MATERIALELE LUI TOBIAS

 SERIA CLARITĂŢII

SHOUD 2: „La revedere lui Shiva” – Prezentat de Tobias

 Prezentat de Cercul Crimson

3 Septembrie 2005

 

 

Şi aşa este, dragi Shaumbra, că noi ne împreunăm pentru Shoud 2 din „Seria Clarităţii”.  Noi împreunăm toate energiile de Shaumbra din toată lumea şi  partea noastră a voalului.  Noi împreunăm energiile invitaţiilor noştri şi a celor care ne observă în această zi,  pentru că sunt, mulţi, mulţi care ne observă.

 

Da, aşa cum a menţionat cineva mai înainte, aceasta este mai mult decât o cabină mică de pe munte unde vă întâlniţi. Aceasta este o hală mare.  Aceasta are multiple rânduri de loje şi nivele şi scaune.  Şi nu sunt numai umanii care stau în jurul acelor nivele, ci mai sunt şi îngerii.  Sunt invitaţii.  Sunt cei care aşteaptă luni şi luni în timp să vină şi să stea cu noi de pe celălalt tărâm.   Prin energia voastră, energia Consiliului Crimson, noi pregătim un culoar în care intră ei pentru această scurtă dar iluminată experienţă de a sta cu voi împreună.

 

Voi toţi cuprindeţi pe cei care ascultă azi , care urmăresc prin Internet.  Voi sunteţi aici ca şi cum sunt cei care stau pe scaune.  Energia voastră face parte din acest grup de energie, cu toate că voi nu sunteţi aici în persoană pentru că conştiinţa voastră nu este un lucru fizic.  Aceasta este ceva ce există în tărâmurile extinse.

 

Şi, conştiinţa voastră poate fi oriunde.  Să nu permiteţi acesteia să fie o sclavă a corpului vostru.  Să nu permiteţi ca aceasta să fie reţinută de straturile acoperitoare şi limitările realităţii umane şi dimensiunii a treia.  Conştiinţa poate să meargă oriunde.  Azi noi unim această conştiinţă în această frumoasă, frumoasă adunare.

 

Aşa cum unii ştiu – aşa cum intonaţia şi respiraţia şi muzica s-a jucat, oh, ce cale minunată de a ne permite să intrăm în realitatea voastră  - aşa cum unii ştiu – şi voi credeţi că mintea voastră joacă nişte trucuri, că voi v-aţi imaginat doar ceva, oh, într-adevăr voi v-aţi imaginat – dar, da, eu într-adevăr m-am expus vouă.  Eu am pus tiparul energiei mele în jurul lui Cauldre şi Linda, m-am expus energetic vouă să priviţi jocul culorilor şi formelor şi a mişcărilor energiei.  Şi, unii dintre voi nu aţi văzut cu ochii voştri.  Voi aţi simţit în înăuntrul fiinţei voastre.  Dar, apoi voi l-aţi închis.  Voi aţi spus, „Acesta nu pot fi eu.  Aceasta trebuie să fie o parte fantezistă.”

 

Dragi Shaumbra, deschideţi-vă şi acceptaţi ce este real şi ce este clar.  Eu într-adevăr am permis energiei mele să intre la voi azi într-un fel foarte artistic, chiar elegant (ceva râsete), pentru a juca, şi pentru ca voi să vă deschideţi un pic.  Şi, pentru unii dintre voi care sunteţi chiar deschişi pentru a recunoaşte că eu voi vorbi vouă, într-adevăr eu conversam cu voi, chiar spre consternarea lui Cauldre.  Dar, eu conversam cu voi în timp ce ne pregăteam să fim gata să începem.  Eu pot face acest lucru, şi voi puteţi face de asemeni.  Eu pot să intru şi să am o conversaţie.

 

Şi, unii dintre voi aţi simţit un pic acest lucru, şi aţi spus, „Dar de ce ar vrea Tobias să îmi vorbească mie şi numai mie?  El se pregăteşte pentru acest mare Shoud.”  Eu vreau să vă vorbesc vouă, singuri, pentru că vă iubesc.  Eu vă cunosc foarte bine.  Şi, noi toţi suntem o familie.  Voi meritaţi şi sunteţi onoraţi ca oricare dintre voi azi aici.  Şi, de aceea este că eu am venit şi am şuşotit în urechea voastră.

 

Lucrurile se schimbă, Shaumbra, repede.  Şi, aceasta este o plăcere.  Uneori este dificil, dar aceasta este o plăcere.  După ce am avut ultimul Shoud împreună, lucrurile s-au schimbat din nou pe Pământ. Voi aţi putut simţi energiile în jurul vostru.  Şi, noi vrem să luăm un moment aici înainte să ne lansăm în inima subiectului nostru.  Noi vrem să luăm un moment aici, şi împreună cu acest grup de energie frumoasă de Shaumbra, să netezim lucrurile un pic pentru voi.

 

Voi puteţi face acest lucru, voi ştiţi.  Voi nu trebuie să căraţi întotdeauna granitul, piatra cea grea cu margini zimţate, piatra care vă taie mâna, şi acest lucru este dificil,  piatra care cântăreşte sute de livre, şi care este o povară. Uneori piatra poate fi uşoară.  Aceasta se potriveşte în palma voastră.  Aceasta se simte tandră şi liniştită.  Aceasta poate fi rotundă fără margini aspre.   Noi putem face acest lucru chiar acum împreună.  Este vorba de a respira şi de a imagina.  Daţi drumul la acea piatră mare, aspră şi grea pe care aţi cărat-o cu voi de jur împrejur.

 

Oh, viaţa, da, poate fi aspră.  Uneori poate să fie foarte aspră, foarte, foarte aspră. Voi existaţi într-o dimensiune aspră.  Totul este atât de real, atât de palpabil.  Aceasta are chiar un efect; totul are chiar un efect.  Voi ştiţi, în celelalte dimensiuni, energia nu are un efect direct ca şi cum are pe Pământ.

 

Luaţi roca de sute de livre pe care aţi cărat-o cu voi în jurul vostru, şi loviţi-vă cu capul de ea. Acesta doare.  Voi îl puteţi simţi.  Voi nu puteţi face acest lucru în celelalte dimensiuni. Aceasta este una dintre cele mai mari bucurii de a trăi pe Pământ... da, de a vă lovi capul vostru de o piatră, dacă alegeţi acest lucru (ceva râsete).  Uneori unii dintre voi ar vrea să... dar noi nu.

 

Dar, să netezim acea piatră.  Daţi-ne voie să o facem acceptabilă.  Daţi-ne voie să o facem pe aceasta mai uşor de cărat. Daţi-ne voie să facem aceasta cu uşurinţă în loc de o povară. Daţi voie să facem din aceasta o sursă de confort.  Daţi voie să ne reamintim că în multe, multe vieţi voi aţi netezit marginile aspre.  Multe experienţe au dat jos asprimea, asprimea pietrei, aceasta s-a rotunjit, aceasta s-a netezit, aşa cum apa râurilor netezeşte piatra.  Voi puteţi face aceasta în viaţa voastră.

 

Voi spuneţi, „La ce şcoală am nevoie să merg să aflu cum să fac acest lucru?” Voi treceţi prin şcoala pietrei aspre (râsete din audienţă).  Şi, chiar şi Cauldre crede că acest lucru este distractiv (mai multe râsete).   El încearcă să se oprească din râs dar el mă găseşte foarte amuzant azi.

 

Simplu imaginaţi-vă acea rocă netedă, piatra frumoasă creată ca orice fel de piatră doriţi voi.  Menţineţi ca un memento, un memento despre cum aţi dat jos asprimea.  Permiteţi să adăugăm la această piatră frumoasă, reală ca şi o piatră reală.  Voi spuneţi, „Dar aceasta este doar o imaginaţie.”  Ah, gândiţi din nou.  Aceasta este foarte reală.

 

Acum, la această piatră frumoasă să adăugăm o culoare frumoasă.  Oh, aceasta poate să fie orice culoare doriţi voi.  Pietrele nu trebuie să fie cenuşii.  Ele nu trebuie să fie negre.  Ele pot fi de orice culoare.  Piatra voastră poate să fie impregnată cu o energie de un violet deschis în această zi.  Aceasta poate să aibă un roz deschis.  Aceasta poate să aibă un albastru strălucitor.  Sau toate acestea... poate să fie o piatră cu culori de curcubeu pe care le aduceţi înăuntru.

 

Aduceţi toate acele energiile în piatra voastră, în piatra aceasta frumoasă şi netedă.  Daţi jos asprimea.  Uneori culorile, chiar şi în realitatea voastră, pot fi aspre.  Chiar şi un cenuşiu poate fi foarte aspru în realitatea voastră fizică.  Deci aduceţi orice culoare pe care o alegeţi.  Impregnaţi în piatra voastră frumoasă reamintirea că viaţa poate fi uşoară şi netedă oricând doriţi aceasta să fie.

 

Şi, acum aduceţi înăuntru ceva blând, o muzică frumoasă liniştitoare în piatră.  Da, muzica poate să existe într-o piatră.  De ce nu?  Cine spune că nu poate să fie?  Fiecare piatră, fiecare rocă în realitatea voastră are înăuntru muzica Gaiei.  Voi nu aţi ascultat-o.  Deci, voi puteţi impregna piatra voastră cu orice muzică pe care o alegeţi, căci atunci când ţineţi piatra în mâna voastră, sau dacă o puneţi la inima voastră, voi puteţi auzi muzica.  Şi, aceasta cântă un cântec special pentru voi pentru că voi aţi pus-o în înăuntrul pietrei.

 

Şi, această piatră frumoasă şi netedă poate să menţină o energie frumoasă pentru voi.  Oricând simţiţi asprimea realităţii fizice umane a voastre, respiraţi înăuntru energia pietrei.  Şi, aceasta poate să înmoaie lucrurile pentru că va reaminti cum toate experienţele voastre v-au adus înţelepciune, au netezit marginile aspre, au îndepărtat ascuţimea pietrei.

 

De asemenea piatra poate să menţină claritate, o claritate frumoasă.  Claritatea este de a vedea dincolo de ce este evident. În general oamenii i-au o piatră pentru piatră.  Ei gândesc că aceasta este exact o piatră, doar o bucată de rocă, din multele de pe Pământ.  Dar, aceasta poate să aibă mult mai mult.  Piatra în claritatea ei însăşi poate să aibă muzică, să aibă culoare, să aibă energii dansatoare graţioase.

 

Luaţi această piatră imaginară afară din celelalte regate imaginare.  Aduceţi-o în realitatea voastră în  baloane potenţiale.  Inspiraţi-o înăuntru în viaţa voastră şi observaţi cum se manifestă... poate pur şi simplu ca o piatră... poate multe alte lucruri în viaţa voastră.  Aceasta este atât de simplu şi atât de clar.

 

Mulţi dintre voi v-aţi învăluit în ultimul timp în aceste energii foarte aspre.  Şi, nu este de mirare, că ele au fost dificile.  Noi o să vorbim un pic despre aceasta azi.  Noi o să facem nişte lucruri interesante azi cu voi.  Noi o să facem câteva sute de milioane de oameni să fie supăraţi pe noi azi (ceva râsete).  Dar, aceasta ajută de asemeni la eliberarea lucrurilor de care nu mai este nevoie.

 

Deci, să începem cu introducerea primului nostru musafir.  Noi vă cerem să simţiţi energiile, respiraţi înăuntru.  Ieşiţi din mentalul vostru.  Simţiţi doar.  Acesta nu este un joc de a ghici.  Dacă aţi vrut să fiţi psihici, voi ar trebui să fiţi într-un circ (ceva râsete) nu să fiţi aici cu Shaumbra.   Noi suntem un grup şi o familie care simte. Ghicirea este doar de a arunca săgeţi la potenţiale şi de a vedea ce nimeriţi. Şi, uneori voi reuşiţi.  Dar de multe ori voi nu reuşiţi.

 

În schimb, permiteţi-vă să simţiţi energia care curge înăuntru în această zi, şi care este cu noi.  Respiraţi înăuntru şi simţiţi forţa de viaţă a energiei musafirului nostru.  De fapt, avem doi invitaţi, pe unul îl introducem acum, iar pe celălalt îl introducem când sute de mii de oameni o să fie supăraţi cu noi.

 

Respiraţi înăuntru energia primului invitat şi simţiţi.  Oh, acesta este un invitat interesant desigur.  Este foarte potrivit ca acesta să fie aici azi. Acesta este palpabil ca şi piatra din mâna voastră pe care voi aţi creat-o, ca şi piatra din Pământul fizic de dedesubtul picioarelor voastre.

 

Energia invitatului nostru de azi este entitatea nouă care este creată şi numită Shaumbra.  Shaumbra... voi ştiţi, noi am folosit acest cuvânt pentru mulţi ani.  Voi aţi simţit rezonanţa cu acest cuvânt.  Acesta a ajutat să iniţieze ceva în înăuntrul vostru, de aducere aminte a cine sunteţi şi de ce sunteţi aici pe Pământ chiar acum.  Această energie de fapt a crescut şi s-a transformat şi a avut procesul propriu de naştere, tipul ei propriu de incubare şi în final de naştere.

 

Şi, aceasta este real.  Aceasta nu mai este doar o vorbă.  Aceasta a devenit o entitate, o entitate fără suflet, desigur, pentru că aceasta este o colectivitate a voi înşivă.  Dar, cu această infuzie în masă a energiei în ultima lună sau aşa ceva aceasta a permis adevărata naştere de Shaumbra, ce merge dincolo de cuvânt, ceva despre care vorbiţi unul altuia şi cum vă referiţi unul altuia.

 

Aceasta s-a născut într-o conştiinţă totală. Cu alte cuvinte, aceasta şi-a luat locul unic în conştiinţa umanităţii. Aceasta este ca şi o entitate.  Este o fiinţă de Shaumbra care a fost creată. Voi faceţi parte din aceasta.  Energia voastră este în aceasta, ca şi în shoud-ul acum.   Shaumbra a devenit real.  Aceasta a devenit o entitate reală în ea însăşi.

 

Deci, noi vă cerem să o respiraţi înăuntru şi să simţiţi ce înseamnă aceasta, o entitate pe care voi o puteţi chema, pentru că aceasta conţine un suport.  Aceasta conţine o energie care vine să vă asiste.  Ca şi cum eu, Tobias, aş veni să asist, ca şi cum Hossaf a venit luna trecută să asiste, ca şi cum energiile lui Metatron au venit înăuntru, Shaumbra poate să vină să fie cu voi, să lucreze cu voi.

 

Ce înseamnă Shaumbra, într-un sens, interpretarea literară, este „familia casei” Shaum... Sha-haum-berah... ”familia rocii”... vedeţi voi... roca, piatra... piatra pe care voi o  puteţi netezi – aceasta a fost netezită de toate vieţile voastre în Atlantis şi în timpul lui Yeshua şi în timpul Energiei Noi. „Familia pietrei”, „familia casei” – aceasta conţine esenţa energiei naşterii divine, de dezvăluire divină în această realitate. Sha-haum-berah, familia noastră, este făcută reală, este făcută într-o entitate prin munca pe care voi aţi făcut-o.  Shaum-berah, această energie ce merge afară şi atinge toţi ceilalţi umani, aşteaptă liniştită pentru a fi chemată, cu privire la ce puteţi voi oferi, ce puteţi voi preda, ce puteţi să împărtăşiţi.

 

Luna trecută, Shaumbra, voi aţi dat naştere la Shaumbra,  voi aţi scos din regatul eteric îndepărtat şi distant, aţi dat naştere la aceasta, aţi adus-o acum pe Pământ, în aşa fel ca să o puteţi folosi ca o unealtă.  Voi puteţi folosi invitatul nostru în căi care nu erau posibile în ultimul nostru Shoud sau oricare Shoud de dinainte.  Voi puteţi folosi această energie acum pentru binele vostru şi pentru umanii care sunt pregătiţi, doritori şi capabili.

 

Această energie de Shaumbra, entitatea, continuă să evolueze şi să se schimbe.  Aceasta nu rămâne statică şi nici voi. Aceasta continuă să aibă tipul dinamic propriu de spirală sau evoluţie.   Are – aşa cum voi aveţi – dorinţa de exprimare.  Cum aceasta este energie de Dumnezeu – aşa cum voi sunteţi energie de Dumnezeu – aceasta are dorinţa de extindere, exprimare, descoperire şi creare.

 

Energia de Shaumbra nu vrea să fie pusă într-o cutie, şi nici voi nu doriţi.  Aceasta nu vrea să fie limitată de frică, şi nici voi.  Energia de Shaumbra nu doreşte să menţină pe „nu poate” pentru că tot ce ştie este că „poate”.  Energia de Shaumbra nu doreşte să i se spună de ce este limitată din cauza că este aici în dimensiunea umană acum, şi că tot ce ştie este o singură dimensiune şi doar o singură dimensiune în înăuntrul căreia funcţionează.  Aceasta funcţionează aici în dimensiunea a treia.  Aceasta funcţionează în a patra.  Aceasta funcţionează în multe dimensiuni diferite. Şi aşa şi voi... şi aşa şi voi.

 

Entitatea Shaumbra nu doreşte să i se spună că nu poate să aducă înăuntru energii pe care le alege şi le doreşte.  Aceasta doreşte să aibă – îi place zburdălnicia unui copil –doreşte să aibă abilitatea de a se juca cu ei.  Şi, aşa şi voi, pentru că voi aţi ajutat să creaţi Shaumbra şi această entitate nouă.  Entitatea de Shaumbra nu vrea să fie reţinută din cauza experienţelor din trecut, din cauza altor lucruri pe care aceasta le-a simţit de mult timp.  Aceasta vrea să se exprime însăşi în momentul de Acum fără să se îngrijoreze ce s-a întâmplat ieri. Şi, aşa şi voi.

 

Energia de Shaumbra nu vrea să fie reţinută din cauza unei poveşti, nu vrea să fie reţinută din cauza fricii, nu vrea să facă o alegere bazată pe limitări.  Aceasta vrea să facă alegeri bazate pe expresia totală a fiinţei însăşi/însuşi.  Şi, aceasta sunteţi voi.  Vedeţi-vă în Shaumbra.  Permiteţi la Shaumbra să se vadă în voi înşivă.

 

Respiraţi adânc şi permiteţi la invitat să fie în totalitate cu voi azi, pentru că acum aceasta înseamnă mai mult decât un cuvânt.  Aceasta înseamnă mai mult decât o călătorie în care a fost familia noastră. Aceasta înseamnă Voi în Acum, ca Creatori în totalitatea voastră.

 

Deci, Dragi Shaumbra, drag invitat, permiteţi să vorbim pentru câteva minute despre energiile întunecate care au venit înăuntru, o cantitate masivă de energie care s-a infiltrat în tărâmul Pământului şi în această dimensiune în ultimele cinci săptămâni.  Acestea a fost simţite de voi înainte ca ele să ajungă aici. Voi le-aţi putut simţi ca pe un tren de marfă rulând în realitatea voastră. Acesta i-a azvârlit pe unii dintre voi înainte să ajungă aici.  Acesta v-a azvârlit în special în mental, şi uneori în corp.

 

Şi, apoi a intrat.  Apoi, a venit prin portal.  Şi cu această cantitate masivă de energie a venit de asemeni şi energia lui Metatron, vocea voastră în Spirit.  Şi, acesta a venit pe Pământ la timpul cel mai potrivit.  Şi, acesta a venit în onoarea tuturor îngerilor, ştiind că era nevoie, ştiind că a fost chemat pentru schimbare, ştiind că era timpul pentru claritate şi curăţire pe Pământ.  Această energia a intrat, şi a intrat în forma ei crudă.  Aceasta a venit şi a găsit calea ei în cea mai mare – cum să spun – acceptând tipul de mesager şi vehicule, ariile cele mai senzitive.

 

Şi, desigur, aceasta şi-a găsit calea în ape, în aer, în special.  Şi, apele şi aerul s-au rotit împreună ca un vârtej, intensificând şi manifestând energiile întunecate, energiile aduse înăuntru de frică, Shaumbra, nu frica voastră, dar frica umanităţii, frica de a face schimbare. Energiile întunecate au început dansul lor.

 

Voi aţi văzut ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni sau aşa ceva.  Voi aţi văzut cum energiile au început în aer şi apă şi apoi s-au mutat pe uscat, o gravitaţie naturală, chiar şi Gaia a strigat şi a spus, „Şi eu sunt pregătită pentru o schimbare.  Veniţi la mine.  Fiţi cu mine şi cu cei pe care eu îi ţin pe acest pământ.”

 

Energiile întunecate s-au manifestat în aer şi apă.  Şi, ele au mers printr-un coridor înainte de a lovi pământul. Ele au mers printr-un coridor, o arie care este cunoscută pentru Energiile ei Vechi, literar Energie Veche: platforme de forare, ulei, petrol.  Şi, ele au dansat pe Energie Veche, au chemat timpurile noi,  Energia Nouă, vestitorul schimbării. Ele au dansat peste toată Energia Veche şi au cauzat chiar un haos în sistemele Vechi.

 

Apoi, ele au ajuns pe pământ, şi ele au clarificat/purificat clădirile.  Şi ele au clarificat/purificat mult din energie, Energie Veche,  menţinută de Gaia.  Ca orice aici, aşa cum ele au atins uscatul, aceasta a ajutat pe Gaia să elibereze Energiile Vechi.  Şi, erau devastări în termeni umani: clădiri şi case erau demolate, umanii au fost forţaţi să plece din casele lor, şi mulţi umani şi-au dat viaţa în acest timp.

 

A fost vorba despre Energie veche, clarificare/purificarea Energiei Vechi, energii care erau stătute, energii care au fost foarte stagnante, ele au avut nevoie de forţe de dinafară, care pur şi simplu au răspuns la chemarea lor în ajutor. Acum, se pare că a fost chiar o cale interesantă de a face aceasta.  Dar, aceasta a răspuns la plângerea pentru ajutor. „Dragă Dumnezeule, ajută-ne să ieşim din această gaură şi din această groapă în care ne aflăm.  Ajută-ne să ieşim afară din întunericul şi disperarea în care suntem.” Şi, aceasta a făcut.  Energiile Spiritului pot fi luate chiar literar. Acestea au trecut prin arii care erau vechi, arii care erau

înţepenite, arii care au fost ignorate de celelalte părţi ale ţării, şi chiar de lume.

 

Şi, acestea au trecut peste şi au clarificat. Aceasta chiar a forţat o cantitate de atenţie uriaşă pe această arie.  Şi, a dat umanilor o privire despre cum alţi umani interacţionează.  Aceasta a dat la umani în jurul lumii o privire la conştiinţa umană, la ei înşişi, la reacţie, umanii care s-au lovit în aceste locuri care erau afectate de nici un ajutor de dinafară.

 

O parte din această cauză ce a dat la aceşti oameni care reprezentau de asemeni umanii în acel timp... a dat la acei oameni timp de a gândi şi de a simţi de a nu fi salvaţi.  Vieţile lor, multe vieţi de ale lor, au fost dependente întotdeauna în a fi salvaţi.  Şi, acum a venit un timp în care ei au fost nevoiţi să aibă grijă de ei înşişi.  Ei nu au făcut doar pentru ei înşişi.  Ei au făcut pentru toată umanitatea, şi de aceea ei ar trebui să fie onoraţi.

 

Uraganul a curăţit mult.  Şi, curăţirea va continua pentru ceva timp.  Reconstruirea o să fie interesantă.  Noi ne minunăm de aici de pe partea noastră, „Cum o să fie reconstruită? O să încerce să refacă ceea ce a fost deja acolo?”  Sau, va schimba conştiinţa destul de mult ca să spună că noi trebuie să reconstruim într-un fel nou, într-un fel diferit,  într-o cale a Energiei Noi care împuterniceşte pe fiecare?

 

În consecinţa uraganului voi o să vedeţi alte sisteme de Energii Vechi care s-au întors de dinăuntru în afară şi au evoluat... sisteme de energii ca şi structura voastră financiară.  Într-adevăr preţurile o să se ridice mult pe benzină, materialele de construcţie, mâncare, şi pe tot.  Oh, da, priviţi... voi o să vedeţi că preţurile cresc, este posibil ca inflaţia să atingă totul, totul se schimbă, nu numai pe terenul Americii. Dar, în toată lumea, aceasta va avea un impact.  Valurile nu sunt doar valuri fizice ale apei.  Acesta este un val al conştiinţei de a clarifica/purifica vechiul.  Şi, este timpul pentru sistemele de reforme economice.  Ele la fel sunt înţepenite în multe, multe căi.

 

Voi o să vedeţi că acel val o să vină.  Noi nu spunem la nimeni aici, la nimeni care ascultă aceasta, să aveţi frică pentru că valul nu trebuie să vă ia de dedesubtul lui.  Acesta nu trebuie să vă nimicească.  Voi puteţi călători pe deasupra valului în cel mai fericit şi onorat mod.  Acesta nu trebuie să vă cauzeze nici o dificultate în viaţa voastră.  Fiţi în energia de Shaumbra.  Fiţi piatra netedă, graţioasă, colorată, muzicală.

 

Preţul benzinei poate să meargă foarte sus. Cumva, aceasta nu o să vă afecteze.  Preţul mâncării o să fie foarte, foarte sus.  Şi, acesta nu trebuie să vă afecteze, nu personal.

 

Vedeţi voi, este un timp pentru schimbare pe Pământ.  Şi, ce a fost văzut cu uraganul nu este sfârşitul.  Acesta a fost doar începutul.  Schimbări pot apare în orice stil.  Energia este doar energie. Aceasta va răspunde la conştiinţă.  Dacă conştiinţa vrea ca schimbarea să vină într-un fel aspru şi dificil, atunci ele o să vină în acel fel.

 

Dar, aceasta nu trebuie să vă afecteze. Aduceţi-vă aminte, Shaumbra, aceasta nu trebuie să vă afecteze pe voi.  Onoraţi ceea ce se petrece.  Onoraţi aceasta aşa cum îşi face calea peste toate sistemele diferite.

 

Educaţia este încă una,  chiar ciudat, aceasta va fi afectată de uragan.  Ei trebuie să se oprească şi să gândească când îşi reconstruiesc şcolile:  ce reconstruim noi?  Ei trebuie să se oprească şi să reconstruiască locurile de guvernământ: ce într-adevăr reconstruim noi? Aceasta este doar o facilitate de a găzdui oameni care presupune să servească oamenii?  Sau, trebuie să regândim guvernul nostru, calea noastră?

 

Este mult mai mult ce vine.  Energiile întunecate sunt aici.  Şi, energiile lui Metatron sunt aici de asemeni.  Cum alegeţi voi să aveţi aceasta în viaţa voastră:  roca de o sută de livre cu margini zimţate, sau pietre netede, frumoase, pietre frumoase ce pot fi orice vreţi voi să fie?  Este după voi.  Este după voi, Shaumbra.  Voi aţi ales să fiţi aici în acest timp.  Şi, voi aţi ştiut că lucrurile se vor schimba, şi ele se schimbă.  Acum, ce o să faceţi?

 

Deci, să respirăm pentru un moment.  Respiraţi înăuntru iubirea şi pacea şi bucuria ceea ce poate fi de asemeni în această energie.  Aceasta poate fi de asemeni cu voi aici.  Aceasta nu trebuie să fie întunecată şi aspră.  Aceasta nu trebuie să vă cauzeze durere.  Doar pentru faptul că economia trece prin schimbarea ei însăşi aceasta nu înseamnă că trebuie să vă afecteze.  Puteţi imagina acest lucru?   Puteţi avea toată bogăţia, sănătatea, bani, înţelepciune, chiar în aceste timpuri dificile şi provocatoare.  Şi ele o să continue, cel puţin un an sau doi.

 

Deci, întrebarea este pusă la umanitate chiar acum: ce o să faceţi? Unde o să mergeţi cu toate acestea?  Ce trebuie să vină peste voi ca să vă ajute să vă treziţi, să vă ajute să vă împreunaţi, să vă ajute să înţelegeţi că voi sunteţi Dumnezeu de asemeni?   De câte ori  trebuie ca această energie distrugătoare să vină şi să  ajute la facilitarea schimbării pe care aţi cerut-o voi?

 

Permiteţi să vorbim un moment despre călăuzirea voastră, suportul ce vine înăuntru pentru voi, Shaumbra, individual, personal şi ca Shaumbra grup.  Nouă ne place să lucrăm cu aceasta – cum să spun – această naştere nouă a energiei Shaumbra.  Înainte era – cum să spun – aceasta a fost în perioada ei de gestaţie.  Oh, aceasta a luat mai mult de nouă luni.  Aceasta a luat vreo şase ani compleţi de gestaţie.   Dar, înseamnă că aceasta nu este numai afară în alte regate şi în eter.   Voi aţi adus-o pur şi simplu pe Pământ.  Aceasta este o entitate în dreptul ei propriu. 

 

Acum, ce vi se întâmplă vouă şi la călăuzirea voastră, suportul vostru chiar acum în acest timp foarte, foarte interesant de schimbare?  Suportul vine înăuntru pentru voi de la energia Shaumbra.   Aceasta de asemeni este o uşă pentru alte energii să intre în viaţa voastră.   Nu numai energiile mele, Tobias, şi Consiliul Crimson... noi întotdeauna suntem aici cu voi.  Dar, acum cu schimbările recente şi noua energie Metatronică ce vine pe Pământ,  aceasta de asemeni deschide şi alte uşi de suport, suport din regatul îngeresc, suport chiar de la Gaia în căi pe care voi nu aţi fost capabili să le experimentaţi înainte, suport chiar şi de la vieţi trecute care au fost eliberate, energiile lor au transmutat.  Şi, acum ele de asemeni vin înapoi în viaţa voastră.

 

Suport înseamnă a veni înăuntru pentru a vă furniza cu energie – nu de a vă da răspunsul – dar a vă furniza cu energie, a vă furniza cu un moment de a vă susţine, de a vă încuraja şi de a vă iubi, dar de a vă ajuta de asemeni la curgere şi  exprimare şi creare.  Energii ce intră pentru a vă susţine – de la îngeri, de la toţi arhanghelii – ei vă sprijină în tot ceea ce faceţi voi.  Priviţi ca şi o curgere de un tip larg, poate spiral ceea ce vine înapoi printr-un coş şi  întră în centrul realităţii voastre, da, centrul realităţii voastre.  Acesta curge din regatele de dinafară, trece prin coş, în centrul realităţii voastre.  Şi, aici este... aici este.

 

Acum, unii dintre voi în trecut aţi spus „Bine, îngeri, Tobias, Metatron, ce ar trebui eu să fac?”  Dar, voi ştiţi mai bine acum.  Noi în schimb spunem, „Noi suntem aici. Ce ar trebui să facem noi? Ce ar trebuie să facem Noi?”  Ce o să faceţi la acest punct?  Noi vă putem da suport uriaş, uşurări.  Noi vă putem ajuta să călătoriţi multi-dimensional. Noi putem să vă ajutăm să deschideţi poate acele blocaje pe care s-ar putea să le aveţi.  Dar, până la urmă voi sunteţi cei care trebuie să faceţi.  De aceea este că sunteţi aici.  Noi suntem în spatele vostru.

 

Energia de Shaumbra intră de asemeni în realitatea voastră individuală şi personală.   Ele se adună în jurul vostru, toate aceste energii chiar acum.  Oh, voi aţi crezut că sunteţi poate singuri. Nu, ele s-au adunat în jurul vostru, aşteaptă şi spun, „Ce este ce doriţi să faceţi? Cum doriţi să vă exprimaţi pe voi înşivă?  Şi, noi vă sprijinim. Începeţi şi noi o să fim cu voi.  Începeţi procesul.”

 

Acesta este un suport pe un nivel nou ce intră înăuntru acum.  Unii dintre voi aţi simţit fără doar şi poate luna trecută. Acesta intră, dar cere de la voi, „Ce doriţi să faceţi? Şi dacă spuneţi, „Eu nu ştiu”, acum aveţi acest suport de asemeni de la ei şi spun, „Nici noi nu ştim.”   Ei vă sprijină.  Ei vă sprijină pe voi în „Eu nu ştiu.”

 

Dacă spuneţi, „Eu simt, dar mi-e frică de alegerea bună sau alegerea rea.  Mi-e frică că din toate potenţialele poate se întâmplă să aleg pe cel rău.  Vă rog, ajutaţi să aleg.”  În acest fel la tot suportul de energii o să le fie frică să aleagă energia, frică că poate o să fie cea rea (ceva râsete).  Şi, acum voi sunteţi în acest sistem frumos de suport.

 

Voi vă spuneţi vouă înşivă, „Eu nu merit, eu nu mi-am plătit datoriile. Eu nu ştiu multe.”  Tot suportul vostru va intra imediat, şi noi toţi o să spunem, „Noi nu merităm (mai multe râsete). Noi nu ştim nimic.  Noi nu avem destulă experienţe.  Poate, noi ar trebuie să trăim încă o duzină de vieţi aspre şi dificile şi de suferinţă pentru a fi merituoşi.    Vedeţi voi, noi o să vă sprijinim exact aşa.”  În acest fel lucrează Spiritul.  În acest fel lucrăm noi.  Noi nu putem face pentru voi. Noi nu putem lua decizii pentru voi.  Noi vă putem sprijini în deciziile voastre.

 

În momentul în care Cauldre a luat loc şi a spus, „Eu îmi voi deschide gura şi voi permite ca aceste cuvinte să zboare afară”, suportul a intrat.  Acum, dacă el ar fi spus, „Dar eu trebuie să merg şi să citesc toate aceste cărţi şi să merg la toate aceste şcoli,” el încă şi acum ar citi cărţile şi ar merge la şcoli.  Şi, noi l-am sprijini pe el.  Şi, el ar comunica acele energii încurcate.

 

Unii dintre voi aţi simţit o plenitudine sau grosime în jurul vostru.  Aceasta suntem noi care venim înăuntru.  Şi, eu trebuie să spun că noi vă sprijinim în orice, dar noi suntem nerăbdători.  Noi vrem să progresăm pentru că voi vreţi să progresaţi.  Unii dintre voi aşteaptă pentru un moment magic să progreseze, ceva care să desceandă, poate un tufiş arzător (ceva râsete).  Chiar unii dintre voi, eu v-am prins că v-aţi uitat la cometele sau stelele căzătoare noaptea.  „Dacă eu văd o stea căzătoare, eu voi şti că sunt pe calea bună.”  Noi am petrecut ore în şir aşteptând cu voi să vedem acele stele căzătoare (mai multe râsete)... un semn din cer.  Noi suntem plictisiţi; noi suntem amuzaţi.  Dar, noi trebuie să vă sprijinim.

 

Energia noastră este aici acum, ca şi cum este energia de Shaumbra.  Şi, noi suntem pregătiţi.  Motoarele lucrează.  Este timpul să conduceţi.  „Oh, nu, voi spuneţi, „Eu? Să conduc? Eu nu am experienţa necesară. Poate, Tobias, tu ai putea să te aşezi în scaunul şoferului şi eu voi călători.” Eu voi conduce peste nu mult timp.  Eu voi veni înapoi pe Pământ, şi voi fi primul care voi sări în acea maşină.  Dar, între timp este a voastră. Este timpul să conduceţi.

 

Ce doriţi să faceţi?  Ah, ieşiţi afară din capul vostru.  Mergeţi în inima voastră pentru un moment.  Ce este ce vreţi să faceţi?  Ce este?  Eu am stat cu mulţi dintre voi, şi noi am trecut peste asta din nou şi din nou.  Noi l-am adus pe Kuthumi înăuntru.  Noi l-am adus pe Metatron şi Quan Yin şi Ohama şi pe ceilalţi.  Ce este ce vreţi să faceţi?  Şi de ce vă reţineţi de la acesta?  Bine, acesta este un scop prostesc.  Nu contează care a fost răspunsul (râsete din audienţă) acesta a fost un scop prostesc, aşa cum ar spune Kuthumi.  De ce reţineţi acesta?  Permiteţi să auzim din nou.  Aceasta este cea mai proastă scuză pe care noi am auzit-o vreodată (mai multe râsete).

 

Deci, este timpul – cum să spun – să treceţi peste asta şi să progresaţi.  Sunt lucruri pe care voi vreţi să le faceţi.  Cum ştim noi acest lucru?  Pentru că voi sunteţi Creatori şi acest lucru fac Creatorii; ei creează.  Ei fac. Ei sunt. Ei nu contemplă doar şi se gândesc despre toate limitările.  Acesta este un dez-creator.  Şi noi o să dez-creăm pe dez-creatorul azi, dacă voi ne urmaţi.

 

Acum, voi aveţi motorul care lucrează.  Şi, aceasta este o maşină de concurs.  Şi voi staţi în ea.  Şi, combustibilul este scump., voi ştiţi (ceva râsete), şi o să se scumpească.  Şi, ce se va întâmpla dacă nu conduceţi şi nu urmaţi dorinţa inimii voastre şi pasiunea sufletului vostru... ah, eu am auzit pe cineva spunând că ei nu mai ştiu care era pasiunea sufletului lor.  Vorbiţi sufletului vostru; sufletul vostru vă va spune. Există o pasiune a sufletului.  Aceasta este diferită faţă de orice altceva ce voi v-aţi putut  imagina până acum un an sau doi ani în urmă.  Aceasta este diferită.  Acesta este fructul Trandafirului, lucraţi cu alţi Shaumbra să vă ajute să-l descoperiţi.  Dar, nu-i lăsaţi pe ei să vă dea răspunsul. Permiteţi-le să fie ei supăraţi, dar să puteţi afla răspunsul vostru.

 

Este timpul Shaumbra, să ieşiţi afară şi să faceţi acest lucru.  Şi, noi spunem asta nu bazat pe agenda noastră sau dorinţa noastră.  Eu pot sta în cabana mea până ce eu sunt gata să vin în acel corp, să fumez câteva trabucuri şi să beau câteva pahare de vin până ce vin înapoi ca un băiat adolescent exuberant necontrolat. Dar, VOI spuneţi că este timpul.  Voi spuneţi că sunteţi pregătiţi.  Voi spuneţi că vreţi să faceţi acum.  Şi, acum este un timp măreţ de a face, să faceţi acel pas.

 

Este aceasta o carte?  Poate.  Este aceasta canalizare?  Poate.  Este aceasta un nouă afacere? Poate.  Este aceasta vindecare. Da. Aceasta vă învaţă că lucrurile nu sunt chiar aşa cum par, că totul este o iluzie?  Da. Dacă aceasta este să lucraţi ca un funcţionar într-un magazin atunci voi puteţi zâmbi la sute de oameni şi literar să schimbaţi potenţialele lor?   Absolut, da.

 

Dacă aceasta este să vă împreunaţi ca Shaumbra, să puneţi energiile voastre împreună acum şi să aduceţi acest lucru care încă mai este în eter – Universitatea Shaumbra – pe Pământ?  Poate.  Este aceasta muzica?  Oh, voi spuneţi că voi nu ştiţi nimic despre muzică.  Ghiciţi din nou.  Mergeţi înapoi la piatra voastră. Aceasta este acolo; voi aţi creat-o.

 

Ce este ce vreţi să faceţi?  Aceasta nu trebuie să fie perspectiva nimănui, doar a voastră proprie.  Ce doriţi să faceţi? Nu ce altcineva vrea ca voi să faceţi, sau credeţi că alţii ar vrea ca voi să faceţi.  Ce vreţi VOI să alegeţi să faceţi chiar acum pe Pământ?

 

Şi, să nu aveţi limitări.  Chemaţi grupul vostru de suport.  Respiraţi acele energii în realitatea voastră.  De-a lungul lor curg baloanele de potenţiale.  Aplicaţi energia voastră de Creatori şi priviţi cum lucrurile încep să se manifeste.  Aşa cum fac ele, împroprietăriţi-le,  împroprietăriţi tot ce se întâmplă.  Poate acestea nu se manifestă exact aşa cum voi vreţi sau v-aţi imaginat să fie pentru că uneori dorinţa sau chiar şi imaginaţia pot avea limitări.

 

Aşa cum aduceţi acele anergii de Creatori în viaţa voastră, pasiunea voastră, observaţi cum ele se desfăşoară.  Aşa cum am spus înainte, daţi-le libertatea lor.  Binecuvântaţi-le.  Permiteţi-le să se desfăşoară în căi pe care voi nu le-aţi fi putut imagina.  Dar, timpul este chiar acum, nu vă reţineţi.

 

Ce se întâmplă dacă voi vă reţineţi?  Într-un sens, ce se întâmplă la toate energiile care sunt închise, orice energie care este înrobită, limitată, sau interzisă:  mai repede sau mai târziu ele trebuie să iasă.  Cumva ele o să izbutească să se elibereze pe ele însele.  Poate, este prin corp sau prin mental.  Poate, o să atragă un eveniment de afară la voi care vă va pune în scaunul şoferului şi o să mergeţi, o să vă mişcaţi.  Din nou, nu este o agendă pe partea noastră... noi răspundem la partea voastră.

 

Voi aţi devenit nerăbdători cu voi înşivă şi supăraţi cu voi înşivă.  Dar, atunci voi  folosiţi pretextul de, „Eu aştept momentul magic.” Permiteţi să facem acest moment magic chiar acum.  Permiteţi să facem împărţirea mărilor,  deschiderea cerului şi strălucirea.  Permiteţi să facem acesta magic, momentul colorat.

 

Ţineţi piatra voastră.  Oh, voi spuneţi, „Tobias, acest lucru este prostesc. Nu există piatră.”  Noi vă cerem să mergeţi dincolo de aceasta.  Ţineţi piatra.  Respiraţi energia voastră înăuntru. Aceasta este piatra: energia voastră.  Respiraţi înăuntru.  Daţi-vă binecuvântarea de a face acest lucru – chiar acum, chiar aici – momentul magic.  Fără aşteptări... noi suntem obosiţi să aşteptăm.  Şi aşa sunteţi voi.

 

Momentul începe să înainteze... ce este ceea ce alegeţi să faceţi?  Acesta poate fi mare şi mic.  Acesta poate fi orice voi vă doriţi.  Aduceţi înăuntru.  Permiteţi să se întâmple.

 

Unii dintre voi aţi experimentat aceasta.  Voi sunteţi în locuri acum unde voi nici nu v-aţi imaginat acum câţiva ani.  Şi, voi puteţi extinde aceasta de asemeni.  Voi nu trebuie să vă opriţi aici. Singurul lucru ce noi cerem de la voi este despre ce noi am vorbit deja înainte.  Aduceţi-vă aminte pasiunea voastră şi ce doriţi să faceţi:  faceţi pentru voi înşivă şi numai pentru VOI înşivă.  Faceţi ca şi exprimarea voastră de sine proprie.

 

Există o tendinţă – şi aceasta o să aibă efectul opus – tendinţa de a salva lumea, sau cel puţin o parte din lume, o tendinţă în natura voastră umanitară iubitoare care spune, „Dar eu vreau să merg afară şi să ajut pe alţii care sunt mai bolnavi, care sunt abătuţi, care sunt firavi.” Aceasta o să vină.  Dar, oricare este pasiunea voastră, faceţi pentru voi... vedeţi voi.  Încetaţi să aplicaţi aceasta la altceva.  Aceasta pune chiar o energie foarte potentă şi interesantă pe lucruri.

 

 

Dacă încercaţi să salvaţi lumea, ştiţi ce o să se întâmple?  Da, voi o să ştiţi, şi lumea o să încerce să vă salveze în acelaşi timp.  Faceţi pentru voi înşivă... pasiunea VOASTRĂ, pasiunea voastră pentru voi înşivă.  Faceţi pentru voi.  Atunci, o să aveţi uneltele.  Voi o să aveţi echilibrul de energie potrivită de a ajuta pe cei care sunt pregătiţi.

 

Punctul este că suport nou se rulează înăuntru.  Acesta aşteaptă să meargă la lucru cu voi, să vă ajute la manifestare.  Dacă continuaţi să aşteptaţi, acesta o să aibă un fel de – cum să spun – stagnare pentru voi.  Şi, voi ştiţi ce se întâmplă cu energie stagnantă.  Aceasta o să dorească eliberare.  Aceasta o să cheme înăuntru alte energii care o să faciliteze schimbarea.

 

Deci, să clarificăm aici pentru un moment. Acesta este simplu, a respira adânc. A clarifica, a mişca energii,  a vedea lucruri ce într-adevăr sunt, a nu accepta nici o iluzie specifică sau încuiată, dar a clarifica, de a vedea în multe, multe straturi a ce se petrece.  Şi, chiar acum, sunt multe care se petrec.

 

Este timpul pentru schimbare în toată lumea. Şi, lumea plânge pentru aceasta, o cheamă.  Aceasta cheamă pentru că noi ne apropiem de săritura quantum.  Aceasta are nevoie de clarificarea însăşi a Energiilor Vechi şi a conştiinţei.  Aceasta trebuie să se clarifice însăşi de energiile fizice care au fost înţepenite şi de asemeni de toate energiile conştiinţei.

 

Există un sistem vechi de credinţă pe Pământ. Acesta este gata pentru schimbare.  Şi, acesta este cumva un strat acoperitor pe care mulţi dintre voi îl duceţi.  Şi, acel strat acoperitor spune că tot ce a fost creat trebuie să fie de asemeni distrus.  Tot ce este construit trebuie să cadă.  În orice lucru bun ce se întâmplă, ceva energii opuse vin de-a lungul. Pentru a face progres creatorul trebuie să vină cu distrugătorul, yin-ul şi yang-ul echilibrului.

 

Dar, nu mai... nu mai este nevoie.  Aceasta este o gândire veche, dualistă ce spune creator/distrugător sunt acelaşi.  Noi putem să ne mutăm dincolo de aceasta cu voi Shaumbra azi începând cu acest grup.

 

Permiteţi să aducem înăuntru pe al doilea invitat – Shiva, distrugătorul (ceva râsete).  Energia distrugătoare a lui Shiva,  a aşteptat să intre.  Oh, acesta a fost foarte activ pe Pământ în săptămânile trecute.  Acesta este foarte întipărit în multe culturi din lume.

 

Este timpul ca... voi ştiţi, lui Shiva nu-i mai place munca ei/lui nicicum (ceva râsete).  Shiva este obosit de a fi distrugătorul de mult timp, si a vrut să plece.  Dar, aceasta ar fi cauzat supărare la mulţi în lume care au simţit că creatorul trebuie să fie acompaniat de distrugător.  Dar, Shiva găseşte această oportunitate minunată, momentul magic aici cu Shaumbra azi, ca el să plece.

 

Acum, aceasta o să supere multă lume (mai multe râsete).  Aceasta o să arunce echilibrul lor pentru că ei trebuie să aibă acea energie distrugătoare.  Aceasta a făcut parte din sistemul lor de funcţionare.

 

Dar, noi o să-i permitem lui Shiva să plece. Acum noi nu trebuie să spunem la nimeni.  Noi doar o să-l lăsăm pe Shiva să plece, şi să lase cealaltă energie, energia creatoare, care să se găsească pe ea însăşi într-o cale nouă unde nu are nevoie de opus.  Aceasta nu are nevoie de antiteză.

 

Shiva intră puţin obosit, a fost ocupat în ultimul timp, puţin epuizat, puţin tulburat că de ce a durat atât de mult ca el să fie eliberat din munca lui... şi de ea.  Aceasta este o energie unisexă/androgină. Aceasta lucrează în amândouă căile, depinde cum o/îl chemaţi.  Shiva a fost întotdeauna numit un distrugător, a dat jos structura.  Şi, într-un sens, acest lucru a fost potrivit.  Structura întotdeauna doreşte să fie restructurată. Dar, nu trebuie să fie distrusă.  Umanii l-au luat pe Shiva exact aşa, au făcut din Shiva un distrugător, anihilatorul energiilor.

 

Deci, voi vă găsiţi pe voi înşivă într-un ritm.  Umanitatea se găseşte în ritmul de construire/distrugere.  Voi aţi văzut aceasta în vieţile voastre.  Într-o zi voi aţi avut bani, şi în următoarea zi voi i-aţi distrus (ceva râsete).  Într-o zi voi aţi avut un tovarăş.  Oh, acesta nu este Shiva; acesta este altceva (ceva râsete). Voi mergeţi în căi separate.

 

Într-o zi voi vă simţiţi bine şi complet şi puri în voi înşivă, şi apoi voi chemaţi Shiva să vină înăuntru şi să distrugă ceea ce aţi clădit pentru că voi aţi simţit că eraţi Dumnezeu în antrenament, dumnezei juniori, că voi nu aţi putut permite creaţiilor voastre să meargă în realitatea completă.  Deci, voi aţi adus pe Shiva înăuntru, şi Shiva a distrus, a rupt, într-adevăr a facilitat schimbarea.  Dar, poate este timpul să ieşiţi afară din această conştiinţă de a distruge, de a avea yin şi yang.

 

Acum, aceasta va supăra pe unii dintre voi. Voi sunteţi atât de obişnuiţi să folosiţi yin şi yang, opusul, două căi diferite, masculin/feminin, toate acele forţe opuse.  Voi nici nu vă puteţi imagina să nu aveţi o forţă opusă.  Voi sunteţi atât de obişnuiţi ca Shiva să intre de-a lungul să distrugă ceea ce aţi clădit, ceea ce aţi acceptat.

 

Mulţi dintre voi spuneţi, „Eu voi construi o companie, dar eu ştiu în înăuntrul meu că la un anumit punct ceva o să fie rău, şi aceasta o să se prăbuşească.”  „Aceasta este calea vieţii, nu-i aşa,” spuneţi voi.  Este Shiva care vine înăuntru să distrugă ce aţi clădit... creatori juniori cărora le-a fost frică că creatorul lor o să intre în manifestare completă.

 

Deci, permiteţi să respirăm înăuntru această energie a lui Shiva.  Ea intră fără sabie, fără energii întunecate... în primul rând ea nu a fost ceea ce ar fi trebuit să fie.  Ea trebuia să fie o transmutatoare.  Umanii l-au luat ca distrugător.

 

Permiteţi să respirăm energiile lui Shiva, energiile lui Shiva în fiecare dintre noi de asemeni, în înăuntrul conştiinţei noastre, în înăuntrul căii în care noi funcţionăm şi credem.  „Noi credem în Shiva.  Noi credem în distrugător.  Noi credem în demon şi Lucifer şi în energii care separă.”

 

Permiteţi să respirăm acestea înăuntru aici pentru un moment.  Permiteţi să respirăm înăuntru pe Shiva.  Onoraţi-l pentru toată munca făcută de el/ea.   Permiteţi să-l respirăm pe Shiva înăuntru, şi să avem compasiune de ce acest sistem de credinţă a fost permis să funcţioneze în vieţile noastre şi în conştiinţa noastră.  Şi, apoi să-l eliberăm pe Shiva din munca lui/ei.  El vrea să meargă înapoi la energia lui originală, nu etichetată ca distrugătoare, să nu mai fie cea care separă, demontează lucrurile.

 

Vedeţi voi, noi putem restructura energia într-un fel nou de ne-distrugere. Aceasta poate fi graţioasă.  Aceasta poate să curgă.

 

Permiteţi să luăm acea respiraţie adâncă a lui Shiva, şi apoi să o eliberăm.  Eliberaţi pe Shiva, distrugătorul, din înăuntrul vostru şi din înăuntrul conştiinţei umane.  Alţii încă mai vor să se joace cu Shiva în viaţa lor.  Dar, acum prin eliberarea acestei energii azi... prin a da drumul lui Shiva... nu mai este un dumnezeu... nu este preaslăvit ca dumnezeu... nu mai are energia de dumnezeu... doar eliberaţi toate aceste responsabilităţi şi descrierea serviciului... daţi drumul... acum potenţialul există pentru alţi umani care sunt pregătiţi să se mute dincolo de energia distrugătoare din viaţa lor în aşa fel ca ei să poată să dea drumul lui Shiva în afara lor.

 

Voi nu mai aveţi nevoie de aceasta niciodată în viaţa voastră.  Voi nu mai aveţi nevoie de energiile distrugătoare.  A transmuta... da.  A schimba şi extinde... da.  Dar, nu trebuie să distrugă.  Nu trebuie să şteargă. Aceasta face parte din claritate, face parte din claritate.  Noi clarificăm acel strat acoperitor de distrugere.  Creator, singurul Creator, Creatorul clar, evoluează, se extinde, curge dar nu trebuie să distrugă.

 

Noi mai facem încă un alt lucru aici cu grupul nostru de Shaumbra, ceva ce am făcut acum şase ani în urmă cu Shaumbra din Lake of Tahoe, ceva ce am vrut să aducem la voi toţi la acest punct, ceva ce este interesant ce se întâmplă în înăuntrul dinamicii de Shaumbra.  Vedeţi voi, voi vă deschideţi totalitatea voastră însăşi.  Oh, şi voi deja ştiţi aceasta în căi pe care voi nu le-aţi putut imagina.  Voi vă extindeţi.  Voi creşteţi.  Voi reveniţi în contact cu vocea voastră adevărată, cu sinea voastră deschisă.

 

Şi, aşa cum faceţi asta, aşa cum schimbaţi natura adevărată a identităţii voastre, există aspectul uman al vostru.  Acesta face parte din voi, un aspect al vostru.  Sinele uman... noi nu vrem să-l numim ego, deşi unii dintre voi vă identificaţi cu acesta.  Dar, este povestea umană, „sinele mic” care se miră ce naiba se întâmplă (ceva râsete).  Acesta se miră ce faceţi voi.

 

Este ca şi, într-un sens... sinele uman, „sinele mic”, este ca şi un copil care este îngrijorat acum, se miră ce voi, sinele întreg, faceţi.  O să-l lăsaţi pe acesta în urma voastră?  O să mai aveţi grijă de el?  O să-l mai iubiţi?  O să-l mai hrăniţi, pentru că are un corp, voi ştiţi?  Sinele întreg nu are corp.  Sinele uman are.  Acesta are nevoi.  Acesta are emoţii.

 

Uneori sinele mic uman poate să fie ca un copilaş, aşa cum ştiţi.  Acesta se pare că poate lucra împotriva voastră. Uneori se revoltă.  Uneori loveşte cu piciorul şi spune că nu mai vrea să aibă acest aspect pufos, lucrul aerian (mai multe râsete).  Uneori acesta plânge şi plânge pentru că are nevoie de atenţie şi are nevoie de iubire.  Uneori acesta fuge şi se ascunde şi vă face să vă simţiţi vinovaţi despre ce faceţi voi.

 

Altă dată, devine foarte deştept, foarte deştept într-adevăr.  Acesta spune, „Oh, dar sinele-Dumnezeiesc complet, eu te-am împroprietărit.  Eu te-am făcut.  Eu sunt umanul.  Eu am mentalul.  Eu am corpul.  Tu nu ai nimic.  Tu eşti doar o născocire a halucinaţiei mele (mai multe râsete).  Eu te-am împroprietărit, şi de aceea eu sunt.  Eu i-au proprietate călătoriei tale spirituale pentru că fără mine tu nu ai avea una.”

 

Deci, acesta încearcă să obţină spiritualitatea.  Oh, aceasta este o situaţie interesantă, un fel de răsturnare a energiilor cu sinele mic uman.  Apoi, începe să se hrănească din călătoria voastră spirituală.  Începe să o controleze. Începe să intre în povestea acesteia, folosind-o pentru extinderea poveştii însăşi. 

 

Simptomele sunt foarte simple.  Aceasta începe să pufăie însăşi, spunând ce fiinţă mare şi specială este pentru că este spiritual.  Începe să pretindă că poate să citească mintea.  Începe să prorocească cu toate că prorocirile nu se adeveresc.

 

Ah, da, acesta este un caz clasic de „micuţul uman” care preia „marele Spirit”.  Şi, aceasta se întâmplă de multe ori. Aceasta nu cauzează nici o alarmă.  Aceasta simplu cauzează de a lua conştiinţă de la aceasta.  Şi se întâmplă la toţi până la un grad până ce ei simt că energiile nu sunt potrivite.  Acesta se simte cumva înţepenit şi fără doar şi poate îmbolnăvit.  Se simte că are o poftă nemulţumită de a continua să se hrănească din puful spiritual, „Ei stau - pe un loc- mai mare - decât tine.” Acesta nu poate continua să hrănească acea poftă, deci va continua să facă mai multe lucruri nebuneşti, chiar lucruri mai dramatice.   Aşa sunt energiile foarte evidente.

 

Unii dintre voi, noi ştim, aţi simţit aceasta în înăuntrul vostru şi v-aţi mutat dincolo de aceasta. Unii dintre voi pretind că v-aţi mutat dincolo de aceasta.  Unii dintre voi vedeţi aceasta fără doar şi poate în alţi oameni.  Acesta este simplu un simptom al „sinelui micuţ” căruia îi este frică, deci încearcă să preia şi să controleze pe „sinele mare”.

 

Altă dată noi am spus că „sinele micuţ” plânge.  „Sinele micuţ” simte durere.  Acesta se simte abandonat.  Mulţi dintre voi continuaţi să simţiţi probleme abandonate. „Oh”, voi spuneţi, „Eu probabil am fost abandonat în vieţile mele trecute”.  Ghiciţi din nou.  Voi sunteţi abandonaţi în această viaţă (râsete) de voi şi de voi înşivă.

 

Deci, acesta operează în multe căi diferite, dar noi suntem chiar acum aici în acest moment magic să confirmăm că acest lucru se întâmplă.  Aşa cum voi vă extindeţi şi mergeţi cumva în regate noi şi aduceţi noi înţelegeri şi în viaţa voastră, opriţi-vă pentru un moment. „Sinele micuţ”, sinele uman, poate are nevoi.  Aceasta nu înseamnă că voi o să cedaţi toate acestea şi să mergeţi înapoi la „poveşti micuţe umane.”  Ci simplu, înseamnă că acesta face parte din voi.  Şi, voi nu vreţi să mergeţi în călătorie fără acesta.  Voi nu vreţi să-l abandonaţi pentru că acesta o să vină înapoi şi o să vă găsească mai devreme sau mai târziu.  Şi, atunci o să fie într-adevăr supărat, foarte supărat.

 

Deci, permiteţi să luăm un moment, stând împreună chiar aici chiar acum.  Respiraţi.  Voi sunteţi în energia sinelui vostru adevărat, sinele vostru extins chiar acum.

 

Apoi, este acel sine uman, acea parte care trebuie să meargă la lucru în fiecare zi, partea care trebuie să semneze facturile, să hrănească corpul, să facă exerciţii, să manevreze prin trafic, să trebuiască să doarmă un pic.  Aceasta este partea despre care noi vorbim. Acesta este sinele uman.  Puteţi să-l iubiţi chiar acum?  Puteţi doar să îmbrăţişaţi sinele uman?  Îmbrăţişaţi-l chiar acum, aşa cum aţi creat piatra.

 

Imaginaţi-vă că puneţi braţele în jurul sinelui uman... vă ţineţi... vă iubiţi... asiguraţi umanul a cine sunteţi... că voi o să aveţi grijă de corpul lui... că voi o să stimulaţi însuşi mentalul – cu toate că noi mergem dincolo de mental, noi nu lăsăm mentalul în urmă... spunem că sinele uman este apreciat pentru că conduce maşina de tăiat iarba şi pentru că spală vasele... spuneţi sinelui uman că este iubit în fiecare moment treaz, tot ce face... îmbrăţişaţi sinele uman şi asiguraţi-l că nu o să fie lăsat în urmă... nu o să fie uitat... şi nu o să fie negat.  Îmbrăţişaţi-vă.  Sărutaţi-vă delicat ca şi cum nu aţi mai făcut aceasta înainte.

 

Nu este nevoie de distrugerea aspectului uman.  Umanismul este minunat.  Nu este nevoie ca Shiva să vină şi să distrugă umanul.  Este vorba despre a îmbrăţişa, a iubi şi a încorpora umanul, chiar şi în starea voastră de extindere.  Voi nu o să doriţi niciodată să vă lăsaţi pe voi înşivă singuri, aşa cum noi nu vă lăsăm singuri.

 

ŞI AŞA ESTE!

 Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

 

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

 

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

 

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

 

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

 

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

 

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

 

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

 

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

 

© Copyright 2005 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.