare gura de apa, fiecare cascat, fiecare tusit pe care il aveti, amintiti-va de constientizare. Mult mai mult se intampla.

Acum, astea sunt vestile bune. Deveniti constienti de o viata multidimensionala. Deveniti constienti de multele, multele fatete ale bijuteriei care sunteti. 

Vestea proasta- nu este niciuna. Dar ce se intampla pe masura ce constientizarea vcoastra se expansioneaza, la inceput va fi parte din voi care se va simti putin obosita, putin coplesita, pentru ca mintea voastra nu se poate descurca cu constientizarea. Realizati ca mintea voastra...nu vreau savorbesc de rau despre minte tot timpul, dar astazi va vom alchimiza creierul, daca nu va deranjeaza. Vom transmuta asta astazi. Astazi. (audienta aplauda)

Mintea nu este un vas al constiintei. Nu este. Este un vas al memoriei, reamintirii. Dar adevarata constientizare nu este memorie deloc. Este in moment. Are un sentiment atasat acestuia. Are pasiune care continua sa curga si care devine mai constienta de sine insusi.

Mintea isi aminteste. Constiinta este constienta. Ne mutam dincolo de constiinta singulara. Exista fluturi in camera chiar acum, si nu glumesc. Ei sunt aici. Sunt cumva pakauwah, si ei plutesc prin jur.

Stiu ca una dintre problemele voastre este ca ziceti, “Ei bine, nu voi fi eu considerat putin nebun in afara spatiului sigur?” Nu, deloc. Vom vorbi despre asta in Iunie cand voi face worshopul despre sanatatea mentala. Vedeti, Cauldre nu era constienti ca el urmeaza sa o faca. (Adamus chicoteste) Asa ca vom vorbi despre asta 

Lumea vrea sa viseze chiar acum.Lumea vrea sa iasa din inchisoare ei chiar acum. Este disperata pentru asta. Dar are indoieli. Umanitatea a fost, oh, abuzata de multe ori, asa ca sunt un pic sceptici. Asa ca daca incepeti sa vorbiti despre fluturii care zboara prin jurul vostru astazi si despre fluturele care sta chiar acum pe umarul vostru in timp ce vorbiti cu el si o puma mare alba care toarce chiar langa ei, da, la inceput isi vor pune intrebari despre voi. Dar nu chiar.

Pe termen lung, umanitatea chiar acum vrea mult sa isi cunoasca visele. Vor asa de mult sa se deschida catre constientizare. Ei vor sa stie ca este ceva dincolo de dincolo. EI vor sa stie ca exista un motiv pentru toate astea. Ei vor sa stie ca...simtiti in asta pentru un moment, oamenii nu mai vor sa creada in Dumnezeu, dar le e frica. Ei sunt programati. Li s-a spus ca daca nu cred in acel Dumnezeu atunci diavolul va veni dupa ei, asa ca ei sunt blocati pe loc. Eu o numesc hipnoza. O numesc inghetare intr-un sistem de credinta. Dar cateodata ceva adanc din interior striga la ei, sufletul lor, spunand ca trebuie sa fie si altceva. Nu poate fi asa cum au fost invatati cand erau tineri. Nu poate fi asa cum bisericile profeseaza ca este. Trebuie sa fie altceva.

Si cine ii va invata? Cine ii va ajuta sa o dechida in ei insisi? Cine ii va ajuta sa descopere ca nu un Dumnezeu al altui crup creaza, ci Dumnezeul dinauntru, care este absolut unic si personal si pentru fiecare in parte? Este voi. Cine ii va ajuta sa intelega ca pot zbura? Cat de des ati avut vise despre zburat?  

SHAUMBRA: Multe.

ADAMUS: Absolut. Pentru ca o faceti.

Nu este doar un vis. Exista parti din voi care zboara chiar acum. Iar voi ziceti, “Dar nu, eu nu as putea pentru ca eu stau aici in forma fizica”. Asta este o iluzie de a fi blocat in corpul fizic. Voi spuneti, “Dar corpul meu trebuie sa se ridice si sa zboare si toti trebuie sa fie absolut uimiti si sa ma vada plutind prin camera”. Pe bune? Pe bune? Ce ziceti la faptul ca voi zburati chiar acum, planand? Planand. O parte din voi este.

Acum, da, eu stiu, voi ati vrut sa levitati de pe scaun chiar acum. Se va intampla asta? Conteaza? Conteaza? Raspunsul este da, veti putea, dar nu va concentrati pe asta. Nu va lasati distrasi de asta. Da, noi mergem catre acel punct, acea parte, cand integrarea absoluta are loc; unde x si y se intalnesc si devin punctul a tot; unde ceea ce se intampla in celelalte taramuri si celelalte dimensiuni incepe sa se intample si aici. Dar acum doar incepeti sa fiti constienti de ce se intampla acolo in afara.

 

Eliberand Trecutul

Punctul doi. Eliberare. Eliberare.

Asadar am fost intrebat zilele trecute de un Shaumbra – nu unul din voi de aici – ci de un Shaumbra, iar acel Shaumbra a zis, “Eu sunt asa de frustrat, Adamus”. De fapt, a fost mai rau de atat. Limbajul era destul de concis, asa ca nu-l voi repeta. “Adamus, cum trec de probleme? Cum trec de ele? Cum trec de karma? Cum merg dincolo de aceste probleme? De fiecare data cand ma gandesc ca trec de ele, se intorc. Sunt chiar acolo din nou. Cum sa trec de karma?”

Ah, raspuns simplu: nu esti tu. Nu esti tu. Vedeti, inca mai exista cea credinta, fie ca oamenii cred in karma sau nu, ei cred in trecutul lor. Fie ca ei cred in vieti trecute, ei cred in ceva trecut si ei cred ca este al lor. Si ei cred ca este crucea lor de purtat, povara lor, oricum ati vrea sa o numiti al lor – karma lor, restrictia lor – si ei o tarasc cu ei. Iar apoi ei se intreaba de ce viata devine putin dura, de ce oportunitatile pur si simplu nu apar pentru ei, de ce ei par sa fie pe acelasi al naibii drum zi dupa zi dupa zi. Acelasi drum.

Chiar daca ei cred ca merg inainte, realitatea este, cand ei il privesc, drumul a fost acelasi azi, la fel ca ieri si va fi acelasi maine – pana voi ziceti, “Asta nu sunt eu. Nu este al meu”. Voi nu sunteti viata voastra trecuta, fie ca credeti sau nu. Eu sunt de fapt – eu, Adamus – eu de fapt sunt satul de toate treburile cu vietile trecute. Nu exista vieti trecute. Nu a existat nici o reincarnare. Ce ziceti de asta? Nu a existat nici macar un ieri, intr-un fel, intr-un fel foarte, foarte real. Asta este asa de vechi si nu sunteti voi.

Dar de ce, Aandrah, de ce asa de multi dintre ei vor sa se tina de ziua de ieri si viata trecuta si de celelalte 18.000 de vieti pe care s-ar putea sa le fi avut si vietile pline de suferinta si vietile in care ati fost arsi si torturati – de ce vor ei sa se tina de asta? Fie vorba doar intre noi doi, in microfon.

AANDRAH: Ha, si inca cateva mii. Partial pentru a dovedi ca exista. Le este frica. “Daca nu am ziua de ieri, eu nu exist”.

ADAMUS: Da! Tu primesti toata cupa! (audienta aplauda in timp ce Adamus rastoara intreaga cupa cu bombone de ciocolata in poala Normei) Vom avea nevoie de mai multe premii pentru luna viitoare. Iubesc aceasta scoala. Ah, multumesc.

Da, partial pentru ca fara ieri, exista frica cum ca voi nu existati. Asa ca va tineti de zilele de ieri – nu vorbesc neaparat cu voi; folosesc cuvantul in general, oamenii – oamenii se tin de zilele de ieri cu disperare. Si atunci cand ei le uita, pentru ca ei de fapt nu sunt ... Cum stam cu timpul? Mai am mult.

LINDA: Nu conteaza.

ADAMUS: Ok. (audienta rade si aplauda)
Deci ei se tin de zilele lor de ieri si cand nu pot sa le faca fata acestora si ei ies din corpul lor in nimic, apoi ei merg la psiholog ca sa-si aminteasca zilele de ieri ca sa le aminteasca ca ei exista cu adevarat; iar apoi psihologul le da mici medicamente care ii fac sa uite de zilele lor de ieri; iar acum ei se afla intr-un adanc, adanc iaurt. Acum ei nici macar nu mai pot fi in nimic, si voi stiti cat este de frustrant este asta cand voriti sa fiti departe de toate si nu puteti? Dar nu va aflati nici aici? Unde va aflati? In Iad. Sunteti in iad in acel punct si este dificil sa-i aduceti inapoi pe acei oameni.

De ce va spun asta – voi le stiti pe toate. Voi deja stiti asta. Ati experimentat-o. V-ati jucat cu ea si uite ca sunteti aici, chiar acum, oameni iluminati, invatatori ai Noului Pamant, cand, apropo, poate fi de asemenea si acest vechi Pamant. Voi vorbi despre asta intr-un alt Shoud.

“Deci cum eliberezi asta?” acest Shaumbra a intrebat. “Cum o eliberezi?” Iar eu am zis prin a inceta sa mai crezi in cine esti tu. Inceteaza sa mai crezi in karma ta. Inceteaza sa mai crezi in ieri. Acum eu inca sunt ... Edith daca tu crezi ca te-am suparat putin, acest Shaumbra inca este foarte suparat cu mine. Inca foarte suparat, inca foarte manios, privind azi gandindu-se ca sunt vreun ... (cineva spune “diavol”) Eu nu am spus cuvantul diavol, dar poate ca da; gandindu-se ca eu incerc sa-i trag fesul pe ochi; privind pe internet sa vada ce mici trucuri folosesc. Pentru ca aceasta fiinta minunata nu-si poate imagina sa dea drumul trecutului sau, deoarece, ei bine, ea a investit in el. Peste 1800 de vieti a investit in el. Eoni de timp inainte sa fi venit pe Pamant a investit in el. Si am facut skandenberg. Ea simte ca daca ii da drumul tot ce a facut ea ca sa descopere raspunsul la intrebarea “Cine sunt eu?” este un degeaba – explodeaza, se dizolva, pleaca, se intoarce la inceput. Voi nu va puteti intoarce la inceput.

Prin a da drumul la ziua voastra de ieri, voi dati drumul la iluzii. Voi dati drumul la energie care este blocata si intepenita. Voi nu dati drumul experientei, simtirii. Voi nu dati drumul pasiunii si intelepciunii. Voi dati drumul perspectivei. Perspectiva, a ce va gandeati ca faceati cand aveati opt ani si niste incidente au avut loc. A fost o perspectiva. Daca ati fi fost constienti in totalitate, asa cum sunteti azi, ati fi realizat ca de fapt se petreceau multe lucruri.

Asadar cand voi dati drumul vietilor trecute, credintelor, a tot altceva, nu dati drumul cu adevarat identitatii voastre. Cum ati putea sa dati drumul la ceva care este al vostru? Cum ati putea sa dati drumul la un suflet care este plin cu experiente si pasiune? Voi dati drumul perspectivei. Dati drumul la modul de a o vedea. Dati drumul la energia intepenita. Si ce se intampla apoi?

Ce se intampla cand Pamantul, cand printr-un cutremur sau un vulcan, elibereaza? Ce se intampla cu acea energie? (Adamus fluiera) Am terminat premiile asa ca se pare ca nu primesc nici un raspuns. Deci ...

KATHLEEN: Se transmuta.

ADAMUS: Se transmuta. Se modifica. Se schimba. Multumesc. Kathleen, ti-am zis cat esti de sclipitoare cand am inceput prima oara, iar acum dai voie sa iasa. Ii dai voie sa vina la suprafata. Oh, foarte mult timp altii te-au redus la tacere. Nu se simte eliberator?

KATHLEES: Da.

ADAMUS: Da, absolut. (audienta aplauda)

Asadar cutremurele, schimbarile Pamantului, Pamantul are foc si zapada si tot restul. Ceea ce se intampla este ca energia se transmuta. Se intoarce ... (Adamus chicoteste  in timp ce Linda ii aduce un platou cu premii de ciocolata)

LINDA: Dorinta ta este comanda pentru mine.

ADAMUS: (razand) Multumesc, draga. Vedeti acum? Nici nu trebuie sa cereti; pur si simplu vine la voi! Pur si simplu vine la voi.

Deci energia se transmuta. Se intoarce la, sa zicem, un rezervor sau un bazin. Ar putea fi propriul vostru rezervor, ar putea fi un rezervor al unei comunitati sau al unei tari sau al lumii, dar se intoarce. Se intoarce diferit fata de cum a coborat initial. Nu este neaparat mai puternica sau mai mare. Pur si simplu este mai inteleapta.

Daca persoana care o cheama inapoi – hai sa spunem energia voastra pe care o eliberati, constiinta voastra veche pe care o eliberati, se intoarce in revervorul sufletului vostru – acum, nu doar se intoarce ca aceeasi energie sa va serveasca din nou. Are o componenta de intelepciune; are o componenta de gratie atasata ei, daca sunteti constienti. Daca nu sunteti, doar o veti folosi asa cum ati folosit totdeauna energia, ina acelasi fel, aceleasi limitari ca inainte. Totusi, daca sunteti constienti ca are loc o eliberare cand dati drumul tuturor vietilor voastre trecute, cand dati drumul la cine ati fost ieri, iar apoi sunteti constienti azi, acum va puteti conecta la acea magnifica noua componenta care a fost adaugata – intelepciune, iubire, usurinta – orice componenta doriti sa fie.

Cand chemati acea energie sa va serveasca ... (Adamus se uita dupa markere cu care sa scrie)

LINDA: Nu sunt markere? Oh, Dumnezeule! (rasete; Linda se duce sa aduca niste markere)

ADAMUS: Este o conspiratie. Stiu ca este conspiratie. “Adamus deseneaza prea mult pe tabla. Se comporta ca un profesor. Hai sa-i luam markerele.” Saracul de mine. (chicotind)

Asadar cand voi chemati asta inapoi, ea vine inapoi sa va serveasca. Totusi, ceva uimitor – nu am nevoie de markere, eu am mingi (ceva rasete in timp ce Adamus scoate doua mingi mari rosii) – ceva uimitor intra odata cu asta. Noua Energie. Noua energie.

Folosesc aceste mingi rosii ca un simbol al Noii Energii. Aceasta se leaga cu Vechea Energie care intra acum, si merg impreuna. Dar voi veti putea sa o folositi daca sunteti constienti de ea.

Acum, constienti nu inseamna sa va ganditi la ea. Constienti inseamna sa o simtiti. Constienti inseamna sa o simtiti. Apoi prinde viata. Apoi merge sa lucreze pentru voi.

Asadar, lumea elibereaza chiar acum. O vedeti in cutremure, o vedeti in vreme ciudata – astea sunt lucrurile evidente. Exista multe alte lucruri care au loc de asemenea. Puteti deveni constienti de asta pur si simplu prin a va conecta la ea. Nu se schimba doar Pamantul fizic in sine. Se schimba grilaje magnetice. Se schimba axa, iar apoi un cutremur vine si cu adevarat schimba cum trebuie. Pentru aceia dintre voi implicati in astrologie, whoa-ho-ho. Opriti-va si mai aruncati o privire. Se schimba intreaga iluzie a acestei astologii. Astrologia este un lucru minunat, eu am fost un practicant maret a ei in unele dintre vietile mele trecute. Dar ceea ce stiam atunci nu se mai aplica acum. Reganditi astrologia sau re-simtiti astrologia.

Asadar multe au loc in lume chiar acum, haideti sa facem o respiratie adanca si sa fim constienti.

Se intampla foarte multe cu voi chiar acum. 

(pauza) 

 

Experienta

Deci luna trecuta am vorbit despre faptul ca este un timp foarte special. Am spus ca acum voi iesiti din teorie si intrati in experienta. Unii dintre voi ati suspinat si oftat. Experienta este a o trai. Experienta este de neinlocuit. Veti descoperi ca doar a va gandi la lucruri a fost mai degraba impovarator si plictisitor. Asa ca voi mergeti in experienta. SI am spus ca majoritatea dintre voi veti avea o experienta in timpul acestei luni si ca experienta va deschide o noua parte din voi. Experienta va asigura una dintre multele canale pentru a aduce Noua Energie, pentru a integra acel potential in acest momant de Acum.

Asadar cu microfonul in mana, Linda va merge in audienta si il va intreba pe Marc Ritter ce ai experimentat? Tu stiai ca te voi apela.

MARC: Sigur ca stiam. Am experimentat asa de multe.

ADAMUS: Exact. Acum, desigur, tu ai fost in turul nostru Sunetele Sufletului, doar ca toata lumea sa inteleaga.

MARC: Da.

ADAMUS: Si, inainte de toate, a fost o experienta?

MARC: Cu siguranta ca da.

ADAMUS: Mi-am tinut promisiunea de la ultimul Shoud ca veti avea o experienta? Nu, nu am facut-o. Voi ati avut-o. Voi ati avut-o. Deci ce anume ai experimentat?

MARC: Sunt foarte multe lucruri pe care le-am experimentat ... la ce te referi?

LINDA: Ooh, raspuns la o intrebare cu o intrebare.

ADAMUS: Daca ai spune la Shaumbra despre ce ai experimentat la un nivel spiritual personal, un nivel al sufletului, ce ai experimentat?

(pauza in timp ce Marc isi cauta cuvintele)

Esti aproape acolo. Esti aproape pe punctul de a o zice, dar te intrebi daca iti voi zice ca te inseli pentru ca probabil ca o voi spune. O voi spune pentru tine – nu o poti pune in cuvinte. Este aproape indefinibila, iar voi nu vreti sa o puneti in cuvinte, pentru ca in momentul in care o faceti, o distorsioneaza. Aproape ca o rasuceste si o perverteste sau cel putin o limiteaza. Acum, nu va fi asa tot timpul, pentru ca va veti dezvolta o elocventa a sufletului unde veti vorbi, dar cu adevarat veti proiecta sau veti radia simtiri in loc de cuvinte.

Asadar a fost indescriptibila. A fost personala. A fost ... ah, a fost. Este ...

MARC: Cu siguranta.

ADAMUS: Da, da. A fost. Deci Linda, tu alegi. Imi voi inchide ochii. Tu alege pe cineva.

LINDA: Vreo intrebare in special?

ADAMUS: Nu, aceeasi intrebare – ce ai experimentat in aceasta luna care a trecut?

LINDA: Oh, okay. (rasete in timp ce Linda aduce microfonul lui Deb).

ADAMUS: Tu stii, este amuzant pentru ca asta ar fi fost alegerea mea de asemenea. Deb, cum au fost experientele tale luna asta? Si presupun ca noi suntem bine, tu si cu mine?

DEB: Suntem bine.

ADAMUS: Okay. Ai vrea sa vorbesti cu Edith mai tarziu si sa-i zici ca este un lucru cu adevarat bun sa te superi pe mine?

DEB: Asta misca energie.

ADAMUS: Misca. Zguduie, da. Da. Iar eu o fac, evident, din iubire.

DEB: Desigur.

ADAMUS: Desigur. Okay, deci ai avut ... nu voi divulga. Cum au fost experientele tale luna asta?

DEB: Oh, te rog, as prefera daca doar ai impartasi tu pentru mine. (multe rasete)

ADAMUS: Eu ... si tu stii ca o voi face dupa ce tu incerci sa o identifici singura. Oh, eu o stiu ... da-i drumul.

DEB: Ei bine, noi tocmai ce am spus-o. Este cu adevarat greu sa o pui in cuvinte.

ADAMUS: Da.

DEB: Pentru mine cred ca a fost multa ... a fost multa munca interioara. Nu am avut vreo energie exterioara ...

ADAMUS: Mare premiu. Mare premiu.

DEB: Oh, multumesc. 

ADAMUS: O experienta nu trebuie sa fie dramatica. O experienta nu trebuie sa fie dura. O experienta, in general, nu va veni din afara. Acolo v-ati uitat pana acum – afara.

Unii dintre voi va simtiti prost cu voi insiva. Voi spuneti, “Eu nu am avut o experienta in aceasta luna trecuta”. Da, voi ati avut. (rasete la intonatia lui Adamus) Dar va uitati in afara. Daca v-ati fi uitat chiar aici, ati avut o experienta senzationala.

Experientele nu trebuie sa fie zgomotoase si galagioase. Experientele nu trebuie sa fie haotice si pline de conflict. Experientele nu trebuie sa fie cu zahar sau zano-eterice. Oh, voi ziceti, “Ei bine atunci cum stiu ca e o experienta?” Constienta. Mare constienta. Daca priviti tot timpul pe fereastra, cum veti stii ce se intampla chiar aici? Daca va asteptati la drama, cum veti stii cand tocmai ce ati avut o cea mai frumoasa schimbare in voi insiva?

Ei bine, mai devreme sau mai tarziu va aparea in viata voastra de zi cu zi, da, dar apoi va veti intreba, “Ma intreb de ce lucrurile pur si simplu merg putin mai diferit acum, putin mai bine. Ma intreb ce s-a intamplat?” Ati avut o experienta. Ati avut  experienta, fiecare dintre voi. 

Acum, evident, daca ati fost cu noi in calatoria noastra in Egipt, experienta a fost foarte evidenta. Au fost experiente in afara, dar cu adevarat experienta pe care a avut-o fiecare a fost cu adevarat foarte personala. Foarte personala. Daca as intreba pe majoritatea celor care au fost in calatorie ce au facut, ce au vazut, in ce zile au facut anumite lucruri, nu ar avea nici o idee, pentru ca ei au trecut printr-o experienta foarte adanca si personala. Experienta nu trebuie sa fie un catarsis. Nu trebuie sa va aduca lacrimi in ochi. Experienta poate sa fie pur si simplu experienta.

Asadar voi spuneti, “Ei bine, cum o definesc? Experienta nu este ceva foarte tangibil si foarte identificabil?” Nu. Nu. Da-ti jos ochelarii. 

Experienta este in cele din urma despre a va da voie sa traiti, dandu-va voie sa fiti aici, dandu-va voie sa fiti constienti. Fiecare dintre voi luna trecuta, de la ultima noastra discutie, a avut o experienta care v-a schimbat viata intr-un fel care nu a mai avut loc de mult, mult timp.

S-ar putea ca unora dintre voi sa va ia putin pana sa o realizati cu adevarat sau pentru ca ea sa, ce ati zice voi, sa se manifeste sau sa ia loc aici. Dar ati avut. Cum stiti? Cum stiti ca nu cumva doar va spun eu asta? Constienta. Constienta. Simtind inauntru.

Va veni multa experienta inspre voi – poate nu cum v-ati gandit voi ca va fi, si poate este cum v-ati gandit voi ca va fi – pentru ca noi ca Shaumbra suntem pe aceasta nava minunata, impreuna si individual, mergand in experienta.

Acum, intre acum si urmatoarea noastra intalnire, veti fi rugati de voi insiva sa lucrati cu ea, sa lucrati cu experienta, sa lucrati cu Noua Energie, sa o aplicati, sa faceti ceva cu ea. Poate fi o creatie mareata. Poate fi orice, dar sa va jucati cu ea ca si cum v-ati juca cu mingea; sa incepeti sa va obisnuiti cu ea, sa incepeti sa va imprieteniti cu ea.

 

Experimentand Noua Energie

Va aduceti aminte ca luna trecuta am zis ca voi simtiti ceva in jurul vostru. Simtiti ceva misunand in jurul vostru incercand sa intre in creierul vostru sau corpul vostru sau orice o fi, nu si este o sonda extraterestra. Extraterestrii nu sunt cu adevarat asa de destepti. Intr-una din zilele astea cand o sa avem putin extra timp, vom merge sa vizitam o nava extraterestra si va voi arata cum sunt ei cu adevarat. Si vom avea o experienta grandioasa.

Dar intre timp aceasta Noua Energie, care este voi, nu un potential din viitor, ci din constiinta mai mare a voastra, vine in vizita. Noua Energie – adevarata Noua Energie, expensionala – coboara acum in aceasta realitate sau vine in sus in aceasta realitate. Vine sa se joace cu voi. Va testeaza. Vrea sa vada din ce sunteti facuti. Asa cum am spus luna trecuta, vrea sa stie ce va fce sa radeti, sa plangeti, ce va face sa simtiti diferite lucruri. Cum functioneaza acel creier? Si sondeaza sau inspecteaza intr-un fel iubitor, non-intrusiv si compasional. Si este voi. Nu maretul inger auriu, nu ceva care este diferit sau separat. De fapt este voi. Intra.

Si in aceasta luna, intre acum si urmatoarea noastra intalnire, este timpul sa incepeti sa va jucati cu ea. Mai intai trebuie sa fiti constienti de ea, dar acum incepeti sa va jucati cu ea. Ce sa faceti? Orice. Mergeti la o plimbare – voi, Pakauwah-ul vostru si mingea rosie. Mergeti la o plimbare. Luati-o la munca. Multi dintre voi nu va luati spiritualitatea voastra cu voi la munca. Uneori nu va invinovatesc, dar acum este timpul sa incepeti sa o luati la munca. Mergeti in masina cu ea. Vorbiti cu ea tare, sau si mai bine, nu vorbiti deloc. Simtiti-o.

Ca sa o pun intr-un fel teoretic, retoric, este acel Voi dupa care intotdeauna ati tanjit. Este acel Voi care ati vrut intotdeauna sa va iubeasca, nu a putut sa va iubeasca, pentru ca nu ati vrut sa o faca. Nu ati fost pregatiti pentru asta. Nu v-ati iubit pe voi suficient ca sa permiteti la ceva atat de pretios ca adevaratul Voi sa intre. L-ati tinut la departare asteptand sa fiti mai bine, asteptand sa nu mai aveti karma, asteptand sa va perfectionati, asteptand pana cand ati invatat sa meditati cum trebuie sau sa va rugati cum trebuie. A vrut dintotdeauna sa intre, iar acum poate.

Voi eliberati zilele de ieri. Nu inseamna sa va abandonati identitatea. Identitatea voastra sunteti voi. Identitatea este Eu Sunt ceea Ce Sunt. Asta este identitatea. Ce altceva mai aveti nevoie in afara de Eu Sunt? Nimic. Absolut Nimic.

Luptandu-va cu Morile de Vant.

Deci, urmatorul subiect. Okay, deci ce s-a intamplat in acest intreg joc? Fac referinta la asta de multe ori – va vad batandu-va cu morile de vant, atacand mori de vant. Don Quixote. Vedeti voi, Don Quixote a parasit realitatea, ceea ce inseamna limitarile sale. El a vrut ceva mai mult, a trebuit sa fie si altceva acolo, a innebunit stand in standard. Asa ca el a plecat. Dar cand el a plecat din standardul sau, a creat niste iluzii uimitoare cum ca totul era in batalie cu el. Copacii, vantul – ei erau demonii. Morile de vant – uriasii, razboinicii. Noaptea era demonul. Stelele il spionau – ochii din celelalte taramuri. Asa ca el deseori se batea cu morile de vant.

Acum, cei din jurul sau au privit si au zis, “Acum el e un nebun, nu-i asa?” De fapt, el nu era deloc. Nu era deloc. Era in batalie deoarece el era tot timpul in batalie, intotdeauna a fost in batalie, intotdeauna luptandu-se cu ceva chiar daca era doar o moara de vant, chiar daca nu riposta. Si, dragi Shaumbra, voi ati atacat cateva mori de vand, luptandu-va cu lucruri cu care nu mai aveti nevoie sa o faceti, avand lupte pe care nu mai aveti nevoie sa le aveti.

Acum, Don Quixote in cele din urma a renuntat la a ataca mori de vant, s-a reintors la standard, s-a intors la vechea sa realitate. Ei bine, voi nu puteti. Voi nu vreti, mai bine zis. Ati incercat, dar este foarte dificil.

Asadar asta va lasa in situatia – o situatie unica si interesanta – spunand, “Ei bine, ma aflu aici, in afara standardului. M-am expansionat. Ce fac?” Ei bine, inainte de toate, multumiti-va voua insiva ca ati iesit din cutie. Acum, cand voi ati iesit, inca mai aveati acea sabie activa. Inca va mai bateti cu demonii si va luptati cu aproape orice.

Acum este timpul sa recunoasteti ca este doar o moara de vant. Este doar aerul cel care o misca si este doar soarele care apune noaptea cel care cauzeaza intunericul, si sunt doar stele pe cer amintindu-va de unde ati venit, nu unde va indreptati. Este timpul sa lasati sabiile si sa incetati sa va luptati cu morile de vant, cu demonii. Voi cu adevarat nu sunteti demonii.

Este o iluzie. Este un obicei. Este un obicei, sa mergeti in afara sa va luptati, sa aparati, sa protejati. Este o dinamica a Vechii Energii care, intr-un fel, ati facut-o ca sa va mentineti ocupati. Luptandu-va cu morile de vant tine pe cineva cu adevarat ocupat pentru un timp indelungat, iar cand acea moara de vant este cucerita, veti gasi inca o moara de vant. Daca nu este o moara de vant, va fi un munte; iar daca nu este un munte, un rau.

Haideti sa incetam sa atacam mori de vant, incepand de azi. Okay? Nu este nimic cu care sa va luptati. Voi realizati cu ce v-ati luptat cu adevarat?

SHAUMBRA: Noi insine.

ADAMUS: Ah! Cadouri pentru toata lumea! (aplauze) Voi insiva. Absolut. Voi insiva. De multe ori va proiectati pe voi insiva in alte lucruri, alti oameni, dar de fapt erati voi. Dar nu este asta putin cam vechi acum, putin cam obositor?

Asa ca haideti sa folosim aceasta ocazie de constienta unde foarte multe lucruri se petrec chiar acum – voi va ganditi ca doar ma priviti, foarte multe lucruri se petrec chiar acum – haideti sa folosim ocazia, daca voi alegeti, sa faceti o alegere constienta sa incetati sa mai atacati mori de vant, sa opriti batalia. Dar inainte sa o faceti, dati-mi voie sa adaug o nota de precautie. Exista o tendinta – o tendinta a Vechii Energii – sa ziceti, “Ei bine ce sa fac?” Exista o anume dinamica in a va lupta tot timpul cu mori de vant, deoarece, ei bine, este just – just ca naiba. Puteti sa spuneti tuturor ca sunteti ocupati luptandu-va cu morile de vant. Sunteti ocupati schimband lumea! Sunteti ocupati creand noua dinamica spirituala pentru Pamant si prin urmare, voi trebuie sa fiti Jedi-ul Noii Energii. (rasete)

Ce se intampla cand renunti la asta, Aandrah? Microfonul te rog, si sa pregatesc o floare. Ce se intampla cand renunti la asta?

AANDRAH: Ah, imi taie respiratia. Incepi sa razi, sa te joci, sa celebrezi ...

ADAMUS: Inca un cuvant.

AANDRAH: ... sa respiri si sa traiesti cu adevarat.

ADAMUS: A trai. A trai este cuvantul. (aplauze) Incepeti sa traiti cu adevarat. (ii inmaneaza floarea) Eu cred ca tu le-ai cumparat initial, asa ca este ... (rasete) Vedeti, ceea ce daruiti se intoarce.

Asadar, da, voi incepeti sa traiti. O parte din voi nu-si poate imagina sa traiti fara a fi un aparator just. O parte din voi nu-si poate imagina sa traiti fara o cauza, dar va spun – iar voi veti plange pe umarul meu si imi veti spune mai tarziu, “De ce nu ne-ai mai zis asta?” Veti plange pe umarul meu si veti zice, “Cand eu dau drumul, cand incetez sa ma mai lupt cu morile de vant si cu fiecare lucru care imi vine in cale; cand am dat drumul la asta, am realizat ce era cu adevarat a trai. Am realizat ca am fost foarte limitat inainte, iar acum este dincolo de cuvinte. Dincolo de cuvinte”.

Acum, sa continuati cu a va lupta cu morile de vant si bestiile paroase asa cum ati facut, este de asemenea, dragi Shaumbra, ati avut lupta, ati avut fugaritul, ati avut intreaga iluzie a scopului si cauzei, dar asta de asemenea a creat limitare. Asadar noi dam drumul la toate acestea acum. Zbuciumul .... Zbuciumul. Voi dati drumul la asta acum.

Acum, lumea inca este lume si va v-a impinge in continuare, bine? Dar cand va impinge, voi nu trebuie sa ii simtiti impinsul. Nu trebuie sa va impotriviti. Nu trebuie sa ripostati. Nu este nimic la care sa rispotati. Voi o inspirati si realizati ca nu va poate lua nimic. Realizati ca nu va poate deceptiona. Cu siguranta nu va poate lua sufletul. Nu va mai poate inrobi.

Am vorbit putin despre sclavagism la intalnirea noastra recenta de pe vapor. Am facut o afirmatie catre Shaumbra acolo care cred ca i-a suparat pe o parte din ei, ceea ce era tocmai ce incercam sa fac. Am spus ca numai un Maestru – numai un Maestru – poate asigura sa fie in serviciu cu adevarat. Toti ceilalti sunt sclavi. Toti ceilalti sunt sclavi.

Asadar, dragi Shaumbra, ati avut aceasta mentalitate de sclavi – lasandu-i pe altii sa va inrobeasca, inrobindu-va voi insiva – si cu ati putea vreodata sa fiti in serviciu cand sunteti un sclav? Nu puteti. Sunteti un sclav. Cand va ridicati deasupra la asta, cand ajungeti in punctul in care suntem noi chiar acum, dati drumul la toate acelea. Voi deveniti constienti ca oi sunteti Maestrul. Nu aspirati la asta, voi sunteti. Sunteti constienti de asta in loc sa o cautati. Apoi puteti fi cu adevarat in serviciu. Apoi noi putem vorbi despre schimbarea constiintei Pamantului. Orice altceva este doar Energie Veche.

LINDA: Nu conteaza, dar este 4.45.

ADAMUS: Stiu, dar ma distrez de minune aici. Dar daca cineva doreste sa se ridice si sa plece, o pot face.

LINDA: Cativa au facut-o.

ADAMUS: Da, si ii fugaresc pe restul pe usa. Asadar, dragi Shaumbra, in continuare vom redefini.

 

Corp de Constiinta

Voi ati vorbit despre componentele care credeati ca sunteti voi; (Adamus scrie) spirit, minte – este mai bun scrisul meu de mana? – si corp. Corp, minte, spirit – acesta este modul in care foarte multi le place sa se defineasca. Sa stergem asta acum. In loc sa va vedeti ca aceste componente individuale, care in principiul le taie pe fiecare de celelalte, este timpul sa mergeti dincolo.

Haideti sa facem o respiratie adanca asa cum facem noi.

Este timpul sa fiti constienti de voi insiva ca fiind un Corp de Constiinta. Fara a mai fi corp, minte si spirit; fara a mai fi uman, divin; fara a mai fi bun sau rau sau luminos sau intunecat sau baiat sau fata. Voi sunteti un Corp de Constiinta.

Corp ca fiind un vapor. Acesta este un vapor – vapor de navigat. (Adamus deseneaza un vapor cu panze sub cuvintele “Corp de Constiinta”) Un corp este o suveranitate. Este a voastra. Voi sunteti un corp de constiinta. Constiinta este constienta. Constiinta este constienta. Voi sunteti un Corp de Constienta, si este timpul sa incepeti sa folositi asta. Este timpul sa incepeti sa fiti cosntienti.

Mintea, acum – daca alegeti – mintea se contopoeste in Corpul de Constiinta. Corpul fizic se contopeste in Corpul vostru de Constiinta. Spiritul vostru, pe care odata l-ati tinut foarte separat de restul din voi, spiritul vostru se contopeste in Corpul vostru de Constiinta. Intr-un fel, ati putea spune ca va intoarceti la locul unde ati fost, de unde ati venit, dar nu cu adevarat. Voi nu va intoarceti. Acum voi evoluati, va expansionati; va intoarceti la unele dintre partile voastre de esenta – constiinta – dar acum mult expansionata.

Fiind un Corp de Constiinta voi nu trebuie sa va vedeti ca nimic altceva decat voi, sufletul vostru, suveranitatea voastra, Corpul vostru de Constiinta. Corpul nu trebuie sa fie fizic. Corpul poate fi foarte nefizic, foarte multidimensional. Corp de Constiinta.

Asa ca haideti sa nu mai folosim aceste cuvinte – aceste feluri de a va defini pe voi insiva ca corp, minte si spirit. A fost bine atunci la inceput. V-a dat putina constienta ca voi sunteti foarte multidimensionali, dar voi sunteti acum un Corp de Constiinta.

Asadar intre timpul de acum si urmatoarea noastra intalnire, mi-ar placea ca voi sa fiti cu adevarat constienti  de ceea ce inseamna asta, cu adevarat constienti de toate componentele care sunt integrate si interconectate, nu separate. Nu separate.

Cu mult timp in urma, in evolutia umanitatii si in evolutia voastra, a fost vorba de supravietuire. A fost vorba despre a vedea daca puteti cobora pe Pamant si sa va mentineti in biologie, supravietuind. Cand ati fost stapan pe asta, apoi a fost vorba despre urmatoarea forma de evolutie, care a fost religia. Religia, pentru ca acum trebuie sa va dati un motiv pentru care sa vreti sa supratietuiti. Asadar v-ati dat religia. V-ati dat multi zei. Iar apoi a devenit asa de confuz incat ati redus totul la doar un zeu. Eh, voi vorbiti despre un Dumnezeu, dar voi cu adevarat credeti in multi.

Iar apoi dupa ce ati trecut de faza voastra religioasa, in aceasta viata sau altele, cand v-ati cam saturat de biserici, ati intrat in faza voastra spirituala – new age, cautare spirituala, metafizici. Asta v-a permis sa mergeti dincolo de a avea un zeu undeva departe, dar inca era un zeu separat. Voi cumva stiati ca erati voi si ca aveati un spirit si se intamplau si alte lucruri, voi doar ati numit-o spiritual. Haideti sa redefinim asta. Haideti sa-l redefinim pe Dumnezeu. Daca tot nu facem nimic altceva, haideti sa-l redefinim pe Dumnezeu!

Constienta. Constienta.

Asadar haideti sa mergeti chiar dincolo de a folosi cuvinte ca “religie”, care in mod evident nu sunteti, “spiritual” sau “new age” sau poare chiar “Noua Energie”. Este vorba despre constienta. Voi sunteti fiinte de constienta.

Acum, cat de constienti doriti sa fiti? Aceasta, dragi Shaumbra, este intrebarea. Cat de constienti?

Acum, voi ziceti, “Oh, foarte”, dar mergand dincolo, mergand dincolo de vechile conforturi, lucrurile se vor schimba, asa cum ati observat. Dar schimbarea nu trebuie sa fie dificila. Schimbarea nu trebuie sa fie istovitoare. Schimbarea poate fi cel mai eliberator lucru care vi se intampla vreodata. Sa nu va fie frica de schimbare. Sa nu va fie frica de a merge inauntru si a va descoperi Corpul vostru de Constiinta.

(Catre Linda) Stiu, mai am cateva momente.

LINDA: Nu, nu ...

ADAMUS: Nu, chiar am. Am o alta intalnire. Asa ca mai am cateva momente. (rasete) Nu are nimic de-a face cu voi!

Va voi ruga, vorbind de asta, sa faceti asta. Asta nu a fost in agenda mea sa vorbesc despre asta, dar mi-ar placea sa faceti asta.

 

Expensionandu-va Corpul Vostru de Constiinta.

Asadar iata va aflati aici, existand, constienti de voi aici, si incepand sa fiti constienti, oh, se petrec multe alte lucruri. Bine. Voi va puteti proiecta energiile in alte lucruri. Acum, okay, deci va puteti proiecta energiile intr-un caine sau o pisica. Prin ce?

SHAMBRA: Constienta voastra.

ADAMUS: Corpul Vostru de Constiinta lucrand cu Pakauwah-ul vostru.

Acum, deci voi vreti sa faceti ce mie imi place foarte mult sa fac? Mie imi place foarte mult sa intru intr-un caine. Nu ii preiau sufletul si nu incerc sa controlez cainele. Eu doar intru si lucrez la putina cooperare cu cainele. Eu spun, voi stiti, “Eu voi intra si voi petrece putin timp ocupandu-te”, iar cainele sau pisica sunt de acord la un anumit nivel sau gasesc unul care este de acord. Imi permite sa fiu in realitatea fizica si cu adevarat cufundat in ea pentru o scurta perioada de timp. Si voi puteti face la fel.

Acum, asta nu inseamna ca va veti transforma intr-o pisica sau un caine. Inseamna ca va expensionati acel Corp de Constiinta  acum in alt Corp de Constiinta. Asta inseamna ca va puteti simti pe voi insiva intr-un caine de pe partea celalalta a planetei sau o pisica sau orice altceva – stati departe de oameni pentru acum; mai incolo vom intra si in acest subiect, dar proiectati-va – sau o pasare sau orice.

Veti descoperi acum aceasta conexiune dintre Pakauwah-ul vostru care se schimba tot timpul si cum relationeaza el acum cu energiile exterioare. Puteti observa, puteti fi constienti de ce se intampla chiar acum in Norvegia intr-un anume oras, intr-o anume casa sau comunitate, printr-o pasare. Voi va expansionati Coprul vostru de Constiinta iar apoi sunteti acolo. Sunteti cu adevarat. Sunteti cu adevarat.

Acum, pentru ca v-ati petrecut asa de mult timp incorcandu-va in corpul vostru si respirand si intelegand momentul de Acum, nu veti iesi. Nu va veti parasi corpul fizic. Voi va expansionati Corpul vostru de Constiinta acum,  lucrand cu un alt Corp de Constiinta.

Pasari, pisici, caini, alte animale care nu sunt fiinte fara suflet – cu foarte putine exceptii. Ele nu sunt fiinte cu suflet, asa ca nu le preluati sufletul si nu veti sta acolo pentru totdeauna. Veti vedea ca veti vrea sa iesiti dupa putin timp. In general eu nu stau mai mult de trei zile daca cohabitez cu un animal sau un om.

Deci acesta este inca un lucru de facut pentru luna viitoare. Inca un punct si vom termina asta. Nu, noi vom continua dar vom termina discutia mea.

 

Chemarea

Un punct foarte important, aici le aducem pe toate impreuna daca voi spuneti “Despre ce a vorbit azi Adamus?” Exista o chemare chiar acum. Este din interiorul vostru de data asta. Nu este din afara. Nu este Arhanghelul Gabriel sau Gabriela cel care va cheama. Iar chemarea a fost persistenta, constanta.

Este voi. Este a voastra ... oricum vreti sa o denumiti. Eu o voi numi Corpul vostru de Constiinta deoarece nici nu imi mai place cuvantul “suflet”. Este constiinta voastra, constiinta voastra extinsa, potentialul vostru pe deplin al constiintei care striga. Dar voi nu ati fost constienti de el in cea mai mare parte. De fapt, a fost mai degraba enervant, asa ca ati incercat sa-l opriti, ca si cum ati inchide o fereastra daca ar fi fost o masina galagioasa afara. Voi ziceti, “Ce este acel zgomot? Este foarte enervant”, si vine din interior si voi ati incercat sa-l opriti. Chemarea este de la Voi catre voi.

Chemarea este, ati putea spune, Voi dorind sa veniti acasa la voi, aici si acum, nu in afara. Chemarea este pentru integrare, aducerea impreuna, traind.

Chemarea nu are nici un scop in afara de a reuni. Nu vrea ca voi sa faceti anumite lucruri – nu veniti inapoi sa-mi ziceti ca aceasta voce din interior vrea ca voi sa mergeti dezbracati pe autostrada la patru dimineata. Chemarea nu vrea nimic altceva decat sa fie cu voi; sa impartaseasca experientele vietii; sa aduca un nivel de pasiune odata cu ea care a fost inchis pentru mult timp.

Este Corpul de Constiinta care a fost fragmentat in parti, cel care face chemarea pentru reunire si o face prin voi in acest moment de Acum. In aceasta ne-incarnare in care voi existati, in aceasta identitate care nu este de ieri ci este Eu Sunt-ul de azi. Doreste sa vina inapoi.

Prin constienta voastra, deschizandu-va, veti intelege cu adevarat si veti simti aceasta chemare. A incercat sa va contacteze prin visele voastre, a incercat sa ia legatura cu voi prin mici voci sacaitoare, mici dureri si suferinte ale corpului, mici disconforturi emotionale. A incercat sa va atraga atentia, incercand sa revina la constienta voastra. Ascultati-o. Vine din interior.

Nu va vorbi cu voi neaparat in cuvinte, nu va va spune ce sa faceti. Acest “Voi” nu vrea sa va spuna ce sa faceti, pur si simplu vrea sa fie cu voi. Nu vrea sa zica, “tu trebuie sa iei acest job sau sa fii cu acea persoana”, pentru ca asta ar fi absolut contradictoriu cu ceea ce este constiinta si constienta si cine sunteti voi. Dar va cheama. Este acolo.

Asadar, dragi Shaumbra faceti o respiratie adanca, iar intre acum si urmatoarea nostra intalnire fiti constienti de ea. Si s-ar putea sa nu fie ce ganditi ca va fi. S-ar putea sa nu se simta cum va ginditi ca se va simti, dar este acolo.

Intre acum si urmatoarea noastra intalnire , dragi Shaumbra, va rog sa realizati ca de fapt lumea este cu adevarat minunata. Noi am trecut prin multe vremuri dificile, dar este un loc grandios. Cand va uitati in ochii altor oameni – fara a mai ataca morile de vant, fara a va mai gandi ca trebuie sa aparati sau sa protejati ceva, ci voi puteti sa ii priviti in ochi cu adevarat – veti realiza ce loc pretios este aceasta planeta. Veti realiza de asemenea ca ceea ce pare a fi haos nu este deloc.

Totul cu adevarat este perfect in toata creatia si in special in a voastra.

Cu asta, dragi Shaumbra, Eu Sunt ceea ce Sunt, in serviciu pentru voi, Adamus. Multumesc.