MATERIALELE CERCULUI CRIMSON
Seria (URMEAZA):
SHOUD 4: "Intoarcerea Magiei" – Cu Adamus, transmis de Geoffrey Hoppe
Prezentat Cercului Crimson in data de 6 Noiembrie 2010
www.crimsoncircle.com; www.shaumbra-in-hd.ro;

Traducerea: Cosmina

Eu sunt ceea ce sunt, Adamus din Domeniul Suveran.
Bine ati venit in ahmyo. Bine ati venit in starea naturala de a fi, in increderea totala in voi, in Spirit,  in binecuvantarea si magia creatiei. Puteti sa simtiti cum lucrurile se aseaza, in timp ce muzica canta, in timp ce mii si mii –  nu trebuie sa te misti domnule, gata cu banii pentru tine (rasete) - mii si mii de oameni, umani, oameni care se trezesc din toata lumea, iau parte la asta.
Haideti sa facem o respiratie adanca in acest spatiu sacru al ahmyo – starea naturala a fiintei, de fapt, fara griji, fara anxietati. Ahmyo este o stare in care nu exista efort. Fara efort- imaginati-va asta. Imaginati-va o viata fara efort. Adica, serios, imaginati-va pentru un moment. Nu se va intampla decat daca incepeti sa va imaginati asta.
Fara efort. Poti sa te descurci cu asta, Charlie? Poti sa te descurci cu asta? Vorbeste. Vorbeste, om cumsecade.  (cineva imbracat ca Charlie Chaplin mimeaza un raspuns) Puteti sa va descurcati fara efort in viata voastra? Bastonul va rog. (Charlie ii da lui Adamus bastonul) Imi trebuie recuzita astazi.
LINDA:  Ar trebui sa iti luam si un scaun cu rotile?
ADAMUS: Ah, mmm,  fara efort.


Infuzie
Asadar, dragi Shaumbra, haide sa incepem ziua cu…(bate cu bastonul pe podea) oh, imi place asta! (rasete) Haide sa incepem ziua cu putina infuzie. Ceva infuzie, dar eu ma voi infuza in voi, daca pot. Aveti incredere in mine? (Shaumbra zice, Da) Hmm. (face fete, audienta rade) Bine. Bine.
Deci haide sa va explic dinamicile aici cand Cauldre…ah da, aceasta este foarte dragut. (bate cu bastonul pe tavan) Cand Cauldre intra in ceea ce voi numiti, stare de channel, se intampla abandonul. Presupun ca are incredere in mine sa vin in corpul lui, in mintea si spiritul lui, sa ne contopim impreuna. Imi infuzez energia adanc in el, si apoi facem aceasta minunata contopire. Asa ca ceea ce vedeti este Adamus, Cauldre, minunata Linda, si acum, ce ar ati zice de voi. Ce ar fi daca eu ma infuzez in voi, hmmm, si apoi o sa creem aceast lucru uimitor, pe care l-am facut de ceva vreme, numit Shoud, unde noi suntem impreuna. Si haide sa nu o numim “unu”, dar suntem toti in sincronicitate si in armonie.
Asadar, as vrea sa ma infuzez chiar acum in voi, chiar prin – Kathleen, daca ai dori sa stai in picoare putin – prin buricul vostru. (indica unde are Kathleen buricul) Da! O sa ma conectez, de aceea este acolo. Aveti o priza. Iar eu ma voi conecta. Vedeti voi, o zic asa ca nu sa o faceti prin mintea voastra. O faceti chiar prin buricul vostru.
Deci, haide mergi si aseaza-te draga si haide sa incepem. Voi respira in voi, imi voi infuza energia, ma voi deschide ca sa putem lucra impreuna chiar mai aproape.
Cand ii vedeti pe Cauldre si pe Linda aici sus, ei imi permit sa ma infuzez in corpul lor fizic, apoi in mintea lor si apoi in Spiritul lor. Asa ca facem acest dans impreuna. Facem aceasta contopire si armonizare impreuna. Haide cu totii sa o facem, incluzand toti cei care privesc astazi, asculta. Doar pentru ca sunteti pe partea cealalta a lumii, doar pentru ca sunteti in alta parte, nu inseamna ca –aici (se uita in camera) – nu inseamna ca suntem…asta e ciudat, sa fiu din nou impuscat de un Frate. (multe rasete in timp ce cameramanul, imbracat intr-un costum de calugar, face semnul crucii la Adamus) Dar, amuzant, de data asta nu doare!  (mai multe rasete)
Asadar, pentru toti cei care asculta, privesc, ne vom infuza chiar prin buric. Asa ca haide sa o facem. Faceti o respiratie adanca si relaxati-va. Asta nu doare, nu cred.
Imi voi respira esenta in voi – de la Dumnezeu la Dumnezeu, de la suflet la suflet, de la fiinta sacra la fiinta sacra – lasati-ma sa vin cu voi acolo.
Faceti o respiratie adanca.
Oh, acel buric, acea cavitate a fost inactiva pentru mult timp. Il curatati ocazional, dar nu asa de des.
Faceti o respiratie adanca…si permiteti-mi sa ma alatur voua, fiecaruia dintre voi.
(pauza)
Lasati-ma sa vin si in mintea voastra. A fost teritoriu sacru pentru multi dintre voi.
Cu blandete, cu blandete ne contopim impreuna.
(pauza)
Lasati-ma sa vin in Spiritul vostru, in esenta voastra…ca sa ma cunoasteti intr-o modalitate putin diferita, si sa va pot cunoaste cu deschidere totala, compasiune totala, iubire totala.
(pauza)
Vedeti, asa ar trebui sa fie. Asa se facea inainte.
(pauza)
Fara hranire, fara planuri, doar compasiune si iubire.
(pauza)
Ma infuzez in voi pentru ca voi sa experimentati fiecare parte din mine, ca sa imi experimentati experientele mele si ca eu sa vi le simt pe ale voastre.
(pauza)
Lasati-ma sa ma infuzez pentru un moment aici. (atinge pe cineva)
(pauza)
Acum, asta tine de ahmyo. Asta presupune ceva ahmyo sa ai incredere in tine asa de mult incat sa permiti cuiva sa fie inauntru asa de aproape. (saruta mana Lindei) Mmm, imi place asta. (rasete) (Adamus o pupa mai mult, dandu-i la o parte mana, ea trage un tipat scurt si il opreste; multe rasete)
Ia incredera adevarata ca nimeni nu va mai poate rani. Nimeni nu va mai poate rani din nou. Probabil ca asta pare incredibil astazi. Unii dintre voi ati fost raniti recent. Dar cu adevarat, cand ajungeti in punctul acela de ahmyo pur, incredere, nimeni niciodata, niciodata, niciodata nu va va mai rani. Sunteti asa de clari cu voi insiva, nu exista nimic caruia sa va impotriviti, nimic sa va fie frica, nimic cu care sa va mai luptati. Da, da, nimic cu care sa va mai luptati. Nu vorbeam cu semnul de iesire de aici. Nimic cu care sa va mai luptati, asta este…asta este starea naturala. De fapt, nu incercati neaparat sa o ajungeti la ea, doar incercati sa o readuceti inauntru.
Era o vreme cand puteati sa lasati o alta fiinta in inima voastra, in sufletul vostru, fara frica, fara sa va ingrijorati ca vor lua de la voi. A fost redus la tacere, consumat, ascuns,  pus in traista, sau cum vreti voi sa numiti asta, dar toate aceste experiente dificile si provocatoare, cand ati avut inimile frante si durerea si agonie, si parte din voi inca se intreaba, “Se va intampla din nou? Cand se va intampla din nou?” Cativa dintre voi inca simt ca este inevitabil. Pentru ca s-a intamplat inainte, inseamna ca se va intampla din nou.
Dar ce ar fi daca v-ati imagina pentru un moment, ca nu mai trebuie sa se intampla niciodata. Nu pentru ca sunteti duri si puternici, nu pentru ca aveti o gramada de clisee spirituale in apararea voastra, ci pentru ca aveti incredere in voi asa de mult, asa de adanc, ca nimic, niciodata nu va va mai rani, nu va mai lua nimic de la voi, nu va va mai suprima sau insclavi din nou.
Si este real. Este foarte, foarte real – foarte real- decat daca vreti sa se intample. Vom vorbi despre asta intr-un moment.
Asa ca bine ati venit in clasa Noii Energii. Bine ai venit tu, tu, care inveti. Am avut o intrebare care a fost pusa acum doua seri la unul din interviurile noastre – “Adamus, cum de esti asa de dragut in seara asta?” (rasete) Simplu. A fost o audienta draguta! (rasete) Iar asta este foarte adevarat, pentru ca in aceasta Noua Energie, nu este nimic ce nu stiti deja, nimic ce oricare din Maestrii Ascensionati au fost mai bun decat voi. Dar ce se intampla cand ne intalnim asa, este ca ne imbinam energiile impreuna, si intr-un fel voi faceti o cerere specifica de acolo de unde sunteti. Trimiteti un mesaj, la scurt timp inainte de a intra in energia Shoudului, zicand, “Iata ce am nevoie sa stiu astazi”. Este incredibil. Tocmai am mers doua nivele mai adanc si mai cuprinzator, asa cum ati zice voi, prin a-mi permite sa ma infuzez in voi. Si apoi la final puteti sa ma expirati afara cand Andrah va face respiratia de la sfarsitul sesiunii. Puteti sa expirati, sa ma eliberati –oh, va rog nu ma tineti inaintru, am chestii de facut, eliberati-ma- dar experienta ramane, sentimentul ramane.
Deci astazi vom acoperi cateva lucruri importante, ca intotdeauna. Asa ca vom vorbi despre unele din cele 4 dinamici ale energiilor care iau loc acum. Acesta este voi. (deseneaza un punct) Acestea sunt cele 4 dinamici care iau loc. (deseneaza un patrat in jurul cercului, impartit in  4 parti) Dar inainte sa patrundem in acestea…pentru ca toti va intrebati, “Ce se intampla in ultima vreme? Despre ce este vorba?” Parte din voi iubeste asta, parte din voi este confuza, parte din voi nu stie ce sa faca cu asta. Asa ca vom vorbi despre asta astazi.


Imaginatia
Inainte sa facem asta, haide sa facem o calatorie impreuna. Imaginati-va…oh iubesc imaginatia. Imaginatia este expresia Spiritului. Este curgerea energiei. Imaginatia a fost asa de suprimata. Ce cuvant mental! Nu cred ca as putea sa vin inapoi asa cum a facut-o Tobias. Lumea a devenit asa de neimaginativa, necreativa, ca la carte, structurata, plictisitoare.
Si de fapt, stiti ce? Pentru ca este asa de plictisitor acolo, intr-un fel, cateodata faceti lucruri ca sa spargeti plictiseala – putina drama, putin entuziasm, putin haos, putina panica. Si eu as face-o! (rasete) Lumea a devenit asa de mecanica si literala. A devenit asa de neimaginativa. Trebuie sa scapi in vise noaptea ca sa primesti putina imaginatie. Asa ca mergeti in alte taramuri si visati aceste lucruri bizare, nebune, si apoi veniti inapoi dimineata si ziceti, “Despre ce a fost vorba?” Ei bine, aia a fost o basina a imaginatiei pe care ati facut-o in timp ce dormeati! (rasete) Trebuia sa ii dati drumul. Scuze, David, nu am vrut sa o fac in fata ta. (multe rasete)
Asa ca haideti sa facem o calatorie, sa ne folosim imaginatia. Vom face o calatorie sub apa. De ce nu? Apa este un loc super. Ca sa facem asta, va rog sa va puneti un costum de scafandru – vom merge adanc, asa ca  veti avea nevoie de el – un costum, cuplajurile potrivite, rezervoarele, masca. Haideti. Imaginati-va cum le puneti. Nu este un spectacol de moda. Nu trebuie sa selectati diferite culori, decat daca vreti, bineinteles.
Deci, sariti in el. Nu trebuie sa treceti prin fiecare miscare individuala. Stiti ce? Puteti sa va imaginati “asa”  (Adamus isi plesneste degetele) ca sunteti in costum. Unii dintre voi deveniti foarte literali. “Prima oara trebuie sa imi pun pantalonii si…” Nu, nu,nu,nu. Sunteti in constum acum, vedeti? Oh, se simte bine. Puneti masca pe fata. Brusc, suntem intr-o barca in mijlocul oceanului – frumos, senin, apele sunt calme pentru expeditia noastra de astazi. Si voi cei online, puteti sa va alaturati. Asta nu este doar pentru Coal Creek Canyon. Este vorba despre toti.
Acum, haideti sa cadem. Stiti cum o fac ei, pe spate peste barca. Haide sa cadem, si in timp ce o faceti, permiteti-va sa simtiti senzatia apel, subita scimbare a realitatii, cum este acum sa incepeti sa respirati prin masca de oxigen, sa vedeti prin masca in apa unde lucrurile nu sunt asa de clare asa cum sunt deasupra.
Faceti o respiratie adanca, hah, in echipamentul de scuba. Este putin diferit. Nu functioneaza chiar la fel. Ascultati acel hhhhhhh hhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhh hhhhhhhhhh (scoate sunete  ale respiratiei) de la aparatul scuba care lucreaza pentru voi.
Deveniti confortabili cu acest echipament. Miscati-va picioarele putin. Da, aveti acele labe. Miscati-le. Vedeti cum se simte. Si haideti sa incepem sa coboram, sa mergem in jos.
Ah da, am uitat sa va zic. Aveti greutati legate de picoare ca sa va ajute sa va mergeti in jos putin mai usor. Haide sa incepem, haide sa mergem in jos cam 5 metri. Haide sa ne adancim….
Si simtiti diferenta in imprejurimi. Lumina este mai difuza…
Exista o presiune pe corpul vostru care vine de la fortele gravitationale ale apei si adancimii. Respiratia devine mai diferita, pentru ca dintr-o data exista mai multa presiune pe piept. Este putin diferit sa respirati aici. Faceti o respiratie adanca in acest echipament…
(pauza)
… si priviti in jur. Lumina soarelui foarte frumoasa care vine de sus, dar in mod clar lucrurile par mai difuze. Nu este aceeasi claritate ca acolo sus.
Faceti o respiratie adanca si haide sa mergem la 10 metri adancime.
Brusc va aflati acolo. Aici este in siguranta. Sunteti cu grupul. Veniti mai jos ls 10 metri si fiti constienti de diferenta.
(pauza)
Mult mai multa presiune pe corpul vostru fizic, subit deveniti constienti de fiecare parte a corpului, pentru ca este presiune pe el.
Lumina soarelui este mai putina. Apa este mai rece. Respiratia este mai dificila.
Faceti o respiratie adanca…pana in jos, pana jos in abdomenul vostru. Faceti o respiratie adanca…
(pauza)
… si haide sa mergem putin mai adanc. Haide sa ne adancim la 15 metri. Permiteti-va sa coborati. Si din nou, presiunea  pe corpul vostru devine aproape dureroasa. Apa este asa densa, atat de multa gravitatie incat se simte ca va restrictioneaza miscarile. Se simte ca apa pune presiune pe incheieturile si oasele voastre. Tot ceea ce durea doar putin, mai inainte, aum s-a accentuat si doare mai tare. Respiratia – foarte dificila. Simtiti-va aproape panicandu-va dupa respiratie.
(pauza)
Mult mai putina lumina. Parte din voi vrea ca luminile sa se aprinda brusc, dar aici este mult mai intuneric.
(pauza)
Din cauza lipsei de oxigen, incepeti sa va simtiti confuzi, dezechilibrati. Unii dintre voi s-ar putea sa simtiti putina neliniste, vrand sa va intoarceti la suprafata.
(pauza)
Dar dupa cateva momente aici, incepeti sa va ajustati. Incepeti sa va obisnuiti. Nu va place neaparat, dar asa stau lucrurile. Presiunea intensa din cauza adancimii apei in care sunteti va afecteaza corpul si modul in care proceseaza oxigen, modul in care raspunde. Mintea este confuza, pentru ca nu este in normal.
(pauza)
Dar suntem aici.
(pauza)
Apele sunt relativ calme pana cand incep brusc sa se agite in toate directiile. Pare ca este un fel de stres subacvatic – curenti, tensiune- si apa vine spre voi din toate unghiurile. Pare ca va ia corpul si ca vi-l invarte intr-un sens, apoi intr-altul.
Subit, abia daca mai vedeti ceva. Lumina de deasupra a devenit o lumina fada, slaba. Simtiti ca sunteti intorsi cu susul in jos, si brusc incepeti sa vedeti rechini. NU sunteti siguri daca sunt reali sau daca va imaginati asta in starea de semi delir in care sunteti.
Si haide sa ne oprim chiar aici. Este ce practic experimentati in viata voastra in acest moment. Doar stati acolo, nu ne vom intoarce sus chiar acum. Cand sunteti confortabili, puteti sa va deschideti ochii.


Presiune
Dar in primul rand. Ce se intampla chiar acum? Presiune intensa. (scrie Presiune) Intens. Exista asa de multa energie care intra si care iese chiar acum, atat de multa miscare la fel ca cea din apa. Exista energii care sunt eliberate din Pamant care sunt de milioane de ani, zeci de mii de ani. Oasele celor ingropati, incluzand voi, care pleaca.  Unele specii de animale care pleaca, si voi simtiti asta.
Sunt energii care vin din ceea ce numiti voi universul fizic, flacari solare, energii magnetice, ca niciodata pana acum. Polii pamantului incep sa se schimbe acum – marea lor transformare- si voi simtiti asta. Va afecteaza corpul fizic.
Corpul vostru fizic care s-a obisnuit cu aceasta descendere pe Pamant acum mult timp cand v-ati luat prima voastra incarnare umana. Corpul vostru s-a obisnuit cu aceasta stare nenaturala, asa cum se obisnuieste sa mearga adanc in apa. Dupa un timp, devii obisnuit cu lipsa de respiratie. Deventi obisnuiti cu presiunea pe corp. Va obisnuiti cu dezorientarea. De aceea aveti toate aceste incarnari fizice. V-ati obsinuit sa fiti sub suprafata intr-o stare nenaturala. Si exact cand ati crezut ca stiti cum sa va descurcati cu asta, totul incepe sa se schimbe din nou.
Exista energii care vin din universul fizic – sa zicem acest Pamant (deseneaza) – exista energii care vin din universul fizic, si din cel invizibil chiar acum, ca niciodata inainte. Pe de-o parte imping afara energiile sau ajuta la propulsarea energiilor care au fost blocate de atata timp. Sunteti exact in mijlocul acestor lucruri. Pe deasupra, propriile voastre aspecte care vin si pleaca, propria  rearanjare a ADN-ului, structura lui si tiparele voastre, si voi simtiti toate astea.
In aceasta luna in particular energiile au fost extrem de ridicate. Nu exista instrumente pe pamant acum care sa le poata masura cu acuratete, dar din punctul nostru de vedere din celelalte taramuri, putem sa le simtim. Nu este confortabil pentru aceia dintre noi care merg inainte si inapoi in alte taramuri, care vin in taramul fizic din cand in cand. Nu am mai facut prea multa infuzie in corpul fizic in ultimul timp – obisnuiam sa vin cateodata 2-3 zile deodata – pentru ca energiile sunt asa de provocatoare acum, nu prea vreau sa petrec prea mult in realitatea fizica. Intalnirile noastre sunt pe partea cealalta acum.
Asadar, voi simtiti toate astea, dar iata ce se intampla. O simtiti in corp si ziceti, “ce este in neregula cu corpul meu? Poate cedeaza. Adamus a zis ca o sa fiu ok, si acum corpul meu se duce de rapa!” Corpul va doare. Va treziti dimineata si ziceti, “Ce a fost asta?” Gatul. Acum va doare in picoare. Devine asa de intens incat cateodata mainile si picioarele voastre incep sa amorteasca, sa se inchida, pentru ca este asa de intens.
Dintii vostrii, gura, toate astea, simt energiile intense. CE este in neregula? Si apoi – hai sa nu devenim scarbosi – dar (stranuta) sinusurile. (cineva stranuta) Multumesc. La fix. Sinusurile se activeaza. Conectate cu ochii. Si apoi, ce se intampla aici jos. (arata spre burta si in spate jos) Oooh, aaah, ooh, despre ce este vorba? Si va intrebati, “Ce este in neregula cu mine?”
Si apoi aveti ganduri nebune si va ganditi, “Oh, am nevoie sa ma intorc pentru urmatorul Shoud. Trebuie sa ma reglez la energia asta pentru ca o iau razna. Chiar simt ca ma duc de rapa.” Da, asa este, dar…(rasete) “Chiar o iau razna.” Si apoi aveti aceste discutii cu voi, si este ca si cum, “Nu, sunt o persoana buna.” Nu, sunteti o persoana rea.” “Incerc sa fac lucruri bune.” “O dati in bara.” (rasete)
Si apoi va ganditi, “Ia stai asa. Am trecut prin toate astea de 10 ani, si ei imi spun ca suntem in regula, dar la naiba, asta nu are logica. “Pai, bineinteles ca nu. Daca ati putea sa intelegeti cu adevarat intensitatea acestor energii, energiile care ies si ce vartejuri creeaza aici pe planeta voastra, nu numai pe planeta voastra, dar si in taramurile aproape de Pamant, acum este ca un cuib de viespi. Este foarte dificil. Daca vreo persoana draga a trecut pe partea cealalta sau va trece pe partea cealalta, va rog sa petreceti putin timp cu ei acolo. Este mult mai greu acolo decat aici. Este nebunie acolo. Este bizar, si este bine.
Este in regula. Este potrivit. Este vorba despre cea ma mare schimbare din istorie. Este vorba despre oamenii care inteleg in sfarsit cine sunt ei cu adevarat, suveranitatea lor, integrarea lor cu corpul lor.
Dar iata ce se intampla, punctul important. Aveti toate aceste lucruri care intra, o schimbare fata de tot ce ati experimentat pana acum, si ce se intampla? Ei bine, cheia este ca acele energii vor sa vina fix aici. (minte)
Corpul vostru de fapt poate sa asimileze si sa se ajusteze mai bine decat mintea voastra. Spiritul vostru face o treaba destul de buna in a curge cu aceste energii. Spiritului chiar ii place curgerea energiei, intr-un fel minunat de pervers – asta a fost amuzant – dar mintea nu stie ce sa faca.
Asa ca imagineaza-ti…David, ai putea sa vii aici pentru o demonstratie? Da, cu echipamentul de pe cap cu tot, este perfect. (David poarta un costum egiptean)
Asdar, cu toate aceste energii care zboara peste tot, mintea – incearca sa-si faca treaba – zice, “Ce se intampla gresit? Ce este in neregula? Poti sa stai jos acum, multumesc. “Ce este in neregula?”
Asa ca mintea pleaca si sondeaza de capul ei. Trimite semnale energetice in tot corpul – semnale la gat, semnale in spate si la burtica si la ochi si la sinusuri. “Ce este in neregula?” Mintea trimite semnalele fiecarei parti din viata voastra, la ceea  ce ati numi aspecte ale vietii voastre – partea din voi care este partener cu altcineva, partea din voi care lucreaza, muzicianul, vorbitorul la radio, orice ar fi. Mintea voastra trimite toate aceste nenoricite de – “nenoricite” este un inlocuitor pentru injuratura (rasete) – toate aceste sonde peste tot. Ce este in neregula? Ce este in neregula? Pentru ca mintea nu este linistita acum. Ce este in neregula?
Cand parte din corpul vostru primeste un semnal, ea zice, “Ah lasa-ma sa iti spun eu ce nu este in regula”, si incepe sa ofere feedback. Incep prin a zice, “Oh presiunea este ingrozitoare. Oasele si incheieturile dor.” Corpul, intr-un mod ciudat, incepe sa proceseze cu mintea. Impreuna devin o echipa sucita.
Aspectele primesc si simt mesajul “Ce se intampla?” si ele sunt, “Credeam ca totul este in regula acasa, dar se pare ca nu.” Si aspectul incepe, “Oh doamne, daca as putea sa iti spun despre cariera mea, de sufletul meu – ce nenoricire. Ce este se intampla? Nu ma intelege. Nu ma asculta.” Nu este partenerul vostru, este aspectul vostru care zice toate astea.

Deci aveti toate aceste semnale care vin – “Ce se intampla?” – care vin de la minte, si seteaza jocul. Nimic nu este in regula. Si apoi ziceti, “Unde sunt? Ce se intampla?”
Faceti o respiratie. De fapt nu este vorba despre voi. Mintea va trimite semnale false.
Ce este in neregula chiar acum Suzanne? Ce se intampla?
SUZANNE: Nimic
ADAMUS: Nimic. Vedeti? Nu e nici o problema. Ann, este ceva in neregula?
ANN: Nimic.
ADAMUS: Nimic. Chiar crezi asta? Ha ha ha ha, noi doi am vorbit.
Deci ce este in neregula? Nimic,  daca puteti sa credeti asta. Acum, voi ziceti, “Da, dar Adamus, am..” Eh, stiti voi, nimic nu este gresit. Cand veti accepta asta?” Da, dar simt ca ma destram, si am aceste boli.” Nu, de fapt nu. Sunt semnale false cu raspunsuri false. Punct.
Serios? Puteti sa acceptati asta? Nu este nimic gresit. Ei bine…(se uita la cineva care poarta o peruca curcubeu si rade) Imi place peruca.
Nu este nimic gresit. Sunteti exact unde ar trebui sa fiti. Corpul vostru nu se duce de rapa. Nu innebuniti. Nu va intoarceti. Nu va puteti intoarce. Nimic nu este gresit. Aveti o serie elaborata de semnale false.
Si cum treceti peste asta? (cineva zice, ahmyo, cineva zice, “mda, cum?”) Cum treceti peste? (cineva zice “respiratie”) Respiratie. Multumesc. Respirati si intelegeti ca sunteti mai mult decat mintea. Acum asta est eputin dificil, pentru ca mintea a fost foarte programata. Dar sunteti mai mult decat mintea. Sunteti superiori mintii.
Mintea voatra, de fapt nu prea vrea cu adevarat sa mai intre in asta din nou. A obosit. Simte ca ar putea sa se integreze in inteligenta divina. Dar subit, a fost chemata inapoi pentru tura de urgenta. Cand ziceti “Eu sunt ceea ce sunt si totul este de fapt ok”, va inceta sa mai trimita semnale false. Va inceta sa mai trimita raspunsuri false. Va va aduce inapoi in echilibru. Va va ajuta sa intelegeti, nu doar la nivel mental, dar in fiecare parte din voi, ca sunteti bombardati cu energie chiar acum. Va comprima exact ca atunci cand ati fost sub apa la 15 metrii. Va cauza ca respiratia sa fie mai greoaie acum. Va face aparenta realitatii sa fie foarte distorsionata. Si nu este. Chiar nu este.
Daca ar fi un singur mesaj pe care sa-l spun astazi – toate sunt semnale false. Puteti sa va certati cu mine pana maine, si puteti sa ziceti, “Dar ele nu sunt false, uite-te la asta si la asta” – mintea lucreaza. Si parte din voi chiar se bucura de joc. Distrati-va. Distrati-va dar sunt in mod sigur semnale false.
Daca ajungeti in acel loc de ahmyo, mergeti adanc in voi – si adanc in voi nu este ca adanc in apa. Adanc in voi nu are presiune, nu are distorsionarea realitatii. Adanc in voi nu inseamna adanc in realiteatea fizica si apoi sa fiti asaltati de aceste energii. Adanc in voi este libertate si eliberare. Nu este nimic gresit. Nu este absolut nimic gresit.
Aveti suficient ahmyo sa va permiteti voua sa aceptati asta? Nu este vorba despre credinta. Este despre ce este real, despre voi.
Exista asa de multa presiune acum, dar voi, ca fiinte umane foarte intelepte si experimentate, puteti sa luati toate astea, sa luati asaltul acesta, toate aceste energii care ies – si ele sunt doar energii – si puteti de fapt sa le alchimizati sau sa le transmutati. Este doar energie, nu este buna sau rea. In realitate nu are presiune. Nu are haos in ea. Este doar energie, si puteti de fapt sa o respirati.
Aceasta nebunie, aceasta presupusa nebunie care se intampla pe Pamant, puteti sa o respirati inauntru, asa cum m-ati inspirat pe mine mai devreme.  Dar ziceti, “Dar vrei sa respir haosul, mai mult haos, mai multa nebunie? Vrei sa respir toata aceasta energie terorista, toata aceasta dualitate, toata aceasta manie si ura de pe Pamant? “ Absolut. Absolut sa o aduceti inauntru, sa o mancati, sa o beti, pentru ca este doar energie. In realitatea, nu are nici o trasatura. Este doar dificil de interpretat, de tradus in sistemele vechii energii care ii dezorienteaza pe oameni. Este energie pura. Este.
Da, sunt zile cand cititi ziarele si va uitati pe Internet si ziceti, “Asta este un loc nebun” Absolut, este, dar este doar energie.
Asa ca este timpul, daca voi alegeti, sa va ziceti fiecarei partin tin voi – corpului vostru, mintii, spiritului vostru – fiecarei parti din voi, “Nu este nimic gresit. Astea sunt doar semnale false.” Asta este numarul unu. Ce se intampla? Presiune. Presiune.


Tipare
Numarul doi – puteti sa iesiti din apa acum, pe bune, doar imaginati-va afara din costum – tipare. Tipare. Stiti ce este interesant? Orice specie de fiinta de care sunt constient, fie ca este om sau nu, fie ca este pe Pamant sau in alte locuri, are tendinta sa dezvolte tipare si sisteme, oriunde. Serios. Chiar daca sunt energii creative  pure din alte dimesiuni, iata– cred ca este naturala  tendinta de a crea tipare. Tiparele sunt o modalitate minunata de a va intelege pe voi insiva si lumea din jurul vostru.

Dar, pamantul a devenit extrem in tipare. Totul este in tipare – modul in care va incarnati, modul in care mananci, modul in care te rogi – totul legat de viata oamenilor a devenit mai mult si mai mult structurat, sistematizat, mai putina libertate si independenta.
Acum ca aveti chestii precum documente printate – si printarea nu este asa de veche in schema lucrurilor – lucruri pot fi printate si astfel organizate in carti si organizate  pe rafturi si organizate in tipare energetice. Internetul-noi tipare. Astea toate sunt moduri de a crea tipare.
Sunt multi oameni care cred ca tiparele fac viata mai simpla. Nu, nu, nu o fac. Ei fac viata mai derutanta, mai multe lucuri care trebuie tinute minte, mai putina libertate. Libertatea este darul din nastere al sufletului, si tiparele restrictioneaza asta si fac viata mai dificila, mult mai dificila.
Asa ca prin ceea ce treceti voi acum, voi v-ati facut darul de-tiparirii. De-tiparirea. Probabil ca aveti ceva – poate multe – indicii in legatura cu asta, dar structurile in care erati inainte pleaca.
Este foarte descurajant la inceput, pentru ca acele tipare v-au cam ajutat sa ramaneti in linie. Acele tipare v-au ajutat sa dati sens vietii de zici cu zi – in realitate nu – dar tiparele pleaca. Tiparele casatoriei, relatiilor, banilor, mancarii, sanatatii – toate tiparele care incep sa se destrame. Modul in care ati cunoscut muzica in trecut, modul in care aveti psihologi renumiti in trecut, tot ce a facut parte din munca voastra , sau modul in care scrieti – acele tipare se schimba.
Este frustrant, pentru ca desi ati chemat mult schimbarea, oricat de mult ati comandat schimbarea, in minutul in care vine, sunteti “Oh doamne, ce se intampla! Adamus” Oh, cate telefoane primesc noaptea. Multe. Deci…(rasete in timp ce se opreste si zambeste de poza) Niciodata sa nu pierzi o ocazie. Asta zic eu tot timpul. Niciodata, niciodata.
Asa ca acum aveti cateva tipare destul de vizibile la suprafata. Si, apropo, in timp ce va de-tipariti o sa gasiti mai multa libertate. O sa treceti de discomfort. O sa gasiti mult mai multa libertate. Afecteaza alti oameni in jurul vostru mai mult decat pe voi, pentru ca sunt obisnuiti cu tiparele voastre. Ei isi seteaza tiparele lor in raport cu ale voastre, si foarte curand toata lumea isi are tiparele si intelepciunea conventionala spune ca atunci totul curge mai bine. Adevarata intelepciune este ca totul ajunge sa se blocheze. Nu functioneaza prea bine.
Va de-tipariti natural. Nu trebuie sa faceti nimic. Nu trebuie sa mergeti sa cumparati un cristal de de-tiparit, desi sunt sigur ca cineva v-ar vinde unul. (rasete) “Ce idee buna” se gandesc cativa dintre voi, stiu. Este cineva in Olanda chiar acum care deja noteaza asta. Inceteaza. Nu o face. (rasete)
Dar este un alt tipar care este de fapt mult mai adanc bagat, care este mai provocator. Este foarte mult parte din voi, o parte foarte mare din voi, ca nu o vedeti. Asa ca o sa va intreb aici, cu asistenta de la Linda cu microfonul, sa imi spuneti o provocare din viata voastra. Spuneti-mi o problema din viata voastra, ceva ce va afectaza viata, si eu va voi zice tiparul. Daca indrazniti sa impartasiti. Indrazniti sa impartasiti. Oh, cat voluntariat. (zice Linda cand ofera microfonul cuiva)
ALAYA: Stateam aici zicand, “Nu voi zice nimic. Nu voi zice nimic.”
ADAMUS: O problema, ceva ce este intepenit si blocat.
ALAYA: Pe care o vrei? (amandoi rad)
ADAMUS: Al doilea de pe lista. Primul este putin prea personal.
ALAYA: Mda. Sa ma recreez pe mine, dar..
ADAMUS: Sa te recreezi, da.
ALAYA: Sa imi fac alta cariera.
ADAMUS: Ah, sa-ti faci o alta cariera. Ah, bine, bine. Ok, multumesc
ALAYA: Ok.
ADAMUS: Asadar asta este foarte pragmatic. Asa ca de fapt, vom vorbi despre asta intr-un moment. O sa mai astept pentru asta. Am o prezentare senzationala imediat, asa ca ne vom intoarce.
Inca una. Tipare, care este provocarea? Mary, ce anume lucreaza la tine acum?
MARY: Problema cu gatul.
ADAMUS: Problema cu gatul. Asta este un tipar simplu. Ok, problema cu gatul. In general, problema cu gatul – nu esti in vocea Spiritului. Ridica-te, Mary. Ridica-te. Va trebui sa tipam aici. Voi tipa la tine si tu la mine, ca sa miscam energia. Ok. Deci la trei, vom tipa amandoi din toti plamanii. Ok?
MARY: Cu microfonul?
ADAMUS: Nu, pune microfonul jos. (rasete) Doar urlet deschis si pur. Ok, la trei, eu mi-l dau jos pe al meu. Unu, doi, trei…
MARY (singura): Ahhhhh! (Adamus chicoteste)
ADAMUS: Asta a fost bine. Nu, asta nu a fost bine deloc. A fost groaznic de fapt. Inca esti blocata acolo. Ok, deci o vom face impreuna de data asta.
Ok. La trei – unu, doi, trei…(amandoi tipa) Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! (Mary tuseste) Blocat. Blocat. Ok, inca o data. Ok. Respiratie adanca si – (impreuna) Aaaaaaaaaaaaaaaaaa! (Mary tuseste din nou) Inca intepenit. Inca intepenit. CE ar fi daca toata lumea ni s-ar alatura. La trei – unu, doi, trei – (audienta tipa cu ei) Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Multumesc Mary, bine. Energia intepenita, este un tipar vechi, sa nu fii in vocea ta. De cate ori vi s-a spus “Taci din gura. Nu mai vorbi, nu stii ce vorbesti.” Cate vieti ati fost persecutati pentru ca ati vorbit in vocea voastra? Vorbeste cu Garret mai tarziu. Trebuie sa ii dati drumul, putin tipat, putin toning o aduce inapoi. Lucreaza din stomac.
Spritul vostru vrea sa fie cu voi chiar acum in aceasta realitate, si nu se va intampla aici (cap). Ca de aici ati incercat. Se va intampla de AICI. (foloseste o voce grava) Ah Hannibal, multumesc. Se va intampla in corpul vostru. Se va intampla in arta voastra. In arta, chiar, o suprimati, pentru ca nu puteti sa va scoateti vocea afara. Este un tipar vechi. Deci este timpul pentru…
MARY: As fi vrut sa zic arta, dar apoi am zis gat pentru ca se simte de ca si cum e intepenint, de ca si cum vine din gat.
ADAMUS: Ei bine, de fapt, energia este blocata de aici (arata in mijlocul spatelui) Aici e originea, chiar aici.
MARY: Mda.
ADAMUS: Si o simti cam aici (arata pe piept sus)
MARY: Corect, si arta mea este intepenita.
ADAMUS: Si stii ce se intampla daca nu o scoti la suprafata? Ia ghici.
MARY: Tusesti o gramada.
ADAMUS: Tusesti o gramada, da. Dar tusea este doar ca sa iti zica sa ii dai drumul.
MARY: Are nevoie doar de …
ADAMUS: Va imblonaviti. Ceva se intampla. In primul rand, pentru ca nu o scoateti la suprafata, nu o aduceti inauntru. Nu respirati asa cum ar trebui sa respirati. Pentru ca nu o scoateti la suprafata, va sufoca fiecare parte a vietii. Muriti tineri, sau faceti o boala care uneori merge in alta parte a corpului vostru care nu este neaparat in gat, si cateodata se duce in urechi, pentru ca, alo, Spiritul incearca sa vorbeasca cu voi, dar voi nu ascultati. Spiritul incearca sa va zica, “Fii Eu Sunt-ul. Fii Ahmyo. Fii Vocea.” Niciodata sa nu iti fie frica sa vorbesti. Multumesc.

MARY: Multumesc.
ADAMUS: Alta problema.
LINDA: Asta este cuplul care asteapta un copil.
ADAMUS: Bun.Bun.
LINDA: Shaumbra care asteapta un copil.
ADAMUS: Vreo problema?
LARA: Sa vedem.
LINDA: Cand este programat copilul?
LARA: 14 Februarie.
LINDA: Wheeeee!!!! (e foarte entuziasmata)
ADAMUS: Ah, bine bine. (rasete)
MARTY: Ai putea sa fii putin mai entuziasmata? (rasete)
ADAMUS: As putea sa zic ca este un copil foarte nou care intra. Asteptati surprize.
LARA: Ok! (rade)
ADAMUS: Da, da. Ei bine, este un lucru minunat. Acest copil nou va veni si nu va avea chestii vechi, nu va aduce multa karma. Va venit foarte clar dar va fi foarte nerabdator cu amandoi. (rasete)
LARA: Pot sa simt asta.
ADAMUS: Da.
LARA: Mda. Deci cred ca tiparul – cel care imi vine primul –este…in jurul banilor…
ADAMUS: Da.
LARA: … si curge, curge, curge, si apoi se opreste –stop, stop, stop.
ADAMUS: Mda.
LARA:Curge, curge, curge. Stop
ADAMUS: Yep. Bun.
LARA: Deci nu este tot timpul oprita.
ADAMUS: Nu, nu. Dar asta este una buna si speram sa iasa. Banii. Cum – nu va ridicati mainile, nu vreau sa vad – cati dintre voi au probleme cu banii? (rasete in timp ce isi acopera ochii)
Deci este un tipar in care ati intrat. Undeva de-a lungul timpului ati dezvoltat un tipar de a nu avea suficient sau, cum ar zice Tobias, ati picat in plasa constiintei lui “suficient” – doar suficient cat sa va umpleti rezervorul sa ajungeti aici, suficient cat sa va platiti chiria – dar nu suficient cat sa va bucurati de viata total.
Are originile sale – vorbesc la general aici – isi are originile in munca voastra in biserica, vedeti voi, acele juraminte de saracie inca sunt prezente. Si as zice, de fapt, pentru majoritatea dintre voi este vorba despre o gandire ca daca ati avea bani multi ei v-ar supune, v-ar afecta, v-ar corupe, v-ar face in ceva rau. Ca v-ati inlatura de la aceasta cale disciplinata – rahat- pe care sunteti, si ca v-ar tine blocati cumva aici pe Pamant. Parte in voi zice, “Stii, asta va fi probabil ultima mea viata – sau a penultima – si daca primesc multi bani, probabil ca as vrea sa stau, pentru ca sunt bogat si pot sa fac toate aceste lucruri. Si stii ce? Nu prea vreau sa stau, asa ca nu voi avea bani.” Vedeti?
Ce ar fi daca ati pleca cu stil? Asta este preferinta mea. (rasete) Sa plecati fiind bogati total! (audienta aplauda si aclama) Stiti ca sunt…mintea voastra sta in cale si incepe sa zica, “Da dar trebuie sa stiu despre afaceri.” Afacerile sunt un rahat. Se schimba asa de repede acum. Este asa de vechi. Adica afacerile in ziua de azi sunt pentru mine a te plimba printr-o biserica veche de 500 de ani. Pute. Este intunecata. Nu prea mai merge asa de bine. Este ramolita. Deci…scuze.
Deci nu trebuie sa stii nimic despre afaceri. Voi ziceti, “Dar nu am o educatie.” Ah, afacerile nu au legatura cu inteligenta. Va vor face sa credeti asta. Dar nu. Si va ganditi, “Pai nu stiu ce sa fac.” Pai, cadeti in capcana. Tiparul – nu stiu ce sa fac.
A fi sanatos este o stare naturala de a fi. Punct. Amin! Oh, hai sa nu intru in asta. (rasete) Calea gresita. Haide sa mergem in cealalta directie! Ok.
Abundenta este starea naturala de a fi. Lipsa abundentei este perversa. Chiar este.
Sanatatea naturala este naturala. Sanatatea este naturala. Orice dezechilibru biologic este nenatural. Consderand ca sunteti o fiinta naturala, este timpul sa va intoarceti la aceste lucruri naturale. Dar tiparele –vechile tipare- va opresc. Trebuie sa sariti tiparul. Eliberati tiparul.
De multe ori, parte din voi se gandeste, “Da vreau sa am bani” , spre exemplu. Dar alta parte din voi tresare, precum, “Oh esti asa de lacom”, sau “Te vor corupe” sau “Doar te gandesti la cai verzi pe pereti”, sau orice de genul acesta. Trebuie sa treceti peste asta. Trebuie sa ziceti, “Asta a fost un tipar. Ii dau drumul, la naiba” Nu lasati mintea sa intervina – mintea intra in tipare – nu va suparati pe minte, ea doar face ceea ce a fost programata sa faca.
Si apoi ziceti, “Abundenta este o stare naturala de a fi. Am incredere in abundenta mea”, si asta este. Nu contemplati asta, nu faceti hocus pocus zilnic, nu deveniti mentali. In minutul in care ati devenit mentali, sunteti inapoi in tipar, si nu se va indeplini.
Eu sunt-ul, ahmyo este abundenta naturala. De ce nu? De ce nu?
Deci, bun. Tipare. Urmatorul, provocari in viata voastra.
SART: Buna.
ADAMUS: Buna.
LINDA: Misto par. (Sart poarta o peruca)
ADAMUS: Mda.
SART: Frumoasa, nu-i asa?
ADAMUS: Mda.
SART: Ah, probabil procesul de a ma rani in ultimul timp, fizic.
ADAMUS: Mda.
SART: Mda. La inceput a fost masina …
ADAMUS: Asta e parte din ceva emotional?
SART: Probabil ca doare putin mai mult.
ADAMUS: (chicoteste) Mda.
SART: Fie ca este legat de munca sau doar legat de masina.
ADAMUS: Corect.
SART: Mda.
ADAMUS: Bun. Deci tiparul? Ce se intampla acolo?
SART: Pai, am crezut ca este o chemare la trezire, dar se pare ca nu functioneaza aici. (el si Adamus rad)
ADAMUS: Ei bine, asta este unul diferit de alte tipare. De fapt, acesta te serveste, si vreau sa ma adresez tuturor ca, cazul tau nu este cazul lor. Dar aici te ranesti fizic – este un soc, este dureros -dar lucrul minunat este ca pregatesti sa permiti infuzia spiritului tau in aceasta realitate. Recunosti ca nu o poti face mental. Parte din tine nu prea pricepe toata treaba cu respira-permite-accepta, pentru ca esti foarte macho.
Deci ce faci? Un tip macho se raneste pe sine iar durerea, socul momentului-whh!- spritul se infuzeaza in corpul tau. Si o sa o tot tii asa sau poti sa simti in energia feminina si sa o respiri inaintru. Daa!
SART: Asta ar fi mai bine.
ADAMUS: Asta ar fi mai bine. Dar probabil ca nu o vei face pentru ca, sau…o vei face? (cineva zice, “Da-i o sansa) Da-i o sansa. Haide,  da-i o sansa aici cu toata lumea si respira. (face o respiratie adanca) Nu te gandi la asta, ca atunci iti faci rau. Doar respira.
(pauza)
Lucreaza la respiratia aia!
SART: Da.
ADAMUS: Da,da. Da. Va aduce inapoi in corp, si seteaza invitatia pentru Spirit sa vina in viata voastra. Bun.
SART: Este mai bine.
ADAMUS: Bine. Data viitoare cand te ranesti, suna-ma.
SART: Am crezut ca am facut asta data trecuta. (rasete)
ADAMUS: Oh m-ai chemat, m-ai zis cateva nume. (multe rasete) Urmatorul? Inca unul. Inca unul. Tipare. Care este provocarea in viata ta acum?
BARBARA: Sa am incredere in intuitia mea.
ADAMUS: Da, ok.
BARBARA: Inima mea, capul meu.
ADAMUS: Ok, asta este usor. Asta este un tipar. Ai fost programata sa fii in afara intuitiei, sa intrii in minte. Intuitia este considerata ori flusturatica ori legata de intuneric, vedeti voi, de taramurile necunoscute.
Intuitia este ceva ce voi toti ati fost programati sa nu mai aveti incredere. A fost convenient pentru ca ati fost programati sa nu mai aveti incredere in voi, ati urmat sistemele. Ei bine, au fost cei care au condus si guvernat si care au facut sisteme de credinta care zic, “Asta este mai bine. Intuitia este un lucru rau. De fapt, o sa va arda daca o folositi.” Asa ca aveti aceste tipare in a sta departe de intuitie, sa nu permiteti sa vina in viata voastra.
Intuitia este o stare naturala a fiintei. Starea mentala nu este naturala. Mentalul este fals. Din nou, nu avem nimic impotrivita mintii, doar incercam sa mergem dincolo de vechile programari, dincolo de vechile tipare.
Lista ar putea sa tot continuie, dar este in esenta vorba de 4 lucuri diferite. Tobias a vorbit despre asta acum cativa ani. Este vorba despre abundenta. Abundenta este naturala. Lasati-o inapoi sa vina. Incetati sa va mai ganditi la ea, doar fiti. Incetati sa mai uneltiti. Va vad pe unii dintre voi cum puneti la cale pentru abundenta. Ptt! (se preface ca scuipa)
Celalalt este corpul vostru, problemele de sanatate. Si din nou, sunt multe lucruri fizice care se intampla pentru ca ati picat in tiparul de a plasa gresit si a identifica gresit energii si sa le plasati in corp, si apoi corpul vostru se imbolnaveste si raspunde la el. Mesajele false venite de la minte, acel nu stiu cum sa tin energiile fizice in miscare si curgand. Ele intaresc asta si cauzeaza probleme fizice.
Pentru acum, pentru orice tip de afectiune fizica, fie ca este cancer, diabet, dureri, artrita, si toate acele lucruri, trebuie sa va spun din perspectiva mea ca sunt false. Sunt absolut false. Da, ele sunt diagnosticate de un doctor care face raze X si toate cele – sunt false. Locul lor nu este acolo. Nu sunt ale voastre. Nu le mai purtati cu voi. Sunt vechi tipare, cai vechi de a aduce energia inauntru si apoi sa o ingropati si sa o evitati, si apoi bineinteles ca iese pe undeva. Iese prin rinichii vostrii, prin ficatii vostrii sau – ficatul vostru, aveti doar unul (rasete)- auzul vostru, sinusurile, orice ar fi, si apoi va mirati ce faceti gresit. Nu faceti nimic gresit. Semnale false. Nu este nimic in neregula cu voi. Este asa de usor. Este atat de usor…atat de usor.
Exista tipare in relatii, si astea sunt cele mai noduroase, mai sufocante. Karma ancestrala – karma care vine de mult, mult timp- si faptul ca inca nu ati invatat ca sunteti cel mai bun iubit pentru voi, cel mai bun partener pentru voi insiva. Dar voi inca incercati sa gasiti un partener care va va dezechilibreaza - nu intotdeauna, dar des. Cautati ceva intr-un partener cand credeti ca nu aveti deja inauntru, asa ca sfarsiti in aceste relatii urate. Deveniti tipariti in ele. Nu stiti mai bine de atat.
Exista tipare in viata voastra pe care voi, de fapt, nu doriti sau nu sunteti pregatiti sa le dati drumul. Chiar nu, pentru ca ce ar fi daca nu ati avea aceste probleme financiare? Ce ar fi daca…tipar mare, cautarea pentru Dumnezeu sau adevarul, sau raspunsul sau orice makyo vreti acolo, cautarea. Asta este un tipar mare. Asta este un tipar urias. Ce ar fi daca v-ati ilumina in acest moment? Ce se va intampla? O sa dispareti de pe fata pamantului? Probabil. Si parte din voi zice “Nu pot, pentru ca trebuie sa am grija de copii mei.” Ergggghh. Serios?! Copii vostrii? Sunt ai vostrii? Sunt proprietatea voastra? I-ati facut voi? Pai, cam asa. (rasete) Dar nu sunt ai vostri. Si credeti-ma, ei chiar nu au nevoie de voi. Nu imi place sa va zic, dar chiar nu au nevoie. Adica, va iubesc, da. Sa aiba nevoie de voi cum ati crede, cum ati vrea ca ei sa aiba nevoie de voi, cum sunteti uneori disperati? Nu, nu, nu,nu. Chiar nu au.
Asa ca folositi chestii precum, stiti voi, “Dar daca se intampla acest lucru bun in viata mea, daca subit o sa scriu o carte care o sa fie un hit urias ca toti o sa o iubeasca si care va ajuta alti oameni” la ce ar trebui sa dati drumul? Ar trebui sa calatoriti? Sa mergeti in fata grupurilor? Sa vorbiti adevarul odata pentru totdeauna? Va trebui sa raspundeti la intrebari? Veti fi pusi in lumina? Alti oameni vor veni la voi pentru vietile lor? Asta este multa presiune! Haide sa nu o facem si doar sa ne plangem de asta! (ceva rasete) Scuze. Este un tipar, draga mea. Nu ai observat asta? Este un tipar si fiecare dintre voi are o carte metaforica sau un proiect sau ceva ce vreti sa faceti sau sa deveniti.
Faceti channeling. Creati muzica minunata sau – nu trebuie sa fie mareata – dar la ce ar trebui sa renuntati, ce tipare ar trebui sa se schimbe si sa se transforme odata ce va permiteti sa va realizeze visurile? Asta va retine. Nu imi pasa ce aveti sau ce nu aveti, ce problema este, acolo este un tipar vechi. Si ceea ce va rog sa faceti este sa va uitati la tipar. Priviti la problema. Ce s-ar intampla daca nu ati mai avea asta? Ce s-ar intampla daca ar trebui sa dati drumul la controlul extraterestru asupra mintii? – folosesc asta ca un exemplu extrem. Serios? Oh, nu v-ar veni sa credeti cate telefoane primim in fiecare noapte legat de asta – “Cum scap de extraterestrii?” (ceva rasete) Vorbiti cu Aandrah. (Adamus chicoteste) O sa-i bata afara din voi. (rasete)
Dar, vedeti voi, vreau sa zic, ei cred ca este real. Ne uitam si zicem, “Wheeu! Wow, serios?” Dar ei sunt in acel tipar pentru un motiv. Ii serveste, exact ca orice tipar, ca orice cu care nu sunteti confortabili, va serveste. Daca nu, nu ar fi acolo. Daca este acolo, inseamna ca va place. Daca sunteti nefericiti inseamna ca va place. Sunt oameni carora le place emotia si drama. Oh, ei se plang, dar asta este emotie si drama. Dar daca este acolo, va rog sa va uitati la motiv. Va rog uitati-va la motiv. Nu este nimeni care v-o pricinuieste, si nu este pentru ca sunteti o persoana rea sau pentru ca nu sunteti iluminati spiritual. Va serveste pana cand ii dati drumul.
Trebuie sa aruncati o privire. Ce trebuie sa eliberati? O relatie? Copiii? Realitatea fizica pe planeta in aceasta perioada? Va trebui sa dati drumul la izolarea voastra? Va trebui, poate, doar poate, sa dati drumul la jocuri, la makyo, ceea ce ne conduce la urmatorul punct.


Destin
Numai asta merita un Shoud in sine – un shoud intreg – dar asta chiar iese la suprafata acum. De fapt, ne-a surprins pe unii dintre noi de pe partea asta, si iese la suprafata suficient cat sa merita mai multa discutie decat vom avea astazi. Destinul.
Toata aceasta credinta in destin, asta este una dura de dat drumul pentru ca in momentul in care o faceti, chiar trebuie sa va asumati responsabilitatea. As putea zice, ca este de fapt, mai usor pentru un om sa creada si sa dea responsabilitatea unei autoritati mai inalte, fie ca acea autoritate inalta este sufletul vostru…asta este mult makyo cateodata. Vedeti voi, de ca si cum sufletul vostru are un plan si va face sa treceti prin aceste cai durerioase, inconstiente si nefericte? Serios? Sau credeti ca destinul vine de la Dumnezeu? Serios? Dumnezeu nu are destin. Spiritului, Tot Ceea Ce A Fost, nu ii pasa cu adevarat, nu trebuie sa ii pese, el nu are niciun plan cu voi.
Cat de des auziti de la religiile de pe pamant in aceste vremuri despre planul lui Dumnezeu?  Ce?! Dumnezeu nu are un plan! Daca Dumnezeu ar avea un plan, totul ar fi gata si nu ar mai trebui sa treceti prin toate astea! Planul lui Dumnezeu ar avea un sfarsit.
Asa ca nu exista destin. Nu exista karma. Absolut deloc. Nu exista plan divin. Da, ati avut niste lucruri pe care ati vrut sa le faceti cat sunteti aici, dar astea au sfarsit. Au plecat acum cativa ani, si mult dintre voi operati in vid acum, “Ce ar trebui sa fac?” Asteptati (se uita la tavan) pentru cineva sa se arate. Ma intrebati tot timpul, “Adamus ce ar trebui sa fac?” (face o respiratie si ranjeste) Nu imi pasa! (multe rasete) As vrea sa incetati sa imi puneti acea intrebare. (multe rasete) Asta imi doresc eu cu adevarat! Asta este singurul lucru de care imi pasa in acest univers – sa incetati sa imi mai puneti aceasta intrebare! Nu contaza. Puteti sa va descurcati cu asta? Nu conteaza. Nu este plan. Nu exista liga ingerilor. Nu exista consiliul celor 83 care controleaza toate astea.
Astrologia. Iubesc astrologia, dar urasc ce au facut oamenii din ea. Au decis ca este noua influenta care ghideaza. Ei bine, nou, adica de mii de ani, dar au adus-o in tipare vechi de astrologie. Astrologia nu este nici plus nici minus. Astrologia nu este directiva. Astrologia, daca va uitati la ea cu adevarat, este strat dupa strat de potentiale. Dar oamenii se uita la un strat si zic, “Oh, inseamna ca trebuie sa fiu asa. Trebuie sa fiu asa. Trebuie sa…” Stiti cati oameni citesc astrologie ieftina si apoi o cred? Si apoi se intampla si zic, “Vedeti? Exact asta zicea.” Pai, bineinteles, este profetia care se auto implineste si apoi se intampla.
Ei intra in acel tipar.
Astrologia este un lucru frumos daca va uitati la ea ca la un mecanism de explorarea potentialelor si apoi sa mergeti sa selectati pe cele pe care vreti sa le experimentati. Daca mergeti dincolo de schemele tipice, sa mergeti adanc in astrologie – in astrologia multidimensionala – veti vedea fiecare potential pe care il puteti alege. Si pentru ca voi ati creat acele potentiale, ele sunt aproape un infinit din care puteti alege.
Dar oamenii cred orbeste in orice fel de “colet destinal”. Am inventat acest cuvant. Imi place asta. Credeti intr-un pachet de ca si cum l-ati cumpara pentru internet sau pentru televizor sau pentru telefoane,ca si cum ati primi o oferta la pachet de ca si cum “Care este destinul meu?” si apoi il acceptati. Si cand aveti zile proaste, ziceti, “Nu stiu. Nu pot sa imi dau seama despre asta. Undeva acolo sufletul meu trebuie sa stie.” Voi sunteti sufletul vostru Acum. Gata cu separarea, fara diviziune. Voi sunteti sufletul vostru.
O sa merg mai departe pentru ca Linda zice ca ar trebui sa o scurtam, dar ma distrez asa de mult cu Shaumbra. Alte grupuri m-ar fi dat afara pana acum. (rasete) Voi ma lasati sa stau. Adica, ce binecuvantare.
Urmatorul. Faceti o respiratie profunda pentru ca asta ar putea sa vina ca o surpriza. Acestea sunt dinamicile la care se lucreaza, adica astazi. Astazi, chiar acum. Asta este ceea ce ganditi, ceea ce simtiti, reactionati, va doare, inspirati, pentru ca astea sunt in lucru acolo.
LINDA: Nu esti foarte lacom, folosesti multa hartie.
ADAMUS:Ador sa folosesc hartie pentru ca vom creste multi copaci.
Scop
Asadar, urmatorul. Scopul. Si ne intoarcem la prima intrebare. Scopul. O sa fac o afirmatie mare aici, si va trebui sa cam mestecati asta, si apoi sa aruncati chestii in Cauldre dupa ce am plecat, daca nu va place. (ceva rasete)
Nu aveti nevoie de scop ca sa existati. Dar voi credeti ca da. “Care este scopul meu?” Si asta se leaga de destin, se leaga de tipare, se leaga de presiunea pe care o aveti chiar acum.
Marea, marea, marea majoritate a oamenilor cred ca trebuie sa aiba scop. Sunt carti care ma fac sa vomit spiritual. (rasete) “O viata condusa de scop”. Oh nu! Iarasi se intampla, hai prin tub inapoi jos. Si scopul este makyo. Makyo absolut. Dar inca va treziti dimineata si ziceti, “Care este scopul meu? Trebuie sa ii vindec pe altii? Trebuie sa salvez planeta?” NU! Nu exista scop. Pricepeti? Nu exista scop. Respirati asta inaintru. Ohh, ah, aici este un gol imens, sau nu.
Nu exista misiune. Mergem dincolo de pasiunea vechii energii, ca trebuie sa faceti ceva, ca trebuie sa fiti ceva, ca trebuie sa aiba un scop. Dumnezeu sigur v-a pus aici cu un scop. Lui Dumnezeu nu-I pasa! (rasete) Serios! Spiritul nu are niciun plan pentru voi, si in concluzie, fara scop pentru voi. Nu aveti nevoie de scop ca sa existatil in concluzie, puteti exista? Puteti trece de acest lucru imens si vechi? Si asta se intampla in viata voastra chiar acum. Iese la suprafata.
Ati avut scop peste scop, strat peste strat peste strat si strat de scop. Scopul a fost un fel de combustibil care v-a trecut prin vieti. Scopul, de fapt, va cam tine aici, vedeti voi, “scopul meu este sa…” completati spatiile. Si apoi, haide sa zicem ca ati atins scopul, si apoi deveniti cu adevarat depresivi.  Este trist cand ajungeti a va realizati scopul, asa ca ce faceti? Puneti scopul in fata voastra ca un morcov mare spiritual si incercati tot timpul sa ajungeti la el. Lucrati pentru scop. Deveniti indreptatiti. Va propulseaza. Deveniti nevrotici si nebuni incercand sa ajungeti la acest scop care nu este niciodata acolo. Haide sa taiam coarda chiar acum. Nu exista scop. Whoa. Dar apoi ziceti, “ Viata mea nu mai are sens.” Da, cam asa. (rasete) “Nu exista scop? Nu exista semnificatie? Nu exista pasiune?” Da! Astea sunt vechi si sunt makyo! Noi vorbim despre ahmyo acum. Acestea sunt  asa de vechi si de infestate cu viermi si creaturi si gunoi. Este o groapa de gunoi.
Puteti sa va imaginati, pentru un moment, o viata fara scop? Puteti sa va imaginati, ha, sa scrieti o  carte “Viata fara scop” (rasete) paranteza –“ La raspunsul tuturor bufonilor obsedati de control care credeti ca trebuie sa exista scop!” Mi-ar placea asta!
LINDA: Obsedati de ce? Bufoni obsedati de control?
ADAMUS: Bufoni! Sunt mai bun decat Kuthumi la titluri de carte, cred. (rasete)
Vedeti voi, scopul este un partener prost, foarte prost. Va va fura. Va fura de la voi. Va va insela si va va deziluziona, si va va inspira fals. Dar cand va inspira fals, tinandu-va de la adevarata inspiratie, care este doar sa fiti. Doar sa fiti, fara scop, fara semnificatie. Ce eliberator! Ce minunat ca puteti sa existati de dragul existentei, ca pasiunea voastra este doar sa fiti, ca voi…(cineva zice, “Yay”) Yay! Multumesc. Halle…oh, nu vom merge acolo. Amin? Nu. Nu, haide sa nu facem asta. Deci, este eliberator, dar atat de provocator.
Asa ca in ultima vreme au tot venit lucruri de genul asta in viata voastra. Nu stiati ce erau, dar “Ce inseamna?” “Nu are semnificatie.” “Ce trebuie sa fac?” “Nimic.” Tot acest inainte si inapoi, si apoi va mirati “Ce este in neregula cu mine? Nimic!”
Asa ca vreau ca in aceasta luna, chiar sa simtiti in a nu avea scop. Fara scop. Lasti-va sa deveniti fara sens. Dati-va drumul, “Nu am nici un scop aici. Nici o pasiune.” Se va simti foarte ciudat si incomfortabil la inceput, pentru ca ati fost motivati de vieti intregi. Scopul si pasiunea v-au supt inapoi aici inainte sa fiti cu adevarat pregatiti sa veniti aici, in aceasta viata.
Este makyo la cel mai intalt nivel, dar nu mai aveti nevoie de el. Si simtiti, experimentati energiile in jurul vostru care va imping sa iesiti din scop. Iesiti din acea veche…este programare. Este multa auto programare veche, programare a constiintei de masa, programarea de la fiintele din alte taramuri care isi baga sondele  psihice undeva adanc in voi. Adora oamenii cu scop. Este cea mai tare metoda sa se joace cu voi, sa danseze, sa manipuleze. Dati drumul la scop – adica, la scopul vechii energii, la modul care v-ati gandit la el – dati drumul la pasiune, ca sa descperiti ce este cu adevarat acolo.. Este minunat. Este provocator.
Si veti face ceva – va zic dinainte, pentru ca va cunosc. Veti zice “Ok, am aruncat astea. Am aruncat asta, si am aruncat toate acele lucruri. Sunt clar, Adamus, am aruncat pasiunea si scopul” Si eu voi zice, “Nu, cauta in buzunare. Inca ascunzi.” “OH, am uitat Adamus. Am uitat sa o scot si pe asta.” Si eu voi zice, “Cauta din nou. Inca mai este.” “Pai, dar um” veti zice voi, “Adamus, asta trebuie sa am. Dau drumul la toate celelalte lucruri, si o sa fiu destul de  clar. O sa fiu 99 la suta clar, si deci, voi putea sa am 99 la suta libertate.” Nu. Nu. Totul trebuie sa plece.
Nu va mai puteti agata de nimic, si veti trece prin neliniste poate si putina anxietate, si apoi va veti indoi, zicand, “Pai, de fapt ce a zis?” Si apoi sa deveniti filozofici, si veti vorbi cu alti Shaumbra, si apoi veti incerca cu totii sa analizati ceea ce am zis. Am zis. “Nu aveti nevoie de scop in viata. Nu aveti nevoie de scop ca sa existati.”Punct. Punct. Si apoi veti incepe sa existati intr-un fel nou. Cu adevarat, cu adevarat intr-un mod nou.
Deci aceste elemente va influenteaza viata chiar acum. Sunt grele, dar sunteti mai buni de atat. Va permiteti sa le experimentati, pentru ca va expansionati. Voi sunteti Standardele. Voi sunteti….ah, si asta este un scop vechi.Voi doar sunteti, si asta este un lucru frumos.
Haide sa facem o respiratie adanca si sa mergem in urmatorul segment, unul foarte important- sau nu.


Magia
Cu mult timp in urma…ma simt de ca si cum v-as inveli pentru somn acusica! A fost odata ca niciodata, acum mult timp pe Pamant, a fost un lucru numit magie. Acum, unii dintre voi veti intreba mai tarziu, pai, de ce nu am numit-o fantezie? Pai, fantezia are o conotatie negativa. Deci o voi numi magie. Dar acum mult timp pe Pamant, ca si in celalalte taramuri, a fost ceva ce se numeste magie.
Magia a fost aceasta expresie creativa si schimb creativ in celelalte taramuri. Acum mult timp pe Pamant puteati chiar sa experimentati –sa simtiti, sa atingeti, sa vedeti – chestii precum zanele vantului. Zanele vantului. Ele plutesc in aer. Ele plutesc pe aer. Ele plutesc in aer, trec pe langa voi, iar mintea zice, “Oh asta a fost doar o briza.” Nu, asta putea sa fie o zana a vantului.
Exista ingeri ai norilor, si ochii vostrii ii vad ocazional, dar apoi mintea sare si zice, “Pai nu, asta sunt doar miscarile aerului si tiparele de pe cer cu temperatura si umiditatea care afecteaza forma picaturilor de apa care sunt suspendate in aer.” Ok. Ok. Asta este o cale interesanta sa traiesti, dar de fapt sunt ingerii norilor.
De fapt este un unicorn in colt acolo care este aici pe tot parcursul intalnirii. Si unii dintre voi chiar ati simtit ceva ciudat, dar mintea blocheaza – “Oh asta nu are sens.Nu pot sa incep sa gandesc asta, or sa creada ca am innebunit.” Nu, ei deja cred ca ati innebunit, asa ca este ok. Experimentati unicornul.
Exista gnomi. Exista zane efl. Exsta elementale are apelor – fiinte stralucitoare, frumoase, magice. Exista Merlin. Merlin, foarte, foarte real, foarte mult parte din realitate chiar acum. Dar oamenii s-au inchis de la magie in vietile lor, pentru ca nu are sens. Nu-i asa Charlie? Nu are sens. Nu sunt in tiparele in care tu ar trebui sa fii.
Asa ca a fost sufocata acum mult timp. Inchisa pentru ca totul sa fie intr-o stare ordonata, si sa nu avem oameni nebuni care sa vada energii micute prin jur, care sa vada energii magice invisibile. Ele sunt parte esentiala din pamant. Au lucrat cu Gaia de la inceputul Pamantului ca sa sustina viata pe aceasta planeta. Ele inca sunt in jur. Si ele se schimba. Multe elementale, multe din fiintele magice care au fost pe aici, acum unele dintre ele pleaca. Unele noi vin. Ele nu iau neaparat trasaturile fizice pe care ale elfilor si spiridusilor.
Acestea sunt foarte reale, dragi prieteni. Ele nu sunt doar basme pentru copii mici. Ele sunt foarte, foarte reale. Si din pacate, cu pierderea creativitatii, pierderea imaginatiei pe Pamant, si ele au mers pe marginea drumului. Au fost uitate.
Deci ce se intampla cand ele sunt ignorate sau cand oamenii isi intorc spatele la ele? Ele din compasiune, isi intorc si ele spatele si pleaca, pentru ca nu sunt dorite. Dar ele asteapta. Ele asteapta pentru timpul potrivit, si este chiar acum.
Este timpul ca magia sa se intoarca pe acest Pamant. Magia realizeaza diferite lucruri. Deschide coridoare intre dimensiuni. Acestea sunt fiinte dimensionale, in general non fizice, fiinte magice. Ele vin acum ca sa lucreze cu oamenii de pe Pamant care creaza Noul Pamant din bucurie, doar pentru bucuria de a o face, pentru ca puteti. Ele vor fi in aer, in Pamant, in apa, in jurul vostru. Ele or sa vina in visele voastre – daca le permiteti. Ele vin in imaginatia voastra-daca o folositi. Ele nu sunt aici ca sa va dea raspunsuri; ele sunt aici ca sa se joace. Ele sunt aici ca sa va ajute sa va mutati in dimensiuni in care nu ati mai fost inainte, sa va ajute sa va expansionati dincolo de minte.
Ele sunt aici ca sa ajute sa echilibreze noile energii, sa mentina curgerea energiilor, sa le mentina clare. Si ele sunt aici. Sunt in camera chiar acum. S-au aratat in viata voastra. O mica luminita in lateral; un sunet pe care il auziti, dar in clipa in care va concentrati pe el, pare ca dispare; un mic sentiment noaptea cand dormiti ca ceva a venit si s-a atins de voi.
Din nou, suntem in timpurile reintoarcerii magiei. Ati lucrat cu ea inainte, asa ca nu este nimic ce trebuie sa invatati acum. Este vorba de a-i permite sa vina inapoi. Da, vor fi unele noi pe care nu le-ati mai experimentat in trecut, dar va veti conecta cu ele pentru ca elementalele, fiintele magice, sunt pur si simplu manifestari ale infuziilor voastre trecute.
Permiteti-mi sa spun astfel. Cand fiintele angelice au venit aici pe Pamant sa il insamanteze cu energie vitala, ei au infuzat aceasta magie in Pamant. Cand voi ati venit si ati luat forma fizica, printre primele lucruri pe care le-ati facut a fost sa incepeti sa va infuzati sau sa va respirati viata in aceste lucruri din jurul vostru.
Apropo, printre lectiile pe care le faceam in vechile Scoli ale Misterelor, a fost sa facem statuiete de ceramica iar voi, ani in sir, va inspirati si infuzati pana cand prindeau viata – incepeau sa vorbeasca, sa se miste, sa se mearga. Si apoi ati inteles infuzia. Acum nu mai e nevoie de ani. Trebuie doar sa o faceti. Aceasta este Noua Energie. Nu mai ia asa de mult.
Acestea fiind spuse, aceste fiinte magice sunt manifestari ale infuziei voastre, ale respiratiilor voastre de viata in apa, in aer, in pamant, in animale, in taramurile invisibile. Sunt ale voastre. Au fost alungate pentru mult timp, ele sunt pregatite sa se intoarca acum. Ei bine, lasati-ma sa zic, voi sunteti pregatiti pentru reintoarcerea lor.
Asta va va ajuta sa faceti multe, multe lucruri. Va va deschide imaginatia. Daca veti permite, va vor provoca multa bucurie sa va jucati cu ele. Oh, la inceput va parea putin ciudat, pentru ca vi s-a zis,  “Aveti patru ani. Nu mai puteti avea acesti prieteni imaginari.” O sa va zic eu ceva, printre cele mai marete fiinte ale timpului nostru – ei nu au dezvaluit asta – dar Thomas Edison, un mare inventator, unii dintre voi aveti anumite sentimente legate de el, dar Edison se juca cu elementalele. Si-a permis acel lux. Si-a permis – cum ati zice voi – acea recreatie.  Ii placea sa faca asta. Nu a spus nimanui asta, pentru ca a stiut ca ar crede ca e nebun. Dar de acolo a primit si cele mai bune idei. Nu pentru ca i le-au dat, ci pentru ca era in modul creativ si apoi avea raspunsurile.
Au fost folosite de Einstein, de unii dintre cei mai mari ganditori, muzicieni, Mozart. Ei isi permiteau sa se joace cu magia vietii. Bineinteles, nu puteau sa vorbeasca despre asta. Ei nu puteau sa exprime asta, dar ei stiau ca este un element important in bucuria vietii, in munca lor. Acum, unii dintre ei au spus, “vedeti voi, sunt genial, dar trebuie sa fiu nebun pentru ca fac asta.” Asa ca le era frica ca isi pierdeau mintile. De fapt, asa este, dar asta era un lucru bun.
Asa ca dragi Shaumbra, il voi ruga pe John sa puna ultima melodie de la Anders, ce am ascultat la inceputul sesiunii. Va voi ruga sa respirati si sa va permiteti – luati-o razna. Sunt multe fiinte in aceste camere plecand de la mult prezentul unicorn la mici elfi si zane ale aerului si toate celelalte, unele, din nou, care nici macar nu iau calitati fizice. Permiteti-va sa le experimentati.
Cum faceti asta. Pai, nu de aici sus (cap). O faceti prin a va deschide, a respira si a va juca. Doar fi-ti jucausi pentru un moment. John.

[Muzica incepe: “Sja Va Na,” melodia 6 de pe Oh-Be-Ahn de Anders Holte]
Invitati-va Pakauwahs chiar acum. Este parte din magie. Voi ati creat Pakauwah. Sunt parte din voi. Sunt expresia voastra. Sunt fiinte magice, si ele se joaca cu aceste fiinte.
A trecut asa de mult timp de cand li s-a permis acestor fiinte sa intre, acum ca le-ati permis sa le experimentati. Aduc multa distractie.  Nu trebuie sa fie vreun scop mareti altul decat sa aduceti in viata viastra ceea ce este natural, sa mergeti dincolo de tipare si limitari. Adauga multa culoare in vietii. Dar in acelasi timp, asta deschide coridoare intre dimensiuni. Pun la dispozitie o cale sa echilibreze cu adevarat si sa mentina energiile in curgere.
A aduce magia acum, si toate aceste fiinte magice, sunt exact ceea ce, Copii de Cristal, cum i-ati numi voi, cei noi care vin, le da prilej de joaca, ii ajuta sa stea in imaginatie. De fapt, daca ati putea sa va imaginati o fiinta care nu a fost niciodata pe Pamant inainte sa vina pentru prima incarnare, care trece prin multa pregatire in scolile Noului Pamant, dar venind pentru prima oara si simtind realitatea dura a Pamantului – exact cum v-ati simtit voi inainte, cand ati mers adanc in apa, acea presiune extrema pe corpul vostru, senzatia de confuzie si dezorientare – prin a aduce aceste fiinte magice inapoi acum le va fi lor mult mai usor, le va fi mai confortabil si mai linistitor.
Faceti-o pentru voi. Aduceti magia inapoi pentru voi, dar o faceti si pentru cei noi.
Asadar, dragi prieteni, plec la o intalnire in Florenta. Si aminti-va ca totul este perfect in toata creatia, si astfel, Eu Sunt Adamus, in serviciu pentru voi.
La revedere.