MATERIALELE LUI TOBIAS

Seria Clarităţii: „SHOUD 3” – Cu Tobias

Canalizat prin Geoffrey Hoppe

Întrebări şi Răspunsuri

Prezentat la Cercul Crimson

1 Octombrie 2005-10-27

 

Şi, aşa este, dragi Shaumbra, că noi continuăm cu sesiunea noastră de azi.  Noi continuăm cu refacerea corpului vostru şi mentalul şi spiritul.  Din nou, este important de a avea spaţiul acela – noi nu vrem să spunem timp – dar să aveţi spaţiul pentru clarificare.  Voi trăiţi într-o cultură foarte provocatoare, rapidă, chiar acum.  Există energii care vin la voi din toate părţile.   Pentru că acestea nu se pot vedea nu înseamnă că nu sunt acolo.  Ele vin din toate direcţiile.  Din când în când este bine ca voi să mergeţi să aveţi acel serviciu pentru voi înşivă.  Permiteţi energiei şi sunetului apei să treacă prin voi şi să vă purifice.  Corpul vostru are nevoie de acest lucru – fără doar şi poate are nevoie de aceasta.  Mentalul vostru, spiritul vostru, ele au nevoie de acel timp de refacere.

 

Noi o să începem întrebările şi răspunsurile imediat pentru că noi ştim că a fost o zi lungă pentru voi.  Dar, noi a trebuit să arătăm că Cauldre s-a amuzat teribil în timpul muzicii.  Şi, el aproape că a râs cu voce tare când m-a văzut că eu am dansat pe scenă (ceva râsete) în ritmul muzicii.  Eu nu sunt obişnuit cu acest tip de dans contemporan.  Şi el s-a gândit că a fost puţin nostim – un Evreu bătrân în robă dansând, şi nici nu am fost în stare să ţin ritmul cu muzica (mai multe râsete).

 

Deci, să începem cu întrebările, căci noi vedem că sunt multe – cum să spun – întrebări interesante azi.

 

ÎNTREBAREA DE LA SHAUMBRA 1 (din Internet citită de Linda): Tobias, poţi să ne spui nouă despre manipularea tehnologică a vremii meteorologice?  Şi, ultimele trei uragane au fost făcute de oameni?  Şi, poţi să vezi posibilitatea de a fi mai multe calamităţi făcute de oameni?  Cine este în spatele acestei tehnologii?

 

TOBIAS: Această întrebare cere definiţia lui “făcut de om” (ceva râsete).  Într-adevăr, tiparul vremii, în special furtunile, sunt rezultatele conştiinţei umanităţii.  Aceste furtuni vin pentru a ajuta la clarificare.  Şi, au fost multe uragane, de exemplu, anul trecut sau aşa ceva, de asemeni, afectează aria din Bahamas, din Cuba, şi acum se îndreaptă spre Golf.  Acestea sunt energii din Atlantis, clarifică energiile vechi înţepenite,  permite ca un nou tip de Atlantis să vină înapoi.  Deci, într-adevăr vine de la conştiinţa umanităţii.

 

Este acesta un plan intenţionat şi calculat de forţe sinistre care vor să preia lumea?  Toate acestea depind.  Acestea depind de voi.  Dacă voi alegeţi ca aceasta să fie aşa, atunci voi o să trăiţi în acea realitate.  Voi o să trăiţi cu acele forţe sinistre în jurul fiecărui colţ.  Şi voi o să petreceţi zilele şi timpul vostru îngrijorându-vă despre acea conspiraţie nouă.

 

Noi râdem pe partea noastră a voalului pentru că noi întotdeauna spunem, „Ce dacă forţele sinistre până la urmă preiau lumea?  Uitaţi-vă la problemele pe care ele le moştenesc.  De ce vor aceasta?” (râsete din audienţă).

 

Există – cum să spun – conspiraţii.  Există acei care încearcă să aibă avere şi bani şi putere.   Dar, din cauza echilibrului frumos al conştiinţei umane şi din cauza iubirii care este în aceasta, care include şi iubirea de Shaumbra, este foarte dificil pentru orice individ sau grup în această zi şi vârstă de a încerca să vă controleze pe toţi.

 

Există destui înţelepţi în lume – Shaumbra şi alţii – care ştiu că este jocul lor, este jocul pe partea acelora care încearcă să controleze, ei nu au nevoie să fie implicaţi în aceasta.   Dacă sunt doar o duzină pe acest Pământ care înţeleg că ei nu trebuie să fie implicaţi în ceea ce numiţi „matrix” sau acoperământ, că este suficient ca eventual să se dea jos acoperământele.   Eventual aceasta este suficient de a mişca energiile şi de a fi pure.   Aşa, noi luăm un grup de Shaumbra care realizează – dacă sunt încercări intenţionate, dacă acesta este controlul vremii, sau orice altceva – conştiinţa nu o să permită aceasta acum.

 

Acele forţele care încearcă să controleze – care sunt bazate pe frică sau bazate direct pe rele – acestea vor continua, o să încerce să continue să facă munca lor,  în special în următorii câţiva ani.  Dacă aceştia sunt terorişti sau politicieni – şi nu este prea mare diferenţă între aceşti doi (mai multe râsete) – sau orice fiinţe, dacă acestea sunt companii mari sau mici, ele în final o să realizeze ceea ce deja au realizat: voi sunteţi suverani în dreptul vostru.  Voi nu trebuie să furaţi energia nimănui.  Voi nu trebuie să încercaţi să o luaţi de la alţii.  De fapt este mai uşor de a o crea voi înşivă ca fiinţe suverane în loc de a lua energia altcuiva pentru putere.  Până la urmă, voi puteţi avea ceea ce alegeţi ca Creatori vouă înşivă, în loc să luaţi de la alţii.

 

Acei întunecoşi, sau ceea ce numiţi forţe rele, care au înrobit energiile altor umani, care pur şi simplu i-au hipnotizat pe ei, acum au responsabilitatea şi povara pentru fiecare subiect al lor. Ei preiau o responsabilitate.  Pentru fiecare vrajă pe care ei au plasat-o, ei sunt sub acelei vrăji.  Aceasta este fala oricărui tip de muncă, dacă aceasta sunt vrajă sau hipnoză.  Cel care pune afară energia acela o primeşte înapoi. Acesta este un principiu energetic simplu.  Aceasta este cauza căci nu este nici un sens pentru a face asta.

 

Voi aveţi tot de ce aveţi nevoie în înăuntrul vostru.  Sfatul nostru, dragi prieteni, este să nu cheltuiţi energia voastră, zilele voastre îngrijorându-vă despre conspiraţii.  Multe din conspiraţii sunt umplute cu o energie cu care poate voi sunteţi familiari – drama.  Conspiraţiile au nevoie de drame şi o cantitate uriaşă din acestea pentru a lucra.  Conspiraţiile lucrează în frică, fascinaţie, dramă.   Şi aceasta este o hipnoză, nu diferită faţă de hipnoza care este folosită pe acei care uneori încearcă conspiraţiile lor.  Noi nu am vrea să ne învăluim în această energie pentru că aceasta vă poate lega şi poate să vă stoarcă repede faţă de realitatea conspiraţiei ca atare.

 

Da, sunt cei care caută mai multă avere.  Sunt cei care încearcă să controleze guvernele şi afacerile.  Dar, în general aceasta nu lucrează.  Există acei care pur şi simplu au lucrat în a controla tiparele vremii.  Şi, încercările lor au fost minuscule faţă de ce conştiinţa umană face la tiparele vremii.

 

Şi, acestea cuprind folosirea energiilor combustibile ale fosilelor vechi. Dacă este ceva pe care voi doriţi să lucraţi pentru a ajuta la rezolvare, aceasta este criza de energie pe Pământ chiar acum.  Sunt mai puţine rezerve de ulei faţă de ce se spune oamenilor.  Este necesar de a dezvolta sursele noi de energii, dacă aceasta este de la hidrogen, sau alt tip de combustibil bazat pe apă, dacă aceasta este de la soare,  sau alte energii remarcabile care sunt disponibile.

 

Pământul cauzează problemele de vreme pentru că, dacă le place să admită sau nu, este încălzirea globală.   Aceasta este cauzată de toate straturile de poluare în jurul Pământului care împiedică admisia şi randamentul de energie, dacă acesta este de la soare sau alte regate.  Aceasta cauzează tulburări în echilibrul delicat al Gaiei.

 

Gaia citeşte aceste tulburări.  Gaia citeşte că sunt schimbări în vreme, că sunt schimbări în temperatură,  şi ştie că este timpul ei să intre şi să facă clarificarea.  Ea rezolvă aceste energii, prin a aduce înăuntru trupele ei – care pot fi uragane şi cutremure şi foc – şi ajută la facilitarea clarificării şi schimbării ce ia loc.

 

Să nu fiţi prinşi în drama conspiraţiilor.

 

ÎNTREBAREA DE LA SHAUMBRA 2: (o femeie la microfon): Salut, Tobias, mulţumesc pentru centrul de serviciu.  A fost chiar nevoie de acesta.

 

TOBIAS: Într-adevăr, voi ne-aţi spus nouă.

 

SHAUMBRA 2: Aşa cum ştii, eu o să fiu din nou pe drum.  Este ceva ce tu ai vrea să-mi spui despre noua mea aventură?

 

TOBIAS: Bine, o să fie o aventură.  Tu deja ai declarat aceasta.  O să fie timpul de a aduce înapoi o energie ţie de unde tu vii.  Tu ai venit pentru refacerea ta proprie şi pentru învăţătura ta proprie.  Şi, ai lăsat – cum să spun – tu ai venit aici ca să rezolvi ceva probleme foarte adânci pe care tu nici nu le realizezi acum.  Tu eşti conştient doar de problemele de suprafaţă.  Dar, sunt ceva probleme vechi foarte adânci.  Tu o să realizezi după ce te pui în mişcare.  Dar, mai mult ca orice, tu o să devii un învăţător nou în dreptul tău propriu.  Tu nu  – cum să spun – să nu mergi înapoi acasă pentru că nu s-a rezolvat aici.  Tu o să mergi acasă pentru că s-a rezolvat aici.  Şi, acum este timpul de a face munca ta.  Tu o să realizezi cât de departe ai ajuns atunci când te duci înapoi.

 

SHAUMBRA 2: Mulţumesc foarte mult.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 3: (din Internet citită de Linda):  Tobias, ce sunt energiile emoţionale de dedesubtul alergiilor?  Multe din medicamente înăbuşe simptomele şi sunt toxice.  Poţi să dai ceva sfaturi cum să respirăm prin astm, sinus, eczeme şi alergii?

 

TOBIAS: Într-adevăr... tu aproape că ai dat deja reţeta medicală aici.  Este prin a respira prin acestea.  Corpul, în special al lui Shaumbra, a devenit foarte, foarte sensibil la fiecare nivel.   A devenit senzitiv la amândouă energiile fizice şi ne-fizice.  Şi acesta scoate în evidenţă, ceea ce apare să fie o reacţie alergică.  Dar, cu adevărat aceasta este o rejecţie a anumitor energii.  Multe din acestea sunt puse pe polen sau praf şi specific... dacă aceasta este o plantă sau mâncare.

 

Dar, dacă mergeţi în esenţă, aceasta este mai mult o rejecţie a energiei pure, energia conştiinţei.  Nu este de înţeles cum o fiinţă care este sensibilă şi care simte, poate fi într-un mediu energetic dens.  Aşa, voi începeţi să strănutaţi.  Voi primiţi urticarii.  Voi primiţi toate acele alte reacţii alergice.  Aceasta este una dintre bazele pentru alergii.

 

Cealaltă bază – scopul de a avea alergii – este că şi acesta este un tip de clarificare.  Sunt multe alte căi diferite unde corpul poate să elibereze energiile vechi înţepenite.  Una dintre ele este prin transpiraţie, iritaţii de piele.  Strănutul, a trage aer pe nas ajută la eliberarea multor energii înţepenite în corp.  Ele au simptomul unei alergii, dar de dedesubt într-adevăr este o eliberare.  Deci, voi aveţi aceste două elemente la lucru.

 

Respiraţia ajută, nu de a nega alergia, dar a vă aduce în sursă sau miezul cauzei pentru aceasta.  Odată ce aţi înţeles că este o cauză pentru a avea acestea, dacă este de a fi foarte sensibil, sau de la eliberare, sau poate amândouă, atunci

aceasta nu o să fie atât de dificilă.  Voi o puteţi trata acum cu cauza miezului.

 

De exemplu, cum menţineţi o sensibilitate într-un mediu foarte dens?  Şi voi puteţi ajunge la noi priceperi.  Cum puteţi elibera Energii Vechi din corp fără să vă curgă nasul şi ochiul să lăcrimeze şi de a strănuta şi de avea mâncărimi şi restul?  Sunt căi mai bune de a elibera acele energii – şi din nou prin respiraţie, prin ce am făcut azi, de a merge în Centru de Serviciu Shaumbra şi de a permite energia apei.

 

Dar, chiar acum există o rejecţie; este o împingere spre înapoi a energiilor.  Şi, aceasta cauzează ceea ce voi numiţi alergii.   Sfatul nostru este de a limita cantitatea de medicamente pe care le luaţi pentru că ele maschează doar problema de miez.  Ele nu se adresează la aceasta cu adevărat.  Şi, acum voi o să primiţi medicamente, dar încă foarte sensibili sau încercaţi să eliberaţi Energiile Vechi, dar v-aţi astupat.

 

Uneori, voi o să vreţi să folosiţi ceva medicamente dacă problema devine severă.  Dar, sfatul nostru ar fi să lucraţi cu alţi Shaumbra facilitatori – sau chiar cu voi înşivă – în a respira, şi care o să deschidă căile energiei, nu numai pentru ochii voştri şi nasul şi corpul vostru, dar căile energiei eterice şi de a permite curgerea energiei să revină, aşa cum am făcut noi azi.  Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 4: (o femeie la microfon): Hi, Tobias, eu am două întrebări.  Una dintre ele este că eu în câteva săptămâni mă duc în frumoasa Africa de Sud.  Şi eu sunt puţin nervoasă despre inoculare şi medicamente.  Eu am fost liniştită cu acestea pentru că nu am vrut să le iau în corpul meu.  Şi, în ultimele săptămâni familia şi prietenii mei, eu cred că ei sunt îngrijoraţi de siguranţa mea.  Şi, acum eu vreau sfatul tău.

 

TOBIAS:   Între-adevăr... noi vorbim aici despre un tip de injecţie sau remediu pentru a ajuta corpul tău – cum să spun – de a lucra sau de a ţine în afară anumite energii, bacterii sau boli cu care corpul tău nu este obişnuit. Pentru o singură dată noi de fapt vedem că aceasta o să te menţină puternică şi echilibrată.  Nouă nu ne place atunci când este o continuare a folosirii medicaţiei, dacă aceasta este pentru alergie sau depresie, sau alte lucruri, pentru că acestea formează un tipar sau un ciclu.  Dar, noi nu vedem că folosirea acestora pentru o singură dată o să facă acel tipar.

 

SHAUMBRA 4: Deci, dacă eu nu aleg acestea, atunci eu îmi pot face rău?

 

TOBIAS: Corpul tău poate să tolereze unele bacterii străine sau diferite tipuri de bacterii şi energii cu care o să vii în contact.  Dar, sunt alte tipuri cu care poţi avea un timp dificil.  Noi nu spunem că vedem că o să te îmbolnăveşti.  Dar, tu te laşi puţin mai deschisă la aceste tipuri de lucruri.  Şi, din nou, dacă aceasta este pentru o singură dată, de fapt, probabil, o să ţină într-un loc sistemul corpului tău în aşa fel că nu o să fie asaltat de energii de dinafară.

 

Tu poţi să faci clarificare singură.  Tu poţi să faci ceea ce ar fi acceptarea altor tipuri de bacterii.  Dar, uneori corpul nu se ajustează atât de repede aşa cum ai dori.  Şi, aici noi nu vedem... noi nu judecăm deloc, într-un fel sau altul despre inoculaţie.  Dar, din nou dacă este pentru o singură dată, aceasta nu o să fie un tipar;  nu o să supere procesele naturale în înăuntrul corpului tău.

 

SHAUMBRA 4: OK... următoarea întrebare este: Mama mea nu de mult a trecut dincolo de voal.  Şi, eu mă întreb dacă tu poţi să-mi spui dacă ea este cu tatăl meu, şi ce face ea?

 

TOBIAS:  Noi trebuie să luăm un moment pentru a verifica.  Noi uneori trebuie să folosim alţi agenţi să o găsim... nouă ni se spune aici că ea nu este cu soţul ei, că a fost o întâlnire, o reconecţie între ei.  Dar, din cauza unor dezechilibrări pe care ei le-au avut ea a simţit că ar fi bine să fie singură.

 

Ea a fost cu un grup de alte fiinţe pe care de fapt ea i-a cunoscut în alte vieţi.  Ea se prepară să meargă dincolo de dimensiunea a patra sau realităţile graniţei Pământului foarte curând. Dar, ea găseşte foarte dificil să elibereze unele ataşamente pe care le-a avut cu unii oameni aici pe Pământ.  Deci, ea de fapt lucrează să iasă din acestea.  Ea nu are un timp dificil.  Nouă ni se spune că aceasta este dorinţa ei chiar acum.

 

Tu poate o să simţi energiile ei în jurul tău pentru încă şase luni.  Dar, atunci o să fie un timp când nu o să simţi energiile ei deloc.  Şi, aceasta nu este pentru că tu ai pierdut contactul cu ea.  Este simplu că ea trece în alte diferite regate pentru un timp oarecare.

 

SHAUMBRA 4: OK, mulţumesc.

 

TOBIAS: Într-adevăr.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 5 (din Internet citită de Linda):  Dacă nu este despre noi, atunci despre cine? (râsete din audienţă).

 

TOBIAS:  De multe ori Shaumbra ia pe conştiinţa lor povara celorlalţi.  Şi, voi aveţi un timp dificil să separaţi sinea voastră, centrul vostru de energie de la alţii.  Voi aveţi tendinţa de a aduce pe ceilalţi în înăuntrul vostru.  Voi luaţi energia lor de la ştiri, de la asociaţiile voastre, de la întâlnirile cu oamenii.  Voi le luaţi pur şi simplu în timp ce conduceţi maşina pe drum şi observaţi oameni.

 

Voi într-un sens, sunteţi ca un magnet.  Voi aduceţi energiile lor înăuntru.  Apoi, voi le convertiţi ca fiind ale voastre proprii.  Voi le luaţi ca şi poverile voastre proprii.  Deci, dacă nu sunteţi voi, atunci efectiv este despre alţii.  Pentru că voi sunteţi vindecători naturali şi învăţători naturali şi de asemeni sunteţi natural foarte empatici, voi luaţi pe voi energii.

 

Dar, ce noi încercăm să vă facem să înţelegeţi este diferenţa între a voastră şi a lor.  Şi, din nou simplul test de turnesol aici este de spus, „Este acest lucru ce aleg eu în viaţa mea?” Dacă voi aveţi un simţământ rău despre ceva, şi voi aveţi probleme de supărare, sau dacă voi aveţi orice tip de reacţie emoţională, simplu mergeţi în înăuntrul vostru şi spuneţi, „Este aceasta ce aş vrea eu să aleg?  Sunt acesta eu?” De multe ori răspunsul o să fie „Nu.”  Atunci voi ştiţi că voi luaţi pe voi de la alţi indivizi sau de la conştiinţa de masă.

 

Uneori voi pur şi simplu luaţi pe voi de la fiinţe dezîncarnate, fiinţe ne-fizice a căror energii încă mai persistă pe Pământ, care sunt atraşi de voi pentru că ei caută ajutor.  Într-un fel ei caută o cale de eliberare a iadului lor în care se află.  Ei au lăsat în urmă corpul lor fizic, dar asta este tot ce ei au lăsat.  Poate ei încă mai sunt alcoolici, oricum energetic.  Poate ei încă mai suferă de abuz.  Şi, ei îşi găsesc drumul lor la voi.

 

Dar, voi nu aţi descoperit până acum cum să diferenţiaţi simţămintele voastre proprii şi gândurile de la ei, dacă aceştia sunt ei, sau dacă suntem chiar noi.  De multe ori noi venim la voi şi vă vorbim, şi voi auziţi ca şi vocea voastră pentru că voi o puneţi prin acest centru de procesare unde voi luaţi proprietatea pentru tot.  Prin modul continuu de a spune, „Este aceasta a mea... este aceasta vocea mea... sunt acestea alegerile mele... sunt acestea dorinţele mele,” voi o să fiţi capabili să diferenţiaţi care sunt ale voastre şi care sunt energii externe. Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 6 (un bărbat la microfon): Hi, Tobias, eu sunt un băiat de computere, dar nu de mult am sesizat oportunitatea că un fel de restaurant cu mâncare Persană vine la mine.  Şi, eu văd potenţialul.  Şi, imaginaţia mea mă înnebuneşte.  Am nevoie de sfatul tău.

 

TOBIAS:  Mâncare (ceva râsete)... tu nu eşti un băiat de computere.  Tu doar te deghizezi ca fiind un băiat de computere (mai multe râsete).  Într-un fel, tu te ascunzi în spatele faţadei acelui computer.  Aceasta a fost o poveste frumoasă, şi mulţumesc că ai scăpat de ea (mai multe râsete).  Acum, cu mâncarea tu poţi... este vindecare în mâncare.   Sunt energii care curg natural la mâncare de la cel care o proiectează şi o prepară şi o serveşte.   Şi – cum să spun – aceasta este o pasiune de-a ta.   Este de a face mâncare pentru vindecare, de a adăuga potenţialul energiei de vindecare în mâncare şi simplu fiind cu oamenii.

Deci, nouă ne-ar plăcea să fim invitaţi pentru marea deschidere.

 

SHAUMBRA 6: Deci, aş putea spune, „Mâncare... mâncare glorioasă?”

 

Tobias: Într-adevăr... într-adevăr.  Aceasta este... noi vedem mult mai armonios cu cine eşti tu.

 

SHAUMBRA 6: Mulţumesc.

 

TOBIAS:  Dar, dacă vrei să rămâi ca un băiat de computere, aceasta este fain de asemeni (mai multe râsete).

 

LINDA:  Tobias, au fost mai multe întrebări care s-au referit la ceea ce se pare că doreşte clarificare şi restricţie de drept de autor, în special la materialele lui Tobias, canalizat de Geoffrey Hoppe.

 

TOBIAS:  Într-adevăr... cum să spun – ce este întrebat aici... există acest lucru uman care se numeşte drept de autor.  Este interesant – cum să spun – un tip de energie cu atribute ce folosesc umanii.  Acesta nu este ceva ce a fost folosit în timpul nostru.  Dacă cineva a furat în timpul nostru, ei au fost simplu ucişi (râsete din audienţă)... sau au fost îndepărtaţi ochii sau unele părţi din anatomia lor (mai multe râsete).  Dar, în societatea voastră mai civilizată, voi aveţi acest lucru numit ”drept de autor” şi „marca fabricii”, şi toate aceste lucruri.  Acestea sunt structuri energetice interesante care într-un sens, împiedică materialele să fie folosite fără permisiuni.  Dar, ele de asemeni, într-un sens, limitează deschiderea.

 

Deci, când eu şi Cauldre am început să lucrăm împreună, acordul nostru a fost că el îmi va permite mie, Tobias, şi la alţii să vină prin el deschis şi liber, uneori chiar în ciuda supărării lui.  Uneori el ne opreşte, dar el permite ca materialul să vină nefiltrat şi deschis.  Acordul nostru cu el a fost ca noi să permitem ca el să conducă afacerea lui, pentru care noi ne-am antrenat pentru 25 de ani pentru a ajunge la acest punct.  Noi permitem la sensul lui de afacere pentru a ghida Cercul Crimson pe Pământ.  Deci, nu ar fi atât de corect să întrebaţi opinia noastră, căci noi respectăm şi onorăm opinia lui Cauldre.

 

El este de acord să împărtăşim aceasta chiar acum, el este în conflict cu problema aceasta de drept de autor, într-un sens, el înţelege, de exemplu, cuvântul „Shaumbra” este ceva ce sunteţi voi toţi.  Dar, în al doilea rând, vreţi să vedeţi pe cineva care dezvoltă şi fabrică un drog Shaumbra, de exemplu un drog psihotropic?  Deci, este o cantitate anume de proprietate in termenul „Shaumbra.” Dacă aceasta este în proprietatea Shaumbra, şi voi daţi voie să fie folosită pentru cauza energetică potrivită, atunci acesta devine un foarte – cum să spun – termenul ca atare conţine echilibrul energetic însuşi.  Noi înţelegem că pe Pământ dacă voi nu protejaţi dreptul de autor că acesta poate fi folosit de oricine şi oriunde.

 

Deci, este o dilemă cu care este confruntat Cauldre chiar acum – cum să apropie aceste lucruri cu dreptul de autor şi marca de fabricaţie.  Şi, pur şi simplu noi nu o să oferim o opinie aici.  Noi dăm o privire generală că sunt energii care lucrează în ambele căi.  Noi o să îl onorăm pe Cauldre... şi el ne zâmbeşte.  Şi, el se deschide şi întreabă pentru informaţia tuturor Shaumbra din lume.

 

Într-un sens, acesta este materialul vostru.  Acesta aparţine la toţi Shaumbra care fac parte. Este... la început noi l-am întrebat pe Cauldre să avem aceste întâlniri lunare, Shoud-urile, oferite deschis, atâta timp cât ele sunt păstrate în întregime, şi că nu au fost editate, schimbate, sau ajustate, indiferent care, atâta timp cât creditul merge înapoi la Cercul Crimson, sau merge înapoi la voi, că este deschis la oricine.  Şi, Cauldre a făcut acest lucru.

 

Când este vorba de alte materiale în proprietate, din nou noi onorăm decizia lui referitor la aceasta.  Şi el întreabă pentru admisie. Aceasta într-adevăr aparţine la toţi care sunt Shaumbra.  Este – cum să spun – curtea nu recunoaşte pe voi toţi.  Ei recunosc doar pe acei ai căror voce vine.

 

Aşa, noi o să punem înapoi la voi toţi – cum aţi vrea să trataţi Shaumbra?  Cum aţi dori să fie ţinut energetic?  Vedeţi voi, aceasta nu trebuie să fie oprimată.  Dar, cum aţi vrea să îmbrăţişaţi Shaumbra?  Care sunt problemele de proprietate?  Termenul „Shaumbra” vă aparţine în înăuntrul vostru.

 

Dar, cum aţi vrea să vedeţi aceasta să se manifeste pe Pâmânt?  Aceasta se poate da deschis pentru folosire la oricine oriunde.  Şi, noi am văzut ceea ce noi considerăm a fi exemple nu prea bune şi care folosesc greşit termenul „Shaumbra” pentru că ei simt că pot beneficia de la acesta fără ca într-adevăr să ajute.  Ei folosesc cumva pentru înţelegeri fără scrupule.  Dar, pe partea cealaltă, cât de mult poate fi controlat?  Şi, noi nu spunem „a controla” este un cuvânt urât.  Cum vreţi să fie proprietatea de Shaumbra?

 

Deci, noi vă invităm să trimiteţi ideile voastre şi sugestiile voastre lui Cauldre (ceva râsete).  Şi, noi cerem o decizie specifică aici ca aceasta să nu se târască de azi pe mâine.  Noi cerem o decizie specifică în termen de două luni, care ar fi întâlnirea noastră de Shaumbra din Decembrie.  Şi la acel  punct noi o să-l întrebăm pe Cauldre să anunţe decizia lui.  Şi, noi ştim că la unii nu o să le placă.  Dar, noi o să suportăm această muncă în totalitate oricare ar fi decizia.  Îţi mulţumesc că ai ridicat această problemă.

 

ÎNTREBAREA DE LA SHAUMBRA 7: (o femeie la microfon): Tobias, eu sunt în mijlocul mutării casei mele la Loveland, Colorado.  Şi, eu sunt atrasă de această zonă din două motive, un motiv este să fac munca mea de artă.  Şi, doar recent sunt atrasă să lucrez din nou cu cai.  Şi, eu aş vrea să ştiu doar dacă ai ceva informaţii pentru mine în legătură cu ce să creez în casa mea nouă.

 

TOBIAS:  Într-adevăr... la început noi o să îţi spunem că... tu deja ai răspuns la întrebarea ta.  Tu ai spus că eşti atrasă pentru ceva scopuri specifice.  Acest lucru nouă ne este foarte clar.  Şi este de a urma pasiunea ta.  Este că tu până la urmă eliberezi ceva din noţiunile tale vechi preconcepute, unele credinţe vechi.  Tu în final începi să urmezi inima ta şi pasiunea ta.  Deci, este foarte, foarte clar.  Continuă să faci aceasta.

 

Tu o să fii confruntată uneori cu ceva sisteme vechi de credinţă care vin înăuntru.  Tu ai avut ceva credinţe foarte încăpăţânate despre limitarea tuturor energiilor, dacă aceasta este abundenţă sau iubire sau oricare din acestea.  Aceasta este pentru că tu ai avut un eşec să respecţi şi să te iubeşti pe tine însăţi.  Prin ceva situaţii foarte dificile şi provocatoare tu ai trecut prin acestea, tu ai ajuns să înţelegi mult mai mult că trebuie să te iubeşti pe tine însăţi.  Tu trebuie să te iubeşti.  Acesta este un lucru frumos şi simplu.

 

Odată ce tu începi să dai din tine acea iubire pe care o meriţi... odată ce eliberezi din vechea ne –iubire, sisteme de credinţe limitate... bine, atunci tu o să te bucuri absolut de viaţă.  Şi tu vei găsi că aceasta curge înăuntrul tău.  Deci, tu faci chiar bine.  Este doar că tu te-ai pus pe tine însăţi prin multe să ajungi aici.  Răspunsul este foarte simplu – iubeşte-te.

 

LINDA: Ultima întrebare.

 

TOBIAS:  Noi o să mai luăm câteva (ceva râsete).

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 8 (o femeie la microfon): Hi, Tobias, eu am nevoie de ajutor despre călăuzirea în vis, dacă mă poţi ajuta să ajung la mai multă clarificare.  Eu am acceptat aceasta mai târziu după ultima şcoală de Călăuzirea în vis, ca şi cum aş accepta un client.  Dar, eu nu ştiu cu adevărat unde sunt? Poţi să mă ajuţi să văd acest lucru?

 

TOBIAS:  Într-adevăr... nu, eu nu pot.  Această călăuzire în vis trebuie să fie... noi avem un acord aici cu Saint Germain că noi nu putem să îţi spunem unde.  Dacă da, atunci aceasta o să împiedice a cine sunt – pe tine în special – sunt foarte puternici în această arie.  Este ceva despre care tu ştii foarte bine.  Tu ai făcut înainte.  Tu faci acuma, dar diferit în această energie schimbată.

 

Dar, noi avem un acord aici să nu intrăm să spunem unde eşti.  Tu trebuie să simţi calea ta proprie în jur.  Şi, noi nu facem aceasta să fim cruzi.  Dar, într-un sens, tu eşti într-o cameră întunecoasă.  Luminile sunt stinse.  Şi tu nu eşti familiară cu camera deloc.  Tu nu ai fost niciodată acolo înainte.  Dar, dacă noi începem să îţi spunem unde este mobila... şi unde este zidul... şi unde sunt găurile în podea... şi unde este scara care aproape să cadă  (ceva râsete)... atunci tu vei veni înapoi întotdeauna.  Şi, tu o să fi aici în fiecare lună, întrebând despre un client.

 

Clientul vrea ca tu să ai încredere în tine.  Clientul vrea ca tu să găseşti calea ta în jur.  Ei nu o să fie fericiţi dacă tu vii la noi cu tot felul de întrebări pentru că atunci noi poate o să încercăm să facem călăuzirea în vis, dacă este posibil să facem.

 

Deci, tu eşti în această cameră întunecoasă singură.  Acum, mergi adânc în simţul tău.  Unde eşti? Eu te întreb chiar acum – unde eşti în mersul în vis?  Tu ştii. (Pauză).  Întrebarea este pusă înapoi la tine (ceva râsete).

 

SHAUMBRA 8: Eu într-adevăr nu pot vedea clar în acest timp...

 

TOBIAS:  Da, tu poţi să vezi clar.  Este despre a clarifica energia ta.  Respiră acum.  Respiră acum.  Aceasta este clar.  Ţie îţi este doar frică să spui.  Eu ştiu că noi te punem într-o situaţie specială aici, dar tu ai fost de acord să fii în această situaţie specială (ceva râsete).

 

SHAUMBRA 8: Eu simt clientul cu mine.  Şi, chiar şi... eu nu sunt sigură dacă el a trecut dincolo, dar el este cu mine.

 

TOBIAS:  Cum te simţi cu adevărat? (Pauză). A fost multă ezitare în răspunsul original.  Şi noi o să mergem înapoi şi te întrebăm din nou – cum te simţi cu adevărat?

 

SHAUMBRA 8: El nu a trecut dincolo în acest moment.

 

TOBIAS:  Noi îţi cerem să continui să mergi înapoi în simţirea ta.  Tu eşti  în mentalul tău chiar acum.  Tu ştii asta, şi noi ştim asta.  Tu eşti foarte bună în această arie de călăuzire în vis, dar tu trebuie să ieşi din mentalul tău.  Tu poţi să simţi senzaţiile, dar tu le pui în mentalul tău.  Şi tu te îndoieşti în tine.  Noi îţi dăm o mică sugestie (mai multe râsete). Clientul este mai aproape decât tu crezi.

 

SHAUMBRA 8: El este în dimensiunea a 4-a.

 

TOBIAS:  Mult mai mult, chiar şi mai aproape, este în spatele tău chiar acum.  Şi, tu ai simţit aceasta, dar tu te-ai îndoit.  Tu ai avut nevoie doar de acea confirmare.  Tu ai putut să simţi energia în jurul tău.  Şi, atunci mentalul tău intră, şi atunci tu încerci să analizezi.  Aceasta este simţire pură.  A merge în vis este pură simţire.  Simţirea ta a fost acolo.  Acum, du-te cu ele.  Clientul tău vrea să meargă mai departe (mai multe râsete).

 

SHAUMBRA 8: Mulţumesc.

 

TOBIAS: Noi îţi mulţumim că ai fost atât de curajoasă şi să stai aici pentru că nu a fost o întrebare numai pentru tine.  Este o întrebare pe care o întreabă toţi Shaumbra – cum ştiu acest lucru?  Cum realizez acest lucru? Cum să am atâta încredere că pot ieşi din mentalul meu şi să merg înapoi în simţire? Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 9 (din Internet citita de Linda):  Tobias, din punctul tău de vedere înalt eu aş vrea să primesc ceva comentarii despre pagina Ştirile Shaumbra şi cum poate fi folosită mai efectiv în sprijinul Shaumbra. Mulţumesc.

 

TOBIAS: Într-adevăr... punctul meu de vedere nu este întotdeauna nobil. Ştirile Shaumbra ar fi o metodă frumoasă de comunicare.  Şi, din nou noi trebuie să vorbim lui Cauldre aici. Este nevoie de o curgere continuă de informaţii, altele decât întâlnirile lunare cu Shaumbra.   Ce face Shaumbra în jurul lumii?  Ce fel de proiecte fac ei?  Ce se întâmplă cu Universitatea Shaumbra?  Sunt multe ştiri despre aceasta, dar a fost foarte puţin timp pentru a împărtăşi acestea.

 

Şi, aici noi am vrea să spunem că este important ca alţii să iasă afară şi să lucreze în unele din aceste arii.  Pur şi simplu, aşa cum mulţi ştiu, Cauldre şi Linda şi Andra – Norma – şi Garrett sunt copleşiţi cu energiile, ei vă cheamă pe toţi să ieşiţi afară şi să-i ajutaţi cu... dacă aceasta este pagina cu ştiri, dacă acestea sunt întâlniri de Shaumbra, dacă acesta este unul din aceste proiecte.  Acum este timpul să puneţi împreună energiile voastre.  Deci, mulţumesc că te-ai voluntariat să faci aceasta (ceva râsete).

 

LINDA: Ultima întrebare.

 

TOBIAS: Într-adevăr.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 10 (o femeie la microfon): Hi, Tobias, eu mă mir dacă tu poţi să-mi dai vreo claritate între afacerea mea, canalizare, şi vindecare... orice ai tu de oferit.

 

TOBIAS:  Într-adevăr... eu nu îţi pot da nici un fel de claritate.  Tu trebuie să ai claritatea ta proprie.  Dar, ce fel de claritate specifică cauţi tu chiar acum... cum să le contopeşti toate acestea împreună?

 

SHAUMBRA 10: Bine, contopirea, şi... acum un an şi jumătate tu mi-ai spus că eu voi face canalizare.  Eu am canalizat pentru un an.  Dar, eu nu ştiu unde aş putea să presupun să i-au aceasta....

 

TOBIAS:  Deci, tu eşti o începătoare la această canalizare?

 

SHAUMBRA 10:  Da, dar eu nu ştiu unde să i-au aceasta şi ce să fac cu orice.

 

TOBIAS:  Tu ai abilitatea naturală să te deschizi la alte surse de informaţie.  Nu există „trebuie” unde să iei aceasta.  Dar, oriunde hotărăşti să iei aceasta, oriunde tu eşti în claritate, tu doar începi să o manifeşti.

 

Canalizarea este o cale frumoasă de deschidere a ta însăşi la starea ta de fiinţă de expansiune. Ca să poţi canaliza tu trebuie să te deschizi.  Este pură şi simplă.   Deci, aceasta îţi dă o unealtă complet nouă că tu eşti atât de deschisă.  Doar pentru faptul că este o informaţie canalizată aceasta nu neapărat înseamnă că este nevoie de a împărtăşi cu lumea.  Poate, că este un grup micuţ, şi poate fi o carte, şi poate este doar un tip de reţea pentru tine.

 

Poate, aceasta o să fie foarte folositor, de a învăţa cum să canalizezi, acum să iei energia lărgită şi să simţi atunci când lucrezi cu clienţii tăi pe bază de unul cu unul, să fii capabilă să citeşti energia lor mai bine, cu alte cuvinte, să fi capabilă să atingi Sinele lor Înalt, orice vrei tu să numeşti aceasta.  Canalizarea nu este necesar să fie ultimul lucru.  Este înţelegerea.

 

Cu alte cuvinte, doar fiindcă tu acum faci canalizare nu înseamnă că trebuie să fie profesiunea ta.  Aceasta te deschide la multe alte potenţiale.  Ca persoană, ca şi tine, te deschizi la canalizare, ceea ce de asemeni este de a învăţa să ai încredere în tine, de asemeni deschide o cantitate uriaşă de alte energii creative care pot fi folosite în orice arie tu doreşti, dacă aceasta este vindecare, dacă aceasta este să deschizi un restaurant, sau dacă este să scrii muzică.  Deci, canalizare nu necesar este ultimul lucru.

 

Şi de fapt, noi găsim că în această societate a voastră canalizarea este privită cu un ochi foarte invidios, şi că mulţi oameni sunt sceptici despre acest lucru.  De aceea noi tindem să spunem că canalizarea a devenit o Energie Veche, că este timpul să vorbiţi în vocea voastră proprie.  Dar, practica ta de un an o să fie foarte benefică în alte străduiri în viaţa ta.  Şi, tu poţi continua să canalizezi toate în acelaşi timp.

 

SHAUMBRA 10: OK, mulţumesc.

 

TOBIAS:  Mulţumesc.  Şi cu acesta, Shaumbra,  noi aducem la sfârşit această zi. Dar, noi o să continuăm această energie de refacere de la centrul divin, de la centrul de serviciu al nostru, în următoarele câteva zile. Încercaţi să nu intraţi în nici o dramă.  Încercaţi să nu intraţi în nici un timp frenetic.  Încercaţi să beţi multă apă sau să fiţi în jurul apei dacă este posibil să continuaţi să permiteţi la Sinele vostru întreg să se clarifice şi să se re-echilibreze.  Voi treceţi printr-un timp incredibil chiar acum.  Este nevoie ca voi să continuaţi să reajustaţi energiile voastre.

 

ŞI AŞA ESTE!

 

 

 

 

 Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

 

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

 

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

 

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

 

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

 

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

 

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

 

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

 

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

 

© Copyright 2005 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.