SERIILE ASCENSIUNII - LECŢIA 9
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
5 MAI 2002
Inapoi la Pagina Principala .... click

 

     Tobias: Şi aşa este dragi prieteni, că noi ne întoarcem la energia  templului vostru sacru.  Energia începe să pătrundă şi să vină la suprafaţă din fiinţa voastră.  Este foarte apropriat cântecul care s-a cântat  (Over the Rainbow, Deasupra Curcubeului), care ne duce la întrebările şi răspunsurile discuţiilor, pentru că aşa cum am spus mai înainte, voi nu mergeţi Acasă.  Voi nu mergeţi.
     Voi a-ţi plecat de Acasă de mult timp mergând într-o călătorie uriaşă ca să descoperiţi cine sânteţi, să descoperiţi adevărul pe care nu a-ţi ştiut în Primul Cerc.  Călătoria a fost interesantă şi plină cu experienţe.  Noi ştim că voi a-ţi avut dorinţa să mergeţi Acasă din nou, să părăsiţi această călătorie şi să vă reîntoarceţi de unde a-ţi plecat.  Dar, cum şi Gautama (Buddha) a aflat în călătoria lui lungă, voi nu mergeţi niciodată Acasă.  Voi nu puteţi merge Acasă, pentru că voi sânteţi într-un loc nou de conştienţă care nu face în mod practic să mergeţi Acasă nicicum.
     Acasă o să vină la voi.  Acasă se extinde ca să vă întâlnească.  Asta se întâmplă acuma.  Energia de Acasă, reprezentat de Metatron, vine pe Pământ, vine la voi.  Voi ajungeţi la un punct de împlinire, nu sfârşitul călătoriei.  Chiar şi Gautama a înţeles că călătoria a continuat.  Călătoria a continuat.  Adevărul evoluează.
     Voi ajungeţi la un punct de împlinire, de completare, înainte de a merge la ciclul următor.  Împlinirea crează Energia Nouă de la o sursă limitată, ieşind din afara jocului de dualitate, unde voi a-ţi schimbat doar aparenţele de înfăţişare a două energii de dualitate.  Acum cu identitatea şi înţelegerea voastră, voi faceţi posibil pentru Creaţia Energiei Noi, şi a Acasei să vină la voi în acelaşi timp.
     Noi am discutat mult despre Energia Nouă în această zi.  Poate voi vă gândiţi că, “Ce are asta de a face cu voi astăzi?  Cum face asta viaţa voastră mai bună astăzi?” Implicaţiile acestei energii sânt multe.  Nu o să fie doar ceva ce vă afectează pe voi în acest moment când mergeţi afara pe această uşă.  Dar, o să vă afecteze şi în următoarele momente.  Asta vă v-a afecta dacă permiteţi ca soluţia care este în sinea voastră să vină la voi în acest vid.
     Este o tendinţă pentru umani să împingeţi şi să vă străduiţi, să înlocuiţi şi să apucaţi.  Asta a fost felul dualităţii.  Umanilor nu le place “vidul”.  Ei simt incomoditate cu acel loc.  Nu este vorba de întuneric.  Nu este vorba nici de vacum.  Vidul este un nimic, o pauză.  Este liniştea.
     Aşa cum mergeţi în Vidul Ascensiunii, ceva o să vină din sinea voastră.  Soluţia pe care a-ţi căutat nu este ce voi a-ţi fi vrut.  Soluţia pe care a-ţi căutat, poate nu este la ce v-aţi aşteptat.  De acea noi v-am rugat să eliberaţi agendele voastre.  Eliberând agendele, voi nu o să aveţi o cutie preconcepută, limitare sau idei care ar fi fost rezultatul dorit.  Eliberând agenda, într-un sens, înseamnă să fiţi în vid, fără nici o expectaţie a rezultatului dorit.  Rezultatul Noii Energii este mult mai mare decât a fost în dualitate.
     Shaumbra, mulţi dintre voi a-ţi încercat să faceţi dualitatea uşoară şi mai bună.  NU pentru asta sânteţi aici.  Voi nu sânteţi aici pentru o nouă şi îmbunătăţită dualitate! (Râsete din audienţă).  Voi sânteţi aici pentru Crearea Noii Energii.  Voi sânteţi aici în momentul când dualitatea se transcendă şi voi vă mutaţi în conştienţa nouă.  Ca să ajungeţi acolo înseamnă să eliberaţi vechiul,fiţi într-un loc de pauză ca să ajungeţi la realizarea nouălui.
     În Energia Nouă o să fie schimbări subtile în viaţa voastră.  De exemplu, aşa cum Cauldre a învăţat astăzi, câteodată timpul se întreţese în Energia Nouă.  Nu este liniar ca şi cum a-ţi experianţat în dualitate.  Percepţia voastră despre timp se v-a schimba puţin.  Într-un sens, asta este bine, pentru că voi puteţi învăţa noi aspecte a timpului, căi noi de a lucra cu asta.  Într-un sens o să fie dificil pentru câţiva din voi care aveţi timp - aveţi o viaţă regulată, având un serviciu cu un timp stabilit.  Voi o să găsiţi tot mai dificil să lucraţi cu asta, pentru că percepţia timpului aşa cum a fost în trecut numai este la fel pentru voi.
    Este acelaşi lucru cu spaţiul.  Spaţiul o să vă apare diferit.Pentru cei care nu erau aşa clastrofobici, fiind în spaţii strânse,asta  o să vă facă clastrofobici în Energia Nouă pentru o perioadă scurtă de timp.  Pentru cei care sânt neliniştiţi fiind într-un loc mic, poate acuma lucrurile nu o să vă apară aşa mic. Timpul...Spaţiul, şi Adâncimea se v-a schimba.
     Multe elemente a dualităţii se v-a schimba în jurul vostru.  Lucrurile nu o să fie aşa de liniare.  V-a apare ca şi cum lucrurile trec printr-un vârtej, dar voi a-ţi fost obişnuiţi să mergeţi în linie dreaptă.  Voi eliberaţi legăturile care au creat un tip liniar a existenţei.  Acum, voi mergeţi într-o existenţă care este spirală, ne limitat la nici o direcţie, ne-limitat la nici o fază.
     Energiile vechi a dualităţii vă părăsesc.  Noi sântem aici să împărţim câteva aspecte a Energiei Noi.  Oh, într-adevăr noi o să lucrăm cu voi în multe, multe luni care vin. Şi cu asta noi sântem încântaţi să răspundăm la întrebările voastre.
     Întrebare: Tobias, explică cum să îndepărtăm cele şapte sigilii?
     Tobias:  Voi nu îndepărtaţi astea cu forţă sau presiune.  Voi eliberaţi astea.  Voi eliberaţi astea.  Aşa cum Metatron a spus la ultima noastră întâlnire, ele se deschid dintr-o dată.  Ele se deschid împreună.  Să nu imaginaţi asta.  Să nu imaginaţi pe voi înşivă cu un ciocan în mâna voastră, încercând să spargeţi acele sigilii!  Într-adevăr, asta v-a cauza ca ele să fie şi mai strânse ca niciodată, voi simplu trebuie să vă iubiţi pe voi înşivă, aşa cum am spus înainte.  Voi simplu ajungeţi la noi înţelegeri a trecutului vostru, şi la noi înţelepciuni.  În loc de să ţineţi judecări împotriva voastră şi privindu-vă ca cei care nu meritaţi, voi ajungeţi să ştiţi că tot ce a-ţi întâlnit în trecut a avut un scop.  De aceea este că Buddha a venit în această zi, să stea cu voi, să împartă energia a drumului lui, care la fel a fost lung şi dificil.
     Cele şapte sigilii se deschid aşa cum mergeţi în Vidul Ascensiunii, aşa cum mergeţi în perioada de a crea în “acum”, a crea conştienţa , şi de a sta acolo.  În felul acesta sigiliile se vor deschide.  În felul acesta ele o să ştie că ţărmul este curat.  Voi nu inhibaţi asta cu conştienţa dualităţii.  Voi o să învăţaţi atunci când ajungeţi în Vidul Ascensiunii, că sigiile nu au fost sigilate tare.  Dar, a fost o presiune ca şi cum ar fi o presiune pe un obiect în apă, o presiune ce a ţinut sigiile de a se deschide şi care se vor deschide atunci când voi eliberaţi dualitatea în jurul vostru, şi sigur atunci acea presiune dispare.  Nu o să mai fie elementele dualităţii care ţin sigiile în loc.
     Întrebare: Dragă Tobias, şi dragă Gautama, ca învăţător a meditaţiei Buddhiste pentru mulţi ani, eu nu înţeleg cum majoritatea oamenilor poate să aibă experienţe a vidului şi  spaţiului fără să permite să-şi petreacă un timp liniştit cu el însuşi, în alte cuvinte, să mediteze.  La fel eu nu înţeleg cum şi de ce este ceea ce noi creăm acuma ca Energie Nouă şi care nu a existat înainte.  Mulţumesc.
     Tobias:  Din perspectiva noastră şi vorbind cu cei care au venit pe partea noastră a voalului, au fost mulţi umani care au stat în meditaţii cu expectări.  Au fost mulţi care au încercat să golească mintea.  Şi aşa cum ştiţi, asta nu lucrează bine.  Aceste meditaţii erau timpuri de negare, că a-ţi pus blocările care au ţinut valurile de energie să treacă prin astea.  În cele din urmă, voi v-aţi străduit mult cu acele meditaţii.
     Alţii au folosit meditaţia să nege faptul de a trăi în “acum”.  Ei au folosit meditaţia să scape de dualitate, de umanul ce sânt şi viaţa în jurul lor.  Fiind în starea ascensiunii asta înseamnă să fiţi în moment.  Dacă sânteţi în moment atunci nu este nevoie de meditaţie. Voi nu aveţi nevoie să FACEŢI meditaţie. Voi SÂNTEŢI cei care mergeţi, trăiţi şi respiraţi meditaţie.
     Un lucru ce a-ţi învăţat din meditaţie a fost că voi a-ţi avut nevoie de timp şi spaţiu ca să fiţi singuri, să vă re-energizaţi şi să vă re-vitalizaţi.  Dar, acum cei care i-au lungi plimbări...cei care simplu îşi găsesc un spaţiu liniştit, sau conducând maşina pe drum...ei ştiu că este mult mai multă satisfacţie în astea decât în forma veche de meditaţie.
     Noi nu spunem că meditaţia nu este bine, că asta înseamnă că noi judecăm asta.  Noi spunem că voi a-ţi trecut peste acest punct de a medita.  Gautama a petrecut mult timp în meditaţie, mult, mult timp ca să-şi golească mintea, şi chiar că el a realizat asta, asta nu a fost ultimul adevăr.  Asta nu a fost.
     Vidul este diferit.  Este ca să puneţi situaţia la o parte pentru un moment.  Nu este ca să înlocuiţi cu altceva.  Noi am folosit exemplul cu cele două clădiri din New York.  Energia veche s-a dărâmat.  Nu este timpul acuma să fie înlocuită.  Lucrurile se schimbă în viaţa voastră.  Lucrurile sânt luate de la voi energetic, asta poate să fie relaţii, serviciu, sau sănătate, pentru o perioadă de timp.  Este o tendinţă pentru voi ca să mergeţi afară şi să înlocuiţi asta, ca să o fixaţi.
     Când voi vă înbolnăviţi, voi vreţi să fixaţi asta imediat.  Fiţi în Vidul de Ascensiune.  Să ştiţi că acolo poate o să fie o imbalanţă temporară în corpul vostru.  Să ştiţi că fiinţa divină v-a aduce soluţia care v-a fi mult mai beneficiară decât orice doctorie din cabinetul vostru medical.  Dar, voi umanii, vreţi imediat să înlocuiţi totul foarte repede.  Voi vreţi să înlocuiţi meditaţia voastră, pe care  noi v-am luat, cu orice altceva.  Voi vreţi să înlocuiţi ceremoniile voastre cu altceva.  Asta este un timp de “nimic”, unde nu este nici o presiune sau efort.  În acest “nimic”, voi nu trebuie să încercaţi să înlocuiţi.  Vouă să nu vă fie frică şi să nu aveţi nici o panică.  Asta este un moment divin.  În acel moment răspunsul vine la voi.  Dacă voi simţiţi că vă străduiţi în mintea voastră, şi în fiinţa voastră, atunci să ştiţi că voi nu mergeţi în direcţia bună.  În acest caz voi încă vă străduiţi cu dualitatea.
     Noi vă cerem să încercaţi asta în următoarea lună.  Voi o să găsiţi un singur lucru - este o dorinţă mare de a înlocui ceva ce a plecat din viaţa voastră.  Aduceţi-vă aminte de cele două clădiri gemene din New York.  Într-adevăr voi vreţi să înlocuiţi cu ceva, dar dacă faceţi asta, voi o să înlocuiţi cu o conştienţă care există în dualitate.  În loc de asta, mergeţi în Vid.  Aici voi o să înţelegeţi pasul următor.
     Dezbaterea noastră despre Noua Energie o să aducă multe discuţii între voi, întrebând despre aceste energii.  O să fie unii care o să analizeze şi încearcă să evalueze şi să discută cum energia lucrează.  Chiar şi unul dintre oamenii de ştiinţă (Albert Einstein) a ajuns la concluzia - o concluzie minunată în acel timp - că energia nu se poate crea sau distruge.  Şi asta, a fost apropriat mulţi ani în urmă.
     Există o nouă ecuaţie, despre care o să vorbim mai târziu, ce explică noua ecuaţie a energiei.  Această ecuaţie v-a oferi o teorie cum energia nouă se poate crea.  Iniţial asta o să fie o teorie.  Dar, aşa cum ştiţi, tehnologia v-a urma conştienţa.  Dacă voi creaţi o nouă energie a conştienţei, foarte curând o să fie cei care o să ajungă să înţeleagă cum să creaţi asta în lumea voastră practică.
     Întrebare:  În “Cheile Enochiului”, se menţionează o “zonă zero” care este necesar pentru procesul de ascensiune.  A intrat Pământul în această zonă?  Dacă nu, când este timpul aproximativ şi care v-a fi efectul pe noi?
     Tobias:  Au fost multe “zone de zero”, pe care voi Shaumbra a-ţi trecut în călătoria voastră.  Voi vă aduceţi aminte de toate astea.  Astea au apărut în timpul depresiilor.  Aceste “Cheile Enochiului”  nu prea se referă la Vidul Ascensiunii.  Este cumva similar, dar nu este vorba de aceaşi energie.  Trebuie să aveţi în evidenţă că această carte a fost scrisă într-un timp de conştienţă diferită.  Este orientat spre înţelegerea dualităţii şi aduce o înţelegere mai adâncă a scripturilor biblice.  În acest timp nu a fost posibil pentru umani să meargă în Energia Nouă, aşa că nu a fost posibil pentru o carte cu o descriere precisă.
     Sânt “zerouri” pe de-a lungul drumului spre ascensiune.  Dar, sânt mult mai multe ce noi am putea să comparăm cu comunicări unde noi am vorbit de “nimic”, de a face “ni-mic”.  Sânt timpuri când activităţile ar putea să înceteze, când voi puteţi să vă re-încărcaţi pe voi înşivă.  Dar, asta este diferit faţă de Vidul de Ascensiune despre care noi vorbim.  Asta este diferit faţă de timpul şi conştienţa de acuma în care intraţi, când voi nu încercaţi să înlocuiţi sau să re-construiţi, în schimb voi permiteţi răspunsul divinităţii voastre să vină la voi.
     Întrebare:  Te rog vorbeşte mai mult despre fructul Trandafirului şi cum se manifestă.  Mulţumesc.
     Tobias: Fructul Trandafirului este originea voastră divină.  Asta vine şi se manifestă atunci când voi staţi în vidul despre care noi am discutat astăzi.  Este soluţia care nu s-a adus încă.  Este o soluţie potenţială care există în starea neutră şi inactivă.  Dar, asta totdeauna a fost acolo.  Sânt toate răspunsurile pe care le-aţi căutat, dar voi nu a-ţi ajuns la realizarea acestuia până la timpul apropriat.  Noi am spus înainte că, într-un fel, voi a-ţi înmormântat răspunsurile pentru voi înşivă, pe drumul vostru.  Voi deja a-ţi creat toate soluţiile potenţiale înaintea ca voi să ajungeţi acolo.  Asta este Fructul Trandafirului.  Este divinitatea voastră.  Este acea parte a Dumnezeului pe care a-ţi adus cu voi de Acasă.  Este identitatea voastră individuală în contopirea cu esenţa Spiritului.
     Acum, asta nu înseamnă că toate răspunsurile au fost pregătite. Înseamnă că energia pentru soluţii sânt acolo.  Asta v-a cere ca voi să trăiţi în formă umană, trăind în “acum”, ca să se aducă soluţia la realizare.  Astea necesită participarea a tuturor nivelelor a fiinţei voastre.  Conştienţa voastră divină a fost în spatele celor şapte sigilii care acum se deschid.  Fructul Trandafirului este soluţia nerealizată, dar soluţia care a fost tot timpul acolo.  Fructul Trandafirului nu conţine harta drumului exactă şi direcţiile pentru soluţii, dar conţine toate energiile pentru realizarea acestora.
     Întrebare:  Dragă Tobias, înainte ca eu să pun la o parte oracolele mele, mie mi s-a dat o idee de Oracol de care am fost foarte emoţionat, şovăitor şi totuşi agitat.  Ce vreau eu să ştiu, dacă asta este încă apropriat şi nu numai pentru mine - cu toate că eu m-aş bucura să ştiu că asta este personal şi apropriat pentru mine - dar, şi pentru alţii care au avut sau care o să aibă idei, dorinţe, să aducă mai multe Oracole şi lucruri de acest fel.  Dacă noi le aducem atunci o să aducem noi mai multe unelte pe care trebuie să punem la o parte?  Eu nu ştiu că eu am fost adus la “acum”, cu toate uneltele mele.  De astea am avut nevoie.  Încă mai am nevoie de ele?  Mulţumesc.
     Tobias:  Într-adevăr este timpul să pui la o parte.  Uită-te la energia în spatele întrebării tale proprii.  Asta înseamnă lipsă de înţelegere sau direcţie.  Este la fel şi o înţelegere înnăscută a răspunsurilor la cel mai adânc nivel a fiinţei voastre în timp ce tu ai scris întrebarea.  Este timpul să eliberezi astea.  Onorează-le, dar în acelaşi timp eliberează-le.  Dragi prieteni, una dintre cele mai mari probleme pentru Shaumbra a fost cererea noastră pentru ca voi să eliberaţi atâtea lucruri, multe lucruri pe care voi le-aţi ţinut dragi.  Noi ştim că câţiva din voi încă mai ţin la lucruri sub perinele lor noaptea. (Râsete din audienţă).  Astea sânt poate cărţi, sau diferite tehnici.  Desigur cristalele! Nu vă doare capul de la astea? (Mai multe râsete).  Este timpul să eliberaţi toate astea, să onoraţi şi să eliberaţi.
     Pentru mulţi, aceste produse şi programe pe care a-ţi avut... astea poate au fost păinea voastră zilnică.  Cu astea voi a-ţi învăţat pe alţii.  Şi este o frică că dacă voi eliberaţi aceste lucruri, cum puteţi avea pâinea de toate zilele?  Cum a-ţi putea să trăiţi?  Şi aşa voi vă uitaţi de jur împrejur şi întrebaţi ce să faceţi?  Voi vreţi să înlocuiţi cu ceva.  Voi chiar vreţi ca Tobias şi Gautama să vă dea o nouă unealtă, nu-i aşa?  Vreţi voi să înlocuiţi ceea ce a-ţi eliberat?  Şi asta este punctul nostru din discuţiile de astăzi.
     Mai este şi altceva.  Noi nu putem spune ce este, pentru că nici chiar noi nu ştim.  Dar, este ceva în energia Nouă.  Este o soluţie şi o împlinire mult mai mare decât oracolele sau orice altceva de care voi vă ţineţi legaţi.  Voi nu puteţi merge în Energia Nouă, ţinând ca o amintire dualitatea.  Dacă voi gândiţi că puteţi furişa ceva între (râsete din audienţă), atunci o să fie cineva la uşă spunând vouă că nu este apropriat.(Mai multe râsete)  Voi gândiţi că controalele voastre la aeroport sânt aspre!  Dar, încercaţi să vă îmbarcaţi în Energia Nouă...că noi avem şi mai aspre controale!
     Noi ştim că este dificil.  Noi ştim cum panica vine la mulţi dintre voi, gândând despre eliberarea vechiului.  Dar, asta este despre voi.  Încă mai sânt lucruri care sânt apropiate să învăţaţi pe alţii.  Şi dacă ei vin la voi pentru facilitările pe care le faceţi voi lor, sau metodele pe care le aveţi...dacă aceştia bat la uşa voastră, atunci este apropriat să învăţaţi pe alţii.  Dar, pentru voi este timpul să intraţi în întreaga zonă nouă de Energie Nouă de care am vorbit.
     Dragii mei, voi nu puteţi să imaginaţi mărinimia, dragostea, mulţumirea Energiei Noi în mintea pe care o aveţi astăzi. Deci încetaţi să încercaţi. Intraţi în Vidul de Ascensiune.  Răspunsul o să vină la voi.  Asta este Fructul Trandafirului.
     Oh, dragilor, câţiva dintre voi a-ţi trecut prin această experienţă cu câteva lucruri în viaţa voastră.  Şi, ce a-ţi făcut în acel timp? Voi spuneţi, “Ah, eu nu aş fi putut imagina asta.  De ce am ţinut aşa de mult la trecut?  De ce m-am agăţat aşa strâns?  De ce nu am avut încredere în mine însămi?  De ce nu am avut încredere în mine să eliberez şi să ştiu că acea divinitatea este în sinea mea?”
     Întrebare: Tobias, ce ne aduce 19 Mai pentru noi toţi?
     Tobias:  Într-adevăr, nimic (Râsete din audienţă)  Voi vă uitaţi la stelele voastre, şi voi anticipaţi evenimente mari.  Nu sânteţi obosiţi de astea acum?  Nu se întâmplă nimic!  Este o distragere.  Nu este apropriat.  Voi continuaţi să încercaţi să înlocuiţi un lucru cu un alt lucru.  În 19 Mai, mergeţi în Vid şi încetaţi să vă uitaţi la cer!
     Întrebare:  Tobias, poţi să dai ceva perspectivă despre statutul femeilor pe planeta noastră?  Se pare că este un nivel de inegalitate, şi în multe cazuri femeile sânt privite ca nişte obiecte sexuale.  Eu simt că o să fie o balanţă care vine în viitor.  Poţi să comentezi despre asta?  Mulţumesc.
     Tobias: Dragilor, balanţa vine acuma, noi sântem bucuroşi să vă spunem.  Când noi am citit conştienţa globală a femeilor pe Pământ, comparat cu un an în urmă, asta s-a schimbat.  Câteva din problemele schimbătoare au pus o nouă concentrare pe rolul femeilor.  Şi precis conştienţa voastră ca Shaumbra s-a schimbat acele instituţii care erau aşa de împrimate de energia masculină. Uitaţi-vă la ce s-a întâmplat decând am vorbit mai puţin de un an.  Uitaţi-vă la schimbările şi la titlurile din ziare.
     Astea se vor schimba în continuare, pentru că trebuie să vină o balanţă între masculin şi feminin.  Şi trebuie să fie un respect pentru amândouă părţi, amândouă părţi.  Voi toţi conţineţi elemente masculine şi feminine, voi toţi.  Voi nu puteţi să înlocuiţi energia veche masculină cu energia feminină.  Trebuie să fie o balanţă.  Să nu aveţi lipsă de respect sau dezonoare pentru partea voastră masculină a conştienţei voastre.  Dar, permiteţi porţiunea feminină să vină la suprafaţă.  Voi o să vedeţi.
     Voi o să vedeţi o nouă balanţă a energiei feminine pe Pământ.  Voi o să vedeţi în special asta în oamenii în jurul vostru.  Voi o să vă minunaţi cum ei îşi integrează partea masculină, dacă sânteţi femei şi partea feminină dacă sânteţi bărbaţi.  O să fie o nouă toleranţă pentru cei care sânt numiţi “homosexuali”.  Ei sânt cei care au adus o mai bună balanţă de energie masculină şi feminină.  Ei sânt cei care ştiu că o să fie schimbare, şi sânt ei care ştiu că o să fie numiţi păcătoşi, şi ştiu că o să fie numiţi perverşi.  Ei au ştiut asta când au adus nivelul înalt de balanţă masculină şi feminină.  A fost o cale de a arăta la lume că voi puteţi fi integraţi în amândouă energii, masculin şi feminin.
     Toate aceste energii sânt un semnal că dualitatea se dezvăluie, se schimbă, se transformă şi crează Energie Nouă de cifra 4.  Daţi mulţumiri pentru acei care au îndurat aceste schimbări de a integra energia feminină în special.  Daţi mulţumiri pentru acei care au lucrat aşa mult la nivelul conştienţei lor ca să aducă asta.  Uitaţi-vă ce se întâmplă în lumea în jurul vostru.  Este un nou respect şi înţelegere pentru amândouă energii, masculin şi feminin.
     Şi la fel să nu uitaţi că aşa cum aceste schimbări i-au loc, aşa cum dualitatea se învârtă spre jos, aşa cum energia imbalansată de masculin şi feminin vine înapoi într-o nouă balanţă sacră, să nu uitaţi că sânt energii care vor să-şi facă ultima încercare.  Ei nu vor să se schimbe.  Voi o să vedeţi lucruri la ştiri, aşa cum Metatron a vorbit vouă despre astea, care poate vă şochează, poate o să vă dezechilibreze.  Dar, este doar Energia veche care vrea să se menţine, să se ţine tare.
     Dragilor, noi am acoperit multe astăzi.  Şi noi o să continuăm să vorbim despre Energia Noua în lecţiile care vin.  Noi vă cerem să nu plecaţi din acest templu înapoi în dualitate şi să uitaţi tot ce am vorbit noi.  Folosiţi unealta, Vidul de Ascensiune. Folosiţi-o. Ajungeţi la noi înţelegeri.  Să ştiţi că voi nu trebuie să înlocuiţi lucrurile chiar acuma.  Poate să fie înspăimântător câteodată, pentru că dualitatea veche din voi ţipă ca  să fie înlocuită cu ceva.  Dar, în energia de ascensiune, răspunsul o să vină la voi, soluţii, împliniri, feluri noi de a face lucrurile şi gândind despre lucuri ce voi nu a-ţi fi putut imagina înainte.  Lucraţi cu asta, dragilor.
     A fost o plăcere să fim aici astăzi.  Şi noi o să lucrăm cu voi în visele voastre şi la fel în viaţa zilnică.  Noi vă iubim mult.  Gautama se închină la voi în acest timp.  Într-adevăr el este foarte emoţional. El vede cei care sânt iluminaţi cu adevărat.  El vă vede că mergeţi într-o nouă conştienţă ce el nu a putut să facă.  Într-adevăr, Gautama vă onorează.
     ŞI AŞA ESTE


Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2002 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.