Conferinta de Vara a Noii Energii
Mesajul lui Saint Germain transmis prin channel de Geoffrey Hoppe
17 iulie 2009
 
Inapoi la pagina principala

 

Eu nu sunt domnul Germain. (hohote de ras, caci Adamus se refera la cantecul interpretat de Anders Holte, numit “Ordinary Saint” – „Sfantul obisnuit”) Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus Saint-Germain sau, mai bine pronuntat, (cu accent frantuzesc) Adamus Saint-Germain, intr-adevar. Ce incantare sa fiu aici cu toti acesti Shaumbra, astazi!
Am fost destul de ocupat in ultimul timp. Cer scuze tuturor ca nu am petrecut ceva mai mult timp cu voi. Si, apropo, nu sunt „sfantul obisnuit”, dragule. (rasete) Eu sunt Adamus. (hohote de ras) V-as putea spune niste povesti foarte lungi despre sfintii obisnuiti si, ei bine, de asta se spune ca sunt obisnuiti. (hohote de ras) Ei costa un ban duzina. (rasete) Eu sunt un diamant. (hohote de ras, rade si Adamus)
Dar in ultimul timp chiar am fost ocupat. V-am insotit pe multi dintre voi in calatoria spre acest munte, mi-am facut aparitia in fata voastra, insa din conversatiile noastre, uneori de noapte, alteori de zi, am fost putin retras. M-am aflat in procesul de a-l ajuta pe Tobias sa renasca. Oh, nu subestimati dificultatea de a lua un evreu batran si mort, ca sa-l pui intr-un baiat de zece ani! (rasete si aplauze) Ne-a solicitat mult pe Kuthumi si pe mine, ca sa-l impingem in Sam!
Stiti, de fapt, nasterea este mult mai dificila ca moartea, este mult mai traumatica. Moartea este usoara. Dupa ce treceti de frica initiala, descoperiti ca sunteti pe partea cealalta, in general, inconjurati de cei pe care ii cunoasteti si ii iubiti, in imprejurimi foarte placute, eliberati de corpul fizic. Este, de fapt, o eliberare. Nasterea... nasterea este traumatica. Stiti ca aveti o calatorie lunga in fata. Stiti ca veti uita multe. Stiti ca va trebui sa tolerati multe, din partea multor oameni. 
Asa ca, indiferent daca Tobias vine astazi aici si vorbeste despre intoarcere – intr-adevar, el abia asteapta – chiar si el trece prin luptele sale, prin cum este sa se reintegreze intr-un corp. Slava Domnului ca a ocolit nasterea fizica efectiva! Dar, totusi, o parte din el, o parte din spiritul sau rezista, opune rezistenta – este partea din el care isi aminteste cum a fost sa fie om, dificultatile si, mai mult decat orice, uitarea care apare atunci cand va intoarceti in corpul fizic.
Asadar, am fost ocupat cu toate acestea, dar ce onoare este sa ma aflu aici cu voi, astazi! Voi schimba putin programul din dupa-amiaza aceasta, fiindca schimbarea este un lucru bun. Eu am privit energiile de aici in ultimele zile. V-am simtit pe absolut fiecare dintre voi. Am impartasit vieti cu multi dintre voi. Va cunosc bine. Am observat energia adunarii, pentru ce sunteti aici, prin ce treceti in vietile voastre, in prezent.
Increderea/Siguranta
Un lucru pe care il stiu despre fiecare dintre cei aflati aici, fara exceptie, este ca ati avut vieti in care ati fost foarte, foarte increzatori, in care erati aroganti. Ati avut vieti in care ati fost foarte puternici, in care i-ati controlat pe altii, in care ati avut bogatii extraordinare, in care ati fost vestiti. Da, fiecare dintre voi. Unii dintre voi va purtati cam timid acum, dar eu va cunosc. Am vazut acele vieti ale voastre.
O, au fost niste vieti magnifice, intr-adevar. Au fost un fel de vieti clasice sau niste jaloane, in care ati avut aceasta putere si stima, acea siguranta/incredere in voi. O, inteleg cum este, am trecut si eu prin asta. Dar am depasit-o. (rasete, Adamus rade) O, dragi Shaumbra, imi place mult sa glumesc cu voi.
Am observant acea siguranta pe care ati avut-o in trecut. Acum ati venit in aceasta viata, iar unii dintre voi, da, ati adus acea siguranta cu voi. Unii dintre voi ati lasat-o in urma, in mod absolut, spunand ca nu aveti de gand sa mai aveti inca o viata ca aceea, nu inca una in care sa aveti aroganta umana, siguranta excesiva. Dar chiar acum noi stam aici si eu observ ce se petrece, ce se intampla in interiorul vostru. Una dintre probleme este siguranta. Va este smulsa. Va este luata, iar ce mai ramane din ea va este smuls din nou.
Siguranta este ceva interesant. In mare parte este artificiala. Siguranta este un mod prin care voi ajungeti sa va intelegeti pe voi insiva ca oameni. V-ati construit siguranta, ati construit platforma sau baza iluziei voastre umane. Uneori siguranta poate fi un mod de a va glorifica tot caracterul uman. Da, uneori este o mandrie adevarata in realizarile voastre, o mandrie autentica in a va atinge scopurile si in a obtine mari rezultate, dar in general, este o baza artificiala. Ceea ce se petrece acum este ca sunteti in cursul marii schimbari, de la fiinta umana obisnuita, la adevaratul sine divin.
Acea siguranta va este smulsa si doare. Voi incercati sa va intoarceti la ea. Incercati sa va reconstruiti siguranta. Poate ca incercati sa strangeti ceva bani, sa scrieti o carte sau ceva muzica, iar apoi, cand nu primiti raspunsul pe care il cautati, siguranta voastra cade tot mai jos. Este facuta bucati. Simtiti disperarea – “Cum sa imi reconstruiesc identitatea? Cum sa imi identific valoarea? Cum sa ma intorc la orice fel de identitate?” Apoi incercati sa va intoarceti sa va construiti siguranta, sa o re-creati sau sa construiti vechea iluzie despre voi insiva. Stiti, asta nu se va petrece.
Siguranta este artificiala. Siguranta este un mod de a va experimenta pe voi insiva ca oameni, dar, in cele din urma, nu si ca fiinta divina. Siguranta pe care ati avut-oo odinioara, siguranta care va este smulsa acum, este inlocuita de altceva, foarte, foarte diferit, dar mult mai frumos, mai expansional. Este inlocuita de Constienta Fiintei – de fiinta voastra.
Constienta Fiintei
Adevarata Constienta a Fiintei nu are nevoie de siguranta. Nu are nevoie sa se asocieze pe sine cu anumite realizari – bani in banca, prezentabilitate, favorurile altor oameni, putere, titluri, pozitii – toate acestea sunt siguranta falsa.
Va indreptati acum spre constienta absoluta a fiintei voastre. Nu are nevoie sa se glorifice pe sine. Pur si simplu este. Nu are nevoie sa-si adore realizarile, nu are nevoie sa demonstreze ceva despre sine. Constienta autentica a fiintei nu are nevoie sa pastreze evidentele sau arhiva a ceea ce ati facut, pe unde ati fost, slujbele, titlurile sau orice altceva. Este multumita prin sine. Constienta Fiintei este siguranta Noii Energii. Nu are nevoie de nimic altceva. Nu are nevoie sa fie hranita, nu are nevoie sa acumuleze, nu are nevoie sa gaseasca moduri noi de a se identifica pe sine. Este ceea ce este.
Si, destul de ciudat, in acea stare de A Fi in care fiecare dintre voi intrati, ceea ce acum ati numi realizarile sau capacitatile voastre, brusc, devin foarte naturale. Nu mai este nevoie sa munciti ca sa manifestati nimic. Pur si simplu. Este rezultatul natural al constientei fiintei voastre. Nu aveti nevoie sa acumulati bani. Nu sunteti nevoiti sa descoperiti noi cai de a va glorifica pe voi insiva. Pur si simplu devine. Voi va glorificati prin actul de a fi constienti de fiinta voastra. 
Ceva ciudat se petrece. Va scarpinati in cap si spuneti: “Asadar, in toate vietile in care m-am luptat, am intampinat provocari, am trecut prin dificultati, am trecut prin dureri si stress – am obtinut doar lucrurile care sunt rezultatul absolut natural, al constientei fiintei”. Da, absolut!
Pare o contradictie, dar de fapt nu este, fiindca in noua Constienta a Fiintei voi aduceti toate energiile vechi ale vechii sigurante. Ele vin acum ca sa creeze ceea ce ati incercat mereu sa creati inainte si fac asta in mod natural. Fac asta fara niciun fel de presiune. Fac asta fara niciun fel de provocare. Pur si simplu se petrece.
Acum se mai petrece ceva amuzant. Daca mai exista unele ramasite ale vechiului sine uman in acest punct, ii lipseste provocarea. Ii lipseste jocul. Ii lipseste senzatia de a trebui sa se afirme pe sine si lupta pentru a se manifesta. Exista tendinta de a vrea sa se intoarca si sa spuna: “Vreau calea veche, pentru ca era amuzanta”. Vad ca nu radeti. (cateva rasete, rade si Adamus)
Dar si asta va trece foarte repede si veti ajunge sa realizati fluxul natural. Ajungeti sa realizati ca totul vine la voi. Este atras. Pur si simplu este acolo. Nu exista niciun motiv pentru a face lucrurile dificile. Spiritul nu a cerut niciodata sa fie dificil – voi ati facut asta. Spiritul nu a vrut niciodata sa fie o provocare pentru voi, dar voi erati fascinati de provocari. Erati fascinati de tot acest joc. Dar acum, vad in fiecare dintre voi ca ati terminat cu asta. Sunteti pregatiti sa mergeti mai departe.
Miscarea energiei
Ceea ce as vrea sa fac in aceasta dupa-amiaza, in aceasta sesiune, in loc de a vorbi mult, este sa intram in miscare, in simtire. Vedeti voi, acea siguranta, siguranta umana din Vechea Energie pe care ati avut-o, pleaca. Fie se dizolva, fie va fi smulsa, pentru ca ati facut o alegere. Ati facut alegerea de a trece prin procesul ascensiunii acum. Ati facut alegerea de a elimina cadrul sinelui uman vechi, iar parte din acel cadru este siguranta veche.
Ceea ce as vrea sa faceti in restul acestei sesiuni, pe masura ce vom intra in miscaera energiei, este sa lasati acea siguranta sa plece, natural. Incetati sa mai incercati sa va tineti de ea. Incetati sa va mai prezentati prin realizarile voastre. Incetati sa mai incercati sa re-creati o siguranta in voi insiva, care cu adevarat este falsa. Eliberati-o. Eliberati-o.
Este o chestiune dificila, pentru ca o parte a vechiului sine uman pe care inca il mai aveti, inca mai vrea sa se tina de ea, inca se teme de ceea ce s-ar petrece daca nu ati mai avea niciun fel de siguranta in voi insiva. Insa dragi, dragi Shaumbra, lasati siguranta veche sa plece. Dati-i voie sa fie inlocuita cu constienta fiintei voastre.
Astfel ca in aceasta dupa-amiaza, pe masura ce vom trece prin miscarile energiei, permiteti-va sa va miscati. Indraznesc sa spun sa numiti asta dans, caci unii dintre voi s-ar putea sa se teama si sa fuga – incuiati usile, acum! (rasete)
Permiteti-va sa va miscati, orice ar insemna asta. Stand pe scaun, permiteti-I sa se miste si el. Ridicati-va, miscati-va. Lasati picioarele sa se miste, lasati bratele sa se miste – oricum. Daca vi se  misca doar capul, daca asta este tot ce puteti face, lasati-l sa se miste.
Lasati acea siguranta veche sa se dizolve natural – se va duce oricum. Nu mai este nevoie sa va fie smulsa. Vad ca treceti printr-o uriasa durere si neliniste pentru ca siguranta veche este scoasa. Lasati-o sa se dizolve natural. Permiteti-i sa plece firesc, iar pe masura ce faceti aceasta permiteti Constientei Fiintei, a fiintei voastre, sa vina.
Ce inseamna asta? Acestea sunt cuvinte elegante. Ce este Constienta Fiintei? Este Eu Sunt. Este acceptarea voastra fara a mai trebui sa construiti siguranta sau platforme false. Este intelegerea faptului ca, asa cum a spus si Tobias mai devreme, nu ati facut nimic gresit.
Uneori perspectiva voastra asupra a ceea ce faceti este destul de interesanta. Voi va uitati de la coada, in loc sa va uitati de la cap. Am sa-i rog pe dragii mei prieteni Yoham (grupul muzical) sa vina pe scena intr-o clipa. Ii voi ruga sa... cum spuneti voi... sa se dezlantuie, sa se deschida, sa-i dea drumul. (audienta aplauda si ovationeaza) Nu va fi muzica usoara aici, va fi pe bune! (rasete)
Vreau sa explic aici, inainte ca Yoham sa va poarte in calatorie, ca l-am cunoscut pe Gerhard de mult timp. El a fost maestrul muzical intr-una din Scolile mele ale Misterelor. El a inteles, in mod absolut, esenta spirituala a muzicii, iar muzica era unul din cele mai importante lucruri pe care le-am facut la Scolile Misterelor. Fiecare trebuia sa invete sa cante la un instrument si sa cante, pentru ca se ajungea la un punct in care cuvintele nu mai erau indeajuns, in care vorbirea nu mai servea la nimic altceva, decat sa duca direct in minte. Asa ca fiecare Scoala a Misterelor pe care am avut-o noi se concentra si asupra muzicii.
Iar dragul meu prieten Gerhard, care a indurat multe cu mine de-a lungul erelor – o, inca mai este suparat in legatura cu unele intamplari! (rasete) Mi-a scris si un cantec odata, un cantec care era mai degraba un blestem, nu precum binecuvantarea lui Anders! – insa muzica lui a fost mereu magica, spirituala. Si, de fapt, eu inteleg ca el a scris o carte care a fost prezentata aici – iti fac putina publicitate ca sa te ajut sa treci de problemele vechi pe care le-am avut (rasete) – iar acum este disponibila si este esenta muzicii sacre. 
Asa ca ii voi ruga pe cei din Yoham sa vina pe scena acum si voi fi si eu acolo, dansand printre voi – cu siguranta nu prin Cauldre, o sa gasesc alte picioare prin care sa dansez. (rasete; Linda spune: “Sa te porti frumos!”)
Asadar, 30 de minute de dezlantuire. 30 de minute in care sa permiteti sigurantei vechi sa se dizolve si sa permiteti Noii Energii a Constientei Fiintei sa vina. Dati voie sa se petreaca, dragi Shaumbra. Ce loc perfect pe acest varf de munte, cu Shaumbra, in acest spatiu sigur si sacru, cu muzica lui Yoham.
Cu asta, a fost o incantare. Nu mai am nevoie sa conferentiez. Permiteti-va sa fiti.
Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus Saint-Germain.
(aplauze, Yoham incepe sa cante)