SERIILE ASCENSIUNII
UN MESAJ SPECIAL DE LA METATRON
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
7 APRILIE 2002
Inapoi la Pagina Principala .... click

 

     Tobias: Şi aşa este, dragi prieteni, că noi ne reîntoarcem la această energie sacră şi binecuvântată.  Energia de aici este puternică şi intensă.  Este ca ceva, ce literal a-ţi putea să luaţi cu voi.  Voi puteţi lua asta acum şi puteţi aduce în moment la orice timp voi doriţi.  Voi puteţi aduce asta când voi aveţi îndoieli, când voi vă întrebaţi ce se petrece.  Simplu voi puteţi reîntoarce la această energie de acum.
    Acum, drgai prieteni, voi vă întrebaţi cum puteţi să comunicaţi cu cei de pe partea asta a voalului.  Şi voi vă întrebaţi cum puteţi să comunicaţi cu voi înşivă şi cu divinitatea voastră?  Voi spuneţi că nu a-ţi putut încă să atingeţi asta, că vi se pare că este foarte departe, la o mare distanţă şi voi nu sânteţi siguri.
     Energia divinităţii şi înţelegerea şi dragostea a Tot Ce Este, este chiar la vârful degetelor voastre.  Deja este în inima voastră.  Deja face parte din mintea voastră.  Este aşa aproape.  Este aşa de aproape că voi scăpaţi din vedere asta.  Voi vă uitaţi pe partea cealaltă a pereţii, gândând că o să fie adus de altcineva, de altundeva.  Este aşa de aproape că voi nu realizaţi că voi deja mediaţi.  Voi deja vorbiţi cu fiinţele de pe partea noastră a voalului.  Voi deja sânteţi în divinitatea voastră.
     Dar, pentru că voi vă uitaţi aşa departe pentru răspunsuri, voi nu a-ţi ajuns la realizare că deja este în sinea voastră.  Voi sânteţi în iluzia că asta este altundeva.  Voi nu a-ţi înfăţişat realitatea că asta este deja în sinea voastră.
     Vreţi voi să comunicaţi cu mine, Tobias, sau alte entităţi ca, Metatron, Yeshua sau alţii care au venit la Cercul Crimson?  Mergeţi mai adânc în sinea voastră.  Simţiţi mai întâi energiile.  Să nu vă îngrijoraţi de cuvinte specifice.  Înţelegeţi că este foarte aproape.  Să nu vă îngrijoraţi de cuvintele care vin.  Simţiţi energia.  În acea energie este înţelegerea.
     Dragilor, voi căutaţi ceva ce voi gândiţi că sună şi se arată şi se simtă diferit decât voi.  Voi vă uitaţi pentru o oglindă de afară.  Asta nu este aşa.  Asta nu v-a arăta sau mirosi sau simţi diferit de voi.  O să fie o parte din voi care v-a fi puţin dificil să recunoaşteţi pentru prima dată.  Este voi.  Este sinea voastră divină care deja este acolo.  Chiar dacă voi ajungeţi la realizarea că mergeţi în momentul divin, mulţi dintre voi o să negaţi asta.  Voi o să continuaţi să vă uitaţi altundeva pentru divinitatea voastră.
     Când divinitatea voastră care este trează, este ignorată, când voi nu recunoaşteţi asta, atunci ea v-a spune, “Poate eu mă voi duce înapoi să dorm încă puţin şi te las să termini jocul tău”.
     De aceea este că Metatron a spus, “Sânteţi gata să arătaţi Spiritul vostru, să lăsaţi să iasă la suprafaţă. Să ştiţi că asta este Voi şi să nu vă uitaţi pentru cineva străin.  Să nu vă aşteptaţi la un înger mare.  Să nu vă aşteptaţi la ceva mare, o sine distantă.  Simplu mergeţi în fiecare moment în divinitatea voastră, ştiind că este acolo, ştiind că face parte din voi dar poate voi nu recunoaşteţi asta încă”.
     Acum, în energia care a fost adus astăzi, sânt multe întrebări care apar, întrebări despre ce preziceri noi facem, ce vede Metatron.  Dragilor, aşa cum ştiţi, totul este un potenţial a ce se v-a întâmpla.  Toate sânt potenţiale.  Ce se întâmplă este bazat pe conştienţa voastră de “acum”, conştienţa de “acum”.
     Noi nu facem preziceri de mari războaie.  Asta nu ar fi potrivit, pentru că noi nu ştim, chiar de pe partea noastră a voalului.  Noi vedem doar potenţiale, că acele lucruri se pot întâmpla.  Într-adevăr, noi vedem potenţiale, aşa cum voi vedeţi potenţiale, că este afară un grup mic care ţine energia intensă de dualitate, ce voi a-ţi numi aspectul întunericului...şi care simt că ei nu au nimic de pierdut ci totul de câştigat, lăsând ca întunericul să iasă la suprafaţă în acest timp.
     Este un potenţial pentru cei care deţin arme de destrucţie în masă, să iasă afară în acest timp.  Dar, este doar un potenţial.  Este un potenţial aici pentru mari schimbări a Pământului ce voi a-ţi numi distrugere, pentru că ceva trebuie să fie eliberat.  Dar, noi nu facem o predicţie pentru un cutremur într-o dată specifică sau fluxul mărilor într-o dată specifică.  Noi putem doar să spunem că sânt potenţiale.
     Noi nu o să facem o predicţie că o boală specifică o să măture pământul.  Este un potenţial care există chiar acuma în această balanţă delicată a dualităţii.  Este doar un potenţial. Dragi prieteni, să nu fiţi atinşi de drama timpului în care sânteţi.  Dragi prieteni, să nu fiţi atinşi de tristeţea care ar putea să vină în cazul în care potenţialele specifice sânt aduse în “acum”.
     O să fie o tendinţă pentru divinitatea voastră proprie ca să simtă o tristeţe adâncă.  Voi poate o să doriţi să fugiţi afară, înapoi în agonia dualităţii, să salvaţi pe alţii, să salvaţi omenirea.  Poate voi o să simţiţi că este necesar să săriţi înapoi în asta, să permiteţi la tristeţea să vă atingă.  Dar, dragilor, să nu uitaţi ce noi am spus astăzi, că oportunitatea potenţialelor se schimbă.
     Să nu uitaţi drumul pe care a-ţi fost, care v-a adus să cunoaşteţi cine într-adevăr sânteţi, care v-a adus să vă eliberaţi pe voi înşivă. Înţelegeţi că asta este ceva ce şi alţii fac în viaţa lor.  Să înţelegeţi că la miezul tuturor lucrurilor este soluţia.  Soluţia divină pentru viaţa voastră proprie este deja creată de voi înşivă.  Noi nu vorbim filozofie aici.  Noi vorbim despre realitatea de “acum”.
     Este, “Fructul Trandafirului”, soluţia care a fost creată de voi pentru voi în moment şi în “acum”.  Să înţelegeţi că deja asta stă în sinea voastră.  Este gata ca voi să absorbiţi, să primiţi şi să posedaţi.  Noi ştim că mulţi au fost confundaţi de acest “Fruct a Trandafirului”, dar este soluţia divină ce voi v-aţi dat deja vouă înşivă.  A fost totdeauna acolo.  Asta simplu vă aşteaptă ca voi să primiţi asta.
     Vă aşteaptă un timp provocator.  Timpuri dificile, asta numai dacă voi permiteţi.  Un timp sacru pentru Pământ şi pentru toţi în univers.  Aşa cum am spus înainte, aşa este şi conştienţa Pământului, şi aşa este şi conştienţa universului.  Conştienţa...acea energie frumoasă care este contopirea înţelepciunii din trecut cu potenţialul viitorului şi adus în realitatea de “acum”.
     Voi o să vedeţi multe schimbări în jurul vostru.  Să nu uitaţi conştienţa şi ce asta este.  Posedaţi acea conştienţă.  Staţi în spatele zidului scund.  Voi o să vedeţi cum şi de ce lucrurile într-adevăr se întâmplă în acest timp pe Pământul vostru.
     Şi cu asta noi sântem bucuroşi să răspundem la întrebările voastre.  Dar, noi vă provocăm pe fiecare dintre voi să simţiţi răspunsul în sinea fiinţei voastre.  Simţiţi, absorbiţi, şi primiţi “Fructul Trandafirului”, şi să ştiţi că răspunsul stă în sinea voastră, nu departe ca să nu puteţi atinge sau ţinut de alte entităţi.  Răspunsul este în sinea voastră.  Cu asta noi sântem bucuroşi să dăm interpretarea noastră.
     Întrebare:  Tobias, mulţi dintre noi am călărit valurile joase în ulrimele săptămâni.  Poţi să pui ceva lumină pe acest subiect?
     Tobias:  Într-adevăr.  Într-adevăr şi voi o să simţiţi asta mult mai intens.  Înţelegeţi că voi sânteţi mult mai sensibili ca niciodată în această Energie Nouă.  Voi vă deschideţi chiar acuma.  Voi simţiţi tristeţea despre care a vorbit Metatron mai înainte, o tristeţe adusă de vânt - vântul, literal şi figurativ - care este pe faţa Pământului chiar acuma.  Voi simţiţi la fel suferinţa şi durerea celorlalţi.  Voi luaţi asta ca şi cum ar fi al vostru în multe cazuri.  Voi simţiţi povara celorlalţi.  Înţelegeţi ce este asta, şi onoraţi asta, dar înţelegeţi, dragilor, că asta nu necesar vine de la voi.
    Voi la fel călăriţi multe cicluri în sinea voastră, valurile vieţii.  Astea devin tot mai intense şi mult mai frecvente.  Este energia dualităţii, aparent ieşind din faze, pentru că într-un sens asta este ce literal se întâmplă.  Lumina şi întunericul au fost totdeauna faze potrivite.  Acum astea merg înafara fazei.  Voi o să simţiţi aceste coborâri.  Voi o să simţiţi şi culmile.  Astea merg înafara fazei în ordinea de a re-alinia în această căsătorie nouă de care am vorbit înainte.  Făcând aşa, voi creaţi o Nouă Energie.
     Mai întâi mergeţi în sinea voastră să cunoaşteţi dacă asta este tristeţe, să ştiţi dacă asta vine de la voi sau de la alţii.  Dacă asta vine de la voi, să înţelegeţi că asta face parte din proces, să înţelegeţi că valurile joase vă ajută să construiţi momentul ca să treceţi prin schimbare energetică, care vă mută în Energia Nouă.
    Noi o să vorbim despre Energia Nouă în următoarele lecţii.  Voi literal creaţi Energia Nouă.  Asta face parte din ciclu.  Astea o să fie intense, aceste cicluri, pentru o perioadă de timp.  Să nu încercaţi să ieşiţi din astea sau să le ignoraţi.  Încercaţi să aveţi înţelepciune despre astea.  Încercaţi să aveţi o înţelepciune despre ceea ce se petrece.  Dragi prieteni, aceste cicluri prin care treceţi şi schimbările dualităţii ce se petrece în sinea voastră, aşa cum şi umanitatea trece prin astea, totul v-a fi exprimat înafară.  Voi o să vedeţi că astea o să fie exprimate în căi foarte puternice.
     Întrebare:  Tobias, sânt eu unde ar trebui să fiu spiritual şi fizic?
     Tobias:  Tu eşti unde eşti, şi de aceea asta este potrivit.  Umanii se întreabă dacă ei fac lucrurile bine, dacă ei au luat decizii bune şi alegeri bune - ca şi cum noi am şti! (Râsete din audienţă).  Este doar o alegere.  Asta este dualitate.  Mulţi dintre voi sânteţi încuiaţi în asta.  De aceea Metatron a spus să vă experienţaţi şi să vă arătaţi pe voi înşivă.
     Este o frică că voi nu “faceţi lucrul cum trebuie”.  Nu este bine sau rău.  Simplu este.  Nu este un loc unde ar trebui să fiţi sau să nu fiţi.  Voi simplu sânteţi.  Este totul în momentul de “acuma”.  Asta nu este un curs pre-scris sau un model.  Dumnezeu nu v-a pus pe Pământ  ca să spună, “Voi trebuie să găsiţi comoara ascunsă”.  Asta ar fi ridiculos.  Voi sânteţi aici ca o parte din călătorie, călătoria conştienţei, o călătorie care lărgeşte Spiritul.  În acea lărgire nu este bine sau rău.
    În călătoria pe Pământ, cei care sânt în mocirlă, cei care sânt săraci şi bolnavi în trupul lor şi firavi în mintea lor, sânt foarte onoraţi pe partea noastră a voalului.  Aceşti umani nu au făcut decizii greşite.  Aceşti umani au făcut decizii mari.  La aceşti umani nu le-a fost frică să meargă în adâncul întunericului ca să află cum este acolo.  Noi aplaudăm pe aceşti umani mai mult ca pe umanii care stau acasă timizi, adăpostiţi în spatele zidurilor şi uşilor, şi îi este frică să se mişte sau să ia decizii.  Umanul care stă în sărăcie, a explorat cu curaj adâncul durerilor şi suferinţei.  Şi făcând aşa, acest uman a ajutat la crearea conştienţei noi.
   Acum, aceşti umani care sânt în mocirlă, câteodată sânt prinşi în cursa conştienţei.  Ei încep să gândească că acum asta este realitatea.  Ei îşi pierd drumul lor, şi uită cum ar putea să iasă din asta.  Ei sânt aşa de cufundaţi în această energie, că câteodată ei se pierd în asta.   Într-adevăr, câteodată Spiritul şi voi vă pierdeţi!
     Şi atunci într-o zi aşa cum ei stau în mocirlă, mizerabili, friguroşi şi infometaţi şi supăraţi, un uman vine la ei şi nu face altceva decât zâmbeşte la ei, şi întreabă cum sânt ei.  Ce merge dincolo de cuvinte şi aparenţe fizice, apare o licărire, o licărire a divinităţii şi o licărire a speranţei.  Umanul care a fost pierdut în călătoria lui vede că este posibil să iasă afară din asta.  Şi cine se află în faţa lor, este un înger mare şi divin care poartă numele de Shaumbra, care a fost într-o călătorie lungă, şi care a descoperit pe el însuşi.  Şi cel  pe care voi atunci numiţi un “cur” care stă în mocirlă, priviţi asta şi să ştiţi că şi ei pot să găsească licărirea în sinea fiinţei lor.
     Când Metatron a spus să arătaţi cine sânteţi, asta nu sânt doar nişte cuvinte zgomotoase sau o filozofie.  Câteodată, este simplu de a arăta, să permiteţi lumina voastră să iasă la suprafaţă.  Noi vă mulţumim pentru această întrebare.  Şi Cauldre ne spune că noi lungim prea mult timpul. (Râsete din audienţă).
    Întrebare:  Tobias, este ceva specific ce pot eu să fac să posed mai bine divinitatea mea, ce nu fac acuma?
     Tobias:  Este de înţeles că asta este deja în sinea ta.  Nu sânt reguli sau regimuri sau discipline.  Ceremoniile vechi, regulile vechi şi disciplinele vechi, astea te distrag de la înţelegerea divinităţii voastre.  Divinitatea voastră se desfăşoară şi înmugureşte natural.  Asta face acum.  Voi sânteţi în mijlocul acestei înmuguriri.
    Câteodată voi toţi vă uitaţi departe, la distanţă.  Voi gândiţi că divinitatea voastră vine călare pe un cal undeva pe deal la apusul soarelui.  Atâta timp cât vă uitaţi afară la acea creastă de deal, dragilor, divinitatea voastră care înfloreşte la picioarele voastre, nu poate cu adevărat să intră  “acuma” în viaţa voastră.  Dacă voi nu îngrijiţi divinitatea voastră, asta v-a începe să se ofilească.  Asta se v-a duce înapoi la locul de ascunziş unde a fost pentru aşa mult timp.  Divinitatea atunci v-a aştepta până mâine, sau până la viaţa următoare când voi o să fiţi gata să confirmaţi că “Voi sânteţi Dumnezeu”.
     Întrebare: Tobias, eu abia acum am început să lucrez cu lecţiile din Seriile Creaţiei, acum şase săptămâni.  Deşi eu am citit toate lecţiile următoare, şi cele din Seriile Ascensiunii, eu aş vrea să fiu la zi şi să accelerez, atât conţinutul lecţiilor cât şi energiile Shaumbrei, care într-un fel sânt eu.  Dacă lucrez în aceaşi viteză aşa cum au fost date aceste lecţii, acordând o lună pentru fiecare lecţie, eu totdeauna voi fi în urmă cu optesprezece luni.  Cum pot eu să lucrez cu materialul tău şi să accelerez?  Eu sânt sigur că şi alţii experienţează asta  şi vor experienţa asta la fel.
     Tobias:  Dragule, aceste lecţii şi discuţii sânt date pe bază lunară. Asta este potrivit perioadelor pentru grupul la care vorbim în acest timp.  Pentru cei care sânt atraşi în această energie, nu este o ordine specifică în care aceste lecţii trebuiesc citite.
     Cauldre ne întrerupe aici (râsete din audienţă) şi spune că ar fi mai bine să se citească în ordine ca să nu deveniţi confundaţi din cauza limbajului, pe baza căruia construim aceste lecţii.  Dar, NOI spunem, (mai multe râsete), că astea nu trebuiesc să fie citite în ordine în acest timp. Nu trebuie să fie o pauză de o lună între lecţii
     Ar fi mai bine să citiţi şi să absorbiţi trei lecţii deodată, pentru că noi aducem lecţiile în “cvadrate”.  Sânt trei lecţii care sânt legate împreună, înainte ca să ne mutăm la următoarele trei lecţii.  Ar fi o idee bună să vă concentraţi pe trei lecţii într-un timp.  Ar fi bine dacă a-ţi avea o înţelegere energetică înainte ca să vă mutaţi la următoarele.
     Aceste lecţii sânt aduse la acest grup în “acum”, într-un timp de aproximativ 30 de zile.  Asta este făcut ca în viitor, când voi folosiţi aceste materiale ca o fundaţie, ce voi o să predaţi, să fie destul timp pentru studenţii voştri să absoarbe şi să experienţeze lecţiile.  Dacă voi încercaţi să luaţi studenţii voştri prin mai multe lecţii în acelaşi timp, asta v-a fi dificil pentru ei.
     Acum, înapoi la întrebarea specifică.  Tu, cel care ai întrebat, tu nu trebuie să faci o pauză de 30 de zile.  Dar, din nou noi recomandăm să citeşti trei lecţii în acelaş timp.  Asta v-a avea tendinţa să aibă o balanţă mai bună în sinea ta.
     Întrebare: Tobias, tu ne-ai instruit că acum este timpul să facem pentru ceea ce noi am venit să facem, şi noi o să avem o înţelegere pentru asta. Eu am căutat toată partea mea şi am găsit că şi alţii simt că se află în bătaia vântului.  Pot să-mi dai ceva îndrumări ca să găsesc acea înţelegere, în timp ce noi aşteptăm ca studenţii noştri să apară? Mulţumesc.
     Tobias: Zicala voastră spune, “Studenţii vor apare când maestrul este gata”.  Acum, mulţi dintre voi vă uitaţi încă într-o distanţă lungă în viitor, peste deal pentru înţelegere.  Este deja acolo.  Dar voi treceţi cu vederea.  Voi aşteptaţi ca asta să vină într-o formă mare.  Dar, deja este acolo.  Este aproape, este în sinea voastră.  Voi vă aşteptaţi să fie scris undeva pe perete.  Voi aşteptaţi un semn mare sau o revelaţie de la Spirit.  Noi ştim.  Noi vedem asta în voi.  Dar este deja acolo.
     Acum, dacă ne întrebaţi ce este asta, noi nu putem să dezvăluim vouă.  Voi trebuie să vă dezvăluiţi vouă înşivă.  Dar, este o singură soluţie în asta, o soluţie de care noi am vorbit începând de la începutul discuţiilor noastre.  Shaumbra, voi sânteţi învăţători în multe feluri, toţi având căi diferite de a preda acest material.  Uitaţi-vă la aceste soluţii.  După aceea uitaţi-vă în sinea voastră.  Voi o să ajungeţi să înţelegeţi.
     Întrebare:  Dragă Tobias, nu este obiceiul minţii intelectuale să se concentreze totdeauna pe formele vechi şi tipare care întunecă înţelegerea şi experienţând divinitatea care deja există?  Schimbarea concentrării depărtează formele de iluzii sau luarea piciorului de pe frână...corect?  Analizând ce este deja în sinteză, crează separare.  Te rog să elaborezi asta.
     Tobias:  Într-adevăr, este natural să mergeţi înapoi în experienţele din trecut.  Dar asta nu este chiar aşa de rău.  Asta depinde cât de mult staţi agăţaţi de asta.  Aşa cum am spus, trecutul a creat înţelepciune.  Aduceţi în faţă înţelepciunea trecutului în “acum”.  Cu asta spus noi găsim foarte mulţi umani care se închid în analize.  Într-un sens voi nu integraţi cealalte energii, energiile pe care voi a-ţi putea să le numiţi “inima” şi “înţelegere” şi “compasiune”, care deja sânt acolo.  Voi aveţi tendinţa să vă concentraţi numai la mintea voastră, încercând să descifraţi lucrurile, în loc să le “ştiţi” sau să le “simţiţi”.  Simplu, integraţi fiinţa voastră întreagă în procesul cu asta.
     Da, într-adevăr multe lucruri sânt închise în ţesuturile creierului aşa cum analaziţi, şi voi treceţi peste asta mereu şi mereu.  Dar noi nu vrem ca voi să lăsaţi creierul vostru afară.  Este o concepţie modernă specifică, o filozofie modernă, care spune că creierul este rădăcina relelor, şi că egoul este rău.  Dragilor, asta face parte din tot procesul.  Mintea face parte din procesul total.
     Chiar acuma mulţi dintre voi găsiţi că “a şti” vine şi intră ca şi un simţământ.   Este  procesat în minte în aşa fel ca asta să fie dat afară în realitatea voastră umană.  Mintea este valoroasă.  Mintea este foarte valoroasă. Cu înţelegerea că voi pricepeţi că trecutul simplu este experienţa de unde înţelepciunea este obţinută, voi o să găsiţi că mintea voastră proprie o să permită să eliberaţi în aşa fel ca voi să mergeţi înainte.  Mintea voastră încearcă să performe o funcţiune pentru care a fost dirijată să facă.  Dar acum, voi puteţi asta să re-direcţionaţi.  Spuneţi minţii voastre că este timpul să aducă înţelepciune în loc de analize.
     Întrebare:  Tobias, mulţumesc pentru tot ce faci.  Tu într-adevăr mi-ai ajutat în călătoria mea.  Este ceva ce tu ai vrea ca eu să ştiu?
     Tobias:  Că tu eşti Dumnezeu, şi eşti foarte mult iubit!  Şi aşa cum am spus mai înainte nu este bine sau rău.   Doar, ESTE. Este doar expresie.  Noi vrem ca tu să şti că este familie în jurul tău, tot timpul.  Şi că tu deţii puterea divinităţii tale proprii.  Tu eşti unul dintre care ai potenţiale măreţe în Energia Nouă.
     Eşti tu la care am venit noaptea.  Noi ştim că tu te-ai întrebat ce a fost aia.  Noi am venit la tine noaptea, simplu ca să fim cu tine şi să stăm cu tine.  Tu nu trebuie să faci asta aşa complex.
     Întrebare:  Tobias poţi tu să comentezi despre natura relaţiilor în acest timp de schimbare şi tranziţionare de la Energia Veche la Energia Nouă?  Eu îţi spun un exemplu ca să înţelegi ce vreau să spun.  Eu am întâlnit în prezent o veche relaţie, care îmi face probleme.  Persoana care a iniţiat această relaţie cu mine, ultima dată de când eu l-am văzut, a ales să fie un preot catolic.  El îmi spune că el vrea să lărgească definiţia de preot în contextul timpului de schimbare în timp ce el urmează codul tradiţional de preot.  El se mută spre Nou dar face paşi înapoi, în timp ce noi descoperim şi afirmăm aproprierea noastră în inimă şi spirit.  Dualitatea mă confundă şi pune stress în relaţia noastră.  La fel asta mă face curioasă de ce oamenii care se mută spre Energia Nouă, ca şi mine, pot să fie prinşi în formele vechi în timp ce încearcă să se re-modeleze spre Energia Nouă.  Orice comentariu din partea ta a voalului este bine venită.
     Tobias:  Noi îţi mulţumim că ai amintit despre această energie de relaţii - care este cea mai provocatoare în Energia Nouă, aşa cum ştiţi cu toţii.  Şi da, pentru că sânteţi în Energia Nouă, asta nu înseamnă că toate lucrurile în jurul vostru sânt şi ele în Energia Nouă.  Noi am vorbit despre asta deja de un timp, despre cele, “Două Pământuri”.  Voi o să fiţi într-o stare de conştienţă şi voi o să înţelegeţi cealaltă parte a conştienţei în jurul vostru...dar, s-ar putea că ei nu o să vă înţeleagă pe voi.  Asta este timpul, în special în relaţii, unde dualitatea se pare că iese la suprafaţă în cea mai puternică şi cea mai ciudată cale.
     Este o tendinţă pentru mulţi oameni să meargă înapoi, pentru că mulţi încearcă să rezolve sau să vindece ceva din trecut.  Ei realizează că în ordinea de a se muta înainte, o parte din ei trebuie să meargă înapoi ca să vindece trecutul.  Asta este potrivit pentru ei.  Asta este ceva ce  trebuie onorat.
     Ce simţi tu chiar acuma, este că tu eşti tras în eneregia lui, în conflictele lui proprii şi înţelegerea dualităţii.  Cu acest individ special, este o istorie lungă care merge dincolo de această viaţă.  Această persoană te-a condus în trecut.  Tu ai urmat această persoană în multe căi.  Acum tu eşti confundată despre cine tu ai urmat.  Într-un sens, asta spune, “Să nu mă urmezi niciodată.  Să nu mă urmezi.  Urmează-te pe tine însăţi.  Tu urmează-te pe tine însăţi şi eu mă urmez pe mine însumi, noi putem să eliberăm legăturile vechi din trecut şi noi putem să venim înapoi într-o relaţie care este mai nouă decât noul, şi nu este bazată pe karma veche şi contracte vechi unul cu altul”.  În alte cuvinte, această persoană încearcă să te eliberze.  El încearcă să te facă să urmezi divinitatea ta proprie.
     Sânt acei umani care se mută în Energia Nouă şi care vor să schimbe instituţiile vechi.  Noi vedem asta că se întâmplă mult mai mult aşa cum voi deveniţi balansaţi în divinitatea voastră.  Ei vor să meargă înapoi şi să scuture căile vechi.  Noi nu aducem nici o judecată despre asta.  Este doar interesant de observat.
     Întrebare:  Te rog spune mai mult despre analizele visurilor.
     Tobias:  Visele sânt o arie despre care o să vorbim mai mult, dar noi sântem bucuroşi să avem această întrebare aici.  Visele sânt nişte fenomene interesante.  Nu a fost ştiut că atunci când umanii au plecat pe Pământ şi au luat un trup fizic, că ei o să aibă vise noaptea.
     Acum, este o neînţelegere uriaşă a viselor care nu au fost abordate încă. Noi încurajăm pe Shaumbra, să lucraţi cu visele ca să le puteţi înţelege.  Multe din oceanele Pământului vostru sânt nedescoperite.  Universul şi stelele voastre toate în jurul vostru aproape nici nu sânt descoperite de umani la acest punct.  Dar, visele sânt teritorii aproape deloc nedescoperite.  Ce voi aduceţi aminte despre un vis, este o mică parte a ceea ce într-adevăr i-a loc.
     În Energia Nouă o să fie multă înţelegere a viselor.  Oamenii de ştiinţă, cercetătorii şi filozofii au fost nemulţumiţi pentru că ei au încercat să pună visele într-o cutie şi să le dea un simbol la fiecare şi o pricepere definită.  Dar ei nu s-au uitat că unde este înţelesul adevărat a viselor.
     Noi o să vorbim despre asta în discuţiile viitoare.  Voi aveţi tipuri diferite de vise, diferite tipuri de experienţe în acele vise.  Astea fac parte din procesul prin care voi treceţi chiar acuma.  Dacă voi vreţi să vă uitaţi în special în spatele acestor vise, astea toate au de a face cu eliberarea dualităţii.
     Când voi interpretaţi visele voastre acuma, uitaţi-vă la ele din punctul de eliberare a dualităţii.  Folosiţi asta ca cheia voastră de înţelegere.  Atunci, voi o să începeţi să puneţi  toate părţile şi bucăţile împreună.
     Dragi prieteni, a fost o energie minunată astăzi.  A fost o bucurie pentru Metatron să vină şi să vă vorbească direct cu Shaumbra şi să aducă această energie în voi toţi.  Acum, câţiva dintre voi poate experienţează o oboseală deosebită în fiinţa voastră, sau o răbufnire neobişnuită de energie.  Astea toate sânt elementele dualităţii.  Câţiva poate se simt puţin obosiţi în acest timp, sau simt o ceaţă în jurul lor pentru câteva zile.  Toate astea sânt potrivite.  Aşa cum energiile divinităţii voastre şi a noastră vin tot mai aproape, asta este ca şi intrând în formă pentru acele experienţe.  Voi o să le mânuiţi tot mai uşor de fiecare dată.  Astea nu o să mai aibă atâta efect în trupul vostru fizic.
     Este mult ce v-am dat noi astăzi.  Noi ştim că voi o să vreţi să mergeţi înapoi să recitiţi asta pentru o înţelegere mai adâncă.  Voi o să vreţi să vedeţi dacă sânt nişte coduri secrete în sinea acestor cuvinte.  Într-un sens, da sânt.  Dar, codurile nu sânt în cuvinte care sânt pe o bucată de hârtie.  Codurile sânt în energia care au fost împletite prin astea în timpul acestei zile.  Asta este tema voastră de casă - să descifraţi asta şi ce a fost spus într-adevăr din sinea acestor energii.  Noi o să ne reîntoarcem luna viitoare şi vom relua cu lecţia următoare.
     ŞI AŞA ESTE


Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2002 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.