MATERIALELE CERCULUI CRIMSON
Seria (URMEAZA):
SHOUD 1: "Potentializarea" – Cu Adamus, transmis de Geoffrey Hoppe
Prezentat Cercului Crimson in data de 7 august 2010
www.crimsoncircle.com; www.shaumbra-in-hd.ro;

Traducerea: Cosmina si Bogdan

Eu sunt ceea ce sunt, Adamus Saint-Germain (pronuntie frantuzeasca), aici in serviciu pentru voi.

Am avut parte de cateva rasete in timp ce ne pregateam pentru acest Shoud, cea de-a 12-a serie impreuna. In primul rand vreau sa o complimentez pe Linda pentru selectia melodiei de astazi. Una dintre primele, una dintre singurele dati cand am fost multumit.(rasete) Fara sa jignesc pe nimeni, dar ea este singura care a auzit-o, care a simtit energiile unice din spate si l-a incurajat pe Cauldre sa o aleaga. Muzica frumoasa cu simfonie si cu vocea lui Sting, care chiar este foarte, foarte metafizica, in cazul in  care nu ati observant. Incercati sa ii ascultati muzica. Buna ziua doamnelor.

V-ati prins? V-ati prins in timp ce muzica canta? Ati primit download-ul? Era totul acolo! Am mai vorbit despre asta inainte- totul se transmite cand canta muzica; se coboara in voi, poate va face parul de pe brate sa se ridice, desi nu toti au par pe maini ca asta, din fericire (rasete); va da furnicatura pe spate; va face sa faceti o respiratie adanca. Era totul acolo.
 
Mintea, frumoasa, frumoasa minte, se intreaba, se indoieste, zice, “Cred ca inventez asta”. Chiar daca ati avut senzatiile in corp, chiar daca simtiti peste tot in jur, mintea zice, “Ei bine, trebuie sa astept sa vad ce zice Adamus.”

Dar iata un joc pe care il vom juca astazi: ati primit informatia NU este singular; este o transmisie a potentialelor. Ce potential vom juca astazi? Ce cale vom lua cu aceasta discutie, cu acest Shoud?
 
Depinde de voi, in totalitate. Voi juca orice joc vreti sa ma joc. Am putea sa ne distram. Am putea sa avem multe rasete-ah, o modalitate minunata de a elibera energie. Putem deveni foarte seriosi ( audienta raspunde ‘nu”)  Nu, nu, nu, nu, nu ,nu. Nu. As putea sa devin foarte, foarte abuziv cu Vince. (audienta raspunde “nu”) Sau am putea sa o facem usor Am  putea sa curgem. Am putea sa mergem cu gratie acolo unde urmeaza sa mergem. Asta este unul dintre lucrurile pe care le vom face astazi.

 

Noua serie

Este a 12-a serie. 12- un numar cumva important, David, oarecum. (rasete) Este un 1 si un 2. Este de fapt ce…universal are propriul ritm de matematica. Oamenii tind sa lucreze la scara lui 10. Universul de fapt lucreaza cu 12, in majoritatea timpului, nu intotdeauna. Sunt dimensiuni care lucreaza la scara lui 4 si 66 si alte numere, dar in general, universul cunoscut are o modalitate de a se intoarce la originile lui 12.

Am putea merge….voi merge. Voi merge intr-o discutie lunga intr-un “Intreaba-l pe Adamus” special desi nu voi lua intrebari; este doar o sesiune de Adamus Povesteste. (rasete) Dar am putea sa o numim “Intreaba-l pe Adamus” doar ca sa-i facem pe ascultatori sa se simta bine.

 

LINDA: Nu, hai sa o numim ceea ce este. Cred ca este corect – “Adamus Povesteste.”

ADAMUS: Ii voi da Lindei o lista. Este ceva ce voi vrea sa fac foarte foarte curand – “Extraterestri si Ingeri”

LINDA: Ooh, imi place asta.

ADAMUS: … “Adevarata diferenta.” Nu exista. (rasete)

LINDA: Ooh, ce imi place.

ADAMUS: Cum, chiar acum in special, in aceasta perioada in care traiti, stiti ca este un influx de extraterestrii care intra? Proabil ca ati simtit pe unii dintre ei. Mai multi decat au fost in mult, mult timp, si ei nu sunt aici sa salveze lumea.

LINDA: Ai zis “Extraterestrii vs Ingeri,” sau …?

ADAMUS: “Extraterestrii si Ingeri: Adevarata diferenta.”

LINDA: Ok. Ooh. “Adamus povesteste.”

ADAMUS: Exista o infuzie de extraterestrii care vin. Exista ingeri care vin chiar acum si care nu sunt aici neaparat ca sa salveze planeta. Nu neaparat ca sa va ajute pe voi. Si as vrea sa povestesc despre toate astea, impreuna cu Kuthumi, da, umar la umar, despre ingeri si extraterestrii.

Asa ca sa facem asta, Linda, daca poti sa notezi asta…. 

LINDA: Umar la umar?

ADAMUS: Umar la umar.

LINDA: Si cum arata asta?

ADAMUS: Ridica-te putin. (rasete) Mergi aici.

LINDA: Ma simt vulnerabila.

ADAMUS: Asa ca mai intai….mai intai voi fi eu (rasete in timp ce sta in scaunul lui Geoff), si apoi va fi Kuthumi. ( multe rasete in timp ce se aseaza in scaunul Lindei)

LINDA: Multumesc pentru claritate.

ADAMUS: Tot ce ramane de facut este inregistrarea.

Asa ca vom vrea totodata sa avem o discutie despre ‘12”. Este un numar oarecum important. In cazul nostru aici cu Shaumbra, cu calatoria in care am fost in acesti ani, 12 este important pentru ca venim la sfarsitul unui ciclu, mutandu-ne in altul nou.

Acum, chestia in legatura cu ciclurile este ca ele nu incep si se opresc abrupt. Noi nu terminam 11 si suntem in 12 sau terminam 12 si suntem in 13. Cumva ele se suprapun. De aceea simtiti energii multiple, nivele de constiinta multiple cateodata. Dar este important, pentru ca, noi ca grup, mergem in afara zonei de trezire anul acesta, in timp ce mergem inainte cu discutiile noastre Vom trece dincolo de asta, mergand in urmatoarele nivele, despre care as vrea sa vorbim astazi.

Da, inca veti avea simptomele trezirii. Inca veti mai avea ceva reziduri. Dar veti afla ca aceste noi lucruri despre care vom vorbi astazi vor intra si ele.

Deci Cauldre intreba, cativa din membrii stafului intrebau, care este numele urmatoarei serii.Si eu am zis, “Da”. Si ei au zis, “Adamus, care este numele urmatoarei serii?” Si eu am zis , “Da”. Cateodata este dificil sa pricep logica umana. Si Cauldre s-a fustrat putin si… (Adamus inchide un ventilator) Nu imi plac acele aparate. Poti sa ti-l pastrezi pe al tau (al Lindei). Al meu se tot stinge.

LINDA: Multumesc.

ADAMUS: Tu poti sa te lasi atacata de toate acele energii. Eu nu.

Asadar cateodata imi este greu cu logica umana, si Cauldre a zis inca o data, “Care este numele seriei urmatoare?” Si eu am zis da, este “Seria Urmeaza”! Vom numi aceasta serie – si eu as vrea sa fie scrisa asa (Adamus scrie), voi explic amai tarziu –“(Urmeaza), “ Seria (Urmeaza)”, pentru ca reprezinta a merge in urmatorul nivel pentru toata lumea. Pentru toti care sunt inca aici, care nu au renuntat si pentru cei care ni s-au alaturat de-a lungul drumului, vom merge la urmatorul nivel. Va fi inviorator, cateodata frustrant. Va fi dincolo de ce va imaginati chiar acum Va fi…cred ca ne vom distra mult. Vom impartasi o aventura impreuna. Asa ca va fi Seria (Urmeaza), daca ati dori sa scrieti asa.

 

Unde va aflati?

Asa ca inainte sa incepem, as vrea ca Linda sa mearga cu microfonul la audienta, impreuna cu premiile Adamus.

LINDA: Da domule!

ADAMUS: Mai are putine. Trebuie sa comand mai multe. Impreuna cu Premiile Adamus si in timp ce ne pregatim pentru asta, vreau sa va multumesc tuturor ca v-ati imbracat frumos pentru aceasta ocazie speciala. (rasete in timp ce Adamus isi da ochii peste cap sacrastic) Da, Cauldre m-a imbracat in pijamale de casa cu nuci de cocos (multe rasete pentru ca Adamus se refera la camasa in stil hawaian pe care o poarta Geoff)

LINDA: Tu ai fost cel care a zis “Exprimati-va”. Este o expresie.

ADAMUS: Faceam progrese pe drum in a onora – nu pe mine, ci pe voi- faceam un progres, si apoi sa-l privesc cum se distruge. Dar…

LINDA: Nu esti incantat in legatura cu Kaua’i? Nu vei fi acolo?

ADAMUS: Nu voi purta asta in Kaua’i.

LINDA: (razand) O sa fie mult mai rau! (Adamus chicoteste)

ADAMUS: Deci, Linda este pregatita, acum voi intreba, unde va aflati acum? In ce punct sunteti? Dar as vrea sa imi raspundeti din aceasta perspectiva. Haideti sa zicem ca sunteti un reporter care dati raportul despre voi insiva. Asa ca iesiti din voi pentru un minut. Reporterii au deobicei, cat, 30-40 de secunde sa spuna o poveste. Asadar sa fie scurt. Unde va aflati acum?

Unde va aflati acum? Asa ca daca doresti, Linda.

LINDA: Placerea mea.

ADAMUS: Si vom lua voluntari din audienta

LINDA: (ofera microfonul cuiva) Tu te-ai voluntariat! (rasete)

ADAMUS: Acesta este voluntariatul in Noua Energie.

GREG: Da. Ok. Merg cu rapiditate …

ADAMUS: Merg cu rapiditate.

GREG: … in procesul integrarii de fapt.

ADAMUS: Ce inseamna asta, pentru membrii audientei care nu au idee despre ce vorbesti?

GREG:Inseamna ca atunci cand am venit astazi m-am gandit, “Nu imi mai pasa ce zice Adamus. Doar vin sa fiu aici cu familia.”

ADAMUS: Excelent. Un premiu Adamus….doua premii Adamus pentru el.

LINDA: Haide. Stii doar ca avem putine aici!

ADAMUS: Doua premii Adamus, pentru ca nu este vorba despre ce zic. Tot ce fac este sa va ofer inapoi ceea ce voi va ziceti. Asa ca…excelent.

LINDA: Goleste buzunarele.

ADAMUS: Fara bani astazi.

LINDA: Goleste buzunarele.

ADAMUS: Cred ca Cauldre i- a lasat pe toti acasa. Haide sa vedem, are o bomboana mentolata, dar va avea nevoie de asta.

LINDA: Celalalt buznar.

ADAMUS: Nimic. Deci, excelent, doua premii Adamus.

LINDA: Ok, gata.

ADAMUS: Deci ok, urmatorul.

LINDA: Altcineva?

ADAMUS: Unde va aflati? Sunteti reporterul propriei voastre vieti. Unde va aflati? Cum o ziceti succint?

CAROLINE: Unde ma aflu astazi.

ADAMUS: Da. Ce mai faci? Ei bine, cum ti-ai da un raport rapid asupra vietii tale in acest moment de acum.

CAROLINE: Astazi m-am gandit sa ma ridic deasupra durerii, pe care in mod evident am creat-o.

ADAMUS: Ah.

CAROLINE: Si sa gasesc bucurie si fericire in mijlocul ei.

ADAMUS: Excelent. Te gandesti la asta, si asta voi scrie. Bine. O sa iti placa astazi atunci. Multumesc. Urmatorul.

SHAUMBRA 3 (femeie): Sunt in tranzitie.

ADAMUS: Tranzitie. Te voi vedea pe partea cealaltta in curand? (rasete)

SHAUMBRA 3: Nu acel tip de tranzitie. Cumva de la …

ADAMUS: Iti place tranzitia?

SHAUMBRA 3: Ei bine asta e relativ.

ADAMUS: Adevarat. Mai bine decat altele, mai rau decat altele.

SHAUMBRA 3: Aha.

ADAMUS: De unde tranzitionezi sau …

SHAUMBRA 3: De la categoria cinci uragane in ultimii cativa ani la o centrare pasnica.

ADAMUS: Exact. Si ai gasit acel punct de pace?

SHAUMBRA 3: In unele zile.

ADAMUS: In unele zile. Si ce ar fi daca ti-as da niste vesti de la biroul meu de informatii zicand ca probabil nu vei gasi acea “pace”. Iar asta este pentru toti. Daca vreti pace, sunteti in grupul gresit. (rasete) Sunteti clar in grupul gresit.

LINDA: Incuie usile.

ADAMUS: Au medicatie pentru “pasnic”, dar nu vom merge in “pasnic”. Va voi zice de pe acum. Vom merge in dinamic, entuziasm, energic, vibrant, extraordinar, dincolo dincolo, dar nu va fi pasnic. Este ok?

SHAUMBRA 3: Imi place vibrant. Vibrant este ok.

ADAMUS: Vibrant, da. Ok. Dar zici ca esti in tranzitie, si unde esti tu in aceasta tranzitie? Esti de pe partea asta, sau cealalta?

SHAUMBRA 3: Tind mai degraba catre partea vibranta.

ADAMUS: Mai mult partea vibranta. Ok, bine. Bine. Va va placea astrazi, sper. Urmatorul.

JOE: Um … (Kerri ii zice ceva)

LINDA: Este antrenat! (rasete)

JOE: Simt ceva de “nu stiu”. Un pic de “nu stiu”.

ADAMUS: Nu stiu. Bine. Iti place asta? Nu stiu! (rasete)

JOE: Ma simt multumit.

ADAMUS: Da.

JOE: Ma simt multumit.

ADAMUS: Multumit? Serios? Serios.

JOE: Eh, un pic nebun.

ADAMUS: Stii ca este un pacat sa il minti pe Adamus? (rasete) Stii ce se intampla?

JOE: In regula.

ADAMUS: Ok. Indrazneste. Unde te afli?

JOE: Ei bine, eu doar…nu stiu…doar ce am iesit dintr-o furtuna masiva.

ADAMUS: Da. Inca o imensa…inca o furtuna masiva! Ultimile stiri live. Joe trece prin inca o furtuna masiva! (rasete) Anul trecut, Joe a fost intr-o furtuna masiva. Anul de dinainte, Joe a fost intr-o furtuna masiva. Lui Joe ii place sa treaca prin furtuni masive.

LINDA: Brutal.

JOE: Cred ca da.

ADAMUS: Da, da. Si asta este ok. Este absolut in regula daca o recunosti. Dar cand nu o recunosti, atunci pretinzi ca nu o alegi, atunci ai dat de necazuri. Da.

JOE: Da.

ADAMUS: Da. Deci unde te alfii acum?

JOE: Aici. (rasete)

ADAMUS: Asta este bine! Asta este profund. Asta merita nu doar un Premiu Adamus normal, ci un premiu “Domnul incredibil”.

LINDA: “Domnul incredibil” Adamus.

JOE: Vai multumesc, Adamus.

ADAMUS: Haide sa ne ridicam, vino aici. Vino aici pentru ca toata lumea sa te vada. Da, ma bucur ca te-ai imbracat special pentru aceasta ceremonie. (rasete) Haide. O sa tin eu asta pentru tine. (Adamus tine microfonul pentru Joe in timp ce el tine premiul pe care Adamus i l-a dat)

JOE: Acum sunt … practic, pur si simplu am innebunit …

ADAMUS: Mda.

JOE:…pe multe nivele nebune, doar ce am realizat ca trebuie sa fiu acum si aici. Si mai simt ca sinele meu etern vine in acest moment. Acesta este procesul integrarii pentru mine, acesta este cea mai buna modalitate sa o descriu.

ADAMUS: Dar ceea ce nu recunosti este ca este incredibil. Privesti la asta din perspectiva, dintr-o perspectiva de televiziune proasta, a indoielii si a neincredrii in tine. Prin ceea ce treci tu nu este mare lucru. (rasete) O exagerezi tu. O transformi in ceva ce nu are nevoie sa fie mai mult decat este. Te cam blochezi in asta. Iti voi zice mai tarziu de ce, dar acum as vrea sa descoperi cine esti cu adevarat. Esti pregatit?

JOE: Da.

ADAMUS: Trebuie sa deschizi cadoul.

JOE: Oh. (rasete)

ADAMUS: Mda. Nu ti-am dat doar un tub din carton.

LINDA: La un capat este deja deschis.

JOE: Pot sa am un stalp(sprijin)?

LINDA: Celalalt capat este deja deschis.

ADAMUS: Un cutit?

LINDA: O sa cada. O sa cada.

ADAMUS: Oh, Garret, barbatul. (Garret ii da lui Joe un cutit)

LINDA: Este deja deschis. (rasete) Nu ii da lui Adamus un cutit.

ADAMUS: Ai mai facut asta intr-o viata trecuta, cand te-am alungat. Era o sabie. Era ceva mai mare. Dar…si asta e…(audienta raspunde cu urale si aplauze cand Joe ridica un semn de metal pe care scrie “Domnul Minunat”)

Si, vedeti voi – nu am terminat, Domnul Minunat – este o chestiune de perpectiva, si este o chestiune de potentiale. La ce vreti sa va uitati? Pe care vreti sa va concentrati? Pe furtuni? Atunci se vor intampla. Sau pe Domnul Minunat. Este mai distractiv sa va concetrati pe furtuni? (cineva zice, “Nu”) Da. Da. Cine a zis nu? (rasete in timp ce Adamus se uita in audienta)

LINDA: V-a prins.

ADAMUS: Ai dreptate. Logic, nu ar trebui sa fie mai distractiv sa va concentrati pe furtuni, dar totusi o faceti. Totusi este. Are o anumita energie, o atractie in furtuni. Dar in acelasi timp, aveti o placa pe biroul vostru pe care scrie, “Domnul Minunat”. Nu vreti sa va uitati la asta, vreti sa va uitati la furtuni.

Exista aceasta ciudata logica care zice, “Trebuie sa curat furtuna inainte sa recunosc ca sunt Domnul Minunat”. Asa ca voi intotdeauna curatati furtunile si va luptati cu furtunile. Intotdeauna va luptati cu morile de vant. De ce? Sunteti si Domnul Minunat. Si intr-acolo ne indreptam. Vom discuta in aceasta serie urmatoare despre potentiale si despre cum le alegeti in viata voastra. Este ceva…

LINDA: Arata bine in fata camasii tale (semnul).

ADAMUS: Asa este.

LINDA: Da.

ADAMUS: Nu aceasta camasa. In fata pantalonilor, dar…(rasete) Pe capul meu, poate…(multe rasete in timp ce tine semnul pe cap) Deci…da. Ei bine, se potriveste.

Asa ca este aceasta dependenta pe care toti ati avut-o, si o vom elibera, o dependenta de furtuni, de drama, de nevoia de a imbunatati, toate astea. Suntem asa de satui de asta acum. Nu-i asa? Nu-i asa? (audienta raspunde, “Da” si aplauda)

JOE: Multumesc. Multumesc tare mult Adamus.

ADAMUS: Nu am terminat cu tine inca. (rasete) Asa ca trebuie sa spun, pentru prima data, am simtit dovada la ultima noastra intalnire in Munich, unde am simtit ca Shaumbra este cu adevarat gata sa mearga inainte, sa scape de aceasta dependenta, sa inceteze sa se mai concetreze pe furtuni. Furtunile sunt reale. Furtunile din viata personala si toate celelalte lucruri sunt reale. Nu este vorba de a le ingropa sau nega sau depasi. Niciodata nu le veti depasi. Este vorba despre ce potential veti alege. Aceasta Urmatoare Serie va fi  despre potentiale. Veti obosi asa de mult sa ma auziti pe mine vorbind desre potentializare si potentiale, ca veti vrea sa (Adamus se preface ca vomita) Dar este important. Este cu adevarat important. Este urmatorul pas ca si creator constient, si este chiar aici.

Asa ca as vrea sa pui acel semn pe bordul masinii tale, si apoi cand ajungi acasa sa il pui pe noptiera, pentru ca asta este potentialul pe care il alegi de asemenea. Nu trebuie sa alegi vestea proasta. Ai putea sa alegi Domnul Minunat.  

Dar trebuie sa te intreb inainte sa te las sa pleci, poti sa accepti ca esti Domnul Minunat? Nu ma minti. Ai facut asta deja o data astazi. Poti sa accepti ca esti… 

JOE: Orice ar fi.

ADAMUS: Poti sa accepti ca esti Domnul Minunat?

JOE: Da.

ADAMUS: Poti sa o accepti chiar cand lumea exterioara iti spune ca esti un neghiob? (rasete) Asta e valabil pentru toti. Ati setat asta sa se intample asa. Ati setat dovezile – dovezile exterioare- sa zica ca sunteti….orice este. Nu meritati destul. Sunteti niste neghiobi. Esti un terminat. Esti un mincinos. Esti ce anume ti se zice.

Intrebarea este, poti tu, cu adevarat, cu adevarat, sa accepti ca, si astea nu sunt cateva cuvinte care stau aici cu noi in fata, dar poti sa o accepti cu adevarat?

JOE: Da.

ADAMUS:Eu…nu minti. (rasete) Eu pot sa o accept. Eu chiar pot. Dar nu ma folosi ca pe un exemplu. Poti cu adevarat sa o accepti?

JOE: Da! (zice mai tare) Da pot sa o accept!

ADAMUS: Nu cred. (rasete) Nu, nu, nu, nu, nu. Chiar nu cred. Vrei sa o crezi. Vrei sa o accepti…dar…

LINDA: Poate sa iti zica sa te duci incolo? (rasete)

ADAMUS: Da, da, da. Chiar mi-as dori sa o faca. (multe rasete)

JOE: Du-te incolo!

ADAMUS: Iata! Bun. Acum, doar ca sa iti reamintesc- ca sa iti reamintesc sa ancorezi asta – inchide ochii te rog. Inchide ochii.

LINDA: Eu nu as face-o.

ADAMUS: (Rasete in timp ce Adamus ii deseneaza fruntea lu Joe cu un marker) Asta este tot! Doar un pic … da, asta este tot. Deci asta iti va aminti de intelegerea noastra e care ai facut-o cu tine aici.

JOE: Multumesc.

ADAMUS: Asta suna destul de interesant? O sa iesi in public cu asta? (rasete in timp ce Kerri zice Nu!) Deci multumesc, Domnule Minunat.

JOE: Multumesc.

ADAMUS: Domnul Minunat! (audienta aplauda)

LINDA: Arata ca Ash Wednesday(semn in forma de cruce, facut din cenusa si are simbolistica crestina) pe fruntea lui.

ADAMUS: Absolut.

LINDA: Este Ash Wednesday, da, da.

ADAMUS: De unde crezi ca majoritatea problemelor vin?

LINDA: Buna.

ADAMUS: Ok, urmatorul. Cine urmeaza?

LINDA: Ah stai. Steven Green a facut acest premiu bazat pe sugestiile tale ca el este Domnul Minunat.Deci multumesc, Steven Green.

ADAMUS: Multumesc Steven Green. Multumesc. (audienta aplauda)

LINDA: Cine urmeaza? Usor.

ADAMUS: Am observat ca nu este un premiu “Doamna Minunata”  …

LINDA: Mai tarziu. (rasete)

ADAMUS: Deci, da. Unde te aflii acum, Ricki?

RICKI: Sunt pe marginea a ceva ce este foarte incitant, si nu conteaza ca nu stiu exact ce este, pentru ca doar ce…stiu ca sunt in procesul descoperirii acelui ceva.

ADAMUS: Ai vrea ceva de genul asta? (ridica markerul)

RICKI: Nu. (Adamus chicoteste)

ADAMUS: Pe punctul de a…. Ok. Inteleg ce spui. Este o scuza ieftina. Serios, pentru fiecare dintre voi.
Stiti voi, este precum…este un morcov. Si stiu ca o simtiti, dar de cat timp o tot simtiti?
RICKI: Este adevarat. De mult timp.

ADAMUS: De mult timp, multumesc. Stiti voi, si de fapt v-ati gandit, este un semn bun cand incepeti sa va simtiti pe punctul unui progres (descoperiri), unui mare progres. Este chiar un semn bun. Inseamna ca ati mers cale lunga in aceasta trezire spirituala, pentru ca in sfarsit o puteti simti. Dar este o dinamica energetica interesanta pe care omul o joaca pentru a se mentine pe margine.

Pe cale de a face ceva este senzual. Nu la modul asta….in regula, la modul ala. (rasete) Acum ca ma gandesc la asta. Dupa colt. Aproape ca se intampla. Chiar acolo. Este ademenitor si seducator si este cam, asa cum ar zice Kuthumi, cam sexy, sa fie acolo. Dar dupa o vreme acea energie va cam loveste, pentru ca incepeti sa intrati in depresie si storsi de energie, pentru ca este asa “Ei bine unde este?” Ei bine, ati facut-o sa ramana acolo undeva si sa stea acolo, si se va conforma. Se va conforma pana cand schimbati cu adevarat dinamicile.

Si Ricki, si toata lumea, trebuie sa va spun chiar acum ca nu va puteti gandi afara din a fi “pe punctul de a..” Trebuie sa va imping peste margine. Sau sa va impingeti voi peste margine. Dar asta este bine. Este bine. Pe margine. Dar astazi haideti sa transmutam asta in a fi in curgere, in elementul vostru, in Energia voastra Noua, integrata cu spiritul vostru. Multumesc. Urmatorul. 

LINDA: Esti sigur ca esti pregatit?

EDITH: Buna Adamus.

ADAMUS: Buna Edith.

EDITH: Eu sunt ceea ce sunt in aceasta sala, in bucurie.

ADAMUS: Da.

EDITH: Si asta este ok.

ADAMUS: Absolut! Minunat. Un premiu. Un premiu. Chiar crezi asta?

EDITH: Absolut.

ADAMUS: Bine. Am incredere in tine. Nu m-ai minti niciodata. (ceva rasete)

LINDA: Serios?

ADAMUS: Da, multumesc. Inca odata.

LINDA: Inca cineva?

ADAMUS: Inca unul.

LINDA: Haide sa incercam pe cineva … oh,  aici. Aici este bine.

SHAUMBRA 7 (femeie): Ah, eu cercetez potentiale. Vin constant la mine. Le explorez. Le privesc. Le simt. Calatoresc cu ele. Si nu ma pot decide.

ADAMUS: Ah!

SHAUMBRA 7: Ah!

ADAMUS: Ah!

SHAUMBRA 7: Ah!

ADAMUS: Ah, si asta e bine.

SHAUMBRA 7: Ah! Ah!

ADAMUS: Asta este foarte, foarte bine. Deci, explorand potentiale. Si de fapt, as zice ca merita un premiu. Explorand potentiale.

Unii dintre voi…fiecare dintre voi ati facut asta.  O faceti in starea de vis. Exista multa explorare de potentiale sau potentializare care ia loc. De aceea visele sunt cum sunt acum. Ele tind sa fie mult mai vii, mai pline de viata, si care se schimba foarte, foarte repede, asa cum ati schimba canalele la TV.

Explorati potentiale dar acum vine partea importanta pe care ati mentionat-o, partea umana care zice, “Pe care il aleg?”  Este ceva ce intervine in acel moment – vom vorbi despre asta intr-un moment – care zice, “Asta este periculos. De ce sa aleg doar unul? Daca il aleg si este cel gresit?” Sau este o alta parte a voastra care zice, “Doar explorand potentiale este foarte frumos, de ce sa ma leg la cap?” De ce sa merg pe marea “C”? 

Si motivul pentru care sa va legati la cap este ca dupa o vreme, doar sa explorati si sa nu alegeti va fi precum mancatul unei vate de zahar dimineata, pranz si seara, ca si cum ati manca mult zahar, se simte bine, dar potentialele au nevoie sa intre pentru realizare, manifestare. Si pentru supravietuirea corpului uman de constiinta – a mintii voastre, a corpului fizic- are nevoie de asta. Au nevoie sa fie aduse inauntru, altfel veti intra intr-un tip ciudat si diferit de dezechilibru. Deci, din nou, vom vorbi despre asta astazi. Suna de ca si cum vom vorbi despre multe astazi.
  
Haideti sa facem o respiratie profunda. Haideti sa mergem la urmatorul pas.

 

Mintea

Zilele trecute am facut un experiment online, cu Shaumbra si altii din jurul lumii. A fost un experiment pe care am vrut sa-l fac inainte sa il facem aici, aici in acest Shoud. A fost despre minte, si unul dintre lucrurile pe care fiecare dintre voi il experimentati chiar acum – chiar acum – intr-un mod foarte frumos dar derutant este sa mergeti dincolo de minte. Si asta este un lucru dificil.

Asa cum am spus in discutia noastra la radio pe internet, mintea este extrem de programata. Mintea este foarte susceptibila la programari, in primul rand. Este foarte programata de-a lungul multor, multor vieti – multor, multor vieti – de programare, indoctrinare, de seturi constante de informatii si reguli care au intrat in minte.

Mintea a fost legata in constiinta de masa. Constiinta de masa, in mare parte, nu face nimic decat sa guverneze si sa controleze si sa manipuleze activitatile mentale ale oamenilor. Constiinta de masa.

Acum, voi credeti ca constiinta de masa este ceva mai maret poate. Modul in care constiinta de masa functioneaza chiar acum, este ca are tentaculele in fiecare om de pe Pamant care este interconectat cu toti ceilalti, si chiar acum de fapt este inflitrata de extraterestrii si ingeri, si deci controlul, manipularea este intr-o forma foarte intensa.

Oamenii sunt foarte, ei bine, hipnotizati, absolut hipnotizati, si fiecare dintre voi o stie si o simte. Este parte fin voi care de ani de zile se razvrateste impotriva ei. Inca de cand ati venit pe Pamant in aceasta viata a fost o parte semnificativa din voi care s-a razvratit impotriva ei. Continua de multe multe vieti.

Dar acum cativa ani Tobias a vorbit despre a da drumul constiintei de masa, asa ca ati inceput prcesul de a face asta. Ajungeti insa la un anumit punct, si trebuie sa fie mai mult – nu e chiar cuvantul potrivit- mai agresiv, mai determinat, mai multa alegere sa iesiti din constiinta de masa si sa iesiti din propriul blocaj mental. Propriul vostru blocaj mental. Am dat exemplu seara trecuta. Este un Catch-22(un roman satiric american).

Aici este exemplul – daca nu sunteti familiari cu ce este un catch-22-exemplul l-am folosit seara trecuta. Lucrat intr-o cladire, haide sa zicem o cladire inalta de 20 de etaje, foarte securizata, cu foarte foarte putine ferestre. Totul in cladire este controlat, de la curgerea aerului la curgerea energiei, la apa, la cine are acces inauntru si afara din cladire. (pauza in timp ce Adamus gusta cateva tipuri de mancare din spatele camerei) Hmm…interesant. Shaumbra mananca lucruri foarte interesante. Nu este o judecata, doar (tuseste) o observatie.
  
LINDA: Ce ai mancat?

ADAMUS: Gunoi. (rasete) Spalandu-l cu lichid rece si putred.  (Multe rasete in timp ce ia o gura de suc) Abia astept sa vin pe Pamant intr-o zi. (rasete)

Deci lucrati intr-o cladire super securizata. Este foarte monitorizata, totul in legatura cu ea, si vreti sa iesiti din cladire. Vreti sa iesiti din cladire, pentru ca, vedeti voi, cine vrea sa stea intr-o cladure 24/7? Vreti sa iesiti si sa va plimbati macar prin parc sa vedeti ce se intampla in jur, pentru ca stiti totodata ca informatiile pe care le aveti din cladire, care va este data – informatii la care aveti acces prin internet si alte media- sunt extrem de controlate, extrem de reglementate. Parte din voi chiar vrea sa iasa, chiar vrea sa paraseasca cladirea.

Asa ca incepeti sa intrebati la altii, “Cum se iese?” Si ei zic, “Ah, este usor, oarecum. Trebuie sa treci strada la cladirea cealalta si sa iei o aprobare ca sa iesi afara din aceasta cladire.” (pauza) Rasete ar trebui sa izbucneasca in acest moment.(rasete)

LINDA: Mai vrei niste junk food sau niste bautura?

ADAMUS: Acesta este catch-22 spirituala, catch 22 mental-spirituala. Incercat sa va munciti afara din aceasta limitare. Este totul centrat in minte. Incercat sa iesiti in asta. Stiti ca acolo este altceva. Stiti ca sunt alte dimensiuni chiar aici, chiar aici, peste tot in jurul vostru. O stiti. Vreti sa o credeti. Incercati cu afirmatii, si ele nu functioneaza ale naibii. Afirmatiile sunt mentale. Afirmatiile si toate celelalte lucruri – am vorbit aseara despre asta, nu am primit niciun mail de ura inca – dar toate micile ceremonii si toate afirmatiile si incantatiile sunt ale nabii de mentale. Sunt o gluma! Sunt o gluma pe voi. Credeti ca daca va aliniati cristalele intr-o anumita modalitate, daca mergeti afara cand sunt stelele sus, sau ce o fi – este o mare gluma. Nu este nimic spiritual in legatura cu asta. Este mental. Este mentalul pretinzand ca este spiritual, si voi ati picat in asta. La naiba, voi ati creat multe din astea! (Adamus chicoteste) Rasete? (audienta rade obligat)

LINDA: Ar trebui sa ne luam un semn?

ADAMUS: Avem nevoie de un semn.

LINDA: O sa iau eu un semn.

ADAMUS: As vrea ca macar ascultatorii online sa creada ca o sa iau…

LINDA: Sigur, da, da. O sa-ti luam un semn.

ADAMUS: Asa ca iata-va aici. Aceasta cladire este un simbol al mintii voastre: foarte reglementata, extrem de inchisa pe dinauntru si pe dinafara, extrem de controlata. Nu de niste forte ale raului din afara, doar de o serie de lucruri care au luat loc pe planeta asta. Nimeni nu controleaza aceasta constiinta de masa. Doar voi va controlati propriul creier. Si am vorbit despre cum simtiti ca este ceva aproape, ati vorbit despre a fi pe cale sa, este tot un alt joc al mintii. Mintea se adapteaza asa de repede incat zice, “haide sa fim pe margine tot timul.” Whoo! (sunet de usurare) Mintea detine inca controlul.

Ganditul, doar explorarea potentialelor si a nu le aduce pe Pamant – toate lucruri ale mintii. Toate lucruri ale mintii. Voi incercati sa iesiti din minte, sau sa mergeti dincolo de minte, folosind unelte pe care insasi mintea le-a creat. Si nu puteti. Aceste unelte sunt create foarte inteligent astfel incat va vor ingropa si mai adanc. Nu va vor dezgropa. Doar va vor ingropa si mai adanc.

Asa ca atunci cand incepeti sa supra-faceti numerologia – care este numerologia voastra sacra ... numerologia voastra sacra este unu. Unu! Doar voi. Aceste este singurul numar sacru care exista! (rasete) Era sa spun un alt cuvant, dar nu, lui Cauldre nu ii plac acelea. El primeste e-mailuri negative atunci cand eu spun rah... uh, alte cuvinte.

Asadar, dar mintea voastra este o gluma, pentru ca acum sunteti captivati. Trece prin tot procesul de „care este numerologia voastra sacra?”. Care este – ma scuzati – dar astrologia voastra? Astrologiaa are o anumita valoare – am fost profesor de asta in viata mea ca Saint-Germain – pana la un punct, dar majoritatea datilor, acum, oamenii o folosescgresitt si abuzeaza de ea, si este reprezinta mintea lor. Mintea lor. Ei cred ca este o unealta ca sa iasa spre libertate, sa iasa din inchisoarea mintii. Asta este mintea care rade, spunand „Eu voi sta cu tine draga. Nu iesi. Nu pleci nicaieri.” Si – vedeti voi, nu conteaza ce este, nu ma iau de nimeni in special – dar la un anumit moment, mintea intra in asta, o apuca, o manipuleaza, si o foloseste ca sa sape si mai adanc.

Ati vazut filmul – sunt sigur ca multi dintre voi l-ati vazut, este filmul vostru – Matrix? Matrix – foarte, foarte simbolic pentru acest lucru de a merge inainte si inapoi, aceasta structura, aceasta iluzie.

Asadar intrebarea este, la un moment dat ... apropo, nu este nimic in neregula cu mintea. A fost felul in care ea a fost programata si manipulata. In miezul ei, nu este nimic gresit. Este minunata. Este uimitoare.

Asadar, intrebarea devine – cum mergeti dincolo? Cum ... cineva?

KATHLEEN: Respira!

ADAMUS: Respira. Este un inceput excelent. Multumesc, Kathleen. Un progres uimitor. Uimitor. Uimitor. Avem nevoie de „Doamna Uimitoare” pentru tine.

KATHLEEN: Oh, multumesc.

ADAMUS: Da, da. Vom face asta pentru tine.

KATHLEEN: Ok.

ADAMUS: Tocmai ce am dat comanda.

KATHLEEN: Ok.

ADAMUS: Bun. (rasete) Se lucreaza la asta chiar acum.

Deci cum ... haideti sa spunem ca sunteti in minte. Acum, evident, in acelasi timp voi nu sunteti in totalitate minte, pentru ca exista o parte din voi – oricum vreti sa o numiti – dar eu o numesc Eu Sunt, adevaratul voi. Adevaratul voi. Aceasta stie ca pur si simplu nu este cum trebuie. Si mai mult ca orice, este satula de joc. Vrea sa iasa. Vrea sa iasa. Vrea sa fie libera.

Dar mintii i-a fost dat mult teritoriu din voi. Din nou, nu dati vina pe ea, eu doar va spun dinamica. Asa ca, ce faceti?

SHAUMBRA: Ma joc.

ADAMUS: Ma joc.

KERRI: Intonez. Beau.

ADAMUS: A bea. A bea. (rasete in timp ce si altii spun „Beau”, de asemenea). Da.

SHAUMBRA: Cant.

ADAMUS: A canta.

LINDA: Si Kerri primeste un premiu pentru asta?

ADAMUS: Pentru care?

LINDA: A bea.

ADAMUS: Oh, am avut mai multi bautori in camera. Asa ca, da, cate un premiu pentru toti.

LINDA: Nu am asa de multe premii. Haide!

ADAMUS: Da, da.

SHAUMBRA (femeie): Creez.

LINDA: Ce?

ADAMUS: Premiu pentru ... da.

LINDA: Oh, haide! Le vom termina.

SHAUMBRA: Creez.

SHAUMBRA: Ma daruiesc.

ADAMUS: Toate raspunsuri bune. Toate raspunsuri bune.

SHAUMBRA: Incredere.

SHAUMBRA: Imi ascult inima.

ADAMUS: A va asculta inima. Absolut. Fiecare dintre acestea sunt raspunsuri bune. Inca nu am auzit unul rau, iar daca voi auzi, voi zbura pana acolo. (rasete)

LINDA: Uite un raspuns la microfon.

ADAMUS: Da.

STEVEN: Ea tocmai ce mi-a dat microfonul. Nu stiu de ce.

ADAMUS: Da. Ca sa oferi profunzimea ta – sau profanarea ta – catre acest grup.

STEVEN: Unde ma aflu acum?

ADAMUS: Nu, nu, nu. (rasete) Steven, de acum inainte tu stai in fata. Mintea ta pur si simplu zboara. Este in regula. Avem medicamente pentru asta. (rasete)

LINDA: Care este intrebarea?

ADAMUS: Intrebarea este – deci, daca o persoana este in mintea sa, cum ies din ea?

SHAUMBRA: Alegere.

SHAUMBRA: Experimenteaza.

ADAMUS: Alege. Toate bune, toate bune.

LINDA: Avem microfoane aici! Avem microfoane aici!

ADAMUS: Alege, experimenteaza.

SHAUMBRA (barbat): Prin a extenua mintea.

ADAMUS: Poftim?! Asta este de fapt ... de fapt, este un raspuns gresit, si este un raspuns foarte bun. De fapt este un sfat foarte, foarte rau. Dar stii ceva? Asta faci tu. Asta faci tu. Dar TU sa nu o mai faci. Da-i inapoi microfonul. Nu mai vreau sa mai spui altceva la ea. (rasete)

De fapt tu – tu ar trebui sa primesti un premiu pentru asta. Da.

LINDA: Oh, premiu pentru un raspuns rau. Imi place asta!

ADAMUS: Ei bine, a fost un raspuns rau – a extenua mintea – dar de fapt a fost cu adevarat real.

Deci ce fac oamenii cand vor sa treaca dincolo de limitarile experientei umane?

SHAUMBRA: Dizolva timpul.

ADAMUS: Ei extenueaza ... nu, ce fac ei cu adevarat? Acesta este un raspuns dragut, dar ceea ce fac ei ... nu, nu. EU dau raspunsul acum.

LINDA: Scott are un ...

ADAMUS: Eu dau raspunsul.

LINDA: Oh tu ... oh, trebuie sa-ti dau si tie un premiu de asemenea? (rasete)

ADAMUS: Nu. Eu sunt propriul meu premiu. (rasete si aplauze) Si fiecare dintre voi ar trebui sa fiti pentru voi de asemenea.

Deci, acum, asta este cu adevarat bun. Asta este chiar bun, pentru ca in general, ceea ce se intampla atunci cand intrati in aceasta dinamica a cum vreti sa o numiti – trezirea – voi stiti ca este timpul sa fiti liberi, mintea a devenit limitarea. Iar voi nu va puteti supara pe minte, dar este o limitare. Este cea care creaza o realitate foarte limitata si artificiala.

Eu Sunt-ul, inima, oricum vreti sa o numiti, stie ca mai exista si altceva acolo, iar acum intra in acest tip de conflict cu ... Vei sta impreuna cu noi? (catre Linda care a iesit putin pana afara)

LINDA: Este foarte frumos afara. (rasete)

ADAMUS: Va intra in acest conflict, iar acum aveti aceasta batalie constanta de inainte si inapoi. Consuma foarte multa energie.

Dar ceea ce se intampla foarte des, iar in exemplul pe care il dau, de exemplu, a lui Buddha, a lui Siddhartha, a fost ca el a simtit sa nege mintea, sa nege corpul si spiritul va veni la suprafata. Prost sfat. Cu adevarat prost sfat.

De ce ar vrea spiritul sa vina la suprafata sau divinitatea voastra sa intre daca voi suferiti? Daca corpul vostru va doare, daca va extenuati ... Voua, aproape ca va iese fum din urechi uneori, pentru ca va ganditi foarte mult. Dar voi incercati sa va ardeti vitezele. Credeti ca prin a face asta, credeti ca prin a distruge corpul, asta va va da deodata un nou corp? In nici un caz. Va va da moarte. Ei bine, asta, in cele din urma, va va da un nou corp, dar nu cu adevarat. Este acelasi fel vechi de corp, doar renascut din nou, iar voi veti avea aceleasi probleme – aceleasi probleme mentale.

Asa ca asta se intampla de fapt, va extenuati, gandindu-va ca aceasta este calea prin care, in principiu, sa anihilati mintea. Nu trebuie sa faceti asta. Nu trebuie sa faceti asta. Mintea nu este dusmanul vostru. Chiar nu este. Este un dispozitiv frumos, nu dusmanul vostru.

 

Cum Sa Iesiti Din Minte

Ei bine, tot ce trebuie sa faceti – tot ce noi trebuie sa facem - si as vrea sa o fac chiar acum, dar de data aceasta nu trebuie sa inchidem Internetul asa cum am facut noaptea trecuta. Nu trebuie sa cauzam vreun scurtcircuit electronic, pentru ca vom face asta foarte lin.

Este foarte simplu, imi vine sa plang si sa rad in acelasi timp. Este asa de simplu incat voi pune acest pariu cu voi: mintea voastra va interveni si va spune „Hmm, nu prea cred. El reuseste ... nu-i pentru mine. Pentru mine trebuie sa fie mai dificil. Pentru mine trebuie sa fie mai ... Eu am studiat spiritualitatea timp de 18 vieti, si prin urmare imi trebuie un raspuns mai complex”, pentru ca este posibil sa va spulbere mult din acea grea munca, mult din acea suferinta, mult din acea cautare, pe care le-ati facut. Este foarte simplu. Sunteti gata? (Shaumbra spune „Da”. „Ok”.) Ok.

Este acceptare absoluta. Asta e tot. Acceptare absoluta. Nu va ganditi la asta.

(pauza)

Vedeti? Va luptati. Voi spuneti „Ei bine, stai asa. Ei bine, cum ar functiona asta? Adamus, poti sa faci o diagrama cu asta? Poti sa faci un grafic aici care sa arate, stii tu, daca noi facem acceptare totala aici iar apoi mergem aici ...” Asta e gandit.

Acceptare totala. Acesta este Eu Sunt. Aceasta este respiratia vietii.

Acceptare absoluta – a ce? Totul. Totul. Nu incepeti sa faceti o structura si un tipar si, voi stiti, sa puneti asta intr-un program cu 12 pasi. Este pentru voi chiar acum, acceptare totala. Wow. Wow, acceptare totala. Asta este o chestie usoara, nu? Sau este una grea. Ce potential vreti sa alegeti? (Shaumbra spune „Usor”) Usor. Voi imi spuneti asta acum, dar maine cand ne trezim, care va fi?

Voi spuneti „usor”, dar uneori, pentru ca nu faceti o alegere constienta, pentru ca spuneti „Usor, sigur” iar apoi va indepartati de asta, tot vechiul control revine, toate vechile cai revin iar apoi, luna viitoare, veti spune „Nu a fost chiar asa de usor. A fost chiar greu. Am avut multe furtuni. Am trecut prin toate aceste lucruri.” Poate fi chiar usor. Doar acceptare.

Ceea ce se intampla in acceptare, este ca mintea ... vroiam ceva pe care sa stau. Ceva foarte inalt cu o ... Linda ia ... Oh, aici. Asta nu este chiar inalt. (el se suie pe un scaun)

Mintii ii este foarte greu sa accepte. Nu este programata sa accepte. Este programata pentru analiza continua, si este programata pentru judecata, si este programata pentru exprimarea cailor sale ciudate mentale prin drama si emotie. Ea nu prea stie ce sa faca cu acceptare. Chiar nu stie.

Asa ca mintea creaza acest mare semn de intrebare atunci cand eu spun acceptare. Ce este acceptarea? Chiar aveti nevoie de cuvinte pentru ea? Chiar trebuie sa o deslusiti? Aveti nevoie sa aveti un program de acceptare pe care sa-l practicati in urmatoarele 6 luni? Am putea sa creem unul! Am putea sa luam multi bani. MI-ar placea foarte mult sa facem un workshop de acceptare. Cinci milioane de dolari, acceptare garantata. Asta a fost cumva amuzant.

Nu! Voi nu aveti nevoie de toate astea. Mintea nu stie cum sa isi puna tentaculele in jurul acceptarii. Asa ca ce se intampla? O ocoleste. Mintea pur si simplu spune „hmm” pentru un moment. Doar „hmm?” - si o ocoleste. Ea merge direct in inima, direct la Eu Sunt, direct la Voi. Acceptare totala. (Adamus pocneste din degete) Voi tocmai ce ati iesit din mintea voastra.

Si stiti cine chiar se bucura in momentul in care faceti asta?

DAVID: Mintea noastra.

ADAMUS: Mintea voastra. Multumesc. Un premiu pentru David.

DAVID: Multumesc.

ADAMUS: Si eu iti multumesc. Iti vom termina cadourile azi. Apoi vom lua unele chiar dragute din aur.

LINDA: Da, wow, sigur.

ADAMUS: Asadar, da, mintea se bucura. Chiar o face. Avea nevoie si dorea ca voi sa faceti acea alegere si sa mergeti dincolo. Iar acum, acel mic graunte de a merge dincolo de minte, acel foarte mic exemplu a cum este asta, acum devine Standardul mintii. Acel mic graunte.

Haideti sa o facem impreuna. Aandrah, ai vrea sa vii aici si sa faci putina respiratie de acceptare, pentru un minut sau doua? Haideti sa o facem impreuna.

AANDRAH: Okay! Pregatiti-va. 

Veti primi? Veti accepta? Haideti. Asezati-va in corpul vostru. Fiti aici.

Va invit acum sa respirati foarte adanc. Veti primi asta? Veti accepta tot ce el va ofera?

Respirati. Respirati. Doar pentru voi. Respirati adanc, adanc. 

Primiti. Primiti si indrazniti sa acceptati aceasta respiratie, aceasta respiratie exceptionala. Simtiti asta. Pe masura ce curge in corpul vostru, corpul vostru se topeste, se relaxeaza, primeste. Acceptati aceasta respiratie, acest cadou. Acesta este un cadou exceptional.

Respirati. Respirati doar pentru voi. Doar pentru voi.

Respirati adanc. Simtiti respiratia cum se incetineste, mai adanc in abdomenul vostru. Lasati umerii sa se relaxeze. Curgeti in jos, in jos, in miezul vostru, unde minunatia a ceea ce sunteti voi asteapta sa accepte.

Respirati. Respirati adanc. Respirati adanc.

ADAMUS: Multumesc. Si, dragi Shaumbra, acesta este un moment wow. Wow. (in timpul sesiunii de respiratie el a scris „WOW” pe tabla) Tot ce a fost necesar, a fost putina acceptare, putin a inspira asta inauntru si aveti – fiecare dintre voi – fiecare dintre voi a creat acest mic exemplu, acest mic nucleu sau acest mic graunte de a merge dincolo de minte.

Nu trebuie sa va zboare sosetele. Nu trebuie sa inchida curentul sau sa ne dea afara din Internet sau ceva asemanator. Acest un mic exemplu de a merge dincolo de minte, de a fi in intregul Corp de Constiinta – intregul Corp de Constiinta al vostru – asigura matrita sau Standardul, acum, in mintea voastra. Mintea voastra zice „In sfarsit”. V-ati eliberat. V-ati eliberat mintea din stransoarea voastra rigida.

Acum, voi nu trebuie sa faceti nimic, cu adevarat, in afara de cateva lucruri despre care vom vorbi imediat. NU trebuie sa manipulati nimic. Nu trebuie sa faceti nimic. Este pur si simplu, wow, acum, aceasta se va intampla. Si acesta este lucrul uimitor. Si daca puteti sa acceptati asta si sa acceptati faptul ca procesul deja se desfasoara – noi doar am facut putina respiratie simpla, procesul functioneaza acum – atunci voi veti merge dincolo de minte. Iar voi nu trebuie sa lucrati la asta, si nu va fi suferinta. Nu va trebui sa va ardeti creierul. Da, lucruri din viata voastra se vor schimba, dar bucurati-va de ele. Acceptati-le. Este uimitor. Si veti avea nevoie de asta pentru unde va indreptati.

 

O mica recapitulare

Asadar, o mica recapitulare, o reimprospatare rapida. In ultima noastra serie – Seria Maestrilor – am vorbit destul de mult despre trezire pentru a va ajuta sa intelegeti de unde ati venit, dar si de asemenea sa va ajut in timp ce ii ghidati pe altii, daca alegeti sa faceti asta. Majoritatea dintre voi o veti face, intr-un fel sau in altul. Nu trebuie sa fie prin lecturi sau cuvinte. Poate fi prin arta, prin teatru, prin stiinta si matematica si toate aceste lucruri.

Asadar noi v-am dat o intelegere. Am vorbit despre forme de valuri. Voi face asta repede ca sa nu va plictisesc (Adamus deseneaza valuri), dar noi am vorbit despre felul in care valul vostru divin, valul vostru uman, au existat in aceasta constanta apropiere si departare unul fata de celalalt timp de ceea ce par a fi eoni. Se apropie; se departeaza si mai mult. Aceasta raspunde de multe cicluri din viata voastra, iar ciclurile iau loc in tipare diferite, dar ele iau loc in cicluri de zile sau luni sau uneori ani si alte ori cicluri in interiorul altor cicluri, dar nu conteaza, nu-i asa?

Voi v-ati apropiat si v-ati indepartat impreuna cu forma de val a umanului si a divinului. Voi ajungeti intr-un punct in care aceste valuri in sfarsit se intersecteaza chiar aici. Punctul „X”, punctul de trezire. Am vorbit in mai multe dintre Shoud-urile noastre trecute ca aceasta zona (inainte de „X”), aceasta perioada de aici, prin care toti ati trecut, este destructurare. Voi va destructurati pe voi insiva in pregatire pentru a merge mai departe.

Destructurarea aproape ca trebuie sa ia loc. Este foarte dificil de ocolit. Altfel, daca nu va destructurati, voi nu creati spatiul pentru noul voi imbunatatiti. Voi doar carati vechiul voi precum, asa cum este zicala, aceeasi veche prostituata intr-o noua rochie.

LINDA: Frumos. (rasete)

ADAMUS: Foarte elocvent. Foarte elocvent. Asadar voi treceti prin destructurare, care pentru majoritatea dintre voi este cu adevarat grea – pierderea job-urilor voastre, relatia voastra, lupte cu aspectele voastre, lupte cu mintea voastra, cu voi insiva. Destructurarea a fost importanta, totusi, pentru a va intoarce la unele energii elementare de-ale voastre.

Voi inca mai aveti unele efecte reziduale ale destructurarii, si inca o mai simtiti uneori, dar voi mergeti in aceasta zona urmatoare – zona linistita (arata catre zona din jurul „X”-ului). Totul devine foarte calm pe masura ce alunecati in acest punct „X”. Devine foarte liniste, uneori descurajator de linistit. „Unde este agitatia? Unde este drama?” in cazul acelora dintre voi dependenti de drame, in cazul acelora dintre voi carora va place sa vi se intample multe lucruri. Este foarte descurajator, iar apoi voi faceti acest lucru care va asigura ca veti avea parte de ceva drama. Voi spuneti „Ce fac gresit?” Doar pentru ca e liniste, „trebuie sa fac ceva gresit. Celalalt pantof este pe cale sa cada. O stiu. De fiecare data cand am ajuns la liniste, totul se duce naibii.” Da, pentru ca voi o creati in acest fel. Unei parti din voi nu ii place linistea.

Voi mergeti in zona linistita si va este greu sa va descurcati cu asta, dar totusi este ceva cu adevarat minunat in legatura cu asta. Cumva nu mai conteaza. Multi dintre voi ati experimentat asta. Nu conteaza. Nu conteaza.

Voi incepeti sa intelegeti ca drama este cu adevarat junk-food emotional. V-ati saturat de drama. V-ati saturat de ea, dar nu stiti ce altceva mai exista. Intr-un fel voi incercati sa inlocuiti vechea drama cu doar un alt fel noua drama imbunatatita, dar in zona linistita, exista tendinta sa nu existe drama. Acesta este locul in care multi dintre voi ati fost.

Da, inca unele vechi efecte de le destructurare. Acum, pe baza constiintei acestui grup, locul in care ne indreptam – locul in care de fapt va aflati, nu doar unde va indreptati, unde va aflati chiar acum – ne mutam in nivelul urmator. Ne mutam in urmatoarea zona. Asta implica a va da voie sa depasiti vechile limite ale mintii.

Mintea este probabil una dintre cele mai adaptabile, programabile si de fapt chiar flexibile si uimitoare parti din voi. Ingerii – fiintele angelice – nu au minti. Asa ca ei nu inteleg cu adevarat cat de uimitoare este o minte.

Voi sunteti acum un Corp de Constiinta cu minte si spirit si gnost si aspecte si tot restul. Este cu adevarat uimitor. Exista fiinte ne-umane, ne-fizice, care ar omori sa aiba ce aveti voi – efectiv, daca ar putea. Din fericire, nu pot, asa ca, in loc de asta, manipuleaza. Ei vor asta.

Va puteti imagina? Doar imaginati-va pentru un moment: voi sunteti un inger, nu ati venit niciodata pe Pamant. Dar imaginati-va doar sa contemplati la a avea mai mult decat doar acest sine pufos de fiinta angelica; foarte ... cumva ... vaporos, cred ca este cuvantul potrivit; integrarea mintii; abilitatea de a lua forma fizica; si in cele din urma sa fiti capabili sa intrati si sa iesiti din forma fizica la alegere. Trebuie sa o experimentati. Trebuie sa va bagati in asta mai intai.

Ei vor asta. Ei o vor pentru ca este un fel de implinire. Este un fel de – ei simt – fiinta avansata. De asta eu trebuie sa rad atunci cand aud oameni vorbind despre acesti extra-terestri, aceste civilizatii avansate. Pana cand nu ati fost in forma fizica si sa aveti o minte, pana nu ati fost aici pe Pamant si sa invatati sa integrati Eu Sunt-ul sau Dumnezeirea, nu mai exista nici o forma mai avansata, nicaieri. Nicaieri. Este doar o gramada de gunoi mental.

Cu o fiinta care spune ca vin dintr-o civilizatie avansata – chiar ma indoiesc, si am umblat cat de cat. Nu am intalnit nimic mai avansat decat o fiinta umana constienta, pentru ca voi aveti corpul, mintea, spiritul; pentru ca voi invatati chiar acum, cum sa alegeti, cum vreti sa lucrati cu acestea. Vreti sa fiti fizici sau vreti sa fiti ne-fizici? Vreti sa fiti mentali pentru un moment ca sa ajutati la deslusirea unui lucru care necesita mentalul sau sa fiti divinul? Sau ce ziceti de combinatia tuturor? Aceasta este cea mai avansata specie din toata creatia si poate fi gasita numai aici, pe Pamant, si poate sa fie numai prin experimentarea vietilor pe Pamant prin procesul nasterii.

Whew! Probabil ca ar trebui sa termin aici! Dar nu o voi face, pentru ca eu vreau sa vorbesc despre a merge dincolo acum. Ce se intampla? Un lucru interesant ia loc. Unii dintre voi ati primit un mic indiciu sau simtiri in legatura cu asta, in ultimul timp. Altii dintre voi doar ce ati inceput sa o faceti.

 

Dupa „X”

V-am tot aratat de luni de zile aceasta diagrama orizontala foarte liniara in care spiritul si divinul in sfarsit se intersecteaza in punctul „X”, iar apoi ei continua sa danseze, intersectandu-se si indepartandu-se putin. Ei nu mai sunt separati. Ei nu se mai apropie si se indeparteaza; acum ei danseaza impreuna, intersectandu-se. Singurul motiv pentru care asta este semnificativ este pentru ca acum voi aveti umanul si aveti divinul in aceasta tesatura frumoasa, mergand impreuna, fara ca niciodata, absolut niciodata sa mai fie separati. Niciodata. Nu puteti sa anulati asta. Nu puteti sa mergeti inapoi, nici daca incercati.

Asadar am pus aceasta intr-un mod foarte orizontal. Ceea ce se intampla pe masura ce intram adanc in zona „X” si incepem sa iesim, orizontala se schimba in ... (Adamus deseneaza forme de valuri verticale ce se intersecteaza) se schimba in ceea ce voi asi numi vertical. Cu ce seamana asta? (Shaumbra spune „ADN”) Absolut! Absolut ca ADN-ul, pentru ca ADN-ul, in cele din urma, este o matrita fizica a actiunii divine.

Apare in corpul vostru ca spirale. Exista mai multe de doua, apropo. Exista multe. Exista multe. Se stia la un moment dat ca existau pana la 12, iar apoi, asa cum unii dintre voi stiti, apoi a devenit a 13-a, odata cu integrarea masculinului, femininului. Unii dintre voi, chiar acum, purtati 15, 16, 17 spirale diferite, unele dintre ele inca nu sunt activate, dar sunt in plan. Ele sunt proiectate pentru lucruri pe care le veti face foarte, foarte curand.

Asadar, acum, dansul divinului si a umanului de fapt se schimba. De fapt se schimba, pentru ca voi nu va mai aflati pe o cale liniara prin viata. Intr-un fel, ati putea spune ca atunci cand are loc schimbarea, voi ati aranjat toate potentialele pentru a transcende timpul si spatiul. Si pentru ca este asa de intim conectat cu ADN-ul vostru, acesta – munca pe care ati facut-o la nivelele adanci ale ADN-ului vostru in ultimii ani – acum incepe sa se activeze. Incepe sa se activeze, asa ca nu trebuie sa faceti nimic. Va rog sa nu faceti nimic. Veti interfera cu procesul. Nu faceti nimic. Asa ca asta este de fapt foarte important, ca ati avut aceasta intoarcere de la orizontala, liniar, la vertical, in principiu.

Energia incepe sa curga diferit, in acel punct. Curge de sus si vine de jos. Nu vreau sa pierd mult timp cu asta, dar in trecut voi ati incercat sa aduceti energie din ceea ce numiti de sus si asa de mult a urcat de jos. A stat acolo jos, pentru un motiv. Aveti nevoie sa continuati sa aveti acea curgere a energiei in aceasta realitate. Dar voi va aflati acum in punctul in care nu mai trebuie toata sa curga acolo. Nu mai trebuie ca toata sa va tina acolo joc. Aceasta incepe sa curga in sus.

Pe masura ce face asta, pe masura ce aceste energii trec prin aceste figuri frumoase care danseaza, evident, ele se intersecteaza. Vom vorbi despre asta mai tarziu, dar ele incep un dans foarte interesant.

In acelasi timp, in timp ce aceasta matrita ia loc, energia incepe sa curge de-a lungul acestor tipare, si curge, in principiu, in toate directiile. Mintea spune „Ei bine, mai devreme sau mai tarziu se vor ciocni.” Nu o fac. Energiile incep sa se miste in fiecare directie, dar in loc de vechea energie vibrationala care s-ar ciocni sau ar distruge integritatea fiecareia intr-un fel distructiv, acum ele incep acest incredibil ... ei bine, imaginati-va asta ca o impletitura. Imaginati-va asta ca o impletitura umana cosmica. Asta este exact ceea ce ia loc in corpul si in spiritul vostru. Mintea s-a retinut. Mintea calca pe frana, nu stia cum sa iasa din ea insasi. A fost foarte prins[ ]n a folosi uneltele mintii, incat nu a stiut cum sa iasa. Noi tocmai ce am facut-o azi. A fost atat de usor. Un singur cuvant – acceptare – ceva respiratie iar apoi a da voie sa ia loc.

De ce sunt toate astea importante, in afara de faptul ca imi place sa scriu pe tabla? Imi place pe tabla pentru ca atentia voastra se axeaza pe asta. Unii dintre voi va intrebati cand voi sta odata jos, in special Cauldre. Mintea voastra este ocupata. Mintea voastra este distrasa temporar de toate aceste lucruri fara valoare, iar voi o primiti cu adevarat aici. Voi o lasati sa curga inauntru cu adevarat. Eu am monitoare ale curgerii prin camera. (rasete) Asistenti care ma ajuta, si imi dau rapoarte in legatura cu aceasta curgere. Trece? In principiu, ei imi dau mie note pentru prezentarea mea, dar aceste fiinte angelice spun „Curge! Curge!” Si daca va intrebati ceste acest lucru, nu va ingrijorati in legatura cu asta.

LINDA: Care este scorul tau?

ADAMUS: Este doar ... sunt constiinta si energia miscandu-se acum impreuna.

LINDA: Care este scorul tau?

ADAMUS: Oh, 100 la 0. Sunt constiinta si energia miscandu-se impreuna, si despre asta este vorba in totalitate. Va amintiti constiinta, energia, obisnuiau sa fie doua lucruri separate? Ati facut tot ce ati putut ca sa incercati sa le faceti sa functioneze impreuna. Constiinta chema energia ca sa incerce sa-i sustina dorintele, visele sale, manifestarile sale, dar acum, ceea ce se intampla in tot acest lucru este faptul ca ele nu mai trebuie sa fie separate. Cu adevarat este ceea ce eu as numi constiinta si energie holistica, in acelasi recipient, continute impreuna in aceeasi dinamica. Asta este, apropo, ceea ce noi numim Noua Energie. Ele sunt impreuna.

 

Potentiale

Deci de ce sunt toate astea importante? Ei bine, este important aici pentru ca avem o dinamica acum ce ia loc (Adamus deseneaza), si imaginati-va asta cum merge la infinit. Exista o umbra a vechii orizontale. Inca mai exista o umbra a ei – trebuie sa fie, din multe motive – asta cumva se intersecteaza pe aici. Dar nu e nimic mai mult decat o umbra. Este un memento. Este un, oh, este un mic semn de-a lungul drumului.

Ceea ce se intampla acum este ca in aceste zone de aici (inauntrul „buclelor” formelor de val ce se intersecteaza), in acest dans al umanului si al spiritului, acestea sunt pline de potentiale. Potentiale. Ce este un potential? Este realitate ne-exprimata. Pestilentialele pot fi marete. Pot fi mici. Pot fi pamantene si umane sau pot fi in totalitate dincolo de orice ati stiut pana acum.

Un potential reprezinta tot ce ati putea sa fiti si tot ce ati fi putut sa fiti. Potentialele nu sunt ... va rog, va rog sa nu va uitati la potentiale ca fiind doar ceva din viitor. Asta este limitare. Cand eu spun potentiale, unii dintre voi va ganditi „Oh da, ce este in viitor.” Nu, nu, nu. Care sunt potentialele in acest moment? Care sunt potentialele pentru trecut? Voi spuneti „Trecutul a fost trecut”. Nu. Nu, nu, nu, nu. Trecutul a fost numai un potential care a fost activat sau realizat. Trecutul contine potentiale care sunt la fel de dinamice sau poate chiar mai dinamice decat cel pe care l-ati ales sau ca cel care cumva si-a croit drumul la voi.

Asadar trecutul este plin de asemenea cu potentiale incredibile care nu sunt negate doar pentru ca se afla in trecut. Trecutul contine ... ei bine, de fapt trecutul nu mai este trecutul. Trebuie sa mergeti dincolo de aceasta gandire. Gandire. Trecutul nu are nimic de-a face cu inainte. Trecutul este in aceasta camera chiar acum si toate potentialele sale, iar voi nu sunteti – chiar nu sunteti – cine credeti voi ca sunteti.

Voi credeti ca ati fost nascuti intr-o anume casa si ati avut anumite experiente si traume, si va ganditi ca asta sunteti voi. NU este! Este un potential din voi. Dar ce-ar fi daca voi sunteti toate aceste alte potentiale?

Aceste potentiale sunt ale voastre. Ele nu apartin nimanui altcuiva. Ele nu se afla intr-un mare bazin de potentiale in care mergeti si din care selectati. Ele nu se afla in raionul magazinului de potentiale. Ele sunt doar ale voastre. Asta este important de asemenea.

Haideti sa respiram adanc.

(pauza)

Ceea ce se afla aici sunt potentiale care sunt foarte, ceea ce ati numi, viabile. Ele au fost create de voi. Au fost imaginate de voi, nu in mintea voastra, ci in inima voastra, in sufletul vostru. Au fost imaginate de voi si puse in scena in starile voastre de vis – unele dintre ele. Dar exista un bazin de potentiale chiar aici si aici si in fiecare dintre aceste zone corespunzatoare. (zonele de „bucla” din formele de valuri ce se intersecteaza) Ati putea spune ca voi le-ati creat de aici (in afara formelor de valuri) iar apoi le-ati adus aici (inauntrul spatiilor formelor de valuri), pentru ca aici este locul in care veti incepe sa dati forma realitatii pentru voi insiva, foarte asemanator cu procesul prin care un olar ar modela lutul in ce el sau ea vrea sa faca. Si aici ne indreptam chiar acum.

Aceasta este (URMEAZA). Aceasta este (URMEAZA). Iar eu am vrut (URMEAZA) scris intr-un anume fel ...

LINDA: Ne-am prins.

ADAMUS: ... in acest fel, pentru ca aceste paranteze simbolizeaza acest dans al spiritului. (URMEAZA). (URMEAZA) intra si nu doar exploreaza potentialele, dar le alege, le aduce inauntru, si aceasta probabil ca va fi una dintre putinele provocari pe care le avem. Cum le aduceti aici? Ele se afla acolo, dar cum le aduceti aici? Vom trece prin asta.

Asa ca eu voi vorbi mult despre potentializare. Este un termen. Inseamna ca sunteti in mod activ constienti de potentiale. Si daca nu va plac potentialele care vin in campul vizual, pe care incepeti sa le simtiti, potentializarea va permite sa creati oricare noi potentiale, pe care le doriti – oricare noi potentiale pe care le vreti pentru voi.

Vom face niste potentializare de grup, iar eu va voi cere, in aceasta serie, in anul care (URMEAZA), haideti sa o facem doar intr-un grup pentru lumea si pentru celelalte lucruri din exteriorul vostru. Atunci cand va faceti potentializarea, sa o faceti pentru voi. Si eu stiu ca niciodata nu urmati instructiuni sau sa va faceti tema pentru acasa, dar motivul pentru care va cer sa faceti asta in special este pentru ca veti avea o tendinta sa vreti sa potentializati pentru lume. Nu faceti asta in mod individual acum. Va interfera cu propriul vostru proces de a potentializa pentru voi insiva. Atunci cand veti putea sa veti aici, in fata acestui grup, si sa imi spuneti ca celorlalti ca ati devenit un maestru in a potentializa pentru voi insiva, apoi va fi timpul sa mergeti, iar noi vom incepe sa o facem pentru lume ... pentru ca voi sa o faceti pentru lume si pentru aceste alte civilizatii. Dar noi vom face o ocazionala ... de fapt chiar vom face cateva potentializari pentru Pamant, pentru umanitate, pentru toate lucrurile care se conecteaza.

Vom face la fel si pentru taramurile Apropiate Pamantului. Asta va fi distractiv. Eu urasc taramurile apropiate Pamantului (Adamus chicoteste) Oh, exista foarte mult gunoi acolo, asa de mult gunoi. Este poluat cu gunoi energetic. Este pasiunea mea sa il curat. Eh, este pasiunea mea sa va fac pe voi sa il curatati. (rasete)

Taramurile Apropiate Pamantului sunt locurile in care fiintele merg dupa ce mor ca sa isi puna in scena disfunctiile lor continue. Ei au uitat ca puteti merge dincolo de taramurile Apropiate Pamantului. Voi mergeti fie in taramurile cristaline sau va intoarceti in taramurile familiei angelice. Ei stau pe acolo, si a devenit pur si simplu ... ceea ce obisnuia sa fie un loc foarte frumos, doar o ...

Stiti voi, motivul pentru care nu imi place, voi si cu mine obisnuiam sa fim capabili sa mergem acolo. Obisnuiam sa fim capabili cumva sa ne imaginam acolo atunci cand aveam nevoie putina pauza, cand aveam nevoie sa evadam de rigoarea vietii umane zilnice. Si obisnuia sa fie dragut si linistit acolo, iar acum este pur si simplu plin de gunoi. Nu mai puteti sa mergeti acolo, nu mai puteti sa gasiti un loc linistit in taramurile Apropiate Pamantului ca sa va salveze. Asa ca, eu cumva fac misto de voi.

LINDA: Asta a fost amuzant?

 

Potentializand

ADAMUS: Asadar, potentializati pentru voi insiva. Am facut o potentializare de grup ... Da, asta a fost foarte amuzant. Am facut recent o experienta de potentializare de grup, poate ca va aduceti aminte. Acum, noi am vorbit despre energie pentru Pamant. Imaginand. Potentializand o noua energie pentru Pamant. Am vorbit despre aceasta poluare, aceasta scurgere de petrol din Golf. Am vorbit despre asta, in functie de perspectiva din care vedeti asta, a atras multa atentie asupra energiei, a poluarii si asupra responsabilitatii umane pentru acest Pamant, pentru ca Gaia pleaca. Nu maine, ci pleaca. Oamenii trebuie sa isi ia responsabilitatea pentru acest Pamant.

Nu ca aceasta scurgere a fost planificata, dar aproape ca nu se putea altfel decat sa ia loc. Asa ca noi am facut niste potentializare – David a mentionat asta azi – ce s-a intamplat? Ei bine, ei au trecut prin tot felul de incercari si probleme ca sa o opreasca. Nu s-a putut opri. De ce? Pentru ca a existat asa de multa dorinta ca lumea sa auda despre aceasta incurcatura, iar aceasta incurcatura a adus la suprafata alte sub-incurcaturi – incurcaturi politice, financiare, guvernamentale. Aceste tipuri de lucruri vor continua sa se intample, in special in urmatorii ani, pentru a aduce asta in constiinta.

Cu astea fiind spuse, noi am potentializat. Nu am impus o anumita agenda asupra restului lumii sau asupra unei companii de petrol sau asupra unei parti geografice din lume. Noi am potentializat. Ceea ce am facut este, am putea spune, ca am presarat putin praf de zana pe toate potentialele transformarii si transmutarii alchimiei. Am presarat praf de alchimie pe potentiale care pur si simplu nu erau vazute de unele fiinte cu ochii inchisi.

L-am presarat, iar acesta a ajutat sa le aduca la lumina. Acum, noi nu a trebuit sa alegem ceva. Noi doar am adus asta in atentie, in constiinta, iar apoi am plecat de la asta. Am lasat-o sa fie. Noi ne-am imaginat. Voi ati fost stralucitori. Ati fost stralucitori. De fapt, eu am presupus ca multi dintre voi veti incerca sa va impuneti vointa, spunand „Oh, vom salva delfinii, balenele, broastele testoase si tot restul ce ar putea sa fie ranit de aceasta scurgere de petrol”. Lor nu le pasa! Multe dintre ele pleaca, apropo. Multe specii pleaca pentru a fi inlocuite de noi specii. Lor nu le pasa. Aceasta este o agenda umana.

Asadar noi am facut aceasta potentializare, si iata-ne aici, dupa putin timp. Ce s-a intamplat cu petrolul? Ce s-a intamplat cu el? Sta pe fundul oceanului? Au venit extraterestrii si l-au supt? (rasete) Oh, ii voi crea multe probleme lui Cauldre pentru discutiile mele despre extraterestrii. Dar noi vom vorbi foarte intim despre ei. Da, eu am niste opinii foarte concrete.

LINDA: Pe bune.

ADAMUS: Pe bune.

Deci ce s-a intamplat? A fost supt cu aparatele industriale? Nu prea. Nu prea. Nu, nu a fost. S-a evaporat? Conteaza? (Shaumbra spune „Nu”) Nu. Vedeti, mintea vrea sa intre si sa spuna „Ei bine, spune-mi exact ce s-a intamplat”. Va voi spune exact ce s-a intamplat. A fost transmutat. A fost transmutat! Ce altceva mai aveti nevoie sa stiti? Oh da, poate ca ati dori sa primiti ceva date si indicatori, dar in principiu a fost transmutat. O parte din el a fost cules sau curatat. O parte din el se afla in ... Ati observat stirile? Fiecare canal de stiri filmeaza aceeasi zona de plaja de jumatate de mila si face totul sa sune ca si cum intreaga lume este poluata. Dragi Shaumbra, a fost transmutat. A fost alchimizat.

Acum, din punct de vedere ce s-a intamplat? Chiar nu conteaza. Ati putea sa spuneti ca s-a evaporat. Ati putea spune ca o parte este inchegat in unii dintre acesti dispersanti chimici. Ati putea spune ca o parte se afla pe fundul oceanului. Nu conteaza. Nu conteaza. A fost transmutat, si va multumesc ca ati creat unul din potentiale.

Un potential care nu a impus planul vostru pe nimeni, ci un potential care a spus „Buna! Toate resursele umanitatii, toate resursele Pamantului, exista o noua cale minunata de a face asta.” Nici nu aveti nevoie sa stiti care este acea cale stiintifica sau chimica sau matematica. A va imagina potentiale nu inseamna a intra in detalii mentale, nu merge in acest nivel. Nu aveti nevoie. Este foarte obositor, foarte plictisitor. Voi pur si simplu va imaginati. Voi doar potentializati asta, si prin urmare, asa va fi. Probabil ca va va speria de moarte in urmatoarele 6-8 luni, pe masura ce vom vorbi despre a potentializa si cum se poate intampla cu adevarat, cum poate functiona cu adevarat.

Vom face unul chiar acum. Vom face unul mai intai la scara globala, iar apoi vom face unul individual. A potentializa inseamna a va imagina potentialele. Pe masura ce facem unul aici si acum pentru Pamant, pentru umanitate, tineti minte ca nu alegem unul ca sa-l impunem. Noi doar ne imaginam, poate, scenarii mai deschise, mai stralucitoare, mai magice si transformationale pe care mintile umane nu si le pot imagina. Daca ele nu si le pot imagina, de obicei nu apar pe ecranul de radar al potentialelor.

Asadar haideti sa facem o respiratie adanca chiar acum si haideti sa ne imaginam potentialele.

(pauza)

Haideti sa aruncam o privire la care sunt problemele umane acum. Haideti sa ne imaginam un potential ... (pauza) Incerc sa ma gandesc la unul in care vom avem efecte posibil relativ rapide. In regula, haideti sa mergem in domeniul fizicii particulelor. Dar voi nu trebuie sa stiti nimic despre asta. Nu trebuie sa fiti fizicieni.

In acest moment exista o nevoie de a intelege modul in care energia si particulele se misca in si din presupusa realitate. Ele sunt intotdeauna reale; doar ca voi nu le puteti vedea tot timpul. Dar acum ar ajuta la completarea multora dintre intrebarile foarte mari ale stiintei si cosmologiei. Fizica particulelor. Vedeti voi, o particula se poate misca in si din realitate. De fapt poate calatori mari, ceea ce voi ati numi, distante in clipe, instant. Chiar aceasta discutie s-a ivit recent, exista ceva dincolo de viteza luminii? Da, exista, apropo.

Asadar exista multe minti care lucreaza la asta, dar ei se afla foarte mult in mintea lor. Haideti sa ne imaginam ceva mai maret. Ce se afla cu adevarat in inima dinamicii energiei?

Nu trebuie sa stiti nimic despre chimie sau matematica sau fizica sau orice altceva. Si da fapt unele dintre marii inventatori, unele dintre marile minti de fapt nu stiu mare lucru despre asta, dar isi pot imagina.

Haideti sa facem o respiratie adanca si haideti sa ne imaginam noi si marete potentiale pentru fizica particulelor, pentru miscarea energiei, cum functioneaza cu adevarat. Faceti o respiratie adanca.

(pauza lunga)

Este acolo. Doar nu a fost recunoscut. Este aproape ca si cum aceste raspunsuri noi si avansate pur si simplu au stat in amorteala, asteptand ca cineva sa admita ca este cu adevarat uimitor, cu adevarat stralucitor, felul in care energia se misca si curge si felul in care apoi particulele se misca in si din diferite dimensiuni, diferite structuri ale realitatilor sau diferite capsule de potentiale.

Okay, am terminat. Acum, eu as verifica stirile din cand in cand. S-ar putea sa vedeti vreo mare descoperire in fizica particulelor. Este asa de usor.

 

A O Face Personal

Acum, in continuare haideti sa o ducem la un nivel personal. Haideti sa o ducem la un nivel personal.

Potentiale. Asta devine greu pentru ca noi avem toate aceste ... eu vad potentiale ca o multime de mingi, milioane, miliarde, fiecare reprezentand diferite potentiale, si ele toate pot sa functioneze in cai diferite, una cu alta. Puteti sa combinati potentiale. Puteti sa le segmentati. Puteti sa alegeti pe care le vreti. Iar mintea spune „Ei bine, cum functioneaza toata aceasta treaba? Si cum deslusim asta?” Voi nu o faceti. O experimentati. Mergeti dincolo de acea minte. Mergeti dincolo de curgerea liniara sau orizontala, iar acum ati mers in aceasta noua (verticala) forma. Exista toate aceste potentiale pentru viata voastra.

Am pus intrebarea de mult timp, v-am enervat pe unii dintre voi, ce vreti? Am intrebat pentru ca v-am condus pana in acest moment. Ce vreti? Iar daca voi nu potentiati, daca nu va imaginati, iar apoi pentru voi ca indivizi, daca nu alegeti ceva sau cel putin sa va conectati cu asta – da, haideti nici sa nu mai folosim cuvantul a alege – sa va conectati cu acel potential care v-ar placea cu adevarat, asta trece neobservata. Totul este acolo. Bogatiile, daca astea sunt importante pentru voi. Iluminare spirituala, daca asta este importanta.

Am vorbit recent cu un grup din Salzburg si le-am pus aceeasi intrebare. Ce vreti? Ce vreti? Multe raspunsuri diferite, unele dragute. Eu le-am spus ce as vrea eu daca eram in locul lor, ceea ce nu sunt, pentru ca Eu Sunt Ceea Ce Sunt. Daca as avea multe lucruri din care sa aleg, toate aceste diferite lucruri, ce as alege acum? La ce va ganditi, o vacanta? (chicoteste)

SHAUMBRA: Un pahar cu vin.

ADAMUS: Un pahar cu vin. Asta e usor. Eu voi manifesta asta. Claritate. Claritate! Mie nu imi pasa de bogatii sau nici voua nu ar trebui. Ele sunt acolo, dar daca nu sunteti clari, nu veti stii niciodata ca sunt acolo. Iluminare. Voi deja sunteti iluminati, voi doar nu sunteti clari in legatura cu asta. (rasete)

Totul este acolo. Fiecare potential. Este vorba despre a fi clari.

Asadar iata-va aici, in acest punct din viata voastra, mergand prin asta, mergand mai departe, oricum vreti sa o numiti. Nu mai sunteti doar in asteptarea acestui lucru, doar pe punctul de a face. Voi sunteti la limita. Voi ati terminat cu a fi pe punctul de a face! Voi sunteti aici. Ce vreti? (cineva spune „claritate”) Asta e alegerea mea. Nu puteti sa aveti asta. (rasete) Ce vreti pentru voi?

Dati-mi voie sa pun o ... mai avem 9 minute ca voi sa faceti alegerea vietii voastre.

LINDA: Esti atent la timp?

ADAMUS: Da. Am o intalnire.

LINDA: Oh! Woo!

ADAMUS: Va voi povesti mai tarziu.

LINDA: Cu tine insuti?

ADAMUS: Oh, nu. Eu am multe cereri.

Deci, dragi Shaumbra. (scurta pauza) Dragi Shaumbra, unde ramasesem. Ma gandesc la intalnirea mea acum. (rasete) Voi face ceva manifestare in realitatea fizica la noapte, daca intelegeti ce vreau sa spun. (mai multe rasete)

Asadar acestea sunt lucruri care ... da, claritate, multumesc. Eu cer propria mea claritate! Exista 3 lucruri pe care chiar nu puteti sa le luati cu voi, apropo, in asta, iar unii dintre voi veti incerca. Acesta este punctul in care va deveni cu putine zgarieturi, putin mai greu.

Trei lucruri. Numarul unu – le voi nota. 3 lucruri pe care sa nu le aduceti in trezirea voastra.

Numarul unul. Ati putea probabil sa ghiciti asta – indoiala. Nu functioneaza prea bine in constiinta avansata. Chiar nu functioneaza. Este un joc stupid. Indoiala este un lucru al Vechii Energii vibrationale. „Ma voi onora pe mine insumi, ma voi indoi de mine. Ma voi onora, ma voi indoi. Ma iubeste, ma uraste.” Voi ati folosit asta cumva ca pe un joc, cumva pentru a tine lucrurile in miscare, dar indoiala nu arata prea bine in Noua Energie. Va fi data afara. Va fi respinsa, iar apoi veti spune „Vezi, am stiut ca am facut ceva gresit”. Este o profetie care se auto-implineste. Nu are nici un sens, nu exista nici un rezultat in a va indoi de voi, in afara de doar indoiala continua. Asa ca mergeti dincolo de indoiala. Efectiv. Este poate unul dintre cele mai importante lucruri pe care pot sa vi le transmit. Indoiala nu functioneaza.

Strans legata de asta – makyo nu functioneaza prea bine. Makyo. Makyo. Rahat spiritual. De ce au oamenii – de ce aveti unii dintre voi – makyo? Pentru ca va indoiti de voi. Stiti ce faceti cand va indoiti de voi insiva? Inventati tot acest rahat. Veniti cu toate aceste cliseuri si aceste mici proverbe si aceste mici ... Ei bine, asta e rahat! Si va spuneti voua insiva ca sunteti spirituali. Nu sunteti!

A fi spiritual e de domeniul trecutului. Cu adevarat este. A fost doar o scuza proasta pentru ca erati in mintea voastra si sa va faceti pe voi sa pareti mai buni decat toti ceilalti, pentru ca in cele din urma v-ati indoit de voi cu adevarat. Nu va sta bine cu asta.

Eu mi-am facut plinul de-a lungul vietilor de lideri spirituali, de masturbare spirituala, de indrumari spirituale gresite. De ce nu spune cineva la toata lumea, pur si simplu, ca voi sunteti Dumnezeu de asemenea? Asta e tot. Punct. Gata. Voi sunteti. Voi stiti asta.

Si asta devine mentala. Devine cu adevarat un lucru al mintii, aceasta intreaga calatorie spirituala, iar mintea o transforma in vreun mare mister. Nu este. Nu este. Misterul este simplitate, de fapt. Dumnezeu este simplu. Dumnezeu este pur. Nimic nu este complex in legatura cu Dumnezeu. Intr-o zi veti spune „Oh Adamus, mi-ai spus asta cu multi ani in urma in Coal Creek Canyon. Nu aveam nici o idee despre ce vorbeai. Acum am inteles”. Simplitate. Asta este Dumnezeu. Despre asta e vorba.

Asadar nu puteti sa luati indoiala. Nu puteti sa luati makyo, iar eu voi lasa pana aici pentru acum. Fara 3 lucruri.

LINDA: Ah, haide.

ADAMUS: Nu, nu, nu. Doar doua. Acestea sunt ... mi-ar placea ca voi sa fiti cu adevarat cu acestea.

Asadar haideti sa mergem in potentiale – potentialele voastre. Nu eu le-am creat. Dumnezeu nu le-a creat. Kuthumi in mod sigur nu a facut-o. Acestea sunt toate potentialele voastre. Undeva de-a lungul drumului, o dinamica din adancul fiintei voastre a creat aceste balonase.

Voi face inca o remarca legata de asta. Cand ati parasit Zidul de Foc, cand ati parasit raiul, Tot Ceea Ce Este, oricum vreti sa il numiti; cand ati plecat ca sa deveniti o fiinta pur suverana, pe masura ce ati trecut prin Zidul de Foc, voi v-ati imaginat si am experimentat toate potentialele a tot ce s-ar fi putut vreodata sa vi se intample in afara Acasei – in afara Acasei, in afara Primului Cerc. De asta s-a simtit asa de crancen. V-ati simtit ca erati rupti in miliarde de bucati, pentru ca voi deodata experimentati totul, fiecare potential ce urma vreodata sa fie. Fiecare variatie, fiecare repetare – potentialul fie ca veti spune da, fie ca nu, la orice moment, potentialul de a face o respiratie sau nu – ati experimentat toate acestea cand ati trecut prin Zidul de Foc.

Ei bine, poate nu chiar totul. Ati experimentat totul pana in acest moment.

Ce se intampla acum, iar asta va fi un mare factor pentru voi, este faptul ca deodata voi ati realizat ca nu ati fi putut sa experimentati toate potentialele pentru tot ce urma sa fie, pentru ca ati fi ajuns la un punct – haide sa spunem ca este punctul de contopire a lui Eu Sunt si a Noii Energii – in care exista potentiale pe care voi le-ati fi putut vreodata sa le imaginati voi sau Dumnezeu, vreodata. Potentiale nou noute care nu au mai existat. A trebuit sa va destructurati ca sa faceti loc la unele dintre aceste potentiale care nu au fost niciodata imaginate, nici macar in inima inimilor lui Dumnezeu.

Whew! Ar trebuie sa ne oprim aici, dar mai avem un minut.

Faceti o respiratie adanca si simtiti si imaginati-va potentialele Eu Sunt-ului vostru – fiecare potential care a fost vreodata scris si fiecare potential din acest moment inainte – pentru voi. Nu in vreun loc indepartat, ci chiar aici. Chiar aici in aceasta creatie uimitoare numita voi. In aceasta uimitoare creatie a umanului si a divinului, lucrul pe care Extra-terestrii ar vrea sa-l aiba foarte tare, dar este al votru; lucrul care le-ar face sa le ploua in gura, daca l-ar avea, a avea – a fi om, a fi divin, a fi foarte real, a avea o minte, a intelege cu adevarat existenta lui Eu Sunt.

Imaginati-va fiecare potential. Pur si simplu simtiti in asta.

Eu Sunt Ceea Ce Sunt, si prin a face asta, sa stiti ca totul este bine in toata creatia, si tocmai ce a devenit putin mai bine.

Adios!