SERIILE ASCENSIUNII - LECŢIA A ZECEA
FROM NO IDENTITY TO NEW IDENTITY
FĂRĂ IDENTITATE LA NOUĂ IDENTITATE
PREZENTAT LA CERCUL CRIMSON
1 IUNIE 2002
Inapoi la Pagina Principala .... click

 

     Tobias:  Şi aşa este, dragi prieteni, că noi ne adunăm din nou în cercul nostru.  Energia tuturor care se află aici în trup şi în spirit este drăgăstoasă şi puternică şi durabilă.  Drumul de ascensiune pe care mergeţi nu este ceea ce voi a-ţi gândit că v-a fi.  Nu a fost uşor.  Dar, voi continuaţi.  Voi continuaţi călătoria voastră.  Voi continuaţi cu lecţiile pe care noi le aducem vouă, din cauza dragostei şi a angajamentului fiinţei voastre.
     Noi de pe această parte a voalului putem simţi angajamentul vostru.  Este puternic.  Dragostea şi energia voastră este puternică.  Dorinţa voastră care vă ţine să continuaţi, este puternică.  O să ajungeţi la un punct când o să fie timpul să luaţi o pauză.  Asta este timpul pentru voi ca să staţi şi să vă relaxaţi şi să staţi liniştiţi.  Voi puteţi elibera efortul şi problemele şi emoţiile şi durerea fizică.  Este timpul să primiţi dragostea familiei voastre.
     În perioada scurtă de timp în care sântem împreună, noi vă cerem să vă deschideţi pentru dragostea noastră.  Noi vă cerem să luaţi o pauză de la problemele voastre din viaţa umană.  Noi vă cerem să luaţi un moment de reîmprospătare în drumul vostru ca să staţi sub un copac, cum a făcut şi Buddha, şi să vă bucuraţi de umbra lui.  Folosiţi acest timp ca să aduceţi energia înapoi.
     Noi o să facem lucrul pentru următorul timp în timp ce sântem în acest cerc cu voi împreună.  Noi o să mutăm energia.  Noi o să aducem dragostea pe care voi meritaţi aşa mult în viaţa voastră.  Dragi prieteni, noi ştim că voi a-ţi renunţat la dragoste pe drumul vostru. Voi a-ţi renunţat la cei care au fost aproape de voi în trecut,  poate din această viaţă sau vieţi anterioare.  Voi a-ţi renunţat la apropiaţii din relaţia voastră umană ca să vă puteţi concentra la spiritul şi fiinţa voastră interioară.
     Poate a fost familia voastră biologică.  Poate a fost un prieten, sau poate au fost mulţi prieteni.  Poate au fost chiar copii voştri sau prieteni foarte apropiaţi şi dragi.  Ei nu au fost luaţi de la voi.  Din contră voi a-ţi eliberat pe ei.  Voi a-ţi eliberat pe ei ca să puteţi continua drumul vostru şi ca să puteţi aduce la suprafaţă divinitatea voastră proprie.
     Dar, noi ştim că a fost dificil să fiţi fără acea dragoste directă, dragostea intensă de la alţi umani.  Noi ştim asta.  De aceea venim la voi ca şi familie, care vă suportă şi vă încurajează şi vă iubeşte mult, şi vă cunoaşte aşa bine.  Noi venim la voi acum şi spunem, “Simplu, relaxaţi-vă”. Voi sânteţi aici cu prieteni.  Voi sânteţi aici cu Shaumbra şi îngeri care vin din multe tipuri de dimensiuni ca să se alăture vouă în acest cerc.
     Oh, cât de mult vă iubim pentru munca ce faceţi voi!  Cât vă admirăm pentru munca ce faceţi!  Numai este aproape nimic de spus.  Este energia şi dragostea pe care noi aducem.
     Şi, da pentru cel care a întrebat, asta la fel se v-a schimba.  Dragostea şi relaţiile în viaţa voastră într-adevăr se vor schimba, şi o să fie diferit faţă de cum a-ţi ştiut voi în trecut.  Câţiva dintre voi  se bucură pentru asta.  V-a fi diferit.  O să fie un nou tip de dragoste.  Noi am vorbit despre asta în lecţia a opta.
     O să fie o dragoste care v-a fi completă în sinea ei şi asta pentru că VOI sânteţi compleţi în sinea voastră.  O să fie o dragoste care nu duce cu ea nici o agendă. Dragostea nu o să fie o parte opusă feţei dualităţii, ce a fost în energia veche.  O să fie o dragoste care este completă şi plină şi adevărată în sinea ei.  Asta  v-a fi doar  scopul dragostei.  Imaginaţi asta - o relaţie cu un alt uman cu care vă legaţi NUMAI pentru dragoste.  Nu o să fie aici nici o agendă sau despre cineva care încearcă să intră în emoţiile dragostei prin buzunarul din spate. O să fie doar pentru dragoste!
     Dragilor, noi iubim timpul pe care avem împreună.  Noi avem aşa de mult de discutat astăzi.  Acest timp este preţios şi rar.  Noi vă cunoaştem pe mulţi dintre voi, Shaumbra, sânteţi foarte ocupaţi în viaţa voastră.  Noi ştim pe mulţi dintre voi Shaumbra, care sânteţi pierduţi în viaţa voastră.  Noi o să vorbim despre asta astăzi.  Noi ştim că voi simţiţi că dualitatea se accelerează în jurul vostru acuma şi aproape că nu aveţi timp ca să staţi cu Spiritul, cu Sinea voastră, Shaumbra.
    Energiile aici se crează şi se intensifică.  Prin sensurile voastre divine voi puteţi să simţiţi că sânt nişte vizitatori care vin de pe partea cealaltă.  Sânt mulţi vizitatori care vin şi stau în Cercul al Doilea, ca să fie cu voi, să vă observe, să vă iubească şi să vă suporte.  Aici sânt doi, în special, care vin şi se alătură acestui cerc, care aduc energii interesante.
     Într-adevăr, pentru cei care simt că se crează o energie, voi deja sânteţi conştienţi de cel pe care cunoaşteţi aşa bine, pe cel care vă ghidează, merge alături de voi în călătoria voastră în Energia Nouă, şi se numeşte Metatron.  El este aici astăzi.  Energia lui Metatron este diferit faţă de primele luni când a venit aici.  Energia lui Metatron este foarte diferit.
     Nu este că Metatron s-a schimbat, dragi prieteni.  Este că voi v-aţi schimbat.  Energia lui Metatron nu are aşa un impact ca şi înainte.  El nu vă dezechilibrează.  Nu vine zgomotos.  Acum, el se simte mult mai comfortabil, mai blând, dar încă foarte intens.  Acea intensitate în energia lui Metatron reprezintă intensitatea călătoriei voastre proprii.  Dar Metatron vine pentru această lecţie, despre care noi o să vorbim...şi da, despre cine numai sânteţi voi de mult.
     Energia lui Metatron creşte în această cameră, creşte cu fiecare dintre voi.  Dar, voi sânteţi mult mai familiar cu asta, dargi prieteni.  Metatron a fost aşa de aproape de voi.  Metatron este VOI!  Metatron este vocea voastră în Spirit.
     Metatron a ţinut balanţa energiei pe partea cealaltă a voalului.  Metatron a ţinut balanţa energiei într-un templu foarte sacru în sinea Ordinului de Arc, un templu care a fost sigur şi foarte sacru.  Foarte puţini au fost permişi să intră în acel templu.  Asta este unde o parte din energia voastră divină a fost supravegheată de Metatron.  Asta este partea din voi care este aşa divin şi aşa pur, puritatea dragostei - a aşteptat - a fost supravegheat de vocea voastră in Spirit, Metatron, până ce timpul a fost apropriat. Metatron a fost cu noi la toate lecţiile din Seriile Ascensiunii.
     Metatron este capabil să aducă această energie direct la nivelul Pământului.  Asta nu a fost posibil înainte.  Nu a fost posibil.  Metatron este capabil să se alăture nouă, aducând energia lui în acest spaţiu, în acest cerc.  Şi, într-adevăr, energia lui este aici.
     Simţiţi energia lui Metatron astăzi, nu ca o fiinţă de dinafară, nu ca o entitate de înger masculin.  Simţiţi energia ca pe divinitatea voastră proprie, sub numele de Metatron, sub energia colectivă a lui Metatron.  Permiteţi-vă să simţiţi pe voi înşivă în Metatron.  Şi permiteţi la Metatron să se simtă pe el însuşi în voi.  Permiteţi să ia loc contopirea.
      Metatron, simbolul divinităţii voastre şi vocea voastră în Spirit, se alătură vouă.  Metatron este divinitatea voastră, şi permite să se odihnească pe drumul vostru pe care împărţiţi împreună.  Metatron permite să fie ţinut în mâinile divinităţii voastre proprii, să aducă energia voastră înapoi pentru un moment de odihnă, ca să vă reînnoiţi corpul vostru, emoţiile voastre şi tot ce sânteţi voi.
     Oh, dragi prieteni, voi într-adevăr permiteţi acestei energii să intră.  Noi putem vedea asta în toată cameră, în tot cercul în care noi stăm împreună.  Voi într-adevăr sânteţi ca o floare care se deschide, permiţând divinităţii voastre proprii să intră acum.
     Mai este altcineva care se alătură nouă pentru această lecţie.  El aduce prezenţa lui.  Este o energie pe care voi cunoaşteţi foarte bine, energia - cum să spun - pe care voi a-ţi denumit, “şeful”. Este o energie foarte familiară.  Câteodată voi a-ţi fost foarte supăraţi pe el.  Voi o să ştiţi despre ce vorbim noi, într-un moment.  Într-un fel, el este tipul şefului de grup sau care vă călăuează, care vine dintr-o familie foarte familiară vouă.  El vine aici pentru că asta este încă un punct principal pentru voi, un punct de tranziţie.
     Să bine veniţi energia Arhanghelului MIhail.  Prezenţa lui nu a fost aşa simţit în această “clasă a energiei noi”.  El nu a făcut parte din invitaţii noştri până acum.  Dar, el vine pentru această lecţie.  El vine cu sabia pe care voi a-ţi blestemat de multe ori.  Sabia Adevărului a Arhanghelui Mihail, este aprinsă, este în foc şi iluminat.  Timpul este apropriat acum pentru el să se alătură vouă.  Nu a fost apropriat până acuma.
     Noi o să spunem câte ceva despre Mihail.  El vă cere să vă deschideţi la vibraţiile lui în timp ce vorbim.  Mihail, într-un fel duce o responsabilitate pentru fiecare dintre voi.  Mihail, este cel cu care lucraţi foarte strânşi pe multe nivele.  Când Ordinul de Arc a fost format pentru a aduce Noua Energie a universului, a fost Mihail care a lucrat cu voi, a ajutat la instruirea,şi la pregătirea voastră pentru călătoria voastră pe Pământ, care a început aşa de mult.
     Aşa cum ştiţi, Mihail, nu a luat formă umană.  El este un arhitect alături de voi, şi a ajutat la crearea modelului Pământului şi biologia umană şi a conştienţei umane.  Mihail, într-un fel, a fost sergentul vostru de instrucţie înaintea ca voi să plecaţi din Ordinul de Arc, ca să veniţi pe Pământ.  Mihail, a fost cel care a dat la fiecare dintre voi Sabia Adevărului, simbolul călătoriei voastre.  Sabia face parte din conştienţa voastră proprie şi biologia voastră dată de Mihail, înainte ca voi să vă îmbarcaţi în călătoria voastră, ca să aflaţi adevărul.  Sabia a fost dată vouă înainte ca voi să plecaţi pe Pământ. A făcut parte din cine a-ţi fost voi din totdeauna.
     Cei care predau din Biblie şi din scripturi, spun povestea lui Mihail şi cum el s-a luptat cu Satanul, sau Lucifer, în bătăliile mari din ceruri.  Mihail a aruncat Satanul din cer.  Dragi prieteni, povestea este cumva amestecată pentru că în această poveste, cel care este Satan, sânteţi voi! (Râsete din audienţă şi chicotiri a lui Tobias)  Dar, a făcut o poveste mai bună prin prezentarea cu lupta cu Satanul.
     A-ţi fost voi care a-ţi plecat din Ordinul de Arc, sau ce s-a numit “ceruri”.  A fost Mihail, care v-a instruit.  A fost Mihail, care v-a dat sabia şi v-a trimis pe drumul vostru.  Voi nu a-ţi fost aruncaţi de nici unde.  Voi a-ţi ales să plecaţi din “ceruri” şi să veniţi pe Pământ.  Voi a-ţi fost de acord în avans.
    Adevărata poveste este când Mihail v-a înmânat Sabia Adevărului, care este simbolul pentru conştienţa pe care a-ţi căutat-o şi el a avut lacrimi în ochii lui.  Mihail a ştiut că o să fie o călătorie lungă şi dificilă pentru voi.  Mihail a ştiut că o să fie un timp când voi nu o să recunoaşteţi pe el când  vine în visele voastre.  Asta a adus tristeţe lui.
     Adevărata poveste nu este despre bătălia unde Satan a fost aruncat din ceruri.  A fost despre plecarea voastră din Ordinul de Arc ca să veniţi pe Pământ.  A fost despre călătoria voastră ca să aflaţi adevărul, dragi prieteni.  Adevărul vostru este divinitatea voastră. Voi a trebuit să găsiţi asta pentru voi înşivă.  Voi a trebuit să găsiţi folosind elementele dualităţii şi mult mai mult elementele voalului - două forţe puternice care v-a ascuns de la trecutul vostru, v-a ascuns de la voi înşivă, şi v-a ascuns pentru aşa mult timp.  Voi a trebuit să mergeţi în călătoria voastră pe Pământ - cum să spun - într-un mediu neutru ca să descoperiţi divinitatea voastră.  Sabia Adevărului reprezintă călătoria voastră proprie.
     Nu este de mirare că Mihail vine să stea cu noi astăzi?  El vine ca cel care a fost instructorul vostru, cel cu care v-aţi apropiat aşa mult într-o perioadă lungă de timp.  Mihail vine pentru această lecţie, pentru că asta este şi un tip de ceremonie de absolvire.  El este aici ca să vă elibereze pentru ca voi să puteţi ajunge la momentele energetice finale de a găsi adevărul în sinea voastră.
     Energiile lui Metatron şi Mihail sânt aici ca să vă hrănească ca să puteţi lua un moment de odihnă de la procesul de ascensiune prin care a-ţi trecut.  Dragi prieteni, noi am acoperit mult din baza lecţiilor noastre cu voi.  Noi am trecut prin două serii complete. (Pământul Nou şi Creaţia).  Acum noi ne apropiem de terminarea acestei Serii de Ascensiune.  Noi vă cerem să vă uitaţi înapoi la esenţa despre care noi am vorbit vouă.
     Într-adevăr, noi v-am dat povestea cum voi a-ţi plecat de Acasă. Voi a-ţi fost tineri Prinţi şi Prinţese, care a-ţi căutat să mergeţi afară să aveţi  o aventură, să căutaţi identitatea pentru voi înşivă înafara Primului Cerc.  Voi a-ţi vrut să descoperiţi cine a-ţi fost, înainte de a moşteni tronul.
     Noi am trecut prin multe discuţii în aceşti ultimii trei ani.  Noi am vorbit despre a sta în Spatele Zidului Scund, şi punând problemele în Cuptorul de Graţie.   Noi am vorbit că numai este vorba de voi nicicum sau despre cine a-ţi crezut voi că sânteţi.  Numai este vorba de voi nicicum.  Este vorba de ceva mult mai mare.
     Nu este vorba despre vindecarea karmei din trecutul vostru.  Nu este vorba nici de vindecarea karmei din timpul de dinainte de a veni pe Pământ.  Nu este vorba de voi nicicum.  Voi a-ţi trecut asta în starea voastră de ascensiune.  Noi am vorbit despre eliberarea multor lucruri, punându-le în Cuptorul de Graţie.  Noi am vorbit despre a nu avea agendă, să eliberaţi, pentru că agenda...oh, este foarte mult bazat în dualitate, în Energia Veche!
     Când noi v-am vorbit la întâlnirea noastră din luna trecută despre vid, de a merge în vid, a fost o lecţie interesantă, o concepţie interesantă.  Şi într-devăr, noi am ales cuvântul “vid” foarte cu grijă.  Într-adevăr, asta ne-a adus la lucrul care aminteşte de timpul când a-ţi plecat de Acasă.  Este o corelaţie la trecut.  Când voi a-ţi plecat din Regat, voi a-ţi intrat într-un vid.
     Când voi plecaţi din dualitate, din nou voi intraţi într-un vid, pentru că ce este în spatele dualităţii nu a fost creat încă.  Voi sânteţi cei care creaţi, dragii mei prieteni.  Voi sânteţi primii care mergeţi în Energia Nouă.  Voi construiţi fundaţia pentru ceilalţi.  Şi într-adevăr asta aminteşte de frică, şi memorii, şi grija trecutului când voi a-ţi părăsit Regatul şi a-ţi mers în vid.
     Deci nu este de mirare că în ultimii 30 de ani sau aşa, voi a-ţi avut simţăminte vechi care au ieşit la suprafaţă...că a-ţi avut frică---că a-ţi avut aduceri aminte de ceva remuşcări...şi a-ţi avut griji despre ce a-ţi făcut?  Mulţi dintre voi a-ţi găndit în zilele de după ultima noastră lecţie, “Este asta un fel de înşelătorie?  Oare eu eliberez tot ce sânt eu?  Eu eliberez pe mine însâmi?  Sânt eu rugat să merg într-un loc unde alţii au grijă de mine, sau poate sânt influenţat de partea intunericului?”
     Şi aşa cum ştiţi, noi v-am spus, “Într-adevăr, dacă asta este plăcerea voastră să faceţi.  Într-adevăr”.  Dar, noi am ştiut că voi nu a-ţi dorit asta.  Şi noi ştim că voi sânteţi gata să eliberaţi jocurile vechi a luminii şi întunericului.  Voi sânteţi gata să eliberaţi acele energii, frica că dacă nu vă ţineţi tare de dualitate că o să fiţi mâncaţi de ceva forţe drăceşti.
     Asta este vechi, dragi prieteni.  Asta nu se mai aplică la voi.  Nu este nici o entitate afară care să vă atace...altcineva decât, da, pentru cel care a întrebat...partenerul vostru care face din când în când asta. (Râsete din audienţă)  Dar, entităţi de pe partea noastră a voalului nu pot face asta.  Chiar dacă Metatron sau Mihail încearcă să vă atace, să vă consume sau să vă influenţeze, ei nu pot face asta.  Nimeni nu poate.  Voi ţineţi şi posedaţi divinitatea voastră proprie!
     Noi am trecut peste, multe, multe discuţii cu voi.  Esenţa acestora a fost despre eliberarea, eliberarea trecutului, eliberarea a cine a-ţi fost voi, eliberarea obiceiurilor, modelelor, într-adevăr, să le daţi drumul.  A fost, în termenii voştri şi în definiţia voastră, o călătorie înceată.  Asta v-a luat ultimii trei ani ca să învăţaţi cum să eliberaţi.  Ţinând cont de definiţia noastră, a fost un timp scurt!
     Voi eliberaţi experienţe care au fost poate, mii sau milioane de ani în urmă.  Acestea erau ca nişte modele înfiinţate mulţi, mulţi ani în urmă.  Toate astea voi eliberaţi acum.  Lecţiile în timpul acestor trei ani care au trecut au fost într-adevăr concentrate pe eliberare.  Aşa cum voi a-ţi aflat, voi nu puteţi lua geamantanul vechi cu voi în Energia Nouă.
     Şi asta este punctul principal aici.  Este o dorinţă, o dorinţă arzătoare ca să luaţi diferite lucruri cu voi  - cum să spun - conştienţa identităţii voastre, părţi din identitatea voastră din trecut.  Asta este pentru că voi nu prea aveţi încredere în sinea voastră.
     Chiar şi lucrul ce am menţionat de a merge în vid aduce o frică în sinea voastră.  Asta aduce la suprafaţă toate întrebările ca, “ce dacă, ce dacă eu eliberez totul?  Nu o să mai am nici o identitate?  O să fiu eu consumat de o altă entitate?  O să fiu eu influenţat de rău sau de părţile întunericului?”  Toate aceste griji vor apare.  ŞI astea sânt apropriate chiar acuma.  Să nu negaţi aceste simţăminte ale voastre, gânduri sau griji.  Eliberând şi mergând în vid acuma, asta face parte din procesul Energiei Noi.  Dar, dragi prieteni, nu este vorba să negaţi cine a-ţi fost.  Nu este vorba ca să tăiaţi jos părţi din voi.
     Vidul de Ascensiune este un spaţiu liniştit unde voi nu vă luptaţi cu dualitatea din sinea voastră.  În vid voi cereţi toate părţile din voi ca să fie în linişte pentru un moment.  Este atunci când voi întrebaţi acele marmure - alb, negru şi gri - să fie în linişte şi să simtă naşterea energiei voastre de divinitate.  Este în vid unde voi nu încercaţi să rezolvaţi lucrurile în limitarea minţii voastre.
     În Vidul Ascensiunii, voi permiteţi la mintea divinităţii voastre să vină la suprafaţă.  Este a voastră.  Voi ascultaţi la voi înşivă.  Voi simplu puneţi dualitatea pe raft pentru un moment.  Voi o să aveţi un simţământ a Energiei Noi a Voastre, divinitatea voastră.  Mulţi dintre voi a-ţi experienţat deja acest simţământ.  Şi, asta este doar începutul.
     Puneţi la o parte pe, “dacă eu/dacă eu nu”, griji, acele îndoieli care vă vânează.  Puneţi la oparte pentru un moment.  Fiţi în vid,  şi atunci divinitatea care este a voastră şi numai a voastră, poate să vină la suprafaţă.  Asta este Vidul de care noi vorbim.  Voi curăţaţi drumul ca divinitatea voastră să poate să vină la suprafaţă.
     Continuaţi să lucraţi cu asta.  Simţiţi ce se întâmplă când voi într-adevăr puneţi o problemă la o parte, într-o pauză, când voi  puneţi grijile voastre într-o pauză.  Atunci divinitatea voastră poate să vă vorbească.  Voi o să fiţi capabili să auziţi, pentru că voi nu o să fiţi prinşi în detaliile dualităţii.
     Acum, să vorbim despre dualitate.  Este energia de “doi”, care a existat pentru aşa mult timp, cât a-ţi cunoscut identitatea voastră înafara Primului Cerc.  Asta se schimbă acuma, aşa cum am spus de multe ori.  Noi ne ducem de la energia de “doi” la energia de “patru”.  Voi  o să vedeţi asta în jurul vostru.
     Noi am vorbit despre matematica cvad.  Noi am vorbit despre perspicacităţi noi şi noi descoperiri care o să ajute să ia conştienţa umană de la dualitate în Energia Nouă.  Noi am spus că la timpul potrivit, informaţiile o să înceapă să vină.  Aşa cum conştienţa voastră se schimbă, informaţiile ştiinţifice o să  vină ca să valideze asta.  Sânt cercetători şi ştiinţifici care lucrează cu asta.
     Un om de ştiinţă/matematician a scris o carte despre asta, şi a publicat-o de la ultima noastră întilnire,(“Un nou fel de ştiinţă”, de Stephen Wolfram, Media Wolfram).  Asta a creat un pic de interes şi o dezbatere.  Dar, esenţa cercetărilor conţinute în această carte, (publicat de sine stătător), asta îşi face drumul în public.  Asta arată că sânt trei elemente, fiecare cu un tip diferit de energie, şi a patra energie care se adaugă la celelalte, şi asta v-a crea un nou tip de Energie Nouă.  Cercetarea arată cum modelele naturii sânt create şi cum pot să fie create în Energia Nouă. Cartea spune despre secvenţa energiilor şi cum astea lucrează.  Dar, este vorba totdeauna de energie de 4.  Este totdeauna un element din cele 4 care influenţează pe celelalte 3.
     Cartea deja se găseşte în magazine.  Voi puteţi să citiţi despre asta.  Asta este doar începutul înţelegerii matematicii de cvad despre care am vorbit.  Este primul pas.  Alţi cerectători o să încerce şi ei să înţeleagă sau o să încerce să combată.  Asta v-a iniţia mai multă validare ştiinţifică şi matematică.
     Voi vedeţi asta în viaţa voastră, dragi prieteni.  Asta nu este ceva care este afară în eter şi care nu vă afectează.  Voi vedeţi asta în viaţa voastră.  Voi vedeţi validarea călătoriei voastre.
     Între timp, dualitatea vrea să se menţine.  Vrea să stea. Voi puteţi vedea evidenţa această în ziare, în titlurile ziarelor.  Dualitatea vrea să rămâne.  Nu vrea să plece.  Nu vrea să plece, să fie anihilată, şi să fie uitată.  Încearcă să-şi menţine identitatea.
     Da, într-adevăr, dualitatea are identitatea ei proprie.  Are vibraţia ei proprie.  Într-un fel, este ca şi o entitate, aproape ca voi.  Dar, aşa cum ştiţi din experienţele voastre proprii, dualitatea la fel este obosită.  Dualitatea ştie că este timpul să se transformă în Energia Nouă.  Chiar şi dualitatea însăşi spune că o parte din ea vrea să se menţine şi o parte vrea să se elibereze.  Ce orchestrare frumoasă!  Este într-adevăr frumoasă!  Toate acestea crează înalt înalte, şi jos joase şi cicluri mai rapide, toate astea indică că mari schimbări au loc şi continuă să i-a loc.
     Ca şi cum Metatron a spus, dualitatea îşi face ultima aparenţă şi voi o să vedeţi evenimente tulburătoare în jurul vostru cu oameni, şi naţiuni şi guverne.  Noi v-am rugat să nu vă rugaţi, să nu meditaţi, şi să nu vizualizaţi până ce voi înţelegeţi cu adevărat dinamicitatea ce i-a loc în lumea din jurul vostru.  Staţi în spatele zidului scund şi observaţi tranziţia din dualitate în Energia Nouă.  Atunci voi o să înţelegeţi ce este ce voi ar trebui să faceţi.
     Toate evenimentele pe care le vedeţi sânt apropriate.  Dualitatea merge înapoi şi înainte între timpul de aşteptare ca să fie eliberată şi totuşi vrând să se menţine.  Asta se întâmplă nu numai în lumea voastră, dar se întâmplă şi în sinea voastră.  Se întâmplă chiar şi acum când sânteţi în pantofii de ascensiune.
     Voi a-ţi mers acum de la o viaţă la alta în timp ce a-ţi rămas în acelaşi corp fizic.  Mulţi dintre voi a-ţi menţinut acelaşi nume chiar dacă a-ţi trecut într-o viaţă nouă.  Voi v-aţi menţinut multe din identitatea voastră anterioară.  Este o parte din voi care nu vrea să se elibereze şi în acelaşi timp o altă parte din voi care vrea să se elibereze.  Voi vedeţi conflictul în viaţa voastră, problemele în viaţa  voastră.  Este o dorinţă în voi care vrea să se menţine, dar totuşi doriţi să vă schimbaţi - este o dramă de energie interesantă!
     Uitaţi-vă la lucrurile din jurul vostru.  Uitaţi-vă la faţa dualităţii.  Uitaţi-vă la oamenii care încearcă să se agaţe de faptul a cine au fost ei.  Şi totuşi identitatea veche este îndepărtată de la ei, de ei înşişi.  Noi chicotim când vedem oamenii din societatea voastră cu tatuaj.  Este un fel de a spune, “Eu vreau să menţin identitatea mea în aşa fel încât doresc să fie desenat pe corpul meu, în aşa fel ca eu să-mi aduc aminte cine am fost.  Eu nu vreau să dau drumul identităţii mele.  Eu vreau să fie întipărit adânc în fizicul meu şi în fiinţa mea emoţională”.
     Noi chicotim când vedem umanii care încearcă să-şi menţină identitatea lor cu intipăriri în hainele lor, personalizarea dulapurilor, personalizarea tricourilor când îşi tipăresc numele lor pe tricou.  Noi vedem asta amuzant.  Chiar nu ştiu aceştia cine sânt ei? (Râsete din audienţă)
     Şi da, voi o să continuaţi să vedeţi oameni care îşi vor să menţină identitatea, încercând să se agaţe de asta şi totuşi partea cealaltă vrea neapărat să se schimbă.  Această bifurcaţie face parte din procesul de mutare în Energia Nouă.
     Schimbarea identităţii cauzează multă tristeţe printre Shaumbra.  Noi sântem uimiţi de tristeţea de care mulţi dintre voi treceţi.  Este puţin ce noi putem face, în afara de să vă re-asigurăm că asta face parte din proces.  Este puţin ce putem face acum în afara de a veni şi a sta cu voi şi să vă spunem despre cauza călătoriei voastre.  Este puţin ce putem face în acest caz în afara de, să venim şi să stăm cu voi şi să spunem că voi nu sânteţi singuri.  Acest spaţiu este plin cu două mari entităţi, Mihail şi Metatron şi mulţi, mulţi alţii care au venit în dragoste în acest timp de relaxare pentru voi în călătoria voastră.
     Tristeţea din sinea voastră este pentru că voi pierdeţi ceva.  Voi pierdeţi a cine a-ţi crezut că a-ţi fost.  Voi pierdeţi relaţii, serviciu şi pentru câţiva din voi sănătatea.  Voi pierdeţi totul ce voi a-ţi crezut că a-ţi fost.  Noi ştim că tristeţea vă afectează adânc şi puternic.  Noi sântem aici ca să vă spunem că asta face parte simplu din proces, dragi prieteni.  Să ştiţi că voi nu sânteţi singuri.
     Tristeţea se poate înlocui, dar nu cu energia pe care a-ţi gândit voi.  Voi nu o să vă treziţi într-o dimineaţă şi o să fiţi plini cu bucuria veche pe care a-ţi avut în dualitatea.  O să fi o desăvârşire.  O să fie un tip diferit de emoţie.  Voi nici nu o să vreţi să folosiţi cuvinte ca să descrieţi acest simţământ nou pentru că cuvintele sânt limitate.  Între timp, înţelegeţi că noi ştim prin ce treceţi voi.
     Când o să staţi cu alţi umani fiind învăţătorii lor, voi o să aveţi empatia şi înţelegerea prin ce ei trec.  Voi a-ţi experienţat deja astea pe pielea voastră.  Voi o să fiţi capabili să îi ţineţi mâinile lor şi  să spuneţi că înţelegeţi tristeţea lor, tristeţea care vine când ei au ştiut cine au fost, şi cine o să fie, dar acuma o să fie diferit.
     Dragi prieteni, este timpul să aveţi încredere în sinea voastră.  Mihail vine astăzi să vă spună asta.  Voi a-ţi trecut prin atâtea experienţe, ducând Sabia Adevărului în sinea voastră.  Este timpul să aveţi încredere în voi înşivă şi în tot ce se întâmplă cu voi chiar dacă soţul sau soţia vă părăseşte.  Voi o să vă blestemaţi pe voi înşivă.  Pe dinafară voi îi blestemaţi pe ei, dar în sinea voastră noi ştim că voi vă blestemaţi pe voi înşivă.
     Multe lucruri se întâmplă în viaţa voastră.  Voi vă miraţi cine sânteţi voi, ce faceţi chiar acuma, de ce sânteţi aici.  Oh, voi sânteţi plini cu neîncredere la nivelul intern al vostru.  Mihail vine şi vă cere ca să aveţi încredere în voi înşivă, să aveţi încredere în divinitatea voastră, să începeţi să înţelegeţi că toate lucrurile sânt apropriate.  Chiar dacă vi se pare că pereţii din sinea voastră cad.  Chiar dacă vi se pare că ţesătura voastră se înscâlceşte.
     Într-adevăr, este timpul să aveţi încredere în voi înşivă. Voi căraţi energia divinităţii.  Într-adevăr, voi căraţi Sabia voastră de Adevăr.  Este timpul să aveţi încredere în voi înşivă.  Păşiţi înainte, aşa dificil cum se pare că treceţi prin problemele vieţii voastre, aşa cum a spus Metatron.  Începeţi să învăţaţi pe alţi umani, începeţi munca voastră.
     Oh, noi ştim.  Noi vă auzim când spuneţi, “Dar, Tobias, eu nu prea ştiu ce trebuie să fac.  Eu aştept pentru un semn”.  Dragi prieteni, NU O SĂ FIE NICI UN SEMN!  Nu o să fie.  Voi aşteptaţi ceva.  Este deja acolo!  Este deja în faţa uşii voastre de intrare.  Deja s-a mutat în casa voastră nouă.  Este deja acolo.  Voi, ori nu vedeţi asta pentru că nu vreţi să vedeţi, pentru că asta vă face responsabili, sau voi vedeţi asta, şi asta vă sperie.
     Shaumbra, voi sânteţi cei care a-ţi fost de acord să fiţi învăţători Este timpul să începeţi să predaţi tot ce ştiţi.  Dacă nu ştiţi ce înseamnă asta, sau cum arată, mergeţi în Vidul de Ascensiune, despre care am vorbit în lecţia trecută.  Fiţi liniştiţi.  Puneţi la o parte dualitatea.  Voi o să auziţi, or o să simţiţi sau voi o să ştiţi. Răspunsul este în sinea voastră.
     Mihail vine astăzi să vă vorbească.  Voi odată a-ţi fost studenţii lui.  El vine şi vă cere să fiţi învăţători.  Încetaţi să mergeţi la şcoală.  Începeţi munca.  Numai este ce să învăţaţi la acest punct care să vă facă mai buni învăţători în Energia Nouă. Voi o să învăţaţi mai mult dacă predaţi, dar la acest punct numai trebuie să mergeţi la şcoală.  Nu sânt cărţi pentru asta.  Voi a-ţi citit pe toate.  Numai sânt clase.  Voi a-ţi fost în toate.  Începeţi şi predaţi.  Începeţi acum să predaţi.  Voi o să învăţaţi mult prin predare.  Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi.
     Mihail, cel care v-a dat Sabia Adevărului înainte ce voi a-ţi plecat din Ordinul de Arc, acum vă cere ca voi să fiţi învăţători.  Mihail vă cere să aveţi încredere în voi înşivă la cel mai adânc nivel.  Oh, este înspăimântător, noi ştim.  Voi vreţi să credeţi în ceva sau în altcineva.  Ultimul lucru ce umanii nu vor să facă, este să  aibă încredere în ei înşişi.  Este prea multă responsabilitate.
     Mihail, învăţătorul şi instructorul vostru, spune că este timpul să vă elibereze.  El a lucrat alături de voi decând a-ţi plecat din Ordinu de Arc ca să veniţi pe Pământ.  Voi a-ţi fost o parte importantă din energie.  Acum el vă eliberează.  El acum vă absolveşte.  El acum părăseşte rolul lui ce a avut cu voi.  El spune că totdeauna v-a rămâne prietenul vostru şi totdeauna v-a fi un admirator al vostru.  Dar, acum este timpul pentru el ca să iasă din câmpul vostru energetic în aşa fel ca voi să acceptaţi energia vocii VOASTRE din Spirit, reprezentat prin Metatron.
     Mihail, vine astăzi să vă ceară ca să aveţi încredere destulă în voi înşivă şi să începeţi să predaţi.  Timpul este corect şi lumea într-adevăr are nevoie de voi.  Să nu aşteptaţi mai mult.  Să nu fiţi resemnaţi.  Să nu vă reţineţi.  Lucraţi unul cu altul.  De aceea voi v-aţi împreunat ca o familie a Shaumbrei în toată lumea.
     Mihail spune, “ Acum la ce mai aşteptaţi?  Când o să începeţi să practicaţi?  Când o să fiţi învăţători?  Când o să începeţi să acceptaţi responsabilitate în sinea voastră?”  Evenimentele, energiile, oamenii, oportunităţile nu o să fie clare pentru voi până ce nu acceptaţi responsabilitate, responsabilitatea de a fi învăţători pentru alţii.
     Noi ştim că mulţi dintre voi gândiţi, “Oh, dar cine sânt eu să predau?  Şi ce o să predau?  Şi cum o să predau?”  Aceste întrebări primesc răspuns într-un moment, în momentul în care acceptaţi responsabilitatea.  Dar, prima dată voi trebuie să acceptaţi responsabilitatea.  Atunci v-a veni răspunsul la voi.
     Mihail este aici astăzi ca să vă prezintă această eventualitate de a vă muta din poziţia de student la învăţător.  El vă cere ca să aveţi încredere în voi înşivă, să aveţi încredere în divinitatea voastră în aşa fel ca voi să fiţi prezenţi pentru alţii.  Mihail spune că alţi umani care încep călătoria lor în ascensiune au nevoie de voi.
     Dualitatea este un punct de o balanţă delicată.  Lumea are nevoie de voi.  Aveţi încredere destulă în voi ca să faceţi un pas înainte.  Aveţi încredere în voi înşivă.  Este dificil de făcut asta când sânteţi plini cu tristeţe, când aveţi probleme în viaţa voastră, şi când lucrurile  părăsesc viaţa voastră.  Este dificil de făcut.  Voi vreţi atunci să mai aşteptaţi.  Voi vreţi să aşteptaţi până ce totul se calmează, până ce totul devine perfect pentru voi.
     O parte de tristeţe vine de la chemarea divină din sinea voastră.  Este o chemare la care voi nu a-ţi răspuns.  Este acea bătaie în uşă la care voi nu a-ţi răspuns.  Asta este o parte din scopul tristeţii voastre.  Sânt încă legături la energia veche care trebuiesc să fie tăiate. Sânt lucruri care trebuiesc eliberate.  Faceţi asta.
     Aveţi încredere în voi înşivă.  Asta o să se întoarcă în bine pentru voi.  Voi ştiţi în sinea voastră adâncă că este timpul să aveţi încredere în voi şi să impliniţi cu adevărat pentru ce a-ţi venit aici să faceţi în această Energie Nouă.
    Acum, dragi prieteni, când voi a-ţi plecat din Regat cu mult timp în urmă, voi a-ţi creat o identitate şi o conştienţă de sine.  Înainte de asta voi ştiţi că fost o unitate.  Când voi a-ţi trecut Zidul de Foc voi a-ţi avut pentru prima dată o conştienţă adevărată a identităţii voastre proprii.  Voi nu a-ţi făcut parte doar din Regat. Voi nu a-ţi făcut parte doar din familia regală, aşa cum am spus asta metaforic.  Voi a-ţi creat identitatea voastră proprie.  Voi a-ţi creat identitatea voastră prin multe vieţi şi prin multe experienţe, înainte chiar de a veni pe Pământ.
     Dar, acum este timpul să daţi drumul la acea identitate.  Este timpul să eliberaţi.  În trecut voi a-ţi creat identitate, ce voi a-ţi putea numi nivelul de identitate sufletească, de la o viaţă la alta.  Voi a-ţi adăugat la asta în formă liniară experienţe una după alta. Voi a-ţi făcut asta de când a-ţi plecat de Acasă.
     Aşa cum voi vă mutaţi în Energia Nouă, voi la fel o să intraţi într-o identitate nouă.  În loc să luaţi doar un pas pentru construirea identităţii voastre, voi acum faceţi o săritură.  Voi faceţi o săritură de identitate.  Voi săriţi de la cine a-ţi crezut că a-ţi fost în timpul de a nu avea identitate şi după asta într-o nouă identitate.  Vidul de Ascensiune despre care am vorbit în Lecţia a Noua, este atunci când energia identităţii voastre vechi, temporar pleacă.
      Voi treceţi printr-o perioadă de fără identitate.  Voi vă uitaţi în oglindă şi asta nu are o reflecţie.  Asta este zona în care mulţi dintre voi sânteţi.  Asta este scopul pentru tristeţe.  Asta face parte din scopul pentru care voi vă miraţi cine sânteţi, şi voi vă miraţi ce ar trebui să faceţi.  Asta este scopul pentru neîncrederea de sine adâncă pe care aveţi în sinea voastră.  Identitatea voastră se şterge.  În acest timp voi nu aveţi identitate până ce voi creaţi noua voastră identitate.
     Dragi prieteni, lecţia a Zecea din Seriile Ascensiunii - De la Fără identitate la Identitatea Nouă.  Voi aveţi experinţa de a fi fără identitate înainte de a vă muta în identitatea voastră nouă.  Este oglinda fără reflecţie.
     Uitaţi-vă în oglindă.  Voi o să vedeţi imaginea fizică a voastră.  Dar, aşa cum continuaţi să vă uitaţi, imaginea parcă nu apare să fie voi.  Nu o să rezoneze cu imaginea voastră.  Nu o să vă simţiţi bine.  Pentru câţiva din voi, imaginea se v-a şterge complet, şi voi nu o să vedeţi decât o oglindă goală!
     De ce oare credeţi că alţii vă ignoră în ultimul timp? (Râsete din audienţă).  Pentru că identitatea voastră a cine a-ţi crezut că a-ţi fost - noi subliniem asta - cine a-ţi CREZUTcă a-ţi fost,  pleacă. Împreunea cu identitatea, pleacă toate energiile şi simbolurile a vechiului vostru.  Lucruri ca maşina pe care a-ţi făcut praf, sau lucruri ca de exemplu casa.  Noi ştim că este dificil pentru unii dintre voi...îmbrăcămintea voastră...prietenii voştri...toate aceste lucruri poate să plece.
    În această perioadă de fără identitate, lucrurile la care a-ţi ţinut foarte mult, o să fie luate.  Astea nu o să fie luate de noi, de Mihail şi sigur nu de Metatron.  Astea sânt luate de voi înşivă.  Voi mergeţi într-o perioadă de fără identitate, înainte de a intra în noua identitate.  Este Vidul despre care am vorbit la ultima noastră întâlnire.  Asta face parte din procesul de ascensiune.  Prin ce treceţi voi este cel mai dificil şi problematic timp.
     Uitaţi-vă în oglindă.  Voi greu o să recunoaşteţi umanul în reflecţia oglinzii, sau poate nu vedeţi chiar nimic.  Oh, noi ştim, mulţi a-ţi văzut asta în ultimul timp.  Voi, vă uitaţi în oglindă şi spuneţi, “Asta nu poate să fi eu.  Ce văd eu în oglindă nu mi se pare că sânt eu, nicicum”.  Ştiţi voi despre ce vorbim noi?  Cine a-ţi crezut voi că a-ţi fost, acum vă părăseşte.
     Acum, desigur, voi nu o să dispăreţi.  Voi nu vă evaporaţi.  Voi simplu treceţi printr-o schimbare, ca şi omida înainte de a se transforma în fluture.  Ce analogie frumoasă!  Ce exemplu frumos a-ţi pus voi în natură ca să vă aducă aminte de metamorfoza ascensiunii prin care treceţi.
     Imaginaţi omida, care se miră în timp ce este în cocon, “Ce dracu - da, noi înjurăm pe partea asta a noastră - (râsete din audienţă) - ce dracu se petrece?”  Exact la asta se gândeşte omida.  “Ce se petrece?  Eu m-am gândit că o să fiu o omidă care ascende!” (Râsete din audienţă), “Cu mai multe picioare şi cu mai mult verde şi poate cu nişte ochi în plus şi poate mai atractivă  decât am fost înainte şi puţin mai frumoasă.  Ce mi se întâmplă, dragă Dumnezeule?  Eu precis am luat o întoarcere greşită pe drumul ascensiunii!” (Mai multe râsete) “Eu sânt în acest nimic din cocon, mirându-mă ce se petrece, mirându-mă de ce nu fac ce am gândit că ar trebui să fac”.
     Săraca omidă se gândeşte în toate momentele ei înainte ca să izbucnească din cocon cu aripi plini de culori.  Aripi!  Omida nu a ştiut nimic despre aripi!  Şi culori?  Omida a ştiut numai de verde!  Dar, aici este ea, un spectacol de minunăţie.
     Dragi prieteni, a-ţi ştiut voi că îngerii nu au aripi?  Ei nu au.La perspicacitatea artiştilor, ei au înţeles că umanii ar putea să aibă aripi, la un moment dat, şi să treacă prin metamorfoză.  Ei au ştiut că umanii o să treacă printr-o schimbare.  Ei au atins energia metamorfozei fluturelui şi aşa au desenat aripi la îngeri pe care au pictat.  Asta a fost pentru ca să simbolizeze că într-o zi umanul v-a trece prin asta.
     Săraca omida se uită în oglindă aşa cum stă în coconul ei, mirându-se ce se întâmplă.  Nici nu se recunoaşte pe ea însăşi.  Ea nu se mai vede ca o omidă, în schimb vede ceva urât, o creatură care se schimbă.  Omida nu ştie ce se întâmplă.  Se miră de ce este în capcană şi de ce tot ce a fost...numai este.  Omida are aceste gânduri momentane înainte ca să iasă din cocon şi să se înalţe ca un fluture.
     Asta vi se întâmplă vouă.  Voi mergeţi de la punctul de “fără identitate”, exact înainte de noua voastră identitate.  Dar, voi mai întâi trebuie să treceţi prin această zonă, acest vid, acest timp de “fără identitate”, ca toate procesele să intră în joc pentru voi şi ca într-adevăr să vă înălţaţi cu noua voastră identitate.
     Identitatea voastră nouă nu o să fie de loc ca cea veche.  Voi v-aţi ţinut tare de identitatea veche şi cine a-ţi  fost şi la ce a-ţi văzut în oglindă.  În Energia Nouă nu este aşa.  Voi nu o să aveţi o identitate care este închisă.  V-a fi foarte flexibilă, foarte fluidă.  Cu identitatea voastră nouă, voi o să fiţi conştienţi de sinea voastră şi la fel de toate lucrurile în jurul vostru.  Conştienţa o să intră prin sensurile divine, prin Limbajul Ah.
     Identitatea voastră nouă nu o să fie legată de contracte vechi.  Voi nu o să fiţi închişi într-un mulaj.  Voi o să aveţi aripi a noii voastre conştienţe.  Nu v-a fi liniară.  V-a fi multi-dimensională.  Voi nu trebuie să protejaţi identitatea voastră.  Voi o să fiţi siguri de voi, compleţi în sinea voastră.  Identitatea voastră o să vrea să se exprime.Voi o să vreţi să vă lărgiţi.Voi o să vreţi să zburaţi,dragilor.
     Mihail vine astăzi şi spune, “Aveţi încredere în sinea voastră în această perioadă fără identitate.  Aveţi încredere în voi înşivă.  Faceţi un pas înainte.  Ieşiţi afară din cocon.  Luaţi responsabilitate de a fi un învăţător.  Luaţi responsabilitatea aşa cum identitatea voastră nouă iese în jurul vostru”.
     Lecţia a zecea - De La Fără Identitate La Identitate Nouă.  Noi o să vorbim mai mult despre asta în viitor şi a cine sânteţi în Energia Nouă.  Dar, înţelegeţi, dragi prieteni, înţelegeţi de ce treceţi prin ce treceţi chiar acuma.  Asta face parte din proces, o călătorie a Shaumbrei, o călătorie a tuturor care vor urma după voi.
     Tema de casă a acestei lecţii este simplă.  Este ceva ce voi faceţi zilnic.  Uitaţi-vă în oglindă.  Uitaţi-vă în oglindă, a cine a-ţi fost voi.  Uitaţi-vă în spatele feţei voastre din oglindă.  Uitaţi-vă la energia care vă aminteşte de trecut.  Uitaţi-vă la schimbările care au loc, schimbările similare cu omida prin care trece, înainte de a deveni un fluture.  Să ştiţi că voi treceţi prin asemenea proces.
     Înainte ca noi să plecăm, noi o să vă dăm încă un gând care o să fie puţin confuză pentru voi!  Asta o să fie un subiect mult discutat în viitor.  Energia Nouă, nu este doar Energie Veche îmbunătăţită.  Este complet altceva.  Aşa cum voi vă mutaţi în Energie Nouă, aşa cum luaţi responsabilitate pentru statutul vostru de ascensiune, asta la fel eliberează identitatea a cine a-ţi fost în trecut.  Eliberează vieţile voastre din trecut.
     Într-un fel, voi puteţi spune că identitatea vieţii voastre din trecut se depărtează de familia energiei voastre proprii, de sufletul vostru propriu.  Totdeauna v-a fi o parte din voi, dar într-un fel, voi puneţi pe liber identităţile voastre din vieţile anterioare.  Aceste aspecte din voi merg afară şi crează identitatea lor nouă proprie.  Asta nu se întâmplă în Regatul Pământului.  Acele aspecte din voi merg în alte locuri din univers şi încep să creeze identitatea lor unică.
     Vă aduceţi aminte de univers?  Noi am spus că nu prea este mai nimic acolo.  Voi a-ţi creat acel hol mare numit univers pentru forme noi de viaţă în Energia Nouă.  Când voi o să luaţi identitatea voastră nouă, asta eliberează identitatea a cine a-ţi fost în trecut, fiecare viaţă în parte.(Asta este mult mai complex).  Voi eliberaţi acele identităţi vechi şi atunci ei se duc afară într-o formă ne-fizică în alte părţi ale universului ca să ia identitatea lor independentă proprie.
     Dragi prieteni, voi a-ţi dat doar naştere la Energia Nouă.  Voi sânteţi părinţii voştri.  Gândiţi-vă la asta.  Acum poate voi o să aveţi o mai bună înţelegere când noi spunem, “Nu este vorba de voi nicicum”.  Voi sânteţi părinţii multor copii ai voştri, dându-le identitatea de la o viaţă prin care a-ţi trecut şi după aceaa dându-le libertate, ca ei să poate să meargă afară şi să devină creatori ca şi voi.  Dar voi sânteţi doar acei...sânteţi numai voi care o să aibă acest tip de a fi părinte sau capabili de a crea identitate.  Aspectele din voi pe care le trimiteţi afară, pe care le eliberaţi ca să poate să meargă şi să creeze identitatea lor proprie, nu o să aibă acelaşi tip de abilitate creatoare în termene de eliberări a aspectelor lor înşişi
     Asta este totul o parte dintr-o mare şi uriaşă pictură, şi voi sânteţi cratorii în mijlocul acesteia.  Voi eliberaţi identitatea a cine a-ţi crezut că a-ţi fost, mergând într-o perioadă fără identitate, ca să puteţi crea cine sânteţi într-adevăr.  Asta este divinitatea voastră.  În procesul de a face asta, voi eliberaţi trecutul.  Voi daţi naştere la trecut ca să poate să meargă afară şi să creeze identitatea lor proprie.  Multe lucruri interesante se întâmplă!  Şi voi v-aţi gândit că a-ţi trăit într-o lume mică!
     Dragi prieteni, a fost o onoare să fim cu voi.  A fost o plăcere ca voi să eliberaţi aici în timpul nostru împreună şi să ne daţi voie să vă iubim şi să vă îmbrăţişăm.  Noi sântem bucuroşi că voi a-ţi luat această oprire pentru a vă odihni sub un copac şi să fiţi cu prietenii voştri.  Voi a-ţi avut nevoie de asta.  Voi a-ţi fost cam obosiţi în ultimul timp.  Voi a-ţi fost plini cu tristeţe şi dezamăgire.  Asta este pentru că voi vă schimbaţi de la cine a-ţi crezut că a-ţi fost.
     A fost o plăcere pentru noi ca să venim şi să fim cu voi.  A fost o plăcere pentru Mihail, cel care v-a dat Sabia Adevărului şi să vă elibereze,  ca să numai fiţi studenţi, ci învăţători.  El totdeauna este un prieten, dar numai este “şeful” pe care unii l-au denumit.
     Noi o să ne întoarcem într-o lună şi câteva săptămâni pentru ultima noastră lecţie.  O să fie multe lucruri care se v-a întâmpla vouă şi în lumea voastră în aceste săptămâni.
     Să ştiţi că sânteţi foarte mult iubiţi şi niciodată nu sânteţi singuri.
     ŞI AŞA ESTE


Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2002 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.