MATERIALELE LUI TOBIAS

SERIA CLARITĂŢII

„SHOUD 4: „Ce vă hrăneşte?” – Cu Tobias

Canalizat de Geoffrey Hoppe

Prezentat de Cercul Crimson

5 Noiembrie 2005

 

Şi, aşa este, Shaumbra, că noi ne împreunăm încă odată în acest spaţiu sacru şi frumos în energia pe care noi toţi am creat-o împreună... energia unde noi contopim dimensiunea umană unde voi trăiţi cu spiritul şi dimensiunile celestiale, unde noi trăim... acest timp preţios odată pe lună din timpul vostru uman, acest timp preţios când noi putem sta împreună în acest spaţiu.  Se pare că doar acum un moment am plecat de la Centrul de Serviciu Shaumbra.   Poate, au fost multe lucruri care s-au întâmplat de atunci în viaţa voastră.  Nouă ni s-a părut că a fost doar un moment de când am plecat, de când am terminat ultimul Shoud.  Şi, noi suntem aici iarăşi, împărtăşind această energie frumoasă şi împărtăşind acest timp frumos, acest timp minunat.

 

Eu, Tobias, iubesc aceste câteva momente pe care le avem în timp ce cântă muzica.  Noi facem ceva aranjamente la instalaţie.  Noi iubim acest timp când cântă muzica.  Şi, acesta este timpul când eu, Tobias pot să vorbesc cu voi toţi foarte uşor.  Noi avem ceva râsete şi câteva glume.  Noi vorbim despre ce s-a întâmplat recent în viaţa voastră.  Noi preparăm energia pentru această zi, pentru invitaţii noştri care o să vină la Shoud-ul pe care noi îl facem. Şi acesta, este un timp relaxant când noi putem conversa pentru câteva momente.

 

Acum, energia continuă.  Poate, voi simţiţi aceasta.  Energia acestui Shoud se mişcă acum.  Şi, voi ajutaţi de asemeni la mişcarea acesteia.  Lucrurile se petrec acum... da, într-adevăr.

 

Un singur lucru despre care voi ne întrebaţi pe noi de pe partea noastră... voi întrebaţi „Care este mesajul pe care Shaumbra vrea să îl audă?  De ce tu, Tobias vii aici ? Ce este ceea ce Shaumbra vrea să fie re-amintit mai mult ca orice chiar acum?  De ce facem aceste Shoud-uri?”

 

Şi, Shaumbra, răspunsul este chiar încântător şi chiar simplu.  Multe vrem noi să vă spunem vouă – multe vreţi voi să vă spuneţi vouă înşivă în aceste Shoud-uri, şi dacă le re-citiţi pe cele de acum cinci ani din timpul vostru – voi o să realizaţi ceea ce noi vă spunem vouă, ceea ce este, că voi aveţi permisiunea să fiţi voi înşivă.  Acesta este miezul tuturor mesajelor.  Voi aveţi permisiunea să fiţi cine sunteţi voi.

 

Voi aveţi permisiunea să descoperiţi părţi din voi care erau adormite pentru mult timp.  Voi aveţi permisiunea să fiţi Divini Umani, voi existaţi pe un Pământ care este în dualitate.  Voi aveţi permisiunea să vă mutaţi în Energia Nouă în felul vostru propriu.  Voi aveţi permisiunea să vă exprimaţi.  Şi, voi nu aveţi nevoie de permisiunea noastră.  Permisiunea vine de la voi înşivă să fiţi cine sunteţi, să fiţi tot ceea ce sunteţi.

 

Acum, acest lucru pare că este chiar foarte simplu şi chiar vizibil.  Dar, acesta este mult mai complex.  Vedeţi voi... mulţi umani nu îşi dau permisiunea să fie cine sunt ei.  Ei s-au pus pe ei înşişi într-o anumită cutie, s-au definit într-un set de sisteme de credinţe într-o viaţă.  Şi, apoi ei urmează doar acel set de credinţe.  Ei nu sunt într-adevăr tot ce ei sunt.  Ei sunt definiţi cumva de o cale foarte strâmtă şi rigidă, unde voi, Shaumbra, vreţi permisiunea să ieşiţi afară din aceasta.  Mulţi umani se concentrează special pe această viaţă, special pe această identitate.

 

Şi, voi aţi spus, „Noi vrem permisiunea să trecem dincolo de aceasta, să descoperim nu numai această viaţă, dar toate vieţile.”  Voi aţi vrut permisiunea să vă descoperiţi între vieţi.  Voi aţi vrut permisiunea să vă descoperiţi ca fiinţe spirituale, de asemeni ca fiinţe umane.  Voi aţi vrut permisiunea de la voi înşivă să mergeţi dincolo de limitări, toate regulile şi normele, toate criteriile care sunt create de alţii pentru voi.  Aceasta este cu adevărat ceea ce aţi cerut pentru voi înşivă prin aceste Shoud-uri: permisiunea de a fi Dumnezeu de asemeni în această viaţă.

 

De aceea suntem noi atât de încântaţi să venim aici înăuntru, să împărtăşim timpul cu voi, să vă încurajăm în orice fel să fiţi cine sunteţi voi.  Uneori este dificil pentru că, câteodată lumea nu este pregătită pentru aceasta. Uneori voi nu sunteţi pregătiţi pentru voi înşivă.  Uneori nivelul de schimbare prin care treceţi pentru a descoperi sinele, este atât de măreţ căci voi aveţi un timp greu de a menţine acest lucru cu toate corpurile, mental şi spiritual.

 

Dar, voi ştiţi, mai devreme sau mai târziu, fiecare uman – fiecare uman – trebuie să facă ceea ce aţi făcut voi.  Ei trebuie să-şi dea permisiunea să vadă sinele lor întreg.  Nimic nu poate să stea ascuns.  Nimic nu poate să stea în întuneric.  Nimic nu poate sta dincolo de zid şi bariere care sunt puse.  Mai devreme sau mai târziu fiecare uman şi fiecare înger trebuie să descopere sinele lor întreg.  Ei trebuie să facă ceea ce voi aţi făcut.

 

Permiteţi-vă să fiţi cine sunteţi voi.  Sună simplu.  Sună foarte logic.  Dar, Shaumbra, aceasta este una dintre cele mai provocatoare şi dificile lucruri ce le veţi face vreodată.  Aceasta are nevoie de încredere.  Aceasta cere să fiţi sinceri cu voi înşivă.  Aceasta cere să vă uitaţi la voi înşivă, chiar şi la părţi la care voi nu aţi vrut să vă uitaţi.

 

Deci, noi vă onorăm, şi vă aplaudăm pe voi pentru ce faceţi – că vă daţi permisiunea vouă înşivă.  Oh, uneori, voi ştiţi, voi loviţi peretele.  Uneori voi cădeţi.  Uneori aceasta nu este confortabil.  Dar, voi faceţi aceasta oricum.  Voi daţi permisiunea vouă înşivă.  Uneori voi simţiţi că acest program întreg de a vă da permisiunea vouă înşivă să fiţi cine sunteţi, nu este victorios.

 

Dar, priviţi cum judecaţi succesul.  Uneori voi simţiţi că poate făcând aceasta este un eşec pentru că voi vă măsuraţi contra unui set vechi de valori de măsurare veche.  Faceţi măsurătoarea la nivelul vostru înalt, la nivelul vostru divin.  Uitaţi-vă la voi la ce faceţi în această viaţă prin ochii divini în loc de ochii umani, şi voi o să începeţi să înţelegeţi enormitatea a ceea ce faceţi.

 

Noi petrecem o cantitate a energiei noastre uriaşe cu voi.  Noi am vrut să spunem „timp”, dar timpul este irelevant, nu-i aşa?   Noi petrecem o cantitate extraordinară de energii cu voi pentru că în acest timp în viaţa voastră aveţi nevoie de aceasta.  Voi aveţi nevoie de aceste tipuri de adunări.  Voi aveţi nevoie de perspective de pe partea noastră pe care noi putem să le aducem.   Noi petrecem o cantitate uriaşă de energii cu voi pentru că acest lucru este foarte important.

 

Noi ştim că uneori voi credeţi că munca pe care o faceţi are puţin efect. Dar, din nou, dacă voi aţi putea vedea prin aceasta cu ochii voştri divini, voi aţi înţelege cum vă croiţi drumul prin barierele de conştiinţă, cum mutaţi energia, semnificaţia adevărată a ceea ce faceţi.  Voi nu trebuie să conduceţi o ţară sau o naţiune pentru a face muncă incredibilă pe nivelul spiritual.  Voi nu trebuie să fiţi CEO al unei afaceri mari pentru a avea un efect în lume.  Voi nu trebuie să fiţi un preot sau un rabin pentru a face o diferenţă în viaţa oamenilor.  Voi puteţi fi Shaumbra şi să aveţi un impact uriaş pe potenţialul conştiinţei, nu numai în acest regat, dar în toate regatele.

 

Acum, spunând acestea, permiteţi să vorbim azi despre invitaţii noştri speciali.  Ei sunt mulţi, mulţi invitaţi care intră, un autobuz întreg cu ei. Da, într-adevăr, eu am o staţie de autobuz în faţa vilei mele.  Şi, autobuzul s-a oprit acolo, şi noi i-am luat pe ei acum câteva zile.   Şi noi am călătorit spre voi.   Noi am venit în realitatea voastră.

 

Sunt 202 invitaţi în această zi.  Da, camera este chiar plină, nu-i aşa?  Noi a trebuit să lăsăm câteva scaune libere ca să facem loc pentru toţii (ceva râsete).  Sunt câteva sute de invitaţi.  Şi, lucrul interesant despre aceşti invitaţi este că pe mulţi i-aţi cunoscut mai de mult.  Ei vin din ceea ce voi aţi numi dimensiunea a patra, ce Adamus numeşte dimensiunile apropiate.  Aceştia sunt dezîncarnaţi dar ei au fost umani nu de mult.  Fiecare dintre ei au părăsit Pământul pe la sfârşitul anului 2001.

 

Şi, ei au studiat pe partea noastră a voalului.  Ei nu au mers la Podul de Flori.  Ei au stat în regatele apropiate pentru a studia, pentru că energiile Pământului erau foarte grele pentru ei – nu într-un fel negativ – dar foarte mult o parte a cine erau ei.  Ei au studiat conştiinţa.  Ei au studiat ce au făcut grupurile.  Şi, în special ei au studiat Shaumbra tot timpul.  Da, voi fără doar şi poate nu sunteţi singuri, pentru că sunt mulţi, mulţi care vă observă – nu judecă – dar simplu observă ce faceţi voi.

 

Ei au câteva lucruri în comun:  de fapt ei au plecat la sfârşitul anului 2001 sau mai târziu, faptul că toţi au cunoscut Shaumbra, v-au cunoscut pe voi într-un fel sau altul.  Câţiva erau părinţii voştri.  Câţiva erau prietenii voştri.  Câţiva erau cu cei cu care aţi lucrat în acelaşi birou.  Câţiva din ei au fost prieteni din copilărie cu care aţi pierdut contactul, şi apoi ei au venit pe partea noastră.  Dar, ei toţi au ştiut un Shaumbra undeva de-a lungul liniei.

 

Incidentul acela micuţ, acea întâlnire cu Shaumbra în viaţa lor, chiar dacă voi i-aţi ştiut pentru o perioadă scurtă, a avut un efect semnificativ pentru ei,  un cuvânt ce aţi spus voi, o strălucire ce aţi avut.  Oh, poate ei au râs de voi un pic.  Poate, ei v-au provocat.  Poate, ei au crezut că aţi fost puţin ciudaţi.  Dar, Shaumbra, voi aţi avut un impact în viaţa lor, că atunci când ei au trecut dincolo, când ei au părăsit corpul fizic şi au venit pe partea noastră, ei au decis că era timpul să studieze.  Ei au decis că nu este nevoie să sară înapoi într-un alt corp.  Ei au ştiut că este ceva mai mult la mijloc.  Şi, voi, Shaumbra, aţi făcut acea diferenţă şi acea influenţă.

 

Ei au muncit, au studiat, şi au împărtăşit în acest timp.  Ei au privit progresul tuturor Shaumbra de pe Pământ.  Ei s-au uitat la voi.  Ei v-au privit pe voi cum aţi lucrat cu conştiinţa în viaţa voastră.  Voi aţi devenit exemplu pentru ei.

 

Ei toţi au plănuit să vină înapoi pe Pământ în următoarele – ceea ce voi aţi numi – ani de duzină în timpul uman.  Ei plănuiesc să vină înapoi.  Ei plănuiesc să meargă la Podul de Flori, dar ei nu sunt încă pregătiţi.  Ei plănuiesc să meargă înapoi la cel mai înalt regat îngeresc.

 

Dar, sincer, conştiinţa ce au avut-o ei atunci când au plecat de pe Pământ nu le-a permis lor să meargă tot drumul înapoi.  Ei erau – cum voi numiţi – legaţi de Pământ.  Ei erau înţepeniţi în căile lor vechi şi sistemele lor vechi.  Dar, era ceva ce i-a făcut să dorească să înţeleagă mai mult, că a fost mai mult dincolo de ceea ce ei au cunoscut şi ce au simţit în viaţa lor.

 

Deci, ei s-au împreunat.  Ei sunt împreună de atunci, mai multe sute din ei se privesc pe ei înşişi,  privesc la conştiinţa Pământului, vă privesc pe voi.  Şi, ei au fost aduşi cu autobuzul pentru această întâlnire.  Într-adevăr, trebuie să fie o staţie de autobuz chiar în afara acestui centru unde i-a lăsat pe ei.  Şi, ei acum umplu camera.

 

Şi, ce am vrea noi să faceţi, toţi, Shaumbra  - dacă voi sunteţi aici în persoană, sau că vă alăturaţi de pe partea celorlalte regate, prin Internet – noi am dori să respiraţi adânc şi să bineveniţi pe ei.  Ei sunt puţin nervoşi în această zi pentru a fi în prezenţa maeştrilor umani.  Ei simt că poate voi puteţi să vă relataţi la aceasta.  Poate, ei nu sunt demni de a fi încă aici.  Ei simt că ei sunt studenţii şi voi sunteţi maeştrii.  Ei vor să ştie că ei sunt bineveniţi de voi în acest spaţiu al vostru, la această întâlnire sacră şi preţioasă.

 

Ştiţi voi, aceasta este cuvântarea regatelor celestiale, lucrul numit Shoud-ul lunar

(ceva râsete).  Aşa cum am spus înainte, sunt mulţi care sunt pe lista de aşteptare de pe partea noastră care vor să intre aici.  Dar, noi permitem doar un număr, ştiţi voi.   Acesta este un eveniment exclusiv.

 

Deci, noi vă cerem să respiraţi adânc şi invitaţi energiile în spaţiul nostru, să faceţi acea contopire finală, să-i invitaţi să stea alături de voi azi, simţiţi doar esenţa voastră şi prezenţa voastră.

 

Deci, într-adevăr ei au studiat conştiinţa. Şi, ei spun... ei au pus întrebarea, ”Ce este conştiinţa?” aşa cum şi voi aţi pus întrebarea, „Ce este conştiinţa?”  Bine, puneţi spune simplu, acesta este un set de sistem de încrede ce defineşte realitatea voastră.  Este nivelul vostru de conştienţă ce devine conştiinţa voastră.   Voi sunteţi conştienţi de un anumit nivel de activitate, o anumită înţelegere.

 

Conştiinţa de asemeni este limitată de sistemele de credinţă.   Şi, în special când voi veniţi pe Pământ, aceste sisteme de credinţe devin foarte rigide. Şi, ele definesc totul în viaţa voastră.  Ele definesc cum voi vă percepeţi pe voi înşivă.  Sistemele de credinţe definesc cum corelaţi cu voi înşivă, cum corelaţi cu mediul în jurul vostru, cu oamenii din jurul vostru.

 

Şi, lucrul interesant este că sistemele voastre de credinţe... ele nu vin de la mental... vedeţi voi.  Sistemele de credinţe merg mult mai adânc decât acesta.  Ele vin din inimă,  din partea voastră de dinăuntru.  Vedeţi voi, voi credeţi că aveţi anumite credinţe.  Dar, uneori adevărata voastră credinţă este mult mai adâncă şi mult mai potentă.  Uneori voi încercaţi să modificaţi sau să corectaţi sau să schimbaţi sistemele voastre de credinţe în mintea voastră.  Dar,  viaţa voastră continuă exact aşa cum era.  Şi, voi vă uimiţi ce efect adevărat au sistemele de credinţe.

 

Dar, sistemele de credinţă... ele sunt mult mai adânci... mult mai adânci.  Voi le puteţi accesa.   Voi puteţi merge adânc în înţelegerea exact în ceea ce voi credeţi.  Din nou, în general nu este ceea ce voi gândiţi că credeţi. Noi o să vorbim puţin azi despre cum să priviţi acestea, cum să le schimbaţi, cum să lucraţi cu acestea. 

 

În esenţă, totul este sistem de credinţă.  Acesta depinde cât de larg sau expansiv este sistemul de credinţă, chiar şi pe partea noastră a voalului.   Îngerii, entităţile... realitatea lor este formată de sistemul lor de credinţă.  Aşa cum Saint Germain vorbeşte la Şcoala Mersul în Vis, chiar şi entităţile care sunt dezîncarnate, care nu mai sunt în formă umană,  când ei trec pe partea noastră a voalului, realitatea lor încă mai este formată de sistemul de credinţă.  Ei îl aduc pe acesta cu ei.  Se poate lucra pe acesta şi îmbunătăţii şi ajusta şi de a extinde pe partea noastră. 

 

Dar, eventual fiecare entitate trebuie să vină înapoi pe Pământ, chiar cu un set de credinţe expansive şi în esenţă să le manifeste aici pe Pământ să vadă cum acestea funcţionează.  În regatele astrale totul este puţin eteric, aşa cum era.  Totul este un pic temporar.  Deci, este despre a fi capabil de a aduce sistemele de credinţe înapoi pe Pământ într-un fel lărgit,  într-o conştiinţă lărgită pentru suflet, pentru ca fiinţa divină să o ia înăuntru, în final să se contopească împreună.

 

Deci, Shaumbra, sistemele de credinţe – credinţe ce voi aveţi – definesc şi creează realitatea.  Acesta este conştiinţa voastră. Acesta este nivelul vostru de conştienţă.  Acestea sunt foarte, foarte concentrate şi uneori extrem de rigide.

 

Voi învăţaţi să vă extindeţi în afara acestuia.  Voi învăţaţi că există acest lucru numit imaginaţie care extinde credinţa.  Voi învăţaţi că unele sisteme de credinţe foarte exacte pe care le-aţi avut despre Dumnezeu, sau despre bani, despre mâncare, şi despre corpul fizic erau foarte limitate.  Acestea au creat conştiinţa cu care în esenţă voi nu eraţi confortabili, ceea ce de fapt s-a simţit parcă aţi fi purtat un costum foarte strâns.  Şi, voi sunteţi pregătiţi să vă extindeţi în afara şi dincolo de acesta.

 

Deci, invitaţii noştri de azi au studiat conştiinţa.  Ei au studiat sistemul lor de credinţă propriu.   Ei au studiat pur şi simplu cum sistemul de credinţă i-a hrănit pe ei înşişi.

 

Dacă există un anumit sistem de credinţă pe care voi îl aveţi, acesta pur şi simplu se performă însuşi în afară.  Dacă voi credeţi că viaţa pe Pământ de fapt este o pedeapsă, că voi sunteţi îngeri căzuţi, şi că voi veniţi aici să încercaţi să aveţi îndurare şi graţia Dumnezeului... bine, acesta devine un sistem foarte inconştient, un sistem de credinţă foarte adânc.  Voi nici nu gândiţi despre acesta.  Voi nici nu recunoaşteţi că este acolo.

 

Şi, apoi voi începeţi să le performaţi.  Voi începeţi să le exprimaţi în afară. Acum, voi pur şi simplu creaţi acesta în jurul vostru pentru că acesta este filtrul vostru, sau este înclinaţia voastră.  Şi, acum acesta devine realitate.  Voi vedeţi lumea acum prin ochi de judecători, prin ochii unui înger căzut, prin ochii poate ai întunericului sau ai răului.  Voi vedeţi lumea ca fiind un tip de pedeapsă.  Voi o vedeţi ca un tip de şcoală de corecţie sau închisoare unde aţi fost trimişi pentru a învăţa drumul corect.

 

Voi pur şi simplu trăiţi acest sistem de credinţă.  Şi, noi nu vă vorbim specific vouă.  Noi vorbim în general despre umanii care deţin acel sistem de credinţă.  Voi pur şi simplu îl trăiţi.  Şi, ce se întâmplă dacă acesta întăreşte credinţa pentru că acum tot ce  se întâmplă în jur se pare crud, se pare mai mult o pedepsire, se pare că este un tip de pedepsire spirituală pentru care aţi fost trimişi.  Toate acestea întăresc sistemul de credinţă, conştiinţa, care apoi devine şi mai rigidă.

 

Acesta este felul în care sunt invitaţii noştri în această zi.  Ei ştiu că au avut conştiinţă foarte limitată.  Ei au ştiut că nu prea le-a plăcut, dar ei nu au ştiut cum să treacă prin asta.  Ei nu au ştiut ce să facă cu asta.  De aceea ei s-au oprit pe drumul către Podul de Flori ca să studieze, să se uită la acesta, să vă observe pe voi Shaumbra cum schimbaţi conştiinţa.

 

Unul dintre lucrurile pe care ei le-au descoperit a fost că erau multe, multe lucruri care au hrănit fiinţa lor spirituală şi umană.  Acele lucruri care hrănesc fiinţa spirituală şi fizică... sunt ca şi nişte fire sau conexiuni care pur şi simplu hrănesc înăuntru conştiinţa fiinţei umane pe Pământ.  Şi, azi o să ne uităm ce vă hrăneşte pe voi.  Noi o să avem o privire, aşa cum a făcut şi grupul nostru de invitaţi.

 

Ei au întrebat ce i-a hrănit pe ei când au fost pe Pământ.  Ce îi hrăneşte pe ei acum când sunt în alte regate?  Odată ce înţelegeţi ce vă hrăneşte, ce vă susţine,

atunci puteţi să începeţi să înţelegeţi sistemul vostru de credinţă, conştiinţa voastră.   Apoi, puteţi începe cu adevărat să lucraţi şi să o schimbaţi.

 

Deci, ce vă hrăneşte pe voi, Shaumbra?  Permiteţi-ne să discutăm despre acest lucru azi.  Şi, permiteţi-ne să vorbim despre acesta nu din punctul de vedere al judecării, de bine sau de rău, ci simplu, ce vă hrăneşte.  Noi o să vă întrebăm pe fiecare dintre voi aici azi, să faceţi tema de casă, chiar şi după ce noi plecăm de aici, să observaţi ce vă hrăneşte în viaţa voastră.

 

Nu, noi nu vorbim doar despre corpul vostru fizic, pentru că voi ştiţi că corpul vostru fizic este hrănit de mâncarea pe care o puneţi în gură.  Dar, cum vă hrăneşte aceasta pe voi?  Noi vrem să observaţi lucrurile diferite pe care le puneţi în corpul vostru şi ce vă gândiţi sau ce simţiţi când puneţi înăuntrul corpului vostru.  Hrăniţi voi corpul fizic cu mâncărurile energiei forţei de viaţă, ca şi vegetalele sau fructele?  Hrăniţi corpul vostru cu carne, sau scrobeală sau pâine sau grâne? Hrăniţi corpul vostru cu apă?  Hrăniţi corpul vostru cu alcool?  Hrăniţi corpul vostru cu zahăr?

 

Şi din nou, noi vă cerem să fiţi observatori.  Nici de cum nu este judecată, pentru că voi într-adevăr vă puteţi hrăni o viaţă întreagă cu mult zahăr şi puţine alte nutriţii, dacă acestea sunt de la plante sau de la animale.  Şi, voi puteţi să susţineţi corpul vostru.  Dar, fiţi conştienţi cum hrăniţi corpul vostru, cum merg toate acestea înăuntru, cum le simţiţi, la ce vă gândiţi când acestea intră înăuntru.

 

De multe ori noi suntem întrebaţi despre greutate şi despre dietă.  Aceasta nu necesar este despre mâncarea specifică pe care o puneţi înăuntru.  Aceasta este despre conştiinţa pe care o aveţi.  Există o relaţie directă la credinţa pe care o aveţi aşa cum intră mâncarea înăuntrul corpului.

 

Acum, noi i-am simţit pe unii dintre voi că se umilesc sau tremură când am vorbit despre nimic altceva decât zahăr.  „Bine, aceasta nu poate fi bine.” Dar, aceasta este credinţa pe care o aveţi.  Aceasta este doar o credinţă.  Şi, aceasta este supusă schimbării.  Poate, în câţiva ani de acum,  poate o să fie cărţi noi şi studii noi ştiinţifice care o să apară, 50 de ani de acum, şi să spunem că aceste diete, aceste mâncăruri de pură sănătate dietetice au făcut mai mult rău corpului fizic decât o dietă pură de zahăr.  Cine ştie?  Acestea sunt credinţe, Shaumbra.  Şi, noi vă cerem să începeţi să le observaţi.

 

Cum aţi vrea să hrăniţi corpul vostru? Cum răspunde corpul vostru la această hrană?  Există probleme digestive?  Există probleme energetice?  Când hrăniţi corpul vostru?  Aveţi sistemul de credinţă că voi trebuie să mâncaţi dimineaţa?  Noi auzim autorii şi presupuşii experţi, despre care este timpul optim de a mânca şi de ce gustarea de dimineaţa este atât de importantă... poate, aceasta este... dar poate nu este.

 

Toate acestea sunt sisteme de credinţe.  Toate acestea sunt conştiinţă.  Totul este cum vă hrăniţi pe voi înşivă ca umani, fiinţe spirituale pe Pământ chiar acum.  Mâncarea hrăneşte corpul dar mult mai mult, de asemeni.  Ceea ce faceţi este că hrăniţi conştiinţa în acelaşi timp.  Voi digeraţi un set total de sisteme de credinţă,

dacă acestea vă servesc într-adevăr sau nu.

 

Deci, noi vă cerem să vă uitaţi la acesta, Shaumbra, ce vă hrăneşte corpul... cum este hrănit...când este hrănit.  Acestea sunt lucruri importante şi parte din creştere şi lărgirea conştienţei sau conştiinţei.  Aceasta este despre recunoaşterea a ce faceţi chiar acum în viaţa voastră.  Acum, aceasta se pare evident.  Voi gândiţi că sunteţi foarte conştienţi de lucruri în viaţa voastră.

 

Dar, Shaumbra noi trebuie să vă spunem, că este mult mai mult ce se întâmplă.  Voi nu v-aţi permis să fiţi conştienţi de gândurile şi simţurile care i-au loc în fiecare moment din timp.   Voi v-aţi închis într-un fel, într-o privinţă pentru că mentalul vostru nu a putut să manevreze toate intrările.  Dar, mentalul vostru se schimbă de asemeni, felul în care acesta lucrează.  Acesta nu mai lucrează în modelul vechi nicicum.  Acesta se schimbă.  Acesta se adaptează la noul din voi.  Acesta procesează informaţiile într-un fel complet nou chiar acum.

 

Deci, fiţi conştienţi, fiţi conştienţi de ce se petrece.  Cum vă hrăniţi pe voi înşivă?  Acum, acesta este un exemplu foarte rudimentar de a hrăni sinele.

Acum, să privim la multe alte căi care vă hrănesc pe voi înşivă.

 

Aduceţi-vă aminte, de musafirii noştri de azi, ei au studiat toate acestea.  Ei s-au uitat la acestea.  Acum, ei o să vină înapoi pe Pământ în următoarea duzină de ani în timp, sau mai devreme, cu această înţelegere, dorind să ţină în conştiinţa lor, chiar şi cum vin ei înapoi aici.  Ei privesc, şi ei pun întrebările – ce hrăneşte conştiinţa... ce hrăneşte sinele... ce creează realitatea... cum pot să îmi permit să trăiesc într-o realitatea mai largă în timp ce sunt pe Pământ – pentru că abilitatea de a face aceasta într-adevăr aduce oportunitatea ca mai multă energie divină să intre.

 

Ce vă hrăneşte pe voi înşivă, Shaumbra, chiar acum?  Uitaţi-vă la aceste lucruri.  Vă hrăniţi pe voi înşivă, conştiinţa voastră, pe voi înşivă cu supărare?  Mulţi fac aceasta.  Supărarea este o energie.  Aceasta hrăneşte sinele.  Aceasta aduce energie înăuntru.

 

Acum, mâncarea, desigur, este o parte importantă de hrănire, dar nu este nimic acum comparat la ceva ce – ceea ce voi aţi numi – ne-palpabil, energii pe care le aduceţi înăuntru pentru a vă susţine.  Pe partea noastră a voalului noi nu mâncăm mâncare.  Noi nu trebuie, numai dacă dorim. Noi nu putem să mâncăm în acelaşi fel în care o faceţi voi.

 

Deci, noi de asemeni trebuie să ne hrănim.  Fiinţa noastră spirituală trebuie să se hrănească de la ceva.  Ceva trebuie să susţină conştiinţa.  Deci, chiar şi noi aducem înăuntru lucruri.  Ceva ne hrăneşte şi pe noi.   În esenţă, dacă vreţi să vă uitaţi la partea de fizică a acestuia, noi luăm energie de la „câmp”, care este neutru, într-un sens, acesta chiar nici nu există.  Noi îl „dualizăm”.   Noi apoi îl rupem în elemente duale.  Noi le formăm în potenţiale.

 

Şi, apoi acea energie curge în – dacă voi sunteţi îngeri, dacă sunteţi umani – acea energie curge în realitatea voastră.  Aceasta vă hrăneşte şi vă susţine.  Voi sunteţi cei care determinaţi vibraţia sau caracteristicile expansionale ale acelei energii care intră şi care vă hrăneşte.  Aceasta vine de la Sursa Totalităţii, vine înăuntrul vostru.   Şi, voi le formaţi pe acestea.

 

Deci, noi vă cerem încă odată să vă uitaţi la ce vă hrăneşte pe voi, în viaţa voastră chiar acum.  Este aceasta supărare?  Supărarea este o energie, foarte puternică, o energie foarte duală,  şi vine în viaţa voastră.  Da, supărarea vă poate hrăni.  Aceasta hrăneşte spiritul şi conştiinţa.

 

Unii dintre voi se miră de ce încercaţi să trăiţi aceste vieţi liniştite şi calme.  Voi credeţi că trebuie să fiţi paşnici pentru a fi spirituali.  Şi, acesta este un mănunchi de prostii (ceva râsete).  Şi, apoi voi aduceţi supărare înăuntru.  De ce faceţi acest lucru?  Vă hrăniţi pe voi înşivă cu supărare?  Şi, nu este judecată aici.  Supărarea este – noi simţim – uneori este foarte potrivită.  Dar, ce vă face vouă?  Cum vă serveşte ea, Shaumbra?

 

Uneori voi vă hrăniţi cu râs, cu umor.  Acesta susţine spiritul.  Voi aduceţi râsete înăuntru într-o varietate de căi diferite.  Voi spuneţi bancuri, sau vă asociaţi cu oamenii care sunt amuzanţi.  Sau, poate voi staţi jos şi priviţi un film sau un program de televiziune ce are comedie.  Şi, este un râs în acesta.

 

Râsul este o energie, şi acesta vă hrăneşte.  Cum îl aduceţi înăuntru?  De ce îl  aduceţi înăuntru, Shaumbra?  Cum vă hrăneşte?  Din nou, noi vă cerem să fiţi observatori aici.

 

Fiecare este hrănit.  Fiecare aduce înăuntru energie, dacă voi sunteţi umani sau îngeri.  Fiecare este hrănit.  Odată ce înţelegeţi cum sunteţi hrăniţi, cum aduceţi energie în realitatea voastră, atunci voi puteţi înţelege cum conştiinţa este formată, cum defineşte realitatea sistemul de credinţă şi cum puteţi să vă extindeţi în ceea ce credeţi că sunt limitările realităţii.

 

Unii dintre voi vă hrăniţi cu a fi victime.  Aceasta este o mâncare foarte delicioasă, nu-i aşa?  Vouă vă place să fiţi victime.  Oh, voi vă plângeţi despre a fi victime.  Voi miorlăiţi despre a fii o victimă.  Vouă vă place să îi blestemaţi pe alţii.  Vouă vă place să vorbiţi despre energii de afară care vă menţin jos şi afară.  Vouă vă place să inventaţi lucruri din vieţile trecute care vă permit să fiţi în continuare o victimă în această viaţă, chiar dacă acestea poate nu vi s-au întâmplat vouă.

 

Voi vă hrăniţi pe voi înşivă cu energie de victimă.  Aceasta nu este atât de rău.  Aceasta vă permite să jucaţi un rol incredibil.  Aceasta vă permite să nu înfăţişaţi potenţialele înalte a cine sunteţi voi.  Voi trebuie să jucaţi acest rol de a fi victime.  Acesta vă hrăneşte.  Acesta este ca un tub intravenos care merge direct în sistemul vostru, merge direct în conştiinţa voastră.  Şi, voi continuaţi să vă hrăniţi de la acesta.

 

Vouă vi se face foame.  Şi, voi chemaţi energia de victimizare.  Bine, ce se întâmplă?  Evident, voi o să-l aduceţi pe cel persecutat înăuntru în viaţa voastră.  Voi o să-l creaţi şi o să-l aduceţi înăuntru în aşa fel că acesta vă distruge de multe ori, deci vă dă ocazia să vă plângeţi despre ceva.  Acesta vă dă o cauză să nu faceţi nimic.

 

Noi nu spunem că este rău.  Din nou, nu este judecată în asta.  Noi vă cerem ca să vă uitaţi cum vă hrăniţi pe voi înşivă.

 

Unii dintre voi vă hrăniţi prin acolade de la alţii, de la alţii care vă laudă că sunteţi o fiinţa măreaţă, vă laudă că sunteţi o fiinţă iubitoare şi minunată.  Voi aveţi nevoie de acea hrană de dinafară, cei care vă spun cât de minunaţi sunteţi, cum ei nu au întâlnit niciodată o fiinţă atât de incredibilă înainte.  Unii dintre voi vă hrăniţi în acest fel.

 

Din nou, nu este judecată.  Mie îmi place să fac aceasta (ceva râsete).  Dar, eu trebuie să spun că la un anumit punct voi ajungeţi să fiţi destul de echilibraţi ca să ştiţi că aceasta este doar o linguşire.  Linguşirea este o energie.  Şi, aceasta vine înăuntrul vostru.  Şi, voi puteţi chicoti, şi voi de asemeni o puteţi schimba în aşa fel încât să nu – cum să spun – explodeze din egoul vostru.  Voi de fapt puteţi schimba oricare din aceste energii hrănitoare.

 

Dar, unii dintre voi o faceţi.  Este un lucru amuzant de a face, până ce voi o să fiţi prinşi în aceasta, până ce voi deveniţi sensibili/vicioşi la acea energie de a primi laude şi mulţumiri şi recunoştinţe de la alţii şi simţiţi că voi trebuie să continuaţi să o căutaţi.  Bine, atunci voi începeţi să creaţi o realitate unde voi o să fiţi întotdeauna pe un „cal alb”, întotdeauna vreţi să salvaţi şi să ajutaţi pe alţii!  De ce?  Păi bine, nu pentru faptul de a salva şi ajuta pe alţii!  Voi faceţi aceasta să vă hrăniţi de la acea energie şi ca acea energie să vă spună cât de minunaţi sunteţi.  Şi, din nou noi găsim acest lucru incredibil de minunat... dacă voi nu vă luaţi pe voi foarte în serios.

 

Unii dintre voi vă hrăniţi creativ.  Eu iubesc acest lucru.  Vouă vă place să faceţi lucruri creative pentru că vă aduce o energie.   Şi, aceasta vă hrăneşte; aceasta vă susţine.  Bine, voi sunteţi la miezul fiinţei voastre creativi, sau fiinţe Creatoare.  Deci, când faceţi lucruri ca şi când pictaţi, când faceţi lucruri ca o schiţă pe un caiet, când vă pierdeţi vremea în timp ce sunteţi într-o şedinţă plictisitoare... bine, aceasta vă hrăneşte pe voi înşivă.  Voi nu o faceţi ca să arătaţi la altcineva din sală.  Voi nu o faceţi nici pentru că vă gândiţi că sunteţi un mare artist.  Aceasta hrăneşte o dorinţă creativă adâncă în înăuntrul vostru.  Aceasta de fapt vă ajută să vă conectaţi la centrul vostru creativ de dinăuntru.

 

Din nou, noi vrem să fim foarte siguri – şi grupul nostru de invitaţi vor să fie foarte siguri – că nu este judecată în nici unul din ceste lucruri.  Ei au trebuit să se uite la acestea în viaţa lor.  Ei au trebuit să treacă prin mai mulţi ani de clase aici – discuţii şi studiii şi să se uite într-adevăr la ei înşişi – şi şi-au pus aceeaşi întrebare.  „Ce ne-a hrănit pe noi în ultima noastră viaţă pe Pământ?”

 

Poate, a fost banul.  Banul este o energie incredibilă.  Banul poate să fie vicios.  Banul de asemeni poate fii un lucru frumos.  Sunt câţiva din grupul nostru de invitaţi care au fost prinşi în acest lucru.  Toată viaţa lor începând de la copilărie până la moarte a fost despre a face bani.  Ei s-au născut în aceasta, într-un fel.  Aceasta a fost karma lor.  Ei şi-au petrecut toată viaţa lor să facă bani.  Ei s-au măsurat pe ei înşişi şi conştiinţa lor cât de mulţi bani şi-au făcut.

 

Oh, banul ca atare este doar o hârtie.  Şi, acum în societatea voastră nouă este doar o cifră care trece prin Internet în computer într-un sistem bancar.  Dar, ei au fost prinşi în energia banului.  Aceasta i-a hrănit.  Energia dolarilor, a francilor, oricum vreţi să-i numiţi, aceasta i-a hrănit.  Şi, ei au simţit că trebuie să continue să facă mai mulţi şi mai mulţi bani pentru a-i hrăni pe ei înşişi, pe când odată ei au fost satisfăcuţi cu 100.000 dar, apoi ei au trebuit să facă 500.000 pentru că corpul lor, corpul spiritual, i-a chemat să fie hrăniţi cu mai mult şi mai mult.

 

Deci, ce vă hrăneşte, Shaumbra? Ce vă hrăneşte?

 

Rangul... un altul.  Rangul este interesant pentru că de multe ori cei care sunt hrăniţi de rang nu recunosc acest lucru.  Ei nici nu văd, este atât de inconştient pentru ei.  Ei sunt hrăniţi de rangul lor în comunitate.  De asemeni este felul lor de a se privi pe ei înşişi ca şi cum alţii consideră că ei sunt fie cei mai buni în vecinătate, cei mai buni în comunitate, cei mai buni în rang.  Aceasta hrăneşte energia lor.  Şi, ei continuă să aibă nevoie de mai mult şi mai mult din aceasta, mai mare rang, mai multă acceptare de la ceilalţi.  Deci, rangul poate să fie o cale de hrănire a sinelui de asemeni.

 

Dreptatea de sine este o altă cale de a vă hrăni pe voi înşivă,  devenind justiţiari  cu tot ce sunteţi voi, cu toate că voi ştiţi în înăuntrul vostru că poate nu aveţi dreptate.  Noi trebuie să râdem uneori.   Cei cu dreptate de sine strigă în înăuntru pentru ca cineva să dovedească că ei greşesc, ca ei să poate să se dea jos de pe calul lor stupid (ceva râsete).  Dar, ei o să continue să prezinte acea dreptate de sine.  Aceasta îi hrăneşte.  Aceasta este o cale de a se confirma pe ei înşişi, cu toate că ceva din înăuntrul lor nu este bine.  Dar, ei se hrănesc pe ei înşişi cu acest tip de lucru.  Din nou, nu este judecată... dreptatea de sine poate fi o energie minunată pentru a se juca, atâta timp cât recunoaşteţi că totul este doar o joacă.

 

Cum vă hrăniţi pe voi înşivă, Shaumbra?

 

Poate, cu o carte... poate cu televiziune... poate cu un film.  Ce se întâmplă când sunteţi adânc absorbiţi în una dintre aceste lucruri de distracţie?  Când energia vine înapoi la voi, voi vă hrăniţi pe voi înşivă.  Voi v-aţi permis să mergeţi în eter şi să deschideţi conştiinţa şi să experimentaţi ce este scris sau săvârşit despre aceasta.

 

Dar, este ceva ce vă hrăneşte.  Ce este aceasta?  Care este energia care vine înapoi la voi?  „Da”, voi vă spuneţi vouă înşivă de multe ori, „Eu am nevoie de o pauză.  Eu am nevoie să citesc o carte sau să vizionez un fim.”  Voi gândiţi că intraţi într-o zonă neutră.  Dar, voi nu intraţi deloc.  Multe lucruri se întâmplă.

 

Poate, voi vă hrăniţi prin a ieşi din mental pentru un timp, şi permiteţi la inima şi emoţiile voastre să se deschidă.  Poate, voi vă hrăniţi prin a închide lumea exterioară în acel timp în aşa fel ca voi să intraţi în contact cu voi înşivă.  Poate, voi vă hrăniţi prin activarea imaginaţiei voastre, în special când voi citiţi o carte, şi de asemeni vizionaţi un film sau urmăriţi programul la televizor.

 

Dacă observaţi ce se petrece, nu numai în capul vostru, dar prin toată fiinţa voastră, aceasta nu este liniştită deloc, chiar dacă urmăriţi ceva program la televizor.  Voi vă hrăniţi.  Voi vă uitaţi la ecran.  Voi observaţi actorii şi caracterele.  Voi observaţi mediul lor, rolurile ce le joacă, şi voi vă hrăniţi înapoi în conştiinţa voastră.  Voi vă hrăniţi înapoi în realitatea voastră.

 

Aceasta este ca şi o linie de gaz, un combustibil care vine direct în înăuntrul vostru, hrănindu-vă cumva.  Acestea toate au valoare, valori minunate.  Nu încercaţi să tăiaţi hrănirea.  Voi deveniţi foarte, foarte înfometaţi.  Aceasta are valoare.  Noi vrem doar să fiţi conştienţi cum vă hrăniţi pe voi înşivă.

 

Drama... la unii dintre voi le place drama.  Voi vă hrăniţi de la dramă.  Ori că sunteţi implicaţi intim cu ea, sau că sunteţi la periferia dramei de la alţii.  Uneori voi vă spuneţi vouă înşivă, „Dar, eu sunt Shaumbra.  Eu sunt o fiinţă spirituală.  Eu nu pot să fiu implicat în drama.”  Dar, voi sunteţi întotdeauna în jurul acesteia.  Aceasta întotdeauna se întâmplă cu oamenii din jurul vostru.

 

Şi poate voi spuneţi, „Bine, de ce se întâmplă toate acestea?  De ce este întotdeauna dramă în jurul meu?”  Poate pentru că voi vă hrăniţi de la aceasta.  Drama este o energie foarte puternică, seductivă, dualistă.  Aceasta hrăneşte spiritul vostru.  Aceasta hrăneşte realitatea voastră şi conştiinţa voastră.

 

Uneori voi sunteţi prinşi în dramă.   Şi, voi sunteţi atât de supăraţi cu voi înşivă.  „Eu nu ar fi trebuit să fiu prins în această dramă.”   Dar, voi sunteţi prinşi pentru că, cumva aceasta vă hrăneşte.  Fiţi conştienţi de aceasta.  Uitaţi-vă la aceasta.  Să nu judecaţi.

 

Noi nu putem spune destul.  Nu faceţi o judecată despre aceasta.  Ea este acolo pentru un scop.  Voi sunteţi implicaţi cu aceasta pentru un scop.  Noi nu vrem ca voi să spuneţi, „Păi bine, drama nu este bună. Dreptatea de sine nu este bună.  Sau, victimizarea nu este bună.”  Noi simplu vrem să înţelegeţi de ce aceasta este acolo.  Cum vă hrăneşte aceasta, Shaumbra?

 

Unii dintre voi vă hrăniţi cu serviciul.  Voi munciţi foarte, foarte mult.  Voi munciţi multe ore.  Voi întotdeauna munciţi.  Voi vă justificaţi.  Voi spuneţi,      „ Dar, eu trebuie să muncesc.  Este mult de făcut.”  Noi spunem că voi doar vă hrăniţi pe voi înşivă.  Voi iubiţi acea energie a muncii.  Vouă vă place să o aduceţi înăuntru în viaţa voastră.  Aceasta serveşte o cauză.

 

Ce este? Care este acea cauză?  Acum, fiţi atenţi aici.  Aceasta nu este doar pentru că aveţi nişte scopuri de atins.  Aceasta nu este că aveţi doar un număr de ani limitaţi, sau că voi susţineţi membrii familiei şi că voi trebuie să munciţi mult.  Acelea toate sunt doar probleme la nivel de suprafaţă şi cauze.  Există nişte cauze mai mari.  Cum vă hrăneşte pe voi?  Care este acea energie puternică,  ce vă dă vouă o muncă cumplită?  Ce face aceasta pentru a susţine spiritul vostru şi fiinţa voastră?

 

La unii dintre voi  le place să bârfească. Vouă vă place să bârfiţi.  Vouă vă place să vorbiţi despre alţii.  Există o energie de bârfă care este foarte reală, foarte puternică, foarte, foarte puternică.  Voi nu puteţi evita bârfa, se pare.  Uneori după aceea voi vă pedepsiţi pe voi înşivă.  Voi spuneţi, „Eu spun că nu ar fi trebuit să mă implic în aceea bârfă.”  Totul este o hrană, hrană pentru suflet.  Chiar şi bârfa este o hrană pentru suflet.  Cum vă hrăneşte pe voi?  Ce face?  Care sunt dinamicile?  Este aceasta pentru că este o energie foarte încărcată?

 

Acum, nu intraţi în intelect aici.  Răspunsurile nu sunt atât de adânci, şi ele oricum nu sunt ascunse.  Uneori este doar o injecţie de energie puternică pe care o aduceţi în viaţa voastră.  Uneori voi simţiţi că aveţi nevoie de acea energie pentru a vă face să continuaţi.  Uneori după o sesiune bună de bârfă, voi vă simţiţi mult mai energizaţi, mult mai vii ca înainte de sesiunea de bârfă.  Deci, cumva aceasta vă hrăneşte.

 

Uitaţi-vă la aceste lucruri.  Să nu încercaţi să le analizaţi, Shaumbra.  Doar uitaţi-vă.  „De ce mă hrăneşte acea energie?  Ce face aceasta?”  Bine, probabil aceasta vă pompează, probabil vă dă ceva ca o injecţie de energie puternică.

 

Aici este încă ceva – depresia.  Acum, mulţi o să spună, „Bine, depresia nu mă hrăneşte deloc.  Aceasta ia de la mine.”  Oh,  de loc, de loc.  Aceasta este ca şi o supă foarte groasă, depresia.  Aceasta este foarte groasă, foarte grea.  Dar, aceasta vă hrăneşte cumva.  Şi aceasta este un fel de hrană spirituală.

 

Depresia este acolo pentru un scop, nu pentru că sunteţi răi, nu pentru că aveţi un dezechilibru chimic.  Dumnezeul meu, ultimul lucru este un dezechilibru chimic!  Aceasta este ceea ce vede ştiinţa, dar este ceva mult mai diferit. Aceasta este o energie.  Şi, aceasta vă hrăneşte, cu toate că simţiţi că aceasta fură energiile forţei de viaţă.  Încercaţi o altă privire.  Ce este în spatele acestei energii de depresie?  De ce este în viaţa voastră?  De ce este o bătălie constantă şi o provocare?

 

Relaţia – cum vă hrăneşte?  Cum vă hrăneşte energia prietenului vostru, partenerului vostru – sau al copiilor voştri?  De multe ori voi ne spuneţi că partenerul vostru ia de la voi, vă ţine înapoi.  Nu, partenerul vostru vă hrăneşte.  Cumva, într-un fel, există o energie care vă serveşte într-un fel.  Aceasta vă aduce energie vouă... într-adevăr aduce.  Aceasta ajută la suportul şi susţinerea conştiinţei voastre şi uneori chiar şi iluziile voastre.  Aceasta serveşte o cauză.  Copiii voştri, în acelaşi fel... ei vă hrănesc într-un fel.  Ce energie vine înăuntru de la aceştia?

 

Gaia vă hrăneşte tot timpul.  De aceea este Gaia aici să facă.  Ea vă hrăneşte cu energie, nu numai pentru fiinţa voastră fizică, dar în general, spiritual, mental, fizic.    Gaia este ca şi o plantă de fabricaţie.  Această energie a Pământului... ea în continuu învârte energie în afară, foarte de bază sau energie foarte rădăcinoasă, ceva care o să ajute la susţinerea corpului vostru fizic.  Dar, sunt alte energii asociate cu Gaia, energii de conştiinţă pe care ea continuu le fabrică, continuu o face disponibilă vouă.  Unii dintre voi o descoperiţi când mergeţi la o plimbare în pădure sau conduceţi într-un sat sau mergeţi la ocean.

 

Dar, întrebaţi-vă data viitoare – cum mă hrăneşte pe mine Gaia?  Şi, din nou nu este nimic rău.  Nu este rău să fiţi hrăniţi.  Fiecare entitate are nevoie să fie hrănită cumva, are nevoie de energie de susţinere.  Deci, cum vă serveşte pe voi Gaia în viaţa voastră?  Ce face Gaia?

 

Unii dintre voi vreţi să aveţi suferinţă în viaţa voastră.  Poate, fizică sau emoţională.  Voi spuneţi că nu vă place.  Dar, dacă într-adevăr nu vă place, dacă într-adevăr nu aţi vrut-o, atunci aceasta nu ar fi fost acolo.  Voi aduceţi înăuntru suferinţa la un anumit nivel pentru că aceasta vă hrăneşte.  Aceasta este o energie.  Imaginaţi-vă că aceasta este o energie care curge de-a lungul unui tip de ţeavă eterică, vine direct în voi, direct în conştiinţa voastră, în momentul vostru de Acum.

 

Bucuria este o energie.  Aceasta poate să vă hrănească foarte bine.  Mulţi dintre voi primiţi bucurie în viaţa voastră.  Şi, aceasta vă hrăneşte ca oricare altă energie.

 

Religia – este o hrană, poate una dintre cele mai toxice dintre toate (ceva râsete) – religia poate să hrănească pe cei care sunt în acelaşi sistem de credinţă.  Aceasta continuă să întărească ceea ce ei simt despre ei înşişi.  Aceasta continuă să întărească realitatea lor şi conştiinţa lor.  Din nou, noi nu spunem că este ceva rău cu aceasta.  Ea simplu este o energie, o hrană care vine în fiinţa voastră, în special acele religii care au multă dogmă, multe reguli, multe cărţi şi mult de învăţat.  Aceasta este tot, Shaumbra, este hrană, energie de hrană spirituală, hrană de conştiinţă. Aceasta este tot.

 

Şi, apoi ei scriu mai multe şi mai multe cărţi.  Ei trebuie să scrie pentru că voi trebuie să vă hrăniţi.  Şi, dacă vă hrăniţi de la o – ceea ce aţi numi – o sursă limitată, o sursă definită, voi trebuie să vă hrăniţi mult mai mult.  Voi trebuie să continuaţi să faceţi reguli noi, să scrieţi mai multe cărţi, să ceraţi mai multe legi, să creaţi mai multe noţiuni despre Dumnezeu.  Aceasta este doar hrană pentru suflet.  Aceasta este tot.

 

Shaumbra... este o hrană.  Voi staţi chiar aici, sugeţi ţâţa de Shaumbra,  vă hrăniţi pe voi înşivă (râsete din audienţă).  Această energie de Shaumbra, a Cercului Crimson,  a lui Tobias, şi a Consiliului Crimson, aceasta este o hrană.  Din nou, fără judecată.  De ce o aduceţi în viaţa voastră?  Ce face aceasta pentru voi?  Din nou, acesta nu este un lucru de a decide ce este bun şi ce este rău.   Acesta este un lucru de a lua o privire despre cum sunteţi hrăniţi pentru că odată ce înţelegeţi cum vă hrăniţi pe voi înşivă, atunci voi înţelegeţi cum este creată realitatea voastră, atunci puteţi înţelege cum să schimbaţi acea realitate, atunci voi puteţi să vă daţi mai mare permisiune... vedeţi voi.

 

Voi vă hrăniţi în multe căi diferite.  Voi vă hrăniţi prin aer, doar respirând.  Respiraţia este o cale de hrănire incredibilă pentru voi înşivă.  Aceasta hrăneşte realitatea voastră.  Aceasta hrăneşte visele şi dorinţele voastre.  Respiraţia hrăneşte spiritul vostru.

 

Respiraţia este mai mult decât a lua oxigenul din aer.  Există energie de spirit în aer.  Şi voi o inhalaţi înăuntru.   Aceasta hrăneşte realitatea voastră de bază.  Aceasta hrăneşte sensul fiinţei voastre. Când voi faceţi respiraţia adâncă, aceasta hrăneşte parţial dorinţa voastră pentru o conştiinţă mai mare şi o conştiinţă lărgită.

 

Dormitul... acesta vă hrăneşte.  Nu este numai despre a se odihni.  Există o energie asociată cu dormitul şi visele care vă hrănesc pe voi.  De multe ori în visele voastre voi mergeţi afară în alte regate.  Voi mergeţi să recoltaţi sau să cumpăraţi.  Voi mergeţi afară în special să culegeţi fructe celestiale de la pomi şi permiteţi la acestea să vină înapoi cu voi în realitatea voastră de aici când vă treziţi.  Ce se întâmplă când dormiţi?

 

Fiţi conştienţi cum vă hrăniţi pe voi înşivă, cum hrăniţi conştiinţa voastră.  Tot ce faceţi în viaţa voastră... munca de vindecare... munca de facilitare... dacă voi o daţi sau o primiţi... este despre hrănirea voastră înşivă.  Dacă sunteţi victime sau cel care victimizaţi... dacă sunteţi cei creativi sau intelectualii... dacă sunteţi copilul sau părintele... toate acestea vă hrănesc într-un fel sau altul, creează realitatea voastră.  Deci, când sunteţi pregătiţi să schimbaţi realitatea voastră, când sunteţi pregătiţi să schimbaţi conştiinţa, voi trebuie să fiţi conştienţi cum o hrăniţi în primul rând, cum vă susţineţi pe voi înşivă.

 

Aceasta este ceea ce invitaţii noştri au lucrat azi şi au studiat.  Ei s-au uitat la toate căile diferite cu care s-au hrănit ei.  Unii dintre ei de fapt s-au bălăcit în ceea ce numiţi energii întunecate sau rele, aşa cum ştiţi.  Ei s-au hrănit pe ei înşişi în acel fel; acesta este un alt tip de hrană, o altă cală de a vă da energie vouă înşivă.

 

Unii dintre ei au făcut-o prin a fi ceea ce aţi numi lucrători sociali spirituali, întotdeauna au trebuit să sfătuiască pe alţii, ascultătorii, sfătuitorii.  Voi ştiţi tipul.  Voi sunteţi tipul, mulţi dintre voi (ceva râsete).  Voi sunteţi cei la care pot veni prietenii voştri.  Bine, ei se hrănesc de la voi.  Dar, şi voi vă hrăniţi de la ei.

 

Ceva se întâmplă într-o schimbare de realitate aici între voi doi. Şi, voi aţi crezut că a fost pentru că voi eraţi o persoană îngrijitoare şi înţelegătoare.  Oh, aceasta într-adevăr a fost pentru că voi aţi avut nevoie de acea hrană.  Voi aţi avut nevoie ca acea energie să vină în viaţa voastră.  Din nou, fără judecată aici... acestea sunt observaţiile unei fiinţe spirituale.

 

Probleme de sănătate, sănătate... voi vă hrăniţi prin sănătate.  Voi aţi crezut că sănătatea a fost un produs secundar a cum vă hrăniţi.  Dar, voi vă hrăniţi prin sănătatea voastră şi problemele de sănătate.  Dacă sunteţi în continuu bolnavi, în continuu aveţi răceli sau cel din urmă şi boala cea mai la modă, voi vă hrăniţi pe voi înşivă cu acea energie cumva sau cu alta, ca şi cum aţi fii totdeauna sănătoşi.  Aceasta vă hrăneşte pe voi.

 

Întotdeauna există energie de absorbţie în baza realităţii voastre.  Şi, aceasta creează conştiinţa ce creează experienţele adevărate în viaţă.  Cum vă hrăniţi pe voi înşivă, Shaumbra?  Stând la un foc noaptea,  relaxându-vă, a bea un pahar de vin este mult mai mult decât a sta la foc şi de a bea un pahar de vin.  Există o hrănire ce se petrece, energia vine în conştiinţa voastră, în realitatea voastră, formând şi definind realitatea voastră.

 

Aceasta se întâmplă când conduceţi pe drum.  Există o hrănire ce ia loc în acel timp.  Ce se întâmplă când conduceţi pe drum?  Poate, nerăbdarea de a merge undeva... poate trăind cu un ceas, nevoia de a se grăbi undeva... aceasta vă hrăneşte de asemeni.  Poate, voi visaţi ziua în amiaza mare când conduceţi.  Aceasta vă hrăneşte.

 

Orice este, Shaumbra, uitaţi-vă la aceasta.  Fiecare aspect al vieţii voastre, simţiţi-l.  Simţiţi exact ceea ce se petrece.

 

Conversaţiile pe care le aveţi cu alţii sunt mai mult decât conversaţii pe care le aveţi cu alţii.  Când vă alăturaţi cu prietenii, cu cei dragi... voi mergeţi să mâncaţi undeva... voi aveţi doar o conversaţie prin telefon... voi sunteţi hrăniţi.  Sunt schimbări de energii între voi şi ceilalţi.  Dar, sunt de asemeni alte tipuri diferite de energii care vin înăuntru din alte locuri, alte surse, încă odată acestea ajută la definirea realităţii voastre.

 

Sex... vouă totdeauna vă place să vorbiţi despre sex.  Deci, să discutăm despre el.  Nu este vorba doar despre sex.  Voi vă hrăniţi cumva pe voi înşivă.  Voi aduceţi energie înăuntru, poate energie de iubire de la cealaltă persoană, poate energia satisfacţiei fizice.  Dar, sunt multe; sunt alte straturi şi nivele, alte lucruri care se întâmplă.

 

Dacă puteţi – şi nu dezonoraţi partenerul vostru – luaţi un moment în timp ce sunteţi ocupaţi cu iubire şi sex.  Luaţi un moment şi spuneţi, „Ce se întâmplă aici?”  Să nu-i spuneţi la ce vă gândiţi în acel timp (ceva râsete),  dar, spuneţi, „Cum sunt hrănit?  Cum este spiritul meu, cum este realitatea mea, cum este hrănită conştiinţa mea în acel moment?”

 

Tot ce faceţi este despre a fi hrănit într-un fel sau altul.  De aceea faceţi voi toate acestea.  Poate, voi învăţaţi pe alţii chiar acum sau facilitaţi pe alţii.  Voi sunteţi hrăniţi.  Nu este numai despre a lucra cu ei.  Cumva voi sunteţi hrăniţi de asemeni.

 

Este un lucru minunat de a descoperi, un lucru minunat de a deveni conştienţi despre toate căile diferite în care sunteţi hrăniţi.  Voi vreţi să faceţi aceasta fără judecată.  Voi vreţi să faceţi fără a determina binele sau răul. Îmbrăţişaţi fiecare cale de a vă hrăni pe voi înşivă.  Iubiţi fiecare parte a acesteia.

 

Poate sunt eforturi continue în viaţa voastră.  Voi doar nu reuşiţi să treceţi peste cocoaşă, cum se spune.  Bine, aceasta vă hrăneşte pe voi, într-un fel sau altul.  Aceasta nu este că Dumnezeul vă înmânează, spunând, „Noi o să facem drumul Mariei puţin mai dificil azi, doar pentru că... bine, pentru că (ceva râsete) pentru că cineva trebuie să aibă un drum dificil.”  Spiritul nu lucrează în acel fel.

 

Voi obţineţi energie de aici.  Aceasta vă ajută să formaţi conştiinţa şi eventual realitatea.   Într-un fel sau altul voi sunteţi hrăniţi de tot... foarte simplu.

 

Voi sunteţi la acest punct, Shaumbra, unde voi începeţi să observaţi toate acestea în fiecare cale.  Înregistraţi acestea în fiinţa voastră proprie.  Fiţi foarte atenţi şi conştienţi de fiecare cale diferită de la care sunteţi hrăniţi, toate activităţile voastre.  De ce faceţi anumite lucruri în felul în care le faceţi?  Aceasta nu este pentru că sunteţi persoane rele,  nu pentru că nu aveţi putere de voinţă, nu pentru că alţii vă conduc.  Aceasta vă serveşte într-o cale cumva foarte directă şi evident foarte frumoasă.

 

Alcool şi drog... acestea vă pot servi de asemeni.  Acestea vă pot hrăni.  Oh, nu este numai de a fi beat, sau de a face o călătorie, fiind dopat.  Există o altă energie care intră înăuntru când voi folosiţi alcool sau droguri.  Aceasta nu este numai despre acea stare înaltă pe care o primiţi atunci.  Aceasta nu este doar ceea ce voi gândiţi că este.

 

Altceva se întâmplă aici.  Voi vă hrăniţi pe voi înşivă cumva. Ce este?  Este această hrănire doar o energie de scăpare, sau poate o energie de relaxare?  Vă hrăniţi pe voi înşivă într-un fel în care să vă extindeţi conştiinţa voastră?  Sau, vă hrăniţi pe voi înşivă într-un fel în care să prăbuşiţi conştiinţa voastră, sau poate să o negaţi?  Voi trebuie să vă răspundeţi vouă înşivă la această întrebare.  Noi nu putem răspunde pentru voi.  Dar, cumva voi sunteţi hrăniţi de aceasta.

 

Când mergeţi afară şi faceţi o plimbare lungă, ceva se întâmplă.  Voi sunteţi hrăniţi... oh, şi iubiţi să fiţi hrăniţi, apropo... iubiţi aceasta... iubiţi să fiţi hrăniţi.  Aceasta este doar energie care vine înăuntru să vă servească, să vă ajute să formaţi realitatea voastră.   În esenţă este o energie pe care voi o chemaţi.  Este ca şi cum voi aţi sta pe vârful muntelui, chemând pentru un tip anume de energie.  Şi, aceasta vine înăuntru, chiar dacă mai târziu voi credeţi că aceasta este negativă, mai târziu credeţi că este dureroasă, sau limitată.  Cumva voi o chemaţi.

 

Când voi faceţi exerciţii, când mergeţi în sala de gimnastică şi faceţi exerciţii... oh, aceasta nu este numai întărirea muşchilor.  Aceasta nu este doar despre a ţine corpul în formă.  Există altceva ce se întâmplă acolo.  Cum vă hrăneşte pe voi?  Întrebaţi-vă.  Răspunsul este chiar simplu.  Întrebaţi-vă cum vă hrăneşte acel moment.

 

Şi, din nou, iubiţi acest lucru.  Nu judecaţi aceasta.  Nu spuneţi, „Bine, aceasta trebuie să fie rău.  Poate, eu sunt excesiv că trebuie să fac exerciţii tot timpul, că trebuie să menţin un corp ferm.”  Aceasta este o judecată umană a Energiei Vechi.  Când voi vă întrebaţi pe voi înşivă ce vă hrăneşte, faceţi asta de la locul cel mai măreţ de iubire şi locul cel mai măreţ al creaţiei, nu contează cât de jos sau cât de urât voi credeţi că este.  Acesta de fapt este chiar frumos.

 

Deci, noi am început azi spunând, „Daţi-vă permisiunea să fiţi cine sunteţi voi.”  Atunci voi descoperiţi cine într-adevăr sunteţi, nu numai sinele limitat, dar Sinele Înalt.  Totul vă hrăneşte, într-un fel sau altul.

 

Animalele voastre de casă... ele vă hrănesc, nu numai cu iubire, nu numai cu acceptare.   Există un alt schimb ce ia loc.  Cum vă hrăneşte acel animal de casă?  Unele dintre acestea voi nu o să fiţi în stare să le descifraţi în mentalul vostru chiar acum.  Deci, simţiţi doar energia.  Să nu încercaţi să puneţi nici o definiţie sau cuvinte la aceasta.  Simţiţi doar.   „Energia din acel animal de casă mă hrăneşte.  Eu mă întreb cum.”  Şi, atunci aşteptaţi răspunsul.  Acesta va veni la voi.  Oh, nu este că animalul trebuie să vă servească şi că trece printr-o viaţă lungă şi de mizerie ca să încerce vă facă fericiţi.

 

Unii dintre voi intraţi în energia meritului de sine.  Şi, aceasta este o cale de a vă hrăni.  Dar, dumnezeul meu, există o mâncare acolo afară care are un gust mai bun decât acesta! (ceva râsete).  Uneori voi nu puteţi accepta că lucrurile sunt frumoase şi minunate exact aşa cum sunt.  Poate, acel animal ar fi făcut totul să vină înapoi şi să fie cu voi în această viaţă, doar pentru faptul că acesta vă iubeşte pentru nici un fel de cauză.  Acesta nu este că a fost dată vouă pentru  ucenicie.  Nu este că acesta a trebuit să fie cu voi.  Nu este despre karma rea a animalului că a ajuns să fie cu voi încă odată (mai multe râsete).

 

Dar, unii dintre voi vă hrăniţi cu acea energia joasă a meritului de sine.  „Un câine nu era chiar posibil să fi vrut să vină înapoi,” voi spuneţi.  „Acesta probabil trebuia.  Acesta probabil s-a simţit atât de rău că a trebuit să fie aici.”   Bine, acum voi vă hrăniţi din energia joasă a meritului de sine, acesta este unul dintre subiectele favorite a lui Kuthumi (mai multe râsete).  Aceasta este doar o hrană, Shaumbra.  Aceasta este ceva ce vă hrăneşte.

 

Deci, uitaţi-vă la tot peste aceste câteva – cum să spun, noi nu ne vom întâlni pentru o perioadă, noi vedem – şase săptămâni din timp.  Uitaţi-vă la tot. Aceasta este tema de casă:  uitaţi-vă la tot în viaţa voastră ce vă hrăneşte.  Notaţi acestea dacă doriţi.  Cântaţi un cântec despre acestea dacă doriţi.  Oh, da, nouă ne-ar plăcea să auzim câteva cântece Shaumbra...”Ce mă hrăneşte”...sau un poem sau poate două. 

 

Aşa cum deveniţi foarte conştienţi – dar fără să judecaţi şi ne-intelectuali – despre ce vă hrăneşte pe voi, voi o să fiţi capabili să înţelegeţi ce creează realitatea voastră.  Şi, când înţelegeţi ce creează realitatea voastră, atunci puteţi înţelege ce schimbă realitatea voastră de asemeni.  Vreţi să schimbaţi realitatea?

Aceasta este într-adevăr foarte uşor.

 

Unii oameni spun, „Bine, cum schimbaţi conştiinţa?”  Primul lucru este de a interoga sistemul de credinţă în înăuntrul căruia existaţi.  Voi toţi aţi făcut asta de mult.  De aceea sunteţi Shaumbra.  Undeva de-a lungul drumului în această viaţă voi aţi înterogat sistemul de credinţă, dacă era cel pe care l-aţi co-creat cu părinţii voştri,  învăţătorii voştri, călugăriţele şi preoţii şi rabinii voştri.  Orice a fost, voi l-aţi înterogat undeva de-a lungul drumului contrar să mergeţi doar de-a lungul.

 

Vedeţi voi... voi nu gândiţi că aceasta este neobişnuit, dar de fapt, este.  Mulţi umani nu înteroghează sistemul de credinţă.  Ei se luptă cu acesta.  Ei devin supăraţi cu acesta.  Poate ei încearcă să fugă de el.  Dar, nu mulţi umani interoghează realitatea.  Ei simplu o acceptă.

 

Saint Germain a vorbit despre acest lucru – hipnoză în masă.  Aceasta nu este un lucru rău.  Aceasta este o acceptare a tuturor lucrurilor.  Dar, ei cred că acesta este felul de a fi.  Ei cred că dacă sunt la o altitudine înaltă, ca aceasta, că este mai puţin oxigen în aer, şi este mult mai dificil de respirat.  Poate... dar poate nu.  Acesta este un sistem de credinţă.  Şi, orice sistem de credinţă este predispus şi la dorinţa absolută de a schimba... vedeţi voi... a atinge un nou nivel.  Sistemele de credinţe nu s-au lipit permanent.  Ele s-au lipit cu acceptare şi dorinţă.

 

Aşa cum înţelegeţi ce vă hrăneşte, voi înţelegeţi de ce este conştiinţa voastră unde este.  Apoi, când voi începeţi să întrebaţi sistemele de credinţe, voi de asemeni întrebaţi realitatea voastră, realitatea voastră care există în jurul vostru.  Voi întrebaţi,  „De ce sunt în acest corp?  De ce trebuie acest corp să doarmă opt ore noaptea?  De ce trebuie acest corp să consume anumite tipuri de hrană?”

 

Voi începeţi să înterogaţi sistemele de credinţă, chiar şi despre lege... vedeţi voi.  Acum, noi nu vă încurajăm să mergeţi afară şi să fiţi fără legi (ceva râsete). Dar, noi vă încurajăm să interogaţi de ce le acceptaţi.  Cine le-a scris?

 

Cine a scris Biblia?  Nu a fost Dumnezeul –Dumnezeul nu ştie să scrie (mai multe râsete).  Dumnezeul este analfabet (mai multe râsete) cu alegerea lui .  Dumnezeul nu vrea să înveţe cum să ajungă în acele lucruri intelectuale.  Deci, Spiritul ca atare este chiar analfabet.

 

Cine a scris Biblia?  Sunt unii care cred că a fost scrisă de Dumnezeu.  Noi vedem că a fost scrisă de om.  Şi, aceasta a fost schimbată de multe ori,  de multe ori peste timp. Aceasta este o poveste minunată, dar nu destul de minunată pentru ca eu să stau în aceasta (râsete din audienţă).  Eu nu am vrut să fiu un alt caracter într-o carte.  Eu am vrut să scriu cărţile mele proprii.  Deci, Shaumbra, sunt cei care cred asta,  şi energia fricii îi hrăneşte pe ei.

 

Da, energia fricii vă hrăneşte de asemenea, nu-i aşa?  Voi creaţi frică în viaţa voastră, şi apoi aceasta vă hrăneşte.  Voi credeţi că aceasta vă răneşte.  Aceasta vă ajută într-un fel.

 

Unii dintre voi creaţi acest nivel măreţi de nervozitate când trebuie să faceţi ceva.  Voi deveniţi nervoşi, şi stomacul vostru devine deranjat.  Şi, voi deveniţi transpiraţi, şi voi nu sunteţi buni pentru a face ceva bun.  Şi, voi gândiţi că acesta este un lucru rău.  Acesta de fapt este un lucru bun.   Aceasta vă hrăneşte cumva.  Frica face la fel. Aceasta vă hrăneşte.

 

Acum, odată ce începeţi să înţelegeţi că nu este nici o acuzaţie pentru aceasta, odată ce înţelegeţi că aceasta simplu vine înăuntru să vă servească în crearea realităţii voastre şi conştiinţa voastră, atunci acest lucru devine amuzant.  Apoi, voi puteţi începe să vă jucaţi cu orice.  Voi puteţi începe să schimbaţi orice.

 

Odată ce voi interogaţi un sistem de credinţă... aşa cum am spus noi, legea... bine, legile sunt scrise de oameni.  Legile sunt scrise pentru a menţine armonie cu un grup de îngeri foarte puternici care trăiesc pe Pământ.  Legile însemnau să fie un comun acord, dar acum acestea au devenit ori agenda unui grup mic sau agende individuale.  Deci, de ce respectaţi oricare din legi?   Noi nu spunem să faceţi sau să nu faceţi.  Dar, întrebaţi-vă de ce.  Care este sistemul de credinţă?

 

Cum v-a hrănit legea, cum v-au hrănit regulile?  Cum v-au hrănit regulile create de birourile voastre... acestea sunt una dintre cele mai proaste reguli pe care noi le-am văzut create în mediul serviciului.  Ele sunt proiectate să limiteze conştiinţa – asta este tot – să limiteze conştiinţa.  Oh, acesta nu este un lucru rău.  Conştiinţa limitată permite o concentrare care permite pe fiecare să – aşa cum aţi spune voi – a fi pe aceeaşi pagină.  Şi, aceasta vă ţine de la a merge în direcţii diferite.  Dar, sistemele de credinţe ca şi acestea ţin doar o scurtă perioadă de timp pentru că ele nu sunt bazate pe conştiinţă înaltă, în special conştiinţa pe care voi o realizaţi.

 

Deci, legile... sunt sisteme de credinţe.  Şi, la unii le este frică să gândească dincolo de ele, să spună, „De ce este aceasta acolo?  Bine, asta este puţin prostesc.”  Sau, poate aceasta vă serveşte o cauză.  Dar, este o energie, o energie fundamentală care susţine conştiinţa.  Legi – nu contează care oraş, ţară în care sunteţi – ele ajută la definirea conştiinţei de masă.  Acestea sunt legile.  Acestea definesc conştiinţa de masă.

 

Şi, vouă vi s-a spus că voi trebuie să le acceptaţi, într-un fel sau altul,  aceasta este calea în care este legea.  Voi trebuie să credeţi în aceasta, şi dacă nu, atunci o să fiţi aruncaţi în închisoare.  Păi, dacă credeţi acest lucru, atunci voi o să creaţi această realitate.  Şi, voi o să mergeţi chiar de-a lungul cu joaca.  Este timpul să mergeţi dincolo de aceasta, Shaumbra, este timpul de a vă muta dincolo de aceasta.

 

Există multe credinţe despre moarte.  Saint Germain a vorbit despre acestea, una dintre cele mai ciudate, stranii credinţe despre moarte.  Şi, acestea sunt adevărate pentru că în ele credeţi voi,  apoi o să le aduceţi cu voi când veniţi pe partea noastră.  Şi, nu este unul, un singur răspuns corect... altul decât ce credeţi voi şi acesta este ce voi primiţi când treceţi pe partea noastră.  Voi o să-l creaţi.

 

Dacă voi credeţi în iad, voi o să fiţi în iad.  Dacă voi credeţi, aşa cum face Cauldre, acel iad poate să fie amuzant, iadul o să fie amuzant (ceva râsete).  Vedeţi voi... există chiar un sistem de credinţă sau hrană dincolo de cuvântul „iad”.  Acesta devine o parte a conştiinţei.  Voi spuneţi „iad”.  Voi spuneţi, „Satana”.  Acesta imediat începe hrănirea.  Aceste două vorbe vă hrănesc chiar acum, într-un fel sau altul.  Ce vă hrăneşte pe voi, Shaumbra?

 

Deci, grupul nostru drag de invitaţi s-a uitat la aceste lucruri.  Şi, ei sunt foarte emoţionaţi despre a se reîntoarce pe Pământ şi să înţeleagă cum lucrurile îi hrănesc şi creează realitatea, să înţeleagă că atunci când ei nu sunt fericiţi sau satisfăcuţi cu realitatea, că ei o pot interoga.  Voi puteţi interoga chiar acum, prima dată realitatea voastră proprie.  Nu mergeţi afară să încercaţi să înterogaţi realitatea fiecăruia.

 

Interogaţi realitatea voastră proprie.  Întrebaţi cum se potriveşte în toate acestea.  Interogaţi, „Mă serveşte această realitate pe mine?”  Nu întrebaţi dacă este bună sau rea.  Vă serveşte, Shaumbra?  Dacă voi credeţi că sunteţi limitaţi pentru că voi nu aveţi o educaţie, aceasta este o realitate şi o hrană pe care voi o folosiţi să vă hrăniţi.  Vă serveşte aceasta?  Sau, este ca şi stilul de îmbrăcăminte de săptămâna trecută?  Vă serveşte pe voi?   Dacă nu, atunci interogaţi aceasta.  De ce sunteţi acolo?  Aceasta are tendinţa să înceapă să se rupă.

 

Înterogarea realităţii va face ca aceasta să se rupă în felul în care a fost modelată, de a se rupe în forma energiei originale, deci acum voi puteţi crea conştiinţă nouă.  Deci, ce vreţi să fie conştiinţa în viaţa voastră?  Bine, aceasta este după voi.  Aceasta este după voi.

 

Din nou, aduceţi-vă aminte, conştiinţa nu vine de la mental.  Aceasta este partea însufleţită, adâncă a voastră.  Aceasta este bazată pe experienţele din trecut care au creat nivelul vostru de credinţă şi conştiinţa.  Şi, aceasta poate fi schimbată la orice moment... dacă credeţi asta cu adevărat... şi dacă da, atunci permiteţi ca aceasta să fie foarte flexibilă şi foarte deschisă.  Interogaţi credinţa, şi aceasta o să înceapă să se schimbe.

 

Acum, aşa cum se schimbă, se întâmplă două lucruri interesante.  Aşa cum conştiinţa voastră se schimbă, realitatea voastră începe să se schimbe de asemeni.  Se întâmplă două lucruri.  Primul, voi o să fiţi foarte speriaţi pentru că schimbarea este aici.  Voi credeţi că schimbarea nu este bună.  În general umanii cred acest lucru.  Mulţi dintre voi cred că schimbarea, voi gândiţi, o să strice planul înţelept, o să vă conducă în arii necunoscute.  Şi, uneori este mai uşor de stat în aria cunoscută decât de a merge în necunoscut.

 

Deci, schimbaţi conştiinţa ce înconjură schimbarea (ceva râsete).  Conştiinţa chiar acum şi ce vă hrăneşte la cuvântul  „schimbare” ca atare este un tip de frică.  Oh, este o energie de emoţie şi o energie de frică care vine ca o inundaţie în voi.  Chiar când noi spunem cuvântul „schimbare” există o emoţie pe care o luaţi din făgaşul vechi, dar o frică a ce urmează.

 

Deci, mutaţi-vă dincolo de frica schimbării.  Mutaţi-vă dincolo de necunoscut.  Necunoscutul simplu este un potenţial – asta este tot.  Ce priviţi uneori ca şi marele necunoscut – „Ce se va întâmpla mâine; ce se va întâmplă în 10 ani?” – voi priviţi ca pe un vast întuneric, necunoscut, sperietor pentru că voi nu-l înţelegeţi.  Acesta este doar un potenţial – asta este tot, doar potenţial.

 

Deci, voi vă permiteţi să treceţi acum prin schimbare.  Schimbarea este naturală... sau poate nu.  Schimbarea este evoluţie, energia caută un nou nivel, conştiinţa doreşte să se exprime însăşi într-o cale nou şi diferită.  Deci, permiteţi ca schimbarea să vină înăuntru.  Shaumbra, permiteţi conştiinţei voastre să se deschidă.

 

Ce se întâmplă cum conştiinţa voastră se extinde şi realitatea voastră începe să schimbe tot în jurul vostru, voi începeţi să vă hrăniţi într-un fel nou.  Voi începeţi să vă hrăniţi într-un fel nou.  Şi, aici este unde cel mai minunat – cum să spun – rezultate importante, lucrurile cele mai palpabile încep să se întâmple.  Vedeţi voi, voi o să petreceţi ceva timp să priviţi cum vă hrăniţi pe voi înşivă.  Şi, apoi voi o să permiteţi conştiinţei voastre să se schimbe... dacă doriţi.

 

Şi, apoi fiţi conştienţi cum o să începeţi să vă hrăniţi diferit.  Aceasta o să fie minunat.  Voi o să vă simţiţi că vechiul care aţi fost conectaţi cu mii şi mii de tuburi de hrănire care vin de la supărare... care vin de la râsete... care vin de la iubire... care vin de la bârfă... care vin de la muncă... care vin de la suferinţă...

Toate aceste tuburi de hrănire curg înăuntru ca să vă susţină.  Când voi vă mutaţi dincolo de acestea, când voi interogaţi realitatea şi permiteţi conştiinţa să se schimbe, voi o să găsiţi că nu o să mai aveţi nevoie de toate acele tuburi de hrănire.

 

Voi o să găsiţi că hrănirea de sine vine de la sinele vostru.  Aceasta vine din înăuntru, aşa cum aţi spune, că tuburile de hrănire care au fost mereu acolo de la divin la uman... de la divin la cel... cel care a fost mereu acolo... hrănindu-vă de la începutul începutului... susţinând viaţa voastră... pură, singura respiraţie a spiritului, aceasta v-a hrănit mereu.  Aceasta este mereu acolo... merge înăuntru... merge afară... merge înăuntru... merge afară... cu precizie... mereu acolo... mereu cu voi.

 

După aceea, voi puteţi începe să deconectaţi toate acele tuburi de hrănire.  Acestea erau doar temporare.  De fapt, ele au fost în drum.  Acestea doar v-au împiedicat.

 

Voi nu trebuie să decurgeţi energiile voastre de la dramă... de la suferinţă... de la scăpare... de la sex... de la nimic.  Acum, ele sunt ceea ce voi aţi numi într-adevăr experienţe de voinţă-liberă... vedeţi voi.  Acum, voi puteţi merge afară şi să experimentaţi orice în viaţa voastră şi nu trebuie să vă bizuiţi pe acestea să vă hrănească şi pentru susţinerea voastră şi pentru baza realităţii voastre.  Acum, voi faceţi acestea doar pentru experienţă.  Acum, voi faceţi acestea pentru distracţie.  Voi faceţi doar pentru că voi vreţi sau poate nu vreţi.  Dar, voi nu trebuie să folosiţi acestea să vă sprijiniţi sau să vă susţineţi.

 

Voi o să găsiţi că lucrurile o să înceapă să se schimbe într-adevăr.  Voi vă hrăniţi din înăuntrul vostru.  Voi nu aveţi nevoie de hrănire de afară.  Acum, voi aveţi foarte multe alegeri noi şi libere.  Voi nu sunteţi în sclavie.  Voi nu sunteţi ţinuţi ostatici de nici una dintre aceste metode de hrănire externe. Conştiinţa voastră o să înceapă să se schimbe foarte repede.  Şi, realitatea voastră o să fie foarte fluidă, foarte deschisă, foarte maleabilă cu voi, Creatorul.  Acesta este foarte simplu, într-adevăr foarte simplu.

 

Deci, noi vă cerem să faceţi această temă de casă... dacă doriţi.  Noi vă cerem să fiţi foarte conştienţi.  Nu luaţi doar acest Shoud pe care vi l-aţi dat vouă înşivă,  şi ieşiţi pe uşă, şi uitaţi despre el.  Lucraţi cu acesta.  Lucraţi cu aceste energii.  Cum vă hrăneşte orice pe voi chiar acum?

 

Aveţi răbdare cu acesta.  Petreceţi ceva timp şi iubire şi energie cu acesta.  Nu-l aruncaţi până luna viitoare când vrem să spunem, „Aţi devenit de fapt conştienţi de ce vă hrăneşte?”  Dacă sunteţi într-adevăr pregătiţi să vă mutaţi dincolo de aceasta, să mergeţi înainte, Shaumbra, fiţi conştienţi de tot ce vă hrăneşte.  Din nou, faceţi aceasta fără judecată.

 

Există un grup de invitaţi aici azi, sute, care observă şi privesc, care s-au uitat la acestea de la punctul lor de vedere a vieţilor lor proprii din trecut, dar ei au sperat că pot sta în scaunele voastre azi.  Ei au sperat că de fapt pot experimenta acestea pe Pământ chiar acum, de fapt de a lua parte în acestea.  Ei trebuie să se reîncarneze. Ei trebuie să-şi permită lor înşişi să-şi aducă aminte să facă acestea.  Ei trebuie să vină înapoi. Voi staţi aici chiar acum.  Voi aveţi oportunitatea  să faceţi acestea şi să faceţi o diferenţă uriaşă despre cum să creaţi realitatea voastră.

 

Aşa, a fost o plăcere să fim aici cu voi azi, Shaumbra, mult de digerat, şi mult de observat.  Voi nu sunteţi niciodată singuri în această muncă.

 

ŞI AŞA ESTE!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

 

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

 

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

 

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

 

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

 

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

 

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

 

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

 

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

 

© Copyright 2005 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.