Conferinta de Vara a Noii Energii
Mesajul lui Tobias transmis prin channel de Geoffrey Hoppe
17 iulie 2009
 
Inapoi la pagina principala

 

Si astfel, pentru una din ultimele dati, dragi Shaumbra, si asa este. Ce onoare si ce bucurie este sa ma aflu aici cu voi toti, astazi si in urmatoarele trei zile, impartasindu-ne energiile la cel mai profund si cel mai real nivel, indepartand tot stresul, eliminand rezistentele, eliminand provocarile cu care oamenii se confrunta in vietile lor, rezervandu-ne trei zile pretioase pe care sa le impartasim.
Sa respiram profund si sa aducem energiile tuturor Shaumbra, din intreaga lume, a celor care ni se alatura acum prin Internetul vostru, a celor care ni se alatura in inimile, mintile si spiritul lor. Asa cum a spus Cauldre cu o clipa in urma, nu este vorba despre mine, Tobias, care ma intorc, este vorba despre voi, cei care deveniti. Este vorba despre voi, cei care va intoarceti la voi insiva, completand cercul inceput cu mult timp in urma, va intoarceti la voi insiva in fiecare mod, prin aspectele care se intorc.
O, ati simtit acele aspecte, care inca nu s-au integrat? Le-ati simtit in ultimele doua saptamani cum se apropie tot mai mult, intepandu-va si impungandu-va, trezindu-va noaptea, facandu-va sa va simtiti cumva anxiosi, fara sa stiti de unde provenea acea anxietate? Ei bine, acele aspecte, cele cu adevarat fragmentate, cu adevarat impinse in afara, stiu ca se petrece ceva. Ele stiu ca voi va intoarceti la voi insiva. Maret si glorios lucru este acceptarea a tot ceea ce sunteti!
Asa ca nu prea este vorba despre mine, Tobias, care ma intorc, este aproape banal daca stati sa va ganditi. Doar ma intorc pentru inca o viata pe Pamant. Este vorba despre voi, cei care absolviti. Este vorba despre voi, care ati parcurs intregul cerc. Este vorba despre voi care veti parasi niste lucruri, chiar aici in Breckenridge, dupa incheierea acestor trei zile. Acestea chiar nu v-au servit prea bine. Pare ca n-ati putea elibera acele lucruri; aproape ca sunt ca niste stafii ce va bantuie. Le puteti lasa aici.
Ce moment uimitor, uimitor, pentru a fi aici, ca om pe Pamant! Si ca, in doar cateva zile scurte, voi fi acolo cu voi, experimentand cum este sa fii in forma umana si sa fii divin, cum este ca fiecare parte din tine sa se intoarca, experimentand cum este sa fii Dumnezeu, de asemenea, in forma umana pe Pamant, in vremuri de schimbare.
(Tobias bea putina apa si spune: „Cred ca nu a venit inca vremea pentru vinul meu! Voi bea doar apa”.  Rasete)
Am observat, Cauldre a incercat sa-si lase barba… (ofteaza) …si ell numeste asta barba. Eu ma asteptam la ceva mai substantial, as fi vrut sa pot sa-mi mangaia barba pe piept, nu pe barbie.(rasete) Cel putin ii acord credit ca a incercat, iar pe ceilalti care si-au lasat barba ca semn de celebrare, va onorez si va multumesc.
Intoarcerea
Oh, dragi Shaumbra, ce calatorie a fost, ce calatorie incredibila!
Asa cum stiti, au trecut mii de ani de la ultima mea viata. M-am aflat pe partea aceasta, in acordul cu Arhanghelul Mihail si cu cei din Consiliul Crimson, ca sa fiu aici sa va vorbesc, sa ajut la calauzirea voastra. Vedeti voi, noi ne cunoastem de mult, mult timp. Ne-am cunoscut cu mult inainte ca Pamantul sa existe, in taramurile angelice. Ne-am cunoscut in Lemuria si Atlantida.
A fost putina provocare sa fiu de acord sa stau pe partea cealalta, in timp ce voi va aflati aici. Cu adevarat am simtit ca imi lipsea... ei bine, voi s-ar putea sa nu o numiti asa, insa imi lipsea distractia, imi lipsea incantarea, imi lipsea evolutia. Cat de dor mi-a fost sa ma intorc, sa stau langa voi, sa fac lucrurile pe care le faceti voi, sa... da, sa experimentez unele dintre provocari si frustrari! Fac parte din viata. Fac paret din modul de a trai. Nu au ca scop sa va doboare, sa va faca marunti.
Vedeti voi, aceste provocari, aceste experiente, vi le oferiti ca sa stiti cum este sa treceti prin ele, iar in prezent, cum este sa fi trecut prin ele, sa traiti pe deplin constient ca ingeri pe Pamant.
Cat de mult am tanjit sa ma intorc, iar cu fiecare dintre voi, cu fiecare dintre cei aflati aici sau care ascultati, am purtat discutii, discutii individuale sau de grup. Am fost in Shaumbra Service Center. Am fost pe Piscul Ingerilor. Am purtat discutii lungi si cat de invidios eram, da, chiar pe unele din cele mai dificile experiente ale voastre. Pur si simplu imi era dor sa ma intorc, sa pot fi in stare sa fac lucrurile pe care le faceati voi, iar acum, in cateva zile, voi fi din nou cu voi.
Voi fi aici in spirit ca sa va vorbesc fata in fata. Aleg, din variate motive, sa nu fac channel public. Eu vreau sa vorbesc cu voi. Vreau ca voi sa imi vorbiti de la spirit la spirit si de la om la om. Asa ar trebui sa fie. Adamus va lucra cu cei care vor vrea sa exploreze Noua Energie; eu voi lucra cu voi individual, atat in forma umana, cat si in forma angelica.
Asa ca, dragi Shaumbra, eu vin aproape, foarte aproape acum, incat in cateva zile imi voi concentra pe deplin energiile asupra lui Sam. El trece acum prin experiente foarte interesante, despre care voi vorbi mai mult duminica. Insa, pe masura ce vin tot mai aproape de Sam, descopar ca sunt tot mai aproape de fiecare dintre voi. Descopar ca nu doar simt experientele voastre despre care mi-ati povestit, descopar ca devin, in mod profund, parte din ele, de asemenea. Cu cat mai aproape vin, cu atat mai multa compasiune si empatie am pentru cele prin care treceti. Cu cat mai aproape sunt de intoarcerea mea pe Pamant, cu atat mai multa claritate am in legatura cu unele din discutiile pe care le-am avut si referitor la unele din frustrarile prin care ati trecut.
Sunt timpuri in care este greu chiar si pentru un inger sa inteleaga cum densitatea Pamantului si constiinta de masa va atrag cu adevarat, cum va fac sa uitati cine sunteti. Uneori, Adamus, Kwan Yin sau eu pe partea cealalta stim ca Pamantul este foarte seducator, foarte, foarte seducator, insa noi uitam perceptia  seductiei.
Acum, fiind atat de aproape de revenirea mea deplina, eu simt din nou acea seductie profunda, acea seductie in mod pozitiv, dar uneori, in mod foarte provocator si frustrant. Fizica Pamantului este foarte seducatoare. Ma atrage acum. O pot simti, precum un magnetism spiritual, care ma atrage. Acum, da, eu am ales sa ma intorc, dar uitasem cum este seductia.
Pe masura ce sunt tot mai aproape de revenirea mea, de a deveni una cu Sam, uit de seductia unor lucruri, precum mancarea. Este foarte seducatoare. Este frumoasa. V-am vorbit pe cealalta parte – am purtat discutii lungi despre mancare si dieta, nu-i asa? Nu-i asa? Acum cand vin mai aproape de Pamant, simt iarasi seductia. Nu este bine sau rau, pur si simplu este. Este profunda, este deplina si este plina de inteles.
Simt seductia prieteniei cu alti oameni. Stiti, uneori prieteniile sunt foarte dificile, caci voi cautati cel mai mult iubirea, atunci cand sunteti cel mai greu de iubit… Cauldre. (Tobias rade) Am spus asta pentru Linda, fireste. (rasete) Dar, stiti, prietenia, legatura cu un alt om este foarte seducatoare. Nimic nu se compara cu ea.
O, avem relatii frumoase in taramurile angelice, dar ele nu au aceeasi profunzime. Nu au aceasi atractie si acelasi inteles. Ceea ce descopar acum, cand ma apropii atat de mult, este ca... as folosi termenul Pamantul, omenirea are un inteles, are atat de multa substanta! Este atat de reala, este asa de seducatoare, intr-atat de seducatoare, incat atrage oamenii viata dupa viata. Seductia propriei karme sau a propriei senzatii ca au gresit ceva, seductia vederii unui apus de soare, seductia unui mic somn de dupa-amiaza – ingerii nu pot face asta! Seductia unei plimbari in natura sau, pentru unii oameni, seductia dramei, intr-adevar. Drama de a avea permanent haos in viata lor – stiti, asta este seducator, din acest motiv fac ei acelasi lucru, iar si iar. Haosul este energie. Haosul le reaminteste ca sunt in viata.
Seductia vietii in sine, in orice mod. Acum inteleg ce mi-ati spus in toti acesti ani, dragi Shaumbra. (rasete, rade si Tobias) Stiam, dar acum pricep cu adevarat. (aplauze si urale ale audientei) Iar in asta, trebuie sa spun, unul din cele mai marete momente ale mele, una din cele mai marete simtiri ale mele este onorarea pe care o am pentru voi. Mereu am avut-o. Am facut un drum lung impreuna. Noi am venit de departe ca sa ajungem in acest punct. 
Insa acum... cand ma uit la intensitatea vietii pe Pamant... la tehnologia voastra – este extraordinara – la magazinele voastre... daca vreti sa mergeti sa luati pranzul, doar va duceti acolo, dati niste hartii si mancati de pranz. Eu ma duceam sa vanez ceva pentru pranz, stiati? (rasete)
Acum este atat de diferit... intensitatea... Aveti acele vehicule in care mergeti. Tot vorbeam despre drama – mersul cu aceste vehicule. Nu le aveam pe vremuri. Eu... vedeti voi, existau lucruri pe care le puteam simti, stiu, insa intelesul, seductia, frumusetea si profunzimea le uitasem.
Stiti, ceilalti ingeri aflati acum aici, in sala, celelalte entitati care vin aici, incep sa inteleaga, de asemenea. Noi incepem sa intelegem ceea ce impartasiti cu noi – frumusetea acestei experiente, profunzimea sa, cum ingerii nici nu-si pot imagina.
Ne strangem acum in jurul acestei sali – toti cei aflati in forma non-fizica – si suntem uimiti de voi. Ingeri ce se strang acum in jur, unii dintre ei se vor intoarce pe Pamant, destul de curand. Unii nu au fost niciodata pe Pamant – nici nu-si pot imagina profunzimea, intelesul, seductia vietii pe Pamant. Din acest motiv ne aflam aici pentru a va onora, pentru a va iubi, cu respect absolut. Din acest motiv ne aflam aici, cu lacrimi in ochi pentru ceea ce faceti voi.
Va spun ceva ce incep sa inteleg – este usor sa fii inger. (rasete) Este greu sa fii inger uman. Este provocator. (audienta aplauda)
De-a lungul anilor, am aflat din discutiile noastre – fie ca era un Shoud, fie ca era o discutie individuala – am aflat ca au existat momente in care v-ati simtit marunti, in care ati simtit “Sunt doar un biet om. Eu nu stiu raspunsurile”. Oh, nu! Oh, nu. Sunteti mareti! Sunteti foarte mult evoluati. Mereu ati avut raspunsurile. Uneori jucati jocul ca nu le-ati avea. Eu am fost aici, ca in esenta, sa ascult, sa va ajut sa va deschideti energia, fie ca era vorba despre mine, despre Adamus, Kwan Yin sau oricare dintre ceilalti. Noi suntem aici ca sa ascultam, dar voi chiar aveti raspunsurile.
Voi chiar intelegeti. Sunt foarte impresionat. Pot sa spun ca abia astept sa fiu cu adevarat, intrupat pe Pamant, dar sunt si putin nelinistit in legatura cu asta. Sunt putin nelinistit. 
Dincolo de intelect
As vrea sa mentionez cateva lucruri in discutia noastra, lucruri pe care deja le stiti, dar mi-ar placea mult sa vi le reamintesc, lucruri pe care mi le reamintesc mie acum, pe care i le reamintesc lui Sam.
Chiar acum, in acest punct de separare in care va aflati, in acest moment de trecere, cum sa spun, de la un nivel la altul, daca ati vrea sa il reduceti la cea mai simpla forma, ati spune: “Despre ce este vorba? Unde ma duc mai departe?” Este destul de simplu, asa cum ar spune un inger, dar destul de provocator, asa cum ar spune cineva care, in curand va deveni om. Este vorba despre a trece dincolo de intelect – creier sau minte, oricum ati vrea sa-i spuneti. Aceasta este urmatoarea voastra evolutie. Este urmatoarea voastra expansiune.
Voi v-ati pregatit pentru asta de mult timp. Ati invatat cum sa simtiti si deseori ati blestemat faptul ca simtiti din nou. Ati invatat cum sa va deschideti inima, iar cand faceti asta descoperiti ca inima voastra era locul multor lacrimi. Inima voastra adapostea multa durere si multa suparare.
Dar timp de zece ani ati invatat sa o deschideti, din nou si sa permiteti sa experimentati la cel mai profund nivel. Ati trecut prin experienta frustrarii intelectuale. Pentru foarte mult timp, voi si restul omenirii, ati considerat intelectul ca fiind cel mai inalt ordin al energiilor sau al constiintei de pe Pamant. Voi v-ati pregatit si de curand ati descoperit ca mai exista si altceva, dincolo de asta.
Intelectului ii este greu sa inteleaga, iar o parte din voi se lupta cu intelectul, spunand: “Unde se duce creierul meu? De ce devine un fel de terci? De ce nu imi mai amintesc unele lucruri? Eram foarte logic. Eram in stare sa citez mari personalitati. De ce acum nici nu-mi mai pot aduna gandurile?” V-ati luptat cu asta la niveluri profunde. V-a facut sa va indoiti de voi insiva. Va face sa va intrebati: “De ce sunt in aceasta calatorie spirituala nebuneasca, daca nici macar nu mai pot gandi?” Dar chiar acesta este motivul.
Voi veti trece dincolo de intelect in ceea ce numiti, oricum doriti: inteligenta divina, gnost, fiinta care sunteti cu adevarat, acolo unde mintea nu mai trebuie sa calculeze, sa analizeze, sa judece si sa puna in balanta, acolo unde apare un flux cu adevarat creator, unde apar raspunsurile inainte de intrebare, unde apare solutia inaintea problemei, cunoasterea inainte chiar, ca o constientizare a problemei sa se fie pe aproape. In esenta voi va intoarceti pe dos, la nivel intelectual, ca sa va puteti extinde, sa va puteti deschide. 
Multe fiinte angelice va asista in asta. Nu o vor face in locul vostru, nu o vor activa pentru voi, ci va vor ajuta sa va mentineti echilibrul si va vor oferi un sprijin, in special in taramurile angelice, pentru a va pastra energia in echilibru, in timp ce treceti prin proces aici, pe Pamant.
Acest proces va aduce confuzie si dezorientare, pentru ca ati intelectualizat totul. Aveti totul schitat pe baze foarte mentale si de foarte mult timp, v-ati lasat simtirea deoparte. V-ati ascuns inima. V-ati aruncat emotiile. Ati permis mintii sa treaca peste aceste lucruri.
Insa acum ati ajuns la un punct de separare. Ati ajuns la eliberarea plafonului intelectual sub care ati operat si acum va deschideti catre lucrurile pe care mereu le-ati stiut, dar niciodata nu le-ati recunoscut. Va deschideti catre o intelepciune dincolo de orice definitie, in termeni umani. Va deschideti robinetul si permiteti fluxului de energie spirituala, creativa si divina sa vi se alature, in aceasta viata. 
Da, la inceput pare putin ciudat, nu stiti cum sa folositi acest instrument, nu stiti ce inseamna sa primiti raspunsul, inainte ca intrebarea sa vina. Mintea, intelectul vostru, are dificultati in a se adapta si a se echilibra, iar deseori voi spuneti: “Ce este in neregula cu mine? De ce trec prin atatea tulburari? De ce ma doare capul?” Pentru ca treceti printr-un proces natural si vreau sa subliniez cuvantul “natural”. Nu aveti nevoie sa studiati pentru asta. Mintea veche va spune ca trebuie sa studieze. Nu este nimic de studiat. Este un proces natural – evolutia dincolo de intelect catre cine sunteti voi, cu adevarat, trecerea dincolo de creier, in cunoasterea divina, avand gnostul ca parte naturala a vietii, in loc de a trebui sa va ganditi la el. Intr-acolo va indreptati.
Vor fi si provocari, desigur, pentru ca nu prea multi au mers pe acest drum inaintea voastra. Vor fi provocari pe masura ce veti invata sa re-relationati cu oamenii, cu natura si cu viata de pe Pamant. Ati putea spune ca va reinstalati calculatorul, dar cu un sistem de operare, pe care nici nu vi-l puteti imagina acum. Vor fi ceea ce ati putea numi diverse incercari sau erori, dar noi le numim doar experiente, de a va permite voua insiva sa transcendeti dincolo de minte.
Va va provoca reajustari in corpul vostru fizic, in sistemul memoriei, in sistemele de solutionare a problemelor si, mai mult decat orice, va sapa foarte adanc in voi, pentru a va intreba cum vreti sa traiti. Cum vreti sa traiti? Va va scoate la suprafata niste probleme de fond, niste programari vechi pe care le aveti, dar stiti ceva? Cel mai bun fel de a lucra cu ele este sa permiteti. Permiteti-va sa treceti prin aceste experiente. Deschiderea dincolo de intelect este un proces natural.
Frumusetea pe care fiecare dintre voi o are este ca puteti impartasi experientele cu alti Shaumbra. Puteti vorbi despre cum este sa eliberati controlul asupra intelectului, sa va uitati chiar numele in unele zile, asa cum unii dintre voi deja au facut-o, sa uitati unde sunteti, cat este ceasul. Acestea toate sunt parti ale procesului deschiderii catre divinitatea voastra, al deschiderii spre mintea voastra mareata – nu doar mintea umana, ci mintea mareata.
Intr-acolo va indreptati. Asta experimentati acum. Nu puteti citi o carte despre asta, fiindca nu a fost scrisa inca. Nu va puteti duce la un terapeut, facilitator sau ghicitor ca sa descoperiti ce se petrece, pentru ca ei nu au trecut prin asta. Ei nu inteleg. Asa ca, devine o experienta foarte personala, insa una pe care o puteti impartasi cu alti Shaumbra.
Eliberarea lui “gresit”
Inca un punct rapid, cat discutam in aceasta dimineata. Este ceva ce as vrea sa iau de voi. Incerc sa-l iau de destui ani, dar cand vad ca mai avem doar doua zile impreuna, chiar vreau sa fac asta acum, insa nu pot daca voi continuati sa il tineti strans. O, unii dintre voi va tineti de el foarte mult.
Este un joc. O, este un joc incitant si incep sa inteleg ceva mai mult de ce il jucati, acum ca am venit mai aproape. Jocul este “Am facut ceva gresit. Am gresit foarte multe lucruri”. Iar eu incerc sa iau asta de la voi – incerc de ani de zile. Am tot incercat sa spun: “Nu ati gresit nimic”, dar voi va agatati de asta. O, mi-ati dat-o putin. Ati eliberat-o putin, dar inca mai vreti sa rezistati, spunand: „Bine, da, dar am decis gresit, in ce priveste casnicia mea. Asta a fost o decizie gresita. Am decis gresit in legatura cu cariera mea. Am facut lucruri gresite”. Apoi incepeti sa treceti prin lista voastra cu “am gresit”.
Nu ati gresit niciun lucru. Parte din seductie, parte din viata de pe Pamant este sa spuneti: “Am gresit ceva,” astfel incat sa puteti alerga in cerc, in incercarea de a gasi raspunsul, de a descoperi calea pe care ar fi trebuit sa faceti bine acelasi lucru. Voi jucati jocul de a va tine de “Am gresit”.
Voi spuneti, justificand: “Tobias, daca nu am gresit, de ce m-am imbolnavit? Trebuie sa fi facut ceva gresit. Daca n-am facut nimic gresit, de ce sunt falit? Trebuie sa fi gresit ceva. Am probleme cu relatiile. Trebuie sa fi gresit, pentru ca nu ma inteleg cu altii”. Iar eu va tot spun ca nu, nu ati gresit nimic, absolut nimic! Sunt foarte multe motive, dificil de inteles pentru mintea umana – de ce ati ales anumite experiente, de ce ati facut lucrurile intr-un anume mod, dar cu certitudine nu ati gresit.
 
Tinandu-va de energia lui “am gresit,” voi perpetuati ciclul. Continuati sa faceti lucruri gresite, totul in efortul de a descoperi ce este gresit in gresit, totul in incercarea de a intelege ce este bine. Iar in final, asa cum am spus unui grup in Camera Regelui din Piramida Mare, nu conteaza. Nu exista rau sau bine. Cu adevarat nu exista. Dar chiar daca eu spun acestea acum, unii dintre voi dau din cap si spun: “Da, dar tot am facut niste lucruri gresite. Tobias, nu ai vazut toata viata mea. Nu ti-am dezvaluit totul. Am facut o gramada de lucruri gresite”.
Este un joc. Este seductie. Este un mod de a continua cautarea,  cautarea caii drepte, dar o cautare ce nu se va incheia niciodata, daca voi nu eliberati conceptul de „am gresit”.
Va spun asta pentru ca este, probabil, cea mai mare lupta pe care am dus-o, voi si cu mine. V-am cerut sa mi-l dati mie, sa mi-l predati mie – conceptul de „am gresit” – iar voi aveti ezitari. Rezistati. Spuneti: “Bine, trebuie sa ti-l dau inapoi, Tobias. Trebuie sa ma gandesc, caci cu adevarat cred ca am gresit niste lucruri”. Renuntati, renuntati pentru o zi, ca sa vedeti cum este. S-ar putea sa eliberati cateva lucruri, dar voi chiar ati investit serios in gresit – in starea voastra de a fi gresit. 
O, eu pot intelege. Este absolut seducator. Va tine in joc. Va mentine in cautare. Va face sa credeti ca sunteti in viata, ca daca ati gresit destul de multe lucruri, aceasta va va tine ferm pe Pamant, asa ca nu veti muri prea repede. Exista o frica: “Daca as elibera tot ce am gresit, nu ar mai trebui sa fiu aici, pe Pamant. Vuuumm – inapoi la Tobias!” (rasete)
Pe masura ce eu vin tot mai aproape, revin in corpul fizic si privesc la cele prin care trece Sam – care sunt problemele, care sunt provocarile, despre ce am vorbit noi timp de zece ani, cum sa le reducem pe toate la cativa termeni foarte simpli? Nu ati gresit nimic. Puteti elibera acel concept? Ei bine, exista straturi, straturi si apoi alte straturi si straturi. Da, intr-adevar. Dar puteti elibera momentul in care credeti ca ati luat-o pe o cale gresita?
La inceput va crea o senzatie de gol, pentru ca sunteti foarte obisnuiti sa… este ca o paturica de care va tineti. Este ursuletul pe care il tineti in brate. “Am gresit” ofera, de fapt, un fel de definitie, pentru a va ajuta sa intelegeti cand ati facut ceva bine, insa este un mod foarte ineficient al Vechii Energii, de a descoperi cine sunteti. “Am gresit” va impiedica sa va deschideti catre potentialele voastre depline, va tine in labirint, intr-un fel de cosmar aproape nesfarsit, al descoperirii de sine. Azi, maine si in parte, duminica ma voi lupta cu voi pentru ce ati gresit. Am sa smulg asta de la voi.
Acum, asa cum cei mai multi dintre voi stiti din drumul facut pana aici, ei da, Adamus, Kuthumi si cu mine v-am jucat cateva farse. Ne-am distrat cu voi. Ne-a amuzat sa calatorim cu voi, am incercat sa va tragem bagajul pe care il purtati si nu ma refer la haine. Vorbesc despre bagajul „Am gresit” pe care insistati sa il carati. In urmatoarele doua zile voi lucra cu voi, voi incerca sa vi-l iau.  Va voi intreba: “De ce il mai purtati cu voi? De ce insistati ca ati gresit? De ce insistati ca sunteti in cautarea raspunsului, atunci cand deja il aveti? Care este seductia ce va mentine in joc?”
Astfel, cu asta, ne asteapta o mare sarbatoare in urmatoarele zile. Va cer sa va bucurati, va rog sa celebrati si va cer sa eliberati, cu adevarat, ceea ce ati gresit – pentru ca nu ati gresit.
Imaginati-va acum, in intreaga sala exista toti acesti ingeri ce va onoreaza, in mod absolut, pentru cele prin care ati trecut pe Pamant – onorare absoluta. Cum ati fi putut gresit, daca noi va iubim atat de mult?
Si asa este.