MATERIALELE LUI TOBIAS

CONFERINŢA ENERGIEI NOI DIN MIJLOCUL VERII

Breckenridge, Colorado

cu Adamus Saint-Germain prin Geoffrey Hoppe

 

16 Iulie 2006

Inapoi la Pagina Principala .... click

 

Eu sunt, da eu sunt, Adamus al Consiliului Crimson.  Şi Cauldre, şi toţi Shaumbra care s-au adunat aici, Shaumbra care ascultă şi Shaumbra care o să mai vină, niciodată să nu spuneţi niciodată.

 

Poziţia mea în Consiliul Crimson este de organizator şi de a manifesta. Eu am responsabilitatea de a furniza convergenţa energiilor, energii care sunt folosite pe partea noastră a voalului şi partea umană, şi azi, cu Shaumbra, este o zi de convergenţă.

 

Dacă vă uitaţi la astrologia şi numerologia zilei,  voi o să înţelegeţi de ce a fost aleasă această conferinţă în acest timp.  Voi o să înţelegeţi de ce, ţinând seama că iniţial voi aţi planificat conferinţa voastră să fie pe lângă lacul frumos Tahoe, ceea ce nu a fost posibil.  Pentru toată convergenţa energiilor ce includ şcolile şi clasele pe care le-aţi avut în acest loc în trecut a făcut necesar ca conferinţa să fie din nou aici.

 

Eu sunt responsabil pentru furnizarea şi organizarea energiilor, pentru că într-un sens voi puteţi spune că energiile se află într-o stare a potenţialului şi uneori ceea ce aţi putea numi o stare de haos.  Voi o numiţi haos deoarece voi nu vedeţi potenţialele care stau în fiecare – fiecare – bucată de energie care vă înconjoară, ceea ce este în înăuntrul vostru, şi ceea ce este în alte dimensiuni.

 

Ca fiinţă îngerească şi ca membru al Consiliului Crimson, eu ajut la furnizarea acelei organizaţii prin convergenţa energiilor, şi aceasta este ceea ce noi o să facem azi.  Azi este o zi a convergenţei şi iniţierii, şi noi o să avem o iniţiere care culminează ere, sute şi mii de ani de muncă  pe partea voastră; cu culminarea a şapte ani de muncă intensă împreună ca Shaumbra şi a Cercului Crimson.

 

Eu, Adamus Saint-Germain, am fost responsabil pentru a înfiinţa, multe, multe organizaţii şi ordine pe Pământ înainte de a include:  Knights Templar (Cavaleri ai Ordinului Templului); Masons (francmasonii);  şi legendarul dar foarte real Knights of the Round Table (Cavalerii Mesei Rotunde); şi favoriţii mei, Illuminati.   Deşi Illuminati cu timpul au primit un nume rău din cauza influenţei de la cei la care nu i-au plăcut ceea ce noi am predat – am predat contopirea ştiinţei cu spiritualitatea, adevărul – Illuminati întotdeauna au fost cei care sunt aproape şi dragi inimii mele până în acest moment.

 

Shaumbra, voi aveţi multe, foarte multe elemente care sunt în suportul vostru în ceea ce faceţi.  Din partea noastră a voalului este Consiliul Crimson.  Acesta este un Ordin special, dar nu face parte direct din Ordinul de Arc.  Acesta este o sarcină specială sau un element responsabil pentru predare.  Consiliul Crimson aduce împreună unele dintre energiile cele mai înalte din Ordinul de Arc, le aduce împreună de dragul predării pe toate tărâmurile şi pe Pământ.  Consiliul Crimson este cel care vă sprijină în munca pe care o faceţi, fiinţele îngereşti care vin înăuntru şi vă călăuzesc ca Învăţători, vă călăuzesc în viaţa voastră proprie, ajută să aduceţi unele dintre informaţiile noi pe care voi le-aţi înmagazinat pentru voi înşivă ca să le aduceţi înăuntru în timpul potrivit.  Acesta este rolul Consiliului Crimson.

 

Atunci este Univesitatea Shaumbra,  care a fost creată ca o unealtă de suport, o unealtă de instruire şi învăţare pentru Shaumbra care sunt învăţători – şi într-un fel sau altul voi cu toţii sunteţi învăţători.  Universitatea Shaumbra era iniţial creată pe tărâmul ne-fizic mai mult de două mii de ani, şi aceasta a fost în incubare.  Aceasta s-a pregătit însăşi pentru munca pe care voi o să o faceţi aici pe Pământ dacă era Energiei Noi vine.  Şi aceasta a sosit.

 

Şi apoi este noua voastră Companie a Energiei Cercului Crimson. Aceasta furnizează energie de a sprijini toate activităţile voastre.  Compania Energiei Cercului Crimson este de asemeni conductorul, mecanismul de curgere care permite energie din alte tărâmuri – de la tărâmul îngeresc şi cristalin – să curgă înăuntru şi apoi să curgă afară pe planul pământesc să vă sprijine în munca pe care o faceţi.  Faţada acesteia este o companie, o corporaţie, dar o companie care este deschisă şi accesibilă tuturor care doresc să participe.  Cei care sunt responsabili pentru Compania Energiei Cercului Crimson sunt responsabili pentru curgerea potrivită şi ordinul energiei înapoi la Universitatea Shaumbra şi la alte entităţi şi structuri care vă sprijină în munca pe care o faceţi.

 

Să nu faceţi o confuzie despre aceasta, Shaumbra.  Să nu faceţi o confuzie că există curgere de energie şi apoi energia primeşte structură sau ordonă afară a ceea ce numiţi haos sau nimicnicie, dar ce este într-adevăr potenţial, şi această structură sau ordin este importantă pentru munca pe care o faceţi.  Aceasta în esenţă este concentraţia sau direcţia.  Aceasta este hrănirea prin sau curgerea potenţialelor care vin să fie manifestate în lumea fizică în jurul vostru şi în realitatea fizică de care aveţi nevoie pentru a susţine existenţa voastră pe Pământ.

 

 

Nu este nimic rău cu structura.  Aceasta este foarte potrivită, dar aşa cum aţi învăţat în decursul a şapte ani, lucrul important despre structură este de a avea un mod foarte maleabil, foarte flexibil şi deschis, liber să schimbe forma oricând.  Este important de a muta energia într-o structură, de a o împământa într-un tip de creaţie pe care voi aţi ales să o creaţi,  şi apoi aceasta permite deschiderea, permite abilitatea de a schimba şi a curge ca răspuns la voi şi starea realităţii în care sunteţi voi la momentul dat.   De multe ori când energia este structurată aceasta se aplică la moment dar atunci nu îi este permis să fie liberă să se mute în momentul următor cu voi.  Astfel voi creaţi ceva ce numiţi istorie sau bagaj, pentru că voi nu aţi permis la o structură să se mişte liber cu voi.

 

Deci este Consiliul Crimson, ordinul îngeresc care vă susţine; Universitatea Shaumbra, care într-adevăr este inima şi sufletul muncii Shaumbra; Compania Energiei Cercului Crimson, care curge şi vă sprijină cu energii;  şi mai este un element care lipseşte.  Elementul pentru care noi şi voi v-aţi pregătit pentru mult, mult timp şi chiar intens în aceşti ultimii şapte ani.

 

Voi aveţi acest lucru numit Cercul Crimson.  Acesta a fost – cum să spun – un tip vag de organizaţie.  Acesta a fost un cuvânt, acesta a ajuns să aibă un înţeles acum, acesta s-a pregătit însuşi pentru ziua de convergenţă.  Acesta s-a pregătit însuşi pentru iniţiere.

 

Deci azi, pentru toţi care ni se alătură azi, întruchipări şi forme, azi noi vom realiza o iniţiere.  O iniţiere a Ordinului Cercului Crimson, al vostru.

 

Azi noi o să iniţiem energia Cercului Crimson şi fiecare poate să aleagă să fie un Standard – un Standard al Cercului Crimson.  Noi am ales foarte grijuliu cuvântul „Standard.”  În trecut noi am folosit cuvinte ca „cavaleri”, noi am folosit cuvinte ca „preoţi”, sau noi am folosit alte tipuri de cuvinte secrete pentru a identifica pe fiecare care a participat într-un Ordin.  Noi am ales cuvântul „Standard” pentru fiecare dintre voi care aleg să fie iniţiaţi azi.  Şi acum voi înţelegeţi de ce Tobias a cerut să nu fie o altă iniţiere, meditaţii, sau una dintre aceste lucruri.  Noi am salvat aceasta pentru acest moment cu Shaumbra.

 

Un standard este un nivel al calităţii. Un standard este o fundaţie sau un stâlp.  Un standard devine un exemplu pentru alţii.  Un standard este un far al luminii.  Un standard este ceva care duce înăuntru energia potrivită în moment.

 

Deci noi alegem, cu voi, poate cu puţină repulsie, pentru iniţierea Standardului vostru, iniţierea voastră în Ordinul Consiliului Crimson.

 

Acum, aceasta aduce la suprafaţă nişte probleme.  Dacă voi staţi aici în această cameră, dacă sunteţi prezenţi fizic, voi aţi făcut parte dintr-un ordin, sau o societate în trecut, nu-i aşa.  Şi aşa ne-am cunoscut noi, şi aşa este că voi şi eu ne-am conectat energiile noastre.  Pentru unii dintre voi ordinul merge înapoi în Essenes.  La alţii la Cavalerii Ordinului Templului.  Pentru alţii la Frăţie.  Pentru alţii la Illuminati, şi în special pentru unii dintre voi la Crucea de Trandafir.

 

Ordinul este creat, la timpul potrivit, pentru umanitate.  Ordinul este creat pentru a aduce structura, concentrarea, organizaţia şi manifestarea energiilor speciale într-un timp special.

 

Noi ştim că aceasta va ridica ceva probleme în voi şi în special în prietenul meu Cauldre pentru că mulţi dintre voi aţi spus, „Niciodată, niciodată, niciodată.”  Da, într-adevăr, Cauldre şi eu am avut o luptă noaptea trecută. (ceva râsete) El a fost într-o stare de mare nelinişte aşa cum unii dintre voi experimentaţi chiar acum.  Dacă simţiţi cum inima voastră palpită, dacă simţiţi transpiraţia în palmele voastre şi sub braţul vostru, dacă simţiţi un pic de anxietate, aceasta este pentru că voi aţi fost în Ordin înainte.  Şi în acele ordine, a fost scos sânge , a curs sânge şi de obicei a fost sângele vostru. (ceva râsete)

 

Voi aţi fost persecutaţi pentru credinţele voastre.  Voi aţi fost persecutaţi pentru ce aţi încercat să faceţi în acel timp.  Pentru experienţa voastră cu Ordinul, Ordinul pe care l-aţi iubit atât de mult, mare durere a fost adusă vouă.  Şi nu a fost doar sângele, a fost şi durerea emoţională.

 

Durerea emoţională pentru mulţi dintre voi era că aţi fost întrebaţi să părăsiţi Ordinul.  Aducerea aminte a cum a fost să mergeţi în faţa consiliului pe Pământ în acel timp şi aţi fost rugaţi să-l părăsiţi.  Simţul de a fi respins, simţul de a fi dat afară dintr-un grup pe care l-aţi iubit atât de mult, la care v-aţi angajat pe voi înşivă atât de mult, pentru care aţi luptat, pe care l-aţi apărat.

 

Dar eu vă cer să luaţi un moment să vă aduceţi aminte şi să simţiţi energia acelui moment când aţi fost rugaţi să plecaţi, şi de ce aţi fost rugaţi să plecaţi.  Deşi aceasta a cauzat dificultăţi şi greutăţi pentru voi de atunci, era o cauză pentru aceasta, dragii mei.

 

Voi aţi crescut mult în drepturile voastre.  Voi aţi devenit foarte iluminaţi şi experimentaţi în felul vostru căci Ordinul însuşi nu a mai fost potrivit pentru voi.  Voi aţi fost rugaţi să plecaţi, să mergeţi afară şi să descoperiţi lucrurile pentru voi înşivă, să mergeţi afară şi să colectaţi şi să învăţaţi şi să creşteţi în felul vostru propriu în aşa fel ca noi să venim înapoi împreună în acest moment, în această zi de convergenţă, cu tot ce aţi cules de-a lungul drumului, cu înţelepciunea voastră şi iubirea voastră, cu lecţiile pe care le-aţi învăţat despre voi înşivă şi despre umanitate, şi să aduceţi toate acestea înapoi în acest loc.

 

Voi aţi fost afară şi aţi recoltat Viaţa, aţi învăţat Viaţa.  Voi aţi fost învăţătorii care aţi mers afară să deveniţi din nou studenţi pentru a vă putea reîntoarce din nou ca Învăţători noi.  Şi de aceea noi am cerut să plecaţi.  A fost o onoare, deşi asta nu a părut în acel fel în acel timp.  Aceasta a fost o binecuvântare pentru voi şi pentru Tot Ce Este.

 

Voi aţi fost singuri pentru mult timp.  A fost singuratic, a fost întuneric şi dificil din când în când.  Dar acum noi am venit înapoi împreună în această convergenţă de Shaumbra să ne reunim, să aducem energiile noastre înapoi împreună, să ne re-formăm pe noi înşine în căi noi sub standardul Cercului Crimson pe planeta Pământ.

 

Acesta este primul Ordin spiritual – nu barieră – primul Ordin spiritual al Energiei Noi.  Noi ştim aceasta pentru că am ajutat la organizarea acestuia.  Noi cunoaştem aceasta pentru că noi ştim cine merge afară şi cine vine înapoi.  Noi vedem cine organizează şi cine este într-adevăr în Energia Nouă.  Deci aceasta este în special o zi binecuvântată pentru noi toţi care ne adunăm aici pentru iniţierea primului Ordin al Energiei Noi.

 

Voi sunteţi Standarde – dacă alegeţi aceasta.  Noi o să facem iniţierea aici într-un moment după ce revedem Calea Standardelor Energiei Noi.

 

Calea Standardelor începe cu Sinele.

 

1. Primul este de a vă iubi pe voi înşivă, cum puteţi servi pe alţii, cum puteţi ajuta pe alţii dacă nu aţi învăţat să vă iubiţi pe voi înşivă.  Voi aţi învăţat multe în singurătatea voastră de când aţi fost întrebaţi să părăsiţi ordinul vechi deoarece totul a fost despre descoperirea iubirii sinelui. Şi pentru a descoperi iubirea, voi a trebuit să descoperiţi întunericul.  Voi a trebuit să descoperiţi rejecţia şi ura şi singurătatea pentru ca voi să puteţi veni înapoi aici şi să ştiţi cum a fost într-adevăr să vă îndrăgostiţi de voi înşivă.

 

2. Următoarea, cu Sinele, în Calea Standardelor, este să urmaţi adevărul vostru propriu.  Voi aţi învăţat cum era să urmaţi adevărul celorlalţi, aşa cum ar spune Kuthumi, aceasta este foarte rău. (răsete)  Voi aţi învăţat că a urma adevărul celorlalţi vă conduce la un sfârşit mort, vă duce la nelinişte şi depresie, vă aduce la confuzii în înăuntrul vostru.  Dar atunci când urmaţi adevărul vostru propriu, acesta este clar, acesta este evident, acesta este pur.

 

3.Şi Calea Standardelor, este de asemeni să aveţi încredere în voi înşivă.  Oh, în ultimii şapte ani voi v-aţi jucat cu încrederea în orice altceva – în spirit, în ghizi, în mintea voastră – în orice îb afară de voi înşivă, dar acum voi puteţi înţelege ce înseamnă să ascultaţi vocea eului interior, şi acesta nu este o voce tăcută, odată ce voi descoperiţi acesta.  Acesta este o voce care este atât de clară şi pură, încât o veţi recunoaşte că este adevărul vostru.

 

4. Şi Calea Standardelor pentru Sinele este că există abundenţă.  Voi aţi mers afară pentru zeci de mii de ani şi aţi descoperit cum este să trăiţi în lipsuri şi sărăcie, să trăiţi în sisteme de credinţă sau limitări.  Voi aţi învăţat ce înseamnă să fiţi un cerşetor, să suferiţi.  Voi aţi învăţat cum este să negaţi curgerea energiei în viaţa voastră.  Dar acum ca Standarde ale Ordinului Cercului Crimson, voi acceptaţi calea abundenţei.

 

Abundenţa în oricare fel al vieţii voastre cu energia potrivită care curge în voi la timpul exact şi momentul exact de care aveţi nevoie.   Aceasta nu este transmisă pe aripile îngerilor, nu este transmisă ca un cadou de la spirit, dar este ceva ce voi alegeţi şi manifestaţi pentru voi înşivă în viaţa voastră şi descoperiţi că abundenţa este naturală.  Abundenţa este curgere.  Abundenţa este expresia iubirii pe care o aveţi pentru voi înşivă.

 

În Calea Standardelor în Ordinul Cercului Crimson, de asemeni este despre Creaţie, şi există patru puncte de creaţie.

 

1. Prima cale este de a lua responsabilitate pentru creaţia voastră proprie.  Voi aţi învăţat că nimeni nu este responsabil pentru viaţa voastră.  Voi nu sunteţi o victimă.  Nimeni nu face aceasta pentru voi. Voi înfiinţaţi o serie elaborată de mişcări de energii care permit creaţia – creaţia voastră – să vină în viaţa voastră.  Voi nu puteţi blama pe nimeni altul, voi nu puteţi fi victimele abuzului cuiva.  Standardele iau responsabilitate pentru creaţiile lor înşişi.

 

2. Punctul numărul doi al creaţiei este să daţi viaţă şi libertate la creaţia voastră proprie.  Este un lucru de a crea ceva, şi este un alt lucru de a o binecuvânta cu forţa energiei de viaţă divină a voastră şi să permiteţi viaţă acesteia, să permiteţi libertatea acesteia.  Deci de multe ori umanii creează şi apoi controlează, dar aceasta aduce o lipsă adevărată, un vacuum adevărat al energiei şi o imbalanţă adevărată a energiei.

 

Dar când voi creaţi ceva în viaţa voastră, voi suflaţi viaţă în creaţia voastră şi apoi îi daţi libertate.  Aceasta poate să crească.  Aceasta poate să crească în căi în felul în care mentalul uman nu poate să înţeleagă.  Aceasta poate să crească în potenţiale pe care voi nici nu realizaţi că sunt aici azi.  A da viaţă, a sufla viaţă şi libertate în creaţiile voastre este ca şi relaţia între părinte şi copil.  Părintele dă naştere la copil dar nu îl posedă.  Un părinte va creşte copilul dar apoi trebuie să-i dea drumul, să crească el propriu.  Diferenţa este că creaţiile voastre sunt mereu ale voastre, fac parte mereu din voi,  deci de ce aţi vrea să le limitaţi.

 

3. Voi vreţi să suflaţi viaţă în fiecare creaţie.  Suflaţi viaţă în voi înşivă ca Învăţători.  Suflaţi viaţă în tot ce abundaţi în viaţa voastră.  Daţi libertate la acestea să crească. Daţi libertatea frumuseţii şi bucuriei şi expresiei şi aceasta o să vină înapoi în multe, multe căi diferite.

 

Standardele Consiliului şi Ordinului Cercului Crimson nu limitează niciodată creaţiile sale,  nu au niciodată aşteptări ale rezultatelor.  Sfârşitul acestuia este deschis.  Voi creaţi şi apoi voi nu o limitaţi niciodată.  Voi menţineţi curgerea.  Toate creaţiile sunt flexibile.

 

4. Calea Standardelor este Gnost-ul – punctul numărul unu – Gnost.  Tobias a vorbit despre acesta ieri.  Gnost este soluţia.  Gnost este curgerea creativă.  Gnost este o energie care nu a fost folosită în eoni de timp, şi gnost vine înăuntru, acesta leagă divinul şi umanul, şi ca creatori ca şi Standard, voi permiteţi la gnost să curgă înăuntru.  În loc să fie oprit şi interzis de probleme şi provocări, voi simplu acceptaţi gnost-ul să vină înăuntru în prezent să clarifice şi să deschidă soluţia.

 

Şi Calea Standardului Ordinului Cercului Crimson, este de asemeni Viaţa.

 

1. Primul punct din viaţă este să alegeţi viaţa.  A alege viaţă în fiecare moment şi fiecare suflare.  Să alegeţi că sunteţi aici pe Pământ în acest timp incredibil, schimbarea în Energia Nouă.  A alege viaţă în fiecare zi, să daţi voie la corp, mental, gnost şi spirit ca ei să ştie că voi aţi ales să fiţi aici.  Când voi alegeţi să fiţi în corp fizic, aceasta schimbă întreaga compoziţie a structurii energiei şi de aceea aceasta atrage un tip de energie complet diferită la voi.  Dacă alegeţi viaţă, voi o să atrageţi viaţa alegând energii la voi.

 

2. În viaţă, punctul al doilea, este să aveţi înţelegere pentru tot.  Înţelegerea pentru voi înşivă în primul rând.  Înţelegerea pentru tot ce aţi făcut; înţelegere pentru orice experienţă pe care aţi avut-o vreodată; înţelegere pentru acel moment când aţi fost întrebaţi să părăsiţi unul dintre Ordinele antice.  Oh a fost o povară grea pe inima voastră şi în istoria voastră.  Priviţi aceasta acum.  Priviţi iubirea pe care au avut-o cei în vârstă atunci când v-au cerut să plecaţi.  Priviţi înţelegerea pe care ei au avut-o, să ceară de la cineva pe care ei l-au iubit şi l-au onorat să plece din Ordinul la care ei au ajutat să-l creeze cu voi.

 

Aveţi înţelegere pentru fiecare persoană, fiecare experienţă; înţelegere pentru cei care sunt victime sau care abuzează; înţelegere pentru cei care au dificultăţi şi probleme în viaţa lor, pentru că ei aleg acest lucru.  Înţelegere este de a onora alegerile lor şi despre a zâmbi la persoana fără casă, a zâmbi la cel care este handicapat sau schilod, a zâmbi la cei care sunt bogaţi şi puternici, a zâmbi la tot.  Aceasta este înţelegere.  Standardul are înţelegere pentru tot şi o înţelegere că tot este ales şi aceasta se joacă afară potrivit.

 

3. În viaţă... în viaţă, punctul al treilea este să acceptaţi binecuvântarea vieţii.  Sunt multe.  Viaţa este aici să vă servească.  Viaţa este aici să servească totul.  Aceasta este plină cu binecuvântări.  Sunt binecuvântări abundente în jurul vostru chiar acum – binecuvântări de la Gaia, binecuvântări de la alte persoane, binecuvântări care apar în fiecare moment.  Fiecare persoană pe care o întâlniţi pe stradă, fiecare persoană cu care aveţi o relaţie, fiecare animal, fiecare pasăre, fiecare briză care vă atinge faţa voastră este o binecuvântare.  Aceasta are o cauză şi un scop în viaţa voastră.  Acceptaţi fiecare şi fiecare lucru ca o binecuvântare.  Nu ca un accident, nu ca ceva care se întâmplă pentru că se întâmplă, dar ca un eveniment sincronistic şi o binecuvântare în viaţa voastră, şi voi o să începeţi să apreciaţi viaţa într-un fel complet nou.

 

4. Ca Standard al Ordinului Cercului Crimson, este de asemeni despre a onora viaţa ca şi cum vă onoraţi pe voi înşivă, şi să vă onoraţi pe voi înşivă cum viaţa vă onorează pe voi.  Acesta este principiul lui Yeshua.  Acesta este despre; „Trataţi pe alţii aşa cum aţi vrea ca ei să vă trateze pe voi.”  Există o energie reciprocă pentru tot.  Trataţi viaţa aşa cum aţi vrea ca ea să vă trateze.  Trataţi-vă bine pe voi înşivă, dragi prieteni. Trataţi-vă bine.

 

În calea Standardului Ordinului Consiliului Crimson pe Pământ este de asemeni categoria a patra – aceasta este despre învăţători.  De aceea este că sunteţi aici, Învăţători, şi primul punct este:

 

1. Fiţi învăţători la toţi cei care vin la voi – şi o să fie mulţi.  Şi ei o să vină în multe forme, ei o să vină în multe căi diferite.  Ei nu necesar o să vină doar să se înscrie la o clasă.  Ei o să vină ca cineva pe care-i întâlniţi într-un magazin, sau un coleg, sau un copil, un părinte, un prieten.  Ei o să vină la voi în toate căile şi formele.

 

Lucrul important aici de notat este că ei o să vină la voi.  Standardul nu evanghelizează sau predică deoarece Standardul onorează.  Dar Standardul ştie de asemeni că ei o să vină la voi în timpul potrivit.  Atunci ascultaţi.  Ascultaţi.  Nu este despre a predica sau poate nici de a preda.  Doar ascultaţi.  Voi o să ştiţi ce să spuneţi la momentul exact.  Voi o să fiţi capabili să-i simţiţi şi să-i senzaţi pe ei pe orice nivel.  Voi o să fiţi capabili să vă conectaţi cu sinele lor divin şi sinele lor uman simultan şi voi o să ştiţi să spuneţi cuvântul exact.  Voi sunteţi învăţători şi ei o să vină la voi.

 

2. Punctul al doilea în Calea Standardului despre predare este să înţelegeţi că voi sunteţi învăţători bucuroşi.  Aceasta nu este o îndatorire.  Voi nu sunteţi desemnaţi să faceţi aceasta.  Voi nu trebuie să faceţi aceasta.  Acesta nu este un cerc prin care trebuie să săriţi, acesta nu este un serviciu pe care trebuie să-l înduraţi ca să puteţi merge la nivelul următor.  Voi nu sunteţi întrebaţi de nici o Fiinţă îngerească din Consiliul Crimson să faceţi aceasta dacă aceasta nu este bucuria voastră.  Dacă învăţaţi pe ceilalţi pentru că voi simţiţi că este datoria voastră, aceasta o să devină o datorie.  Aceasta o să fie un efort.  O să fie dificil, şi studenţii voştri o să vină cu aceeaşi energie de îndatorire şi nu o să fie împlinită.  Standardele predau cu bucurie.

 

3. Standardele de asemeni – punctul numărul trei de a preda – Standardele de asemeni predau fără aşteptări sau recompense.  Nu există puncte maronii pentru aceasta, voi nu o să primiţi un loc mai bun în Consiliul Crimson. (ceva râsete)  Voi nu o să primiţi un Călător mai bun de Vise doar pentru că voi sunteţi un învăţător.  Nu există recompensă, şi paradoxul este că dacă predaţi în bucurie la cei care vin la voi, totul o să fie acolo pentru voi.  Dar dacă faceţi aceasta pentru că aşteptaţi o recompensă, atunci energia se anulează însăşi.  Nu predaţi pentru recompensă dar înţelegeţi că recompensa este acolo în fiecare moment de Acum.

 

4. Şi al patrulea punct pentru Standarde referitor la predare este să predea gnost-ul, să predea dei un gnost la toţi cei care vin la voi, şi aceasta poate ia un timp anume.  Poate aceasta ia luni şi ani ca să ajungeţi la acel punct unde voi puteţi pronunţa cuvintele „dei un gnost” la ei;  la punctul unde ei înţeleg cum este să completaţi piciorul al patrulea al scaunului uman: de a aduce energia gnost-ului pentru a se uni cu corpul, mentalul şi spiritul.  Dar voi o să îi conduceţi şi o să  predaţi şi o să-i călăuziţi prin procesul gnost-ului.

 

Există şaisprezece puncte care se împart în patru categorii cu patru puncte pentru fiecare Standard...Calea Standardului în Ordinul Cercului Crimson.

 

Acum este timpul pentru iniţiere şi aceasta este prin alegere.  Aceasta este prin alegere.  Aceasta o să fie o alegere tăcută pentru fiecare dintre voi.  Dacă nu alegeţi aceasta azi, voi puteţi alege altă dată.  Dacă nu sunteţi aici în persoană, dacă ascultaţi aceasta, voi puteţi alege acum sau mai târziu.  Dacă citiţi sau ascultaţi în afara momentului de Acum,  înţelegeţi că voi sunteţi într-adevăr în acest moment de Acum, traversaţi timp şi spaţiu pentru a fi aici, şi voi de asemenea puteţi alege acum sau mai târziu.

 

Acesta este timpul pentru iniţiere ca Standard în Ordinul Cercului Crimson pe Pământ.  Aceasta solidifică munca pe care aţi făcut-o.  Aceasta pune într-o ordine, pune într-o adevărată şi solidă afiliere.

 

Eu cer specific ca să fie creat un certificat, şi îl voi călăuzi pe Cauldre prin desenul exact a acelui certificat.  Eu voi cere ca un medalion să fie bătut din metal, amândouă, bronz şi aur, care va semnifica noul Ordin al Cercului Crimson pe Pământ şi să fie disponibil.  Da, Cauldre, o să fie un preţ (râsete) dar ele o să fie disponibile pentru cei care doresc ca să expună sau să poarte, dacă aleg aceasta.

 

Deci, permiteţi să aducem energiile corespondente îngereşti.  Noi aducem energia dragului nostru prieten Tobias în acest timp,  şi noi cerem de la toate fiinţele îngereşti să se alăture pe această scenă în spatele lui Cauldre şi Linda.

 

Noi cerem ca energia lui Kuthumi să se alăture nouă pe această scenă şi voi o să vedeţi cu ochiul al treilea şi o să simţiţi în inima voastră că ei s-au îmbrăcat potrivit pentru această zi.

 

Noi cerem ca energia lui Ohamah să ni se alăture pe această scenă în dimineaţa aceasta.

 

Şi cerem ca energia lui Kwan Yin să ni se alăture pe această scenă în dimineaţa aceasta.

 

Şi în final, noi aducem înăuntru energia lui Rafael să ni se alăture pe această scenă.  Şi aceasta completează Fiinţele Îngereşti de la Consiliul Crimson care o să facă parte din iniţiere.

 

Pentru fiecare dintre voi, Shaumbra, care alegeţi iniţierea, o să fie în mod corespunzător o Fiinţă Îngerească care o să vină în viaţa voastră şi care o să facă o conecţie imediată şi directă cu voi.  Să nu vă îngrijoraţi despre numele lor.  Să nu vă îngrijoraţi despre feţele lor, dar voi o să primiţi sau o să fie desemnată o Fiinţă Îngerească corespunzătoare de la Consiliul Crimson care o să fie aici să lucreze cu voi.  Ei nu o să fie un ghid ca şi cum era ştiut în trecut.  Ei nu o să fie alergători.  Acesta o să fie corespondentul vostru la Consiliul Crimson pe nivelele îngereşti.  Ei o să lucreze cu voi pentru a balansa şi de a curge energiile înainte şi înapoi.  Ei o să fie partenerul vostru îngeresc.  Nu, ei nu o să rezolve problemele voastre pentru că voi nu aveţi nici una. (ceva râsete)  Ei o să fie ca nişte colegi vouă în rolul vostru nou ca Învăţători iniţiaţi.  Deci dacă alegeţi iniţierea, ei o să vină înăuntru de asemeni.

 

Noi cerem ca şase umani, în total, să iasă în faţă pentru a reprezenta aspectul uman al acestui Ordin al Cercului Crimson.

 

Noi cerem în primul rând ca energia lui Cauldre să fie mai prezent uman pe scenă chiar acum.

 

Noi cerem energia umană a lui Linda să fie prezentă în plin corespunzând fiinţelor îngereşti care stau pe scenă.

 

Noi cerem pe Andra – Norma – să iasă în faţă şi să stea în faţa scenei, să ajute să corespundă energiile de la Fiinţele Îngereşti.

 

Noi cerem pe Garet să iasă în faţă şi să stea în faţa scenei şi cu faţa la audienţă.

 

Noi cerem pe Janice Burney să vină în faţă şi să stea în faţa scenei, în faţa audienţei ca să fie o energie umană corespunzând cu Fiinţele îngereşti.

 

Şi noi cerem de la John Kuderka să vină în faţă şi să stea în faţa scenei în faţa umanilor corespunzând cu fiinţele îngereşti – şi tu poţi lăsa acolo instrumentele tale. (vorbeşte lui John)

 

Noi cerem de la toţi cei care aleg iniţierea ca Standard în acest Ordin nou să respiraţi adânc.

 

Noi cerem pe David McMaster să ia grupul de clopoţele să le aducă în faţă şi să le sune de douăzeci şi două de ori cât timp se desfăşoară iniţierea.

 

Deci... începem iniţierea când grupul de clopoţele începe să sune de douăzeci şi două de ori.

(pauză lungă cum clopoţelele sună rar de douăzeci şi două de ori)

 

Prin autoritatea acordată mie de la Consiliul Crimson în numele a Tot Ce Este, în evoluţia în Energia Nouă, eu iniţiez Ordinul Cercului Crimson, şi pe fiecare dintre voi ca Standarde.

 

Eu sunt Adamus Saint-Germain.

 

 

 

 

 

 Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

 

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

 

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

 

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

 

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

 

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

 

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

 

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

 

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

 

© Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.