MATERIALELE CERCULUI CRIMSON
Seria Maestrilor
Shoud 8: Valuri de Constiinta – Realizat de ADAMUS, transmis prin Geoffrey Hoppe 
Prezentat Cercului Crimson in data de 3 aprilie 2010
www.crimsoncircle.com; www.shaumbra-in-hd.ro;


Eu sunt ceea ce sunt, Adamus al domeniului suveran. Bine ati venit in constientizare.

Haideti sa facem o respiratie adanca impreuna in timp ce incepem sesiunea. O voi ruga pe Linda sa tina cont de timp astazi. Nu va dura mult(rasete). Spuneti-mi va rog cand este ora 8. ( multe rasete pentru ca Shoudul deobicei se termina in jurul orei 5)

Asa ca, dragi Shaumbra, iata-ne. Inca o sesiune impreuna, inca o luna frumoasa de experimentare de la ultima noastra intalnire.

Asa cum Cauldre si Linda au discutat inainte, v-ati mutat intr-o perioada a experimentarii, trecand dincolo de vechea si groaznica procesare – sper- la experimentare, si astazi va fi o experienta. De defapt, voi garanta asta – garantez pe bani returnati! Absolut. Daca la sfarsitul minunatei noastre sesiuni de astazi nu sunteti multumiti cu informatiile pe care le primiti; daca nu ati primit ceva substantial, care sa va schimbe viata, sa cutremure pamantul, vesel si per total pur si simplu extraordinar...

LINDA: Ar fi bine sa fii bun.

ADAMUS: … cereti-i Lindei banii inapoi. (rasete)

LINDA: Ar fi bine sa fii bun. 

PETE: 25.

ADAMUS: 25 de dolari sa fii aici pentru o experienta a iluminarii, a bucuriei, a rasului si a supararii. 25 de dolari! (rasete) Si cat trebuie sa plateasca extra pentru mancare, Kerri?

KERRI: Nimic.

ADAMUS: Nimic! Pentru 25 de dolari eu si banii si garantie de returnare bani, ca veti primi ceva personal si transformator astazi.

Si se aplica totodata si la cei care ascultati online. Cat ati platit ca sa fiti astazi aici? Nimic? (rasete in timp ce Adamus se uita in camera video) Nimic? Doar v-ati alaturat acestui incredibil grup Shaumbra – da, trebuie sa va aduceti propria mancare, dar...si nu ati platit nimic. Nu ati oferit o binecuvantare? Nu ati trimis acestui staf  incredibil o mica nota de multumire? Nu ati dat cativa euro sau yen sau won sau dolari ca sa fiti aici? Haideti sa schimbam asta chiar acum.

Daca veti fi aici, trebuie sa oferiti ceva. Vorbeam despre asta cu luni in urma – doar o binecuvantare. Doar o mica binecuvantare. Mai bine, un mail stafului. Nu lui Cauldre sau Lindei, ca ei primesc o gramada, ci echipei Cercului Crimson si tuturor invatatorilor care “predau”, si tuturor traducatorilor incredibili, acelora care creaza websiteurile. Trimteti o scrisoare. Trimiteti un mail. Trimiteti-i...o adresa de mail?

LINDA: crimsoncircle.com. 

ADAMUS: Uh, “cineva” de la crimsoncircle.com. Poate veti vrea sa scrieti acolo pentru Roy Cam sa faca o poza. Trimiteti-i...

LINDA: Michelle, ce adresa?

MICHELLE: info@crimsoncircle.com. 

ADAMUS: info@crimsoncircle.com. Toti cei care ascultati astazi, asta este schimbul vostru si aveti si o garantie ca va primiti banii inapoi. Daca Nu va place ce avem de spus astazi, va vom trimite mailul inapoi. (rasete) Asta este Noua Energie. Oferim garantii pentru iluminarea voastra spirituala.

LINDA: Este extraordinar!

ADAMUS: Asa ca va rog trimiteti …

LINDA: Geoff este ok cand spui chestiile astea?

ADAMUS: ...oh el este in alta parte, El doarme.

Este timp de ajustare. (rasete) Am preluat controlul. (adamus rade) Oh, ce lucruri vom face astazi!

Asa ca, dragi Shaumbra, serios, noi facem asta impreuna. Noi facem asta impreuna. Este distractiv, este intens cateodata, poate fi provocator, si stiu ca vasupar putin pe unii dintre voi – incerc. Incerc, pentru ca pune energia in miscare atunci cand suntet putin suparati pe mine. Dar multumiti-i grupului care este astazi aici. Multi dintre ei au calatorit mult ca sa isi adauge energia, sa creeze acest spatiu sigur incredibil pentru ca voi (priveste spre camera) sa puteti participa. Si daca nu vedeti live chiar acum, daca cititi sau priviti asta mai tarziu, vorbesc si cu voi. Trimiteti un multumesc, trimiteti o binecuvantare, pentru ca in acest fel putem continua sa evoluam si sa expansionam tot ceea ce facem impreuna. Acesta nu este un grup pentru rataciti, pentru aceia care doar vor sa se agate pentru o calatorie ieftina. Acest grup se misca cu adevarat in Noua Energie, asa cum probabil vedeti si experimentati pe piele proprie astazi.
Asa ca haideti sa facem o respiratie adanca...

(pauza)
...in timp ce incepem calatoria noastra- o calatorie care incepe in momentul de Acum si se expansioneaza, o calatorie in nivelele inalte alte constiintei si constientizarii, o calatorie, apropo, trebuie sa ma opresc pentru un moment. Cativa dintre voi sunt absolut socati chiar acum. Nu neaprat cei de aici, ati mai trecut prin asta inainte (rasete), in mare parte. Dar unii dintre voi sunt absolut socati. “Aceasta este o intalnire spirituala?” Oh nu. (Adamus chicoteste) NU, imi pare rau. Mergeti in alta parte pe site. Aceasta este o intalnire a constiintei si a constientizarii. Unii dintre voi sunteti socati ca putem avea acest tip de intalniri sacre si sa fim putin dezordonati.
Stiti cum era in Scolile Misterelor acum sute de ani? Era cu lupte si tras de par si tipete printre muzica frumoasa si...

LINDA: Cineva a plecat deja. Sper ca esti mandru. (rasete)

ADAMUS: Intre tras de par si..ascultam muzica. Aveam respiratie, multa respiratie, dar eram foarte reali, asa cum probabil stiti pana acum. Spiritualitatea si constiinta fara realitate este foarte falsa, foarte falsa. Asa ca aici devenim reali – asa-i?- in fiecare mod. Permitem expresia totala si Nu ne intereseaza deloc ce gandesc ei. Da, da! Absolut! (audienta aplauda) SI bine ai venit, da. Da. (rasete in timp ce cineva reintra in camera)

Ce voce acultati?
Asa ca astazi am decis ca vom face intrebari si raspunsuri.

LINDA: Ce?!

ADAMUS: Nu am mai facut din astea de mult, asa ca ( o persoana aplauda in audienta) vei fi singurul care aplauda, pentru ca eu voi intreba (rasete), si voi probabil ca veti incerca sa raspundeti si apoi eu va voi da raspunsul real.

LINDA: Oh, stim asta!

ADAMUS: Asta este raspunsuri si  intrebari de Adamus. 

Asa ca voi incepe cu prima intrebare astazi. Cum este afara?  Ia sa trag un ochi. Frumos...o zi frumoasa. (rasete in timp ce Adamus merge afara din raza vizuala)

LINDA: Fara pantofi. Ce dragut.

ADAMUS: O zi frumoasa. Asa ca prima intrebare pentru voi este sa contemplati ce voci ascultati? Ce voci ascultati?

SHAUMBRA: A mea. 

ADAMUS: A ta. Suna dragut. Ok. Tibor, ce voce asculti?

TIBOR: A ta.

ADAMUS: Ah! Premiu...Premiu Adamus. Acum avem Premii Adamus oficiale. Nici un raspuns Nu este un raspuns gresit, dar foarte putini merita Premiul Adamus. (Linda ii dai lui Tibor un premiu Adamus) Iata. SI vrei sa desfaci ca sa vada toata lumea?

LINDA: Vei binecuvânta premiul sau îl vei pupa?

TYVER: Oh, bineînteles.

ADAMUS: Ah, moment de suspans. Si iata-l, Premiul Adamus
LINDA: Asul.

ADAMUS: Asul. Linda vrei sa ridici unul pentru camera.

ADAMUS: Joyce, de ce voci asculti tu?

JOYCE: A  ta.

ADAMUS: A mea? Raspunsul a fost luat dar este unul bun. Da. Kerry, in fiecare zi, ce voci asculti?

KERRI: Din pacate, prea multe. 

ADAMUS: Prea multe! Inca un premiu Adamus.

LINDA: Am doar...aminteste-ti, am premii limitate.

ADAMUS: Ah, avem multa mancare de dat astazi daca avem nevoie. Multumesc. Ah, da. Cine urmeaza? Siglinde, a cui voce o asculti?

SIGLINDE: A spiritului.

ADAMUS: A spiritului, Siglinde? Al cui spirit? Ia sa vin acolo, si am putea avea microfonul? Aici.

Ok, Siglinde. Siglinde a spus  ca asculta vocea spiritului. Ok, dar care Spirit?

SIGLINDE: Al tuturor.

ADAMUS: Asa ca ne asculti pe toti.

SIGLINDE: Mai mult sau mai putin.

ADAMUS: Asta este de fapt un raspuns destul de bun. Atat timp cat Linda va fi astazi intepata in legatura cu premiile Adamus, vom intra in buzunarul lui Cauldre iar el are...(multe raseste in timp ce Adamus Numara niste bani)..asta e un raspuns de 5 dolari. (rasete si aplauze in timp ce ofera o banconta de 5 dolari Siglindei) Oh Cauldre, o sa-i recuperezi mai tarziu. Doar sa nu lasi auditorii sa vada asta.

Asa ca ce voci asculti? Microfonul te rog.

LINDA: Este video. Nu trebuie sa te ingrijorezi cu auditorii.

ADAMUS: Ce voci … (Adamus isi curata gatul) Microfonul?

LINDA: Oh! Sunt asa pierduta.

ADAMUS: Ce voci asculti?

MARY SUE: O ascult pe a mea, si imi vei distruge iluzia, nu-i asa?

ADAMUS: Nu, nu, nu, nu, nu, nu. 

MARY SUE: Ok.

ADAMUS: Nu distrug nici o iluzie. Eu doar pun foarte multa indoiala in ele. (rasete) Edith...Edith, ce voci asculti?

EDITH: In vocea mea divina.

ADAMUS: Si unde gasesti acea voce divina?

EDITH: In interiorul meu.

ADAMUS: In tine. Deci daca as fi un chirurg, as putea sa te deschid si sa gasesc....

EDITH: Nu …

ADAMUS: Oh.

EDITH: … Nu, Nu, imprundent. (rasete) 

ADAMUS: Asculti vocea ta divina din interior. Cum te conectezi la ea?

EDITH: Trebuie sa fiu in tacere.

ADAMUS: Trebuie sa fii in tacere. Si atunci iti auzi vocea divina?

EDITH: Daca sunt norocoasa.

ADAMUS: Si cat de des esti norocoasa- in a asculta vocile? (rasete)

EDITH: Ei bine …

ADAMUS: Iti voi raspunde eu pentru tine – rar. O data la doua luni si probabil ca este prea mult si asa – sper ca nu te superi ca am raspuns eu; ai avut dreptate, dar eu am mai multa dreptate- foarte foarte rar.

Sue, ce voci asculti?

SUE: Pai, este aspectul care urla cel mai tare in momentul asta. (rasete)

ADAMUS: Aspectul care urla cel mai tare! Ei bine asta suna chiar deprimant dar ii voi da un premiu (rasete) pentru ca este adevarat! Este absolut adevarat.
Ok, domnule, ce voci asculti?

SHAUMBRA (barbat): Sunt prea multe.

ADAMUS: Prea multe! Corect. Ca aspectele.

SHAUMBRA (barbat): Si in cele din urma revin in spatiul inimii. SI ce anume se aude in acel moment este adevarat.

ADAMUS: As putea sa ascult spatiul inimii tale? (rasete in timp ce Adamus isi pune urechea la pieptul barbatului pentru un moment) Tot ce aud este bum-bum-bum. Dar este o voce buna de ascultat (Lindei) Cealalta parte a camerei.

LINDA: Oh, lasa-ma sa fug. 

ADAMUS: Da.

LINDA: Oh, te rog, lasa-ma sa fug pentru tine! 

ADAMUS: Si apoi o sa te rog sa scrii pe tabla.

LINDA: Ah ce bine!

ADAMUS: Dar Nu avem prea mult timp, asa ca va trebui sa te grabesti cand mergi.

LINDA: Lasa-ma sa fiu sclava ta!

ADAMUS: Asa Joep. Joep, ce voci asculti?

JOEP: Multe.

ADAMUS: Multe. Da, da.

JOEP: Da.

ADAMUS: Un raspuns bun. Cred ca merita un premiu Adamus. Da, multumesc. Ok. Si inca una..Vince, ce voci asculti?

VINCE: Mica palavrageala a mintii. 

ADAMUS: Exact. Ok, a fost deja luat, asa ca Nu primesti un premiu. Ai fost repetitiv dar corect.

Asa ca dragi Shaumbra, asta este un punct important in a merge inainte: Ce voci ascultati? Si in general ce se intampla...sa fii pregatita la tabla, te rog.

LINDA: Oh te rog, lasa-ma sa ma grabesc.

ADAMUS: Subtil – mmm, coli de hartie noi.

LINDA: Oh, bineinteles.

ADAMUS: Voci.

LINDA: Ce culoare iti place?

ADAMUS: Alege tu. A fi om in a face o alegere..(rasete)

LINDA: Sunt foarte clara si pot face o alegere.

ADAMUS: Deci, voci. In general aspecte. Aspectele, asa cum stiti, sunt aspecte.

LINDA: Un “s” sau doi?

ADAMUS: A-s-p-e-c-t … a-s-p-e … da. Ar putea fi dintr-o viata trecuta, ar putea fi din viata asta, ar putea fi parti din voi de care Nu sunteti constienti ca exista, dar sunt parti din voi. Fiecare are o ordine de zi.

In ultima instanta, programul lor este sa se intoarca la voi, dar sunt multe conditii care trebuie sa fie satisfacute pentru ca asta sa se intample, asa ca isi arata propriul program limitat si palavragesc in continuu.

Acum, intr-un fel, nu trebuie neaparat sa distingeti diferenta in tonul vocii lor, pentru ca totul vine prin mintea voastra si astfel suna cam la fel. Dar in oricare moment dat ati putea avea sute de aspecte care vorbesc. Si o fac. Palavragesc tot timpul. Nu au altceva de facut. Nu au joburi. Nu dorm. Nu au copii, altii decat voi. Asta a fost amuzant. Ele isi petrec – in termeni umani, 24/7 lucrand cu voi, manipulandu-va.  In final, se vor intoarce, dar acum sunt legati in jocul asta. Asa ca vocile continua.
Se imping unul pe celalalt din cale de multe ori, incercat sa se faca auzite dasupra zgomotului mare din psihicul vostru. Asa ca vocile devin din ce in ce mai puternice. Si ce faceti? Nu este o intrebare cu schepsis, dar ce faceti? Larry? 

LARRY: O iau razna.

ADAMUS: Larry o ia razna. Da. Si voi ce faceti? Aveti toate vocile astea, o luati razna, si ce se intampla cand o luati razna?

LARRY: Devine linistit. 

ADAMUS: Nu, Nu deloc. Nu primesti niciun premiu Adamus.

LARRY: Oh la naiba!

ADAMUS: Aprope, esti pe drumul cel bun, dar, Nu, ce se intampla cand incepeti sa o luati razna- Nu vorbesc despre toata lumea – ceea ce tu faci este sa te distragi. Gasesti multe distrageri si multe scuze – Nu ma iau de tine, dar ma iau- multe distrageri si orice ca sa faci aceste voci sa se linsteasca

Cativa dintre voi pot bea. Cativa vor actiona dramatic, pentru ca atunci cand actionati in drama, din senin vocea voastra devine mai mare decat cea a aspectelor. Dar aveti o casa de nebuni atunci, o gradina nebuna. Sunt voci, voci, voci peste tot.  Si ceea ce incercati sa faceti este sa blocati aceste voci. Dar Nu puteti, Nu-i asa?
Oh, dragi Shaumbra, foarte putini dintre voi ati ajuns intr-un punct al meditatiei in care sa puteti sa va linstiti total. Fara nici o ofensa, dar nu sunteti meditatori foarte buni. Dar voi sunteti Shaumbra, asa ca...dar multi dintre voi ati incercat-o, si faceti eforturi in a bloca. Si de fapt deveniti aproape buni in a fi capabili sa blocati, pentru ca va izolati pe voi. Zgomotul este inca acolo, dar va faceti ca Nu este. Asa ca zgomotul este peste tot.
Acum, in plus fata de aspectele voastre, sunt si alte zgomote. De unde provin?

SHAUMBRA: Programari de la parinti.

ADAMUS: Pogramari de la parinti. Excelent. Un premiu Adamus si un dolar. (rasete) Si il voi ruga pe Cauldre sa aduca mai multi bani cu el. (multe rasete)

LINDA: Cine a fost?

ADAMUS: Veti umple aceasta sala in fiecare luna.

LINDA: SI care este raspunsul mai exact? 

ADAMUS: Tipare parentale. Tipare parentale.

LINDA: Oh, tipare parentale.

ADAMUS: Ce ti-au spus parintii.
1
LINDA: Ohh.

ADAMUS: Cele care se aud la nesfarsit. Le aveti pe un hard intern numit minte, creierul. Acest creiet, asa cum va amintiti, este un dispozitiv de memorie. Stocheaza memoriile si le aduce inapoi. Asa ca va ganditi sa faceti ceva si apoi programarile parentale intervin. In a va creste copilul – copii- programarile se intorc. Asa ca ele se aud constant.

Ce altceva, ce alte zgomote mai sunt?

SHAUMBRA: Bisericile. Profesorii.

ADAMUS: Pogramari de la biserici si de la profesori. Biserica si profesor. 

LINDA: Biserica si profesor. (scriind)

ADAMUS:  Sa le numim programari Predicator/ Profesor. Merg in continuu – “Esti blestemat pentru eternitate in iad.” Asta este foarte mult doar ca ai facut ceva. Sau profesorul care este constant pe voi, spunandu-va ca trebuie sa munciti mai mult, sa studiati mai mult. Invatatul Nu va aduce..stiti cea mai buna metoda de a invata? Puneti cartile  pe jos si stati pe ele. Respirati. Respirati, si vei absorbi informatia. (rasete) Si nu prin creierul vostru, ci prin fiinta voastra energetica. Le veti absorbi., si veti pricepe esenta lor.  Daca va dau un test peste o ora, Nu veti fi capabili sa umpleti intrebarile intelectuale. Nu, dar veti avea esenta.
SI ce alte programari mai sunt?

KATHLEEN: Sisteme de credinta.

ADAMUS: Dar ale cui sisteme de credinta?

SHAUMBRA: Ale noastre? Ale aspectelor?

ADAMUS: Bine asa ne intoarcem la aspecte. Da. 

SHAUMBRA: Constiinta de masa. 

ADAMUS: Cautam cosntiinta de masa. Cat vrei?
2
SHAUMBRA (femeie): Oricat.  

ADAMUS: Un ac, un dolar, sau un pupic? (multe rasete)

SHAUMBRA (femeie): Voi alege un pupic. (Multe rasete si aclamari in timp ce Adamus o pupa) 

ADAMUS: Iubesc jobul asta! (multe rasete) Asa...inapoi la Kathleen. Da..tu..ce ai spus?

KATHLEEN: Sisteme de credinta.

ADAMUS: Sisteme de credinta. Dar ele sunt foarte incurcate, o panza innodata- sisteme de credinta- pentru ca de unde vin

KATHLEEN: De peste tot.

ADAMUS: De peste tot – aspectele voastre si constiinta de masa si preotii si invatatorii si celalalte taramuri. Celalate taramuri sunt responsabile cu mult sisteme de credinta si manifestari. Entitati care zabovesc pe aici – Nu voi, dar stiti despre ce vorbesc – oamenii cu care lucrati, oamenii depsre care vom discuta in urmatorul nostru worshop.

Oh, Caludre imi spune ca vorbesc prea repede, dar stiti voi, este o relaxare, pentru ca in calatoria noastra recenta in Asia a trebuit sa vorbesc asa de incet incat m-am constipat. (rasete) Nu eu, ci Cauldre. Dar el...este..

LINDA: Cum a ajutat asta la citirea cartii?

ADAMUS: PMI. (Rasete) (PMI = Prea Multa Informatie)

LINDA: Cum a ajutat asta la citirea cartii?

ADAMUS: Asa ca sunt aceste entitiati care sunt prin jur si influenteaza oamenii care sunt in special dezechilibrati.
Acum va rog, Nu fugiti acasa, sariti in pat, trageti cuverturile peste cap si va intrebati ce entitati incearca sa fie cu voi in acel punct, pentru ca stiti voi, foarte usor, daca sunt, ce faceti?

SHAUMBRA: Le batem.

SHAUMBRA: Plecam de acolo
3

ADAMUS: Le bateti, fugiti in directia opusa. Nu, nu, nu. Nu, faceti o alegere constienta. “Dispari naiba din viata mea” Fiti clari. Nu fiti fricosi. Nu incercati sa le procesati. Fiti clari. “Pleaca din viata mea acum.” Nu aveti nevoie de ele, si daca da, aveti nevoie de ceva, vom vorbi despre asta in iunie. Terapie.
Deci aveti toate vocile astea si apoi va opriti pentru un moement, pentru ca viata a devenit asa de nebuna, asa de coplesitoare, si apoi aveti o cadere, si spuneti, “Va rog am nevoie de ajutor de undeva, de la ceva!” Si tot auziti o gramada de voci, si aveti multa inghesuiala. Si ce faceti.

SHAUMBRA: Respirati.

LINDA: Mergem la cumparaturi.

ADAMUS: Ar trebui sa respirati, dar voi, voi va duceti la cumparaturi, da, sau va retrageti. Va retrageti si va limitati, pentru ca Nu stiti ce voce sa mai ascultati. Apropo, Nu ma iau de nimeni dar incerc sa va fac sa intelegeti, pentru ca voi o sa ii ajutati pe multi altii sa inteleaga – ce voce ascultati.

Adevarata voce
Adevarata voce este a corpului de constiinta. Este vocea inconjuratoare, nu este doar cea divina. Asa cum am vorbit in ultima noasttra intalnire, ati cam separat divinul, l-ati pus intr-un dulap spiritual undeva, ati incuiat usa si ati uitat unde este dulapul. Asa ca nu vreau sa spun ca Corpul constiintei este doar divin. Este si uman. Este si mental. Este si viitoarele voastre potentiale, si trecutul sau potentialele de ieri care Nu au fost manifestate sau realizate.

Stiti voi, asa cum am vorbit inainte, ati avut lucruri care vi s-au intamplat in tecut, dar asta este foarte fals, pentru ca in timp ce ati avut o experienta, sa zicem, in a avea un accodent de masina, dar asta v-ar pune ceva in minte si ati pute avea unul in seara asta. Haide sanu zicem asta. Haideti sa zicem ca ati avut in trecut un incident in care ati fost foarte foarte bolnavi. Oh, acum o sa credeti ca o sa fiti bolnavi in seara asta. (rasete).

Asa ca hai sa zicem ca ati fost foarte bolnavi, si acum credeti ca ati avut o perioada in viata voastra in care ati fost foarte foarte bolnavi si ca aproape ati murit. SI va aminti de asta acum ca de acel eveniment care a avut loc. Ar fi de ca si cum ar fi publicat intr-un ziar si asta a fost. Este stire. Este istorie. Este istorie, dar de fapt nu este. A fost unul din multe potentiale, foarte real, foarte viu. A fost cel care s-a manifestat in aceasta realitate, dar ati avut alte potentiale in alte realitati care s-au manifestat in forma non fizica. Ati avut multe, multe alte potentiale care au fost contemplate- v-ati gandit la ele la un anumit nivel- dar nu au fost realizate. Aceasta este adevarata voastra istorie-potentiale voastre. Nu ceea ce credeti ca s-a intamplat.

Dar eu sunt...deja v-ati luat valoarea banilor inapoi. Deja. Deja. Asa ca Nu iti fie frica (Lindei), Nu cred ca vei avea nici o cerere. Si voi online (uitandu-se in camera), incepeti sa scrieti scrisorile de multumirile echipei.

Deci vocea reala si cea care acum creste, cea pe care o puteti simti cu adevarat este corpul de constiinta. Constiinta este constienta. Am vorbit luna trecuta despre corpul vostru de constiinta – EU sunt-ul in acest moment. Ieri nu conteaza. Vietile trecute sunt irelevante.

Potentialele viitorului pot de defapt sa fie contemplate doar din acest moment. Voi nu va duceti in potentialele voastre viitoare sa le contemplati. Sunt multe lucruri care se vor intampla voua, sau potentiale, Elizabeth, in lunile care vor veni – lucruri miNunate, apropo. Acum , tu nu mergi in viitor sa le examinezi. Reflectezi asupra lor de aici. Dar tu trebuie sa fii capabila sa ai incredere in voce – in Vocea- si motivul pentru care atat de des va duceti in trecut sau va proiectati in viitor este pentru ca Nu aveti incredere in aceasta voce in momentul de Acum. Este uluitor. Uluitor.

Asa ca ce vom face astazi este sa incepem procesul de a avea incredere in voce. Dar trebuie sa intelegeti de unde vin toate aceste voci- constiinta de masa, extraterestrii, alte entitati non fizice.

LINDA: Extraterestrii?

ADAMUS: Sigur, extraterestrii – fiecare are nevoie de cate un extraterestru din cand in cand- si de fantome, sperietori. Sperietori – imi place cuvantul. Sperietori. Sunt peste tot in jur. Si de fapt partea amuzanta este ca ar putea fi sperietori chiar acum in camera. Nu sunt astazi. Dar, Nu sunt, sperietorile sunt fantome, morti, care cutreiera pamantul, care Nu au eliberat.

LINDA: In ce categorie intrii tu? (rasete)

ADAMUS: Uh … Maret. Ascensionat. Maestru.
4

LINDA: Ohhh! Ce se intampla cu mine! Oh! O noua categorie. Oh! 

ADAMUS: Da, si, umm, daca ai vrea, la voci – pune Adamus acolo. 

LINDA: Oh, Mari Maestrii Ascensionati. 

SHAUMBRA: EU sunt ceea ce sunt.

ADAMUS: Da asa este. 

SHAUMBRA: Multumesc.

ADAMUS: Da. Si ceea ce facem aici este sa intram in constientizarea vocii Corpului vostru de Constiinta, constienta voastra. Nu vorbeste intr-o limba. Stim cu totii astia. Am vorbit despre fara definitii, fara cuvinte. Vocea este de fapt un termen nepotrivit, dar este cel mai aproape, dar este sentimentul, cunoasterea in moment. Asta este vocea.

Nu veti auzi sunete, cuvinte in capul vostru. Veti putea poate sa simtiti ceva in inima, in burta, dar veti simti ... o sa definesc asta folosind definitia lui Cauldre pentru atunci cand intra in conexiune – urasc cuvantul channel – cand intra in modul de conexiune. Este o energie aurie, ca mierea, calduta, dulce care curge, creaza acele senzatii care merg din capul vostru pana la picoare. Si asta e vocea. Asta este cunoasterea ca sunteti acolo, si de ceea ce simtiti sau deveniti constienti sau ascultati, in lipsa de cuvinte mai bune.

Ar putea sa Nu aiba nici macar atribute ale umanului din voi. Aceasta voce este parte din uman, asa ca ati putea auzi asta, dar este Totul. Necesita incredere implicita, incredere in voi, pentru ca ceea ce se intampla, in momentul in care incepeti sa ascultati vocea Corpului Constiintei, EU sunt-ul, fiecare din voci incep sa vina si ele. De ce? Pentru ca este timp linsitit pentru mami si tati. Este timpul linistit pentru voi, si asta este oportunitatea lor sa inceapa sa isi impuna planurile, sa inceapa sa isi ceara pozitia, sa va faca sa manifestati ce dezechilibru au ele.
Asa ca din senin exista aceasta inundare de voci care intra, si in acel punct va reamintiti voua insiva de EU sunt, de cine sunteti voi. Nu un...pot sa injur?

LINDA: Oh, te rog.

ADAMUS: Ok. Nu, oh, este …

LINDA: Fara cuvantul cu F. Nu folosi cuvantul cu F. 

ADAMUS: Oh, niciodata, niciodata, niciodata, niciodata.

LINDA: Asta jigneste mult prea multi oameni.

ADAMUS: Nu … umm, voi folosi un cuvant dragut. Nici o falsitate in Eu sunt..

LINDA: Oh, haide, poti sa folosesti acel cuvant.

ADAMUS: Care cuvant?

SHAUMBRA: rahat.

ADAMUS: No, are doua silabe.

LINDA: Rahat are doua silabe? (in engleza este “shit” si are doar o silaba)

ADAMUS: Asta daca pui vaca in fata lui.

LINDA: Ah!! Ah, rahat.

ADAMUS: Mda. Da! Da! Vedeti, acum ea a zis-o, Nu eu. (rasete) NU as folosi niciodata cuvinte murdare cand vorbesc cu un grup.

LINDA: Sunt in serviciu! (rasete)

ADAMUS: Dar, vedeti voi, cateodata cand ziceti Eu sunt ceea ce sunt – am mai facut asta cu un grup de Shaumbra din lume. I-am pus sa zica...ei bine, haideti sa o facem chiar aici. Ok. Va voi ruga, intr-un moment, sa spuneti Eu sunt ceea ce sunt.

La trei- unu, doi, trei: 

AUDIENTA: “Eu sunt ceea ce sunt.”

SHAUMBRA: Hallelujah.

ADAMUS: (chicotind) Nu este un grup de renastere! (rasete) Ei bine, poate ca este. Poate ca este. 

Nu, deci asta a fost mai bine decat era anticipat. Haideti sa incercam inca o data, dar putin mai real, putin mai curajos, cu putin mai milt voi in asta. La trei, si haideti sa facem asta pentru audienta care Nu plateste. La trei – unu, doi, trei:

ADAMUS SI AUDIENTA: “EU SUNT CEEA CE SUNT.” 

ADAMUS: Destul de bine. Destul de bine. Inca va intrebati daca o puteti crede, dar de fapt incepeti sa o credeti. Excelent.
Asa ca va reamintiti voua insiva in timpul procestului ascultarii vocii reale Eu sunt ceea ce sunt. Eu sunt ceea ce sunt. Apoi acele alte voci o sa se linisteasca putin. Ele nu pleaca neaprat. Nu le blocati, dar din senin ele asculta. Ele asculta zicand, “Ce a fost asta? Ce a spus Marc? L-am auzit oare pe Marc zicand Eu sunt ceea ce sunt?”...
Acum, ele nu va cred neaparat din prima inca, dar parte din ele, lumina din ele, vrea sa creada. Asa ca se vor opri pentru un moment si voir asculta din nou cand ziceti...(Adamus se apleaca catre Marc)

AUDIENTA: “Eu sunt ceea ce sunt.”

ADAMUS: AS fi vrut ca Marc sa o zica dar a fost bine si asa. (rasete) Astfel … 

MARC: Am multe voci (multe rasete de Adamus si de la audienta) Avem nevoie de un premiu Adamus  pentru Marc pentru istetimea lui.

LINDA: Vrei tu sa il inmanezi?

ADAMUS: Nu uu. Tu. Inmanatorul oficial.

LINDA: Sunt fericita.

ADAMUS: Pentru istetime. 

LINDA: Sunt in serviciu. 

ADAMUS: Asa ca toate aceste voci se opresc pentru un moemnt si din nou, tu zici, Marc...

MARC: Eu sunt ceea ce sunt.

ADAMUS: Da. Si ele defapt se linistesc pentru un moment. Sunt gata sa sara la loc in orice moment, dar ele se linistesc pentru un moment. In acest spatiu sigur si sacru este cand incepeti sa va auziti adevarata voce, vocea Corpului vostru de constiinta, vocea voastra constienta.
Haide sa incercam asta chiar acum. Asta este un spatiu sigur, sper, Doamne. Suntem aici de zece ani, niciun accident major. Deci acesta este un spatiu sigur. Stiti ca toate aceste voci va bantuie cateodata, dar acum incepeti sa realizati EU sunt-ul. Nu le mai lasati sa conduca, va luati conducerea inapoi. Va luati pe voi insiva inapoi. Va luati inapoi Eu sunt ceea ce sunt.

Asa ca vom canta putina muzica de fundal, doar ca sa va faca mintea sa creada ca face ceva, si va voi ruga sa fiti foarte curajosi si sa va deschideti constiinta. Nu ascultati cu urechile, ci ascultati cu Corpul de Constiinta, cu fiinta voastra intreaba. Ascultati-va pe voi, simtiti-va si cunoasteti-va.
Il vom ruga pe prietenul nostru drag John sa puna putina muzica frumoasa – multidimensionala in straturi si foarte ajutatoare. Asa ca faceti o respiratie adanca..
[“Intoarcerea Acasa in Lemuria”(eng. Lemurian Homecoming) de Anders Holte, canta pentru aproximativ 5 minute]

[Adamus sta in tacere pentru inca un minut.]

ADAMUS: faceti o respiratie adanca. Relaxati-va. 

Relaxati-va. 

Wow. Sunt foarte, foarte impresionat de tot grupul. Compozitia muzicala sau tonalitate au fost de la Anders Holte din Germania. Multi dintre voi sunteti familiari cu munca sa. Si Nu a fost intonatia pe care o ascultati. A fost mai mult o distragere decat altceva.
LINDA: Nu folosi toaleta. (rasete in timp ce Adamus merge la toaleta barbatilor)

ADAMUS: Ceea ce faceti defapt este ca mintea voastra se concentra pe ceva ca sa puteti sa incepeti sa va relaxati.

LINDA: Nu o face!

ADAMUS: … ca sa puteti incepe sa mergeti in acel loc linistit. (apa de la toaleta se aude) Si … ah … (multe rasete)
LINDA: Rusine sa iti fie!

ADAMUS: Deci, in timp ce cantecul mergea, ati putut sa dati drumul, sa va relaxati putin, si apoi muzica s-a oprit
LINDA: Fermoarul este tras?

ADAMUS: Cand toate acele voci s-au linistit cumva, cand totul e in tacere atunci cand muzica s-a oprit si a fost liniste, ati avut un minut de tacere totala. Si ati observat ca nu era neaprat o voce mare ce ati auzit. Doar s-a simtit foarte bine. Asta este marea voce. Asta este corpul de constiinta.

Fara agitatie, fara sa va intrebati daca o faceti corect. Vedeti, credeati ca am terminat si v-ati relaxat pentru ca de fapt credeati ca nu va mai faceti tema, doar asteptati pentru mine sa incep. Acel moment, acel scurt moment, a fost vocea voastra reala din voi care a iesit.

Nu va zice ce sa faceti. Va rog, va rog nu va asteptati ca va va zice ce masina sa cumparati, unde sa mergeti in vacanta sau orice de genul acesta. Astea sunt zile asa de vechi cand aveati nevoie de cineva sau ceva sa va zica ce sa faceti. Nu mai este nevoie, nu mai vrea. Vrea doar sa fie cu voi. Asta este cea mai grandioasa voce dintre toate – voi vrand sa fiti cu voi insiva. Simtindu-se asa de sigura in aceasta realitate mai degraba dura ca poate sa fie doar cu voi.  Este singura voce de care aveti nevoie. Nu aveti nevoie de mesake. Nu aveti nevoie de raspunsuri definite. Asta este ce ascultati.

Aceasta cimpozitie multidimensionala de Anders este o modalitate miNunata sa intrati in asta. Cred ca poate fi gasit pe site-ul vostru. (Lemurian Homecoming  in Shaumbra Shoppe) Dar fie ca alegeti asta sau altceva, este o modalitate miNunata sa intrati in asta si sa sa permiteti acelui spatiu sigur si linistit.

Constientizare si Potentiale noi
Asa ca haideti sa ne mutam la urmatoarea intrebare de astazi. Si doar pentru cei care se intrebau, voi rapsunde la intrebarea “A murit Isus pe cruce?” Este Pastele.  Este Pastele Aandrah. Sute de Shaumbra din toata lumea vor sa stie. Daca se poate, daca avem timp. Poate. Este un raspuns fascinant.

Asa ca am intr-adevar..ei bine toti avem o intalnire. Am uitat sa va zic. Si motivul pentru care trebuie sa plec, stiti voi, in jurul lui 5, -oh hai sa zicem 6 (rasete)- este pentru ca lucram la ceva chiar acum.Probabil ca nu stiati. Tu ai stiut. (ii zice Lindei) pentru ca te-ai simtit ingrozitor mai inainte si ai crezut ca este vorba despre tine, dar nu este. Ohh, cant! (rasete) (Adamus incepe sa cante) Hmmm, nu este vorba despre tine! (multe rasete)

Deci lucram la ceva chiar acum, pentru ca asta este ce facem. Asta este ce faceti voi. Faceti o reaspiratie adanca si va explic despre ce este vorba, Exista un atac terorist planificat pentru maine, de Paste. Da are sens. Putina deranjare de la serviciile religioase – este un alt gest de a atrage atentia. Ajunge la stiri. Ajunge la stirile cele mari. Si rusine celor care fac acte teroriste de sarbatori, Nu conteaza ce religie e, dar este o sarbatoare sacra. Nu conteaza daca onorezi mortii sau vii, dar este sacra. Dar este un plan la care se lucreaza, si d-asta trebuie sa plec mai devreme ca sa lucrez cu acesti teroristi – Nu sa-i incurajez bineinteles – si voi lucrati cu ei de asemenea.
Si ce facem cand lucram cu un grup de teroristi care planuiesc distrugerea unor vieti umane pretioase la scara larga? Mergem sa tipam la ei, Steve?

STEVE: Nu.

ADAMUS: Ne rugam pentru ei, Marilyn?

MARILYN: Daca vrei.
5

ADAMUS: Daca … nu, da-mi un dolar. (multe rasete) Da-mi un dolar. Da-mi un dolar pentru ea! (adresandu-se fratelui sau, multe rasete) O sa transform chestia asta intr-o companie profitabila intr-un fel sau altul. (rasete) Nu, Nu va rugati pentru ei, pentru ca asta este planul tau. Asta este lipsa ta de compasiune. Sorry, dar am luat un dolar pe asta.

Deci mergem si folosim energie psihica pe ei?

SHAUMBRA: Nu.

ADAMUS: Nu. Nu, nu, nu, nu. Atunci ce facem?

SHAUMBRA (strigand din spate): Onoram.

ADAMUS: Ok. Noi … 

SHAUMBRA: Avem compasiune.

ADAMUS: Compasiune.

LINDA: Vrei o lista?

ADAMUS: Sigur.

EDITH: M-as simti mai bine sa angajez un om. (multe rasete)

ADAMUS: Da-mi...vreau geanta ta! Vreau toata dracia aia! Vreau totul! (multe rasete) Andrah, esti ocupata maine?

AANDRAH: Da.

ADAMUS: Am nevoie de o sedinta. 

Deci compasiune, Absolut. Mergeti in – de fapt, mergem- cu compasiune. Si suntem acolo chiar acum. Parte din voi este chiar acum in aceasta planuire, in aceasta intalnire pe care teroristii o au. Mergem acolo cu o constientizare expansionata. CU alte cuvinte, aceste lucruri Nu trebuie sa se intample. Nu exista destin. Mergem acolo cu o constiinta si cu o potentiale marete. NU ca sa ii convingem, sau sa le cerem. Dar ar fi de ca si cum am merge cu un cos urias cu cadouri si le zicem, “Cum ar fi asta spre exemplu, in loc de –boom- asta? Cum ar fi daca v-ati iubit pe voi insiva in loc sa fiti maniosi pe mama voastra si sa va ganditi ca trebuie sa distrugeti lumea?” Cum ramane cu acest cos cu cadouri, acest potential care zice, “voi sunteti Dumnezeu, acum comportati-va ca atare”, decat sa spuneti, “Acesta este Dumnezeu si acestea sunt regulile si ori le urmati ori va vom omora”

Asa ca mergem acolo cu o constiinta foarte expandata, si poate, doar poate, o vor absorbi. Vor simti asta. Poate unul din grup sau 5 din grup se vor opri pentru un moment si vor zice, “Simt ceva. Aud o voce. Siti ceva si, vedeti voi, este asta ceea ce vrem sa facem ca sa ne facem vocea auzita?” Asta este tot ce incearca ei sa faca, sa isi faca vocea auzita. “Poate nu este nevoie sa distrugem chestii, dar poate, doar poate, putem incepe sa ne uitam la noi insine, cum individual, unul cate unu, chiar daca am purtat acest costum de terorist, cum poate putem incepe sa schimbam lumea prina  ne schimba noi; unde putem trece peste control si manie si peste aspectele urate ale vietilor trecute si sa trecem peste a exploda chestii.”

Deci, Saumbra, cand mergem, asa cum o facem chiar acum, in aceasta intalnire de teroristi care lucreaza impreuna pentru ultimele planuri, mergem cu compasiune. Apropo, este aceeasi metoda in a lucra cu voi, pentru ca – (Lindei) intoarce te rog la pagina cu vocile- acestea sunt teroristii. Acestea sunt teroristii. Andrah? Da. Le place sa explodeze chestii?

AANDRAH: Da.

ADAMUS: Cateodata da. Da. Cateodata le place efectul hipnotic. Cateodata vor sa planga mult, dar da, cateva dintre ele le place sa explodeze in voi. Sa explodeze asta. (arata catre cap)

Asta este o tinta usoara.

Asa ca inapoi la discutia noastra. Exista cu adevarat un grup de teroristi care planuiesc ceva pentru maine. Asa ca iata ca stam aici in acea energie, acea energie intepenita a maniei, a controlului, poate fi transmutata, nu prin forta ci prin compasiune si onorare, Nu prin lupte cu mainile si Nu prin negocieri, daca va vine sa credere. Noi nu...Eu nu negociez deloc.

Daca intelegeti cu adevarat Eu sunt-ul, nu exista negocieri. ‘Eu sunt. Nu o voi negocia. Eu sunt ceea e sunt, nimic mai mult, nimic mai putin.” Asa ca mergem acolo cu prezenta noastra, si poate prezenta noastra va fi simtita de ei.

Deci ce se intampla? Ei bine, unul din mai multe scenarii. Maine cand va treziti vor fi niste vesti foarte proaste. Bineinteles, niciunul dintre voi nu prea vrea potentialul asta. Majoritatea oamenilor Nu vor. Sau maine vor fi niste stiri interesante. Un grup de teroristi in portiunea finala a planului lor au facut ceva stupid. Planurile lor s-au dus. Nu au putut sa explodeze bomba din chiloti. (ceva rasete) Nu voi intelege niciodata chestia asta. (multe rasete)
Trebuie sa spun, teroristii … (Lindei) ai vrea sa te intorci la pagina cu vocile.

LINDA: Placerea mea.

ADAMUS: Teroristii Nu sutn foarte inteligenti. De fapt nu sunt deloc. Sunt galagiosi, dar nu sunt niciodata destepti. Asa ca asta este alt potential. “Guvernul a descoprit un plan...” completati spatiile libere, de a distruge ceva. “In ultimul minut est dejucat.” Aici o sa aveti un zambet mare pe fata si o sa ziceti, “La naiba suntem buni!” (rasete) Si nu a trebuit sa fortam nimic. Doar ne-am adus constienta in momentul de Acum si am plasat-o acolo. Exraordinar! Magic! DE fapt, Nu e magie deloc, asa e de simplu ca nu este nimic misterior in legatura cu asta.

Al treilea scenariu: nimic. Nimic. Nu cititi despre nimic. Nimic nu se intampla maine. Vine si pleaca ca orice alta zi, pentru ca la un anumit nivel intern planul s-a dus de rapa. S-a dus de rapa, in orice detaliu sau detalii. Sau poate liderul grupului a avut subit un atac de cord si a murit. Nu ca am fi cauzzat noi asta, dar stiti voi, dragi Shaumbra, cand este multa energie din inima asa cum aveti voi si o expuneti, asta poate afecta inima cuiva. Daca au energia foarte inchisa, se poate decschide brusc, prea repede.

Asa ca cititi despre nimic, nimic unu s-a intamplat, si apoi va intrebati, “Pai Adamus o fi inventat toate astea? Pentru ca in orice scenariu, Adamus a avut dreptate. Orice scenariu.” Deci scenariu bun pentru mine este aca planul este dejucat si ajunge la stiri. Cel prost pentru toti este daca merge mai departe si teroristii nu ne simt prezenta. Si cel care este de fapt cel mai bun, eibine, o sa il pun pe scara cea mai mare este cel in care de fapt nimic n u se intampla si planul se duce de rapa, pentru ca asta imi zice mie ca constiinta se expansioneaza cu adevarat. Nu va mai tolera intoleranta.

LINDA: Asta este buna.

ADAMUS: Nu va mai permite acest control al Vechii energii sa continue.

LINDA: Pot sa scriu asta?

ADAMUS: Da. Nu am idee ce am zis, dar …

Asa ca dragi Shaumbra, haideti sa ne luam un moment daca vreti. Noi lucram la asta, toti (in camera). Puteti sa va opriti sa scrieti acele scrisori de multumire si sa va luati un moment chiar acum sa faceti o respiratie adanca. Lumea este un loc miNunat. Este cu adevarat. Nu exista experienta ca asta. Nu puteti ascende in taramurile angelice. Puteti sa va duceti acolo sa va refaceti dupa ce ati fost pe Pamant (rasete) dar uu puteti ascende. Puteti sa va ascundeti acolo intre vieti, dar este aici. Aici ne facem munca.

Si aceasta batalie intre teroristi si cei onesti, cei plini de compasiune si cei constienti, aceasta lupta intre fortele vechiului si constiinta noului, nu este doar in legatura cu pamantul, stiti voi. Asta afecteaza si are mari implicatii si in alte taramuri. Exista taramuri angeloce, oh o sa vorbesc despre ingeri zilele astea. O sa va zic adevarata poveste despre ingeri si uu va fi asa de pufoasa cum ati crede. (ceva rasete) Este un lucru uimitor, dar exista fiinte angelice care se retin. Nu vor ca creatia sa mearga inainte, din Nu stiu ce motive. Voi spune despre asta. Vrei sa scrii despre asta pe lista lucrurilor pe care le vom face inainte sa plec..

LINDA: Oh, oh.

ADAMUS: … vom face un worshop despre ingeri si il vom numi ceva de genul (intro voce dramatica) Ingeri- forte ale raului sau forte ale binelui (rasete)

LINDA: Ce vrei aici, Workshop despre ingeri?

ADAMUS: Merge workshop despre ingeri pentru acum. Incerc sa ajut cu marketingul si sa fac lucrurile sa mearga. De aceea ofer garantie la bani pentru workshopul de azi.

Deci isi vrea cineva banii inapoi la punctul asta?

SHAUMBRA: Nu.

ADAMUS: Bine. N-am terminat.

Asa ca haideti sa ne expansionam constiinta, compasiunea noastra in aceatsa energie, aceasta constiinta a teroristilor. Doar fiti acolo. Faceti o respiratie adanca si doar fiti acolo. Fara predici. Nu trebuie sa palavragiti pe langa ei asa cum nici voi Nu aveti nevoie de alte voci sa palavrageasca la voi. Doar fiti acolo, fiecare parte din voi..
(pauza)

Intelepciunea voastra … 

Toto ceea ce ati invatat anii acestia despre energie si constiinta … 

(pauza)

Aduceti asta cu voi. 

Ceea ce stiti despre chiNul interior cu voi insiva, ceea ce stiti voi despre luptele cu morile de vant, cum este totul doar o iluzie mare.
Cum stiti ca, atunci cand va iubiti si aveti incredere in voi, uu mai ste nevoie de nici un fel de terorism. Nu mai trebuie sa explodati chestii ca sa mergeti inainte.

Haideti doar sa fim acolo, in acest moment.

(pauza)

Asa cum probabil ati ghicit, v-ati prins, Nu este numai intr-o singura locatie geografica pe planeta in care acest grup opereaza. Ei lucreaza si in taramurile non fizice. De fapt, ati putea spune ca oamenii care lucreaza in taramurile fizice sunt manipulati de fiintele de pe celalalt taram care isi proiecteaza vocile in oameni.
Haideti sa fim in toate taramurile … in adevarata prezenta a lui Eu sunt.

(pauza)

Si acum haideti sa incet incet sa ne intoarcem si sa ne concetram aici, dar de fapt parte din voi inca este acolo. Si amintit-va, fara vreo asteptare pentru un rezultat. Fara asteptari. In momentul in care aveti asteptari, incepeti sa puneti dezechilibru in asta. Asa ca nicio asteptare asupra rezultatului; este ceea ce este.
Haideti sa facem o respiratie adanca,  si sa continuam sa lucram aici, dar este si activitate dincolo. Abia astept sa vorbim despre asta la urmatoarea noastra intalnire.

Cine trage sforile?

Asa ca haideti sa schimbam lucrurile pentru un moment. Asa ca va voi intreva pe voi cine trage sforile in viata voatra? O voi ruga pe Linda sa se plimbe cu microfonul.

LINDA: Placerea mea.

ADAMUS: Deci, voi incepe de aici, Haideti sa incepem cu On, Garret. Cine trage sforile in viata ta?

GARRET: In mare parte din timp sunt aspectele care urla.

ADAMUS: In mare parte a timpului aspectele care...multumesc pentru un raspuns atat de onest. Absolut. Bine. Linda, tu alege de data asta.

LINDA: Ok. Vrea cineva sa ridice mana? Indraznesti?

ADAMUS: Cine creaza realitatea in viata ta? Si da, asta este o intrebare cu schepsis.

LINDA: Toate sunt.

ADAMUS: Cine creaza realitatea?

MARY: De multe ori este mintea.

ADAMUS: Mintea, da, este un raspuns bun. Ai putea sa cari cu tine niste premii Adamus, pentru ca am sentimentul ca va fi mai bine decat ce am planuit. Deci, cateodata este mintea ta.

LINDA: Vreun castigator?

ADAMUS: Da, la Mary. Mary primeste un premiu. Deci cine trage sforile? Stiu ca vrei raspunsul. (adresandu-se lui Jane) Radiezi asa de tare astazi.

JANE: Multumesc. Este lista de acolo. Este acelasi lucru.

ADAMUS: Lista care este acolo. Da, este bine. Cumva a mai fost spus, asa ca Nu pot sa iti dau nici un premiu, dar ai dreptate. Deci Nu te voi face de ras in fata a milioane de oameni. Bilioane, poate. Da

SHAUMBRA (femeie): Eu sunt. Eu trag de sfori. Eu imi creez propria realitate.

ADAMUS: Da? Serios?

SHAUMBRA (femeie): Da.

ADAMUS: Serios? Tu ti-ai ales parintii naturali?

SHAUMBRA (femeie): Da.

ADAMUS: Serios? Cand?

SHAUMBRA (femeie): Inainte sa vin aici pe planeta.

ADAMUS: Serios?! Iti amintesti?

SHAUMBRA (femeie): NU.

ADAMUS: Cine a fost acolo cu tine?

SHAUMBRA (femeie): Asta este o intrebare foarte buna.

ADAMUS: Dar tu zici ca iti creezi realitatea, si totusi …

SHAUMBRA (femeie): Aici. Aici.

ADAMUS: Aici. 

SHAUMBRA (female): Da.

ADAMUS: Ok, dar Nu a inceput asta cu parintii tau naturali?

SHAUMBRA (femeie): Ah da.

ADAMUS: Ok. Dar Nu iti amintesti.

SHAUMBRA (femeie): Nu imi amintesc sa ii fi ales, dar stiu ca i-am ales.

ADAMUS: Crezi ca i-ai ales.

SHAUMBRA (femeie): Corect.

ADAMUS: Dar nu stii ce ai facut pentru ca altfel mi-ai spune cum a fost intalnirea cu ceilalti ingeri si cum ti-ai ales parintii. Nu ti-ai ales...

SHAUMBRA (femeie): EI bine, as putea sa inventez o poveste buna.

ADAMUS: Da. Fa Calatorul in Vis: Nasterea. O sa iti dai seama ca ai fost trasa inapoi prin tub pe Pamant bazat pe multe dorinte neimplinite, tipand si dand din picoare. Nu a fost o alegere constienta, imi pare rau sa ti-o zic.

SHAUMBRA (femeie): Da, ok.

ADAMUS: Cu toata iubirea si compasiunea, dar Nu ai ales.

SHAUMBRA (femeie): Ok. (Rasete in timp ce Linda ii inmaneaza lui Adamus un premiu)

ADAMUS: Voiam bani! Deci cine trage de sfori? Greg?

GREG: Din pacate, cateodata birocratia. 

ADAMUS: Da, birocratiile trag de sfori. Ele trag sforile, dar voi picati in chestiile astea ca o marioneta. (Adamus danseaza ca o marioneta pe sfori) Da.

LINDA: Ce dragut! Fa din nou.

ADAMUS: Ca o marioneta pe sfori, pentru ca voi credeti sistemul de credinta ca birocratia are ultimul cuvant.

GREG: Nu intotdeauna.

ADAMUS: Asta este comun. Nu intotdeauna. Nu, nu. Deloc, dar este o observatie buna. Ok.

LINDA: Primeste premiu?

ADAMUS: Nu chiar, nu. Nu. Premiile sunt pentru cei care ii fac pe toti sa zica “ohh” si “aah”. Avem o mana aici.

LINDA: Ah, foarte bine. Sunteti foarte curajos domnule.

ADAMUS: Cine trage sforile?

TIBOR: Primul gand ar fi ca nu stiu. Nu stiu deloc, dar.

ADAMUS: Este bine. Lasa-o asa. Da-i un premiu. Dar acum poti sa continui. Da, zi mai departe.

TIBOR: Dar in timp ce dau drumul la a incerca sa ii dau de cap, pentru ca nu pot sa ii dau de cap lui Nu stiu, pare ca noi cocreem. Cu cat dau drumul mai mult la Nu stiu, cu atat permit tuturor sa vina cu ceea ce vrem sa traim si sa experimentam. (Cineva zice wow)

LINDA: De unde esti?

TIBOR: Din Sursa.

ADAMUS: Sursa! (Adamus rade, audienta rade si aplauda) As vrea sa mergem la masa aici.

LINDA: Oh Doamne. 

ADAMUS: Ei abia daca sunt inclusi. Asa ca, oricare dintre voi poate sa raspunda. Cine trage sforile?

MICHELLE: Corpul meu de Constiinta.

ADAMUS: Corpul tau de constiinta. Ok, bine. Acum tine microfonul pentru ca vom continua cu asta. Deci, corpul tau de constiinta. Ok, dar abia ai invatat de corpul de constiinta acum o luna.

MICHELLE: Um hmm.

ADAMUS: Asa ca ce s-a intamplat cu celelalte experiente din viata ta pana in februarie 2010, de unde veneau ele? Cine tragea de sfori?

MICHELLE: Aspectele mele.

ADAMUS: Aspectele. Da, da. Este bine.

MICHELLE: Aspectele mele m-au tras de sfori, dar corpul de constiinta l-am simtit adevarat pentru mine.

ADAMUS: Corect.

MICHELLE: Asa ca pentru mine este corpul de constiinta.

ADAMUS: Este un rapsuns bun, dar niciunul dintre voi nu o cred inca. Niciunul nu o experimenteaza inca.

LINDA: Primeste un premiu oricum?

ADAMUS: Uh, nu chiar. Imi pare rau, dar data viitoare. Mmm,da.

RICKI: Oamenii din jurul meu carora le dau voie sa ma controleze si sa...

ADAMUS: Da. Oamenii din jurul meu.

RICKI: … imi traga sforile.

ADAMUS: Absolut. Sa iti traga sforile. Deci … Nancy?

NANCY: Ce?

ADAMUS: (razand) Nancy, Kathy. Vreau sa dau atentie acestei mese. Ele lucreaza intotdeauna sa va serveasca, asa ca cine trage de sfori in viata voastra.

NANCY: Voiam sa zic ca depinde de ce fac. Spre exemplu la munca sunt sefii.

ADAMUS: Da, exact.

NANCY: Acasa ar putea fi, stii tu, orice fac. Nepotii mei.

ADAMUS: Da, ok.

NANCY: Depinde de ce fac. 

ADAMUS: Bine. Bine. Un raspuns onest. Kathy?

KATHY: Egoul.

ADAMUS: Egoul. Egoul, si unde este egoul?

KATHY: Este toata aia. (aratand catre lista)

ADAMUS: Este toata aia. Ok, bine. Un raspuns bun.
Apropo, nu ca sa te corectez, dar o fac intotdeauna. Egoul nu este un lucru rau. Egoul de fapt deriva de la termenul “Eu merg. Eu ma expansionez, eu experimentez.” Dar pe drum egoul fost facut intr-un cuvant rau, dar de fapt este minunat sa ai mult egou. (rasete in timp ce Adamus se arata pe sine)

LINDA: Multumesc lui Dumnezeu. 

ADAMUS: Credeti ca egoul este un lucru negativ in termenii cuiva care este egocentrist, plin de el, centrat. Si aici este o linie, o linie fina dar este o linie, exista o diferenta in a fi centrat de unde te hranesti si iei energie de la alti oameni si a fi constient de sine si plin de sine, insemnand ca nu trebuie sa furi energia de la nimeni. Esti atat de constient de tine si atat de al naibii de indragostit de tine, nu ai nevoie sa furi. Nu ai nevoie sa te scuzi. Nu ai nevoie sa ai dubii in legatura cu tine asa ca te poti exprima deschis si in bucurie. Nu ai ne voie sa te retii. Acest egou este un lucru minunat. Este expresia lui Eu Sunt. Da, cateva aici. Siglinde?

SIGLINDE: Corpul fizic trage una doua sfori.

ADAMUS: Absolut. Corpul fizic trage o gramada de sfori. Poti sa ai o zi foarte buna si apoi o durere, vocea biologiei tale, incepe sa sara si sa urle si iti va strica o zi buna. Da. Aleya?

ALEYA: Pentru mine este un grad de increde in mine. Cat de multa incredere ai in mine in acel momnt, de asta depinde daca sunt in acord cu aspectele.

ADAMUS: Da.

ALEYA: … sau sunt in acord cu EU sunt.

ADAMUS: Ok. Exact. Un raspuns foarte onest. Da. Cateodata din cauza lipsei de incredere, le dati voie celorlalti sa traga de sfori. Este de fapt mai usor in unele zile ca cineva sa traga de sfori.  (Adamus danseaza ca o marioneta) si voi...

LINDA: NU am prins asta. Ma plimbam. Pot sa vad asta din nou?

ADAMUS: … aveti pe cineva care va trage sforile (danseaza din nou) … lui Cauldre nu ii place asta. 

LINDA: Serios?!

ADAMUS: Nu, nu.

SHAUMBRA (barbat): Modul in care o zici este de ca si cum te referi la a fi influentat de altii. Cum esti tras, sforile de papusar? Cine te provoaca? Nu ar fi mai bine sa fii atent la vocea acea linistita dinauntru si sa faci din ce in ce mai multe alegeri din ceea ce stii?

ADAMUS: Ah, cred ca mai bine ma duc acasa acum! Nu mai este nevoie sa termin lectia, dar am niste diagrame interesante. Asa ca, da, premii. Da.

LINDA: Oh, pentru numele lui Dumnezeu.

ADAMUS: Dar o voi zice putin diferit. Nu mai bine, doar diferit.

EDITH: Vrea o bucata de aur.

ADAMUS: Urmeaza sa venim cu asta curand.

Deci, acum o sa ma duc la tabla si o sa desenez niste diagrame. Asa ca intrebarea este, cine trage sforile? Si daca mi-ai fi zic “nimeni”, te-as fi numit un mincinos.

EDITH: Zi ceva nou? (multe rasete)

ADAMUS: (razand) Oh da-i ceva! Ceva! Da, multumesc. Oh, asta imi aminteste asa de mult de scolile misterelor unde continuam zile intregi. Cateodata unii dintre voi va imbatati asa de tare chiar, si apoi va simteati ingrozitor a doua zi, si cateodata era doar bucurie pura. Mipe dor de asta dar o facem din nou.

Deci cateodata...sunt multi newageri in negare si ei zic ca nimeni nu le trage sforile. Asa ca ii intreb...Nu as putea sa o fac fara voi. Am incercat sa va intarat sa imi dati raspunsuri de rahat. Dar, dragi Shaumbra cateodata este raspunsul care zice, “Nimeni. Eu imi creez propria realitate.” Asa ca eu as zice “Ah serios. Deci ai anumite daruri si talente, de unde le ai pe astea?” Si acesti altii, care nu sunt asa de reali zic, “Ei bine, eu le-am creat.” Serios. Si iti amintesti cum le-ai creat. “Ei bine, Nu. Dar eu le-am creat”. Si sunt aceia care zic, vedeti voi, “Eu sunt creatorul realitatii mele.” Si eu zic “Serios? Si asta este ceea ce ai creat?!” Asta a fost amuzant. (rasete) Atat de des aud raspunsurile astea ezoterice, dar uu au aplicatie in viata reala. Nu sunt reale.

Valuri de constiinta

Asa ca vrea sa discut aici in clipele care ne mai raman, care ar putea fi ore, as vrea sa discut despre cine va trage sforle si vreau sa imi raspund la propria intrebare – intrebaea care a incurcat pe atatia dintre voi atat de des – are omul vointa libera? Vom raspunde la asta astazi. O sa va luati valoare in bani inapoi. Are omul vointa libera.

EDITH: Ei au vointa libera.

ADAMUS: Au?

GARRET: O alegere foarte scumpa. (rasete)

ADAMUS: O sa desenez acum. Deci o sa desenez si asta esre simbolic totul. Nu o luati literal, dar este o modalitate buna de  arata. Sursa este intr-o calatorie. Sinele vostru este intr-o calatorie. Si am vorbit in ultima noastra conversatie despre Corpul de constiinta dar corpul de constiinta are – sa le zic- forme de valuri sau diferite dansuri pe care le face. Spiritul vostru are forma de val. Este o forma de val frumoasa. Nu o luati literal, este simbolic. (Adamus deseneaza un val)

6

 

 

 

 

 

 

Spiritul vostru este intr-o calatorie, si are cateva dorinte ale lui. Dorintele pot fi insumate foarte usor. Spiritul vostru, sinele vostru vrea sa se cunoasca pe sine, sa isi raspunda la intrebarea veche cat lumea pe care ati pus-o acum mult timp “ Cine sunt eu?” Afla asta. Vrea sa se cunoasca pe sine, si o face prin ceea ce Numesc eu cei trei “X” – triplu X- eXperienta, eXpansiune si eXpresie.

7
Asta este ceea ce spiritul vostru, divinul, cum vreti sa-l Numiti, vrea sa o faca.  Este acolo dansand, plutind pe langa. Vrea doar sa se cunoasca pe sine, si vrea sa experimenteze. Nu poate sa se cunoasca e sine fara sa experimenteze, asa ca merge in exprienta. Si vrea sa continuie sa se expasioneze. Asta este bucuria spiritului, expansiunea. Sa mergi inapoi nu merge. A sta intr-o zona neutra sau parcat va aduce cu sine o explozie eventual. Aduce boom!  Ceva care sa miste energia. Asa ca vrea expansiune si vrea sa exprime acea bucurie. Doar sa cunoasca bucuria din sine insusi  si apoi sa Nu o exprime este, ei bine, neimplinitor. Asa ca vrea sa se exprime, prin cantat, prin muzica, prin carti, printr-un job, printr-o relatie proasta, printr-o problema de sanatate. Toate sunt forme de expresie si asta face spiritul.

Aveti o alta forma de val numita – ei bine, sa o numim umana. Forma de val umana merge cam asa. Acea parte umana, care ia majoritatea constientizarii voastre chiar acum, are un set de dorinte si dansuri  complet diferite. Are planuri, pentru ca in general nu vede spiritul si crede ca actioneaza pe cont propriu.  Asa ca devine foarte defensiv, foarte izolat, si vrea lucruri precum supravietuire. Asta este programare veche lemuriana, supravietuirea. Du-te pe pamant si stai acolo, tu intra in biologie, pentru ca atunci poti sa ai ceva experienta, dar stai acolo. Asa ca voi supravietuiti. Programari vechi.

Sper ca vom putea sa luam programarea supravietuirii, pentru ca este cu adevarat o durere in orice mod. Nu aveti nevoie sa supravietuiti; aveti nevoie sa traiti. Asa ca vrea supravietuire. Vrea, intr-o masura, comfort si placere.

Partea cu placerea provine din programare atlantideana veche. Este un centru al placerii care a fost programat in toti. De ce? Pentru ca atunci puteai sa faci oamenii sa lucreze foarte mult si sa faca fapte uimitoare cand ar fi primit o recompensa la finalul zilei – cand aveau parte de putin sex, putin alcool, putina recunoastere, oricum, putina putere. Asa ca exista portiunea de comfort si placere – imi pare rau daca Nu puteti sa cititi asta.

8

 

 

 

 

 

 

LINDA: Nu este foarte bine, dar este ok.

ADAMUS: Intoarce asta mai mult catre camera. Confortul si placerea si iarasi programari iarasi pe care as vrea sa vad ca le dati drumul, le eliberati. Nu aveti nevoie sa primiti un biscuite la sfarsitul zilei. Nu mai sunteti cobai de laborator unde trebuia sa va primiti bunatatile. Zaharul a fost o descoperire extraordinara acum mult timp si zaharul de fapt...trebuie sa fiu atent ce zic aici. Ei bine, Nu. Zaharul, intr-o anumita masura , are un strat energetic hipnotic. Acum Nu zic ca zaharul este rau, dar zaharul determina ceva in voi energetic, Nu biologic, sa va faca sa va simtiti bine. Copiilor li se da zahar. De ce? Ca sa ii faca sa taca. Nu e bun pengrtu ei. Ii baga intr-o stare frenetica. Dar zaharul este un drog hipnotic. Poti sa scrii asta, “Adamus a zis ca zaharul este un drog hipnotic.”
Asa deci, omul are nevoie sa supravietuiasca, sa aiba placere, confort si apoi intra in energii precum control si putere. Le iubeste. Intra in constructia identitatii sale. Asta este interpretarea negativa a egoului. Asa ca haideti sa zicem identitate. Programari vechi.
9 Deci acesta forma de val umana incearca constant sa se imputerniceasca pe sine. Spiritul – sa ii zicem portiunea spirit- incearca sa se inteleaga pe sine; umanul incearca sa se imputerniceasca.


LINDA: Ar trebui sa scrii asta.

ADAMUS: Ei bine, toate astea sunt inregistrate.

LINDA: Ok.

ADAMUS: Deci, umanul trebuie constant sa isi imputerniceasa identitatea, si Nu permite adevarata expansiune sau explorare a identitatii. Vrea sa restrictioneze si sa limiteze mult identitatea.

Asa ca aveti aceste forme valuri si un lucru natural frumos normal care se intampla. Spiritul danseaza, forma de val umana danseaza, si sunt timpuri cand ele in mod natural se departeaza. Cand o fac poate fi un lucru frumos pentru ca acest om poate sa intre in adancimea descoperirilor sale. Spiritul poate sa mearga in mai multa expansiune. Normal, un lucru frumos. Si apoi acest act al separarii se comporta aproape ca un magnet, si le aduce inapoi impreuna mai aproape.
Si apoi este deschiderea din nou, unde omul intra mai adanc in experienta sa, spiritul merge mai departe in celebrarea sa, si atunci aveti aceasta miscare constanta in sus si in jos. Este...

LINDA: Ai putea sa faci asta cu muzica?

ADAMUS: Este cu adevarat...cu adevarat un dans. 

(pauza in timp ce Adamus danseaza cu Linda)

SHAUMBRA (barbat): Ramai la cantat. (multe rasete)

ADAMUS: Este cu adevarat un dans, impreuna, departe, impreuna, departe. Este si respiratia totodata. Puteti simti acest val, acest dans.
10 Este foarte cald aici.

LINDA: Cauldre are nevoie sa bea. 

 

 

 

 

ADAMUS: Usile deschise, va rog. Mmm. Ce energie creem aici. Asa ca ele au acest dans frumos impreuna.
Acum, in ultima instanta, ce se intampla, si ati putea sti deja raspunsul la asta. Deci exista spiritul (Adamus deseneaza) si apoi aici este umanul, si intr-un punct ei se ating. Intr-un punct se intersecteaza. Trebuie sa maresc putin asta. (deseneaza din nou) Se incruciseaza. Apoi dansul se schimba intr-un fel in care exista aceasta constanta in impletirea lor, nemaifiind separati. Si punctul asta aici (unde se incruciseaza) este factorul critic. Aceasta este constientizarea la punctul zero. Cu alte cuvinte ati eliberat dansul vechi, trecutul vechi. Toate astea devin istorie, amintire, parte din experienta. Acum dansul este impreuna.

11Inceputul procesului de trezire este aici. (arata un punct pe forma de val) Aici este unde trezirea voastra a inceput sa se intample. Ati simtit un momentum care Nu mai avea sa va aduca oarecum impreuna si apoi sa va trimita inapoi in departare, dar ati simtit, “Oh, doamne, se incruciseaza.” A fost rezultatul multor lucruri – trauma, depresie, lipsa de pasiune – toate aceste lucruri au creat un momentum de pe partea umana, care a creat o spirala in jos pentru constiinta voastra, care v-a dat un imbold sa ajungeti pana in punctul asta. Si spiritul vostru, care era o froma de val pe undeva in alta parte, a zis, “ Cobor.” (rasete) “Voi plonja. Nu voi mai sta aici sus in nivelele eterice, ma duc pe Pamant. Voi fi cu tine.” Si la acest minunat punct zero al lui Eu sunt, v-ati intersectat.

 

Ma voi intoarce la asta, dar vreau sa notati ceva foarte, foarte interesant pentru ca este Pastele
(sopteste Lindei) Respira adanc. 

Deci … (Adamus deseneaza)

12LINDA: Oh Doamne.

ADAMUS: Ce este asta Shaumbra?

SHAUMBRA: Un peste.

ADAMUS: Simbolul unul peste. SI cine foloseste asta?

SHAUMBRA: Crestinii.

ADAMUS: SI care este rationamentul?

SHAUMBRA: Pescarii.

ADAMUS: Ca Yeshua avea niste pescari. Bineinteles ca nu! (rasete) Ce...! Cine ar alege un peste ca simbol??! Ce zice Yeshua cu asta? Este stratul. Este dansul care continua si continua. Nu este vorba despre pescuit. Este vorba despre integrare. Este vorba despre a veni impreuna in punctul acesta. (Adamus arata catre punctul de intersectie al valurilor)

Ah-h-h! Si Yeshua stia asta. Yeshua a explicat acelasi lucru. Nu a avut o bucata draguta de hartie, el a scris in noroi. El a explicat acelasi lucru discipolilor sai si catorva care au putut sa auda, si Maria Magdalena ii statea alaturi si ii explica in si mai mult detaliu despre ce se intampla in acest proces uimitor. Si el a folosit simbolul, pe care cineva l-a transformat intr-un peste, a folosit acest simbol al incrucisarii pe care eu l-am aratat aici. Impreunarea – dansul – care ii aduce impreuna in sfarsit. Aici sunteti Asta se intampla. Si de aici (intersectia) a merge inainte Nu mai presupune forme valuri diferite.
13V-ati luat valoarea banilor inapoi?

 

 

 

 

AUDIENTA: Da.

ADAMUS: Oh da! Oh da! Pentru cei care vor participa la discutia noastra despre dezechilibrul mental, asta va fi parte integrala discutiei noastre, pentru ca in dezechilibru mental, Greg, in loc sa avem forme de val care danseaza impreuna asa, ele sunt foarte disfunctionale. (Adamus deseneaza forme de val ca niste tepi) Si cand forma de val umana, care este influentata de vocile aspectelor constiintei de masa si de vinovatie, cand forma de val umana incepe sa fie asa de deviata – astea sunt chestii calumea- apoi forma de val a spiritului incepe sa fie asa, (departe una de cealalta) si destul de curand se vor pierde una pe cealalta. Omul intra in psihoza, in boala mentala, in cadere nervoasa, personalitati multiple si toate aceste motive pentru care aveti dezechilibre mentale. Este totul concentrat prin minte, dar este o cadere a ritmului natural, al dansului spiritului cu umanul.

14Deci vom intra in mai mult detaliu. Voi vorbi si mai mult despre cum – am simplificat enorm diagramele- dar ce se intampla este ca ele sunt principalele forme de val ale constiintei. Bun titlul pentru saptamana asta – Valuri ale constiintei.
Acum, in realitate cand intram cu adevarat in asta veti realiza ca aveti multe aspecte. Acele aspecte au si ele tiparele lor si voi aveti milioane si bilioane. Le voi reprezenta cu o linie punctata, pentru ca ele Nu sunt asa de proNuntate – sau sunt?
Deci atunci cand forma de val umana inceteaza sa mai fie o forma solida si incepe sa mearga in linie punctata, si formele de val ale aspectelor incep din linie punctata sa sa preia controlul, incearca sa domine, si acum se transforma intr-o linie continua? (Adamus deseneaza) Acum avem un om foarte confuz. Vom vorbi despre cum sa mergem inauntru si sa ii ajutam sa se intoarca din dansul lor, in forme de valuri. Si este simplu. Este cu adevarat simplu.
15
Acum, in realitate am desenat aceste forme de val relativ linear. Chiar mi-as dori ca toti peretii astia sa fie table de scris. Nu ar fi incredibil, Suzy. (rasete)

In realitate, aceste forme de val. Nu sunt doar linii drepte cum v-am aratat aici. Ele sunt de fapt, din nou, cu o simpla poveste...asta este Sursa (Adamus deseneaza un punct)...ele de fapt sunt ca o spirala in expansiune. ( Adauga o spirala in jurul punctului) Si daca va uitati in interior, dansurile spiralei continua, dar tot acest lucru cu Corpul de Constiinta se deschide, cateodata intr-o modalitate foarte confuza, haotica si traumatica, cateodata cu iluzia ca totul se va prabusi. Si cateodata acea iluzie este foarte reala. Colapseaza intr-adevar. Nu chiar, dar constiinta isi inchide usa si creaza iluzia ca expansiunea s-a distrus. Cred ca stiti despre ce vorbesc.

In realitate nici chiar spirala asta Nu este asa de exacta, pentru ca dansul, daca te-ai uita cu adevarat la el, el creaza un fel de...(Adamus deseneaza o spirala mare rotunda) Este ca un cerc mare, o minge mare, si mingea se expansioneza. Mingea este constienta, si continua sa se expansioneze, continua sa se deschida pan ajungeti in punctul lui Eu sunt.

 

Vointa libera?
Acum aici se intampla altceva. Altceva se intampla la punctul de intersectie de care vorbeam. Mingea sau spirala Nu continua pe drumul sau de spirala. Nu continua expansiunea sa regulata, si vom vorbi despre asta in urmatoarea noastra sesiune.

Dar as vrea sa raspund intrebarii de dinainte – vad ca timpul meu se scurge – dar vreau sa raspund la aceasta intrebare pentru voi. Puteti sa reflectati la aceasta, si nu trebuie sa fiti de acord cu nimic. Eu doar postez intrebari. Eu doar postez intrebari. In toate discutiile noastre, in toate discutiile noastre private, eu doar pun intrebari.
16Dar intrebarea este, are umanul vointa libera? O sa ma intorc la o diagrama mai veche. Intrebarea este daca omul are vointa libera sau intrebarea de dinaintea acesteia, “Cine trage sforile?” Cine trage sforile? Cine v-a ales familia biologica? Nu voi. Voi Nu fuseserati nascuti. Cum sa o fi ales voi? Talentele voastre, a fost atrologia oare? A fost Dumnezeu? A fost un grup d eingeri? Au fost ghizii vostrii spirituali? A fost sinele vostru inalt? Sufletul vostru? A fost doar destin pur? A fost doar un ghinion de rahat? Cine trage sforile? Si asta este o intrebare foarte veche. Si raspunsul este, ei bine, depinde. Depinde de unde esti in constiinta ta aici care trage sforile.

Spiritul are propriul sau cantec. El pluteste pe rau, mergand pe val. Nu prea ii paasa pentru ca spiritul, divinul vostru, ia experienta. Se expansioneaza si se exprima chiar si cand expresia inseamna a tipa si a urla. Este exprimare. O problema de sanatate este o forma de expresie. Si spiritul este de acord. Nu este ca Nu va ia in seama, dar nevoile sale sunt diferite. Dorintele sale, pasiunile sunt diferite.
Aveti umanul aici jos care se chinuie pentru supravietuire si identitate. Si da, vreti sa ziceti, “Eu imi creez realitatea.” Ei bine, asta nu este adevarat, pentru ca mult din realitatea voastra este creata sau influentata de forma asta de val (spiritul), alte forme de val care sunt aici la nivelul divin de care Nu sunteti constienti. Voi nu prea va creati mult din experienta mai deloc. Deloc.
Si asta este raspunsul la intrebarea daca oamenii au vointa libera. Nu, nu au. Ei nu au. Daca ar avea, ar fi totul asa de diferit. Ei sunt sub influenta a ceva. Sforile le trage altceva. Karma? Ei bine, sigur daca ei cred in asta. Religia? Absolut.  Toate aceste lucruri, sforile le sunt trase. Ei vor sa creada puternic ca au vointa libera si o cer – “Am vointa sa imi dau demisia oricand.” Ei bine, Nu e asa. Am vointa sa locuiesc unde vreau eu, dar Nu o au. Ei locuiesc aproape de unde a crescut. Alo! Langa mama si tata!

Asa ca, de fapt, oamenii nu au vointa libera. Ei nu au  cu adevarat. Sper ca asta va supara putin, pentru ca voi intotdeauna ati crezut ca aveti vointa libera.
Aveti vointa divina. Tobias a zis-o acum mult timp, si ala este shoudul pe care l-ati uitat. Nu ati vrut sa il auziti, cu adevarat. El a zis, “Exista vointa divina”. Vointa valului vostru spiritual, dansului spiritual, care va calca in picioare vointa umana (pac) asa. Instant. Si asta este motivul pentru multe din lucrurile care vi s-au intamplat in viata. Spiritul vostru nu pricinuieste acele experiente negative, dar sunt lucruri mult mai importante pentru spiritul vostru, divinul vostru, decat bufoneriile prostute umane si incercari disperate sa controleze, sa aiba placere, sa repare o identitate si sa supravietuiasca.

NU conteaza! Spiritul va supravietui, Nu exista moarte. Yeshua a demonstrat asta pe cruce. NU exista moarte. El nu a murit pentru pacatele voastre. El nu a murit pentru voi si pentru pacatele voastre. Doamne dumnezeule. Asta este egocentric, sa va ganditi ca Yeshua va muri pentru voi. Yeshua a ajuns la un punct – si a fost constiinta colectiva, deci este putin diferit- dar Yeshua a ajuns intr-un punct in care a zis, “Ma duc sa pescuiesc. Ma duc sa ma intersectez. Nu ma intereseaza daca mor sau traiesc. M-am saturat sa fiu in inchisoarea mea ca om. M-am saturat sa nu fiu cu mine. M-am saturat ca acestea doua sa fie departate. Vreau inapoi cu mine.” Boom! S-au incrucisat. Oh, am zis cruce? (rasete in timp ce Adamus formeaza o cruce cu degetele sale) Am zis cruce?

S-au contopit. Raiul, pamantul, au venit impreuna. Forma de val divina si forma de val umana s-au interesectat in sfarsit.

Deci a murit Yeshua pe cruce? Nu. El a revenit la viata pe cruce. Corpul fizic Nu a insemnat nimic. El a stiut in acel punct al incrucisarii. Apropo, simbolul a fost folosit sute si sute de ani mai tarziu ca forma de hipnoza, suferinta – “El a murit pentru pacatele tale” Nu prea cred. Nu prea cred. Nimeni nu poate muri pentru pacatele tale. Dar asta a insemnat original acest punct de intersectie, crucea, impreunarea, si a fost folosita mai tarziu ca sa semnifice suferinta si durerea si vonovatia si controlul.
Deci, dragi prieteni, Yeshua s-a trezit pe cruce, si in acel moment a eliberat corpul fizic, care apropo, acum 2000 de ani trebuia sa o faci in modul ala. Nu  mai trebuie sa o faci acum. El a eliberat corpul fizic si a revenit la viata cu adevarat. A continuat fericit cu maria Magdalena. Au avut copii impreuna, chiar daca nu in corp fizic. Copii frumosi. Da, puteti face sex chiar si cand Nu aveti corp. Foarte adevarat. Uneori faceti sex mai bine. (se uita la Linda) Nu intotdeauna. Nu intotdeauna. (multe rasete) Nu intotdeauna.

LINDA: Esti un geniu.

ADAMUS: Asa ca dragi Shaumbra, am acoperit multe astazi. Este timpul cu adevarat. Haideti sa continuam sa lucram cu – Nu sa lucram cu; haideti sa fim in prezenta acest teroristi; am acoperit mult material astazi. Multa informatie. In urmatoarea noastra intalnire vom vorbi mai mult despre ce se intampla cu aceasta sfera, aceasta crestere, expansiune a sinelui cand ajungeti in punctul de intersectie. Dar intre timp, reascultati sau recititi acest Shoud, pentru ca buna parte din voi a fost expansionata dar acum aduceti-o inapoi la acest nivel prin ascultare sau recitire.

Asa cum am vorbit despre asta, inaintam in experienta. Mergem in ceva nou si diferit. NU tuturor le va placea. Asta Nu va fi pe placul tuturor care sunt pe o cale spirituala si asta este ok. Nu trebuie sa fie. Vorbim despre lucruri aici care sunr foarte diferite de vechile credinte, credinte diferite. NU inseamna ca este rau sau bine, dar asa cum stiti cand ne-am intalnit impreuna acum mult timp am zis, “ Vom explora niste teritorii foarte noi.” Dar cu cat exploram teritorii noi, cu atat aflam ca era vorba despre adevar simplu de baza, bun simt elementar.

Asa cum va continuati vietile, amintiti-va ca nu trebuie sa va ingrijorati, Nu trebuie sa va indoiti. Totul este perfect in toata creatia.
Astfel, Eu sunt ceea ce sunt, Adamus in serviciu pentru voi.

(audienta aplauda)