MATERIALELE CERCULUI CRIMSON
Seria Maestrilor
Shoud 10: Zona de Trezire, Partea 2 – Realizat de ADAMUS, transmis prin Geoffrey Hoppe 
Prezentat Cercului Crimson in data de 05 iunie 2010
www.crimsoncircle.com; www.shaumbra-in-hd.ro;

Eu Sunt ceea Ce Sunt, Adamus in mare serviciu pentru voi. Bine ati venit Shaumbra, in aceasta zi frumoasa, la aceasta adunare de energii de peste tot din jurul lumii si din jurul planetei.

Ma bucur sa fiu aici cu voi, eu sper ca si voi simtiti la fel in legatura cu mine! Eu sper sa simtiti la fel in legatura cu mine cand ceasul va arata ora cinci si timpul meu va expira, ma transform intr-un dovleac si parasesc acest loc.

Asadar Shaumbra, avem multe de discutat astazi. Ce melodie cumplita si deprimanta a fost aleasa pentru deschidere! (Iris de Goo Goo Dolls) Pare ca cineva trece prin trezire, cea mai grea, mai intunecata, cea mai plina de lacrimi parte a trezirii. Cine a ales acel cantec, Cauldre? Mi-ar placea cu adevarat sa fie niste muzica clasica buna sau cel putin niste muzica vesela.

KATHLEEN: Beatles!

ADAMUS: Beatles, orice in afara de asta! Dumnezeule, daca cineva care trece prin trezire ar asculta asta vor vrea sa sara de la balcon. Si asa va reprezentati pe voi?

Ei bine ... Shaumbra, avem multe de discutat azi, vom incepe cu o intrebare – nu intrebarea voastra, a mea. Daca ati observat, mie nu prea imi place sa raspund la intrebari in cadrul acestor intalniri, intalnirile „cercului interior”.

Cand Cauldre m-a rugat din cand in cand sa raspund la intrebari in timpul acestor altor evenimente, unele show-uri pe Internet*, am fost de acord cu el atata timp cat el este de acord ca eu pot sa spun ce vreau. Iar eu inteleg cu adevarat frustrarea prin care trec unii dintre acesti dragi oameni, dar trebuie sa subliniez de asemenea ca mai bine de jumatate din ei nu au absolut nici o dorinta sa se trezeasca. Ei iubesc sa joace jocul. Ei iubesc – asa cum i-am spus foarte elocvent unui individ seara trecuta – ei iubesc sa-si fugareasca coada. Dar ei nu au absolut nici o dorinta de a o prinde, iar ei vor ca jocul sa continue.

(* Inregistrari ale unor interviuri care pot fi gasite pe Crimsoncircle.com>Community>Our Videos & Other Channels)

Unele dintre intrebarile puse sunt cele pe care voi le-ati pus si de care ati trecut acum mult timp. A fost una buna noaptea trecuta, una din multe, dar dragi Shaumbra, noi avem prea multe de facut ca sa intram in procesarea nebunelor intre... Cauldre nu a facut-o ... intrebari la care deja stiti raspunsul. Deci ...

Tu stiai ca voi face asta. Ai stiut in totalitate.

LINDA: Sa nu-i smulgi urechea!

ADAMUS: Daca as lua inelul, nu l-ai mai primi inapoi. Hmm, inca nu este complet. Eu vreau ... Vreau palaria! Da, Eu Sunt Ceea Ce Sunt! Nu imi pasa ce zic despre mine.

LINDA: Iar Cauldre este cu siguranta terifiat. Asteapta pana cand o sa vada pozele.

ADAMUS: Nu, el nu prea este aici in acest moment. Asadar ...

LINDA: Va vedea pozele.

ADAMUS: Va vedea pozele mai tarziu, atunci va fi ingrozit. Da ... vai, ce esarfa draguta ai (o ia). Dar eu sunt eu, nu Colleen, asa ca voi pastra asta.

Asadar, dragi Shaumbra ... da? Aceasta este adunarea noastra spirituala de constiinta inalta, si da, as vrea sa fiu invatatorul vostru.

Deci, dragi Shaumbra, ma bucur ca inca mai puteti rade. Tu primesti asta inapoi – frumoasa palarie, minunata palarie. Este prea cald pentru esarfa, dar tu poti sa o primesti, draga mea. Pe acesta il pastrez.

Asadar, Shaumbra, prima intrebare de azi – eu nu sunt singur. Nu sunt doar Adamus astazi. Este un conspirator cu mine. Cine este? Poti sa pregatesti microfonul, draga mea.

LINDA: Este un joc de ghicit?

ADAMUS: Un joc de ghicit? Ma indoiesc. Cine este cu mine? Luati-va un moment, inchideti-va ochii, daca doriti.

LINDA: Cine este cu tine?

ADAMUS: Respirati adanc. Cine este cu mine? Kuthumi! Kuthumi. El se pregateste sa intre pentru intalnirea noastra de peste cateva saptamani din Germania. Asa ca a venit mai aproape, asa ca veti primi cate putin din amandoi astazi.

LINDA: Hmmm, wow.

ADAMUS: Da, putin curry cu putin piper, asa cum se spune.

Deci, dragi Shaumbra, avem doua lucruri principale de acoperit astazi – continuarea discutiei despre trezire.

 

Trezirea

Eu voi simplifica acest intreg lucru despre trezire. O vom pune in termeni simpli si usor de inteles pentru cei care vin dupa voi. Ei o vor dori in acest fel. Ei vor dori versiunea non-intelectuala si ne-elaborata a ce este trezirea, prin ce treceti pe acest drum si care este rezultatul?

Noi scriem o carte impreuna. Fiecare dintre voi a avut experiente foarte profunde si personale – experiente foarte frumoase, traumatizante, schimbatoare de viata, cutremuratoare, revoltatoare si incredibile.

Cand ne adunam in acest fel – Kuthumi, eu si voi toti – ne adunam impreuna, ne dezvoltam aceasta intelepciune si nu o vom face sa fie plictisitoare. Nu. Pozele de mai inainte cu palaria, esarfa, totul, ar trebui sa fie pe prima pagina: „Deci te trezesti – sau doar innebunesti?”

Dar cu adevarat, Shaumbra, cu adevarat, nu-i asa ca si alti oameni au nevoie sa o auda in acest fel, sau vor sa treaca prin multi ani de studiu si metode si plictiseala? Poate cateva rasete; poate, doar poate, ce ati invatat voi, ce ati experimentat de-a lungul drumului ar putea fi de un ajutor foarte mare pentru altii. Nu ar face asta toate lucrurile prin care ati trecut aproape sa merite? Aproape? Putin? da. Raspunsul este da. De asta sunteti aici.

Asadar Kuthumi vine langa mine azi. Noi vom vorbi despre doua lucruri: continuarea discutiei noastre despre trezire, iar apoi vom merge in unele potentiale – iar eu sunt foarte incantat de acea parte. Este foarte reala si veti putea sa vedeti efectele in lumea din jurul vostru in saptamanile sau lunile sau orice ar fi care urmeaza.

Dar incepeti cu, v-as ruga daca ati putea sa va intoarceti pentru un moment. Multumesc. Multumesc.

Acum, motivul pentru care v-am rugat sa faceti asta este foarte simplu. Voi deja v-ati trezit, ati ascensionat, oricum ati dori sa o numiti. Deja ati devenit iluminati. Deja va aflati pe partea cealalta a punctului „X”. Ati reusit. Ati realizat-o. Iar acum va uitati la cum ati experimentat asta.

Vedeti voi, cand eu stau acolo, voi va uitati in fata. Voi ziceti „Exista ceva dincolo. Inca mai este ceva ce trebuie sa facem. Noi avem teluri. Noi trebuie sa invatam ceva. Trebuie sa ne oprim din a ne bate pe noi insine”. De fapt, in realitate, voi va uitati inapoi catre voi. Cum ati experimentat asta? Cum ati vrea sa o experimentati? Eu cred ca acesta este un lucru foarte frumos, Kuthumi a vorbit despre el acum cativa ani, chiar aici. Deja s-a facut. Este un natural ... Va rog sa continuati sa va uitati catre spatele camerei. Eu doar merg in aceasta directie. Gluma.

Este un proces natural ce se desfasoara ne-tinand seama de voi. Uneori se desfasoara chiar si cu voi. Fara indoiala, rezistenta, toate metodele ciudate si terapiile si tot restul, si mai mult decat altceva, dragi Shaumbra, vom intra in asta mai tarziu, dar consilierea, procesarea – in ciuda acestor lucruri, voi v-ati trezit. Voi deja sunteti acolo. Voi deja sunteti acolo.

Asa ca faceti o respiratie adanca. Nu aveti nimic pentru care sa va ingrijorati in afara de a face o alegere, sa mergeti in potentialele de cum ati ajuns acolo. Si stiti ca este chiar simplu? Voi puteti alege. Puteti alege cum ati ajuns acolo. S-ar putea sa nu simtiti asta chiar imediat. S-ar putea sa simtiti ca constiinta de masa, fortele intunecate, lumea in general conspira impotriva voastra. Dar nu, nu, nu, nu, nu, nu. Voi conspirati impotriva voastra. Asta e tot, si este in regula. De fapt este foarte distractiv. Eu am conspirat impotriva mea pentru o suta de mii de ani. Ati vrea sa ascultati acea poveste? Nimeni? Merge o data? De doua ori? Okay.

Asadar voi doar conspirati impotriva voastra, de fapt. Asa ca eu vreau sa va relaxati. Noi scriem, creem un document viu, un document dinamic, plin de potentiale si plin de energie, despre trezire.

Deci prima intrebare este, si draga Linda daca ai vrea sa fii pregatita sa reactionezi repede aici – noi avem timp limitat, tu stii.

LINDA: Oh, da.

 

Ce este Trezirea?

ADAMUS: Ce este trezirea? Ce este trezirea? Oricine – iar Linda va va voluntaria.

JOSHUA: Este ....

ADAMUS: Scuze, Joshua. Te rog, inainte sa incepi indeparteaza putin microfonul. Nu, mult mai mult. Inchide-i microfonul. Haide sa facem asta impreuna. Eu Sunt Ceea Ce Sunt. Am mai facut asta impreuna. Eu Sunt ceea ....

ADAMUS: Joshua si cu mine, la doi. Unu, doi ...

JOSHUA SI ADAMUS: Eu Sunt Ceea Ce Sunt.

ADAMUS: Okay. Acum numai tu singur.

JOSHUA: Eu Sunt Ceea Ce Sunt.

ADAMUS: Hmmm. Hmmm. Audienta? Haide sa incercam din nou. Inspira adanc – eu stiu ca ti-ar placea sa ma sugrumi acum – inspira adanc si da-i voie sa iasa hotarat.

JOSHUA: Eu Sunt Ceea Ce Sunt.

ADAMUS: Devine putin mai bine. Devine putin mai bine. Scuze ca ma iau de tine aici, dar asta este pentru voi toti. Fiecare dintre voi ... acea voce, acea ... Voi explica mai tarziu. Veti intelege, iar apoi veti spune „Ah! Mi-as fi dorit sa fi strigat asta”. Dati-i drumul si strigati asta.

JOSHUA: Eu Sunt Ceea Ce Sunt!

ADAMUS: Asa! Multumesc. Se poate face. Se poate. Deci, da, ce este trezirea?

JOSHUA: Trezirea este ...

LINDA: La microfon, te rog.

JOSHUA: Trezirea inseamna a fi in locul pe care tocmai l-ai mentionat, a fi constient ca te uiti inapoi si ai acea perspectiva.

ADAMUS: Bun. „A te uita inapoi”, excelent. „La tine”, excelent. Asta merita un premiu, de fapt. Si doua, una pentru ....

LINDA: Doua?!

ADAMUS: Unul pentru intonatie sau Eu Sunt-ul si unul pentru ...

LINDA: Un moment. Ai vrea sa-ti golesti buzunarele mai intai? Multumesc. Si celalalt.

ADAMUS: Nu e nimic acolo. Deci, excelent. Asta merita doua.

LINDA: Si-a primit cele doua premii. Multumesc.

ADAMUS: In continuare, ce este trezirea? Noi vorbim despre acest lucru, dar ce este? Un premiu de la loterie?

PATTI: Trezirea...

ADAMUS: Va trebui sa te ridici in picioare si ...

LINDA: Vorbeste direct in microfon, te rog.

ADAMUS: Da.

PATTI: Este suma tuturor aspectelor mele, toata divinitatea mea venind inapoi acasa si apoi totul mergand in afara, in acelasi timp.

ADAMUS: Merg in afara?

PATTI: Se expansioneaza.

ADAMUS: Ah, bun, bun. Am crezut ca vin acasa si zic „La naiba cu asta!”

PATTI: Nu, nu, scuze. Expansionandu-se.

ADAMUS: „Noi plecam! Curatam casa! Ne vom intoarce mai tarziu”. Excelent. Deci este integrarea.

PATTI: Da.

ADAMUS: Da, un premiu, te rog. Sper ca ai adus sute, mii de premii astazi.

LINDA: Da, sigur ca da.

ADAMUS: Bun. Inca cativa. Ce este trezirea? Trezirea este atunci cand esti pe jumatate adormit si cineva iti pune microfonul in fata! Ah!

LINDA: Nimeni nu doarme azi.

BARBAT SHAUMBRA: Constiinta.

ADAMUS: Constiinta. Okay. Da, dar ...

BARBAT SHAUMBRA: A fi constient.

ADAMUS: ... da-mi un cuvant care sa mearga cu constiinta. „Hmm, hmm” constiinta. „Hmm” constiinta.

BARBAT SHAUMBRA: Constienta deschisa.

ADAMUS: Constiinta deschisa.

BARBAT SHAUMBRA: Un inceput.

ADAMUS: Expansionat...

BARBAT SHAUMBRA: Expansionat, da.

ADAMUS: Expansionat, si as putea sa iti indes cuvintele pe gat?

BARBAT SHAUMBRA: Da.

ADAMUS: Constienta.

BARBAT SHAUMBRA: Constienta.

ADAMUS: Constienta. Excelent. Constienta. Acum, voi va uitati in fata catre drumurile voastre si una dintre cele mai mari provocari, una dintre cele mai mari probleme este constienta limitata. Constienta este numai ce exista in acea zi sau in acea saptamana sau in viata voastra imediata, dar aproape nici un fel de constienta a ceea ce voi ati numi sinele superior, Spiritul; nici o constienta legata de entitatile ce zboara in jurul vostru chiar acum; si cu adevarat nici o constienta de divinitatea voastra – cateva concepte intelectuale cu adevarat gresite care v-au zapacit cu adevarat in legatura cu ceea ce este „divinul”, dar cu adevarat nici o constienta.

Cred ca Tobias a fost cel care a spus ca divinitatea este simplitatea voastra. Dar oamenii o fac complexitatea lor. Divinitatea este foarte simpla, frumoasa si pura, dar a existat acesta incercare, poate chiar o incercare comerciala sau una religioasa de a face divinitatea foarte complexa, cu adevarat undeva departe si ceva la care puteti ajuge numai cu un intermediar sau practicanti sau facilitatori. Deci, da, constienta - si inca unul, ce este trezirea? Ce se intampla cand sunteti treziti?

DEB: Simtire.

ADAMUS: Simtire. Simtirea este buna. Din nou, eu as numi asta constienta, pentru ca voi sunteti mai constienti, aveti sensibilitate, simtiti, constienta senzoriala a tot, a tot. Asadar acesta este unul bun. Si daca nu am fi dat premii la toti astazi, nu exista raspunsuri gresite. Poate cateva.

LINDA: Asta nu este ceea ce imi spui mie.

ADAMUS: Poate cateva. Inca unul cu foarte bun. Ce este trezirea?

FEMEIE SHAUMBRA: A avea incredere ca totul este perfect.

ADAMUS: „Este okay. Este minunat. Este perfect.” Absolut. Cum am reformula asta pentru cartea noastra, pentru cititorii nostri?

LINDA: Increderea in sine.

ADAMUS: Increderea ... o voi numi doar „ordine perfecta”. Este faptul ca totul este in perfectiune. Este asa cum imi place mie sa inchei intalnirile noastre, „Totul este bine in toata creatia, inclusiv voi”. Acest intreg concept ca lucrurile sunt cu adevarat f... deranjate este o mare minciuna. O mare minciuna si toata lumea o crede. Asadar, daca imi permiteti, o voi numi pur si simplu ca este perfect. Este perfect. Este perfect chiar daca voi alegeti sa nu fie perfect, vedeti voi. Asa ca, multumesc. Deci perfectiune. Perfectiune. Aceasta este un grup istet.

Acum, exista multe treziri ne-experimentate – oameni care de abia ajung la asta – care presupun ca trezirea va face deodata superom si toate probleme voastre dispar, iar voi deveniti psihic si puteti citi viitoarele oamenilor si lucruri de acest gen. Dar asa cum stiti, nu functioneaza in acest fel si cu adevarat nu functioneaza foarte bine.

Deci da, trezirea. Urmatoarea intrebare. Mai bine ramai in audienta.

LINDA: Nu plec nicaieri.

 

Ce V-a Declansat Trezirea?

ADAMUS: Urmatoarea intrebare. Am mai vorbit despre aceasta zona „X” in ultimele noastre cateva discutii. Acum, eu focalizez in apropiere acest proces frumos care se desfasoara inca de la inceputul timpului si al experientei. Noi am tot avut aceste dansuri in valuri.

Ati vrea sa mutati aceasta boxa? Provoaca putina distragere. Va fi nevoie de doi sau trei.

Deci voi ati tot avut acest dans al valurilor – divinul si umanul. La un moment dat ele se impreuneaza, ceea ce se intampla acum. Deci am focalizat in apropiere procesul. Vedeti ca in trecut ele intotdeauna au avut flux si reflux in acest fel, dar nu s-au impreunat niciodata. Acum, ele se impreuneaza si voi va aflati in acest loc de aici.

Voi simplifica aceasta, si poate este discutabil pentru unii, subiect pentru dezbatere pentru altii, dar eu voi simplifica procesul. Primul pas este ceea ce eu voi numi Fructul Trandafirului. Pasul unu, Fructul Trandafirului. Si haideti sa-l numim de asemenea punctul de plecare. Punctul de plecare.

Din experienta voastra proprie, ce anume a pornit procesul vostru? Ce v-a declansat trezirea?

LINDA: Oh, gata, gata, gata.

ADAMUS: Te rog.

LINDA: Era foarte captivata. Ce a declansat ...

ADAMUS: Ce v-a declansat trezirea?

KATHLEEN: Curiozitatea.

ADAMUS: Curiozitatea.

LINDA: Ai avea nevoie sa ai microfonul pornit.

ADAMUS: Curiozitatea. A cui curiozitate?

KATHLEEN: A mea.

ADAMUS: Cand s-a intamplat asta?

KATHLEEN:  Cand eram la Fructul Trandafirului.

ADAMUS: Te-ai trezit intr-o dimineata si ai zis deodata „Hmm, sunt intr-adevar curioasa in legatura cu ...” Si de fapt nu este chiar amuzat; se intampla. Cand te-a lovit deodata aceasta curiozitate?

KATHLEEN: Cand eram cat piciorul unui greiere.

ADAMUS: „Cat piciorul unui greiere”. Este un termen uman ciudat, intr-adevar.

KATHLEEN: Am venit cu el.

ADAMUS: Deci, curiozitatea. Acesta e bun. Curiozitate. Si cum e curiozitatea ta acum? A fost satisfacuta sau a crescut mai mare?

KATHLEEN: Probabil a crescut mai mare.

ADAMUS: Adevarat. Asadar curiozitatea ta nu a fost satisfacuta.

KATHLEEN: Probabil parti din ea.

ADAMUS: Parti din ea. Curiozitatea este mai mare decat inainte? Mai mica decat inainte? Te-ai trezit intr-o zi si ai spus „Nu mai am curiozitate. Sunt in totalitate trezita.”

KATHLEEN: Nu.

ADAMUS: Nu, okay. Deci - si din nou, nu ca sa ma iau de cineva, dar voi va aflati aici, asa ca de ce nu – deci este in continuare ca un caine care isi fugareste coada, pana la un punct.

KATHLEEN: Adevarat.

ADAMUS: Curiozitatea este un lucru foarte curios. Continua sa va miste. Va tine in joc. Va mentine in distractie si in amuzament si plimbandu-va tot timpul. Dar da, curiozitatea. Trezirea voastra. Multumesc. Da.

KATHLEEN: Cu placere.

ADAMUS: Te rog. Poti sa ii dai putin din banii lui Cauldre, de asemenea.

LINDA: Ba nu! Cu mare placere.

ADAMUS: Ce s-a intamplat ca sa va inceapa trezirea? Vor fi miliarde de fiinte care vor citi asta. Deci, da, asta este important.

JOYCE: Oh. Presupun ca este ...

ADAMUS: Apropo, daca imi permiti sa te intrerup putin, ceea ce am si facut. Tu realizezi cu adevarat ce facem noi aici? Daca ai fi constienta, ai fi.

SHAUMBRA: Noi scriem o carte.

ADAMUS: Scriem o carte, dar ce altceva mai facem noi chiar acum, in acelasi timp?

SHAUMBRA? Transformam energie.

ADAMUS: Ei bine, transformam energie, da. Noi tinem un curs pe Noul Pamant! Si exista tot felul de fiinte care stau aici, uimite de intregul proces. Asa ca trebuie sa o mentineti simpla. Ei nu sunt foarte sofisticati cand vine vorba despre a trai pe Pamant. Nu au facut-o niciodata. Totul este teorie. Totul este practica, dar ei asculta la ce se vorbeste la acest curs uimitor. Si ei se intreaba, inainte de toate, daca trebuie sa treaca prin trezire – ceea ce o vor face. Se intreaba cum au facut-o altii. Si se intreaba ce s-a intamplat. A venit cineva la voi intr-o zi si a spus „Ai vrea sa cumperi niste constienta?” Sau mergeati pe strada intr-o zi si deodata un pian a cazut de pe o cladire inalta si v-a cazut in cap, iar voi ati spus „Ah! Cred ca este timpul sa ma trezesc.” Ce s-a intamplat? Urmatorul. Da.

JOYCE:  Presupun ca este ...

ADAMUS: Ai vrea sa te ridici? Toti acesti tineri, ingerii care nu au venit niciodata pe Pamant chiar vor sa te vada. Se holbeaza. „Cum arata oamenii? Hmm, ah, hmmm, ah.” Okay, da. Deci ...

JOYCE: Presupun ca au fost toate dramele si traumele din viata, care pur si simplu m-au facut foarte ...

ADAMUS: Drama si trauma.

JOYCE: ... confuza si dorind sa indrept totul.

ADAMUS: Drama. Iar tu in principiu pur si simplu devii plina pana la voma de toata drama ... acela a fost Kuthumi. Asadar, voi scrie cuvintele lui Kuthumi. Tu pur si simplu te saturi de toate dramele si traumele. Bun. Urmatorul.

ESTELLA: Invatand ... um, nu, asta nu este ce vreau sa spun.

ADAMUS: Respiratie adanca. Este usor.

ESTELLA: Am vrut sa ma regasesc pe mine.

ADAMUS: Ai vrut sa te regasesti. Asta e bine. Asta e bine. Da. Uneori termenul este prea folosit, dar voi toti ati simtit in foarte multe vieti ca erati pierduti – pierduti pe o insula, singuri, „Unde este restul din mine?” Da, absolut. Bun. Inca cativa. Ce v-a declansat trezirea?

CAROLINE: Eu nu am stiut ca voi fi trezita.

ADAMUS: Da.

CAROLINE: Nici nu am stiut ca am nevoie sa fiu trezita.

ADAMUS: Bine.

CAROLINE: Iar Vince mi-a dat o carte sa citesc.

ADAMUS: Ah!

CAROLINE: Si a fost „Out on a Limb” (Pe varful stelelor) de Shirley MacLaine.

ADAMUS: Da.

CAROLINE: Si intreaga mea credinta s-a schimbat, iar eu am realizat ca sunt libera ...

ADAMUS: Da.

CAROLINE:  ... sa cred orice vreau sa cred si sa realizez ca tot ce am crezut in trecut s-ar putea sa nu fie asa.

ADAMUS: Iar acum ai obligatii fata de Vince. Da.

CAROLINE: Si a fost cel mai eliberator lucru pe care l-am facut in viata mea.

ADAMUS: Excelent.

CAROLINE: Si asta s-a intamplat acum aproape 30 de ani, iar viata a fost minunata.

ADAMUS: Bun. Bun. Iar eu voi pune „carte” aici jos, pentru ca in timp ce avem unele concepte minunate aici ... da, poti sa revii pentru un premiu.

LINDA: Si Vince primeste unul de asemenea? Oh, imi pare rau. Imi pare rau.

CAROLINE: Il voi imparti cu el.

ADAMUS: Nu. Da, tu trebuie sa impartasesti acul. Da. Si probabil ca poti sa le cumperi de la Linda cu cativa dolari, dar ...

LINDA: Nici sa nu te gandesti la asta.

ADAMUS: Da.

CAROL: Cand aveam 12 ani, eram o biserica, meditam si am vorbit in limbi ciudate.

ADAMUS: Ai vorbit in limbi ciudate.

CAROL: Limbi.

ADAMUS: Si ce ai spus? Exact. Vechiul „Nu stiu ce naiba am spus”.

CAROL: Stiu ca am spus Buddha si Isus si Mohamed.

ADAMUS: Da.

CAROL: ... dar nu stiu care a fost treaba cu toate astea.

ADAMUS: Si ai mai vorbit in limbi ciudate de atunci?

CAROL: Nu.

ADAMUS: Ai vrea sa o faci acum?

CAROL: Da.

ADAMUS: Okay. Spune „Eu Sunt Ceea Ce Sunt” cu limba scoasa.

LINDA: Eu cred ca vorbeste serios. Eu cred ca a vorbit serios!

CAROL: Eu Sunt Ceea Ce Sunt

ADAMUS: Kuthumi imi incearca limitele. Haideti sa o facem toti impreuna. Scoateti-va limbile si spuneti „Eu Sunt Ceea Ce Sunt”. Ciudat, dar adevarat.

LINDA: Voi ati face orice!

ADAMUS: Deci haideti sa numim asta o experienta a transei? Okay. In regula. Deci Linda, este indeajuns pentru acum.

LINDA: Oh, ai terminat? Okay.

ADAMUS: Ce anume declanseaza trezirea? Cei care vor citi despre ce facem noi impreuna vor cauta literalmente lucrurile precum acea carte care cade de pe raft. Acum, au existat multe alte lucruri care l-au determinat pe Vince sa iti dea cartea. Tu erai pregatita pentru asta, dar ei se vor raporta la cartea care cade de pe raft, la filmul care ii inspira deodata sa priveasca viata intr-un fel cu totul nou; un vis cu adevarat urat, un vis cu adevarat coplesitor de inspaimantator care ii duce la un nivel la care nu au mai fost pana atunci; un sot/sotie, o persoana iubita care moare; prima data cand s-au gandit cu adevarat la moarte. Ei au stiut ca moartea exista, dar ei nu s-au gandit niciodata la ea cu adevarat. Va fi ceva precum un accident de masina. Un accident de masina care ii pune intr-un fel de trauma sau chiar si coma, dar ii scutura din zona lor de confort.

Ar putea fi pur si simplu sa va treziti intr-o zi si sa realizati ca nu sunt singuri. Sau ar putea fi constienta brusca a curiozitatii voastre coplesitoare. Aceste lucruri au stat la fermentat de vieti intregi – vieti intregi – iar voi in sfarsit v-ati conectat la asta.

Ce anume a cauzat schimbarea tiparului – voi ati tot mers asa inca de la inceput – ce a facut sa se schimbe acum, si convergenta tuturor valurilor, a divinului si umanului si tot restul, asta s-a intamplat din multe motive. Este, de exemplu, sa luam exemple voastre aici: am fost acolo, am facut-o. De cate vieti aveti nevoie? Majoritatea dintre voi ati avut aproximativ 1400. Cativa de aici ati avut pentru 2000. De cate vieti aveti nevoie? Asta nu este deloc o condamnare, pentru ca uneori este interesant sa incercati diferite aparente, sa luati diferite identitati, sa va jucati pe Pamant.

Unul dintre lucrurile care este comun la ceea ce voi numiti Maestri Ascensionati, cei care sunt cu adevarat integrati, este ca vine un moment in procesul lor cand stiu ca au terminat. Gata cu Pamantul, gata cu vietile, gata cu legaturile cu oamenii, asa cum le-au stiut ei. Gata cu a sta in jurul mesei. Gata cu a face plimbari prin paduri. Gata cu „hmm hmm hmm”, stiti voi, cu cealalta persoana.

LINDA: Poftim?

ADAMUS: Uh, a fost Kuthumi! Gata cu astfel de intalniri. Exista un punct prin care fiecare Maestru Ascensionat trece, in care (exista) o adevarata dorinta de a se intoarce, de a mai sta cateva vieti. Nu l-ati simtit cand ati contemplat asupra ascensiunii? Da, suna bine sa plecati de pe aceasta nava spatiala numita Pamant, dar cand loveste realitatea – pentru unii dintre voi este ultima viata – este ceva in legatura cu Pamantul care este foarte frumos, ceva in legatura cu a trai.

Ati putea sa va imaginati sa traiti stiind ca totul se va rezolva – ca totul s-a rezolvat? Stiind ca voi puteti cu adevarat sa creati orice doriti pentru voi. Ati putea sa va imaginati sa nu va faceti griji in legatura cu sanatatea voastra? Sa nu va faceti griji in legatura cu moartea, si oricare dintre aceste lucruri? Aceasta planeta este uimitoare. Mai exista multe alte forme de viata, multe altele, dar niciuna ca cea umana. Niciuna care sa fie poarta catre ascensiune. Niciuna. Nici o forma de viata care sunt mai inteligente sau, dati-mi voie sa zic, intelepte. Oh, exista unele forme de viata inteligente, dar nu sunt cu adevarat foarte intelepte. Inca mai au de invatat asta.

Kuthumi vorbea cu mine inainte de intalnirea noastra. El a spus „Nu ar fi uimitor sa facem un film despre o societate foarte avansata intelectual dar care in realitate nu are nici un fel de intelepciune, care nu a invatat niciodata cu adevarat pentru suflet. Nu ar fi uimitor?”

Asadar, dragi Shaumbra, unde ramasesem? Deci in aceasta trezire, exista multe lucruri care iau loc inainte de acest punct – pe care l-am scris pe tabla aici – Fructul Trandafirului. Apropo, Fructul Trandafirului este un termen inventat de Tobias, si a fost memento care se afla in tinutul realitatii voastre, un memento undeva in constiinta voastra ca puteti sa mergeti Acasa cand doriti. Voi pretindeti ca nu este acolo, sariti din viata in viata, chiar ignorandu-l atunci cand dati de el. Dar intr-o zi realizati ca cheia sa mergeti inapoi Acasa a fost tot timpul acolo. Intotdeauna a fost acolo. De acolo incep oamenii.

Acum, aduceti-va aminte cand ati ajuns la acel punct – ati primit cartea, v-ati trezit cu acea curiozitate, cineva v-a adus la un curs care pur si simplu v-a deschis; inainte de asta au existat lucruri ca posibil frustrarea cu viata umana, poate dorul adanc de a fi inapoi cu voi, cu fiecare parte din voi. Acel dor adanc ca si cum – de obicei este inteles gresit – acest termen de „iubirea pierduta” sau „suflet pereche”, ca si cum exista aceasta alta fiinta in celelalte taramuri, asteptandu-va, cea mai mareata poveste de dragoste spusa vreodata. De fapt este foarte adevarat, dar nu este cu o alta fiinta. Sunteti doar voi insiva. Sunteti doar voi.

Mai devreme sau mai tarziu ... am foarte mare grija la timp. Mai devreme sau mai tarziu toti vor veni pe acest drum. S-ar putea sa fie mult mai tarziu pentru unii. Pur si simplu s-a intamplat ca voi sa fiti pionierii. Da, exista unii Maestri Ascensionati care au trecut inaintea voastra, dar nu multi. Voi sunteti, de fapt, ceea ce eu consider, cu adevarat, primul grup care trece prin asta. Multi indivizi pana acum, dar voi sunteti primul grup.

Asadar, daca va amintiti experientele voastre din acest punct, pentru majoritatea dintre voi, uimitoare; coplesitoare; v-au facut sa reconsiderati totul; v-a facut sa fiti pur si simplu plini de nerabdare, de bucurie. V-ati simtit ca si cum – pentru multi dintre voi – ca si cum ati dansa in strada. V-ati simtit ca si cum v-ati urcat pe o bicicleta si mergeati pe strada, batand la usa la toata lumea. Asta a fost amuzant.

LINDA: Ha, ha, ha, ha.

ADAMUS: Convertindu-i. V-ati simtit ca si cum ati vorbi cu toata lumea despre aceasta noua si incredibila intelepciune, aceasta bucurie pe care ati gasit-o. „Ma duc Acasa!” Va amintiti?

Asadar acesta este momentul trezirii. Este sclipitor, absolut sclipitor. El duce la o cantitate imensa de studiu, imediat – orice lucru pe care va puteti pune mana, orice spiritual – iar voi cititi filozofie, cititi despre religii, cititi fiecare carte New age, fiecare entitate transmisa. Exista oameni pe site, chiar acum, care se afla in acest punct – sunt pe internet - si ei citesc totul. Sunt obsedati. Nu se mai satura. Nu se mai satura de asta. Sunt sigur ca unii dintre voi ati fost in acel punct.

Iar apoi deveniti spirituali. Va puneti o insigna spirituala. Voi spuneti acum ca sunteti o fiinta spirituala, si nestiind cu adevarat ce naiba inseamna asta, dar cu siguranta se simte bine. Va da un fel de medalie de onoare si va da ceva la care sa va raportati si va reaminteste, da, ca voi sunteti intr-o calatorie. Aceasta faza este posibil sa tina cateva luni, posibil cativa ani.

 

Trezirea, Faza II

Iar apoi se intampla un lucru cu adevarat interesant. Intrati in faza doi. „Au”. Asa o voi numi, „Au”. Au! „Ce ...” Celalalt, „Pentru ce este asta?” Sau, asa cum imi place mie sa o numesc, de-  Cauldre nu poate sa scrie corect azi. „Destructurare”. Destructurare. Au, au, au. Cu totii ati fost acolo, ati facut asta, si inca mai simtiti efectele secundare. Sunteti pregatiti sa mergeti Acasa, orice inseamna asta. Acum, voi deveniti o persoana spirituala inteleapta. Voi chiar incepeti sa vorbiti diferit cu ceilalti oameni cu un sunet cumva arogant, insuportabil, si ceva se intampla. Viata voastra se destrama. Va destructurati.

Nu vreau sa spun ca este din pacate, poate este cumva necesar, dar nu trebuie sa fie asa de dureros. Nu trebuie sa fie asa de dur. Nu trebuie sa fie asa de asemanator cu moartea. Se va intampla, pentru ca in aceasta zona „Au”, tot ce credeati ca sunteti, fiecare sistem de credinta pe care l-ati avut vreodata incepe sa se destrame. Este cu adevarat transmutator; pur si simplu pare ca si cum totul se prabuseste. Prabusindu-se ca o cladire veche intr-un cutremur. Iar aspectul uman vine tipand „Ce naiba se intampla cu trezirea mea!?”

Acum, voi aveti o enorma contradictie. Voi sunteti o persoana spirituala a carei viata se duce in jos. Ati spus altor oameni cat de maret veti deveni, iar acum voi deveniti nimic. Ei rad, „ha, ha, ha”, pe la spatele vostru, din cand in cand chiar in fata voastra. Va pierdeti serviciul, sotul/sotia, sanatatea, mintea; totul se destrama. Voi va destructurati.

Sarbatoriti! Se intampla multe lucruri. Voi sunteti acum in partea experientei a trezirii. Vechile valori religioase incep sa se modifice si sa se schimbe, toate sistemele de credinta.

Foarte multi dintre voi aveti un aspect al vostru care a fost nascut si crescut ca sa – acel aspect urma sa aiba succes in aceasta viata si sa aiba un job bun si o familie buna si sa faca lumea sa fie mandra de voi si sa aiba copii de care sa fiti mandrii - si nu s-a intamplat neaparat in acel fel. Acel aspect, apropo, inca va da tarcoale. Inca este aici spunand „Hmm, nu ar fi trebuit sa faci aceste alte lucruri, iar tu ai plecat pe aceasta cale spirituala nebuneasca, iar acum uita-te la viata mea”. Vedeti, acelui aspect nu ii pasa de viata voastra; acel aspect vrea propria sa implinire. El vrea – oricum ati numi-o – precum „Lasati-o pe seama lui Beaver” (show tv din anii 1950 despre o familie ideala), genul de viata ca la carte. Viata in fantezie. Iar unii chiar o au, dar este doar un aspect care se desfasoara.

Asa ca deodata totul se destrama si voi incepeti de fapt sa innebuniti. Voi deveniti din punct de vedere mental, fizic, financiar si in special spiritual, dezechilibrati. Nimic nu mai are nici un sens.

Aspectele – ohh, este timpul de petrecere pentru aspecte. Ele se vor intoarce. Unele dintre ele au fost plecate in totalitate pentru mult timp, vieti si vieti. Nu v-au trimis nici un mail. Nu au venit la cina. Au fost plecate foarte departe, pentru ca erau saturate pana peste cap de voi. Asa ca au fost plecate in alta parte, iar deodata, ele au aceasta dorinta de a veni acasa. Ele aud aceeasi chemare pe care si voi ati auzit-o. Ele simt ca ceva se rascoleste, asa ca revin acasa. Nu o fac neaparat permanent, ele vin inapoi ca sa vada daca acesta este timp ca sa preia conducerea cu adevarat, sa conduca spectacolul, sau exista o parte din ele care este curioasa. „Poate ca mergem acasa cu adevarat”. Iar apoi ele rad, „In nici un caz. In nici un caz.”

Dar aspectele se intorc. Se intorc, asa cum o sa va spuna Aandrah si On, in val dupa val dupa val. Acum, eu stiu ca probabil exista o intelegere glorificata a intoarcerii aspectelor, sa voi doar faceti o respiratie adanca si ele toate se intorc acasa. Unele dintre ele o fac. Unele dintre ele o fac. Ele sunt bucuroase ca s-au intors. Dar unele dintre ele sunt foarte suparate pe voi. Unele dintre ele au o foarte multa lipsa de respect pentru voi. Unele dintre ele cred ca voi sunteti un prost. Iar unele dintre ele pur si simplu – ele sunt aspecte; ele doar vor putere si control. Ele nu stiu de ce, doar vor putere si control.

Asa ca aceste este cu adevarat un timp dificil. Sunt surprins ca ati reusit. Oh, da, si voi! Sunt foarte surprins ca ati reusit. Acesta este un timp fragil, dar totusi extrem de important, prin care treceti voi.

 

Zona „Au”

Ati putea sa va imaginati pentru un moment, privind inapoi la ea acum din aceasta perspectiva, uitandu-va inapoi si zicand „Tu stii, a fost vorba doar despre destructurare. Este vorba doar despre transmutare. A fost vorba doar despre a elibera energie veche si blocata pentru ca noi sa putem evolua, sa putem cu totii sa ascensionam si sa ne trezim”, sau oricum vreti sa o numiti. Cum ati face-o diferit? Stiind ca deja a iesit bine, ce ati face diferit? Timpul pentru microfonul in audienta. Ce ati face diferit? Ce sfat ati avea pentru cei care vin in urmatorul val de dupa voi? Iar ei asteapta, apropo. Gail?

GAIL: Nu as schimba nimic.

ADAMUS: Nu ai face nimic diferit.

GAIL: Nu. Ma bucur ca am experimentat fiecare lucru, de la agonie la extaz.

ADAMUS: Cine a desenat pe tabla mea?!

GAIL: Aspectul meu. Artistul!

ADAMUS: Deci nu ai face nimic diferit?

GAIL: Nu. Vrei sa fiu sincera cu tine?

ADAMUS: Ai vrea chiar sa ... nu ai fost onesta cu mine?

GAIL: De cateva ori.

ADAMUS: Oh!

GAIL: Din cand in cand.

ADAMUS: Stiu asta. Da. Deci tu ...

GAIL: Eu am vrut intotdeauna o imbratisare.

GAIL: Multumesc.

ADAMUS: Multumesc si eu.

GAIL: Cu placere.

ADAMUS: Imi place la nebunie tatuajul.

GAIL: Mersi!

ADAMUS: La camera de filmat. Da.

Deci ce le-ai spune? Nimic? „Exista un secret invatacelule. Trebuie sa-l descoperi singur.” Asta le-as zice eu.

GAIL: Trebuie sa iti urmezi inima.

ADAMUS: Rahat.

GAIL: Nu, trebui sa iti urmezi ...

ADAMUS: Absolut rahat.

GAIL: Nu, oricat de nasoala s-ar simti situatia in orice moment ...

ADAMUS: Le vei zice sa isi urmeze inima! Ei nu au nici o idee ca au o inima.

GAIL: ... trebuie sa va urmati inima.

ADAMUS: Ei nu stiu ce este aia inima. Inima lor este foarte distrusa ... Kuthumi rade. Scuze, dar ... da ...

GAIL: Oh, asta e in regula.

ADAMUS: Ne imbratisam, ne batem. Okay.

GAIL: Trebuie sa ai incredere in tine. Trebuie sa iti urmezi inima, indiferent de ce iti apare in fata chiar acum.

ADAMUS: Iar in dimineata urmatoare se impusca, pentru ca ei nu au nici o idee despre ce vorbesti. Asta este ... eu am un mic cuvant pentru asta. Oh, eu ii spun makyo. Cautati-l pe internet. Makyo. Okay, urmatorul. Makyo. Okay, nu il voi explica acum. Va voi tine curiosi. Iubiti curiozitatea.

Asadar, te rog, acum, tu stai cu cineva care se afla in aceasta zona de criza – viata lor se destrama, au tendinte sinucigase, sunt maniosi, sunt confuzi, ca mine. Ei nu au nici o idee ce se intampla, si se uita la voi si vad pe cineva pe care ei simt – ei nu vor intelege – dar ei simt ceva in voi. Ei simt o intelepciune. Ei simt un echilibru. Ei se simt ca si cum ar vrea sa va suga energia si sa ia ce aveti voi, dar voi nu ii veti lasa. Stiu ca ca vorbesc prea repede, dar da. Asadar ce le-ai spune? Ei tocmai ce si-au pierdut job-ul, iar sotia i-a parasit, si nu au nici un ban in banca, iar doctorul tocmai le-a spus ca au diabet. Le vei spune sa isi urmeze inima?

GAIL: Nu, le-as spune sa faca o respiratie adanca. Sa respire.

ADAMUS: Ok, si dupa ce fac o respiratie adanca [se inneaca]. (rasete)

GAIL: Da, apoi sa sara de pe o stanca. Sa mearga in fata trenului. Indrazneste.

ADAMUS: Hmm, hmm, hmm, hmm. Ce le vei spune?

GAIL: Ca va fi bine.

ADAMUS: Ah, multumesc. Asta era raspunsul meu.

GAIL: Va fi in regula. Mda.

ADAMUS: Va fi bine. Acum, de fapt, asta suna de rahat, dar realizati...

GAIL: Imi spun rahaturi in fiecare zi.

ADAMUS: Exact! Exact! Si asta este un raspuns onest, pentru ca voi stiti ca totul va fi bine. Oh, ar mai putea sa vina pentru inca 10 vieti...

GAIL: Nu tot timpul.

ADAMUS: Ba da. Este...voi sunteti deja acolo. Voi deja ati reusit. Sunteti deja acolo. Orie jocuri doriti sa jucati pana acolo, orice experiente doriti sa aveti, dar de unde stiti voi ca eu si cu voi nu stam acum in Cercul nostru Al treilea, uitandu-ne pe fereastra Cercului nostru al treilea si nu zicem, “Hei Gail, ce faci azi, fiinta ascensionata ce esti?”

GAIL: Pai, Eu sunt ceea ce sunt-ul meu stie ca sunt acolo. Aceasta parte din mine chiar acum stie ca sunt aici. Dar ma intorc la locul meu si ma intorc la lume, ca sa zic asa, si toate cam dispar.

ADAMUS: Da.

GAIL: Realitatea isi face aparitia.

ADAMUS: Dar mie imi place simplul “Totul va fi bine.” Intreab-o pe Linda. Microfonul la Linda.

LINDA: Da, totul va fi bine. Va fi bine.

ADAMUS: Va fi bine si asta este un raspuns cu adevarat sincer. Va fi bine. Acum, nu este necesar sa le spuneti toate detaliile a ceea ce se va intampla. (rasete) Asta va veni mai tarziu. Dar, da, va fi ok. Si se vor uita la voi – vrand cu adevarat sa va creada, apropo – va vor privi si vor spune, “Serios?” Si voi veti spune, “Da. Acum fa o respiratie adanca.” Ahh. Ahhhhh.
Vedeti  voi Shaumbra, totul va fi in regula! Singurul regret pe care cred ca il veti avea este ca nu ati realizat ca va fi totul ok; ca ati crezut ca totul va fi ok, ca nu ati crezut, chiar si atunci cand ati facut alegerea sa credeti ca va fi totul in regula. Singurul regret din tot acest minunat proces este ca veti zice, “ La naiba, mi-as dori sa ma fi bucurat mai mult de el” (audienta zice Daa) Da! Totul va fi ok. (audienta aplauda)

Stiti ce? Doar...(Lina ii inmaneaza un premiu Adamus spre rasetele lui Adamus si ale audientei) Doar daca il prinzi de camasa. (ea il prinde de camasa)

Chiar atunci, energia s-a schimbat complet in  camera si online. Imaginati-va ce ar putea face pentru altii. Energia se schimba. Oh! Toata tensiunea aia, toata nelinistea. Toata acea ingrijorare pentru absolut nimic alta decat sa aveti si voi putina anxietate si ingrijorare, dar cred ca va-ti saturat de ea. (Adamus merge in spatele camerei) Tot privitul inainte si frica de necunoscut cand doar va puteati intoarce...(Adamus isi clarifica vocea si audienta se intoarce cu fata le el) si doar sa va intoarceti ti sa va uitati inapoi la experienta si sa alegeti potentialul din punctul in care sunteti pana la cum sa ajungeti acolo.

Acum, nu va ganditi la asta; doar simtiti, pentru ca gandirea va cauza sa ziceti, Ei bine, dar, realitatea vietii este, Adamus, stii tu, ca trebuie sa facem aia si aia. Si nu pot sa fac aia din cauza copiilor si jobului si bla bla bla bla. Acum sunteti inapoi in vechiul joc.

Serios, adica vreau sa spun ca va puteti uita din cercul vostru al treilea si sa ziceti, Cum vreau eu sa experimentez drumul pana acolo? Asta este mult mai real decat mersul liniar in timp. Si daca este ceva ce eu si Kuthui vrem sa va transmitem astazi este ca voi  priviti inapoi la voi, daca alegeti. Daca alegeti sa nu, de ca si cum mergeti inainte in adancul necunoscut si restul si vreti sa va procesati drumul spre ascensiune...asta a fost amuzant. (rasete) Vreti sa va procesati drumul spre ascensiune, puteti. Dar daca vreti sa va uitati inapoi la drum si sa ziceti, Asa aleg sa experimentez, puteti. Ia putina practica, pentru ca ati avut eoni de ani in care ati facut-o altfel, dar nu asa de multa practica.

Deci ce altceva ati mai zice cuiva care trece prin aceasta zona?

LINDA: Oh, am aici pe cineva. Aici. (persoana ezita) Nu?!

MAURY: Ce pot sa zic?

LINDA: Nu?!

ADAMUS: Ce ai spune?

MAURY: Pai …

ADAMUS: Voi fi Maury.

MAURY: Oh vai.

ADAMUS: Si trec prin tragediile trezirii spirituale. Sunt in n zona AU, si sunt Maury vorbindcu un Maury trezit si constient. Mai mult el! (Adamus chicoteste apoi isi da ochii peste cap) Ohh, Kuthumi. Asta a fost Kuthumi. Asta nu am fost eu.

LINDA: Dragut.

ADAMUS: A fost dragut, mda. Oarecum. A fost 3 din zece.

Asa ca esti Maury, constiinta inalta vorbind cu Maury umanul. Ce ai spune Maury?

MAURY: Pai, ceea ce sunt ghidat sa fac este doar sa fiu cu acea conexiune care merge in moment. Simt ca, stii tu, este acel sentiment de... (Se opreste pentru ca Adamus isi scutura capul, isi da ochii peste cap, si apoi se ”impusca” in cap, apoi „se prabuseste pe scaun si apeleaza la Norma; multe rasete)

ADAMUS: Norma! Ajuta-ma sa respir! Ajuta-ma sa respir Norma!

MAURY: Da, respira.  Fa o respiratie adanca.

ADAMUS: Fa o respiratie adanca da.

MAURY: Asta este adevarat. Asta este ceea ce zic mai intai..

ADAMUS: Acum, eu ma distrez cu toti, dar...(Adamus scuipa)

LINDA: Ooh! Ow! Oh!

ADAMUS: Scuip pe procesari. Scuip pe...asta a fost Kuthumi, scuze.

LINDA: Ala era pantoful meu. Oh!

ADAMUS: Scuip pe procesari si structuri si pe toata aceasta gandire. Acolo v-ati impiedicat. Vreti sa impiedicati si pe altcineva?

MAURY: Nu. Doar sa respire.

ADAMUS: Respiratia. Okay. Asta este bine...sa faca o respiratie adanca, si apoi ce le-ati spune?

MAURY: Doar sa fie cu acele sentimente.

ADAMUS: Posibil. Ar putea uri sa fie cu acele sentimente, dar da. Stii ce as face eu?

MAURY: Ce? Ce ai face?

ADAMUS: Te intreb pe tine daca stii ce as face.

MAURY: Ah. Pai, de aceea te intreb.

ADAMUS: Stii ce as face eu, unul dintre lucrurile pe care le-as face este sa-i rog sa respire cu mine. Nu voi zice nimic neaparat in acel moment; ii voi lasa sa imi simta prezenta. Mai puternic decat orice terapie, decat orice cuvinte, mult  mai ieftine decat drogurile. Asa ca doar ii voi lasa sa imi simta prezenta, Maury spre Maury. (Adamus isi pune bratele in jurul lui Maury) Nu se simte bine?

MAURY: Pai, compasiunea conexiunii este cheia in vindecare. Da, se simte minunat.

ADAMUS: Mda, prea multe cuvinte. Este doar Maury spre Maury. (amandoi respira adanc) Ah! Mult mai bine. Multumesc. Multumesc. (ceva aplauze)

MAURY: Multumesc.

ADAMUS: Deci, inca ceva rapid.

LINDA: Castiga un premiu? Premiu?

ADAMUS: Oh da, absolut. 

LINDA: Ok, sa continuam. O meriti. Chiar o meriti.

ADAMUS: Deci ce altceva? Ce le-ati mai spune in zona Au, in aceasta perioada traumatica?

SHAUMBRA femeie:  Hai sari!.

ADAMUS: Hai sari!

SHAUMBRA femeie: Du-te si sari.

ADAMUS: Nu e rau. Hai sari. Am auzit-o pe Aandrah spunandu-le oamenilor intr-un mod dragastos si cu compasiune. Ador asta!

LINDA: Trebuie sa adaug ceva. Asta nu este sfat medical.

ADAMUS: Nu, noi vorbim despre a sari de la a fi doar uman la a fi trezit.

LINDA: Ai grija unde te indrepti.

ADAMUS: Acum, haide sa devenim si mai sinceri. Cati dintre voi au folosit victimizarea trezirii pentru a lua putina energie sau putina atentie. (membrii audientei ridica mana) Multumesc. Multumesc. Linda?

LINDA: Am avut … mana mea era ridicata! (rasete de la audienta si Adamus)

ADAMUS: “Viata mea se distruge. Nu stiu ce sa fac.” Acum, asta este o afirmatie adevarata, dar cateodata exista un fel de ”saracul nehranit”, o numesc. Asta a fost Kuthumi – saracul nehranit. Da, va place. Cateodata este se petrece un fel de ”saracul de mine”. ”Saracul de mine, trec prin trezirea spirituala”

LINDA: Scuze dar cine ar purta un tricou pe care sa scrie, ”saracul nehranit”? (multe rasete, o parte din audienta isi ridica mana)

ADAMUS: Am 18 comenzi online aici. Cine care e online ar purta … (uitandu-se in camera)

LINDA: Saracul nehranit?

ADAMUS: Saracul nehranit?Ati purta….? Vezi? 12 miliarde de oameni au raspuns. (multe rasete) Nu stiu daca il voi mai invita pe Kuthumi inapoi aici. Este o impartasire dificila, si….un corp. Doua fiinte ascensionate. Este dificil.

Asa ca dragi Shaumbra, totul incepe sa se destrame aici (zona Au). Arata sumbru. Arata intunecat. Sunteti la final. Este cu adevarat cel mai mare proces al mortii pe care il veti simti vreodata, incluzand moartea fizica.

Moartea fizica este plimbare in parc intr-o zi senina in comparatie cu asta, sincer, pentru ca te  duci. In general, plecati cu zile inaintea corpului. Pierdeti conexiunea si constiinta, asa ca va evaporati pe partea cealalta, si apoi corpul moare si toata lumea plange – aproape toata lumea. Dar asta este mai dificil. Asta este moartea sinelui, a sinelui care a fost construit cu grija, proiectat impecabil, si manipulat de un profesionist viata dupa viata. A fost proiectat de parti din voi ca sa fie etern, si subit descopera ca este.

Nu vorbesc despre corpul fizic; eu vorbesc despre fabricarea identitatii umane. Acesta este un aspect robotic care a fost programat pentru perfectiunea umana – corp frumos, fata superba; simt impecabil la haine, bineinteles, al modei; bogatie dincolo de bogatie; inteligenta dincolo de a oricui; abilitatea de a face miracole doar prin miscarea mainilor – si, bineinteles, miros de prajituri cu ciocolata tot timpul.

Asa ca asta este robotic – este de fapt un grup de aspect – au fost creati cu grija ca roboti si trimisi in afara. Si subit, voi si robotii, aspectele, descopera ca totul a fost o mare iluzie. Nu veti atinge niciodata acea stare umana de perfectiune. De neatins. De neatins. Nu veti ascensiona niciodata asa; se intampla diferit. Trezirea spirituala este diferita.

Aceasta perioada, acest ”Au”, perioada de destructurare poate sa dureze pana la 10, 15 ani pentru cei care sunt rapizi, pana la 3,4,5 vieti sau chiar mai mult. Studii mai incete, poate 20, 30 de vieti. Sincer. Ganditi-va la tot gunoiul acumulat si deziluzii si iluzii si manie si rani si toate cele. Ganditi-va cat v-a luat sa acumulati toate astea. Si ganditi-va cat v-ar putea lua ca sa le eliberati.

Am avut un pariu pe partea asta – am pierdut- si pariul era, cu fiintele angelice..avem ceva aici, oh, un fel de, il numim TV Uman. Au fost primul serial real la TV si eram noi uitandu-ne la voi! (rasete) ”Www! Extraordinar! Ciudat dar extraordinar!” Asta era programul sora, ”Ciudat dar Adevarat: Ganduri umane si Actiuni.”

Asa ca am pariat in legatura cu ascensiunea: ca ar dura pentru ceea ce noi am numi, nu imi place termenul dar, pentru un om avansat – hai sa-I zicem mai disperat (rasete) –pentru a se trezi spiritual? Consensul general a fost de 3,4, poate 5 vieti. Dragii mei prieteni, m-ati costat o gramada de bani spirituali! (multe rasete si aplauze)

Stiti cine a castigat pariu? Tobias

LINDA: Noi.

ADAMUS: Tobias.

LINDA: Noi!

ADAMUS: Si voi. Bineinteles, voi ati castigat. Dar Tobias a fost cel care a zis, ”Nu.” El a zis, ”Am lucrat cu ei inainte.” Tobias a zis, ” I-am cunoscut in Templele din Lien. I-am iubit. Am mers in pantofii lor mirositori.” Şi Tobias a zis, “Nu, ei o vor face in aceasta viata, si nu le va 90 de ani. Le va lua 12, 15, 20 de ani.” Multi dintre voi ati fost pe acest drum de atatia ani.

Cei care vin in urma voastra, daca nu au..oh, ramanem fara timp. Cei care vin in urma voastra, daca au suficienta pasiune pentru asta, ar putea sa o faca in 5 sau 6 ani posibil. Si anii nu conteaza – altceva decat voi. Daca este deja totul facut, nu conteaza. Dar da, este parte din voi care zice, “Cat o sa mai dureze”

In cartea noastra, vom vorbi mai mult despre asta. Vom da detalii despre scanteia care cauzeaza trezirea spirituala, si oamenii vor descoperi ca nu a fost de fapt o scanteie. Este o presiune care a fost construita de mult timp. Cateodata este atata energie psihica, asa cum eu o numesc, ca rezultat al miscarii valurilor, atata energie psihica construita, incat va forta sa se intample. Si intr-o zi trezirea, trezirea poate fi definita. Nu se naste acolo cu adevarat, dar poate fi definita la un anumit punct, intr-o carte, intr-un film, intr-o tragedie, in ceva care se intampla si ia o alta intorsatura.

Aceasta zona “Au” este pe ceea ce vreau sa ne concentram. In a-i ajuta pe oameni sa inteleaga ca prin ce trec ei este relative comun, si ca totul va fi bine, daca trec de asta.

In zona destructurarii este totodata atunci cand ei simt lipsa ghizilor spirituali, unde se simt asa de singuri, cand nimic nu mai are sens. Asa ca vom vorbi mai mult despre asta.

 

Zona Contopirii

Acum, voi ati ajuns in acest pas urmator, pe care il voi numi contopirea. Contopirea. Apropo, astea nu sunt bariere clare. Nu sariti de la una la alta, ele curg una prin cealalta. O simplific mult.

Ajungeti la Contopire in acest process. Acum formele de valuri inevitabil vin impreuna. Brusc, realizati, “La naiba, nu mai e cale de intoarcere. Se intampla.” Incercati sa va intoarceti inapoi dar nu puteti. Incercati sa uitati dar nu puteti uita ceea ce stiti. Chiar testati asta. Spuneti, “Pot sa sterg toate astea?” Dar nu puteti.

Urmatorul este contopirea unde, la un nivel adanc, voi chiar incepeti sa va simtiti pe voi, divinul vostru. Inca va simtiti foarte umani, dar incepeti sa aveti scanteie de claritate. Probabil cel mai semnificativ din asta este ca brusc aveti o creativitate exploziva. Nu ati mai avut-o de mult. Brusc, va atrag lucruri care sunt creative – muzica, arta. Nu ve-ar fi interesat inainte. Brusc, vedeti frumusetea in lucrurile care erau intotdeauna acolo, dar nu le-ati observant.

Acum, inca treceti prin haosul si trauma zonei Au, a destructurarii, dar acum aveti ceva speranta. Vedeti dovada ca asta chiar se intampla. Incepeti sa va conectati si sa comunicati cu entitati non fizice. Nu inseamna ca va veti transforma in channeleri, multumesc lui Dumnezeu, dar brusc va gasiti vorbind cu alte fiinte. Si ele raspund, si apoi va indoiti bineinteles. Dar o faceti din nou, si data urmatoare este ceva mai multa claritate.

Brusc, ceata pare sa se ridice, dar poate ziua urmatoare devine greu. Si brusc simtiti un fel de pasiune adanca, dar in urmatoare zi pare sa dispara din nou. Sunteti in zona aia ciudata de mijloc, si asta, dragi Shaumbra, este unde sunteti acum. Inca sunteti foarte timzi, asa cum se zice, putin socati, coplesiti si ingroziti de procesul prin care ati trecut. Si nu ati stiut ca ai trecut prin el. Exista inca nelinistea ca trebuie ori sa va intoarceti inapoi ori ca este inca acolo ori ca inventati toate acestea.

Dar, dragilor, in contopire, incepeti sa va simtiti pe voi, aceasta dragoste pierduta. Devine de fapt mult mai intens, mai multa dorinta, si partea amuzanta in aceasta faza aici, nu numai ca inima voastra sufera dupa dragostea pierduta, dar puteti simti ca sufera si dupa voi insiva.

Este un sentiment dincolo de cuvinte, de nedescris, sa stiti ca fiecare parte din voi va dus dorul si au tinut la voi si s-a simtit separata de voi si vrea sa se intoarca la voi mai mult deca voi vreti asta. Este o experienta extraordinara si frumoasa. Poate sa dureze o sutime de secunda, dar nu conteaza. Nu conteaza.

Doamne Dumnezeului – doamne dumnezeule interior – nu mai e timp.

Asa ca iata ceva ce se intampla. Este contopirea. Este recunoasterea ca asta este real. Este descoperirea ca ceea ce cautati este de fapt real. Simtiti ca puteti sa invingeti. Simtiti ca puteti aproape sa gustati, aproape sa respirati, acel orice este. Cum vreti sa o numiti – iluminare, constienta, ascensiune- este asa de aproape, stiti ca este acolo. Nu mai este departe intr-un vis; este chiar acolo, dar inca va scapa. Nu va scapa, de fapt. Doar se simte de ca si cum.

Ceva se intampla aici la care vreau sa ma adresez, asa ca ma voi lungi putin, dar vreau sa ma adresez. Asta este foarte important.

Aici – aici este unde predati si impartasiti cu ceilalti – aici este punctul in care va distrageti foarte mult. Aici. Nu aici, ci aici. Incepeti sa gustati si bursc, distragerea.

Ce sunt distragerilee? Si ar trebui sa puteti raspunde la asta, pentru ca o experimentati. Care sunt distragerile? Va rog. Linda te va voluntaria pe tine.

PATRICIA: Pe mine?

ADAMUS: Da. Excelent. O alegere foarte buna.

PATRICIA: Care sunt distragerile? Uh…

ADAMUS: O respiratie adanca, mergi acolo. Ce te distrage? Incepi sa simti aceasta intoarcere la sine; ce anume te trage inapoi?

PATRICIA: Grijile zilnice.

ADAMUS: Multumesc. Da. Grijile zilnice. Spune una pe care tu personal o ai.

PATRICIA: Griji profesionale si financiare .

ADAMUS: Fii specifica.

PATRICIA: Sa fiu specifica. Proiecte creative …

ADAMUS: A duce un proiect la bun sfarsit.

PATRICIA: A duce un proiect la bun sfarsit.

ADAMUS: Multumesc. Da, multumesc. Sa duci un proiect la bun sfarsit, oricare ar fi acela, pentru ca are implicatii profesionale si financiare viitoare.

PATRICIA: Da.

ADAMUS: Deci, distrageri minunate. Distrageri minunate. Va da o scuza – o scuza mai degraba iefina, apropo – de a nu face ceea ce este in inima voastra si ce este cu adevarat acolo. Si v-ati putea imagina uitandu-va inapoi la voi , v-ati putea imagina zicand, “Vezi tu, m-am distras asa de mult  si nu nu era ceea ce voiam cu adevarat sa scriu. Nu era...am fost asa de fortat deci...”

PATRICIA: De cine? De mine.

ADAMUS: … metodic. Absolut. Si “eu m-am obligat pe mine sa citesc si nu este ceea ce as fi vrut sa scriu.” V-ati putea imagina brusc constienta lui Eu Sunt, orice inseamna ea, dar constienta. E ca si cum ati aprinde luminile. V-ati prins. Sunteti acolo. Whew! Nu conteaza. Proiectele si toate celelalte erau doar o distragere. Asa ca, iti multumesc.

PATRICIA: Multumesc. Iti amintesti numele meu?

ADAMUS: Lasa-ma sa o pun altfel.

PATRICIA: Numele pe care voiai sa mi-l pui.

ADAMUS: Da, dar hai sa ne concetram pe asta. Haide sa punem altfel.

LINDA: Distrageri.

ADAMUS: Acum l-ai distras pe saracul Cauldre. Asa ca hai sa o spun altfel, ca in loc sa va chinuiti in timpul proiectului, ar putea de fapt sa se manifeste intr-un mod foarte, foarte usor daca l-ati privi de ca si cum deja l-ati fi facut.

PATRICIA: Da.

ADAMUS: Asa ca bine. Multumesc.

PATRICIA: Multumesc.

LINDA: Care era numele?

ADAMUS: Continua.

LINDA: Bine!

SHAUMBRA Femeie: Distragerile mele sunt fricile.

ADAMUS: Fricile. Buna asta. Fricile. Asa ca voi face o lista... Unele din astea sunt, asa cum ai zis, lumesti. Unele sunt foarte emotionale. Frici. Si ce este o frica?

SHAUMBRA Femeie: pai, este vorba de viata de zi cu zi.

ADAMUS: Ok. Exista o frica legata de trezirea completa, sa nu mai ai legatura cu viata de pe Pamant?

SHAUMBRA FEMEIE: Da, dar nu sunt constienta de asta.

ADAMUS: Da. Dar frica este buna. Si frica vietii de zi cu zi, care este frica?

SHAUMBRA FEMEIE: Frica de schimbare.

ADAMUS: Frica de schimbare. Excelent. Bine. Ce grup intelept aici. Multumesc. Altii. Este unul important aici.

SHAUMBRA femeie: Voiam sa zic frica de …

ADAMUS: Te deranjeaza daca te ridici in picoare?

SHAUMBRA femeie: Sigur.

ADAMUS: Multumesc.

SHAUMBRA FEMEIE: Alte frici pe care le am, una dintre ele este ca corpul meu nu va mai functiona.

ADAMUS: Asta este una buna.

SHAUMBRA FEMEIE: Nu voi avea bani suficienti.

ADAMUS: Conteaza?

SHAUMBRA FEMEIE: Se pare ca da atat timp cat sunt bagata.

ADAMUS: Ai o alegere aici.

SHAUMBRA FEMEIE: Corect. Stiu.

ADAMUS: Un corp care sa functioneze bine sau iluminare absoluta. Care?

SHAUMBRA FEMEIE: Iluminare totala. Fara dubiu.

ADAMUS: Ok.

SHAUMBRA FEMEIE: Fara dubiu.

ADAMUS: Nu te mai ingrijora de corp atunci.

SHAUMBRA FEMEIE: Ok.

ADAMUS: Corpul isi are singur de grija. Cu cat umbli la el, cu cat de ingrijorezi de el, doar iti va raspunde automat. Ziceti, “Draga corp, eu cam trec prin aceasta deschidere importanta, inflorire, iluminare. Ai putea sa ai tu grija de tine?”

SHAUMBRA FEMEIE: Ok. Asta e bine. E foarte bine.

ADAMUS: Este destul de simplu. Da. Bine. Deci problemele cu corpul. Asta este o intrebare buna. Va putea corpul sa reziste energiilor intense, coplesitoare care vin? Cred ca Ursul care rade a mentionat asta luna trecuta. Intensitatea era asa de minunata – nu a mentionat corpul- dar intensitatea este asa de rasunatoare, puteti sa va descurcati? Poate mintea sa se descurce fara ca circuitele sa explodeze? Asta este frica. Poate corpul vostru sa faca fata la reconstructia ADN-ului, sa aiba organele si sangele si celulele si toate sa treaca prin proces?

Este dupa voi. Este dupa voi in mod absolut. Voi puteti decide. Voi puteti zice, “Draga corp, draga minte, stiti cum sa va echilibrati. Am construit asta in voi. Stiti cum sa va reparti. Acum, la naiba, faceti-o.” Fiti asa de clari. Nu spuneti, “Oh corpule… Si apoi sa nu ziceti….nici macar nu o sa intru in asta. Timpul se scurge. Asa ca, da. Ce este o distragere.

RICKI: Familia si relatiile.

ADAMUS: Absolut. Asta cautam. Hai sa o numim cei dragi – sau partial iubiti, cateodata iubiti, ocazional iubiti. Asta este una importanta.

Asadar, aveti copii, aveti parteneri, aveti persone cu care sunteti de mult timp – ce se intampla daca asta inseamna ca nu veti fi acolo pentru ei si ei pentru voi? Asta este imens, poate distragerea numarul unu in momentul asta. Uriasa. Si este onorabila, dar nu prea va onoreaza pe voi. Vedeti, onorabil pentru ei, dar neonorabil pentru voi.

Nu ei creaza scenariul; voi prin a zice, “Da, dar daca ascend, ei vor ascende? Le va lua 1000 de vieti? Ce va fi acolo pentru ei? Hai sa o facem impreuna sau nu o vom face deloc.”

Asta este alegerea voastra. Alegerea voastra absoluta, dar as vrea sa va opriti pentru un moment si sa priviti la altceva decat la acel potential. Ce ar fi daca ati deveni total constienti? Ce implicatii ar avea asupra lor? Care ar fi celelalte potentiale – ca lumina voastra ar ptea straluci asupra lor? Ca ati putea fi in serviciu ca sa ii ajutati sa vada cine sunt ei cu adevarat? Sa nu deveniti voi Stand…scuze, sa nu fac dubla negatie. Veti fi standarde pentru ei. Voi veti fi exemplele. Si poate – contemplati asta pentru un moment – poate aveti un fel de intelegere veche ca voi veti merge primii si ei vor fi acolo sa va sprijine. Ca voi veti fi primii sa fiti standard pentru ei. Ca voi o veti face primii si ei pot sa aiba grija de unele rutini aici. Poate, doar poate.

Sunt mule alte distrageri care se intampla, si din nefericire, atatea de discutat si atat de putin timp. As vrea sa continui cu asta in urmatoarea noastra intalnire. Una dintre cele mai mari distrageri din aceasta zona este un fel de aroganta spirituala, si as putea sa vorbesc bine despre asta. Este propria voastra spiritualitate. Deveniti asa de absorbiti de voi, pentru ca de fapt se simte chiar bine si ati invatat mult. Dar de fapt fumati vechile valori spirituale si nu le destructurati. De fapt ati luat-o pe ocolis si din senin deveniti guru, cel intelept. Stiti voi, este destul de dragut sa fiti in acea pozitie. Putin distant, cumva va delimiteaza de ceilalti. Si aveti o experienta reala, dar exista o tendinta de a sta in acea zona, pentru ca va cam place sa jucati rolul acesta pentru altii. Va cam place noua voastra spiritualitate. De ce sa continui cand poti sa ai tortul si sa-l si binecuvantezi.

Deci….greu sa smulgi rasete Kuthumi. Asa ca aici sunteti majoritatea dintre voi. Sunteti in acea contopire. O experimentati. O simtiti. Este acolo – simtit atingerea, soaptele voastre asa cum nu le-ati mai simtit niciodata. Voi intra in discutie mai mult luna viitoare, dar vreau sa ajung in punctul in care incerc sa ajung aici.

Urmatoarea zona

Aceasta zona, din nou, ori sunteti in ea ori sunteti pe cale. Nu sunt sigur cum sa o numesc. Poate o sa ma ajutati sa-i descopar un nume, dar in aceasta zona, in aceasta, cu adevarat este ultima faza prin care cineva trece – filozofia nu mai conteaza. Totul este spiritualitate de rahat – subit realizati cat de ciudat era mare parte din asta. Cum era ca o hartie zburatoare; va intepenea. Era extraordinar intr-un fel, dar in mare parte era mult rahat. Nu stai sa ii spui unei persoane despre compasiune si despre, stiti voi, calea pe care sunt cand ei sunt in genunchi. Le ziceti ca totul va fi bine. Orice altceva este un rahat. Mai tarziu, va intoarceti si le explicati in termeni non intelectuali.

 

 

 

 

Oricum, in aceasta zona, cativa dintre voi as putea zice ca ati intrat. Altii vor intra luna asta. Este frumos. Face toata destructurarea o chestiune a trecutului. Ce se intampla aici, ca sa folosesc cuvintele nemuritoare ale lui Tobias, nu conteaza. Chestii ies in viata voastra. Acele aspect se intorc ca sa va faca viata un iad, si voi faceti o respiratie adanca si nu conteaza. Nu trebuie sa va dati voua insiva fraze spiritual cliseice. Nu trebuie sa va duceti la citatul zilei, la mesajele indulcite, la cerealele pufoase, sau orice altceva de genul acesta. Totul pare acum ridicol, atat de nascocite; poate ajutatoare la un anumit punct, dar acum asa de copilaresti.

Aici veti…in aceasta zona, de exemplu, cativa dintre voi ati experimentat asta recent. Un aspect – un aspect neintegrat – si inca sunt cateva acolo, cele mari si rele – dar realizati ca nu sunt asa de mari si nu sunt asa de rele – dar ele vin ca sa va dea o portie de iad intelectual. Stiti cum este asta. Din senin aveti tot felul de lucruri care va trec prin minte. De unde a venit asta? “ Aveam o zi placuta, si din senin ma abuzez?”

 

Indoiala. Va rog, indoiala este a voastra doar daca o acceptati. In aceasta zona, aceste aspecte vin si incearca sa va terorizeze. Chiar va testeaza. Chiar vor sa vada daca sunteti pregatiti pentru trezire. Dar ele vin si din senin asta nu mai face nici o diferenta. Brusc nu sunteti implicati in acest dialog emotional/intelectual cu voi insiva. Brusc, nu va mai indoiti de voi si nu va mai dati aceste cuvinte vechi, aceste vechi…

Stiti ce se intampla. Nu va simtiti bine cu voi din nu stiu ce motiv, nu ma intereseaza – imbatraniti, sunteti obositi, ati facut ceva gresit, nu va simtiti la fel de bun ca altcineva – si brusc sunteti in vechea indoiala. Ce faceti? Aruncati putin zahar si sirop peste, si chiar ziceti chestii precum, Eu sunt ceea ce sunt fara sa credeti asta. Sau poate fugiti sa cititi vreun citat spiritual sau ceva. Nu mai functioneaza in aceasta zona. Nu mai functioneaza, si asta este un lucru frumos.

Brusc, cititul textelor religioase, spiritual – asa cum Kuthumi ar spune – nu o mai puteti face. Pare asa de vechi. Brusc, tot dialogul intelectual de dragul spiritualitatii este asa de obositor si de vechi. Brusc, doar radeti – la propriu, izbucniti in ras – si ziceti, “Nu conteaza. Chiar nu conteaza.”

Este un loc minunat sa fii. Stiti voi, este liniste. Este un tip de liniste pe care nu ati mai experimentat-o de sute de vieti. Puteti spune ca este constienta unui nou echilibru. Nu este vorba de meditatie. Nu este vorba despre rugat. Nu este vorba de nici o tehnica. Aceasta zona este poate “Nimic”. Este nimic. Este nimic si este totul. Nimic. Nimic. Nu aveti nevoie de nimic aici. Este adevaratul inceput al intelegerii lui Eu sunt, nu doar sa o ziceti. De fapt, in aceasta zona ajungeti intr-un punct in care nu mai trebuie sa o ziceti. Doar este. Doar este. Asta este, dragi prieteni, cu adevarat unde sunteti.

Vreau sa va ofer aceasta privire de ansamblu a ceea ce se intampla. Vreau sa va arat procesul prin care cineva trece pentru ca atunci cand lucrati cu altii in cuvintele voastre, in modul voastru, sa puteti explica procesul.

Ce se intampla aici este ca totul merge intr-un fel de frumusete lina….frumusete lina. Nu trebuie sa faceti efort pentru nimic. Intr-un fel nu va mai pasa de nimic, pentru ca a va pasa devine vechi. Da, exista inca presiunea umana de a face bani, de a plati facturile. Dar intr-un fel nu va mai intereseaza. “Si ce daca. Pot sa imi ia casa; eu ma am pe mine. Nimic mai bun decat asta.”

Acum, lucrul amuzant este ca nu iese in acel fel, in majoritatea cazurilor. Nu va pierdeti casa. Nu va pierdeti sanatatea. Nu va pierdeti toate aceste lucruri. Dobanditi. Dobanditi. Dar ne vom intoarce la distrageri luna viitoare, asa ca va voi avertiza chiar acum. Exista unele distrageri in acest lucru, de asemenea.

Va rog sa intelegeti ca voi ajungeti la aceasta zona „Sans” (fara), aceasta zona linistita. Este calmul de dupa furtuna. Este lucrul de dupa furtuna, dupa aceasta neliniste, batalia obositoare care a avut loc in aceasta zona de destructurare, si inca mai sunt ramasite aici, in aceasta contopire. Zona de liniste.

O mentionez ca voi sa va dati permisiunea sa o experimentati in aceasta luna. Dati-va voua acea experienta de a spune „Eu stiu, pur si simplu nu conteaza”. Nu este indiferenta si nu inseamna ca nu va pasa. Nu conteaza deoarece voi stiti cum va iesi totul. Voi stiti sfarsitul povestii inainte ca celelalte capitole sa fi fost vreodata scrise. Este atat de simplu, iar oricine il face complex ar trebui sa fie ... ceva.

 

Potentiale Energetice

Asadar, Shaumbra, haideti sa facem ceva acum. Sa schimbam vitezele. Faceti o respiratie adanca.

(pauza)

Exista o criza energetica ce se desfasoara, sub fiecare forma definibila, o criza energetica pe Pamant. Incepe cu energia care este folosita de constiinta, energia care este chemata in fata din mare rezervor a intregii energii. Este chemata de constiinta, de voi, de altii.

Vechea cale de a chema energie psihica, energie ne-fizica, se schimba. De asta lumea se schimba. O puteti vedea in simboluri sau in aplicatiile practice efective. Lumea a ramas, in principiu, fara surse vechi de combustibil. Iar ei se joaca cu cea solara si eoliana, va rog, nu. Acelea sunt bandaje puse pe o rana deschisa. Acelea nu sunt raspunsurile pentru umanitate. Acelea sunt jucarii. Acelea sunt glume. Acelea sunt distrageri. Ma scuzati, dar sunt.

Lumea este confruntata de o imensa criza energetica in fiecare fel posibil. Totul este un mod de a stimula trecerea la urmatorul nivel.

Asa cum am spus luna trecuta, acel petrol care se imprastie de la aceasta platforma din Golf; cauzeaza probleme cu mediul pe termen scurt, dar ceea ce determina cu adevarat este constienta. Constienta – un cuvant mare. Cauzeaza constienta asupra nevoii de a inceta forarea in pamant, pentru ca acesta nu este raspunsul pentru viitor. Exista energie peste tot in jurul nostru chiar acum, in stare neutra, energie suficienta sa dea sustina marele orase ale lumii, se afla in aceasta camera – in aer, in apa, in corpurile voastre – dar nu este folosita. Se crede ca nu exista, dar este. Desigur, la un moment dat se credea ca lumea este plata - si poate ca este! (rasete)

Deci, dragi Shaumbra, haideti sa facem ceva. Haideti sa ne distram. Haideti sa mergem inauntru si sa simtim potentiale de energie pentru aceasta lume.

Acum, inainte sa o facem, vreau sa subliniez unele note contractuale. Sa zicem ca noi surse energetice sunt descoperite anul viitor, sau anul de dupa, nu conteaza. Asta are un efect dramatic asupra infrastructurii – ne vom intoarce la structura – structura vietii umane de zi cu zi. Automobile, oameni care fac furnale, oamenii care fac puterea (energia), oamenii care sapa dupa carbuni sau extrag petrolul – vor ramane fara job-uri. S-a terminat. Gata. Iar cu aceasta energie noua nu aveti neaparata nevoie sa multi oameni care sa lucreze la ea, cumva se face singura. Si este foarte puternica, extrem de puternica. Daca ar cadea in mainile gresite?

Asa ca toate aceste lucruri ies la suprafata. Da, conceptul de Energie Noua suna incredibil. Vom aduce Noua Energie pe Pamant, dar intelegeti cu ce va confruntati. Intelegeti implicatiile – si o  faceti, pentru ca voi ati trecut prin asta – implicatiile propriei voastre Noi Energii, proces de schimbare, de destructurare.

A meritat, uitandu-va inapoi? De voi depinde raspunsul.

Haideti sa mergem in potentiale, iar noi doar exploram potentiale. Lucrul interesant in legatura cu potentialele, ele seamana cu baloanele (din partea cu segmentul introductiv). Ele au fost acolo tot timpul; oamenii pur si simplu nu le-au vazut. Ele nu au fost ascunse, doar au fost nevazute, pentru ca odata cu constienta limitata, voi nu veti putea vedea potentialele reale. Dar acest grup are o constienta frumoasa, iar voi ati invatat cum sa simtiti, si ati invatat cum sa mergeti dincolo de gandul mental. Gandul mental inca este important dar ati invatat ca mai exista si altceva.

Asa ca haideti sa facem o calatorie chiar aici. Toate potentialele ne inconjoara chiar acum.

Acum, potentierea – am nascocit un cuvant – potentierea este o arta. (Linda scrie) Nu este o stiinta. Este ceva care are nevoie de practica si finete si incredere si compasiune, deoarece in adevarata potentiere se merge dincolo de minte. Nu va ganditi la Noua Energie. Nu incercati sa vedeti Noua Energie; o experimentati. O simtiti. O lasati sa va zumzaie in inima. O simtiti vibrand sau expansionandu-se in corpul vostru. Uneori simtiti o emotie odata cu ea, dar nu este un gand. Nu incercati sa analizati. Nu incercati sa analizati. Cum se simte Noua Energie?

Puteti sa va inchideti ochii – sau nu. Am observat ca imi este de ajutor sa zumzai putin cand potentiez. Poten ... ce ...! (rasete la ortografia Lindei) Credeam ca eu nu sunt bun la crearea de cuvinte! Imi place sa zumzai cand potentiez. (audienta incepe sa zumzaie) Ma ajuta sa simt in asta si sa nu gandesc.

Cum se simte Noua Energie?

(pauza)

Care este cantecul Noii Energii pe Pamant?

(pauza)

Cum se simte?

(pauza)

Dansati cu el putin.

(pauza)

Respirati cu el

(pauza)

Noua Energie ...

(pauza)

Vedeti, daca ganditi, voi nu potentiati. daca simtiti, voi atrageti. Voi chemati acest potential. Il scoateti din adormire. Il scoateti din odihnire, acel somn in care s-a aflat.

(pauza)

Aceasta planeta este pregatita pentru ea acum, pentru Noua Energie. Nu era pregatita pentru ea acum 20 de ani, acum 50 de ani. Asa ca aveti o minunata combinatie de dorinta si nevoie, si aveti un potentiator minunat – voi insiva – cineva care poate simti potentiale. Iar atunci cand o faceti, apropo – oh, puteti sa respirati adanc, sa va relaxati pentru un moment – in opinia mea, aceasta este adevarata semnificatie a legii atractiei. Nu ma gandesc la ceva, intelectual, fortand-o mental sa intre. Este vorba despre a o simti. Este vorba despre a-i da voie sa iasa din lunga sa hibernare, sau cel putin din starea de neutra, iar acum este atrasa catre voi si viata voastra personala. Acum este atrasa, venind mai aproape de Pamant, mai aproape de a deveni o realitate aleasa. Vine aproape sa fie cu voi.

Este cumva, voi stiti, ca o samanta. O samanta – voi veti cultiva flori sau ceva legume – o mica samanta intr-un grup, acea samanta pur si simplu asteapta si asteapta. Este in stare neutra, doar asteptand. Asa sunt potentialele. Ele sunt seminte – seminte invizibile – care doar asteapta sa fie plantate. Ele sunt plantate cu constiinta si alegere, si ele asteapta sa intre in aceasta realitate ca sa infloreasca, iar asta este ceea ce voi tocmai ce ati facut.

Daca ajungeti sa va ganditi la asta, sa o construiti in mintea voastra, voi nu potentiati. Voi va ganditi, iar asta are un anumit grad de succes, dar nu foarte mult. Daca simtiti, atunci voi atrageti in totalitate acele potentiale in viata voastra.

Asadar, dragi Shaumbra, aceasta functioneaza la o scara globala. Voi nu o impuneti la nimic, dar cine stie – un om de stiinta se poate trezi in mijlocul noptii si sa zica „De unde a venit acea idee?” si sa fuga la laborator si sa lucreze multe zile, mesterind. De unde a venit asta? Iar apoi se gandeste „Sunt foarte destept”. De unde a venit? Poate ca chiar de aici.

Doar ca sa va instiintez unde ne indreptam, noi vom face mai multe lucruri de acest fel la fiecare intalnire, la fiecare adunare, iar intre timp, o puteti face pentru voi. Va uitati inapoi – o veti face intr-un moment, sa va uitati inapoi – din punctul vostru al completarii, al ascensiunii, al implinirii, al iluminarii, oricum vreti sa il numiti. Va uitati inapoi la voi si spuneti „Ce potentiale vreau eu sa aduc in viata mea? Ce vreau eu in viata mea?” Nu mai sunteti la mila constiintei de masa. Voi sunteti propriul vostru Sine.

Si, dragi prieteni, asa cum iubesc sa spun, absolut, fara vreun daca, si sau dar, totul este bine in toata creatia, iar voi sunteti cei care aleg creatia voastra.

Cu asta, Eu Sunt ceea Ce Sunt, Adamus in serviciu fata de voi. Pana data viitoare, au revoir.