MATERIALELE LUI TOBIAS

 

CONFERINŢA ENERGIEI NOI DIN MIJLOCUL VERII

– BRECKENRIDGE, COLORADO –

cu Kuhtumi, prin Geoffrey Hoppe

 

15 Iulie 2006

Inapoi la Pagina Principala .... click

 

Namaste!  (Kuthumi râde aşa cum audienţa aplaudă şi ovaţionează)  Sunt eu, Kuthumi lal Singh – şi cine sunteţi voi?! (audienţa râde şi răspunde „Dumnezeu de asemeni”)  Într-adevăr sunteţi!  Şi este o plăcere să vin înapoi şi să fiu împreună cu Shaumbra, eu sunt un pic reacţionar în această dimineaţa. (râsete)  Eu am fost departe pentru mult, mult timp,  mi-a lipsit energia plăcută a lui Shaumbra.  Eu găsesc că sunt un pic nervos în această dimineaţă.   Cauldre este foarte nervos, el a crezut că nu voi veni. (râsete)  El a uitat cum este energia lui Kuthumi.

 

Eu vă voi auzi azi pentru un moment.  Ultima dată v-am mirosit, nu a fost prea bun, (multe râsete cum Kuthumi face o faţă)  acum eu vă inhalez prin urechea mea.  Eu vă aud.  În această dimineaţă voi aţi folosit vocea voastră, voi v-aţi permis să vă exprimaţi şi acum eu doar ascult.  Un lucru foarte important de făcut pentru noi toţi.  Lui Cauldre îi este frică că eu fac nişte mici gesticulaţii cu mâna mea, (râsete) dar voi ştiţi că sunt eu şi nu el! (mai multe râsete)  El într-adevăr urăşte aceasta!  El într-adevăr urăşte aceasta!.  Oh Cauldre tu eşti un om atât de curajos! (multe râsete)  Nu există nimeni în audienţa care are vreo îndoială despre aceasta.  Câţiva care ascultă în direct se întreabă de aceasta, dar nimeni în audienţă.

 

Eu o să vă aud pe voi toţi care se conectează din toată lumea.  Eu îl voi auzi pe Tobias şi Saint Germain – după ce voi termina să-i înjur pentru că m-au ţinut atât de mult afară.   Eu voi absorbi toate acestea.  (Kuthumi respiră adânc)  Vedeţi voi, voi nu trebuie doar să respiraţi prin nasul şi gura voastră, voi puteţi respira prin urechile voastre şi să auziţi şi să simţiţi şi apoi puteţi respira afară prin vocea voastră, să vă exprimaţi pe voi înşivă – felul în care voi v-aţi exprima pe voi înşivă.  Voi reţineţi aceasta.  Unii dintre voi aveţi dureri de gât, unii dintre voi nu puteţi vorbi propriu-zis pentru că voi reţineţi exprimarea, şi în ultima sesiune pe care aţi avut-o, voi aţi învăţat să permiteţi la aceasta să curgă afară.  Voi o să fiţi surprinşi la ce voi spuneţi atunci când permiteţi să iasă afară.  Foarte surprinşi! (râsete)

 

Voi probabil v-aţi întrebat unde am fost eu, Kuthumi pentru atâta timp, timp lung.  Eu am scris cărţi.  Eu am scris patru cărţi, şi ca şi mulţi dintre voi, eu voi oferi aceste cărţi.  Eu le voi oferi puţin diferit – prin web-site-ul meu celestial. (râsete)   Voi puteţi merge acolo şi să le descărcaţi, pe gratis, oricând doriţi.  Voi puteţi merge la: wow.kuthumisings.NOT! (multe râsete, Kuthumi chicoteşte) Cauldre a promis că nu o să râdă la nici una dintre neghiobiile mele. (râsete)

 

Este o plăcere să aud că râdeţi!  Voi aveţi tendinţa să aveţi multe probleme.  Să vă aud că râdeţi atât de mult – un lucru frumos.  Aceasta este Universitatea Shaumbra.  Toate celelalte lucruri vin după aceea, dar acest râs – acesta este ceea ce o să clădească universitatea voastră.  Acesta o să construiască prezenţa voastră peste tot... nu numai pe planeta Pământ.  Ceea ce faceţi are impact peste tot.

 

Deci eu am scris patru cărţi.  Prima este intitulată, „Umani, prostănaci, prostănaci – o carte Călăuzitoare pentru Manechine Care Vor Să Rămână Manechine!” (multe râsete, Kuthumi şi Cauldre chicotesc) Acum noi nu putem lăsa ca canalizatorul să piardă aceasta prin, deci...(mai multe râsete)

 

Este uimitor la mulţi dintre noi pe partea noastră câţi umani pur şi simplu preferă să stea năuciţi şi idioţi!  Eu nu vreau să fiu arogant, dar ei aleg să repete aceleaşi probleme şi aceleaşi crize din nou şi din nou.  Ei merg de la o căsătorie rea la alta.  Ei merg de la a pierde un serviciu la a pierde pe celălalt, probleme de sănătate după probleme de sănătate – şi ei aleg aceasta.  Deci noi vrem să-i ajutăm cu aceste cărţi, „Umani prostănaci, prostănaci.”  Cum să faceţi mai bine, cum să nu depuneţi efort atunci când într-adevăr aveţi probleme. Cum să vă bucuraţi de problemele acestei vieţi, dacă aceasta este ceea ce alegeţi.

 

Cartea a doua pe care am scris-o este în curând gata pentru publicare.  Aceasta se numeşte, „Muncă Bună de Suflare...(multe râsete, Kuthumi chicoteşte) – Cum să Aveţi Un Cap cu Respiraţia!” (hohote) eu nu mă refer la Andra aici pentru că ea face o muncă frumoasă cu respiraţia, dar respiraţia mea este un pic diferită!

 

Dar într-adevăr, Shaumbra, uneori când lucrurile devin dificile şi provocătoare în viaţa voastră, aşa cum ştiţi, atunci respiraţi adânc.  Doar suflaţi aceasta.  Voi încercaţi să faceţi atât de dificil uneori şi atât de încurcat, dar voi puteţi respira ca şi... hai să facem chiar acum împreună... (Kuthumi respiră adânc şi suflă afară)  Aceasta face ca energia să se mişte.

 

Hai să facem încă odată, dar cu adevărat respiraţi înăuntru acum, menţineţi aceasta pentru moment, şi apoi suflaţi afară! (Kuthumi din nou respiră adânc şi suflă afară.)  Încă o respiraţie adâncă... (din nou Kuthumi respiră adânc...) Muncă Bună de Suflare! (Kuthumi suflă afară)  Este dificil de râzi în acelaşi timp când sufli afară! (râsete)  Eu am cunoscut câţiva sorbitori (în sloganul american este sorbitură/gură de whisky) care puteau să facă amândouă în acelaşi timp! (multe râsete, Kuthumi chicoteşte)  Într-adevăr, aceasta este o adunare spirituală (râsete) şi aceasta se arată prin umor.  Aceasta se arată prin umor.

 

Cartea următoare pe care am scris-o şi o să fie gata în curând pentru publicare este, „Cum să aveţi un fel de Arătare Bună contrar Lumii Urâte.” (râsete şi aplauze)  Şi voi credeţi că eu glumesc despre cărţile mele dar ele o să vină printr-o formă de channel.  Într-adevăr, noi cerem de la Editura Cercului Crimson să publice aceste cărţi cu mare mândrie.

 

Eu mă uit la voi toţi, şi ca şi mine, voi sunteţi inimoşi şi arătaţi bine.  În schimb uneori voi reflectaţi unele lucruri care se petrec în înăuntrul vostru care într-adevăr nu sunt ale voastre, în primul rând.  Uneori voi reflectaţi ceea ce ia loc în lumea din jurul vostru, şi uneori voi credeţi şi judecaţi aceste lucruri care se petrec în jurul vostru care mai degrabă sunt urâte.  Voi aveţi un timp dificil de acceptare a acestora.  În cărţile mele, despre cum să aveţi o arătare bună contrar  lumii urâte, noi vorbim despre înţelegerea adevărată, şi în aceasta eu am ca şi co-autoare pe Kwan Yin.  Înţelegere pentru tot ce e în jurul vostru, privind frumuseţea care este acolo dar care a trecut prin a nu fi observată.

 

Chiar în unele situaţii mai rele, există frumuseţe.  Eu văd că copacii în jur de aici, aşa cum mulţi aţi observat, s-au făcut maro.  Ei mor, şi unii dintre voi aţi simţit o tristeţe pentru acei copaci.  Dar voi ştiţi, există o frumuseţe în acest proces, pentru că unde este moarte, există de asemeni renaştere.  Unde este o curăţire a energiilor vechi, acolo în curând va fi o reînnoire.  Există frumuseţe în tot.

 

Şi uneori voi uitaţi să priviţi frumuseţea voastră proprie şi frumuseţe lucrurilor din jurul vostru, şi apoi ce se întâmplă?  Păi bine, corpul vostru pur şi simplu manifestă totul.  Corpul vostru este ca şi o oglindă, faţa voastră şi în special ochii, şi atunci voi simţiţi că nu arătaţi chiar bine.  Voi nu acţionaţi ca şi cum aţi arăta bine, şi este foarte dificil să fiţi un învăţător urât. (râsete)  Voi ar trebui să reflectaţi frumuseţea a tot ce este în înăuntrul vostru şi în jurul vostru.

 

A fost o experienţă uimitoare de a scrie aceste cărţi, pentru că eu am putut atinge energia fiecăruia dintre voi.  Şi în timp ce cărţile... şi într-adevăr noi trebuie să declarăm că aceste cărţi o să fie reale, nu ca şi clasa mea „Oricum Ce Faci Tu Bălegarule” pe care nimeni nu a pus împreună. (râsete) Nimeni nu a vrut să meargă la Cleveland în iarnă.  Acum voi mergeţi la Lake Tahoe.

 

Aceste cărţi sunt reale.  Aceste cărţi sunt pline cu poveştile lui Shaumbra.  Eu spun că nu am fost în jur pentru o bucată de timp... eu nu am vorbit chiar pentru un timp, dar eu am fost în jurul vostru.  Eu vă ascultam, am auzit poveştile voastre, am adunat înţelepciunea voastră, le-am pus în cărţile care o să fie publicate.  Oh, ele deja sunt autorate, este doar faptul de a le descărca, să puneţi degetele pe tastatura computerului şi să permiteţi ca acestea să curgă prin voi.  Într-adevăr, eu voi oferi lui Cauldre şi apoi la toţi cum poate fi făcut acest lucru  pentru cei care sunt interesaţi în aceasta.

 

Şi a patra carte... a patra carte.  Aceasta este simplă.  Nu este foarte lungă, este uşor de citit şi eu aş dori să vorbesc despre ea azi.  Aceasta are un titlu simplu, „Voi Nu Aveţi Probleme, Voi Doar Sunteţi Plictisiţi.” (ceva râsete, apoi aplauze.)  Eu nu îndrăznesc să spun un alt cuvânt pentru că titlul este foarte  explicit.

 

Voi ştiţi ce se întâmplă.  Umanii au tendinţa să fie prinşi în tot sindromul problemelor, aceasta este o energie vicioasă.   Aceasta este o energie vicioasă.  De fapt lor le place să aibă probleme.  Ştiţi voi cum să faceţi o cameră plină cu oameni să tacă instantaneu?  Spuneţi-le că ei nu au voie să vorbească despre probleme! (râsete) Acest lucru fac umanii – ei vorbesc despre probleme.  Ei dezbat şi trec peste problemă după problemă după problemă  şi când problemele doar dispar natural, ei creează alte probleme – pentru că ei sunt plictisiţi!  (râsete)

 

Mentalul a fost programat să lucreze cu probleme care să-l ţină ocupat.  Aceasta este o versiune artificială de a fi creativ.  Mentalul ia o problemă şi începe să o digere, şi o priveşte din punctul foarte analitic, o vede din toate părţile, analizează toate potenţialele diferite, analizează toate rezultatele probabile.   Dar mentalul de asemeni continuă, în aceste rezultate, să strecoare probleme noi care ar putea să apară de-a lungul căilor pentru a atinge soluţia.  Deci problemele continuă mereu şi mereu, perpetuează însăşi.  Aceasta este o energie vicioasă.

 

Shaumbra, ce probleme aveţi? Nici una.  Voi doar credeţi că aveţi probleme pentru că mentalul vostru trebuie să fie ocupat.  Voi trebuie să-l ţineţi ocupat, şi voi ştiţi că problemele sunt jocuri amuzante pentru mental.  Mentalul vostru este plănuit să lucreze pe lucruri, să analizeze lucrurile.  Mentalul este plănuit să fie ocupat tot timpul, în aşa fel ca să devoreze problemele.  O să le rumege mereu şi mereu ca şi cum un câine rumegă osul, nu vrea să-i dea drumul nicicum.

 

Dar situaţia reală, problema reală este – problema adevărată este – voi nu aveţi soluţii.  Voi aveţi probleme dar nu aveţi soluţii, pentru că soluţiile nu sunt amuzante.  Ele reprezintă capătul liniei.  Acest lucru înseamnă că mentalul trebuie să înceteze să se mai agite şi să lucreze atât de greu.  Acesta nu hrăneşte nici un joc, deci o să continue natural să perpetueze o problemă de dragul acesteia.  Acesta nu vrea să se plictisească, nu vrea să fie aruncat în nimicnicie, deci va continua problema după problemă după problemă.   Este un cerc vicios, este un ciclu foarte obositor, şi este un ciclu pe care noi îl putem termina – voi îl puteţi termina.

 

De asemeni, problemele previn acest lucru numit „dei un gnost” sau „gnost” de a lucra.  Pentru că mentalul este veşnic ocupat cu probleme, al patrulea picior al scaunului, gnost-ul, simplu se va retrage.  Acesta va onora şi respecta faptul că voi alegeţi problemele şi alegeţi o cale foarte aspră şi rudimentară de a le mânui  prin mental.  Problemele umane ţin gnost-ul la distanţă.

 

Deci, totul este de a da drumul la acele probleme.  A da drumul chiar de a crede că aveţi probleme. Acum unii dintre voi, voi insistaţi că aveţi probleme.  Voi credeţi că eu vorbesc la persoana de lângă voi, dar eu de fapt vă vorbesc vouă.  Voi spuneţi, „Dar, dar, Kuthumi tu nu înţelegi.”  Oh, eu înţeleg, eu v-am studiat.  Eu v-am ascultat şi uneori v-am mirosit (râsete) în acest ultim an, şi voi alegeţi acele probleme.

 

Voi alegeţi probleme într-o relaţie.  Alegeţi o soluţie? Sau vă este frică de soluţie?

 

Şi sănătatea voastră – alegeţi o soluţie sau lăsaţi pe altcineva să aleagă pentru voi?  Alegeţi voi, într-adevăr alegeţi o soluţie de sănătate, sau lăsaţi ca acea problemă să continue să vă ţină ocupat?  Acum, poate puţin vă ofensaţi la ceea ce spun eu aici.  Eu fac acest lucru într-un fel iubitor şi foarte adevărat.  Priviţi cum perpetuaţi problemele.

 

Unii dintre voi aveţi probleme financiare, mereu şi mereu, pentru că voi într-adevăr nu lăsaţi ca soluţia să intre.  Deci voi repetaţi ciclul – nu bani, nu bani, nu bani.  Vi s-a întâmplat că voi întotdeauna aveţi bani puţini?   De unde vin acei bani puţini?  Bine, voi permiteţi să hrăniţi problema doar suficient.  Acesta este un lucru amuzant.  Voi primiţi doar destul în ultimul moment, doar destul, în aşa fel voi puteţi menţine ca problema să continue.  Dacă voi nu  aţi fi primit nici un ban şi aţi murit, atunci voi nu aţi fi avut o problemă! (râsete) Deci voi menţineţi doar suficient.

 

Unii dintre voi aveţi probleme la serviciu.  Unii dintre voi ori lucraţi mult sau nu vă înţelegeţi cu ceilalţi.  Dar unde este soluţia?  De ce sunteţi încă aici? Voi gândiţi, „Bine, Kuthumi, tu nu înţelegi.  Eu trebuie să am un serviciu să fac destui bani ca să ţin acea problemă să meargă.  „Şi voi staţi în acel serviciu pentru că voi credeţi că trebuie să-l aveţi pentru bani.  Acesta nu este despre bani.  Este problema.  Vouă vă place problema.

 

Deci de unde vine soluţia? Aceasta nu vine de la mental?  Mentalul vostru este un loc teribil pentru soluţii. Mentalul vostru este minunat pentru a analiza, a judeca, de a determina valoarea şi cantitatea, volumul, lucruri ca acestea.  Dar adevărata soluţie nu vine de la mental, vine de la gnost.  Gnost – dei un gnost – aceasta este soluţia.  În gnost este răspunsul.  Voi nu-l puteţi forţa înăuntru, şi mentalul o să încerce să aducă gnost-ul înăuntru şi apoi să-l controleze.  Dar aceasta nu poate.

 

Există o soluţie pentru voi, să zicem, pentru situaţia voastră financiară.  Voi ştiţi că aţi alergat în capul vostru să încercaţi să găsiţi soluţia.  Nu va uimit faptul că soluţia doar nu a fost acolo?  Voi încercaţi să găsiţi soluţia pentru o relaţie şi voi alergaţi în capul vostru şi încercaţi să gândiţi ce să faceţi cu acel „shlunk” bărbat al vostru, dar voi nu puteţi să-i daţi drumul.  Soluţia nu este niciodată acolo deci voi continuaţi cu problema.

 

Există o soluţie.  Există o soluţie.  Este timpul să lovim uşor butonul. (Linda apasă un buton pe care îl are în mână.  Aceasta spune, „ Asta era uşor!”) Vezi?! (râsete)  Gnost este ca şi un buton mare uşor, dar voi trebuie să daţi drumul la problemă în primul rând.  Voi trebuie să daţi drumul la problemă.  Voi trebuie să recunoaşteţi faţă de voi înşivă că într-adevăr nu există problemă, este doar că încă nu este o soluţie.  Vedeţi cum lucrează acesta? Într-adevăr nu există o problemă.  Voi nu aveţi o problemă cu sănătatea voastră – voi doar nu aveţi încă soluţia! (râsete)  Voi aveţi o situaţie, o experienţă prin care treceţi, voi doar nu aţi permis la soluţie să intre.  Aceasta vine prin gnost.  Acesta nu este mental, acesta nu depune efort.

 

Acum, aici este diferenţa între ceea ce aţi numi calea mentală de a descifra lucrurile şi soluţia adevărată a gnost-ului.  Mental: voi o să simţiţi că depuneţi efort; voi o să simţiţi cum mentalul aleargă repede în jur; voi o să simţiţi că priviţi multe diferite potenţiale şi scenarii: voi o să simţiţi frică şi nesiguranţă; voi o să simţiţi că culegeţi ceva orbeşte sau desenaţi orbeşte în întuneric, şi speraţi ca Dumnezeul să vină cu o soluţie care nu vă răneşte.  Acesta este mentalul.  Acesta este mentalul care încearcă să descifreze.  Şi voi ştiţi, aşa cum am spus înainte, mentalul nu vrea să descifreze pentru că atunci nu mai are nimic de făcut.  Acesta s-ar plictisi, sau aşa crede.  Sau aşa crede.

 

Deci daţi drumul la problemă.  Spuneţi-vă vouă înşivă că voi într-adevăr nu aveţi problemă cu sănătatea voastră, voi doar treceţi printr-o experienţă.  Şi voi respiraţi adânc şi faceţi loc la gnost – soluţia.  Voi faceţi loc pentru acesta.  Voi vă goliţi, într-un fel.  Voi creaţi locul vostru sigur şi sacru.  Voi curăţiţi casa voastră şi vă pregătiţi pentru musafir, care este gnost-ul, şi apoi daţi-i drumul  acestuia.

 

Gnost-ul este o energie frumoasă care este a voastră şi doar a voastră.  Acesta nu vine de la noi. Acesta nu vine de la spirit.  Aceasta este a voastră.  Gnost vine înăuntru blând şi cu graţie, intră uşor.  Poate acesta intră în timpul cel mai potrivit, poate nu în acel moment, în secunda imediată în care sunteţi, pentru că uneori gnost-ul adună energii de la alte tărâmuri.  Şi uneori gnost-ul aşteaptă pentru nivelul exact de energii şi vibraţii şi circumstanţe să aibă loc.

 

Dar când gnost intră, soluţia intră.  Voi o să aveţi acea cunoaştere creativă incredibilă. Voi doar o să ştiţi.  Dacă încercaţi să explicaţi aceasta la alţii chiar atunci, aceasta ar fi foarte dificil, pentru că aceasta este o cunoaştere creativă.  Acesta este un „Aha”.  Acesta este cald şi auriu.  Acesta este răspunsul înainte de întrebare.

 

Acesta vine în viaţa voastră, şi da, mentalul poate că iniţial sare înăuntru şi încearcă să-l tragă, încearcă să-l disece şi să-l provoace, dar voi respiraţi doar adânc. Vedeţi voi, mentalul vostru o să se obişnuiască cu gnost-ul.  Acesta o să devină prietenul cel mai bun al gnost-ului.  Acesta va iubi gnost-ul, pentru că o să ia de la mental multe poveri vechi şi responsabilităţi.   Mentalul nu o să se plictisească, apropo, pentru că un nivel nou – un nivel complet nou al experienţelor vieţii – or să vină la voi care or să ţină mentalul foarte ocupat în a face ceea ce a fost plănuit să facă mai bine: să înmagazineze informaţii; să vă ghideze în lumea de 3D; să vă ajute să păstraţi în minte şi să aduceţi la suprafaţă informaţii la timpul potrivit.

 

Gnost-ul este soluţia, şi acesta o să vină înăuntru, şi voi o să ştiţi ce să faceţi.  Voi o să ştiţi cum să faceţi.  Voi nici nu o să ştiţi de ce ştiţi.  Voi nu o să ştiţi detaliile.  Voi nu o să ştiţi nici rezultatul, dar voi o să ştiţi că nu trebuie să ştiţi acele lucruri.  Aceasta doar este.

 

Voi o să găsiţi că mentalul vostru o să vă mulţumească.  Mentalul vostru o să vă iubească într-un fel complet nou şi voi o să începeţi să primiţi unele dintre acele memorii înapoi pe care le-aţi pierdut.  Mentalul vostru o să fie recunoscător să aibă un prieten nou şi un tovarăş, cu cineva cu care să se joace.  Mentalul vostru cumva a fost singuratic, nu-i aşa, a fost acolo el însuşi, a creat realitatea lui proprie mică.  Lui i-ar place să aibă un prieten.  De aceea a spus Tobias ieri că gnost-ul este copilul din înăuntru. Acesta este prietenul de joacă pentru mental.

 

Noi ştim că mulţi dintre voi credeţi că aveţi probleme, şi eu am chemat asistenţă specială pentru ajutor azi.  Noi o să împachetăm acele probleme şi o să le expediem.   De fapt eu am comandat o maşină de gunoi celestial să vină înăuntru, (râsete) să încărcaţi acele probleme... da, într-adevăr, miroase puţin, aceasta a ţinut unele dintre lucrurile voastre pentru un timp.  Eu am cerut, într-un mod potrivit, ca Saint-Germain să fie şoferul maşinii de gunoi. (râsete)  Acesta este un serviciu foarte potrivit pentru el, aş spune eu, după unele tratări pe care le-am primit. (râsete)

 

Noi o să cerem să ne acompanieze o muzică de harpă cerească.  Aceasta nu este o activare, aceasta nu este o meditaţie ghidată, (râsete)  aceasta este o experienţă individuală pe care o faceţi cu mulţi, mulţi alţii – Shaumbra din toată lumea.  Deci luaţi o problemă chiar acum, orice problemă.  Să nu faceţi o problemă din a lua o problemă! (râsete) Aceasta nu contează.

 

Deci luaţi o problemă, orice doriţi.  Aceasta nu trebuie să fie cea mai mare, nu trebuie să fie cea mai profundă.  Luaţi doar o problemă.

 

Acum vine înăuntru maşina de gunoi...

 

Respiraţi adânc...

 

Ţineţi problema în mâinile voastre.  Împreunaţi mâinile.

 

Priviţi acea problemă cu ochiul al treilea.  Oh, încetaţi să analizaţi! Doar priviţi.

 

Acum suflaţi tare... aceasta miroase... şi aruncaţi-o acum în maşina de gunoi!

 

Voi puteţi da drumul la aceasta.  Voi puteţi da drumul la aceasta.  Daţi drumul la aceasta sau eu o voi lua de la voi!!. (râsete) Daţi drumul la aceasta!

 

Acolo... mai bine. Vai de mine, cât de prostănaci, prostănaci sunt umanii că se agaţă de problemele lor.  Ei cred, „Ce aş fi fost eu dacă eu nu eram o problemă?”

 

Respiraţi adânc.

 

Mergeţi şi căutaţi o altă problemă.  Orice. Orice – nu contează.  De data aceasta, puneţi-o în mâna dreaptă.  Ţineţi palma dreapta în sus... orice problemă.

 

Observaţi acea problemă.  Într-adevăr v-a servit ea?

 

Era această problemă într-adevăr atât de importantă?

 

Sunteţi pregătiţi să-i daţi drumul ?

 

Respiraţi adânc... şi suflaţi-o în maşina de gunoi.  (Kuthumi suflă, apoi chicoteşte de-o dată cu muzica de la harpă)  Ce a fost asta, harpă?  Încercaţi din nou, suflaţi din nou... (Kuthumi suflă de-o dată cu muzica de la harpă)  Minunat! (râsete)

 

Acum, Shaumbra, aşa cum daţi drumul la probleme... şi da, voi puteţi face aceasta, doar ceva prostesc dacă vreţi... aşa cum daţi drumul la acele probleme, aceasta creează un spaţiu de tip divin sau vacuum unde gnost poate să intre.  Soluţia.  Şi  aici este ceva interesant.  Voi o să descoperiţi aceasta cu gnost... eu spun că este o soluţie creativă şi voi o să descoperiţi că nu are nicidecum de a face cu problema pe care doar aţi eliberat-o.

 

Vedeţi, voi căutaţi o relaţie unu cu unu.  Voi aveţi o problemă, voi daţi drumul la aceasta şi voi credeţi că gnost vă dă soluţia la acea problemă.  Dar în Energia Nouă, gnost este diferit.  Noi ne mutăm la un nivel diferit.  Aşa cum gnost se mută înăuntru, voi o să realizaţi aceasta, în primul rând, că acea problemă într-adevăr nu a fost o problemă. Aceasta nu a avut nevoie niciodată de o soluţie liniară, aceasta a avut nevoie de o energie diferită să ocupe spaţiul.

 

Aceasta este fizică de Energie Nouă, Shaumbra, şi aceasta este frumoasă, foarte simplă.  Problema nu a existat niciodată, aceasta doar a ocupat un spaţiu energetic.  Şi gnost, soluţia creativă, se mută înăuntru, şi voi o să realizaţi că problema nu a existat niciodată în felul în care voi aţi crezut că a existat.

 

Eu ştiu că aceasta este un pic o îndoitură mentală, dificilă, dar aşa cum a spus ieri Tobias, gnost într-un fel este un paradox,  pentru ce aţi gândit că este real devine un nimic. Ceea ce aţi crezut că era o problemă nu a avut nevoie niciodată de o soluţie.   Ceea ce aţi gândit că era important de ocupat o energie în înăuntrul vostru, poate să permită o altă energie, mult mai frumoasă şi expansivă, de a se muta înăuntru.

 

Deci luaţi o altă problemă.  Luaţi încă o problemă.

 

Respiraţi adânc...

 

Mulţi dintre voi luaţi multe aici, dar este bine.

 

Acum puneţi-o pe jos în faţa piciorului drept.

 

Respiraţi adânc, şi fiţi fotbalistul şi şutaţi problema direct în maşina de gunoi!

 

Nu daţi cu capul aici! (râsete)

 

Shaumbra, este foarte simplu.  Voi doar trebuie să faceţi loc pentru dei un gnost să intre şi voi o să realizaţi că într-adevăr voi niciodată nu aţi avut nici o problemă, voi eraţi doar prostănaci plictisiţi.

 

Trecem la un subiect puţin diferit aici, Tobias a cerut de la mine, Kuthumi lal Singh, ca membru al consiliului Companiei Energiei Cercului Crimson... (râsete, apoi aplauze de la audienţă) şi vă rog este plictiseală! (râsete)  Consiliu... (Kuthumi chicoteşte) ca membru al consiliului să fiu şi să lucrez cu voi ca vocea comunicării.

 

Comunicarea este vital importantă pentru fiecare dintre voi ca Învăţători.  Abilitatea de a comunica simplu, clar, este foarte importantă.  Unul dintre lucrurile pe care eu le-am învăţat în vieţile mele pe Pământ era să ţin totul simplu, să spun câteva cuvinte.

 

Uneori, Shaumbra, aveţi tendinţa să vreţi să vă supra-exprimaţi şi supra explicaţi totul.  Aceasta este o funcţiune a mentalului de a nu avea încredere în ceea ce primeşte.  Deci în loc de a folosi doar câteva cuvinte şi câteva fraze,  gura voastră o să meargă pentru ore în şir.  Aţi observat cum pierdeţi clientela voastră? Bine, ei nu se duc sus pe tărâmurile îngereşti ale puterii mari şi ale energiei pe care voi le transmiteţi.  Ei sunt plictisiţi!  Ţineţi aceasta simplu, ţineţi aceasta simplu.

 

Voi aţi învăţat puţin în această dimineaţa despre puterea vocii.  Aceasta cară multă energie.  Eu am spus câteva cuvinte aici azi dar mult a fost transmis.  Voi faceţi la fel.  Voi puteţi face la fel.  Spuneţi câteva cuvinte, ţineţi aceasta scurt şi ţineţi aceasta simplu.

 

Când voi comunicaţi, dacă aceasta este cu un client sau dacă sunteţi pe o scenă, să nu aveţi mai mult de patru idei simple.  Unii dintre voi scrieţi pagini şi pagini de lucruri pe care vreţi să le acoperiţi.  Patru puncte simple – aceasta este tot – şi fiecare punct poate să fie doar o expresie sau o frază lungă.

 

Şi apoi ţineţi aceasta simplu.  Ce se întâmplă este gnost, esenţa creativă a voastră, vine înăuntru şi umple restul.  Acum noi nu spunem să spuneţi doar o expresie sau o frază, noi spunem că atunci când schiţaţi ceea ce vreţi să spuneţi în faţa unui grup sau în faţa clientului vostru, aveţi doar patru puncte simple.  Voi o să realizaţi că voi aţi trecut printr-o activitate mentală uriaşă pentru a încerca să le scrieţi,  fiecare idee, fiecare expresie şi fiecare cuvânt.  Voi pierdeţi impactul a ce vine prin voce.

 

Chiar şi cu clienţii sau audienţa la care vorbiţi care nu sunt în special iluminaţi sau spirituali, o să primească ceea ce iese afară din frecvenţa regulată a vocii.  Voi transmiteţi o cantitate uriaşă de informaţii, energie şi iubire şi acestea nu trebuie să fie spuse toate în cuvinte.

 

Deci ţineţi aceasta simplu, foarte simplu şi ascultaţi mult.  Ascultarea este o artă.   Ascultarea este divină, şi aşa cum ascultaţi tot mai mult, voi o să găsiţi că voi aţi ascultat – sau aţi auzit – la un nivel foarte limitat.  Dar este mult mai mult ceea ce se petrece aşa cum prindeţi şi ascultaţi la clientul vostru, la fiecare parte din ele.  Voi ascultaţi la audienţa voastră.  Voi o să descoperiţi lucruri care nu erau imediat evidente, lucruri pe care poate voi le-aţi omis înainte.

 

Deci, aşa cum sunteţi un comunicator, voi sunteţi ascultători de asemeni.  Ţineţi foarte scurt.  Ţineţi foarte simplu. Câteva cuvinte.

 

Fiecare dintre voi este un învăţător, este un comunicator.  Voi poate comunicaţi printr-o pensulă de vopsit, prin cuvintele spuse, prin cuvintele scrise pe hârtie, dar voi o să învăţaţi în Energia Nouă că scurtimea este sacră.  Scurtimea este sacră.  Ţineţi simplu.  Ţineţi scurt.  Apoi, când voi faceţi, când voi nu sunteţi atât de legaţi de procesul mental, gnost, încă odată, vine înăuntru.  Şi ca prietenul vostru, gnost umple şi se extinde în acel moment în căi care sunt dincolo de cuvinte.

 

Eu ţin scurt de asemeni.  Eu voi continua să lucrez cu Shaumbra, în special în aria comunicării.  Comunicare cu umor, comunicare cu claritate, comunicare care atinge inima.

 

Şi acum voi ştiţi.

 

Namaste

 Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

 

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

 

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

 

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

 

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

 

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

 

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

 

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

 

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

 

© Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.