MATERIALELE CERCULUI CRIMSON
Seria (URMEAZA):
SHOUD 7: "Dilema libertatii" – Cu Adamus, transmis de Geoffrey Hoppe
Prezentat Cercului Crimson in data de 5 februarie 2011
www.crimsoncircle.com; www.shaumbra-in-hd.ro

Precizare:

Toate drepturile asupra acestui material apartin exclusiv lui Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado, SUA. Prezentul material nu poate fi distribuit decat gratuit, in limba engleza si in traducere in orice alta limba. Prezenta versiune in limba romana este realizata de Georgiana, pentru www.ascensiunea.ro. In cazul preluarii pe alte site-uri sau bloguri, rugam sa preluati si aceste elemente. Namaste!

Eu Sunt Cel Ce Sunt.

Eu Sunt Cel Ce Sunt, dar cine sunt eu?? Hmm! (rasete) O mare intrebare. O mare intrebare. Cine sunt eu? Sunt Cauldre, cunoscut si drept Geoffrey Hoppe, jucand un rol? El nu ar putea juca niciodata astfel. Cine sunt eu? Buna intrebare. Sunt Saint-Germain? Unii dintre voi, care au lucrat cu Saint-Germain in trecut, evident ca se indoiesc si pun asta sub semnul indoielii. Sunt Adamus? Cine sunt eu? Sunt Linda? In unele zile, da.

Dragi Shaumbra, Eu Sunt Cel Ce Sunt. Si eu sunt Adamus si sunt Saint-Germain si sunt Geoffrey si Linda si fiecare dintre voi. Eu sunt viitorul vostru. Voi m-ati chemat, asa ca am venit dintr-un timp indepartat, un timp al unui potential viitor, nu intr-o mica nava spatiala, ci poate intr-o lumina. Doar poate.

Eu sunt trecutul vostru, in parte pentru ca v-am cunoscut mai inainte, in parte pentru ca va stiu pe voi si va stiu trecutul. Va cunosc aspectele si intruparile. Astfel ca eu sunt trecutul si acesta e cel mai dur lucru. Eu sunt visele voastre. Eu sunt indoielile voastre. Eu sunt fricile voastre. Eu sunt voi.

(se opreste sa se uite la ce deseneaza cineva pe un carnet) Hmm, frumos. Pot sa-l arat? Da, un mic ou spart. Cat e de special! Imi place mult.

Eu sunt voi. Eu sunt Shaumbra. Eu sunt energia, constiinta celor care se trezesc acum in intreaga lume, care cauta un raspuns diferit. Eu sunt Adamus, intr-adevar. Sunt Saint-Germain, dar mai mult decat orice sunt fiecare dintre voi, pentru ca atunci cand studentul cheama, invatatorul din interior iese la iveala.

Eu sunt voi. eu suntcuvintele pe care le auziti in cap, dar de care nu sunteti siguri. Eu sunt intiuitia voastra. Eu o accesez oricum. Eu sunt potentialele viitoare. Eu sunt trecutul ce continua sa va bantuie iar si iar. Eu Sunt Cel Ce Sunt. Sunt aici pentru fiecare dintre voi, la fiecare pas pe cale.

Acesta e un grup neobisnuit  – cei ce se afla azi aici, cei care asculta, care citesc mai tarziu – un grup neobisnuit, pentru ca voi stiti ce vreti, dar apoi devine cetos, confuz si malos. Voi stiti exact incotro mergeti – catre voi insiva, in suveranitatea voastra, in independenta voastra – insa uneori, de-a lungul caii devine coplesitor si confuz, astfel ca va chemati pe voi sub forma unui maestru ascensionat... nu prea imi place termenul. Voi va chemati pe voi sub forma unui alt om care permite procesul numit transmitere de mesaje sau channel. Insa, asa cum stiti, sunteti voi. Sunteti voi.

Unii dintre voi va intrebati azi: cine este fiinta din fata voastra? E o mascarada? Este un joc? In parte. In parte, pentru ca, vedeti voi, cu totii aveti raspunsurile. Nu aveti incredere in ele, sunteti foarte confuzi din cauza tuturor vocilor, aspectele voastre se joaca cu voi, va fac sa fiti confuzi, astfel ca voi chemati un om care face lucrul numit channel, dar de fapt sunteti voi.

In final, nu veti mai avea nevoie de asta. in cele din urma eu nu o sa ma ifiu aici astfel. Voi veti fi cei care vor sta aici. voi veti sta in fata grupurilor, vorbind. O veti face in vocea voastra, din intelepciunea voastra. Putin infricosator. Putin infricosator. Dar, pe masura ce va dati voie sa fiti in momentul ahmyo, respirati, simtiti – nu este infricosator. Intelepciunea este deja acolo. Raspunsurile sunt deja acolo. Doar atunci cand omul iese din indoieli, atunci cand omul inceteaza sa mai aiba nevoie de acest tip de spectacol, cum ii spun eu – de acest tip de confirmare, atunci voi veti face asta.

Aceea va fi ziua in care ingerii vor celebra. Vor celebra pentru ca atunci nu va mai fi nevoie ca eu sa vin atat de des aici si vor celebra pentru ca asta inseamna ca omenirea a facut un pas mare. Oamenii pot avea incredere in alt om. Pot inetelege ca nu e necesar ca un om sa fie plin de erori si de frici. Un om poate fi divin si uman in acelasi timp, pasind pe fata pamantului.

Asa ca atunci cand studentul cheama, invatatorul interior vine la suprafata. Eu nu sunt invatator. Sunt, simplu, un actor. Doar un actor – care va pune in scena cuvintele, fricile, care va pune in scena propria precocitate – asta e tot. Doa run actor imbracat ca un cowboy. (pozeaza pentru fotografii) Da, da. Trebuie sa fac poza obligatorie. Multumesc. Multumesc.

Spiritualitatea interactiva

Asa ca, dragi Shaumbra, ceea ce se petrece aici este special: spiritualitatea interactiva. (ia palaria cuiva) Se potiveste, nu-i asa?! (rasete) Spiritualitatea interactiva. Este diferita, pentru ca cei mai multi oameni inca sunt obisnuiti sa mearga sa asculte un predicator, sunt obisnuiti sa asculte poate un channeler cu ochii inchisi. Sunt obisnuiti ca doar sa asculte. Insa aici avem interactiune, pentru ca este spectacolul vostru. Este viata voastra. Este experienta voastra. Unii oameni nu pot accepta. Se indoiesc de asta. “Ei bine, nu ar trebui sa fie ceva spiritual? Nu ar trebui sa incantati mantra „om” sau sa adorati cu respect vreo fiinta’ de sus?” Deloc. Aici este interactiv. Asa cumam mai spus inainte, voi sunteti pirati spirituali. Rrrrrr! Rrrrrr! (rasete) Da, da. Rrrrrr! Multumesc. (da palaria inapoi) Multumesc.

Asa ca, dragi Shaumbra, da, asa cum am aflat luna trecuta, exista oameni si grupuri carora nu le place asta, care simt ca oamenii trebuie sa aiba reguli, ca trebuie sa fie respectuosi si sa-si faca propria forma de adorare. Ei nu inteleg cum un grup de oameni precum Shaumbra pot sa fie atat de faradelege. (cineva striga: „Daa”. Rasete si ovatii) Pentru ei nu functioneaza acum. Pentru voi, da. Oh, uneor idevine putin haotic. Fie ca suntem intr-o adunare ca aceasta in forma umana, fie ca suntem intr-o adunare pe partea cealalta, uneori devine putin haotic. Dar acesta e un lucru bun. Voi va dati voie sa va exprimati frustrarile, emotiile. Ati invatat sa nu mai incercati sa le suprimati, sa nu mai incercati sa intrati intr-un anume model sau format.

Oh, acesta este inceputul starii de a fi suveran. Daca sunteti suparati, dati-va voie sa fiti suparati. Daca sunteti fericiti, dati-va voie sa radeti. Daca sunteti tristi, fiti cu acea tristete. Simtiti orice simtiti, fara a mai incerca sa creati un fel de format artificial, un fel de personaj care nu e cu adevarat real. Asa ca haideti sa respiram adanc in acest moment ahmyo, pe masura ce ne conectam cu oameni din intreaga lume, de pe toata planeta. Haideti sa respiram adanc… (pauza)

Asa cum a mentionat Cauldre mai inainte, voi simtiti totul acum, iar lucrul important este sa determinati ce este al vostru si ce nu este. Ce simtiti de la Gaia? Caci Gaia, asa cum am descoperit noi in Ecuador, cu adevarat se schimba, elibereaza.

In Egipt, luna aceasta, in revoltele ce au loc nu sunt doar cateva mii sau poate zeci de mii, o suta de mii sau mai multi oameni care se revolta. Vechea Energie din Egipt este eliberata din zidurile templelor, din sol, din apa, din aer. Karma stramoseasca, puternica si profunda acolo – karma de familie, reintruparea iar si iar in aceeasi familie – este eliberata cu totul. Milioane, milioane si milioane care au fost ingropati in pamant ies acum la suprafasta, sunt eliberati.

Este un fenomen interesant. Exista energii ale spiritului in sol – intrupari vechi, care nu au o incarnare fizica pe Pamant in acest timp, pot fi eliberate ceva mai usor – dar au fost blocate in temple, in ziduri, in sol, pentru mii si mii si mii de ani, ia racum ies la suprafata. Ceea ce vedeti la stiri este varful icebergului. Nu vedeti milioanele de entitati ce pleaca acum, care se duc. Ele se strang din nou pe ele insele in alte taramuri. Sufletul lor a fost atat de fragmentat – o bucata aici, o cubata in pamant, alta cutreierand prin dimensiunile Taramurilor Apropiate – si acum se strang iar la un loc.

Cazurile mai dificile sunt cele ale fiintelor care au trait, hai sa spunem, in Egipt, in vieti trecute. Ceva din energia sau constiinta lor a fost ingropat in sol. Acum ele au o alta intrupare fizica ce se petrece simultan, iar acea intrupare fizica se conecteaza cu energia straveche a spiritului lor, astfel ca este mai dificil ca acea energie a spiritului sa plece. Un fel de lupta se incinge intre actuala intrupare umana si aspectele vechi. Aspectele vechi vor sa plece, insa intruparea actuala spune: “Nu sunt gata inca. Sunt legat de pamantul asta. Sunt legat de familia mea si de serviciul meu. Indiferent cat de mizerabil este, eu sunt legat de asta”.

Este vechea traditie si slava domnului – slava voua, asta e… (Adamus rade) era o gluma. (cateva rasete) – ca iesiti din traditia veche, din tiparele vechi. E de facut asta, in multe cazuri, pentru ca, ei bine, tiparele vechi si traditiile sunt confortabile. Sunt intretesute si cu multa vina – vina fata de membri de familie, cei cu care ati calatorit prin timp, de caer sunteti atat de legati – insa voi invatati sa eliberati mult din traditia veche.

Observati in acest an. Deja ati vazut asta. Priviti cum se intinde in intreaga lume. Oh, au fost Tunisia si Egipt, Iordania, si sunt fortele vechi ale conducerii, puterii, structurii si traditiei. Ele spun: “Assa am facut noi mereu. De ce sa schimbam acum?” Dar aproape ca mai au ce face.

Aproape ca nu mai au ce face, pentru ca cineva a calatorit in lume, a intalnit grupuri, a vorbit despre suveranitate, a vorbit despre eliberarea de sine, iar apoi energiile din sol, din temple, din morminte a simtit si a spus: “Este timpul sa ne eliberam” si asta fac. Asta fac. Asa ca exista un curent subteran urias al energiilor ce sunt eliberate, care pleaca, ce se intorc la ele insele, la natura lor reala. Veti vedea ca matura intreg Pamantul. Cineva a calatorit, spunand energiilor vechi si blocate ca pot pleca. Acum, cine o fi? Si va mai mirati de ce unele grupuri se supara putin pe voi? Niciun mister pentru mine!

Ce vor oamenii?

Astazi hai sa… (se uita la cutia de racoritoare a lui Cauldre, ca repoarta emblema unei echipe de fotbal) Traditia veche! (rasete) Linda, daca esti amabila sa fii pregatita cu microfonul si cu premiile Adamus. Vom face niste sociologie spirituala astazi. Da, aceasta e sala de curs, asa ca…

LINDA: Sunt pregatita.

ADAMUS: Va rog sa simtiti constiinta de masa pentru un moment. Simtiti constiinta de masa. Oamenii, dorintele umane. Mintea umana. Simtiti constiinta de masa pentru un moment. Respirati adanc. Dati-va voie sa mergeti acolo, nu prin minte, ci prin inima. (pauza) Simtiti constiinta de masa. (trece prin fata unei ferestre) Frunoasa zapada este azi. Cum simtiti constiinta de masa? (audienta reactioneaza, caci Adamus iese din sala) Liniste, liniste, e o sala de curs. Constiinta umana. (pauza)

Cum este constiinta de masa? Ce simtiti? Ce vor oamenii? (reapare purtand o palarie) Cred ca daca el se imbraca precum un cowboy, as putea sa am si eu o palarie. Deci ce vor oamenii cu adevarat? Oricine. Linda va purta microfonul si va alege voluntarii.

LINDA: Daca nu ridicati voi mana, va aleg eu. Oh, bun.

ADAMUS: Ce vor oamenii?

SHAUMBRA 1 (o femeie): Iubire.

ADAMUS: Iubire.

LINDA: Iubiiii-re.

ADAMUS: Iubire. Tu vrei iubire, draga mea?

SHAUMBRA 1: Cat de multa pot duce.

ADAMUS: Ah, ah! Vino la mine. (rasete, caci o imbratiseaza) Da, oamenii vor iubire. Iubirea e un lucru straniu. De fapt nu sunt prea incantat de cuvant, pentru ca a ajuns sa insemne hranire. A ajuns sa insemne obligatie si control, mult control. Cati dintre voi ati avut parinti care au spus: “Te iubesc – poc! – dar fac asta pentru ca te iubesc”? Cati dintre voi au avut parteneri, tovarasi care au spus: „Te iubesc, prin urmare e nevoie sa faci ceva pentru mine”? Bun, iubire. Urmatorul?

LINDA: Primeste un premiu?

ADAMUS: Te anunt eu. (rasete)

LINDA: Oh, bine, multumesc.

VINCE: Control. Vrem sa controlam datoria. Vrem sa controlam situatia.

ADAMUS: Control. Excelent. Control. E ceva vechi. Oamenii urasc controlul si il si iubesc. O relatie de tip iubire-ura. O sa vorbim despre asta intr-un moment, insa da, mult control. Da.

SHAUMBRA 3 (o femeie): Libertate.

ADAMUS: Libertate. Bun. Ce altceva? Ce doresc oamenii cu adevarat? Catre ce se indreapta? (cineva spune: “Pace”) Pace. Da. Pace. Elizabeth.

ELIZABETH: Siguranta.

ADAMUS: Siguranta.

ELIZABETH: Siguranta. Ei doar vor sa se simta in siguranta.

ADAMUS: Bun. Urmatorul.

LINDA: Avem nevoie de intelepciunea adanca a lui Sart.

SART: Un Cadillac nou. (multe rasete)

ADAMUS: De la gura copiilor. Cadillac. Bun, bun. Este o metafora – este amuzant, dar este o metafora – a vrea ceva putin mai bun in viata. Vor sa fie oameni mai mari, mai puternici. Absolut. Linda va aduce microfonul. Da.

ALAYA: Simt ca oamenii vor sa stie. Vor sa aiba cunoasterea. Sa stie.

ADAMUS: Cunoasterea. Cu adevarat?

SHAUMBRA 4: Vor sa stie viitorul, ce se va petrece.

ADAMUS: Ah, vor sa li se ghiceasca. (unele rasete) Da. Nu-i asa ca le-ar placea sa stie ce se va petrece? (scrie) Raman la ghicit. Suna mai brutal decat „profetie”. Profetie suna mai sofisticat.

Nu, oamenii vor cu adevarat sa stie. De ce citesc horoscopul? De ce se duc la ghicitori, la mediumuri ca regresesc de mai multe ori decat au dreptate? Voi toti sunteti mai intuitivi si, de fapt, mai logici intr-un mod spiritual si intuitiv decat orice ghicitoare. Nu e nevoie sa fiti foarte destepti ca sa pricepeti ce se va petrece. As putea ghici ceva pentru voi si as putea spune ca veti pierde o iubire, ca veti avea frustrari, ca vor fi probleme in viata voastra, iar apoi lucrurile se vor petrece. Este foarte usor de facut, pentru ca acestea sunt tiparele naturii umane. Da. Iar apoi veti deveni bogati si celebri si… da, da. Urmatorul.

DANIEL: Multi oameni vor sa fie salvati. Mantuire.

ADAMUS: Mantuire. Excelent. O sa ma intorc putin la ghicit.

Ce ar face o persoana obisnuita daca ar cunoaste cu adevarat viitorul? Presupunand, mai intai de toate, ca exista un destin al viitorului, ceea ce nu exista. Asta e parte a problemei. Dar hai sa spunem ca am putea face o harta si am putea spune cuiva exact ceea ce se va petrece in urmatorii cinci ani din viata sa. S-ar putea descurca cu asta? Nu. Nu. (cineva spune: “In mod normal da totul peste cap”) Ar da totul peste cap, iar apoi nu s-ar mai petrece oricum, iar apoi ar afirma ceva care nu este deloc adevarat: ca exista destin, ca totul e deja planuit si ca si petrecut, dar nu este asa.

Spirit nu este atat de crud. Dumnezeu nu are un asemenea simt deformat al umorului. Spiritul a dat fiecaruia dintre noi suveranitatea absoluta, dreptul absolut de a face alegeri. Insa din vreun motiv straniu, o persoana obisnuita prefera sa creada ca exista un fel de structura care acopera tot, ca exista vreun plan acolo sus. Nu exista. Eu l-am cautat. Nu exista. Nu exista vreo mare sala a inregistrarilor viitorului. Nu exista vreo planeta mareata care sa stranga toata informatia cunoscuta despre ce se va petrece. Nu exista un grup de ingeri judecatori care sa stea acolo si sa stabileasca ce anume se va petrece in continuare pe Pamant sau oriunde in alta parte.

Eu am cautat peste tot si nu am gasit niciodata nimic care sa contina viitorul in afara de ceea ce este chiar aici. Voi sunteti viitorul. Este chiar aici. Este chiar aici. (Edith spune: “Alegerea e a noastra”) Alegerea voastra. Absolut. Urmatorul.

EDITH: E infricosator.

ADAMUS: Este infricosator! Da.

LULU: Oamenii vor supravietuirea.

ADAMUS: Vor sa supravietuiasca. Absolut. Este unul din instinctele de baza. A fost un punct in civilizatia lemuriana in care ingerii umani intrupati in materie fizica nu vroiau cu adevarat sa supravietuiasca. Nu stiau daca vor cu adevarat sa fie acolo. Insa in era atlanta a aparut un concept cu totul diferit – supravietuirea.

Supravietuire inseamna, evident, mancare. Supravietuirea inseamna iubire. Supravietuirea inseamna necesitatile de baza, protejarea voastra de elementele exterioare. Dar oamenii au devenit mult mai productivi in domeniul agriculturii, acum sunt in stare sa… am mai vorbit despre asta inainte – nu exista penurie de alimente pe Pamant, deloc. Sa nu credeti daca cititi vreodata despre asta in ziare. Exista o problema dedistributie a hranei, sunt si probleme politice, dar oamenii pot cultiva o cantitate fenomenala de hrana pe o parcela de sol foarte, foarte mica.

E mult control asupra productiei agricole. Semintele au capacitatea de a creste mult mai mult decat o fac acum, insa ele raspund constiintei oamenilor individuali si a ansamblului oamenilor, iar astfel, ca si oamenii, produc doar atat.

Vreti sa produceti mai mult din semintele pe care le plantati in pamant? Purtati-le cu voi timp de o luna. Puneti-le in buzunar. Puneti-le in gura cu o seara inainte de a le planta. Va vor contine ADN-ul, energia voastra, esenta voastra. Veti avea recolte frumoase, fenomenale, fara a mai fi nevoie de fertilizator, mai rezistente fata de boli si seceta si alte elemente. Hrana nu este o problema.

 Asa ca oamenii se concentreaza pe supravietuire, ceea ce este interesant in sine, caci supravietuirea in aceasta epoca moderna este cu adevarat usoara. Totul este acolo. Toate instrumentele, energia, tehnologia – totul este acolo. Este retinut. Supravietuirea este portionata pentru oameni in foarte multe tari, inclusiv in aceasta, ca fiind „atat cat sa ajunga”. Doar atat. Morcovul din fata calului.

Exista mai mult decat „doar atat”. Atunci cand aud aceste povesti – “Lumea ramane fara energie” – zau? Cu adevarat? Nu este asa. Ar putea ramane fara petrol, dar nu cumva este timpul ca oamenii sa renunte la petrol? Exista tehnologii mult mai simple. Fuziunea la rece este una dintre ele. Va rog sa nu-mi tineti un discurs despre energia solara si cea eoliana. Sunt atat de vechi. Atat de vechi.

Exista chiar acum tehnologii ce apar pe piata si care realmente vor deranja sistemul. Exista tehnologii noi care se afla acum in cercetare in laboratoare si care vor aparea in viitorul apropiat – viitorul apropiat al vostru, nu al meu. Viitorul meu apropiat inseamna urmatorii 500 de ani. Viitorul vostru apropiat – aceasta lume va avea mai mult decat suficienta energie ca sa-si sustina toate necesitatile, toata cresterea si toti oamenii.

Lumea are destul material pentru imbracaminte. Are destul energie pentru a incalzi casele. Are tot ce are nevoie. Asa ca este un intreg strat hipnotic asezat acolo – iar uneori voi, dragii mei prieteni, il credeti – ca nu ar fi destul. O sa fie penurie… penurie de hartie igienica – va garantez ca e suficienta hartie igienica pentru a va tine fericiti pentru foarte mult timp. (rasete)

Da, supravietuirea, iar eu ma opresc si arat acest cuvant de aici (ghicitul - n.tr.), pentru ca este manipulat acum. Este manipulat de oameni care vor sa faca bani, care vor sa aiba control, care vor sa sperie oamenii. Unul din cele mai usoare feluri in care fac asta este sa spuna: „Vom avea o penurie”. Nu este niciuna. Va rog sa credeti asta. Credeti in propria voastra viata. Nu e nevoie sa va lipseasca ceva. Nimic.

Voi vorbi mai mult la workshopul nostru din Sedona[1] despre cum sa comandati energiilor, cum sa alchimizati energia. Energia de la unul la altul si poate fi alchimizata, transmutata sau schimbata de fiecare om, insa trebuie sa credeti si sa aveti incredere in voi si sa realizati ca sunteti Merlin. Merlin pur si simplu lua energia si o schimba dintr-o stare in alta. Asa ca haideti, pentru Shaumbra, sa nu ne mai facem niciodata griji pentru supravietuire.

Care e cel mai rau caz? Cel mai rau caz – muriti! Da, cel mai rau scenariu, muriti, noi venim si dam o petrecere mare aici, iar apoi aveti alegerea: vreti sa va intoarceti pentru mai mult? Am mai spus asta inainte, dar vreau sa o spun din nou pentru unii dintre cei noi sau pentru unii dintre cei care vor citi in viitor: a muri este mult mai usor decat a te naste. Ati murit de mii de ori, iar constiinta voastra in general pleaca inainte ca voi sa muriti, cu cateva zile inainte.

Acum, fiinta voastra fizica si mintea inca va mai functioneaza. Cei mai multi oameni nu ar suspecta nimic, dar voi plecati inainte de a pleca. Daca va ganditi: “Nu, e un accident de masina ori un atac de cord subit”, nu, nu, nu. Deja va duseseti. La acel punct doar jucati teatru. Corpul vostru inca mai rezista. Semnele vitale erau acolo, iar voi erati pe pilot automat, dar deja va duseseti. Pentru ca sunteti suficient de destepti, ati facut asta – ati trecut dincolo – de destule ori ca sa stiti “sa plecati inainte de va duce”. (rasete) Acesta e un alt tricou. Da. Da. Nimeni nu va sti despre ce vorbiti, asa ca… Da, WTF. Ah, „Win The Future” („Cucereste viitorul”, dar si acronim al unei injuraturi populare in limba engleza). Asta a fost amuzant.

Asa ca, dragi Shaumbra, noi am insirat niste lucruri, unul sau doua comentarii. Constiinta umana: ce vor ei cu adevarat, oamenii in general? Da. Sunt inspirat de cuvintele voastre, apropo.

SHAUMBRA 8 (o femeie): Ei bine, ei vor mereu sa socializeze.

ADAMUS: Sa socializeze. Da, e bine. Vor comunitatea. Comunitate. Pot sa scriu „comunitate”?

 SHAUMBRA 8: Da.

ADAMUS: Bun. O faceam oricum. Comunitatea, da. Si ea este un fenomen interesant, de asemenea. De fapt, intr-un fel este antiteza spiritului vostru. Comunitatea a aparut in vremea Atlantidei – nu dam vina pentru orice pe Atlantida, dar genereaza filme si carti foarte bune. Totul in Atlantida devenise foarte comunal. Voi traiati impreuna si impartaseati totul – mesele, lucrul, copiii, familiile. Era o mare familie disfunctionala.

Oamenii se temeau sa fie singuri, pentru ca nu intelegeau ce era in afara lor, asa ca distractia a fost sa devenim comunali. Asta a fost bine pana la un punct, caci i-a facut pe oameni sa coopereze… multe lucruri bune s-au facut. Asta a fost amuzant. Da. Nu a functionat.

Comunalitatea a fost buna pana la un punct, dar a indepartat individualitatea. Comunalitatea a fost un mod bun de a se asista unii pe altii, dar a ajutat si la dezvoltarea lucrului pe care il numim constiinta de masa sau hipnoza extrema, pentru ca intr-o comuna este mult mai usor – psihic, energetic si mecanic – sa programezi mintea. Asa ca ati petrecut urmatorii 100.000, 150.000 de ani incercand sa iesiti din asta, iar eu sunt uimit in zilele in care voi vorbiti despre a trai impreuna intr-o comuna. Stiti cat ar dura? O dupa-amiaza, (rasete) pentru ca voi, Shaumbra, aspirati la propria voastra suveranitate si individualitate.

Eu am vorbit recent despre noul tip de comunitate pe care il aveti aici. Nu exista reguli. Nu traiti la un loc. voi invatati sa fiti fiinte suverane si independente prin voi insiva, insa va impartasiti povestile. Va impartasiti experientele. Iar cand va strangeti la un loc, o data pe luna sau o data la sase luni, acea comunitate serveste unui scop. Insa o comuna, acel gen de lucru, nu.

Interactiunea sociala este buna pana la un punct. Ceea ce are tendinta de a se petrece in interactiunea sociala este… ei bine, exista si o parte sociala in asta, dar ceea ce observ eu este o imensa energie a hranirii. Vine din nevoia oamenilor de a fi acceptati. Oamenii nu se accepta pe ei insisi, ca urmare cauta asta la alti oameni, in societate. Ei cauta acceptarea din partea parintilor lor, mai intai de toate, a invatatorilor lor, a grupurilor din care fac parte, a prietenilor. Ei cauta acceptarea din afara pentru ca ea nu vine din interior.

Vreti sa stiti cum faceti o persoana cu adevarat fericita? Acceptati-o. spuneti cuvintele de acceptare. Recunoasterea si acceptare inseamna mai mult decat un salariu. Oamenii vorbesc cum ca ar vrea sa fie platiti mai mult. Oferiti-le recunoastere si acceptati-i -  inseamna mult, mult mai mult. Mult mai mult. Asa ca da, exista o nevoie de comunitate, de acceptare, de camaraderie. In general oamenii inca sunt ingroziti daca sunt singuri.

Un fenomen interesant, de asemenea, atunci cand tinem scolile noastre de DreamWalker pentru Ascensiune – unul din cele mai mari lucruri cu care se confrunta participantii este dilema de a fi suveran. Dilema de a fi in ceea ce numim Al Treilea Cerc – este o metafora pentru a fi total suficient pentru si prin sine – iar cand ajungem la acest punct din scoala participantii trebuie sa faca o mare alegere, iar cei mai multi dintre ei nu o fac. Cei mai multi dintre ei o lasa in suspensie, dar va reveni la ei. Ei spun: “In Cercul Al Treilea, eu sunt in el. Eu Sunt Cel Ce Sunt. Ce o sa fac toata ziua? Ce fac? Cine sunt prietenii mei? Mai sunt si alti maestri ascensionati cu care pot sa mai stau si eu? Cu ce probleme o sa lucrez si ce o sa rezolv?” Participantii tind sa spuna:  “Suna cu adevarat plicticos. Cred ca o sa-mi aman ascensiunea pentru vreo 20 de vieti. O sa incerc doar sa-mi perfectionez calitatea de a fi uman”.

Insa cu adevarat, odata ce intelegeti, odata ce va recunoasteti pe voi insiva si odata ce il intelegeti pe Eu Sunt, nu mai e nevoie sa va faceti griji pentru plictiseala sau pentru alte fiinte sau pentru ce sa faceti. Timpul devine o iluzie totala. Va puteti imagina, poate, ca sunteti indragostiti de voi insiva si este suficient? Fara sa aveti nevoie de reflectare exterioara, de energii exterioare? Va puteti imagina sa fiti doar cu voi pentru eternitate? “Oh, nuuu!” (spune aceste cuvinte cu o voce caraghioasa, apoi rade)

Aceasta e una din provocarile pe care le avem eu, Kuthumi si ceilalti, pentru ca voi aveti acest strat. Nu va puteti imagina asta. “Cum, eu sa fiu cu mine pentru eternitate? Nimeni cu care sa ma cert? Nimeni cu care sa rad? Fara teluri? Fara scop?” Si apoi va retrageti. Spuneti: “Ei bine, poate ca nu cred partea asta din ce spune Adamus. Suna chiar plictisitor. Trebuie sa fie ceva actiune pe partea cealalta. Ceva. Un meci de fotbal, orice.”

Astfel ca noi am insirat zece lucruri ce predomina acum in conttiinta umana, zece lucruri pe care le vor oamenii. Desigur, sunt mai multe, dar de fapt aceasta lista incepe sa le rezume. Pe care il consider eu a fi cel mai important? O sa va spun eu si te rog sa ai pregatit premiul Adamus. (catre Linda) Poti veni aici, in fata.

LINDA: Da, domnule.

ADAMUS: Aceasta este, probabil, una din cele mai mari tendinte ce se manifesta pe Pamant, probabil unul dintre motivele pentru care lucrurile se petrec asa cum se petrec, da rsi unul din marile motive de conflict si blocaj energetic de acum– libertatea.

LINDA: Oh.

ADAMUS: Un premiu Adamus. Da. Libertatea. Si este evident, foarte evident. (Linda ii da Shaumbrei 3 un premiu Adamus) Multumesc. (audienta aplauda) Toate acestea sunt, de fapt, raspunsuri corecte, dar cel despre care vreau sa vorbesc eu astazi este libertatea.

Libertatea

Ce vedeti acum la stiri? Dorinta de libertate. Orice fiinta angelica, prin natura sa, nu poate fi restrictionata, limitata sau controlata pe veci. Mai devreme sau mai tarziu ceva din interior iese si spune: “Vreau libertatea”. De fapt asta vine din spirit mai mult decat din uman si voi intra in asta intr-un moment, insa ei vor libertatea. E ceva ce vine din interior, in special atunci cand pot incepe sa o simta si sa o perceapa in alti oameni. Ei pot incepe sa o simta in aerul din jurul lor.

De fapt, intr-un fel foarte frumos, Pamantul, Pamantul fizic, devine liber acum. Gaia este un spirit, intocmai ca oricare dintre voi, o fiinta-suflet – o mareata fiinta-suflet – care si-a asumat responsabilitatea pentru Pamantul fizic. Dar chiar si timpul ei s-a terminat. Ea a facut lucrurile pe care a venit aici ca sa le faca – sa pregateasca acest Pamant ca planeta vie, ca spatiu viu, iar asta s-a facut. Gaia isi elibereaza acum apele sale, aerul sau – nu in acel mod! (unele rasete) Ea isi preda apele, aerul, copacii, pestii, animalele. Asa ca si pana si Gaia isi vrea acea libertate.

Ei bine, ceea ce se petrece atunci cand oamenii de pe Pamant sau cei care au fost ingropati in pamant ori cei care, ati putea spune, pasesc pe Pamant simt dintr-o data aceasta in aer?

Libertatea matura acum intreaga lume intr-un fel fara precedent. Noi am inceput sa lucram la asta – ei bine, noi mereu am lucrat la asta – a fost un mare efort pentru libertate in anii 1700, in intreaga Europa. Iar asta, oh, a fost dificil si eu si multi dintre voi am fost implicati in cum sa eliberam Europa de regi, de altete regale, de conti, de cavaleri, de aceia care controlau si manipulau energiile. Noi am incercat sa cream o Europa libera, libera de granite politice, libera de energii vechi, de unele din conflictele vechi.

Iar cand lucrurile nu au mers asa de bine, noi – noi insemnand ordinele cu care am lucrat la acea vreme, eu, multi dintre voi – noi am creat locul numit America, drept.. a fost numit Noua Atlantida, Atlantida libera, tara libera – ca si Australia, tarile libere. Chemarea a fost emisa si multi dintre voi ati venit aici ca sa experimentati un nou fel de libertate, care nu mai fusese vazuta pe Pamant de mult, mult timp. Intr-o anume masura a functionat.

Acum noi vom trece la urmatorul nivel de libertate si literalmente matura intreaga lume. Si oamenii simt libertatea, dorinta de libertate interioara, pentru ca au asigurate deja nevoile de baza. Sunt in stare sa supravietuiasca si unii dintre ei au chiar si Cadillacuri. (rasete) Astfel ca aceasta libertate matura lumea acum. Libertatea fata de ce? Libertatea fata de ce? Microfonul?

LINDA: Nicio problema.

ADAMUS: Azi trebuie sa fii rapida.

LINDA: Oh, sigur!

ADAMUS: Raspunsuri simple, simple. (cineva spune: “control”) Ce fel de control? (cineva spune: “al statului”) Statul, impozitele.

LINDA: Vrei sa folosim microfonul sau nu?

ADAMUS: Ei bine, trebuie sa alergi! Da. Voi ridicati maine, tu alearga. (rasete) Haide.

MARC: Opresiunea.

ADAMUS: Opresiunea. Anume ce fel de opresiune?

MARC: Religioasa.

ADAMUS: Religioasa, absolut. Acum, o sa comentez despre asta. Am fost intrebat despre parerea mea despre religie si nu e vorba despre natura spirituala a religiei, ci despre natura sa controlatoare. Este mai usor sa controlezi grupuri de oameni prin religie decat prin orice altceva. Ca urmare, predomina acum pe Pamant. Prin urmare, in vremuri ca acestea religiile incearca, de fapt, sa devina mai puternice. Este mai usor sa intimidezi sau sa controlezi pe cineva prin credintele sale, iar asta nu facem noi aici. Singura credinta… singura focalizare este ca totul este in interiorul vostru, iar asta este dificil. Dar, absolut, credinte religioase.

Voi deja stiti asta, insa in cazul razboaielor ce au loc pe Pamant, care este energia lor subterana? Religia! Ele se poarta in numele lui dumnezeu, sub stindardul raiului. Religia. Situatia din Egipt si din alte tari se va reduce, in multe cazuri, la religie. Religia este mai puternica decat statul pentru ca lucreaza cu credinte, iar oamenii devin fanatici. Iar oamenii ar prefera sa aiba credinte spirituale organizate, structuri religioase organizate. Au mai multa nevoie de asta decat de o structura guvernamentala.

Astfel ca statele si religiile au fost in contradictie unele cu altele de mult timp – uneori au fost tovarasi de drum nepotriviti si alteori sau fost direct in opozitie – pentru ca in cele din urma controlul religios este mai puternic decat statul.

Ok, ce altceva? Libertatea de ce anume?

LINDA: Am microfonul.

PATRICIA: De frica.

ADAMUS: Libertatea de frica. Da, dar ce fel de frica anume?

PATRICIA: De orice fel.

ADAMUS: De orice fel? Numeste trei.

PATRICIA: Grija, care ar putea fi conectata cu supravietuirea.

ADAMUS: Da.

PATRICIA: Libertatea fata de nevoia de a fi aprobat…

ADAMUS: Da.

PATRICIA: … care de asemenea ar putea fi conectata cu supravietuirea.

ADAMUS: Absolut.

PATRICIA: Libertatea de ganduri.

ADAMUS: De ganduri. Bun, excelent. Libertatea fata de frica. E multa frica si frica acopera tot – frica de a nu va rani, frica de a pierde tot ce aveti. Apropo, unii dintre voi, cei de aici, ati experimentat asta. Ati pierdut totul si inca sunteti aici. Nu ati pierdut nimic cu adevarat, ci doar niste perceptii vechi. Libertatea fata de frica. Frica de propriile ganduri este mare si puternica.

Una dintre cele mai mari frici este cea fata de repetarea unor lucruri dureroase, dificile sau provocatoare pe care le-ati trait in alte vieti. Unii dintre voi va temeti de foc. Ei bine, ati fost arsi pe rug, asa ca, evident, o sa va temeti iar de asta. Unii dintre voi va temeti de decapitare – un lucru teribil – pentru ca s-a mai intamplat inainte. Ori frica de boala. Acestea sunt aspecte. Vechile povesti rasar din nou. Da, ok. Inca vreo cativa. Libertatea. Fata de ce vor oamenii sa fie liberi?

LINDA: Fugi, Forrest, fugi! (rasete)

MARY: Libertatea de a-ti rosti adevarul.

ADAMUS: Rostirea adevarului propriu, absolut. Voi trece si la asta intr-un moment. Asta e interesant. In unele tari este garantata, libertatea cuvantului. Cei mai multi oameni nu o folosesc niciodata si se gandesc ca libertatea cuvantului inseamna doar a fi in stare sa spui cuiva sa… (face un gest cu mana) sau sa-ti exprimi credintele. Foarte putini oameni vorbesc liber de fapt. Nu stiu cum sa faca asta. Asta e cu totul alta scoala. E o cu totul alta discutie.

Cei mai multi oameni pot vorbi din capul lor, prin intermediul gurii, iar 90% din este ceva trivial sau doar gunoi. Vine din mintea lor. Creierului ii place sa se auda vorbind, pentru ca atunci cand se aude el isi consolideaza identitatea. Daca creierul vostru va aude vorbind, voi va spuneti: “Cu siguranta sunt foarte destept, iar ca urmare exist, caci ma pot auzi vorbind. Prin urmare creierul meu este real”. Cea mai mare parte din el este gunoi. Vorbirea adevarata vine din inima. Incorporeaza mintea si corpul de constiinta, dar vine din inima.

Atunci cand ascultati pe cineva care vorbeste, stiti daca vine din inima sa pentru ca va inspira, pentru ca simtiti efectul magnetic asupra corpului vostru. Puteti simti efectul chimic in interiorul corpului vostru atunci cand cineva vorbeste din inima sa. Dar daca e din mintea lor? (rasete, caci Adamus casca) Si va angajeaza pe voi. Va angajeaza in ceva de la minte la minte si incearca sa va faca la fel de mentali ca si ei, iar in general plecati fara sa intelegeti o boaba din ce s-a spus sau simtind ca v-ati luptat cumva sau ca vi se fura energia.  Da. Ok, libertate.

 

O intrebare foarte importanta

Oamenii cauta libertatea. Prin natura sa, orice fiinta suflet angelica trebuie sa-si aiba libertatea in cele din urma. In cele din urma. Intrebarea pe care o am azi pentru acest grup si pentru toti cei care asculta… este o intrebare foarte importanta, caci are o mare legatura cu directia in care se indreapta Pamantul, in care se indreapta planeta. Are implicatii coplesitoare asupra tuturor noilor Pamanturi care sunt in constructie acum, aflate in stadiu de construire, caci asa cum merge Pamantul, asa merg si celelalte Pamanturi. Pamantul acesta nu poate sa primeasca sau sa acomodeze toate fiintele angelice care cauta experienta umana, iar toate fiintele angelice trebuie sa treaca prin experienta umana pe calea lor catre ascensiune.

Aceasta este… ati putea spune ca este calea cea mai usoara. Nu e foarte usoara, dar este calea ascensiunii – cea de a deveni pe deplin intrupat, de a deveni prin sine, astfel incat sa nu mai fiti doar o materie aeriana, gazoasa, in forma angelica, ci sa traiti si sa experimentati. Ingerii nu pot experimenta cu adevarat. Cu adevarat nu pot. Pot doar, cum ati spune voi, sa simta cumva lucrurile, insa numai aici, pe Pamant si, ca urmare, pe noile Pamanturi, puteti experimenta viata.

Astfel ca intrebarea devine – si este foarte importanta, sper ca voi sa aveti raspunsul, pentru ca eu nu il am – sunt oamenii pregatiti pentru libertate? Voi spuneti ca da, insa inainte de a… pentru ca intuitiv voi spuneti: “Ei bine, toata lumea ar trebui sa aiba dreptul la libertate”, iar asta ar putea fi adevarat. Dar ceea ce am intrebat eu este: sunt oamenii pregatiti chiar acum, in aceasta era, in acest timp?

Acum simtiti din nou pentru o clipa constiinta de masa. Simtiti constiinta de masa. Sunt oamenii pregatiti pentru libertate? (cineva spune: “Nu”)

EDITH: Ei bine, se pare ca e nevoie sa fie pregatiti.

ADAMUS: Microfonul, te rog.

LINDA: E placerea mea.

ADAMUS: Da, scuze. Edith, vrem ca tot universul sa auda ce ai tu de spus.

EDITH: Se pare ca e nevoie ca ei sa fie pregatiti pentru libertate.

ADAMUS: Poate ca da sau poate ca nu.

EDITH: Ei bine, cu siguranta ar fi o nebunie daca nu vor invata cum sa se descurce cu libertatea.

ADAMUS: Buna observatie, dar noi ne aflam la un… Tobias l-ar numi un punct de separare pe Pamant acum. De asta simtiti tensiunea. De asta totul pare a fi nesigur. Sunt oamenii pregatiti – alte comentarii? – sunt ei pregatiti pentru libertate? Nu vorbesc despre voi, vorbesc despre omenire.

JOANNE: Eu nu cred ca sunt. Cred ca le place sa controleze. Cred ca ei nu vor sa aiba incredere in ei insisi, asa ca mereu cauta pe cineva care sa le spuna ce sa faca.                                                                                                                                                                                                                  Asa ca s-ar putea ca ei sa vrea un nivel diferit de libertate.

ADAMUS: Corect.

JOANNE: Pentru ca acum se afla intr-un punct, de exemplu in Egipt, in care stiu ca vor altceva.

ADAMUS: Corect.

JOANNE: Asa ca astfel obtin asta.

ADAMUS: Ah, buna observatie. Ei stiu ca vor ceva. Vom folosi Egiptul ca exemplu, pentru ca am trait acolo si pentru ca urma sa merg acolo. Dar ce vor obtine? Ce se va petrece in urmatoarele cateva luni? Si discutam asta azi, pentru ca ceea ce facem aici deschide constiinta. Vince?

VINCE: Ceva vor obtine, dar oare va fi o forma diferita de control, precum o teocratie?

ADAMUS: Da. Cat de mult vor primi din prajitura, stii tu…

VINCE: De ei depinde.

ADAMUS: Depinde de ei. Dar eu asta intreb. Simte intuitiv. Ce se va petrece?

VINCE: Cred ca vor avea o experienta. (multe rasete din audienta, rade si Adamus)

ADAMUS: Luna viitoare sa vii tu aici, in fata! (mai multe rasete) O vor avea. Altcineva? Ce se va petrece… intuitiv, ce se va petrece in Egipt si, ca urmare, in multe alte tari? Vorbim despre libertate. Da?

KERRI: Aveam un raspuns, dar tu ai schimbat intrebarea. Vroiam sa spun ca atunci trebuie sa-si asume responsabilitatea si multi oameni nu vor sa faca asta.

ADAMUS: Sclipitor, merita un…

KERRI: Stiu ca sunt sclipitoare, dar mersi.

ADAMUS: Merita un premiu Adamus, absolut. Problema este libertatea. Libertatea preia acum un inteles cu totul nou. E vorba despre responsabilitate. Cat de multi oameni vor sa fie responsabili pentru vietile lor? (audienta spune: “Nu multi”) Nu multi. Nu multi. Cat de multi se bazeaza pe autoritati ca sa le faca treaba lor, cu alte cuvinte, sa se asigure ca au mancare atat cat sa le ajunga, abia suficiente drumuri pe care sa se deplaseze, insa au o armata mare? Asta e important. A fost o gluma. (rasete) Cineva care citeste chiar crede asta.

Cat de multi sunt pregatiti sa-si asume responsabilitatea pentru sanatatea lor? Pentru sanatatea lor! Iar intrebarea este: voi sunteti pregatiti? Sunteti pregatiti? Cei mai multi da, insa mai exista indoiala. Inca mai este indoiala, dar fie ca mergeti la un doctor, fie ca faceti asta prin Tehnologia Standard, este acelasi lucru. Va asumati responsabilitatea. Este corpul vostru. Este corpul vostru, dar totusi multi oameni nu cred asta. Atat de multi oameni cer altcuiva sa aiba grija de el.

Responsabilitatea inseamna, ei bine, sa incetati sa mai dati vina pe parintii vostri. Voi va educati pe voi. Una dintre problemele actuale cu educatia este ca responsabilitatea este predata altcuiva, iar oamenii nu mai stiu sa se educe pe sine. Parintii dau vina pe scoli, insa ei ar trebui sa priveasca la ei insisi si la fii si fiicele lor. Oamenii nu-si asuma responsabilitatea pentru abundenta lor. Ei se infurie pe stat si spus: “Ar trebui sa avem mai multa paine”. Atunci mergeti si cresteti-o si coaceti-o sau sa treceti de nevoia de a trebui sa mancati sau de cea de a manca atata mancare.

Asa ca e un raspuns excelent – responsabilitatea. Ceea ce ma intriga pe mine este responsabilitatea pentru ceea ce reprezinta probabil cel mai important lucru din toate, iar acesta este spiritul vostru. Deseori este data unui preot, unui rabin, unei biserici sau unui templu. Este data unei moschei sau altui lucru similar. Oamenii au uitat cum sa-si asume responsabilitatea si sa-si simta propriul spirit.

Cineva spune: „E scris in cartea asta, asa ca trebuie sa o urmezi”. Stiti, este mai usor, e mai lenes si nu e liber. Sunt uimit ca oamenii striga dupa libertate. Stiu ei cu adevarat ce striga? Nu. Nu. Vor ei doar ceva mai multa paine? Vor doar sa fie putin mai bine platiti la serviciul lor si ceva mai multa libertate pentru a face lucruri umane? Absolut.

Asa ca ridic din nou intrebarea, pentru ca este monumental si se petrece in intreaga lume. Se petrece in China. Se petrece in India, in Orientul Mijlociu si chiar aici, in ceea ce ati numi tarile mai dezvoltate. Insa abia daca le puteti numi tari mai dezvoltate daca oamenii inca mai trebuie sa mearga la un serviciu, daca trebuie sa-si obtina venitul prin mersul la un serviciu la o ora stabilita.

Acum, multi dintre voi au ramas fara serviciu. Cu alte cuvinte, v-ati creat propriile servicii. Acum sunteti liberi. Lucrati din greu, dar este pasiunea si alegerea voastra. Atata timp cat inca mai exista aceasta structura, nu exista cu adevarat libertate. 

Spun asta pentru ca o sa priviti ce urmeaza in urmatorii cativa ani. Acest val al libertatii va face inconjurul lumii si va intra in zone ce sunt foarte evidente: tari cu dictatori, tari ce sunt controlate politic. Apoi va crea inca un cerc si va merge in jurul lumii ca un bici, in tari ce au credinte spirituale si religioase limitate si excesive, ca si o lipsa a adevaratei libertati religioase.

Voi stiti cum este. Pana de curand si chiar si acum se rade de credintele voastre si mai aveti frica subterana ca veti fi persecutati pentru ele, de catre familie si prieteni, in primul rand, si, posibil, de catre autoritatile voastre. E posibil sa vi se bata la usa noaptea tarziu, iar cineva sa va spuna: “Te-am tot urmarit. Te-am tinut sub observatie. Te luam”. Asta nu se va petrece, apropo, dar inca mai exista acea frica in adanc.

Apoi va continua in lume, rotindu-se si rotindu-se, aceasta chemare la libertate si ii va face pe oameni sa se gandeasca daca realmente au libertate. Oh, se va inmulti ca o ciuperca. Ei vor incepe sa priveasca la slujbele lor si la intrebarea daca au libertate cu adevarat. Vor incepe sa priveasca la propriile familii. Vor privi la ei insisi, la aspectele lor, iar asta, poate, e cel mai dificil. Voi ati ajuns acolo, dar cei mai multi oameni mai au multe vieti inainte de a incepe sa inteleaga libertatea fata de aspecte, libertatea de trecutul vostru, libertatea fata de voi insiva.

Inapoi la problema. Aceasta chemare la libertate – uneori emotional, nebunesc, dramatic  strigat pentru libertate – care are loc acum, se roteste si se roteste in jurul lumii. Ce se petrece apoi? Oamenii realizeaza ce inseamna cu adevarat libertatea.

Acum, stiti cum este atunci cand aveti o miscare de rotatie intr-un sens, iar dintr-o data aveti o miscare de rotatie in celalalt sens: cele doua incep sa se izbeasca. Acum aveti cu adevarat o energie! Acum aveti energia! Restul lumii are necazuri, dar voi aveti energie. (rasete) Si este doar energie. Cu acordul lui Cauldre, o sa spun o mica poveste. El nu e de acord, dar eu o sa o spun oricum. (rasete)

Asa ca in toiul ingrijorarii legate de Egipt si al conducerii unui grup mare acolo… desigur erau si angajamente si obligatii, responsabilitatea pentru un grup mare, problemele cu banii si cu toate celelalte… Cauldre a intrat in… hai sa-i spunem neliniste sau hiper-neliniste. Nu putea respira prea bine. Cu adevarat acum a inceput sa-si fragmenteze corpul, mintea si toate celelalte parti si era mult haos. Multi dintre voi puteti relationa cu asta, cu circumstante din viata voastra.

Ca multi dintre voi, el a uitat. A uitat lucrurile de baza – sa respire adanc. E greu de facut atunci cand esti in hiper-anxietate, dar este important de facut. Acesta e timpul in care veti vrea sa faceti asta. Acesta este timpul in care ar trebui sa cantati putin. Atunci cand ar trebui sa tonati putin si sa lasati energiile sa curga prin voi. Sunt blocate, de asta aveti nelinistea. Voi veti vrea SA LE LASATI SA IASA. (vorbeste foarte tare) Veti vrea SA LE DESCHIDETI. E greu atunci cand sunteti in panica, in teroare si frica. Dar este un timp bun de a face asta.

Iar atunci Cauldre a uitat ca este doar energie. Respirati-o! acesta e ultimul lucru pe care vreti sa-l faceti atunci cand sunteti in toiul haosului, al traumei, al depresiei sau al altor lucruri de acelasi fel. Respirati-o! Absorbiti-o!

Asa ca a trebuit sa-l ating cu blandete pe Cauldre (rasete, caci pocneste pe cineva) si sa-i spun: “Respira!”, fiindca exista un raspuns automat – incercati sa impingeti totul la distanta. Fie incercati sa ignorati, fie sa scapati de asta. Dar nu, respirati. Oh, la inceput doare. Este dureros emotional si fizic pe moment. Ultimul lucru pe care ati vrea sa il faceti este sa respirati, dar e cel mai bun lucru. Absorbiti asta. Respirati-o. Da, tot haosul si trauma din Egipt, respirati-le. Nu inseamna ca le aprobati sau ca le acceptati, inseamna doar ca recunoasteti ca este doar energie. Doar energie.

Asa ca respirati totul – ah, e un lucru bine de facut cu totul – iar apoi eliberati. Realizati ca transmutati. Nu e nevoie sa va ganditi la asta. Realizati acum ca energia va va servi si exact asta se va petrece in acest caz.

Asa ca, dragi Shaumbra, aveti toata aceasta tulburare, toata aceasta rotire ce are loc. Exista oameni care cer libertatea, dar atunci cand incep sa o obtina – trecand dincolo de un salariu putin mai mare, de ceva mai multa mancare sau de nevoie umane rudimentare – apoi ce se petrece? Si stiti – eu va pun voua intrebarea, pentru ca fiecare dintre voi s-a intalnit cu asta – ce se petrece atunci cand dintr-o data contemplati suveranitatea? Atunci cand dintr-o data intelegeti ca si voi sunteti dumnezeu, cand intelegeti ca alegerea voastra devine realitate, ce se petrece? Va sufocati! Va sufocati. E ca si cum ati spune: “Nu am vrut asa de multa libertate. (rasete) Vreau doar ca viata sa fie putin mai usoara”.

Nu si va rog sa va amintiti asta. Libertatea este o propunere de genul totul sau nimic, absolut, caci nu exista libertate partiala. Asa ceva inca inseamna intemnitare si limitare. Abia atunci cand sunteti cu totul liberi sunteti cu adevarat liberi si asta, dragii mei prieteni, veti vedea pe Pamant.

Fiintele care vor ceva libertate si care vor deveni violente in legatura cu asta sau care vor face orice – isi dau foc, orice ar face… in timp ce majoritatea oamenilor vor ceva libertate… ei vor libertatea de a merge la urna de vot si de a alege persoana pe care o vor. Vor libertatea de a-si alege serviciul. Ei vor libertatea pentru lucruri rudimentare. Insa adevarata libertate, libertatea sufletului, libertatea care transcende totul – moartea, viata, totul – cei mai multi oameni nu sunt pregatiti pentru asta, din pacate. Cei mai multi oameni vor fi in conflict cu ei insisi cand se ajunge acolo. Iar ceea ce se petrece acolo este tendinta naturala de a merge inapoi sau de a incerca sa mearga inapoi, asa cum voi toti stiti, asa cum voi toti ati experimentat.

Apoi ei incearca sa manipuleze o mica libertate aici, un pic de libertate acolo, niste control aici, niste control acolo, apoi derapeaza si totul se intoarce la control, fie ca e un control de stat, fie ca e unul religios. Aceasta e o probabilitate foarte puternica in unele din tarile care trec acum prin aceasta dilema. Ei vor inlocui o forma de control cu alta, cel mai probabil si vor… care e cuvantul vostru? Intre timp li se va oferi niste paine si circ – se vor simti bine, putin fotbal, niste bere Schlitz – si vor crede ca au libertate.

Dar ceva din sufletul lor nu crede. Aspectul uman este linistit temporar, dar ceva din sufletul lor nu crede. Acum ei sunt ceva mai frustrati, mai deprimati si mai pierduti in legatura cu sensul cuvantului „libertate”. Ce fac apoi? Se inconjoara pe ei insisi cu paturi de hipnoza. Se inseala singuri si spun: “Poate ca maine va fi mai bine” ori “Poate ca va fi mai bine pentru copiii mei, la vremea lor.” Asta e makyo. Asta e makyo.

Noi potentiale pentru libertate

Asa ca, dragi prieteni, ridic subiectul pentru ca fiecare dintre voi s-a intalnit cu asta si eu am sa va intreb ceva intr-un moment. Aveti potentialul de a crea o influenta extraordinara, in termenii altor potentiale ce nu sunt vazute acum de multi oameni din lume, asupra libertatii. Voi sunteti cei care s-au cufundat in ei insisi. Voi sunteti cei care invata cum sa se devina cu adevarat liberi, iar prin constiinta voastra le puteti plasa acolo pentru aceste tari, pentru acesti oameni. Voi ii puteti ajuta sa aiba o intelegere mai mare a ceea ce este cu adevarat libertatea, astfel incat energiile nu mai sunt obligate sa se roteasca in cerc. Nu mai e nevoie sa se izbeasca. Nu mai e nevoie ca ei sa se sufoce brusc cand e vorba de adevarata libertate.

Nu e ceva religios. Nici macar nu e un lucru spiritual. Dar ce este adevarata libertate a sufletului? Iar pe masura ce voi contemplati asta, pe masura ce noi o contemplam aici, in grup, emitem un potential nou. Noi nu incercam sa fortam niciun popor si nicio tara sa creada un lucru sau altul. Insa chiar acum putem sta un moment si literalmente putem extinde potentialul adevaratei libertati, astfel incat pentru aceia care o aleg, pentru aceia care sunt dornici sa mearga acolo, sa poata deveni realitatea lor.

Vreau ca voi sa va simtiti propria libertate, ceea ce ati invatat, propria voastra cale de eliberare. Oh, voi ati eliberat, ati eliberat si ati tot eliberat. Toate straturile care ca ajuta sa ajungeti la libertate. Intoarceti-va in constiinta de masa, in care ati fost mai inainte. (pauza) Respirati in ea intelepciunea voastra legata de libertate. (pauza lunga) Dati-va voie sa impartasiti, din ceea ce vine din inima voastra, libertatea. Adevarata libertate. (pauza) Suveranitatea.. (pauza) Niciun control… (pauza) Respirati asta. Respirati asupra ei. (pauza)

Pot auzi cum unele din capetele voastre trancanesc acum, spunand: “Eu nu stiu nimic despre libertate. Uita-te la viata mea”. Ah, da, voi cunoasteti libertatea. Libertatea vine dintr-un loc foarte profund din interior. (pauza)

Asa ca haideti sa respiram adanc. Voi, dragii mei prieteni, creati potentiale fara precedent. Acum depinde de altii. Acum depinde de ei ce vor alege. In ce directie vor merge?

Asa ca haideti sa lasam acea energie sa se extinda. Eliberati. Nu e nevoie sa o controlati. Haideti sa vorbim putin mai mult despre libertatea voastra. Libertatea voastra. Asa cum am spus, este totul sau nimic, dar voi faceti o calatorie catre ea sau in ea. Hai sa aruncam o privire la unele din lucrurile din viata voastra, care poate nu e foarte libera, sau la lucruri ce va impiedica  sa fiti liberi. Linda, microfonul, te rog.

LINDA: E placerea mea.

ADAMUS: Ce va retine sa fiti liberi?

JANE: Problemele cu corpul, sanatatea.

ADAMUS: Problemele cu corpul. Da, corpul. Absolut si asta este ceva foarte dificil si provocator -, insa nu. Cata vreme veti continua sa credeti sa trupul, mintea si spiritul sunt separate, probabil ca veti avea probleme cu corpul. Sunteti corp de constiinta. Sunteti integrati. Corpul de constiinta este expresia mea pentru suflet. Este tot ceea ce sunteti.

Dar atunci cand corpul este separat, spiritul este separat si mintea la fel, vor fi probleme, pentru ca ele – aceste parti din voi – vor libertatea. Corpul vrea libertatea cu disperare – nu doar al vostru – insa isi vrea libertatea. A fost controlat, a fost manipulat, nu a fost recunoscut – a fost ne-recunoscut – a fost abuzat, a fost traumatizat in toate felurile posibile. Vrea libertatea de exprimare.

Vrea sa se vindece singur, dar voi nu-i dati voie. Vrea sa treaca prin procesul refacerii ADN-ului, care se reface magnetic si chimic. Se reface nu numai ca avand mai multe spirale, ci reface modul in care integreaza corpul, mintea si spiritul intr-un corp de constiinta, modul in care se conecteaza cu Pamantul si alte lucruri.

Dar voi nu permiteti corpului sa faca ceea ce stie cum sa faca. Sunteti la tot felul de diete. Nu ascultati. Corpul vostru realmente vrea sa se vindece pe sine. Cand o sa-i acordati libertatea de a face asta? Bun. Ok. Corpul. Da.

CHRISTY: Increderea sau lipsa ei.

ADAMUS: Lipsa ei. Da, lipsa de incredere va sufoca absolut libertatea. Absolut. Urmatorul.

MARTY: Viciile. Noi credem ca avem libertatea de a ne le alege ce este al nostru si sa ne oferim o mica pauza de la ele, dar…

ADAMUS: Vicii. Asta e interesant. Viciile va fac sa credeti ca nu sunteti liberi. Dar ce sunt viciile? Da-mi cateva exemple de vicii. Care sunt viciile tale?

MARTY: Oh, daca alegi sa scapi prin droguri sau daca alegi sa fugi. Stii, de realitatea vietii de zi cu zi.

ADAMUS: Da. Viciile – fumatul, bautul, drogurile, sexul.

MARTY: Sigur.

ADAMUS: Placerea.

MARTY: Corect, da. (rasete)

ADAMUS: Foarte bine.

MARTY: Si de fapt iti reprima libertatea.

ADAMUS: Mancarea. Putem scrie o lista foarte lunga. Toate acestea sunt foarte, foarte simple si e o programare veche. Am mai vorbit despre ea mai inainte, insa in Atlantida s-a descoperit ca realmente puteti pune pe cineva sa munceasca din greu si mult timp daca il programati pentru putina placere. Literalmente un centru energetic a fost localizat chiar aici… (Adamus arata spre partea de jos a abdomenului sau. Rasete, caci se urca pe un scaun ca sa fie vazut de toti) Chiar aici, in aceasta zona, a fost implantat energetic, cumva mecanic si fizic. Elita Atlantidei il folosea ca sa-i faca pe oameni sa munceasca mai mult timp si mai din greu, caci la finalul zilei isi primeau mica lor tratatie.

Astfel ca acest centru al placerii inca este acolo, pana cand va eliberati de el. iar voi o sa va supuneti, veti urma regulile, veti munci din greu, veti face totul daca veti primi putina placere din cand in cand. Apoi totul devine foarte distorsionat si apoi credeti ca sunteti o persoana rea, ca aveti vicii, ca nu aveti puterea sau auto-control. Totul a fost proiectat astfel, ca sa va faca sa va simtiti prost fata de voi insiva, cum ca ati avea aceste vicii.

Nu exista vicii. Nu sunteti dependenti de nimic. Credeti-ma. Stiu ca unii dintre voi vor vrea sa se contrazica cu mine pe tema asta, insa eu nu o sa o fac, dar voi ganditi ca ati devenit dependenti de tutun. Nu puteti. Nu puteti.

LINDA: Ha! (rasete)

ADAMUS: Absolut ca nu! Alcoolul, sexul sunt declansatoare care pornesc de acolo si apoi merg direct in minte, dupa care voi spuneti: “Sunt dependent, ca urmare, sunt patat, prin urmare trebuie sa tot sufar pana cand devin mai puternic sau mai bun. Trebuie sa merg sa gasesc vreun mantuitor, un mesia. Cum as putea fi dumnezeu daca fumez tigari?!”

Treceti peste asta. Treceti peste asta. Eu am cunoscut o gramada de maestri ascensionati cu adevarat betivi. (rasete) Insa voi va impovarati cu vina: “Ceva e gresit, sunt un pervers” – nu eu, ci voi! “Sunt un pervers. Mananc prea mult. Mananc prea putin”. Toate acestea fac parte din programare, ca urmare nu sunteti liberi; prin urmare, le credeti. Credeti tot acel rahat si este atat de usor sa eliberati.

Insa intrebarea este: sunteti pregatiti? Sunteti pregatiti pentru propria voastra libertate? V-am intrebat mai devreme in legatura cu Pamantul, dar poate ca de fapt intrebam despre voi. Sunteti pregatiti?

Ce va impiedica sa fiti liberi? Va spun eu. Aspectele. Oh, acele mici – acum vorbesc despre ceea ce noi am descris ca aspecte gri sau intunecate, despre cele disociate – acele mici ganganii! Sunt precum gandacii. Sunt ca viermii si se pot ascunde cu usurinta. Pot supravietui mortii voastre si se intorc. Sunt precum gandacii care supravietuiesc unui holocaust nuclear. Inca sunt acolo. Atunci cand lumea se va sfarsi, va fi luata in stapanire de gandaci. Aspectele voastre sunt, in multe feluri, gandacii vostri. (rasete) Cele disociate. Ele va impiedica sa fiti liberi. Ele va manipuleaza. Va pun acele cuvintele in cap. Va spun ca nu meritati.

Voi le dati voie sa faca asta. Voi le lasati sa scape dupa ce au comis o crima, literalmente, pentru ca ati renuntat la libertatea voastra si la liberul arbitru. Constient, inconstient, ati renuntat la ele. Si daca nu le dati unei biserici ori unui stat, le dati aspectelor voastre. Voi le dati! Astfel ca va intreb: sunteti pregatiti sa fiti liberi? (audienta striga: “Da!”)

SART: Or sa te minta toti! (multe rasete din partea lui Adamus si a audientei)

ADAMUS: Nu mai face channel cu channelerul! Creeaza confuzie! (rasete) Cine e primul? Voi spuneti asta. Spuneti asta, dar atunci cand v-am cerut sa observati constiinta de masa mai devreme, intr-un fel realmente priveati la voi. Si sper ca azi va imping. Sper ca va fac sa fiti in disconfort. Sper ca va uitati la ceas sau pretindeti ca dormiti acum, pentru ca este important – pentru voi, pentru lume. Poate ca nu da doi bani, dar de asta vorbim despre ea – pentru ca voi ati cerut asta. Ati strigat dupa asta. Ati vrut sa va stiti despre libertatea voastra, ce va opreste, ce va sta in cale.

Lipsa voastra de libertate este una din credintele foarte vechi, insa acelea, in cea mai mare parte, fie au fost dizolvate, fie v-au fost smulse. Mare parte din lipsa de libertate este lipsa voastra de incredere in voi. Noi vorbim despre ahmyo, dar intelegeti voi cu adevarat ce este ahmyo? Poate aici (capul), dar ce este aici (inima) este pregatit pentru ahmyo? Nu. Nu. Va apropiati, dar atunci cand eu spun ahmyo, este acea incredere deplina in voi insiva, in care nu mai sunteti ingrijorati deloc pentru corp. Permiteti corpului vostru sa se vindece singur. Nu va mai faceti griji ca trebuie sa va ganditi la tot.

Eu o sa sarbatoresc cu voi, o sa dansez si o sa beau cu voi pana in zori atunci cand veti inceta sa mai ganditi. Suna ca un sacrilegiu atunci cand spun: “Nu mai ganditi”, pentru ca e ca si cum ati spune: “Asta e tot ce am. Daca incetez sa mai gandesc, ce se va petrece? Diavolul o sa ma ia!” Oh, imi place asta, “diavolul”. Asa ca trebuie sa fiti vigilenti. Trebuie sa ganditi mereu. Asta nu e inima voastra. Acesta e vechea minte. Aspectele au infiltrat-o. Ele folosesc mintea si tot asa face si constiinta de masa si tot acel makyo hipnotic de acolo – foloseste mintea. Atunci cand va veti opri cu adevarat din gandit veti fi liberi.

Stiu ca e putin dur, fiindca mintea incearca sa spuna: “Ei bine, cum sa ma opresc din gandit?” Ei bine, este mintea, evident. (rasete) Vrea sa va faca sa continuati sa ganditi. Va impinge sa continuati sa ganditi. Va face orice ca sa va tina in gandire. Dar atunci cand incetati sa mai ganditi, va intoarceti in corpul vostru de constiinta, la sufletul vostru, atunci cand aveti atat de multa incredere in voi. Si inca nu e asa, astfel ca nu sunteti liberi. Ajungeti si acolo. Daca ar fi ceva ce vreau sa fac in timpul pe care il petrec cu voi este sa va zgandaresc si sa va incurajez, sa va binedispun si sa fac orice e nevoie ca sa va fac sa aveti incredere in voi si sa fiti liberi.

De ce? Pentru ca voi ati cerut asta. Altminteri nu mi-ar pasa. Voi sunteti innebuniti dupa asta, o vreti atat de mult, dar apoi, cand va spun ce este libertatea si ce va impiedica sa o aveti, unii dintre voi devin agitati si bietii Cauldre si Linda primesc toate acele emailuri.

 

Voi versus sufletul vostru

Asa ca, dragi Shaumbra, avem o alta situatie legat de libertatea voastra. Sunteti in conflict cu sufletul vostru. Sunteti in conflict cu sufletul vostru. Sufletul vostru vrea libertate, dar voi nu. Dorinta de libertate personala vine de la sufletul vostru. Nu vine de la voi – de la creierul vostru. Aspectul uman este atat de conditionat fata de lipsa de libertate incat in esenta o accepta, insa sufletul vostru striga. Tot ceea ce sunteti, corpul de constiinta, inima voastra, oricum vreti sa-i spuneti, isi vrea libertatea.

Voi opuneti rezistenta, iar el e suparat. Voi va impiedicati sufletul sa aiba libertate, pentru ca sunteti parte a sufletului vostru si nu-i dati voie sa-si aiba libertatea sa. Va puteti imagina ce infuriat e sufletul vostru? Voi il tineti pe loc, pentru ca va aflati in aceasta conditie umana, lipsiti de libertate si, de fapt, acceptand lipsa de libertate.

Pe de alta parte, voi dati vina pe suflet, indirect, pentru lipsa voastra de libertate. Voi dati vina pe sufletul vostru. Stiu asta, pentru ca va aud spunand: “Ei bine, trebuie sa existe vreun plan divin. Trebuie sa existe un stapan al sinelui meu uman, numit sufletul meu, care manipuleaza si directioneaza lucruri asupra carora nu am nicio influenta. Ca urmare sufletul e o fiinta care controleaza si intr-o zi s-ar putea sa ma intalnesc si sa ma reconectez cu el, dar ce ticalos e sufletul acesta ca-mi face asa ceva! Sufletul ar fi trebuit sa stabileasca ceea ce o sa se petreaca in viata mea. Sufletul ar fi trebuit sa impiedice toate acele lucruri rele care mi s-au intamplat, rautatea asta de suflet al meu!” Si devine inca o scuza pentru a nu avea libertate. Voi dati vina pe suflet, iar sufletul vostru e suparat pe voi! Nu e o situatie buna. (rasete)

Este un conflict, dragi prieteni, si ma bucur ca puteti rade de el. Trebuie sa puteti fi in stare sa radeti de el. Dar este foarte adevarat. Este foarte, foarte adevarat. Aveti o batalie in curs cu sufletul vostru. Voi dati vina pe el. el da vina pe voi. Ce vom face? Care e raspunsul?

O sa va spun eu care a fost raspunsul pana acum si o sa va imping cu asta. O sa va imping dincolo de raspunsul de pana acum. Raspunsul a fost: “Pur si simplu o sa ma intorc la caile mele umane si o sa vad ce se petrece. O sa vad ce va fi maine. Poate ca daca m-as trezi din somn dimineata si eu si sufletul meu am fi iarasi prieteni..” Ati incercat asta in multe, multe vieti. Nu a mers prea bine. Asa ca ce se va petrece? Da.

PATRICIA: Punem sufletul la conducere.

ADAMUS: Punem sufletul la conducere.

LINDA: Asta era?! (rasete, cineva spune: “Eu cred asta!”)

ADAMUS: da, dar de ce sa nu-l punem pe Iisus la conducere? (audienta mormaie) De ce sa nu-l punem pe dumnezeu la conducere? (mai multe mormaieli) De ce nu… hai sa-ti spun ceva. Hai sa negam…

PATRICIA: Ne punem pe noi la conducere.

ADAMUS: Ah, ne punem pe noi la conducere! Pentru ca voi sunteti sufletul vostru si acesta, in forma simplificata, este raspunsul. Voi sunteti sufletul vostru, nu doar ganditi ca ati fi. Voi l-ati separat asa cum v-ati separat corpul, mintea si spiritul. Voi va asezati spiritul, sufletul in afara si ati crezut toate acele povesti despre eternitate si rai. Si chiar daca sunteti destul de intelepti, dar tot va mai intoarceti acolo. Inca aveti acel mic aspect religios enervant care vorbeste despre vesnicie. Uneori mai incercati sa va obtineti o camera buna in rai. (rasete)

Astfel ca atata timp cat exista o ruptura intre corp/minte/spirit/gnost/toate celelalte, cata vreme exista o separare intre sinele vostru uman si aspectele voastre, ele vor fi in acest fel de conflict si, ocazional, chiar in razboi unele cu altele.

Momentul in care realizati ca sunteti voi, ca voi sunteti sufletul vostru –destul de infricosator, nu-i asa? Vreti sa fie ceva mai mare. Vreti sa fie ceva mare si magic. Voi de fapt vreti sa fie un fel de stapan. Voi vreti sa fie acea mare, mare, mare, mare fiinta, cu aripi uriase, care poate vedea prin pereti, poate citi mintea, poate ghici viitorul si toate celelalte. Nu e asa. Da, pacat! (rasete)

Si voi spuneti: “Ei bine, atunci pentru ce naiba facem toate astea?” pentru ca mintea a manipulat in mod convenabil, ca sa faca sufletul ceva mare si complex, pentru ca, vedeti voi, asta ii place mintii. Mintii ii plac lucrurile mari. Ii plac lucrurile complexe. O fac sa se simta importanta, dar sub toate acestea mintea urla dupa libertate. Nu se mai poate descurca. Acesta e un lucru bun.

E atat de multa energie pe Pamant acum, atat de mute se petrec, incat mintea e supraincarcata si striga, in felul sau. Se va lupta cu voi din cauza asta, dar striga. Vrea libertate. Insa libertatea mintii o asociaza cu moartea, dar nu e cu adevarat asa. Mintea se integreaza. Se contopeste, se contopeste cu corpul, sufletul, spiritul, cu orice si devine propriul vostru unu. Suveranitatea voastra. Libertatea voastra. Voi.

Asa ca, dragi prieteni, e timpul sa vorbiti cu voi insiva. Vorbiti cu voi ca trup-minte-spirit. Fiecare parte din voi isi vrea libertatea. Fiecare aprte din voi vrea caintegrarea sa se petreaca. Nicio parte nu mai vrea sa controleze celelalte parti. Nicio parte nu mai vrea cu adevarat aceasta separare si, evident, incepe chiar aici. Nu incepe cu sufletul care stapaneste tot, pentru ca acesta este voi, cei care sunteti aici. Incepe in momentul in care va permiteti aceasta integrare, aceasta suveranitate, devenirea propriului vostru unu.

Am sa va rog sa simtiti libertatea voastra personala pentru un moment… (pauza) Cum treceti dincolo de conceptele vechi corp, minte, spirit, gnost … (pauza) Libertatea este dreptul vostru din nastere, este dreptul sufletului vostru si este dreptul vostru uman, iar in timp ce revolta pentru libertate are loc in intreaga lume si cu Gaia insasi, am sa va intreb: sunteti pregatiti? Nu va ganditi la asta, asa, ca schimbare. Nu va ganditi, doar simtiti-o. (pauza) Dincolo de makyo. (pauza) Este Eu Sunt. Este Eu Sunt. (pauza) Haideti sa respiram adanc…

 

 Adevarata libertate

Prin natura fiintei voastre sunteti liberi. Doar ca lucrurile s-au deformat putin, au ajuns putin captive. Cea mai mare bucurie a mea este sa lucrez cu oameni care incearca sa se elibereze, pentru ca, dupa cum s-ar putea sa fi auzit povestea, eu am fost prizonier in inchisoarea mea de cristal timp de 100.000 de ani. Cu adevarat! Si daca nu ati auzit povestea, as fi fericit sa o mai spun inca o data! (rasete)

Dar, dragi prieteni, este bucuria mea si pot simti atunci cand oamenii, indivizii, vor sa fie liberi. Pot simti atunci cand s-au saturat de calea veche, dar pot simti si frica lor si indoiala fata de propria libertate. Ceea ce se petrece in general este ca ei adopta o pozitie de mijloc sau neutra. Ei isi dau voie sa simta in continuare dorinta de libertate, dar nu vor da voie sa se petreaca. Ei se trezesc in fiecare zi gandindu-se ca poate vor descoperi libertatea in viata lor, dar urmeaza o cale care le ofera libertati incidentale sau cu adevarat fara importanta.

Vorbim aici despre adevarata libertate, adevarata suveranitate. Asta inseamna ca veti renunta la niste lucruri. Inseamna ca lucruri se vor schimba, evident. Inseamna ca partea voastra umana, in aceeasi masura in care vrea libertatea, va striga si va vrea sa stie de ce se petrec anumite lucruri. Dar, pe masura ce respirati, realizati ca totul e creat de voi. Este parte a procesului de a fi cu adevarat liberi – daca vreti libertatea. Daca vreti cu adevarat libertatea.

Inca mai intreb daca Pamantul, daca oamenii in general, majoritatea lor, doresc libertatea. Nu stiu. Cred ca vor mai multa placere. Cred ca ei vor ceva mai mult confort, si cred ca vor ceva mai multa acceptare. Dar libertate? Nu stiu.

Voi, dragi Shaumbra, sunteti disperati dupa libertate, sunteti disperati dupa ea. Ati cautat-o de vieti intregi, dar continuati sa va loviti de aceleasi blocaje vechi – aspecte, va intrebati daca sunteti pregatiti pentru responsabilitate si daca realmente puteti avea incredere in voi. Toate dovezile istorice arata faptul ca nu puteti avea incredere in voi. Toata programarea veche, trecutul si experienta spun: “De fiecare data cand fac asta o patesc”.

Asa ca ce se petrece? Mergeti si incercati ceea ce ganditi ca este ceva nou sau diferit si cadeti imediat in aceleasi tipare, iar apoi parti din voi spun: “Vezi, ti-am spus eu.” Aspectele voastre stiu foarte bine aceste cuvinte – “vezi, asa ti-am spus eu. Iar ai ratat totul”.

Dar, dragi Shaumbra, stand aici, acum, ca fiinta completa, ca fiinta suflet, ca dumnezeu, puteti face alegerea libertatii voastre daca doriti. Sau mai puteti astepta. Putem avea aceasta discutie in viata urmatoare.

De unde incepeti

Daca vreti sa incepeti sa experimentati ceva libertate, exista niste lucruri practice pe care pe puteti face intre acum si urmatoarea noastra adunare. Lucrati cu unul de care este cel mai usor sa va eliberati – e asa de usor, e un joc de copii – timpul. Timpul. Sunteti blocati in timp, folositi timpul pe Pamant, dar credeti ca un minut este un minut. Voi credeti ca se desfasoara de-a lungul unei anumite unde de energie. Nu e asa.

Timpul este o iluzie, insa e un instrument grozav. Timpul este un lucru minunat daca sunteti pe Pamant. Timpul este un lucru minunat daca incercati sa va coordonati cu alti oameni. Timpul e grozav chiar si pentru fizicul vostru, pana la un punct. Dar este si o inchisoare. Va si impiedica sa aveti libertatea. Deveniti focalizati pe timp. Totul e pe baza de timp. Mintea adora timpul, pentru ca este organizat. Este foarte sistematic. Este in tipare.

Puteti incepe cu adevarata voastra libertate prin trecerea dincolo de timp. Apropo, exista o situatie in care de fapt puteti avea instrumentul timpului, dar il puteti transcende. Va fi acolo pentru mult timp, (rasete) oamenii inca il folosesc, dar hai sa spunem ca aveti un proiect mare, o misiune mare, iar voi va uitati la ceas si spuneti:  “Nu am cum sa termin”. Ba da, puteti. Transcendeti timpul. Uitati de timp. Uitati de sistematica desfasurare sau dezvaluire a energiei. Iesiti din ceasul temporal si intrati in… ei bine, nu este timp, ci o stare infinita, o stare deschisa, si veti fi uimiti de ceea ce puteti incepe sa creati.

Daca intarziati la o intalnire, treceti dincolo de timp. Va rog sa nu intelegeti asta gresit. Nu manipulati timpul. Asta e manipulare. Voi transcendeti timpul. Va eliberati de timp. Oh, va avea un impact profund asupra corpului vostru, a mintii, a spiritului, a corpului vostru de constiinta realizarea brusca a faptului ca sunteti liberi. Aceasta va crea un tipar nou sau un nou… nu un tipar, Cauldre, ci va crea in voi o noua dinamica energetica ce spune: “Pot sa fiu liber”. Timpul este, de fapt, unul din cele mai usoare lucruri pentru redobandirea libertatii voastre.

Deci ce faceti? Ei bine, daca va aflati intr-un eveniment legat de timp, respirati adanc si faceti alegerea de aici (inima) de a deveni in afara timpului si nu va uitati la ceas. Nu incercati sa extindeti timpul sau sa-l contractati. Asta e manipulare. Voi iesiti din timp. Va sugerez sa lucrati cu el, sa va jucati el, sa experimentati cu el in luna urmatoare. Va va oferi o mostra de libertate.

Asa ca, dragi Shaumbra, haideti sa respiram adanc. Am lucrat mult astazi. Corpul vostru de constiinta va simti efectele in seara aceasta si maine. Am lucrat foarte mult. Am mers in jurul lumii de mai multe ori. Noi am deschis potentialele. Am vorbit despre libertate si am adus-o acasa, la voi – libertatea voastra, sinele vostru.

Asa ca, dragi Shaumbra, a fost o alta sesiune angajanta, o alta luna activa si mult mai multe vor veni. In vreme ce toate acestea se petrec in intreaga lume, fie ca au loc in Egipt, fie ca au loc in inima voastra, doar respirati adanc. Nu va mai faceti griji. Asa cum spunea cineva, “Relaxati-va in ascensiunea voastra.” Bucurati-va de viata. Cel mai mare dar pe care il puteti da oricui altcuiva este sa va bucurati de viata voastra. Respirati adanc si amintiti-va ca totul este in regula in intreaga creatie.

Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus, in serviciul vostru plin de bucurie.

Si asa este.

 

 

 
[1] Va avea loc in luna iunie 2011. (n.tr.)