MATERIALELE CERCULUI CRIMSON
Seria (URMEAZA):
SHOUD 3: "AHMYO" – Cu Adamus, transmis de Geoffrey Hoppe
Prezentat Cercului Crimson in data de 2 OCTOMBRIE 2010
www.crimsoncircle.com; www.shaumbra-in-hd.ro;

Traducerea: Cosmina

Eu sunt Ceea ce Sunt, Adamus al Domeniului Suveran. Bine ati venit la intalnirile noastre, dragi Shaumbra, si eu nu ma voi scuza ca am schimbat programul. (Adamus si-a inceput mesajul inainte de segmentul dedicat lui Geoffrey si Linda) Cred ca am vorbit in ultima noastra intalnire ca  sa va asteptati la neasteptat. (rasete) Multumesc! (ia esarfa cuiva)

Asteptati-va la schimbari si la surprize. Dar astazi de fapt este un motiv valid. Se intampla multe in lume, daca nu ati observat. Chiar daca nu mai cititi ziarele, chiar daca nu va mai uitati la stiri, ar trebui sa puteti sa simtiti. Tensiune, presiune, rezistenta, drama – oh, si asta e doar viata voastra. (rasete) Restul lumii trece prin schimbari extreme. Si apropo de asta, am o intalnire curand, si am vrut sa vin mai devreme ca sa le pot face pe amandoua. Poate ca depinde de cum or sa se desfasoare lucrurile, veti citi despre asta in ziare sau la stiri, daca faceti asta, sau veti auzi de asta mai tarziu. Am o intalnire foarte urgenta pentru….(face o respiratie profunda) Mari schimbari se petrec.

Asa ca am venit mai devreme. Oh, slideurile pot astepta. Chiar vrea cineva sa le vada? (cateva raspunsuri din audienta)

LINDA: Da!

ADAMUS: Da, absolut. (rasete)

LINDA: Da.

ADAMUS: Apropo de asta, aceasta lume se schimba asa de rapid, si asta este un lucru bun. E un lucru bun. Ati cerut asta de foarte mult timp. Vieti intregi de cand spuneti, “Aleg schimbare.” Vieti intregi de lucru cu facilitarea schimbarii in lume care se intampla chiar acum.

(cineva intra in camera) Nu ai primit mesajul, Ursule care razi? E-mailul - acel e-mail celest – “ Incepem devreme astazi!” Grabeste-te. Foloseste toaleta. Intoarce-te. (rasete)

 

Sunt doua dinamici foarte puternice care se intampla aici. Ce pantofi draguti. (unui membru al audientei) Ce pantofi draguti. Ce bine ar fi daca Cauldre ar invata sa se imbrace altfel decat ca un cawboy austriac. (multe rasete)

Grupuri si dinamici pe Pamant

Deci, doua schimbari majore care se intampla in lume chiar acum si care afecteaza totul. Una, exista un grup de oameni, conectati in guverne, afaceri si locuri de influenta si putere, care considera ca oamenii nu pot sa-si aiba singuri de grija, ca omul obisnuit nu poate fi responsabil de propriile ganduri sau actiuni sau fapte. Ei cred ca oamenii au nevoie de un fel de ghidare de la guverne, de la biserici, de la alte lucruri. Ei nu cred ca oamenii sunt prin natura inteligenti, buni, onorabili. Ei cred ca Umanitatea este inca, oh, in propriul Ev Intunecat. Ei cred ca oamenii lasati pe cont propriu vor distruge Pamantul prin razboi, prin poluare, prin coruptie.

Shaumbra, sunteti parte din acel grup? (audienta raspunde la unison, NU!) Nu, nu, nu. De fapt, asta va fi o experienta interesanta in urmatorii ani, pentru ca acest grup care crede, crede cu adevarat, ca oamenii nu pot fi responsabili pentru ei insisi. Nu li se poate da putere sau bani sau putere de decizie sau orice de genul asta. Este acest grup care crede ca oamenilor trebuie sa li se zica ce sa faca.

O fac sub stindardul divinitatii, al tarii, al familiei, si ei practic nu cred, Diane, cu tu esti Dumnezeu de asemenea. Ei cred ca fara legi si reguli tu te vei distruge pe tine. Asa ca ei cred totodata ca iti fac o favoare, vedeti voi.

Mai este un alt grup de oameni pe Pamant carora nu le pasa, pur si simplu. (Cineva chicoteste tare) Multumesc. Ma voi uita la tine cand vreau sa rad. (rasete) Si un grup de oameni ca voi care stiu, care cred cu adevarat ca oamenii sunt buni, din natura. Inca lucrand la probleme si karma, inca atrasi sau dependenti de karma, dar daca li se da putere de alegere, daca li se da voie divina, se vor ridica ocaziei. Oh, poate mai trec prin haos. Mai trec prin niste crize sa ajunga acolo, dar in ultima instanta, vor face alegerea care este cea mai potrivita pentru ei si in ultima instanta, orice este bine pentru tine este bine pentru lume.

Asa ca aveti aceasta dinamica interesanta. Exista oameni foarte pasionati, cu adevarat pasionati, cand vine vorba de a crede ca oamenii inca au nevoie sa fie controlati, in a crede ca oamenii vor distruge mediul inconjurator, vor distruge economia, vor distruge totul din jurul lor. Ei se lupta mult, sa lupta foarte mult, pentru control – controlul asupra vietii voaste –dar ei o fac, asta cred ei, din bunatate.

Puteti vedea dinamicile, puteti vedea asta in politica si in special in religie. Ce religie astazi, cu adevarat ce religie din ziua de astazi crede ca voi sunteti Dumnezeu de asemenea? Sa creada ca puteti sa va descurcati cu cantitati uriase de energie care intra, sa va descurcati cu a face alegeri in viata voastra, ca va puteti descurca cu voi insiva? Si noi stim, Kerri, ca tu poti. Ca poti.

Haideti sa respiram cu asta.

Asta este una din fortele rezistente…multumesc. (innapoiaza esarfa) Da. Am infuzat-o cu energia mea si dragostea mea. Da.

Asadar, o alta dinamica, foarte foarte similara, o alta dinamica este grupul de oameni de pe Pamant care nu vor sa se schimbe. Daca ar fi ceva ei ar dori sa se intoarca la vechile cai, si voi stiti ca nu puteti. (pauza in timp ce bea ceva si mascheaza o expresie de scarba)

LINDA: Ce ai vrea? Ce ti-ar placea?

ADAMUS: Am crezut ca poate este cafea. Dar ei nu vor sa se schimbe. Le este frica de schimbare. Ei cred ca schimbarea are cu ea ceva malefic, tine ceva necunoscut. Schimbarea este nedumnezeiasca. Asa ca ei tin ca lucrurile sa se intoarca la ceea ce ei numesc timpuri simple. Si ele nu erau mai simple. Doar aminti-va cateva vieti trecute si cat de ne-simple erau, cat de inconstiente erau acele vieti.

Dar ei vor sa se intoarca. Ei vor sa se intoarca cam pe la, oh, undeva intre anii 1400-2000. Inapoi la zilele bune de demult! (rasete) Da, inapoi in desert. Asa ca ei fac tot ceea ce pot din punctul constiintei de masa, pentru a rezista schimbarii.

Sunt altii care stiu ca schimbarea este inevitabila. Se va intampla, intr-un fel sau in altul. Sunt unii care inteleg ce frumos este sa schimbi.

Va suparti daca apas pe niste butoane? (inspecteaza echipamentul electronic din spatele camerei) Wow. Asa de uimitor.

Deci astea sunt dinamicile pe care le-ati simtit in jurul vostru in viata voastra. Simtiti acea constiinta de masa, parte din ea, care nu crede ca puteti fi responsabili. Parte din ea nu vrea sa se schimbe, iar asta cauzeaza cateva, ei bine, conflicte uriase, conflicte cu care voi lucra mai tarziu. Si poate, doar poate, ati vrea sa veniti cu mine mai tarziu. Ati vrea asta? (audienta raspunde, Da)

LINDA: Da-mi mai multe detalii mai intai. (multe rasete)

ADAMUS: Va zic ca este foarte interesant, energie inalta, multa drama, multa pasiune, multa dualitate, toate amestecate cu ceva intriga si conspiratie.

LINDA: O sa astept raportul tau. (multe rasete)

ADAMUS: Nu trebuie sa va luati corpul acolo. De asta va este de fapt frica – ca ceva v-ar putea rani corpul fizic. Nu va ingrijorati de constiinta voastra. Stiti ca este rezistenta si foarte flexibila. Nu va ingrijorati de a merge acolo in spirit si sa stati pe acolo sa observati ce se intampla. Nu va este frica de, sa zicem, sa intram in conflict- se va intampla mai tarziu, astazi, pe undeva maine – haide sa mergem acolo in spirit, cu constinta si haide sa nu alegem cui tinem parte, chiar daca este destul de amuzant cateodata. Haide sa nu incercam sa fortam rezultatul, desi ar putea sa implice – faceti o respiratie adanca – vieti umane si proprietati. Haide sa mergem acolo si sa aducem mari potentiale, potentiale care nu sunt inca realizate acum de partile implicate. Vedeti voi, asta este ce face un adevarat lucrator al schimbarii, asta este cu adevarat ce spiritul face.
Vedeti voi, asta este ceva ce Spiritul-cel mare, cel etern- nu poate face asa cum o puteti face voi, fie ca credeti sau nu. Spiritul este acolo tot timpul, dar Spiritul nu poate merge acolo sa aduca noi potentiale. Cu adevarat se face de cineva care este in forma umana, constient si care sa inteleaga cum se extinde energia si are cel mai mare nivel de constiinta sa aduca noi potentiale, chiar mai marete decat cele ale ingerilor. Fiintele angelice sunt cam eterice. Sunt cam non solide. Dar un om care isi expansioneaza energia in situatii ca astea poate aduce mai multe potentiale decat oricine altcineva.Asa ca haide sa facem asta dupa ce mergem prin slideuri astazi, dupa ce se termina intalnirea.

Oh, apropo, scuze ca ati pierdut apelul ca vom incepe mai devreme astazi. Nu tu, Larry. (el vorbeste cu Larry in camera) Cei care sunt…haide sa mergem aici (in alta camera). Scuze ca ati pierdut apelul. Am inceput mai devreme astazi. Daca sunteti tristi ca ati pierdut slide-urile, le vom face mai tarziu. Dar acum transmit un mesaj. Multumesc.

Asa ca haide sa mergem acolo mai tarziu. Acum, va va afecta, sau mai bine zis, cum va va afecta cand veti merge acolo? Ei probabil ca veti simti tensiunea. Probabil veti simti o cantitate masiva de energie gata sa clacheze. Nu va va rani corpul, sau nu are de ce. Ati putea sa simtiti ceva anxietate, dar, ei bine, ati avut-o inainte de a veni astazi aici. (rasete) O sa cada drobul de sare, va tot intrebati voi de ceva zile, “Ce se intampla?” Vom vorbi despre asta intr-un minut.

Deci, dragi Shaumbra, haide sa calatorim mai tarziu.

Ce alegi?

Mai departe. Luna trecuta am vorbit despre aceasta mare intrebare care va tot vine dupa intalnirea noastra – marea intrebare fiind marea dilema prin care treceti: Vreau eu sa stau pe acest Pamant? Ei bine nu vreti moarte fizica dureroasa, dar daca at putea sa va plesniti degetele si whshht! Sa fiti pe partea cealalta, ati face-o? Fara durere. Fara parti lasate in urma. Daca ati putea sa va intoarceti pe partea cealalta asa pur si simplu, ati face-o? (cativa din audienta zic Nu)

Ziceti voi nu, dar ce spuneti de doua treimi din Shaumbra care la tema data, sa fie in prezenta intrebarii in saptamanile care au urmat intalnirii noastre, doua treimi inca nu stiu ce vor sa faca, inca amana si amana, inca trec prin scenariul mental oribil, “Pe o coloana voi scrie de ce as sta, si pe cealalta voi scrie de ce ar trebui sa plec.” Si ceea ce se intampla de fapt este ca energia lor devine foarte intepenita, foarte sufocata. Si cand le reamintesc asta, asa cum am mai facut-o, ca este timpul sa faca o alegere, vin cu fiecare scuza ca la carte. Fiecare scuza. Chiar creaza drama in vietile lor care este nenecesara ca sa evite raspunsul la intrebare. Ei sunt in acea zona de mijloc. Nu este nici macar o zona de nimic, pentru ca puteti alege nimicul. Dar ei aleg golul. Ei aleg, ei bine, frustrarea.

Cealalta parte a intrebarii care a fost postata inainte de ultima noastra intalnire a fost, daca vreti sa stati, ce veti face? Ce veti face? Ei bine, asta este o intrebare dificila si frustranta. “Nu stiu. Ce vrea Spiritul ca eu sa fac?” Stati si ganditi-va la ce vreti sa faceti. Asta vrea Spiritul.

Cativa dintre voi au devenit foarte mentali in legatura cu intrebarea asta. Ati inceput sa va intoarceti in experiente trecute, ce s-a simtit bine, ce nu. Mica chesie aici este ca e imposibil sa raspunzi la acea intrebare, pentru ca este disponibil pentru voi in campul de potentiale nu este nimic din ce mintea ar putea intelege. Dar totusi ati simtit. Totusi ati simtit “Este ceva de facut pentru mine. Este ceva ce nu trebuie sa fac pentru umanitate, ci pentru mine. Nu trebuie sa o fac pentru aspectele mele. O fac pentru mine.” Ati simtit, dar cand ati incercat sa articulati, sa puneti in cuvinte, v-a scapat. Asta este foarte, foarte natural.

Aveti incredere in acel sentiment. Nu trebuie sa definiti. Nu trebuie sa puteti sa scrieti pe o foaie de hartie exact ceea ce ati vrea sa faceti. Intrati in acele simtiri. Ceva ce este implinitor, ceva ce este amuzant, ceva ce este eliberator – poate asta vreti sa faceti. Si nu am intrebat ce job vreti. Poate nu veti vrea un job. Stiti voi, puteti sa supravietuiti fara job. Chiar puteti. Intrebati-o pe Aandrah, pe On –Norma, Garret. Intrebati-i pe multi altii care nu mai sunt in vechea lume, in vechea constiinta a jobului. Puteti sa supravietuiti in afara ei. Absolut. Asta numim noi fiinta suverana.

LINDA: Dar unii oameni spun ca asta inseamna sa nu faci nimic.

ADAMUS: Daca alegi sa faci nimic, in regula. In regula. Daca incetezi sa mai fii mental in legatura cu ce sa faci si sa intri in simtire, subit veti realiza ca Spiritul iubeste sa se expansioneze. Spiritul vostru iubeste sa interactioneze. Spiritul intr-o stare plictisita, neutra devine foarte exasperat. Spiritul vrea sa se expansioneze si sa se exprime. Voi nota asta. Ati auzit de asta inainte, dar voi alegeti sa uitati. Spiritul vrea se expansioneze, intotdeauna, intotdeauna.

Ati vazut povestea. Spiritul nu poate sa se intoarca, cu adevarat, si nici nu vrea. Spiritul nu vrea sa nu faca nimic, pentru ca in esenta Spiritul, in esentia voastra, este vorba despre bucuria vietii, bucurie absoluta de expansionare sa afle, “Ce urmeaza? Ce pot creea?” Spiritului nu-I place sa fie intepenit. Asa ca chiar daca incerci sa faci nimic si incerci doar sa lenevesti acasa, aproape ca nu poti. O sa va innebuniti mai intai.O sa va innebuniti, si apoi veti incepe sa intrat in hiperanaliza voastra, si veti intra in multa procesare mentala si apoi veti avea o cadere nervoasa, dar macar faceti ceva! (rasete) Si nu zic asta doar sa…ei bine, cu putin umor, dar chiar este ceva. Asta este experienta de a te innebuni.

Spiritul mai vrea sa se exprime. Cand va treziti dimineata si totul pare perfect si nu va pasa de lume, este o zi minunata, restul familiei este plecata, aveti ziua pentru voi, si va simtiti coplesiti de bucurie, ce faceti? Cantati, va plimbati sau respirati, dar vreti sa exprimati asta cumva. Asa este Spiritul. Bucuria expansiunii care conduce la bucuria exprimarii.Asa ca, draga mea, ar fi foarte greu – incercati – ar fi foarte dificil sa nu faci nimic. Cand este ultima oara cand nu ai facut nimic?

LINDA: Acum doua secunde.

ADAMUS: Ah, nu, nu. Nu pentru ca te distragi aici (arata spre cap) si de aici, din inima, bineinteles, ma iubesti de nu mai poti. Asa ca asta inseamna sa faci ceva. (multe rasete)

Deci, dragii mei prieteni, unde am ramas? M-am indepartat de la subiect. Deci, experienta si expansiune.


A avea incredere in voi

Deci, multe se intampla acum. Vreau sa ma concentrez asupra unui lucru astazi – foarte foarte important. Putem spune ca facem urmatorul pas. Asta va conduce si in experienta de grup de mai tarziu.

Voi pune o intrebare iar Linda din Eesa va fugi cu microfonul.

LINDA: Placerea mea.

ADAMUS: Pregatita?

LINDA: Da domnule.

ADAMUS: Pentru grupul de aici, va voi intreba, care este nivelul de incredere in voi insiva de la o scara de la 1 la 10? 10 fiind cel mai mare – incredere neconditionata; 1 inseamna ca mai bine va ascundeti in dulap. Simiti. Faceti o respiratie adanca, simtiti. Nu exista raspunsuri gresite. Nu exista raspunsuri corecte. Voluntari, Linda.

LINDA: Ah voluntari. Aici,chiar aici.

ADAMUS: Voluntari. (rasete) Nivelul de incredere in tine.

GAIL: Ar trebui sa ma ridic?

LINDA: Fa ceea ce doresti.

ADAMUS: Haide

GAIL: O sa ma ridic. Am stiut ca o sa te iei de mine. Chiar depinde de punctul in care sunt, ce parte…

ADAMUS: Ah, respira adanc.

GAIL: Va rog sa respirati toti cu mine.

ADAMUS: Da. Nivelul de incredere in tine.

GAIL: In aceasta luna cam 1/2.

ADAMUS: 1 si jumate. Bun. Multumesc pentru onestitate.

GAIL: Mda.

ADAMUS: Da, si ce ai zice acum?

GAIL: Acum as zice, 8, 9.

ADAMUS: Asta este bine. Bun. Media este de 2.2. (rasete)

GAIL: Da, ceva de genul asta.

ADAMUS: Da. Da, si asta este bine de recunoscut. Multumesc pentru sinceritate. Vom schimba asta astazi. Vom schimba asta. Tu o vei schimba.

Urmatorul. Nivelul de incredere in voi de acum.

MICHELLE: 5.

ADAMUS: Daca ai vrea te rog sa te ridici. Da?

MICHELLE: Un 5.

ADAMUS: 5. Un 5. Deci, as putea sa fiu personal cu tine?

MICHELLE: Sigur.

ADAMUS: Sigur. Oh, te-am auzit zicand, “Oh-h-h!” (rasete)

MICHELLE: Sigur.

ADAMUS: Oh-h sigur! Ce nu ai incredere in legatura cu tine? Si apoi voi da eu raspunsul.

MICHELLE: Cand simt am incredere in mine, realizez ca nu este total acolo.

ADAMUS: Da. Ce anume nu ai incredere la tine?

MICHELLE: Ca pot intotdeauna sa fac lucurile bine.

ADAMUS: Bine. Deci, daca as putea.

MICHELLE: Da.

ADAMUS: A face alegerea gresita; a avea incredere in corp – problema, problema, problema; si incredere in credintele tale – problema, problema, problema. Si pentru toata lumea, probabil ca aveti si voi asta. Deci multumesc.

Este aceasta frica, cand ajungeti in acest punct al evolutiei, de a face o alegere gresita.

Doamne, cate vieti aveti – 1000, 1400, 1800? Nu vreti sa faceti marea greseala acum prin a face alegerea nepotrivita! (rasete) Sa va trimita inapoi la prima viata. Sa va intoarca inapoi in Lemuria, si daca sunteti norocosi, in Atlantida. Deci nu vreti sa faceti algerile gresite.
(ia de pe masa o copie a studiului personal A trai Interdimensional) Ah, program excelent pentru cei care sunt interesati de expansiunea multidimensionala. Multumesc. Eu l-am facut. (raseste)

A avea incredere in corpul vostru. Ati avut vieti- fiecare dintre voi-vieti in conflict cu corpul vostru. Corpul este cel care va tine in viata. Pe el sunteti suparati. Asta a fost amuzant. (rasete)

Intr-un fel, va varsati supararea tuturor problemelor pe Pamant pe corpul vostru. Daca nu ar fi fost al naibii corp, nu ar trebui sa va ingrijorati. Vom face o mica calatorie mai tarziu astazi, si unii dintre voi imediat simt putin frica – “Ce se va intampla?” Ei bine, cand am zis ca nu aveti de ce sa va ingrijorati, nimic nu se va intampla corpului vostru, ziceti, “Ok atunci pot sa fac orice.” Deci, problema e cu corpul vostru. Problema cu credintele voastre.

Fiecare dintre voi aici si cei care vin mai tarziu la transmisia noastra, (vorbeste din nou in camera) Sunt Adamus. Ati venit tarziu. (ceva rasete) Nu este Geoffrey, nu. El nu ar arata niciodata asa de bine. (rasete in timp ce pozeaza) Multumesc.

Asa ca, increderea in credintele voastre. Ati fost implicati in cine stie cate religii, organizatii de tip spiritual. V-ati adancit in credinte. Cu credinte. Si sistemele de credinta sunt amuzante. Sunt foarte amuzante, asa cum a te juca este amuzant, daca intelegeti ce faceti. Dar daca uitati de ce interpretati si va luati in serios si credeti ca este real, atunci nu mai este amuzant. Daca va luati sistemele de credinta in serios va durea. Veti deveni intepeniti, si cumva va trebui sa iesiti din acele sisteme de credinta.

Credintele nu sunt rele. As vrea sa clarific asta. Nu este nimic in neregula cu ele atat timp ca intelegeti ca le-ati creat si ca le puteti decrea in orice moment. Atat timp cat intelegeti ca credintele au scop temporar, dar nu sa nu va blocati in ele. Cati dintre voi  -nu trebuie sa raspundeti la asta cu voce tare – dar cati dintre voi ati crezut in iad pentru multe vieti? V-ati blocat in asta. Jumatate din vietile voastre ati fugit de iad. Nu ati avut o experienta completa in acele vieti pentru ca fugeati de acest sistem de credinta – iad. V-a speriat al dracului de mult. (ceva rasete) Multumesc.

Urmatorul. Urmatorul. In increderea in voi insiva, pe o scara de 1 la 10, unde va aflati?

KAREN: 7 sau 8 in ultimele zile.

ADAMUS: 7 sau 8. Dar per total? Haide sa zicem in ultmii doi ani.

KAREN: Sus si jos. Sus si jos.

ADAMUS: Fa-o o medie.

KAREN: Oh, poate 5, in medie.

ADAMUS: 4 sau 5. Ok. Bun.

KAREN: Dar cateodata am multa si cateodata putina.

ADAMUS: Da, dar ala este efectul rollecoaster-ului. Este parte din efectul trezirii spirituale. Si care erau problemele de incredere?

KAREN: Cand ma puteam auzi inaintru, aveam incredere in mine si mergeam pana sus.

ADAMUS: Nu e ce am intrebat. Care erau – doar fa o respiratie adanca – ce anume a cauzat sa nu mai ai incredere in tine? Este asa de evident. Ah, si acum te gandesti. Nu simti.

KAREN: Probabil increderea in uman.

ADAMUS: Acum o sa iti dau raspunsul corect. Ca vei rani pe altcineva. Ai printre cele mai dulci, si mai frumoase dispozitii, dar ai ranit cateva persoane. NU intentionat, nu ai vrut sa faci asta, dar ai ranit pe altii. Si ce faci? Ce faceti oricare dintre voi dupa ce ati ranit pe altii – incluzand omor, torturat, acele lucruri – cand ati ranit cu adevarat pe cineva? (cineva zice “Te simti vinovat/a”)

Vinovatie. Va inchideti. Va retrageti. Va retrageti si ziceti, “Nu voi mai…” Oh nu urati asta- niciodata?” Nu voi mai fi niciodata in postura de rani pe cineva” pentru ca ati avut, si inca aveti, anumite puteri, minunate talente care sunt neexprimate chiar acum, pentru ca le asociati cu a ii rani pe ceilalti.

Si nu va invinovatesc ca nu vreti sa raniti pe altii. Intr-o modalitate teoretica-scuze Pete- filozofica, nu ii poti rani pe ceilalti cu adevarat. Intr-o alta modalitate a Noii Energii – scuze, Bonnie – intr-o modalitate a Noii Energii, chiar daca ai incerca chiar acum sa ii ranesti pe ceilalti, nu ai putea. NU ai putea. Chiar de ati incerca- sa faceti o alegere constienta, care ar fi foarte ciudata- nu ati putea sa raniti pe cineva acum. Sunteti constienti, conexiunea cu Spiritul vostru nu va permite asta.

Stiind asta, stiind ca nu puteti rani pe nimeni, nu ar aduce asta cu sine multa incredere? Nu am putea sa o ridicam pana la 7?

KAREN: Sigur. Da.

ADAMUS: Absolut. Absolut. Multe talente ai, stiu cine esti. Am mai lucrat impreuna. Stiu ce poti face ca lider si ca persoana creativa. Dar te-ai retras. Nu mai poti rani pe nimeni acum.

Stiu ca asta poate ii incurca pe unii oameni care asculta acum. “Ce vrei sa spui ca nu pot? Nu pot sa ies pe usa acum, sa iau un cutit si sa o iau razna intr-un magazin.” Nu, nu puteti. Nu puteti. Poate altii pot, dar voi nu. Nu pentru ca aveti sisteme de credinta sau ca sunteti foarte morali. Pentru ca acum aveti o constiinta care nu ar permite asta.

Urmatorul. Nivelul de incredere. Da, unde te aflii acum?

PAUL: Probabil 7, 8.

ADAMUS: 7, 8. E destul de jos. In comparatie cu unde ai putea fi. In comparatie cu bucuria pe care ai putea-o avea. Ce te opreste?

PAUL: Merge in sus si in jos depinzand de cat de increzator sunt.

ADAMUS: Da.

PAUL: Si sunt foarte deschis sa aud orice parere, orice alta parere cand nu sunt sigur.

ADAMUS: Si ce te tine de la avea 10? Este asa de evident. Toata lumea stie.

PAUL: Microfonul. (multe rasete si aplauze)

ADAMUS: Asta este buna.

PAUL: Vreau un premiu Adamus.

ADAMUS: Il primesti. Il primesti. Toata lumea care a avut microfonul pana acum primeste un premiu. Dar haide sa continuam cu asta. Da. Da, complimentele mele.

Deci esti un 7 spre 8. Ce sta intre tine si 10? Pentru ca de fapt toata lumea ar trebui sa aiba 10. Si nu voi fi fericit pana nu vei fi de 10.

PAUL: Nu simt despre ce este vorba acum.

ADAMUS: Spune asta din nou. Ridica-te. Ridica-te. Haide. (rasete in timp ce Adamus merge spre Paul care se indeparteaza de el) Haide. Nu iti face griji. Am zis ca nu ai putea sa ranesti pe altul. NU ai scoate un cutit. EU DA! (Adamus ii da o palma, audienta se mira si apoi rade) Dar vreau sa aud cum zici asta din nou. Haide. Nu ai completa….

PAUL: Cunoastere, constienta in constiinta fizica.

ADAMUS: Iata. Poti sa dai microfonul. Asta te tine de la 10- o incredere de nivelul 10 in tine. Scuze de palma. Se va vindeca.

Vreti sa stiti. Vreti sa intelectualizati. Vreti sa vedeti despre ce este vorba, si daca nu puteti, daca nu este procesat prin asta, daca nu are sens, daca nu este evaluat nu o veti face. Si asta va opreste. Asta – asta ma porneste- acea saritura in incredere care merge dincolo de minte, care merge adanc in inima si in simtire, acel “Nu ma intereseaza, nu trebuie sa stiu despre ce este vorba. Nu voi mai procesa aici. NU trebuie sa devin mental. La draci cu analiza, voi trai!” Asta va operste de la 10. Tot restul este in regula.
PAUL: Deci sa iesim din minte?

ADAMUS: Duh!! (rasete) Vreau sa zic da! Da. Nu incerc sa te fac de ras, dar absolut, sa iesi din minte. Inceteaza sa mai analizezi. Uneori e bine, dai drumul la energia mentala. Ai o minte uimitoare, dar ce ar fi daca exista ceva si dincolo de minte? Ce ar fi daca ar fi ceva…Iata. O sa ma adresez mintii cu asta. Minte, ce ar fi daca exista ceva mai mare, mai maret, mai inteligent, sa nu aiba nevoie de chimicale si circuite electrice sa functioneze? Ce ar fi daca ar exista ceva care este asa de maret si este deja acolo? Ce zici de asta?

PAUL: Nu ma indoiesc de asta, dar nu am acces inca la gradul de care am nevoie sa merg dincolo de  8. Uhmm.

LINDA: Sa iau premiul inapoi? (rasete)

ADAMUS: Nu, nu, nu. Este in regula. (rasete) Este in regula. Daca as avea…daca ar fi aici o pisicina cu apa, si daca as avea un corp de channeler putin mai mare, daca as fi ales un channeler ceva mai mare, te-as lua, m-as lupta cu tine in apa si ti-as pune capul sub apa pana in punctul de a muri – sunt genul ala de tip!- cand ai vrea asa de mult sa iei o gura de aer incat ai da renunta la orice. Orice, orice. Si apoi sa iti trag capul din apa si sa te reinvii si sa zici, acum, daca vrei sa stii sa fii tu insuti asa de mult, mergi dincolo de minte asa de mult, incat sa ai atata dorinta pentru asta si atunci ai ajunge acolo. Cu alte cuvinte, nu o vrei suficient de mult.

PAUL: Totusi pot sa simt asta.

ADAMUS: Da! Deci, bun, multumesc. Discutie buna. Si este chiar simplu. Este vorba de a face acel salt pe care nu trebuie sa…Hai sa zic asta altfel. Nimic din chestiile astea nu au sens si nici nu vor avea. Nu iti vei satisface niciodata intelectul uman. Niciodata nu iti vei satisface mintea in legatura cu ce se intampla pe Pamant, niciodata. Nu va avea sens. Date fiind lucrurile, inceteaza sa mai incerci. Inceteaza sa mai incerci.

Ca sa traiesti cu adevarat, nu ai nevoie sa aiba sens.Este in moment. Este spontan. Este o forma de intuitie. Este o forma de gnost. Iar mintea voastra, mintea voastra, domnule, urla zicand, “Scoate-ma afara de aici. Elibereaza-ma de povara de a fi asa de inteligent, sa trebuiasca sa analizez totul. Elibereaza-ma de limitarile mele pentru ca eu, fiecare parte din tine, sa ma pot expansiona si sa cresc, sa ma intind.” Si mintea vrea asta. Asta e chestia. Nu trebuie sa va luptati cu mintea, ea vrea. Dar sunteti asa de programati, atat de hipnotizati – toti – in a crede ca trebuie sa analizati totul. Si nu o veti putea face. Asa ca dati drumul. Distrati-va. Bucurati-va.

PAUL: Multumesc.

ADAMUS: Cu placere. Absolut. Si iti voi da un premiu Adamus in plus. (Linda suspina cand el ia bani din buzunarul lui Cauldre; rasete in timp ce ea incearca sa ia de la el) Acum nu te atinge de channeler! Nu te atinge…asta este jocul. Asta este un joc. Am de ales aici intre banconota lui Cauldre de 1 dolar si una de 100. Pe care o alegi? (pauza in timp ce i-o tine in fata lui Paul) Este asa de dificil?! (multe rasete)

LINDA: Da, pentru ca stie ca privesc!

PAUL:Nu imi e frica. Da. Franklin-ul (bancnota de 100)

ADAMUS: Este a ta. Multumesc. (audienta aplauda) Ca intotdeauna, verifica buzunarele lui Cauldre inainte de o transmisie. Deci…

Si asta este ok. De fapt…de fapt, ai facut 100 de dolari, Cauldre tocmai a facut 1000, si eu sunt etern bogat si nu am nevoie de ei.

PAUL: Oricand vrei! (rasete)

ADAMUS: Absolut! Si shaumbra, ar trebui …

LINDA: Acum da-mi restul din buzunar. (rasete)

ADAMUS: Cauldre nu mai are nimic. Aici sunt doi dolari. Deci, deci….apropo, Shaumbra, este doar o bucata de hartie! El tocmai a luat o bucata de hartie si toata lumea e entuziasmata. Este doar o bucata de hartie. Dar are multa energie in ea.

Acuma, de fapt, vreau sa mergi dincolo de minte si sa o transformi in ceva maret. Cum faci asta? Prin a tine suta de dolari asa- sa o tii sus – sa te holbezi la ea si sa incerci sa o faci intr-una de 1000. NU! O faceti prin a – vom face un exercitiu mai tarziu, vei folosi asta, te rog, pentru exercitiu de mai tarziu – pune la tine in buzunar banii si da-le drumul. Da, bun. Excelent. Bun.

Inca cativa. Nivelul de incredere in voi insiva. Ridicati-va va rog. E mai greu asa, nu?

APRIL: Asa e.

ADAMUS: Oh!

APRIL: As zice 8.

ADAMUS: 8. Asta e bine. Asta e bine. Si ce te opreste …

APRIL: O banconta de 100 de dolari! (multe rasete)

ADAMUS: Stii unde este! Da. Ce te opreste? Te apropii. Ce te poate oprii?

APRIL: Cred ca este frica de…este ori frica de a nu ajunge acolo sau frica de a ajunge acolo. Amandoua. Amandoua.

ADAMUS: Absolut. Absolut, si asta este foarte intelept, si daca as avea bani, ti-as…haide sa vedem daca avem ceva de valoare.

LINDA: Nici macar nu te gandi. (rasete)

ADAMUS: Dar da, iata o situatie neplacuta. Poti sa te asezi. O situatie neplacuta si interesanta. E de ca si cum te apropii asa mult, te apropii de acel  8 sau de acel nivel  9 si apoi zici, “Ei bine, ce ar fi daca merg mai departe? Ce ar fi daca ajung in punctul de incredere totala in mine? Ce se intampla atunci?” Aandrah?

LINDA: Stai, stai, stai, fug cu microfonul. Alerg. Alerg. Alerg, alerg, alerg.

ADAMUS: Cand ajung in acel punct al increderii totale, la ce trebuie sa dea drumul?

AANDRAH: La frica care a fost atat de familara pentru mult timp.

ADAMUS: Obisnuinta.

AANDRAH: Da.

ADAMUS: Si cu asta, jocul.

AANDRAH: Da.

ADAMUS: Jocul. Si ce se intampla? Parte din tine zice, “Ei bine, daca vechea obisnuinta nu mai este acolo si jocul dispare, nu mai am ce face.” Dar vei avea.

AANDRAH: Da.

ADAMUS: Vei avea. Este doar…este ca o stare de vis, un joc care este jucat cu Sinele. Asa ca ajungi la incredere totala, dai drumul la joc. Si parte din tine zice, “Dar daca nu mai am jocuri sa ma joc, de ce as mai sta aici?” Este un joc nou, si nu este un joc al dualitatii. Este o noua bucurie de a fi pe Pamant in corp fizic fara durere, fara intepaturi, fara toate celelalte probleme. Asa ca, bun.

Inca una.

LINDA: Ok. Inca una.

ADAMUS: Si fa-o pe cea corecta. Nu face alegerea gresita aici. (rasete)

LINDA: Pai, am bijuteriile tale, deci suntem toti in siguranta.

ADAMUS: Nu poti face alegerea gresita. Deci, nivelul de incredere in sine?

LITTLE FOX: Pentru nu stu ce motiv tocmai a mai crescut cateva nivele. (rasete) As zice ca se schimba intre 7 si 8.

ADAMUS: 7,8. Ok. Si ce te opreste?

LITTLE FOX: Oh, uit ca este o calatorie si ca trebuie sa ma distrez si sa nu mai fiu serioasa si sa ma gandesc ca, in special acum cu noile potentiale pentru mine insami, sunt in siguranta.

ADAMUS: Mda. Acum pot sa iti dau raspunsul meu?

LITTLE FOX: Sigur.

ADAMUS: A.O.

LITTLE FOX: A.O.

ADAMUS: A.O. – alti oameni.  Nu oameni batrani. Vezi tu, faci munca asta pentru alti oameni. Asta este pasiunea ta. Asta este viata ta. Asta este justificarea ta pentru care stai aici, dragul meu. ‘O fac pentru altii” sau alte variatii sunt “Am copii. Ei…” Iata preferata mea. “Am parinti care sunt bolnavi, si astfel nu pot sa imi iau timp pentru mine pentru ca am grija de ei.” Rahat. Deci Alti Oameni. O faci pentru toti ceilalti. Trebuie sa fii aici sa ii ghidezi pe toti acesti oameni nefericiti prin perioada lor de trezire. Trebuie sa fii aici ca sa ai grija de copii tai, pentru ca, fara tine, bineinteles, s-ar distruge, pentru ca, ei bine, ei nu sunt asa de divini. Evident, trebuie sa aveti grija de altii. Deci, Alti Oameni. Bun. Multumesc.

LINDA: Ultima?

ADAMUS: Tu alegi.

LINDA: Cred ca ar fi dragut daca am asculta-o pe tanara Mackenzie.

ADAMUS: Este alegerea ta. Dar nu mai am alte remarci sa fac fata de nimeni. Continua.

MACKENZIE: Trebuie sa ma ridic?

LINDA: La timp.

ADAMUS: Da, trebuie sa te ridici..

LINDA: Bine ai venit, Mackenzie.

MACKENZIE: Multumesc.

ADAMUS: Pe o scara de 1 la 10.

MACKENZIE: Sincer, as vrea sa zic ca intrebarea…

ADAMUS: Nu, vreau sa ma minti. (rasete)

MACKENZIE: In regula, pot sa fac si asta.

ADAMUS: Nu, hai sa mergem pe sinceritate.

MACKENZIE: Intrebarea asta ma cam baga in confuzie.

ADAMUS: Serios.

MACKENZIE: Ai putea sa zici ca sunt de 10 sau de 0, pentru ca eu sunt eu.

ADAMUS: Corect.

MACKENZIE: Si daca nu am incredere in mine, cum pot eu sa fiu eu?

ADAMUS: Adevarat.

MACKENZIE:Asa ca in mintea mea, increderea este irelevanta pentru ca nu exista alta modalitate de a fi tu insuti. Ori esti tu insuti ori nu esti.

ADAMUS: Da. Dar pe cine stii ca este el insusi?

MACKENZIE: Nimeni nu este.

ADAMUS: Cine ar fi standardul tau?

MACKENZIE: Ummm, scuze. (se uita intr-o parte)

ADAMUS: Nu te uita in camera asta. (rasete)

MACKENZIE: Stiu! Stiu! Am vazut ecranul si ea era acolo si m-am uitat acolo! (multe rasete)

ADAMUS: Filozofic sunt de acord. Practic, e cam dificil. Ai dreptate dar pe cine stii care este cu adevarat…care este exemplul de Eu Sunt sau de a fi adevaratul Sine??

MACKENZIE: Nimeni.

ADAMUS: Nimeni.

MACKENZIE: Nu. Toata lumea urmaza reguli. Incearca sa se integreze in societate. In majoritatea timpului se gandesc la ce alti oameni…la cum vor raspunde alti oameni la ei.

ADAMUS: Da.

MACKENZIE: …si ce ar putea face pentru ei. Si la final nimeni nu este onest cu Sine  pentru ca se intampla toate aceste lucruri. Asa cum zicea profesoara mea zilele trecute ca a invatat ca generatia noastra este asa de coplesita de informatie care vine de peste tot, si ca este greu sa fii un singur lucru. Deci…

ADAMUS: Adevarat. Bine. Multumesc. Si, permite-mi sa te intreb totusi, lasand toate asta la o parte, ce simti acum, pe o scarad e 1 la 10? Stiu ca sunt superficial ca te intreb asta, dar….

LINDA: Are 13 ani si e cu o gramada de adulti aici.

ADAMUS: Se descurca extraordinar de bine.

MACKENZIE: 13?! Am 16!

LINDA: 15, si cu o gramada de adulti.

MACKENZIE: 6. 16.

ADAMUS:Acum, care este nivelul de incredere dupa aceasta nebunie?!

LINDA: 16.

ADAMUS: Deci,nivelul de incredere.

MACKENZIE: Umm, cred ca as putea zice ca sunt de 10, pentru ca eu sunt eu si asta sunt.

ADAMUS: Ok. Bine.

MACKENZIE: Chiar avand si alte lucruri.

ADAMUS: Bine. Excelent. Multumesc.

LINDA: Multumesc ca ai fost asa de curajoasa.

ADAMUS: Deci, dragi Shaumbra, am vorbit seara trecuta despre asta la programul radio. Am vorbit despre aceasta problema a increderii, si este foarte, foarte important sa intelegeti unde sunteti. Nu trebuie sa-I dati un numar, dar aveti incredere implicita in voi? Aveti incredere in corpul vostru? Aveti incredere in alegerile voastre? Aveti incredere in deciziile voastre?Aveti incredere…aveti incredere in Spirit? Aveti incredere in viata?  Aveti incredere sa traiti intr-o lume care este plina de haos? Aveti incredere absoluta sa fiti voi insiva, abandonati? Sa stati in fata unui grup si sa cantati? Sa faceti ceva iesit din comun? Aveti incredere ca toata aceasta parte a calatoriei voastre in care sunteti chiar acum numita iluminarea spirituala este reala? Sau este doar mai mult gunoi.

Asa ca aduc acest punct in fata si il fortez putin sa va irit – unde sunteti in increderea in voi insiva - pentru ca va fi greu sa mergeti inainte, sau, sa zicem, sa va expansionati mai mult daca nu intelegeti cel putin nivelul vostru de incredere. Acum, nu e neaparat sa aveti incredere 100%, dar este despre a intelege de ce nu aveti incredere in anumite parti din voi.

Am vorbit seara trecuta despre…ei bine, voi da un exemplu. Haide sa zicem ca v-ati trezi maine dimineata, si va este greata, va este rau, transpirati, vomitati. Care este primul lucru pe care il faceti? Fugiti spre toaleta sper. (ceva rasete) Apoi, “Ce am facut gresit? Ce am mancat de nu era bun?” Click, click, click, click in minte, evaluand totul. Apoi, “Ce incearca Spiritul sa imi spuna?” Apoi, “Poate ca corpul meu este mai puternic decat sufletul meu, pentru ca, uite-te la mine, ma imbolnavesc.”

Asadar, va descurcati cu asta, faceti multa eliberare la toaleta. Dar va simtiti inca ingrozitor, si decideti sa va asezati la calculator si sa  lucrati putin. Telefonul suna si va plangeti pentru ca nu va simtiti asa bine, si cand o faceti, dati peste calculator, si iese fum apoi arde. “Oh nu, asta o sa fie una din acele zile”, va ziceti voua “De ce este energia mea joasa? Ce fac gresit? De ce mi se intampla asta mine? Sunt atacat/a de fantome? De extraterestrii? Poate este o energie malefica prin casa. Trebuia sa chem pe cineva sa imi faca feng shui sa imi scoata energia malefica, si acum preiau controlul.”

Deci va descurcati cu asta.Stingeti focul. Realizati ca nu aveti calculator. Asa ca decideti sa sariti in masina – si stiti ce se va intampla acum – sa mergeti la magazinul de calculatoare. Si in timp ce conduceti, gandindu-va la ziua voastra nasoala, in accident de masina. Nimeni nu este ranit, dar masina voastra fumega – este ca si calculatorul vostru numai ca pe roti. Este distrusa. Este distrusa si apoi va ziceti, “Unde gresesc?”

Acum, dupa toate astea…oh, si apropo, in timp ce stati acolo asteptand politia sa apara, realizati ca nu aveti actele la voi. Le-ati lasat acasa, si acum v-ati scos portofelul si va uitati la el si cineva trece pe langa voi si il fura apoi fuge.

Acum, “Ar fi trebuit sa stau un pat.” Nu. Raspuns gresit. Intrebare – puteti fi voi intr-un spatiu de incredere in voi sa stiti ca totul este perfect? Si sa puteti sa radeti tare, “Ha, ha,ha. Stiu ca am creat asta. Nu Dumnezeu a facut-o. Adamus, hmm, nu., nu a creat-o el. (rasete) Nici spiritele malefice nu au creat-o. Eu am creat.” Puteti fi la acest nivel de incredere si sa ziceti, “La naiba ce distractiv e!” Sau cel putin, “Stiu ca asta va evolua din punctul asta.” Asta este increderea. Asta este increderea. Pot sa merg si in alte scenarii in care politia vine…oh, nu ma voi duce intr-acolo. Asadar, asta este increderea.

In fiecare zi noi, Consiliul Crimson, primim mii de plangeri de la Shaumbra din lume, “De ce se intampla asta?” Ei bine, raspunsul pe care il dam este pentru ca tu o creezi. “De ce se intampla toate aceste lucruri in viata mea? Eh, poate pentru ca acum ai nevoie sa mergeti sa faceti un curs despre cristale, si trebuie sa, stiti voi, ah, sa va luati vitaminele, si…” Va adanciti.

Ce ar fi daca ati avea asa un nivel de incredere incat sa stiti implicit ca aia este perfectiune? Ce ar fi daca toate aceste lucruri care vi s-au intamplat astazi…si cand chemati un taxi sa va duca acasa, intalniti pe cineva, poate un sofer de taxi, poate pe altcineva – intalniti pe cineva care va aduce asemenea daruri in viata voastra; poate bani, poate iubire, prietenie, invataturi, orice. Poate toate aceste lucruri care vi s-au intamplat  au fost parte dintr-un scenariu facut de voi si de ceea ce ati numit voi sufletul vostru, care…sufletului vostru nu ii pasa de aceste incidente umane. Vrea doar sa fie cu voi, si voi ati chemat asta. Si cand ati facut-o, asta a adus o dinamica de neoprit, si se va intampla.

Si multumesc lui Dumnezeu ca exista intelepciune in sufletul vostru care va…acum, sufletul vostru nu a creat acele incidente, dar a fost o energie intre voi si divinul vostru, o energie care a fost trimisa si care aduce inapoi experiente manifestate pentru a face asta posibil, si va continua sa aduca acele experiente. Sufletului vostru nu ii pasa daca masina voastra este lovita, pentru ca exista si alte masini. Sufletului vostru nu ii pasa de calculatorul vostru, pentru ca oricum era timpul sa il dati. Este timpul sa va luati unul nou pentru ca erau lucruri pe care nu le faceati si pe care le puteti face cu un calculator nou. Nu ii pasa ca v-ati dat afara intestinele toata dimineata pentru ca deadeati drumul la niste toxine din corpul vostru care erau intepenite acolo de ceva timp. Nu ii pasa de toate acele lucruri, pentru ca el – voi – voi aveti o intelegere adanca si o intelepciune mare.

Asadar, ce va sta in cale? Acel aspect umanoid. Acel aspect uman caruia nu ii place schimbarea, caruia nu ii place sa mearga inainte. Acelui aspect uman care nu crede in Sinele sau. Chiar nu crede. Nu se crede pe sine, pentru ca aspectul uman nu este real. Este fabricat. Este o intepretare, si nu se crede pe sine pentru ca stie ca este o interpretare, dar din pacate voi nu stiti inca asta, inca.

Cu toate acestea care se intampla – va rupeti un picior, va pierdeti slujba, ma rog. Ce ar fi daca ati avea incredere totala? Ce ar fi daca ati avea un zambet larg si ati zice, “Propria mea calauzire pentru mine permite acestor lucruri sa se intampla pentru a da drumul la rutina,” sau orice este asta si sa “merg mai departe, sa continui sa ma expansionez.”

Intrebarea este, puteti fi la acest nivel de incredere? Asta este important. Puteti avea nivelul acesta de incredere cand un val de neliniste vine peste voi, asa cum s-a intamplat in ultimul timp, si sa ziceti, “Totul este perfect in viata mea” – in viata voastra. Daca pierdeti avionul, daca alunecati pe gheata si va faceti praf spatele, puteti avea acel nivel de incredere? Puteti?

Astfel, un lucru interesant se intampla. O sa va divulg sfarsitul povestii. Cand o faceti, cand alegeti asta, atunci nu va mai trebui sa vi se intampla toate aceste lucruri, pentru ca deja v-ati deblocat. Asa ca parte din voi este in frica, “Oh doamne, daca am incredere, imi voi pierde jobul si partenerul meu o sa plece si cainele meu va muri, si oh doamne, uite-te la aceste lucruri.” Se intampla pentru ca nu sunteti de 10, pentru ca sunteti 2, 8 sau 7.

Numerele nu conteaza. Daca este vreun grad de neincredere, fie ca sunteti la 1 sau la 9.9, este acelasi lucru. Este acelasi lucru. Asa ca nu conteaza daca cineva a zis, Sunt de doi. Este acelasi lucru cu 9.9999. Nu aveti incredere. Nu aveti incredere.

O idee foarte importanta. Oh, faceti o respiratie. Pot sa..ah, ati devenit asa de mentali cu mine. Ah! Ziceti, “Pai si cum pasesc in increderea in mine?” Faceti o alegere si respirati adanc. Atat. Si de fiecare data…oh, aici intervine inclestarea. In urmatoarea saptamana sau mai mult – 10 zile, o saptamana la 10 zile, veti avea o experienta legata de acest moment legat de increderea in voi.

Ceva se va intampla, si nu am zis ce, doar am zis ceva, care va va aminti, va declansa ce am discutat aici. Si va va da o oportunitate sa faceti o alegere constienta. “Am incredere in mine? Sau intru in drama, sau intru in dubii, si in sentimentul ca nu merit?” Veti avea o experienta. Notati-o dupa. Notati o scurta poveste despre asta. Ajuta la impamantarea energiei, si ar fi si foarte buna pentru urmatoarea carte pe care o vom face impreuna.

Ahmyo

Astazi ar cam fi ziua Zen, asa ca, multumesc Robert pentru ca te-ai deghizat. Te deranjeaza daca te-ai ridica cu salul? Foarte Zen astazi. (Robert se ridica) Da, calugarul Zen, da. (ceva aplauze)

Exista un cuvant – un cuvant zen – pentru incredere absoluta in sine. Ahmyo. Ahmyo. Puteti sa rostiti? (audienta si Adamus spun impreuna, “Ahmyo”) In celelalte taramuri, nu este un cuvant. Este o vibratie. Ahh-mmmm-yoooo. Curge. Haide sa il zicem. Ahhhhh-mmmmm-yooooo.

Incredere totala, nu in lume, nu in lumea exterioara, nu in alti oameni, nu in zei, nu in entitati sau altele, nu in extraterestrii – ci in voi insvia. Ahmyo. Ahmyo. Eu sunt ceea ce sunt. Ei stiu  ca orice mi se intampla in viata mea, eu o creez pentru binele meu suprem. Nu ca o pedeapsa, nu pentru – nu pot sa injur dar – nu pentru lectii, nu pentru ca sunt rau. O creez de fapt pentru binele suprem.

In momentul in care ajungeti in acel punct, deblocati potentiale care inainte va erau necunoscute. In momentul in  care sunteti in acest punct al Ahmyo, al increderii absolute – “Eu imi creez propria viata; Nu ma intereseaza cum arata circumstantele exterioare, o incredere non mentala in Sine. Ahmyo. Cand sunteti in acest punct – in care sunteti, doar nu recunoasteti – atunci lucrurile incep sa se miste cu adevarat. Atunci  incepem sa ne distram, ceea ce vom face intr-un moment. Ahmyo.

Ahmyo este pur, absolut pur, Sinele pur, de fapt, este cam realizarea lui Eu Sunt. Ahmyo, este cand incetezi sa te mai indoiesti de tot ce se intampla, incetezi sa mai analizezi.

“Totul este creat de mine pentru mine “- oricum vreti sa ziceti – “binele suprem, pentru propria mea expansiune si bucurie a vieti. Fiecare lucrusor.” Acel nivel de incredere in sine este ceea ce toti Maestrii Ascensionati au aspirat, sau experimentat, as zice, in ultima viata pe Pamant. Acel ahmyo este, as putea zice, ultimul si probabil cel mai minunat pas.

Imaginati-va pentru un moment, imaginati-va, inchideti ochii daca alegeti, dar imaginati-va cum este sa aveti incredere neconditionata in voi. Ahmyo. Asta include increderea in corp. Da, chiar daca se imbolnaveste sau are dureri, aveti incredere in el? Ahmyo. Nu conteaza ce se intampla, voi ati creat din iubirea pentru Sine.

Ce se intampla cand incepeti sa aveti cu adevarat intelegere constienta a ceea ce este ahmyo, incetati sa va mai ingrijorati de micile lucruri. Incetati sa va mai ingrijorati de ceea ce urmeaza, vedeti voi, pentru ca realizati ca ceea ce urmeaza este perfect. Dar in momentul in care sunteti intr-o stare de ahmyo, deschide toate potentialele unei boli – care nu este cu adevarat o boala, este doar un semnal clar. Deschide potentiale lipsei abundentei pe care v-ati concentrat – lipsa – de atata timp. Subit, cand ziceti, “Am creat toate astea”, se expansioneaza, se deschide la adevaratul potential cel mai intalt. Apoi nu mai trebuie sa mai experimentanti toate aceste gunoie in viata voastra. Atunci nu mai aduceti aceste, cum le numiti voi, scenarii negative, pentru ca nu mai aveti nevoie de ele. Sufletul vostru are deja parte de atentia voastra si doar va ruga sa aveti incredere in voi, sa aveti incredere in voi.

Si ce ar fi antiteza lui ahmyo? Makyo! (rasete) Absolut. Makyo.

Acum, pentru cei care nu stiu ce inseamna asta, as zice ca sinonimul pentru makyo este…inseamna fals, amagitor, distragere si ceea ce eu cred – pot sa spun cuvantul? Va trebui sa il scriu, pentru ca m-au rugat sa nu mai spun rahat in fata unui grup. (rasete, scrie rahat) Iata, varianta in spaniola, rahat, da. (rasete) Eu nu vorbesc engleza.

Deci opusul lui ahmyo, care este puritate, incredere, fara inhibitii si adevar, ati putea spune intr-un fel, este opusul lui makyo. Acum makyo intervine, in general eu il asociez cu distragerea spirituala sau B.S(rahat) spiritual si se intampla. Se intampla tuturor celor pe care i-am cunoscut vreodata si care sunt pe o cale spirituala, incluzand Buddha – mult makyo acolo- incluzand unii dintre cei mai mari lideri spirituali a timpurilor, incluzand fiecare Maestru Spiritual pe care l-am cunoscut. Ei ajung la acest punct de makyo in calatoria lor. Se intampla aproape de sfarsitul realizarii de Sine, si incep sa se polueze cu mult rahat – rahat spiritual, retoric, dogmatic, organizational si structural. Si de aceea – uneori irit oameni – dar eu zic sa dati drumul astrologiei. Acum, eu iubesc astrologia, dar nu cand este o dependenta. Iubesc cristalele cand imi impodobesc mainile si corpul…

LINDA: Bine ai venit in clubul meu.

ADAMUS: … ca bijuterii. Vedeti voi, iubesc tarotul, cand este facut corect, cand imputerniceste. Dar toate aceste lucruri, incluzand – pamant sacru aici – incluzand Shaumbra care poate fi makyo.

Toate acestea devin distrageri. Sunt false. Se folosesc pentru cateva motive. Unu, pentru a umple un gol, pentru ca atunci cand ajungeti la aceasta parte a trezirii, subit ceea ce percepeti inainte este un vid imens, un nimic urias. Cu alte cuvinte, nu puteti sa vedeti dincolo de eliberarea jocurilor umane, asa ca se simte gol in a merge inainte.Asa ca des puneti makyo pe cale, puneti multe distrageri in Cale ca sa umpleti Vidul.

Acum, sa fie stiut ca nu exista vid in toata creatia. Nu poate fi. In aceasta dimensiune, in orice alta dimensiune, nu exista vid. Nu exista vid. Scapati de credinta ca exista viduri. Nu pot fi, pentru ca este creatie. Nu poate fi. Asa ca va umpleti viitorul sau acest vid cu mult rahat, un joc.

Makyo este acolo deseori pentru ca exista o rezistenta la a incheia jocul, asa ca acolo exista mai multe cipuri de joc sau jucarii care sunt puse acolo.

Makyo este acolo, totodata pentru ca,- toata distragerea si toate celelalte- pentru ca nu vreti sa dati ochii cu adevarata problema care este in fata voastra chiar acum, si care este ahmyo. Incredere.

Am vazut fiinte spirituale umane intelepte, extraordinare, radioante care sunt foarte, foarte evoluate pe calea lor si care sunt gata sa faca ultimul pas in ascensiunea lor si subit ma iau cu makyo. Subit intra in falsitate  in ultimul moment. Trebuie sa umple cu ceva. Le este frica la propriu sa mearga sa faca acest pas – 100% incredere in Sine. Ei pot ajunge la 99.9, dar exista o linie de frica de trecut. Exista intotdeauna o retinere. Pot sa am incredere in tot legat de mine in afara de…”voi umpleti spatile.” “In afara de modul in care arat; in afara de inteligenta, de cum apar altora.” Este o mare capcana pentru lucratorii spirituali, pentru liderii spirituali. Subit, trebuie sa se gandeasca ca trebuie sa apara cumva in fata altora – intelepti, inteligenti, sa elimine prin pori lumina alba si binecuvantari si declaratii de intelepciune. In nici un caz!! In nici un caz. De fapt, adevaratul invatator spiritual si lucrator devine foarte real ca om, pentru ca nu le este frica de asta. Nu le este frica. Deci incredere absoluta.

Asa ca acum haideti sa mergem in partea practica a discutiei. Nu vreau sa va iau din timpul pentru slideuri. (rasete)


LINDA: Suntem mai ingrijorati de mancare.

ADAMUS: Vom continua sa vorbim despre ahmyo- incredere completa- dar intre timp, in seara asta, maine, cand vom merge in grup afara in haos, tradare si potential dezastru, veti avea ocazia sa va uitati la propriul ahmyo. Aveti incredere in voi, (a) este real, ca experienta noastra in grup va fi reala? Sau inventam totul?

Vedeti, vedeti acel nivel care provoaca acea incredere? Daca inventam? (cineva zice “Nu conteaza”) ei bine, nu conteaza. Absolut. Absolut, daca as mai avea 100 de dolari…dar primesti un premiu Adamus numai pentru asta. Nu conteaza.

LINDA: Cine?

ADAMUS: Doamna frumoasa din spate.

LINDA: Care?

ADAMUS: Va ridica ea mana.

LINDA: Okay.

ADAMUS: Vedeti voi, unii dintre voi v-ati lupta cu mine, sa zic ca nu conteaza. “Daca inventam toate astea? Daca este o distragere geniala?” Si eu zic ca de fapt nu conteaza. Chiar nu. Exact.

Deci hadeti sa respiram adanc cu asta.

Deci veti avea oportunitatea sa experimentati makyo, ahmyo, amandoua, in seara asta si in urmatoarele 10 zile. Si asta nu este vreo lectie sau vreo pedeapsa. Aceasta este o experienta pe care v-ati dat-o voua si sa incepeti sa simtiti mai degraba decat sa va ganditi la asta; unde, Paul, unde puteti sa ajungeti in inima – aici, aici…(ii ia telefonul lui Paul) Nu, nu vreau nucile tale, vreau celularul tau, (rasete) ok, multumesc – un loc uned sa mergeti in adevaratul sentiment. ( multe raste in timp ce Paul pledeaza pentru telefonul sau si Adamus ranjeste) Te-am prins. Te-am prins.

 

Deci, (adamus tine telefonul) suna! Alo? Tobias? Tu esti? (rasete) Oh, Kuthumi. Vorbim mai tarziu. Stiu ca este important dar acum sunt cu un grup, vorbim. O sa fim toti acolo mai tarziu. Oh, Namaste. (multe rasete)

Infuzie

Deci, ok, haideti sa intram in aplicatia practica. Aici devine distractiv. Deci toata lumea are un obiect. Paul, suta de dolari va fi obiectul tau. Toata lumea, scoateti un obiect din poseta. Ar putea fi bijuterii, ar putea fi bani, ar putea fi unul dintre telefoanele alea, ar putea fi orice. Un pix, da. Da, da. Ceva ce este al vostru, nu ceva ce apartine altcuiva. Pot fi chei, ar putea fi bani.

( Lindei) Si ce este al tau?

LINDA: Bijuteriile tale.

ADAMUS: Nu, dar alea sunt bijuteriile mele. Trebuie sa fie ceva al tau.

LINDA: Oh.

ADAMUS: Trebuie sa fie ceva ce e al tau.

LINDA: Nu pot sa le revendic?

ADAMUS: Ceva. Ai un inel dragut astazi.

LINDA: Ok.

ADAMUS: Un inel frumos. Vrei mai multe bijuterii?

LINDA: Daa!

ADAMUS: Iata. (rasete)

Asadar, vom incepe si vom continua sa facem procesul pe care il voi numi infuzie. Imprumut ceva putin de la Andrah si On. Ei fac un curs pe fuziunea sufletului. Fuziunea sufletului.

Deci ce se intampla chiar acum este ca – si devin frustrat cu lipsa…cuvintele nu pot defini intotdeauna – dar sufletul vostru si umanul si aspectele se integreaza toate impreuna. Fuzioneaza. Ele de fapt nu au fost niciodata separate de Dumnezeul interior. Este deja acolo, dar nu undeva acolo. Ati creat un sistem de credinta foarte puternic si o iluzie puternica de aspecte – parti fragmentate din voi – cateodata intorcandu-se pentru integrare, dar foarte des sunt fragmentate.

Deci asta este o iluzie mare. Si ce se intampla chiar acum este ca – suportati-ma putin- ce se intampla chiar acum este ca fuzioneaza impreuna. (pauza in timp ce isi toarna putina cafea si ia o prajitura) Ok. Inainte sa ajungeti voi la ele trebuia sa iau eu ceva. Niciodata nu mai raman.

Asadar, in timp ce sufletul si Sinele fuzioneza impreuna, in timp ce totul se intoarce la unitatea naturala, acum este timpul pentru voi sa luati energie multa si minunata a Dumnezeului din voi si sa incepeti sa o infuzati in obiectele din viata voastra. Infuzare.

Cateva lucruri de stiut aici: Nu o faceti cu alte lucruri. Faceti doar cu obiectele pe care le detineti, care sunt ale voastre. Care sunt ale voastre, nu folositi obiecte imprumutate. Nu folositi pe copii vostrii. Preferabil nici cainii. Faceti-o cu obiecte. O sa incepem sa infuzam energie. O sa incepem sa o punem in chestii precum bani, telefoane celulare, masina voastra, calculatorul vostru, orice este al vostru.

Exista o bariera nenaturala intre voi si realitatea din jurul vostru. Ati gasit aceasta cale, aceasta cale foarte isteata de a va separa de tot si de voi insiva in acelasi timp. V-ati separat de aceasta planeta de ca si cum este o planeta si voi sunteti aici, aici o avem pe Mama Pamant aici – Gaia - astazi. Daca nu te deranjeaza sa te ridici…da,da. Multumesc. Multumesc. (audienta aplauda cand o femeie imbracata precum Gaia se ridica in picioare)

Deci, din cauza a ceva de genul – ati putea zice – ca un fel de rezistenta la a fi pe deplin integrat pe Pamant, v-ati separat pe voi insiva de lucrurile din viata voastra. Si este acea credinta ca lucrurile materiale va vor tine blocati aici. Nu e asa. De fapt, va vor ajuta sa va eliberati.

Asa ca vom incepe sa infuzam…veti incepe sa infuzati energia voastra in lucrurile din viata voastra, si o faceti foarte simplu. (se intoarce catre Linda)

LINDA: Ce e?

ADAMUS: Caut…

LINDA: Ce?

ADAMUS: … obiect pentru Cauldre. O sa iti iau inelul, pentru o demonstratie doar. Este foarte usor.

Acum, intelegeti ca sunteti o fiinta radianta, fie ca o stiti sau nu. Tot timpul oferiti energii. Unele au caracteristici magnetice sau electrice; unele au, ceea ce ati numit voi, mai multa lumina, in sensul de lumini (arata la luminile de pe tavan); si cateva dintre ele sunt mai mult in acest spectru spiritual energetic. Radiati in mod constant, dar o faceti inconstient fara prea multa concentrare.

Ati putea incepe sa va infuzati energia in obiecte fara asteptari. Nu incercati sa faceti obiectul in altceva; va impartasiti la prorpiu. Si cand o faceti, cand va infuzati pe voi in acest inel, nu dati nimic din voi insiva. Nu lati o parte din energia de baza si o puneti acolo in alta parte, pentru ca un Noua Energie functioneaza altfel. Niciodata nu este luata. Valoarea de baza a energiei ramane aceeasi sau creste. Deci nu va ingrijorati ca dati parti din voi.

O sa incepem infuzie aici, sau ceea ce ati numit contopire – o contopire si un amestec. Cuvantul in franceza pentru amestec, Mélange? (cineva din audienta confirma) Mélange. Aah, nu suna mai bine decat a infuza?

Deci sa zicem ca puteti sa o numiti oricum…haide sa o zicem impreuna, mélange. Haide sa o zicem cu…te deranjeaza? (Alain rosteste in franceza cu pronuntie, “Mélange”) Microfonul te rog.

LINDA: Nici o problema.

ADAMUS: Trebuie sa auziti nuantele in asta, frumusetea limbii franceze.

ALAIN: Mélange.

ADAMUS: Mélange. (o zice cu gura plina de prajituri) Mélange. (multe rasete) Cauldre poata sa vorbeasca franceza mai bine cand are gura plina. Mélange. (mai multe rasete)

Asa ca vom incepe sa infuzam. Si sa nu fiti confuzi in legatura cu infuzia. Este un proces foarte simplu. De ce? De ce. De ce am face asta? Pentru ca acest inel, sau orice obiect tineti in mana acum, are mult mai mult potential decat ceea ce vedeti evident aici. Evidentul, cateva pietre mici - chiar mi-as dori ca Cauldre sa-i cumpere pietre mai mari – si ceva aur. Apropo, aurul – si vom vedea asta in timp ce…vom intra in discutii despre bijuterii si pietre pretioase.

LINDA: Oh draga. (rasete)

ADAMUS: Aurul este frumos, pentru ca aurul este probabil cea mai buna substanta umana pentru echilibrarea energiilor in timpul alchimiei. Alchimistii nu incercau sa schimbe lucrurile in aur; ei foloseau aur adevarat sau energiile dinamice ale aurului pentru a echilibra un proces. De fiecare data cand alchimizati, de fiecare data cand transmutati, de fiecare data cand deblocati o energie din interiorul a ceva, se intampla un schimb si o transmutare uriasa. Va poate chiar supune. Alchimistul lucra cu aur, pentru ca era un mod de a echilibra un proces care nu era nevoie sa il copleseasca.

Deci ce avem de gand sa infuzam? Ei bine, pentru ca acest inel este mult mai mult decat un inel. Acest inel are potentiale pe care nici nu ai inceput sa le realizezi. Acea suta de dolari care este in posesia ta, este a ta, nu ii mai apartine lui Cauldre, si are potential. Este o bucata de hartie dar are potential extraordinar prin infuzie.  Cu alte cuvinte, sa ai incredere in tine incat sa pui parte din tine acolo fara sa te ingrijorezi ca un alt om iti va face ceva nasol sau vreun spirit malefic va va poseda. Nu vor sa va posede. Crede-ti-ma. Nu in acest punct al evolutiei voastre. Sunteti prea clari pentru ei.Ei merg dupa alti oameni. Voi vorbi despre asta mai tarziu.

Deci cum infuzati?

(Adamus face o respiratie adanca si respira bland si intentionat pe un inel)

Tocmai am facut-o. Am facut o respiratie adanca. M-am relaxat. Fara asteptari. Fara sa incerc sa fortez nimic. Nu exista impingere, nu exista rezistenta. Am incredere in mine, nu trebuie sa ma ingrijorez de nimic. Si prin respiratie am impartasit. Am infuzat. M-am expansionat in acest obiect fara sa cer nimic, fara sa zic, “Ok, trebuie acum sa te transformi in 5 inele de marime mai mare.” Fara chestii de genul asta, dar simtindu-ma asa de bucuros cu viata mea incat ma impartasesc cu lucrurile din viata mea.

Acum, faceti o respiratie adanca.

Luati-va obiectul vostru. Dati drumul la astepari. Aveti incredere. Ahmyo. Ahmyo. Si doar respirati-va in acel obiect.

(pauza in timp ce audienta se respira in obiecte)

Daca intervine mintea care zice, “Ce dracu faci?” sau, “Nu trebuia sa mananc usturoi la pranz, wheew!” eliberati asta.

Asadar, tocmai v-ati impartasit sau expansionat sau respirat – apropo, respiratia este cel mai usor lucru de facut; sunt o gramada de alte lucruri, dar respiratia este usoara – tocmai v-ati impartasit pe voi, pe Eu Sunt-ul vostru, ahmyo, cu acest obiect.

Asta nu este prana. Nu este chi. Nu este vreo energie universala a Campului. Este voi. Intelegeti? Nu vine din alta parte. Nu va duceti intr-un iaz de energie localizat pe alta planeta. Nu este tipica energie vitala care curge prin lucruri. Este voi. Voi pur.

Acum, ce se intampla este ca brusc va accepta.Sunteti aici acum. Nu sunteti blocati aici, dar ati devenit parte din asta. Cu acest nivel adanc de incredere, de ahmyo, nu va este frica. Nu va este frica, “Oh Doamne, tocmai mi-am pus toata karma rea aici.” Este puritatea voastra. Este ahmyo. Puteti sa cantati ahmyo. Ahhhhhhhhhhhhhhhhmmmmmyooooooo.

Puritatea mea, dragostea mea, mergand in asta. Multumesc. (ii da inapoi inelul Lindei) Priviti, observati cum deblocheaza potentiale.

Acum, permiteti-mi sa va intreb. Ce se intampla daca subit – pot sa iau asta inapoi (Lindei)- ce se intampla…acum, voi ati respirati pe asta, in acest inel frumos, si subit il pierdeti? (se face ca il arunca pe usa afara si Linda se sperie)

LINDA: Nici macar sa nu te gandesti!

ADAMUS: O sa il pun aici odata cu celelalte lucruri capturate astazi. Deci brusc il pierdeti. “Oh nu. Nu am facut-o cum trebuie! Si asta se intoarce impotriva mea ca un fel de vrajitorie.” Nu. Asa trebuie sa fie. Intoarceti-va la ahmyo. Se intampla ceva acolo. Acel inel nu este pierdut. Acel inel s-a expansionat in alta dimensiune, intr-o dimensiune non fizica.

LINDA: Asta este ce s-a intamplat cu cadoul meu de ziua mea?

ADAMUS: Asta este exact ce s-a intamplat. Este exact ce s-a intamplat! Poti sa spui povestea.

LINDA: Eram inTurcia la bazar, si ne uitam la toate lucrurile frumoase din bazar, si subit Geoff, cu ceva inductie cred, a vazut o bratara de aur frumoasa si s-a oferit sa o cumpere pentru mine. Si era superba. Era foarte valoroasa. Si am iubit-o si am acceptat-o si am pus-o la mana, si a disparut in avionul spre Egipt. Boo hoo, hoo,hoo, hoo. (rasete in timp ce ea se preface ca plange)

ADAMUS: Oare? Oare? Sau altceva s-a intamplat?  Oare a alunecat in alta dimensiune? Sau a alunecat pe mana nui egiptean sau turc local? Nu conteaza. Pur si simplu nu conteaza, pentru ca este multa energie frumoasa in asta.  Nu doar aurul si nu doar frumusetea lucrului, ci energia iubitoare a lui Cauldre si ziua de nastere a Lindei.

Acum, makyo zice, “Am facut ceva gresit. Nu am grija. Ar trebui sa am mai multa grija de lucrurile mele.” Sau, alt exemplu de makyo folosit de Linda insasi, “Nu merit iubire.”

LINDA: Asta a fost fara aparare (gol). Multumesc.

ADAMUS: Foarte deschis. (rasete) “ Nu merit. Nu sunt o sotie suficient de buna. Trebuie sa…nu pot accepta acest cadou frumos.” (il loveste cu o perna) Doar eu pot sa il lovesc. (rasete)

Deci asta este makyo. Asta este o gramada de rahat. Ahmyo este “Acel cadou va continua sa ofere. Acel cadou a plecat si s-a expansionat. Nu este nevoie sa fie pe mana mea, desi ar fi dragut. Acel cadou este acolo aducand multe alte cadouri.”

Totul depinde de constiinta voastra – de constienta voastra. Daca sunteti in makyo, aveti dreptate. Ati pierdut chestia aia, si nu se mai intoarce. Daca sunteti in ahmyo, ati deblocat potentialele care erau inauntru, si erau multe. Puteti avea atata incredere? (cineva zice WOW) Wow este bine. Wow. Asta este viata in Noua Energie, si asta facem.

Asa ca inapoi la…(o saruta pe Linda) Asta a fost de la Cauldre. Deci acum, infuzie, haide sa ne intoarcem la asta. Amestand, topind….

Asadar, acum, o sa va rog sa faceti asta cu obiecte si puteti sa o faceti oricand, oriunde. Chiar si daca altii sunt in jur…daca ai putea sa imi dai…o sa il folosesc acum. (ia telefonul lui Paul)

LINDA: Uh oh.

ADAMUS: Chiar si daca sunt altii in jurul vostru si vreti sa faceti putina infuzie…(rasete in timp ce tine telefonul si respira pe ascuns pe el), nici nu trebuie sa observe. Sau puteti sa pretindeti ca vorbiti…(il tine la ureche si respira din lateral pe el, multe rasete) . Vedeti voi, puteti sa va infuzati energia voastra in tot.

Aplicatii Practice

Si care sunt unele aplicatii practice…ei bine, mai intai, amintit-va motivul pentru care o faceti, va impartasiti Eu sunt-ul vostru. Sunteti acum asa de curajosi ca mergeti si feritilizat tot ce detineti. Imprastiati. Va va aduce obiectele la viata. Le va aduce la viata.

Incercati asta daca vreti. Daca aveti vreo figurina mica, vreo statuie mica acasa – stiu ca folositi toti chiar daca incercati sa ascundeti si nu vreti sa imi ziceti asta –  statuie Quan Yin, statuie Isus. Dar va rog, nu il folositi pe Isus de pe cruce, dar stiti voi, Isus sta acolo. Sau orice chestiuta pe care ati luat-o de-a lungul timpului. Nu cred ca exista o statuie Adamus inca, dar ar fi incredibil. Sau mergeti si cumparati ceva de la market. Nu trebuie sa aiba o descriere definita. Ar putea fi un animal impanat, o papusa sau ceva.

Incepeti sa infuzati. (el demonstreaza prin a respira intr-o ceasca) Va aduce acel obiect la Viata. Un obiect neanimat, o statuie mica – o veti aduce la viata.

Va incepe sa tina, sa o poarte si sa exprime energia voastra. Este o extensie naturala a voastra. Brusc, acel obiect va sta langa patul vostru sau ma rog, si dupa cateva luni de infuzie blanda – este un cuvant cheie, bland – brusc, va veti uita acolo si va incepe sa cante si sa danseze. Asta inseamna ca altii trebuie sa o vada dansand si cantand. Nu. O vor vedea? Posibil. Posibil. Sau s-ar putea sa observe chestii ciudate care se intampla prin camera.  Dar va incepe sa vorbeasca, sa cante sau sa danseze si sunteti voi! Nu uitati asta. Este voi. Este voi. Este dragostea si bucuria pe care o puneti in aceste obiecte. Si in acelasi timp cand va face asta, va deschide potentiale. Nu este vorba despre a adula aceste obiecte. Este despre a avea atata incredere incat, puteti sa deschideti si sa impartasiti –ahmyo- cu totul.

Haide sa ne gandim la cateva aplicatii practice in ultimele 9 minute pe care le mai avem. Deci, Linda cu microfonul, te rog.

LINDA: Placerea mea.

ADAMUS:Si va rog, o reamintire – doar obiectele voastre pentru acum. Stiu ca unii dintre voi vor incerca sa respire pe partenerii lor. Nu o faceti. (rasete) Este lipsa de compasiune. Numai obiectele voastra si posesiunile voastre sau cum vreti sa le numiti.  Chiar v-as recomanda fara animale de companie acum. Vom intra si in asta alta data. Da, ii “aveti”. Dar nu, cu adevarat nu.
Vor adora sa raspunda la asta. Ei – da, cineva tocmai s-a prins- ei deja raspund la asta. Ei deja sunt asta. Acel animal este voi, dar nu o faceti constienti. Sa amanam asta putin pentru acum.

Lucruri precum copacii. Doar plimbati-va pe afara, stati departe de asta pentru acum. Obiecte pe care le detineti, care sunt ale voastre. Bijuterii. Haide sa ne gandim la altele. Aplicatii practice. Veti aduce viata si veti deschide potentialele obiectelor materiale din viata voastra.

LINDA: Pixul meu.

ADAMUS: Pixul tau. Pixul este o idee buna. De ce un pix?

LINDA: Sa creez curgerea pentru mine sa ma exprim.

ADAMUS: Si sa fie doar obiectele voastre. Fara animale. Fara oameni. Doar asa simplu, mai ales in urmoarea luna sau doua.

Asadar, ok, un pix. Acum respirati pe pix. Sunteti in ahmyo. Va deschideti. Infuzati- aminti-va acest cuvant, infuzati – energia voastra. Nu prana, sau altele – energia voastra, sinele vostru.

Deci, pixul vostru ok.

CAROL: Dar masina.

ADAMUS: Masina. Excelent. Da-I un premiu. Un premiu, da.

LINDA: Cine a fost? Cine? Carol.

ADAMUS: Masina. Acum, o faceti, stiti asta, dar o faceti oricum, dar nu constient. Masina devine voi, zile dupa ce ati preluat-o. Si lucrurile voastre se acumuleaza in masina. Aveti probleme cu masina? Faceti o respiratie adanca.  Masina se poate de fapt muta intr-un alt potential sau si va poate servi intr-o modalitate mai mareata, ceea ce vrea sa faca, dar nu a putut.

Folositi increderea, respirati in masina, in timp ce conduceti. Hah, hah, hah, hah, hah, hah (Adamus se face ca conduce in timp ce respira foarte repede; rasete) Acum faceti o alegere constienta sa va infuzati in masina. Deschide noi potentiale. Va va servi, va va plimba mai in siguranta si cu mai putina benzina decat inainte. Absolut.

Urmatorul.

KATHLEEN: Calculatorul!

ADAMUS: Evident. Haide sa aducem microfonul aici.

JOSHUA: Cardul meu de credit.

ADAMUS: Cardul de credit! Perfect! Perfect! (audienta aplauda)

Acum, aminti-va, fara asteptari, fara asteptari. Nu spuneti, “Oh, revino la echilibru,” pentru ca brusc o sa aveti un tip de polaritate sau dualitate acolo. Si nu vreti sa intrati in asta. Doar va respirati pe voi acolo. Acel card de credit devine viu. Deschide noi potentiale. Sunteti in incredere pentru voi, deci nu va este frica de potentiale. Puteti sa va descurcati cu ele, si puteti sa respirati in ele. Excelent. Excelent. Ai primit un premiu Adamus?

LINDA: Am avut deja grija de asta.

ADAMUS: Cred ca ar trebui sa primesti doua. Vezi? Cardul de credit deja functioneaza. (rasete) Asa ca vom astepta microfonul. Deci urmatorul.

LINDA: Chiar aici.

KATHLYN: Licenta de afacere.

ADAMUS: Licenta de afacere. Asta este buna. Ce fel de afacere?

LINDA: Ce fel de afacere?

KATHLYN: Am o afacere de antrenare gradinarit.

ADAMUS: Antronor de gradini. Bun. Execelent. Poti sa respiri in asta fara asteptari, dar iti respiri sufletul acolo. Si, asa cum stiti, pentru multi dintre voi, sufletul vostru nu este in viata voastra acum, si vrea sa fie. Partea umana este in viata voastra si nu mai e sigura ca vrea sa fie. Puteti rade acum. (rasete)

Asa ca va respirati divinul in viata voastra. Vedeti cum functioneaza? Asa de simplu. Divinul a fost separat. A fost undeva acolo in alta parte. Acum respirati sufletul in viata voastra. Da! Da! Sunt entuziasmat. Ce altceva? Ce altceva?

INGE: Cum ar fi ochelarii?

ADAMUS: Ochelarii. Ei bine, sigur. Ochelarii, dar fara asteptari. Fara asteptari ca ochii tai se vor insanatosi. Incredere totala. Doar respirati pentru ca este ceva pe fata voastra si este ceva care este acolo pentru voi. Nu ziceti, (respira repede)” Hah, hah, hah, claritate, hah, hah, hah, ochi imbunatatiti.” Doar va respirati sufletul in viata voastra. Decat sa aveti o separare intre voi si lumea materiala, le fuzionam impreuna acum, nu-I asa Aandrah? Absolut. Deci ochelarii. Ce altceva? Ce este foarte important?

LINDA: Un minut. Un minut. Aici.

ADAMUS: Microfonul decat.

VINCE: Cheia de la casa. Cheia de la casa.

ADAMUS: Cheia de la casa. Ce ar fi daca este in toata casa? Doar stati acolo – hah! (rasete pentru ca respira puternic) Da.

VINCE: Ei bine, nu gandesc asa de maret ca tine!

ADAMUS: Casa sau cheie. Dar da, cheia reprezinta casa ta, asa ca puteti sa faceti asta doar cu cheia. Absolut, casa voastra. Casa voastra contine mai mult din energia voastra decat orice altceva. Serios. Pentru ca…ei bine, petreceti atat de mult timp acolo, este adapostul vostru. Asa ca respirati  casa voastra. Sufletul vostru acum vine in casa, in casa voastra fizica. Sufletul vostru a fost afara in alta casa iar acum poate veni acasa. Vedeti cum functioneaz asta, infuzandu-va pe voi in viata voastra, si deblocheaza potentiale care erau inainte necunoscute. Urmatorul.

ALAYA: Buna Lara, Marty. Stiu ca sunteti acasa acum. Mancarea noastra. Mancarea.

ADAMUS: Mancarea. Tot ceea ce mancati. Absolut! Si va rog, nu, nu incercati sa faceti magie pe mancare. Nu incercati sa Reikizati mancarea. Nici macar nu o binecuvantati. Nu trebuie sa o binecuvantati.  Doar permiteti sufletului  vostru sa fie in mancarea aceea, si deblocheaza potentiale, fie ca este o pizza sau fasole organica, fie ca este o friptura sau peste, fie ca sunt chipsuri sau etc. Nu conteaza. Treceti peste toata chestia aia cu dietele pentru ca nu conteaza. Sufletul vostru este acum in mancarea voastra. Nu mai sunteti depedenenti de mancare pentru energie sau proteina sau orice altceva. Ceea ce faceti este sa ziceti,”Am deja inauntru, acum voi manca pentru ca imi place.” Larry.

LARRY: Intreg portofelul.

ADAMUS: Intreg portofelul. Ok, da. Asta este buna, pentru ca portofelul este foarte simbolic. Ce iti face portofelul?

LARRY: E gol. (rasete)

ADAMUS: Cum?

LARRY: Gol. E gol. Ai 100? (rasete)

ADAMUS: Mda. Este greu sau usor?

LARRY: Greu.

ADAMUS: Nu te uita la tine. (Larry se uita in camera, lucreza)

LARRY: Ma uit la tine sa fiu sigur ca te prind pe film.

ADAMUS: Portofelul tau. Ai dreptate. Dar acum, te provoc – pe tine – te provoc sa o faci in incredere. Nu dintr-o stare de makyo, nu dintr-o stare de nevoie sau ceea ce simti ca este gol, dar dintr-o stare de ahmyo. Incredere totala. Poti, dragul meu prieten…nu te uita in camera.

LARRY: Vorbeste cu mine. (directorul de camera vorbea cu el in casca)

ADAMUS: Spune-i sa nu se mai uite in acea camera.

LARRY: Inceteaza!

ADAMUS: Poti tu, odata pentru totdeauna, sa iti respiri sufletul in viata si sa primesti abundenta si sa nu te ingrijorezi ca te va distrage in calatoria ta spirituala?

LARRY: Da.

ADAMUS: Multumesc. Bine. Ok. Urmatorul. In ce altceva ati mai respira viata?

DAVE: Instrumente muzicale.

ADAMUS: Absolut. Asta este una buna. Instrumente muzicale, chiar daca – in special daca – nu cantati la niciunul. Mergeti si cumparati. Respirati pe el. Priviti-l cum se trezeste la viata. Serios.

Ok, inca cateva, apoi am intalnirea. Kuthumi se va supara daca intarzii.

LAUGHING BEAR: Patul meu.

ADAMUS: Patul tau. Asta este una buna. Este una foarte buna. Ce se intampla in patul tau? Nu, nu vreau sa…(rasete)

LINDA: Te rog.

LAUGHING BEAR:Da, altarul meu. Da.

ADAMUS: Patul tau, pentru ca este platforma ta pentru eliberarea in vise.

LAUGHING BEAR: Da.

ADAMUS: Si nu este doar despre a dormi, dar iti poti imagina tu sa deblochezi potentialele asociate cu patul tau? Excelent!Si inca una. Si poate Jean o sa inceapa un forum online sau o platforma de mesaje unde Shaumbra pot scrie cateva din lucrurile in care vor respira sufletul lor  si ii vor permite sa intre in viata lor, si apoi sa ii corecteze cand vor respira pe alti oameni. Da.

JEAN: Corpul meu.

ADAMUS: Corpul tau – excelent! Excelent. Al tau – hah, hah (respira)- corp! Corpul tau! Absolut. Ati avut acasta iluzie ca sunteti blocati in corpul acesta si ca va tradeaza. Sau daca nu acum, o va face. Aveti aceasta credinta in moarte prin boala, moarte de batranete, moarte prin extenuare.  Asa ca aveti toate aceste lucruri care se intampla in corpul vostru. Ce ar fi daca –hah – v-ati respira pe voi in corpul vostru? Cativa dintre voi credeti ca corpul este casa sufletului. Hmm, hmm, hmm,hmm, hmm. Nu v-ati lasat sufletul acolo, pentru ca nu prea va place acel corp sau sanatatea sau ce probleme asociate cu biologia. Respirati in corpul vostru. Absolut. Excelent. Sper ca toata lumea a primit un premiu Adamus.

LINDA: Da domnule. Da.

ADAMUS: In regula. Este timpul sa incheiem. Vom continua luna viitoare. Intre timp, va rog, gasiti-va cateva obiecte care chiar au ceva importanta pentru voi, lucrurile pe care le-at vazut pe tabla aici. Si poate fi doar o bijuterie.  Poate fi o piatra pe care ati gasit-o acum mult timp si ati adus-o acasa si sta pe…sper ca nu aveti un altar. Ai, Ursule care Rade? (da din cap ca da) Da-l jos. Da-l jos. Astazi, nu mai tarziu de maine. Fara altare. Singurul lucru care ar trebui sa stea pe altar este fundul tau. (rasete) Este o afirmatie adevarata. Nu vreau sa vad nimic altceva pe altar. Ar trebui sa va idolatrizati numai pe voi, sau o poza cu voi, daca va este frica sa va puneti fundul acolo. Va provoc. Da-ti totul jos si puneti o poza cu voi acolo. Va provoc.

Ok, deci. Altar, shmaltar. Ce?! Credeti ca Isus vrea sa fie pe altarul vostru? Nu! Credeti ca Buddha vrea sa fie pe altarul vostru? Nu! Ei vor ca voi sa fiti pe altarul vostru. Nu exista niciun Maestru Ascensionat care se respecta care vrea sa fie adulat. In nici un caz. Ei chiar au povesti de rahat. Am spus cateva dintre ele la intalnirile noastre. Toti au avut partea lor de makyo in calatoria lor – crucificat, infometat pana la moarte, si ce mai era. Ei nu vor sa ii venerati, stiti de ce? Pentru ca nu vor sa mergeti pe aceeasi cale ca si ei, nu mai mult decat voi vreti ca cei ce se trezesc acum sa mearga pe aceeasi cale ca voi. Vreti sa va idolatrizeze pentru lucrurile prin care at trecut in viata voastra? Absolut –poate – nu!

Nu, si nu ca ar fi gresit, dar voi pavati calea. Exista mai mult – oh, Kuthumi, o sa termin intr-un minut – exista o cale mai eficienta de a face asta, o cale mai gratioasa, si asta este ahmyo. Este gratie absoluta in actiune. Gratie absoluta. Ei nu vor sa fie pe altarul vostru. Dati-i jos. Si nici Gaia nu vrea sa fie pe altarul vostru. Ea pleaca, vedeti voi. Nu vor sa fie acolo. Cristale? Si-au pierdut energia acum mult timp. Nu mai trebuie sa idolatrizati cristalele sau nimic altceva. Poza voastra pe altar.

Asa ca haideti sa facem o respiratie adanca. Am trecut prin multe astazi, o alta intalnire minunata. Hadeti sa facem o recapitulare foarte rapida. Incredere, ahmyo. Este important daca veti face aceasta infuzie, vreti sa o faceti dintr-un loc al increderii.Vreti sa aveti incredere in voi, fara rezervari sau fara ezitari. “Eu sunt ceea ce sunt.” Ce ar putea fi mai mult? Si apoi puteti face infuzia.

Vom intra in…asta va lua cam 3 sau 4 serii in care vorm vorbi despre infuzie si diferenta pe care o face in viata voastra. Diferenta uriasa pe care o face, in a face asta, cu fiintele angelice care vin pentru prima oara aici. Va face o diferenta uriasa in ceea ce vom face impreuna. Va face o diferenta in potentialul lumii. Va face o diferenta mai tarziu astazi, maine, cand vom avea evenimentul impreuna. O diferenta uriasa.

Asa ca haideti sa luam o respiratie adanca, despre incredere, despre ahmyo. Faceti o respiratie adanca si intelegeti cand va impartasiti sufletul in mod constient, impartasiti-va sufletul si respirati-l in obiectele din viata voastra, nu veti mai crea o separare intre voi si lumea voastra materiala.  Nu veti mai crea separare intre voi si spirit in lumea aceasta. Cand respirati viata in acele obiecte, ele vin cu adevarat la viata si va servesc intr-un mod total nou.

Deci, dragi Shaumbra, haideti sa facem o respiratie adanca si ne vom vedea mai tarziu maine.

Intre timp, trebuie sa va reamintesc tuturor, tuturor, ca totul este perfect in toata creatia si astfel toti suntem ceea ce suntem.

Buna seara.