SERIILE ASCENSIUNII - LECŢIA 6
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
5 IANUARIE 2002
Inapoi la Pagina Principala .... click

 

     Tobias:  Şi aşa este, dragi prieteni, că noi continuăm cu energia acestei zile.  Noi continuăm cu celebrarea acestui timp care permite energiei lui Metatron să vină pe Pământ, în sfârşit.  Asta a fost pre-zis.  Asta a fost prorocit că el v-a fi aici, că el v-a veni şi v-a localiza energia lui în Pământ încă odată, la timpul potrivit.  A fost imaginat că timpul reîntoarcerii lui v-a fi în timpul când voi înălţaţi conştienţa voastră.  Voi ajungeţi la completarea călătoriei voastre lungi, şi este apropriat pentru Metatron să fie aici acum.
     Acest an o să fie un an de paşi repezi, bazat pe schimbările care au loc.  V-a fi un an ştiinţific, nu numai din punctul de vedere a lumii, dar şi din punctul individual al vostru.  V-a fi un an tehnic în multe privinţe.  Să înţelegeţi că tehnologia şi ştiinţa răspund la conştienţa voastră.  Când voi vă găsiţi cu capabilităţi noi tehnice sau ştiinţifice în viaţa voastră, asta este o recunoaştere că voi v-aţi schimbat.  Fizica Spiritului şi a universului, acum se poate muta pe Pământ în forma umană, în viaţa voastră zilnică.
     Este o tendinţă din când în când pentru cei care sânt Shaumbra, cei care fac munca divinităţii, să evite tehnologia.  Mulţi simt că asta este o încălcare a energiilor Spiritului.  Câţiva gândesc că sânt aşa de puri că ei nu pot fi încălcaţi de tehnologie.
     Voi o să găsiţi că în anul 2-0-0-2,  balanţa este în conştienţa spirituală.  Dar asta dă naştere la aplicaţia ştiinţei şi tehnicii.  Ştiinţa se schimbă.  Este mult mai multă muncă care i-a loc, ceea ce voi numiţi cercetarea  “celulelor diferenţiate” şi înmulţire prin clonare.  Asta este un fel de încercare de prelungirea vieţii şi vindecarea corpului.  Asta este apropriat, pentru că schimbă moleculele umane a ADN-lui care permit ca voi să trăiţi nu numai o singură viaţă în acelaşi corp, ci vieţi multiple în acelaşi corp.
     Ştiinţa cu tehnologia se ajung unul pe altul.  Este Metatron care vine direct şi înfluenţează noul în viaţa voastră.  El este acela.  El este conştienţa care i-a energia necoaptă, energia universală şi lucrează cu voi pentru a intercala fizica şi energiile, iar matematica şi undele în spatele acestora, ajută ca să se aducă la nivelul uman a energiei balansate apropriate.
     Este o mare celebrarea că Metatron poate să vină pe Pământ acuma.  Asta nu a fost posibil până acuma, doar în zilele înainte ca Pământul să se materializeze.  Dar, asta s-a dezvoltat şi s-a maturizat şi este gata să plece pe nivelul următor din cauza muncii pe care voi a-ţi făcut, această energie acum intră.  De aceea este că noi celebrăm astăzi, celebrăm munca voastră, celebrăm o mare schimbare ce i-a loc.
     Noi o să vorbim mai mult şi noi o să-l invităm pe Metatron înapoi în anul calendaristic următor în timpul când vom fi împreună.  Noi o să intrăm în fizica energiei divine.  Noi o să vorbim în termeni tehnici cu voi cum astea lucrează şi cum puteţi asta să aplicaţi, cum puteţi să creaţi ce a-ţi gândit ieri că a fost un miracol, dar astăzi voi o să acceptaţi ca şi ceva natural şi real.
   Cu astea noi sântem încântaţi să încercăm să răspundem la întrebările voastre înţelepte.
     Întrebare:  Dragă Tobias, ce poţi să spui tu despre geometria sacră şi cum formele geometrice pe care eu le-am creat sânt legate de munca de iluminare, unelte de vindecare, etc?
     Tobias:  Asta este o întrebare apropriată, pentru că voi puteţi spune că energia lui Metatron este păzitorul şi călăuzul geometriei sacre.  Sânt câteva puncte de trasat aici.  Înţelegerea voastră curentă despre geometria sacră care este scrisă în cărţi şi le găsiţi în Internet, astea sânt depăşite. (Râsete din audienţă).  Noi nu prea înţelegem de unde vin astea.  Sânt descrieri a energiei lui Metatron pe paginile voastre care nu justifică nimic, şi nu sună ca şi Metatron.  Este un scop pentru asta.  Asta este că geometria sacră care a fost creată a fost creată cu înţelegerea energiei vechi lucrurile s-au schimbat acum.
     Noi o să vorbim mai mult în viitor despre geometria sacră, în special în lecţia următoare a lunii viitoare.  Dar, pentru acum,înţelegeţi că voi ajungeţi la o nouă înţelegerea a geometriei sacre dacă voi trageţi înăuntru steaua de bază.  Trageţi înăuntru baza stelei, care este format cu linia curbă între punctele şi cercul din mijloc, care conectează arcul intern. (Vedeţi ilustraţia de la lecţia 6 din Seriile Ascensiunii). Începeţi să folosiţi asta ca o bază specială a muncii voastre în geometria sacră.  După asta combinaţi asta cu cele şapte puncte a sensului uman al vostru.  Voi o să înţelegeţi asta, odată ce voi începeţi să elaboraţi asta.   Voi o să ajungeţi la o nouă înţelegere a geometriei sacre.
     Aşa cum voi ştiţi, geometria sacră este despre a lua energie necoaptă pe care o începeţi să o definiţi, care este imaginaţia voastră, şi atunci să îndoiţi sau să re-îndreptaţi concentrarea voastră într-un fel diferit.  Noi folosim...noi nu numim asta geometrie sacră.  Este mai mult o formă de “celibus”, care este mai mult o energie universală.  Acum, problema noastră este să luaţi aceste benzi şi arcuri şi formaţiile energiei necoapte descrise prin linii, care devin formaţii complexe matematice şi atunci să înţelegeţi cum să folosiţi asta pe Pământ.  Folosiţi asta şi adăugaţi la piciorul stelei ce reprezintă concentrarea.  Aşa cum am spus noi, asta la fel se cheamă, “punct de putere” sau, “aspectul de putere”. Înţelegeţi cum să folosiţi geometria sacră ca din nou să creşteţi nivelul de putere a acestuia.
      Acum, noi zâmbim aici, pentru că este multă energie tehnică care trece aici în timp ce vorbim.  Şi noi îl provocăm pe Cauldre, chiar în timp ce noi vorbim vouă, să fiţi mai coreţi în acest an în traducerea şi medierea informaţiilor tehnice pentru că noi continuăm să vorbim despre  asta.
     Sânt unde de energii care intră acum.  Asta v-a fi important pentru voi toţi ca să fiţi capabili să înţelegeţi astea.  Puneţi la o parte blocajele mentale ce aveţi în “creierul vostru”, care vă reţine să înţelegeţi lucrurile tehnice.  Deci mulţi dintre voi a-ţi lucrat în ceea ce voi a-ţi numi partea dreaptă a creierului vostru.  Acum trebuie să menţineţi, să aduceţi în acea balanţă de doi într-o parte a creierului şi de doi pe partea cealaltă a creierului, în acest an.  Noi îţi mulţumim pentru întrebare.  Noi o să continuăm să vorbim despre geometria sacră, dar folosiţi această reprezentare a stelei despre care v-am vorbit (Lecţia 6), ca o bază pentru munca voastră nouă, în geometria sacră.
     Întrebare:  Tobias, mie mi-a spus Arhanghelul Mihail, că eu sânt mesengerul energiei lui Metatron.  Te rog spune mai mult despre rolul meu aici, în legătura cu energia asta.  Mulţumesc.
     Tobias:  Într-un sens tu eşti mesengerul energiei lui Metatron.  Sânt alţii ca tine care au o conecţie mai apropriată, o înţelegere mai adâncă pentru asta.  Tu ai lucrat cu Metatron pe nivelul eteric, în special în starea de somn.  Tu predai pe partea noastră despre Energia Pământului, ca noi să putem înţelege mai bine.  Tu eşti orientat spre tehnică, dar tu ai acea barieră de care noi am vorbit.  Este timpul să dai drumul la asta.  Uită că tu nu ai o diplomă în această arie.  Asta nu are de a face cu ce faci tu.  Tu lucrezi foarte aproape cu matematica şi fizica universală foarte complexă.  Problema pentru tine este să aduci asta pe nivelul Pământului. Îndoiala ta proprie o să încerce să te oprească să faci asta în acest an, dar tu să aduci asta pe acest nivel şi începe să le aplici aici. Combină sensurile umane cu cele divine, toate în Limbajul Ah, şi tu o să vezi ce uşor este să înţelegei concepţiile cu care tu te-ai chinuit înainte.
     Dar, tu eşti unul dintre cei care este aproape de energia lui Metatron, şi tu ai să găseşti că acest an v-a fi excepţional pentru tine.  Tu ai să izbucneşti cu înţelegeri noi.  Este important ca să aduci aceste înţelegeri jos la nivelul unde tu vorbeşti cu alţii şi aceştia să nu se simtă pierduţi.  Tu o să vezi ochii lor când ei vor pleca...pentru că ei nu te înţeleg pe tine.  Să nu spui cuvinte pufoase sau eterice.  Foloseşte Limbajul Ah pe toate nivelele, dar în special la punctele de înţelegere.  Înţelege unde sânt astea, în aşa fel ca tu să poţi înţelege mai bine cum să le vorbeşti.  Noi îţi mulţumim pentru această întrebare plăcută.
     Întrebare:  Tobias, tu nu ai vorbit recent despre evenimentele lumeşti, ca şi extinderea U.S.-lui pentru prinderea teroriştilor înafara Afganistanului.  Să continui cu creşterea mea spirituală şi să ignor acele evenimente?
    Tobias:  Într-adevăr!!! (Râsete din audienţă şi aplauze).  Creşterea ta spirituală formează şi schimbă acele evenimente.   Mintea ta şi dualitatea face asta şi mai rău.  Aşa cum tu continui să te trezeşti în sinea ta, asta are mare putere, da, chiar şi iluminarea unei singure persoane poate să oprească războiul.  Imaginează ce poate să facă un grup!  Imaginează ce poţi tu să faci când pui conştienţa ta împreună cu alţii!
     Dragi prieteni, după 11 Septembrie 2001, lumea nu a căzut, asta pentru că voi v-aţi schimbat conştienţa voastră.  A fost un grup care a ieşit din dualitate, un grup care a stat în spatele zidului scund.  Aşa dificil cum a fost în acea perioadă, voi a-ţi stat în spatele zidului scund.  Voi a-ţi adus înăuntrul Voinţa Divină, în loc de “Voinţa de Polaritate”.  Voi a-ţi ajutat să influenţaţi pe alţii.  Voi a-ţi ajutat să faceţi asta o tranziţie mult mai uşoară şi  mai moale.  Da, au fost probleme care erau dificil de înţeles sau de îmbrăţişat în acel timp.  Dar uitaţi-vă în aceste câteva luni, ce schimbare s-a produs în lumea voastră.  Nu a fost sfârşitul pământului sau a lumii în termeni în care voi v-aţi fi gândit.  Nu a fost un război sau un conflict principal.
     Noi nu prea sântem în predicţiile lumii, dar ce noi putem vedea din punctul nostru de vedere...noi vedem că în următoarele câteva luni o să vină mult bine aici.  Aceştia sânt înţelegeri relatate direct la aceste evenimente din 11 Septembrie 2001.  O să fie mult bine.  Dar, aşa cum am spus, o să fie un an al legănării.  Într-un moment voi o să vedeţi pace în orientul Mijlociu şi în minutul următor voi o să vedeţi bombardări teribile.  Este un potenţial pentru Orient să se încheie în acest an cu o mare ciocnire.  Asta v-a fi un atempt de a găsi soluţii la energia veche.  Este după acei care sânt implicaţi şi la fel voi toţi, dacă asta este făcut în supărare sau război sau dacă este făcut în eliberare şi înţelegere.
     Evenimentele lumii se schimbă tot aşa de repede ca şi conştienţa voastră.  De aceea este aşa de dificil pentru voi, pentru Metatron, pentru oricine care mediază pe Pământ, să prezică ce o să se întâmple.  Noi ştim, uitându-ne la preziceri, sânt mult mai puţine împlinite.  În alte cuvinte noi auzim toate prezicerile care sânt făcute de cei care pretind că înţeleg toate în această arie.  Dar, procentajul lor este foarte mic în realizări.  Dragi prieteni, voi a-ţi avea mai multă şansă să lucraţi cu o maşină rea! (Râsete) Doar câteodată cineva nimereşte, dar din punctul de procentaj asta este foarte rar.  Şi atunci toată atenţia este concentrat pe acea predicţie faţă de ceilalţi 100 care nu nimeresc.  Şi atunci ei publică şi pretind că ştiu totul.  Dragi prieteni, nici noi nu jucăm jocul de a spune multe preziceri.  Lucrurile se schimbă aşa repede ca şi conştienţa voastră.  Mulţumesc pentru această întrebare.
     Întrebare:  Tobias, poţi să vezi război dus contra terorismului şi bombardând alte ţări?
     Tobias:  În acest an de 2-0-0-2, o să fie o mare legănare.  În acele legănări mari, într-adevăr se pot întâmpla multe.  Poate să fie mai multă supărare.  Supărare, într-un fel este o cale de eliberare a Energiei Vechi.  Deci, s-ar putea să fie acest fel de lucruri.  Când acestea se întâmplă, Shaumbra, staţi în spatele zidului scund.  Staţi în spatele zidului scund, chiar şi în situaţiile cu Evreii şi Palestinieni.  Nu este unul corect şi celălalt nu.  Nu este o parte pe care Dumnezeu a ales.  Asta nu merge în aşa fel.  Staţi în spatele zidului scund, şi voi o să vedeţi energii, în special când voi folosiţi Limbajul Ah, ce voi nu a-ţi văzut până atunci.
     Chiar şi cu situaţiile voastre teroriste, când este o tendinţă pentru mulţi care stau în USA şi cumva se pare că ei au dreptate, înţelegeţi că nu este bine sau rău.  Au fost doar energii vechi care trebuiau eliberate.  Asta este şarpele pe drum.  Voi o să vedeţi multe în acest an.
     Singura prezicere ce putem face este că acest an v-a fi anul cu mari legănări.  Priviţi piaţa de bursă.  Dacă voi jucaţi la piaţa de burse, fiţi gata pentru o călărie reală.  Asta v-a merge sus şi în jos. Şi asta este apropriat.
     Noi o să facem - cum să spun - o mică observaţie.  Noi nu numim asta prezicere.  La sfârşitul anului, în lunile de descreştere voi o să vedeţi conflicte care se întăresc.  Asta este din cauza ajustărilor grilei care v-a fi aproape gata, şi o să fie energii şi forţe şi oameni la care nu prea le place asta.  O să fie ce alţii ar numi - cum să spun - cuvinte amuzante - re-apariţia Satanului.  Şi asta vine în forme diferite, dar unii o să folosească energii vechi, energiile întunericului.  Lor nu prea le place asceste schimbări, dar într-un sens ei ajută la alimentarea schimbărilor.  Astea se vor ieşi în lunile cu descreştere în acest an, pentru ultima oară. Mulţumim pentru această întrebare.
     Întrebare:  Tobias, mulţumesc că eşti aici.  Tu şi ceilalţi de pe partea cealaltă a voalului, ce părţi jucaţi în exprimarea noastră?
     Tobias:  Asta este o întrebare bună şi noi o să...(distractiv), Metatron spune că o să aducem mai mult despre asta în următoarele lecţii unde o să definim câte ceva din fizica asta.  Dar, cum ajutăm noi pe voi cu exprimarea?  Voi treceţi prin procesul de integrare a senzitivităţilor divine a voastre cu sensurile umane.  În alte cuvinte voi aduceţi astea pe Pământ.  Când voi sânteţi gata pentru a vă exprima...când voi a-ţi imaginat...şi voi a-ţi adăugat înţelegere, (apropo care adaugă combustibil la creaţia voastră)...şi voi v-aţi concentrat la realitatea în care sânteţi...atunci, voi sânteţi gata pentru exprimare.
     Noi nu putem face pentru voi, dar sânt energii care pot fi aduse înăuntru ca să vă asiste.  Noi nu putem să ridicăm mâna voastră.  Voi trebuie să faceţi asta.  Dar, când voi ridicaţi mâna şi voi începeţi să lucraţi, voi o să simţiţi o energie nu numai de suport şi dragoste dar noi vă putem ajuta să creaţi o nouă energie pentru voi înşivă care nu a fost disponibil înainte.  Într-un sens, noi vă putem ajuta să luaţi o energie limitată şi definită şi să înlărgiţi asta.  Noi vă putem ajuta să creaţi mai mult de ce a fost acolo în primul rând.  Este un tip de energie care se naşte şi noi vă ajutăm cu asta, dar până la urmă sânteţi voi care aduceţi asta în exprimarea voastră.  Sânt multe ce noi putem face ca să vă asistăm.  Aşa cum am spus noi nu putem face pentru voi, dar odată ce voi începeţi să mişcaţi această energie, atunci noi putem intra şi să jucăm un rol important în asta.  A fost o întrebare tehnică excelentă.
     Întrebare:  Când eu sânt sculat la 4:44 AM, eu simt o vibraţie care pulsează prin celulele corpului meu.  Pot să spui ceva despre asta, te rog?
     Tobias:  Este vorba de două lucruri.  Este ADN-ul tău, şi chiar şi mai adânc de ADN, pe care s-a lucrat, şi voi sânteţi foarte, foarte senzitivi la acest punct.  Întregul vostru corp este la un nivel înalt de senzitivitate.  Este un lucru bun că te scoli la 4:44, când energiile în jurul tău nu o să te afecteze aşa adânc ca şi în alt timp.  Ce voi trebuie să înţelegeţi, este ce Metatron şi noi, o să vorbim în următoarele lecţii pe care noi o să aducem aici.  Este - cum să spun - cuvintele umane sânt câteodată limitate - dar este un puls universal.  Este un ciclu, într-un sens, de energii, dar cumva diferit de ce a-ţi fost obişnuiţi.  Este un sfârşit înalt a acestui ciclu de frecvenţă şi este un sfârşit jos a acestui ciclu.  Voi simţiţi acest puls, pulsul universal.  Este un tip de energie spirituală, dar care se poate aduce pe Pământ.  Asta are un punct înalt şi un punct jos.
     O să vorbim despre asta în viitor, cum aceste puncte înalte şi joase lucrează unul cu altul, şi cum puteţi profita de avantajele punctelor înalte pentru exprimarea voastră, şi cum punctele joase vă împotmolesc, dar ca să înţelegeţi, asta este ca şi o forţă  motrică.  Acel “jos”, o să vă ajute să vă înalţaţi la noi înălţimi.  Deci, când sânteţi în acele porţii joase a acelui ciclu cu unde energetice, folosiţi-vă de astea ca să vă înălţaţi ca o forţă motrică.  Dar, în răspuns scurt la întrebarea ta, tu simplu simţi energia universală care trece prin tine.  Mulţumesc pentru asta.
     Întrebare:  Ultima întrebare.  Dragă Tobias, mulţumesc pentru această comunicare frumoasă.  Este un scop în spatele acestor locuri specifice a fiecărui sens divin pe stea pe care tu descri? Şi este un scop în spatele acestora de ce tu ai întrodus în sensul invers acelor ceasului?  Mulţumesc.
     Tobias:  Este un scop specific pentru locul sensurilor pe stea, pentru că asta corespunde la o energie de centru care este localizat lângă partea aceea a corpului vostru fizic, de exemplu, înţelegerea este în piciorul stâng al vostru.  Din nou, dacă voi vreţi să activaţi Limbajul Ah, prin sensurile divine de înţelegere, voi imaginaţi  piciorul stâng.  Este să concentraţi energia acolo.  Asta v-a ajuta să activaţi punctul de înţelegere.  Din nou, nu este în piciorul vostru, dar este asociat cu acea parte.
     Sensurile divine ce vi le-am adus astăzi nu trebuie să meargă în ordine specială sau în secvenţe.  Ele pot merge în orice altă ordine.  De aceea este acel cerc în înăuntrul stelei, pentru că asta permite conecţia instantă de la un aspect la celălalt.  Acum noi primim multe detalii aici.  Dar, în arcul care merge de la imaginaţie la înţelegere, care conectează acele două puncte, acolo există o altă energie care este intipărit acolo.  Este contopirea, totalizarea, imaginare şi înţelegere pusă împreună.  Crează deci o nouă energie de care noi vom vorbi mai mult în viitor.  Sânt puncte puternice în interiorul acestui cerc.
     Voi nu trebuie să mergeţi în jurul stelei într-o ordine specifică.  Noi am mers aşa din cauza să fie mai simplu de înţeles.  Dar, este un alt arc care merge de la punctul de imaginaţie a stelei, ceea ce noi numim mâna stângă, care merge şi se conectează cu concentraţia.  Şi în interiorul arcului este o atribuţie a energiei specifice care este accesibilă.
     Dar, noi mergem prea înainte aici.  Astea sânt - cum să spun - noi vă dezvăluim aşa mult despre această lecţie că deja intrăm în lecţia următoare.  Noi o să dăm câteva căi specifice de a accesa şi contopi şi unifica ennergiile variate, dar să nu mergeţi prea departe cu asta.  Noi  trebuie să vă spunem ceva! (Râsete din audienţă).  Astea sânt  informaţii ce voi deja ştiţi.  Noi doar aducem la suprafaţă.  Noi vă vedem că voi goniţi deja şi asta este minunat. 
     Nu este o ordine specifică pe care trebuie să mergeţi.  Voi o să găsiţi că puteţi să luaţi conştienţa şi să contopiţi cu înţelegerea şi o să iasă o reţetă nouă şi delicioasă.  Noi am folosit exemplu cu Nancy, făcând mâncare, asta pentru că noi o să vorbim despre reţete noi de energie.  Noi o să vorbim despre căi de combinarea tuturor ingredientelor care sânt aici în aceste puncte de putere şi contopând cu un nou tip de balanţă ca să creaţi lucruri de tip nou.
     Deci noi sfârşim discuţiile noastre cerând de la voi să faceţi doar un singur lucru pentru noi.  Să nu mergeţi prea departe.  Petreceţi luna următoare din timpul vostru, activând acele sensuri divine pe nivelul vostru uman.  Voi nu a-ţi avut posibilitatea să faceţi asta înainte.  De aceea este Metatron aici.
     Lucraţi cu asta şi recunoaşteţi sensurile divine de conştienţă dar,  conştienţa de“Eu Sânt...Eu Sânt uman...Eu Sânt Spirit... Eu Sânt unul...Eu Sânt totul”.
     Activaţi sensul de exprimare şi aduceţi asta în viaţa voastră zilnică.  Să nu permiteţi la barieră să fie acolo.  Asta opreşte energia de a fi o fiinţă implinită în viaţa zilnică.
     Petreceţi următoarele 30 de zile, recunoscând şi permiţând la aceste sensuri divine să intră în realitatea voastră umană.  Contopiţi-le cu cele şapte sensuri umane.  Şi atunci voi o să aveţi o înţelegere completă a Limbajului Ah.  Voi o să aveţi o înţelegere completă de un nou tip de fizică sacră, geometrie şi matematică.  Să nu mergeţi prea departe aici, pentru că noi vrem să fim siguri că fiecare din aceste centre este deschis apropriat şi bine înfipt în pământ din viaţa voastră zilnică.
    Asta este anul de celebrare, de dragoste, de onoare pentru tot ce a-ţi făcut, un an cu multe legănări de care am vorbit noi, cu multe schimbări.  Noi o să continuăm pe acest drum cu voi, explorând, încercând lucrurile noi, deschizând părţi din voi care au fost adormite sau nedisponibile pentru un timp lung.
     Şi noi vă cerem o altă favoare.  Metatron cere ca să spunem asta.  Din când în când, dargi prieteni, aplaudaţi munca ce a fost făcut de anturajul lui Kryon la schimbarea conştienţei şi schimbări la grilaj.  Ei au lucrat mult şi pentru un timp lung şi foarte repede la răspunsul conştienţei voastre.  Dar, mulţumiţi pentru munca lor ceea ce ei au făcut.  Aplaudaţi-i pentru munca lor, pentru că atunci când voi faceţi asta, într-un sens voi vă aplaudaţi pe voi înşivă pentru munca şi schimbarea pe care voi a-ţi făcut.
     Noi vă iubim mult, şi noi o să fim foarte tehnicali în aceste 30 de zile între întâlnirea noastră.  Noi vă vom vizita pe voi cu un tip de energie diferită şi nu numai noaptea.  Voi o să găsiţi că o să fie - cum să spun  - cumva o infiltrare minunată a acestor energii în viaţa voastră zilnică atunci când noi venim să vă vizităm.  Deci, când voi o să vedeţi o licărire strălucitoare, flacăra de lumină strălucitoare care vine din colţul ochiilor voştri - este ca şi o scânteie care este strălucitoare şi apare din senin - să nu uitaţi că Metatron şi restul sânt acolo, şi că voi nu sânteţi niciodată singuri.
     ŞI AŞA ESTE


Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2002 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.