MATERIALELE LUI TOBIAS

SERIA CLARITĂŢII

SHOUD 3: „Centrul de Serviciu Shaumbra,  Darul Refacerii” – Cu Tobias

Prezentat de Cercul Crimson

1 Octombrie 2005

 

Şi, aşa este, dragi Shaumbra, că noi ne împreunăm în această zi frumoasă a muzicii şi cerului senin şi energia Shaumbra.  Noi ne împreunăm încă odată aşa cum am făcut în fiecare lună de mulţi, mulţi ani.  Pentru unii dintre voi care sunt noi aici, în persoană sau care ascultaţi, poate energia vă este familiară, poate voi nu puteţi pune degetul pe aceasta, poate voi nu ştiţi de unde vine aceasta.  Acest lucru este pentru că voi simplu simţiţi energia de Shaumbra, simţiţi energia voastră.

 

Voi aţi fost de acord să participaţi în acest Shoud.  Oh, aceasta nu este o canalizare.  Acest lucru nu este că noi vă vorbim vouă,  şi că vă dăm ceva perspective trufaşe.  Într-adevăr, noi am fost numiţi uneori „trufaşi”.  Dar, într-adevăr în Shoud noi ne împreunăm ca acum, toţi umanii, îngeri divin umani, noi toţi care venim de pe partea cealaltă a voalului pentru a adăuga energia noastră la cercul vostru frumos şi sacru pe care îl aveţi.  Şi, noi venim în acest fel, şi acest lucru este familiar pentru că noi lucrăm împreună în acest fel în conştiinţa voastră şi în călătoriile stării voastre de somn.

 

Noi suntem acolo şi vă vorbim tot timpul. Poate, voi nu recunoaşteţi vocea.  Poate, voi gândiţi că sunteţi cei care nu puteţi canaliza.  Dar, voi vorbiţi tot timpul cu noi.  Voi de multe ori auziţi ca şi vocea voastră sau aspecte ale vocii voastre proprii.  Dar, aşa cum continuaţi să fiţi expansiunea vastă a voastră proprie, voi învăţaţi să simţiţi diferenţa între ale voastre... ale voastre din trecut... alte voci... vocea mea, Tobias... sau orice care altă fiinţă în tărâmurile îngereşti.  Acest lucru poate fi familiar vouă pentru că este energia de Shaumbra.  Şi, voi faceţi parte din aceasta.

 

Shaumbra nu este un club sau o organizaţie. Aceasta este conştiinţa.  Şi, este o diferenţă, o diferenţă mare.  Este o conştiinţă care continuă să crească şi să crească.  „Este o conştiinţă, ciudat cum pare dacă vă uitaţi la aceasta”, voi spuneţi, „dar, descrie acest lucru pentru noi, Tobias.   Ce înseamnă Shaumbra?  Care sunt regulile lui Shaumbra?” Cei care aţi fost în această energie de mai mult timp o să chicotească şi vă vor spune, „Dar noi nu avem reguli”  „Care sunt datoriile lui Shaumbra?  Cât trebuie să plătiţi?”  Nu sunt datorii, nicicum în termeni de dolari.

Poate sunt altfel de datorii, dar nu în termeni de dolari.

 

„Cine este conducătorul vostru?”  Nu exista nici unul.  Noi toţi suntem conducători.  Şi, noi toţi suntem Dumnezeu.  „Păi, bine cine este atunci reprezentantul vostru?   Acesta ar trebui să fie cel care stă pe scaunul acela înalt şi ne permite să venim înăuntru şi să lucrăm cu el”.   Nu, poate aceasta este parţial vocea lui, parţial vocea partenerei lui, Linda, şi parţial vocea voastră de asemeni.  Acesta este un lucru frumos despre un Shoud.

 

Şi, voi gândiţi că simpla noţiune ar fi ceva ce multe alte grupuri,  mulţi alţi oameni ar face.  Dar, în general acesta este unic pentru Shaumbra.  În general acesta este un tip de comunicare unică a Energiei Noi, comunicarea conştiinţei, extinderea conştiinţei chiar aici unde noi toţi putem pune întreaga noastră fiinţă în acest grup pentru această perioadă preţioasă de timp în care ne întâlnim şi continuăm să creştem şi să ne extindem.  Shaumbra... voi.

 

Noi am vorbit luna trecută despre invitatul nostru, Shaumbra, care vine înăuntru.  Shaumbra, apropo, pentru cei care sunt noi aici, acesta înseamnă simplu familie sau o afinitatea de energie... o afinitate pentru o călătorie spirituală şi o trezire spirituală... o familie de îngeri umani care au fost împreună mai de mult... poate că doar au trecut unul pe lângă altul pe stradă într-una din vieţile trecute... poate au stat împreună într-un grup similar  de întâlnire.  Shaumbra este energia familiei, energia de Acasă, energia unei afinităţi adânci pentru iubirea Spiritului şi pentru descoperirea acestei energii a spiritului în realitatea aceasta umană, dimensiunea umană.

 

Acum, unii dintre voi poate cred că acei îngeri pe partea noastră a voalului ar avea acea descoperire a Spiritului, înţelegerea Spiritului.  Şi, poate noi vă surprindem când spunem, „Nu, dar sunt umanii care descoperă acest lucru pentru prima dată.”   Totul pe partea noastră se pare că este distins, tendinţe de a fi noţiuni, tendinţe de a fi idei şi sisteme de credinţe, poate într-un fel mai fluid faţă de ce experimentaţi voi pe Pământ pentru că voi sunteţi în 3-D şi noi nu suntem.  Şi, noi nu avem tipul de înţelegere intimă a Spiritului pe care umanii o pot avea – tipul intim... ceea ce înseamnă că voi îl trăiţi... şi voi îl respiraţi... şi voi îl experimentaţi... şi voi vă jucaţi cu acesta.

 

Din nou, totul pe partea noastră are tendinţa să fie mai mult eteric, are tendinţa să fie mai puţin definit.  Noi, fiinţe îngereşti – nu contează la ce nivel îngeresc suntem – noi eventual trecem prin coridorul, portalul Pământului pentru descoperirea adevărată.  Aceasta este diferenţa între a fi într-o clasă şi de a merge afară şi a experimenta aceasta.

 

Voi aţi stat prin clase toată viaţa voastră. Mulţi dintre voi aţi mers în colegiu şi aţi mers chiar dincolo de acesta pentru a studia, a învăţa.  Toate acestea au fost pregătiri, nu-i aşa?  Acesta nu a fost lucrul adevărat.  A fost prepararea.  Apoi, voi aţi mers afară în lume, aşa cum spuneţi voi, lumea reală.  Şi, voi aţi descoperit o parte din ceea ce aţi învăţat care a fost foarte valoros.

 

Dar, multe din ce aţi învăţat la şcoală nu prea s-a aplicat la experienţa voastră actuală a Pământului.   Oh, ei puteau să vă înveţe cum să faceţi ecuaţii matematice.  Ei puteau să vă înveţe cum să fiţi un doctor, un dentist, sau chiar un conducător.  Dar, aceasta nu a fost până ce voi nu aţi ieşit afară şi aţi început să experimentaţi ceea ce într-adevăr a fost important.

 

La fel este şi cu noi.  Noi notificăm toate acestea aici.  Noi le discutăm.  Noi avem o perspectivă de tip diferit şi o perspicacitate diferită faţă de mulţi dintre voi pentru că noi nu suntem ţinuţi într-o formaţiune energetică strânsă. Deci, noi avem abilitatea să fim expansiunea vastă a noastră proprie.  Deci, eventual, noi trebuie să mergem pe Pământ.  Noi trebuie să fim intimi cu acesta, să fim intimi cu Spiritul.  Noi trebuie să fim intimi cu noi înşine.

 

Voi aţi petrecut multe vieţi ca să învăţaţi intimitatea voastră înşivă... ce noţiune frumoasă!  Şi, aşa cum deveniţi intimi cu voi înşivă că uneori pur şi simplu credeţi că sunteţi aiuriţi – acolo, în acel moment de intimitate şi acel moment al unei singure respiraţii – voi descoperiţi Spiritul.  Ştiţi, nu se poate scrie despre el.   Se poate spune doar că voi aţi făcut această descoperire, această integrare a intimităţii cu voi înşivă, cu aspectul de Dumnezeu al vostru.  Nimeni nu poate să scrie vreodată despre acest lucru pentru că simplu nu sunt cuvinte de a-l defini.

 

Unii dintre voi ştiu exact despre ce vorbesc: momentul cel mai preţios şi intim.  Mulţi dintre voi aţi avut o experienţă sau două cu acesta.  Pentru cei care nu au avut, voi o să aveţi acea experienţă. Şi, sunt mai multe experienţe decât una cu acesta.  Ele au tendinţa să continue să crească  şi să se extindă.   Ele continuă să ia chiar o nouă profunzime a intimităţii.

 

Deci, chiar şi noi, îngerii, până la urmă trebuie, prin acest măreţ, dar un loc micuţ numit Pământ, să învăţăm intimitatea cu Spiritul.  Aici este unde energia de Shaumbra devine atât de frumoasă în acest timp.  Noi v-am spus luna trecută că aceasta s-a născut.  Aceasta a fost o noţiune.  Aceasta a fost în stare embrionară.  Aceasta s-a dezvoltat.

 

Voi aţi putut simţi aceasta foarte emoţionant.  Mulţi dintre voi aţi putut simţi în jurul vostru şi în înăuntrul vostru, această energie de Shaumbra.  Şi, din cauza a ceea ce aţi făcut, din cauza dorinţelor voastre şi creaţiilor voastre, şi din cauza acestei largi infuzii a Energiei Noi pe Pământ acum câteva luni, voi pur şi simplu aţi putut da naştere la acest Shaumbra.  Aceasta devine o energie arhetipală (originală), ca şi energia lui Raphael, Metatron, Gabriel, şi multe alte energii arhetipale.  Ele sunt reale.  Ele au identitatea lor proprie.  Ele sunt perpetue precum forţa energiei vieţii, ceea ce înseamnă că ele continuă să crească.  Ele continuă să se extindă.  Ele continuă însăşi să se deschidă.

 

Shaumbra este ca acestea.  Ea devine o energie arhetipală care se poate privi sau simţi ca o entitate.  Poate noi o să o numim Îngerul Shaumbra. Aceasta poate să ia atribuţii umane.  De ce?  Pentru că voi sunteţi umani.  Voi poate o vedeţi ca pe o formă umană.  Unii dintre voi aţi început să o simţiţi... prezenţa acestei fiinţe măreţe cu o cădere în falduri stacojii cu o togă sau robă... cu o prezenţă frumoasă care este puternică dar... care este iubitoare... care reasigură... că uneori lăcrimează din cauza durerii voastre, provocările voastre şi dificultăţile voastre care devin de asemenea ale lui Shaumbra... şi de asemenea lucrurile pe care le învăţaţi... noua înţelegere pe care voi o dezvoltaţi... şi în sfârşit intimitatea cu voi înşivă şi cu Spiritul.

 

Această energie de familie Shaumbra este cu noi azi din nou, este invitatul nostru special.  Noi avem doi invitaţi.  Una dintre ele este energia frumoasă de Shaumbra.  Şi, aceasta chiar s-a extins şi s-a deschis de luna trecută.  Unii dintre voi în special aţi primit ceea ce voi numiţi „izbituri” sau „ghionturi” de a face ceva.  Voi aţi simţit de parcă cineva v-a vorbit. Aceasta este energia de Shaumbra, mai mult ca sigur.

 

Da, restul dintre noi încă mai suntem aici, încă mai jucăm rolurile noastre cu voi în a mişca energiile voastre.  Dar, această energie de Shaumbra vine să vă asiste, să vă călăuzească, dar aceasta nu face nimic în locul vostru.  Dar, aceasta este o resursă de la care voi puteţi atrage.  Deoarece este de asemeni voi, aceasta nu ia nimic de la voi. Aceasta doar vă dă.  Deoarece este iubirea voastră şi iubirea acestui grup de familie pe Pământ, aceasta vă sprijină, chiar şi în zilele când voi nu vă puteaţi accepta pe voi înşivă.

 

Această energie de Shaumbra nu este cea pe care trebuie să o abordaţi.  Vedeţi voi, mulţi dintre voi aţi încercat să abordaţi energia lui Metatron.   Voi a trebuit să lucraţi la aceasta uneori. Mulţi dintre voi aţi încercat să abordaţi energiile arhetipale ale arhanghelilor, sau poate alte fiinţe.

 

Această energie de Shaumbra este diferită. Voi nu trebuie să o abordaţi.  Voi deja sunteţi aceasta.  Voi nu trebuie să intraţi într-o stare modificată a fiinţei pentru a fi în înăuntrul acelei energii.  Voi deja sunteţi în aceasta.  Voi deja sunteţi cu aceasta.   Aceasta este simplu doar confirmarea că Shaumbra face parte din voi, face parte din familie.  Şi, respiraţi-o înăuntru.  Şi, cumva aceasta va începe să lucreze într-un fel sacru şi frumos cu voi.

 

Unele din acele lucruri cu care aţi fost înţepeniţi pentru luni, sau poate ani, ştiind că voi aţi înţeles, aţi înţeles profund acea modalitate de vindecare, sau tipul muncii de transformare, sau tipul de alchimie, voi doar ştiţi aceasta.  Voi poate spuneţi că cunoaşteţi aceasta dintr-o viaţa trecută.  Poate, voi aţi dezvoltat-o în alte regate.  Noi o să vorbim despre aceasta într-un moment.  Dar, celelalte regate sunt laboratoarele voastre.

 

Şi, apoi este timpul să aduceţi aceasta aici pe Pământ.  Uneori voi vă înţepeniţi cu aceasta.  Voi nu sunteţi siguri cum să o aduceţi înăuntru sau ce să faceţi.  Voi ne aşteptaţi pe noi să vă călăuzim. Voi ne aşteptaţi pe noi pur şi simplu să facem pentru voi, dar acesta este un alt lucru.  Şi apoi voi primiţi toate creditele, şi noi nu primim.  Aceasta nu lucrează în acest fel (ceva râsete).

 

Deci, cu această energie de Shaumbra chiar acum mergeţi înapoi în unele din pasiunile şi visele voastre.  Mergeţi înapoi în acele lucruri pe care voi aţi dorit să le faceţi pentru atât de mult timp. Voi o să găsiţi că această energie vine înăuntru şi vă sprijină într-un fel foarte frumos, într-un fel incredibil de clar.  Aceasta vă sprijină în munca pe care o faceţi voi.  Aşa, voi aduceţi înăuntru energia de Shaumbra la această întâlnire în această zi.

 

Noi trebuie să vă spunem că Shoud-ul de azi este puţin diferit faţă de celelalte Shoud-uri pe care le-am făcut.  De fapt, este diferit faţă de oricare Shoud pe care noi l-am făcut înainte de acesta. Noi scoatem echipamentele lui Cauldre aici (ceva râsete cum Geoff îşi scoate ceasul de mână).  Noi preferăm ca el şi chiar şi voi să nu purtaţi ceasuri în special în timpul acestui Shoud.  Puneţi-le într-un loc sigur ca să nu le uitaţi.

 

Deci, Shoud-ul de azi este puţin diferit pentru că, aşa cum adunăm noi energiile de Shaumbra şi ale voastre, noi vedem că este nevoie de ceva diferit azi, o nevoie de refacere.  Deci, noi aducem al doilea invitat să vă ghideze şi să vă asiste.  Acesta de asemeni pur şi simplu are energia de Shaumbra, poate o energie foarte timpurie, dar cea pe care noi toţi l-am cunoscut în trecut, cea cu care fiecare dintre noi am lucrat într-un fel sau altul,  fiinţa sufletească a acestui invitat drag de azi.

 

Acesta care intră a început munca de demult. El a început să deschidă uşi şi să deschidă conştiinţa chiar de demult.  El a început să lucreze cu energiile de refacere şi energii extinse.  Acest drag – cum să spun – a fost conectat foarte aproape cu regatele Pământului din cauza muncii lui dragi şi profunde ce o continuă şi pentru continuarea muncii care a început-o de mult timp. Şi, el a avut o fascinaţie specifică pentru acest grup numit Shaumbra cu mult înainte ca voi să auziţi de termenul Shambra.

 

Deci, noi vrem să binevenim energia invitatului nostru drag, Edgar Cayce în această zi (multe ah-uri şi hmm-uri din audienţă) să fie cu voi.  El va vorbit chiar înainte ca eu să vă vorbesc în acest fel.  Voi aţi citi cărţile, şi voi aţi simţit că voi aţi fost chiar acolo cu el în chanel-urile lui, în şedinţele lui spirituale.  Voi aţi înţeles „adormitul profet” dar mulţi nu au înţeles.  Voi nu aţi crezut că ceea ce a făcut el a fost neserios sau aiurit.  Voi aţi ştiut că a făcut mult sens; a fost foarte clar.

 

El a venit înăuntru cu alţi câţiva pentru a începe să spargă gheaţa în timpul când Pământul a fost pe acea cale foarte interesantă, calea potenţialului de distrugere.  El a venit înăuntru să mişte conştiinţa, să creeze un potenţial de schimbare pentru cei care au fost pregătiţi să-l îmbrăţişeze.  Şi, priviţi ce a făcut el.  Priviţi cum a trecut dincolo de acesta.

 

Mulţi dintre voi pur şi simplu aţi ajutat să-l ghidaţi şi l-aţi asistat în munca lui înainte ca voi să vă încarnaţi pe acest Pământ.  Voi aţi stat în timpul şedinţelor.  Şi, eu ştiu că mulţi dintre voi vă aduceţi aminte de aceasta,  fapt care chiar aduce câteva lacrimi în ochii voştri.  Voi aţi stat în Cercul al Doilea şi al Treilea înainte ca voi să veniţi înapoi pe Pământ în această viaţă.

 

În timpul lui înfloritor voi aţi stat acolo ca îngeri, aţi observat şi aţi privit, l-aţi asistat în munca lui de transformare, l-aţi asistat în menţinerea echilibrului lui.  Acest lucru l-aţi făcut pentru el pe atunci.  Atunci când aţi lucrat cu el de pe partea noastră a voalului, voi aţi ştiut că a fost foarte, foarte dificil.  Conştiinţa nu a fost deloc cum este azi. Voi aţi ştiut că era uşor pentru el să iasă din echilibru.

 

Când voi faceţi astfel de muncă, Shaumbra, aşa cum ştiţi, este uşor să ieşiţi din echilibru pentru că dintr-odată acesta vă poate atrage.  Voi sunteţi atraşi.  Voi puteţi fi ridiculizaţi şi criticaţi. Voi mergeţi în afara a ce ar fi un sistem de încredere tradiţională.  Voi faceţi o muncă ce nimeni nu a mai făcut până acum.  Voi ştiţi ce înseamnă acest lucru în această viaţă.

 

Deci, voi aţi ajutat la menţinerea echilibrului lui Edgar Cayce... echilibru în viaţa lui familiară... echilibru în viaţa lui financiară... echilibru în munca lui... echilibru cu ego-ul lui... nu că ar fi primit un ego larg, dar voi ştiţi că el ar fi avut tendinţa să distrugă ego-ul lui, să-l sfârşească.  Voi ştiţi ce înseamnă asta.  El a făcut o  muncă fenomenală.  Şi, nu a existat frica că el ar fi avut un cap mare, să fie plin de el însuşi.  Exista frica că el s-ar fi depreciat pe el însuşi.

 

Şi voi l-aţi ajutat să-şi aducă aminte cât de mult l-aţi iubit, cât de importantă era munca lui pentru că era munca pe care voi continuaţi să o faceţi pe Pământ.  Munca voastră chiar acum ca Shaumbra este o continuare a ceea ce a început el.  Munca lui a fost o continuare a ce voi aţi început înainte de acesta.  Este ca şi jocul de-a capra în timpul trecut – unul serveşte pe celălalt.

 

Mulţi dintre voi aţi simţit energia dragului Edgar în timpul unor Shoud-uri pentru că acesta a fost.   Mulţi dintre voi îi vorbiţi pentru că şi el încorporează energia de Shaumbra.  El a fost un Shaumbra timpuriu.  Mulţi dintre voi îl cunoaşteţi dintr-o viaţa anterioară. Şi, voi l-aţi ştiut pentru că a fost cu noi în templul din Atlantis.  Mulţi dintre voi aţi ajutat să mişcaţi şi să echilibraţi energia în timpul sesiunilor lui.  Şi, când voi aţi citit mai târziu într-o carte, voi v-aţi simţit atât de apropiaţi, atât de intimi cu aceasta.  Şi, voi nu aţi înţeles de ce.  Şi, acum voi ştiţi.

 

Deci, noi cerem de la fiecare dintre voi să bineveniţi drăgăstos această energie a lui Edgar Cayce în această cameră, în centrul acesta de Shaumbra.  Când el a părăsit Pământul din viaţa lui trecută ca Edgar Cayce, el a mers înapoi la ceea ce descrie Saint Germain ca Podul de Flori.  El a făcut foarte repede pentru că el a înţeles calea.  El a ştiut asta.  El a mers pe acesta în starea lui de „adormirea profetului.”

 

Şi, de la Podul de Flori el a fost capabil să vină înapoi pe regatele Pământului fără a lua un corp fizic.  El a fost în stare să vină înapoi în regatele apropiate, regatele Pământului ne-fizic.  El a fost în stare – ca şi un magician sau un alchimist – să nu fie prins în energia care l-ar fi tras înapoi într-un corp... dar să fie aproape, dar, să nu vină pe tot drumul înăuntru ca să poată să continue munca lui care a fost începută de Asociaţia pentru Cercetare şi Iluminare (Association for Research and Enlightenment A.R.E)... în aşa fel că el a putut să fie foarte aproape de o iubită şi o parteneră pe care a avut-o pentru multe vieţi – Hugh Lynn Cayce – lucrând ca şi unul cu Hugh Lynn... atât de apropiat că unii au crezut că Hugh Lynn a fost reîncarnarea dragului Edgar.  Dar, ei au lucrat ca unul.

 

Voi puteţi face aceasta, apropo,  voi înşivă, lucrând ca unul cu energia Shaumbra, lucrând atât de aproape cu această entitate frumoasă pe care voi aţi ajutat să o creaţi.  Voi de asemeni puteţi lucra aproape cu Edgar Cayce.  Noi o să facem ceva muncă cu el în această zi.

 

Deci, eu vă cer din nou să bineveniţi pe dragul nostru invitat.  Nu au trecut mulţi ani de când el a fost într-un corp fizic.  El ştie şi îşi aduce aminte chiar foarte bine, spre deosebire de mine, Tobias; au fost câteva mii de ani.  Pentru dragul de Edgar au fost doar câteva decade.

 

Deci, permiteţi să vorbim despre ziua de azi. Permiteţi să vorbim despre unde stăm.  Atunci când am cercetat energia de Shaumbra în toată lumea, aceasta s-a simţit diferit.  Noi am cercetat să aflăm ce informaţii au fost necesare să vină la suprafaţă.  Şi, răspunsul a fost, „Nici o informaţie în această zi.”   Informaţia a fost că era timpul pentru puţină refacere.

 

Deci, era timpul si pentru a învăţa printr-un exerciţiu practic cum lucrează energia.  Noi vorbim despre aceasta în fiecare lună.  Noi vorbim în noţiuni şi teorii.  Oh, noi vorbim de asemeni în energie măreaţă.  Dar, voi ne-aţi spus că este timpul acum pentru a experimenta, să simţiţi cât de simplu şi clar lucrează energia.

 

Voi ne-aţi spus că corpul vostru este obosit. Mentalul vostru este epuizat.  Spiritul vostru se pare că uneori este altundeva.  Voi ne-aţi spus că în esenţă era timpul pentru o verificare (râsete din audienţă).  Voi aţi omis câteva dintre vizitele programate pentru întreţinere (mai multe râsete).

 

Voi ne-aţi spus că energia Pământului a trecut cu paşi foarte repezi chiar acum căci voi aţi avut nevoie de un Shoud unde noi putem fi împreună, să încetinim, să nu avem timp deloc, dar de fapt, să ne împreunăm în energiile noastre de refacere ale Shaumbrei în această zi.  Aşa, noi am făcut aranjamente aici.  Noi am făcut aranjamente pentru o mică vizită la vila mea.

 

Recent noi am avut un grup de umani minunaţi acolo, pur şi simplu, fiziceşte.  Noi am recreat vila pe Pământ.  Şi, vai, ce timp am avut!  Şi, vai, cum am mutat nişte bolovani afară din drum, nu-i aşa? Era un timp minunat.

 

Şi, - cum să spun – acesta se impune pe energia lui Cauldre – cum să spun – se mişcă prin atâta energie şi este implicat în multe Shoud-uri sau channeling-uri.  Dar, este ceva că eu trebuie să spun că eu, Tobias, absolut îmi place să fac (ceva râsete).  Mie îmi place absolut să stau cu un grup, desigur, unul câte unul,  împreună noi putem explora ceva din istoria voastră... unde noi putem explora cum aţi ajuns unde vă aflaţi acum... şi unde putem explora căi de a extinde în afară... căi de continuare de a trăi într-un fel complet nou.  Da, eu puţin îl tachinez pe Cauldre aici – cum să spun – poate pentru a-l ilumina un pic.

 

Deci noi am făcut aranjamente pentru noi să vizităm vila lui Tobias.  Acum unii dintre voi spuneţi, „Dar acesta este doar un basm.”  Ah, acesta este, dar ce basm minunat!  Voi ştiţi, uneori voi citiţi acele basme, sa acum sunt filme despre acestea.  Voi ieşiţi de la film sau puneţi cartea jos şi spuneţi, „A fost frumos, dar a fost doar un basm.”

 

Dar, noi vrem să vă spunem că ceva s-a întâmplat în acel timp.  Pentru că nu este palpabil – fizic - Pământesc – faptul că nu puteţi atinge sau gusta cu simţurile voastre umane – aceasta nu înseamnă că nu este real. Acesta este foarte real.  Şi, dacă este doar un punct pe care noi vrem să-l transmitem vouă azi, este că acestea sunt reale.  Gândurile, imaginile, visele, basmele – ele toate au un impact.

 

Poate, nu este real ca definit de ştiinţa voastră curentă sau fizică pentru că spune că aceasta trebuie să aibă anumite calităţi fizice pentru a fi real.  Dar, chiar şi ştiinţa a aflat că realul nu este ceea ce ei au crezut că este. Şi, ei o să continue să afle aceste lucruri.  Ei o să aibă descoperiri uluitoare şi neaşteptate ceea ce arată un tip nou de fizică.  Şi noi o să o numim „Fizica Energiei Noi.”  Aceasta nu trebuie să fie materială pentru a fi reală.

 

Voi, spuneţi, „Aceasta este vila lui Tobias. Cât este de reală?  Este acesta un basm?”  Oh, într-adevăr că este.  Dar, aceasta are realitatea construită în înăuntrul ei.  Cu toate că nu este din lumea voastră, aceasta are un efect în lumea voastră.

 

Eu am spus anterior că laboratorul vostru este/sunt în regatele din afară.  Voi mergeţi în regatele din afară, în regatele ne-fizice.  Şi, există o varietate din ele.

Ele au diferite forme.  Ele au atribuţii energetice diferite.  Voi mergeţi acolo în starea voastră de vis, desigur.  Voi de asemeni mergeţi acolo în visele cu ochii voştri deschişi.  Voi mergeţi acolo de asemeni în imaginaţia voastră.

 

Voi nu mergeţi acolo în vizualizarea şi afirmaţia voastră, apropo.  Voi nu mergeţi în regatele creative cu afirmaţii. Afirmaţiile sunt discipline pentru mental.  Dar, ele nu... ele nu au de a face cu imaginaţia sau creativitatea.  Vizualizările sunt concentrări mentale.  Şi, în timp ce au ceva beneficii, ele sunt foarte, foarte limitate.

 

Deci, laboratoarele voastre sunt regatele din afară, regatele creative.  Aici voi conceptualizaţi ideile voastre.  Aici este locul unde voi vă jucaţi cu energiile creatoare.  Noi nu vorbim aici despre ce voi aţi numi normal, tipic energii creative pe Pământ doar pentru că voi sunteţi un artist sau un scriitor.  Acesta este un tip diferit de energie creatoare.  Aici vorbim despre energiile creatoare din regatele din afară. Regatele din afară pot fi în înăuntrul vostru.  Ele sunt ne-fizice.  Acesta este singurul lucru ce le separă pe ele de la baza realităţii de care sunteţi obişnuiţi.  Regatele din afară apropo, pot fi în înăuntrul vostru.

 

Deci, voi mergeţi în aceste regate din afară. Şi, aici conceptualizaţi voi.  Aici visaţi cu ochii deschişi un cântec înainte ca acel cântecul să aibă cuvinte sau note ataşate la acestea.  Cuvintele şi notele sunt atribuţii al conştiinţei dimensionale a treia.  Dar, voi mergeţi acolo afară, şi vă jucaţi cu energiile.  Voi vă jucaţi cu frecvenţele.  Voi vă jucaţi cu diferite tipuri al geometriei sacre.  Geometria sacră nu are de a face cu matematica.  Are de a face cu formarea energiei şi curgerea ei... vedeţi voi.

Şi, voi toţi mergeţi acolo; nu există nici unul care nu merge acolo.

 

Noi o să folosim grupul nostru muzical minunat azi ca exemplu.  Când ei compun muzica lor, ei nu stau jos să scrie cu mentalul lor.   Ei îşi permit să se extindă vast.  Într-un fel un sceptic ar spune că ei doar plutesc acolo afară.  Dar, ei nu plutesc deloc.  Ei şi-au extins energia lor.  Şi, acum ei cântă în regatele imaginare.  Şi acest fapt este real.  Este real ca şi această realitate... poate chiar mai mult.  Voi doar nu ştiţi cum să simţiţi aceasta sau să o nţelegeţi în totalitate.  Aceasta este dincolo de regatele mentale.

 

Deci, ei merg acolo afară, şi ei se joacă cu energiile.  Ei formează şi mută energiile.  Ei sar pe câteva energii şi le călăresc în jur.  Ei pun diferite energii laolaltă şi văd cât de compatibile sunt.  Voi vă puteţi imagina acest lucru în orice fel doriţi.  Voi puteţi să vă imaginaţi pe voi înşivă că săriţi pe o energie şi o călăriţi.  Voi puteţi să vă imaginaţi pe voi înşivă în starea umană călărind-o în jur, apucând câteva şi călărindu-le.  Da, aceasta este imaginaţie, şi acesta este laboratorul vostru.

 

Şi, la sfârşit, din laboratoare voi alegeţi noţiuni variate şi creaţii pe care le iubiţi şi pe care vreţi să le comunicaţi sau să le aduceţi pe Pământ.  Şi, apoi voi faceţi asta.  Voi le lăsaţi să curgă.  Acum, acele energii trebuie să se refeormeze însele, într-un fel, simplu pentru a veni pe această dimensiunea a Pământului, simplu să vină în realitatea pe care voi o numiţi 3-D, cu toate că este o energie de tip ne-fizic, ca şi cum este muzica.  Acestea trebuie să se redefinească însele pentru a intra.  Este ca şi o navă care încearcă să re-intre în atmosfera Pământului.  Totul se schimbă, şi trebuie să se schimbe pentru a fi acomodat pe acest nivel.  Dar, energiile de miez sunt încă acolo.  Deci, voi le aduceţi înăuntru.  Prietenii noştri muzicieni dragi le aduc înăuntru.

 

Şi, acum ei încep să definească cuvintele. Cuvintele nu erau făcute acolo, şi nici notele muzicale.  Dar, ce a fost făcut a fost făcută formarea energiei.  Acum, acest lucru este dificil pentru că mentalul nu înţelege acea parte a creaţiei.  Mentalul se străduieşte să înţeleagă.  Mentalul gândeşte că voi scrieţi muzica sau scrieţi cuvintele, dar voi nu faceţi acest lucru.

 

Voi mergeţi afară şi vă jucaţi cu energiile pentru un timp.  Apoi, ele sunt aduse înăuntru aici.  Când ele sunt aduse aici, poate voi auziţi un cântec când vă sculaţi din somnul vostru.  „De unde a venit el?  Ating eu oare ceva conştiinţă de masă?”  Nu, voi atingeţi laboratorul vostru.  Poate voi conduceţi pe drum şi aveţi o idee.  De unde a venit această idee?  Păi, aceasta fost ideea voastră.  Aceasta vine de la laboratorul vostru.  Aceasta şi-a găsit drumul ei însăşi la voi.

 

Acum, voi încercaţi să definiţi toate acestea în aşa fel că poate fi sesizat şi ocupat în această dimensiune umană.  Voi definiţi, de exemplu, jocul acesta de energie din laboratorul vostru acum în termeni de note.  Voi aveţi o scală foarte precisă sau frecvenţă pentru note. Şi, voi începeţi să scrieţi notele.  Apoi începeţi să definiţi cuvintele deci este mai multă înţelegere, înţelegere exactă, a energiilor dincolo de acestea. Şi, voi puneţi notele şi cuvintele împreună.

 

Şi, acum voi aveţi un cântec.  Voi aveţi o creaţie.  Voi o materializaţi prin a cânta la chitară, prin a cânta cuvintele. Şi, acestea intră în realitate total. Şi, alţii pot experimenta energia dincolo de acestea.  Mai mult ca orice voi aveţi oportunitatea unică să fiţi în creaţia voastră proprie,  pentru a exprima creaţia voastră proprie aici... foarte simplu, foarte simplu.  Deci, noi nu vrem ca nimeni să spună, „Păi, bine acesta este un basm,” sau „Aceasta este doar imaginaţie.”  Acesta este laboratorul vostru.

 

Mulţi dintre voi aţi avut idei minunate.  Voi le-aţi dezvoltat în etericul vostru propriu, laboratoare celestiale.  Dar, apoi vouă vă este frică să le aduceţi înăuntru.  Ele se înţepenesc.  Noi o să vă arătăm azi unele care sunt înţepenite.  Ele se înţepenesc chiar în afara regatului 3-D.  Ele sunt la uşa 3-D, dar voi nu vreţi să deschideţi acea uşă.

 

Vouă poate vă este frică că o să fiţi ridiculizaţi.  Dar, amintiţi-vă de Edgar Cayce.  Vouă vă este frică poate că acestea nu o să lucreze.  Amintiţi-vă de Edgar Cayce.  Vouă vă este frică că acesta poate nu este ce Spiritul într-adevăr vrea ca voi să faceţi în această viaţă.  Amintiţi-vă dilemele prin care a trecut Edgar Cayce cu contextul religiei lui proprii, întrebându-se dacă acesta a fost lucrul cel bun.

 

Voi vă miraţi dacă aveţi resursele pentru a duce toate acestea la bun sfârşit.  Din nou, aduceţi-vă aminte că dragul nostru prieten a fost culcat pe canapea, a intrat in starea de transă şi a făcut munca lui minunată.  Ceea ce sa întâmplat odată el a fost pregătit să înceapă să facă.  A apărut organizaţia pentru a-l sprijini, care include şi pe cei din regatele îngereşti şi pe cei de pe planul Pământesc.  Bine, îngerii şi ceilalţi umani nu s-au arătat pentru prima dată, dar au spus, „Edgar, noi suntem aici să lucrăm cu tine odată ce te hotărăşti să te culci pe acea canapea şi începi comunicarea”  Prima dată el a început comunicarea.  Apoi, ei s-au arătat.

 

Acesta este un imbold pentru unii dintre voi aici azi.  Vi aveţi atât de multe creaţii frumoase chiar în afara uşii regatelor Pământeşti.  Vouă vă este frică că acestea nu o să plătească facturile.  „Dar, eu trebuie să menţin serviciul meu ca să pot plăti facturile.”  Din nou, amintiţi-vă de Edgar Cayce.  Vorbiţi la alţi Shaumbra de asemeni.

 

Aceasta devine o întâmplare foarte comună pentru Shaumbra ca să deveniţi şomeri (râsete din audienţă).  Sau, cum lui Cauldre îi place să spună – ei sunt şomeri de sine (mai multe râsete).  Ei au mers dincolo de sistemul de credinţă regulară de a câştiga bani.  Ei au făcut un pas mare peste o prăpastie foarte mare.  Şi, ce li s-a întâmplat?  Aproape ei toţi îşi găsesc că abundenţa curge mult mai uşor şi mult mai măreţ ca înainte.  Ei nu prea înţeleg chiar cum lucrează aceasta.  Dar, ei ştiu că este acolo.

 

Mulţi dintre voi folosiţi munca umană ca o scuză. „Dar, eu trebuie să plătesc facturile.  Eu trebuie să hrănesc familia.” Ce povară puneţi pe familia voastră!  Voi îi folosiţi pe ei ca o scuză.  Este timpul să mergeţi dincolo de acestea.  Este timpul să deschideţi uşile, să începeţi să faceţi munca voastră.  Nimeni nu a spus că trebuie să lichidaţi serviciul vostru pentru a începe munca voastră.  Acesta a fost sistemul vostru de credinţă care v-a constrâns. 

 

Noi cunoaştem pe fiecare Shaumbra aici şi Edgar Cayce se plimbă în cameră şi vorbeşte la fiecare dintre voi care ascultă azi, care au lucrat în laboratoarele lor.  Aceasta este una dintre cauze că sunteţi atât de obosiţi.  Voi aţi lucrat în regatele din afară, jucându-vă cu energiile şi acum sunteţi pregătiţi să le aduceţi înăuntru.  Poate, aceasta este o invitaţie.  Voi spuneţi, „Dar eu am nevoie mai întâi de bani.” Gândiţi-vă din nou...  acestea sunt sisteme vechi de credinţă.  Voi aveţi nevoie mai întâi de invitaţie.  Banii vor veni.  Aceştia vin la voi.

 

Unii dintre voi aţi vrut să începeţi şi să faceţi muncă de vindecare.  Dar, voi spuneţi, „Eu nu sunt sigur unde să încep. Eu nu sunt sigur dacă aceasta va aduce bani.”  Noi vă dăm un indiciu aici. Munca de vindecare... dacă alegeţi să o faceţi... şi voi alegeţi să părăsiţi celălalt serviciu... şi voi vreţi să fiţi victorioşi în drepturile voastre şi să-i asistaţi pe cei care doresc să fie asistaţi... munca voastră de vindecare trebuie să aibă numele vostru pe aceasta... vedeţi voi.

 

Voi aţi mers la cursuri, aţi învăţat multe, multe lucruri.  Şi, acestea sunt energii minunate.  Acestea v-au învăţat în esenţă cum lucrează energiile.   Dar, când porniţi şi agăţaţi tăbliţa voastră afară, aceasta ar trebui să fie munca voastră,  nu a altuia.  Să nu numiţi aceasta ca o altă metodă.

 

Da, voi aţi citit cărţile.  Voi aţi mers la clase.  Dar, până ce nu este în totalitate energia voastră, şi până ce nu luaţi proprietate pe aceasta şi până ce nu o încorporaţi  ca munca voastră, aceasta o să şchiopăteze.  Şi, voi o să fiţi foarte frustraţi.  Numiţi aceasta a voastră.  Voi aţi creat-o.  Voi aţi creat-o în laboratoarele voastre.  Voi le-aţi creat prin studierea pe Pământ.  Acum, faceţi munca voastră.

 

Aşa, voi ţineţi multe creaţii ale voastre afară.  Acestea pur şi simplu blochează energia, astupă energia.  Când aveţi o duzină – mii, unii dintre voi – de idei şi creaţii care sunt înţepenite la uşa de intrare în acest regat, aceasta este pentru că vouă vă este frică să le duceţi înăuntru.   Sau, voi aşteptaţi ca noi să spunem că trebuie să faceţi. Sau, voi aşteptaţi pentru ceva.  Sau, voi nu aveţi timp destul.  Sau, voi sunteţi prea obosiţi.

 

Sau, oricare este scuza voastră, aceasta pur şi simplu astupă energia.  Aceasta opreşte curgerea naturală a energiilor.  Şi, apoi voi deveniţi victime ale credinţelor voastre proprii.  Voi deveniţi obosiţi.  Voi deveniţi lefteri.  Voi deveniţi obosiţi.  Voi deveniţi, mai mult ca orice, foarte supăraţi pentru că voi ştiţi că sunteţi foarte aproape.  Voi ştiţi că sunteţi foarte aproape, dar voi nu faceţi aceasta.

 

Deci, Shaumbra, imaginaţia... vila mea... este reală?  Da, este, dacă voi permiteţi aceasta.  Ea are energii reale.  Oh, poate voi nu le puteţi atinge cu mâna voastră.  Sau, poate foarte curând voi o să fiţi capabili să atingeţi.  Aceasta are energie care este foarte, foarte reală.  Acesta nu este un vis pufos.  Acesta este acolo.  Eu l-am creat.  Şi, voi continuaţi să-l creaţi.

 

Vila lui Tobias... deci să mergem acolo ca grup.  Cum ajungeţi acolo?  Urmaţi-mă... doar urmaţi-mă.

 

Este un singur lucru despre care aş dori să fac o impresie la fiecare dintre voi azi.  Realitatea energiilor nevăzute... ele au o influenţă... ele au un efect.  Ele vin înapoi din regatele imaginaţiei, şi ele încep să se joace în realitatea voastră.

 

Cei care sunt blocaţi chiar acum de la imaginaţie faţă de ceea ce aţi numi practic sau palpabil... aceştia sunt care devin frustraţi.  Sunt umani peste tot în lume care nu cred nimic din ceea ce ei nu pot analiza.  Vai, oh, vai... ce limitare de a avea doar mentalul!  Ce limitare de a nu fi capabil de a merge în Inteligenţa Divină, marele voi!  Voi o să descoperiţi că nu vreţi să analizaţi când vreţi să mergeţi afară în alte regate.  Voi nu o să vreţi să puneţi totul într-o cutie mică.

 

Deci, noi suntem la vila mea.  Acesta este un loc minunat.  Da, acesta se schimbă.  Eu pot schimba culorile instantaneu.  Eu pot schimba stilul acoperişului.  Eu pot schimba mărimea.  Eu prefer să fie o vilă mică excentrică... înconjurată de pomi... şi un pârâu mic în spate... un drum frumos de ţară în faţă... grădini minunate în jur... şi sunetul cascadelor.   Dar voi, în mod esenţial nu le puteţi vedea.  Dar, sunetul este întotdeauna acolo.

 

Evident eu pun înăuntru multe păsări.  Mie îmi place energia păsărilor, pentru că ele s-au gânieţat în ochii mei (râsete din audienţă) ; ele m-au batjocorit în timp ce am fost în închisoare.  Şi, până la urmă ele m-au ajutat să mă eliberez.  Vai, cât de mult le iubesc pe dragele păsări!  Eu mă arăt vouă uneori, apropo, ca o pasăre, ca o metaforă a eliberării voastre proprii de la voi înşivă, de la capcanele şi închisorile mentalului vostru propriu.

 

Deci, eu am această vilă minunată.  Dar, noi nu mergem înăuntru azi.  Noi o să ne plimbăm pe drum.  Din nou, simţiţi energia.  Simţiţi energiile.  Eu creez un fel de poveste, creez o mică imaginaţie.  Voi puteţi să nu o credeţi şi să spuneţi, „Bine, asta a fost frumos.”  Sau, voi puteţi să vă uitaţi la energiile adevărate care au loc aici.  Voi puteţi simţi ce se petrece cu adevărat aici – cum trecem de la imaginaţie la manifestare.

 

În josul drumului noi o să trecem peste un pod de lemn.  Şi, voi puteţi auzi paşii voştri aşa cum trecem peste pod... şi din nou... încă odată sunetul apei este peste tot... acesta este frumos, bulbuceşte gălăgios... muzică ca atare.  Unii dintre voi aţi stat la pârâu înainte şi aţi auzit cântecul.  Voi ne-aţi auzit aşa cum aţi ascultat la apă.  Este o cale frumoasă de a atinge energia.

 

Şi, acum puţin în josul drumului, este o pajişte frumoasă.  Permiteţi să întrăm în această pajişte.  Şi, evident sunt tot feluri de flori... eu le-am plantat acolo.  Eu nu a trebuit să îngenunchezi.  Eu doar le-am imaginat.  Şi, acum eu aş dori să  împărtăşesc cu voi... şi parfumul aici... parfumul ce este dincolo de sensurile Pământeşti... parfumul florilor... parfumul dulce care este greu de descris... sunt toate aici.  Vedeţi cât de uşor este acest lucru?  Eu v-am spus, aşa cum am început azi, că am vrut să vă arăt cât de uşor este să lucraţi cu energiile.  Şi, noi facem asta chiar acum.

 

Acum, peste margine... voi vedeţi o clădire... o clădire de stil vechi de piatră şi lemn cu o placă de acoperiş frumos. Acesta este Centrul de Serviciu/Service (depanare/reparaţii/întreţinere) Shaumbra.   Aici mergem noi azi.  Oh, acesta nu este un centru de serviciu pe care-l aveţi pentru maşini.  Acelea... miros a ulei.  Acolo sunt zgomote puternice.  Acolo se foloseşte o limbă josnică şi se scuipă pe podea (râsete din audienţă).  Al nostru este frumos.  Al nostru este luxos.

 

Permiteţi să intrăm înăuntru.  Da, unii dintre voi sunteţi rătăciţi.  Voi vă uitaţi în jur pe dinafară.  Permiteţi să intrăm, pentru că noi trebuie să facem o muncă azi, ceva refacere.  Evident interiorul l-am creat eu  pentru că sunt geamuri peste tot unde vă uitaţi... da, o vatră pe partea cealaltă. Dar, sunt geamuri peste tot.

 

Sunt scaune, confortabile şi mari.  Sunt locuri doar pentru a se întinde.  Sunetul apei continuă aici, cu toate că nu este o sursă directă pe care o puteţi vedea.  Voi nu puteţi vedea o fântână sau un râu în acest frumos centru de serviciu.  Dar, voi puteţi auzi sunetele.  Voi de fapt puteţi simţi soarele prin geamuri.  Vedeţi cât de uşor este?  Să nu priviţi cu neîncredere energia.  Aceasta este foarte reală.

 

Acum mergeţi şi luaţi loc.  Eu am scaunul meu preferat, un scaun cu spătar înalt de culoare stacojie, desigur.  Eu am ţigara mea pe o parte.  Unii dintre voi poate aţi mirosit-o deja.  Mirosul a rămas din noaptea trecută.

 

Permiteţi să ne aşezăm.  Este timpul pentru refacere.  Voiaţi spus că nu vreţi multe informaţii azi, că a fost timpul să permiteţi corpului vostru, mentalului vostru, şi spiritului vostru să se re-echilibreze, să se refacă.  Şi, de aceea prietenul nostru drag Edgar este cu noi de asemeni.  El a fost un maestru de a ajuta pe alţii să înţeleagă cum să clarifice corpul lor şi mentalul lor.  El a fost un maestru în înţelegerea unică de aplicare a energiilor, dacă acestea au fost în forme umane sau forme eterice.

 

Voi aţi înaintat foarte repede în ultimul timp.  Noi o să oprim timpul chiar aici acum.  Şi, noi putem face aceasta.  De fapt, nu există timp; acesta este o invenţie umană.  Aici noi o să mergem înapoi la naturalul de „fără-timp.”  Nu există timp.  Suntem doar noi.

 

Aici noi o să încetinim.  Pământul vostru chiar acum, pe Pământ, este foarte repede.  Multe se întâmplă chiar acum.  Este în mijlocul tuturor schimbărilor şi haosului, drame şi traume.

 

Voi lucraţi foarte mult acolo, faceţi mişcarea-conştiinţei, lucraţi mult acolo, încercaţi să ajutaţi pe alţii.  Voi aţi sacrificat mult din voi pentru familie şi prietenii.  Sacrificiul uneori înseamnă de a fi singuri, ştiţi voi.  Voi v-aţi sacrificat pe voi înşivă să fiţi singuri.  Acest lucru nu este că nu aveţi o personalitate strălucitoare. Dar, voi aţi ales să fiţi singuri, departe de ceilalţi, pentru că voi ştiţi că uneori este mai uşor să faceţi munca de ascensiune a conştiinţei când sunteţi plecaţi.

 

Unii dintre voi aveţi un serviciu intens chiar acum... oh, şi familii intense.  Dar, aici în Centrul nostru de Serviciu Shaumbra, voi puteţi să daţi drumul la acestea.  Corpul vostru a fost sub un stres mare nu demult.  Voi aţi încercat să negaţi acest lucru, aţi încercat să spuneţi, „Ce se întâmplă cu mine?  Eu trebuie să continui să împing, să împing.”  Eu voi spune, „Încetaţi să faceţi aceasta acum.”

 

Voi încercaţi să negaţi uneori că corpul vostru este suprasolicitat, supramuncit.  Voi pretindeţi că aveţi puterea a 10, sau 20, sau 100, şi voi continuaţi să mergeţi şi să mergeţi.  Aceasta pune un bir pe corpul vostru.  Şi, voi ştiţi acest lucru.  Noi o să încetinim asta chiar acum.  Ascultaţi la apa aceea încă odată.

 

Mentalul vostru a lucrat ore suplimentare. Voi încercaţi să menţineţi lucrurile în viaţa voastră proprie într-un echilibru, într-o stare unde voi puteţi încă funcţiona.  Dar, voi ştiţi, că se petrece altceva.  Voi vă miraţi ce vă aiureşte.  Voi vă uimiţi de ce nu puteţi să vă stăpâniţi uneori.  Voi încercaţi să fiţi chiar normali.  Şi, voi ştiţi că aceasta nu lucrează.

 

Deci, aici la Centrul de Serviciu Shaumbra noi o să oprim timpul pentru puţin. Nu este nimic ce trebuie să faceţi... nu este nici un loc unde trebuie să mergeţi.  Voi nu trebuie să faceţi vindecare pe voi înşivă sau pe altcineva.  Doar permiteţi să se încetinească pentru un moment.

 

Spiritul vostru a trecut printr-o transformare incredibilă, expresie lui însuşi, deschiderea lui însuşi, re-naşterea lui însuşi.  Aceasta s-a întâmplat în timp ce voi aţi fost în forma voastră fizică zilnică.  Spiritul vostru, într-un sens, are trauma lui pentru că încearcă să se integreze, încearcă să fie intim cu voi înşivă, cu umanul de voi.  Uneori există o disconecţie enormă între cei doi.

 

Voi sunteţi foarte ocupaţi să faceţi lucrurile pe care trebuie să le faceţi pentru a funcţiona pe nivelul uman.  Şi, spiritul vostru însă vrea să se deschidă.  Şi, acesta nu cunoaşte cât de mult doriţi să-l lăsaţi să se deschidă.  Uneori voi spuneţi, „mergi mai repede”.  În alte zile voi spuneţi, „Eu nu ştiu ce se întâmplă.  Eu nu pot să iau asta nicicum.” Dar, aici în Centrul de Serviciu Shaumbra, în energia sigură în care suntem chiar acum, voi puteţi să daţi drumul la aceasta.

 

Eu folosesc termenul de „centrul de serviciu” pentru că, într-un sens, aceasta este o metaforă puţin prostească, un exemplu prostesc.  Dar, voi sunteţi ca un vehicul.  Voi sunteţi ca un vehicul hibrid. Voi sunteţi o parte din Energia Veche.  Voi sunteţi o parte din Energia Nouă. Şi, voi dezvoltaţi caracteristicile voastre hibride, ca şi cum sunt maşini hibride care merg şi cu gazolină şi electricitate.  Dar, ele au fost proiectate în acel fel.  Ele au rulat pe linia fabricii în acel fel.

 

Voi faceţi asta din zbor.  Voi integraţi hibridul.  Voi integraţi atribuţiile Energiei Noi în vehiculul Energiei Vechi în acelaşi timp.  Acest lucru este uimitor de   provocator de făcut, în special fiind primii.  Ceilalţi care o să urmeze mai târziu... poate pentru ei o să fie mai uşor, aşa cum voi aţi aprins acea dâră pentru ei.   Dar, chiar acum, voi aţi trecut printr-o cantitate uriaşă – de schimbare, de renaştere, transmutare, integrarea Energiei Noi, deschiderea la noţiuni noi – toate în timp ce încă mai sunteţi în corp fizic.  De aceea am avut nevoie de acest serviciu azi, să avem o pauză, nici într-un fel de un Shoud tipic.

 

Luaţi un moment şi pur şi simplu daţi voie la energii pe apa aceasta curgătoare – sunetele ei... mişcările ei... sunt energii răcoritoare, calme – permiteţi-le să curgă prin vehiculul vostru energetic. Permiteţi să avem o curăţire mică în această zi, o mică deschidere.  Noi facem asta prin respiraţie de asemeni.

 

Din nou, este doar imaginaţia?  Într-adevăr, aceasta este.  Şi, aceasta este reală... exactă.  Şi, este atât de simplu, Shaumnra.  Pur şi simplu în timp ce noi stăm aici, voi permiteţi la corpul vostru să se clarifice.  Voi permiteţi-i să se re-echilibreze.

 

Şi, voi ştiţi noi nu ridicăm nici o mână aici.  Noi suntem aici să vă sprijinim.  Energia lui Edgar Cayce este aici să vă sprijine, aşa cum l-aţi sprijinit pe el. Dar, vedeţi voi, voi doar permiteţi să se întâmple.  Voi vă daţi vouă înşivă această pauză energetică în acest spaţiu sigur.

 

Voi sunteţi îngrijoraţi că puneţi multă presiune pe corpul vostru că s-ar putea să se dezechilibreze.  Pentru unii dintre voi, s-a făcut.  Dar, acesta poate să se clarifice.  Voi sunteţi îngrijoraţi că suprasolicitaţi organele voastre, şi într-adevăr voi aţi făcut asta.  Voi aveţi nevoie de puţină întreţinere aici. Voi aveţi nevoie de un pic de curgere de energie în viaţa voastră chiar acum.

 

Voi sunteţi îngrijoraţi că voi împingeţi mentalul vostru la limitele lui.  Şi, voi aţi împins.  Şi, nu este nevoie să împingeţi mentalul vostru.  Acesta serveşte o funcţie foarte rudimentară. Acesta este acolo să înmagazineze informaţii.  Este acolo să ajute să performeze unele sarcini fizice al dimensiunii a treia.

 

Dar, voi nu aţi vrut să extindeţi cu adevărat mentalul vostru.  Este despre a extinde  divinitatea voastră.  Este despre a o deschide.  Mentalul vostru ştie acest lucru.  Dacă voi l-aţi întrebat, acesta vă spune, „Eu nu presupun să fiu tot ce este.  Eu nu presupun să fie Sinele vostru Înalt.  Eu sunt aici să vă servesc pe voi.”  Mentalul a fost în locul potenţial de a intra în dezechilibru, de a fi puţin nebun.

 

Deci, luaţi această oportunitate să permiteţi la energia apei – sunetul ei, claritatea ei, abilitatea ei de a curăţa – să curgă prin mental de asemeni, doar de a-l relaxa, doar de a permite energiilor mentale să vină înapoi într-o perspectivă.  Respiraţi adânc.  Aceasta, ajută să menţină ca totul să curgă aici.  Ajută la refacerea acestuia.

 

Şi în timp ce suntem aici, noi permitem la această curgere să treacă prin toată fiinţa voastră, permiteţi să mergem în jurul spatelui vehiculului vostru.  Noi o să spunem vehicul aici, doar pentru a folosi o metaforă aiurită – şi aşa cum voi sunteţi ca un vehicul, aşa cum este maşina voastră – noi o să numim vehiculul vostru „Di-man.”  Da, aceasta este o marcă, un Di-man.  Este ca şi Divin Umanul.  Acesta este un hibrid.  Unii dintre voi îl numiţi „demon”, dar acesta ar fi un D-i-m-a-n (Tobias pronunţă literă cu literă), Divin Uman.  Da, noi suntem puţin aiuriţi azi, dar pentru o cauză. Uneori voi deveniţi prea serioşi.  Uneori voi deveniţi blocaţi în energia voastră proprie.

 

Permiteţi să mergem în jurul vehiculului vostru, la ceea ce voi aţi numi trunchi, (portbagaj) aria de înmagazinare.  Şi, permiteţi să-l deschidem să vedem ce este acolo.  Vai, oh, vai... câte lucruri căraţi voi în jur (ceva râsete)!  Eu vreau să-l priviţi de aproape, simţiţi doar energia tuturor acelor lucruri în trunchi.

 

Bine, acestea nu sunt ale voastre, sau sunt? Acele geamantane şi cutii şi plase pe care le aveţi acolo în spate... ele nu sunt ale voastre.  Ele aparţin altora.  Voi căraţi multe bagaje ale lor.  Este o cutie acolo; aceasta aparţine partenerului vostru.  Aruncaţi afară.  Un geamantan aici... acesta aparţine unui prieten.  De ce le căraţi pentru ei? Credeţi voi că acest lucru îi va ajuta pe ei?

 

Acolo în spate este un geamantan mare.  Sunt toate lucrurile acolo din biroul vostru, tot stresul, toată presiunea, toate ţelurile aiurite.  Ţeluri... ce lucru nebun”  Aceasta este desigur o invenţie a mentalului uman, crezând că face un lucru bun, crezând că trebuie să se organizeze pe el însuşi şi să atingă acele ţeluri înalte.   Voi de asemeni puteţi arunca acestea afară chiar acum.

 

Spiritul nu are ţeluri.  Nici umanii nu ar trebui să aibă.  Noi ştim că acest lucru va supăra pe unii care trăiesc şi mor cu ţeluri.  Dar, cuvântul operativ este de „a muri cu ţeluri.” Aici sus la noi voi nu puteţi nici într-un caz să trăiţi cu ţeluri.  Oh, da, voi puteţi să vă organizaţi un pic în fiecare zi.  Dar, dacă în fiecare zi scrieţi un ţel, atunci înseamnă că voi nu trăiţi.

 

Voi mergeţi la birourile voastre.  Voi aveţi toate acele ţeluri nebune.  Voi chiar aveţi şi programe de a menţine pe pistă ţelurile voastre.   Sunteţi pe pistă?  Sunteţi în grafic ? Le faceţi la timpul potrivit?  Ce energie înăbuşitoare pentru creare!  Acum, o să fie mulţi care o să argumenteze, şi spun, „Dar noi nu putem să îndeplinim ce trebuie să îndeplinim fără toate acestea.”  Deci, ei sunt înţepeniţi în acel lucru.  Ei insistă cu acestea.  Ei cred în acel sistem de credinţă.

 

Shaumbra, voi ştiţi mai bine.  Voi puteţi crea cercuri în jurul acestora.  Când voi ieşiţi din analitic, afară din energia de ţeluri, energia de ţeluri este foarte limitată şi restrictivă.

 

Deci, aruncaţi afară acel geamantan.  Voi nu aveţi nevoie de acel geamantan.  Voi nu trebuie să-l căraţi.  Voi aveţi pungi cu gunoaie de la alţii, pe care le-aţi ridicat pe drum.  Voi nici nu aţi realizat că voi le-aţi tras după voi.  Voi puteţi să le aruncaţi afară.  Nici una dintre ele nu vă aparţin.

 

Aşa cum continuăm să fim în energia sigură în centrul de Serviciu Shaumbra... permiteţi la toată curgerea... permiteţi la toată curgerea să se întâmple... în special în corpul vostru.  Corpul vostru are nevoie de asta chiar acum.  Corpul vostru are nevoie de energii de a mişca.  Voi nu trebuie să vă străduiţi cu asta.  Respiraţi adânc de câteva ori.  Ascultaţi la sunetul apei.

 

Apropo, aceasta este unealta noastră de întreţinere.  Sunetul apei, energia apei, poate să vă dea ceva soluţii cum puteţi face asta voi singuri, dacă asta este o baie, un duş, sau staţi la marginea lacului sau a râului, există energii de curgere uriaşe în apă.  Acest lucru îi place să facă apa, apropo; îi place să curgă.   Nu prea îi place să se evaporeze.  Îi place să curgă.

 

Permiteţi să curgă prin corpul vostru.  Şi nu încercaţi să o ghidaţi sau să o direcţionaţi.  Să nu-i spuneţi să meargă la genunchii voştri sau la umerii sau orice loc special – voi aşa schimbaţi curgerea naturală.  Ea ştie unde să curgă.  Doar permiteţi-i să curgă acolo.

 

Noi am vorbit luna trecută despre piatra aspră.  Mulţi umani continuă să tragă în jurul lor pietre aspre, să trăiască cu pietre aspre. Viaţa umană este ca şi o piatră aspră într-un fel pentru mulţi. Aceasta este o metaforă pentru felul în care trăiesc, ca şi nişte pietre aspre, atât de dense, zimţate, neflexibile.  Voi puteţi da drumul şi la acelea de asemeni. Continuaţi să respiraţi.  Noi nu încercăm să facem o meditaţie aici.  Noi nu încercăm să facem nici o vindecare aici.  Noi doar adunăm energiile voastre şi spunem că este timpul să încetiniţi pentru un minut.

 

Vedeţi, corpul vostru deja ştie cum să se re-echilibreze însuşi, dacă permiteţi aceasta.  Voi nu aveţi nevoie de mantre, sau mişcări de mâni, uleiuri, sau orice altceva (ceva râsete).  Corpul vostru ştie cum să se refacă.  Este doar de a permite acea curgere să ia loc ceea ce face ca asta să se întâmple.

 

Unii dintre voi aţi mers foarte repede, dar nu aţi ştiut unde mergeţi, chiar aţi alergat în cercuri şi aţi gonit soarele, aşa cum numim noi aici sus.  Pentru moment voi vă sculaţi dimineaţa şi până în momentul în care mergeţi la culcare noaptea, voi încercaţi să faceţi asta, voi încercaţi să faceţi asta.  Voi ştiţi, că asta este o cale ineficace de a lucra, de a goni lucrurile.  Noi spunem la unul dintre grupurile noastre atunci când ne împreunăm... noi le spunem că toate energiile vă  servesc pe voi.  Şi, asta fac dacă voi le permiteţi.  Dacă voi le goniţi, cum pot să vă servească?

 

Voi ştiţi, lucrurile îşi pot avea grijă de ele însele, în mod natural.  Noi am spus glumind acest lucru, dar este foarte real, recent... vedeţi voi, casa voastră se poate să se cureţe însăşi.  Asta face într-adevăr.  Cei care încontinuu goniţi lumina soarelui de dimineaţa până seara, casa lor tinde să fie murdară.  Evident, voi trebuie să puneţi la loc vasele voastre.  Dar, chiar şi vasele voastre par că sunt puţin mai curate.

 

Pardoseala are tendinţa să stea mai curată. Grădina are tendinţa să crească puţin mai bine ea însăşi.  Aceasta este curgerea naturală, Shaumbra.  Când energia este ţinută înapoi – restrictivă, stăvilită, sau orice altceva voi doriţi să o numiţi – aceasta afectează totul în jurul vostru.  Aceasta afectează mediul vostru fizic, casa voastră, apartamentul vostru.  Vedeţi voi... când voi curgeţi şi vă refaceţi, chiar şi vopseau pe perete în casa voastră are tendinţa să stea curată şi mai luminoasă, chiar şi instalaţiile au tendinţa să lucreze mai bine.

 

Oh, şi voi aţi experimentat asta cu computerele voastre.  Noi nu trebuie să spunem  prea multe despre acest lucru. Când sunteţi în haos, aşa este şi computerul vostru.  Când memoria cade, este mai mult despre acel fabricant blestemat... NU este despre acel fabricant blestemat... este mai mult despre voi.  Energia voastră este atât de puternică încât poate să afecteze circuitele echipei voastre electronice.

 

Voi trebuie să veniţi pentru întreţinere din când în când ca şi acum, doar să fiţi aici, apropo, fără efort aici.  Centrul de serviciu este deschis 24/24, 7/7 (ceva râsete).  Voi puteţi veni aici oricând.  Poate o să fie şi alţi Shaumbra aici.  Aceasta este fain.  Permiteţi-le să facă întreţinerea lor, ciclul lor regulat.  Doar staţi în această energie.

 

Este un lucru amuzant aici.  Nu există efort. Nu există împingere.  Voi nu aveţi nevoie de asta.  De ce aţi avea nevoie de efort?  De ce aţi avea nevoie de străduinţă?  Aceasta este o atribuţie a Energiei Vechi, sistem de credinţă a Energiei vechi, că dacă împingeţi ceva acesta va crea un rezultat.  Când voi intraţi în Energia Nouă, voi aflaţi cu adevărat ce se întâmplă când împingeţi:  aceasta împinge înapoi la voi.  Deci, nu este împingere.  Nu este nevoie de asta.  Nu este nevoie să încercaţi să manipulaţi refacerea corpului vostru propriu, mentalul şi spiritul chiar acum în acest centru frumos de serviciu cu sunete de ape peste tot, curgând peste tot.  Nu este nevoie de împingere sau forţă.  Aceasta se întâmplă în mod natural.

 

Voi puteţi să veniţi înapoi aici oricând.  Noi recomandăm acest lucru în special în următorii câţiva ani.  Aceasta o să se intensifice pe regatele Pământului aici. Aceasta o să vină repede.  O să fie mult mai multe necesităţi.  O să fie mult mai împingător.  Apropo, o să fie mult mai rău.  O să fie.

 

Permiteţi să vorbim despre ticăloşie un pic... loc ciudat de a vorbi despre aceasta aici în centrul de serviciu în timp ce aşteptăm ca motoarele noastre să fie revizuite, spunând aşa.  Nu este nimic altceva de făcut aici... poate noi putem doar aştepta.  Permiteţi să vorbim puţin despre ticăloşie. 

 

Ticăloşia în esenţă este de a fura energie, de a lua energie.  Aceasta a început ca un lucru simplu.  O fiinţă a vrut să ia energia de la alta, pentru că a simţit că îi face mai puternici, sau mai deştepţi, sau o să le dea răspunsul cum să ajungă înapoi Acasă.  Şi, când a consumat unul, sau punând în capcană, furtul energiei lor nu a lucrat, atunci ei au încercat la alţii.  Când nici aceasta nu a lucrat, ei s-au împreunat în grupuri sau familii.  Şi ei au mers şi au atacat alte grupuri sau familii în regatele îngereşti. Şi, aceasta s-a petrecut de când noi am plecat de Acasă.  A fura energie... aceasta este ticăloşie... încercând să ia de la altul ceea ce aparţine acestora.

 

Acum, aceasta a fost mult mai perfectat şi redefinit peste o veşnicie de timp.  Ticăloşia a produs... a mers de la un tip relativ inocent de muncă în ceva care este chiar hidos.  Există multă ticăloşie chiar acum pe Pământ.  Unii dintre voi o negaţi.  La alţii dintre voi vă este frică de ticăloşie.  Unii dintre voi negaţi aceasta, şi spuneţi, „Lumea este minunată.  Noi toţi suntem Dumnezeu.  Noi toţi suntem îngeri.”  Bine, acest lucru este adevărat.

 

Dar, unii Dumnezei au uitat că sunt Dumnezeu. Unii Dumnezei au uitat că au fost îngeri.  Ei s-au prins atât de mult în călătoria lor proprie şi povestea lor proprie pentru că ei trebuie să construiască peste aceasta.  Ei trebuie să continue să fure energie.  Şi, atunci aceasta se schimbă în ce numiţi, „ticăloşie” sau „întuneric.”  Şi, acesta este aici.  Acesta este de jur împrejur.

 

Ticăloşia vine înăuntru şi iese afară la adunarea noastră.  Nouă nu ne place să vorbim despre aceasta pentru că noi nu vrem să ne concentrăm pe aceasta.  Dar, ea este aici; intră şi iese.  Unii dintre voi o simţiţi uneori, înăuntrul sau din afara voastră.

 

Este interesant că în limba engleză „evil” este opusul lui „live,” dacă scrieţi de la coadă la cap.  Aceasta conţine toate literele „voalului”.  Cu alte cuvinte, acesta este un opus.  Aceasta este antiteza.  Dar, este aici.  Este peste tot.

 

Unii dintre voi sunteţi foarte fricoşi pentru că voi aţi tratat aceasta mai demult în vieţile trecute.  Într-un fel sau altul, voi aţi fost sclavul lor însăşi.  Sau, poate aţi fost cel care aţi folosit pentru a înrobi.  Deci, vouă vă este frică pentru că ştiţi cât de puternici pot să fie aceştia.  Voi ştiţi cum poate să se deghizeze însăşi în multe diferite căi.  Ticăloşia poate să vină la voi cu inocenţa unui copil tânăr cu ochi strălucitori, păr strălucitor... şi într-un moment poate să fie acea fiinţă inocentă... şi în momentul următor să distrugă un oraş întreg.

 

Ticăloşia sa intensificat pe Pământ în ultimii ani şi va continua să facă aceasta în următorii ani. Acesta este de jur împrejur.  Unii dintre voi aveţi frica că acesta pur şi simplu slăbeşte corpul vostru fizic, şi mentalul vostru intră într-un tip vechi de capitulare.  Voi vă miraţi cum să treceţi peste asta.

 

Voi ştiţi când ticăloşia vine în jurul vostru.  Când simţiţi prezenţa ei, mentalul vostru intră în capitulare pentru că aţi fost hipnotizaţi.  Voi încă mai căraţi acel acoperământ.  Corpul vostru îngheaţă, şi voi nici nu puteţi să vă gândiţi  pentru voi înşivă nicicum. Pentru că voi aţi fost acolo, voi ştiţi cum este acesta.

 

Noi suntem aici în acest centru imaginar dar centru real de întreţinere.  Voi  puteţi doar să eliberaţi acel acoperământ chiar acum. Voi puteţi ca energia de apă să cureţe aceasta.  Permiteţi să plece.  Oh, noi nu trebuie să facem cu multă  bătăi şi tropăire şi de a smuci afară din voi.  Doar lăsaţi aceasta afară.

 

Nu există nimic în a avea frică de ticăloşie, deloc.  Acum nu mergeţi să vă jucaţi cu aceasta; este un lucru stupid de făcut.  De ce să vă jucaţi cu ticăloşia?  Unii dintre voi sunteţi chinuiţi de ea, apropo, sunteţi seduşi de aceasta.  Unii dintre voi spuneţi, „Eu sunt această Lucrătoare de Lumină incredibilă.  Eu o să mă joc cu ticăloşia şi poate o voi schimba.”  Aceasta este o energie sexuală pe care voi o trataţi acuma. Şi, voi aţi pierdut doar jocul.

 

În minutul în care simţiţi seducţia ticăloşiei... oh, noi nu vorbim despre sex aici. Energie sexuală... da, aceasta afectează genitalele voastre.  Aceasta vă ţine înrobiţi pe Pământ.  Ce este energia sexuală, aceasta este altceva.  Aceasta este o energie intoxicantă, seductivă la nivelul sufletului.  Acesta nu este doar un act fizic.  Şi, de aceea am vorbit mai demult despre energia sexuală şi cum este folosită pentru a pune în capcană şi a înrobi oamenii.  Oh, fizic, desigur... dar cu adevărat aceasta afectează nivelul sufletesc.

 

Deci, la unii dintre voi le place să meargă afară şi să se joace cu făcătorul de rele.  Vouă vă place să spuneţi, „Eu o să strălucesc lumina mea în făcătorul de rele.” Voi vă jucaţi cu o energie care în primul rând, vă batjocoreşte pentru că sunteţi dezechilibraţi la lumină când începeţi să faceţi aceasta.  Voi puteţi fi dezechilibraţi la lumină şi la întuneric, voi ştiţi.  Voi puteţi fi atât de naivi şi inocenţi la lucruri că voi puteţi fi dezechilibraţi la lumină.  Aceasta este integrarea la amândouă.

 

Unii dintre voi spuneţi, „Dar, Tobias, tu spui că întunericul este simplu divinitatea mea.”  Acesta este divinitatea VOASTRĂ, nu a altora.  Ei nu au recunoscut încă aceasta.

 

Deci, făcătorul de rele, întunericul acesta, energia întunecoasă, acesta este deştept şi foarte experimentat în procesul întreg al capturării energiei, de a hipnotiza – orice termen ce voi folosiţi – de „înrobire”.  Făcătorul de rele înrobeşte prin tortura corpului fizic, una dintre cele mai uşoare căi de a lua energie de la altul, sexual este cel mai uşor.  Mulţi dintre voi aţi fost înrobiţi – sau încă mai sunteţi – din cauza abuzului sexual.  Acesta a început de foarte mult timp; nu a fost doar în această viaţă.  Acesta a început de foarte mult timp.  Voi aţi fost ţinuţi sclavii acesteia de atunci.

 

Cauldre spune, „Eu am crezut că o să ne refacem azi.” (râsete din audienţă). Noi ne refacem, Shaumbra.  Oh, dragilor, noi ne refacem. În acest spaţiu sigur voi puteţi să eliberaţi aceasta.

 

Voi ştiţi, orice hipnoză, sau acoperământ, sau farmec ce este pus pe voi, acesta este acolo doar pentru că voi permiteţi ca el să fie.  Voi permiteţi acestuia să fie acolo.  Oh, voi simţiţi că voi sunteţi învăluiţi în acesta, şi că nu este nici o cale să ieşiţi afară din el.  Voi încercaţi să vă ascundeţi de acesta.  Voi aţi făcut atât de bine cu ascunderea căci în anumite vieţi trecute voi aţi pretins că nu aţi fost voi şi aţi încercat să vă ascundeţi de la cei care v-au înrobit.  Dar, ei v-au urmat viaţă după viaţă, şi între vieţi de asemeni.  Ei v-au urmat pentru că, odată ce v-au avut, ei au vrut să vă aibă în continuare, până într-o zi când voi spuneţi, „Nu mai mult.”  Energia voastră merge înapoi la voi.

 

Bine, să facem acest lucru chiar acum în centrul nostru de serviciu.  Eu o să-l rog pe Edgar să scoată oglinzile şi să dea la fiecare.  Fiecare dintre voi aveţi o oglindă.  Acum, nu vă uitaţi în oglindă.  Voi o să reflectaţi înapoi, întoarceţi aceasta, reflectaţi-i înapoi pe cei care v-au înrobit.

 

Voi spuneţi, „Dar acest lucru este teribil. Acum ei o să primească energia lor proprie, şi aceasta o să-i ardă complet!” Oh, dragilor, da (ceva râsete).  Ei au cerut acest lucru.  Acest lucru au vrut ei în primul rând.  Ei au vrut ca cineva să vină şi să-i oprească de la ceea ce au făcut.

 

Acum, ţineţi oglinda în sus, cei care aţi fost abuzaţi sexuali, fizic şi emoţional.  Voi nu trebuie să ştiţi pentru cine ţineţi oglinda în sus.  Acea energie o să meargă înapoi la cei care continuă să pună cârligele înăuntrul vostru.  Energia este un lucru amuzant, şi este atât de simplă.  Aceasta lucrează doar dacă o acceptaţi, dacă credeţi în aceasta, şi permiteţi la acele credinţe să continue să vă afecteze.

 

Unii dintre ei au avut hipnoza lor, cârligele lor sunt puternic în înăuntrul vostru.  Şi, cârligul lor a spus, „Voi nu puteţi niciodată să-i daţi drumul.  Eu vă posed pentru totdeauna.”  Voi aţi încercat să fugiţi şi să vă ascundeţi şi să pretindeţi că nu aţi fost voi... să luaţi pe voi diferite personalităţi... poveşti... vieţi... toate de a fugi.  Şi, voi încă îi mai găsiţi chiar aici.

 

Este timpul acum, dragi Dumnezei, să deconectaţi aceste lucruri, să le daţi drumul.  Permiteţi-le să aibă ticăloşia lor proprie pentru ei înşişi.

 

Voi o să vedeţi aceasta în jurul lumii chiar acum peste tot, grupuri, indivizi, chiar ţări care fac cele mai criminale lucruri unul altuia.  Ei fură energie; aceasta este tot.  Ei au făcut aceasta pentru mult timp aşa că ei nu ştiu cum să se oprească.

 

Aceasta este ca un adict care trebuie să continuă să hrănească.  Ei se hrănesc de pe energia divină.  Ei se hrănesc de pe energia sufletului.  Ei adună sufletele.  Şi, ei îi întemniţează, mesmerizează/hipnotizează.  Şi, ei continuă să se hrănească.  Şi, ştiţi voi ce?  Ei nu au destul niciodată.  Deci, ei merg afară şi caută mai multe.

 

Aceasta este acolo; aceasta este real.  Şi, voi nu trebuie să fiţi prinşi în aceasta.  Voi nu trebuie să îi salvaţi. Nu este nimic de la care să-i puteţi salva.  De fapt,  este despre a-i onora şi jocul pe care ei îl joacă, şi să nu fiţi prinşi în acesta.

 

Uneori această energie ticăloasă stă la pândă în împrejurime pentru că voi vă aflaţi într-o stare foarte senzitivă şi fragilă.  Aceasta este din cauza prin ce treceţi.  Voi deveniţi – cum să spun – un prospect de calitate pentru ei pentru că mentalul vostru este într-o stare de tranziţie.  Corpul vostru este obosit.  Spiritul vostru trece prin schimbarea lui proprie foarte, foarte importantă chiar acum.

 

Deci, ei se ivesc, chinuiţi şi tentaţi.  Ei nu vă pot face nimic vouă, Shaumbra, deloc.  Ei nu mai au putere... chiar dacă ei vă spun că au legiunea de fiinţe... chiar dacă ei vă spun că vin dintr-un loc măreţ din univers... chiar dacă ei vă spun că sunteţi un uman modest.  Ei absolut nu au mai multă putere energetică decât voi.

 

Singurul lucru ce ei au sunt ceva energii de convingere foarte puternică.  Ei o să încerce să vă convingă să nu treceţi prin acest proces... încearcă să vă convingă să staţi într-o energie confuză... încearcă să vă convingă că este greşeala altora.  În acest fel lucrează făcătorul de rele.  Acesta spune că este greşeala altora.

 

Deci, aceasta este în împrejur.  Unii dintre voi aţi simţit.  Acesta şi-a luat birul pe corpul vostru fizic pentru că voi aţi permis acest lucru.  Acesta intră în voi când citiţi ziarul,  când urmăriţi ştirile.  Acesta se înmoaie chiar în realitatea voastră de la mediile diferite.

 

Acum, noi nu spunem, „Să nu citiţi ziarele, sau să nu urmăriţi ştirile.”  Noi spunem, „Înţelegeţi că ticăloşia stă ascunsă în cerneală şi în undele din aer.”  Şi, voi nu trebuie să le acceptaţi nici un pic.  Acesta nu are nimic pe voi.  Dacă aţi avut cârligul lor în înăuntrul vostru, voi puteţi să îl lăsaţi afară acum în centrul nostru de serviciu.

 

Amintiţi-vă că voi sunteţi divini... şi suverani... şi Dumnezeu în dreptul vostru propriu.  Calitatea de Dumnezeu nu este o calitate de putere sau tărie.  Voi aţi fost conduşi să credeţi că Dumnezeu este egal cu putere.  Şi, acesta nu este.  Dumnezeul este simplu expresia Spiritului, al vostru.  Dumnezeu simplu caută expresie şi expansiune.

 

Nu este despre putere.  Deci, dacă orice făcător de rele vine la voi şi vă spune că are mai multă putere, acesta minte. Nu există putere în Dumnezeu.  Acesta simplu este ce numiţi iubire, echilibru, expresie, şi „existenţă.”

 

Deci, în timp ce noi am discutat aici, energiile de apă... noi folosim apa azi pentru că este chiar un lucru care curăţă.  Voi sunteţi familiari cu energiile acesteia... cu structura acesteia... cu simţirea acesteia... şi cu sunetul acesteia.  Deci, noi o folosim azi.

 

Noi vă cerem să o respiraţi înăuntru. Permiteţi ca aceasta să curgă în plin în corpul vostru.  Permiteţi la energiile acestei ape vindecătoare... noi o să numim aceasta „apă de Shaumbra” chiar aici. Aceasta face să vă fie sete, nu-i aşa?  Noi o să permitem ca aceasta să curgă înăuntru.

 

Voi puteţi veni înapoi aici oricând. Permiteţi simplu să muşcaţi lucrurile din nou, poate să mişte pe celelalte nivele, în celelalte regate unde voi aţi făcut munca de creare incredibilă în alte regate.  Dar, voi nu le-aţi permis să intre în acest regat.

 

Permiteţi ca aceasta să curgă acum. Deschideţi acele uşi.  Permiteţi la toată munca voastră, creaţiile voastre, să înceapă să curgă pe Pământ.  Şi, cele care sunt potrivite voi puteţi să le ridicaţi şi să începeţi să lucraţi cu ele, să vă jucaţi cu ele.  Poate, acestea o să vă aducă mulţi bani.  Poate, o să vă facă doar bucuroşi, satisfăcuţi.

 

Poate, Shaumbra, pasiunea voastră a fost legată acolo afară... vedeţi voi.  Voi aţi avut uşa între realitatea umană şi realitatea expansivă măreaţă închisă, strâmtorată.  Poate, pasiunea voastră a fost acolo afară de asemeni.  Permiteţi să deschidem acele uşi şi să permitem să curgă înăuntru prin Centrul de Serviciu Shaumbra.  Permiteţi să curgă tot drumul în înăuntrul corpului vostru, mentalul vostru şi spiritul vostru.

 

Realitatea este un lucru amuzant.  Energiile sunt lucruri amuzante.  Realitatea este orice voi alegeţi să fie, dacă aceasta este palpabilă sau nu.  Ce aţi făcut aici azi este real.  Aceasta este foarte, foarte real.  Voi nici nu trebuie să lucraţi la ele.  Voi a trebuit doar să fiţi cu noi aici în acest loc frumos de refacere.  Apropo, dacă acesta seamănă puţin cu templul din Tien – dacă cineva a gândit despre acest lucru – acesta este chiar aceeaşi energie.

 

Voi aţi avut nevoie de acesta, Shaumbra.  Voi v-aţi suprasolicitat pe voi înşivă în ultima vreme în orice fel, aţi muncit prea tare, aţi încercat să... voi aţi încercat prea tare.  Noi trebuie să menţionăm aceasta aici azi – aţi încercat prea tare.  Voi ştiţi că totul doar se întâmplă.  Aceasta se întâmplă doar dacă voi permiteţi.  Voi nu trebuie să încercaţi cu nimic.  Voi sunteţi un Creator.  De ce ar încerca un Creator?

 

Credeţi voi că Dumnezeul încearcă?  Dumnezeul doar face.  Dumnezeul priveşte cum rezultatele se desfăşoară.  Dumnezeul creează şi apoi eliberează, respiră viaţă şi energie şi creaţia în ceea ce ea alege şi apoi îi dă libertate.  De aceea este că voi sunteţi aici.  Acel aspect de Dumnezeu care respiră viaţă, care v-a dat libertate, şi a spus, „Mergi afară; mergi afară în nimic şi creează tot ce alegi.  Cheamă-mă dacă te înţepeneşti.” (ceva râsete).

 

Deci, Edgar Cayce ar vrea să vină înapoi de câteva ori.  Lui îi place să lucreze cu grupul lui.  El de fapt o să încerce să facă aranjamente cu alţi umani pentru o întâlnire Shaumbra în locul minunat pe apă unde el are centrul lui – Virginia Beach – da, ce loc.  Şi, noi am dori chiar acum să invităm mulţi Shaumbra să vină acolo în acea energie de a onora munca pentru care el a făcut-o şi munca ce voi o faceţi acum.  Acest loc frumos unde unii dintre voi aţi fost şi sunteţi atraşi de acesta... este de asemeni o energie de Shaumbra, unde noi toţi lucrăm, numiţi aceasta Shaumbra, numiţi A.R.E., orice, noi toţi lucrăm împreună.

 

Deci, respiraţi încă odată adânc înainte să plecăm de la centrul nostru de serviciu azi.  Apropo, să nu trageţi pe nimeni înapoi aici.  Nu este despre nimeni ci despre voi înşivă.  Să nu credeţi că trebuie să aduceţi clienţi aici.  Dacă veniţi aici, veniţi pentru voi înşivă. Veniţi pentru voi.  Dacă împărtăşiţi aceasta cu clienţii voştri, pot să meargă acolo.  Dar, voi nu trebuie să faceţi nimic pentru ei.

 

Este timpul să refaceţi corpul.  Beţi multe lichide în următoarele câteva zile.  Unii dintre voi aveţi un program trepidant/agitat să veniţi aici.  Permiteţi la agitaţie să plece.  Permiteţi ca acel pas să plece.  Voi puteţi fi în orice moment, orice timp din Acum, şi fiţi foarte echilibraţi şi relaxaţi şi curgători.

 

Deci, azi shoud-ul a fost puţin diferit pentru că voi aţi cerut ca acesta să fie diferit.  Voi aţi cerut acea refacere.  Voi aţi cerut ca imaginaţia să intre înăuntru şi să se joace cu realitatea voastră.  A fost o onoare să fiu aici cu voi azi.

 

ŞI AŞA ESTE!

 Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

 

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

 

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

 

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

 

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

 

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

 

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

 

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

 

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

 

© Copyright 2005 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.