MATERIALELE LUI TOBIAS

 

CONFERINŢA ENERGIEI NOI DIN MIJLOCUL VERII

– BRECKENRIDGE, COLORADO –

cu Tobias, prin Geoffrey Hoppe

14 Iulie 2006

Inapoi la Pagina Principala .... click

 

Şi aşa este,  dragi Shaumbra, noi am prefera să stăm aici şi să ascultăm la sunetul muzicii harpei - şi a muzicii inimii - care vine de la fiecare dintre voi.  Cu o adunare glorioasă pe care o avem din nou aici pe vârful muntelui, din nou în această cameră s-a mişcat şi s-a transformat multă energie de Shaumbra. Multe ziduri vechi au fost date jos chiar aici în această cameră.  Aici v-am spus vouă pentru prima dată cele patru cuvinte simple: Voi sunteţi Dumnezeu de asemeni.  Aici am vorbit despre cele Şapte Sigilii, unde noi am condus multe adunări şi clase cu Shaumbra din toată lumea.

 

Eu, Tobias şi musafirii acestui sfârşit de săptămână, Kuthumi, Adamus Saint- Germain, Quan Yin, noi toţi chicotim un pic, înghiontim un pic de haz la Cauldre crezând că... el a crezut că nimeni nu o să vină în acest timp. (râsete)  Şi vedeţi -  voi aţi răspuns la chemare, la chemarea de a fi aici.   Dacă voi sunteţi aici în persoană sau dacă vă alăturaţi prin tehnologia voastră, voi aţi răspuns la chemare pentru acest Shoud important.

 

Acesta este Shoud-ul vostru. Aceasta este vocea voastră.  Aceasta reprezintă unde sunteţi voi în viaţa voastră, în a învăţa pe ceilalţi şi în munca voastră.  Shaumbra din toată lumea se conectează şi se alătură la acest Shoud special chiar acum.  Acesta nu face parte din Seria Clarităţii, nu face parte din Seria Învăţătorilor - aceasta este o experienţă.  Aceasta este o aducere aminte şi de uitare, toate în acelaşi timp, dar voi sunteţi aici.

 

Noi trebuie să avem un moment personal de a nota de asemeni, pentru voi care staţi în această cameră:  Pe partea stângă a scenei, care ar fi mâna dreaptă a voastră, cu excepţie dacă staţi cu spatele pe scaunele voastre (râsete),  există o pictură frumoasă. Această pictură este o reprezentare - o imprimare de energie -  a unei călătorii care a început de mult timp. Această pictură frumoasă cu toate culorile ei şi formele ei, aceasta spune o poveste.  Şi povestea a început în Templul din Tien în Atlantida. 

 

Într-adevăr aici a început Shaumbra.  Aici ne-am adunat împreună, am vrut să ne dezvoltăm împreună în faza următoare a umanităţii, am ştiut că lucrurile erau în schimbare şi în tranziţie.  Noi am lucrat împreună.  Noi am învăţat despre noi înşine.  Noi am învăţat ce este într-adevăr energia familiei.  Noi am învăţat cum lucrează energia, vibraţia.  Noi am învăţat despre potenţialul umanităţii şi despre toate scenariile diferite care puteau posibil să fie jucate în următoarea jumătate de milion de ani. 

 

Şi povestea Shaumbrei a continuat.  Noi am cules aceasta doar puţin înainte de timpul lui Yeshua, aşa cum este înfăţişat în pictură.  Aici pictura îl arată pe Arhanghelul Rafael - cel înalt. (râsete) Şi îl arată pe tânărul Tobias... nu numai pe care voi îl cunoaşteţi ca Cauldre care stă aici pe scaun şi vorbeşte în numele meu. Tânărul Tobias este de asemeni o reprezentare a tuturor Shaumbra - călătoria voastră - trecând prin fricile voastre, trecând prin dificultăţi, dar aţi ştiut că voi aţi ales aceasta, aţi ştiut că aceasta era potrivit şi că aceasta era pasiunea voastră.  Deci acesta sunteţi voi, cel tânăr, care merge lângă Arhanghelul Rafael.

 

 Acum aşa cum vedeţi în această pictură, pentru un scop premeditat, figurile în pictură sunt fără faţă în aşa fel ca acestea să poată să vă reprezinte pe voi, pe cei care stau lângă voi, pe Shaumbra din toată lumea.  Chiar şi Rafael este fără faţă pentru că acesta poate să reprezinte acele Fiinţe care au venit să lucreze cu voi - şi ei sunt mulţi: Eu, Tobias, Saint-Germain, Kuthumi, Quan Yin şi mulţi, mulţi alţii care vin să lucreze cu voi.

 

Şi apoi probabil voi aţi observat câinele.  Câinele a fost pictat în lumina prietenului nostru Fred - animalul favorit a lui Cauldre şi Linda, prieten drag care stă culcat pe podea chiar acum pe scenă şi face parte azi din această adunare. Oh, el are multe de spus despre ce noi o să vorbim, el a experimentat aceasta în planul fizic.  Noi o să împărtăşim aceasta cu voi într-un moment.

 

Deci Fred în pictură - câinele în pictură - sunt însoţitorii pe care voi îi aduceţi în viaţa voastră, cei care vă sprijină în multe căi diferite – căi pe care voi uneori chiar nu le realizaţi.  Uneori prin animalul vostru favorit, alteori prin alţi iubiţi şi suportul pământesc ce îl primiţi în această călătorie incredibilă.

 

Luaţi un moment să simţiţi energia acestei picturi minunate, pictată de Anthony, pe care o să-l întâlniţi în acest sfârşit de săptămână.  Simţiţi energia care exprimă aceasta, este pentru toţi Shaumbra.  Şi noi avem o rugăminte specială la Cauldre aici.  Noi o să-l rugăm să... oh, el o să argumenteze puţin aici... noi cerem ca această frumoasă energie a picturii ce reprezintă această Afiliere Globală a Învăţătorilor Energiei Noi să fie agăţată într-un loc proeminent în clasă, în noua facilitate din Lake Tahoe.  Şi, oh da, noi am avut de a face cu alegerea acelei locaţii! (râsete) Noi ne cerem scuze pentru toate dificultăţile prin care aţi trecut dar nu a fost niciodată cu intenţie ca Shaumbra să meargă la... Reno! (multe râsete)

Deci noi cerem ca această pictură să fie pusă în clasă, la Centrul de Serviciu Shaumbra din Lake Tahoe – şi cauza pentru care Cauldre argumentează era faptul că el a plătit din buzunarul lui pentru această pictură! (râsete)  Dar dragă Cauldre, poate o să începi să înţelegi puţin mai bine cum curg banii.  Cheltuieşte. Cheltuieşte! Şi noi ştim că Linda se umileşte un pic dar... (multe râsete) aceştia curg.

 

Deci Shaumbra noi ne-am adunat aici încă odată în această energie frumoasă şi sacră la această conferinţă minunată de deasupra muntelui,  alături de Shaumbra din toată lumea. Înainte de a intra în mesajul actual noi dorim să arătăm ceva despre situaţia din lume chiar acum - ceva despre ziduri.

 

Voi ştiţi că lui Gaia nu îi plac zidurile.  Ea o să găsească o cale sau alta să le dea jos. Energia lui Gaia este intenţionată să curgă deschisă şi liberă.  Aceasta nu intenţionează să aibă ziduri care să despartă ţările şi să despartă conştienţa şi să despartă oamenii.  Şi atâta timp cât acest zid continuă să fie construit pe terenul meu din Izrael, atâta timp cât ei încearcă să ţină pe alţii afară, o să fie dificultate.   O să fie bombardamente.  O să fie revoltă, şi potenţial o să fie războaie. Deci folosim acest moment pe scenă şi cu toate energiile de Shaumbra,  noi cerem ca aceste ziduri să se dea jos - în mod voluntar -  în aşa fel ca ele să nu trebuiască să fie date jos de Gaia. 

 

Zidurile care separă terenul din Izrael şi Palestina cauzează agresiune chiar acum.  Oh, aceasta se arată într-o varietate de căi.  Se arată în grupuri anumite care sunt foarte furioşi, se poate arăta în Gaia care încearcă să ajute umanitatea să înţeleagă că nu puteţi construi ziduri.

 

Acelaşi lucru este şi pentru terenul din Korea.  Terenul din Korea de Nord care ciudat, reprezintă energia Lemuriei, o energie abuzată a Lemuriei, o energie a Lemuriei care este tristă, care strigă pentru atenţie... şi, cum voi ştiţi, un copilaş va face orice să primească atenţie - orice... pentru că energia veche a Lemuriei s-a simţit că era zăvorită. 

 

Aceasta apare în căi ascunse: prin aruncarea câtorva rachete aici şi acolo, făcând ameninţări. Dar zidul trebuie să vină jos.  Oamenii au nevoie să se mute înainte şi înapoi, ei sunt fraţi şi surori din ordinul îngeresc şi ei nu pot fi separaţi.  Şi energia din Korea de Sud, reprezintă un ordin frumos şi vechi de la zilele din Ault sau Atlantida.  Noi vă cerem, pe Shaumbra dragi din Korea de Sud, să ajute la mişcarea energiilor în aşa fel ca zidurile să vină jos fără ca Gaia să facă acest lucru,  fără să fie război.

 

Există ziduri de conştiinţă în toată lumea.  În Africa există ziduri care separă pe cei care au bani şi putere de cei care nu au.  Cei care au bani şi putere ajung prin acel zid şi se hrănesc de la ceilalţi, şi îi ţin într-o stare de slăbiciune, unde ei nu au spirit, unde creativitatea lor şi pasiunea lor au fost luate.  Aceasta de asemeni este un zid, chiar dacă nu necesar este un zid fizic şi Gaiei nu-i plac acele ziduri de asemeni.  Ele trebuie să vină jos.

 

Să se deschidă zidurile din toată lumea - zidurile între religii. Religiile pun ziduri în jurul lor pentru a se proteja şi să se apere, dar este timpul ca toate acele ziduri să vină jos. 

 

Şi zidurile în înăuntrul fiecărei persoane care le-a menţinut de la a fi integraţi complet în corp şi mental şi spirit şi oricare din acele aspecte.  Este timpul pentru acele ziduri să se topească încet şi blând. Dacă zidurile interne stau încă sus, nu este energia Gaiei care vine înăuntru şi le scutură - este energia fiinţei voastre proprii, şi a corpului planetei voastre proprii care o să le scuture.  La corpul vostru nu îi plac zidurile conştiinţei, şi acesta va răspunde la boală, ca voi să fiţi obosiţi şi confundaţi.

 

Deci aici, adunaţi cu Shaumbra, aşa cum începeţi să daţi zidurile voastre jos, aceasta ajută de asemeni la crearea conştiinţei ca zidurile din jurul Pământului  să vină jos.  Eu pun un accent special, chiar acum, pe terenul din Izrael, terenul din Palestina.  Cu cât încercaţi să construiţi zidul care separă oraşul şi ţara, o să aveţi mai multe probleme.  Acesta simplu este un mesaj, şi o soluţie foarte simplă la o problemă de familie.

 

Acum, dragi Shaumbra, respiraţi adânc.  Noi o să parcurgem ceva informaţii în următoarele trei zile.  Eu, Tobias, încep procesul, Kuthumi o să vină să vă asiste în acest proces, Saint-Germain o să vină înăuntru să dea jos orice zid care a mai rămas. (râsete)  Noi am desenat paie. (mai mute râsete) El a creat pe cel mai bun, pot spune!

 

În următoarele zile noi vă cerem ca într-adevăr să vă daţi drumul şi să fiţi într-un loc diferit.  Materialul pe care noi îl acoperim este simplu, dar de asemeni este şi un paradox.  Acesta este simplu şi de asemeni este ca o undă.   Noi o să vorbim despre ceva ce voi deja cunoaşteţi, dar voi nu ştiţi deloc. Noi o să vorbim despre ceva ce vă dă claritate dar de asemeni o să vă încurce.    Noi o să vă vorbim despre ceva pe care mentalul vostru va fi pregătit să-l accepte dar apoi o să-l respingă.  Noi o să vă vorbim despre ceva ce are de a face cu faptul de a da zidurile jos şi de a schimba viaţa voastră şi de asemeni de a vă da o formă nouă de viaţă. 

 

Aşa cum ştiţi schimbările vin uşor şi blând, ca acestea să nu copleşească nimic din echilibrul dintre oricare sisteme din corpul vostru, mental şi spirit.  Noi ştim că unii dintre voi uneori vreţi să mergeţi foarte, foarte repede.  Aşa cum am spus la Shaumbra acum opt sau nouă ani era un grup foarte mic, foarte mic de Shaumbra care au voluntariat să vadă cât de repede poate să meargă conştiinţa Shaumbra, să vadă cum poate să oprească.

 

 Acest grup... nici unul dintre voi nu face parte din acest grup... acel grup a mers foarte, foarte repede.  Ei au dorit să încerce.  Ei au vrut să vadă cum să oprească sistemele şi cum se rup ele.  Ei erau la zdrobirea manechinelor de Shaumbra. (multe râsete)  Acel grup de Shaumbra s-au oferit pe ei înşişi de bună voie şi liberi.  Era iubirea lor şi alegerea lor înainte să vină pe Pământ. Ei au ştiut că o să facă acest lucru.  Ei au mers foarte, foarte repede să încerce pragul de sensibilitate.  Ei cu toţii au trecut dincolo.  Ei cu toţii sunt pe partea noastră, şi acest grup acum este aici la acest sfârşit de săptămână ca invitaţi de asemeni. Ei ajută uneori să vă încetinească atunci când încercaţi să împingeţi foarte repede. 

 

Vedeţi voi, aceasta este o balanţă continuă ce are loc. Continuu.  Echilibrul în corp cu mentalul, cu spiritul.   Ele întotdeauna se echilibrează unul pe altul.  Când unul dintre ele iese afară din echilibru, acesta va cauza la celălalt să fie aruncat afară din echilibru de asemeni, şi atunci voi o să aveţi nişte probleme interesante.   Deci acest grup vă ajută uneori când voi vreţi să mergeţi foarte, foarte repede, şi da, ei de asemenea vă ajută când uneori voi vă înţepeniţi sau vă ajută să vă împingă afară din mocirlă.  Ei ştiu că există un ritm, un ritm şi un pas cu care puteţi merge şi totuşi să menţineţi integritatea tuturor sistemelor voastre.

 

Noi o să vorbim despre sisteme în acest sfârşit de săptămână.  Noi o să vorbim despre re-echilibrarea unui sistem.   Noi am cerut să nu fie un alt channel în acest sfârşit de săptămână, deşi nouă ne place să facem channel cu acei dragi ca, Ohamah, Quan Yin.  Nouă ne place să facem channel cu Mark şi Vulturul Alb.  Nouă ne place channelul cu Arhanghelul Mihail, Rafael, dar noi avem o energie specială pe care noi am aşezat-o cu voi împreună pentru acest sfârşit de săptămână.   Nu o să fie un alt channel pe lângă cele trei pe care noi o să-i transmitem la această conferinţă. 

 

Noi o să cerem aceasta de la cei care fac sesiuni de facilitare la acest sfârşit de săptămână – ascultaţi cu atenţie – pentru cei care fac sesiuni de facilitare la acest sfârşit de săptămână, să renunţaţi la orice metodă pe care aţi folosit-o.  Să nu scoateţi nici un fel de lănţişoare, mărgele, cristale, nici una dintre acestea.  Să nu folosiţi nici o metodă veche -  ceea ce aţi făcut înainte.   Noi vă cerem să fiţi foarte prezenţi în Acum cu cei cu care aveţi sesiuni. Aceasta nu o să fie o sesiune de facilitare.   Aceasta o să fie diferită.  Voi o să învăţaţi ceva foarte important ca facilitatori şi ca învăţători ai Energiei Noi.  Şi cel cu care lucraţi în sesiunile voastre o să înveţe ceva diferit şi foarte profund despre ei înşişi.  Deci daţi drumul la felul în care aţi făcut facilitări.  Fiţi atenţi la acest Shoud şi voi o să ştiţi exact de ce, şi voi o să ştiţi exact ce să faceţi.

 

Spre deosebire de alte conferinţe şi clase, noi am cerut să nu fie nici un fel de meditaţie ghidată, pe această scenă sau în secret.  Voi o să înţelegeţi într-un moment.  Noi am cerut şi subliniem cu un punct de exclamare, să nu se facă nici o activare în acest sfârşit de săptămână.  Nu este nimic de activat.  Nimic de activat.  Noi vă cerem să daţi drumul la toate acestea în următoarele trei zile, Shaumbra.  Aceasta nu este potrivit prin ceea ce vom trece noi aici.

 

Deci... să respirăm adânc.  Minunat.

 

Să vorbim despre componentele Fiinţei voastre aici pe Pământ.  Voi începeţi cu corpul.  Voi începeţi cu corpul, acesta este cel mai – cum să spun – partea cea mai rudimentară din echilibrul ce aveţi. Acesta este un vas fizic.  Cuvântul „corp” pur şi simplu înseamnă „butoi,” „sicriu.”  Corpul vostru este cel care vă permite să faceţi lucrurile în materie, în 3D.   Corpul vostru este de asemeni – cum să spun – vasul care permite să simţiţi lucrurile ca emoţii şi dureri. Acesta permite ca voi să aveţi un dispozitiv senzorial ca să puteţi gusta, să puteţi asculta, să puteţi trăi în înăuntrul experienţei voastre, deci ca să puteţi trăi în înăuntrul creaţiei voastre.   Dacă aţi fi fost doar în formă îngerească ar fi fost foarte dificil să experimentaţi creaţia voastră faţă de ce puteţi face când sunteţi într-un corp. 

 

 Deci arhitecţii minunaţi ai umanităţii - voi şi alte multe fiinţe îngereşti -  au plănuit un lucru numit corp ca să puteţi trăi în înăuntrul creaţiei voastre şi să o experimentaţi în căi în care nici îngerii nu o pot experimenta. Corpul este un vas minunat. Aceasta este o parte foarte importantă din călătoria voastră.   Noi am spus aceasta înainte în alte Shoud-uri,  voi nu vreţi niciodată să respingeţi sau să negaţi corpul vostru.  Când faceţi aceasta, el va răspunde.  Acesta va începe să se închidă, acesta va cauza boală, acesta va cauza anumite tipuri de dezechilibru care fac mult mai dificil să trăiţi pe această planetă.  Deci corpul vostru este prima componentă.

 

 Apoi este mentalul vostru - un lucru foarte interesant.  Îngerii nu au mental.  Ei nu se folosesc de creier.  Mentalul vine de la cuvântul vechi grecesc, ”mynd”. Mental.  Cuvântul mynd pur şi simplu înseamnă a tinde spre, de a păzi. Aceasta era funcţiunea mentalului - de a înmagazina date pentru corp, pentru experienţele voastre pe Pământ. De a menţine acele informaţii şi de a le aduce înapoi atunci când era nevoie de ele.

 

  Mentalul serveşte o funcţie foarte importantă chiar acum.   Mentalul înmagazinează informaţiile voastre.  Mentalul de asemeni vă ajută să luaţi hotărâri practice şi înţelepte, dar din nou aşa cum am spus înainte, mentalul a fost surmenat, supratensionat.   Mentalului i-au fost date prea multe responsabilităţi şi nu ştie ce să facă chiar acum.  Prea multă concentrare s-a pus pe mental în şcoli, pe creier şi lucruri ca IQ (grad de inteligenţă), şi acestea cauzează un dezechilibru uriaş pe bază individuală, dar de asemeni pe o bază de conştiinţă.

Mentalul nu este un lucru rău.  Mentalul nu este unde este ego-ul. Mentalul doar încearcă să facă ceea ce aţi cerut voi să facă.  Acesta este taxat şi este suprasolicitat.  

 

Şi există a treia componentă – spiritul.  Spirit este un cuvânt latin, spirari... şi Cauldre nu este bun la limba latină. (Tobias şi audienţa chicoteşte)  Provocările canalizării, ştiţi voi. (râsete) Spirit este un cuvânt latin ceea ce pur şi simplu înseamnă răsuflare. Răsuflare, înseamnă acest lucru - răsuflarea spiritului.

 

Şi este interesant pentru că spiritul este probabil cuvântul cel mai greşit înţeles din toate la care noi ne putem gândi.  Există multe concepţii diferite ale spiritului, ce este şi ce face, şi umanii au tendinţa să desemneze o valoare umană la spirit prin diversitatea dumnezeilor şi zeităţilor.  Ei au tendinţa să dea spiritului o  personalitate foarte umană, şi ei dau toată puterea acestuia. Ei dau toate domeniile peste ei înşişi şi peste umanitate.  Umanii înfiinţează mulţi dumnezei diferiţi, mulţi diferiţi sub-demnezei.  Există o mare denaturare a noţiunii întregi a spiritului.   Spiritul este doar forţa vieţii, răsuflarea, originalul.  Spiritul şi răsuflarea însemnă naştere.  Mişcare de energie.

 

Spiritul de asemeni implică toate aspectele voastre. Acesta este Fiinţa totală.   Mentalul încearcă să înţeleagă „Acum ce înseamnă - fiinţă totală.”  Acesta încearcă să înţeleagă lucruri ca şi sinele vostru adevărat sau Sinele vostru înalt.  Toate acestea sunt deformări.   Ele toate vin de la un loc mai mic, vin de la mental care disperat încearcă să înţeleagă noţiunea spiritului.  

 

Undeva în înăuntrul vostru, voi ştiţi că există un lucru al spiritului.  Voi ştiţi că există o forţă de viaţă în înăuntrul vostru care este a voastră personal.   Voi ştiţi că există o forţă de viaţă sau spirit în orice.   Unii dintre voi chiar ştiţi că forţa de viaţă în înăuntrul vostru este unică vouă. Mulţi încă cred că forţa de viaţă este o energie largă omogenă şi aceasta nu este.  Nu este.   Spiritul este foarte personal.  Spiritul este mai mult în voi, dar chiar acum în conştiinţa umanităţii spiritul nu este înţeles.  Acesta este deformat.

 

Deci este timpul ca să daţi drumul într-adevăr la acel zid, să înţelegeţi şi chiar să admiteţi că voi nu aveţi o înţelegere a ce este spiritul.  Cel puţin nu o înţelegere completă, o înţelegere care va da o perspectivă complet nouă despre voi înşivă.  O înţelegere nouă a spiritului care va permite să vă vedeţi pe voi înşivă şi toate aspectele voastre acum şi cum lucrează ele împreună, se joacă împreună, şi acum este timpul ca ele să se reunească.

 

Deci noi avem corpul; noi avem mentalul şi spiritul, dar ceva lipseşte.  Există o bucată care lipseşte.  Voi aţi cunoscut-o şi voi aţi căutat-o şi aţi plâns pentru ea şi aţi încercat să o recreaţi.  Aceasta nu a fost acolo, şi într-un sens, aceasta nu a putut să fie acolo până acum.  Noi a trebuit să trecem prin şapte ani de discuţii şi Shoud-uri.  Noi a trebuit să trecem printr-o serie de uşi înainte ca noi să ajungem la punctul unde să putem discuta despre această bucată care lipseşte. 

 

Imaginaţi-vă pentru un moment... mulţi dintre voi staţi pe un scaun, imaginaţi-vă că scaunul vostru ar fi avut doar trei picioare în loc de patru.  Ce se întâmplă? Bine, voi învăţaţi să vă adaptaţi şi să vă ajustaţi.  Voi învăţaţi cum să staţi într-un fel ca să nu vă răsturnaţi.   Muşchii voştri în corp se compensează şi mecanismul din mentalul vostru merge în modul în care este sigur că voi vă poziţionaţi într-un mod corect.   Şi după un timp voi uitaţi că a existat al patrulea picior.  Acum voi lucraţi într-o realitate unde aveţi un scaun cu trei picioare, dar există întotdeauna la bază un simţ cicălitor că ceva lipseşte.   Dar voi v-aţi compensat foarte bine pentru acea bucată care lipseşte,  voi aţi ignorat-o sau aţi pretins că nu a fost acolo şi acum realitatea voastră este de trei picioare... fără ofensă Fred.

 

Deci, în aşa fel au operat umanii pentru un timp lung, lung.  Vedeţi voi, când planul original era creat în Ordinul de Arc – acesta este consiliul Arhanghelilor, energia arhetipală care a fost folosită de îngeri să vină pe Pământ,  Ordinul de Arc - era o arhitectură frumoasă sau un plan pe care noi o să-l numim natura bio-psycho, natura biologică şi psihologică a ceea ce era să devină umanitatea.  Şi acest plan a inclus patru aspecte.  Aici suntem, înapoi la numărul patru, pentru patru este echilibru.  Patru este echilibru.  Patru de asemeni este dualitate la pătrat.  Aceasta este Energia Nouă.

 

Deci în proiectul original al naturii umanităţii bio-psycho, erau cele patru aspecte: Corpul; şi de asemeni a fost mentalul; era spiritul sau energia vieţii; şi era o altă componentă – o componentă frumoasă – numită „dei un gnost.” (pronunţat „day oon nost”)  Aceasta a fost prescurtată în timp şi era cunoscută ca „gnost,” dar pronunţarea originală era „dei un gnost.”

 

“Dei un gnost”, componenta care a lipsit, şi o să fie foarte dificil de explicat pentru că noi trebuie să explicăm în termeni umani şi de limbaj.  Noi trebuie să explicăm cumva ceea ce mentalul poate să înţeleagă şi să accepte.  Dar chiar aşa cum staţi aici, aşa cum ascultaţi la acest Shoud, voi ştiţi că acesta a lipsit. Dei un gnost era o componentă ce v-a lipsit.  Componenta de multe ori, atunci când aţi fost confruntaţi cu situaţii dificile, a cauzat zbucium.  Acea componentă care lipsea nu a fost acolo şi voi aţi încercat să o găsiţi.  Componenta v-a cauzat de multe ori să vă întrebaţi de ce sunt lucrurile atât de aspre şi dificile.  De ce uneori voi aveţi acel zbucium continuu.  Uneori simţiţi că vă târâţi prin viaţă cu genunchii voştri pe pietre.

 

Dei un gnost este de asemeni pasiunea de miez în existenţa umanităţii.  Aceasta este a patra componentă.  Aceasta nu este spirit şi nu este mental.  Felul cel mai bun de explicat dei un gnost este, că aceasta înseamnă a cunoaşte/a şti, dar nu a cunoaşte de la mental.  Aceasta este creativitate, dar nu creativitate de la mental.  Vedeţi voi, chiar acum, chiar şi pentru cei ca voi care sunteţi artişti şi muzicieni, voi folosiţi creativitate dar aceasta este zaharină.  Aceasta este artificială.  Aceasta este creată de la mental – pur şi simplu este un lob în mental unde energiile creative pot curge şi pot fi manifestate – dar aceasta nu este dei un gnost.  Aceasta nu este adevărata – ceea ce aţi spune – abilitate creativă.

 

Deci această componentă care lipseşte, gnost... gnost.  Această componentă este elementul care este creativ şi aceasta este de a cunoaşte/a şti.  Aceasta nu este nici chiar intuiţie.  Aceasta este abilitatea de a face legătura dintre tărâmurile ne-fizice în tărâmurile cristaline şi de a aduce acea energie şi acea conştiinţă jos pe tărâmurile pământeşti.  Aceasta este abilitatea de a manifesta rapid visele folosind echilibrul corpului, mentalului, gnost şi spirit.   Dar acea componentă a lipsit pentru mult, mult timp, şi este timpul ca aceasta să vină înapoi, dar într-un fel diferit.  Noi nu mergem înapoi şi activăm gnost-ul vechi.  Noi nu încercăm să săpăm afară din adâncuri sau oriunde se ascunde.  Aceasta s-a ascuns pentru o cauză şi vrea acum să vină înapoi într-un fel diferit.

 

Deci voi întrebaţi, „Deci ce s-a întâmplat la gnost? Unde s-a dus?  De ce a fost luat acel picior al scaunului?”  Ca să înţelegi aceasta noi mergem înapoi în energia din Atlantida.  Noi o să călătorim împreună, dacă doriţi, înapoi în timpul din Ault.

 

Ault, este numele original al Atlantidei.  Ault era a două eră a umanităţii.  Aşa cum mulţi ştiţi, Lemuria era prima eră.  Lemuria era timpul în care fiinţele îngereşti au început să vină în materie, au coborât energia lor îngerească, au luat forma fizică,  s-au integrat cu ceea ce voi numiţi dimensiunea a treia sau realitate fizică.   Aceasta era prima eră a umanităţii, şi apoi de-a lungul a venit Ault.  Şi Ault era timpul care a ţinut multe, multe – cum să spun – sute de mii de ani în timp.   Ault era timpul când noi într-adevăr am început să dezvoltăm identitatea umanului complet.  Noi am devenit mai confortabili fiind într-o realitate fizică.  Dar încă, în Ault, corpurile au luat multe feluri de forme şi mărimi.  Unii îngeri s-au încarnat în corpuri foarte, foarte mici, mărimea unei muşte.  Altele erau încarnate în corpuri fizice de mărimea unei construcţii mari.  Deci în Ault noi am vrut să ne consfătuim împreună.  Noi am vrut să ne uniformizăm.  Aceasta era o dorinţă.  Aceasta era o alegere.

 

Deci în Ault... şi mulţi dintre voi aici aţi avut multe, multe vieţi acolo.  Aceasta este un fel de casă adevărată pe Pământ.  În Ault noi am început să lucrăm cu corpul şi mentalul şi am încercat să uniformizăm şi să punem de acord, am încercat să creăm o unicitate, o conformitate de a lega energiile noastre împreună.  Multă muncă s-a făcut pe corpul fizic, de a intra într-o... a folosi energiile – nu energii electrice – dar folosind tipuri de energii care nu sunt în jur chiar acum, energii vibraţionale... de a merge în ADN şi de a începe să schimbăm corpul, în aşa fel ca atunci când Fiinţa s-a reîncarnat, aceasta căra un cod de tip diferit cu aceasta şi eventual toate corpurile ar fi fost relativ uniforme.

 

Era muncă făcută pe corp fizic care a inclus ceea ce aţi numi acum un tip de chirurgie, dar chirurgia nu era făcută cu cuţite.  Chirurgia era făcută cu tipuri foarte precise de unelte de lumini.   Laserul vostru de azi este o imitaţie foarte brută – imitaţie foarte, foarte brută.  Dar aceste unelte de lumină au putut tăia şi altoi, şi au schimbat şi rearanjat corpul ca voi să nu trebuiască să aşteptaţi între vieţi ca să începeţi să manifestaţi o arătare mai comună.

 

Eu indic cuvântul „comun” şi „comună.”  Acest lucru este important pentru mulţi dintre voi – voi aţi încercat să mergeţi în comune şi aceasta în general nu a lucrat, nu foarte bine.  Şi există o cauză... există o cauză.  În primul rând aceasta aduce înapoi foarte multe memorii din Atlantida şi lucruri care nu au reuşit atât de bine, dar de asemeni în această eră, a patra eră a umanităţii, aceasta nu a fost intenţionat ca voi să intraţi în comune.

 

Comunele au tendinţa de a fi – cum să spun – bufete hrănitoare pentru cei care au participat.  Ei în general încep cu ideale şi vise foarte înalte, dar ce se poate întâmpla este că umanii în comune încep să se hrănească unul de la altul, de multe ori nepotrivit.  Când noi ne uităm la energia multor comune, mulţi au început cu idei clare şi frumoase, voi o să găsiţi că există o imbalanţă sexuală care începe să ia loc în comune, şi ele nu prea ies bine, în general pentru Shaumbra.  De ce?   Pentru că este de a găsi Dumnezeul în înăuntru, de a aduce aminte cine sunteţi cu adevărat – de voi înşivă, în primul rând.  De voi înşivă. De a dezvolta abilitatea voastră proprie de învăţători.  De a vă înţelege pe voi. De a trăi cu voi fără să cedaţi la alţii.

 

Deci în zilele din Ault era multă muncă făcută pe corp care pur şi simplu este împletit sau codificat în ADN. Noi o să spunem că unele din lucrurile pe care noi o să le facem în acest sfârşit de săptămână este să eliberăm unele coduri vechi pentru ca corpul vostru într-adevăr să se întoarcă înapoi la unele din energiile lui pure şi de esenţă pură.

 

Unii dintre voi aţi fost chinuiţi cu tipuri de boli, boli pentru un timp lung, pentru că voi continuaţi să căraţi codurile din Atlantida şi aceasta vine la voi în multe căi diferite.  Aceasta este o memorie din Atlantida care stă cu voi.  Uneori aceasta curge prin genealogie sau prin arborele genealogic până la linia sanguină, dar îşi găseşte calea la voi.  Şi uneori, Shaumbra, aceste coduri au cauzat corpului vostru să fie ceva ce nu era într-adevăr intenţionat să fie.  Aceste coduri uneori vin chiar în formă karmică şi cauzează corpului vostru să fie deformat.  Cauzează corpului vostru să se închidă în unele arii.  Aceasta cauzează să aveţi o arătare pe faţa voastră şi în trăsăturile voastre fizice care cu adevărat nu sunteţi voi.

 

Deci unul dintre lucrurile care o să iasă afară din această adunare profundă în următoarele câteva zile vor fi ceva schimbări fizice în corpul vostru.  Aceasta o să înceapă în ochii voştri, apoi o să-şi facă calea prin faţa voastră şi prin restul corpului vostru.  Aceasta nu o să se întâmplă peste noapte.  Noi nu vrem să vă speriem şi să aveţi o spaimă când vă uitaţi în oglindă. (râsete) O să fie schimbări treptate care o să ia loc deoarece nu mai avem nevoie de codurile vechi niciodată.

 

Dar despre ce vrem noi să vorbim într-adevăr este un alt tip de coduri care au luat loc în Ault, în Atlantida, în special în ultimele câteva încarnări pe care le-aţi avut acolo înainte de căderea Atlantidei.  Munca era făcută pentru a standardiza mentalul.  Munca era făcută ca toţi umanii să aibă aproape aceeaşi capacitate de mental.  Munca era făcută pentru a creşte abilitatea mentalului de a înmagazina informaţii şi munca era făcută pentru ca mentalul să-şi crească abilitatea de a simţi nivelul dimensiunii a treia sau dimensiunea materială, şi pentru ca auzul să se îmbunătăţească şi văzul să se îmbunătăţească şi restul lucrurilor.  Munca era făcută cu instrumente de lumină pe mental.

 

Munca iniţială era minunată.  Munca iniţială era făcută într-un fel ca cei care nu au avut capacitate mentală ca a celorlalţi, să poată să o împărtăşească aproximativ la acelaşi nivel. Munca era făcută pentru a creşte abilitatea mentalului pentru că aşa cum corpul se adapta mai bine şi mai bine la realitatea fizică, s-a simţit că era nevoie ca mentalul să-şi crească abilitatea şi să fie capabil să se adapteze la fel de bine.  Deci, existau multe, multe experimente, multă cercetare pentru a pune de acord mentalul şi de a-l standardiza.

 

Voi trebuie să înţelegi că în tot acest timp elementul spiritului nu a fost înţeles cu adevărat.  Dar atunci alchimia Atlantidei era să încerce să găsească sursa energiei forţei de viaţă, dar spiritul, aşa cum îl cunoaşteţi azi, şi religia aşa cum o cunoaşteţi azi, nu au făcut parte din conştiinţa Atlantidei.  Nu era o înţelegere, o noţiune a Dumnezeului.  Nu exista un cuvânt pentru a descrie Dumnezeul.  Alchimia sau cercetarea era pentru a încerca să descopere ce a cauzat viaţa.  Ce a alimentat şi a energizat viaţa?  Care era sursa?

 

Deci în timp ce s-a făcut cercetare pe mental în Atlantida, erau mulţi care au simţit că sursa de viaţă, sau spiritul, a venit de asemeni de la mental.  Deci exista cercetare.  Existau experimente, şi era de asemeni foarte nepotrivită folosirea greşită a energiei în controlul mentalului.

 

Pe atunci în Atlantida mulţi indivizi, şi mulţi dintre voi care sunteţi aici, au permis această muncă să fie făcută pe mentalul vostru, au permis ca ziduri artificiale să meargă înăuntru în mental, au permis redirecţionarea energiei în mental, închiderea unor aspecte ale mentalului.  Exista o programare care a mers în mental care în esenţă a permis mentalului să devină hipnotizat.  Hipnoza nu era aplicabilă înainte ca munca controlului mentalului să ia loc.  Aceasta nu a putut să hipnotizeze pe nimeni până la acest control mental şi erau implante care erau puse în creierul multor fiinţe.

 

Şi existau cei în putere care într-adevăr au iubit această idee pentru că au văzut că aceasta a adus o conformitate şi o standardizare.  Aceasta de asemeni a reţinut pe unii să meargă prea repede şi pe alţii care mergeau prea încet, dar de asemeni a permis la grupuri şi eventual la toată umanitatea capabilitatea de a fi hipnotizat, controlat, limitat.

 

Exista acest implant de Atlantida care a intrat în multe, multe, multe – foarte multe – şi eventual din această cauză, acesta a curs în unii care nu au avut implantul.  Acest implant de controlare a mentalului era atât de puternic că de fapt acesta a curs în conştiinţa tuturor.  Şi chiar cei care nu au avut acest tip de control mental sau chirurgia creierului, acesta eventual şi-a găsit calea în conştiinţa fiecăruia.  Şi acesta încă mai există azi.

 

Conformitatea mentalului, abilitatea mentalului de a fi dirijat şi hipnotizat şi limitat şi controlat, încă mai persistă şi azi.  Saint-Germain a vorbit despre acesta în Synchrotize, şi el vorbeşte despre minciunile mentalului, minciunile pe care le spuneţi vouă înşivă şi minciunile care sunt cauzate în peisajul realităţii voastre.  Cauza este că aceste experimente ale controlului mental ce au luat loc în Atlantida şi eventual... eventual au fost cauza principală pentru căderea Atlantidei.  Dar era înţepenit, a stat cu acestea.

 

Sunt cei la care controlul mental şi chirurgia mentală era atât de vastă că ei continuă să vină înapoi, viaţă după viaţă, în ceea ce aţi numi starea de fiinţă cu mental întârziat.  Ei nu au ieşit nicicum din această stare din cauza muncii care era făcută.  Între vieţi, ei au stat în mentalul lor cu toate că ei nu au avut un corp.  Ei se găsesc pe tărâmul Apropiat Pământului, pe tărâmul astral cenuşiu, şi culeg un alt corp oricând pot ei, se încarnează din nou, dar încă odată cu mentalul incompetent.  În afara mentalului lor, dar nu în spiritul lor.

 

Deci influenţa acelor experimente în Atlantida erau foarte puternice.  De aceea, Consiliul Crimson, noi întotdeauna am spus, „Să nu faceţi afirmaţii.”  Aceasta este o formă a controlului mental.  Aceasta este de la mental şi controlează mentalul şi înlătură abilitatea creatoare înnăscută pe care o aveţi.  Noi ştim că noi am mers împotriva multor – cum să spun – alte tipuri din filozofie a vârstei noi când noi spunem, „Nu afirmaţii.”  Acesta este controlul vostru propriu mental şi nu prea lucrează bine.

 

Chiar şi vizualizarea are tendinţa să vină de la mental, şi ce faceţi este că voi aveţi tendinţa să re-declanşaţi vechiul implant mental din Atlantida.  Voi vizualizaţi de la mental.  Voi vă limitaţi pe voi înşivă, voi hipnotizaţi şi voi minţiţi vouă înşivă când faceţi aceste lucruri.  Noi toţi am spus de multe ori că oricând lucraţi cu cineva, aceasta nu este de a încerca să controlaţi mentalul.  Aceasta nu este despre a încerca să implantaţi limitări.  Aceasta este despre a fi deschis întotdeauna.

 

Din cauza muncii care a fost făcută în controlul mentalului – şi controlul corpului – în zilele din Ault aceasta a afectat pe mulţi dintre voi, Shaumbra, şi voi aţi plecat. Voi aţi plecat din comunitate.  Voi aţi părăsit familiile şi pe cei iubiţi şi prietenii şi copii, şi cumva aţi găsit locul a ceea ce noi numim Templul din Tien.  Voi aţi ştiut că acest lucru nu era bun.  Voi aţi ştiut că aceste controale şi standardizare nu mai erau potrivite.  Ei au mers prea departe.  Ele au cauzat prea multă pagubă şi odată ce a fost un teren frumos şi iubit al Atlantidei sau Ault acesta s-a schimbat într-un loc de control şi folosirea greşită a puterii.  Deci voi aţi părăsit locul vostru de siguranţă, voi aţi părăsit comunităţile voastre, şi cumva, cumva aţi găsit calea voastră la Templul din Tien.

 

În Templul din Tien noi am lucrat împreună, am încercat să desfacem controlul mentalului şi a muncii controlului corpului.  În Templul din Tien noi am lucrat cu energiile care ne-au permis nouă să ne mutăm în alte dimensiuni, şi în acele dimensiuni să eliberăm unele din controale care erau puse pe voi şi pe noi toţi.  Şi până la un grad, acestea erau foarte reuşite.  Noi am descoperit ceva în acele stări multidimensionale.  Noi am descoperit că, când noi ne-am mutat afară din realitatea normală de 3D, noi am putut să eliberăm acest control al corpului şi controlul mentalului şi să continuăm să progresăm şi să avansăm ca indivizi, îngeri şi fiinţe dumnezeieşti.

 

Dar noi am găsit foarte dificil să aducem acea energie de la alt tărâm,  libertatea de la alt tărâm, înapoi în fizicul, înapoi în lumea de 3D, din cauză că conştiinţa era atât de puternică.   Conştiinţa din Atlantida aproape că a creat un zid sau un bloc care ne-a reţinut de la a aduce înapoi acel tip de libertate a fizicului şi mentalului, înapoi în realitatea noastră.  Deci noi am existat împreună pentru un timp lung, lung.  Noi am existat într-o stare de conştiinţă modificată.  Noi nu eram în 3D, şi nu eram complet în 4D.  Noi am creat dimensiunea noastră proprie.

 

Ce s-a întâmplat în conştiinţa totală la acel timp era că acest dezechilibru al scaunului cu patru picioare,  dezechilibrul celor patru aspecte ale Sinelui care a fost proiectat pe nivel îngeresc, acum era deformat din cauza conformităţii corpului, controlului şi experienţelor mentale.  Acest al patrulea picior– gnost – a început să se şteargă pentru că nu mai era folosit.  Acesta era blocat.    Dei un gnost a plecat.  A plecat din realitate.  Acesta nu a mai fost folosit nicicum pentru că acum totul a fost plasat în mental şi concentrarea a fost pusă pe corp.  Era o muncă uriaşă ce a fost făcută în Atlantida în ceea ce noi am numi corp frumos.   Acesta a încercat să perfecţioneze corpul fizic.  Acesta era narcisist, dar de asemeni era... într-un sens, era un pic de haz în a încerca să facem corpul fizic absolut perfect.

 

Dar în timp ce toate acestea au luat loc, dezechilibrul a cauzat ca gnost-ul să dispară.  Şi erau mulţi – cum să spun – conducători nepotriviţi din Atlantida cărora le-a plăcut acest lucru, pentru că atunci când gnost a plecat, aşa a plecat şi individualitatea persoanei.  Când gnost a început să se şteargă, cum mentalul a luat mai mult control şi control, acesta de asemeni a redus abilitatea de a crea, de a manifesta.  Acesta a făcut creaţia foarte dificilă.  Acesta a făcut să fie un efort, şi repede oamenii, umanii din Atlantida, s-au oprit să încerce să mai creeze.  Ei doar au urmat.  Ei au urmat ceea ce li s-a spus sau ceea ce le-a fost cerut să facă.  Ei singuri nu au mers afară.  Ei nu au explorat şi nu au creat.  Ei doar au urmat.  Ei au intrat într-un fel de somn lung, o stare de vis lung unde ei doar au urmat energiile, şi aceasta continuă să ia loc de atunci.

 

Vedeţi voi, fără al patrulea picior, fără să fie gnost-ul în loc, este foarte dificil de a crea.  Totul devine un efort.  Vouă vă lipseşte elementul.  Este timpul să aduceţi gnost-ul înapoi.  Dar acesta aduce la suprafaţă nişte dileme foarte interesante.  Acesta aduce la suprafaţă un paradox pentru că gnost-ul de asemeni este un semn mare de oprire, este o mare avertizare.  Voi aţi fost programaţi, într-un fel, să nu-l mai aveţi niciodată.  Acesta a devenit un „Nu.”  Acesta a devenit ceva ce voi nu ar trebui să aveţi.

 

Chiar şi în Atlantida, cei care au început să acumuleze putere şi să-l preia, au început să se transforme în rău şi-l puteţi numi întuneric.  Da, chiar şi azi bisericile perpetuează acest lucru.  Ei într-adevăr nu ştiu ce este gnost, dar ei ştiu că ei nu vor acest lucru.  Ei nu vor ca oamenii să aibă acest lucru, pentru că acesta dă oamenilor abilitatea creatoare şi le dă libertatea şi face legătura între umanitate şi spirit.  Acesta le dă înapoi abilitatea lor proprie creatoare.  Sunt mulţi care sunt în putere acum, în biserici şi în guvern, cărora le este frică ca gnost-ul să se reîntoarcă pentru că atunci oamenii ar primi înapoi echilibrul lor total de – corp, mental, gnost şi spirit.

 

Deci acesta a devenit un „nu”, a devenit un negativ.  Priviţi cuvântul însuşi de gnost, presupun că în engleză se scrie g-n-o-s-t, acesta înseamnă cunoaştere şi înţelepciune în unele şcoli de gândire. Gnost de asemeni era abreviat la „no/nu”.  „No/nu.”   Nu necesar de a „know/ a cunoaşte”,  de a cunoaşte ceva,  k-n-o-w în engleză, dar n-u.  „Nu. Stop. Nu te du acolo.”   Deci a fost pus un zid uriaş, o barieră şi o frică în gnost, de a merge înapoi la acesta.

 

Voi aţi încercat să mergeţi înapoi mereu şi mereu, şi săptămâna trecută, aţi ştiut, Shaumbra aţi ştiut despre ce o să vorbim azi, voi aţi încercat să aduceţi gnost înapoi.  Unii dintre voi aţi avut nişte nopţi agitate.  Unii dintre voi aţi avut o călătorie dificilă de a merge acolo.  Unii dintre voi aţi trecut prin nişte nivele de nelinişte.  Unii dintre voi aţi simţit o greaţă pentru că voi aţi văzut semnul mare de „Nu.”  Voi aţi fost programaţi.  Voi aţi fost programaţi în mental şi aţi fost programaţi să NU folosiţi  niciodată gnost-ul.  Vedeţi voi, există o contradicţie în termeni, un paradox complet despre gnost.

 

Dacă luaţi un moment... noi vă cerem să nu forţaţi nimic, luaţi doar un moment şi simţiţi al patrulea picior.  Energiile acestuia au fost acolo tot timpul dar erau foarte evazive.  Când voi încercaţi să faceţi ceva, un proiect sau să aveţi o nouă străduinţă, şi voi aţi încercat să ajungeţi la aceasta...”Unde este energia care lipseşte?  Unde este acea legătură?  Cum este că eu nu pot să fac ca aceasta să se  manifeste?  Cum este că întotdeauna este un efort?”  Voi mergeţi într-un sens, voi căutaţi gnost-ul, dar mentalul vostru vă spune, „Acesta nu este acolo, acesta nu există.  Voi vă prostiţi pe voi înşivă, voi sunteţi plini de voi înşivă.”  Dar există ceva adânc în înăuntru şi continuă să spună, „Dar eu ştiu că există o componentă care lipseşte.  Ce este aceasta?  Ce este aceasta? Care este Sfântul Graal al meu?”

 

De multe ori voi cedaţi la spirit – versiunea voastră de spirit, nu adevărul spiritului – dar voi cedaţi nouă, „Tobias, Saint-Germain, Kuthumi, ajută-mă să aduc aceasta înăuntru.  Spiritule, ajută-mă să aduc aceasta înăuntru.  Ajută-mă să manifest aceasta.”  Noi nu putem.  Uneori voi vreţi să cedaţi înapoi la mentalul vostru.  Voi vă străduiţi să  încercaţi să descifraţi toate unghiurile, toate aspectele, şi în general voi vă epuizaţi.  Atunci voi renunţaţi, voi vă predaţi.  Voi deveniţi nemulţumiţi şi mergeţi înapoi la conştiinţa veche, înapoi la următoarele.

 

Aceste trei zile au fost puse la o parte de voi şi de noi  pentru a permite la gnost să se reîntoarcă în viaţa voastră, pentru a permite la al patrulea picior al scaunului să vină înapoi.  Dar acesta o să vină înapoi în căi diferite, deci nu mergeţi să căutaţi pentru gnost-ul vechi al vostru.  Acesta o să vină înapoi într-un fel diferit.  Voi o să vă provocaţi pe voi înşivă şi chiar pe alţii pentru a încerca să-l definiţi.   Câţiva dintre voi o să spună că ei deja au acest lucru, şi eu vă pot asigura că nu îl aveţi. (râsete)

 

Mentalul joacă jocuri cu voi, pentru că atunci când voi primiţi gnost-ul, când voi îl aduceţi în balanţă şi înapoi în viaţa voastră, acesta creează o strălucire, în primul rând.  Acesta creează o uşurare şi o graţie pe care voi nu aţi cunoscut-o din zilele Atlantidei.  Acesta creează o simplicitate şi o claritate care defineşte orice cuvânt ce aş putea eu spune.  Acesta este cosmic şi acesta este uman – toate la fel în acelaşi timp.  Acesta este legătura între cristalinul vostru... tărâmurile voastre interne cristaline, creativitatea voastră de sine şi sinele vostru uman.   Acesta este piatra de mijloc care a fost scoasă şi care va reţinut de la curgerea uşoară a energiilor înapoi şi înainte între tărâmuri.

 

Acum, noi nu putem face aceasta ca grup.  Noi nu putem face o activare de grup. Noi nu putem face o meditaţie ghidată în gnost pentru că ce se întâmplă este că mentalul imediat va încerca să-l creeze.  Şi dacă facem o meditaţie ghidată de grup,  voi de asemeni o să cedaţi la alţii ca să facă tragerea pentru voi.   Acesta este un lucru foarte individual şi personal.  Noi putem spune, cum vedem energia voastră, acel gnost, creativitatea cunoaşterii – nu intuiţia, cunoaşterea creativă – este pregătită să vină înapoi.  Este timpul pentru aceasta în viaţa voastră.  Voi aţi trecut prin toate celelalte lucruri, este timpul pentru acea componentă care lipseşte, elementul să vină înapoi.

 

Dacă mergeţi să-l căutaţi, voi nu o să-l găsiţi.  Acesta este un paradox.   Dacă nu faceţi nimic, acesta nu o să vină. (ceva râsete) Deci pentru următoarele trei zile, în special... şi poate să se întindă mai mult decât atât... dar noi o să creăm o – dacă alegeţi – voi o să creaţi o energie personală care permite cunoaşterii creative să vină înapoi din nou şi să re-balanseze viaţa voastră.

 

Voi probabil o să simţiţi un efect în mentalul vostru şi în corpul vostru fizic.  Ele nu sunt obişnuite cu acesta, ele nu sunt sigure ce fel de energii sunt acestea.  Noi vă cerem să nu intraţi în panică, să nu puneţi blestemul pe mâncare dacă aţi mâncat ceva sau dacă aţi făcut ceva sau orice altceva.  Doar înţelegeţi că voi sunteţi aici cu Shaumbra, şi voi sunteţi aici – VOI sunteţi aici – permiteţi la componenta care lipseşte să vină înapoi, să vină înapoi diferit.

 

 

Noi vă cerem să nu încercaţi să mergeţi în nişte tipuri de călătorii lucide înapoi în Atlantida să revendicaţi gnost-ul. Noi nu vă cerem să mergeţi înapoi şi să desfaceţi nici una dintre chirurgiile brutale care au fost făcute în corpul vostru şi mental.  Voi nu puteţi.  Acesta era. Noi vă cerem să creaţi spaţiul sacru al vostru, să creaţi calea voastră de a face legătura pentru gnost să vină înapoi la voi.

 

Acesta o să fie diferit.  O să fie neobişnuit, şi din nou voi o să vă găsiţi pe voi înşivă potenţial în această luptă întreagă şi această dilemă mentală de a încerca să-l aduceţi înapoi.  Dar când ajungeţi la acel punct, când intraţi în tot zbuciumul interior să definiţi gnost-ul şi încercaţi să-l căutaţi, atunci doar  respiraţi adânc.  Respiraţi adânc.

 

Eu nu pot să vă spun cum să faceţi asta, şi aceasta este partea nemulţumitoare, pentru că în momentul în care o fac eu acesta va dispărea din nou.  Acesta se va ascunde.  Eu nu vă pot da o formulă pentru că nu există nici una.  Acest lucru este foarte personal.  Nu există metode de a face acest lucru.  Nu există nici un tip de incantaţie.  Este după voi.  Este după voi, dar ce loc perfect,  ce oportunitate perfectă aşa cum suntem aici cumva între Seria Clarităţii şi Seria Învăţătorilor, de a descoperi – şi de a re-descoperi – gnost-ul.

 

Continuaţi viaţa şi bucuraţi-vă pentru următoarele câteva zile.  Să nu vă îngrijoraţi despre acesta.  În special noi vă cerem să nu deveniţi prea serioşi.  Seriozitatea va cauza gnost-ul să plece (râsete) pentru că seriozitatea vine de la mental.

 

Noi vă cerem, când vorbiţi unul cu altul, vă rog nu încercaţi să spuneţi la alţii ce este gnost-ul (râsete) pentru că acesta este experienţa voastră şi este important pentru ca ei să aibă experienţa lor proprie chiar acum cu acesta.  Voi nu îl puteţi împinge.  Voi nu îl puteţi manufactura artificial, şi eu nu pot spune nici un cuvânt să încerc să vă ajut în afară de faptul de a spune că acest gnost – această cunoaştere creativă minunată... nici nu este potrivit să folosiţi acest cuvânt pentru că este mult mai mult... gnost este componenta care lipseşte, care a permis graţia şi manifestarea uşoară, realizarea viselor.  În loc ca visele să fie ţinute afară pe tărâmurile astrale, gnost le-a adus înăuntru.  Este un lucru minunat şi este ceva pe care aştept cu nerăbdare ca fiecare dintre voi să-l experimenteze în felul vostru propriu.

 

Şi din nou dacă aveţi aşteptări că o să fie un mare fulger sau că ia loc un tip de orgasm spiritual copleşitor, acesta probabil că o să vă ocolească.  Deci, voi sunteţi puşi aici în faţa unei provocări cele mai mari şi interesante şi paradoxale pe care le-aţi avut într-un timp lung, dar frumuseţea acesteia este că acesta o să vă schimbe viaţa voastră.  Acesta o să schimbe cum trăiţi.  Acesta o să schimbe cum creaţi.

 

În loc să aveţi toate acele eforturi... eu voi folosi ca exemplu toate aceste eforturi cu Energia Companiei Cercului Crimson de a găsi calea dreaptă şi clădirea potrivită şi oamenii corecţi şi resursele şi uneltele.  Acesta era un exemplu minunat pentru cei care au lucrat cu acesta, despre cum era acesta înainte de gnost.  Aşa cum gnost-ul îşi ia locul în noua companie a Cercului Crimson, totul curge diferit.

 

Eu nu vreau să spun nimic mai mult chiar acum pentru că mentalul vostru începe să lucreze. (râsete)  Voi o să încercaţi să intelectualizaţi gnost-ul şi acest lucru nu poate fi făcut.  Eu voi da încă câteva sugestii.  Unii dintre voi aţi crezut sau v-aţi întrebat despre acest lucru pe care voi îl numiţi copilul interior.  Acesta este un aspect al gnost-ului.  Unii dintre voi v-aţi întrebat despre acest lucru al creativităţii voastre.  Acest lucru este un aspect al gnost-ului.

 

Acest lucru este foarte personal.  Acesta nu este energia inimii voastre.  Acesta este ceva diferit.  Acesta nu există în corpul vostru, dar este în jurul vostru, face parte din voi.  Doar voi – doar voi – îl puteţi integra înapoi în realitatea voastră.  Doar voi. De aceea cer ca toţi facilitatorii să eliberaţi toate metodele vechi.  Eliberaţi căile voastre vechi de practicare pentru această conferinţă cu acest grup.  Ele o să treacă prin ceva evoluţii foarte interesante.  Dacă doriţi să îi facilitaţi pe ei, doar respiraţi cu ei.  Unii dintre voi deja faceţi acest lucru, nu-i aşa.  Doar fiţi cu ei.  Daţi-le iubirea voastră, daţi-le înţelegerea voastră.

 

Un alt lucru ce pot spune despre gnost este că acesta este miezul pasiunii.  Acesta este fructul trandafirului.  Acesta este expresia pasiunii pe nivelul pământesc.

 

Deci, cu aceasta Shaumbra, este timpul să lăsăm ca acea energie să curgă înapoi în viaţa voastră, dar numai voi puteţi face aceasta.  Noi o să continuăm mâine cu Kuthumi.  După aceea Saint-Germain, va fi aici cu multe alte prezentări şi energia minunată de Shaumbra la această adunare.

 

ŞI AŞA ESTE

 

 

 

 

 

 Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

 

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

 

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

 

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

 

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

 

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

 

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

 

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

 

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

 

© Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.