MATERIALELE CERCULUI CRIMSON
Seria (URMEAZA):
SHOUD 5: "Sha-dhar" – Cu Adamus, transmis de Geoffrey Hoppe
Prezentat Cercului Crimson in data de 11 Decembrie 2010
www.crimsoncircle.com; www.shaumbra-in-hd.ro;

Traducerea: Cosmina & Bogdan

Eu sunt ceea ce Sunt, Adamus din Domeniul Suveran. Cine zice ca nu exista magie?

Ce perioada frumoasa a anului; ah, acesta este weekendul anului, celebrarea anului, un timp in care toata lumea se relaxeaza putin – asta daca nu te duci acasa sa iti vezi familia (rasete) – se relaxeaza si se bucura de magie. Aceasta este magie chiar acum cu Shaumbra si Ralph (Ralph Nichols a cantat inainte de Shoud) si cu toata lumea – muzica si Mos Craciun si elfii.

Este Mos Craciun real? (audienta zice “Da”) Absolut! Absolut! Vedeti voi, cand oamenii, in constiinta lor, sunt de acord in legatura cu anumite energii arhetipale, asta de fapt le creeaza. Acum, Mos Craciun nu locuieste neaparat la Polul Nord, dar esenta, magia si frumusetea lui Mos Craciun este vie. Este in inimile voastre. Cand erati copii si va permiteati sa va conectati cu aceasta energie, era…era – (se opreste si se uita la palaria cuiva care are o floare imensa) oh, doamne! (rasete) – era real. Daca as putea, daca as putea. (rasete in timp ce isi pune palaria) Stai asa, doar pentru o secunda, trebuie sa…(isi scoate sacoul si il da Lindei) Da, da. Linda…

LINDA: Oh, oh, da domnule, da domnule, da domnule. (multe rasete)

ADAMUS: Da, da, da. Oh, si Linda, in timp ce te gandesti la asta…( rasete in timp ce ii da banii din buzunar) Ea insista. 

LINDA: Oh doamne fereste sa fi dat acei 7 dolari. (rasete)

ADAMUS: Deci atunci cand..cand…cand…ma simt ridicol. In mod normal nimic nu ma deranjeaza, dar ma simt ridicol. Sper ca esti mandra. (rasete, ii da palaria inapoi)

Deci este magie in aer; ah, haide sa o respiram inauntru. Haide sa o respiram inauntru. Este reala. Nu o inventati.
Este foarte…(face o pauza ca sa mangaie un caine) Da, este foarte, foarte reala.


Musafirul de astazi

Deci, dragi Shaumbra, am un mussafir special astazi. In mod normal nu aduc musafiri, dar pentru ca este trecerea in revista de la sfarsit de an si sarbatorile, am rugat un prieten drag de-al nostru sa ni se alature astazi.

LINDA: Isus? (rasete) Era doar un comentariu! 

ADAMUS: Este ocupat. Stiti voi, chestia cu managerul. Oh, l-am rugat pe dragul Metatron sa vina astazi.

LINDA: Ooh! 

ADAMUS: Un lucru interesant, daca va permiteti sa respirati si sa il simtiti pe Metatron, sa respirati si sa simtiti. Metatron, asa cum ati considera voi, era o energie mai rece, putin metalica, nu asa de personala si prieteneasca precum sunt eu, pentru ca Metatron era Vocea voastra in Spirit. Dar Metatron a existat, ati putea zice, in alte dimensiuni. Era separat, intr-un loc diferit.

Asadar, l-ati adus pe Metatron mai aproape, si asa cum am discutat acum cativa ani la Saltul Cuantic, numele lui Metatron s-a schimbat si evoluat in Yoham. Yoham. Nu grupul muzical – ei bine, da, si ei sunt Yoham. Metatron a evoluat.

Stiti voi, multi ma intrebati cateodata, care este numele vostru spiritual. (se adreseaza cuiva din bucatarie) Ai putea sa imi aduci o cafea te rog? Cu crema.

KERRI: Da, ma ocup de asta. 

ADAMUS: Sarbatorita. 

KERRI: Numai putin sa … 

ADAMUS: Ok, adu-o in fata cand esti pregatita, daca nu te superi. Multumesc. Multumesc.

LINDA: Mai doresti si altceva? 

ADAMUS: Aleg, se intampla! (rasete) O sa incerc si ciocolata voastra astazi. Interesant…

Deci, chiar si numele vostru se schimba. Intrebati de multe ori, “Care este numele meu spiritual?” Nu putem sa va spunem. Nu pentru ca este secret, ci pentru ca se schimba si evolueaza constant, ca si voi.

Trebuie sa va amintiti ca numele spirituale nu sunt ca cele umane – sunteti nascuti si va dau un nume – Mary Beth sau ma rog – si nu este unul pe care il alegeti, dar cumva va adaptati. Va indentificati cu el, si apoi pur si simplu traiti cu el. Dar numele spirituale sunt altfel, evolueaza constant. Sunt cantece, nu nume. Sunt un sunet, nu un sunet uman dur. Ca sa intelegeti cu adevarat numele vostru spiritual, ar trebui sa-l cantati, ar trebui sa il intonati. Ar fi un deserviciu sa il punti in cuvinte umane dure.

Deci haide sa o facem. Haide sa facem asta. (ia palaria de elf a cuiva) Vom intona…(multe rasete in timp ce pozeaza cu palaria) Vom intona numele vostru spiritual. Nu avem nevoie de muzica pentru asta. Doar o vom intona. Acum, asta presupune ceva ahmyo, ceva incredere in voi ca tonul care incepe sa iasa este…(rasete pentru ca pozeaza) In vesta mea Hasburg. Da, Cardinalul mi-a dat-o, Wulfing.

Deci, ah va rog. Nu fii sfioasa. Da, da. Multumesc. (Sandra ii aduce cafeaua) Multumesc. Fara farfurie? Fara sosiera? Fara servetel? Fara vesela? Hmmm.

SANDRA: Nu. 

LINDA: Nu e casatorita cu tine. (rasete) 

ADAMUS: Trebuie sa spun, cafeaua s-a imbunatatit putin din vremea mea. E mai buna decat ce bea Cauldre.


Vocea voastra in Spirit 

Deci haide sa intonam numele, sau sa simtim numele. Doar lasati-l sa iasa. Lasati-l sa iasa fara sa va ganditi la asta. Treceti de minte, dati-i drumul fara sa va ganditi la asta, si permiteti-va sa fiti putin iesiti din comun cu asta. Si amintiti-va acest ton, acest cantec, ca se schimba constant. Deci daca va identificati cu el acum, amintiti-va ca se va schimba.

Deci haide sa facem o respiratie adanca … 

Va invit sa inchideti ochii ca sa nu intrati rea mult in mintea vostru.

Deci haide sa facem o respiratie adanca si sa simtiti esenta voastra, in Yohamul vostru, in vocea voastra in Spirit, in Unitatea voastra.

Faceti o respiratie adanca…si apoi dati-i drumul. Nu va ingrijorati de cum suna. Simti-o cum se exprima de la sine.

Deci, o respiratie adanca si haide sa o facem. 

(Toata lumea incepe sa intoneze) 

Putin cam structurat aici. Inca timid. 

(pauza si se uita la cineva, asteptand sa realizeze prezenta lui)

Oooh! (Chicotind) Sart, hai sus. (rasete) 

LINDA: Ohhh! 

ADAMUS: Sart, stii cum se simte asta. Deci ce…doar inchide ochii pentru un minut, nu-ti face griji ca 20.000 de oameni se uita acum (rasete) Mda. Uita de ei.

Deci – da, cu microfonul – deci cum se simte? Cum suna? Fa o respiratie si da-i drumul. O sa-mi pun mana aici (pe spate) ca sa scoti afara.

(SART INTONEAZA) 

(audienta aplauda) 

ADAMUS: Frumos. Frumos. Multumesc. Multumesc, si Sart, am fost prin jurul lumii. Stiu multe limbi straine…

SART: Aaa! 

ADAMUS: … dar nu sunt sigur… nu cred ca am vazut vreodata aceasta limba. Este vreun cod secret? (se refera la scrisul de pe tricoul lui Sart)

SART: Latina! Toti au invatat latina in scoala, corect?

ADAMUS: Oh, nu este latina. Stiu ca nu este latina. Ce este acolo, dragul meu prieten? 

LINDA: Nu priviti. Nu priviti. (audienta rade si aplauda in timp ce Sart le arata ce inseamna – “Dute naibii!”)

ADAMUS: Oh, m-am prins. Este noul limbaj Shaumbra. (rasete) Multumesc, domnule. Multumesc.
Deci haide sa o facem din nou, cu ajutorul lui Sart – cu curajul sau, cu nebunia lui. Haide sa o facem din nou. Simtiti in vocea voastra in Spirit. Dati drumul la orice notiuni preconcepute legate de cum ar trebui sa sune. Simtiti. Este important. Nu pierdem vremea aici. Este chiar important, pentru ca asta va va reconecta cu acele parti din voi, pe care le veti folosi mai tarziu. Vreau sa va aduc fiecare parte din voi.

Spiritul vostru a asteptat sa intre, asa cum am mai spus-o. A asteptat sa intre in viata voastra, sa devina parte din viata voastra. L-ati tinut la distanta, asteptand sa faceti lucruri precum, sa mai slabiti putin, sa deveniti mai inteligenti, mai draguti, toate acele lucruri. Dar vrea sa vi se alature chiar acum. Nu are judecata pentru voi. Doar vrea sa fie parte din aceasta experienta minunata aici pe Pamant.


Deci faceti o respiratie adanca. Simtiti in voi. Voi! Nu pe o entitate indepartata. Nu o fiinta teoretica, filozofica, ezoterica, ci pe voi. Voi.

Deci faceti o respiratie adanca, si lasati-va sa vorbiti. Haide, dati-i drumul.

(TOATA LUMEA INTONEAZA DIN NOU) 

Bine. Bine, bine, bine. Nu vom castiga vreun concurs de muzica, dar nu asta este ideea. Nu incercam sa o facem sa sune dragut. Nu incercam sa o supra structuram. Vom incerca sa o lasam sa curga.

Asadar acum, haide sa o facem din nou, dar de data asta grupul de aici si toata lumea online – si voi, puteti sa va alaturati noua – haide sa transmitem Yoham-ul grupului, esenta grupului. Ati stat aici privind online, combinandu-va energiile. Haide sa aducem inauntru acea intonatie acum. Haide sa ii punem fundatia si sa o scoatem afara.

Deci, doar simtiti-o pentru un moment, energia grupului. Energia grupului, incluzand pe toti cei care sunt conectati cu noi din jurul lumii, incluzand pe toti cei care vor citi sau asculta asta. Cum suna? Cum suna asta acum, energia sfarsitului acestui solstitiu/pagan/crestin/evreiesc an?

Faceti o respiratie adanca. Simtiti. Este o perioada minunata din an.

Si haide sa incepem. (incepe sa zumzaie)

Lasati-o sa iasa. Lasati-o sa creasca.

(Toata lumea intoneaza) 

Minunat. Multumesc. Multumesc.

Aceasta conexiune cu voi insiva, cu spiritul vostru, cu fiecare parte din voi, va juca un rol foarte important in timpurile care vor veni. Haide sa nu le mai tinem separate. Haide sa le aducem pe toate aici.
Deci faceti o respiratie adanca odata cu asta.


Ahmyo

Gabriella, ce s-a intamplat? Vad ca ai niste cizme interesante. Ce ai facut, draga mea?

GABRIELLA: Mi-am rupt piciorul. 

ADAMUS: Ti-ai rupt piciorul? T-i-ai rupt piciorul. Cum ai reusit? Cum ai facut-o?

GABRIELLA: Aveam nevoie sa stau linistita, asa ca am creat asta pentru mine.

ADAMUS: Ah! Daca as avea bani. Ah! Da. Aveai nevoie sa stai linistita. Aveti bani pe care sa ii dati ei? (unui membru al stafului) Puteti sa o puneti in raportul de cheltuieli. Absolut corect, si multumesc ca nu ai zis ca este un accident. Multumesc ca nu ai spus ca ai facut un lucru prostesc. Chiar ai facut ceva senzational. Senzational.
Dar, corpul tau a trecut prin ceva durere fizica. Ai fost frustrata pe tine. Te intrebai daca ai facut ceva gresit, asta pentru o perioada scurta de timp, pana ce noi doi am vorbit. Nu ai facut nimic gresit. A fost frumos. A fost ahmyo. A fost ahmyo, pentru ca, da, ti-ai oferit tie mult asteptata odihna. Arati cu 10 ani mai tanara. Arati ma frumoasa ca oricand. Aveai nevoie de asta.

Mergeai prea repede. Erai in prea mult haos si tumult. Incercai sa analizezi…pot sa trag scaunul? (piciorul ei se odihneste pe el)

GABRIELLA: Oh… 

ADAMUS: Nu,nu. (rasete) Incercai sa procesezi totul; erai supra analitica; erai in prea mult scop – incercand sa fii plina de scop; planificai mult prea mult – mult prea multi ani de planificare si structurare – si asta ti-a dat o oportunitate minunata sa dai drumul la toate astea. Oh da, partea umana care era obisnuita cu toata aceasta activitate o uraste asta. O uraste, pur si simplu. Dar iata ca esti aici, ai descoperit frumusetea, ahmyo, creatia ta. Nu ai facut nimic gresit. A fost perfect.

Acum, urmatoare ta intrebare este, “Trebuie de fiecare data sa imi rup un picior sau altceva?” Clar nu. Clar nu, dar la momentul respectiv, pentru echilibrarea energiei umane, a fost perfect. Si se va vindeca pentru tu ii permiti. Vom face asta intr-o clipa.

GABRIELLA: Multumesc. 

ADAMUS: Da, absolut. 

Trish, ce s-a intamplat? 

TRISH: Eu … (ea chicoteste) 

ADAMUS: Da. O sa aducem microfonul aici. Suntem intre prieteni. Sper ca nu te superi. Ce s-a intamplat? Vii aici cu carje?

TRISH: Mi-am facut praf pelvisul. 

ADAMUS: Ti-ai facut praf pelvisul. 

TRISH: Mda. 

ADAMUS: Intentionat? 

TRISH: Da. 

ADAMUS: Da. De fapt, probabil. 

TRISH: De fapt, da. 

ADAMUS: Probabil. Ceea ce ai fi crezut la inceput ca este un accident, nu este deloc.

TRISH: Asta este doar eticheta pentru el, mda.

ADAMUS: Exact, eticheta pentru el. Deci ce s-a intamplat cu adevarat.

TRISH: Ei bine, aparent, am miscar multa energie afara.

ADAMUS: Da. Ati auzit asta Shaumbra? Se pare ca a miscat multa energie afara. Si cand miscati multa energie afara ce altceva se mai intampla?

TRISH: A durut ingrozitor. 

ADAMUS: A durut ingrozitor. (rasete) Mda, am vazut slide-ul de dinainte, “Duuh!” Ok. Duuh. Dar ce s-a intamplat?

TRISH: Um,euI … 

ADAMUS: Ce se intampla cand respiri? 

TRISH: Nu stiu. 

ADAMUS: Ai miscat energie inauntru. Socul, trauma – am mai vorbit despre asta inainte – socul incidentului, in primul rand, te face sa iesi din minte, pentru ca esti in asa mari dureri, ca nu poti gandi.

TRISH: Oh Da. 

ADAMUS: Can asta se intsampla, se intampla o infuzia imensa a divinului tau, al Sinelui tau. Ai eliberat imediat multe lucruri care nu te mai serveau. Ai fi putut sa treci prin multi ani in care sa incerci sa scapi de ele mental sau prin alte cai. Oh, ai fi putut sa mergi la consliere, ai fi putut sa faci tot felul de lucruri, dar ai zis, “Nu, voi avea grija de asta chiar aici, odata pentru totdeauna.” Praf pelvisul. De ce nu? (ea rade)
Si partea frumoasa este ca se vindeca! Se vindeca. De fapt, partea frumoasa este, doamnelor, va fi mai bine ca inainte. Acum, sa nu mergeti sa va rupeti mainile ca sa aveti maini mai bune, dar totul va fi mai bine. Va fi mai bine ca niciodata inainte.

Deci nu a fost o greseala. Nu a fost prostie. A fost de faot o parte frumoasa din voi care a zis, “Haide sa aducem o cantitate enorma de energie inauntru.” Ca rezultat, amandoua veti avea o intelegere diferita a ceea ce vindecarea este cu adevarat. Si este una dintre, oh, ati putea spune, lucrurile care ma necajesc pe mine – vechile definitii ale vindecarii. Este asa de vechi, de greu si plictisitor. Vindecarea este de fapt, foarte rapida si foarte frumoasa, mai ales cand este combinata cu Noua Energie. Este foarte frumoasa.  Asa ca multumiti-va, chiar daca a durut ingrozitor. Dar multumiti-va voua.

Roy, ce s-a intamplat cu tine? 

ROY: M-am transformat in Pakauwah meu. 

ADAMUS: Da, da, da. (rasete pentru ca Roy poarta o palarie care arata ca un corb)Asta se intampla, Shaumbra, cand respirati cu adevarat. Iata ce se intampla. Asta fiind facuta de un profesionist antrenat; va rog nu incercati acasa.

ROY: Am respirat prea mult. 

ADAMUS: Ai respirat prea mult. Acum, ce s-a intamplat cu tine si Linda in vietile voastre? Ce s-a intamplat? (pauza) In ultimele 6 luni, ce s-a intamplat?

ROY: Noi am…Eu am intrat in legatura cu sufletul meu. Amandoi am facut-o. Amandoi am facut-o.

ADAMUS: Linda, ce s-a intamplat? (vorbind cu sotia lui Roy) 

LINDA H.: Cred ca atunci cand ma uit in afara mea, tot ceea ce vad este o reflexie a ceea ce sunt, fie ca este Sarah palin, Barack Obama, regina Elisabeta sau un fermier de orez din China. Dar cand ma uit inauntru meu, cu adevarat eu doar Sunt ceea ce Sunt, si asta este tot ce este.

ADAMUS: Linda, Roy, lucrand cu Aandrah, au trecut printr-un proces foarte intens de 6 luni, un proces care, de fapt, datorita intensitatii, nu l-as recomanda multor altora decat daca ar avea convingerea voastra si determinarea si nivelul adanc de iubire interioara, si totodata, calauzirea Aandrei.

Deci at trecut prin ce ar lua omului normal 5,10 vieti de curatare a lucrurilor vechi, de curatare a credintelor si a dubiilor de sine si a criticii si gunoiului acumulat. Incepand de la Simpozionul nostru al Dezechilibrului Mental in Breckenridge, acestia doi au zis, “Da.” Acestia doi au zis, “O vom face. O vom face pentru ca este timpul. O vom face pentru ca putem apoi sa fim Standardele pentru altii. O vom face ca sa aratam ca nu e nimic gresit.” Nu exista gresit. Este asa de usor pentru oameni sa intre in mentalitatea lui “Ce fac gresit?” Nimic. Ati avut experiente senzationale in aceasta viata si in altele si apoi ati zis, “Este timpul, este timpul sa mergem dincolo, sa incetam sa ne jucam jocul, sau cel putin,” ati zis, “Cel putin daca ma voi juca jocul, vreau sa fiu constienta ca este un joc. Daca voi interpreta un rol, daca voi juca un rol, cel putin vreau sa stiu ca este doar o interpretare.”

Ador sa interpretez rolul. Interpretez tot timpul intentionat. Aici este o interpretare. Acesta sunt eu, si acesta este o interpretare a mea, pentru ca pot. Din niciun alt motiv decat pentru ca pot. Dar asa cum am discutat, trebuie sa fiti constienti de faptul ca interpretati roluri. Va jucati de-a omul. Va jucati de-a cineva care are problee fizice. Va jucati de-a cineva care are probleme financiare, sau orice ar mai fi. Apoi chiar puteti sa va distrati cand alegeti ce interpretati, nu o mai luati asa de serios.

Deci ai aflat prin intermediul acestui proces, prin a trece prin ceea ce ati putea numi gropile, cele mai adanci si intunecate locuri, nici macar nu stiati daca voiati sa existati, nu doar aici in aceasta realitate, dar sa existati in celelalte taramuri. Asta este partea dura. Cei care pleaca de aici si sunt disperati, ei cred ca vor putea doar sa uite de asta – dar o duc cu ei. Dar ati descoperit in sfarsit cuvintele frumoase – Eu sunt tot ceea ce eu am.” Wheu! Eu sunt tot ceea ce eu am. Acum, pentru unii oameni ast ar suna putin trist, dar pentru fiintele iluminate asta este cel mai mare cadou. Este Eu sunt ceea ce Sunt.

Dragii de Linda si Roy, lucrand cu Aandrah, au trecut prin propriul iad ca sa descopere, “Eu sunt tot cea ce am”. Este o binecuvantare. Asta este adevarata iubire. Asta este incredibil, si cand descoperiti ca voi sunteti tot ce aveti, nu v-ati pierdut niciodata pe voi. Niciodata nu v-ati pierdut. Nu v-ati pierdut niciodata pe voi, Linda si Roy. Este tot timpul acolo. Acum puteti sa experimentati orice. Si pentr asta, as zice ca voi primiti premiul zileu. (scoate o bancnota de 100 $ din buzunarul de la vesta si i-l da lui Roy si Lindei) Am furisat…(audienta aplauda) Se intoarce. Se intoarce.

LINDA H.: Wow. (audienta aplauda si chiuieste) 

ADAMUS: Deci, absolut. Ai o intrebare Linda? 

LINDA: Crezi ca ei ar recomanda Workshopul tau de Dezechilibru Mental?
ADAMUS: Intreaba! 

LINDA H.: Daca indrazniti, l-as recomanda. 

ADAMUS: Daca indraznesti, ah da. Dar nu despre asta a fost vorba in aceasta viata- daca indraznesti? (audienta raspunde, “Da”) Daca indraznesti. Cam amuzand, nu-i asa? (cineva zice, “Da, acum”) Da acum. Bine.


Reechilibrarea 

Asadar Shaumbra, haide sa facem ceva frumos impreuna aici. Haide sa lasam toata acea rebalansare sa se intample chiar acum. Am vorbit despre asta inainte. Corpul vostru stie cum sa aiba grija de el singur. Mintea voastra chiar stie sa se reechilibreze. Chiar nu aveti probleme, decat daca le vreti.  Nu este nimic in neregula cu voi, decat daca se intampla sa va placa sa jucati acel joc.
Asa ca haide sa luam acest moment – acest moment de ahmyo pur, acest moment de practic fara scop, fara presiune – sa reechilibram. Cred ca ati putea sa o numiti vindecarea vechii energii, dar este doar o chestiune de a va intoarce la starea naturala a fiintei, sa aveti destul ahmyo sau incredere in voi ca stiti sa va reechilibrati singuri. Puteti sa va reorientati oricand, si nu trebuie sa faceti nimic. Se intampla de la sine. Asteapta sa o faca. Chiar da, absolut. Corpul vostru – Corpul vostru de Constiinta – asteapta.

Voi, ca aceasta identitate umana, ati tot alergat, in ultimii ani mai exact, ca niste spargatori de gasti, lucrand, gandind, interpretand, trecand prin atata experiente, trecand prin atat de multe – cum se numeste? – revtalizari, restructurari.

Haide sa luam aceste cateva minute, in aceasta stare de ahmyo – incredere totala – ca corpil vostru deja s-a vindecat pe sine. Mintea deja s-a rebalansat, dar dintr-un loc nou. Nu va mai intoarceti in locul vechi. Se vindeca intr-un loc nou. Si apoi doar permiteti-i. Pentru urmatoarele cateva minute, in timp ce muzica va canta - (lui John) Iti voi zice eu cand intr-un moment – doar permiteti sa se intampla.

Doar permiteti. Nu trebuie sa slaviti nimic. Nu trebuie sa va ganditi la nimic. Doar relaxati-va.

Asta este ca un masaj pentru sufletul vostru pe care voi vi-l dati voua. Permiteti-i sa se intample. Daca incepeti sa va ganditi la asta sau sa va indoiti de asta, faceti o respiratie adanca. Eliberati.

Dr. Kuderka, daca ai vrea, pune muzica, a doua melodie. Acum, asta nu este muzica linistita. Asta nu este new age. Asta este doar muzica distractiva, si ce muzica senzationala pentru a face asta. Aceasta a fost muzica de la sfarsit, John, de pe CD.

Deci faceti o respiratie adanca, si oferiti-va urmatoarele minute pentru a lasa reechilibrarea sa va ajunga din urma.

[Muzica canta – “Sarbatori fericite (Happy Hollidays - Beef Wellington Remix)” (Asculta aici pe YouTube http://www.youtube.com/watch?v=fgOC52mSzh8 ] 

Whew! A fost prea usor? Nu trebuie sa fie prea dificil. Oricand vreti sa va rebalansati, nu este nevoie sa fie dificl. Poate sa fie chiar asa de usor. Poate fi distractiv. Nu trebuie sa ascultati muzica mohorata, decat daca vreti. Nu trebuie sa treceti prin multa suiferinta ca sa ajungeti acolo unde alegeti sa fiti. Nu trebuie sa va ganditi la asta. Puteti doar s ava luati cateva minute, in orice mediu care va place mult, si permiteti-i sa se intample.

Aceasta este echilibrarea Noii Energii, care se numea vindecare. Nu trebuie sa treceti prin sisteme complexe. Simplitate, dragi Shaumbra. Nu trebuie sa studiati cu guru. Trebuie sa cunosc un guru care este iluminat. Si nu am cunoscut nici un guru care sa fi iluminat  pe cineva, vreodata. Cati stiti? Cate fiinte iluminate, care sunt complet in corp fizic, stiti voi? Cati au mers la cursuri si scoli si toate cele care au iesit de acolo iluminati? Pentru ca orice sistem care nu mentine totul simplu, o alunga.

Voi, dragii mei prieteni, voi –daca alegeti- veti preda simplitatea spiritului, simplitatea sinelui. Au trecut mii, zeci de mii, poate chiar milioane de ani in care oamenii au incercat sa o faca dificil. De ce? Pentru ca, destul de sincer – lui Cauldre nu ii place cand fac aceste afirmatii dure, dar ei bine, este spectacolul meu, nu al lui – o fac sa fie complex pentru ca nimeni nu s-a prins despre ce este vorba cu adevarat. Chiar nu. Nu s-au prins. Nimeni nu si-a dat seama cu adevarat despre ce este vorba. SI ceea ce ei fac, este sa faca un sistem complex, sa va puna intr-un labirint, in acelasi timp sa va ia banii, si apoi plecati de acolo gandindu-va, „Ei bine, nu sunt destul de bun. Nu m-am prins” pentru ca a fost complex. Este simplu. Vreti sa va reechilibrati Corpul de Constiinta, corpul, mintea si spiritul? O faceti simplu. De fapt, cu cat incercati mai putin, cu atat mai usor si eficient este. Cu cat stati mai mult si ascultati muzica nu stiu de care sau orice mai faceti voi – faceti o baie, plimbati-va sau nu faceti nimic – atunci se intampla.

Din nou, asta este definitia lui ahmyo – intelegerea ca voi ca finite divine parte din Dumnezeu ati pus déjà pe calea voastra fiecare instrument inainte sa ajungeti in acel loc pe cale. Deja ati pus toate potentialele unde trebuie, si acum este doar o chestiune de a fi constient de asta. Este o chestiunwe de claritate. Este o chestiune de simplitate.


Celalalt grup

Doar asa ca instiintare, m-am zis acum un an ca am venit ca sa lucrez cu Shaumbra. Am avut de ales. Mai era un grup – multe grupuri de fapt, dar…(rasete) = alt grup care ar fi vrut ca eu sa lucrez cu ei sa le fiu maestru si chiar nu mi-a luat mult sa fac alegerea. Tobias ma rugase sa vin sa lucrez cu Consiliul Crimson, Consiliul Crimson si Shaumbra. Chiar nu a durat prea mult sa fac alegerea, dar este interesant sa privesc acest alt grup, care este acum in proces de a se disipa, de a se dezintegra, din cateva motive.

Ei nu au vrut sa accepte ca fiecare individ pot sa se echilibreze si sa se vindece pe sine. Ei s-au prins in a se vindeca unii pe altii, si a vindeca toate celelalte lucruri. A devenit fundatia muncii lor. EI fac sesiuni de vindecare unul pe celalalt. Energetic, nu este un lucru chiar rau, dar in ultima instant, asta este foarte limitant. Ei au simtit ca trebuie sa mearga sa faca un X numar de vindecari pe saptamana, pe alti oameni care nu voiau neaprat vindecari, dar simteau ca va fi ceva karma pozitiva daca ei fac toate astea. Acest grup era minunat, ce finite minunate, dar nu Shaumbra. EI aveau un system ierarhic in organizatia lor. Ei aveau multe structuri organizationale.

Vedeti voi, exista cativa oameni, in special in aceasta aventura spirituala, care iubesc structura, iubesc regulie –“”Iata ce ar trebui sa faci astazi. Iata ce ar trebui sa urmezi. Uite cum ar trebui sa traduceti ceva intr-o limba a naibii pe care nici macar nu o intelegi. Uite cum ar trebui sa evangelizati.” Si este un system in care nu puteti castiga niciodata si nici nu puteti sa evoluati dincolo de el decat daca iesiti din el. Asa ca acest grup a devenit foarte ierarhic, foarte structurat si parte din joc, parte din strctura era, “Noi ne vindecam unii pe ceilalti.” Ei au uitat un lucru foarte important. Care este acela? Sa aiba grija de ei! Cel mai maret vindecator, cel mai mare invatator, cel mai minunat Standard este acela care are grija de el insusi mai intai.

Oh, si stiu ca uneori vreti sa iesiti afara si sa va faceti treaba. Vreti sa mergeti afara si sa ii ajutati pe altii – este o conditionare veche – dar pana nu ajungeti in punctul in care va iubiti pe voi total si sa ziceti, “asta este asa de usor. Asta este asa de distractive. Asta este alegerea mea,”  ce drept ar avea oricine altcineva sa iasa sis a faca miscari cu mainile, sa faca incantatii. Vedeti voi, este putin egocentric. Pana puteti sa stati in fata cuiva si sa ii priviti in ochi si sa ii ziceti, “Eu sunt ceea ce sunt,”din toate partile finite voastre, ce este? (cineva zice, “Makyo”) Makyo! Absolut.

Asa ca ma bucur ca am venit la acest grup, pentru ca sunteti vii. Vad unele din aceste noi proiecte care se implinesc acum. Vad ce faceti ca grup, ce faceti individual – acest grup este in viata. Deci, ce binecuvantare ca sunt aici.


Recapitluare 

Deci haide sa facem o scurta recapitulare – o recapitulare de sfarsit de an. Am trecut prin multa informative anul acesta, si vreau sa ma intorc si sa arunc o privire scurta de unde am venit si apoi vom ave un mesaj impreuna cu Yoham – Metatron – si eu. Deci, de unde am pornit?
Am vorbit despre formele de val – chestii de baza – cum umanul si spiritual, de eoni, au avut acest dans impreuna. Curgand impreuna, departandu-se, ca un acordeon. Canta cineva la acordeon?

LINDA: Nu trebuia sa ma spui. 

ADAMUS: (chicotind) Ca un acordeonb. (rasete) Oh, este asa de romantic. Estre asa de sexi sa canti la acrdeon. (multe rasete) Chiar este! 

Intrand, iesind; venind mai aproape, separandu-se – toate perfect natural – dar apaoi ceva se intampla. Va saturati de acest inainte si inapoi, de efectul de acordeon. Vreti ceva diferit. Ziceti, “Cand ne vom fi impreuna? Cand ne vom integra?”Prin asta ati tot trecut. Noi o numim trezire spirituala. (el deseneaza)

Ajungeti in acest loc aici, in zona X, in zona trezirii spirituale. Suna familiar? (se refera la reteaua radio Zona Trezirii Spirituale  care se lanseaza) Zona trezirii…(lui Michelle) multumesc ca ai prins asta. Ajungeti la asta si prin asta treceti. Amintiti-va ca aici (inainte de X) era destructurare, ceea ce parea a fi haos, ceea ce parea ca viata voastra se duce de rapa, indoiala de sine, toate celelalte, si pline de makyo.

Ati putea sa va opuneti sau sa va linistiti aceste sentimente dificile prin a va da voua mult makyo, prin a va zice, “Sunt o fiinta spirituala” sis a va dati voua chestii ezoterice care adauga provocarii. Dar intr-un fel, asta a fost bine. Cu cat at aruncat mai mult makyo pe foc, cu atat focul a crescut, din ce in ce mai rau voi v-ati simtit, si a fost ca un foc de, ei bine, asa cum Kuthumi stie, chipsuri din balegar de vaca, si a mirosit foarte rau, dar a continuat sa arda. A tinut energia in miscare. Ati ajuns intr-un punct in care ati spus “Nici macar eu nu imi mai cred propriul makyo. Nu stiu cine sunt.

Si bineinteles, si apoi este incercare de a externaliza pentru ultima oara, sa incercati sa gasiti raspunsurile afara, sa incercat sa gasiti raspunsurile la oricine altcineva decat la voi, si apoi nu functioneaza. Nu functioneaza. Ce faceti? Incercati sa iesiti din existenta.

Incercati sa incetati sa mai existati; incercati sa va amortiti complet, fara sa simtiti si indiferenti; va inchideti mintea ca sa nu mai ganditi nici macar rational; va inchideti corpul ca sa nu se reechilibreze – voi sunteti suparati pe corp ca v-a pus in aceasta calatorie ingrozitoare pe Pamant – va inchideti corpul. Sunt uimit de unii dintre voi cateodata – nu ma voi uita la nimeni – sunt uimit de unii dintre voi care…stiti voi, corpul vostru este minunat. Ar fi trebuit sa moara pana acum. Ar fi trebuit sa devina toxic pentru voi. Chiar ar fi trebuit – este minunat – din cauza lucrurilor prin care il supuneti si din lipsa voastra de permitere in a va vindeca. Si rahaturile care se pun in corpuri in aceste vremuri. Nu am nimic impotriva medicine modern atat timp cat persoana care le ia chiar vrea sa se vindece.

Cati dintre voi – o sa intreb pe dragul nostru doctor aici (Dr. Peggy Ensign) – toti oamenii pe care ii vedeti, nu doar Shaumbra, dar orice om – poti sa te ridici, da – toti oamenii pe care ii vezi in mediul medicinal, cati crezo ca vr cu adevarat sa se vindece?

PEGGY: Cred ca in mare parte ei vor atentie. 

ADAMUS: Multumesc! A zis-o bine. Ai vrea sa repeti? 

PEGGY: Cred ca in mare parte ei vor atentie. 

ADAMUS: Ee vor atentie. De ce? Pentru ca nu o primesc de la ei insisi. EI vor dragostea pe care nu o primesc de la ei insisi. Deci ce fac? EI merg intr-o stare de colaps sau cadere nervoasa, primesc atentie, vin sa vada oameni ca tine…

PEGGY: Sa aiba incredere in altii.

ADAMUS: Ce procentaj ai zice ca vor cu adevarat sa se vindece.

PEGGY: Nu cred ca ei stiu cu adevarat ce inseamna vindecarea. 

ADAMUS: Adevarat. 

PEGGY: Ei vor sa fie … 

ADAMUS: Exista o confuzie legata de adevarata vindecare versus doar a reduce suferinta putin pana la un nivel tolerabil.

PEGGY: Doar suficient … 

ADAMUS: Doar suficient. 

PEGGY: … ca sa reuseasca sa treaca in ziua urmatoare. 

ADAMUS: Da. Deci, din nou – nu incerc sa fortez vreun raspuns de la voi – cati vor cu adevarat reechilibrare? Cati vor sa fie in totalitate in corpul, mintea si spiritual lor intr-o modalitate sanatoasa? Am un numar. O sa compare. Stati asa. Il voi scrie pe al meu. (rasete in timp ce scrie un numar si il ascunde)

PEGGY: As zice zero. 

ADAMUS: Zero! 

PEGGY: Mda … 

ADAMUS: Oh, esti mai pesimista decat mine. (rasete)

PEGGY: … care vin si asteapta pe altii sa aiba grija de ei.

ADAMUS: Da. Si suntem destul de apropiati. Eu zic 3 la suta. 3 la suta din acesti oameni din mediul tau – cam trei la suta vor cu adevarat o transformare majora, o schimbare majora. Si tu zici zero, mmm. Da, multumesc draga mea.
Asadar, doar pentru asta, primesti unul din premiile speciale Adamus pregatite astazi de…

LINDA: Steven. 

ADAMUS: Steven, si, unul dintre multele, “Alege”. Multumesc. (audienta aplauda in timp ce Adamus ii ofera un semn de metal pe care scrie Alege)

Trebuie sa va spun ca toata lumea va pleca de aici cu un cadou. Ma simt ca Oprah. (rasete) Uitati-va afara. Acelea sunt masini? Masini noi?

Deci da, aproape 3 la suta vor cu adevarat vindecare. Imaginati-va cum ar fi daca oamenii ar incepe sa intre in cabinetul doctorului si sa zica, “Hei doctore, vreau vindecare. Cu asta ma vei ajuta? Vreau schimbare.” Nu se intampla asta prea des.

Deci, exista destructurarea. Exista makyo care se pune pe foc si care mentine procesul, il mentine aprins dar apoi oamenii tind sa…oh, poti sa inchizi chestia aia infernala (un ventilator). Ar trebui sa fie DC nu AC. Ce vibratii are! (Lindei) Sunt surprins ca nu te-a innebunit! (rasete in timp ce face fete)

LINDA: Ar putea fi o distragere draguta. 

ADAMUS: Deci, haide sa vedem ce este in spatele usii numarul 1. (David incearca sa opreasca ventilatorul) Duh!
Deci, prin asta ati trecut voi. Multumesc lui dumnezeu ca ati terminat cu acel process. Ceva reziduri, dar ai terminat cu el. Multumiti-va pentru asta.

Asa ca ati venit in aceasta zona aici. Da, aplaudati-va. (multa audienta aplauda si chiuie) Si partea frumoasa in legatura cu asta este ca ati creat ca de aici sa nu va mai puteti intoarce. Nu mai puteti sa va intoarceti. Asta este frumusetea. Unii dintre voi se tem de asta, dar nu va mai puteti intoarce. Si daca o veti face, eu voi fi acolo. Va voi tine pe afara.

Asadar ati ajuns in aceasta zona frumoasa aici, si cateva lucruri diferite se intampla. In primul rand, am vorbit despre ahmyo. Ahmyo este acea incredere. Invatati cum sa aveti incredere totala aici. Dureaza putuin. Nu se intampla peste noapte, dar asa cum invatati, asa cum Linda si Roy au invatat, incepeti sa invatati cum sa aveti incredere totala in voi. Si asta este frumusetea. Asta este secretul. Acesta este miserul vietii. Sunteti simgurul. Acum, ce veti face cu asta? Sa va urati? Sa va respingeti? Sa va dispretuiti sau sa va iubiti pe voii? Dar de fapt nu prea aveti de ales asa-i? In ultima instant este vorba de a va iubi pe voi.

O fiinta se poat ura sau nega pe sine pana la un punct – un milioan de ani si gata (rasete) – si apoi este vorba de a invata sa se iubeasca pe sine. Poti sa pornesti aparatul. Imi dau seama ca te afecteaza.

LINDA: Oh, esti asa de dulce. Ai niste moment asa de dragute. (David porneste ventilatorul)

ADAMUS: Deci am invatat despre ahmyo, acea incredere in sine. Inca invatati despre ahmyo, despre fumusetea, gratia. Ahmyo este o stare de gratie unde nu e nevoie sa va ingrijorati de nimic. Oh da, inca exista lumea de afara. Inca exista familiile voastre si joburile, dar subit asta se transforma. Subit, nu mai are asa de mare importanta. Subit, energiile curg. Ah, vom vorbi luna viitoare despre curgerea energiilor –whww- cum energiile se invart tot timpul. Cum in unele zile va curenteaza, va lovesc, dar nu mai aveti nevoie de asta. Este un dans minunat, gratios de ahmyo. (isi misca mainile) Simtit asta?

LINDA: Mm hmm. 

ADAMUS: Ah! Simti? 

LINDA: Mm hmm. 

ADAMUS: Nu am facut nimic. (chicoteste) Ba da. 

Deci am vorbit despre ahmyo. Am vorbit despre destin. Da, fac o recapitulare. Scuze. Unii dintrre voi zic, “Nu va zice nimic nou astazi?”Da, la sfarsit. Merg inspre asta, dar recapitularea este importanta. Ati trecut prin atatea anul acesta, mai mult decat noi 0 Metatron, altii, eu, din Consiliul Crimson – am crezut ca am putea face. Voi chiar ati trecut prin multe, si sa incheiem asa anul este potrivit. Deci, destinul si scopul – sau faptul ca nu exista destin si scop.

Mi-a facut foarte mare placer, cand am vorbit despre acest concept, ca nu a fost o rebeliune, ca nu a fost mai multa revolutie, pentru ca, sa iei destinul cuiva, este de ca si cum i-ai lua paturica preferata. Sa le iei scopul este practic a lua tot makyo care inseamna viata lor.

Oamenii sunt, in general, dependenti de scop, de teluri. Cati dintre voi nu ati fost in lumea corporatista si sa aveti teluri, si aveati agendele si aveati programarile? Asta este o cale de a face lucrurile asa de artificiala, foarte limitata. Unii dintre voi ati fost anterenati pe teluri. Imi pare rau pentru asta. Dar in a trai cu adevarat nu exista tel. Nu exista alt scop decat acela de a fi – bucuria de a fi.

Nu am scop sau tel. Daca maine acest grup  de disperseaza, as rade pana in Cercul meu al Treilea. De ce? Pentru ca m-am bucurat sa fiu cu voi aici. Nu am scop. Nu am asteptari. Noi nu tinem cont pe partea asta de numere. Cati am convertit? Cati au ascensionat? Cati s-au sinucis? Cati au innebunit? (rasete) Nu tinem rapoarte. Pentru fiecare dintre voi in vietile voastre si in afacerile voastre, dati drumul la teluri. Stiu, saracul Cauldre o sa se innece intr-un minut, dar serios, nu. Nu este nevoie de teluri. Proiecte, lucrurile in care va aruncati, incercarile voastre, lucrurile pe care le faceti doar pentru ca, doar de dragul de a fi, doar pentru ca va ofera bucurie imensa. Doar pentru ca.

Deci, ati trecut prin aceasta luna, si sa ziceti ca nu aveti scop ca sa existati. Voi existati oricum. Constiinta moderna spune ca trebuie sa ai vreun fel de scop ca sa meritati sa existati. Nicidecum. Nicidecum.  Doar de dragul de a exista. Doar pentru a fi aici.

Asa ca acum discutam despre, in timp ce sunteti in aceasta zona, in timp ce acceptati ahmyo, dati drumul la destin si scop, si apoi mai este ceva. Am folosti cuvantul infuzie. Am vorbit despre a respira intr-un obiect. Am vorbit despre a respira inauntru.


Sha-dhar 

De fapt exista un cuvant mai potrivit sa descriu asta. (el scrie) Sha-dhar. Sha-dhar. Rezoneaza asta? Sha-dhar. Este un cuvant stravechi. Dateaza de mult timp, este chiar pre atlantidian. Vechi, vechi, Unul dintre sunetele originale –sha-dhar- si inseamna sa aduceti la viata, sa aduceti in viata. Si ar trebui sa sune familiar, sau sa se simta familiar macar, pentru ca ati facut asta inca de cand sunteti aici. Sa va respirati pe voi, sa va infuzati pe voi in viata voastra – ati facut asta inca de cand ati luat forma fizica.

Fiinta fizica este un lucru magic in sine. (face o pauza, se uita la ceva, ea zice, “Scriu sha-dhar”) (rasete) Bine, bine. Voiam sa ma asigur ca nu incerci sa folosesti telefonul.

Deci, viata in viata, sa respirati viata in viata si sa va lasati in sfarsit sa participati complet in viata voastra. Este un cuvant pe care vrem sa il reinviem, sa il aducem inapoi.

Am vorbit cu voi inainte despre a va conecta cu pakauwah. Este o forma de sha-dhar. Am vorbit acum cateva luni despre a lua un obiect – orice obiect, ceva din portofelul vostru, ceva din casa voastra, cheile de la masina, orice si sa va infuzati in ele. De ce? Pentru ca ati facut atata munca interna, ati fost in cocon ultimii 5,10,20 de ani facand munca interna; este timpul sa o aduceti afara. Ati facut acel ploj adanc inaintrul vostru. Si in timp ce o faceati, aceasta parte din vo de care Tobias a vorbit acum cativa ani, acea parte din voi care a plecat de Acasa – amintiti-va dinCalatoria Ingerilor, parte din voi a plecat de Acasa si a devenit o expresie exterioara; parte din voi a intrat in propriul sau cocon in alte dimensiuni – ati terminat cu aceea care este in alte taramuri si aici pe Pamant. Nu mai aveti nevoie sa faceti asta. Nu mai trebuie sa o faceti.


Deci ce urmeaza sa se intample este o tendinta naturala sa fii unul cu propriul sha-dhar, cu abilitatea de a respira viata in viata, in viata voastra. Ce concept senzational – sa respirati viata in viata voastra. Multi dintre voi ati incercat sa stoarceti viata din viata voastra si sa amortiti, sa negati viata. Acum ama juns in punctul de a respira viata in viata.

Cu asta, as vrea sa ofer in cadou fiecaruia dintre voi, o atentie mica pentru sezonul sarbatorilor. Si Linda din Eesa va imparti cadourile cu asistenta lui...


LINDA: David McMaster. 

ADAMUS: David. 

ADAMUS: Este intr-adevar un premiu Adamus, pica. Toata lumea primeste una. (audienta aplauda)

[Cadourile sunt oferite] 

Va amintiti ce am vorbit acum ceva timp, de pica? O pica este o inima intoarsa. Sau o inima, mai degraba, este o pica intoarsa. Inima directionata in jos inseamna descendenta in materie, a veni pe Pamant in forma biologica. Pica – ascensiunea, inaltarea – sa va inaltati. Ele de fapt se combina impreuna, pentru ca au experienta de a venit pe Pamant si acum experienta de a merge dincolo. Deci le aveti pe amandoua.

Deci inainte sa le puneti pe voi, as vrea sa le tineti in mana voastra si haide sa respiram viata in viata. Vedeti voi, aceasta este probabil una dintre cele mai satisfactoare lucruri pe care le poate face un creator, sa ia ceva si sa respire viata in ele, sa le aduca la viata – un obiect neanimat, o pica de metal, orice este – aici devine distractiv, Shaumbra. Sa il aduceti la viata!

Sunteti obisnuiti sa creati lucruri intr-un mod mental. Va puneti la cale planurile de afacere, va ganditi la lucruri, va cam stresat cum ele ca sa le aduceti la viata. Nu mai trebuie sa faceti asta. Da, inca o sa trebuiasca sa treceti prin unele functiuni umane, dar in esenta energiei, este respiratia vietii in viata – sha-dhar.

Asadar, daca doriti, luati acest cadou – acum este al vostru; acum este al vostru – si permiteti-va voua s arespirati viata in el.

Vedeti voi, cnad zic sa respirati, nu inseamna ca trebuie sa o faceti prin gura sau prin nas. Este infuzia. Este radiatia voastra in ea. Nu trebuie s apierdeti nimic cand faceti asta, Kathleen. Nimic din Kathleen nu este pierdut. Aceasta este frumusetea. Nimic nu se pierde. Cand va infuzati pe voi in ceva – observati cum nu am zis in altcineva; am spus in altceva – cand va infuzati in asta, nu ia nimic de la voi. Corpul vostru de Constiinta are acelasi echilibru, aceeasi cantitate de energie si constienta. Deci nu va scurgeti cand faceti asta.

Asadar, permiteti-va voua sa respirati viata in viata. Respirati-va in lucrurile din jurul vostru. Este doar o chestiune de deschidere.

(pauza) 

Acea curgere vine din inima voastra, din Corpul vostru de Constiinta, intr-un mod gratios si in bucurie. Doar isi face dansul.

(pauza) 

Este doar o bucatica de metal in forma unei inimi negre (pica), dar ceva se intampla aici.

(pauza) 

Iata cum a fost crea Noul Pamant – ingerii respirand viata in viata, voi venind aici si respirand viata in viata. V-ati blocat acum mult timp aici, ati devenit foarte mentali, ati devenit foarte, foarte intepeniti. De aceea acest dezechilibru mental este o asa mare pasiune a mea. Sunt asa de multe energii intepenite. Voi mergeti dincolo de minte. Mintea va face parte din calatoria voastra, dar va lua un nume noi si o forma noua, va avea propria modalitate de a lucra cu lucrurile. Permiteti radiantei voastre sa faca parte din acea pica.

Ceva interesant se intampla aici. Doua lucruri au loc. Primul, acea mica pica prinde viata. Nu primeste neaparat maini si picioare si incepe sa danseze pe pieptul vostru, ci prinde viata. Acum are propria sa radianta, propria sa esenta. Este posibil ca unii dintre voi sa o fi numit energie, dar acum ia caracteristicile voastre – vietii voastre - si radiaza aceasta. In timp ce vine de la voi, vine si de la acea mica pica.

Al doilea lucru care se intampla, cand sunteti indrazneti si va dati voie sa va jucati cu propriile voastre energii, aceasta le face sa se miste din nou. Le face sa iasa din starea de blocate, si va face pe voi sa incepeti sa vedeti si sa simtiti si sa va amintiti cum este sa fiti cu adevarat un creator – viata in viata. Apoi, nu veti mai incerca sa le luati de undeva din afara. Nu veti mai incerca sa le luati de la alti oameni sau din mancare sau bani sau putere sau oricare alt loc. Deodata voi realizati „Uau! A fost acolo. A fost chiar acolo. Tot ce a trebuit sa fac a fost sa ii dau drumul. Tot ce a trebuit sa fac a fost sa ii dau voie sa curga”, intr-o nestructurata, intr-o ... aproape ca ati putea sa ii spuneti intr-un nedirijat – da, acesta este un cuvant bun, nedirijat – fel de a-i da voie sa iasa in afara.

Primul lucru care este posibil sa va vina in unele dintre capetele voastre „Voi abuza aceasta putere?” Categoric nu. Incetati sa-mi mai puneti aceasta intrebare. Nu o veti face. Nu puteti. Nu o veti face. Este o veche frica, si de fapt este o scuza makyo pentru a nu fi creatori. „Voi abuza de putere?” Nu.

Inainte de toate, niciodata nu ati facut-o cu adevarat, si in al doilea rand, constiinta voastra este atat de diferita acum fata de cum era atunci. Nu o veti face, asa ca dati-i voie sa iasa cu indrazneala si fara frica. Cand o faceti, ah, va veti simti mult mai bine. Va veti simti ca si cum ati fost constipati spiritual multa vreme, iar acum ii dati voie sa se deschida. Cand o faceti, veti intelege cu adevarat despre ce vorbim noi cu magia.

 

Magia

Magia, asa cum am vorbit luna trecuta, este o parte naturala a vietii, dar care a fost inchisa. Veti descoperi ca puteti sa suflati viata in viata magiei – propria voastra magie. O veti crea pe a voastra. Nu va fi doar faptul ca veti vedea zanele norilor si devii apelor si acele lucruri care deja sunt acolo, dar veti crea unii noi. De aceasta v-am cerut, cand am inceput impreuna cu voi anul trecut, sa va conectati cu un Pakauwah. Este creatia voastra. O veti trimite in celelalte taramuri. Este magic. Este voi.

Majoritatea dintre voi, voi va jucati cu el cand si cand, dar cumva l-ati ignorat. Este timpul sa aducem aceasta inapoi de asemenea. Totul este un fel de radianta, o radianta a voastra. Catre acolo ne indreptam.

(ia o inghititura) Noroc. Multumesc pentru cafea, draga mea sarbatorita. Multumesc.

 

Ce Urmeaza?

Asadar, intrebarea devine, ce urmeaza? Ce urmeaza? Voi aveti uneltele. Stiti ce sa faceti – mentineti-o simplu si respirati viata in viata. Voi aveti toate uneltele. De fapt, uneori incercati sa mergeti inapoi si sa va amintiti „Ce anume am spus?” Nu incercati sa va amintiti. Voi deja stiti. Asadar, ce urmeaza?

Vom vorbi mai mult despre aceasta alta data, dar 2011 si 2012 vor fi unele timpuri foarte, foarte haotice pe Pamant. (cineva spune „La naiba!”) La naiba. (rasete) Da. Cine a spus asta? (rasete si aplauze in timp ce ii da o emblema de metal) „Tu Esti Dumnezeu De Asemenea”. Da. Bun.

Vor fi foarte haotici, iar noi am vorbit despre asta de ceva timp. De ce? Pentru ca – este foarte usor – pur si simplu aruncati o privire la lucrurile prin care ati trecut voi in aceasta viata, poate in ultimele cateva vieti, prin asta trece Pamantul. Va urmeaza. Voi sunteti cei care dicteaza moda constiintei. Da. Voi sunteti cei care in principiu faceti drumul pe care vin ceilalti.

Vreti sa stiti ce se intampla? Aruncati o privire la propria voastra viata. Tumult financiar in urmatorii cativa ani. Daca as fi seful Rezervei Federale – (cineva spune „Fugi”) As fugi; cine a spus ca as fugi? (ii da o emblema) „Shaumbra” – as intra in panica. Acum, va rog sa va luati un moment ca sa auziti ce va spun.

Sistemul financiar al planetei este pe punctul de distrugere! Iar noi nu vorbim de conspiratii. Noi nu vorbim de drama sau frica. De fapt, ar trebui sa sarbatoriti. Se tine de un fir foarte, foarte subtire. Doar priviti ce fac guvernele in fiecare zi doar ca sa il mentina functional. Se tine de un fir. Acesta este noul bun. Pentru ca provoaca asa de mult haos si stres pentru unii oameni care au condus banii lumii, incat ei se satura de asta. Ei se satura sa se mai tina de un fir. Stiti cum se simte asta? Ar trebui. Ei chiar vor face ceva in legatura cu asta. Si va supara multa lume care pretind ca este o conspiratie sau ca este vorba despre extraterestrii care ne invadeaza sau ca sunt Hapsburgii sau Rockefellerii sau oricine ar fi. Nu sunt! Nu sunt.

Eu va spun asta. Nici un singur guvern sau familie sau grup de familii nu pot sa mai controleze finantele lumii. Este mult prea confuz. Este mult prea diversificat. Este enorm. Asa ca nu poate sa fie un mic grup ... ar fi putut acum 200-300 de ani in urma, dar haideti. Nu se mai poate.

Sistemul chiar nu mai este bazat pe vreo adevarata valoare. Pe ce este bazat? (cineva spune „Incredere”) Incredere! Poftim. Te rog, inca unul ... da. Pe care l-ai dori? (ii aduce o emblema) E, primesti „Claritate”. Primesti „Claritate”. Da, da.

VINCE: M-am tot uitat la ea.

ADAMUS: Ah, te-ai tot uitat dupa ea. (rasete) Ma simt ca Vrajitorul din Oz azi! (mai multe rasete) Asadar, tu primesti „Claritate”.

Incredere. Totul se bazeaza pe incredere. Si ce stiti despre experienta voastra personala cu increderea din ultimii cativa ani? Discutabila. Makyo-abila. (Adamus rade) Ultimul lucru pe care ati putea sa-l faceti este sa aveti cu adevarat incredere in voi, asa ca prin asta trece lumea acum. Este foarte usor. Daca vreti sa fiti un clar-vazator faimos care face preziceri si, stiti voi, la inceputul anului ei vin cu toate aceste ziare cu diferite titluri. Ati putea fi faimosi daca faceti asta. De fapt chiar nu trebuie sa stiti nimic altceva decat ceea ce ati experimentat voi.

Finantele lumii se tin de un fir. Aceasta este vestea cea buna, pentru ca forteaza guvernele, pe oameni si – (el se aseaza pentru un moment scurt) Cauldre vrea sa stea jos; Nu prea cred! (rasete) - si pe altii sa lucreze la un nou sistem. O da, toti cei care cred in conspiratii vor iesi afara si vor spune lucruri de genul „O, vom trece la un singur guvern al intregii lumi”. Poate. Poate ca este timpul. Poate ca este tipul sa avem putina unificare, de asemenea. Si nu am nici o parere anume despre aceasta, dar pur si simplu aruncati o privire la asta.

Asadar, voi ajungeti la o cale cu totul noua a finantelor in lume si o noua intelegere a abundentei. Cineva se va trezi intr-o zi; acea persoana va fi faimoasa si va aparea la televizor si va spune „Exista destule resurse in lume pentru toata lumea si inca mai avem de 10 ori cantitatea ramasa in depozit”. Categoric! (ceva aplauze) Aplauze inabusite acolo, dar categoric. Si exista. Exista destula mancare. Mancarea se arunca in fiecare zi. Exista destul pamant pe care sa fie crescuta mancarea. Industria agricola are tehnologii uimitoare care stau in cabinetul de fisiere. De ce? Pentru ca nu are sens financiar, pentru ca deja este prea multa mancare. Este distribuire proasta si politica proasta.

Apropo, in legatura cu sistemele financiare ale lumii, nu vor fi guvernele sau bancile cele care vor rezolva aceasta. Vor fi ... (cineva spune „Noi”) Da, dar constiinta voastra, energia fortei voastre vitale care intra in afaceri. Afacerile. Ei sunt cei care au cel mai mare interes ca sa mentina totul laolalta. Ei sunt cei care chiar fac ceva. Ei, la un nivel, lucreaza cu potentialele pe care voi le-ati ajutat sa fie puse acolo, ei se vor conecta cu asta. Vor fi afacerile care se impreuneaza.

Afacerile nu merg la razboi. Ati observat asta?

LINDA: Decat daca esti in Halliburton. (multe rasete, apoi aplauze in timp ce Adamus ii da o emblema de metal)

ADAMUS: „Iubire de Sine”. Frumos. Dar ei nu merg la razboi cu alte afaceri; afacerea lor este razboiul. Afacerile nu se lupta. Asa ca trebuie sa invete sa lucreze impreuna sau sa se anihileze in alte feluri. Dar nu se arunca in aer unele pe altele.

Afacerile se vor schimba de asemenea. Acest intreg concept al competitiei a fost interesant, dar ce ziceti de colaborare, cooperare? Aceasta va avea loc in lume.

Asadar, dragi Shaumbra, toate acestea se intampla. Prin tot ce ati trecut voi, lumea va trece. Saracia, dubiul de sine, ingrasarea, imbolnavirea – lumea va trece prin asta, in special in urmatorii doi ani. Nu va panicati. Aveti compasiune. Respirati. Totul va iesi bine.

Si, stiti voi, ghiciti ce? Nu trebuie sa ia nimic de la voi. Voi nu sunteti – Cauldre ma opreste din nou – voi nu mai faceti parte din asta. Ati plecat de ceva timp. Ati facut o alegere – noi nu v-am tras cu tipete si urlete – voi ati spus „Ma voi elibera de constiinta de masa”. Iar voi ati tinut cateva tentacule acolo, v-am vazut. „ Ma voi elibera in mare parte de constiinta de masa.” Asa ca nu mai este problema voastra. Nu trebuie sa faceti parte din haos.

Cred ca Tobias a fost cel care a spus, chiar inainte sa plece, vor fi orase care vor arde. El nu a spus orasul meu si alte orase, dar asta se va intampla. Voi o vedeti. Distrugere in masa a sistemelor, a stiintei, a matematicii, a medicinei, a sistemului bancar care a existat de 500 de ani sau chiar mai mult. Este timpul pentru ca asta sa se schimbe. Aceasta va avea loc.

Lucrul important pentru fiecare dintre voi este sa va aduceti aminte de spatiul sigur al vostru, sa va amintiti ca sunteti divini, sa va amintiti cum puteti sa aduceti viata in viata voastra. Amintiti-va cu adevarat pentru ce sunteti aici – crearea de potentiale pentru noua lume. Crearea potentialelor pentru noua lume.

 

Rugamintea Lui Adamus

Acum vom ajunge la ideea de baza, ideea pentru care Metatron a vrut sa fie azi aici, motivul pentru care voi ati vrut sa fiti azi aici.

Asadar – Cauldre nu a fost pregatit pentru asta, dar il vom lasa sa stea jos (se aseaza) – asadar, multi dintre voi ati spus, v-ati gandit, ati simtit ca ati vrut sa mergeti sa predati pe Noul Pamant cu norma intreaga, nu doar ocazional. Unii dintre voi ati spus ca poate era timpul sa mergeti, sa plecati; ca ati facut tot ce ati venit aici sa faceti si ca ati putea sa fiti mai eficienti ajutandu-i pe altii pe partea cealalta. Unii dintre afiliatii vostri Shaumbra au plecat. Voi stiti cine sunt. Au trecut dincolo, au fost acolo, ajutandu-va pe voi, lucrand cu voi, uneori razand de voi. Dar unii dintre voi ati simtit, v-ati gandit ca poate este timpul. Nu intr-un fel dramatic sinucigas si disperat, ci pur si simplu, cumva „Poate ca este timpul”.

Noi va rugam, dragi Shaumbra, sa stati, si va rugam chiar acum. Acesta este un punct decisiv, in special in urmatoarele cateva saptamani, din punct de vedere energetic, al felului in care lucrurile se misca si se schimba. In urmatoarele cateva saptamani, intre acum si cam 5 Ianuarie, este un timp decisiv. Cred ca ati putea sa spuneti ca este timpul pentru o alegere, pentru a vota. Nu spun ca deodata voi toti veti incepe sa dispareti, dar ati putea sa incepeti procesul pentru asta. Iar unii dintre voi deja v-ati contemplat calea de iesire.

Metatron, multi dintre ceilalti din Consiliul Crimson, eu insumi, va rugam sa ramaneti.

De ce? Doar de dragul distractiei. (rasete) Doar de dragul distractiei. (aplauzele audientei) Si de ce nu? Ganditi-va la asta ca la o reinscriere. (rasete) Si ganditi-va la asta, ca nu primiti un bonus pentru reinscriere (Adamus rade) Ganditi-va la asta din punctul de vedere ca serviciul vostru initial s-a terminat si puteti sa plecati, dar chiar vreti cu adevarat?

Unii dintre voi ati contemplat asta. Unii dintre voi va intrebati de ce sunteti aici. Acesta este intregul motiv pentru care am mers in acest lucru cu scop si destin. Noi am vrea ca voi sa fiti aici inainte de toate – mai intai si cel mai important – sa experimentati cum este sa aveti bucurie pe Pamant. Nu vrem ca voi sa plecati de aici cu niste energii vechi si dure, energii amare, lucruri vechi lasate in urma. Noi vrem ca voi sa sarbatoriti cum este sa fiti pe Pamant, in special sa fiti pe Pamant in mijlocul haosului din jurul vostru, si sa va distrati de minune.

In al doilea rand, este mai eficient atunci cand fiinte iluminate sunt aici, in loc de acolo. Voi mergeti acolo si, stiti voi, energia voastra se schimba. Conexiunea voastra cu Pamantul si cu oamenii si cu tot restul se schimba. Nu este la fel de eficienta ca atunci cand stati aici in scaune.

Atunci cand luati in considerare potentialele din inauntrul vostru, asa cum ati facut de cativa ani, cand luati in considerare alegeri pe care ati vrea sa le faceti in viata voastra, nu este vorba doar despre voi. Aceasta afecteaza planeta. Aceasta pune energii in pamant. Aceasta pune potentiale in dinamicile Pamantului pentru adevarata schimbare.

Motivul pentru care va rugam aceasta este ca de fapt sunt mai multi oameni acum decat vreodata, care chiar vor schimbare; de fapt, mai mult de trei la suta care vor schimbare. Este cam patru. (rasete) Dar sunt destui cei care spun „Noi alegem schimbare in vietile noastre.” Aceasta afecteaza totul, in special pentru cei care inca sunt conectati la constiinta de masa. Aceasta efectiv schimba echilibrul constiintei de masa.

Apropo, pe masura ce constiinta de masa se schimba, la fel o fac si polii Pamantului. Polii magnetici ai Pamantului se schimba de asemenea. Axa Pamantului de schimba. Exista o corelatie directa intre ele. Asa ca doar o mica schimbare in constiinta creaza doar o mica schimbare in campurile magnetice si axa Pamantului.

LINDA: Schimbare?

ADAMUS: Schimbare.

Asadar va rugam pe fiecare dintre voi sa luati in considerare, in orice fel, sa ramaneti. Sa ramaneti, dar intr-un fel diferit. Nu sa ramaneti in acelasi fel vechi. Sa ramaneti din bucurie, sa ramaneti – nici macar datorita unui scop, ci sa intelegeti sa exista un efect. Nu exista nici un scop, dar exista un efect. Este contrar felului in care gandeste mintea, dar voi puteti sa faceti ceva fara scop sau intentie si sa aiba un efect enorm. De fapt, este un efect exponential asupra lucrurilor.

Asadar, dragi Shaumbra, noi spunem ca este un timp minunat sa fiti aici pe Pamant. De ce sa plecati acum? De ce sa pregatiti procesul pentru iesirea voastra? De ce sa nu respirati viata in viata, in ceea ce aveti chiar aici? Bucurati-va de ceea ce ar putea sa fie cele mai senzationale experiente din aceasta viata. In sfarsit sa aveti abundenta in viata voastra. In sfarsit sa aveti bucurie. Ati facut curat in dulapuri si sertare. V-ati descotorosit de vechile relatii karmice care chiar nu aratau bine pe voi. Iar acum vor fi cei mai buni ani. (aclamatiile si aplauzele audientei)

Dragi Shaumbra, unii dintre voi va ganditi „Este aceasta real?” Ei bine, este atat de real cat vreti voi sa fie. Da, este. Noi masuram si monitorizam echilibrele energetice si nivelele constiintei de pe Pamant tot timpul. Nu exista un timp mai minunat pe Pamant decat acum. Chiar nu exista un timp mai minunat.

Acum, cum pot sa va spun asta si de asemenea sa va spun ca 2011, 2012 vor fi haos total? Priviti propria voastra viata. Uitati-va la lucrurile prin care ati trecut. Uitati-va la ce ati trebuit sa destructurati si sa eliberati. Va fi cel mai senzational timp al vietii tale, Ali. Iar eu voi ... (el ii aduce o emblema) ah, aceasta trebuie sa fie pentru tine azi, da, „Domnisoara Uimitoare”. Da, da. (aplauzele audientei) Dupa atat de mult dubiu si carat lucruri care nu erau ale tale, acesta va fi cel mai maret timp al vietii tale.

Deci cum faceti fata la tot haosul care va avea loc? Haosul de pe Pamant va face ca ultimii cativa ani sa para cumva usori, si totul este potrivit. Cum faceti fata la asta? O inspirati. Exact ca atunci cand respirati viata in viata, voi inspirati acel haos – fara frica, fara sa va intrebati daca va va deranja sistemul intern, spiritul vostru, Corpul vostru de Constiinta. Il mancati. Il beti ca si cum ati bea o sticla de otrava si stiind ca este doar energie, ca doar se va transmuta. Il inspirati, iar acesta va serveste. Chiar o face.

Eh. Crezi asta? Bine. Tu primesti un premiu. Asteapta o secunda. Bine. Excelent.

Asadar, haideti sa facem asta chiar acum. Exista mult – „Respira” (el ii da o emblema) – exista mult haos care va veni, iar totul este potrivit. Sa nu va prindeti in el. Sa nu va prindeti in drama, dar voi stiti asta.

2011 – Anul Dramei. Haideti sa o inspiram chiar aici. Haideti sa il inspiram indrazneti si fara frica. Problemele financiare – efectiv, orase, state si poate tari care se vor prabusi pentru ca au dat faliment. O, nu. O, da. Efectiv, razboaie care apar in unele locuri chiar ciudate, in acest an. Haideti sa il inspiram. Aceasta inseamna ca il sprijiniti? Nu, aceasta inseamna ca il intelegeti. Este doar energie. Este o parte naturala a procesului. Pe masura ce il inspirati, amintiti-va prin ce ati trecut voi, si amintiti-va ca s-a rezolvat. Amintiti-va ca s-a rezolvat. Voi sunteti aici ca sa spuneti povestea. O poveste buna, de asemenea.

Inspirati-l. Haideti sa inspiram haosul urmatorilor doi ani. Haideti sa nu incercam sa fugim de el. Haideti sa nu incercam sa il vindecam. Haideti sa nu incercam sa il consiliem. Nu, asa cum ar spune Tobias, fara consiliere. Haideti sa il inspiram. Amintiti-va ce am discutat. Haosul este doar energie. De fapt, haosul este frumos. Mintea o vede ca haos pentru ca nu urmeaza vechile tipare, asa ca incearca sa o respinga sau incearca sa o repare. Omul Noii Energii, Shaumbra, intelege ca haosul este frumusete. Este energie in miscare. Este energie care cauta noul potential potrivit. Haosul, deseori, este energie blocata care se razvrateste, nu mai vrea sa fie blocata, si incearca sa gaseasca noul potential potrivit.

Inspirati-l. Sa nu va fie frica.

Sa nu va fie frica. Inspirati-l.

Pentru o persoana din afara, aceasta ar parea ciudat – „Eh, acest grup de pe varful muntelui care respira haosul”. Absolut. Este doar energie. (Sart striga „Inscrie-ma!”) (rasete si aplauze)

Asadar Shaumbra, inca o idee aici. Inca o idee, si eu stiu ca este timpul pentru petrecerea voastra.

 

Comunitatea Noii Energii

Noi am vorbit recent despre ceea ce voi ati numi Ingerii CC, acel grup minunat care sprijina cu adevarat – energetic, financiar – sprijina cu adevarat ceea ce se intampla aici. Noi va multumim fiecaruia dintre ei.

Noi am vorbit cu ei despre comunitate. Comunitate. Iar ceea ce am spus eu atunci a fost ca oamenii spun „Ce este in neregula cu lumea acum?” si deveniti foarte analitici, teoretici. Dar atunci cand ma intreaba pe mine, eu spun, ce este n neregula cu lumea sau de ce are nevoie lumea acum? Ceea ce lumea are nevoie acum ... (toata lumea spune „Iubire, dulce iubire”) (rasete) Voi toti primiti un premiu. Dar trebuie sa o cantati din adancul plamanilor!

Ceea ce lumea are nevoie acum ... (audienta incepe sa cante „Iubire, dulce iubire”; Adamus rade) La da da da da da. Da. Poate la karaoke diseara. Pentru voi – oh, asta este a ta (catre Linda); nu vreau sa-ti iau asta – „Iubirea de Sine”, Elizabeth. (el ii da ei o emblema) „Iubirea de Sine”.

ELIZABETH: Da.

ADAMUS: Da. Bine. (ceva aplauze)

Asadar, ceea ce lumea are nevoie acum, in umila mea opinie, dati totul la o parte – comunitate. Comunitate. Iar o vedeti ca se intampla. Incearca sa ia loc pe Internet si in alte feluri. Atunci cand vorbesc despre comunitati, eu nu vreau sa spun comune. Noi nu ne intoarcem la caile comuniste sau la comunele Atlantidiene sau la comunitati care iau identitatea individuala. Dar de fapt, in comunitatea Noii Energii este nevoie de multi oameni auto-imputerniciti, auto-realizati, puneti-i impreuna si ce se intampla? Suma este mai mare decat toate partile. Si toata lumea – fiecare parte individuala – se poate conecta la suma mai mare. Mai multe potentiale sunt create decat atunci cand, potential, ati crea de unul singur. Oricum, un set diferit de potentiale; potentiale pe care le puteti accesa.

Voi aveti propriile voastre potentiale, propriile voastre zile de maine, ca sa zicem asa, dar acum voi incepeti sa le impartasiti cu altii. Atunci cand impartasiti zilele potentiale de maine, aceasta va ofera o vedere diferita in legatura cu ceea ce este posibil sa fi avut acum. Aceasta comunitate a Noii Energii este deja pe drum. Este deja aici. Este voi.

Eu am provocat un grup de Ingeri Crimson Circle sa simta ceea ce este adevarata comunitate a Noii Energii. Voi aveti un inceput frumos al acestui lucru. Site-ul vostru de pe Internet este o comunitate. Este locul in care mergeti. Este un loc ca sa invatati, este un loc in care sa va strangeti, este un loc din care sa primiti informatie. Atunci cand ne adunam ca acum, este o forma de comunitate. Iar voi nu trebuie sa urmati anumite manuale, ci doar sa fiti aici. Exista o impartasire care ia loc chiar acum. Voi plecati de aici cu mai multe potentiale si mai multa, ati putea spune, energie decat atunci cand ati venit aici.

Comunitatea Noii Energii ar putea sa fie, asa cum multi dintre voi ati visat, un centru sau o cladire fizica – cum le numiti, caramizi si mortar – sau ar putea sa fie multe. Ar putea sa fie toate cele mentionate mai sus. Ar putea sa fie cea mai noua creatie a voastra, Zona Trezirii. Aceasta este o comunitate.

Asa cum am spus in timpul discutiei cu Ingerii, oamenii sunt mai degraba tribali. Oamenii au nevoie sa se adune cu alti oameni, mai devreme sau mai tarziu. Lor le place sa se stranga impreuna. Aceasta este bine, dar de asemenea nu ii serveste pe oameni asa de bine. Voi ati parasit tribul in timpul ultimilor ani, ati mers pe propriul drum. Da, va adunati aici din cand in cand, dar ati plecat sa va descoperiti pe voi. Ati mers sa va descoperiti pe voi. Asa ca atunci cand reveniti la comunitate, reveniti total diferiti – nu dependenti de ei, nu bazandu-va pe ei, nu hranindu-va din ei, ci acum contribuind la acest nou model, aceasta noua idee de comunitate.

Unde merge aceasta? Depinde de voi. Noi avem unele idei, dar vrem ca voi sa simtiti asta. Ce este comunitatea Noii Energii?

Pe masura ce simtiti aceasta, pe masura ce impartasiti, pe masura ce dezvoltati aceasta, nu va face o diferenta doar la Crimson Circle si Shaumbra; aceasta incepe sa faca o diferenta pentru lume. Aceasta incepe sa faca o diferenta pentru toate Noile Pamanturi care vin.

Nu mai exista doar un singur Nou Pamant. Noul Pamant initial, despre care am vorbit, aceasta oglinda a Pamantului fizic, a fost un loc de plecare. Amintiti-va, exista miliarde de fiinte angelice care nu au fost niciodata incorporate in materie, care nu au avut niciodata o experienta fizica, care au asteptat sa intre. Familiile voastre spirituale, care au stat in spate si au privit in timp ce voi ati trecut prin experientele voastre, asteptand sa treaca prin ale lor.

Acest Pamant, acest Pamant fizic pe care voi traiti, poate sa sustina cam 10 miliarde, maxim, acum, din mai multe motive. Asa ca unde merg ceilalti? Pe Noile Pamanturi. Care sunt matritele pentru acele Noi Pamanturi? Chiar aici.

De aceasta noi spunem, dragi Shaumbra, ca ne-ar placea foarte mult daca ati ramane. Ne-ar placea foarte mult daca ati continua sa fiti in corp fizic, dar acum faceti asta intr-o experienta plina de bucurie – o experienta clara, plina de bucurie. Aceasta a avut un efect profund asupra tuturor acestor Noi Pamanturi care incep sa existe, asupra tuturor celor pe care voi le numiti familii spirituale, care vor lua caracteristicile realitatii fizice.

O parte este schimbata fata de ceea ce ati ajuns sa cunoasteti pe Pamant. Unele dintre lucrurile foarte dure ale acestui Pamant fizic nu vor fi neaparat implementate pe aceste Noi Pamanturi. Dar aceste fiinte – fiintele angelice, miliarde – vor sa treaca prin propria lor ascensiune, propria lor descoperire a lui Eu Sunt. Ele vor sa raspunda la intrebarea „Cine sunt Eu?” De aceasta Noile Pamanturi sunt construite. De aceasta, acest Pamant – ceea ce experimenteaza acest Pamant in acesti urmatori cativa ani – este atat de important, este atat de profund. Si acesta este motivul pentru care voi ati ales sa fiti aici.

Faceti o respiratie adanca.

Noi punem o mare intrebare azi, iar raspunsul va apartine, va apartine in totalitate, dar ati vrea sa ramaneti? Ati vrea sa va re-inscrieti? (Shaumbra spune „Da!”) Dar inainte sa spuneti da (rasete), sa o faceti prin alegere, cum vreti voi sa o traiti, cum vreti voi sa existati in ea. Realizati voi, fetele sarbatorite, da – Kerri, Tanya – ca in fiecare zi ar trebui sa fie ziua voastra. In fiecare zi. Fiecare zi ar trebui sa fie ceea ce voi alegeti. Fiecare zi ar trebui sa fie fara destin, constiinta de masa, scop, karma, lucruri vechi. Fiecare zi ar trebui sa fir prin alegerea voastra.

Si cu asta, dragi Shaumbra, Metatron si cu mine va multumim pentru ca ne-ati invitat. Va multumim pentru ca ne-ati permis sa fim cu voi, sa glumim cu voi, sa avem cateva momente serioase. Noi stim ca este timpul pentru sarbatorirea voastra, distractia voastra. Sarbatoriti ca si cum nu ar mai exista ziua de maine. Sarbatoriti ca si cum totul este aici.

Si in timp ce o faceti, amintiti-va – amintiti-va asta – totul este bine in toata creatia.

Cu asta, Joyeux Noël!

Eu Sunt ceea Ce Sunt, Adamus.