MATERIALELE CERCULUI CRIMSON
Seria Maestrilor
Shoud 9: Zona de Trezire – Realizat de ADAMUS, transmis prin Geoffrey Hoppe 
Prezentat Cercului Crimson in data de 01 mai 2010
www.crimsoncircle.com; www.shaumbra-in-hd.ro;

Eu sunt ceea ce sunt, incomparabilul, incorigibilul si foarte des citat gresit, Adamus Saint-Germain (pronuntare franceza). Nu sunt Saint-Germain-ul mamei tale (rasete), si aceasta nu este perioada veche,asa cum probabil ati observat pana acum.

Dragi Shaumbra, ne strangem din nou pentru ... oooh! ... (rasete in timp ce Linda il ajuta cu microfonul)

LINDA: Proasta purtare.

ADAMUS: Ooh! Ne strangem din nou pentru intalnirea lunara cu Crimson Circle – ingerii umani de aici de pe Pamant, cu Consiliul Crimson – toate fiintele angelice care lucreaza cu voi, cu care lucrati de regula.
(pauza, apoi rasete in timp ce Linda incearca sa ii prinda microfonul inapoi de curea) Cred ca o face intentionat. Sunt gata sa ma plimb?

LINDA: Da draga … Da domnule.

ADAMUS: Multumesc. (isi pune echipamentul in buzunar) 

LINDA: Multumesc.

ADAMUS: Ne strangem impreuna energiile, ceea ce facem atat de des in celelalte taramuri in timpul starii voastre de vis, si acum multi dintre voi incep sa se aventureze in celelalte taramuri chiar si cand sunteti treji. Dar asta este intotdeauna o ocazie speciala in fiecare luna cand ne intalnim asa aici cu oameni din restul lumii incluzandu-i pe cei care se uita pe Internet. Haide sa va invitam aici...sa va invitam...sa va tragem aici in spatiul acesta.(uitandu-se in camera video) Voi nu doar va uitati, voi...haideti, toti. Veniti aici. Daca trebuie sa va iau pe rand o voi face, dar o sa va prindem.

Vedeti voi, unii vor sa treaca prin aceasta experienta si acest proces de la distanta. Lor le place sa priveasca si sa observe. Vor sa pretinda ca ei nu fac parte de fapt din chestia asta numita Shaumbra si ca ei stau pe margine. Dar, oh nu, oh nu. Daca va uitati la asta acum, faceti parte din asta.

Asa ca dragi Shaumbra, avem multe de discutat astazi. Ca de obicei, atat de putin timp si atatea de zis.


Provocarile trezirii spirituale

Haideti sa vorbim despre asta. O voi ruga pe Linda din Eesa sa ia microfonul si sa mearga in audienta. Probabil ca vei avea nevoie de niste premii Adamus in buzunar. Nu stim inca. Dar, dragi Shaumbra, scriu alta carte. Noi scriem alta carte. Eu o sa primesc responsabilitatea, dar si voi. Noi scriem o carte...pot sa fac asta pentru voi? ( se ofera sa ajute cu microfonul Lindei)

LINDA: Te rog. (rasete)

ADAMUS: Scriem o carte despre integrarea Corpului de Constiinta. Nu este un titlu foarte bun, asa ca il vom numi asa: “Trezirea spirituala- Credeti sau nu” sau un alt titlu din multe, nu voi intra in asta acum.

Dar fiecare dintre voi ati fost in aceasta calatorie, ati trecut prin experienta aceasta de vieti intregi. Ati trecut prin asta intens. Este ceva comun cu voi toti pentru ca ati zis, M-am saturat sa vin viata dupa viata. Oricat de dificil, de provocator ar fi, se va intampla in viata asta. Energiile si constiinta Pamantului sunt potrivite pentru asta. A fost dificil sa treceti prin trezire in alte vieti. Ati trecut prin multe procese mentale si suferinta, dar timpurile sunt potrivite acum.

Unii dintre voi devin frustrati cateodata, si ii invinovatiti pe saracii Cauldre si Linda, cateodata pe mine. Dar deveniti frustrati si ziceti, De ce nu se intampla mai repede? De ce nu se intampla asa, pur si simplu? Din cateva motive – prin alegerea voastra. Unu, probabil ca v-ar distruge, v-ar exploda, v-ar trimite inapoi la prietenii vostri din Cercul Purpuriu. Nu este asa rau, dar ati facut o alegere. O veti face in viata asta, sa vina iadul sau ape mari. A fost mult iad, ceva apa mare, dar de fapt sunt incantat sa vad ca gasiti si mai multa bucurie in asta. Puteti sa radeti despre asta. Puteti acum sa va impartasiti experientele mai clar.
Ati observat ca acum un an doi cand incercati sa le explicati altora despre procesul prin care treceti, era...Haideti, intrati (cuiva care intra in camera). Sunt locuri aici. Va rog, mi-ar face mare placere sa stai aici astazi. (rasete) Oh ce mi-ar placea. Da, acest scaun este rezervat.

Asa ca ati facut acest angajament adanc – o veti face in viata asta - si energiile sunt potrivite sa sprijine asta acum, unde nu erau inainte. Acum, cateodata unii dintre voi deveniti frustrati. Vreti sa fie mai rapid, dar in acelasi timp ati facut un angajament ca o veti face intr-un mod care este compatibil si prietenos – trezirea spirituala prietenoasa - cu constiinta Pamantului. Asa cum ziceam inainte, chiar acum un an si probabil ca va era greu sa descrieti cu claritate procesul prin care treceti atunci cand vorbeati cu ceilalti. Era foarte neclar, fragmentat. Nici macar nu erati siguri de ceea ce vorbeati. Dar am observat acum, sunteti capabili sa fiti clari. Sunteti capabili sa rezumati. Sunteti capabili sa organizati mai degraba decat sa intrati intr-o poveste lunga si veche care era plictisitoare pentru unii dintre studentii vostrii pana la lacrimi. Nu ma iau de tine, bineinteles (la un membru al audientei) Doar imi place sa ma sprijin din cand in cand.

Asa ca incercati sa faceti acest proces compatibil sau prietenos cu evolutia constiintei Pamantului. De ce crezi asta, Kathleen?

KATHLEEN: Nu am auzit intrebarea. (rasete)

ADAMUS: Doar te holbai la mine, nu-i asa?! 

KATHLEEN: Eu doar eram … (rasete) 

ADAMUS: Vrajita! Coplesita, privind prin Cauldre, bineinteles, in energiile mele, am adus mai multe astazi decat in mod normal.

LINDA: Haide, ridicate.

ADAMUS: Da. Asa ca erai ... care era intrebarea mea?

KATHLEEN: Nu stiu! Nu stiu! (rasete)

ADAMUS: Sunt la fel de confuz ca tine acum. (rasete) Ei bine, multumesc pentru raspuns. A fost bun. Deci, dragi Shaumbra...

KATHLEEN: Primesc un premiu?

ADAMUS: Nu. Nu inca. Ne vom intoarce la tine mai tarziu.

Deci v-ati facut energiile sa fie compatibile cu cele de pe Pamant. In locul povestilor lungi spuse altora, acum sunteti capabili sa le clarificati. Cred ca le clarificam, nu-i asa? Le clarificam.

Asa ca as vrea sa scriu o carte cu voi, cu toti. Am inceput acest proces acum o saptamana in Kelowna, intreband Shaumbra de acolo care sunt unele lucruri care vi s-au intamplat in procesul trezirii? Din experienta voastra personala, perspectiva voastra personala, care au fost provocarile trezirii spirituale?

Acum, probabil ca ati putea face o lista lunga, dar in timp ce Linda vine cu microfonul, o sa va rog sa o tineti clar si concis - doar un lucru, va rog. Le voi scrie pe tabla, si din nou, colaboram pentru a scrie o carte. Scriem o carte.

Deci aceasta carte – “Cartea trezirii spirituale: - va avea o valoare mare pentru cei care urmeaza, care abia acum isi incep trezirea. Si le va face calatoria cu adevarat mai usoara sa stie prin ce ati trecut voi. Nu va exclude experienta pentru ei sau sa schimbe natura experientei.

Si astfel, haideti sa mergem la minunata Rita.

LINDA: Stiam asta!

RITA: Care era intrebarea?

ADAMUS: Da, care … (Adamus rade) Era … 

LINDA: Provocarile trezirii.

ADAMUS: Am uitat. Ce am intrebat?

LINDA: Provocarile.

ADAMUS: Care au fost provocarile?

RITA: Provocari, ca …

ADAMUS: O provocare. O provocare din perspectiva ta personala.

RITA: Pasind in necunoscut. 

ADAMUS: Pasind in necunoscut. Asta e buna asa ca merita un premiu Adamus.

RITA: Super!

ADAMUS: Apropo, cel care da cel mai bun raspuns astazii va primi o banconota de 500 mai putin noua, putin folosita. Asa ca munciti ... (multe rasete in timp ce Linda face fete) Nu sunt banii mei!

LINDA: Ok!

ADAMUS: Deci, (scriind) “necunoscutul. Acum, permite-mi sa te intreb, draga Rita, ti s-a parut vreodata entuziasmant sa pasesti in necuoscut?

RITA: Da, cateodata.

ADAMUS: Cateodata. Si inspaimantator cateodata …

RITA: AH da.

ADAMUS: … dar entuziasmant pe de alta parte.

RITA: Ah da.

ADAMUS: Ai permis sa  pui acel picior in necunoscut, sau ai simtit o impingere mare venind din spatele tau?

RITA: (razand) Ei bine, a fost un fel de impuls puternic.

ADAMUS: Impuls puternic. O sa fac o subnota aici, “impuls puternic”, pentru ca – pune “impingere de la spate” (scriind) – pentru ca asa cum probabil puteti sa simtiti in asta, cand incercati sa puneti doar un deget in necunoscut, nu functioneaza. Nu puteti pune doar un deget in asta, pentru ca nu este de fapt necunoscutul. Este doar sa luati o gustare din ceea ce urmeaza. Asa ca sfarsiti prin a fi impinsi. De unde ar putea sa vina acel impuls puternic?

RITA: Din interior?

ADAMUS: Da. Bine. Excelent. Esti pe drumul de a lua bancnota de 500. 

RITA: Inca un premiu pentru mine? (rasete)

ADAMUS: As da eu premiul, dar Linda incearca sa administreze inventarul, ca sa zicem asa. Asa ca da, un premiu. Si astazi veti primi cadouri speciale ca premii.

LINDA: Acum as vrea sa o mentionez pe Amy Van Johnson care a spus, “As vrea sa contribui la premiile Adamus”. Asa ca ea de fapt ... este un as acolo, dar ea a facut ceva unic in fiecare dintre ele.

ADAMUS: Da.

LINDA: Asa ca multumesc Amy.

ADAMUS: Asa ca haide sa il ridicam ca sa se vada.

LINDA: Da. Nu, nu, ea trebuie sa aleaga. Ridica-te. Ridica-te Rita. Acum alege la intamplare. (Rita alege unul) Oh!

ADAMUS: Oh!

LINDA: Si astea sunt toate facute de mana.

ADAMUS: Da. Si inauntru este premiul.

LINDA: Si inauntru ar trebui sa fie un as Adamus si altceva, o alta surpriza. Oh, asta este asul Adamus. Si mai este un alt premiu acolo? Cateodata este mai mult de un singur premiu.

LINDA: Doar unu, ok. Ei bine, sunt doua pentru ca ai si gentuta de asemenea. Multumesc. Urmatorul?

ADAMUS: Inca o intrebare Rita. Acum ca ai experimentat ceva din necunoscut, ce ai invatat din necunoscut?

RITA: Am invatat ca este ca o inteligenta mare. Ca este multa intelepciune in asta.

ADAMUS: Multa intelepciune – si daca as putea sa adaug putin – necunoscutul nu este chiar necunoscut. Este neexperimentat, si asta este o diferenta. Ceva ce nu a fost inca experimentat, dar nu este de fapt necunoscut. Si intr-un sens nu este nevoie sa va fie frica. Este doar ceva ce nu ati exprimentat inca. Dar o data ce va afundati in necunoscut, asa cum multi dintre voi ati facut-o, dupa ce va obisnuiti putin, incepeti sa realizati ca nu este de fapt necunoscut. Partial pentru ca – voi incheia discutia noastra de astazi cu acest punct – dar partial pentru ca este un potential care a fost intotdeauna acolo. Nu toate potentialele, dar este un potential care a fost acolo.

De multe ori in starea voastra de vis, mergeti in potentiale sa le simtiti, pentru ca, sincer, nu ati fost foarte buni la a simti in starea voastra  treaza, pentru ca mintea tinde sa blocheze. Asa ca voi – toti  in fiecare noapte – va duceti in diferite potentiale. Vom intra in asta mai tarziu, dar este un raspuns bun. Multumesc. Da. Si cunoscandu-va asa cum o faceti, stiu ca este un anumit entuziasm de a merge in necunoscut. Ati fi complet plictisiti daca nu ati face-o. Nu ati fi buni ca muncitori intr-o fabrica.

Okay, urmatorul. Haide sa mergem la Ursul care Rade.

LINDA: Oh, sigur.

ADAMUS: Ti-am schimbat numele pentru tine (din „Urs care sta”). Sper ca nu te superi. Zambeste, partenere.

Deci, Urs care Rade, care este o singura schimbare in trezire, bazata pe experienta ta personala?

URSUL CARE RADE: Facand fata energiei Kundalini.

ADAMUS: Zau.

URSUL CARE RADE: Intensitatea, stii tu, intreaga chestie cu spinarea.

ADAMUS: Ce este Kundalini?

URSUL CARE RADE: Ei bine, este acel aflux de energie din toate chakrele mele, de jos in sus.

ADAMUS: Ce este o chakra?

URSUL CARE RADE: Toti centrii mei din ... vibratia ca atunci cand am dintre acele mari momente „Ah-ha” si facand fata acelei energii.

ADAMUS: Ce s-a intamplat ... iar eu ma joc putin cu tine aici, dar energia este energie. Constiinta este constiinta. Haide sa nu incepem sa o disecam in Kundalini si serpi care se rotesc – asta este putin erotic - si chakre. Iti imparti corpul in diferite chakre. Tu esti unica chakra. Tu esti un Corp de Constiinta.

Asa ca acum tu ai o provocare in a manui aceasta cantitate imensa de energie. Cum faci fata la asta?

URSUL CARE RADE: O parte din ea este placuta iar o parte din ea este neplacuta.

ADAMUS: Cum ii faci fata ... ce faci? Pur si simplu stai acolo si o lasi sa treaca peste tine ca un val?

URSUL CARE RADE: Ei bine, uneori o face. Alte dati este intens. Este foarte intens.

ADAMUS: Foarte intens. Si apesi cu piciorul pe frana sa incerci sa o incetinesti?

URSUL CARE RADE: Nu, o las sa treaca prin mine.

ADAMUS: Tii piciorul pe acceleratie?

URSUL CARE RADE: Sper ca nu.

ADAMUS: Speri ca nu. (rasete) Deci nu ai acceleratie, nici frana.

URSUL CARE RADE: Nu ...

ADAMUS: Tu pur si simplu mergi ...

URSUL CARE RADE: Merg cu fluxul.

ADAMUS: Mergand cu fluxul. Si, ei bine, asta aduce o intrebare. Al cui flux?

URSUL CARE RADE: Fluxul meu.

ADAMUS: Da, suna ca un raspuns bun dar nu este un raspuns adevarat, pentru ca de fapt ... tu mergi cu fluxul oamenilor din jurul tau. Tu mergi cu fluxul constiintei de masa. Cu mergi cu fluxul aspectelor care pur si simplu se dezlantuie si au o mare petrecere in jurul tau in timp ce tu doar mergi cu fluxul. Cine este seful?

URSUL CARE RADE: Eu sunt.

ADAMUS: A fi in serviciu suveran.

URSUL CARE RADE: Da.

ADAMUS: Da. Tu esti seful.

URSUL CARE RADE: Eu sunt seful.

ADAMUS: Tot acest drum pentru a spune asta ... si multumesc. Totul este o cale de a spune ca da, exista o cantitate imensa de energie care trece puternic prin voi, de constiinta care se expansioneaza foarte rapid, si cu cat va expasionati mai repede constiinta, cu atat cheama mai multa energie sa o sustina. Asa ca exista momente cand este coplesitor, dar va puteti opri, sa faceti o respiratie adanca si sa spuneti, „Whoa! Eu stiu ca creez asta la toate nivelele si stiu ca ma grabesc sa trec prin asta in aceasta viata. Dar stii, din cand in cand acest om, Ursul Care Rade, are nevoie pur si simplu sa se opreasca si sa rada. Eu nu am nevoie sa trec prin tensiune.”

Foarte des seamana cu a va sui intr-o masina de curse, mergand pe o autostrada din Los Angeles, fara maini pe volan, fara picioare pe frane sau pe acceleratie, mergand odata cu fluxul. Ce se va intampla? Da, va puteti inchipui. Va puteti inchipui.

Asadar acesta este un punct foarte bun pentru aceia care se trezesc. Voi nu doriti sa manipulati din partea/aspectul vostru uman. Voi nu doriti sa manipulati trezirea, dar puteti cere pauze oricand simtiti ca aveti nevoie. Voi puteti de asemenea sa ii cereti sa mearga mai repede, si acesta este un co-administrare intre fiecare parte a voastra – spiritul, umanul, corpul. Corpul – uneori aceasta trezire devasteaza corpul. Partial pentru ca la nivelul ADN-ului si la nivelul de dinaintea ADN-ului exista un aflux de curatare ce ia loc, energii care intra, toate combinandu-se sa se pregateasca pentru Noua Energie ce intra. Vi se reconstruiesc structurile interne. Voi va dati voie sa fiti reconstruiti si refacuti. Asa ca este foarte provocator asupra corpului fizic.

Deci da, administrarea energiei si a constiintei. Nu exista nici o cursa. Nu este nici o cursa in a face asta. De fapt, este interesant de notat ca fiecare dintre voi sunteti pe deplini suverani si individuali, dar totusi exista o legatura comuna cu alti Shaumbra din jurul lumii. O legatura comuna (uitandu-se la camera de filmat) si – eu vreau sa ii fac sa se simta bine-veniti - si exista o ... nu este ca un moment de enoriasi, dar voi toti va treceti prin asta cumva impreuna – independenti, dar cumva impreuna. Nu exista acorduri oficiale, si da, va puteti desprinde de grup oricand doriti. Dar exista un anume confort pentru ca ati studiat impreuna, ati merg la Scolile Misterelor impreuna, in trecut, v-ati strans impreuna din nou in aceasta viata. Asa ca voi cumva treceti prin asta impreuna. Iar voi impartasiti, asa cum o facem acum, intelepciune si intelegere din interior.

Asadar haideti sa merge la Lisa, in spate. Oh, ea a fost asa de ... ea a stiut.

LISA: Intrebarea?

ADAMUS: Intrebarea este, din experienta ta personala, care este o provocare in a trece prin prin trezire?

LISA: Ca nu te poti intoarce.

ADAMUS: Ca nu te poti intoarce. De ce nu?

LISA: Odata ce ai pasit in experienta de ati da voie, sufletului tau, de a merge inainte, dar vrei sa mergi inapoi sa fii cu restul oamenilor si sa faci lucruri mondene ca a face decizii de afaceri, nu mai functioneaza.

ADAMUS: Absolut. Bine punctat. In teorie, probabil ca ai putea. Ai putea sa creezi iluzia ca te intorci, dar apoi ar trebui sa te umpli de medicamente cu adevarat. (rasete) Cu adevarat – legal, ilegal, din sticla, care se pot fuma – dar voi ar trebui cu adevarat sa faceti o incercare aranjata de a plonja inapoi in jos. Asta nu este intentionata ca un „jos” de a-l pune pe cineva, dar este dificil. Odata ce procesul incepe este foarte dificil sa va intoarceti. Si exista parti din voi care in totalitate – au vrut in totalitate sa mearga inapoi. „De ce am facut asta? La ce ma gandeam?” Dar apoi, de fapt un lucru minunat se intampla.

Voi incepeti sa sesizati lucrurile care s-ar putea ca le-ati respins sau refuzat inainte – familiile voastre, job-ul vostru, natura pamanteasca a existentei umane, durere si suferinta, programe stupide de la TV – ca a fost un anume confort in ele, iar o parte din voi vrea sa se intoarca la ele. Dar ar trebuie sa va aline faptul ca exista acest grup incredibil – Shaumbra – cu care va puteti impartasi lacrimile si rasetele atunci cand doriti, dar ei va dau de asemenea spatiul si va dau intimitatea cand le doriti, de asemenea.

Excelent, iar asta necesita un premiu. Multumesc.

LINDA: Okay ... doar alege. Poftim.

ADAMUS: Deci intrebarea din nou – ca sa nu trebuiasca sa ma intrebi – intrebarea este, din experienta ta personala, care este una din provocarile trezirii, John Kuderka?

LINDA: Oh, Dumnezeule. John este filmat! Wow! Cat de tare este asta?!

ADAMUS: Cat de tare este asta!

JOHN: Nu foarte. (rasete si niste aplauze)

ADAMUS: Draga John, pari putin provocat.

JOHN: Ei bine, nu ar trebui sa fie provocator?

ADAMUS: Bineinteles!

JOHN: Ei bine, prin urma este. Oh, care era intrebarea? (rasete)

ADAMUS: Poate ar trebui sa o vopsesc pe perete. Din experienta ta personala, te rog sa ne impartasesti o provocare a trezirii, acum, presupunand ca miliarde sau poate cateva sute de oameni vor citi asta la un moment dat.

(pauza)

LINDA: (soptind)  Poti sa faci asta.

JOHN: Ei bine, este o intrebare buna. Poate doar a fi constient de proces.

ADAMUS: Constient de proces. Vrei sa spui provocarea de a nu fi constient? Sau provocarea este a cunoaste procesul?

JOHN: Da! (rasete)

ADAMUS: Amandoua! (razand) Okay, poate ca tu primesti 2 premii Adamus, dar eu voi scrie „procesul” (scriind) si este provocarea de a nu intelege cu adevarat – daca as putea sa vorbesc pentru tine – a nu intelege ce urmeaza pe strada din fata ta.

JOHN: Asta suna bine.

ADAMUS: Strada si a nu stii. Iar apoi vom spune de asemenea intuitiv, asa cum probabil esti de acord, intuitiv, tu cumva chiar stii ce urmeaza pe strada din fata ta si ca poate fi infricosator. Asa ca .. bun. Primesti un premiu. (scrie) „Strada ... cunoastere intuitiva”. Excelent.

LINDA: Oh, ce special esti.

ADAMUS: Okay, si vom veni in fata pentru Gail, doar ca sa ne miscam in continuare. Asadar Gail, pe baza intrebarii, care presupun ca pana acum este gravata in tine ... da. Va porni odata ce incepi sa vorbesti. Nu vorbeste singur.

GAIL: Salutari.

ADAMUS: Imi pare bine sa te vad.

GAIL: Si mie, dragule. A ramane prezenta in Acum.

ADAMUS: A ramane prezenta.

GAIL: Cu tot ce se petrece, invatand cum sa folosim ce alegem sa folosim ...

ADAMUS: Da.

GAIL: ... si nu stim cum functioneaza, ramanand aici, in Acum. Ne-regretand trecutul, ne-participand in viitor, ceea ce naste frica – poate naste frica.

ADAMUS: Excelent. Excelent, pentru ca asta este o provocare. Exista o tendinta, pe masura ce intrati in acest proces, asa cum Tobias v-a spus din nou si din nou. Incepeti sa dati drumul. Voi sunteti acum ca un balon cu aer cald, liber sa exploreze, sa calatoreasca, sa se expansioneze. Dar facand asta, este foarte usor sa parasiti momentul de Acum, in special cand realizati ca, inainte de toate, probabil ca nu ati prea umblat. Nu sunteti familiarizati cu momentul de Acum. In al doilea rand, momentul de Acum necesita un mare grad de constienta. Voi deveniti automat constienti cand sunteti in momentul de Acum, iar uneori – majoritatea datilor – oamenii nu vor cu adevarat sa fie constienti. Ei vor multe alte lucruri, dar constienta uneori este coplesitoare, putin dificil de manuit. Deci, da, asta e bine.

GAIL: Eu cred ca simtirea mea a fost ca din moment ce, probabil toti cei din aceasta camera, am ales sa fim nascuti in timpul Vechii Energii ...

ADAMUS: Da.

GAIL: ... integrand, iesind din acea structura, in timp ce suntem refacuti ...

ADAMUS: Da.

GAIL: ... natural, in acelasi timp ...

ADAMUS: Da.

GAIL: ... face totul si mai provocator.

ADAMUS: Oh, mult mai provocator. Mult mai provocator, in special daca arunci o privire la segmentul destul de mic de varste din care proveniti voi toti. Fie ca sunteti din anii 20 pana la 80, asta este un segment destul de ingust, iar voi ati fost nascuti intr-o constiinta foarte mult in Vechea Energie. Constiinta care a avut multe intrebari in legatura cu continuitatea Pamantul. Se vor distruge oamenii cu arme nucleare? Aproape, voi ati fost foarte aproape de un incident. Sau ceva ca trecerea dintre milenii ar declansa lucruri? Au fost multe probleme si sa veniti in acel timp, sa fiti aici sa incepeti sa turnati fundatia noii constiinte, cu adevarat noua constiinta, iar apoi sa treceti prin ea la un nivel foarte personal este cel mai provocator si va poate arunca in afara momentului de Acum.

Asadar, da-mi voie sa te intreb, din perspectiva ta, majoritatea oamenilor – nu Shaumbra, majoritatea oamenilor – traiesc in trecut sau in viitor?

GAIL: Amandoua, iar asta este provocarea mea principala.

ADAMUS: Da-mi un procentaj.

GAIL: ... dar deja ai acoperit subiectul in administrarea energiei. Intr-un procent – cel putin 95%.

ADAMUS: In viitor.

GAIL: In amandoua.

ADAMUS: In amandoua, da, dar ce procent din ei in trecut? Ce procent in viitor? Si poate cat de mult in acum?

GAIL: Okay, as spune 45% in trecut, 45% in viitor si aproximativ 0,005% la orice timp in Acum.

ADAMUS: (razand) Da, nedecisa!

GAIL: Vorbesc pe limba ta?

ADAMUS: Ne apropiem.

GAIL: Okay.

ADAMUS: Eu personal as spune cam 70% din timp este petrecut in trecut. Cam inca, oh, cel mult, 5% este petrecut in Acum. Restul, gandindu-va la viitor. Iar viitorul este foarte diferit de trecut. Voi intra in asta mai tarziu. Da, bine, multumesc.

GAIL: Cu placere. Multumesc.

ADAMUS: Da.

LINDA: Castigatoare de premiu?

ADAMUS: Da, oh, absolut. Absolut.

LINDA: Nu ai voie sa te uiti! Este doar un lucru la intamplare. Multumesc. Poftim.

ADAMUS: Multumesc. Este ca si cum as juca un joc aici.

LINDA: Este chiar distractiv.

ADAMUS: Haide sa mergem la Joe Engel.

LINDA: Okay, placerea de partea mea. Unde este Joe Engel?

ADAMUS: da ... camera ... aici.

LINDA: Oh, poftim. Nu, nu este in cadru. Poftim, domnule.

JOE: Trebuie sa spun a face alegeri, pentru mine personal, sau a accepta, poate, consecintele lucrurilor care este posibil sa le fi simtit care m-au incetinit in trecut.

ADAMUS: Asadar tu spui ca a face alegeri ar fi o provocare?

JOE: Da, probabil pentru mine.

ADAMUS: Da, ei bine, asta e bine. Daca tu nu faci alegeri, atunci ce faci?

JOE: Innebunesc.

ADAMUS: A innebuni, da. Da-mi voie sa te intreb, de ce nu ai vrea sa faci alegeri?

JOE: Frica de esec sau frica de a merge dincolo.

ADAMUS: Frica de a face o alegere gresita, probabil?

JOE: Yeah.

ADAMUS: Alegerea gresita? Multa constiinta veche asociata cu bine si rau, corect si gresit, cum vede lumea alegerile tale. Si voi ati primit critici, asa cum toti au primit, in legatura cu alegerile lor, de la parinti si profesori si de la altii. Asadar, da, asta e bine. Deci acum faci alegeri?

JOE: Fac cateva opere de arta, ocazional.

ADAMUS: Da, dar faci alegeri? Opera de arta este minunata, dar ce zici de o alegere? Ma simt ca si cum intrebarea mea este evitata.

JOE: In linii mari – probabil ca nu fac alegeri in termeni de ...

ADAMUS: Multumesc pentru sinceritatea ta. Primesti un premiu doar pentru asta. Nici macar pentru raspuns, doar pentru onestitate.

Ai dreptate. Inca este o rezistenta de a face alegeri si inca este o tendinta doar sa lasati lucrurile sa se intample. Sa mergeti cu valul. Sa vedeti ce se va intampla maine. Ei bine, eu va pot spune. Constiinta, intr-un fel, este ca vremea. Este foarte previzibila pentru majoritatea oamenilor, deoarece aproape ca puteti prezice ca vremea de maine va fi ca cea de azi. Asa ca ce se va intampla in viata voastra maine probabil ca va semana cu ziua de azi. Pana cand apare o furtuna, care ia loc aproximativ odata la 3-4 zile – in medie. Asa ca deodata, o furtuna se iveste iar apoi toata lumea se sperie de vreme – cumva ca si constiinta.

Daca nu faceti alegeri, voi cumva plutiti de la o zi la alta. O zi exact ca cealalta, pana cand apare o furtuna. Iar apoi innebuniti. „De ce se intampla toate aceste lucruri rele in viata mea? (o persoana rade) Da, tu si cu mine radem. Ce este in neregula cu ei azi?

Asa ca vine o furtuna. Este multa drama. Ei bine, partial, furtuna vine pentru ca voi sunteti plictisiti in totalitate de viata obisnuita de zi cu zi. La un anumit nivel din voi, voi stiti ca ati facut un angajament sa fiti aici pentru un motiv, sa faceti ceva, asa ca este acel impuls pe care il primiti – acea impingere din spate – care spune „Pur si simplu fa ceva”. Puteti chiar sa spuneti ca este vointa divina cea care va face sa va miscati de pe fundul vostru de om. Da, deci ... eu cred ca a fost haios. (ceva rasete)

Deci, da, multumesc. Multumesc.

JOE: Multumesc.

ADAMUS: Dar intrebare. Vei incepe sa alegi?

JOE: Da, eu aleg vointa divina.

ADAMUS: Da, dar vreau sa zic a alege. Da, vointa ta divina te alege pe tine, apropo. Nu tu o alegi pe ea. Sa nu te pacalesti singur aici. (Adamus rade)

JOE: Da, da.

ADAMUS: Dar eu vorbesc despre lucruri din viata ta. Vorbesc despre ... pot sa impartasesc putin despre ce anume vorbesc?

JOE: Da, bineinteles.

ADAMUS: Sigur?

JOE: Da.

ADAMUS: Cu toata lumea?

JOE: Da-i drumul. Sunt aici.

ADAMUS: Si cu lumea?

JOE: De ce nu!

ADAMUS: Deci unul dintre lucrurile despre care am vorbit, in felul nostru interesant, este frustrarea pe care o ai ca nu faci nimic, ca nu realizezi nimic. Respiratie adanca. Tu ai aspiratii extrem de mari. De asta ai venit asa de inalt. Mari aspiratii. Teluri fenomenale. Poate putin cam prea inalte incat tu nu crezi ca poti sa sari acest obstacol, nu crezi ca o poti indeplini.

Asa ca intr-un fel - si vorbesc cu voi toti – intr-un fel voi puneti acel tel asa de sus incat uneori nici nu mai puteti sa il vedeti. Uneori nu este nici o cale prin care mintea umana sa poata sa inteleaga cum il veti indeplini, asa ca voi aprobati tacit, va predati esecului. „Nu pot sa o fac”. Aproape ca este mai usor sa ziceti „Stiti voi, eu sunt doar un ... am idei minunate, dar societatea sau karma sau orice ar fi sunt ceea ce ma trag in jos si ma suprima,” iar apoi sa nu faceti nimic, sa nu faceti alegeri.

Daca ar fi trebuit sa incepeti sa faceti alegeri, atunci v-ar face sa fiti constienti de ce anume ati venit aici sa faceti cu adevarat. Iar eu nu vorbesc despre „a face”, ca fiind un job mare de conducere sau a fi un mare cantaret, dar veti avea ocazia in cateva momente sa faceti asta, sau pentru a scrie romanul romanelor. Stiti voi, sunt multi scriitori Shaumbra, dar ei cauta pestele cel mare. Ei cauta balena. Ei vor scrie o carte numai daca simt ca ii va face pe oameni sa tremure in pantofii lor, sa cada in genunchi in veneratie pentru cuvintele care au fost scrise. Iar daca nu pot face asta, pur si simplu nu vor scrie o carte – sau orice ar fi.

Voi aveti cunostinte uimitoare despre cum functioneaza energia. Voi intelegeti ciclurile energetice si fluxurile, pentru ca le-ati studiat, aveti o pasiune pentru asta si aveti, oh, ceea ce voi ati numi o constienta a celui de-al treilea ochi in legatura cu asta. Intelegeti cum se misca si curge, dar nu faceti nimic cu asta in afara de a fi morocanosi, uneori. Tu ai spus ca eu pot ... scuze Kerri, am spus eu asta?

KERRI: Eu nu am spus-o!

ADAMUS: Dar i-am cerut permisiunea sa fiu deschis. Asa ca deveniti morocanosi. De ce, morocanosule?

JOE: Pentru ca este mijlocul. Saltul de la fierbinte, a fi in ...

ADAMUS: Nu. Energia ta este constipata (rasete), iar asta ar face pe oricine sa aiba o zi proasta.

JOE: Absolut.

ADAMUS: Este.

JOE: Este adevarat.

ADAMUS: Tu ai energie frumoasa. Energie frumoasa, dar a fost rasturnata si a devenit foarte mentala. Tu stii ce incerci sa faci? Tu semeni mult cu mine, da, deoarece tu incerci sa iesi mental din inchisoarea ta. Incerci sa iesi afara cu mintea. Nu se va intampla, si iti spun ca, iti spun din nou iar acum este inregistrat si sunt probabil o suta de mii de oameni care se uita acum. Probabil ca nu, dar ar putea sa fie.

Iar apoi energia se blocheaza si aici te afli tu Domnule ... nu, Maestre tipule Flux-Energetic intelegand cum functioneaza totul – nu matematica procesului si nici macar geometria sacra, chiar daca este interesanta – ci natura intuitiva a curgerii energetice. Este ca si cum tu intelegi curgerea energiei cum un inginer in fluide intelege miscarea apelor si a raurilor si a altor fluide. Da. Dar totul este blocat.

Asa ca ce faci? Tu treci prin fiecare zi asteptand ca urmatoarea zi sa fie diferita. Si nu este. Este ca vremea. Va fi la fel si maine. Pana cand furtuna apare iar apoi, de fapt acesta este probabil unul din lucrurile care asigura cel mai mult senzatii in viata voastra – furtunile. Asa ca voi in mod subconstient le creati ca sa va ridicati din c ... sa iesiti din zona voastra de confort. (rasete) dar multumesc ca mi-ai dat voie sa vorbesc asa de deschis despre asta.

JOE: Si multumesc pentru toate informatiile oferite.

ADAMUS: Ti-am mai spus. Este definitiv ... si altii o aud.

JOE: Intotdeauna m-am simtit ca eram foarte suparat pe ...

ADAMUS: Tu esti.

JOE:  ... pe tine si ...

ADAMUS: Tu esti.

JOE: ... sau ca doar nu ascult.

ADAMUS: Amandoua! Nu asculti iar apoi te superi. Daca ai fi ascultat, nu ai fi fost suparat. Asa ca tu ai cunostinte foarte multe, dar nu faci alegeri – propria ta confesiune – iar apoi se blocheaza, iar apoi e ca si cum ai vrea sa tipi. Sunt zile cand nici nu mai stii daca vrei sa fii aici, daca vrei sau nu. Tu ... ohhh ... tu nu accepti iubirea de la oamenii care incearca sa ti-o daruiasca, inclusiv cel mic, inclusiv cel iubit, inclusiv toti cei de aici. Tu ai ridicata aceasta bariera si nu o accepti, deoarece, ei bine, zi-mi tu. De ce? Exista oameni acolo care vor cu disperare sa te iubeasca. De ce nu ii lasi?

JOE: Cred ca poate imi este frica de felul ... daca ii las prea aproape, mi-ar fi frica de felul in care m-ar vedea sau felul in care este viata mea.

ADAMUS: Aha. Aha. De fapt, daca as putea modifica asta putin, ti-e frica ca ei sa te vada asa cum te vezi tu. Dar ei nu te vad in acel fel. Ei nu incearca sa vada pete si adancituri si vanatai si lucrurile rele. Nu acesta este planul lor. Poate ca este al tau – auto-evaluare foarte critica. Ei pur si simplu incearca sa te iubeasca. Si poate, doar poate, ai putea sa inveti o lectie de la aceia care doresc sa te iubeasca si sa arunci o privire la compasiunea pe care o au ei si sa vezi daca poti sa faci si tu asta pentru tine. Iar apoi nu te vom mai numi Domnul Morocanos, te vom numi Domnul Uimitor. Multumesc. (audienta aplauda)

JOE: Multumesc.

LINDA: Cine este urmatoarea victima?

ADAMUS: Nu exista victime. Oh, oh, ha ha ha. Daca tu crezi ca este un act de a-i jena la intamplare, nu este. Nu, nu, nu, nu. Exista alegeri aici. Acum, cine face o alegere? Cine face o alegere? Sart.

Sart, tu ai o intelepciune incredibila de impartasit cu grupul. Deci pe baza experientei personale, care sunt provocarile trezirii?

SART: A ramane la asta. (A fi perseverent in asta)

ADAMUS: A ramane cu asta. Ajuta-ma sa inteleg ce vrei sa spui cu asta.

SART: A ramane cu asta in loc de a lasa un job sau o activitate sa o afecteze sau altcineva din viata ta.

ADAMUS: De ce nu ai vrea sa ramai la asta?

SART: Pentru ca cealalta parte este confortabila.

ADAMUS: Interesant. Bun, excelent. Excelent. Asa ca acum, ce s-ar intampla daca nu ai ramane cu asta?

SART: Apoi as deveni morocanos. (multe rasete si aplauze din parte lui Adamus si a audientei)

ADAMUS: Ei bine, suferinta adora companie, nu-i asa?

SART: Da, asa este.

ADAMUS: Da, a ramane la asta. Ai putea sa-ti imaginezi pentru un moment, oh, daca ati putea voi toti. Asadar tu zici, „a ramane la asta”, eu scriu „tarie morala”. Doar imaginati-va un moment, daca doriti, ca ii dati drumul. Nu incercati sa ramaneti la asta. Ce s-ar intampla?

SART: M-as bucura de viata mai mult.

ADAMUS: (razand) Atunci asta suna ca o decomandare destul de buna.

SART: Da, asa este.

ADAMUS: Da.

SART: Si sper sa ajung acolo in curand.

ADAMUS: Da. Deci - si ajuta-ma sa inteleg, pentru ca noi scriem o carte aici si incercam sa fim clari cu toti cititorii nostri – deci cum arata a ramane la asta? Ce ai face sa ramai la asta?

SART: A sti ca esti Dumnezeu si ca tu creezi totul.

ADAMUS: Okay, in actiunile din viata ta.

SART: Da. In actiuni de zi cu zi ...

ADAMUS: Dar ce ai face in timpul unei zile sau unei saptamani sau unei luni ca sa ramai la asta? Te-ai forta sa trebuiasca sa mergi la aceste intalniri?

SART: Nu, cred ca as merge la mai multe intalniri. As ...

ADAMUS: Ai citi carti? Ai studia scripturi?

SART: Da, pai am renuntat la citit de fapt dupa o perioada de ...

ADAMUS: Deci, tu nu ramai la asta.

SART: Da, nu stau la asta. Eu las lucrurile sa-mi afecteze viata. Cand ajung la munca, merg la munca foarte infierbantat si greoi.

ADAMUS: Asa.

SART: Pentru ca eu am anumite perioade cand pot sa muncesc la job-ul meu si ai dau voie sa imi afecteze a nu fi, oricum ai vrea sa o numesti, cu mine.

ADAMUS: Viata ta spirituala.

SART: Da, cu viata mea spirituala.

ADAMUS: Da. Este teribil cum acele lucruri ti se pun in cale.

SART: Da.

ADAMUS: La naiba! Daca nu ar fi fost toate activitatile umane, probabil ca ai fi cu adevarat spiritual. (rasete)

SART: Da. Doar daca as inceta sa mai cumpar masini.

ADAMUS: Da. Deci, din nou, haide sa ne imaginam pentru un moment, daca pur si simplu nu ti-ar pasa sa ramai la asta, daca ...

SART: Nu ar conta.

ADAMUS: Daca nu conteaza sau poate o incredere adanca in tine in timpul procesului in loc de o determinare umana sau uneori incapatanare ca ar trebui sa faci anumite lucruri, iar asta poate prin a da drumul si a intelege ca nimic nu-ti poate sta in cale. Nimic. Este natural. Este un proces natural in trezire, si in cele din urma toata lumea trece prin el. Fiecare fiinta va trece prin el. Tu esti doar putin nebun sa treci prin el primul, sau timpuriu.

Dar este un fenomen interesant ca unii cred ca asta este o disciplina, ca asta este un studiu sau un ritual sau o practica. Aproape fiecare dintre voi ati venit in asta in acel fel – cautand sau dorind inca o alta structura. La un nivel refacand structura, dar la un alt nivel simtind ca este important sa aveti vreo structura deoarece atunci, ei bine, nu trebuie sa aveti incredere in voi, exista o structura. Dar ce se intampla daca pur si simplu dati drumul, incetati sa mai lucrati la asta, unde job-ul vostru este spiritual, unde chiar si distragerea, de fapt voi transformati acea energie sau constiinta in „totul este spiritual”, si de fapt, in cele din urma, nu este nimic spiritual. Spiritualitatea este un cuvant putin alterat, in opinia mea umila.

SART: Eu stiam asta.

ADAMUS: Doar este. Doar este. Deci, scuze ca ti-am ocupat timpul de la microfon.

SART: Nu, este in regula. Sunt pregatit pentru o mare schimbare, eu cred, de a da drumul la asta. A da drumul la asta.

ADAMUS: Uh-oh! Uh-oh! (Adamus rade)

SART: Da.

ADAMUS: Acelea sunt faimoase aproape ultimele cuvinte.

SART: Aproape ultimele cuvinte.

ADAMUS: Da. Bine, bine. Si ce fel de schimbari?

SART: Oh, cred ca asa cum spui tu, sa ajung ...

ADAMUS: Cat de mari?

SART: ... unde nu conteaza.

ADAMUS: Cat de mari?

SART: NU stiu. Nu am mai facut vreun lucru mare aici de ceva timp.

ADAMUS: In regula, vom lucra la asta mai tarziu.

SART: Da.

ADAMUS: Inainte de sfarsitul discutiei noastre, care ar putea fi tarziu. (Adamus chicoteste)

SART: Eu am destul timp.

ADAMUS: Deci, okay. Multumesc si un premiu pentru tine.

SART: Multumesc.

ADAMUS: Desigur. Si, draga Linda, nu trebuie sa fugi foarte departe, pentru ca microfonul va merge direct la Bonnie.

BONNIE: Eu cred ca pentru mine este pur si simplu a sta in echilibru. Ies usor din echilibru.

ADAMUS: Oh, mie imi place asta. A sta in echilibru. Deci ce se intampla, draga Bonnie, sa te scoata din echilibru?

BONNIE: Ei bine, lucrurile nu mai sunt la fel. Lucrurile se schimba, nu stiu cum sa reactionez.

ADAMUS: Cand spui ca lucrurile nu mai sunt la fel, lucruri? Tu? Lumea? Eu?

BONNIE: Eu. Vorbesc despre mine, pentru ca eu ies din echilibru.

ADAMUS: Da.

BONNIE: Si mi-e frica de iesirea din echilibru. Este ca si cum nici macar nu pot sa traversez podeaua fara sa nu simt ca este diferit acum.

ADAMUS: Da. Si ce este echilibrul?

BONNIE: Nu stiu. A ma simti confortabila intre lucruri care nu sunt asa de bune, lucruri care sunt cu adevarat bune si a sta in mijloc.

ADAMUS: Tu crezi ca echilibrul este folosit vreodata ca un cuvant sau ca un rationament pentru a avea totul in ordine?

BONNIE: Control, da.

ADAMUS: Eu nu am spus control. Tu ai spus control, si ai perfecta dreptate. Control. A tine lucrurile in ordine, cea mai tare zona de confort cu tine, dar de asemenea asteptarea ca afurisita de lume ar trebui sa fie in ordine, si nu este! Nu este! Este haos acolo. Dar de fapt, Bonnie, haosul este un lucru uimitor in care sa plonjezi, iar eu am avut ceva experienta cu asta. Nu exista haos cu adevarat; exista doar multa miscare de energie si constiinta care este prost inteleasa sau necunoscuta, si exista dragi prieteni ca Joe, care inteleg cu adevarat ce se intampla dar nu au facut inca alegerea de a face ceva in aceasta privinta. Dar nu exista haos.

Acesta este lucrul uimitor.

Asa cum imi place sa evidentiez foarte des, universul, creatia este in ordine perfecta. Este doar ca voi nu prea intelegeti cum este ordonat. Asa ca exista o frustrare interioara de a sti in totalitate cum este aranjata acea ordine si cine a ordonat la inceput. Iar in aceasta viata nu veti o intelege vreodata cu mintea, dar puteti sa o simtiti. Dar trebuie sa va dati voie sa simtiti in haos.

Am pus intrebarea ce este echilibrul? Raspunsul meu este haos absolut. Pare sa fie o contradictie, dar adevaratul echilibru la nivelele de baza ale creatiei este haos. Este haos pentru perceptia umana, dar de fapt este in propria sa ordine perfecta; nu ordine a matematicii, nu ordine a naturii sau stiintei, categoric nu ordinea lui Dumnezeu. Se afla intr-o stare de perfectiune ce se dezvaluie.

Acum, asta este o contradictie in termeni umani, deoarece teoretic perfectiunea nu are nevoie sa se schimbe. Este perfecta. Asa este, dar totusi perfectiunea, toata creatia, evolueaza in mod constant. Asa ca ar fi o contradictie de termeni, care ar parea sa fie haos, dar nu este, deoarece adevarata perfectiune si adevaratul echilibru vrea sa continue sa-si experimenteze perfectiunea sa si potentialele sale. Si aici ne indreptam astazi, mai tarziu, poate la noapte. Vom vorbi despre potentiale. Asa ca multumesc.

BONNIE: Multumesc.

ADAMUS: Plonjeaza in haos. Haosul te-a tot chemat. Haosul te-a invitat pentru cateva petreceri de noapte, iar tu te-ai dus opunand rezistenta. Dar este un lucru uimitor.

BONNIE: Multumesc.

ADAMUS: Multumesc si eu. Iar atunci cand te duci in haos, intelege ca de fapt nu este haotic.

BONNIE: Minunat.

LINDA: Ii dau un premiu?

ADAMUS: Oh, bineinteles.

LINDA: Doar una, Bonnie.

ADAMUS: Asadar acum sa o facem prin alegere. Voi alegeti daca vreti sa primiti microfonul de la Linda. Mainile se ridica.

SHAUMBRA (Femeie): Provocarea mea a fost marirea claritatii ceea ce duce lucruri ca integritatea, claritatea, la un intreg nivel diferit, care cere actiune, si aceasta a fost provocarea mea.

ADAMUS: Claritate crescuta. As putea sa spun un cuvant de-al meu aici? Constienta.

SHAUMBRA (Femeie): Okay.

ADAMUS: Constienta, claritate. Iar acum multi Shaumbra nu au acestea. Ei aproape ca simt o lipsa de claritate. Dar tu zici ca tu primesti mai multa claritate, mai multa constienta.

SHAUMBRA (Femeie): Da, iar asta imi afecteaza viata deoarece lucruri care credeam ca sunt bune sau fac bine, cu aceasta claritate deodata am realizat ca m-am mintit in legatura cu asta.

ADAMUS: Ah! Ce se ascunde dedesubt? Ce se ascunde dedesubt, iar asta este o provocare mare si are de-a face cu administrarea energiei despre care am mai vorbit si a face alegeri. Totul este legat. Si are de-a face cu faptul ca nu va puteti intoarce. Asa ca incepeti sa deveniti sa mai constienti iar apoi sesizati primele etape, voi sesizati ceea ce ati considera toate defectele voastre si toate minciunile ce au fost spuse. Si priviti partea intunecata a experientelor pe care leati avut si exista o dorinta de a deveni si mai constienti.

SHAUMBRA (Femeie): Da.

ADAMUS: Pe de alta parte, haideti sa vorbim despre cealalta – lipsa constientei. Multi Shaumbra doresc cu adevarat constienta, asa ca voi pune asta aici ca un sub-punct. Din moment ce tu ai constienta, cum o obtii? Cum ti-ai obtinut constienta? Exista vreun remediu cu plante pe piata pentru constienta?

SHAUMBRA (Femeie): Eu cred ca de fapt cea mai mare provocare a venit cand am facut Workshop-ul (Trairea) Inter-dimensionala si am stat aici, acum, si m-am expansionat in mai mult din Ceea Ce Sunt.

ADAMUS: Deci ai facut o alegere sa fii mai constienta, iar acum spui ca este o provocare?

SHAUMBRA (Femeie): Da, este.

ADAMUS: Este, da.

SHAUMBRA (Femeie): Nu m-as intoarce pentru nimic si este o provocare ...

ADAMUS: Si este o provocare.

SHAUMBRA (Femeie): ... de a trebuie sa refac relatiile din viata mea si ...

ADAMUS: Da. Si ai ceva ce ai vrea sa impartasesti cu viitorii cititori potentiali in legatura cu procesul prin care sa ai mai multa constienta?

SHAUMBRA (Femeie): Este ca si cum te-ai pune intr-un – asta suna putin vechi – ca si cum te-ai pune intr-un scaun cu adevarat confortabil. Eu ma simt ca si cum am stat pana acum pe marginea scaunului pentru a nu avea constienta.

ADAMUS: Si as putea sa ma intorc la alte raspunsuri aici. Mai multa constienta ar fi sa stati in momentul de Acum. Iar a face alegeri va aduce natural mai multa constienta.

SHAUMBRA (Femeie): Da.

ADAMUS: Dar apoi nu te poti intoarce.

SHAUMBRA (Femeie): Corect.

ADAMUS: Nu va puteti intoarce. Asa de bine. Multumesc. Multumesc.

SHAUMBRA (Femeie): Cu placere.

LINDA: Castigator de premiu.

ADAMUS: Oh, bineinteles.

LINDA: Poftim.

ADAMUS:  Nu exista raspunsuri rele, doar raspunsuri care imi permit sa va necajesc. Da, Pete, Buna Pete.

PETE: Multumesc.

ADAMUS: Ai platit cei 25 $ astazi?

PETE: Da.

ADAMUS: Primesti de valoarea banilor?

PETE: Oh, incredibil. Multumesc.

ADAMUS: Da. Uimitor.

PETE: Da. Eu cred ca ceea ce se intampla cu mine este o apreciere ce creste pentru constiinta ce creste in mine.

ADAMUS: Corect.

PETE: Iar ceea ce descopar ... ceea ce vine in constiinta sunt doua aspecte.

ADAMUS: Corect.

PETE: Unul care a fost invatat si unul dintre acelea care – tocmai ce discutam despre asta azi – este pacatul originar, ca eu sunt rau si toate acele lucruri. Iar apoi mai este unul care este bucurie si pace si recunostinta. Si am vazut ca, cu cat intru mai mult in pace si recunostinta, cumva se reflecta si ma ajuta cu pacatul originar, ca sa zicem asa, sinele.

ADAMUS: Dar am observat un lucru interesant la oameni – nu neaparat Shaumbra – dar oamenii iubesc chestia cu pacatul originar. Avand de ales intre tipul de constiinta cu pacatul originar si constiinta fericita, foarte des ei merg catre pacatul originar.

PETE: Da. Asta a fost o minciuna. Asta este o minciuna.

ADAMUS: Da, dar lor le place de asemenea.

PETE: O, da! Si de asta sunt constient acum, de cat de mult ...

ADAMUS: Stiti voi, biserica il vinde, dar exista cineva care il si cumpara.

PETE: Da.

ADAMUS: Si de asta este o relatie foarte compatibila.

PETE: Da.

ADAMUS: Asa ca, da. Asa este, dar provocarea. Care este provocarea?

PETE: Ei bine, provocarea este doar sa renunt la pacatul originar si sa nu merg in asta si sa il recunosc in viata mea unde apare.

ADAMUS: Corect.

PETE: Si doar sa fiu plin de bucurie, recunoscator si sa emit o opinie pozitiva catre oameni.

ADAMUS: Da. Da, acum, este o provocare sa dai drumul la intuneric, vinovatie ...?

PETE: Am fost programat sa fac asta. Sunt conectat direct sa fac asta, okay, iar celalalt lucru nu este ce am fost invatat – recunostinta.

ADAMUS: Si atunci, daca as putea sa o spun in cuvintele mele, tu conduci pe autostrada si pe partea dreapta este un rau frumos serpuit, pe malul caruia sunt salcii frumoase; iar pe partea stanga exista 5 cladiri arzand toate deodata si masini de pompieri si ambulante si elicoptere. Unde te vei uita?

PETE: Da, va voi uita, probabil, mai intai la foc si la ambulante.

ADAMUS: Corect.

PETE: Iar apoi spun, „Asta nu se simte bine. Asta nu ma serveste.”

ADAMUS: Exact.

PETE: Iar apoi voi merge pe partea cealalta, la acel minunat desert si munti si apus.

ADAMUS: Pentru o fractiune de secunda, iar apoi te vei intoarce la sirene.

PETE: Da, si as alege asta. Si eu stiu ca asta este bun pentru mine acum. Acesta este lucrul frumos.

ADAMUS: Da. Dar – iar aici vorbim in termeni generali, nu doar cu tine – dar exista o tendinta la oameni de a continua sa se uite la foc, la drama. Exista o fascinatie morbida in legatura cu asta. Este interesant. Este actiune. Stimuleaza simturile de baza umane si este drama. Iar frumosul raul curgator ... mai tarziu. „Mai tarziu”, spun ei. „Dar focul se intampla acum.”

PETE: Da.

ADAMUS: Asadar provocarea ar fi rezumata in cateva cuvinte ca ...?

PETE: Exprimand lumina din mine.

ADAMUS: Nu chiar.

PETE: Nu chiar, okay.

ADAMUS: Nu. Nu. O provocare. Cineva citeste cartea asta si spun, „Care sunt provocarile pe care acest incredibil ...”

PETE: Este responsabilitatea. A lua responsabilitate pentru viata mea si alegerile mele.

ADAMUS: Audienta, o cale mai buna de a afirma asta din experienta voastra personala?

SHAUMBRA: Drama.

ADAMUS: Drama. Multumesc. Multumesc, da. Deci este atentia la drama versus – o voi numi – potentiale. Da. Bun, excelent. Okay, doar inca unul. Asta este doar partea cu incalzirea din discutia noastra, apoi trebuie sa ajung la partea cu prelegerea mea.

LINDA: Incalzirea? Okay.

ADAMUS: Da, chiar aici. Elizabeth. Eu pur si simplu pot sa simt pasiunea pur si simplu curgand din tine.

ELIZABETH: Adevarat?

ADAMUS: Da.

ELIZABETH: Eu as spune ca cea mai mare provocare pentru mine este sa ma las in pace si sa ma onorez pentru cat de departe am ajuns, mai mult decat sa fiu frustrata pentru ca nu am facut asta, asta sau asta. Tu stii, sa apreciez cine sunt in fiecare moment indiferent ce fac si sa las asta sa fie perfectiunea mea.

ADAMUS: Deci provocarea a fost ...

ELIZABETH: Da, bineinteles. A ma critica in loc de a ma aproba.

ADAMUS: De sine ...

ELIZABETH: Iubire? Aprobare?

ADAMUS: Dubiu de sine, negare, analiza critica. (Adamus scrie)

ELIZABETH: Da, toate acelea.

LINDA: Judecata?

ELIZABETH: Da, judecata.

ADAMUS: Si intregul sine, si poate putem spune ca este merit. „Eu nu merit”.

ELIZABETH: Absolut. Bun cuvant.

ADAMUS: Iar daca ai fi meritat, inainte de toate, Dumnezeu ar fi la usa ta in fiecare dimineata cu micul dejun, daca ai fi meritat.

ELIZABETH: Da.

ADAMUS: Si totul ar curge perfect in viata ta si toata lumea te-ar iubi pe deplin si ar fi uimiti de tine.

ELIZABETH: Bine spus.

ADAMUS: Da, da.

LINDA: Asta nu se traduce prea bine. Esti sarcastic, nu-i asa?

ADAMUS: Da!

ELIZABETH: Ah, da!

LINDA: Doar vreau sa-i ajut pe cei care trebuie sa traduca transmisiile.

ELIZABETH: Bine zis.

ADAMUS: Inteleg. Deci toate aceste gunoaie despre sine si, daca as putea aici, as spune ca asta este probabil una dintre cele mai mari probleme, si cam se leaga de cea precedenta, de drama, dar de asemenea este mai usor sa va uitati la partea voastra intunecata decat la partea voastra luminoasa. Voi nu credeti neaparat ca partea luminoasa - si nu ma refer la diferenta dintre intuneric si lumina, dar cei care vor citi asta o vor face – aproape ca este mai dependenta. Ei sunt atrasi sa se uite la intuneric si la evaluare – „Daca as fi fost o persoana mai buna, as fi mai spiritual, mai iluminat”. Chiar deloc.

Ar trebui sa ii intalniti pe unii dintre Marii Maestri Ascensionati de pe celelalte taramuri! Ei au fost criminali. Ei au fost eretici. Ei nu s-au supus la nici o lege – a nimanui. Ei au vorbit profan lui Dumnezeu si de Dumnezeu. Dar ei au fost rebelii. Ei au trebuit sa iasa din ceva despre care voi vorbi intr-un moment – formule. Asa ca multumesc. Ofera o privire din interior de mare ajutor.

ELIZABETH: Multumesc.

ADAMUS: Asa ca haideti sa mai mergem la inca unul.

LINDA: Okay.

ADAMUS: Mainile zboara pe sus.

LINDA: Cei curajosi. Alegi tu?

ADAMUS: Nu, te rog. Tu alegi.

LINDA: Okay. Oh, nu asta inca.

STEVE: Primesc premiul intai?

LINDA: Nu, tu primesti microfonul mai intai. Imi pare rau.

STEVE: Confuzie mentala.

ADAMUS: Confuzie mentala. Da. Iar acele doua cuvinte sunt in principiu acelasi cuvant (rasete) asa ca o vom numi „mental”. A fost un timp cand mentalul nu era confuz, dar asta a fost cu mult timp in urma. Una dintre celelalte carti care mi-ar placea foarte mult ca cineva sa o scris, pentru ca eu am altele in minte, dar sa mearga inapoi si sa transmita cu adevarat trecutul si criza Atlantidiana, schimbarea mintii in Dumnezeu.

STEVE: Mintii mele i-ar placea foarte mult sa stie totul despre asta.

ADAMUS: Da. Da, i-ar placea. Dar daca ai scrie cartea, ar trebui sa vina din inima ta, iar apoi mintea ta ar spune, „Dar tu inventezi asta”. Dar oare asta faci? Asta e marea intrebare si asta e dilema mentala ce ia loc. Una mare. Una mare.

Asadar, bine. Am ajuns exact unde vroiam sa fiu – 12 - si este timpul sa decidem cine primeste ... oh, dupa ce premiul tau iti este acordat. Cine primeste cei 500?

LINDA: 500 ce?

ADAMUS: Am in buzunarul lui Cauldre ...  dar haideti sa decidem mai intai cine ii primeste. Iar eu personal as fi onorat daca am putea sa-i acordam lui Joe pentru sinceritatea sa. (audienta aproba si aplauda) O bancnota noua de 500 de dolari – din Ungaria. Da. (rasete) Si daca ai vrea sa ridici asta catre camera de filmat, te rog. Tine-o sus ... nu, vino aici.

LINDA: (catre Joe) Saculetul tau pentru gat arata bine.

ADAMUS: Si s-a spus ca exista o asemanare intre mine si poza de acolo. Si daca am gasi o cale sa o proiectam si aici sus de asemenea. Tine-o in continuare catre camera. (imaginea apare pe ecran iar Shaumbra spune, „Ahh!”) Multumesc. Cheltuieste-o cu cap.

Multumesc. Asadar ... (audienta aplauda) Si Linda era foarte ingrijorata ca dadeam ferma (averea).

 

Miscand Niste Energie

Haideti sa luam – hmm, asa de multe despre care sa vorbim – dar haideti sa luam o pauza de evolutie a energiei pentru un moment inainte sa ne aruncam in subiect. Haideti sa ascultam putina muzica.

LINDA: Te rog.

ADAMUS: Si haideti sa avem o mica deschidere de voce. Asa ca Hannibal daca doresti, ai 9 minute.

HANNIBAL: (cantand) 9 Minute!

ADAMUS: 9 minute!

HANNIBAL: 9 Minute. In regula. Si pentru ca nu exista timp deloc, haideti sa stam drepti si sa facem o respiratie adanca. Mai intai, vom incepe prin a ne pune mainile pe fata ... si spuneti „Hmmmm”, cu gura inainte.

(audienta se alatura) Hmmmmmmmmmmmmm.

Foarte sus. Cat de sus puteti. Hmmmmmmmm. Zbarnaitor. Gura in fata ca o pasare, ciocul unei pasari. Hmmmmmmmmm. Puteti sa simtiti vibratia? Puteti sa simtiti vibratia craniului? (isi pune mainile pe cap)

Hmmmmmmmmm. Mai tare. Mai tare. Respiratie adanca. Hmmmmmmmmmmmm.

Mainile aici (lateralele fetei) Ah-h-h-h-h-h-h-h-h-h! E-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e!

E-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e! Ca o spirala. Mai sus, mai sus, mai sus!

Voi exemplifica – e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e - si inapoi in jos, sus catre vocea din cap. Pur si simplu folositi vocea din cap, nu mergeti in jos. Multi oameni vor sa stea doar in vocea din piept. Noi tintim vocea din cap. Okay, respiratie adanca. E-e-e-e-e-e-e-e-e-e!

Cum se simte asta? Sa o facem din nou. Sa o facem din nou. Respiratie adanca. E-e-e-e-e-e-e-e!

Ce ziceti de Ha! Ha! Ha! Trebuie sa va deschideti gura. Trebuie sa va deschideti gura mai intai. Gura mare. Fara reprimare. Ha! Ha! Ha! Ha! Exprimati. Exprimati. Ha! Ha! Foarte repede. Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha!

Stati in picioare, stati in picioare, stati in picioare. Mainile pe burta si deschideti gura mai intai si apasati iar apoi uitati-va la mine, uitati-va la mine. Ha! Ha! Deschideti gura mai intai. Ha! Da! Ha! Da. Ha! Ha!

Haideti sa facem tonalitatea O. O-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o. Cu mainile. O-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o. Mai sus! O-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o. O-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o.

E-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e. Gura deschisa. E-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e.

Haideti sa facem A-a-a-a-a-a-a-a-a. Haideti sa facem U-u-u-u-u-u-u-u-u-u-u. Haideti sa facem O-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o Si Ah. Ah-h-h-h-h-h-h-h-h....

Va voi pune sa cantati 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. Okay, incepem. Unu ... Extrem! Exagerat, exagerat, exagerat, exagerat. Revoltator. Respiratie adanca si O-n-n-n-n-ne (Unu in engleza)

Daca incepeti asa de sus, unde veti merge? Incepeti de jos. Respiratie adanca si incepem o-n-n-n-n-n-e ...

Respiratie adanca, T-w-o-o-o-o-o-o ... T-h-r-e-e-e-e-e-e-e-e ... F-o-o-o-u-u-u-u-r ... F-i-i-i-i-i-i-i-v-e ... S-i-i-i-i-i-i-i-i-i-x .... S-e-v-e-n-n-n-n-n. Deschideti gura!

Unii dintre voi nu aveti gura deschisa. Spuneti „seven.” SEVEN!!! Fiti revoltati, extremi. Haideti S-e-v-e-n-n-n-n-n-n-n-n ... E-e-e-e-e-e-i-i-i-i-i-g-h-t.

Multumesc foarte mult! (aplauzele audientei) Multumesc. Puteti sa va asezati acum. (Hannibal face un ras exagerat iar audienta il imita)

LINDA: Multumesc. Multumesc! Ce voce senzationala! Wow.

 

Zona de Trezire

ADAMUS: Dragi Shaumbra, luna trecuta am vorbit despre aceasta convergenta sau intalnire a valului uman si a valului divin. Se intelege de la sine, eu simplific asta, pentru ca exista multe alte valuri care participa in asta. Dar asa cum va aduceti aminte, am vorbit despre cum divinul are o curgere, are un ritm la care va puteti conecta, iar umanul are propria sa curgere si propriul ritm. Iar acestea doua, uneori este un dans frumos pe care il fac impreuna.

Ele revin impreuna iar apoi pleaca in propria lor calatorie, apoi revin. Si de fiecare data cand se apropie si mai mult una de cealalta, ele isi impartasesc experientele, impartasesc ce invata. Asa cum voi stati aici chiar acum, o parte din voi invatand si traind experienta, exista divinul vostru care este de asemenea in alte taramuri, care invata si se expansioneaza. Este un dans minunat. Este un dans natural.

Mai devreme sau mai tarziu, aceste elemente decid sa vina impreuna, iar asta este ce se intampla acum. Asadar aceste valuri la un moment dat se intersecteaza iar apoi pur si simplu fac un etern dans impreuna, din nou si din nou si din nou. Acest punct de aici este numit punctul „X” sau trezire sau zona, iar aici este unde va aflati voi. Acesta nu este locul unde se afla multi oameni. Ei se afla undeva aici in spate, aici, dar aici este locul unde va aflati voi.

Tobias, in munca pe care a facut-o cu tine de-a lungul anilor – de-a lungul erelor, de fapt, dar de-a lungul anilor – a facut acest dans cu tine si te-a adus in aceasta zona timpurie a trezirii. El te-a asigurat, daca nimic altceva, ca tu esti divin, ca nu erai nebun. El te-a ajutat sa calmezi unele dintre ranile pe care le-ai indurat de-a lungul drumului – pe care pareta umana le-a indurat de-a lungul drumului. El te-a ajutat sa arunci o privire in viitorul potential care urma sa te aduca in acest punct intr-un fel care era mangaietor si increzator si in care puteai sa privesti potentialele tale.

Asa ca el te-a ajutat sa ajungi aici, iar noi am preluat stafeta, iar noi am zis „Adamus, preia-o tu de aici, pentru ca eu revin inauntru. Eu voi trece de asta (de valuri), eu revin inauntru sa fiu cu Shaumbra in aceasta (punctul „X”) ca sa lucrez cu ei intr-un fel foarte diferit.”

Asadar, iar noi am vorbit despre asta impreuna cu un alt grup, recent, dar chiar inainte sa ajungeti in acea zona (zona „X”), partea umana devine foarte, foarte haotica, daca am mari asta chiar inainte de a ajunge la acest punct „X”. (Adamus deseneaza un val in zigzaguri) Devine foarte haotica.

Spiritul – divinul vostru – raspunde cu o forma interesanta de compasiune, o reflexie foarte interesanta a voastra. Atunci cand voi deveniti haotici, din experienta si de asemenea pentru a avea compasiune si intelegere prin ce treceti voi, acesta devine haotic de asemenea (Adamus deseneaza inca un val in zigzaguri) si decide sa nu mai urmeze acelasi tipar cu al vostru ci sa se desincronizeze de voi. Aceia dintre voi cu experienta in domeniile ingineriei si stiintei inteleg sincronizarea. Atunci cand frecventele lucreaza impreuna la acelasi nivel este o muzica frumoasa. Atunci cand nu o fac, suna oribil. Suna oribil.

Dar exista un scop pentru asta. Nu se face cu vreo intentie rautacioasa sau din prostie din partea divinului, si in general nici din partea umanului, pentru ca asta – ca sa o simplificam – atunci cand acesta (tiparul de val) este desincronizat sau defazat exista o dorinta foarte puternica apoi de a ajunge inapoi in faza – dar nu vechea faza, nu vechile tipare. Iar aceasta, in aceasta zona haotica chiar inainte de a ajunge la zona „X”, aceste tipare haotice intr-un fel comunica intre ele – nu in cuvinte sau sunete – dar ele comunica spunand, „Haide sa mergem la urmatorul nivel. Haide sa o facem altfel. In loc de aceasta curgere in flux, acest tip de dans al lebedei, haide sa le impreunam.”

Acest comportament haotic ii da, sa o numim, energie sau impuls pentru a ajunge la punctul in care va aflati chiar acum – trezirea. Iar mie nu prea imi place termenul de „trezire”, suna ca si cum erati adormiti morti, iar voi de fapt nu ati fost niciodata. Voi doar ati creat diferite niveluri de constiinta, iar voi spuneti, „Haide sa le deschidem acum”.

Multe lucruri interesante se intampla aici, iar impreuna, lucrand impreuna cu Shaumbra din jurul lumii, vom scrie si vom vorbi despre ce se intampla in zona haotica iar apoi ce se intampla odata ce ajungeti aici (zona „X”). Nu ar fi fost interesant si de ajutor daca ar fi fost ceva pentru voi care sa nu fi fost vreun rahat filozofic ...

SHAUMBRA: Da!

ADAMUS: Multumesc ... asta nu a fost teorie, asta nu a fost cineva care doar incerca sa vanda un milion de carti, acel cineva nu incerca doar sa se faca pe sine maret si vreun guru. Nu ar fi fost valoros daca cineva ar fi pus asta la dispozitie, nu cu toate detaliile, desigur, ci spunand „Cam asta se intampla. Vei avea propria cale de a o experimenta, dar cam asta se intampla.” Si asta este ceea ce facem noi.

Acesta este unul dintre marile motive pentru care ati venit aici pe Pamant, pentru care ati ramas aici pe Pamant, si pentru care simtiti aceasta conexiune cu Shaumbra. Iar noi o vom face intr-un fel simplu, usor de inteles, fara chestii sclipitoare. O vom pune in termeni pe care oamenii ii pot intelege. De ce sa o punem in termeni esoterici, teologici pe care nimeni nu ii intelege astfel incat nimeni nu intelege ce citeste? Noi o vom simplifica deoarece, voi stiti, voi puteti face asta, pentru ca voi ati trecut prin experienta si nu vreti sa o faceti mai complexa decat este. Si era destul de complexa. Asadar noi avem o chemare pentru simplitate.

Deci de intampla in aceasta zona („X”)? Si apropo, veti vedea ca exista o diferenta intre zona haotica si zona „X”. 10 ani de a fi in zona haotica, acum noi suntem in zona „X”.

 

Formule

Asadar ce se intampla aici? Ce se intampla aici? Ei bine, multe lucruri. Formulele nu functioneaza, iar formulele sunt acele lucruri pe care le-ati inventat, micile formule pentru viata umana. Pur si simplu nu mai functioneaza. Oamenii si chiar si ingerii traiesc in functie de formule – mici sisteme de credinta frumos preambalate, ca si cum v-ati duce la magazin in raionul de mancaruri congelate, dar aceasta este sectiunea de credinte cu adevarat nestimulate, iar apoi ei apuca lucruri de pe rafturi – formule pentru cum sa traiasca.

Acum, de acord, unele formule sunt potrivite. O formula pentru a va conduce masina, este cumva un acord comun. Dar in general, oamenii se pierd foarte tare in formule. Cum sa va imbracati? Voi stiti, este o formula. Exista multe formule diferite pentru cum ar trebui sa mancati. Dar oamenii au credinte formule. Ei au rutine si obiceiuri pe care le repeta din nou si din nou si din nou pentru a incerca sa le dea vreun fel de ordine in viata, dar ei nu simt cu adevarat ca exista vreo ordine. Ei incearca sa faca ordine, dar ei stiu ca nu este. Este ca si cum ati incerca sa aranjati frunze intr-o furtuna. Pur si simplu nu va functiona. Dar formulele ofera confort.

Formulele au fost inventate acum mult timp, aici (inainte de trezire), vreau sa zic vieti intregi de formule, iar acum voi ajungeti aici („X”) si nu mai functioneaza. Asta da impresia ca omul se destrama. (Adamus deseneaza o figurina „cazuta”) Asta da impresia ca totul se naruie si omul se rostogoleste prin vreun abis, nestiind cand isi va reveni vreodata. Iar asta nu este deloc adevarat. Absolut neadevarat. Pur si simplu se simte in acest fel si uneori o experimentati in acest fel, dar face parte din experienta.

Asadar formulele nu functioneaza si probabil ca ati descoperit asta in viata voastra. Ati incercat sa va intoarceti la vechile formule, vechile cai de a face lucrurile si ele nu mai functioneaza.

Acum, in mod natural, urmatorul pas este sa incercati sa creati o noua formula! Absolut! Absolut. Asa ca exista o incercare disperata, un fel de incercare foarte disperata de a cauta, de a incerca sa gasiti noua formula, noul proces si noua procedura. Si acesta este punctul in care, apropo, voi toti ati trecut prin destramarea formulelor sau ele cumva inca se destructureaza singure astfel incat energia sa fie libera. Energia, in cele din urma, nu vrea sa fie prinsa intr-o formula. Curge foarte libera. Joe stie asta.

Dar este o incercare disperata a mintii de a crea noua formula. Iar apoi ii aplicati cuvinte lucioase si o veti numi „Noua Energie”. Ei bine, este? Cumva este asta aceeasi formula aranjata putin si redenumita? Da. Da, pentru ca exista ... dati-mi putina libertate in legatura cu asta, dar in general nu exista formule ale Noii Energii. Exista o fizica in spatele ei, deoarece Vechea Energie de fapt reactiona la formule. Ceea ce a fost facut ieri poate fi replicat azi, iar apoi voi doar il repetati si il perfectionati si il faceti din nou si din nou si din nou pana cand intrati in criza si haos. Dar Vechea Energie era vibrationala si previzibila, in cea mai mare parte. Asa ca voi ati continuat sa va jucati cu ea in noi feluri, dar cu adevarat destul de previzibile. Daca eu torn apa pe David, ceea ce nu voi face, ei bine, exista un raspuns previzibil.

Noua Energie, in cea mai mare parte, nu poate fi limitata intr-o formula, pentru ca nu este vibrationala. Nu are tipare atasate. Daca faceti ceva o data nu inseamna neaparat ca o puteti face din nou. Asa ca ar parea sa fie foarte haotica, Bonnie, dar nu este. Nu este. De fapt este chiar frumoasa. Iar cand va adanciti in Noua Energie din e in ce mai mult, veti realiza, ei bine, ca este frumoasa.

Nu aveti nevoie de formule. Nu aveti nevoie de procese si proceduri. Daca ar fi fost vreun proces implicat in Noua Energie, lucrand cu vechea Energie sau alta Noua Energie, procesul face parte din ea. Nu are nevoie sa fie creat sau fabricat sau analizat. Procesul este tesut inauntru. Dar se schimba, asa ca mintea devine confuza. Pare ca totul se destrama, dar nu este asa. Se restructureaza inainte sa fie construit din nou. Asa ca formulele nu functioneaza.

Ceea ce mai aveti de asemenea este ceea ce eu numesc „sindromul Gabriel” Ce este asta? Cand va aflati in zona asta de aici, acest loc al trompetei ... dar este trompeta voastra. Odata, voi ati raspuns la trompeta lui Gabriel si deseori ati regretat asta (rasete), chemarea de a veni pe Pamant, chemarea catre taramurile angelice de a veni si a impartasi in aceasta experienta de pe Pamant. Cred ca asta a fost scrisa de vreun inger ce se ocupa de reclame, care a exagerat putin, dar ... (rasete) Da, „Mergeti sa vedeti lumea!” (Adamus chicoteste) Acestea sunt originalele brosuri de calatorie „Vedeti lumea” care s-au dat.

Asadar trompeta lui Gabriel a sunat si suna (in engl. cu intelesul de e nasol). Si – (rasete) asta a fost haios – iar voi ati venit pe Pamant sa infruntati toate aceste experiente. Ei bine, voi aveti propria voastra trompeta a lui Gabriel ce ia loc inauntru cand ajungeti in acest punct de aici. Este chemarea catre fiecare parte din voi sa se integreze. Acest („X”) este de fapt integrarea – aspectele voastre, vieti trecute, potentiale viitoare, potentiale trecute ne-experimentate – este fiecare parte din voi, si, evident, divinul si umanul din acele valuri care acum se impreuneaza.

Asadar asta vi se intampla si creaza mult din ceea ce pare a fi haos, multa galagie. Deodata, toata lumea se intoarce acasa in acelasi timp, iar o parte din voi nu este chiar asa sigura ca vrea toata lumea inapoi acasa. V-a cam placut sa aveti acasa numai pentru voi – cu alte cuvinte, lipsa de constienta – dar acum toate se intorc inapoi acasa. Si nu sunt doar in vizita. Ele raman. Dar este bine, deoarece se integreaza. Voi aduceti inapoi toata acea energie in viata voastra.

Deci voi aveti toate acestea luand loc, iar apoi faceti aceasta scufundare adanca inauntru. Am mai vorbit despre asta in unele dintre celelalte provocari. Uneori devine obsesiv si voi deveniti prea critici, supra-indoindu-va de voi, supra-analizandu-va pe voi si pe ceilalti de asemenea. Exista o tendinta la metafizicieni de a dori sa analizeze pe toata lumea, pentru ca apoi ei nu trebuie sa se analizeze pe ei insisi asa de minutios in acea zi. Dar ei vor sa analizeze pe toata lumea. Iar eu nu vorbesc doar de analiza software-ului, lucruri mecanice, stiintifice sau matematice, ci analiza comportamentului uman.

Una dintre ... (Adamus chicoteste) Ii stiti pe aceia – sa ma scuzati daca incalc unele limite aici – dar cei care devin consilieri si psihologi sunt ceia care sunt chiar aici (unde valurile sunt in zigzaguri si haotice). Ei sunt probabil cei mai nepotriviti, dar poate cei mai empatici, sa ii analizeze si sa-i consilieze pe altii, deoarece eu se afla in zona haotica si nu au nici o idee de ce se intampla – „Dar sigur se bine sa vorbim despre problemele tale astazi in loc de ale mele”. Asa ca nici o ofensa adusa nimanui, dar se intampla.

Asadar aici, in aceasta zona („X”), este o scufundare adanca inauntru. Este o scufundare a descoperirii de sine. Este o scufundare ce are loc. Este o scufundare pentru a deschide constienta, dar asta duce la mult dubiu, multa analiza supra-critica si devine obsesiva. Devine primul vostru gand de dimineata si ultimul din noapte. Si de multe ori voi aduceti acea analiza obsesiva pe partea noastra in timpul starii de vis si – whew! Este interesant... ba nu!

Se ajunge la un punct in analiza, in care eu cred ca Tobias a rezumat perfect – „Nu imi pasa!” Nu, el a zis, „Nu conteaza”. (rasete) Acelasi lucru. Acelasi lucru, in care voi doar spuneti cat de mult puteti sa analizati? Cat de mult va puteti concentra pe toate lucrurile rele pe care le-ati facut in vietile trecute si in aceasta viata? Cat de mult puteti sa mergeti in partea intunecata a evenimentului ce a avut loc? Eu cred ca v-am invitat sa va uitati la celelalte potentiale la care nu v-ati mai uitat, in ceva rau care ati facut sau care s-a intamplat ... Nu ma iau numai tine (catre Hannibal), doar imi place foarte mult lantul de la gat. De fapt, ai pierdut asta amice! (multe rasete in timp ce Adamus ii ia lantul lui Hannibal si il pune la gatul sau) Da, multumesc. Si arata mai bine pe Cauldre! (Adamus rade) Asadar nu este nimic sacru? Nu, nu, nu.

Asadar voi intrati in scufundarea adanca a supra-analizei si aveti tendinta sa va blocati acolo si aveti nevoie de cineva sau de ceva sa vina cu  voi si sa va scuture din asta si sa zica, „A fost interesant, dar de ce nu te uiti la cealalta parte a evenimentului ce a avut loc sau la celelalte parti ale sale, ale acelui lucru pe care l-ai facut altcuiva?” Exista o mie si un milion de alte potentiale care sunt la fel de reale ca cel care a fost jucat aici si totul este foarte real. Ce-ar fi sa te uiti la partea stralucitoare a lucrurilor sau cealalta parte, oricum? De ce sa deveniti asa de obsedati, asa cum Pete a spus, de ce sa deveniti asa de obsedati de drama si de intuneric?

Deci, dragi Shaumbra, acesta este punctul in care va aflati chiar acum. Sunteti in mijlocul sau, iar uneori este de-a dreptul deprimant. Trebuie sa admit, da, este. Uneori va intrebati ce ati facut ca sa meritati asta. Uneori va stimuleaza, invigoreaza si va elibereaza in totalitate. Iar uneori iluminarile sunt asa de coplesitoare incat voi deveniti porniti sa aveti mai multe iluminari – iar apoi incercati sa studiati si sa munciti la asta  si la tot restul, iar apoi cumva intrati intr-un cerc din nou. Dar aici va aflati. Aici va aflati. Exista – nu vreau sa spun vesti bune, dar lucrurile evolueaza. Cred ca asta inseamna vesti bune. Lucrurile evolueaza.

Si din nou, noi simplificam o calatorie epica umana foarte tragica. Cu alte cuvinte, noi spunem haideti sa mergem dincolo. Haideti sa trecem la treaba.


Ce sa facem?

Asa ca ce puteti face cand va aflati aici? (in zona „X”) Ce puteti face? Am vorbit despre probleme. Ce puteti face?

Asadar iata-ne aici ... Voi re-desena diagrama asta, de fapt. Dati-mi voie sa irosesc mai multa hartie aici. Asa cum multi dintre voi stiti sau ati inteles, voi aveti acest lucru numit Merkaba. (Adamus deseneaza) Merkaba. Asta a fost reprezentativ pentru multe, multe lucruri. Eu intotdeauna l-am numit o piatra pretioasa cu multe fatete – daca va imaginati asta ca tri-dimensional sau opt-dimensional – astfel incat sa va puteti uita la asta din toate unghiurile diferite. Dar lasata acolo asa cum este ati putea spune ca una era masculina, cealalta feminina. Deci aceasta parte masculina, aceasta parte feminina, sau lumina si intuneric. Au fost diferitele componente care se amestecau intre ele. Asta ar putea fi de asemenea reprezentativ pentru uman si divin. Dar asta erati voi.

Acum, eu ma distrez din – din noi, nu pentru a fi critic, ci un observator – pe mine m-am amuzat intotdeauna acele clase care va invatau sa va invartiti o parte a Merkaba-ului vostru intr-un sens si cealalta – eu nici nu o pot face pentru ca este foarte confuz – iar cealalta parte in celalalt sens. Ca si cum ati fi obtinut ceva din asta in afara de ameteala, greata sau mai mare confuzie? Nu este vorbe despre a le invarti. Vreau sa spun, a va invarti energia este precum drama, o invartiti astfel incat sa va incarcati putin bateriile, dar apoi va cam intoarceti  de unde ati plecat. Asa ca eu redesenez diagrama pentru aici.

Asadar aceste elemente separate in sfarsit s-au impreunat (Adamus deseneaza) ... asta nu e un desen asa de bun, Cauldre. Vom reface asta. Aduceti-va aminte simbolul nostru initial pentru voi (punct cu un cerc in jur), iar acele elemente s-au impreunat, fara sa mai fie Merkaba ci acum Noua Energie. Voi detalia asta intr-un moment, in cele 13 minute ramase.

Dar iata-va aici, in zona „X”, iar intrebarea este, deci ce puteti face acum? Ce puteti face in timp ce sunteti aici? Voi stiti acum ca totul se rezolva, pentru ca aveti umanul/divinul, masculinul/femininul, fiecare alta parte a dualitatii voastre incepand sa se contopeasca impreuna. Dar ingredientele critice de aici sunt increderea (Adamus scrie), iar increderea nu este oarba, apropo. Nu voi folosi cuvantul „credinta” aici – credinta in ce? Dar o incredere sanatoasa in voi – nu o incredere oarba ci o incredere sanatoasa – necesita sau va face semn sa va deschideti cu adevarat, lasati acele formule sa se dizolve.

O incredere sanatoasa ca voi treceti printr-un proces care este foarte potrivit si in cele din urma nu va mai fi un proces. Procesul se diminueaza. O incredere ca voi sunteti Dumnezeu de asemenea, dar nu fiti prosti sau orbi in fata acestui lucru. Cu adevarat, cu adevarat lasati sinele uman, constiinta voastra umana sa simta aceasta. Se simte potrivit pentru voi? Se simte potrivit sa va deschideti divinul? Este in totalitate ca un perete gol? Este ca un mare abis atunci cand va deschideti catre increderea divinului vostru? Daca este, respirati adanc. Nu este nici o graba. Nu este nici o cursa.

Increderea trebuie sa fie reala, asta va zic. Increderea in propria voastra divinitate, in sinele vostru, trebuie sa fie reala. Nu o puteti fabrica, nu o puteti manipula, si de fapt, aceasta incredere cu adevarat nu poate sa fie un sistem de credinta asa cum ati cunoscut sistemele de credinta in trecut; cu alte cuvinte, doar vreo draguta structura mentala de care va puteti tine cu disperare. Increderea trebuie sa fie foarte reala.

Asa ca intrebati-va, pe masura ce explorati asta, pentru ca increderea este una dintre elementele cheie – avand incredere in voi. Nu in El (aratand in sus) sau Ea, nu in ghizi spirituali, nu in guru, ci numai in voi. Subliniati de opt ori „numai”, ingrosat, semnul exclamarii. Numai! In voi! Nici macar in margele frumoase sau cristale sau mantre sau orice altceva. Increderea trebuie sa fie reala. Nu-mi spuneti „Okay Adamus, voi avea incredere in mine,” iar apoi plecati de aici inapoi in neincrederea in voi.

Va puteti invita pe voi insiva sa experimentati increderea in voi. Puteti aduce acea experienta in viata voastra. Trebuie sa merg mai departe acum, se face tarziu.

Asadar incredere. Cealalta, compasiunea. (Adamus scrie) Compasiunea este foarte importanta aici – pentru voi. Unii ar numi-o iertare, intr-un fel. Compasiunea este acceptarea fiecarei parti din voi, pentru ca voi aveti toate aceste aspecte, aveti toate aceste parti si bucati ce se intorc. Ele au nevoie sa simta acea compasiune. Este bun venitul de acasa. Nu poate fi fabricata. Cu alte cuvinte, nu puteti doar sa spuneti, „Eu voi avea compasiune”, iar apoi sa mergeti acasa si incepeti sa va bateti singur sau sa va spuneti ca nu puteti sa faceti asta pana cand imbunatatiti lucruri in voi. Compasiunea trebuie sa fie sincera.

Compasiunea, asa cum Aandrah si Oh va pot spune, poate fi un lucru provocator. Atunci cand mergeti in locul compasiunii din voi insiva, asta ar scoate la suprafata de asemenea toate problemele care sunt legate de motivul pentru care nu asi avut compasiune. Tot ce nu a fost compasionat ... (rasete la noul cuvant al lui Adamus) va iesi la suprafata. Fiecare rana, fiecare aspect ranit, fiecare aspect rau, intunecat si mizerabil va aparea, deoarece, in cele din urma, vrea compasiunea voastra dar nu crede cu adevarat compasiunea voastra. Asa ca din nou, se reduce la a fi real cu voi insiva.

Compasiunea inseamna a fi capabil sa priviti cel mai grav incident din viata voastra, cel mai grav, si sa fiti capabili sa – voi intotdeauna l-ati privit de aici (din fata) – sa fiti capabili sa mergeti in jurul sau catre cealalta parte a acelui incident si sa-l priviti de aici (din spate). Iar eu nu vorbesc despre a vedea vreo bunatate prefacuta in el, ci vorbesc despre a-l simti cu adevarat, a-l intelege cu adevarat. Nu intrati in minte, dar pentru a intelege cu adevarat ce s-a intamplat in acel incident si cu celelalte implicate, daca au existat. Ce s-a intamplat cu adevarat? L-ati privit pana acum doar dintr-o perspectiva si un plan. Daca vreti cu adevarat sa aveti compasiune , emotionala si cu simtire, mergeti de jur imprejur la fiecare unghi ca un observator si dati-va voie sa experimentati.

Ati carat o cruce cu voi mult timp – multe cruci. Aruncati o privire la cruce. Crucea nu era cea de care sa fiti batuti in cuie; crucea a fost intersectia divinului si umanului chiar aici – „X”-ul sau crucea. Asa ca priviti-o din acea perspectiva. Deci – vom intra mai mult in asta in urmatoarea discutie – dar cateva lucruri in momentele noastre slabe.

 

Liberul arbitru & Vointa Divina

Cateva lucruri. Am spus luna trecuta ca, „Au oamenii liber arbitru?” Nu. Este posibil sa-l fi avut la un moment dat, dar au renuntat la el, prin liberul arbitru. Au renuntat la el. L-au dat multor alte lucruri.

In aceasta zona, zona „X” la care ne intoarcem, are cere de o intrebare de la voi. Aici („X”), liberul arbitru, sa folosesc definitia voastra, dar suveranitatea – liberul arbitru – poate fi adus inapoi, reinviat. Ati putea avea acea unealta din nou, dar trebuie sa fie dintr-o recunoastere constienta a vointei voastre divine. Asta va va da ceva la care sa cugetati pentru luna ce urmeaza. Liberul arbitru se reintoarce la uman atunci cand umanul recunoaste constient vointa lor divina.

Vointa divina nu trebuie sa fie confundata cu destin sau vreun Dumnezeu indepartat. Divinul sunteti voi, si prin urmare acea vointa, acel val sunteti voi. Atunci cand umanul isi recunoaste valul ca fiind divin, adevarat liber arbitru in legatura cu totul – in legatura cu tot ce o sa vi se intample – in mod absolut se reintoarce.

Asadar ca raspuns la intrebare, omul a avut liber arbitru ... acum mult timp. Fiintele angelice au avut liber arbitru. Ele au renuntat la el. Au renuntat la el. Acea constiinta a fost adusa pe Pamant si oamenilor li s-a zis ca au liber arbitru, dar nimeni nu a contestat asta. „Daca eu am avut liber arbitru, de ce trebuie sa mor? Daca am avut liber arbitru in totalitate, de ce nu am putut sa fac asta sau asta sau asta? Daca eu am liber arbitru in totalitate, de ce inca trebuie sa ma supun legilor, structurilor si formulelor?” Vedeti voi.

Asa ca, nu, oamenii nu au, dar voi, dragii mei prieteni, puteti integra vointa divina, liberul arbitru, inapoi in Eu Sunt, unde nu se mai face diferenta. Eu Sunt-ul este tot. Nu mai aveti nevoie de liber arbitru in acel punct. Nici nu mai aveti nevoie de vointa divina. Cele doua se impreuneaza si devin Eu Sunt-ul.

 

Noua Energie

Oh, nu mai avem timp, iar eu vreau sa fac doua exercitii anume asa ca astea nu sunt numai lecturi lungi si plictisitoare despre natura realitatii si unde mergeti in continuare.

Stand aici in punctul „X” ... oh, asa de putin timp. Voi cere indulgenta sau voi plati pentru una daca trebuie? Il pun pe Cauldre sa plateasca.

LINDA: Totul este bine. Totul este bine.

ADAMUS: Vom avea nevoie de cateva minute dupa ora cinci.

LINDA: Iti vom face pe plac.

ADAMUS: Deci ... si ma voi grabi prin asta. Ne vom intoarce la asta luna viitoare.

Mai intai de toate faceti o respiratie adanca. Inainte de toate, trebuie sa imi scot mingea. (Adamus scoate o minge rosie) Deci, acum, Noua Energie. Haideti sa vorbim despre asta pentru un moment iar apoi vom intra in potentiale.

Vechea Energie, vechea constiinta, au fost doua elemente separate. Voi ati avut constiinta, asa cum am discutat despre asta din nou si din nou si din nou. Voi ati avut constiinta, reprezentata de asta (Adamus deseneaza cercul si punctul) si ati avut energie, car a fost creata de dorinta voastra de a merge inapoi Acasa, care a venit in constiinta (Adamus deseneaza) – energie, constiinta – pentru a crea realitatea, pentru a manifesta astfel incat constiinta sa se poata experimenta pe sine. Au fost doua componente separate – constiinta, energie.

Acest lucru pe care care noi il numim Noua Energie este foarte diferit deoarece – folosind mingea rosie ca exemplu – nu este constiinta si nu este un element separat de energie. Noua Energie este literalmente integrarea constiintei si a energiei, impreuna in acelasi pachet. In acelasi pachet.

Asadar constiinta nu are nevoie sa cheme energie sa o sustina. Deja o are incorporata, iar asta va fi subiectul multor discutii de acum inainte. Este deja acolo. De asta este noua. Nu a mai fost acolo pana acum, dar functioneaza de asemenea intr-un fel foarte nou. Sistem de operare total nou. Deci tineti minte asta. Haideti sa mergem la urmatorul pas.

 

Potentiale

Noi ne aflam in zona „X” de aici, iar voi spuneti, „Ce urmeaza?” Iar asta este cu adevarat o intrebare foarte buna. „Ce urmeaza?” Eu ma aflu aici. Este uimitor, este interesant, dar – woo! – unde mergem de aici?”

Unde mergem de aici este ca noi incepem sa mergem in potentiale. Potentialele de fapt nu se afla in viitor. Suna ca si cum ar fi. Suna ca si cum ar fi undeva departe pe vreo cale liniara, dar nu sunt. Potentialul pentru orice in afara acestei experiente imediate este deja aici. Foarte, foarte putini oameni isi imagineaza de fapt potentiale. Ei asteapta destinul. Asa ca o parte din problema a fost o lipsa de imaginatie. Cand anumiti indivizi dintre voi ati mers in potentialele viitorului, ati devenit analitici. Voi vreti sa fie foarte ordonat, sau o faceti cu o perspectiva umana foarte limitata. Cu alte cuvinte, va imaginati la scara mica. Pierdeti majoritatea potentialelor, aproape toate potentialele. Nu va dati voie sa le simtiti.

In plus, exista acest nou potential ce se afla acolo care va scapa, deoarece va uitati dupa ceva ce semana cu vechile potentiale. Putina constiinta, adaugati cateva cesti de energie, amestecati-le impreuna si sa speram ca iese. Exista potentiale uimitoare chiar aici, chiar acum, disponibile pentru voi, pentru „ce urmeaza” al vostru. Potentiale uimitoare, iar pe unele le-ati numi din Vechea Energie, pe altele foarte mult din Noua Energie. Dar ele sunt alegerile voastre. Ele reprezinta campul din care trebuie sa alegeti, si este aproape nelimitat.

Nu puteti ajunge acolo prin creierul vostru, iar acesta este unul dintre celelalte elemente de mai devreme, cand vorbeam in principiu despre simptomele ... (Adamus da paginile) Iubesc sa fac asta cu hartia. Unul dintre celelalte elemente este mentalul – o tendinta de a fi mentali – dar mintea nu functioneaza aici („X”) sau nu cum credeti voi ca ar trebui. Totul bulverseaza mintea cand va aflati in acest punct de aici.

Asa ca exista o tendinta pe care o aveti ca creator sa ziceti, „Eu imi voi explora potentialele”. Ei bine, inainte de toate, nu plecati departe. Ele sunt chiar aici. In al doilea rand, dati-va voie sa explorati. Nu va ganditi la ea, explorati-o. Simtiti-o. Ani de zile Tobias a vorbit cu voi despre a simti versus a gandi, iar voi mergeti in varful picioarelor in asta. Scufundati-va in asta. Nu aveti multe de pierdut. Dati-va voie cu adevarat sa mergeti sa simtiti toate potentialele, sau cat de multe doriti.

Cum se simte simtirea? Ei bine, rezoneaza? Se simte ca si cum ar fi cu adevarat al vostru? Este ceva ce ati vrea sa experimentati in viata voastra? Nu trebuie sa deveniti detaliati sau literali, eu vorbesc despre pur si simplu a simti. A simti. Imi imaginez toate aceste potentiale ca baloane plutind in jurul vostru acum, iar voi incepeti sa calatoriti in ele si in afara lor. Simtindu-le. Nu trebuie sa faceti inca o alegere, asa ca sa nu va fie frica sa simtiti. Se simte dramatic? Se simte bine? Se simte a fi voi? Multe dintre ele se vor simti cumva plate sau vechi, iar deodata veti ... pe masura ce plutiti printre potentialele voastre, ceva va rezona. Ceva pur si simplu va suna clopotelul, pur si simplu se va simti potrivit.

Mi-ar placea sa fac doar o experienta cu asta chiar acum. Asa ca dati ati vrea, va invit sa va inchideti ochii, stati in cap sau cum vreti. Va voi cere cateva lucruri, inainte de toate, dati-va voie sa simtiti. In al doilea rand, nu intrati in minte. In al treilea rand, fiti observatorul, plimbati-va, distrati-va cu asta.

Acum, voi aveti toate aceste potentiale a ceea ce urmeaza, si nu vorbesc neaparat de un serviciu, dar ce simtire, ce pasiune, ce experienta in viata voastra? Fara a deveni literali. Acum doar dati-va voie sa va plimbati printre aceste incredibile baloane de potentiale. Nu trebuie sa platiti pentru ele, nu exista bine sau rau, si de fapt nu trebuie sa alegeti chiar acum.

(liniste pentru aproape un minut)

Acum haideti sa ne oprim aici pentru un moment. Stiu ca vom continua sa lucram la asta asa ca vom avea destul timp. Si va voi ruga sa faceti ... nu o voi numi tema. O vom numi doar „o experienta”, dar este de fapt tema pentru acasa. A face asta este foarte simplu si necesita o cantitate incredibila de finete si de deschidere. Nu veti intelege neaparat imediat, iar cand o veti intelege, va veti intreba de ce nu ati inteles-o din prima.

Deci iata ce va voi ruga sa faceti intre acum si urmatoarea noastra intalnire. Mergeti intr-un mall si garantati-va, promiteti-va ca nu veti cumpara nimic, si petreceti o ora plimbandu-va pe acolo. Un magazin mare care ofera multe lucruri diferite – haine si incaltaminte si parfum si bijuterii si bunuri de-ale casei – doar plimbati-va pe acolo, de la raion la raion, observand – marfa, nu neaparat alti oameni – doar observand si simtind, deoarece fiecare articol se va simti diferit.

Unele va vor striga numele. Unele va vor gadila capriciile. La altele pur si simplu veti vrea sa plecati de langa ele. Asta va fi un antrenament bun sau o experienta buna pentru cand ne vom intoarce sa discutam mai multe despre potentiale. Voi sunteti observatorul. Nu incercati sa deslusiti nimic. Nu trebuie sa analizati nimic. Voi doar mergeti acolo de la raft la raft.

Cum se simte? Pentru ca intr-un fel asta seamana cu ceea ce vom continua sa lucram, experimentand, asupra potentialelor voastre. Este ca si cum ati merge printr-un magazin imens cum multe articole. Simtiti-le, experimentati-le, simtiti-le. Vom reveni, in urmatoarea noastra sesiune vom merge mult mai adanc in potentiale, unde mergeti voi de aici.

In urmatoarea noastra sesiune, eu am vrut sa o fac aici, dar de asemenea noi vom face ceva imaginare a potentialelor pentru umanitate. Pentru umanitate. Nu pentru a-i salva, ci pentru a adauga. Vedeti voi, chiar acum, umanitatii, constiintei de masa, i-ar prinde bine unele noi perspective care sa fie adaugate la piscina de opinii si perspective pe care le au deja. Voi stiti, ei au intrat in propriile lor formule ci cercuri, dar constiinta de masa de fapt isi trimite propria ei chemare zicand, „Oricine cu o perspectiva diferita, un potential diferit, va rog sa vizitati. Adaugati-va constiinta sau potentialul”.

Asa ca luna viitoare de fapt noi vom merge intr-un potential pentru o noua sursa de energie. O noua sursa de energie. Nu va ganditi la asta, deoarece apoi veti deveni tehnici si analitici. Noi pur si simplu vom merge inauntru si ne vom imagina, iar apoi il vom adauga in potentialele pentru o noua sursa de energie. Evident, asta este oportun. Aceasta tragedie cu deversarea petrolului, voi stiti, partea intunecata a acestui lucru este bineinteles multe plaje murdare si multi pesti si pasari si animale moarte. Asta este partea intunecata, si dauna asupra mediului. Veti auzi de acea drama in urmatoarele saptamani si posibil luni ce vor veni. Iar apoi politicienii vor folosi asta ca o oportunitate de a iesi in fata sa spuna, „noi trebuie sa facem ceva pentru a ne proteja mediul”. De ce nu au facut-o inainte? Ei se dau mari acum.

Dar asta aduce constienta. Asta este partea buna. Asta aduce o mare constienta nu asupra mediului, ci asupra energiei. Hello! Voi aveti aceasta energie pur si simplu tasnind din Pamant, energie foarte veche, foarte, foarte mirositoare. La suprafata si in titlurile ziarelor ei se plang de mediu, dar adevarata problema de aici este energia. Ce urmeaza? 25, poate 30 de ani ramasi de abundenta, curgerea energiei din combustibil. Nu va disparea dupa asta, dar va deveni foarte valoroasa.

Asadar aceasta pata, este un lucru rau? Ei bine, dati-mi voie sa spun, exista cai mai bune de a face fata provocarilor, dar de fapt ar putea fi un lucru foarte benefic pentru ca umanitatea sa arunce o privire la energie. Si despre asta este vorba cu noi. Noi suntem Noua Energie.

Cu asta, dragi Shaumbra, tineti minte ca totul este perfect si bine in toata creatia. Este onoarea si bucuria mea sa fiu aici cu voi in zona „X”.

Prin urmare, Eu Sunt Ceea Ce Sunt si voi sunteti de asemenea.

Pana luna viitoare, adios.