MATERIALELE LUI TOBIAS

Seria Clarităţii: „SHOUD 1”  - Prezentat de Tobias

ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI

Prezentat de Cercul Crimson

6 August 2005

 

Şi aşa este, dragi Shaumbra, că noi ne reîntoarcem pentru timpul de Întrebări şi Răspunsuri.  Noi ştim că cei care au întrebări azi, ei într-adevăr au răspunsul în înăuntrul lor,  dar simplu este faptul că – cum să spun – a fi capabil de a pune afară în realitate, de a exprima,  de a vocaliza.  Aceasta vă ajută să fiţi mai clari despre răspunsuri.

 

Eu vreau să fac câteva precizări aici despre Shoud-ul de azi înainte să intrăm în întrebări şi răspunsuri.  În primul rând noi dorim să spunem că – aşa cum aţi descoperit de un timp – aşa cum începeţi să vă deschideţi, când începeţi să clarificaţi, calea Veche de a stăpâni viaţa voastră, de a trata viaţa voastră,  lucrul numit logică, acesta începe să se schimbe.   Este foarte dificil chiar de a imagina ieşirea din starea de logică pentru că logica a fost... bine, atât de logic (ceva râsete).  Aceasta a fost proiectată să aducă un absolut sens dintr-o cantitate de energie limitată şi de concentrare sau o cantitate limitată de criterii.  Şi, aceasta va permis să operaţi în înăuntrul acestei realităţi.

 

Dar, din nou, aşa cum vă extindeţi/vă lărgiţi, voi o să găsiţi că aceasta provoacă logica.  Voi o să realizaţi că trebuie să ieşiţi din acel fel de existenţă.   Voi spuneţi, „Dar este acolo o nouă logică?”  Nu, nu este.  Este o nouă cale de a fi, dar aceasta nu este logică. Aceasta nu urmează drumul liniar.  Aceasta este complet diferită.

 

Unii dintre voi deja experimentează această cale nouă de a trăi în Energia Nouă, dar încă mai este dificil de a defini. Este dificil de a înţelege.  Mentalul devine foarte suprasolicitat, sau simplu nu înţelege datele care intră, şi aşa intră într-un tip de îngheţare şi uneori – cum să spun – o dizolvare completă.

 

Unii dintre voi găsiţi aceasta foarte dificil.  Sensul vostru de timp şi spaţiu se pare că se evaporează.  Unii dintre voi sunteţi obişnuiţi să ţineţi evidenţa despre fiecare moment liniar al timpului, şi deodată toate acestea dispar.   Acum, noi ştim că voi simţiţi că pierdeţi echilibrul, sau poate pierdeţi mintea.  Şi, da, pur şi simplu voi pierdeţi mintea, dar în acelaşi timp aceasta este înlocuită cu un tip complet diferit de sistem de operare, o cale complet diferită de relaţie cu energiile şi potenţialele.

 

Aşa că, noi vă cerem, în special în următoarea lună:  fiţi foarte blânzi cu voi înşivă.  Daţi drumul la voi înşivă.  Să nu permiteţi să deveniţi peste măsură de preocupaţi în a încerca să staţi în felul Vechi de a face lucrurile.

 

Uneori acesta poate fi într-adevăr tulburător pentru că într-adevăr voi faceţi schimbări uriaşe.  Uneori voi – cum să spun – deveniţi foarte nemulţumiţi pentru că voi nu sunteţi siguri cum să aduceţi înăuntru felul acesta Nou de relaţie cu energiile.   Dar, natural acesta face parte din voi.  Acesta nu este un sistem pe care voi trebuie să planificaţi. Acesta deja este acolo.  Simplu este faptul de a-l permite şi de a oferi şi de a-l folosi pe acesta.   Unii dintre voi vă simţiţi ameţiţi; vă simţiţi dezorientaţi.  Voi simţiţi că nu puteţi să vă aduceţi aminte de lucruri. Aceasta este, din nou, pentru că voi mergeţi spre un fel complet Nou de a percepe informaţiile, vă daţi jos de pe logică.

 

Deci, în următoarele 30 de zile sau aşa ceva noi o să vă cerem să fiţi foarte deschişi, în special, să permiteţi imaginaţiei să intre,  chiar dacă voi credeţi că acestea sunt – cum să spun – gânduri aiurite sau chiar voci aiurite.  Să nu le înăbuşiţi.  Permiteţi-le să curgă. Voi puteţi fi clari despre acestea.  Cu alte cuvinte, înţelegeţi energia de origine a acestora.  Dar, nu le înăbuşiţi.  Permiteţi-le să curgă.

 

Chiar acum această curgere, în special, este foarte importantă şi noi vă cerem să respiraţi special în această următoare lună.   Aceasta este o cale fizică de a menţine curgerea.  Respiraţi regular. Este o frumoasă şi minunată – cum să spun – un disc de respirare care a fost făcut de „Doctorul Respiraţiei” pe care voi poate vreţi să-l cumpăraţi şi care poate să vă ghideze respiraţia.

 

Dar, cel mai important lucru este acum să vă deschideţi.   Acesta este foarte important în special din cauza acestei cantităţi uriaşe de energie Veche ce a venit pe Pământ acum;  s-a făcut o infuzie.  Voi o să găsiţi că este foarte important să continuaţi curgerea voastră şi respiraţia voastră ca să nu fiţi prinşi în aceasta.  Voi o să vedeţi că dramele se vor intensifica aici pentru o perioadă de timp.  Lucrurile o să se intensifice cum această energie Veche întunecată ce a fost adusă înăuntru încearcă să-şi găsească calea ei într-un tip de formă sau ceva tip de manifestare.

 

Acum, încă un punct ce vrem să aducem aici: aşa cum lucraţi cu clarificarea/purificarea, aşa cum experimentaţi clarificarea în fiecare zi... dacă aceasta este prin clarificarea/purificarea mâncării... sau clarificarea noţiunilor... sau a gândurilor... sau poate a adunării de la serviciu... sau orice... clarificarea/purificarea vieţii voastre sexuale poate fi de asemeni bună (ceva râsete)... dar, aşa cum faceţi aceste clarificări, voi o să începeţi să vedeţi aceste energii într-un fel complet nou.  Uneori acesta poate fi provocator pentru că aşa cum mergeţi înapoi în aceasta... aşa cum treceţi prin iluzie şi intraţi în energia de miez, uneori există o tendinţă – cum s[ spun – să nu vreţi să veniţi înapoi în această realitate.  Şi, pentru puţin timp o să pară că voi treceţi înapoi şi înainte între diferite tipuri de nivele de energii.   O să fie greu să veniţi înapoi la nivelul vostru uman de energie normală.

 

Unii dintre voi o să vă găsiţi... câţiva or să afle că nu mai vor să stea în conştiinţa umană şi realitatea umană... vor să vină înapoi pe partea noastră.  Şi, un număr mare din voi o să vă găsiţi între – care nu vor să vină pe partea noastră, dar care nu vor nici să se întoarcă în plină conştiinţă umană a voastră.

Acesta nu este un loc energetic bun de a sta. Acesta nu este clar de loc de a sta între dimensiuni.   Este foarte bine de a fi foarte clari în momentul vostru de Acum, realitatea voastră prezentă, dar lărgită în claritatea tuturor energiilor temeliilor de bază ceea ce reprezintă această realitate.  Dar, când voi sunteţi clari despre acest lucru, a ce înseamnă temelia de bază, atunci iluzia nu o să vă afecteze în acelaşi fel.

 

Şi cu aceasta noi suntem încântaţi să răspundem la întrebările voastre.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 1 (o femeie la microfon):  Bună, Tobias, eu simt o recunoştinţă mare faţă de tine de a ne ajuta.  Este... este doar atât de profund şi atât de măreţ... ajutorul pe care tu ni-l dai nouă.  Eu abia găsesc cuvinte să-ţi spun acestea.  Dar, îţi mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc.  Şi, eu nu pot rezista să vin la Cercul Crimson,  să fac parte din acesta.  Eu simt o recunoştinţă şi o familiaritate cu tine.  Eu mă întreb dacă există vreo experienţă pe care noi am avut-o împreună, sau relaţia noastră... cred că a fost relaţia noastră care ar putea să mă ajute să fiu mai clară şi să fiu în curgere acum?

 

TOBIAS:  Într-adevăr... şi tu mi-ai cerut să nu sărut şi să nu spun (multe râsete din audienţă).

 

SHAUMBRA 1:  Poţi să spui un pic? (multe râsete).

 

TOBIAS:  Într-adevăr... este... noi suntem... noi toţi... toţi shaumbra suntem legaţi în multe diferite nivele, dacă aceasta este o viaţă aici pe Pământ, sau că este cu munca în Consiliul Crimson pe partea noastră.  Deci, genealogia noastră este foarte lungă şi foarte veche.

 

Cele – cum să spun – cele mai ascuţite timpuri, în special, erau în Templul Tien,

unde tu ai fost unul dintre preoţi, sau preotese, aşa cum le numiţi azi.   Tu ai fost una dintre lucrătoarele de energie.  Şi, pentru o perioadă de timp eu am fost unul dintre studenţii tăi şi poate ţi-am dat mai multe necazuri în acel timp decât ai putea împărtăşi.  Dar, eu am fost un student ceea ce ai putea numi încăpăţânat.  Dar, când, cu ajutorul tău, am fost capabil să trec prin acele blocaje pe care le-am avut, eu am devenit până la urmă un învăţător la Templul din Tien.  Deci, poate aceasta a fost una dintre cele mai interesante timpuri pe care le-am avut noi împreună.

 

Dar, într-un sens, toate energiile noastre sunt împletite.  Şi, noi toţi am venit înapoi aici chiar acum să facem unele lucruri:  a) de a vă trezi într-o nouă conştiinţă.  Aceasta a fost misiunea fundamentală a ta şi de Shaumbra:  să vă treziţi în această viaţă, de a vă trezi în esenţă în cocon şi să ieşiţi din acesta.  După aceea, de la trezire era de a trece la eliberare, de a lua jos structura Energiei Vechi să poată să curgă din nou.

 

Şi, în final noi intrăm în faza a treia a muncii noastre de Shaumbra.  Şi, aceasta este de a exprima şi de a aduce în realitate toate uneltele, toate lucrurile pe care le-am învăţat împreună, să le aducem pe Pământ acum că voi puteţi trăi multi-dimensionali, să aduceţi pe Pământ acum că experienţa umană nu trebuie să fie plină cu suferinţă şi boli şi infecţii.  Şi, este foarte important acum de a aduce noţiunea pe Pământ că nu este vorba despre forţă niciodată.  Energia Nouă este fără forţă.  Noi nu trebuie să facem aceasta prin propovăduire şi evanghelizare sau de a încerca să recrutaţi.  Noi facem simplu prin a fi.

 

Şi, acest lucru îl faceţi voi în viaţa voastră.  Uneori tu şi eu discutăm.  Şi, tu te întrebi ce să faci.  Şi, eu tot spun, dragă, mereu şi mereu.  Eu îţi spun, „Iubito (râsete din audienţă), tu faci aceasta chiar acum.  Tu ajuţi să aduci în conştiinţă potenţialul măreţ fără forţă.”

 

Imaginaţi-vă o lume unde nu există forţă.  Noi nu vorbim simplu, fizică simplă.  Eu vorbesc despre forţa spirituală.  Eu vorbesc despre forţa mentală, unde lucrurile se manifestă uşor.  Vedeţi voi, când noi trecem dincolo de noţiunea de Dumnezeu ca forţă,  atunci voi o să aflaţi deodată că nevoia de muncă fizică este făcută atunci când voi vă bucuraţi de aceasta.   Când noţiunea de forţă iese pe uşă, aceasta deschide o altă uşă a conştiinţei ce intră şi poate să schimbe tehnologia în unelte practice de folosinţă.  Şi noi am putea continua şi continua despre aceasta.

 

Dar, tu faci munca acum.  Eu te voi ruga personal să petreci ceva timp pentru clarificare.  Tu ai multe straturi de noroi aici sus (mai multe râsete) despre munca ta proprie şi pasiunea ta proprie.  Şi, acolo este o – cum să spun – tu simţi  că trebuie să aplici presiune.  Tu trebuie să simţi munca, orice faci în corpul tău şi în mentalul tău, că aceasta trebuie să fie dificilă.  Eu te rog să clarifici/purifici toate acestea şi să mergi înapoi la esenţa de origine a pasiunii tale în viaţa ta chiar acum.  Răspunsul este atât de simplu şi este acolo.  Dar, eu trebuie să te fac să-l găseşti.  Eu nu pot face pentru tine.  Deci, într-adevăr noi am împărtăşit multe timpuri.  Mulţumesc.

 

SHAUMBRA 1: Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 2: (din Internet citită de Linda).  Dragă frate Tobias, ce se întâmplă cu Izraelul şi cu Shaumbra din Izrael?  Şi care este potenţialul?

 

TOBIAS:  Într-adevăr... într-adevăr, eu, Tobias, multă iubire de a mea şi inima mea este în această arie Izrael, Orientul Mijlociu.   Şi, chiar acum acesta este locul unde energiile Pământului, energiile duale, sunt la putere.  Şi, Shaumbra aduce aceasta în energia lor proprie.  În loc ca Shaumbra să se unifice şi să se iubească, Shaumbra îşi găseşte calea de a manifesta dualitatea adevărată, supărarea, ceea ce face parte din terenul acela.

 

Când noi am fost acolo nu de mult, noi am vorbit despre importanţa acelui teren. Şi, noi am vorbit despre toate potenţialele care stau în forma cristalină în acea arie pentru o nouă înţelegere a Dumnezeului.  Aşa cum conştiinţa umană şi percepţia despre Dumnezeu se schimbă, voi o să vedeţi că aceasta a venit în primul rând din întreaga acea arie.  Aceasta este o arie de bătălii religioase, conflicte religioase, jocuri de puteri religioase.

 

Noi o să cerem de la Shaumbra aici în acest moment să se ridice deasupra de acestea.  Voi sunteţi prinşi în acestea.  Voi deveniţi o parte din acestea.  Şi, atunci voi vă aflaţi că alergaţi în cerc. Voi o să vă aflaţi epuizaţi.  Voi o să fiţi supăraţi, obosiţi şi fără abundenţă pentru că voi permiteţi la acele energii ale acelui teren să vă afecteze.

 

Eu personal recomand ca tu să mergi înăuntrul tău – mulţi care trăiţi în Izrael – să mergeţi  în înăuntrul vostru şi să aflaţi dacă acesta se simte potrivit vouă.  Mulţi dintre voi au nevoie să iasă afară înainte ca voi să fiţi efectivi atunci când veniţi înapoi.  Voi sunteţi înţepeniţi în energiile acestora.  Aceasta vă ţine înăuntru, ca şi – cum să spun – Kryon a vorbit despre gaura gudronată.  Izraelul este ca şi o gaură gudronată.  Voi trebuie să ieşiţi din aceasta pentru un timp, să puteţi veni înapoi într-un fel nou. Este multă muncă de făcut acolo.

 

Noi o să ne auto-invităm înapoi acolo.  Dacă Shaumbra este unificată sau nu, noi ne auto-invităm înapoi acolo.  Şi, în acest timp – cum să spun – noi nu o să fim atât de buni cum am fost înainte.  Noi într-adevăr o să mişcăm ceva energii.  Şi acestea poate nu o să fie pentru toţi care o să fie acolo.  Dar, aceasta este o arie critică pentru Pământ chiar acum.  Şi, munca ce o face Shaumbra poate să aibă chiar un impact.  Dar, voi v-aţi pus pe voi înşivă în acea gaură gudronată.

Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 3: (o femeie la microfon): hello, Tobias, în primul rând eu vreau să mulţumesc la toţi. Comunicările pe care le-am citit aici au alinat multe poveri din viaţa mea. Şi, eu vreau să trăiesc acum.  Şi al doilea lucru este că vreau să îţi mulţumesc că te-ai angajat să stai cu noi pentru a merge la nivelul nostru următor.  Întrebarea mea este: Eu am avut două fete care au trecut dincolo de voal în ultimii cinci ani.  Şi, eu mă străduiesc să le dau drumul lor împreună cu povestea mea.   Şi, eu... dacă eu aş putea înţelege poate ce nu am învăţat sau presupun să învăţ de la acestea, şi de asemeni ce relaţie am eu cu ele acum?  Sunt oare ele într-o dimensiune unde eu nu le pot vedea niciodată?  Sau, o să fim din nou o familie?

 

TOBIAS:  Într-adevăr... acesta este unul dintre cele mai provocatoare lucruri prin care un uman o să treacă vreodată: pierderea copilului lor, cel pe care l-a adus în această lume şi l-a îngrijit.   În primul rând trebuie să spunem că amândouă sunt – cum să spun – ele nu lucrează în tărâmurile Pământeşti.  Una dintre ele deja a venit înapoi pe Pământ.  Cealaltă – ceea ce voi spuneţi îndepărtat de la tărâmurile Pământeşti într-un tip de – cuvintele sunt uneori dificile – dar este un tip de program de studiere, ceea ce are de a face cu energiile multi-dimensionale, dar nu în contact cu tărâmurile Pământeşti.

 

Acum, pentru că ai avut un loc special cu aceste două fete dragi,  întotdeauna există o conecţie, chiar dacă sunt foarte departe, foarte departe.  Dar, este un  - cum să spun – nu este un loc unde te-ai duce să încerci să le sfătuieşti sau ele să te sfătuiască pe tine. Această conecţie, acest loc unde mergi, este simplu de a atinge energiile şi de a atinge iubirea.

 

Amândouă au ales să fie un timp scurt pe Pământ în primul rând să treacă prin tipul lor propriu de clarificare.  Şi, amândouă au ales să plece de pe Pământ în aşa fel ca să poate să vină înapoi într-un timp mult mai potrivit.  Aşa cum am spus, una dintre ele deja a venit înapoi.  Cealaltă, cea bătrână, încă nu a venit, dar o să vină înapoi în următorii – nouă nu ne place să spunem ani – dar ceea ce ar fi pentru voi următorii cinci sau şase ani.

 

Chiar acum există atâta energie alcătuită şi supărare şi necaz şi vinovăţie ce este aici ca şi o minge în înăuntrul tău. Este timpul să treci peste acestea dar nu mental dar să ai o eliberare emoţională ceea ce pune pe liber acea energie.  O parte din tine nu doreşte acest lucru.  O parte din tine se simte vinovată pentru a elibera aceasta cu adevărat.

 

Şi, aceasta este o situaţie unde tu eşti pregătită să dai drumul la această energie, dar este atât de ghemuită încât noi îţi sugerăm să lucrezi cu un facilitator.  Şi sunt mulţi în această cameră azi.  Aceasta nu o să ia prea multă muncă să treci prin asta.  Dar, acesta este un pas care este important pentru tine acum să te muţi înainte.  Şi, tu o să începi să înţelegi frumuseţea cum s-au performat toate acestea.  Deci,  cei potriviţi – cum să spun – facilitatorii o să-ţi vorbească după aceea despre a da drumul la toate acele energii de vestigiu care te ţin înapoi, şi de a şti că toate acestea au fost potrivite.

 

SHAUMBRA 3: OK, pot să te întreb dacă cea care a venit înapoi pe Pământ este una dintre nepoatele mele sau o altă familie...

 

TOBIAS:  Nu este.  Nu este cea pe care tu o cunoşti în acest timp, dar dacă cu adevărat poţi să ai o eliberare emoţională, nu o eliberare mentală,  dar emoţională de a da drumul la unele traume şi supărări, tu o să te întâlneşti cu aceea...

 

SHAUMBRA 3: Oh, bine.

 

TOBIAS: ...mai târziu în viaţă.  Şi, o să fie foarte evident de cuvintele care se vor spune că voi v-aţi cunoscut.

 

SHAUMBRA 3: OK, bine. Mulţumesc.

 

TOBIAS: Dar, aceasta nu a ales să vină înapoi în familie pentru că există, aşa cum ştii, ceva energii karmice strămoşeşti foarte Vechi ceea ce ar ţine-o pe ea înapoi.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 4: (din Internet, citită de Linda):  Tobias, eu am fost în serviciul meu pentru 5 ½ ani. Eu am avut mult experienţe importante şi oportunităţi cu această companie. Dar, devine foarte clar că timpul meu acolo ajunge la un sfârşit.  Eu sunt pregătit pentru o schimbare dar simt ceva frică în jurul acesteia.  Poţi să aduci ceva claritate la aceasta?

 

TOBIAS:  Într-adevăr... frica este o energie minunată pentru că este intensă.  Aceasta este foarte puternică, şi de fapt este foarte clară.  Dar, tu vezi aceasta ca o iluzie a fricii de a pierde serviciul tău aici, sau orice se întâmplă ca frica să fie.  Dar, de fapt noi o să vorbim în Shaoud în această serie despre energia de frică şi cum să treceţi prin aceasta, şi să faceţi să lucreze pentru voi ca şi o catapultă, să vă mute la nivele incredibile ale Creatorului Nou.

 

Deci, intră în frică.  Respiră adânc. Clarifică/purifică aceasta.  Tu ai să vezi perla ce este aşezată acolo pentru tine.  Şi, da, noi înţelegem, apropo, când voi aveţi un serviciu, acesta este ceva sigur, şi acesta furnizează pentru voi, şi că există o frică de a părăsi acel serviciu.  Şi, acesta într-adevăr o să deschidă oportunităţi de muncă de tip diferit pentru tine.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 5:(o femeie la microfon): Hello, Tobias, eu sunt nouă la această energie, parcă tu nu ai şti.

 

TOBIAŞ:  Nu deloc... tu nu eşti nouă la această energie.  Tu ai doar iluzia că eşti nouă la această energie.  Dar, tu ai fost cu noi în Atlantis.  Şi, tu pur şi simplu ai fost cu mine în una dintre vieţile trecute, nu ca Tobias, dar înainte de aceasta.  Deci, tu eşti chiar veche.

 

SHAUMBRA 5:  Aşa mi s-a spus.

 

TOBIAS:  Dar, tu simplu arăţi tânără.

 

SHAUMBRA 5:  Eu am multe întrebări. Eu vreau să te întreb cum pot eu să ard de multe, multe ori aparatele electrice.  Ele sunt chiar în flăcări.

 

TOBIAS:  Pentru că este o distracţie să faci asta (ceva râsete).

 

SHAUMBRA 5: Eu am o fată care este foarte rebelă.  Şi eu am un băiat care este foarte... el duce o energie mai uşoară. Lucrurile se schimbă.  Eu nu... totul este nou... eu acum sunt un student. Pentru un scop zona mea de confort a fost trasă de sub mine.  De ce?  Unde trebuie oare să mă duc?

 

TOBIAS:  Într-adevăr... orice schimbare... şi apropo, tu ai acceptat schimbarea în viaţa ta.  Şi, de aceea este că totul se mişcă aşa repede şi uneori se pare că este în afara modului.  Dar, tu ai acceptat că este timpul ca tu să te muţi în Energia Nouă.  Deci, totul se întoarce cu susul în jos.  Tu poţi să întrebi pe alţi Shaumbra despre viaţa lor şi ce s-a întâmplat în ultimii câţiva ani.  Dar, aceasta se întoarce cu susul în jos înainte ca... are iluzia că este cu susul în jos pentru că este ca o spirală, dar se spiralează în fiecare direcţie.

 

Aceasta de fapt te mută la o înţelegere complet nouă despre tine ca Dumnezeu, ca Spirit, un înger uman de necrezut pe Pământ chiar acum.  Mult este despre a da drumul la lucruri care nu te mai servesc nicicum în viaţă.  Acesta nu este nici un tip de  - cum să spun – pedepsire de la Spirit, ca şi cum unele lucruri pur şi simplu pleacă din viaţa ta pentru că nu te mai servesc. Tu poţi să faci acest lucru mult mai uşor cu respiraţia regulată.  Respiraţia face ca totul să curgă, şi permite să dea drumul la această noţiune a cum crezi că ar trebui să fie, şi simplu să ai bucurie cu aceste experienţe de trezire.

 

SHAUMBRA 5:  Mulţumesc.  Pot să pun încă o întrebare?

 

TOBIAS:  Într-adevăr.

 

SHAUMBRA 5: Omenii cu ochi albi... cine sunt ei?  Ei mă opresc şi se uită la mine.  Ochii lor sunt foarte clari; pentru mine sunt albi, nu albaştri, albi.  De ce?

 

TOBIAS:  Într-adevăr... tu eşti – cum să spun – tu îi percepi pe ei în acest fel.  În realitate acesta nu este un lucru exact.  Dar, tu îi percepi pe ei în acest fel pentru că este o conecţie de la spirit la spirit.  Tu i-ai cunoscut pe aceştia în multe căi înainte.  Este un tip de recunoaştere ce ia loc între tine ce – cum să spun – deci este o iluzie la care te uiţi prin ochii lor, spunând aşa.  Aceştia sunt cei pe care i-ai cunoscut înainte.  Şi, tu te reconectezi cu ei.

 

SHAUMBRA 5: Mulţumesc foarte mult.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 6: (din Internet citită de Linda): Tobias, incest-ul este un secret puternic, cuprinde o problemă pentru mulţi.  Ai ceva perspicacitate despre acesta?

 

TOBIAS:  Într-adevăr... energia de incest este poate una dintre cele mai puternice forţe de a lua sau a întemniţa energia altui uman.  Dar, dincolo doar de energia lor umană, merge în energia lor spirituală.  Este o cale de înrobire sau de a prinde în cursă.  Acesta întemeiază una dintre cele mai blestemate energii karmice între doi oameni.

 

Acestea sunt – cum să spun  - noi o să facem o sesiune specială despre acesta.  Dar, noi nu ne concentrăm doar pe aceste energii de incest, dar pur şi simplu cum să se iasă din acea închisoare.  Noi ştim că sunt mulţi Shaumbra care încă mai au acele energii întunecate, şi cât de mult au încercat să le elibereze şi să ierte sau să se lupte să iasă afară din acestea, aceste energii încă mai sunt acolo.

 

Şi, noi nu vrem să dezonorăm acest subiect cu un răspuns scurt, dar oricând există energii sexuale care sunt implicate în acesta pentru că este calea cea mai uşoară de a fura energie de la altul. Şi, acesta se încrucişează  peste vieţi şi vieţi.  Poate a fost un incident într-o viaţă de abuz sexual sau incest, şi acea energie se încrucişează.  Înrobirea altei persoane sau altui suflet îl duce pe acesta viaţă după viaţă.

 

Unii dintre voi au dus, au cărat, energii dintr-o altă viaţă în acesta bazat pe abuz sexual, şi apoi v-aţi aflat în capcană din nou, poate altcineva vă face acest lucru  vouă.  Unii dintre voi aţi fost manipulaţi psihic de fiinţe ne-fizice în a crede că voi aţi fost abuzaţi fizic.  Ei au venit în visele voastre sau în stările modificate de a fi pentru că acele conecţii vechi din vieţile trecute încă mai sunt imprimate.

 

Şi, noi o să facem o sesiune specială, dar, vedeţi, trebuie să fie într-un timp adecvat şi cadru bun.  Acesta o să fie în relaţie cu energiile sexuale.  Noi o să aducem înăuntru energiile lui Quan Yin prin „Doctorul Respiraţiei” pentru că noi o să avem nevoie în acest timp când o să tratăm acest subiect.  Şi, când facem această sesiune specială noi o să cerem să se împreuneze un grup mic de victime de incest.  Şi, aceasta o să fie o sesiune închisă şi privată,  şi o să fie înregistrată ca informaţia să fie disponibilă.  Dar, aceasta nu va fi făcută în conjuncţie cu alte sesiuni.  O să fie de sine stătătoare.

 

Pur şi simplu, este una dintre cele mai uşoare, repezi şi cea mai blestemată cale de a prinde în capcană sufletul cuiva.  Şi noi o să facem ceva eliberări de suflete în acea sesiune specială. Dar, aceasta trebuie să fie la timpul potrivit.

 

ÎNTREBARE DE LA Shaumbra 7: (o femeie la microfon): Hello, Tobias, cum te simţi?  Eu am două întrebări.  Prima este: a fost Saint Germain care mi-a apărut ieri?   Şi a doua este...

 

TOBIAS:  Noi te oprim la prima.  Noi îţi cerem să respiri adânc şi clarifică/purifică şi simte energiile.  Şi, cine a fost acela care a fost acolo?

 

SHAUMBRA 7: Eu am crezut că a fost Saint Germain care...

 

TOBIAS:   Şi, aici eşti (ceva râsete).  Noi vrem ca tu să, voi toţi, să vă obişnuiţi acum să aveţi încredere în ceea ce simţiţi.  Într-adevăr – cum să spun – era... a venit prin energiile lui Saint Germain.  Era energia lui Saint Germain.  Şi, a fost acolo pentru un anumit scop pentru a te ajuta să nu faci o întorsătură  greşită, spunând aşa.  Dar, da, noi te întrebăm să clarifici/purifici şi simte ceea ce ştii tu.  Vezi tu, tu ai cântat acest cântec înainte.  Acesta a fost, „Ai o mică încredere în mine”.  Cine crezi că ţi-a cântat acel cântec?  Ai fost tu însăţi.

 

SHAUMBRA 7:  Cealaltă întrebare este: acelaşi... tu eşti întrebat mult despre relaţii.  Eu am o relaţie foarte veche şi de termen lung, dar mi se pare că este antică şi foarte veche.  Eu nu cred că o pot sfârşi.  Nu mi se pare că este capabil de...

 

TOBIAS:  Tu nu poţi sfârşi?  Este foarte uşor.  Noi înţelegem că există mecanisme numite de a ieşi pe uşă (ceva râsete) sau orice vrei tu.  Noi facem un punct aici.  Tu ai o alegere... tu ai o alegere.  Şi, este o iluzie că relaţia este veche, antică.  Şi, nu este chiar aşa de vechi aşa cum crezi tu.  Şi, există iluzia că tu u poţi să ieşi din aceasta.  Dar, karma ca atare este o iluzie.  Faptul că tu nu poţi să ieşi este o iluzie.  Este foarte uşor să ieşi afară... vezi tu.

 

SHAUMBRA 7: Aceasta continuă să evolueze aşa cum eu evoluez.

 

TOBIAS:  Într-adevăr... într-adevăr, şi poate este timpul ca absolut să eliberezi acea relaţie la miezul fiinţei tale. Clarifică aceasta. Mergi în energiile de miez şi află de ce a fost acolo în primul rând.  Şi, apoi eliberează.  Elibereaz-o ca şi cum ai da drumul la două păsări din mâna ta.  Elibereaz-o ca şi cum ai da drumul la animalul preferat de casă.  Elibereaz-o ca şi cum ai da drumul  la ceva ce iubeşti foarte mult, ceea ce ai iubit atât de mult şi pe care nu ai vrut să-l ţii strâns niciodată.

 

Când eliberezi aşa ceva – pentru voi toţi – când eliberaţi ceva pentru că voi îl iubiţi, acesta dă drumul la energiile Vechi care nu mai sunt potrivite.  Acesta permite ca totul să evolueze într-un fel nou.  Uneori voi trebuie să treceţi de acea frică care într-adevăr ar trebui să plece, cel puţin pentru un timp.  Aceasta într-adevăr ar trebui să plece.  Dar, relaţia are multe energii incredibile dar, aşa cum ai spus în cuvintele tale, că acolo există o simţire restrânsă sau în capcană.  Permite să plece şi vezi ce se întâmplă.

 

SHAUMBRA 7:  Mulţumesc.

 

TOBIAS:  Noi nu vrem să te întrerupem dar, noi vrem ca prin întrebarea ta... aceasta se aplică la toţi.  Aceasta nu este întrebarea ta.  Tu întrebi în numele tuturor.  Tu ai o posibilitate.  Tu ai o posibilitate.  Şi, apropo, aceasta este o relaţie frumoasă.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 8: (o femeie la microfon).  Hello, Tobias, şi toţi.  Eu simt că mama mea o să treacă dincolo în curând.  Şi, eu vreau să ştiu ce pot să fac eu să uşurez aceasta pentru ea şi familia mea prin acest eveniment măreţ.

 

TOBIAS:  Într-adevăr... Saint Germain o să dea un discurs lung într-o săptămână.  Dar, noi îţi dăm câteva răspunsuri simple aici.

 

Este... a da drumul este cel mai important lucru pe care voi toţi îl puteţi face chiar acum.  Acum, este dificil pentru că tu mergi la familia ta şi spui, „Noi trebuie să-i dăm drumul.”  Şi, ei cred că tu eşti rece şi fără inimă.  Dar, de fapt este actul cel mai mare de iubire şi compasiune.

 

Tranziţia este deja în proces, ceea ce înseamnă că mişcarea energetică în înăuntrul ei deja se îndreaptă spre aceasta.  Dar, când umanii care încă mai sunt prezenţi energetic, ei încă nu se dau bătuţi, şi aceasta face tranziţia foarte dificilă.  Este vorba despre a da drumul.  Şi în această perioadă, perioadă finală de tranziţie, este cel mai bine să o ţii de mână pe cea care tranziţionează, respiră cu ea.  Dacă poţi intra în respiraţia ei, şi să laşi ca ea să intre în a ta,  tranziţia va fi absolut plină cu iubire.

 

Şi, permite durerea ta după aceea, dar înţelege că este durerea ta pentru ea.    Este durerea ta pentru o fiinţă care a fost aici pe Pământ cu care ai împărtăşit fizic.  Dar, permite pentru durerea ta fără să te ţii de aceasta.  Saint Germain o să intre în detalii la şcoala DreamWalker (Mergătorii în Vis) despre cum să escortaţi pe cineva pe partea noastră.   Dar, pentru voi toţi care caută doar lucrul de bază, este despre eliberare, este despre respiraţie împreună cu persoana care va trece dincolo. Oh, când ei trec dincolo, şi când este făcută acea muncă de respiraţie, aceasta este minunat.  Şi, apoi este de a permite la tristeţea voastră să ia loc.

 

SHAUMBRA 8:  Mulţumesc.

 

TOBIAS:  Mulţumesc.  Şi noi nu vedem că aceasta este o tranziţie teribil de dificilă.

 

SHAUMBRA 8:  OK.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 9: (o femeie la microfon): Tobias, eu sunt atrasă să merg la locul de retragere din Wisconsin în Septembrie.  Dar, eu nu pot decide pentru că timpul nu este bun, sau eu caut răspuns din afara mea.

 

TOBIAS:  Deci, noi te întrebăm să respiri adânc şi să faci puţină clarificare pe aceasta.  Ieşi afară din mentalul tău aici, în afara mentalului şi apoi în inimă.  Clarifică/purifică... simte energia de origine, nu de la clasă, dar energia de miez a unde te afli chiar acum,  unele schimbări ce au loc şi ce o să ia loc în viaţa ta.  Clarifică şi simte pasiunea care este în viaţa ta chiar acum.  Ieşi afară din capul tău. Pune jos.  Clarifică.  Acum, noi îţi cerem ca tu să pui din nou întrebarea.

 

SHAUMBRA 9: OK.

 

TOBIAS:  Tu nu îţi aduci aminte de întrebare?

 

SHAUMBRA 9: Da... Tobias, eu sunt foarte atrasă să merg la locul de retragere din Wisconsin în Septembrie.

 

TOBIAS: Cum simţi când spui aceasta?

 

SHAUMBRA 9: Eu sunt foarte emoţionată.

 

TOBIAS:  Şi, este ceva acolo ce doar caută răspuns din afara ta?

 

SHAUMBRA 9: Eu cred că s-ar putea...

 

TOBIAS:  Nu, nu gândi.

 

SHAUMBRA 9:  OK; Eu simt că timpul poate este perfect chiar acum...

 

TOBIAS: Oof...

 

SHAUMBRA 9:...pentru a primi răspunsul de care am nevoie.

 

TOBIAS:  Acum, noi întrebăm audienţa din studio azi (ceva râsete). Aţi simţit  acel răspuns clar sau obscur?  Toţo care au simţit clar, spuneţi „Aye”

 

AUDIENŢA:  Mulţi, „ayes”

 

TOBIAS:  Toţi care aţi simţit obscur, spuneţi „Aye”

 

AUDIENŢA: Unii „ayes”

 

TOBIAS:  Ah, „clar” câştigă (mai multe râsete).   A fost un răspuns foarte clătinat de „obscur”.  Răspunsul „clar” a fost de un aye foarte puternic.  Noi simplu vă tachinăm.  Voi simţiţi ceva, dar ce se întâmplă?  Voi aduceţi la suprafaţă un exemplu frumos pentru toţi.  Voi simţiţi ceva.  Voi simţiţi o dorinţă, dar atunci mentalul sare înăuntru. Neîncrederile sar înăuntru. „Oh, poate, eu simplu fac aceasta pentru că eu am nevoie de ceva răspunsuri din afara mea.  Poate, eu nu sunt atât de puternic cum aş putea fi.”  Vedeţi, claritatea spune, „Există o pasiune şi o dorinţă.” Dar, claritatea spune de asemeni, „Uită cum frica sare înăuntru.”  Ştii tu ce este frica?

 

SHAUMBRA 9: Nu.

 

TOBIAS: Da, tu ştii.  Dar, eu îţi spun oricum.

 

SHUAMBRA 9: OK.

 

TOBIAS:  Frica este că o să schimbe viaţa ta. Frica este că o să te spiraleze în ceva ce tu ai avut ca o pasiune pentru mult timp.  Dar, tu ai ascuns aceasta.  Tu eşti ca acea floare incredibilă care este pregătită să înflorească, dar neîncrederile intră, şi ei fac cu noroi totul. Mergi înapoi la energia de origine, energia de origine pe care o simţi.

 

Tu ai spus că simţi pasiunea ta că este aici. De ce?  Pentru că noi o să petrecem trei zile intense.  Şi noi o să facem ceva clarificări.  Noi o să facem ceva muncă inter-dimensională.  Noi o să mergem în locuri foarte interesante care nu există aici pe Pământ.  Deci, tu simţi aceasta, dar apoi tu te-ai gândit.  Vezi: simţirea contra gândirii.  Tu te-ai gândit, „Bine, poate eu nu ar fi trebuit să merg.”  De fapt energia adevărată dincolo de neîncrederea ta era că tu nu ai meritat aceasta.  Deci, mergi înapoi şi fă multă respiraţie şi multă clarificare.  Şi, apoi noi o să te vedem acolo (râsete din audienţă).

 

SHAUMBRA 9:  Mulţumesc.

 

LINDA: Ultima întrebare.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 10 (o femeie la microfon):  Tobias, Geoff o să aibă 50 de ani în 26 August, şi eu o să am 50 de ani în 18 August.  Şi, recent mi s-a spus că împuternicirea corpului meu prin exerciţii va ajuta să duc lumina afară în lume aşa cum trec de la a practica legea la a vorbi şi a scrie.  Şi, eu doar mă întreb ce fel de... ce poţi să ne spui nouă „prosperii de bebeluşi” care merg afară în lume în căi diferite la acest capitol al vieţii noastre.

 

TOBIAS: Într-adevăr... eu pot să fac acest lucru foarte clar.  Este despre a nu mai accepta iluzia vârstei.  Acesta poate să fie primul grup care transcende acestea.. toate acestea.  Oh, noi vedem multe lucruri:  Percepţii vechi şi noţiuni... totul, în ce fel acţionează şi reacţionează corpul vostru... şi despre, din nou a ce mânca şi a ce nu mânca... şi în special despre sex.

 

Şi, noi vedem când voi – nu numai tu, dar toţi Shaumbra – voi sunteţi inundaţi cu aceste informaţii că acum o să fie mai mult din acestea pentru că sunt mai mulţi din voi care cresc – cum să spun – mai graţioşi şi maturi.  Voi o să fiţi inundaţi de mesaje hipnotice că voi îmbătrâniţi... voi deveniţi slabi... voi vă pierdeţi mintea.... şi voi pierdeţi controlul asupra corpului vostru.

 

Noi ne uităm la acele anunţuri prin voi.  Şi noi suntem uimiţi că voi credeţi acestea, şi că voi acceptaţi acestea.  „Oh, Doamne Dumnezeul meu persoana de la televizor pierde controlul intestinelor lui, şi eu trebuie să pierd de asemeni!” (râsete din audienţă).  Ce faceţi voi este că voi acceptaţi acele iluzii.  Deci, noi vă cerem când vedeţi acele anunţuri în primul rând: clarificaţi/purificaţi, mergeţi la energia de miez pentru ce este într-adevăr aceasta.  Nu este că anunţurile nu sunt bune, dar ele sunt hipnotice.  Voi le acceptaţi.  Deci, noi vă cerem să clarificaţi toate acele anunţuri.

 

Corpul fizic, de fapt la acest punct în ciclul vostru şi anii voştri, poate să fie la starea cea mai elastică şi energetică. Masa musculară începe să plece, şi este o cauză bună pentru aceasta.  Muşchii sunt ţesuturi de energie mai veche.  Şi, acestea sunt înlocuite de un alt strat de ţesuturi de energie ce nu se pot vedea.  Acesta nu este un ţesut fizic. Dar, voi puteţi începe să-l încorporaţi în corpul vostru.  Voi nu aveţi nevoie de muşchi – ce spun ei – masă de muşchi.  Voi nu aveţi nevoie de acea masă de muşchi niciodată.  Voi puteţi fi foarte elastici.

 

SHAUMBRA 10 : Asta înseamnă că nu trebuie să mergem să lucrăm la aparatele de gimnastică?

 

TOBIAS:  Nu în felul în care mulţi umani fac. Ei merg şi bat şi abuzează corpul lor.  Dacă nu puteţi zâmbi în timp ce lucraţi la aparatele de gimnastică, atunci nu lucraţi (ceva râsete).  Voi ar trebui să aveţi bucurie.  Voi ar trebui... dacă voi lucraţi chiar acum la aparatele de gimnastică, voi ar trebui să clarificaţi energia ca să puteţi elibera masa de muşchi veche, înlocuiţi-o cu un nou nivel de structură de energie.  Aceasta este invizibilă, energie ne-fizică care intră şi începe încorporarea.  Aceasta creează reţeaua cu ţesuturile voastre şi în special – cu voi toţi – cu structura oaselor voastre.  Invitaţi înăuntru structura voastră de oase ca oasele să nu fie: a) dependente pe căile Vechi de structură şi atât de fragile, şi acum ele pot deveni mult mai elastice.

 

Dar, acesta este primul grup care arată că vârsta nu trebuie să aducă putreziciunea corpului.  Noi devenim foarte empatici cu aceasta.  Dar, noi vrem ca voi toţi să vă bucuraţi de viaţă trăind în corpul vostru.  Şi, ziua în care hotărâţi să nu mai staţi în corpul vostru, să nu treceţi prin luni şi ani de boală.  Ieşiţi afară din corpul vostru. Părăsiţi-l.  Părăsiţi-l ca pe o lenjerie de corp (râsete din audienţă).  Deci, chiar acum, corpul începe să se putrezească să se îmbolnăvească şi să îmbătrânească şi ultimii ani de viaţă sunt mizerabili.  Voi trebuie să fiţi capabili să ieşiţi afară din corpul vostru.  Da?

 

SHAUMBRA 10:  Mulţumesc.

 

TOBIAS:  Mulţumesc.

 

Deci, Shaumbra, noi încheiem acest Shoud.  A fost o onoare pentru Hossaf şi Metatron să fie aici azi.  Hossaf o să continue cu energia lui, să lucreze cu voi.  Şi, din nou noi vă reamintim să aduceţi experienţa de clarificare/purificare în viaţa voastră zilnică.  Nu forţaţi aceasta.  Să nu depuneţi efort.  Aduceţi doar experienţa înăuntru.  Voi o să începeţi să percepeţi totul într-un fel complet nou.

 

ŞI AŞA ESTE!

 Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

 

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

 

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

 

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

 

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

 

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

 

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

 

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

 

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

 

© Copyright 2005 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.