MATERIALELE LUI TOBIAS
Seriile Clarităţii: "SHOUD 2"  - Împreună cu  Tobias

Întrebări şi Răspunsuri

Prezentat la Cercul Crimson
3 Septembrie, 2005

 
            Şi aşa este, dragi Shaumbra şi musafiri Shaumbra, că noi continuăm energia acestei zile. Şi, acum este momentul să avem discuţia noastră, întrebările şi răspunsurile.

            Într-adevăr, chiar şi în aceste ultime 15 sau 20 de minute poate că voi aţi simţit schimbarea, evoluţia energiilor acestui vechi concept al lui Shiva care a plecat. Ei bine, chiar dacă voi nu aţi ştiut cine  a fost Shiva, el tot a făcut parte din masca voastră. Tot a existat acea parte din voi care credea într-un creator, un dumnezeu care există undeva în afară, poate chiar înăuntru , dar pe care nu l-aţi simţit sau cunoscut atât de bine. Deci, voi v-aţi bazat pe cel de-al doilea nivel al energiilor. Voi v-aţi bazat pe energiile protectorului sau salvatorului. 

            Voi de asemenea v-aţi bazat pe energiile distrugătorului, cele două care încearcă să se controleze una pe cealaltă. Voi spuneţi, „Acum că această energie a distrugătorului a plecat, ce vine în loc? ”Nimic nu vine să îi ia locul. Voi sunteţi întregi şi compleţi prin voi înşivă. Şi, pentru a avea creaţia, voi nu aveţi nevoie de distrugere. Acesta este un concept dualistic vechi.

            Creaţia este de una singură. Ea evoluează constant. Este ca o spirală. Ea se mişcă şi se extinde continuu. Şi, expansiunea poate fi atât în interior, cât şi în exterior în acelaşi timp.

            Voi nu mai aveţi nevoie de distrugător în viaţa voastră. Conştiinţa umană efectiv nu are nevoie de furtuni, ca cele care s-au petrecut recent. Nu are nevoie de acestea. Sunt alte căi, mai iluminate, aţi putea spune, pentru a atinge creaţia, pentru a fi în creaţie. Este un concept vechi al cărui timp a venit.

            Şi, astăzi am deschis uşa pentru a-i da drumul lui Shiva, a o elibera din vieţile voastre, fără a mai avea în mod constant procesul de veşti bune, urmate de veşti rele, procesul de construire, urmat de distrugere. Ieşiţi din sistemele voastre de credinţă, din rutinele voastre. Poate fi plin de Creaţie, plin de expresivitate tot timpul.

            Vom răspunde astăzi la prima întrebare care - cum să spun – nu a fost pusă cu voce tare. Dar, se referă la comentariile noastre din ultima noastră întâlnire despre Israel. Şi, întrebarea a apărut la aşa mulţi din ţara mea natală despre înţelesul a ce s-a spus despre eliberarea Israelului, despre a-i da drumul Israelului, chiar mutarea din Israel.   

            Ce anume s-a întâmplat în acest loc, în ţara mea natală, este că energiile  de-a lungul unei perioade îndelungate de timp au devenit foarte blocate. Se poate vedea în oameni. Se poate vedea în clădiri. Se poate simţi chiar şi în apele Israelului. A devenit stagnant. De asemenea a fost prins într-un fel de proprie mascaradă, în propriul joc în care este un război continuu, o tensiune constantă. Voi doar jucaţi în numele umanităţii, jucaţi yin-ul şi yang-ul umanităţii, lumina şi întunericul, creatorul/distrugătorul.

            Dar, a devenit atât de îmbibat în tărâmul Israelului că uneori este nevoie de eliberare... de a ieşi pentru o perioadă de timp.... poate câteva luni... poate câţiva ani... eventual de a o face în imaginaţie... de a da drumul la toate nivelele... de a elibera faptul că voi sunteţi un israelian sau un arab sau un palestinian... de a da drumul la Hippuru, faptul că voi sunteţi toţi la fel. Voi toţi proveniţi din aceeaşi familie. Şi, voi acum v-aţi fragmentat în fracţiuni.

            Poate că este momentul să eliberaţi toate acestea, să daţi drumul la ţinerea energiei pe care voi încă o faceţi. Noi am discutat de susţinerea de energie. Am discutat cu voi despre aceasta atunci când ne-am aflat în acest loc. Şi am spus că este momentul să o eliberaţi. Dar, da, este atât de implantată în voi că voi continuaţi să susţineţi energia. Voi vă uitaţi în oglindă şi credeţi că sunteţi un israelian. Credeţi că sunteţi un Hippuru. Asta este ceva vechi. Daţi-i drumul.

            V-am spus că unii dintre voi vor dori efectiv, fizic să ieşiţi din această energie, pentru că este densă şi este puternică, să plecaţi, să vă luaţi o vacanţă, să vă duceţi în altă parte pentru un timp, să obţineţi o amânare. Apoi, când vă veţi întoarce, voi veţi fi diferiţi. Veţi fi proaspeţi. Veţi fi capabili să ajutaţi această parte a lumii, acest pământ sfânt, într-un mod cu totul nou.

            Atât de mult din atenţia şi greutatea şi poverile umanităţii sunt în această zonă acum. Voi nu realizaţi asta tot timpul. Dar, conştiinţa religiilor este asupra voastră. Chiar şi conştiinţa guvernelor este asupra voastră acum. Asta cântăreşte greu asupra tot ce faceţi voi. Uneori, aveţi nevoie să ieşiţi din această vibraţie. Luaţi-vă o pauză. Veniţi şi vizitaţi-i pe Shaumbra în acest loc din munţi. Petreceţi ceva timp aici reînnoindu-vă. Mergeţi şi navigaţi pe ocean pentru o lună sau aşa ceva. Şi, în tot acest timp daţi drumul Hippuru-lui. Daţi-i drumul lui Shiva. Energia distrugătorului este foarte puternică în acest pământ.

            Şi cu asta ne-ar place să răspundem la următoarea întrebare.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 1 (de pe Internet, citită de Linda): Dragă Tobias, de ceva timp lucrez la o tehnică folosind frecvenţele razelor colorate pentru a ajuta la aducerea chakrelor într-o stare unificată. Sunt interesată să aduc această tehnică în munca de ajutorare a celor muribunzi pentru că intuiţia îmi spune că va uşura foarte mult tranziţia despărţirii de corp. Poţi te rog să comentezi în legătură cu aceasta? Mulţumesc.

TOBIAS: Într-adevăr, vibraţiile culorilor şi sunetelor, în particular, pot să aibă un efect foarte relaxant asupra celor care tranziţionează. Dar, trebuie să fii atentă că acestea sunt vibraţii care sunt atrăgătoare şi pentru ei, nu numai pentru tine. Cu alte cuvinte, vibraţia ta muzicală sau sonoră, vibraţia ta de culoare poate să fie diferită. Şi, tu trebuie să mergi foarte adânc în interior. Trebuie să clarifici, şi să mergi în energia lor pentru a simţi că este potrivită.

Culorile din spectrul uman oferă un imens sprijin în orice proces de facilitare, de vindecare, chiar de tranziţionare. Dar, vă vom cere de asemenea să nu le impuneţi. Ele sunt energii cu foarte mare potenţial. Şi, nu este vorba de a le impune. Este vorba de a le permite să intre în spaţiu, dar dacă nu sunt binevenite să le daţi drumul.

            Şi mult mai important, spectrul culorilor este destul de limitat pentru ochiul uman. Mulţi dintre voi înţeleg acest lucru pentru că în starea voastră de vis voi visaţi culori care nu există aici. Şi, nu este nici un mod prin care voi măcar să încercaţi să le explicaţi. Deci, dacă veţi lucra cu culorile, este important, în special în procesele de moarte şi de tranziţionare, să vă deschideţi pe voi înşivă către un spectru care există în alte straturi şi nivele. Voi faceţi asta prin clarificare, dând la o parte iluzia că există o anumită gamă sau frecvenţă de vibraţie pentru culori. 

Voi puteţi chiar să începeţi să pătrundeţi în culorile care există în gama energetică expansională, care există în afara vibraţiei. Ele nu sunt verde sau albastru sau roşu. Acestea sunt un set cu totul nou de... este – este greu de explicat aici – dar o rezonanţă albă, nici chiar o vibraţie. Dar, este o expansiune luminoasă care există.

Deci, dacă urmează să vă jucaţi cu acestea, jucaţi-vă la cel mai înalt nivel. Folosiţi-le ca şi cum aţi folosi o lumânare cu clientul vostru care tranziţionează. Cu alte cuvinte, nu le băgaţi pe gât cu lumânarea. Nu le puneţi în faţa lor. Doar gentil plasaţi aceste frecvenţe de culori în jurul spaţiului vostru, folosind imaginaţia, respirând aceste culori, gentil plasaţi-le. Apoi, în timp ce lucraţi cu ei în timpul morţii, şi ei încep să-şi facă tranziţia, din nou doar câteva din noile voastre frecvenţe sau rezonanţe de culori vor lumina de-a lungul căii pentru a-i ajuta să-i ghideze. Dar, din nou nu doriţi să le impuneţi  asupra lor.

Şi, adăugaţi în acest mixaj un pic de energii relaxante de muzică, de muzică efectivă pe care o puteţi cânta, dar de asemenea apoi începeţi să aduceţi alte rezonante de sunete. Acestea de asemenea vor ajuta la tranziţionare.

Înţelegeţi că atât de des în procesul de trecere dincolo, pe măsură ce ei trec prin fazele morţii, sunt doi factori care intervin. Unul este frica de necunoscut. Dar, de asemenea este ajutat de un fel de amorţeală, de un tip de desensibilizare care intervine asupra corpului şi asupra minţii. Deci, este important să nu stimulaţi exagerat mintea şi simţurile la acest punct pentru că asta va aduce înapoi energiile fricii. Desensibilizarea de fapt ajută să ţină energiile fricii să nu devină copleşitoare. Deci, în munca voastră cu aceştia fiţi foarte conştienţi de cum reacţionează clientul vostru. Şi, vă încurajăm puternic să continuaţi să faceţi această muncă. Este foarte necesară.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 2 (o femeie la microfon): În timp ce stăteam aici, şi tu îţi exprimai dragostea ta pentru noi, am simţit un imens influx de iubire. Şi, m-am simţit obligată să mă ridic în picioare aici astăzi. Şi, sunt o grămadă de întrebări pe care aş putea să ţi le pun. Dar, de fapt... doar simt că am nevoie să stau aici şi să-ţi spun că sunt atât de pregătită să mă mut în „sinele meu mai înalt”, să-mi iubesc „eul mic”, dar să preiau cu adevărat această Nouă Energie şi să-mi extind iubirea şi sentimentele. Şi, doar vreau să-mi exprim recunoştinţa faţă de toţi de pe partea aceasta a vălului şi de pe partea cealaltă, care m-au binecuvântat în atât de multe moduri. Şi, în acest moment vreau doar să stau şi să exprim asta.

TOBIAS: Mulţumesc pentru curaj şi mulţumesc pentru că ai trecut la următorul pas pentru tine însăţi.

            SHAUMBRA 2: Mulţumesc.

            ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 3 (de pe Internet, citită de Linda): Bună, Tobias... sau Adamus. Eu folosesc toate instrumentele pe care le avem, dar parcă nu ajung deloc în acel loc în care viaţa să înceapă să devină mai uşoară sau curgătoare. Spiritual şi material eu mă învârt în cerc. Eu mă anihilez pe mine însumi din punct de vedere financiar, în timp ce spiritual încă nu simt strălucirea sinelui meu divin. Eu aştept de când a fost aleasă să cunosc şi să trăiesc pasiunea sufletului meu. Şi, acum noi am adăugat darul clarităţii. Dar, viaţa mea este la fel de confuză ca şi acum zece ani în urmă. De ce continui eu să mă restricţionez la această existenţă? Şi, eu nu mai doresc să mă aflu în locul plictisitor al greutăţilor. Te rog, oferă-mi nişte perspective interioare. Şi, mulţumesc pentru ajutor.  

            TOBIAS: Într-adevăr... şi întrebarea ta este legată foarte mult de compoziţia shoud-ului de astăzi... şi de fapt tu întrebi nu numai în numele tău, dar în numele tuturor shaumbra care se întreabă şi care simt că în ciuda a ceea ce ei au învăţat lucrurile nu par să se mişte. Şi, de aceea în mod specific shaumbra au adus astăzi şi au dat naştere energiei Shaumbra pentru a le da ajutor mult mai direct. Şi de aceea shaumbra de asemenea au eliberat astăzi energia distrugerii.

            Tu vorbeşti despre progresul tău. Tu vorbeşti despre iluminările pe care tu le-ai avut. Dar, totuşi tu spui că viaţa ta este un dezastru financiar. Viaţa ta financiară a fost distrusă sau anihilată, aşa cum ai spus, pentru că oamenii şi chiar shaumbra continuă să construiască şi să distrugă şi să construiască şi să distrugă. Tu te-ai construit pe tine din punct de vedere spiritual, dar nu manifeşti asta la nivelul practic.

            Deci, eliberează-l pe Shiva din viaţa ta. Eliberează orice fel de energie de distrugere. Lasă înăuntru fluxul de abundenţă. Şi, dacă vezi că tu continui să te zbaţi şi continui să ai greutăţi, noi îţi cerem pur şi simplu să respiri. Tu nu poţi – cum să spun – datorită diferitelor nivele pe care operezi şi încă te subminezi singur, nu poţi să integrezi totul la un loc. Fă respiraţie.

            Unii spun că noi folosim asta – cum să spun – ca o scuză, sau ca un remediu simplu, aşa cum un doctor ar prescrie aspirina. Dar, respiraţia în cele din urmă vă aduce pe voi înapoi la un punct de integrare. Voi nu puteţi să respiraţi conştient fără ca mai devreme sau mai târziu să ajungeţi la un punct de calm, întorcându-vă la un punct de unificare.

            Deci, vă vom cere doar să vă concentraţi un pic pe această respiraţie. Lăsaţi energia distrugătorului să plece. Şi, daţi-vă vouă înşivă permisiunea efectivă de a vă bucura de viaţă, ceea ce voi încă nu faceţi. Uneori, voi repetaţi cuvintele ca un papagal, crezând că asta va rezolva problema. Dar, acum puteţi voi cu adevărat să vă permiteţi vouă înşivă să vă bucuraţi de viaţă şi de creaţiile voastre? Mulţumesc.

            ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 4 (o femeie la microfon): Bună la toată lumea. Bună Tobias. Este foarte frumos să mă aflu în sfârşit aici. Mă gândesc la ce să întreb de acum o lună şi... de zile întregi. Şi, mi se dau răspunsurile imediat. Şi, este teribil pentru mine pentru că vroiam cu adevărat să-mi dau această oportunitate de a sta faţă în faţă cu tine ca acum. Şi, ok, o las să vină în mine chiar acum, aşa din senin. Întrebarea mea este despre Germania şi despre ţara în care sunt născută. Şi, uneori simt în legătură cu această ţară şi vreau ca... uneori mă simt ca un preot al acestei ţări încercând să o fac să se mişte. Şi, vreau cu adevărat să mă conectez mai mult cu oamenii, la nivel internaţional, cu voi toţi, s-o fac să se mişte într-un final. Eu locuiesc în Frankfurt, unul din oraşele mari, şi este atât de blocat. Este atât de blocat şi nu ştiu ce aş putea eu să fac.

            TOBIAS: Îţi vom cere într-un mod foarte dulce şi drăgăstos să dai drumul acestei misiuni (ceva râsete).

            SHAUMBRA 4: Mulţumesc. Aveam nevoie de asta.

            TOBIAS: Este foarte copleşitoare promisiunea de a încerca să schimbi o ţară de una singură.

            SHAUMBRA 4: Da, şi mă încetineşte. Şi mă face să mă simt furioasă.

            TOBIAS: Munca individuală pe care tu o faci în tine însăţi este lucrul cel mai important. Şi, din nou, generează un tip de energie, un potenţial pe care şi ceilalţi din ţara ta pot să-l folosească dacă ei aleg acest lucru. Germania este plină de istorie. Şi este o ţară foarte puternică şi este o ţară foarte mândră şi o ţară foarte inteligentă şi chiar creativă. Dar, are multe răni adânci care îşi au originea foarte, foarte în urmă.

            Într-un fel, am putea spune că în această ţară, Germania a existat o înţelegere a întregului potenţial al dezvoltării umane. Şi, ei i-au permis să se dezvolte. Ei au permis unor lucruri măreţe să vină.

            Dar, a existat un tip de reacţie negativă, un fel de sentiment de vinovăţie şi ruşine pentru că s-a procedat atât de rapid, un sentiment că ei nu erau demni de aceste daruri, cu toate că ar fi putut să fie o imensă binecuvântare să o împărtăşească cu restul lumii. Ei au permis energiei distrugătorului Shiva să vină şi să-i distrugă. Germania a fost distrusă din interior, nu din afară. Şi, rănile încă sunt mari. Şi încă există foarte multă ruşine acolo.

            Poţi tu să dai drumul la propriile tale răni şi propriul tău distrugător şi propria ta ruşine întâi? Apoi, tu vei avea o mai bună înţelegere cu privire la ce să faci în această ţară măreaţă şi glorioasă. Trebuie să spunem că această ţară încă este atât de măreaţă şi ea se trezeşte din somnul ei adânc. Vei găsi că lucrurile se vor mişca foarte rapid acolo. Şi vei vedea că vor fi mulţi despre care ai crezut că ar fi râs de tine, că şi-ar fi bătut joc de tine pentru inima ta, dar că acum sunt foarte deschişi.

            Ceea ce vedem acolo este o ţara care încă într-un fel se ascunde sub plapumă, care încă încearcă să se deghizeze şi să se protejeze, dar care acum doreşte să iasă şi încă o dată să-ţi proclame identitatea a cine este ea cu adevărat. Este o ţară despre care noi simţim că va avea un imens progres economic, chiar în timpuri dificile din punct de vedere economic. Şi, este o ţară care s-a reunit pe ea însăşi în multe moduri şi a creat un exemplu pentru restul lumii. Da, încă sunt multe răni vechi, şi aşa cum simţi multă energie veche. Dar, totul se mişcă repede. Cea mai măreaţă muncă pe care poţi s-o faci este cea pe care o faci în interiorul tău întâi. Şi tu cari toate poverile ei în spate. Şi asta nu te serveşte.

            SHAUMBRA 4: Ok, mulţumesc.

            TOBIAS: Mulţumim pentru toată munca pe care tu o faci.

            ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 5 ( de pe Internet, citită de Linda): Salutări, Tobias, de ce continui eu să experimentez aşa de multă frică în viaţa mea? Eu aleg s-o eliberez, dar ea continuă să facă dificilă existenţa în momentul de Acum. Este ceva ce trebuie eu să ştiu?

            TOBIAS: Într-adevăr... este exact despre ce noi am discutat la sfârşitul shoud-ului de astăzi. Atât de des sinelui uman, ceea ce noi numim „micul sine”, îi este frică şi ţipă. Vă vrea atenţia. Voi aţi parcurs această imensă călătorie spirituală dar aţi uitat să aveţi grijă de micul sine uman. Nici măcar nu l-aţi lăsat cu un babysitter. Pur şi simplu l-aţi părăsit acolo (ceva râsete). Lui îi este frică. Nu ştie ce se întâmplă. Deci, cel mai bun mod prin care poate ajunge la voi este trimiţându-vă energii ale fricii. Voi răspundeţi la acestea mai rapid decât la aproape orice. Întoarceţi-vă; faceţi pace cu sinele vostru uman, şi aduceţi acest sine uman împreună cu voi în această călătorie expansională. Şi veţi vedea că frica începe să iasă pe uşă afară.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 6 ( o femeie la microfon): Bună Tobias, am fost săptămâna trecută împreună cu voi toţi în Reno şi am participat la sesiunea de întrebări cu Tobias despre depresie.

TOBIAS: Într-adevăr.

            SHAUMBRA 6: Şi mă întreb dacă tipul meu de muncă energetică funcţionează, ce fac eu, în special ghidarea prin imaginaţie, dacă asta este potrivit pentru acest tip de clienţi. Şi am vrut să te rog dacă vrei să-mi explici mai mult despre munca mea pe care o fac acolo, şi dacă poţi să mă ajuţi să mă deschid un pic mai mult. Mulţumesc.

            TOBIAS: Într-adevăr... şi noi îţi vom pune întrebarea înapoi ţie. Munca ta îi ajută, îi va ajuta pe cei care experimentează tipul de depresie spirituală despre care am discutat? Şi simţi că munca ta va avea un impact? Şi ce simţi tu în legătură cu munca ta?

            Vezi tu, până când tu nu răspunzi la aceste întrebări, tot ceea ce putem noi să facem este să fim de acord cu tine. Tot ce putem noi să facem este să avem o nesiguranţă ca şi tine. Tu eşti uimitor de puternică. Tu eşti incredibil de senzitivă. Dar, cu toate acestea te faci să te întrebi tot timpul.

            Tu ai dezvoltat începuturile unui program evolutiv pe care tu l-ai adus, energiile le-ai adus de peste tot, din interiorul tău. Dar, acum că este aici, ce urmează să faci? Să-l distrugi? Să nu faci nimic cu el? Să vegetezi pe el? Tu trebuie să răspunzi la aceste întrebări. Şi noi îţi vom cere asta de la tine chiar acum. Este această muncă valoroasă?

SHAUMBRA 6: Da.

TOBIAS: Şi este munca cea mai bună? Este ce se află în inima ta?

SHAUMBRA 6: Da, este.

TOBIAS: Şi ce te opreşte s-o faci?

SHAUMBRA 6: Nu ştiu.

TOBIAS: Asta este o întrebare capcană (râsete). Oh, tu eşti, numai tu. Sunt mulţi pe Pământ care au nevoie de acest tip de muncă în acest moment. Dar, nesiguranţa ta le cauzează nesiguranţa lor. Şi în acest mod ei nu îşi pot găsi drumul spre uşa ta. Tu ţi-ai camuflat uşa, într-un fel de a spune.

Deci, noi îţi vom cere să respiri adânc, să simţi esenţa acestei munci pe care tu ai creat-o, care va continua să se extindă şi să se schimbe. Dar, tu ai esenţa energiei acolo. Uită-te la tine însăţi, imaginează-te pe tine însăţi, împărtăşind acest incredibil dar, pe care tu l-ai adus cu alţii şi de asemenea cu tine însăţi.

Aşa cum am spus în shoud, este timpul să treceţi să faceţi asta. Şi voi ştiţi asta. Voi ştiţi când această informaţie începe să vină la voi. Voi aţi ştiut că este timpul s-o faceţi.

Dar, tu de fapt ai pus această întrebare în numele multor altora care au simţit cum vine munca lor, dar n-au făcut nimic, care erau nesiguri în legătură cu ea. Şi, asta este exact ce primiţi, nesiguranţa. Experienţele, activităţile din viaţa voastră vor continua să aibă o nesiguranţă... unde mergeţi, unde locuiţi... cum călătoriţi vor continua să fie nesigure până când sunteţi siguri în legătură cu voi înşivă.

Deci, în faţa shaumbra şi a lumii şi a lui Dumnezeu, vă vom cere să inspiraţi propria voastră pasiune. Voi aţi simţit această pasiune când aţi creat această muncă. Acum, inspiraţi-o. Solidificaţi-o. Împământaţi-o în această realitate. Credeţi în voi înşivă aşa cum noi credem în voi. Şi, faceţi-vă munca; este preţioasă. Mulţumim pentru îndrăzneala ta. Şi, tu ştiai că noi îţi vom face asta (râsete).

SHAUMBRA 6: Mulţumesc.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 7 (de pe Internet, citită de Linda): Tobias şi Saint Germain, vă rog frumos, puteţi discuta despre subiectul Soldaţilor Singuratici aşa cum se leagă de shaumbra acum? Subiectul implică povestea a patru membri shaumbra împărtăşită la forumul Cercului Crimson, care a fost larg dezbătută între shaumbra şi de asemenea i-a determinat  pe câţiva membri să iasă afară din ascunzătoare datorită importantului mesaj istoric despre shaumbra pe care se pare că îl poartă. Văd de asemenea că a atras multă afecţiune şi unitate printre shaumbra. De aceea sunt curios să aflu cine sunt cu adevărat Soldaţii Singuratici de au un asemenea efect şi impact asupra conştiinţei aşa de multor shaumbra din acest forum. Şi, sper că veţi împărtăşi mesajul cu shaumbra care ascultă din întreaga lume dacă această poveste are vreo importanţă.  

TOBIAS : Într-adevăr... tu deja ştii răspunsul pentru că noi am discutat cu tine despre el. Noi avem o politică, chiar şi aici, de a nu interveni sau chiar să comentăm în particular cu privire la activităţile shaumbra care sunt implicaţi în dialog. Imediat ce noi intervenim, imediat ce noi începem să dăm perspectiva noastră, asta ia din energiile pe care voi toţi le împărtăşiţi. Deci, noi nu vrem să facem nici un comentariu. Depinde de voi toţi.

Voi sunteţi shaumbra. Voi sunteţi Creatorii. De ce să ne întrebaţi pe noi? Descoperiţi voi înşivă. Şi, din nou, imediat ce noi începem să intervenim următoarea lună vom avea o duzină de întrebări despre activităţile discutate, şi următoarea lună 12 duzini de întrebări. Şi, forumul nu va mai fi forum.

Deci, vrem să te duci înăuntru... şi tu ştii răspunsurile la fiecare din aceste lucruri. Tu ştii exact ce este această energie a Soldatului Singuratic. Mergi şi respir-o. Se simte în regulă? Se simte sinceră? Se simte echilibrată? Descoperă tu însuţi răspunsurile, şi apoi discută-le la forum. În acest mod se extinde energia , şi în acest mod voi vă dezvoltaţi şi vă perfecţionaţi propriile instrumente ale înţelepciunii. Şi împărtăşeşte cu alţii. Şi îţi mulţumim pentru întrebare.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 8 (un bărbat la microfon): Dragă prietene Tobias, cu aproape doi ani în urmă ne-ai spus că munca doctorului Eric Pearl, legată de reconectarea sentimentelor şi Cercul Crimson vor fi împreună din nou. Am sentimentul că noi sau timpul sau totul este gata pentru asta. Şi mă întrebam, ne poţi spune mai multe despre asta, cum să facem asta în cel mai eficient mod şi ce, sau cum sunt eu conectat la asta? Ce pot eu să fac?

TOBIAS: Într-adevăr... îţi vom cere, vă vom cere tuturor să clarificaţi aici un moment, pentru a simţi energiile din cadrul energiei, să mergeţi dincolo de ceea ce este evident, să mergeţi în celelalte tărâmuri şi să clarificaţi astfel încât să vedeţi ce se întâmplă cu adevărat. Când am spus că munca Shaumbra şi cea a Vindecării Reconective vor ajunge să fie legate, într-adevăr s-a întâmplat. Sunt un număr enorm de vindecători Reconectivi care acum fac parte din Shaumbra, mulţi Shaumbra care au învăţat tehnicile Reconective şi pe care le folosesc, integrându-le pe toate la un loc. Deci, contopirea, unificarea a avut loc deja. Asta nu înseamnă că efectiv – cum să spun – chiar şi întâlnirile trebuie să se facă la un loc, dar traversarea de elemente de la Shaumbra la Reconectivitate este deja acolo. Deci, tu ai pus o întrebare minunată, dar răspunsul fusese deja dat.

SHAUMBRA 8: Mulţumesc.

TOBIAS: Într-adevăr.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 9 (de pe Internet, citită de Linda): Mă poţi ajuta să înţeleg darul empatiei mai bine?

TOBIAS: Încerc să mă gândesc cum să răspund cât mai succint. Empatia este abilitatea de a simţi. Este abilitatea de a avea un sens al lucrurilor. Este – cum să spun – este înţelegerea, bazată mult pe experienţa ta anterioară, înţelegerea lucrurilor prin care trec alţii. Dar, cu adevărat când ajungi la ea, este abilitatea de a simţi o situaţie.

Acum, empatia în curentul New Age este abilitatea de a simţi durerea altuia sau de a-i simţi poverile, de a-i simţi întunericul, astfel de lucruri, fără a le prelua ca şi cum ar fi ale tale, fără a juca acel micuţ truc care ia energiile lor şi le face să fie ale voastre. Este abilitatea de a fi conştient în mod absolut de ele, dar de a şti tot timpul că sunt ale lor. Şi, conştientizarea vă va da o mai mare înţelegere a cauzelor lor rădăcină, de ce se află acolo, ce caută energiile lor cu adevărat. Şi vă oferă claritate. Dar, din nou vreţi să puteţi să simţiţi fără a absorbi.

Aşa de mulţi dintre voi când mergeţi într-un aeroport aglomerat şi aveţi energii empatice, simţind de la fiecare, dar apoi voi de asemenea le convertiţi pe acestea în propria voastră energie. Începeţi să vă simţiţi obosiţi. Începeţi să vă fie frică, sau să fiţi furioşi, sau oricare din aceste lucruri. Şi faceţi asta tot timpul. Empatia vă face să fiţi observatorul sentimentelor, a energiilor.

Şi este un singur mod de a deveni empatic. Şi anume este de a vă da permisiunea de a simţi din nou. Daţi-vă permisiunea. Aşa de mulţi dintre voi v-aţi închis pentru că sentimentele erau prea copleşitoare. Deci, voi v-aţi închis. Aţi închis poarta şi aţi aruncat cheia. Este timpul de a vă da vouă înşivă permisiunea de a simţi din nou cu înţelegerea că nu trebuie să o posedaţi. Mulţumesc.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 10 (o femeie la microfon): Bună Tobias, este minunat să fiu din nou în această minunată energie şi să-i văd pe toţi din nou. Am vrut să fac recunoscută permiterea acestei excursii şi cât de fenomenale au fost creaţiile mele pentru că tu ştii, tu m-ai ascultat scrâşnind şi toate celelalte de-a lungul drumului când eu încercam să controlez. Şi, vreau să spun că a fost pur şi simplu dincolo de cea mai nebunească imaginaţie a mea, dincolo de credinţele mele, în legătură cu cum lucrurile s-au aşezat fiecare la locul lui. Deci, eu doar fac cunoscut acest lucru. Dar, vreau să întreb în numele echipei Florii Imaginaţiei din Inimă din San Diego dacă vrei să-mi transmiţi ceva pentru ei.

TOBIAS: Transmite-le iubirea noastră.

SHAUMBRA 10: Da, bineînţeles.

            TOBIAS: Du înapoi mai mult decât orice încurajarea. Uneori este dificil. Uneori sunt bariere şi frustrări. Uneori aşteptările nu se formează în manifestare în modul în care voi l-aţi dori. Şi este vorba de a continua să înaintaţi, nu să forţaţi, ci să continuaţi să respiraţi, să continuaţi să creaţi. Munca pe care voi o faceţi, pe care o face acest grup, este că face ca mingea să continue să se rostogolească pentru această importantă zonă. Va fi mai multă muncă de făcut cu acest întreg scenariu al trecerii dincolo şi al mersului prin vise. Deci, noi încurajăm acest grup spunându-le că ei sunt absolut pe calea cea bună. Ei îşi urmează inimile, aşa cum spune şi denumirea grupului.

SHAUMBRA 10: Oh, mulţumesc foarte mult.

TOBIAS: Într-adevăr.

LINDA: Această întrebare de fapt este adresată direct lui Saint Germain, dar nu-mi este teamă s-o citesc. (râsete).

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 11 (de pe Internet, citită de Linda): Este posibil să înveţi să te iubeşti pe tine însuţi în totalitate fără intervenţie din afară, sau fără a te vedea pe tine însuţi prin ochii altcuiva? Părerea mea este că este extrem de dificil, dacă nu imposibil de realizat acest lucru. Îmi adresez întrebarea ţie pentru că tu spui că ai realizat acest lucru în povestea pe care tu ai împărtăşit-o cu noi când ai fost prins în cristal şi în final ai ieşit. Cu alte cuvinte, tu ai învăţat să te iubeşti pe tine însuţi din interiorul cutiei. Şi eu încă sunt incredul când aud asta. Ceva comentarii?

LINDA: Şi este semnat, „Al vostru”, un Shaumbra pe care-l cunoşti bine, sper.

TOBIAS: Într-adevăr... Adamus nu este disponibil astăzi – deci eu va trebui să răspund la întrebare – după munca foarte intensă de la întâlnirea despre Păşirea prin vis (Dreamwalking) şi faptul că Cauldre nu i-a dat niciodată o pauză în toate aceste channel-uri (râsetele audienţei). El a trebuit să plece şi să se odihnească un pic.

Într-adevăr, de fapt Adamus munceşte în alte tărâmuri acum, fiind deconectat de la tărâmul pământesc. Este ceva legat de această energie întunecată, această infuzie de energie care a fost adusă acum o lună. Au existat câteva lucruri corespondente în ceea ce voi aţi numi celelalte dimensiuni sau celelalte lumi, nici măcar conectate la lumea Pământului. Energiile lui au fost foarte ocupate de la Şcoala Păşirii prin vis. Şi îi vom cere chiar să raporteze cum sunt energiile paralele în realităţile non-fizice, cum lucrează ele cu ce se întâmplă pe Pământ. Dar, voi răspunde la întrebare.

Te poţi iubi pe tine însuţi NUMAI prin tine însuţi. Nu poţi niciodată să înveţi să te iubeşti pe tine însuţi prin alţii, prin elemente din afară, pentru că întotdeauna, întotdeauna va fi o falsă reflectare. Nu poţi să înveţi acest lucru decât dinăuntru.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 12 (o femeie la microfon): Bună, Tobias, şi mulţumesc. Eram aici acum doi ani şi o lună când ai devenit un pic nebunesc şi ai decis să ne pui nouă întrebări. Şi tu mi-ai pus o întrebare. M-ai întrebat ce îmi doream cel mai mult. Şi eu am spus, „O relaţie”. Şi tu ai spus că eu am creat-o chiar atunci şi chiar acolo. Şi tu mi-ai spus să mă întorc şi să dau raportul. Ei bine, vino luna următoare, eu voi fi căsătorită de un an (mulţi „ah” şi aplauze din audienţă).

SHAUMBRA 12: Şi eu l-am adus aici pentru ca el să poată să te vadă pentru prima dată.

TOBIAS: Sperăm ca el să nu fie prea dezamăgit (multe râsete). Aşa cum am mai spus, noi pozăm înainte să înceapă Shoud-ul astăzi, arătându-ne energia. Ne-am gătit un pic astăzi pentru acest eveniment special (mai multe râsete).

SHAUMBRA: Este în regulă... nici el nu este genul de persoană care să se gătească cine ştie ce.

TOBIAS: Într-adevăr... şi poate fi aşa de simplu. Şi poate fi o chestiune de a afirma care este creaţia voastră, şi apoi de a o lăsa să se descopere în mod natural şi frumos. Una din problemele pe care mulţi dintre voi o aveţi este că mulţi dintre voi credeţi că nu puteţi crea nimic. Şi apoi chiar dacă voi începeţi să credeţi că puteţi, voi limitaţi acea creaţie. Sau atunci când ea apare într-un mod un pic diferit decât se aşteaptă sinele vostru uman, „micul sine”, apoi voi opriţi creaţia. Dar, când voi doar o lăsaţi să se manifeste, ea vine în moduri foarte frumoase, aşa cum aţi descoperit. Voi sunteţi Creatori.

SHAUMBRA 12: Ei bine, sunt o grămadă de prietene care vor metoda pe care am avut-o (mai multe râsete).

TOBIAS: Ar putea fi bine să le ajuţi să înveţe cum să facă asta.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 13 (de pe Internet, citită de Linda): Tobias, am văzut un film documentar la televizor în care mai mulţi scafandri au descoperit ce lor li se pare a fi un oraş scufundat la câteva mii de picioare adâncime în apele Cubei. Artistul care arăta părea a indica nişte temple ca cele ale civilizaţiei Maiaşe. Ar putea fi acestea rămăşiţele Templelor din Tien? Şi dacă este aşa, ar ajuta la înţelegerea şi cunoaşterea umană să continuăm să explorăm această zonă?

TOBIAS: Într-adevăr, nu sunt în mod specific Templele din Tien, pentru că Templele din Tien sunt chiar mai adânc sub aceste structuri sub apă, pentru că ele erau... templele – cum să spun – au fost ascunse dintr-o varietate de motive. Dar, ceea ce ei descoperă sunt chiar unele din structurile şi construcţiile Atlantisului care încep încet să apară. Sunt mulţi care vor spune, „Dar n-ar trebui ele să fie mult mai adânc?” Dar, vechile energii Atlanteene ies la suprafaţă, deci odată cu ele vin şi unele din vechile clădiri şi facilităţi.

Pe măsură ce vor face mai multe studii arheologice în această zonă, va fi – cum să spun, o voi spune aici pentru prima dată – o interpretare absolut greşită a datării clădirilor şi facilităţilor, în special cea bazată pe carbon. Şi oamenii de ştiinţă, arheologii se vor întoarce şi vor spune că acestea sunt vechi poate de câteva mii de ani, în loc de sute şi sute de mii de ani, pentru că oricare dintre instrumentele de măsurare pe care le folosiţi în ziua de azi nu funcţionează atunci când voi începeţi să vă întoarceţi foarte mult în timp. Oamenii de ştiinţă vor contrazice acest lucru, bineînţeles. 

Dar, am spus recent că timpul, chiar şi aşa cum l-aţi cunoscut atunci în timpul lui Yeshua, era diferit de timpul de acum. Dar, pentru că voi îl măsuraţi cu sistemele voastre actuale şi îl aplicaţi la o dimensiune care era diferită atunci în trecut, voi nu înţelegeţi cu adevărat cât de îndepărtate în timp au fost lucrurile, sau cum a evoluat timpul. Ei folosesc testul cu carbon, ce reprezintă un sistem de măsurare care nu mai este exact odată ce aţi depăşit cinci sau şase sute de ani. Nu mai este exact... îşi pierde acurateţea foarte repede, şi în special când începeţi să vă întoarceţi la lucruri care sunt vechi de sute de mii de ani.

Dar, da, este... sunt rămăşiţele timpurilor atlanteene. Templele din Tien sunt, aşa cum am mai spus, sub acestea. Şi ele sunt bine protejate dintr-o varietate de motive.

ÎNREBARE DE LA SHAUMBRA 14 (o femeie la microfon): Bună Tobias, în câteva zile plec în Europa, aventurându-mă de una singură în această Nouă Energie. Sunt entuziasmată şi un pic speriată. Aş dori orice sfat bun poţi să-mi dai, sau un şut în fund, dacă asta ai de dat. Şi ce este între mine şi Olanda?

TOBIAS: Într-adevăr... un sfat bun : călătoreşte cu puţine bagaje (râsete). Întotdeauna suntem uimiţi de cât de multe bagaje cară cu ei Cauldre şi Linda (şi mai multe râsete). Şi noi îţi spunem să călătoreşti cu puţine bagaje –noi te tachinăm.

Fii foarte deschisă la ce apare de-a lungul călătoriilor tale. Sunt – cum să spunem, noi nu vrem să stricăm surpriza – dar sunt nişte energii neaşteptate pentru tine de-a lungul drumului. Şi fii foarte, foarte atentă la tot în timp ce călătoreşti. Va exista o tendinţă ca energiile să te copleşească uneori, să vină asupra ta ca un val mare şi să-ţi găsească corpul şi în special mintea extrem de obosite, dincolo de ce ai cunoscut înainte. Şi asta nu vine doar de la schimbarea de fus orar. Aceasta vine de la transformarea energetică şi faptul că te vei afla într-un nou spaţiu energetic. Deci, fi foarte atentă că asta s-ar putea să se întâmple. Şi acordă-ţi suficient timp să te odihneşti. În afară de asta, fii foarte deschisă la energii şi înţelege că tu nu călătoreşti singură, că sunt mulţi, mulţi alţii cu tine.

În ceea ce priveşte relaţia cu Olanda, cu Ţările de Jos, nu este vorba de locaţia geografică a acestora, ci mai degrabă despre alţii cu care tu ai mai lucrat înainte pe celelalte tărâmuri. Şi tu te întorci să-ţi vizitezi familia. Şi s-ar putea să existe o imensă dorinţă chiar de a sfârşi să te stabileşti acolo.

SHAUMBRA 14: Mulţumesc.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 15 (de pe Internet, citită de Linda): Tobias, cele mai înalte urări pentru tine. În timpul unei meditaţii colective din întreaga lume eu m-am văzut pe mine ca parte a unui grup de zece, ceea ce noi oamenii numim extratereştri, ca să venim ca vindecători. Suntem numai zece? Şi sunt ei familia mea spirituală sau eram noi numai o grupare. Mulţumesc.

TOBIAS: Într-adevăr... într-un fel aţi putea spune că voi toţi sunteţi extratereştri (râsete). Voi toţi aţi venit din alte locuri pentru a fi aici. Şi voi toţi aţi venit aici prin Ordinul de Arc. Şi voi v-aţi schimbat modul în care arătaţi. V-aţi schimbat matricele energetice. Aţi schimbat totul în legătură cu voi.

Deci, într-adevăr tu simţi, şi în timpul meditaţiei tu ai observat şi simţit că eşti un extraterestru. Cei zece pe care i-ai simţit au fost toţi aspecte ale tale însuţi din vieţile non-fizice, non-pământeşti care, într-un fel, s-au contopit împreună, s-au format împreună pentru a furniza efectiv energia care să te aducă prin Ordinul de Arc şi pe Pământ. Tu eşti tu, dar cărăuşii tăi, vehiculele tale au fost zece din aspectele tale non-fizice care au venit împreună pentru a furniza suficientă energie, da, suficientă energie pentru a ajunge aici. Deci, asta este ceea ce vezi în interiorul tău însuţi.

Este important să înţelegi că toate acestea acum ar trebui să fie unificate. Şi ar trebui să înţelegi de asemenea că tu te afli aici pentru tine însuţi. Tu eşti aici pentru tine însuţi. Şi asta este valabil pentru toţi Shaumbra. Voi nu vă aflaţi aici ca să salvaţi universul. Voi nu vă aflaţi aici pentru că oricare dintre voi – cum să spun – s-ar afla într-un grup exclusivist. Voi vă aflaţi aici pentru voi înşivă.

Acum, ceea ce voi faceţi cu voi înşivă are un impact fenomenal asupra tuturor celorlalţi şi celorlalte lucruri. Dar, trebuie s-o faceţi pentru voi înşivă. Dacă o faceţi pentru că încercaţi să-i salvaţi pe ceilalţi, veţi înţelege câteva din poverile lui Yeshua, de a căra energia  salvatoare. Mulţumesc.

LINDA: Asta este tot.

TOBIAS: Într-adevăr, este.

Deci, Shaumbra a fost o altă întâlnire minunată. Vă vom cere ca în aceste următoare 30 de zile să faceţi câteva lucruri. Întâi, respiraţi înăuntru entitatea Shaumbra, entitatea Shaumbra. Permiteţi-i entităţii Shaumbra să intre în viaţa voastră. Şi ea reprezintă de asemenea toţi Shaumbra din întreaga lume. Inspiraţi-o şi lăsaţi energia să vă asiste.

În aceste 30 de zile staţi în spatele zidului scund. Staţi în spatele zidului scund. Dramele vor apărea peste tot în jurul vostru... drama legată de economie... drama legată de politică... drame legate de alte crize noi care au un puternic potenţial de a ieşi la suprafaţă... în special legate de nişte conducători politici.

Staţi în spatele zidului scund. Repetăm asta, dacă cumva s-a întâmplat să nu auziţi (râsete): STAŢI ÎN SPATELE ZIDULUI SCUND în aceste următoare 30 de zile. Şi în timp ce faceţi asta inspiraţi energia Shaumbra.

Lucrurile care se întâmplă acum sunt toate potrivite. Dar, aspectele negative ale acestora nu trebuie să vă afecteze pe voi sau viaţa voastră. Nu aveţi nevoie de energia distrugătorului, chiar dacă cei de pe partea cealaltă a zidului scund încă simt că au nevoie de aceasta.

            Şi aşa este!Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

 

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

 

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

 

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

 

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

 

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

 

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

 

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

 

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

 

© Copyright 2005 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.