SERIILE ASCENSIUNII - LECŢIA 7
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
2 FEBRUARIE 2002
Inapoi la Pagina Principala .... click

 

     Tobias:  Şi aşa este, dragi prieteni...aşa cum am spus înainte, noi iubim muzica voastră umană.  Metatron vine foarte aproape astăzi, şi în analogia voastră voi puteţi să spuneţi că lui îi curg lacrimile, ascultând muzica voastră, simţind energia de dragoste de la voi toţi care sânteţi aici astăzi.  Şi la fel, Metatron ne reaminteşte că titlul acestei Lecţii a Şaptea (Să nu aveţi agendă, sau un rezultat dorit) sânt cuvintele lui proprii.  (Chicotiri)  El spune că a fost prima lui încercare într-o cale umană.  Şi el este mândru de titlul dat acestei lecţii. (Râsete din audienţă).
     Acum, un lucru interesant s-a întâmplat nu mult după, ce se numeşte, “nouă-unsprezece”, (11 Septembrie 2001), testul mare de dualitate.  A fost agenda într-o parte a energiei care a creat o tulburare şi care a cauzat poate o reacţie energetică egală sau poate mai puternică, o agendă poate egală sau mai puternică.  Într-un sens, a fost o energie veche.  A fost dualitatea care a încercat să perpetueze pe ea însăşi.  Asta se poate simţi ca o slăbire.  Asta se poate simţi ca şi o reducere a dualităţii de pe faţa Pământului.  Deci, s-a creat un eveniment de susţinere de energie.
     Şi ce s-a întâmplat în lumea voastră frumoasă şi minunată, aşa cum voi a-ţi fost liniştiţi în zilele de după atac?  Voi a-ţi fost înţelegători.  Voi nu a-ţi atacat imediat înapoi.  Voi nu v-aţi dus pentru răzbunare la un impuls...spontan.  Voi a-ţi intrat într-o perioadă de timp de linişte şi reculegere.  Ce s-a întâmplat este ce nu s-a întâmplat!  Voi nu a-ţi dat scânteie la energia de dualitate ca să continuaţi bătălia.  Asta a fost important!  Asta a fost energia de schimbare!  Voi a-ţi lăsat agenda sau prejudecata voastră afară.  Voi a-ţi făcut asta!  Voi a-ţi plasat doar fiinţa voastră şi dragostea voastră şi înţelegerea voastră pe Pământ.
     Dragi prieteni, aşa cum voi “nu aveţi agendă, ordine de zi sau un rezultat dorit”, noi vrem ca voi să aplicaţi asta pentru noi mai mult ca niciodată.  Voi sânteţi plini cu diferite agende/ prejudecăţi când este vorba de voi înşivă şi gândiţi ce este bine sau rău...ce a-ţi putea să faceţi şi ce nu...cum a-ţi putea să vă comportaţi...cum a-ţi putea să vă îmbrăcaţi...unde a-ţi putea să fiţi în viaţa voastră pentru anii pe care îi aveţi...cum familia voastră vă observă...ce părinţii voştri ar fi vrut ca voi să faceţi.  Astea toate înseamnă agende, ordine de zi sau rezultate dorite ale VOASTRE pentru VOI ÎNŞIVĂ.
     Poate călătoria voastră spirituală este cea mai mare agendă sau prejudecată!  Voi aveţi o agendă referitor la faptul că unde ar trebui să fiţi...cât de spirituali sânteţi...cât de ilumintaţi sânteţi...unde staţi în relaţia cu ceilalţi.  Agendele, ordine de zi pe care le aveţi pentru voi înşivă sânt ca nişte bolovani în râul energiei divine, care încearcă să treacă peste astea.  Descotoriţi-vă de agendele voastre proprii.  V-a fi mai uşor să vă uitaţi la agendele externe legate de familia voastră, serviciul vostru, sau la prietenii voştri.  Agendele dificile de a elibera sânt cele interne.
     Noi vă cerem pe fiecare dintre voi să vă imaginaţi agendele voastre.  Imaginaţi-le ca şi un colier la gâtul vostru.  Noi vă cerem să imaginaţi asta şi acum să scoateţi colierul de la gâtul vostru.  Puneţi asta la biblioteca cu cărţile vechi, şi lucruri personale vechi, şi orice simboluri vechi.  De fiecare dată când voi simţiţi că o agendă apare, simbolic scoateţi de la gât colierul şi puneţi lângă cărţile vechi.
     Cum sânteţi fără nici o agendă,ordine de zi pentru voi înşivă şi la fel pentru alţii, voi o să începeţi să vedeţi lucrurile într-o lumină diferită, într-un fel în care voi nu a-ţi fi putut imagina înainte.  Voi a-ţi avut o agendă a ce voi a-ţi gândit că ascensiunea poate să fie.  Voi a-ţi avut un rezultat dorit.  Să fiţi fără agendă şi atunci voi o să înţelegeţi într-adevăr ascensiunea.
     Când voi vă uitaţi la acel joc mare al vostru mâine la televizor, (se referă la meciul numit super bila) voi vreţi să aveţi agendă! Asta este dualitate chiar în faţa voastră.  Dualitate...alegeţi o echipă..alegeţi o altă echipă...sau pe oaspeţii, dragi prieteni!  Asta este dualitate. (Râsete din audienţă).  Să fiţi fără agendă.  Uitaţi-vă la joc.  Voi o să vedeţi lucruri pe care voi nu a-ţi văzut niciodată când voi a-ţi fost în dualitate, când voi a-ţi fost în polaritate.  Aşa cum am spus, poate nu o să fie atâta amuzament la început.  Folosiţi acest exemplu uitându-vă la jocul acela.  Nu o să fie atâta amuzament, fiind fără agendă,ordine de zi, dar voi o să puteţi vedea lucruri ce nu a-ţi văzut înainte.
     Un ultim cuvânt la acest subiect...noi am discutat despre agendă acum o săptămână sau aşa în faţa altui grup uman care sânt închişi în  spatele zidului (puşcărie federală).  Ei sânt închişi!  Aceşti dragi Shaumbra - într-adevăr sânt, ca şi voi - ei nu au libertatea ce aveţi voi.  Ei nu au toate capabilităţile de Voinţă Liberă aşa cum aveţi voi.  Voi aveţi multe Voinţe Libere.  Voi puteţi să faceţi multe alegeri în viaţa voastră.  Ei nu prea pot face asta.
     Uitaţi-vă la aceştia cum lucrează ei cu energia de a nu avea agendă, ordine de zi.  Pentru ei într-un sens, o să fie mai uşor şi mai înţelegător.  Asta ar putea să vă spună ceva despre natura voinţei libere!  Voinţa Liberă, într-un fel, este limitată.  Face parte din dualitate.  Cei care sânt în spatele zidului închişi, o să ajungă repede să înţeleagă natura adevărată a Voinţei Divine, liber de la restricţia de dualitate.  De aceea este că noi am plasat această energie la început cu ei, cu acei dragi.
     Şi cu asta, noi vom fi încântaţi să răspundem la întrebările voastre în puţinul timp care a mai rămas.
     Întrebare: Tobias, ce ar trebui eu să ştiu? (Râsete din audienţă)
     Tobias:  În această zi, tu ar trebui să nu şti că ai agendă sau ordine de zi...asta este ce tu ar trebui să şti. (Râsete din audienţă) CE AR TREBUI SĂ ŞTI, TU DEJA ŞTI.  TU SIMPLU ÎNCĂ NU AI EXPERIANŢAT ASTA. Gândeşte-te la asta un timp!  Tu deja şti, dar tu nu ai experianţat încă.  Aşa cum tu eliberezi agenda, ordinea de zi ce ai despre tine sau un rezultat dorit a călătoriei tale, tu o să ajungi la realizarea a tot ce deja şti, dar de data asta v-a fi complet cu experienţa plecării de Acasă şi completarea cercului.  Mulţumim pentru întrebare.
     Întrebare:  Tobias, eu văd agenda ca un scop pentru orice facem noi.  Cum să faci orice dacă nu ai un scop să faci?
     Tobias:  Asta este punctul nostru principal! (Râsete)  Şi voi precis susţineţi scopul de a avea agendă.  Şi atâta timp cât voi vreţi să căraţi asta, noi tot vă iubim.  Noi o să vă onorăm.  Voi găsiţi dificil să vă scăpaţi de agende.  Şi noi înţelegem.  Voi gândiţi că agenda vă dă un scop, pentru că voi încă mai mergeţi în dualitate, ca aproape toţi umanii.  Fără agendă,  NU înseamnă că nu aveţi un scop.  Fără agendă, voi pur şi simplu puteţi explora noi nivele de conştienţă.
     Acum, agenda nu spune că dacă corpul vostru spune că îi este foame, să nu-i daţi de mâncare.  Asta nu este o agendă.  Agenda este un rezultat dorit.  Agenda, de exemplu, poate să spună că voi trebuie să aveţi o carieră anume.  Sau spune că trebuie să aveţi un rezultat dorit în căsătoria voastră.  Sau că aveţi un rezultat dorit, cum copii voştri să fie crescuţi.  Asta înseamnă agendă.
     În povestea noastră cu David, el a avut o agendă, chiar despre fiica lui pe care el ar fi dorit să fie mai frumoasă.  Asta a fost agenda lui.  Asta l-a ţinut pe el de a înţelege adevărata ei frumuseţe.  Vedeţi voi ce înţelegem noi prin agendă?  Limitează ceea ce voi experienţaţi.  Limitează lucrurile.
     V-a fi provocator să eliberaţi agenda.  Voi o să simţiţi, pentru un moment, că nu este un scop, că parcă nu aveţi o şiră spinară, sau că nu aveţi nici o putere.Dar voi o să ajungeţi repede să înţelegeţi că fără agendă voi puteţi să vă mutaţi dincolo de dualitate, în nivele noi de conştienţă.  Şi noi ştim, că o să mai fie întrebări de acest gen.  Noi vă cerem să ne vorbiţi despre asta, sau la alţi umani, sau la alţi Shaumbra.  Noi ştim că asta nu o să fie ultima întrebare de acest fel!  Mulţumim.
     Întrebare: Sânt mulţi individuali care folosesc medicamente antidepresante ceea ce acoperă punctele lor joase.  Fără aceste medicamente, ei o să se găsească într-o disperare adâncă şi nu pot să găsească bucurie în viaţa lor.  Sinucidere poate să fie un alternativ.  Care este sugestia voastră ca ei să  treacă peste asta, şi cum putem noi să îi suportăm fără să cream o agendă proprie a noastră pentru ca să îi ajutăm?
     Tobias:  Asta este o întrebare excelentă, şi noi încercăm să răspundem doar parţial acum.  Cealaltă parte v-a fi acoperită în lecţiile următoare.  Este energia care vine de la Sursă, pentru baza tuturor lucrurilor.  Şi cum această energie merge tot mai adânc în vid, şi chiar în creaţia voastră, asta este transformat într-un ciclu, într-o frecvenţă sau pulsuri.  Sânt mulţi pe partea voastră şi chiar şi de pe a noastră, care văd această energie cum pulsează cum ai aprinde/stinge pulsul de energie, ca şi o lumină care licăreşte.  Alţii văd ca şi valurile, valuri de frecvenţă.  Amândouă feluri de gândiri sânt acceptibile.
     Aşa cum aduceţi energia în viaţa voastră, în conştienţa voastră, asta intră în ciclu, valuri sau pulsuri.  Este un scop pentru asta.  Face parte din dualitate.  Este o cale de a genera mai multă energie.  Ce vrem noi să spunem cu asta, este că cele “înalte” şi cele “joase” sau “aprinşi” sau “stinşi”, sânt acuma importante.
     Mulţi umani încearcă să se ferească de astea.  Ei încearcă să facă orice să se ferească de valurile “joase”.  Noi spunem acum că atunci când voi sânteţi fără agendă atunci cele “joase” nu o să fie ceea ce voi credeţi că sânt.  Cele “joase” nu o să fie ca şi în trecut Agenda face valurile “joase” mizerabile, pentru că asta i-a un ciclu de energie opusă şi o zdrobeşte şi asta cauzează o neînţelegere.  De aceea voi nu vă simţiţi bine emoţional şi fizic.
     Când agendele sânt eliberate, atunci numai sânt valuri “înalte” şi “joase” sau “bine” şi “rău”.  Asta doar devin o energie care se schimbă.  Voi nu, nu simţiţi ca şi valurile de energie care intră.  Eliberaţi agenda şi voi nu o să simţiţi nici o fricţiune.  Voi nu o să simţiţi durere ce a-ţi experienţat în trecut.
     Problema cu medicamentele psihice, este că astea caută să turtească ciclurile de energii...spirituale, energii necoapte, care intră.   Astea turtesc totul.  Ciclul de energii, de la miezul tuturor lucrurilor, nu au fost intenţionate să fie turtite, ca şi cum voi încercaţi cu folosirea acelor medicamente, sau când voi încercaţi să folosiţi atitudinea voastră proprie.  Voi vreţi să scoateţi sau să scăpaţi de cele “joase”, dar, dargi prieteni, natural asta face parte din Tot Ce Este.
     Ca într-adevăr să mergeţi în ascensiune, în plină completare, voi trebuie să puneţi la o parte acele medicamente.  Vouă vă este frică că sânteţi în dualitate şi că voi aveţi multe agende cu voi.  Vouă vă este frică că dacă nu le mai folosiţi, voi o să mergeţi la “fundul fundurilor”.  Voi poate mergeţi la sinucidere.  Sau poate voi o să înebuniţi.
     Noi vă spunem cum să eliberaţi aceste medicamente.  Este să eliberaţi agenda voastră!  Atunci nu o să mai fie să mergeţi la fund. Atunci voi o să călăriţi valuri de energii frumoase care nu au nici un punct asociat de dualitate.  Acele medicamente reprezintă agenda voastră.  Reprezintă frica de dualitate şi frică voastră de voi înşivă. Uitaţi-vă la agendele voastre care sânt integrate în acele medicamente şi în tot sistemul vostru de încredere în jurul vostru.
     Vouă vă este frică să eliberaţi pentru că vouă vă este frică de ce?  Frică să eliberaţi cine a-ţi fost până acuma!  Mai repede sau mai târziu, în această viaţă sau în cea următoare, voi trebuie să eliberaţi astea.  Voi trebuie să eliberaţi celelalte agende la fel.
     Sânt foarte mulţi Shaumbra care sânt practicanţi de energie sau sfătuitori.  Ei ştiu cum să treacă cu voi prin astea.  Căutaţi-i.  Ei o să vă ajute.  Ei o să lucreze cu voi să eliberaţi aceste lucruri care vă ţin înapoi.  Ei o să vă ajută nu numai să eliberaţi medicamentele, dar o să vă ajute să vă concentraţi la eliberarea celorlalte agende.
     Întrebare:  Tobias, ce este la ce noi trebuie să ne concentrăm, dacă numai avem agende?
     Tobias:  Nu este nevoie să vă concentraţi la nimic înafara de a fi.  Când Metatron a venit astăzi aici, el a fost uluit de energia frumoasă a fiinţelor umane - a fi în formă umană.  El a comentat despre asta în timpul lecţiei.  El a spus, “ce bucurie este să fi uman!  De ce trebuie ca voi să vă concentraţi pe ceva?”  Noi ştim de ce.  Este că aşa a fost în dualitate.   Voi vă concentraţi pe o parte sau pe cealaltă parte a lucrurilor.  Voi vă concentraţi atenţia aici sau acolo.  Nu este nevoie de concentrare.
     Noi ştim că unii dintre voi îşi rotesc ochii deja, spunând, “Tobias fără concentrare, eu sânt nimic”.  Şi asta este corect.  Voi deveniţi nimic faţă de ce a-ţi fost înainte.  Voi lăsaţi asta în urmă.  Voi deveniţi tot ce sânteţi voi.  Voi deveniţi divini umani, şi faceţi parte din acelaşi pachet minunat, acelaşi pachet dulce.  Nu este nevoie de concentrare la nimic, ca şi în terminologia pe care folosiţi acum, pentru orice lucru.
     O să ajungeţi la un punct, când voi o să înţelegeţi într-un fel complet nou - pe care nici nu ştim cum să descriem aici - cum să puneţi concentrarea voastră pe energia într-un fel holistic.  Chiar acuma voi vă plasaţi concentrarea voastră într-un fel dualistic.  Aşa cum voi treceţi prin înţelegerea acestei lecţii, voi o să ajungeţi la aceste înţelegeri.  Şi într-adevăr, noi o să vorbim mai mult despre asta.  Să nu vă îngrijoraţi acum despre concentrare.  Voi o să ajungeţi la noi înţelegeri care sânt mult mai complexe.
     Întrebare:  Tobias, să eliberăm rezultatul dorit...asta înseamnă să eliberăm ţelurile noastre?
     Tobias:  Într-adevăr!  Şi o să fie ceva confuzii printre voi, dragi prieteni, ce este “agenda”  şi ce este un “ţel”, ce face parte din viaţă.  Agendă, aşa cum am descris, este un rezultat dorit, un rezultat specific dorit.  Ţelurile voastre, în multe căi, au fost bune.  Astea v-au adus până aici, dar astea sânt pline cu agende.  Asta vă opreşte să vedeţi pictura întreagă.  Asta acuma vă opreşte să aveţi o conştienţa completă.  Eliberaţi astea pentru o perioadă.
     Noi ştim că voi toţi vă miraţi ce o să se întâmplă cu toate ţelurile voastre preţioase...voi nu le numiţi astea “agendă”.  Adevărat, voi numiţi astea, “ţeluri” (Râsete din audienţă şi chicotirile lui Tobias). Noi sântem câteodată prea înceţi să înţelegem astea.  Dar să înţelegeţi...mergeţi în sinea voastră şi întrebaţi pe voi înşivă, “Ce este agenda, sau ce este ce voi numiţi “ţel”?  Şi ce este de a merge înainte?  Este o diferenţă.  Este o diferenţă.
     Intrând în maşina voastră şi să conduceţi maşina până la serviciul vostru, asta nu este necesar o agendă.  Gândând să aveţi în contul vostru de la bancă o anumită sumă de bani, sau să aveţi diferite titluri pe cartea voastră de vizită, sau că ar trebui să aveţi un birou special undeva la un colţi de stradă cu un beneficiu sigur.. asta este o agendă.  Da, asta este o agendă.  Prietenul nostru drag David a dorit ca fiul lui să fie mai atletic...asta a fost o agendă.  De ce?  Pentru că David a dorit ca el să fi fost mai mult atletic.  El a vrut ca copilul lui să indeplinească anumite lucruri pe care el nu le-a făcut.  Asta este agendă.  Dar, luînd pe fiul lui la pescuit, pentru că el îşi iubeşte copilul lui...dragi prieteni, asta nu este agendă.  Asta este de a fi o fiinţă umană.
     Deci noi ştim că o să fie mai multe întrebări legate de acest subiect, şi voi o să vă simţiţi foarte incomozi pentro o perioadă de timp.  Voi o să întrebaţi, “Ce este agenda?  Ce este un ţel? Ce este normal?  Ce nu este?”  Întrebaţi-vă pe voi înşivă.  Este bazat asta pe o agendă?
     Voi veniţi la adunarea Cercului Crimson în fiecare lună pentru o agendă?  Uitaţi-vă la scopul pentru care voi veniţi aici.  Voi veniţi aici simplu ca să vă vizitaţi cu familia, să vă aflaţi în această energie?  Sau, că veniţi aici pentru că voi neapărat căutaţi soluţii spirituale?  Poate voi a-ţi găsit câte ceva aici, poate nu.  Este asta  agendă voastră?  Sau agenda este simplu să fiţi umani cu alţi umani în această cameră.  Uitaţi-vă la toate lucrurile în viaţa voastră, dragi prieteni.  Întrebaţi-vă pe voi înşivă, “Este asta o agendă, sau este simplu să vă bucuraţi să fiţi o fiinţă umană?”
     Întrebare:  Dragă Tobias, pentru aproape trei luni de zile când eu mă uit la ceas, orice ceas - ultimele două cifre sânt 1-1, 2-2, 3-3, 4-4, 5-5.  Eu la fel văd, 11-11. 12-12, 4-4-4 etc.  Este asta Înălţimea mea de Sine care încearcă să comunice cu mine sau ce este semnificaţia?
     Tobias: Tu vezi simbolurile de aliniere, indiferent dacă sânt cifre, cuvinte sau vibraţii.  Tu vezi lucruri care încep să se alinieze.  Este într-un sens, o cale a divinităţii voastre să vă spună că voi sânteţi pe calea dreaptă, şi că faceţi progrese apropriate.  Dar, alte dăţi sânt alte lucruri mici de amintit.  Voi puteţi spune că aceste reamintiri pe care le-aţi plasat pe drum sânt pentru voi înşivă.
     Când voi vedeţi cifra “doi”, asta de exemplu reprezintă dualitate.  Când vedeţi cifra “patru”, asta reprezintă că voi vă mutaţi în conştienţa nouă.  Când voi vedeţi cifra “unu şi unu”, asta reprezintă la fel dualitate, dar văzând asltfel.  Astea sânt mici conştienţe la care voi ajungeţi.  Voi într-un sens, a-ţi pus astea să vă reamintească că voi intraţi într-o nouă conştienţă.
     Asta v-a fi un eveniment comun, văzând numere care se împreunează.  Da, din nou astea sânt de aducere aminte, pe care le-aţi pus voi acolo.  Nu este Spiritul să vă spună ceva.  Când Spiritul vrea să vă spună ceva, nu o să fie îndoieli  care vin de la Spirit.  Voi vă miraţi câteodată...voi spuneţi, “Este Spiritul care încearcă să-mi spună ceva?  Sânt îngerii care încearcă să-mi spună ceva?  Este Tobias?”  Oh, voi o să ştiţi precis când noi sântem gata să vă spunem ceva.  Uitaţi-vă din punctul de vedere a ce voi încercaţi să vă spuneţi vouă înşivă.
     Întrebare:  Tobias, în toată înţelepciunea divinităţii noastre, de ce nu am fost în stare să găsim o cale de a învăţa ceea ce noi am vrut să învăţăm în dualitate fără atâta durere şi suferinţă?
     Tobias:  Când voi treceţi prin asta, când voi completaţi cercul, credeţi or nu, voi o să vă uitaţi înapoi şi nu o să vedeţi durerea sau suferinţa.  Puteţi crede asta sau nu.  Astea apar numai când voi sânteţi în mijlocul acesteia.  Durerea şi suferinţa apare numai în acea cale când voi sânteţi prinşi în dualitate.  Durerea şi suferinţa pe care le aveţi acuma - Cauldre nu ne crede! - este doar o iluzie, dragi prieteni.  Este doar o iluzie.
     Aşa cum voi eliberaţi agendele voastre, aşa cum voi ştiţi că “numai aveţi rezultate dorite”, voi o să chicotiţi că voi realizaţi că niciodată nu a fost asta adevărat să aveţi dureri şi suferinţe.  Cum poate Dumnezeu, care vă iubeşte aşa mult, şi îngerii care vă iubesc aşa mult, şi Metatron care vă iubeşte aşa mult, şi care este ca şi un copil pe terenul de joacă uman...cum poate să i-a loc o durere sau o suferinţă reală?  Este o iluzie bazată pe experienţele voastre în dualitate.
     Când agendele voastre sânt eliberate, atunci numai este durere.  Când bolovanii care reprezintă agendele voastre sânt scoase din râu, atunci numai este nimic de care apa se loveşte.  Nu o să mai fie agende pentru energia spirituală, sau a divinităţii voastre, să aveţi fricţiuni când agendele sânt ridicate.  Atunci o să vedeţi că nu a fost nici o durere adevărată.  A fost o iluzie. 
     Noi ştim că vouă nu vă place ca noi să spunem asta pentru că voi staţi acuma şi vă gândiţi, “Tobias, asta este durere.  Durerea pe care eu simt în corpul meu şi inima mea este reală”.
     Eu ştiu asta.  Eu am mers în sandalele voastre, mult timp în urmă.  Eu îmi aduc aminte ce înseamnă să ai o durere umană, fizic şi emoţional.  Şi a fost aşa de real în acel timp.  Dar, acum eu sânt gata să sar înapoi într-o formă umană pentru că acum eu ştiu că a fost doar o iluzie.  Eu cred că pot trece peste iluzie de la tot ce am învăţat de la voi, tot ce am învăţat astăzi.
     Când eu vin înapoi, eu nu o să car nici o agendă, eu nu o să fiu strâns în dualitate, eu o să am bucuria de a fi o fiinţă umană, în loc de durere şi suferinţă.  Şi eu voi clipi din ochi la voi când o să vă văd pe drum, ştiind că sânteţi unii dintre cei care a-ţi pavat drumul.
     Dragi priteni, timpul dualităţii se sfârşeşte.  Este timpul să eliberaţi negrul şi alb, bine şi rău, sus şi jos, aprins şi stins.  Voi numai aveţi nevoie de oglindă în faţa voastră, oglinda ce a apărut prima dată când a-ţi trecut Zidul de Foc, când voi v-aţi dat seama de voi Înşivă.  Voi a-ţi avut nevoie de reflecţie.  Voi a-ţi avut nevoie de ceva la care să vă uitaţi.  Voi a-ţi avut nevoie să vedeţi opusul.  Voi a-ţi cărat dualitatea cu voi de când a-ţi cunoscut asta.  Dar timpul ei se sfârşeşte.
     Fără oglindă voi puteţi să tranziţionaţi peste dualitate într-o conştienţă a Energiei Noi.  Să vă amuzaţi în săptămânile care vin.  Să vă amuzaţi jucându-vă cu unealta cea mai puternică.  Şi să nu uitaţi...acum înţelegeţi Limbajul Ah.   Folosiţi asta când vorbiţi cu voi înşivă, când simţiţi lucrurile şi înţelegeţi cum agenda se potriveşte în toate astea.
     Noi vă iubim mult.  Şi noi totdeauna sântem în spatele vostru.
     ŞI AŞA ESTE


Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2002 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.