MATERIALELE CERCULUI CRIMSON
Seria (URMEAZA):
SHOUD 6: "Instrumente pentru 2011 si dincolo de el" – Cu Adamus, transmis de Geoffrey Hoppe
Prezentat Cercului Crimson in data de 8 ianuarie 2011
www.crimsoncircle.com; www.shaumbra-in-hd.ro

 

Precizare:

Toate drepturile asupra acestui material apartin exclusiv lui Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado, SUA. Prezentul material nu poate fi distribuit decat gratuit, in limba engleza si in traducere in orice alta limba. Prezenta versiune in limba romana este realizata de Georgiana, pentru www.ascensiunea.ro. In cazul preluarii pe alte site-uri sau bloguri, rugam sa preluati si aceste elemente. Namaste!

 

Eu Sunt Cel Ce Sunt, Profesorul Adamus Saint-Germain, in serviciul vostru. Ce mod grozav de a incepe noul an – in cele din urma, o ceasca buna de ceai. (rasete) O cravata frumos colorata si bine fabricata si, in sfarsit, un cantec decent (“Makyo”, de Yoham). (rasete) Desi sunt putin surprins ca ei au eliminat cuvantul „rahat”. (mai multe rasete) Cum ati putea sa aveti makyo fara rahat? Cantecul e asa de bland, de gentil.

Asa ca, dragi prieteni, haideti sa respiram adanc impreuna. Avem multe de parcurs astazi. Este o incantare sa fiu aici. Cauldre nu ma gasea mai devreme, desi eram aici. Cei mai multi dintre voi puteau simti asta, dar el nu. Palaria, Patty. Stiai ca urmeaza. (rasete, caci Patti ii da palaria ei alba cu boruri mari)

Pentru cei care asculta astazi pentru prima data, nu este… (cineva ii face o fotografie) Multumesc. Nu este adunarea voastra spirituala tipica, slava domnului, pentru ca in adunarile spirituale tipice, ooo, e mult makyo, multa distorsiune si distragere. Iar daca asta va deranjeaza, puteti sa va deconectati acum, pentru ca e doar varful icebergului despre care vom vorbi astazi.

Daca sunteti… (isi vede imaginea pe ecran si se opreste sa o admire; multe rasete si aplauze) Audienta – pentru cei care doar asculta si nu au si avantajul de a vedea – ei aplauda faptul ca azi arata extraordinar. (Adamus rade) Asa ca, dragi Shaumbra … (rasete, caci arunca palaria inapoi la Patti)

SHAUMBRA (o femeie): Cat pe ce.

ADAMUS: O sa o incerc pe asta. (ia palaria altcuiva)

SUSAN: Stiam ca asa o sa fie.

ADAMUS: Dave? (rasete, caci pozeaza pentru Dave[1]) Iti multumesc.

SHAUMBRA: Foarte frantuzeasca. (palaria ei este un fel de bereta)

ADAMUS: Foarte frantuzeasca. Asa ca, dragilor, daca va asteptati la o adunare spirituala traditionala, nu aceasta este.

LINDA: Ai terminat cu palariile?

ADAMUS: Nu, nu, nu, nu. Va continua pe tot… Trebuie sa va spun si ca Linda m-a lasat fara bani, cu exceptia acestei bancnote mototolite, de cinci dolari. Asa ca am sa o daruiesc chiar acum. Este binecuvantata. Este purificata. Am respirat asupra ei mai inainte. Pentru tine, domnule, este pentru tine. Este pentru tine. (audienta aproba si aplauda, caci Adamus da bancnota unui baietel)

Acum, intrucat bani nu mai am, voi o sa mi-i dati astazi. Da, da. deschideti gentile. Deschideti portofelele. Doar…

LINDA: Am premii Adamus.

ADAMUS: Oh, ai stricat tot. (Adamus rade) Nu este adunarea voastra spirituala tipica. Shaumbra, acest grup, oricine asculta, nu sunteti fiintele spirituale tipice. De ce? Pentru ca ati trecut prin foarte multa retorica, prin foarte multe dintre discipline, iar ele functioneaza pana la o anume masura, insa in cele din urma nu este in afara. Nu veti gasi aceasta in nici un sistem de credinta, in nicio structura sau organizatie. Nu o veti gasi in nicio carte si deja asi descoperit asta. De asta sunteti aici. Sunteti aici pentru ca stiti ca este chiar aici, Elizabeth. Chiar in interior. In interior, Kathleen. Este chiar aici.

Sunteti aici, adunati in comunitatea fiintelor-dumnezeu, ca sa-i dati voie sa iasa, sa se deschida. Haideti sa ne incepem ziua de azi exact cu asta. Hai sa ne incepem ziua cu ahmyo. Cu ahmyo. Ahmyo este acceptarea totala si increderea in voi insiva, stiind ca si voi sunteti dumnezeu, insa luati aceasta de la a fi un concept intelectual, o luati de la a fi doar cateva cuvinte, un cliseu, si o simtiti cu adevarat, absolut, fiecare dintre voi. Nu sunteti un dumnezeu aspirant. Nu sunteti dumnezei in pregatire. Poate ca sunteti dumnezeu care ascund faptul ca sunteti dumnezeu, insa intr-adevar sunteti.

Este deja in interior

Tot ceea ce aveti nevoie, tot ceea ce doriti, tot ceea ce alegeti sa creati, fiecare potential al fiecarui moment este deja in voi. Nu vorbesc despre corpul vostru fizic, desi este si el acolo. Spun ca este in constiinta voastra. Constiinta voastra este constienta voastra, dar mare parte din constienta voastra a fost inchisa, cu un scop. De fapt a fost si un motiv.

Nu a fost o greseala, Ursule-Care-Rade. Nu a fost deloc o greseala. A fost parte a invatarii, a cresterii si a expansiunii si a fost doar simtirea a cum este sa fii om, chiar simtirea a cum a fost sa fii un om ce trece printr-o situatie dificila.

Si stii, Ursule-Care-Rade, ca se rezolva, nu-i asa? Descoperi asta. inca mai este provocare si dificultate, dar realizezi ce binecuvantare a fost sa eliberati o relatie ce iti era foarte draga si apropiata, dar care poate te tinea pe loc si poate ca o tinea si pe partenera ta pe loc? Realizezi, Ursule-Care-Rade, cat de multa iubire inca este, o iubire care merge atat de adanc incat amandoi, la nivel spiritual, sa va deconectati la nivelul uman ca sa-l puteti descoperi pe Eu Sunt, pe dumnezeul interior care s-a ascuns de mult timp? Asta este uluitor. Asta este iubirea, atunci cand doi oameni care au fost impreuna de multe, multe vieti si care si-au facut juraminte si legaminte unul fata de altul se pot iubi atat de mult incat sa se elibereze. Oh, este dureros, stiu.

Este dificil sa eliberezi acele lucruri ce au facut parte din tiparele tale, din viata ta si din istoria ta, iar tu eliberezi cu iubire totala. Ai putea… ei bine, hai sa facem asta. va puteti imagina iubirea pe care o are spiritul vostru pentru a permite aceste lucruri? Nu e nicio pedeapsa in asta. nu exista greseli in nimic din acestea si as vrea sa transmit mesajul catre toti cei aflati aici, astazi, si catre toti cei care asculta: nu exista greseli.

Ceea ce noi vom face – ceea ce voi deja faceti – este sa incepeti sa intelegeti sinergia dintre aspectul uman si suflet, dintre spiritul si umanitatea voastra, si sa intelegeti dinamicile, cum se intretes, cum danseaza impreuna, cum functioneaza totul. Oh, acesta va fi un an uluitor pentru asta. Un an uluitor.

Un moment ahmyo

Dar acum haideti sa avem un moment ahmyo. Stiu ca ati fost cu totii ocupati, provocati, in dilema, indoindu-va sau pur si simplu ocupati cu activitatile zilnice, dar haideti sa avem acum un moment ahmyo.

Momentul ahmyo este atunci cand aveti incredere in iubirea pentru voi. este intruchiparea gratiei. Este atunci cand lasati indoiala sa plece. Este atunci cand va iubiti pe voi. in acel moment ahmyo realizati ca totul este deja aici, doar ca trebuie chemat sa vina in fata. Fiecare parte din ADN-ul vostru… oh, mare parte din ADN-ul vostru a fost ascuns sau evaziv, a asteptat sa apara la timpul potrivit. A asteptat sa se deschida, iar prin asta treceti atat de multi dintre voi acum: schimbarea in ADN-ul vostru, schimbarea in corpul vostru, schimbarea in magnetica voastra.

Ce-ar fi ca doar sa permiteti in loc de a va lupta cu asta? Cum ar fi ca in loc sa va intrebati ce nu e in regula sa stati un moment ca sa intelegeti perfectiunea momentului? Haideti sa respiram adanc in momentul nostru ahmyo… (pauza) Va puteti imagina – oh, da, puteti – va puteti imagina cum ar fi sa stiti ca nu a fost nicio cotitura gresita, nimic nu s-a facut gresit, ca nu sunt greseli in corpul vostru, ca nimic nu e gresit? Doar ca nu a fost acolo constienta asupra adevaratei perfectiuni a tot.

Pe masura ce umanul si spiritul fuzioneaza, asa cum fac acum, o sa ajungeti la increderea in sine, in acea parte pe care ati numit-o Spirit, dumnezeul interior, dar care realmente v-a scapat. Pe masura ce umanul si spiritul se contopesc, veti realiza ca nu aveti nevoie sa fiti defensivi, protectori sau sa opuneti rezistenta pentru nimic. Nu e nevoie sa va ingrijorati din cauza microbilor. Nu e nevoie sa va ingrijorati pentru ceea ce numiti ganduri rele. Nu e nevoie sa va ingrijorati in legatura cu destructurarea de sine. nu e nevoie sa va ingrijorati pentru… cu siguranta nu va veti duce in iad. Deja ati fost acolo. (rasete) N-a fost mare lucru.

Nu e nevoie sa va faceti griji pentru lumea din jur. Multi dintre voi va repeziti la griji, va ingrijorati pentru lume. Va fi bine. Ati aruncat lumea in aer la sfarsitul Atlantidei, intr-un fel, si ia uitati-va, sunteti tot aici!  Magic. Incredibil. (rasete) Pentru ca realmente partea din spirit care este in totul si in voi mereu se regenereaza, mereu se extinde, mereu se reechilibreaza.

Dar, stiti, aspectul uman, undeva, de-a lungul caii, a iesit din increderea in echilibrarea naturala care are loc si a incetat sa se mai bazeze pe ea. A avut loc multa spalare a creierului, hipnoza si multe altele, iar asta v-a scos din incredere.

A fost o experienta interesanta: cum este sa nu aveti incredere in voi? Cum este sa va treziti dimineata speriati? Cum este sa va duceti la culcare in unele seri, iar in unele nopti sa va fie frica sa inchideti ochii, pentru ca de multe ori e mai provocator decat a avea ochii deschisi? Multi dintre voi mergeti la culcare sau ati mers la culcare doar ca sa fiti cu totul amortiti, sa stergeti totul, fara sa-i dati voie sa patrunda, atunci cand, de fapt, visele voastre din timpul noptii sunt puternice campuri de creativitate, de intelegere si intelepciune. Dar aceasta spalare a creierului v-a facut sa iesiti din increderea in voi insiva si sa va temeti sa mergeti acolo noaptea. Ati fost programati sa va temeti de partile adevarate din voi. Asta s-a incheiat si e terminata acum. S-a incheiat si s-a sfarsit – cel putin in acest grup.

Haideti sa avem un moment ahmyo. Respirati adanc.  Aveti incredere in voi. si voi sunteti dumnezeu si sunteti uluitori la asta. (pauza)

 Viata in viata

Haideti sa stam in acest moment ca sa respirati viata in viata voastra. Nu va mai retrageti. Nu doar va intrebati cum ar putea fi lucrurile, ci de fapt respirati viata in viata, dandu-va voie sa va bucurati de viata. Oh, are atat de multe de oferit. Atat de multe de oferit. (se uita la mancarea din spatele salii) Continuati cu respiratia. Eu… mmmm, mmmm, mmmm. Voi ar trebui sa va ocupati de Sha-dhar acum, eu mananc. Sha-dhar, Shad-har. (rasete, caci vorbeste cu gura plina) Mi-e foame. Am lucrat din greu in ultima vreme si sunt multe energii in jur, daca nu ati observat.

Asa ca haideti sa respiram adanc. Respirati viata in viata voastra. Respirati viata in potentialele voastre. Potentialele sunt pretutindeni in jur. Sunt ca niste bule. (se uita in jur) Ce s-a intamplat cu masina mea de bule?

LINDA: Suzy a pus-o deoparte.

ADAMUS: Oh, bine, atunci e in regula, dar… Da, ar fi trebuit sa avem aici o masina de bule ca sa demonstram potentialele voastre. Sunt ca niste bule, bulele de la Anul Nou. Asa ca respirati viata in acele potentiale. Miliarde de potentiale in viata voastra, toate aliniate pentru voi, create de voi pentru voi, asteptandu-va pe voi. doar nu ati fost constienti de ele. Ati fost constienti de un set foarte limitat de potentiale. Sunt foarte largi. Vom vorbi despre asta intr-un moment. Doar respirati adanc. Respirati viata in viata voastra.

Vedeti voi, cei mai multi oameni nu vor si nici nu pot face asta. cu adevarat. Incercati cu unii dintre…, cum spuneti voi, prietenii vostri incuiati. (rasete) Spuneti-le sa respire viata in viata lor. Oh, mai intai de toate vor deveni intelectuali, mentali, cu voi. Vor incerca sa va angajeze mental. Spuneti: „Nu, nu, nu. Doar respira viata in viata ta”. Iar apoi se vor intreba ce vindeti. Aer.

Cei mai multi oameni nu pot face asta, pentru ca nu au destula incredere in vietile lor. Ei nu stiu daca se pot descurca cu o viata mai mare, grandioasa. De ce? Abia se pot descurca cu ceea ce au acum. Stiti cum este. Ati fost acolo, ati facut asta… ati facut asta. astfel ca ei nu pot respira viata in viata, dar voi puteti. Puteti respira viata in viata si toate potentialele.

Realizati cat de perfect este totul? Ma bucur sa te vad aici, decat sa fii in spate. (vorbeste cu Sandra, care de obicei e in bucatarie) Vroiam sa te gasesc si sa te tarasc aici de data asta. Nu te mai poti ascunde. Tu si cu mine avem un acord. Ei bine, eu il am, tu o sa-l urmezi. (rasete) Anul acesta nu te poti ascunde.

Cel putin putem avea un foc in semineu? Fara bule, dar poate un foc in semineu. Aveti busteni naturali acolo. (cineva se duce sa aprinda focul)

Asa ca cei mai multi oameni nu pot respira viata in viata lor. Nu vor asta, se tem sa faca asta si, sincer, daca ar face-o, ar provoca un imens val mareic al schimbarii, cu care ar avea mari dificultati sa se descurce fara sa sara de pe planeta. Dar voi, dragi Shaumbra, puteti respira viata in viata. Se numeste Sha-dhar. (Adamus inspira si expira) Hmm, usturoi in adancuri. E in regula. (rasete, caci incepe sa respire catre oameni) Stiu cine e facut pentru asta. (multe rasete, caci se duce sa respire peste Garret, care se ridica, respira si el peste Adamus, si pentru scurt timp par ca se lupta) Pentru un moment am crezut ca vrea sa ma sarute! Asta ar fi fost ceva de trecut in experientele vietii mele.

Energii de la un alt grup

Asa ca, dragi Shaumbra, Cauldre nu m-a simtit inainte, probabil dintr-un motiv foarte bun. (este in spatele salii, se uita la echipamentul tehnic si este impins deoparte) Oh, vrei sa respir peste tine, Jean? Oh, nu zau. Daca vrei, asa fac. Roaga-ma! (rasete, caci o necajeste pe Jean)

 Cauldre nu m-a simtit. De ce? Pentru ca mai sunt niste energii astazi aici. Cred ca ar trebui sa fiti mandri de asta intr-un fel, insa aceste alte energii nu sunt ceea ce ati avea la intalnirile noastre in mod obisnuit. Am fost destul de izolati un timp. Ne-am facut lucrarea in tacere, in pace, fara multa interferenta exterioara. Insa este greu sa ramaneti ascunsi. Noi am atras – voi ati atras – atentie din afara.

Literalmente, in forma umana, exista un grup ce se autodenumeste spiritual, credeti sau nu – foarte spiritual, arogant de spiritual, virtuos de spiritual. S-ar putea sa va amintiti si cum este asta. insa ei si-au asumat responsabilitatea de a determina ce grupuri sunt bune si ce grupuri sunt rele. Nu este grupul la care am fost invitat eu, este un altul.

Un indiciu – ei folosesc cuvantul „matrice” (matrix). Nu in denumirea lor, ci in mare parte din lucrarea lor. Ei bine, ei au decis ca ei sunt si judecatorul, si juratii si au hotarat ca voi sunteti demonici. (audienta ovationeaza si aplauda) Da. Respirati asta.

Asa ca ei si-au facut adunarile lor, meditatiile, cum le spun ei, pentru voi, caci ei simt ca acest grup genereaza multa energie intunecata si creeaza un dezechilibru. Ei bine, asa este. (rasete) Energia intunecata pe care o creati este cu adevarat ceea ce eliberati si care nu va mai serveste in viata voastra – lucrurile care nu va plac la voi, cele pe care nu le acceptati la voi si cele de care va temeti – si eliberati asta. Pentru cineva din afara ar putea parea ca voi scoateti foarte mult fum, un fum intunecat. Dar voi si cu mine stiti ca atunci cand o eliberati, se intoarce in starea naturala pura.

Ei mai cred si ca sunteti o secta, ca vi se da vreun mesaj pe care sunteti obligati sa-l urmati. As spune ca este exact opusul a ceea ce facem noi aici. Daca este vreun lucru pe care noi va incurajam sa-l faceti, acela este sa va incurajam sa descoperiti, sa cunoasteti si sa experimentati dumnezeul care sunteti. Fara reguli. Fara reguli. Fara metode. De fapt, voi ati devenit cei care distrug metodele, iar in asta consta si problema.

Acel grup in mod special nu intelege cum cineva poate fi spiritual fara a avea metode si sisteme. Desigur, intr-unele din energiile lor interioare, ei trebuie sa continue sa-si vanda metodele si sistemele, dar cred ei cu adevarat ca un grup ar putea sa nu le aiba? Cum s-ar putea sa nu aveti disciplina in viata voastra? Ar trebui sa va disciplinati. Ar trebui sa meditati X minute pe zi, sa aprindeti lumanari, sa credeti sisteme noi si toate celelalte. Astfel ca ei executa un atac energetic asupra noastra astazi, un atac energetic deliberat, constient, cu totul deschis.

Peste toate astea, atunci cand fac asa ceva, ei atrag energii din alte taramuri, nu neaparat direct asociate cu grupul lor, insa energii ce sunt atrase de drama, ce spun: “Bun, vom avea o batalie psihica de moda veche”. Cativa dintre voi ati simtit asta mai devreme, draga mea.

LINDA: Stiu.

ADAMUS: Cativa dintre voi ar putea sa fi experimentat niste simtiri ieri sau pe cand ati venit aici, dar se petrece ceva amuzant cand ne strangem astfel. Nu cream un scut, pentru ca, de fapt, asta ar vrea ei sa faceti voi. nu cream un invelis de lumina alba in jurul nostru, pentru ca nu este nevoie. De fapt, voi, Shaumbra, cei care ascultati, voi cei care ne ascultati pentru prima data, intelegeti ca doar respirati cu compasiune. Atacul psihic nu mai este o batalie sau nu mai este ceva care sa va faca sa va ascundeti. O respirati, e doar energie.

Acum, ei arunca cu energie in voi intr-un mod agresiv, de atac, dar nu e nevoie sa o acceptati in acest mod. E doar energie, o respirati. (Adamus respira adanc) In momentul in care faceti asta – fiind un alchimist in corp uman – transmutati acea energie. Nici nu e nevoie sa va tineti de ea. Doar o eliberati. Doar dati-i voie sa curga catre potentialele voastre, catre restul lumii sau indiferent. Este interesant ca acestea se petrec astazi.

Insa iata-va aici, pur si simplu respirand. Iata-va aici, avand, de fapt, acea energie care va asista. E un punct important, un punct foarte important in acest an. Ei bine, pentru tot restul vietii voastre, pentru restul eternitatii. Voi atrageti aceste energii. prin lucrarea pe care ati facut-o… multumesc pentru foc. Prin lucrarea pe care ati facut-o…  de ce am vrut un foc?  (Shaumbra spune: “pentru transmutare”) Ah, va iubesc! Cine a spus asta primul?

PATTI: Eu.

ADAMUS: Avem niste premii? (rasete) Oh, e in regula. Tu trebuie sa-mi dai mie bani.

LINDA: Poftim, poftim, poftim.

ADAMUS: Glumesc.

LINDA: Ai premii. Ai premii.

ADAMUS: Da, da. Poftim.

LINDA: Ai un premiu Adamus.

ADAMUS: Poftim, un premiu Adamus. Da, da.

PATTI: Si Susan a spus in acelasi timp.

SUSAN: E in regula, eu am deja unul.

ADAMUS: Doar unul ai?

SUSAN: Am unul si mai am nevoie de unul pentru acasa.

ADAMUS: Oh, poftim, draga mea. Da. da, transmutarea energiilor este foarte importanta. Asa ca, dragi Shaumbra, haideti sa respiram adanc si sa avem asta in minte. De fapt voi o atrageti catre voi, iar acesta este lucrul uluitor, pentru ca incepeti sa iesiti in evidenta. Acest fapt e foarte diferit fata de alte grupuri spirituale.

EDITH: Fara gluma.

ADAMUS: Fara gluma, spune ea! Mi-ai zis cumva „Maestrul Lucrurilor Evidente”? (rasete) E celalalt nume al meu, multumesc. Este important pentru ca voi v-ati ascuns cumva, ati stat ascunsi, modesti, in ultimii zece ani. Nu mai e cazul. Si va aparea tot mai mult in anul acesta, fiti pregatiti pentru asta. Altii vor trage in voi. Nu e nevoie sa aparati nimic. Nu e nevoie sa va bateti cu nimic. Este doar energie. Doar respirati adanc.

Vor fi unii care vor spune ca Cercul Crimson, Shaumbra, fac tot felul de lucruri gresite, diabolice. Va vor acuza de tot felul de lucruri si asta va apasa pe niste butoane, individual si ca grup. Va presa unele din problemele voastre de baza.

Problemele de baza

Care sunt problemele de baza? Care sunt unele din problemele de baza? Ce ar putea cineva sa va spuna, ca grup sau chiar ca indivizi, in legatura cu ceea ce faceti? Da.

SHAUMBRA (o femeie): Bani.

ADAMUS: Bani, exact. Da, ati putea dori sa fiti pregatiti pentru asta. (catre Linda) Bani. Vor acuza grupul, compania de aici, ca umbla doar dupa bani. Iar raspunsul este? Daaa! (rasete si aplauze) Si ce e gresit in asta? Desigur, cu exceptia cazului in care se face prin inselatorie sau intr-un mod dezechilibrat, dar asta nu ar fi permisa niciodata si nici macar nu este un potential pe care vreunul din voi sa vrea sa-l aleaga. Dar e o mare problema. Banii.

Dar, amintiti-va, apare cu un motiv intemeiat, pentru ca la Shaumbra inca mai exista problema cu banii. Cred ca am auzit de la Linda ca sunt programat sa ofer un seminar despre abundenta?

LINDA: Da! Asteptam cu respiratia taiata.

ADAMUS: Oh! (Adamus expira din nou, mirosind a usturoi) Da, asa e. (rasete) Asa sunt eu, usturoi si ceai! Nu stati langa Cauldre diseara la cina, pot sa va spun de acum. Deci banii sunt o problema. Ce mai este o problema?

MARY: Controlul.

ADAMUS: Bun. Unde? Cine a spus asta? Mary, te rog. Controlul, absolut.

LINDA: Te rog ce?

ADAMUS: Un premiu Adamus.

LINDA: Oh, ok.

ADAMUS: Da-mi voie sa-l binecuvantez mai intai.

LINDA: Oh, poftim. Binecuvanteaza toata geanta. Poftim.

ADAMUS: Deja este binecuvantat de catre Mary, pentru Mary. Da, putere si control. Cu totii ati fost acuzati pentru ele in trecut. Cu totii ati condus grupuri in trecut. Si intr-o masura sau in alta, voi… ei bine, puterea si controlul sunt seducatoare. Oh, e ca un Kool-Aid[1] intr-o zi fierbinte de vara, cu ceva votca in el. Este foarte seducatoare. Este parte a dinamicii energiei sexuale, iar cei care au puterea mereu vor mai multa. Nu puteti avea niciodata suficienta putere. Ce a spus Tobias despre putere cu ani in urma?

KATHLEEN SI ALTII: Este o iluzie.

ADAMUS: Este o iluzie. Multumesc.

LINDA: Avem, un castigator al premiului?

ADAMUS: As putea incepe sa arunc… da, da. Kathleen primeste unul.

KATHLEEN: Multumesc.

ADAMUS: Este o iluzie. Nu exista ceva precum puterea. Este artificiala, creata in taramurile angelice acum mult timp, adusa pe Pamant drept unul dintre pilonii felului in care este structurata viata, dar nu e nicio nevoie de putere. Puterea este o dinamica a fortei, iar voi invatati in Noua Energie ca nu e nevoie de forta pentru nimic. Exista un flux natural care poate fi accesat, dar nu e nevoie de forta. Nu exista negativ, nu exista pozitiv. Acestea sunt iluzii vechi. Unde ramasesem?

EDITH: Problemele de baza.

ADAMUS: Problemele de baza. Multumesc. Multumesc. Imi place movul. Alte probleme de baza. Ce va apasa butoanele?

LARRY: Judecata.

ADAMUS: Judecata, oamenii care te judeca. Absolut. Absolut. De ce este asta o problema de baza? De ce doare? Usor.

LARRY: Nu vreau sa fiu diferit.

ADAMUS: Te judeci pe tine. Larry primeste un premiu Adamus. Da, pentru ca tu stii. (Adamus rade) Da. Profesorul. Absolut! Dar nu este nicio greseala in asta. Faci asta cu un scop bun… faci asta cu un scop. Da. Exista un mod diferit de a face asta, apropo, dar faceti asta cu un scop.

Judecata de sine, natura critica. Undeva, de-a lungul caii, ati spus ca vreti sa fiti dumnezeu intrupat, iar undeva pe cale ati confundat asta cu nevoia de a deveni mai intai omul perfect. Nu exista omul perfect. Este un scop pe care niciodata, niciodata, niciodata nu-l veti atinge. De ce? Pentru ca in momentul in care va apropiati de el o sa gasiti criterii noi pentru a fi perfect. Niciodata nu veti fi perfect de inteligenti, slava domnului. Nu vreti sa fiti destepti, nu. Vreti sa fiti intelepti. Intuitivi.

Dar nu puteti avea corpul perfect pentru mai mult de trei-cinci ani. Apoi se duce. (rasete) Conform societatii. Nu veti avea niciodata serviciul perfect, partenerul perfect, clar nici familia perfecta – e nevoie sa spun mai mult? – dar este o alergare in care oamenii intra. Este un joc pe care il joaca. Nu se va petrece niciodata. Care este alta problema de baza? Ce pot spune „ei”?

EDITH: Scopul. Pe acesta il urasti.

ADAMUS: Care sunt problemele de baza pe care altii vi le pot spune anul acesta, pentru ca le vor spune? Ce v-ar putea atinge cu adevarat?

KERRI: Sa faci ceea ce spui.

ADAMUS: Sa faceti ceea ce spuneti. Destul de aproape. Destul de aproape.

SHAUMBRA (un barbat): Ca eu sunt dumnezeu.

ADAMUS: Ca…

JEAN: Ca ati innebunit.

ADAMUS: Multumesc. Jean primeste premiul. Ati innebunit! Da, toate se leaga, insa „ati innebunit” este, probabil, lucrul care va va atinge cel mai mult, mai mult ca orice altceva. Aveti halucinatii. Innebuniti. Ati pornit iar intr-un alt program de-al vostru, e o incapatanare sau un drum laturalnic ori altele. In special atunci cand va spun ca ati innebunit. De ce va deranjeaza asta?

SHAUMBRA (o femeie): Este adevarat.

ADAMUS: Pentru ca este adevarat! (multe rasete) Stiam ca celalalt grup se va infiltra, dar nu ma gandeam ca o va face asa de repede!

Dincolo de minte

Da, cu adevarat va deranjeaza in centrul vostru, pentru ca uneori si voi va intrebati. Pentru ca, de fapt, devine adevarat, insa am sa folosesc alti termeni: iesiti din minte, ceea ce este un lucru bun. Literalmente iesiti din minte, pentru ca realizati ca mintea este un lucru frumos, dar este ca un hard drive care a fost pre-programat. Este limitata, dar mai sunt multe altele, iar fiecare dintre voi poate simti asta. O stiti in inima voastra.

Nu este vorba despre a fi inteligent sau destept. Este vorba despre a fi Eu Sunt. Natura intuitiva se afla cu salturi cuantice inaintea mintii. Cunoasterea ce vine, capacitatea de a accesa energetic Inregistrarile Akashice, care sunt doar o mica parte a tot, capacitatea de a accesa constiinta de masa si potentialele viitoare niciodata nu vor veni din minte. Vine de la corpul de constiinta, care este corpul fizic, mintea, spiritul, gnostul, fiecare parte din voi venind la un loc.

Astfel ca atunci cand cineva spune: “Ai innebunit”, exista ingrijorarea ca… Vi se spune ca delirati sau ca deviati de la drum – ce mod grozav de a va pune la pamant, pentru ca imediat va intra in minte si imediat incepeti sa va intrebati: “Ar fi trebuit sa raman la medicamente?” (rasete)

Aveti ganduri mai stranii decat oricand inainte. Adevarat? (Shaumbra spune: “Da”) Insa deveniti critici cu acele ganduri. Da, s-a petrecut de mult timp. (catre Garret) Dar uitati-va la el acum! Priviti-l acum, ce exemplu stralucitor. Ati avut ganduri mai nebunesti ca oricand inainte, dar inca va luptati cu ele, incercati sa le corectati, incercati sa va intrebati de unde vin ele sau ce este in neregula cu voi. Nimic. Doar ca va deschideti. Iesiti din minte.

Baza totala a intregii voastre gandiri se schimba, iar daca nu sunteti dispusi sa permiteti sau sa mergeti cu schimbarea ce se petrece natural acum, ceea ce se va petrece va fi ca energiile ce sunt parte a acestui proces literalmente vor sfarama procesele gandirii vechi. Nu e nevoie sa faceti astfel, desi e o cale teribila. Dar nu e nevoie sa faceti in acest mod. E nevoie ca doar sa intelegeti ca mintea veche se schimba. Se extinde si voi treceti mult dincolo, astfel ca gandurile voastre vor fi mai nebunesti decat in mod obisnuit. Vor fi mai greu de definit decat inainte. Vor fi mai dificil de inteles sau de priceput, acesta e un mod bun de a exprima asta.

Ceea ce curge acum prin voi este foarte dificil de inteles. Iar apoi va intrebati: “Ce sunt toate astea? Stiu ca ceva curge. Am ganduri nebune, dar trece ceva mult mai mare, insa nu inteleg”. De ce nu intelegi?

KATHLEEN: Pentru ca esti mental.

ADAMUS: Pentru ca esti mental. Incercati sa va folositi mintea ca sa pricepeti ceea ce este dincolo de minte. Apropo, v-ati folosit mintea ca sa-l pricepeti pe dumnezeu de cand va stiu eu pe voi, iar asta inseamna mult timp. Ati folosit mintea pentru a incerca sa pricepeti ceva ce… Mintea nu-l va patrunde vreodata pe dumnezeu. Asa ca asta face mintea, il plaseaza pe dumnezeu in afara sa pentru a incerca sa-l inteleaga. Il pune in rai sau in alt loc. Il plaseaza in afara, ca sa-l poata analiza, diseca si pentru ca sa-l poata pricepe.

Ati facut asta vieti intregi, dar tot nu functioneaza. Tot nu functioneaza. Au incercat sa scoata niste definitii, dar cu adevarat nu functioneaza prea bine. Este una dintre  problemele constiintei astazi. Oamenii nu mai cred vechiul concept de dumnezeu. Sunt obisnuiti sa se conformeze cu credinta, fara sa puna intrebari, pentru ca li s-a spus, ei bine, „O sa arzi in foc daca nu faci asa”. Pur si simplu merg cu ce este, insa acum nu o mai fac.

Aceasta provoaca o mare ruptura in constiinta. Un cutremur – tocmai am simtit un cutremur undeva in lume? Cred ca da, dar atunci nu ar trebui sa folosesc acesti termeni – un cutremur de schimbare care se petrece in constiinta.

Astfel ca mintea il plaseaza pe dumnezeu in afara sa si tot nu poate pricepe. Iar la un punct anume mintea incepe realmente sa se prabuseasca in sine sau sa se atace pe sine, cu adevarat, pentru ca este manioasa. Este frustrata. Inca nu a priceput, asa ca se intoarce impotriva sa. Atunci credeti voi ca innebuniti, dar nu este asa cu adevarat. Doar va destructurati si, de fapt, evoluati. Evoluati catre noua minte.

Sunt foarte incitat de anul acesta si de urmatorul indeosebi. Acestia sunt cei mai buni ani ai nostri impreuna, pentru ca niciodata nu a existat atata oportunitate si niciodata nu a fost asa de mult haos. Merg mana in mana, nu-i asa? Da, este doar energie. Pentru unii va parea a fi haos, ca totul se destrama. Pentru voi este oportunitate.

Asa ca haideti sa respiram adanc si sa simtim asta.

Scopuri versus a permite

Pete, tu ai luat o hotarare de Anul Nou?

PETE: Nu.

ADAMUS: Tu ai luat o hotarare de Anul Nou?

SUSAN: Da.

ADAMUS: Ce era? Hai sa aducem microfonul aici.

SUSAN: Sa nu am frica de nimic.

ADAMUS: Sa nu ai frica. Bun, excelent. Tu ai luat o hotarare de Anul Nou? Nu. Tu ai luat o hotarare de Anul Nou?

SHAUMBRA (o femeie): Da.

ADAMUS: Si ce era?

SHAUMBRA (o femeie): Sa traiesc prin intentia mea.

 ADAMUS: Sa traiesti prin intentia ta. Bun. Altii? Nimeni altcineva? Fara hotarari. Fara hotarari. Incearca la Mary.

MARY: Sa incetez sa ma mai ascund.

ADAMUS: Sa nu te mai ascunzi. Ok. Bun. Cati dintre voi au luat o hotarare de Anul Nou? (putini ridica mana) Cati nu au facut asta? (foarte multi) Uau! Bun. Iubesc acest grup. Il iubesc! (rasete) Il iubesc. Daca ai luat o hotarare de Anul Nou, arunc-o, Mary. Arunc-o. Nu. Este jocul vechi. Tu pui ceva acolo…

MARY: Azi am luat-o.

ADAMUS: Arunc-o totusi. Oricum o sa azvarli aproape tot. Pentru ca nu conteaza, nu se aplica! Daca ai luat o hotarare de Anul Nou, vei pierde inainte de a incepe. Asa e? De cate ori le-ai luat si nu a mers? Vezi un indiciu de la cei mai multi oameni de aici – fara scopuri. Fara scopuri, chiar sunt o porcarie. Nu merg prea bine. Imi pare rau, dar asa este.

Am sa intorc acestea spre tine, intrucat ma privesti cu atata indoiala, Linda din Eesa. A existat vreun scop in noua voastra intreprindere, Zona Trezirii? Cum s-a petrecut?

LINDA: Doar am permis.

ADAMUS: Nu am auzit.

LINDA: (mai tare) Noi doar am permis.

ADAMUS: Cred ca tot nu am auzit.

LINDA: Doar am permis!

ADAMUS: Ati permis. Doar ati permis. Ceea ce ati facut, de fapt, a fost sa aduceti un potential si sa deveniti constienti de el. Voi ati adus potentialele prin.. pentru ca a existat un… as putea spune… stress care a creat nevoia de a privi la ceva diferit. Adevarat?

LINDA: Da.

ADAMUS: Absolut. Asa ca, din cauza acelui stress, ati vrut schimbarea si apoi ati permis. Ce se petrece? Potentiale pe care nu le-ati vazut niciodata, care mereu se aflasera acolo – mereu se aflasera acolo, caci voi le-ati creat – acele potentiale ies brusc la lumina. Iar pentru ca voi erati constienti, pentru ca aveati o oarecare calauzire, pentru ca aveati dorinta, dintr-o data au venit. Niciodata nu a existat vreun scop. Nu a existat niciodata un plan de afaceri pentru acest proiect nou. A existat o conectare cu constiinta tuturor Shaumbra si cu a tuturor Shaumbra ce vor fi, a tuturor micilor Shaumbra nenascuti. (rasete, audienta spune: “Aaa”) Foarte dragut.

Astfel ca v-ati conectat cu toate acestea si dintr-o data potentialul era acolo. S-ar putea sa fi avut o mica frica in legatura cu asta, dar ati respirat-o, ati acceptat-o si ati permis, pentru ca stiati ca potentialul era al vostru, al vostru al tuturor. Asa ca dintr-o data incepe sa se manifeste si devine distractiv, pentru ca… nu e asa, Michelle? Aici a fost distractiv – orele lungi, lucrul cu energiile vechi ce sunt acolo, insa invatand cum sa lucrati cu ele eficient. Ati invatat ca ridicand pumnul si infuriindu-va, acuzandu-i pe altii, nu merge prea bine.

Insa respirati adanc si realizati sa totul este doar energie. Respirati adanc si intelegeti ca este doar energie care o serveste pe ea. Da, tu, esti aici ca sa o servesti pe ea (catre Alain Bolea. Unele rasete) Tu, de acolo, ca sa o servesti pe ea, de aici. Respirati adanc si realizati asta, apoi porneste un alt flux. Cu adevarat trece dincolo de ceea ce v-ati fi gandit vreodata ca puteti face, pentru ca va gandeati la ceea ce puteti face. Dintr-o data realizati ca functioneaza cu adevarat.

Are, da, o anume masura din ceea ce ati numi provocari, dar destul de curand aceste provocari nu mai sunt provocari – sunt galeti, bidoane si vagoane de energie, care va asteapta pe voi. Apoi devine distractiv. Devine uluitor. Iar apoi, pentru ca nu aveti o agenda asupra rezultatului, cu alte cuvinte nu ati predeterminat cum sa arate la final, doar va lasati creatia sa prinda propria viata si respirati in ea. Nu incercati sa o controlati, sa o directionati, sa o gestionati. Doar va respirati pe voi in ea si apoi ii dati voie sa se extinda.

Bucuria de creator este atunci cand va eliberati creatia. Ganditi-va la asta ca la… nu, nu va ganditi la asta. Detest cand va ganditi. Simtiti pentru un moment. Bucuria creatiei este atunci cand creati ceva si apoi il eliberati. Inca este al vostru, dar nu e nevoie sa il controlati. Acesta e extazul, doar sa priviti si sa vedeti cum creste. Eliberati agenda sau asteptarea, dar pur si simplu eliberati.

Oh, asta este ceea ce numiti dumnezeu, Cel Etern. Cea mai mare bucurie a Celui Etern a fost sa va dea drumul. Sa va elibereze, sa va lase sa experimentati orice ati vrea sa experimentati, Edith, si sa va bucurati total de asta. Nu incearca sa te controleze. Dumnezeu nu ar vrea sa incerce sa te controleze.

EDITH: Nu, dumnezeu nu ar vrea.

ADAMUS: Si tu nu l-ai lasa pe dumnezeu sa te controleze. (rasete) Nu, nu, nu.

EDITH: Acestui dumnezeu i-ar placea.

ADAMUS: Da. Dar acolo nu este control. Nu exista legi care sa vina de la Spirit. Nu exista destin. Dumnezeu nu are o agenda asupra rezultatului. De fapt Spiritului nu-i pasa. Nu da doi bani. O sa intram si in asta in putin timp. Vreau un cantec. L-am inceput atunci cand a fost aici Hannibal, mai inainte, dar Spiritul nu da doi bani.

Acum, eu spun asta si, energetic, celalalt grup, cel care este aici, spune: “Vedeti, v-am spus eu. Vedeti?” Ei vor sa foloseasca astfel de lucruri. Lui dumnezeu nu-i pasa. Oh, asta ar fi o stire grozava. Da. “Un grup crede ca lui dumnezeu nu-i pasa. Nimic nu conteaza”. Ce grup straniu. Da. Sigur sunt nebuni si sigur vor sa va ia banii.

LINDA: Chiar trebuie sa le dai si ce sa spuna? (rasete)

ADAMUS: Absolut! Absolut. De ce? Ei bine, eu am sa scriu stirile. O sa le scriu eu blestematia aia de poveste, pentru ca este doar energie si vine in calea voastra. O puteti desface din micul container urat in care v-a fost adusa, dar este doar energie. Vor spune ceva rau despre tine, David – o vor face! – soarbe-o. Da, inghite-o. (rasete, caci David mimeaza ca ar bea ceva) Da. Da, asa spui acum, dar… (mai multe rasete) Oh!

DAVID: Este adevarat.

ADAMUS: Asa ca, dragi Shaumbra, asteptati-va la asta in anul ce vine. Asteptati-va ca ei sa spuna: “Ai innebunit. Esti nebun. Nu stii ce faci. Dovedeste. Prezinta-mi credentialele tale. Care sunt credentialele tale?” Kathleen, care sunt ale tale?

KATHLEEN: Doar sunt eu.

ADAMUS: Multumesc. Absolut. “Eu Sunt Cel Ce Sunt”. Ar trebui sa fie pe cartea ta de vizita.

KATHLEEN: Si ca urmare mereu voi fi.

ADAMUS: Exact… nu face asta makyo. Eu Sunt Cel Ce Sunt. (rasete) De ce nu pui un rahat mare pe cartea de vizita? Nu, lasa-o libera. “ Eu Sunt Cel Ce Sunt” Asa ca, dragi Shaumbra, haideti sa aruncam o privire la anul ce vine. Inainte de a face asta, totusi, vreau sa fac un comentariu. Un nou simptom Shaumbra, un nou simptom al trezirii, cel mai mare… (cineva ridica mana) Da?

CHRIS: De fapt am niste intrebari despre unele din lucrurile pe care le-a spus Adamus. Tu esti Adamus, da? (rasete) Unele din citatele pe care Adamus le-a spus… vreau sa spun ca eu sunt aici pentru prima data, dar…

ADAMUS: Eu Sunt Cel Ce Sunt. Nu stiu cine sunt, dar e foarte confuz.

CHRIS: Eu… ei bine, vreau sa spun… sunt familiar cu…

ADAMUS: Da. As putea fi din fortele intunecate care vin…

CHRIS: … arhanghelul Rafael, daca vrei sa validezi asta. Te rog sa validezi ca eu sunt obisnuit cu arhanghelul Rafael.

ADAMUS: Da, da.

CHRIS: Ok.

ADAMUS: Sigur.

CHRIS: Adevarat? Ai validat asta.

ADAMUS: Nu conteaza.

CHRIS: Ba conteaza.

ADAMUS: Nu conteaza.

CHRIS: Pentru tine nu conteaza? Ok, oricum, ideea este ca a sunat ca si cum exista Pamanturi noi in afara acestuia.

ADAMUS: Da.

CHRIS: Si sunt altundeva in spatiu?

ADAMUS: Nu.

CHRIS: Nu?

ADAMUS: Nu.

CHRIS: Oh. Deci toate noile Pamanturi il greveaza pe acesta?

ADAMUS: Nu.

CHRIS: Deci nu-mi oferi un raspuns clar.

ADAMUS: Ba da.

SHAUMBRA (o femeie): Ba da!

ADAMUS: Noile Pamanturi nu sunt neaparat fizice, dar au atributele energetice ale acestei planete fizice. Au unele din atributele de constiinta. Nu sunt…

CHRIS: Deci noi taramuri pentru aceasta creatie, Pamantul, exista in forma fizica?

ADAMUS: Pamanturile noi nu sunt in universul vostru fizic. El e doar o aschie din toate dimensiunile.

CHRIS: Deci unii dintre cei care se refera la Pamant ca la casa lor sunt cei care pleaca?

ADAMUS: Da.

CHRIS: Dar daca eu nu vreau sa plec si nu-mi suna… suna ca o idee nebuneasca…

ADAMUS: Da.

CHRIS: … ca tu manipulezi oamenii…

ADAMUS: Oh, da.

CHRIS: … sa creada lucruri bune, in timp ce tu ii scoti de fapt pe ei si pe stramosii lor din… (probabil: „creatia de pe Pamant”. Cuvintele nu sunt clare)

ADAMUS: Oh, dumnezeule!

CHRIS: Asa ca atunci cand tu… cand…

ADAMUS: Da. Nu, stai putin.

CHRIS: Atunci cand vorbesti despre credibilitate…

ADAMUS: Da, o sa-i scoatem pe toti stramosii.

CHRIS: … iar oamenii le spun acestor oameni ca sunt nebuni…

ADAMUS: Cat ma voi afla aici, am sa indepartez toti stramosii. E cea mai mare…

CHRIS: Ei bine nu, nu e in regula pentru mine. Nu ai nicio autoritate asupra mea si a stramosilor mei…

ADAMUS: Oh nu, nu. Nu am, dar am sa-ti spun ca stramosii tai sunt cu totul…

CHRIS: Pentru ca eu ii cunosc. Le vorbesc. Ma supun lor. Si sunt de acord cu tine in ceea ce priveste a simti dincolo.

ADAMUS: In regula, in regula.

CHRIS: Iar unele din lucrurile despre care vorbesti, Adamus …

ADAMUS: Da.

CHRIS: … sunt ingrijoratoare.

ADAMUS: Da!

CHRIS: … iar acesti oameni sunt pierduti intr-o iluzie.

ADAMUS: Absolut. (multe aplauze din audienta)

CHRIS: Asa ca eu validez…

ADAMUS: Da. Da. Da. Si de fapt eu…

CHRIS: … din… ei bine, dintr-o judecata atenta… si vorbesc cu tine direct despre asta…

ADAMUS: Da.

CHRIS: Nu inteleg de ce ar aplauda cineva acea intelegere sau acel comentariu inselator al tau, care duce la lucruri nefericite pentru acesti oameni si pentru stramosii lor…

ADAMUS: Da.

CHRIS: … pentru ca aceasta este casa lor si tu sugerezi sau indici ca fiinte angelice o preiau.

ADAMUS: Dar hai sa… hai sa…

CHRIS: Eu nu sunt de acord cu asta.

ADAMUS: Ceea ce este in regula. Hai sa facem un sondaj in audienta. Toata lumea are… ei bine, nu aveti liber-arbitru. Il obtineti iar. Imi pare rau, dar nu il au. Asta chiar o sa te plictiseasca.

CHRIS: Ei bine, asta e fals.

ADAMUS: Da. (rasete)

CHRIS: S-ar putea ca tu sa-i fi parazitat pe ei ca adevarate fiinte umane…

ADAMUS: In regula.

CHRIS: … dar atunci cand nu esti o adevarata fiinta umana in sensul in care fiinta umana ti-a mostenit viata si te afli dincolo si esti pierdut in mocirla fiintelor care iti spun ce e corect si tot asa…

ADAMUS: Corect.

CHRIS: Vreau sa spun ca tocmai asta am vazut.

ADAMUS: Da si sper ca.. Sper ca asta te irita, ca nu ai liber-arbitru.

CHRIS: Si sunt cumva… cumva… Poate ca si eu halucinez, dar ma supun unei fiinte care…

ADAMUS: Oh, nu, nu, nu.

CHRIS: … care s-a nascut in acest corp.

ADAMUS: Corect.

CHRIS: In esenta tu l-ai scos din viata lui si traiesti in locul lui. De ce nu poate sa afle el si sa ne reveleze noua intelepciunea?

ADAMUS: Trebuie sa-ti spun asta, Chris. In momentul in care acest channel e incheiat, am si iesit din acest corp.

CHRIS: Vreau sa spun ca e ca si cum…

ADAMUS: Nu am nicio dorinta…

CHRIS: Eu nu am facut channel, dar ma supun multor fiinte, e un fel de intrare constanta.

ADAMUS: Da.

CHRIS: E ca si cum eu am informatie care o face pe a ta sa sune diabolic.

ADAMUS: Este! Este!

CHRIS: Si este ca si cum…

ADAMUS: Absolut ca este, depinde cum o vezi.

CHRIS: Asa ca intr-un sens tu esti proprietarul ei si va fi etichetata cu acuratete drept demonica, Adamus.

ADAMUS: Da.

CHRIS: Vreau sa spun, daca nu cumva esti doar…

ADAMUS: Ce este diabolic? Ce este demonic? Inainte de asta, ortografiaza cuvantul „evil” (demonic).

CHRIS: Poate fi orice… orice numar de lucruri bazat pe procesul circumstantelor evolutiei. Chiar daca este o evolutie evolutionara, in care demonicul este doar echilibrul martiriului.

ADAMUS: Priveste invers cuvantul „evil”. Priveste invers cuvantul „evil”. Ce este? (audienta spune: “Live” - a trai) Ce este energia demonica sau intunecata?

CHRIS: Asa ca tu confunzi adevarul. Manipulezi realitatea prin…

ADAMUS: Nu, de fapt, Chris, eu…

CHRIS: Tu (probabil: „extinzi”) scopul (probabil: „inspiratiei”)…

ADAMUS: Imi place sa zgandaresc, sa stimulez, sa inspir, sa-i fac pe oameni sa fie maniosi. Toti au fost furiosi pe mine inainte. Cei mai multi inca sunt.

CHRIS: Sa nu raspunzi la intrebare este acceptabil, dar…

ADAMUS: Da.

CHRIS: … si nu e nevoie sa mai continui dialogul cu tine.

ADAMUS: Da. 

CHRIS: Vreau doar sa intreb…

ADAMUS: Da, pentru ca putem deveni foarte intelectuali in legatura cu asta. da-mi voie sa le rezum pe toate.

CHRIS: Nu cu mine. Nu cu mine. Am terminat cu intrebarea mea. Nu ai raspuns.

ADAMUS: Oh, nu, nu, nu.

CHRIS: Se pare ca eviti.

ADAMUS: Este… oh-h-h-h, nu, nu, nu, nu, nu.

CHRIS: Am pus o intrebare, tu nu raspunzi.

ADAMUS: Am spus de la inceput ca o energie apare aici. Este iubita si acceptata. Nu exista simtirea unei agresiuni. Exista simtirea ca vrea sa intre intr-o discutie intelectuala. Acestea nu conteaza. Singurul lucru care – eh! (il opreste pe cel care il intrerupe) – singurul lucru care conteaza este Eu Sunt Cel Ce Sunt. Si voi sunteti dumnezeu. Si tu esti dumnezeu.

CHRIS: Inselatorie. Tu vorbesti despre inselatorie si iluzie.

ADAMUS: Vedeti cum in zilele acestea manifestam instantaneu? (audienta spune: “Da”) Asa ca…

CHRIS: Deci toti sunt cu tine?

ADAMUS: Sper ca nu!

CHRIS: Sau sunt trimisi in alt loc?

ADAMUS: Sper ca nu!

CHRIS: Ei pot numi Pamantul casa lor dupa ce vor muri? Asta este?

ADAMUS: Se pot intoarce de cate ori vor. Cati vor sa se intoarca? (cineva spune:  “eu nu”) Cativa. Cativa. E absolut alegerea lor. Absolut ca e alegerea lor, da. Sau ei pot deveni – nu imi place prea mult cuvantul, Chris – maestri ascensionati, iar tot ce inseamna asta este acceptarea suveranitatii voastre, a lui Eu Sunt Cel Ce Sunt. Supus nimanui altcuiva, fara sisteme de credinta, fara dorinte.

O sa-ti spun asta: scopul este makyo. Orice scop, orice pasiune, orice scop este Vechea Energie. Este un mod vechi de a gandi. Acum, in opinia mea…

CHRIS: Esti extraterestru, esti din spatiu, nu-i asa? (multe rasete) Asta nu e casa ta.

ADAMUS: Am trait multe, multe vieti pe Pamant. Si nu, de fapt nu-mi pasa de extraterestrii din spatiu.

CHRIS: Si totusi tu asta esti.

ADAMUS: Am avut niste intalniri…

CHRIS: Esti din spatiu, nu-i asa?

ADAMUS: Tot asa cum esti si tu, daca o spui in acesti termeni.

CHRIS: Nu e viata ta cea pe care o reprezinti.

ADAMUS: Aaa, nu, este viata mea.

CHRIS: Nu. Fiinta umana care a mostenit viata, cea care, stii, este vie ca fiinta umana, dar e impiedicata sa-si experimenteze viata sa, pe deplin pe cont propriu…

ADAMUS: Ar trebui sa o intrebi pe partenera lui.

CHRIS: … ca o adevarata fiinta umana.

ADAMUS: Ar trebui sa o intrebi pe partenera lui despre asta. In Noua Energie, Chris, atunci cand o entitate vine ca sa vorbeasca…

CHRIS: Dar morala si etica?

ADAMUS: … vine foarte repede si apoi iese.

CHRIS: Daca energia este energie, fara etica morala asociata cu comportamentul uman, energia este doar o problema de genul „cine e cel mai bun criminal”. Cine o poate duce pe cea mai buna cale fara etica morala, daca este libera si este doar energie?

ADAMUS: Bun. Ok, acum tine-ti gandul. Asa cum am mai spus, s-ar putea sa vrei sa te retragi  aici.

CHRIS: Nu. Nu ma retrag.

ADAMUS: Ok. Asa cum am spus mai devreme, la asta va puteti astepta in acest an. Unii va vor numi demonici, unii spun ca umblati dupa bani…

CHRIS: Nu sunt ei, ci oamenii care… (probabil: „isi iau banii pentru ei”)

ADAMUS: Eh, e randul meu, nu al tau. Nu e al tau. Cei care vor spune ca sunteti in asta pentru bani sau pentru control. Dar totul revine la ahmyo. Ahmyo este starea de acceptare a voastra insiva, nu in altcineva. In nimeni altcineva. Incredere in voi.

CHRIS: Incredere in ce?

ADAMUS: Gata. Ajunge. Incredere in voi. Respirarea lui Eu Sunt. Ok, hai sa continuam.

Energii actuale si care vin

In 2011 va fi mult haos. Multa destructurare va avea loc in lume. Deja cititi in ziare – Cauldre m-a rugat sa vorbesc despre asta – pasari cad din cer, pesti mor in apa si va continua sa se petreaca. Va continua sa aiba loc.

Tobias a vorbit despre aceste lucruri acum multi, multi ani, cand a spus ca multe specii vor parasi Pamantul[1]. Vor exista unele ingrijorari ca e vorba despre incalzirea globala, de un complot extraterestru sau altele de acelasi gen, asa ca vor fi multe teorii ale conspiratiei in jurul acestui fapt. Cauldre m-a rugat sa abordez asta. Ce se petrece?

Ei bine, exista specii care s-au aflat pe Pamant de eoni de timp, care au fost parte a energiei Gaiei si care au servit unui scop, au pastrat un echilibru al energiei, dar timpul lor s-a dus, ele nu mai aleg sa fie aici si, mai important inca, fac loc unor specii noi.

Deci ce se petrece? Noi energii vin din alte taramuri, nu doar din spatiu, ci din alte taramuri. Acestea sunt literalmente Noi Energii, niciuna precum energiile vibrationale pe care le-ati experimentat in trecut. Asa ca nu este doar un volum mai mare de Veche Energie, sunt energii cu totul noi. Ele literalmente vin pe frecvente ale luminii, insa intr-un spectru pe care nu-l percepeti neaparat cu ochii fizici, in cea mai mare parte. Insa eu vorbesc de ceva timp si spun ca o sa vedeti lumini pe cer, atat ziua, cat si noaptea, lumini care apar. Nu vor fi precum luminile unor nave spatiale extraterestre. Nu vor fi mici obiecte ce se misca pe cer, insa vor ilumina cerul. Deja exista astfel de exemple si nu e vorba despre aurora boreala. Acestea vor arata diferit.

Atunci cand vin aceste Noi Energii, in esenta se re-formeaza ca sa mearga impreuna cu undele de lumina, iar asta are tendinta de a crea un soc pentru multe din aceste fiinte, deoarece schimba proprietatile magnetice aflate in aer si aflate in Pamant, proprietatile magnetice care pastreaza echilibrul lucrurilor ce se petrec pe Pamant, care tin lucrurile la un loc. Astfel ca atunci cand una din aceste raze sau unde de energie vine,  instantaneu deregleaza fortele magnetice la care sunt sensibile in special pasarile, ca si pestii. Asa se orienteaza ele, iar mare parte din memoria lor, ati putea spune, se bazeaza pe aceste unde magnetice. Dereglarea le dezechilibreaza, creeaza o trauma atat de coplesitoare, incat le ucide. Si veti vedea tot mai mult asta.

Nu va fi vorba doar despre pasari si pesti. Apropo, nu se va petrece in intreaga lume la un moment dat. Sunt unde ce vor veni la momente diferite, in locuri diferite. Veti incepe sa vedeti ca se petrece si cu alte specii, iar unii vor spune ca este sfarsitul lumii, apocalipsa. Vor incepe sa dea vina pe tot felul de conspiratii,  insa voi intelegeti ca este adecvat.  Este o parte a Noii Energii care vine.

Cum va va lovi pe voi? O sa va dezechilibreze? Probabil ca nu, pentru ca, de fapt, sistemul magnetic uman si modul in care ADN-ul lucreaza cu magnetica nu este atat de sensibil precum cel al animalelor. Oricum, acestea fiind spuse, ADN-ul vostru este mult mai complex decat poate cunoaste orice savant, orice cercetator. ADN-ul vostru este foarte complex. Infloreste acum ca o floare, se deschide ca sa reveleze parti din sine, parte a codului vostru care mereu a fost acolo, dar care a fost inchisa.

Asa ca, intr-un fel, timpul este perfect, deoarece undele de Noua Energie vin si nu vor afecta cu adevarat parti vechi din voi sau partile din voi ce sunt inca in Vechea Energie. De fapt vor stimula, vor inspira partile noi sau cele care se dezvaluie acum din ADN. Acolo le puteti respira. In loc sa va faceti griji pentru pesti, pentru gaini, pinguini si toate celelalte, respirati. In loc de a va pune un fel de costum de protectie sau cristalele, bijuteriile ori vreo tinichea pe care v-o vinde cineva ca sa rezistati sau ca sa respingeti aceste unde, doar respirati-le. Este energia voastra. Voi ati creat-o. Noua Energie, nu vibrationala, ci expansionala, este aici pentru voi.

2011 va fi un an foarte intens – am vorbit despre asta in sesiunea de saptamana trecuta (channelul „2011 – Intens si Personal[2]) – foarte intens. Lucruri iesite din comun vor aparea in vietile voastre, va vor apasa butoanele. Va fi foarte intens, dar si foarte familiar, pentru ca sunt lucruri prin care ati trecut.

2011 si chiar si 2012 vor fi cel mai bun timp pentru fiecare dintre voi, cel mai bun timp ce a fost vreodata ca sa faceti ceva nou. Am vorbit despre asta de multe ori. Va este mai multa energie disponibila ca sa faceti ce vreti in viata voastra, mai multa energie vine. Va scoate afara sistemele vechi, dar deja ati trecut prin asta. Deja ati experimentat asta, astfel ca acum puteti respira acele potentiale. Este cel mai bun timp pentru voi.

Tobias a inceput sa vorbeasca despre asta acum cativa ani. El a spus: “Nu va ascundeti acum”. Da, desi pare ca totul s-ar putea destructura in jurul vostru, de fapt este doar energie. Doar energie. Atunci cand cineva se infurie pe voi, cand va acuza de ceva, atunci cand cineva va paraseste, este doar energie si este in regula. Totul este adecvat. Este cel mai bun timp ca sa fiti creativi. Este cel mai bun timp ca sa radeti si sa va bucurati de viata.

 Cel mai mare simptom al trezirii

Haideti sa ne intoarcem la ceva despre care vorbeam mai inainte. Care este cel mai mare simptom Shaumbra acum, un simptom al trezirii prin care trec oamenii?  Cel mai mare.

KERRI: Falimentul. (multe rasete)

ADAMUS: E chiar aici, sus. Dar acestea fiind spuse, draga mea, tu si cu mine am discutat mult. Ai succes. Ai dovedit succesul. Nu e nevoie sa te intrebi despre el, ai dovedit succesul. Ai mers pe diverse cai pentru motive foarte bune si ai perceptia ca esti falita. De fapt nu este asa. De fapt te descurci foarte bine. Dar, draga mea, tu ai un talent incredibil. Tu esti… nu vreau sa spun „puternica”. Esti hotarata. Hotarata. Ce oportunitate ai in acest an sa si faci asta!

KERRI: Poti sa ma tii sub apa…

ADAMUS: O sa o fac.

KERRI: … pentru putin timp?

ADAMUS: Da, pentru putin timp, doar 12 minute sau mai mult. Asa ca este un timp incredibil, dar se leaga de cel mai obisnuit simptom Shaumbra, un simptom al trezirii, pe care noi il auzim acum. Care este acesta? (multe raspunsuri, inclusiv “incredere,” “minciuni,” “oglinzi,” “confuzie,” “sunt asa de multe”, “amanare”)

Ceea ce auzim tot mai mult – „amanare” am auzit eu cel mai aproape de mine – ceea ce auzim mai mult ca orice este ca Shaumbra spun: “Ce ar trebui sa fac acum?” Numarul unu in ceea ce auzim noi: “Ce ar trebui sa fac?”, dupa care urmeaza: “EI bine, sunt falit, asa ca oricum nu pot sa fac nimic”. Insa aceasta este o problema acum. “Ce ar trebui sa fac?” Cei mai multi dintre voi va intrebati asta. Nu toti, insa multi. “Ce ar trebui sa fac?”

2011 este un an foarte bun ca sa descoperiti asta. Nu e nevoie sa va ganditi la ea, de fapt. NU e nevoie sa incercati sa o analizati sau sa faceti altceva similar. Va veni la voi, daca doriti. Este un potential care este aici. Voi ati pus intrebarea iar si iar – “Ce ar trebui sa fac? Care este pasiunea mea? Care este adevarul meu?” Toate aceste lucruri au fost intr-o stare de flux si evolutie, pentru ca ati trecut de la o constiinta a Vechii Energii intr-una noua si a trebuit sa fie in aceasta stare de flux. In acest an vine la voi. Vine la voi si toata energia care sa o sustina vine la voi. Acesta este anul in care, cum spuneti voi... este anul in care voi…

 SHAUMBRA (o femeie) Pedala la podea.

ADAMUS: Da, o sa spun ca acesta este anul… (incepe sa scrie) O sa fur o expresie populara – pentru ca imi place sa fur – acesta este anul appsurilor. Este un termen care circula, este folosit in prezent. Cel mai incitant lucru in domeniul informatic este aplicatia (app). Aplicatii. Appsurile voastre sunt diferite. Mai intai de toate, inseamna „a aplica”. A aplica. Aplicati.

Dar, mai mult decat asta, exista – ca sa folosesc o metafora – exista aplicatii ale Noii Energii, un depozit de aplicatii ce va sunt disponibile; aplicatii care literalmente va vor scoate din minte si vor extinde modul in care percepeti, preluati si folositi informatia, appsuri care literalmente va trec dincolo de constiinta saraciei. Sunt aplicatiile voastre. Voi le-ati proiectat, voi le-ati construit, sunt ale voastre.

Appsuri care va permit sa… o aplicatie frumoasa care va permite sa fiti in ahmyo si sa permiteti corpului sa se vindece singur. Va puteti imagina asta, trupul vostru vindecandu-se singur? Fara ajutor din afara, fara interventie. Corpul vostru se poate vindeca. Si aplicatia care va permite ca doar sa respirati putin, sa beti o ceasca buna de ceai – de obicei primesc Pepsi sau cafea, acum am ceai. (Adamus bea putin) Un app va permite ca doar sa respirati adanc si sa spuneti: “Draga corpule, regenereaza-te. Eu nu o sa interferez de aici (arata spre cap), pentru ca oricum e doar makyo. Regenereaza-te. Adu energia care te serveste”. Toata energia te serveste. Energia vrea sa serveasca maestrul. Energia vrea sa-l serveasca pe fiecare dintre voi.

Exista un app, o aplicatie, in acest an, care va permite sa faceti asta. Voi ati proiectat asta, apropo. Voi ati creat-o. Aplicatia va permite, in cele din urma, sa lasati energia sa va serveasca, in loc de a amana, in loc de a spune ca nu meritati. Aplicatia spune: “Energia serveste maestrul”. Da.

Astfel ca este anul appsurilor si eu voi fi incantat sa incepeti sa va impartasiti aplicatiile unii cu altii – gratuit, in scop de test sau de predare. Insa acesta este anul in care incepeti sa aplicati toate acestea, incepeti sa aplicati Noua Energie la viata voastra. Ati trecut prin transmutarea iesirii din ceea ce este vechi, ati adus ceea ce este nou.

Patru tricouri noi

Acum, pentru ca noi suntem un grup atat de spiritual si de evoluat, as vrea sa trecem la urmatorul subiect. O sa imprumut putin de la Kuthumi – Kuthumi lal Singh, un altul dintre personajele noastre, foarte spiritual – as vrea patru noi tricouri in anul acesta. Patru tricouri noi. Da, sau abtibilduri ori… sa fie patru noi.

Primul… (scrie) tu te pricepi la asta, Sart. Ai putea sa faci niste… te vad cum stralucesti acolo. Voi doi puneti de o afacere! (rasete) Deja o pregatiti. Deja acceptati precomenzi inainte ca oricare dintre voi sa plece azi de aici. (Adamus scrie “Eu Sunt”) Primesc si eu un comision?

SART: Nu prea vad sa fie asa. (rasete)

ADAMUS: (continua sa scrie “Potentialul”) Eu sunt potentialul. Oo! O sa-i iritati pe unii, ceea ce este bine. Iritarea este buna. Puneti ceva energie in miscare. “Ce vrea sa spuna: tu esti potentialul?” “Eu sunt potentialul”. “Eu sunt potentialul” propriei voastre vieti… al propriei voastre vieti.

Bule de potential

Foarte multe potentiale plutesc in jur – as vrea sa-mi am aici mica mea masina de bule. Imaginati-va o masina de bule aflata aici. Imaginati-va ca o pun in priza si ca umple totul de bule. Va puteti imagina asta? Arata destul de bine, nu? Bule pretutindeni. Oh, sapun pe podea. E in regula, sunt bule virtuale de sapun. (rasete)

Potentiale, deci, mai multe decat ati vazut vreodata. Cum atrageti potentialele in viata voastra? (cineva spune: “Respiram”) Respirati. E bine. E bine. Dar dati-mi voie sa fiu putin mai pragmatic – de obicei de frica, din disperare si suferinta ati vrut schimbarea.

Este adevarat. Asta a stimulat schimbarile in viata voastra. V-ati saturat de caile vechi, asa ca v-ati adus potentiale precum Crimson Circle Awakening Network. Nu a fost un lucru rau. Compania a spus: “Cum sa ne extindem? Cum sa ne deschidem? Cum sa impartasim?” si asta a condus la potentiale ce erau deja acolo, insa nu erau suflate din masina de aici, daca intelegeti ce vreau sa spun. Erau blocate in… blocate in – trebuie sa va imaginati asta in Noua Energie – erau blocate in aceasta masina. Nu erau suflate precum bulele ce acum umplu sala, da?

Asa sunt multe dintre potentialele voastre. Sunt blocate in masina. E doar sapunul acolo si ele nu au venit in calea voastra drept potentiale. Vor fi mai multe potentiale ca oricand – sau dati-mi voie sa spun altfel – voi veti fi constienti de mai multe potentiale.

Asta este vestea buna. Vestea proasta este ca potentialele vin in calea voastra, ca o sa incepeti sa fiti constienti de ele, iar ele vor arata diferit decat alte potentiale. Nu vor avea in ele caracteristicile dualitatii. Dualitatea – batrana lupta dintre lumina si intuneric. Noile potentiale nu contin dualitate. Nu e nevoie. Ele nu contin bine/rau, masculin/feminin. Sunt integrate. Asa ca s-ar putea sa vi se para putin straine, usor infricosatoare. Veti vrea sa va tineti de caile voastre vechi. Va exista tendinta de a va retrage, de a va tine de ele.

Eu va invit ca cel putin sa simtiti noile potentiale. Voi le-ati creat. Sunt ale voastre. Au existat in campul vostru de potentiale de cand existati si voi. Acum ele iau fiinta, insa voi veti fi poate putin coplesiti de ele. Vor fi mai multe ca oricand. Nu exista corect sau gresit, apropo. De multe ori, Shaumbra, aveti tendinta de a ingheta pe loc. Voi spuneti: “Ma tem sa nu iau cumva decizia gresita”. Si voi sunteti dumnezeu. Sunteti fiinta divina. Nu puteti lua o decizie gresita.

Ok, mai multe potentiale ca oricand. Inapoi la intrebare, cum atrageti potentialele? Cum atrageti potentialele? In mare parte prin dorinta de schimbare, pentru ca sunteti obositi de caile vechi. Cum altfel? (se aud diverse raspunsuri din audienta: „Alegere”, “Imaginatie”) Am auzit cuvantul de aici.

SUSAN: Imaginatia.

ADAMUS: Imaginatia. Oh, o sa ai palaria plina de premii pana sa se termine ziua. Imaginatia. Imaginatia este capacitatea de a iesi din minte, de a trece dincolo de minte. Imaginatia nu este neaparat inteleasa de catre minte. Atunci cand va imaginati cu adevarat, mergeti atat de mult dincolo de minte incat ea nu mai poate interpreta, intelege sau analiza.  

Asta e destul de infricosator, pentru ca eliberati. Eliberati. Dar nu este asa, pentru ca puteti simti acele energii si potentiale. Nu aveti nevoie sa va ganditi la ele. Nu e nevoie sa le analizati daca sunt lumina si intuneric, daca sunt corecte sau gresite. Voi le simtiti esenta si intelegeti ca este doar o experienta. Acum sunteti pregatiti sa le prindeti. Sunteti pregatiti sa mergeti alaturi de ele.

Astfel ca voi atrageti potentiale prin dorinta de schimbare sau prin imaginarea dincolo de tot ceea ce v-ati imaginat, dincolo de spectrul culorii, dincolo de atributele fizice. Va imaginati in ceea ce noi numim taramurile cristaline. Asta va face sa fiti mai constienti de potentiale si le atrage.

Un punct foarte important, pe cand eu stau aici, in fata masinii de bule – bule ce umplu tot acum, toate potentialele ies – o mare intrebare rasare pentru Shaumbra. “Dar daca ratez un potential? Daca ar fi trebuit sa castig la loterie?” ati putea spune. “Dar daca ar fi trebuit sa primesc un telefon de la o ruda pe care nici nu stiam ca o am si care ar fi vrut sa-mi trimita bani, iar eu am ratat apelul, nu am fost acolo ca sa raspund si robotul meu era stricat?” – pentru ca cea mai mare parte din electronicele voastre se strica in zilele acestea. Ce se petrece? Ati ratat potentialul.

DAVID: Se intoarce.

ADAMUS: David primeste un premiu Adamus si…

LINDA: Te temi de geanta mea?

ADAMUS: … si o imbratisare. Si o imbratisare. (il imbratiseaza pe David)

DAVID: Multumesc. (aplauze)

ADAMUS: Astfel ca se intoarce. Nu-l pierdeti niciodata. Hai sa spunem ca bula ce iese din masina se sparge, cade pe podea sub presupusa forma de sapun. Nu este pierdut, prieteni dragi. S-ar putea ca potentialul sa fi mers temporar intr-o alta dimensiune, sa fi iesit din existenta. Apropo, seamana mult cu fizica. Particule intra si ies din constienta sau din ceea ce ar putea parea a fi realitatea fizica, dar apoi se intorc. Toate se intorc.

Nu puteti rata un potential. Este lucrul pentru care aveti tendinta de a va teme – “Dar daca il ratez? Daca trebuie sa fiu la locul potrivit la momentul potrivit?” Sunteti la locul potrivit in momentul potrivit, asa ca relaxati-va. Luati-o usor. Respirati adanc. Acel potential se va intoarce, absolut. Potentialele nu pot fi distruse. Nu pot fi distruse. Asta poate duce la o interesanta discutie makyo. Pot fi create noi potentiale?

DAVID: Da.

ADAMUS: Da. Da.

DAVID: Inca una. (mai vrea o imbratisare)

ADAMUS: (razand) Avem pe cineva lacom aici! (rasete) Pana de curand as fi spus ca nu, nu puteti crea potentiale noi si ca oricum aveti atat de multe din care sa alegeti incat de fapt nici nu conteaza. Ele sunt sub-utilizate. Insa de curand ati inceput procesul de creare a noilor potentiale. A trebuit sa faceti asta, pentru ca fiecare potential pe care l-ati avut inainte – cu exceptia unuia singur – fiecare potential se baza pe dualitatea Vechii Energii – lumina versus intuneric, masculin/feminin, astfel ca fiecare potential pe care l-ati avut a fost creat din asta.

A existat un potential, o mica bula de sapun numita Noua Energie, care mereu a fost cu voi. in istoria sufletului vostru a fost acolo, dar nu a venit in preajma decat de curand. Acel potential pentru Noua Energie v-a oferit in esenta potentialul pentru mai multe potentiale. Este precum duhul (din lampa), care va indeplinea trei dorinte, dar acesta va ofera atatea cate vreti. Voi le-ati creat. Sunt potentialele voastre. Este viata voastra; faceti cu ea ce doriti. Acestea sunt potentialele voastre. Asa ca haideti sa respiram adanc cu asta. Voi sunteti potentialul. Voi sunteti potentialele Eu Sunt.

Urmatorul tricou

Urmatorul tricou. Pregatit, Sart? (Adamus scrie “Eu Sunt Cel Ce Sunt”) Eu Sunt Cel Ce Sunt. (scrie: “pentru ca nu…” Cineva continua: “Pentru ca nu dau doi bani”) Hai sa spunem, va rog: (rasete, pe masura ce el termina de scris) “ Eu Sunt Cel Ce Sunt, pentru ca nu dau doi bani”. Acum, exista multi oameni carora, cu adevarat, li s-ar face parul maciuca daca v-ar vedea purtand acest tricou, dar dati-i inainte si faceti asta oricum. “Eu Sunt Cel Ce Sunt, pentru ca nu dau doi bani”.

Dragi Shaumbra, atunci cand dati doi bani literalmente il blocati pe Eu Sunt. Este greu pentru multi oameni sa accepte atunci cand faceti afirmatia: „Nu-mi pasa. Spiritului nu-i pasa”. “Ei bine, trebuie sa ne pese…”

LINDA: Pentru cei care traduc, „Nu dau doi bani” inseamna „Nu-mi pasa”?

ADAMUS: Similar.

LINDA: Pentru cei care traduc.

ADAMUS: Similar, dar pot fi puse in aceeasi categorie. “Nu dau doi bani.” “Nu-mi pasa”. Hello, cuvintele preferate ale lui Tobias din Piramida Mare[1] – “Nu conteaza.” Nu conteaza. Nu conteaza. Oamenii s-au prins in datul celor doi bani. De fapt, asta devine parte a motivului lor pentru a trai. Trebuie sa le pese de ceva. Trebuie sa aiba o pasiune. Au o misiune, o cauza si un scop. Ii face sa mearga mai departe. Ii face virtuosi. In cele din urma, in prezenta adevarata a lui Eu Sunt, nu conteaza. Cu adevarat nu conteaza. Nu dau doi bani. Nu conteaza, pentru ca totul este in perfectiune. Totul se rezolva. Si voi sunteti dumnezeu. Incetati sa va mai luptati cu asta. Incetati sa va mai pese de asta.

Acum, din nou, multi se vor supara, dar “Nu dau doi bani daca mor pestii, daca pasarile cad din cer.” Cu adevarat! Nu e nevoie sa o luati pe umerii vostri. Nu e nevoie sa salvati delfinii, balenele, furnicile care inteapa sau – oh, da, sarmanele furnici care inteapa – sau gandaceii din mobilier. (rasete) Acestea nu sunt cauzele voastre. Acestea nu sunt cauzele voastre si, de fapt, atunci cand functionati pe principiul cauza-efect, atunci cand va ganditi ca trebuie sa preluati fiecare cauza, va face sa va simtiti bine. Va face sa va simtiti importanti. Voi salvati lumea – da, voi si Lancelot, voi salvati lumea – dar de fapt doar se adauga realitatii. Se adauga problemelor vechi.

LINDA: Geoffrey aude ce spui?

ADAMUS: Oh, da, da. Oh, da. Eu Sunt Cel Ce Sunt, pentru ca nu dau doi bani. Eu Sunt Cel Ce Sunt, pentru ca accept toate lucrurile asa cum sunt, toate lucrurile asa cum sunt, in stare lor perfecta de a fi. Ce tricou socant de purtat in public! Oamenii vor spune: „Stii, ar trebui sa-ti pese. Ar trebui sa-ti pese de politica. Ar trebui sa-ti pese de mediul inconjurator”. Nu, pentru ca, de fapt, veti fi mult mai eficienti in potentiala schimbare de constiinta daca nu va lasati prinsi in drama. Atunci cand nu va lasati prinsi in drama.

Asa ca acesta este un altul. Voi vorbi despre al treilea tricou inainte de a pleca, dar cu asta, dragi Shaumbra … sunt patru, da, dar ma voi ocupa doar de trei astazi. Pe unul il pastrez.

Intrebari si raspunsuri

Asa ca, dragi Shaumbra, avem cateva minute pentru intrebari si raspunsuri.  (audienta este surprinsa) Voi fi incantat sa le accept, intrucat deja le-am abordat, dar e cam un an si jumatate de cand am facut cu adevarat o sesiune de intrebari si raspunsuri aici. Insa voi aveti multe raspunsuri despre ceea ce urmeaza, asa ca voi fi incantat sa accept cateva.

LINDA: Acum?

ADAMUS: Putem astepta pana la miezul noptii!

ALAYA: Multumesc.

ADAMUS: Da.

ALAYA: Cu toate bulele din jur, cu toate potentialele ce plutesc in jur, cum sa stii pe care sa il alegi? Cum sa facem… Vreau sa spun ca sunt asa de multe si uneori devine confuz.

ADAMUS: Da, iar raspunsul este… ? Am spus ca vom avea o sesiune de intrebari si raspunsuri, nu ca o sa raspund eu. (multe rasete) Da, as vrea sa stiu raspunsul la intrebarea asta.

ALAYA: De fapt il am.

ADAMUS: Tu ai toate potentialele…

ALAYA: De fapt raspunsul a venit pentru ca…

ADAMUS: Da! Nu-i asa ca e uimitor?

ALAYA: Da, si altele vor aparea si unul o sa apara si el.

ADAMUS: Da.

ALAYA: Si catre asta ne duci tu.

ADAMUS: Exact, si…

ALAYA: Multumesc!

ADAMUS: Il poti alege pe oricare il vrei. De fapt va incurajez sa acoperiti tot spectrul, pentru ca in loc de a spune: “Am sa aleg potentialul cel mai oportunist, cel mai aurit”, incercati-le pe toate. E dincolo de cele 31 de arome si nu sunteti limitati la unul singur. De fapt puteti experimenta potentiale multiple simultan. Nu le realizati pe toate aici, in realitatea fizica, dar incepeti sa le experimentati. Tu realizezi acum ca si visezi. In timp ce stai aici, foarte treaza, parti din tine din alte dimensiuni sunt foarte active. Prin tine ele pot incepe sa experimenteze potentialele.

ALAYA: Si masina de bule nu se opreste niciodata.

ADAMUS: Masina de bule…

ALAYA: Stii tu… o singura bula…

ADAMUS: Poti crea iluzia ca masina de bule scuipa cate o bula din cand in cand, dar de fapt nu se opreste niciodata.

ALAYA: Si o bula te poate duce catre o alta.

ADAMUS: Absolut.

ALAYA: Si se extind una in alta.

ADAMUS: Absolut.

ALAYA: Si pot fi bule in bule.

ADAMUS: Absolut! Ah, sclipitor! (multe aplauze din audientaAsta este bucuria vietii!

ALAYA: De fapt poate fi distractiv.

ADAMUS: Asta este bucuria vietii. Si nicio bula nu va poate face rau, credeti sau nu, pentru ca nu dati doi bani. (rasete) Lucrurile va pot rani doar atunci cand dati doi bani.

ALAYA: Dragut. Da, da, da.

(Adamus incearca sa-si puna gentuta plina cu premii pe umar, dar nu reuseste)

LINDA: Nu te descurci prea bine.

ADAMUS: Prea cald pentru o esarfa. Multumesc, dar e cald aici.

ALAYA: Multumesc.

ADAMUS: Da, e foarte cald.

ALAYA: Da.

ADAMUS: Da, dar mi-ar placea sa incerc palaria. Da, iti multumesc. Ei bine, nu e prea buna. Da, da, da. El (Cauldre) are capul mare. Da. Excelent. Excelent raspuns. Iti multumesc.

ALAYA: Iti multumesc pentru oportunitatea de a trece prin asta.

ADAMUS: Da.

LINDA: Urmatoarea intrebare.

ADAMUS: Geanta e stricata. (nu poate sa o inchida si o da Lindei)

LINDA: Buna treaba.

ADAMUS: Ok, urmatoarea intrebare. Grozav. Da.

SHAUMBRA 2 (un barbat la microfon): Sunt aici. Crearea realitatii mele… a realitatii noastre.

ADAMUS: Da.

SHAUMBRA 2: Stii, odata ce ne avem potentialele, decidem ceea ce vrem, apoi lucrurile nu se petrec asa cum am crezut noi ca ar trebui sa fie sau nu asa cum am fi vrut noi.

ADAMUS: Corect.

SHAUMBRA 2: Si noi mereu ne intrebam: “Ei bine, daca nu a mers pe acel drum, inseamna ca poate asta am creat eu”.

ADAMUS: Da.

SHAUMBRA 2: Dar o alta parte din noi spune…

ADAMUS: Asta este ceea ce ai controlat tu.

SHAUMBRA 2: Da, stii, o parte spune: “Daca nu a mers in acea directie, poate e din cauza ca tu ai creat asa”. Cealalta parte spune: “Nu, dar vreau cu adevarat sa merg in acea directie”.

ADAMUS: Corect.

SHAUMBRA 2: Asa ca e mereu o lupta constanta si..

ADAMUS: Da. Da, este o observatie excelenta, excelenta. Si raspunsul?

SHAUMBRA 2: Si raspunsul este, probabil, ca nu e nevoie sa dam doi bani pe nimic. (multe rasete si aplauze)

ADAMUS: Intr-un fel, da. Intr-un mod minunat, conteaza cu adevarat – in afara aspectului vostru uman – conteaza cu adevarat, daca voi creati ceva, in ce directie merge? Nu cu adevarat. In cele din urma nu. Este bucuria exprimarii si a creatiei.

Dezamagirea vine atunci cand aspectul uman ataseaza o valoare sau o asteptare si spune: “Asa ar trebui sa arate”. Cum ar fi sa incercati o creatie deschisa, libera, fara asteptari, pentru ca: “Nu dau doi bani. Doar m-am distrat creand si dandu-i voie sa se deschida si sa se extinda, i-am dat voie sa mearga pe drumul sau”.

Veti avea oportunitatea interesanta de a privi apoi cum acea creatie, cu respiratia vietii voastre in ea, incepe sa-si aiba viata proprie, care este parte din viata voastra, cu propriul flux si cu propriile tipare. Nu e nevoie sa fie in tiparul mintii sau al asteptarilor umane. Este, intr-un fel, mult mai mare, mult mai larga decat ceea ce si-ar putea imagina mintea. Aceasta, as spune, va fi una dintre cele mai mari provocari in acest an: trecerea dincolo de ceea ce a fost limitat in minte, sa mergeti cu mintea, desigur, cu intregul corp de constiinta, insa sa va extindeti. Multumesc.

Asa ca incercati asta, in special cu energiile atat de inalte si de puternice de acum. Incercati asta – o creatie – iar apoi doar dati-i voie sa se deschida si sa se expansioneze fara a o controla. Doar eliberati. E ca si cum ati lua o barcuta de jucarie si ati pune-o pe un lac, iar in loc de a-i spune: “Trebuie sa ajungi pe malul celalalt” ori “Trebuie sa te duci pe insula” si a o forta prin telepatie, prin perceptie extrasenzoriala, doar spuneti: “Este creatia mea. Unde vom merge?” si apoi priviti-o si intelegeti tot timpul ca merge in calatoria sa perfecta . Calatoria perfecta, o calatorie ce o poate duce prin experiente, care o poate duce prin ape furtunoase sau esuata pe plaja ori, doamne fereste, lovita de fulger sau de pasarile care cad din cer.

Dar este parte a frumusetii si a intelepciunii sufletului vostru ca sa priviti cum se desfasoara, fara a va face griji pentru rele sau pentru altii sau ca cineva i-ar face rau. Niciodata nu va mai fi nevoie sa va ingrijorati de asta, cu adevarat. Cu adevarat. Bun, urmatoarea intrebare.

LINDA: Nimeni nu a cerut sa ridice mana. (rasete) Nimeni?

JEAN: Buna, Adamus. Cat de multa influenta ai avut asupra recentei publicari a autobiografiei complete a lui Mark Twain?

ADAMUS: Da. Si raspunsul este?

JEAN: Totul? (cineva spune: “El a scris-o!”)

ADAMUS: (razand) Da-mi voie sa spun ca era timpul. De fapt nu a fost nevoie sa influentez nimic, fiindca nu-mi pasa, cu adevarat. Insa potentialele au intalnit energia la timpul si locul potrivit. Atunci cand este timpul, apare.

De fapt este un punct foarte bun, pentru ca multe lucruri vor aparea din pamant in acest an. Voi vorbiti despre WikiLeaks – indiferent cum se intampla sa va ganditi la ea, este doar un vehicul pentru lucruri ce trebuie sa iasa la lumina. Lucruri ce au fost ascunse – inselaciuni, minciuni – trebuie sa iasa la lumina. Trebuie sa iasa. Veti vedea multe din acestea in anul ce vine. Unele dintre ele vor fi putin socante pentru voi, ca oameni, insa vor fi foarte socante pentru organizatiile ce vor fi expuse. Va provoca si mai mult conflict si controversa. Va pune combustibil in foc pentru tranzitia la noua constiinta, constiinta lui Eu Sunt. Excelent. Buna intrebare, multumesc, Jean. Bun raspuns.

TRISH: Hello. Am dificultati in a pricepe ce este simtirea mea sau ce se petrece in mine versus culegerea energiei altcuiva. Cum le diferentiez?

ADAMUS: Da. Si raspunsul este?

TRISH: Nu stiu. De asta si intreb.

ADAMUS: Nu, trebuie sa stii.

TRISH: Stiu?

ADAMUS: Da, absolut. De asta ai si luat microfonul, pentru ca stii deja.

TRISH: Nu cred ca stiu.

ADAMUS: O sa te intreb eu. O sa pretind ca eu sunt tu. Eu sunt Trish si tu esti Adamus, iar eu vin la tine si spun: “Pur si simplu nu stiu. Ce ar trebui sa fac?”

TRISH: Ei bine, nu stiu!

ADAMUS: Da. Cum stii ca iti apartine? Eu pun intrebarea.

TRISH: Inteleg.

ADAMUS: Nu stiu ce este al meu si ce este constiinta de masa. Sunt asa de multe ganduri. Sunt ganduri in sala acum, ganduri ce vin de la orase, sunt in aer si sunt peste tot. Habar nu mai am ce este al meu.

TRISH: Asa simt eu. (rasete)

ADAMUS: Nu, tu ar trebui sa fii Adamus – intelept si cuprinzator. (rasete) Si tu spui ceva inteligent. Da. Ar trebui sa spui: “Nu dau doi bani”.

TRISH: Nu dau doi bani! (rasete)

ADAMUS: Bun si… nu dau doi bani – o sa folosesc si asta, nu conteaza – si, de fapt, singurele ganduri care sunt ale tale sunt cele pe care le alegi. Orice altceva nu este al tau, inclusiv incarcatura din partea aspectelor tale, a vietilor trecute, a stramosilor si a tuturor celorlalti care pluteste si ea – orase, aeroporturi, autoritati, politica, extraterestri si ingeri rai. Nu sunt ale tale. Esti bombardata cu ele acum, ca si cu ale mele. Esti bombardata cu toate aceste energii. Singurele care sunt ale tale sunt cele pe care le alegeti.

Exista manipulatori psihici pretutindeni, atacuri psihice deliberate care vor incerca sa va faca sa credeti ca aveti ganduri rele. Nu conteaza, dar uneori este distractiv sa conteze. Exista grupuri care literalmente agreseaza constiinta umana cu energii.

Grupul despre care am vorbit mai inainte literalmente se considera pe sine a fi un grup spiritual si mai lucreaza si sub stindardul raiului – acesta e uneori un mare stindard – insa ei nu cred filosofic cum ca oamenii sunt intelepti sau suficient de destepti ca sa se descurce cu propria suveranitate. Ei nu cred ca oamenii sunt dumnezeu. Ei cred ca oamenii inca mai au de invatat. Cred ca ceva este inerent gresit in oameni, iar ca urmare acestia au nevoie de control, de structura, de organizare, de lideri si de hipnoza. Ei emit deliberat si constant semnale, iar voi le primiti, insa… mmmm mmmm mmmm. (rasete, caci se opreste ca sa imbratiseze si sa sarute pe cineva) Dar de ce? De ce?

Astfel ca voi permiteti aceste semnale ca nu meritati, ca nu sunteti pregatiti, ca ceva este gresit in natura umana, ca ati gresit in trecut si le purtati cu voi. Acel grup se considera extrem de spiritual. Ei vorbesc tot timpul de matrice (matrix). In matrice este o eroare, voi sunteti parte din ea, iar ei or sa va salveze. (Adamus scuipa) E pe covor, Suzy, nu pe podea.

Inapoi la intrebarea ta. Singurele lucruri care sunt ale tale sunt cele pe care le alegi. Ceea ce alegi si poti alege orice vrei. Poti alege sa ai ganduri nebunesti sau ciudate sau oricum altfel, insa singurele lucruri care sunt ale tale sunt ale tale.

Urmatorul tricou

Acum, acestea fiind spuse, voi trece acum la al treilea tricou si va mai fi unul mai tarziu, caci va conduce la acea problema. Al treilea tricou. Pregatit, Sart?

SART: Sunt gata.

ADAMUS: Nu esti proprietarul lor, doar..

SART: Eu doar…

ADAMUS: Doar ajuti ca sa iasa la lumina.

SART: Doar ii ajut pe toti.

ADAMUS: Pentru 2011 … sunt cuvinte foarte spirituale pe tricouri. (scrie) Fiti intelepti… (rasete, caci ascunde ceea ce scrie) “Fii intelept, minimizeaza”.

LINDA: Ar trebui ca iadul sa inghete deasupra mea.

ADAMUS: Asa o sa fie. (multe rasete) Oh, da, iar apoi o sa te intorci si o sa spui: “Adamus, iadul a inghetat. Ce sa fac?” Si ce o sa-ti raspund eu, draga mea”.

LINDA: (cu o voce amuzanta si sarcastica) “Ar fi trebuit sa-l asculti pe Geoffrey.”

ADAMUS: Eu n-as spune asta niciodata. Ar fi trebuit sa ma asculti pe mine! Ceea ce o sa spun va fi: “Tu ai facut ca iadul sa inghete, tu sa-l dezgheti”. Eu m-am dus in cristal, in inchisoarea mea, eu m-am scos de acolo. Asa ca asta voi spune.

Fiti intelepti, minimizati. Purtati cu voi un surplus de ganduri care nu sunt ale voastre cu adevarat. Cu adevarat nu sunt. E un joc ce se deruleaza in minte, acela ca „Trebuie sa fiu eu”. Este un joc al aspectelor, nu-i asa, Aandrah? Este un joc de aspect. Este constiinta de masa. Este hipnoza. Este un rahat si nu este al vostru. Nu este al vostru. De asta va provoc si va irit, sper, ca sa scapati de unele sisteme de credinta. Ele sunt makyo, bagaj in exces.

Acest an va fi atat de intens – si fantastic, dar extrem de intens acest an – tot acel bagaj in exces o sa… Fie ii dati drumul, fie va va fi smuls. De catre voi, dar nu de catre voi cel constient, ci de voi cel destept.

Asa ca fiti intelepti, minimizati in anul acest si in anul ce vine, in special, pentru ca sunt atatea energii care vor sa vina si sa va serveasca, energii pregatite sa va serveasca, draga mea. Ele nu-si pot gasi calea daca aveti toata acea aglomeratie si tot gunoiul pe care il purtati – gunoi fizic, probleme emotionale.

Unii dintre voi… ei bine, nu tu, Elizabeth, nu tu, insa unii dintre voi au rani vechi si va tineti de ele ca si cum ar fi vreun insemn de onoare acele cicatrici, acele cicatrici emotionale. Eliberati-le, cu adevarat nu mai sunt ale voastre. Sau puneti-le in foc, transmutati-le. Mai avem nevoie de un bustean. Focul nostru al transmutarii devine cam subtirel. E nevoie de un foc mare pentru alchimie si ca sa sperie stafiile. Nuuuu, nuuuu! (rasete)

Astfel ca am sa va rog ca mai intai sa priviti la… la elementele din jurul vostru. Cat de multe dintre ustensilele voastre de bucatarie sunt realmente folosite? De cate spargatoare de nuci aveti nevoie cu adevarat? Nu ma refer la cele pe care le colectionati (catre Linda), insa… (rasete)

Cat de multe feliatoare de oua va sunt necesare cu adevarat? Aruncati doar o privire. Priviti la cele pe care le-ati acumulat. Priviti in dulapurile voastre, la hainele voastre. Uitati-va in garaj. Este… da, imi pare rau, nu ar fi trebuit sa ridicam subiectul… dar este timpul in care sa eliberati aceste lucruri. Eliberati-le, caci vor fi suficiente energii in anul acesta si cand aveti aceasta acumulare de gunoi emotional, fizic, energetic, lucrurile noi nu pot veni prea bine. Asteapta. Asteapta cu rabdare pana li se face loc, asa ca stau la distanta. Minimizati anul acesta.

Minimizati ceea ce ati numi logica, modul vostru de a gandi. Ati avut tipare foarte vechi in modul in care analizati situatiile si in care ganditi. Are tendinta de a fi un labirint. Mintii ii place sa faca lucrurile complexe. De ce? Ei bine, are un motiv pentru a fi acolo, astfel ca isi creeaza complexitatea cu un scop. Simplificati. Exista o metoda mai simpla de a gandi.

Oricand aveti o problema ce vine in viata voastra, in special in luna ce vine, opriti-va o clipa. Nu va intoarceti la modul vechi de a gandi. Simtiti-va calea prin ea. Calea veche este aglomerata, foarte ineficienta energetic, consuma o cantitate uriasa de energie si va oboseste foarte mult. Atunci cand sunteti foarte obositi, uneori mai aveti tendinta de a iesi si a fura energie de la alti oameni. Nu e nevoie, pentru ca totul este in interior. Totul este chiar aici.

Inca doua intrebari, iar apoi trecem la al patrulea tricou.

LINDA: Nimeni?

SHAUMBRA (o femeie): Cred ca se tem.

LINDA: Se tem sa intrebe. Uite ce ai facut!

ADAMUS: Nu, nu, nu. In spate.

JOE: De unde sa stiu eu ca vorbesc cu tine si nu cu un aspect pierdut, cu un extraterestru sau cu Marc?

ADAMUS: In regula. In regula. In regula.

JOE: Ori cu Sart.

ADAMUS: Daca are un accent elvetian, probabil ca e Marc. (rasete) Si raspunsul tau este?

JOE: Aaaa, ca nu dau nici un… biiip.

ADAMUS: (razand) Aaaa, nu, urmatorul. Raspunsul tau este…? De unde sa stiu ca este o fiinta ce se plimba in jur sau ca…

JOE: Pur si simplu este.

ADAMUS: … este un maestru ascensionat sau un prost – un prost mort? De unde stii ca sunt eu si nu Linda?

JOE: Asta imi spun eu insumi si cred ca uneori las ca totul sa fie cum o fi si uneori sunt cumva pierdut intr-un labirint.

ADAMUS: Si de ce apare combinatia asta?

JOE: De unde vine nebunia asta, stii ce vreau sa spun, gandurile nebunesti sau…

ADAMUS: In regula. Hai sa ne intoarcem la elemente de baza. Tu esti dumnezeu. Tu esti suveran.

JOE: Intr-adevar.

ADAMUS: Asa ca tu esti cel care alege. Sau era George Bush?

LINDA: Nu, el decide.

ADAMUS: El este cel care decide. Absolut.

JOE: El este decidentul.

ADAMUS: Dar e acelasi lucru. Tu esti cel ce alege, iar aici este un lucru interesant.  Mintea joaca renghiuri: “Nu stiu cu cine vorbesc. Nu stiu daca este Adamus. Nu stiu daca… poate ca este Kuthumi.” Poate ca asta s-a petrecut azi: Kuthumi pretinde ca eu sunt Adamus. Nu, as fi spus “Namaste.” Mi-ar fi scapat. Nu ma pot abtine. (rasete)

SHAUMBRA (un barbat): Tocmai ai facut asta.

ADAMUS: Exact. Deci de unde stii? Pentru ca in starea de ahmyo ai incredere deplina. Atunci cand alegi, exact asta obtii. Asta vei primi. Daca alegi sa fii confuz, asa cum fac multi oameni – “Pur si simplu nu stiu. Nu stiu raspunsul. Sunt confuz. Nu stiu ce sa fac” – ei bine, exact asta primiti. Iar cand esti cu adevarat confuz si nu stii cine vorbeste si nu stii nici ce vine, nici macar nu mai stii ce sa crezi.

Atunci cand alegi, cu cine alegi sa te conectezi, cu cine alegi sa dialoghezi? Cu Marc? (Marc da din cap) Atunci voi doi puteti merge un timp in spatele salii.

JOE: Eu ma intreb daca vorbesti cu mine in engleza sau…

ADAMUS: Absolut ca nu.

JOE: Asa m-am gandit si eu.

ADAMUS: In franceza.

JOE: Asa ca e ca si cum imi spun singur ca ma gandesc cum ca… interpretez eu ceea ce spui tu sau… (rasete)

ADAMUS: Atunci cand vorbesc cu tine – nu atunci cand e Cauldre prin preajma, ci atunci cand suntem doar tu si eu – nu folosim cuvinte, tu si cu mine. Ingerii nu folosesc  engleza, franceza sau… unii dintre ei vorbesc franceza, dar nu destui… insa noi vorbim in simtire si in energii. Nu e nevoie de cuvinte. De fapt cuvintele distorsioneaza, cu adevarat limiteaza un mesaj.

Eu pot impartasi cu tine din inima, fara sa spun cuvintele, ceva foarte frumos, dar apoi trebuie sa le rezum in cuvinte, pentru ca mintea ta sa le poata intelege. Tocmai ti-am trimis un mesaj, iar daca iti dai voie sa-l primesti, o sa stii ce este. Insa mintea vine si spune: “Ei bine, nu sunt sigur daca a spus cu adevarat ca ma admira absolut”, dar am facut-o, intr-un mod foarte frumos, onorant, in genul Namaste. (Adamus rade)

Asa ca, dragi Shaumbra, este timpul. Inca o intrebare, foarte rapid, apoi e vremea pentru al patrulea tricou.

LINDA: E o mana ridicata acolo.

ADAMUS: Esti singurul, fiule.

CHRIS: Vreau sa spun ca eu…

LINDA: Asteapta, asteapta, asteapta. (aduce microfonul)

ADAMUS: Intrebare si primesti raspunsul.

CHRIS: Eu… Eu obtin orice vreau, de fapt. Dar sunt putin preocupat de ceea ce aud. Poate ca interpretez lucrurile gresit, dar te intampin aici cu intentii bune. Si, daca esti bun, imi mentin intampinarea.

ADAMUS: Nu sunt nici bun, nici rau, trebuie sa afirm asta.

CHRIS: Se leaga de ce este adevarat.

ADAMUS: Si intrebarea ta ar fi…?

CHRIS: Se leaga de ce este adevarat. Daca esti bun, te intampin aici. Daca nu esti bun, nu esti binevenit aici.

ADAMUS: Adamus … ori Tobias …

CHRIS: Adamus. Si Gregory are nevoie de mai multa libertate pentru a fi el insusi. Asa il cheama, Geoffrey, Gregory? Asta este opinia noastra si tu stii ca noi respectam adevaratele fiinte umane.

ADAMUS: Da.

CHRIS: Iar intrebarea nu prea este o intrebare pentru tine. Este o intrebare legata de ce o sa faci tu daca este adevarat ca esti demonic si eu dau doi bani? Stii ce vreau sa spun?

ADAMUS: Mm hmm.

CHRIS: Iar daca ar fi adevarat ca esti bun si esti aici cu intentii bune si ai sugera ca oamenilor sa le pese de pasarile si de pestii acestei creatii, atunci asta ar fi o indicatie ca esti bun. Dar sa treci cu vederea asemenea lucruri?

ADAMUS: Diabolic.

CHRIS: Pentru mine…

ADAMUS: Da.

CHRIS: … pe baza tuturor celor pe care le comunici tu.

ADAMUS: Da. Si da-mi voie sa… o sa raspund la intrebarea ta si mai avem doua minute.

CHRIS: Nu este o intrebare, e mai mult o invitatie.

ADAMUS: Atunci cand – Cauldre, Gregory, Geoffrey ma roaga sa impartasesc asta – atunci cand Tobias a venit pentru prima data la Cauldre, cu ani in urma, in 1997, desigur ca el nu era channeler, nu era nici macar spiritual la acea vreme, insa dintr-o data Tobias ii apare lui Gregory – Geoffrey, Cauldre, cum vrei tu, intr-un avion. Isi face prezenta foarte cunoscuta. Imediat Geoffrey a spus: “Esti din lumina sau din intuneric?” Si raspunsul lui Tobias, care cred ca ar putea reprezenta un alt tricou, a fost: „Tu trebuie sa hotarasti”.

Daca iti spun ca vin din lumina, de unde stii ca nu mint? Daca iti spun ca vin din intuneric, o sa te sperii de moarte. Asa va tu decizi. Tu decizi. Sunt din lumina sau din intuneric?

EDITH: Iti da de ales.

ADAMUS: Sunt demonic? Sunt bun? Conteaza? Este un joc vechi al dualitatii pe care oamenii continua sa-l joace – separare, divizare, lumina, intuneric. In centrul tuturor acestor lucruri, dragul meu prieten, dragul meu fiu – subliniez cuvantul fiu, daca pricepi ce vreau sa spun – nu exista lumina si intuneric. (Chris incepe sa spuna ceva) Gata. Nu exista lumina si intuneric.

Al patrulea tricou se leaga perfect. Al patrulea tricou, esti gata, Sart?

SART: Da!

ADAMUS: Totul este in regula in intreaga creatie, ca urmare, hai sa avem o sarbatoare! (audienta aplauda)

Si Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus din Domeniul Suveran. Adios, amigos.

 
[1] Se poate regasi in seria de channeluri realizate in Egipt, in februarie 2009, „Time Travels” („Calatorii in timp”), disponibile in Shaumbra Shoppe in limba romana.
[1] Channelul „Evolutia Gaiei”, din seria „Sa-l intrebam pe Tobias”, disponibil in Shaumbra Shoppe in limba romana. (n. tr.)

[2] Disponibil in Shaumbra Shoppe in limba engleza, va fi tradus si in limba romana in scurt timp.

 
[1] Bautura racoritoare.

 
[1] Dave Schemel, din stafful CC.