MATERIALELE CERCULUI CRIMSON
Seria (URMEAZA):
SHOUD 8: "Keahak" – Cu Adamus, transmis de Geoffrey Hoppe
Prezentat Cercului Crimson in data de 5 martie 2011
www.crimsoncircle.com; www.shaumbra-in-hd.ro

 

Precizare:

Toate drepturile asupra acestui material apartin exclusiv lui Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado, SUA. Prezentul material nu poate fi distribuit decat gratuit, in limba engleza si in traducere in orice alta limba. Prezenta versiune in limba romana este realizata de Georgiana, pentru www.ascensiunea.ro. In cazul preluarii pe alte site-uri sau bloguri, rugam sa preluati si aceste elemente. Namaste!

 

Eu Sunt Cel Ce Sunt, originalul si cel care nu ar putea fi vreodata imitat, Adamus Saint-Germain. (rasete)

Bine ati venit la adunarea noastra. Daca stati doar un moment, respirati adanc. Dati-va voie sa simtiti pentru un moment, este energie in sala. Pocneste. Tasneste. Este o energie inalta. Electrica! Este o energie incitanta. O puteti simti? Este densa. Este in aer. Se afla in spatiul dintre toate moleculele aerului. Este pretutindeni.  

Se petrece atunci cand voi va adunati. Se petrece atunci cand suspendati indoiala pentru un moment. Ah, nu ar fi grozav – am ascultat conversatia voastra de dinainte – nu ar fi grozav daca s-ar putea face un app pentru eliminarea indoielii? (audienta este de acord) Imaginati-va o clipa cum ar fi viata voastra daca ati inceta sa va mai indoiti de cine… stii cine esti, prietene! Deja stii, dar te indoiesti. Voi puneti sub semnul intrebarii si este un fel de joc, nu-i asa? Nu-i asa de fapt? Nu e un fel de joc indoiala de sine? Nu e ceva puti, oh, senzual in legatura cu asta? Ademenitor?

KERRI: Imi place sa joc numai daca castig!

ADAMUS: Si castigi?

KERRI: Nu chiar.

ADAMUS: Atunci de ce joci?! (rasete) Imaginati-va pentru un moment ca… oh, stiai ca o sa fac asta. (multe rasete, caci ia palaria de spiridus a Kathleenei si o pune pe capul sau) Azi arat ca un cowboy spiridus. (mai multe rasete, caci pozeaza pentru fotografii) Trebuie sa fac asta, pentru album! Da. Da. Imaginati-va daca puteti – o sa pastrez asta – ca ati putea suspenda indoiala. Nu ar elibera multa energie?

LINDA: Vrei un accesoriu mai elegant?

ADAMUS: Absolut! Da, ma simt putin dezgolit in partea de sus.

LINDA: Vrei sa incerci asta? (Linda ii da un cadou)

ADAMUS: Moi?

LINDA: Il deschizi?

ADAMUS: Absolut. Nu ma gandeam ca o sa vin aici si o sa primesc un dar.

LINDA: Te-ai tot plans. Am simtit ca e momentul sa-ti fac pe plac.

ADAMUS: M-am plans? (rasete)

LINDA: Da.

ADAMUS: Am comentat, as spune eu. (desface darul) Ahhh … ah, ah, ohhhh! (il ridica pentru a-l vedea) Ahhh! (este un colier de argint cun un pandantiv mare)

LINDA: Sunt rubine.

ADAMUS: Ma ridici la rangul de cavaler? (ingenuncheaza in fata ei)

LINDA: Da, da, sunt rubine. Mai tarziu! (rade)

ADAMUS: Asta se scrie altfel.

LINDA: Oh.

ADAMUS: Ah, da. Bijuterii. Ahh.

LINDA: Rubine!

 

Aur, bijuterii, cristale

ADAMUS: Rubine, ah. O sa deviez pentru un moment. Dati-mi voie sa vorbesc pautin despre bijuterii, pietre pretioase, aur. Iubesc aurul. Tot asa si toti ceilalti, uitati-va ce pret are in ziua de azi!

LINDA: Da-mi mie bani si iti dau aur! (rasete)

ADAMUS: Aurul este un metal fascinant. Aurul este frumos pentru a fost folosit si inca mai este folosit de catre alchimistii energiei pentru a echilibra orice proces de transmutare. Este folosit de catre alchimisti pentru a inmuia… de cate ori are loc o schimbare sau o alchimie in energie, aurul are un mod de a o echilibra si de a o rotunji, de a inmuia marginile dure. De asta alchimistii au vorbit despre aur de foarte mult timp. Totti credeau ca ei fac aur, dar nu era asa. Doar foloseau aurul ca parte a procesului.

Multi faraoni si alte fiinte elevate erau ingropati cu aur. De ce? Pentru ca nu vroiau ca ticalosii de copii ai lor sa puna mana pe el? Nu. Pentru ca ajuta la transmutarea din forma umana catre forma de spirit, contribuia ca procesul trecerii sa fie ceva mai usor. Nu aveti nevoie de mult. Vreau sa spun ca il puteti purta pe voi, il puteti duce in buzunar. Nu aveti nevoie de mult. Marimea unei boabe de mazare – cred ca ar fi insemna mult in zilele acestea – dar numai de atat e nevoie. Pe masura ce treceti prin procesul propriei transmutari, al alchimiei voastre personale in corpul vostru de constiinta, aurul ajuta la imblanzirea sa.

Pietrele pretioase – ador pietrele pretioase, cristalele. Sunteti fiinte cristaline. Aveti literalmente cristale in interiorul vostru chiar acum. Nu sunt neaparat fizice, dar aveti structuri cristaline care mentin spiritul vostru, corpul, mintea in curgere presupus armonioasa, structuri cristaline care permit ca reteaua de comunicatii din interiorul vostru sa aiba loc. Astfel ca aceste cristale (ridica rubinele, pentru a putea fi vazute) cumva va reamintesc corpul vostru de constiinta.

Cristalele, la un anume punct, contineau cantitati enorme de energie. Atunci cand fiintele angelice au venit sa insamanteze Pamantul cu energia formelor de viata, ele au adus energie cristalina. Nu inseamna ca erau cristale fizice – mai tarziu s-au schimbat in cristale fizice – insa acestea erau structuri energetice cristaline.

Cristalele ce au fost create de Gaia, de Pamant, literlamente contineau cantitati imense de energie. Atlantii, in special, stiau cum sa… cum ati spune voi, stiau sa faca aceste cristale sa toneze, sa rezoneze, sa vibreze in acord cu energiile lor, ca urmare furnizandu-le energie asa cum acum folositi electricitatea. Electricitatea este destul de primara, dar fapt este ca energiile cristalelor Pamantului au plecat acum mult timp, insa se intorc.

Cristalele, de fapt, atunci cand sunt purtate de anumiti indivizi, ca voi, de fapt reamintesc formei voastre cristaline si energiilor – atunci cand sunt purtate de persoana potrivita – sa atraga Noua Energie. Nu vreau sa intru acum intr-o discutie lunga despre intelesul diferitelor cristale, al diverselor pietre pretioase, pentru ca probabil ca va puteti da seama si singuri. Exista rubine, diamante, safire si toate acele pietre. Lucrul important este ca ele nu mai contin energie. Nici aurul nu mai contine energie, dar in combinatie cu voi ofera echilibru,  ofera curgere si arata si al naibii de bine. (rasete)

 

Eliberarea indoielii

Haideti sa ne intoarcem la indoiala. Imaginati-va ca ati putea doar sa respirati adanc si sa eliberati vina indoiala legata de cine sunteti, de ceea ce faceti. Ce creeaza acea indoiala? Ce o pune in miscare? Trecutul vostru, istoria voastra, toate gandurile din groapa de gunoi mentala numita creierul vostru, care va reaminteste: “Nu, esti doar un om. Esti doar un prost. Ai facut greseli”. Mintea le cuantifica drept greseli, dar nu sunt asa. Sunt doar experiente.  

Asa ca ce ar fi… daca am putea… buna, draga mea, da. (ia de pe o masa o imagine cu Kwan Yin) Ne-am distrat asa de bine impreuna de atat de multe ori. Asta e alta poveste. (cateva rasete) Ce-ar fi daca ati respira adanc si ati elibera indoielile? Ce te-ar impiedica sa faci asta, Kerri?

KERRI: Mintea?

ADAMUS: Dai vina pe minte? Nu, tu esti. Tu. Tu impiedici asta. Ce-ar fi daca doar ai respira adanc si ai elibera aceste indoieli?

KERRI: Mi-ar placea sa fie asa.

ADAMUS: Ok, hai sa facem asta. Hai sa facem asta impreuna. Lucrul uluitor este ca voistiti cine sunteti. Cu adevarat stiti. Iar apoi indoiala vine ca ceata in San Francisco, dupa care pretindeti ca nu stiti. Poate va temeti ca altii or sa va izbeasca. Ei bine, oricum o fac, asa ca doar respirati adanc.

Hai sa facem asta impreuna. Respirati adanc si eliberati acea indoiala. Nu va mai sta bine cu ea. Pietrele pretioase va stau mult mai bine. Indoiala nu rezoneaza cu noul vostru corp de constiinta. Cu adevarat asa este. Indoiala nu are loc in el. Asa ca puteti fi transmutator, fie ca purtati aur cu voi, fie ca nu. Puteti transmuta toata acea indoiala in energie pura. Puteti transmuta toate amintirile legate de ceea ce ganditi voi ca ati fi facut gresit sau rau in simpla energie a experientei.

Unul dintre lucrurile mele preferate este atunci cand un om ce trece prin trezire, prin ascensiune, iluminare, are in cele din urma uul din acele mari “momente aha”. Dupa vieti in care s-au luptat in incercarea de a gasi un sens lucrurilor, in cele din urma realizeaza ca niciodata nu puteti gasi un sens lucrurilor de aici. Nu puteti. Este eliberator. Niciodata nu puteti gasi un sens, niciodata.

Asa ca, va rog, incetati sa mai incercati. Niciodata nu veti gasi niciun sens pentru ceva ce s-a petrecut in copilaria voastra, niciodata nu veti gasi un sens pentru o viata trecuta. Nciodata nu veti gasi un sens aspectelor, asa ca incetati sa mai incercati. Nu au fost proiectate sa aiba un sens. Nu au fosta facute pentru a fi intelese mental. Au fost proiectate ca experiente. Din cand in cand avem acele fiinte care dintr-o data au un mare aha. “A fost doar o experienta. Nu a fost buna, nu a fost rea. Nu o sa o inteleg in termeni psihologici, in termeni de manual”. Nu veti vrea sa le intelegeti din acest punct de vedere, pentru ca veti pierde experienta.  

Asa ca haideti sa respiram adanc impreuna. Nu mai aveti nevoie sa va indoiti. Este Eu Sunt Cel Ce Sunt. Credeti ca in Eu Sunt este loc pentru indoiala? (scurta pauza) Nu ar trebui sa va ganditi la asta! (rasete) Absolut ca nu. Absolut ca nu.

 Dragi Shaumbra, voi toti, toti cei care priviti – da, va invitam in acest spatiu de aici. Sunt certat de catre Linda din Eesa din cand in cand pentru ca nu ofer recunoastere acestei familii globale, iar astazi ea trece dincolo de oamenii care se afla aici. Am o mica surpriza pentru voi in cateva minute. (cineva spune: “Ohoo”, Adamus rade)

Asa ca, dragi Shaumbra, voi ati ales o cale ardenta, grea. Ar fi un titlu de carte bun. (Shaumbra din sala: “Da!”) Da, pentru o serie de carti. Un nume bun pentru un app. Da, absolut. “Calea dificila”.

Voi ati ales calea dificila. Ati avut multe vieti in care ati incercat sa intelegeti relatia cu dumenezeu, cu Pamantul, cu alti oameni, iar in cele din urma ajungeti la punctul in care sunteti atat de dedicati, atat de pasionati incat ati spus: “Asta e tot ce vreau. Vreau sa mi-l amintesc pe dumnezeu, orice ar fi”. Aproape fiecare – ba nu, fiecare dintre voi, cei de aici, fiecare dintre cei care asculta a facut legamantul profund cu sine de a cunoaste Spiritul din nou.

Stiti ca exista un Spirit, oricum il numiti – Cel Etern, Sursa – voi stiti ca exista. Aproape ca il puteti simti, aproape ca il simtiti si il experimentati, dar apoi va scapa. Pare sa dispara. Insa voi il urmati cu pasiune si ati spus: “Nimic altceva nu conteaza” si aveti dreptate. Aveti absoluta dreptate. In cele din urma, nimic altceva nu conteaza.

Oamenii, intr-un fel, se distrag singuri gandind ca ar exista alte lucruri care sa conteze. Ei se distrag singuri si uneori se bucura de tentativele lor, de prietenii lor, de familiile lor, dar fiecare dintre voi stie ca in cele din urma nu conteaza nimic altceva in afara de reamintire. Totul se reduce la asta.

Ati spus: “O sa fac orice”. Am cantat aici, cu Hannibal, un cantec despre asta -“Am sa fac orice” – si ati cantat si voi. Ati sacrificat multe. Ati indurat foarte multe. Ati purtat atat de multe, nu doar pentru voi, de fapt, ci pentru altii – pentru alti oameni, cei pe care ii cunoasteti si ii iubiti, pentru omenire, pentru familiile voastre angelice. Ati preluat o cantitate uriasa si eu spun ca a fost o cale dificila pentru voi toti.

 

Lucrurile se schimba

S-ar putea sa fi observat – stiu ca ati observat, ati simtit – incepe sa se schimbe. Incepe sa devina mai usor in multe feluri. Din fericire, nu va asezati in suferinta, in confuzie si indoiala, asa cum obisnuiati. Din fericire, doar va relaxati in ascensiune, in trezirea voastra. Speram ca ati auzit cuvintele lui Kuthumi si ale lui Tobias, care spun: “Se va petrece oricum”. Deja sunteti acolo. Deja ati ascensionat. Deja ati intrat in Al Treilea Cerc sau in suveranitatea voastra si acum doar experimentati cum ati ajuns acolo. De fapt asta este partea distractiva, pentru ca puteati alege orice doreati.

Tu spui cu privirea plina de indoiala, uitandu-te la mine: “Zau, Adamus?” Vom vorbi despre asta intr-un moment.

Asa ca, dragi Shaumbra, ati inceput sa observati. Incepe sa se schimbe, iar acum este cel mai bun timp pentru noi toti ca sa permitem cu adevarat sa se petreaca.

Draga de Linda spunea ca, dupa ani de lupta cu problemele de greutate, pentru Shaumbra, cei care trec prin trezire, dintr-o data a devenit mai usor, dintr-o data se schimba. De ce? Ei bine, cateva lucruri: voi nu va mai pedepsiti corpul asa cum o faceati inainte. Acum il iubiti. Acum, unii dintre voi vor incepe o dieta, dar voi stiti ce a spus Tobias despre diete. Eu nu sunt la fel de tipicar precum Tobias in legatura cu asta, dar voi incepeti spunand: “Acum permit greutatii sa plece”.

Stiti, atunci se petrece ceva distractiv: renuntati la dieta in circa 30 de zile, iar greutatea are grija de ea insasi. Da, veti avea unele oscilatii, dar dintr-o data corpul se adapteaza. Nu are nevoie sa mai care multa greutate, gandindu-se ca s-ar putea sa fie vreo foamete sau sa, stiti voi, are nevoie de o saltea emotionala. Pur si simplu incepe sa dispara, iar voi spuneti: “Mai, dar ce usor a fost”. Ei bine, gandindu-va la cele prin care ati trecut ca sa ajungeti la acest punct, da, devine usor. Asa este. Corpul stie cum sa se hraneasca singur.  

Sistemele voastre energetice se schimba. Modul in care va interconectati cu voi insiva si cu toate celelalte se schimba, totul se schimba si devine cu adevarat mai usor.

Simtul umorului. Voi, oamenii, Shaumbra, nu erati atat de amuzanti acum  zece ani. (rasete) Din fericire, Tobias a avut mult mai multa rabdare. Dar voi erati cu adevarat scortosi, cu adevarat mult prea seriosi, iar acum puteti rade de orice. De ce? Pentru ca de fapt este destul de distractiv. (mai multe rasete) Cu adevarat este. Iar voi sunteti in stare sa radeti de voi, slava domnului, pentru ca eu rade de asta de mult timp, (rasete) si in cele din urma putem rade impreuna! (vine langa Sart, care poarta o peruca  amuzanta) Acesta e un exemplu de bucurie pura, de simpla bucurie! (mai multe rasete)

Asa ca puteti rade de voi, puteti rade de lumea din jur si este doar din ce in ce mai usor, nu e nevoie sa… (Adamus saruta pe cineva)

SHAUMBRA (o femeie): Multumesc!

ADAMUS: Scuze, scuzati-ma, imi pare rau, nu am vrut sa… (merge printre scaune) … da, e ok, da – face sa fie mult mai usor. Ridic subiectul pentru ca, da, voi va schimbati. Fie ca stiti, fie ca va place, va schimbati. Dati voie energiilor voastre sa vina la un loc drept corp de constiinta, ca fiinta unica, ca fiinta suverana. Mintea schimba modul in care lucreaza. Va rog sa nu va mai faceti griji ca innebuniti. Nu este asa. Toate sistemele voastre se schimba.  

Acum as putea trece aici si as putea sa desenez exact ce se petrece, dar nu o sa o fac. De ce? Continua sa se schimbe. De asemenea ar deveni foarte mental si apoi ati incerca sa controlati sistemul. Intr-un fel, este mai bine sa nu stiti – stiti ca se petrece, dar nu va faceti griji despre ce enzime se schimba in alte energii. Nu conteaza. Cu adevarat nu conteaza.

Stiti, chiar acum, pe masura ce stam aici, cumva ne jucam cu voi, cu permisiunea voastra – poate ca nu – iar facand asta va gadilam ADN-ul acum. Da, va gadilam ADN-ul. Are nevoie de o gadilatura din cand in cand, pentru ca se schimba, se transmuta. Explodeaza, intr-un mod foarte bun. Iese din vechea sa cutie, din vechile structuri si componente, iar acum evolueaza. Se deschide si, de fapt, cu cat stiti mai putin cu atat mai bine este, pentru ca altminteri veti incepe sa desenati grafice, veti scrie carti si studii, dupa care veti intra in indoiala si veti face totul sa fie dureros. Se petrece oricum.

 

Permitand schimbarea

Asa ca haideti sa rezervam acest moment pretios pentru noi toti si haideti ca doar sa permitem. Dati-ne voie sa venim si sa va gadilam putin si sa va gadilati si voi pe voi. Gadilati-va pe voi prin constiinta voastra, prin inima voastra, iar cand faceti asta cu adevarat se stimuleaza reteua de comunicare dintre corpul vostru, minte, spirit, dintre voi si aspectele voastre. Aspectele voastre au nevoie de o gadilatura din cand in cand.

Respirati adanc. Ce inseamna asta? Doar permiteti sa se petreaca. Distrati-va cu asta. In timp ce va aflati in acest spatiu sigur, fara multe structuri – observati ca nu incantam, ca nu prindem lumanari pentru ca nu ne da voie Linda, nu facem nimic altceva – noi doar permitem ca un proces natural sa se petreaca oricum. Asa ca respirati adanc, respiratia lui Eu Sunt Cel Ce Sunt, si permiteti sa se petreaca. (Adamus respira adanc)

Ahh! Nu e nevoie de mult hocus pocus. Nu e nevoie de multa vindecare aici. (pauza) Pur si simplu se petrece, in fiecare simpla zi a vietii voastre. Doar respirati adanc si dati-va voie sa fiti cine sunteti. Ce lucru uluitor.

Atunci cand se strecoara indoiala, doar... Ah, nu, respirati adanc. Stiti, atunci cand faceti asta – nici nu e nevoie sa va ganditi la asta – dar, mai intai de toate, stimuleaza sistemul de echilibrare naturala din voi, iar sistemul natural de echilibrare incepe sa elimine toxine, incepe sa transmute energii ce se aflau intr-o forma blocata si le pune in miscare, incepe sa schimbe energii si amintiri suprimate in experiente – totul fara a trebui sa faceti nimic.

Voi v-ati construit o structura uluitoare de corp/minte/spirit, numita acum corp de constiinta. El se descurca cu asta. E nevoie ca voi doar sa fiti de acord sa faceti sa mearga mai lin. E nevoie ca voi doar sa fiti in momentul ahmyo pentru a inflori cu adevarat.

E ca si cum smulgeti acoperisul ca sa lasati soarele sa straluceasca in interior, dar soarele, in acest caz, sunteti voi. Voi doar deschideti. Nu mai aveti nevoie sa jucati jocul, cu exceptia cazului in care vreti. Corpul vostru, in acest moment, curata toxine, toxine care ar fi putut conduce la suferinte fizice si dureri. Mintea voastra curata credinte ale Vechii Energii – si credeti-ma, aveti multe credinte vechi acolo – dar face asta natural. O face natural.

Voi reechilibrati fiecare parte din voi si aduceti, atrageti Noua Energie – Noua Energie, nu energia vibrationala veche. Se petrece chiar acum. In timpul acestei mici sesiuni de gadilat, se petrece chiar acum.

Nu este uluitor? Nu asa ar trebui sa fie? Pentru aceia dintre voi care au studiat, au urmat cursuri si au studiat si mai mult, care au facut toate acele lucruri cu diverse grade de succes, in cele din urma era putin frustrant. Iar apoi stiti ce se petrece – fiind fiintele amabile care sunteti – urmati un curs, studiati si nu va ofera rezultatele care vi s-au promis sau pe care le asteptati. Asa ca ce faceti? Dati vina pe voi si spuneti: “Vezi, ceva e gresit. Nu am priceput. Pun pariu ca toti ceilalti au priceput, dar eu nu”. Ce credeti ca trebuie sa faceti? Mergeti sa studiati si mai mult.

Asa ca se intra intr-un ciclu. Intra intr-un tipar in care nu meritati cu adevarat – nu sunteti suficient de destepti, nu sunteti destul de spirituali, nu sunteti destul de demni, orice – dar in loc de a spune: “Stii, cursul asta nu e pentru mine” ori “Acest curs nu are energia care sa rezoneze cu fiinta mea”, voi dati vina pe voi insiva. Acum, nu spun sa va suparati pe curs sau pe acea carte, dar spun sa priviti la asta. Incetati sa mai dati vina pe voi. Incetati sa mai intrati in tiparele vechi.

Asta este, chiar aici, in acest spatiu sigur si frumos. Respirati. Este Eu Sunt. Este simplul, simplul, simplul adevar. Simplul adevar, asta este. Ah! Hai sa respiram adanc impreuna. Respiram, putina apa si cantam cateva cantece. Este minunat.

Asa ca, dragi Shaumbra, voi ati urmat calea ardenta, grea. Nu este nici macar calea inalta sau calea joasa. Nu este nici macar calea cea mai putin batuta, este doar calea grea. Dar chiar acum, in punctul in care sunteti, eu vad schimbari. Vad ca voi veti face sa fie mai usor. Vad lucruri precum – pentru voi toti – o energie mai tinereasca venind din centrul vostru, iar in cele din urma se va vedea pe fata voastra, pe corpul vostru si in spiritul vostru.

Acea energie mai tinereasca vine, ca si o energie in care opriti nelinistea. Nelinistea este oproblema pentru multi dintre voi, care treceti prin trezire, dar, asa cum multi dintre voi descopera acum, anxietatea pare sa dispara – nelinistea interioara. Inca mai exista o neliniste exterioara, pentru ca voi simtiti lumea din jurul vostru. Acolo e o mare neliniste, dar nu este a voastra. Nu este a voastra. Puteti simti asta, o puteti simti, puteti fi constienti de ea, dar nu e nevoie sa o luati in stapanire.

Chiar si… sunt impresionat de atat de multi dintre voi… propriul vostru nivel al ceea ce ati numi depresie incepe sa dispara. Depresia este pe undeva un rezultat natural al trezirii, pentru ca voi creati un vid. Atunci cand tranzitionati, atunci cand treceti prin procesul alchimic de la a fi doar vechiul om cu multa karma, blocat in calea vietii sale, iar cand eliberati asta, creeaza un vid.

Mintea voastra il interpreteaza ca depresie. Nu este cu adevarat asa. Este o schimbare. Este timpul pentru reflectie interioara. Este un enorm timp de curatare, de eliberare, dar voi treceti dincolo de asta. De fapt veti putea fi in stare sa incepeti sa va bucurati de viata pe Pamant, si de ce sa nu fie asa? De ce nu?

Oaspetii de astazi

Haideti sa respiram adanc. Un grup mic mi-a cerut sa poata veni astazi aici. Fiecare dintre ei a avut o singura viata pe Pamant, prima lor viata. O singura viata, sunt veniti pentru prima data. Fiecare dintre ei a trecut din nou in propriile lor taramuri. Au murit in corp fizic pe cand aveau cam 20 de ani, intre 20 si 29 de ani, deci relativ tineri. Toti cei care sunt invitati, care vor fi aici intr-un moment – de ambele sexe, apropo, din diverse medii internationale, din intreaga lume – sase dintre ei ni se alatura azi, pentru un motiv foarte bun.

Motivul foarte bun este ca e timpul pentru concursul cu intrebari si raspunsuri al Profesorului. Ei au intrebari si voi aveti raspunsuri, sper. Intrebarile au fost pregatite in avans. Se afla intr-un plic sigilat, pe care il are Linda, daca vrei sa-l aduci. Nu au fost vazute de ea. Intrebarile au fost scrise de Cauldre, dar noi i-am golit memoria ca sa nu-si aminteasca.

Sunt intrebari pertinente, iar noi aducem acest grup ca sa puna aceste intrebari si sa va simta raspunsurile, pentru ca sunt intrebari valide, foarte, foarte valide, in special pentru ca vin de la fiinte care au avut o singura viata pe Pamant. Sunt perplexe, confuze in legatura cu anumite lucruri, si au simtit ca ar fi un loc foarte bun pentru a obtine niste raspunsuri astazi.

Cu asta, invit cele sase fiinte, toate existand in alte taramuri acum, cele mai multe pregatindu-se sa se intoarca pentru inca o viata. Am sa o rog pe Linda sa citeasca intrebarile si sa solicite voluntari in audienta. O sa fii ocupata cu ambele.

LINDA: Oh, sunt asa de incantata!  

ADAMUS: Da. As vrea ca voi toti sa simtiti cu adevarat raspunsul – raspunsul pe care l-ati da voi – caci cred ca o sa fiti impresionati de unele din propriile voastre perspective, nu doar asistand fiintele ce se afla aici, ci veti fi cu adevarat impresionati. Fiecare dintre aceste fiinte – cele sase fiinte care sunt aici – a parasit viata relativ devreme in termeni umani, pe cand avea cam 20 de ani. A fost prea mult pentru ele.

Este dificil pentru cei veniti prima data sa stea aici, sa fie aici, in multe, multe cazuri. Presiunea din constiinta umana este atat de puternica acum, plus ca aveti efectul plecarii Gaiei. Aveti efectul in care, odata cu plecarea Gaiei, multe energii vechi, oase vechi din pamant pleaca si ele. Este intens. Este foarte, foarte intens.

Acum, imaginati-va cum ar fi daca ati veni aici pentru prima data. Cei mai multi dintre voi ati fost aici de mii de ori – de foarte multe ori – dar imaginati-va ca ar fi prima data, iar dintr-o data coborati prin tub. Sunteti ceea ce am numi o eglendra, o fiinta angelica ce urmeaza a se naste in corp fizic, iar brusc sunteti absorbiti in tub! Va rostogoliti prin tub cu sute, mii de alte fiinte care toate incearca sa-si gaseasca in acleasi timp calea spre pantec! Inhatati pantece de oriunde puteti! (multe rasete) “Sa fie familia asta sau familia celalata? Cu cine sa fiu?!”

Buum! Dintr-o data, sunteti acolo. Ohhh …(audienta spune: “Rahat!”) Da, multumesc. (rasete) Nu mai am voie sa spun aceste cuvinte – rahat! – dar voi puteti. Le puteti spune oricand doriti.

Intrebarea 1

Asa ca dintr-o data sunteti in corp fizic, “Ohhh!” si, in special daca sunteti aici pentru prima data, e paralizant, socant, de necrezut. De asta multi dintre ei nu au trecut de 30 de ani. Haideti sa trecem la intrebari, la concursul de intrebari al Profesorului, ca sa vedem daca sunteti plini de makyo sau de ahmyo. Ok, da. Te rog sa ai si premiile Adamus pregatite. Da, ok. Intrebari.

LINDA: Pregatiti?

ADAMUS: A incaltat si pantofii de alergat! Ce uman e acest lucru! Ok, prima intrebare este… si o sa ai nevoie de microfon.

LINDA: Nu inca. Nu cat timp inca mai citesc.

ADAMUS: Pe rand.

LINDA: Da.

ADAMUS: Gata?

INTREBAREA 1 (citita de Linda): De ce am fost atat de obosit tot timpul in ultima mea intrupare? Cand m-am intors in taramurile celeste, senzatia oboselii a disparut.

ADAMUS: Buna intrebare din partea grupului nostru de ingeri de azi. “De ce eram obosit tot timpul?” Te rog sa alegi un voluntar, pe oricine nu are mana ridicata. (rasete)

LINDA: Oh, prea tarziu.

DAVID: Ai petrecut mult timp si energie gandind.

ADAMUS: Bun. Ai petrecut mult timp si energie gandind. Da. E bine. Primesti un premiu Adamus.

LINDA: Sa aleg pe altcineva?  

ADAMUS: Pe oricine vrei. Sunt maini ridicate acolo, in spate. De ce aceasta fiinta era atat de obosita tot timpul?

JANE: Deoarece constiinta este atat de densa.  

ADAMUS: Da. E foarte bine pana acum. Excelent. In spatele salii.

SHAUMBRA 3 (un barbat): Pentru ca ei au accesat omenirea, iar omenirea, la acest punct, este obosita de felul in care au stat lucrurile pe planeta aceasta.

ADAMUS: Da, bun. Excelent. Multumesc! Multumesc. Constiinta de masa este obosita acum. Constiinta de masa este cu adevarat obosita, dar stiti ce se petrece cand sunteti obositi? Ei bine, sunteti nervosi, sunteti iritabili, va simtiti de parca nu sunteti in corpul vostru, in viata voastra. Asa ca, absolut. Inca unul. Inca unul. Simtirea de a fi obosit tot timpul.

SHAUMBRA 4 (o femeie): Altii se hraneau din tine.

ADAMUS: Da, excelent, excelent. Excelent, excelent.

LINDA: Oh, ai urmat scoala Energiilor Sexuale!

ADAMUS: Excelent. “Altii se hraneau”. Toate raspunsurile sunt corecte. Multumesc. Multumesc, Linda. Toate raspunsurile au fost corecte si pornesc de la faptul ca a fi in corp fizic este o experienta obositoare. Nu este natural. Nu este o stare naturala.

Va adaptati. Cu totii ati invatat cum sa fiti in corp si cum sa rezistati timp de 80, 90, 100 de ani dintr-ai vostri, dar la cei ce vin pentru prima data este infiorator de dureros pentru energia lor. In plus, alti oameni se hranesc din ei. In plus exista un strat, ceata constiintei de masa. In plus, sistemele energetice din realitatea umana lucreaza atat de diferit fata de sistemele energetice din realitatile non-fizice, astfel ca toate aceste forte se leaga intre ele si creeaza multa energie ce se misca foarte lent, e vascoasa sau blocata.

Care este solutia? Nu va mai intrupati! Bun raspuns. (rasete) Vedeti? Dar trebuie. Mai devreme sau mai tarziu fiecare inger trebuie sa treaca pe calea Pamantului. Daca nu este acest Pamant fizic, ar putea fi un alt Pamant, dar mai devreme sau mai tarziu trebuie sa treceti prin aceasta experienta. Deci care este raspunsul acum pentru acest inger drag care se va intoarce pentru o alta viata? Ce faceti? (audienta spune: “Respiram”) Respirati. Excelent. Voi respirati.

Ce altceva? (diverse raspunsuri; rasete; cineva spune: “somnul”) Somnul, da. Respiratia. Somnul este, de fapt, foarte important. Somnul este cu adevarat important, fiindca este un timp de liniste in care va reconectati cu spiritul vostru. De asemenea treceti prin succesiuni de vise, toata noaptea, la niveluri multiple. Nu aveti un singur vis timp de o jumatate de ora. Nu stiu cine a mai scos si asta! Pe cercetatorii viselor ar trebui sa-i roage cineva sa-si schimbe cercetarile.

Voi visati toata noaptea, toata noaptea si la niveluri multiple. Puteti avea 30, 100 de vise ce se petrec simultan, dar asta este natura voastra reala. Asa sunteti voi cu adevarat, iar cand treceti prin succesiunea de vise de fapt va revigorati spiritul. Va revigorati pe voi. Asa ca raspunsul este da, absolut – “Respirati” – pentru cei care vin.

Foarte pragmatic, alegeti naibii blestematia aia de familie inainte sa veniti! De ce sa jucati o ruleta de rahat cu fizicul vostru, atunci cand puteti alege familia potrivita – o familie de constiinta, o familie care va va ingriji si care va va oferi un mediu sigur din punct de vedere energetic?

De asemenea, invatati sa alegeti. Ceva chiar ciudat se petrece atunci cand fiintele angelice vin pe Pamant. Uita dintr-o data ca pot alege! Pot alege. De ce acest lucru este eliminat brusc din memoria lor?

LINDA (si audienta): De ce?

ADAMUS: De ce? Deoarece constiinta este atat de densa, iar acea constiinta, tiparele ei sunt ca voi nu aveti de ales. Acest lucru a fost programat in constiinta de masa de mult timp. Acum se face deprogramarea.

Atunci cand ei vin este atat de densa, atat de groasa incat chiar daca ei incearca sa reziste tot se blocheaza cumva in straturi, in miscarile constiintei de masa si uita ca au o alegere. Voi toti, la un moment sau la altul, uitati ca aveti o alegere. Inca va indoiti, dar acum va deschideti catre asta. Bun. Urmatoarea intrebare.

Intrebarea 2

LINDA: Numarul doi.

INTREBAREA 2 (citita de Linda): De ce nu spun oamenii ceea ce vor cu adevaat sa spuna? De ce sunt cuvintele lor atat de invaluite?

ADAMUS: De ce nu spun oamenii ceea ce vor cu adevarat? De ce spun un lucru, dar de fapt se gandesc la altul? Este o intrebare interesanta, o intrebare suficient de mare ca sa fie pusa astazi de cineva. Evident, a avut o influenta mnare asupra vietii sale. Asa ca, te rog, microfonul. De ce nu spun oamenii ceea ce vor cu adevarat?

LESLIE: Supravietuire

ADAMUS: Excelent. Bun. Merita cel putin un premiu. Bun. Supravietuire, pentru ca acum, asa cum este constiinta, daca ati spune cu adevarat ceea ce vreti…

LINDA: Nimeni nu vrea sa auda ceea ce ai cu adevarat de spus.

ADAMUS: Da, da. (Adamus rade) Bun. Bun. Ok. Urmatorul.

CAROLYN: Pregatirea veche. Ar trebui sa ii tratam pe alti oameni asa cum vrem sa fim tratati noi.

ADAMUS: Da. Incercati sa fiti…

CAROLYN: Draguti tot timpul.

ADAMUS: Incercati sa fiti draguti. Stiti ce a spus Tobias despre a fi dragut. (Vince spune: “Adu-mi aminte”) Ce a spus Tobias despre a fi dragut?

CAROLYN: Nu-mi amintesc.

ADAMUS: A spus ca este parte a virusului energiei sexuale. Stiti, ati fos tpregatiti sa fiti baieti si fete dragute. Cu alte cuvinte: “Poarta-te bine, conformeaza-te si intra in cutiuta asta.” Afara cu dragut. Va rog sa incetati sa mai fiti draguti. Incetati sa mai folositi cuvantul “dragut”.

LINDA: Ce-a fost asta?

ADAMUS: Incetati de a mai fi draguti!

LINDA: Zau!

EDITH: Pai cum ar trebui sa fim, ticalosi? (rasete)

ADAMUS: Daca ai scoate fatada incercarii de a fi draguta, ai fi ticaloasa? Esti ticaloasa pe dedesubt?

EDITH: Nu, sunt doar obisnuita.

ADAMUS: Nu, nu esti obisnuita. (rasete) Ei nu prea spun ceea ce vor cu adevarat sa spuna, nu-i asa? (mai multe rasete) NU esti obisnuita. Esti extraordinara! Esti Eu Sunt. Esti uluitoare.

EDITH: Multumesc.

ADAMUS: Da, si cumva si sexy. (rasete) Te-am auzit mai devreme. Nu esti obisnuita! Obisnuit este mai rau decat a fi dragut! Va puteti imagina pe cineva spunand: “Ei bine, esti doar obisnuit.” Ceee??! Da, sufocati-va cu asta. Vrea sa spun ca NU!!!, nu sunteti obisnuiti. Nu sunteti normali, dar asta stiti. Insa daca nu sunteti normali, ceea ce nu sunteti, nu inseamna ca sunteti anormali. Inseamna ca sunteti exceptionali. Vedeti, toata acea programare… programare, programare.

Ce altceva nu mai spun ei? A fost suficient ca sa-l deranjeze pe acesta astfel incat sa paraseasca Pamantul. A incheiat.

SHAUMBRA 7 (un barbat): Limbajul vorbit nu reprezinta corect energia.

ADAMUS: Adevarat. Adevarat. Limbajul vorbit este inadecvat, extrem de inadecvat, astfel ca oamenii vor incerca sa creeze cuvinte. Cand vom ajunge la punctul in care vom putea doar comunica? Atunci cand incetam sa ne mai indoim. Atunci cand incetam sa ne mai indoim de comunicatiile care au loc, Jean, si avem incredere in ele. Stii ca le primesti. Doar traieste-le acum. Nu te indoi.

Ce alte motive au oamenii sa nu spuna ceea ce doresc? Este o intrebare inselatoare. Caut raspunsul potrivit – al meu. Da?

SHAUMBRA 8 (o femeie): Pentru ca ei nu-si amintesc faptul ca sunt iubiti neconditionat.  

ADAMUS: Da …

SHAUMBRA 8: Asa ca ei se adreseaza iubirii conditionate: “O sa spun ceea ce vreau sa spun pentru a parea ca…”

ADAMUS: Absolut. “Am sa spun ceea ce altii se asteapta sa le spun”, iar din canc in cand mai deviaza putin. In marea parte a timpului este doar temperare – nu clatina barca, nu face valuri – dar, stiti – am niste discutii cu Cauldre – aceasta nu este o adunare new age. Nu este o adunare new age. Daca ascultati asteptandu-va la asta, veti fi foarte dezamagiti.  

Aceasta nu este nici o adunare spirituala, iar daca ati venit aici asteptandu-va la spiritualitate, probabil ca nu o veti primi. Este vorba despre constiinta si, prin urmare, in general noi spunem ceea ce vrem sa spunem, desi nu ni se permite sa spunem “rahat,” “la dracu,” “futu-l” sau orice alt cuvant similar. (multe rasete si aplauze) Dar daca ascultati gandindu-va ca va fi…

LINDA: Nu e corect! A fost raspunsul lui Marty si tu l-ai furat!

ADAMUS: … ca va fi o adunare spirituala in care nu se vor spune aceste cuvinte, ei bine, veti fi dezamagiti. Noi – noi – spunem ceea ce simtim si vorbim deschis despre constiinta noastra, vorbim deschis despre makyo si despre toate celelalte lucruri si mentinem energia in miscare. Asa ca da…

LINDA: Marty primeste un premiu?

ADAMUS: Ai spus acele cuvinte? (rasete) Ai vrea sa te ridici? Nu le-am auzit, de asta intreb. Nu stiu daca le-a spus cu adevarat. Ce ai spus?

MARTY: Cacat, futu-l, la dracu. (rasete)

ADAMUS: Iata un premiu, multumesc. Acum, sunt acestea chiar atat de rele? Poate daca sunt indreptate catre cineva. Daca ai spus… i-ai spune si lui (arata spre David), ca exemplu?

MARTY: Nu, pe el il plac.

ADAMUS: Oh, asta e chiar dragut. (rasete) Daca sunt directionate catre cineva… sunt doar cuvinte. Inseamna atat de putin, dar oamenii se supara. Oricum, eu inca imi mai caut raspunsul.

LINDA: Oh, e ceva anume.  

ADAMUS: Da. Toate sunt corecte pana acum, dar e un raspuns care cu adevarat iese in evidenta.

LULU: Sa fie acceptati.

ADAMUS: Sa fie acceptati, da. Da, cumva se subintelegea, dar primesti un premiu pentru ca te plac, pentru ca sunt dragut. (rasete) Nu sunt dragut, nici nu vreau sa fiu vreodata dragut. Vreau sa fiu eu. Real.

LINDA: Te descurci bine!

ADAMUS: Multumesc. Da, un raspuns.

KERRI: Pentru ca nu vor sa-si ia suturi.

ADAMUS: Ei bine, da. Asta s-a spus, ca ei nu vor sa fie abuzati, asa cp se conformeaza, se asaza in linie. Dar tu – si voi toti – de ce nu ati spune ceea ce simtiti cu adevarat?

MARC: Pentru ca te identifici cu identitatea ta umana.

ADAMUS: Te apropii foarte tare. (David spune: “Nu avem incredere in noi”) Ca nu va cunoasteti pe voi este problema. De unde sa stiti ce sa spuneti daca nu stiti cine sunteti, atunci cand nu va amintiti cine sunteti? Cum puteti rosti adevarul atunci cand nu sunteti cu adevarat siguri de ce este adevarul? A devenit complicat.

Nu e o problema de vorbire, ci de a intra aici (inima). Daca nu va cunoasteti pe voi, da, cuvintele ce vor ieti din gura voastra vor fi in esenta makyo, iar apoi cadeti in tiparele de a incerca sa-I multumiti pe oameni. Picati intr-un lucru de temut: “Spune-le ce vor sa auda”. Insa ceea ce se petrece cu adevarat este ca voi duceti toate aceste lucruri in interior. Voi nu stiti cu adevarat, nu stiti ce va spune propria voastra fiinta, asa ca totul devine confuz. Tot ce iese la iveala – nu din gura voastra, din din gura umana – este in esenta makyo. Este complicat, iar apoi oamenii se duc sa studieze mai mult si folosesc cuvinte din ce in ce mai mari. Sunt doar rahaturi makyo si mai mari. (rasete)

LINDA: Cee?!

ADAMUS: Nu pot spune asta azi! Eu imi rostesc adevarul meu. Vedeti voi, apoi apar tot mai multe straturi. De asta, dragul meu prieten, oamenii nu vor cu adevarat sa spuna ceea ce vor cu adevarat. Ei nu stiu ce vor sa spuna.

LINDA: Nu am terminat cu asta.

ADAMUS: Da.

LINDA: Observatia mea, dupa ce am vorbit cu multi tineri, este ca nu exista cu adevarat un loc in care altcineva sa vrea sa auda. Nu sunt obisnuiti sa aiba un spatiu sigur in care sa vorbeasca astfel.

ADAMUS: Adevarat. Oricum, voi provoca asta.  In momentul in care sunteti cu siguranta in voi insiva, veti vedea, veti auzi, veti simti ca oamenii vor cu adevarat sa auda. Ei vor vrea sa auda.

LINDA: Ai vorbit cu prietenii lor?

ADAMUS: Acesta este exemplul viu al acestui fapt. Este un spatiu sigur, astfel caputem vorbi deschis. Putem vorbi fara sa trebuiasca sa tocam multe cuvinte. Eu nu pot spune prea des niste cuvinte, pentru ca atunci, ei bine, Cauldre se supara. Dar si el le foloseste!!! (rasete) Nu vrea sa le spun eu. Acum, vedeti, nu are sens, nu-i asa? Nu-i de mirare ca acestia au plecat atat de timpuriu.

Intrebarea 3

Ok, urmatoatea intrebare. Noi avem cu totul alt subiect, asta e doar incalzirea.

LINDA: Adevarat?

ADAMUS: Absolut.

INTREBAREA 3 (citita de Linda): De ce m-am simtit atat de deconectat de mine insumi pe cand eram in forma fizica si de ce ma simteam atat de deconectat de orice?

ADAMUS: Deconectat. “De ce m-am simtit atat de deconectat, de disociat de sine”? Asta aud eu in aceasta intrebare, “de sine”. Cateva comentarii rapide din partea Shaumbra iluminati: de ce s-au simtit ei atat de deconectati?  

JAN: Pentru ca nu priveau in interior. Noi am fost invatati sa nu privim in interior. Mereu am fost invatati sa privim in afara si nu inauntru.

ADAMUS: Da, e adevarat – mai adevarat pentru cei ce au fost aici mii de vieti decat pentru cei veniti prima data – insa da, exista un strat, presiunea intensa care spune: “Este in afara. Niciodata sa nu te uiti aici. Ai grija mai intai de toti ceilalti, du-te si fa-ti lucrarea de asistenta sociala, uita de tine”.

Nu e ciudat? Sa aveti grija de toti ceilalti? As putea continua ore in sir cu asta. Stiti, acest lucru e grozav de spus in fata grupurilor pe care vreti sa le determinati sa urmeze anumite structuri, fie ca e vorba despre o biserica, fie ca este vorba despre o companie sau o familie: “Ai grija mai intai de toti ceilalti”. Nu, nu. Absolut ca nu. Aceasta este una din cele mai mari schimbari de paradigma din Noua Energie. Aveti grija de voi mai intai, iar apoi veti face minuni pentru oricine va vede stralucirea. Este cu adevarat usor. Mai departe.

SHAUMBRA 12 (un barbat): Cred ca raspunsul este: “Bine ai venit pe Pamant”. (rasete)

ADAMUS (razand): Da!

SHAUMBRA 12: Pare a fi tema ultimilor 10.000 de ani.

ADAMUS: Absolut. Bun venit pe Pamant. Este excelent si e un rezumat foarte bun. Asa a fost. E ca si cum sunteti… hai sa spunem aceasta fiinta usoara, aeriana din alte taramuri si apoi veniti aici pentru prima data. Ati auzit despre asta. Ati auzit povestile spuse de Shaumbra. Ati auzit povestile pe Noul Pamant. Ati studiat. V-ati pregatit sa veniti aici. Dintr-o data sunteti aici si indiferent cat de multe v-au spus, indiferent cat ati studiat, pana nu sunteti in acest lucru nu-l puteti intelege cu adevarat.

Norul constiintei din jurul Pamantului este foarte dens si asta inseamna ca uitati cine sunteti. Fiintele care vin acum, multe dintre ele, cei care vin pentru prima data sunt… sunt… incerc sa ma gandesc la cuvantul potrivit. Sunt coplesiti. Sunt socati de cat de repede pierd legatura cu ei insisi.

Niciun curs nu avea cum sa-I invete vreodata cat de repede va deconectati de la voi. Iar apoi, din cauza tiparelor Pamantului, dintr-o data incepeti sa cautati in afara. Este un joc ce nu poate fi castigat, in afara de experienta cautarii. Insa nu se afla in afara, asa cum ati descoperit. Nu este intr-o carte. Nu este intr-un templu. Nu se afla intr-o mantra, intr-ujn guru si nici in nimic altceva. Este chiar aici, in voi. E ca si cum semnalele sunt amestecate intentionat, semnalele de la voi la voi. Aveti tot felul de parti si bucatele, aspecte, care ar trebui sa comunice lin unele cu altele, ar trebui sa curga, ar trebui sa fie in gratie, aspecte care vin, aspecte care ies, voi in fiecare aspect, ele in voi. Insa semnalele s-au incrucisat. S-au pervertit si s-au deformat.

Iar cand reteaua nu lucreaza asa cum ar trebui… ganditi-va la reteaua voastra de telefonie mobila. Atunci cand aveti doar cateva mici hopuri in ea sau in reteaua de internet nu e nevoie decat de cativa biti in dezordine ca sa… (cineva spune“sa futa tot”) – multumesc. (rasete) Jean, s-ar putea sa ai mult de editat la acest shoud, sa pui mici simboluri caraghioase.

LINDA: Bipuri.

ADAMUS: Da. Pe cine credeti ca pacaliti cu ele? Puneti niste simboluri mici si caraghioase.

LINDA: Nu si daca se pune…

ADAMUS: Nu! Tot futut inseamna.

LINDA: Nu si daca “f” si “t” sunt puse in…

ADAMUS: Da.

LINDA: … si intre sunt stelute.

ADAMUS: Asa ca aceste semnale se intersecteaza si se dau peste cap. Cum gasiti din nou semnalul? (audienta spune: “Respiram”) Respiratia. Exact ceea ce am facut mai inainte. Va opriti o clipa, respirati adanc, “Eu Sunt Cel Ce Sunt”. Voi permiteti ca toate comunicatiile – semnalele, tiparele, energiile si constiinta – sa se intoarca in propria ordine. Stiu cum sa faca asta. Voi stiti cum, daca permiteti.

In orice caz, daca iesiti in cautare, urmatorul lucru este ca va duceti la un vindecator cu cristale, clopotei, lumanari, tamaie si toate celelalte. O sa dati peste cap si mai tare semnalele. Pentru ca toate semnalele vor spune: “Se pare ca seful vrea ca totul sa fie dat peste cap”. Astfel ca ele se conformeaza cumva, vedeti voi, raman cumva in afara echilibrului. Insa in momentul in care doar respirati adanc si realizati ca sunteti in absoluta siguranta, ca, absolut, sunteti fiinta eterna, semnalele revin in echilibru.

Atunci cand vor reveni in echilibru vor spune: “Stii, in timpul frecventelor neregulate am creat niste energie blocata, niste energie in exces, niste sisteme de credinta interesant de ciudate, grasime in sistem, nebunie in minte. O sa le curatam”. Si o face. O va face. Va curata totul – daca voi permiteti, daca incetati sa va mai amestecati, daca incetati sa va mai bagati, daca incetati sa mai manipulati si daca incetati sa va mai duceti la fiecare ghicitoare noua care apare pe la voi prin cartier! 

Mergeti la masaj. Faceti ceva pentru voi sau doar plimbati-va, cumparati o masina noua, o casa noua ori ceva de genul acesta. Da, serios! Asta spune siste- … oh, pot sa simt ochii! (se refera la Linda, care se afla in spatele lui; rasete). Asta spune sistemului vostru ca vreti sa traiti, ca vreti sa mergeti inainte, iar asta va schimba totul. Oh, imi place asta. Ar trebui sa o facem mai des… ei, nu vreti sa muriti atat de des (gesticuleaza inspre oaspetii non-fizici). Ok. (rasete) Urmatoarea intrebare.

 

Intrebarea 4

LINDA: Ok. Intrebarea asta este numarul 4.

INTREBAREA 4 (citita de Linda): Am fost preocupat de sexualitate de la varsta de patru ani si pana la moarte. De ce?

ADAMUS: Esti sigura ca nu e o intrebare de aici (oaspetii non-fizici) si nu de aici (audienta)? (rasete) “Am fost…” Cum suna?

LINDA (citeste iar intrebarea): ): Am fost preocupat de sexualitate de la varsta de patru ani si pana la moarte. De ce? (cativa Shaumbra striga raspunsuri)

ADAMUS: Ea va aduce microfonul. Are si premii. Da.

LINDA: Unde sunteti?

KATHLEEN: Virusul energiei sexuale.

ADAMUS: Virusul energiei sexuale. Da, este corect. E parte din asta. Bun.

LINDA: Pete.

PETE: Din cauza lucrurilor pe care le-am invatat, am creat multe limite, iar singurul mod in care ma puteam conecta cu o alta persoana a fost prin sexualitate, nu prin intimitatea mea.  

ADAMUS: Adevarat?

PETE: Da.

ADAMUS: Da. Bun. Excelent. Excelent, si este o mare perceptie, Pete, pentru ca exista limite ce sunt ridicate. Nu functioneaza prea bine, dar are loc multa hranire a energiei sexuale, care continua, iar multe din problemele cu relatiile se bazeaza, in cea mai mare parte, pe hranirea energetica. Relatiile, hai sa privim asta in fata – puteti spune tot felul de lucruri – cele mai multe relatii in Vechea Energie se bazau pe hranire. Ma puteti huidui, dar nu o sa o faceti. Puteti arunca cu lucruri in mine, dar nu o sa o faceti, caci acest grup intelege cu adevarat ce vreau sa spun cu asta.

Acum, aceste lucruri vor ajunge pe Internet si toti vor spune diverse, dar este adevarat. Cu adevarat. Relatiile erau menite a umple vidul dezechilibrului masculinului si femininului vostru, al dezechilibrului karmic sau al dezechilibrului indoielii sau… doar treceti prin lista si vedeti ca cele mai multe relatii pe asta s-au bazat. Nu mai e nevoie sa fie asa. Cea mai mare relatie din lume este relatia cu…? (audienta spune: “cu tine insuti”) Ah, imi place. Vedeti? Cu voi insiva.

Atunci cand aveti o relatie intima, plina de iubire cu voi insiva, atunci orice alta relatie poate fi foarte frumoasa, eliberatoare, plina de bucurie si fara poveri. De fapt va puteti bucura de viata impreuna cu un alt om. Acesta e un dar. Este cu adevarat un dar. Bucuria libera a vietii impartasite cu alte fiinte.. poate fi sexuala, poate doar sa fie… emotie nu este cuvantul potrivit – ci experientiala, oricum. Da, bun raspuns, Pete.

Ok, alte comentarii legate de sex. De ce aceasta fiinta a simtit…

JOEP: Karma de familie.

ADAMUS: Karma de familie. Asta este…

JOEP: Ai ales familia gresita.

ADAMUS: Ai ales familia gresita, absolut. Energia sexuala curge prin descendenta de familie. Nu exista nimic fizic pe care sa-l mosteniti de la altcineva legat de dezechilibrul sexual sau de devierea sexuala. Oh, ei au studiat si au incercat sa dovedeasca asta, pentru ca au spus: “Ei bine, bunicul a avut aceleasi probleme”, care coboara catre  copii. Ei bine, nu este ceva fizic, desi in cele din urma isi gaseste calea catre celule si ADN, da, dar de unde a venit? A venit de la virusul energiei sexuale intrat direct in linia de descendenta. Absolut.

Virusul energiei sexuale poate intra aproape oriunde, in orice. Isi gaseste calea in fiecare crevasa, in orice mica… Stiti ce se petrece in momentul in care unele din acele tari au inceput sa strige dupa libertate? Virusul curge acolo si ii afceteaza pe unii dintre ei. Speram ca nu pe toti, insa asa este.

Mai este un motiv pentru care am vrut sa impartasesc legat de – care era cuvantul folosit in intrebare? – ademenirea sexuala. Preocupare. Pamantul, viata ca om, este extrem de seducatoare. Extrem. Are acea seductie pe care fiecare dintre voi a simtit-o. Pe cat de provocator este uneori a fi aici, de asemenea este si foarte seducator. Drama este seducatoare. Puterea – mai seducatoare ca sexul. Dezechilibrul este seducator, deoarece constiinta mereu va incerca sa gaseasca o cale de a se echilibra, vedeti voi.

A fi aici ca om este foarte seducator, in toate felurile. Asta poate fi bine. Va poate oferi o mare bucurie, o mare experienta si simtire – nu e nimic in neregula cu seductia – sau poate fi devastator. Va poate conduce viata, daca acea seductie intra in structurile voastre sexuale, nu doar in organe, ci in alcatuirea voastra sexuala si in acel loc mic din minte care se leaga de sex, dar care, de fapt, nu se refera la sex. Exista un mic loc in mintea voastra, nu un loc fizic, literal, ci o parte a gandirii voastre care este legata de sex si de asta se spune ca sexul poate da dependenta. Nu este asa. Nu este, dar mintea are modul propriu in care crede asta.

Mintea are un mod foarte interesant de a folosi seductia naturala. Energia seductie poate fi grozava, va poate revigora. Nu e nevoie sa fie rea, insa mintea o poate prinde intr-o parte mica a intelegerii sale limitate asupra lucrurilor, si poate continua sa declanseze ceva pe baza implinirii sexuale, insa acea implinire este foarte, foarte temporara.

Atunci cand implinirea sexuala – si nu vorbesc doar despre fizic, ci exista si o implinire energetica, spirituala, in sex – atunci cand este falsa, cand este asezata in tiparele mintii, nu poate fi niciodata implinita, astfel ca persoana simte constant aceasta seductie, a sexului. Indiferent de cat sex au parte, niciodata nu se vor simti impliniti – aceasta parte da dependenta. Cu alte cuvinte, mintea a intrat intr-un tipar din care nu stie cum sa iasa.

Apropo, nu exista dependente de ceva. Mintea intra in tipare si nu stie cum sa iasa. Intr-un fel, nu vrea sa iasa. Cade in seductie. Nu exista dependente. Nu-mi pasa ce spune stiinta despre dependentele fizice, nu exista. Niciuna. Totul vine de aici (capul).

Asa ca poate, doar poate, putem incepe sa lucram la fluxurile energiei si la dinamicile energiei care vor ajuta o persoana sa realizeze ca nu este prizoniera in structurile sale. Acestia nu sunt prinsi in cristalul lor, ca sa spun asa. Nu sunt in inchisoarea lor. Urmatoarea intrebare.

LINDA: Inca o intrebare. Daca sunt aici pentru prima data, inseamna, pe baza altor lucruri care s-au mai spus, ca nu au mai facut sex niciodata.

ADAMUS: Ei bine, e adevarat. Absolut.

LINDA: Dar nu ar crea un fel de…?

ADAMUS: Este prima data cand au o experienta sexuala in forma fizica.

LINDA: Asa este. 

ADAMUS: Asta in sine este uluitor. Poate ca este unul din cele mai mari daruri. Daca ar exista sapte minuni in a fi uman, aceasta este, probabil, una dintre ele – capacitatea de a va cufunda complet, cu totul, intr-o experienta care implica trup, minte si spirit – caci, intr-adevar, atunci cand faceti dragoste cu adevarat, atunci cand cu adevarat faceti sex implica fiecare parte din voi, nu doar… hm-hm. (rasete) Nu ar trebui sa spun acele cuvinte, asa ca…

Implica fiecare parte din voi, dar, teoretic, o fiinta angelica ce vine aici pentru prima data ar fi absolut indragostita de acest lucru frumos. Ar vedea frumusetea sa. Dar priviti cum a ajuns sa fie ceva negativ, pervertit si distorsionat. Oamenii nici nu mai stiu ce sa gandeasca despre sex. Ei stiu doar ca sunt atrasi de el, dar este acestea, in cea mai mare parte, implinitor? Este cu adevarat ceea ce voi, ingerii, ati intentionat sa fie?

Tobias vorbeste despre asta, o sa vorbesc si eu mai mult in scoala de SES avansata – insa ideea de… o sa spun cuvantul in fata lui dumnezeu (arata spre el) si a tuturor – masturbare! Daca sunteti catolici, oh, dumnezeule, acum va  prabusiti! (rasete) “Oh, sora! N-am facut asta! N-am vrut sa o ating! Pur si simplu s-a intamplat! (rasete) Cine, eu?!

LINDA: A sunat foarte familiar ce ai spus. (rasete)

ADAMUS: Faceam channel cu unul dintre voi! (mai multe rasete) Ce nu este in regula in a va iubi pe voi insiva in toate felurile? Este ceva gresit in a va iubi pe voi insiva fizic? Ar trebui sa fie doar… o, stiu, ar trebui sa fiti doar draguti cu voi. Nu! Va rog! In Atlantida, in zilele de inceput si mai bune, nu, cei tineri erau invatati sa-si onoreze corpurile in toate felurile, daca stiti ce vreau sa spun, cu mult timp inainte de a avea un partener.

Cum sa fiti intimi cu altcineva daca nu sunteti in confort cu a fi intimi cu voi insiva? Suna vreun clopotel? Toti se uita in jos, spunand: “Abia astept sa plec de aici, sa ma duc acasa.” (rasete) Intimitate. Ok, bun. Multumesc. Urmatorul.

 

Intrebarea 5

LINDA: Numarul 5.

Intrebarea 5 (citita de Linda): De ce este experienta umana atat de plina de lipsa? Familia mea era saraca, vecinii mei erau saraci si mi s-a parut ca cea mai mare parte a timpului meu pe Pamant am petrecut-o supravietuind, nu traind.

ADAMUS: Suna cunoscut? (Shaumbra spune: “Da”) De ce este experienta umana plina de lipsa? De ce exista saracie, ca in exemplul cu lipsa abundentei? De ce exista lipsa de…? Completati voi punctele. De ce exista lipsa pe Pamant? Te rog, catre Shaumba iluminati.

LINDA: Ok.

MARY: Cred ca este o combinatie de constiinta de masa si de indoiala de sine. Uitam cine suntem, ca putem fi in abundenta indiferent ce ar fi.

ADAMUS: Bun, bun. Constiinta de masa, indoiala de sine, da, bun. Un premiu Adamus. Da, multumesc. Urmatorul. De ce este atat de multa lipsa? Ce i-ati spune acestei fiinte?

PATRICIA: Noi uitam ca opusul lipsei este faptul ca energia si constiinta vin din nimic.  

ADAMUS: Da, da. Absolut. Grozav. Un premiu Adamus.

PATRICIA: Oh, bun. Multumesc pentru recompensa!

ADAMUS: Da. De ce exista lucrul numit lipsa?

LARRY: Oh, e distractiv.

ADAMUS: Distractiv. Absolut. Multumesc. E un raspuns onest. Cumva e distractiv. Daca ati avea tot ce vreti, ce plictisitor ar fi! Nu! (rasete) Insa multi oameni, intr-o perioada foarte lunga de timp, au ajuns sa se bucure de asta. Exista o placere stranie in a suferi si o anume… oh, stiti, urmarirea scopului este uneori mai distractiva decat a ajunge la acel scop. Asa ca da, este un strat in constiinta de masa. Da. Jean a avut mana ridicata. Lipsa, Jean. De ce?

JEAN: In experienta mea, lipsa a fost un fel de vid si mi-a oferit sansa de a experimenta creatia.

ADAMUS: Si te bucuri de asta?

JEAN: Da, de fapt da.

ADAMUS: Nu, te bucuri de lipsa?

JEAN: Nu, dar ofera un fel de motivatie.

ADAMUS: Ah, interesant. Ofera o motivatie. Multumesc. Un premiu Adamus pentru asta. O sa mergem la Vince si… da, ofera o motivatie. Esti motivata acum de lipsa? (Jean da din ca nu) Te temi de lipsa?

JEAN: Nu mai e cazul.

ADAMUS: Nu mai e cazul. Bun.

VINCE: Lipsa inseamna ca esti mai spiritual.

ADAMUS: Da, lipsa inseamna ca esti mai…

LINDA: Oooo.

VINCE: In special in cultura iudeo-crestina.

ADAMUS: Absolut. Lipsa si spiritualitatea – cine a inventat asta? (cineva spune: “Religia”)

LINDA: Papa!

ADAMUS: Ei bine, oamenii, insa da, acum ca spui asta… Orice organizatie,  fie ca este o religie, o scoala, o afacere, fie ca este orice altceva… exista conceptul acela, stiti: cum poti sa fii bun la ceea ce faci daca ai abundenta? Acest lucru a fost puternic focalizat de religii.

Cu toate acestea, cineva ar fi trebuit sa se opreasca si sa spuna: “Hei, cardinale, voi aveti altare de aur! Aveti cladiri uriase. Aveti orice vreti sa mancati. Aveti armate. Aveti afaceri. Aveti teroristi. Aveti oameni pentru relatii publice, desi deseori sunt unii si aceiasi. Aveti toate astea”. Dar partea uluitoare pentru noi toti este: de ce nu a aratat nimeni ceea ce era evident?

KERRI: Ne-au omorat! (multe rasete)

ADAMUS: Si ce, inca sunteti aici! V-ati intors, runda a treia. Da, da, v-au omorat uneori, dar, stiti, daca mai multi oameni s-ar fi ridicat…

LINDA: Nu cred ca s-a auzit. Raspunsul ei a fost: "Fiindca ne-au omorat".

ADAMUS: Pentru ca ne-au omorat, da. Dar daca mai multi oameni s-ar fi ridicat, daca mai multi oameni ar fi permis ca adevarul constiintei lor sa iasa la iveala, nu ar fi durat asa de mult. Asa cum a aratat Cauldre mai devreme, 18 zile in Egipt. Acum ei trebuie sa se descurce cu urmarile schimbarii. Literalmente, ceea ce le transmiteti, ceea ce radiati catre ei va face… voi creati potentiale care nu existau pentru ei acum doua luni, acum sase luni. Asa ca exista un mod de a se rezolva prin sine.

Insa oamenii intra in lipsa pentru ca, da, este programat. Da, destul de ciudat, este un joc. Este o motivatie perversa – frica de lipsa si a avea doar cat sa ajunga ii tin pe oameni in miscare. Nu mai avem nevoie de asta. Puteti face o alegere constienta la orice punct sa nu aveti acea lipsa in viata voastra.

De ce? Este o abundenta de energie. Sfaraie si pocneste in aer chiar acum. Este pretutindeni. Exista energie in voi, este un rezervor de energie care mereu este acolo si va este livrata prin metoda “chiar la timp”. Pur si simplu… (Adamus pocneste din degete) Va aparea pe moment. O programare veche spune: “Nu, trebuie sa stiu ca exista, stii, cantitati uriase. Trebuie sa le vad si sa le ating”. Se afla acolo in stare neutra si va este adusa la timp. Asta cere multa incredere, apropo. Da.

Intrebarea 6

LINDA: Inca o intrebare?

ADAMUS: Da.

LINDA: Ultima intrebare.

INTREBAREA 6 (citita de Linda): De ce nu am putut crea ceea ce am vrut? Am crezut ca stiam ce vreau, dar se pare ca niciodata nu am reusit sa fac sa se petreaca.

ADAMUS: Shaumbra? Shaumbra, da.

LINDA: Pregatiti?

ADAMUS: Da, te rog. Microfonul… cum se face ca nu am putut crea ceea ce am vrut?

JOSHUA: Ai creat ceea ce ai vrut, nu ceea ce ai crezut ca vrei.

ADAMUS: Da, da. Ai creat ceea ce ai vrut, doar ca nu este ceea ce ai gandit ca vrei. Excelent raspuns. Excelent raspuns si… (audienta aplauda) Azi a uitat sa-mi verifice buzunarele. (rasete si ovatii, caci Adamus ii da lui Joshua o bancnota) Vedeti ce usoara este creatia? Multumesc. Shaumbra, haideti sa respiram adanc.

LINDA: Nu sunt mama ta. Nu o sa te caut in buzunare.

ADAMUS: Voi, apropo, ati trecut concursul cu intrebari si raspunsuri.  Sclipitoare raspunsuri. Raspunsuri simple, usoare. Nu e usor? Si nici nu a fost nevoie sa va scarpinati prea mult in cap ca sa le stiti. De ce? Ei bine, voi ati adus aceasta informatie in lucrul numit Shoud de multi ani. Acum incepeti sa o traiti. Incepeti sa o aduceti chiar aici.

Asa ca haideti sa respiram adanc pe masura ce trecem la… cu timpul nostru limitat… ei trebuie sa plece.

LINDA: Apropo, cei care asculta prin radioul Zona Trezirii probabil ca nu stiu ca tu, Adamus, i-ai dat lui Joshua un premiu de 50 de dolari.

ADAMUS: Nu am vrut sa ma laud in legatura cu ce am luat din buzunarul lui Cauldre, dar da, a primit 50 de dolari. Ce pot sa spun? Ce pot sa spun? (audienta aproba)

Hai sa respiram adanc, caci trecem la partea urmatoare, care se leaga de ultima intrebare.

 

Keahak

De ce nu puteti crea ceea ce vreti? Ei bine, creati. Urmatoarea intrebare este: cum incepeti sa intelegeti ceea ce vreti? Exista un cuvant vechi, lemurian, pe care il voi folosi. Il voi folosi din cateva motive: imi place, suna bine, are o energie buna si, de asemenea, daca as fi folosit un cuvant obisnuit, conventional, ar fi existat tendinta de a fi putin mental.

Am sa va rog sa simtiti acest cuvant. Se pronunta (scrie) “key-hak.”Key-hak. Nu-i asa ca suna distractiv? Il puteti spune. (Shaumbra repeta cuvantul) Da. Cumva e ca atunci cand spuneti “rahat”. E doar key-hak! (rasete) Key-hak! E un cuvant lemurian, care nu face cu adevarat o diferenta, insa originea sa este cuvantul “hak”, ce inseamna spirit in actiune, spirit in experienta. Hak. Este un cuvant stravechi, trebuie sa-l spuneti ca si cum ati scuipa. Hak! Hak! Da, hak, hak. Inseamna spirit, nu doar un concept asupra spiritului, nu spiritul intelectual, ci spiritul in experienta si miscare. Sunteti voi. Sunteti voi. Este hak.

Celalalt cuvant, “key”, inseamna – acesta nu este neaparat modul in care se scrie acest cuvant, dar key inseamna energie in actiune. In vechime… key-hak poate ca suna putin din insule, putin hawaiian, pentru ca este lemurian. Dar asta inseamna, pus la un loc, (scrie din nou) keahak – inseamna a intelege cu adevarat cum sa atrageti energia si ce este cu adevarat creatia, in cele din urma. Este vorba despre a intelege cum sa atrageti energia.

Aud multa vorbarie si am primit multe intrebari de la Shaumbra despre legea atractiei. Este un inceput bun pentru a incepe sa intelegeti ce se petrece. Am o problema, ei bine, de fapt opt probleme, dar  una dintre ele este cea mare. Care ar fi acea problema?

SHAUMBRA (o femeie): Mentala.

ADAMUS: Mentala! Da, mentala. Este mentala. Nu inseamna ca e gresit. Inseamna doar ca acest grup chiar are nevoie de o intelegere putin diferita asupra a ceea ce petrece cu adevarat.

Atunci cand aveti un gand, in special un gand proiectat, un gand constient, atrage energie. Am sa trec de la silueta tip bat la o silueta ca o picatura. (deseneaza) Cealalta figura era asa de slaba si de emaciata, asa ca acesta este omul nostru. Acestia sunteti voi. Da, turta dulce si… (deseneaza o fata) ok, un zambet larg.

Da, m-am saturat sa desenez siluete slabanoage. De fapt aceasta seamana mai mult cu felul in care este energia voastra. Nu sunt doar linii liniare, sunteti o picatura! (rasete) Cu alte cuvinte, vreau sa spun ca energia voastra, corpul vostru de constiinta nu este o forma dura. Are o forma blanda. Curge.

 

Creatie

Asa ca iata-va aici, Bob-picatura, si… aceasta este constiinta. Voi sunteti constiinta, chiar si corpul vostru fizic. Voi atrageti energie catre voi – (deseneaza) acestea sunt mici forme de energie – tot timpul. Faceti asta chiar acum, dar nu sunteti constienti. Iar asta creeaza multa confuzie, caci se petrece, voi va creati realitatea, voi creati realitatea a orice este – poate o realitate a suferintei sau una a cufundarii absolute in aceasta dimensiune singulara, cumva nenaturala, fiindca sunteti cu adevarat multidimensionali – dar voi creati. Familia voastra, sanatatea voastra, toate celelalte – sunt create.

Dar de unde sunt create? Asta este intrebarea. Asta este marea intrebare a zilei. De unde sunt create? Haideti sa exploram, pentru ca vine din multe locuri.

Voi atrageti energii catre voi, care va creeaza realitatea din minte. (scrie) Noi vom numi asta Minte-Gandire. Nu e prea puternica. S-ar putea sa stati aici chiar acum si sa aveti un gand, un gand al mintii, si spuneti ca vreti ceva. Va ganditi la o relatie, unii dintre voi cauta asta. “Vreau o relatie. Ma gandesc la o relatie. Vad o relatie”. Are putina putere si veti avea un jet de mici energii care vin pentru a face ca acest lucru sa se petreaca. Insa ele nu sunt foarte dinamice. Nu sunt foarte puternice. Sunt doar ganduri.

Daca ati putea masura propriile ganduri, indicatorul s-ar misca foarte putin, dar nu mult. Aici apar multe frustrari legat de modul in care este predata legea atractiei sau de modul in care se vorbeste despre puterea mintii. Oamenii vorbesc despre controlul mintii – de fapt este foarte ineficient, foarte arhaic si, in final, duce la sinucidere. Asa este, cu adevarat, pentru ca nu satisfaceti o nevoie interna reala. Deliberat va inselati singuri. Veti sfarsi intr-o gaura neagra si veti vrea doar sa incheiati asa cum au facut-o unii dintre cei de aici. Astfel ca Mintea-Gandire are o anume forta in ea.  

Mai exista un nivel numit emotie (scrie), iar eu il voi numi Emotie-Drama, mult mai puternic decat gandurile mintii. Lucreaza in viata aproape oricui. Asa este creata realitatea lor – din emotie si drama.

Daca va amintiti ceea ce am spus inainte, emotia este tentativa ieftina, artificiala a mintii de a simti. Mintea in sine absolut nu poate simti. Nu poate avea simtiri, care inseamna perceptii senzoriale, astfel ca a creat micul lucru numit emotii, ca sa o faca sa simta ca ar putea sa le aiba, ca sa simta ca este seful. Emotiile nu vin din inima. Nu vin deloc din spirit. Sunt de aici (capul). Insa aici este inselatoria ciudata. Va ganditi ca mintea este un lucru si  credeti ca emotiile sunt altul – de fapt sunt acelasi lucru.

Insa constiinta – nu e chiar cuvantul potrivit, Cauldre – constiinta artificiala ce vine din Emotie-Drama are un mod de a atrage cu adevarat energia. Prin urmare mintea, cu setul sau artificial de emotii, gandeste: “Vezi? Emotiile sunt reale, iar eu sunt foarte emotiv”, fiindca atrage cantitati uriase de energie. Emotiile atrag energie. Drama, adica emotii in viteza mare, atrage energie. De asta atatia oameni vin cu vesti pline de drama, pentru ca ele aduc o incarcatura de energie. O incarcatura de energie, iar ei nu pot trai fara ea.

Acea energie vine apoi… energia, amintiti-va, este intr-o stare neutra. Este pretutindeni. Scanteiaza in aer chiar acum, in jurul nostru. Este in stare neutra. Energia se afla in esenta intr-o forma ce are pozitiv si minus – pozitiv si negativ – drept capacitati potentiale si este pregatita sa se ataseze la constiinta, iar apoi creeaza realitatea. Sta in stare neutra Spana cand este chemata.

Drama si emotia pot chema o cantitate uriasa de energii si ele vin ca un val in viata voastra. Incep apoi sa va creeze realitatea si ceva din interior spune: “Ei bine, uita-te. Uita-te la toate cele care se petrec. Uita-te la energiile care se misca”. Oh, se misca, dar tot asa face si o masina care merge cu 150 de km la ora si se indreapta spre un zid. Se misca, dar ce se va petrece apoi, vedeti? O ciocnire.

Asa ca un volum imens de energie este atras de drama. Cei mai multi oameni sunt literalmente blocati in aceasta capacitate de creator. Nu sunt constienti de ea. Ei trec de la un eveniment emotional la altul, de la o situatie de drama la o alta, iar la un nivel straniu ei simt ca lucrurile se petrec. Ei bine, asa este, dar asta nu inseamna ca se petrec constient. Iar apoi multi oameni spun: “Ei bine, nu stiu cum functioneaza toate astea, asa ca cedez in fata destinului si a sortii”.

Destinul si soarta sunt unele din cele mai rele minciuni din toate! Stiti cine crede cu adevarat in destin si soarta? Oamenii spirituali, new age, cei ai bisericii. Religiile promoveaza al dracului destinul si soarta pentru ca sunt atat de iluzorii si atat de… e doar un fel de: “O sa avem incredere in ceva ce nu exista cu adevarat” si este usor sa-i faci pe oameni sa creada in soarta si destin.  

Ele nu exista, cu exceptia cazului in care voi vreti sa fie asa. Nu exista. Nu exista un plan alcatuit dinainte. Nu exista vreo mana a lui dumnezeu de sus care sa… Asta ar fi bolnavicios si nu as vrea sa fiu prin preajma unui astfel de dumnezeu, daca ar exista vreun plan despre care nu vi s-a spus si voi ati fi doar marionete. Asa ca vietile celor mai multi oameni sunt create de aici.

Apoi exista urmatorul nivel, pe care eu il numesc Adevarata Inima. (scrie) Adevarata Inima. Aici incepeti cu adevarat sa intrati in simtirile voastre reale. Multi dintre voi le-ati simtit in ultimul timp – acea cunoastere interioara. Iar Adevarata Inima poate veni doar de aici (inima). Drama, emotiile si constiinta falsa, gandirea mintii se pot amesteca cu ale tuturor celorlalti. Insa Adevarata Inima vine de aici.

Problema este ca de mult timp nu ati fost in Adevarata Inima. De mult timp nu ati mai privit in interior si nu aveti cu adevarat incredere in ea. Voi, oamenii in general inca sunt in mare masura in situatia in care trebuie ca lucrurile sa fie directionate pentru ei, in care au alte persoane care sa le spuna ce pot face si ce nu. Este o resursa subutilizata, dar este acolo, iar Adevarata Inima, asa cum stiti din cateva experiente catartice, are cantitati imense, imense de energie. Atrage volume uriase de energie.

Puteti avea o singura experienta si va poate schimba viata la modul absolut. O singura experienta va poate scoate de pe calea pe care va aflati si va poate propulsa pe o alta cale, va poate impinge catre o alta cale a vietii care nu era a destinului, care nu e a sortii, nu este vreo karma. Voi ati luat acest volum urias de energie, l-ati adus acum in viata voastra si ati schimbat-o.  

Astfel ca Adevarata Inima atrage volume uriase de energie, in vreme ce energia este adusa cu adevarat de ceea ce voi numi constiinta voastra sau corpul vostru de constiinta. Este centrul vostru. Este esenta voastra. Insa intrebarea este: cum intrati in legatura cu ea? Ce este? Unde este? Va intelege nevoile umane? Cum il cuantificati? Va vorbeste? Ii vorbiti voi?

Corpul vostru de constiinta, adevarata voastra constiinta, poate aduce energii pe care acum nici nu vi le puteti imagina; poate aduce orice pentru a face orice; poate atrage lucruri care vor schimba viata voastra si vietile oamenilor din jurul vostru, daca ei asa aleg. Este dincolo de cuvinte la acest punct, asa ca este dificil de exprimat in cuvinte, insa este dincolo de cuvinte. Este conceptul de keahak, care este libertatea absoluta – libertatea de a crea, libertatea de a aduce energii fara a fi nevoie sa faceti eforturi pentru nimic.

V-am mai spus inainte, cu adevarat, in cele din urma, nici nu veti vrea sa faceti eforturi pentru nimic. De ce? De ce? Nu ar trebui sa faceti eforturi, dar unii dintre voi inca sunteti dependenti de eforturi. In cele din urma, nu ar trebui sa fie asa. Constiinta pura atrage cantitati imense de energie, asa ca intrebarea este: cum intrati in contact cu ea? Cum treceti dincolo de minte? Cum treceti dincolo de emotii si drama? Cum sa intelegeti ceea ce vreti cu adevarat sa creati? Cum sa intrati in acest flux foarte simplu si frumos al keahak – atragerea energiilor pentru ceea ce vreti?

Acum sunt in dilema si nu stiu daca vom reusi sa terminam asta azi. Mintea intervine si incepe sa incerca sa construiasca… (rasete, caci usa se deschide) si incepe sa… De fapt plecau! (rasete) Incepe sa incerce sa cuantifice asta si sa o structureze. Iar mintea, in modul grozav in care a fost programata, spune: “Oh, da, stiu exact despre ce vorbeste Adamus, keahak.”

Iar apoi nu va deschide pe voi, constiinta voastra, catre el. Il pastreaza ca pe un concept mental si se joaca cu el. Se simte bine. Spune: “Vezi, stiu cum sa fac keahak, fiindca stiu cuvantul”, iar acum este foarte mental, dar voi nu sunteti in keahak. E un exemplu de makyo – spuneti cuvintele, spuneti tuturor despre keahak, care este modul in care constiinta se intovaraseste cu sau atrage energia. Apoi incepeti sa recitati si treceti printr-un fel de discurs mental despre asta. Ati pierdut. Ati pierdut sirul la acel punct.

Astfel ca mintea, intr-un fel, are… nu incearca sa lucreze impotriva voastra, apropo. Absolut ca nu, insa a fost pregatita ca sa-si faca treaba ei si este legata de constiinta de masa si de straturi. Aproape ca nu se poate abtine. Vrea cu disperare sa mearga mai departe. Cu disperare. Vrea sa se extinda, sa treaca dincolo de ea insasi. Astfel ca atunci cand voi preluati conducerea, atunci cand va intoarceti si va asumati responsabilitatea pentru voi insiva si incetati sa o mai oferiti doar mintii, atunci cand sunteti suflet intrupat, atunci cand faceti alegeri si va asumati responsabilitatea, mintea se bucura. Asta a vrut tot timpul. Nu adevarat nu vrea sa mai joace deloc acel joc vechi.

Asa ca daca respirati adanc acum… hai sa facem asta impreuna. Cum intrati in intelegere? Cum va reconectati cu centrul vostru, cu esenta voastra? Cum intrati in Adevarata Inima, ceea ce vreti cu adevarat?

 

Nevoile umane

Celalalt lucru care intra si creeaza confuzie este reprezentat de nevoile umane. Evident, aveti nevoi umane. Aveti nevoie sa va hraniti, aveti nevoie de haine, de o masina, de o casa si de alte lucruri, asa ca nevoile umane intervin si aduc multa distragere:  “Vreau asta. Vreau asta.” Nevoile umane cheama energie. Nevoile umane cred ca se descurca destul de bine cu chemarea energiei, dar nu este asa. Aspectul vostru uman, mica fiinta umana are multe, multe nevoi. 

Cand nevoile umane fac pereche cu creierul sau cu mintea, cand fac pereche cu aspectele voastre deformate, da, are loc multa creatie foarte ineficienta. Absoarbe multa energie, dar este foarte, foarte ineficienta, iar apoi sta in calea intelegerii Adevaratei Inimi. Se asaza in calea intelegerii constiintei voastre reale.

Deci cum lucrati cu ele, cum gestionati nevoile umane care par sa interfereze tot timpul? Ce faceti? Le calcati in picioare? (cineva spune: “Respiram”) Nevoilor umane nu le pasa de respiratie, cu exceptia cazului in care cineva va tine cu capul sub apa. (rasete) Cu adevarat nu dau doi bani pe respiratie! Vreau sa spun ca nevoile voastre umane presupun ca veti respira.

Deci cum gestionati nevoile umane care absorb multa energie, care impiedica Adevarata Inima, adevarata pasiune, de la a crea? (Edith spune: “Le transmuti?”) Nu, nu neaparat le transmutati. Vreau sa spun ca vor fi transmutate. Cred ca intrebarea este cum sa… asta nu e chiar in regula. (cineva spune: “Facem o alegere?”)

A face o alegere este important. Este important. Atunci cand faceti o alegere constienta, asta atrage multa energie, fiindca este constienta si este o alegere, iar dintr-o data are prioritate, precede nevoile umane. Dintr-o data este dorinta adevarata a inimii voastre. Voi faceti o alegere.Asta face ca energia sa se miste. Cei mai multi oameni nu fac alegeri, asa cum am spus inainte, in afara de culoarea cravatei sau de ce cutie de cereale vor manca de dimineata. Dar ei nu fac alegeri.

Atunci cand faceti o alegere foarte constienta, asa cum fiecare dintre voi a facut, spunand: “Fac alegerea de a-l cunoaste pe dumnezeu. Orice ar fi, orice ar fi, eu fac aceasta alegere constienta”, aceasta atrage un volum imens de energie pentru a va sustine realitatea, care v-a asezat pe aceasta cale, care v-a adus pe aceste scaune. Alegerea constienta este foarte importanta. Insa nevoile umane inca sunt acolo, muscand mai departe, luand din asta, impiedicand creatia reala, creatia constienta sa lucreze. Cum adresati voi nevoile umane? Pete?

PETE: Ei bine, eu trimit o intentie universului pentru a ma asista in vindecarea mea.  

ADAMUS: Da.

PETE: Iar cand universul raspunde, eu ma predau in fata acelui raspuns.  

ADAMUS: Asta e la limita makyo, imi pare rau sa o spun. Dar este in regula. Este cam contorsionat, Pete. Spunea ca el transmite o intentie universului si apoi…

PETE: Pentru sprijin.

ADAMUS: Pentru sprijin, iar apoi…

PETE: Iar apoi universul va oferi un raspuns.

ADAMUS: Da.

PETE: Iar apoi trebuie sa ma supun acelui raspuns, sa merg cu el.

ADAMUS: Ok. Mai intai de toate, te-ai uitat pe tine din ecuatie, in afara de faptul ca ai cerut ceva. In al doilea rand, nu sunt prea incantat de intentie. Fie faci asta, fie nu, nu doar ai intentia. Tu creezi. Vreau sa spun ca faci alegerea. Si te folosesc ca exemplu minunat.

PETE: Multumesc.

ADAMUS: …pentru ca putem sari un pas mai departe. Universul deja iti ofera…  Exact… Ei bine, universul este energie. Energia deja curge in viata ta si intrebarea este: iti place ce vine?

PETE: Aaaaa...

ADAMUS: Iti place?

PETE: Ei bine, uneori nu, dar stiu ca trebuie sa ma supun.

ADAMUS: Ok.

PETE: Accept.

ADAMUS: Accepta-te pe tine, dar daca nu-ti place ce se petrece in realitatea ta, nu te supune!! Vreau sa spun: schimb-o! Fa o alegere. Fa o alegere.

“Universul” – folosesc cuvantul in ghilimele – nu universul fizic, dar energia de acolo este foarte literala. Este foarte simpla. Energia este chiar toanta, de fapt. Cu adevarat! Nu exista inteligenta in energie.

PETE: Nu are subtilitate.

ADAMUS: Nu are subtilitate si buum! Asa este. Ea raspunde simplu. Iar daca voi credeti in lipsa, o sa… pur si simplu este acolo. Nu-i pasa. Nu are agenda. Este acolo pentru a va servi. Energia, toata energia, este acolo pentru a va servi.

Cei mai multi oameni nu realizeaza asta. Ei cred cumva ca sunt acolo ca sa serveasca ei energia. Dar ea este foarte literala. Daca voi credeti in pacat, este acolo. O sa pacatuiti. Daca voi credeti ca experienta umana e o porcarie, asta va sustine. Este foarte literala. Nu e nicio sofisticare. Asa ca atunci cand va transmiteti intentia catre univers, se va intoarce absolut ca sa sustina orice simtiti despre voi in calitate de creatori.

PETE: As vrea sa o transmit ca aliniata cu prezenta sau cu sursa atunci cand caut un raspuns.  

ADAMUS: Ok. Sursa este chiar aici (arata spre Pete). Nu este in afara.

PETE: Corect.

ADAMUS: Universul nu are raspunsul pe care sa-l tina departe de tine. Universul, Campul, va trimite energii care sa sustina orice vrei.  

PETE: Asta caut, asa e.

ADAMUS: Asta cauti. Intrebare este: ce cauti? Intrebarea este: stii – ma intorc la intrebarea mea veche – stii ce vrei? Stiti de unde atrageti, chemati energiile? Iar raspunsul este nu. Raspunsul este nu.

Vom acoperi mai mult din asta la urmatoarea noastra intalnire. Abia am pus asta in miscare. Vom intra in miezul sau la urmatoarea intalnire. Este procesul keahak. Keahak este cuvantul stravechi pentru partea din voi care se conecteaza si aduce energii.

Iar energiile, din nou, Pete, nu au inteligenta; ele au un rol de sprijin. In univers nu exista inteligenta mai mare ca voi. Nicaieri. Poti cauta intregul cosmos si nu exista inteligenta mai mare. Nu vorbesc despre minte, vorbesc despre suflet. Nu exista.

S-ar putea sa descoperi Sursa intr-o buna zi si te vei uita la ea si vei spune:  “Dumnezeule, eu sunt!” Fiecare fiinta pe care am cunoscut-o vreodata si care a intalnit Sursa a observat intotdeauna: “Arata exact ca mine. Se poarta exact ca mine. Sunt eu! Dumnezeule, as fi vrut sa-mi fi spus cineva asta”. V-am spus. Oh, v-am spus, dar vom continua sa va mai spunem.

Asa ca in urmatoarea adunare vom vorbi mai mult despre keahak. As vrea ca voi doar sa simtiti acel cuvant. Nu va blocati in el, ci simtiti-l – constiinta atrage energia – si vom intra in modul in care este diferit acum, in Noua Energie - Noua Energie este substantial diferita de Vechea Energie –, cum Noua Energie intra in asta.  

Iar la urmatoarea noastra adunare o vom respira, o vom permite si vom avea o experienta de conectare a Adevaratei Inimi a corpului de constiinta cu Noua Energie.

Asa ca respirati adanc. Dragi prieteni, a fost inca o zi uimitoare, am miscat multa energie, am avut grija de multe treburi, ne-am distrat, am gadilat fiecare parte din voi. Am gadilat fiecare parte.

Iar daca indoiala se intampla sa rasara oricand intre acum si urmatoarea noastra intalnire, opriti-va o clipa si doar amintiti-va premisa simpla, de baza, ca totul este in regula in intreaga creatie si, ca urmare, Eu Sunt Cel Ce Sunt.

Cu asta, dragi prieteni, pana data viitoare, adiós.