MATERIALELE LUI TOBIAS

Seria Clarităţii: „SHOUD4” – Cu Tobias

Canalizat prin Geoffrey Hoppe

Întrebări şi Răspunsuri

Prezentat de Cercul Crimson

5 Noiembrie 2005

 

Şi aşa este, dragi Shaumbra, că noi continuăm acest Shoud, acest Shoud foarte, foarte important, dar diferit faţă de restul, în energia lui şi în mesajul lui însuşi.   Noi am vorbit despre a duce o privire la tot ce vă hrăneşte.  Şi din nou, asta pare chiar evident.   Dar, aceasta se pare că este evident pentru că voi sunteţi Shuambra, pentru că voi sunteţi la acest punct de interogare. Voi sunteţi la acest punct de a transforma realitatea voastră adevărată,  de a schimba conştiinţa voastră. 

 

Poate că aceasta vi se pare evident deoarece voi credeţi că fiecare ar face asta.   Dar, ei nu fac. Voi probabil credeţi că poate chiar şi îngerii în cer se uită la ce îi hrăneşte pe ei. Dar, mulţi nu, în special acele fiinţe care au plecat de pe Pământ şi nu s-au dus dincolo de dimensiunile graniţei Pământului.  Mulţi dintre ei nici nu se uită la aceste lucruri, la ce îi hrăneşte.   Ei simplu încearcă să sară înapoi înăuntru, întorcându-se înapoi pe Pământ, pentru a lua o altă viaţă şi corp fizic fără să înţeleagă cu adevărat ce se petrece, ce îi susţine şi cum se dezvoltă şi cum menţin conştiinţa lor. 

 

În aceste următoare câteva săptămâni, în timp ce voi deveniţi în special cum voi deveniţi foarte conştienţi despre toate acestea, din nou noi vă reamintim să faceţi acest lucru  fără judecată.   Dacă voi spuneţi,  „Bine, cum sunt eu hrănit de la energia de grădinărit,” de exemplu... aceasta  va merge mult dincolo de ce este evident... doar acel grădinărit, vă relaxează... acel grădinărit vă aduce mai aproape de Gaia, acel grădinărit vă face să simţiţi că voi ajutaţi să daţi naştere la ceva.  Există o altă energie ce ia loc, altceva ce vă hrăneşte la nivelul vostru interior.  Şi, poate aşa cum am spus noi, mentalul vostru nu va înţelege exact ce se petrece.  Deci, noi vă cerem doar să le simţiţi, doar să fiţi conştienţi de toate acestea.   Există o energie care susţine conştiinţa voastră la acel punct.

 

 Sau, cum este energia unui conflict bun cu alţi oameni care vă hrănesc?  Bine,  voi poate spuneţi că vă hrăneşte pentru că toate aceste supărări vin înăuntru, dar tot ce este de fapt, este că se petrece drama.   Dar, există şi altceva ce se petrece acolo, o energia care vine înăuntru pentru a vă susţine conştiinţa voastră curentă, realitatea şi sistemul de credinţă.

 

Există un principiu simplu.  Totul, toate energiile vin să vă servească.  Este un principiu foarte simplu. Bine, orice se petrece in viaţa voastră aduce înăuntru o energie de suport doar pentru voi, pentru că vă iubeşte foarte mult.  

 

Aceasta poate va îmbrăca deghizarea supărării.   Aceasta poate va avea deghizarea de a fi dramă.  Aceasta poate va avea deghizarea în a fi bucurie şi fericire sau de a atinge succes.   Dar,  dedesubtul acestora este o energie care doar suportă conştiinţa voastră curentă.  Când înţelegeţi aceste principii simple şi puteţi înţelege cum vine aceasta înăuntru să vă suporte în orice fel, atunci voi puteţi înţelege cum să începeţi să lucraţi cu aceasta.

 

Şi din nou, noi am avut sute de invitaţi aici azi, care au lucrat cu acest lucru. Acum, ei vor să vadă cum o să îmbrăţişeze Shaumbra aceste lucruri, cum o să ajungă ei să înţeleagă şi să realizeze că voi sunteţi Creatori adevăraţi ai realităţii voastre.   Acestea nu erau doar vorbe.   Acest lucru este adevărat.   Voi sunteţi creatorii fiecărui moment al realităţii voastre.  Acest lucru nici nu a fost impus  vouă de conştiinţa de masă.   Poate voi extrageţi energii de la conştiinţa de masă pentru a suporta conştiinţa voastră personală, dar voi nu sunteţi ţinuţi ostatici de conştiinţa de masă, de Spirit, de nimic.   Voi simplu aduceţi energiile înăuntru pentru a crea realitatea voastră.  Acum, ce vreţi voi să re-creaţi?

 

Cu aceasta noi suntem încântaţi să răspundem la întrebările voastre.

 

ÎNTREBAREA DE LA SHAUMMBRA 1: (din Internet, citită de Linda): Recent tu ai vorbit despre energiile sexuale. Care este simţirea contopirii energiei feminine şi energiei masculine?   Şi, cum o să  afecteze aceasta pe Shaumbra şi conştiinţa de masă?  Şi care este diferenţa între sex şi energie sexuală?

 

TOBIAS: Într-adevăr... actul fizic al sexului este un produs minor al energiilor sexuale.  Aceasta este o cale - o cale foarte mică - a expresiei sau experienţei energiei sexuale. Dar, energia sexuală este poate una dintre cele mai importante dintre toate energiile psihice care sunt.  Aceasta este folosită în multe, multe căi diferite.  Aceasta depinde de persoană. 

 

 Energia sexuală poate fi folosită creativ şi nu are nimic de a face cu actul fizic de a avea sex.  Energie sexuală poate fi folosită în esenţa de a controla pe alţii şi din păcate este folosită pe larg în acel fel.  Aceasta este folosită în esenţă pentru a înrobi pe altcineva.  Energiile sexuale sunt ca şi cum farmecele - farmecele efective - sunt puse.  Farmecele care au de a face cu incantaţii şi otrăviri sunt nimic în termenul puterii lor faţă de cum sunt energiile sexuale.

 

Noi pur şi simplu o să explorăm în adânc întreaga gamă al energiilor sexuale... cum sunt ele create... cum sunt aduse înăuntru... cum se hrănesc, amândouă, masculin şi feminin, care sunt părţi ale voastre... cum sunt folosite pentru a  hrăni creativitatea sau sclavia sau înrobirea altuia... cum sunt folosite pentru a hrăni pe victimă şi pe persecutor.   Noi o să facem aceasta în clasa pe care o vom conduce în câteva luni din timp.  Noi nu vrem să intrăm in multe detalii acum aici pentru că aceasta este una dintre cele mai largi subiecte pe care le vom acoperi vreodată cu Shaumbra.

 

Noi iniţiem fundaţia de energie pentru aceasta la cererea noastră pe terenul Mexicului care menţine multe energii sexuale vechi înţepenite în special de la Atlantis.  Noi o să lucrăm cu un grup mic.   Şi de acolo această clasă şi ce se învaţă acolo şi ce este adus afară, o să fie lărgit şi adus la multe alte locuri.

 

 Noi o să discutăm cum energiile masculine şi feminine, într-un sens, au fost separate, de ce au fost separate, şi ce se întâmplă în special când ele sunt împreunate.  Şi acesta nu întotdeauna este un lucru uşor de făcut pentru că voi sunteţi obişnuiţi mult să aveţi ori un corp bărbătesc ori un corp femeiesc.   Şi voi sunteţi obişnuiţi în general să fiţi atraşi ori de energia masculină ori de cea feminină.  Şi prin aceste lecţii noi o să vorbim despre hrănirea acestor energii împreunate.

 

 Noi o să vorbim despre de ce aşa de mulţi încă continuă să ducă rănile, rănile sexuale, cu ei, şi de ce atât de mulţi continuă să-şi permită lor înşişi să fie controlaţi de energia sexuală, chiar dacă ele devin fiinţe spirituale iluminate. Încă mai există acel element de victimizare sexuală care ia loc.   Şi există o cauză foarte puternică, o cauză foarte importantă pentru aceasta.  Deci, noi o să trecem prin acestea în mari detalii şi apoi vom extinde munca în afară.

 

Este - cum să spun – este unul dintre subiectele cele mai dificile şi adânci şi chiar dureroase pe care le vom trata cu Shaumbra.  Şi, noi trebuie să vă reamintim la voi toţi că este o diferenţă mare între sex şi energiile sexuale.   Priviţi sexul mai mult ca pe un lucru fizic;  energiile sexuale sunt mai mult de tip psihic, cu o energie foarte puternică.   Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 2: (O femeie la microfon):  Oh, dragă Tobias, ieri am devenit conştientă de faptul că eu am avut nevoie să frecventez  clasa de energie sexuală.   Şi, când s-a anunţat azi, eu am fost foarte fericită. Întrebarea mea are de a face cu rana lui Isis şi vindecarea divinului feminin... interesant.  Eu am avut memorii directe ale Atlantisului şi vreau să ştiu dacă eu transmit coduri şi energii prin sunet pentru a facilita această vindecare.  De asemeni, poate arta, frumuseţea, mişcarea, muzica şi experienţele de bucurii să schimbe această rană de asemeni?

 

TOBIAS:  Într-adevăr, ele pot... şi „da” la toate întrebările tale.  Dar, aceasta de asemeni are nevoie de diferite nivele de înţelegere a ce sunt energiile sexuale.   Aşa cum spui tu, tonurile, muzica, mişcările,  toate aceste lucruri, chiar re-vizitează unele energii înţepenite ale lui Isis, care merg înapoi în Atlantis şi chiar înainte de acesta, sunt foarte, foarte importante. 

 

Dar, despre ce o să vorbim noi este cum au fost create energiile sexuale în primul rând, mergând mult, mult înapoi şi cum au ele... această conştiinţă de energie sexuală care este atât de închisă într-un loc.  Noi o să explorăm unele din cauzele rădăcinii şi cum să vă eliberaţi pe voi înşivă de la acea hrănire a energiilor sexuale. Din nou, dacă aceasta este victima sau persecutorul, masculinul sau femininul, există o hrănire uriaşă şi vicioasă care ia loc la acestea. Este foarte, foarte dificil de a deconecta acel tub, aşa cum aţi spune, acea metodă de hrănire.   Şi aşa cum am spus chiar şi cele mai iluminate fiinţe pe Pământ găsesc că aceasta este cea mai mare bariera pe care ei o au.   Şi ei pot fii foarte, foarte iluminaţi dar încă mai continuă să ducă acea rană în jurul lor.

 

SHAUMBRA 2:  O să fiu în stare să ajut cu aceasta?

 

TOBIAS:  Într-adevăr... dacă alegi...dacă aceasta este realitatea ta.

 

SHAUMBRA 2: Mulţumesc foarte frumos.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 3: (din Internet, citită de Linda):  Explică geometria sacră (ceva râsete din audienţă).

 

TOBIAS:  Noi spunem că geometria sacră – dacă vrei un răspuns simplu - are de a face cu curgerea. Aceasta este calea cea mai uşoară de a spune.  Aşa cum am spus înainte, aceasta nu este despre matematică, deşi matematica joacă un anumit rol.  Are de a face cu felul curgerii energiei şi cum se mişcă ea, cum este adusă in manifestare şi cum poate fi folosită in practica vieţii de zi cu zi.  Se pare că noi facem reclame în continuu aici. Dar, in seriile claselor din februarie -  noi nu am spus încă lui Cauldre despre aceasta - dar noi o să facem geometria sacră, unul dintre cele trei subiecte pe care o să-l parcurgem.  Dar, aceasta simplu o să fie despre curgerea energiilor.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 4: (o femeie la microfon): Hello Tobias...

interesant că Geoff şi Linda au vorbit mai înainte despre Scientology (este un sistem religios bazat pe îmbunătăţirea Sinelui, sau cunoaşterea de Sine) pentru că eu lucrez într-un birou care foloseşte tehnologia de afaceri a lui L.Ron Hubbard.  Şi, eu am găsit aceasta neconfortabilă.  Deci... ce este cu L.R. Hubbard şi Scientology?

 

TOBIAS:  Într-adevăr... L. Ron Hubbard, care – cum să spun - noi lucrăm cu acesta pe această parte,  este în esenţă conducătorul unei familii angelice care a venit pe Pământ pentru a aduce o nouă energie în primul rând pentru ei înşişi. L. Ron Hubbard, în timpul lui,  a canalizat energii foarte înalte galactice pentru grupul lui.   Aceste lucruri au fost scrise în cărţi şi puse în canalizările lui, deşi lor nu le place să le cheme canalizare.  Dar, simplu asta a fost.  Şi, acesta este proiectat în primul rând pentru acel grup.

 

 Acum, ceva interesant s-a întâmplat că noi credem că nici lui Ron nu i-ar fi plăcut la acest punct.   Dar,  grupul a devenit foarte înţepenit în conştiinţa lor proprie în acele cuvinte.   Ţelul lui original a fost să ajute pe cei care au citit materialele sau au fost prezenţi la acele clase de a înţelege că ei pot ieşi din

realitatea lor şi simplu să renunţe.  El a dezvoltat ceva tehnică ce le permitea lor să devină foarte împuterniciţi, ceea ce ar permite pur si simplu să meargă înapoi şi să clarifice multe din problemele vieţii lor trecute şi să permită să înţeleagă că ei sunt Dumnezeu de asemeni.

 

Cu acele lucruri, aşa cum de multe ori se întâmplă cu umanii, ei au devenit foarte limitaţi şi foarte restrictivi şi plini cu regulile şi legile lor.   Deci, nu este întâmplător în acest timp din istorie că Scientologii ar intra în multe rezistenţe pe planetă, pentru că planeta se întoarce de la reguli.  Şi, nu este de mirare că voi ca Shaumbra v-aţi simţi neconfortabili cu aceasta pentru că voi o vedeţi ca pe o cutie, nu ca pe un potenţial. 

 

Şi cum Cauldre a descoperit, aceasta este bazată mult pe intelect acum.   Într-un timp multe din informaţii erau foarte bazate pe inimă şi foarte împuternicite, acum aproape că este neîmputernicit pentru cei care simt că trebuie să memoreze cuvinte si să memoreze tehnici.  Şi, într-un sens, aceasta pur şi simplu  înţepeneşte unele din vieţile lor trecute, pentru că ei merg înapoi şi descoperă că ei au avut traume, dar nu sunt cele care sunt învăţate chiar acum pentru a-i ajuta să le elibereze.  Şi, nu, menţinerea produselor mecanice, electrice nu ajută la eliberarea acelor traume.

 

 Shaumbra a descoperit că este despre a accepta, de a înţelege că tot ce aţi făcut în acele vieţi din trecut a fost pentru o cauză.  Aceasta a avut o cale de hrănire a conştiinţei în timp.  Nu este nimic rău în asta.   Este vorba despre încorporare totală şi de a accepta tot ce aţi făcut, ceea ce într-adevăr eliberează energia,  nu încercă să analizeze calea voastră în afară.  Aceasta vă ţine în cutie.  Mulţumesc.

 

SHAUMBRA 4:  Pot să te întreb cum este că sunt acolo?  Eu înţeleg ... cum sunt hrănit de acest lucru?

 

TOBIAS: Într-adevăr... te ajută să te înţelegi pe tine însăţi şi unde eşti pe drumul tău.  Tu nu o să fii acolo pentru mult... ai încredere în noi. (ceva râsete).  Aceasta de asemeni – cum să spun -  tu ţi-ai permis ţie însăţi să fii acolo pentru că sunt unii în organizaţie care nu se simt confortabili cu ei însuşi.   Ei simt că sunt într-un tip de grup care continuu se observă pe ei şi constant se analizează pe ei.

 

Dar, ei au avut nevoie de un tip de strălucire, ca şi invitaţii care sunt aici au acea atingere de radianţă  de la Shaumbra si viaţa lor care le-a permis lor să se mute dincolo de asemeni.   Mai mult, important este că tu eşti acolo.  Ce te hrăneşte de acolo, este salariul  (ceva râsete).  De asemeni te hrăneşte înţelegerea a unde eşti chiar acum şi cât de departe ai ajuns.  Deci,  nu judeca,  dar înţelege că tu serveşti o cauză şi aceasta te serveşte pe tine.

 

SHAUMBRA 4:  Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 5: (din Internet, citită de Linda):  Eu sunt un Shaumbra care ajută animalele.  Eu am studiat diferite metode de vindecare pentru animale.   Toate tehnicile de vindecare folosesc aceleaşi metode pentru animale ca şi pentru umani.  Eu simt că vindecarea animalelor este diferită.  Care este tehnica cea mai eficace pentru animale?  Şi,  există o modalitatea de vindecare care este mai benefică pentru animale şi pe care trebuie să o găsesc?

 

TOBIAS:  Cea mai bună metodă de vindecare pentru animale este de a nu fi în jurul umanilor (multe râsete din audienţă).  Noi spunem aceasta cumva glumind,  dar de multe ori – şi aici noi ne referim la animalele de casă, nu la celelalte tipuri de animale - dar animalele de casă vin înăuntru în serviciu, şi ele absorb multe din energii,  ajută la procesarea energiilor de la proprietari.  Şi, uneori ele o să preia bolile îngrijitorilor într-un fel sau altul.   Ele o să preia povara proprietarilor. 

 

Deci, făcând munca pe care o faci, ele trebuie să mişte energie prin corpul lor. Şi, unele dintre ele, din cauza iubirii profunde pe care o au şi pentru ce fac ele,  ele pur şi simplu devin înţepenite şi energia proprietarilor se înţepeneşte în înăuntrul lor.  Şi, ni se spune aici de Cauldre să nu spunem proprietar.  Este îngrijitorul pentru animale (ceva râsete).   Noi nu suntem corecţi din punct de vedere politic şi nici din punct de vedere spiritual azi (mai multe râsete). 

 

Deci animalul de casă pur şi simplu are nevoie de asistenţă pentru a ajuta la mişcarea energiei.  Acum,  lucrul cel mai bun de făcut este să mergeţi într-un loc liniştit cu animalul de casă şi să respiraţi cu el.   Voi puteţi respira cu animalele de casă ca şi cum puteţi cu umanii.   Şi,  nu le vorbiţi de la mental.  Ele nu prea au încredere în mentalul uman,  dar vorbiţi-le de la inima voastră şi spuneţi-le că ele pot permite ca energia să treacă prin ele.  Ele pot lăsa afară în multe căi variate şi diferite,  prin spate,  prin faţă sau prin porii corpului eteric. 

 

Dar, ele trebuie să fie asigurate că menţin energia în mişcare.   Şi pur şi simplu să împărtăşiţi cu ele că o să fie mult mai mult în serviciu pentru îngrijitorii lor decât dacă ar permite la energii să se înţepenească.  Ce se întâmplă de multe ori este că animalul de casă preia multe energii ale proprietarului într-un timp şi aceasta cauzează să fie înţepenite.

 

Şi, pur şi simplu, uneori voi vreţi să îndepărtaţi animalele de casă care au un timp dificil.  Voi vreţi să le îndepărtaţi  de la îngrijitori pentru un timp, pentru o săptămână sau chiar două.   Îndepărtaţi-le.  Trimiteţi-le înapoi în natură.  Permiteţi-le să se plimbe, dacă este posibil.  Şi, aceasta va ajuta să mişte energia lor.  Dar, uneori ele devin înţepenite aşa cum îngrijitorii lor devin înţepeniţi.

 

Şi, vorbind despre animalele de casă, acesta de asemeni aduce oportunitatea şi oportunitatea sincronistică de a spune că acesta este subiectul al doilea pe care-l vom discuta în sesiunea „Întrebaţi-l pe Tobias” în luna februarie.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 6: (o femeie la microfon):  Hi, Tobias,

o să ai vreodată un Shaud pentru tinerii adolescenţi , tinerii adulţi?

 

TOBIAS:  Fiecare Shoud este pentru tinerii adolescenţi şi tinerii adulţi.   Într-adevăr este vorba dacă aceştia sunt la punctul de conştiinţă în viaţa lor unde ei sunt deschişi pentru a asculta,  toate materialele de aici sunt pentru fiecare.  Noi nu vrem să fim specifici şi să spunem că este doar pentru oamenii bătrâni sau oamenii tineri, masculin sau feminin:  Este pentru toţi. Aceasta este calea pe care voi toţi o creaţi. 

 

 Acum, răspunsul la întrebarea ta reală... la cererea care a fost acum exprimată, noi o să găsim oportunitatea potrivită să facem o sesiune specifică pentru ceea ce voi numiţi tineri adolescenţi  sau tineri adulţi Shaumbra.   Sunt anumite probleme la care fac ei faţă acum în lume, în special când ei trec la vârsta adultă, acesta va fi un prilej minunat de a ne adresa lor.   Şi noi o să luăm acea oportunitate să o facem. 

 

SHAUMBRA 6: Mulţumesc.  De asemeni am un prieten tânăr care a trecut pe  partea cealaltă acum două săptămâni. El are nouăsprezece ani.   Ai vreun mesaj confortabil pentru familia lui?

 

TOBIAS:  Noi trebuie – nu suntem atât de deştepţi cum credeţi voi că suntem – noi trebuie să verificăm toate acestea.  Noi trebuie să aducem pe alţii aici.  În primul rând noi trebuie să ne uităm la familia lui.   Şi sunt puţine lucruri care pot crea confort pentru ei chiar acum în supărarea lor, din cauza  sistemului lor de credinţă. Este multă supărare şi frică, şi noi nu suntem siguri că orice spunem noi le poate aduce confort, cu adevărat,  în special dacă ei află de unde vine mesajul (ceva râsete).  Deci, poate este mai bine să nu împărtăşeşti de unde vine mesajul pentru că aceasta o să ridice câteva probleme. 

 

 Acest drag despre care vorbeşti... noi vedem că este – nouă ni se spune -  că în curs a ce voi numiţi – odihnă sau arie de a se menţine în dimensiunea a patra şi este acolo cu alţii cu care este confortabil şi familiar.   Deci,  nu este o traumă specifică care se petrece chiar acum.   Erau ceva dificultăţi iniţiale la trecerea pe partea cealaltă, ceva probleme dificile care trebuiau să fie adresate.   Dar,  acestea au fost liniştite.

Dar, familia nu ar înţelege dacă noi am da un mesaj.  Deci, este simplu de spus că – noi încercăm să găsim cuvintele potrivite pentru familie -  că ale tale, da rugăciunile merg la acest drag. 

 

SHAUMBRA 6: OK. Mulţumesc.

 

TOBIAS:  Noi luăm această oportunitatea să vorbim despre un alt drag care a trecut dincolo recent.  Acesta a fost dezbătut mai înainte de Linda, trecerea recentă al celui pe care noi l-am cunoscut de un timp de,  R. C. Gorman.  Şi,  noi vrem să împărtăşim cu voi toţi că el deja a mers la Podul de Flori,  chiar în câteva zile scurte. Şi, el a fost foarte iluminat în felul lui şi nu a trebuit să rămână în jur. De fapt el a anticipat eliberarea lui de pe Pământ. El a făcut ceea ce a venit să facă.   El a ieşit din cutie şi el a arătat aceasta la mulţi alţii. 

 

Recent, în ultimele câteva luni el a fost admis la spital, el a folosit acel timp pentru a aduce unele din tradiţiile lui proprii Navajo pentru a trece pe partea cealaltă.   Deci, când a venit moartea fizică, mersul de vise a fost uşor, şi el a mers pe tot drumul la Podul de Flori.  El deja a spus la revedere la cei pe care i-a lăsat aici.  El deja a făcut vizita – cum să spun – aşa cum aţi spune, „terenul de căutare fericită,”  terenul de vis Navajo pe partea cealaltă.  El deja a vizitat toate acelea, chiar înainte de a muri.   Şi,  când el a plecat, el aproape că a mers direct la Podul de Flori.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 7: (din Internet, citită de Linda): Tobias, sunt nişte prieteni foarte apropiaţi Shaumbra care conduc un program şcolar de hrisov.  Există potenţialul cu care ei să vină cu un model repejor pentru  schimbarea educaţiei  aşa cum o ştim noi.

 

TOBIAS:  Într-adevăr...  ei deja lucrează la acesta.  Dar, încă mai sunt legaţi de sistemul curent din cauza multor lucruri variate, reglementator de asemeni ca fonduri.  Dar,  ei lucrează la acesta zi şi noapte în timp ce sunt în starea activă de lucru a lor peste zi dar de asemeni şi noaptea în starea de vis, ei o să fie capabili să se concentreze pe o nouă modalitate.  Acum, aceasta cere de a elibera unele dintre suporturi de sisteme curente sau – cum să spun – tuburi de hrănire care au venit în programul lor de a le rupe complet şi să facă ceea ce ei ştiu în inimile lor că este bine.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 8: (un bărbat la microfon): Entitatea Mark a sfătuit vindecătorii în cameră că ei o să lucreze nu numai pe acel client, dar pe toţi cei care au aceeaşi problemă pe care o experimentează acel client.  Şi, după aceea eu am observat Grupul lui Steve Rother (entitate/entităţi canalizate de Steve Rother cunoscute sub numele de „Grupul”).  Şi, ei au acceptat să ia întrebări la telefon.  Şi, câţiva oameni au sunat şi s-au plâns de durerile lor prin care treceau.  Şi, Grupul a început să le spună că ei lucrează mult pentru un grup larg.  Acum, acesta se pare că este relatat, şi eu pot înţelege cum primul grup ar putea ajuta populaţia mai largă de oameni. Eu nu sunt chiar sigur să văd cum al doilea grup ajută populaţia mai largă de oameni, simplu prin experienţa durerilor lor proprii... altfel decât hrănind.

 

TOBIAS:  Într-adevăr... aceasta se numeşte în esenţă conştiinţa de masă sau hipnoză şi noţiunea de care noi toţi suntem legaţi împreună într-un fel sau altul.  Deci, când voi faceţi vindecare pe unul, într-adevăr într-un sens, voi faceţi vindecare pe mulţi.  Cel puţin aceasta formează potenţialul.  Dacă luaţi pe cineva, de exemplu, care are cancer, şi se face vindecare pe acesta, vindecarea de refacere sau rebalansare, acum acestea îşi fac calea în conştiinţa de masă deci alţii la un punct anume care poate au cancer pot trage energie aceea de refacere care a fost experimentată de clientul iniţial... vedeţi voi.  Acestea toate se leagă împreună.  Este vorba despre a crea potenţiale.

 

Acum, în scenariul al doilea în care tu ai conturat de a avea clientul sau pacientul,  în acest caz ei asumă, în special clientul, îşi preiau durerile lumii în sinea lor proprie.  Ei ating conştiinţa de masă şi iau bolile în numele tuturor.  Şi, într-un sens, voi puteţi spune că ei îşi permit să fie martiri.  Şi, ei simt că dacă îşi iau energie dezechilibrată, şi o aduc în corpul lor, ei apoi o pot transmuta, şi aceasta îi va ajuta pe toţi.

 

Noi nu recomandăm să faceţi aceasta, Shaumbra.  Acesta este un pic de, aşa cum am spus, un rol de martir.  Şi, chiar şi în conştiinţa de masă acesta are un efect,  nu este un lucru bun de a căra cruci, aşa cum Yeshua va spune (ceva râsete).  Nu este o idee bună de a duce păcatele şi poverile şi suferinţele altora.  Nu numai că este dificil în sistemul vostru spiritual şi biologic, dar, într-un sens, aceasta nu îi onorează pe ceilalţi.  Dacă încercaţi să le luaţi bolile celorlalţi, crezând că sunteţi cel care va trata şi vindeca pe ei, dar voi luaţi pe voi înşivă bolile lor, voi nu onoraţi bolile pe care ei şi le-au dat lor înşişi sau pot da lor înşişi.  Ei se hrănesc într-un fel în care ei îşi aleg.  Şi, acum voi discreditaţi sau dezonoraţi realitatea creaţiei lor.  Deci, noi nu recomandăm aceasta deloc. Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 9: (din Internet, citită de Linda): Tobias, de ce trăieşti? (râsete din audienţă).

 

TOBIAS: Bine, noi îţi cerem să răspunzi tu la întrebarea ta, căci fiecare Shaumbra va trebui să facă aceasta.  De ce trăieşti?  De ce eşti aici?  De ce ai conştiinţă?  De ce să fii conştient?  De ce să te înţelegi pe tine însuţi ca o identitate unică spirituală?  De ce eşti Dumnezeu?  Tu trebuie să răspunzi.

 

Eu îmi răspund mie însumi pentru că iubesc viaţă.  Aceasta este o expresie.  Acesta este dansul ultim.  Este înţelegerea a cine sunt eu.  De a trăi pe Pământ mi-a dat oportunitatea să înţeleg toate plăcerile, toate bucuriile, toate experienţele pe care viaţa le oferă.  Acesta a fost tapetul meu.  A fost tabloul meu.  Şi, pentru acesta am trăit eu – simplu, pentru a exprima.

 

LINDA: Ultima întrebare dacă aşa alegi tu.

 

TOBIAS: Oh, noi o să luăm încă câteva.

 

LINDA: Oh, câtă generozitate. (râsete din audienţă).

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 10 (o femeie la microfon). Bine, hi, cel drag.  Eu doresc să pun o întrebare pentru Shaumbra din Olanda.  Până acum noi am lucrat cam singuri.  Noi, desigur, am fost în legătură.  Dar, noi am lucrat şi am făcut lucruri singuri.  Şi, la sfârşitul acestei luni noi ne împreunăm, şi noi o să vorbim cum să mutăm energia împreună, cum să aducem Shaumbra în lume în Olanda împreună. Şi, noi suntem cam nervoşi despre acest lucru şi aşteptând şi emoţionaţi de asemeni.  Şi, noi am dori ceva sfaturi referitor la aceasta.

 

TOBIAS:  Ce faceţi voi este minunat.  Noi nu ştim dacă sunt ceva sfaturi pe care noi putem să le dăm.  Voi lucraţi individuali, voi toţi, prin înţelegerea voastră nouă.  Acum, voi încercaţi să adunaţi grupul împreună.  Şi, voi vă alăturaţi energia voastră de Shaumbra în energia unui grup.

 

Şi, lucrul cel mai important ce noi putem spune aici este – fiţi conştienţi să nu aveţi probleme de tip ierarhic de conducere.  Nu trebuie să fie un singur conducător.  Nu trebuie să fie un punct de control.  Onoraţi şi respectaţi toate energiile individuale care se află acolo.  Voi nu trebuie să încercaţi să ajungeţi la un fel de consens de grup sau decizii de grup.  Voi simplu împreunaţi energiile voastre.

 

Poate sunt unii care vor să se alăture în diferite activităţi, şi alţii nu vor.  Aceasta nu face pe unii corecţi sau incorecţi.  Când împreunaţi energiile voastre, menţineţi-le deschise şi curgătoare.  Şi, mai mult ca orice, când vă reuniţi ca un grup, simplu o faceţi pentru bucurie.   Voi nu trebuie să încercaţi să obţineţi nici un fel de rezultat.  Rezultatele se întâmplă de la sine. Mulţumesc.

 

SHAUMBRA 10: OK, mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 11 (din Internet, citită de Linda).  OK, eu aş vrea să-l întreb pe Saint Germain sau Metatron...

 

TOBIAS:  Nu sunt aici... (râsete din audienţă). Voi mă aveţi azi pe mine, Tobias.

 

LINDA:  Ei au vrut să întrebe de ce eşti tu atât de moale despre problemele emoţionale şi dependenţe (mai multe râsete).

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 11 (Linda citeşte întrebarea):  De ce permite Tobias tiparele posesiunii emoţionale în înăuntrul nostru ca şi cum ar merge pe vârful picioarelor în jurul problemelor posesiunii noastre?   Poate unii dintre noi au dificultate cu intensitate?

 

TOBIAS:  Într-adevăr... eu am fost rugat de Shaumbra să fac un singur lucru.  Şi, acesta este de a reflecta energia voastră înapoi vouă (multe oh-uri şi ah-uri din audienţă).

 

TOBIAS:  Aceasta este toată energia, esenţa unui Shoud care permite la o parte din caracterul meu şi aspectul meu să intre.  Eu mă prezint vouă ca Evreul bun şi generos cel care a fost în Biblie.  Dar, aceasta este doar o porţie mică a cine sunt eu.  Dar, acesta este cum aţi dorit voi să mă prezint eu în uman-ul meu, în umilinţa mea (ceva râsete) în... Cauldre nu poate să aibă o privire dreaptă despre acesta (mai multe râsete).  Acesta este cum mă prezint eu vouă, pentru că aşa doreşte Shaumbra să mă prezint.

 

Dar, ce fac eu într-adevăr este că folosesc simplu această iluzie pentru a reflecta înapoi exact ce este în inima voastră şi ce este în mentalul vostru.  Câţiva dintre  voi – de fapt mulţi dintre voi – au avut o experienţă cu mine ce merge dincolo de acea fiinţă religioasă, umilă şi cumva veselă a ce am fost eu în viaţa trecută.  Dar, chiar şi acea poveste a fost deformată.  Unii dintre voi aţi avut ceva experienţe diferite şi interesante şi înţelegeţi natura adevărată a energiei lui To-bi-wah în multe căi.  Dar, cu adevărat eu nu am agendă.  Eu sunt aici simplu ca o oglindă.

 

LINDA: Tu eşti complet adorabil.

 

TOBIAS:  Cauldre nu ne-ar fi lăsat să folosim acel cuvânt (multe râsete din audienţă).

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 12 (o femeie la microfon):  Hi, Tobias, eu aş vrea să ştiu dacă ai putea să dai ceva perspicacitate pe aria unde mă mut chiar acum.  Şi, de asemeni, eu nu sunt sigură cum să formulez această întrebare, dar eu am plecat dintr-o slujbă ca terapeut pentru copii, pe care am găsit-o foarte limitată.  Şi acum eu mă gândesc că mă mut într-o poziţie nouă care o să fie mai puţin limitată, puţin mai independentă.  Dar, eu încă mai simt, nu contează câte cărţi citesc, când intru în birou cu un copil cu care fac terapie, că eu nu vreau să fac aceasta niciodată.  Simt de parcă este ca o agendă.  Şi, dacă nu fac nimic, atunci este dificil de a justifica la companiile de asigurări şi la agenţii (ceva râsete).  Eu mă întreb dacă tu... dacă... până ce eu merg afară de una singură... dacă eu o să am întotdeauna această problemă, şi acesta o să fie gol pentru mine.

 

TOBIAS:  Nu-i aşa că este minunat cum Shaumbra pune întrebarea şi dă răspunsul propriu? (râsete din audienţă).  Într-adevăr, da... într-adevăr, da.  Acum, în primul rând noi spunem că în orice, dacă este o nouă arie, dacă aceasta este geografică sau în conştiinţa în care te muţi, simte energia, simte cum te hrăneşte şi te susţine fără judecată.  Şi, chiar şi situaţia curentă în care te afli te hrăneşte cumva.

 

Şi, într-adevăr noi spunem să onorezi şi să respecţi aceasta.  Nu spune, „Bine, aceasta mă hrăneşte greşit.”  Aceasta nu te poate hrăni greşit.  Aceasta doar te hrăneşte... vezi tu.  Nu începe să discerni binele şi răul.  Aceasta doar te hrăneşte.  Acum, tu poate vei găsi  că vrei să aduci energie înăuntru într-un mod nou.  Şi, tu eşti foarte conştient când spui că la sfârşit vei merge afară tu singură.

 

Şi, eu vreau să folosesc această oportunitate să stau puţin aici pe cutia mea de săpun şi spun la toţi Shaumbra, fac o declaraţie largă şi generală la toţi Shaumbra – mai devreme sau mai târziu voi o să mergeţi afară singuri.  Voi nu sunteţi destinaţi să fiţi angajaţi de alţii.  Voi sunteţi destinaţi să fiţi şomeri activi de sine (râsete din audienţă).  Voi sunteţi destinaţi să creaţi munca voastră proprie.  Da, poate, o să aveţi câţiva parteneri.  Dar, într-un sens, aceasta totuşi este creaţia voastră.

 

Atâta timp cât lucraţi pentru alţii, voi lucraţi pentru industrie sau guvern sau altele, voi limitaţi abilitatea voastră.  Acum, voi aţi fost acolo pentru o cauză.  Aceasta v-a hrănit, şi voi aţi hrănit-o pentru o cauză.  Dar, pentru libertatea finală şi expresia finală a energiilor voastre de Shaumbra, voi o să vreţi să mergeţi afară singuri.

 

Sunt lucruri, dragii mei, pe care doriţi să le faceţi cu clienţii voştri ceea ce ştiţi că este bine, şi ştiţi că aceasta îi va facilita pe ei cu adevărat.  Dar, voi aveţi această frică – apropo, ceea ce vă hrăneşte – o frică că poate voi nu sunteţi pregătiţi pentru asta.  Dar, doar cuvintele pe care le-aţi exprimat azi aici ar indica că voi sunteţi deja pregătiţi pentru asta...vedeţi voi.

 

SHAUMBRA 12: Mulţumesc.

 

TOBIAS:  Mulţumesc.

 

LINDA: Se pare că sunt încă una sau două întrebări aici.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 13 (o femeie la microfon): Hello... eu am să fac unul.  Eu doar vreau să ştiu ce ai de spus despre bebeluşul pe care Joe şi cu mine l-am făcut (ceva râsete).

 

TOBIAS: Noi trebuie să explicăm ceva aici.  Tu nu l-ai făcut.

 

SHAUMBRA 13: Atunci ce am în burta mea?

 

TOBIAS: Eu înţeleg.  Bebeluşul tău drag o să fie un „cristal”, aşa cum ştii deja.  Şi, nouă nu ne place să folosim acele tipuri de termeni, dar acest bebeluş vine înăuntru... acesta nici nu este un bebeluş.  Acest înger drag, vine foarte clar, foarte deschis.  O să fie foarte sensibil la început, în primele zile, sensibil la energiile de afară.  Tu o să ai ceva – cum să spun – probleme iniţiale cu un tip de alergie şi urticarii şi lucruri ca acestea pentru că atunci când ei vin aşa de puri, când ei vin jos în densitatea acestei realităţi, este dificil pentru ei la început.  Dar, o să vină înăuntru foarte clar.

 

Şi, o să urmeze – acesta este în plan azi – noi nu spunem că acesta este închis în destin – dar acesta care vine înăuntru o să urmeze o carieră în ştiinţă.  Dar, aceasta va fi ştiinţă bazată pe spiritualitate care ajută la înţelegerea cum toate energiile – dacă aceasta este spirituală sau materială sau de ştiinţă sau religioasă – toate lucrează împreună.  Deci, acesta vine înăuntru cu o înţelegere entuziastă a ceea ce a fost numit „geometria sacră” sau „curgerea energiei”.

 

Acesta o să fie puţin încăpăţânat în primii ani.   Şi, o să fie un lucru minunat de a ajuta să vă aducă mai aproape pe amândoi, ceea ce voi într-adevăr vreţi să faceţi în inimile voastre... tu şi acel înalt cu care eşti împreună (ceva râsete).

 

SHAUMBRA 13: Bine, eu am minţit.  Noi discutăm – care este ultimul nume ce acest bebeluş doreşte?

 

TOBIAS:  Christ. (multe râsete din audienţă).

 

SHAUMBRA 13: Este un băiat sau o fată?

 

TOBIAS:  Christ înseamnă „cristal.”  Christ înseamnă „clar”, ca şi aceste serii în care suntem.  Deci, acesta ar fi un nume ultim.

 

SHAUMBRA 13: Bine... şi tu ai să faci canalizare despre cum să fii părinte şi de a creşte bebeluşi ca acesta?

 

TOBIAS: Eu nu o să fiu un părinte sau să cresc bebeluşi... nu.

 

SHAUMBRA 13: Nu... dar, eu...

 

TOBIAS:  Într-adevăr... noi o să vorbim pur şi simplu despre cum să ajutăm... noi trebuie să... aşa cum Saint Germain a făcut Şcoala de Mergătorii în Vis, eu, Tobias cu asistenţa lui Kuthumi, o să vorbim despre o „şcoală de mergători de bebeluşi”... (multe oh-uri şi ah-uri de la audienţă).

 

SHAUMBRA 13:  Mulţumesc foarte mult.

 

TOBIAS: ...pur şi simplu să ajutăm la deschiderea căilor de energii pentru a face mult mai uşoare pentru o fiinţă să vină înăuntru într-o cale foarte clară şi curată şi lucruri care... oh, Cauldre geme şi se vaită aici (mai multe râsete).  El nu a ştiut că o să intre într-o afacere pediatrică.  Dar, noi o să vorbim cum se deschid conduitele energetice şi în lunile de sarcină cum să se facă ajustările în toate energiile.  Şi, da, noi o să facem aceasta, dar nu în viitorul apropiat.

 

SHAUMBRA 13: OK, mulţumesc.

 

TOBIAS: Într-adevăr.

 

LINDA:  Ai terminat.. sau încă una.

 

Tobias: Ultima întrebare.

 

LINDA: Ultima întrebare.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 14 (din Internet, citită de Linda):  Spune-ne care sunt diferenţele energetice între adevăr şi minciuni.  Eu ştiu în cele din urmă că adevărul şi minciunile sunt bazate pe nivele individuale.  Dar, trăind în două lumi, de multe ori este ca şi a minţi.  A degrada adevărul meu în conversaţiile cu oamenii care au capul lor în dualitate, tu ştii cum e (multe râsete) de multe ori este ca o minciună.   A fi capabil de a vorbi adevărul la Shaumbra fără să primim nişte priviri goale sau de a fi respinşi se pare că este o cale lungă.  Eu ştiu că această întrebare este cumva bazată pe dualitate, dar oricum mulţumesc.

 

TOBIAS: Într-adevăr... dacă priviţi energia, sau despre ce am discutat noi azi – cum vă hrăneşte energia – adevăr şi minciună în esenţă este aceeaşi energie.  Nu există diferenţă între ele.  Amândouă sunt iluzii.  Dar, ele sunt de expresii diferite ale iluziei.  O minciună în general încercă să evite realitatea.  Aceasta încearcă să creeze un aspect fals al realităţii în afara acesteia pentru că nu îndură să vadă adevărul acesteia.  O minciună are tendinţa de a fi un segment sau un aspect al adevărului care nu vrea să se privească însuşi pentru orice fel de cauză.  Voi aţi considera să fie – cum să spun – o energie întunecoasă care încearcă să se nege însăşi, iar adevărul este o energie care încearcă să se accepte însuşi şi să se înţeleagă însuşi.  Dar, amândouă energiile vin exact din acelaşi loc.

 

LINDA: Aşa-i că sunt o mulţime de minciuni care sunt prezentate ca adevăr?

 

TOBIAS:  Noi trebuie să spunem că fiecare minciună simte că este un adevăr într-o formă sau alta.

 

LINDA: Mulţumesc.

 

TOBIAS:  Aceasta se justifică pe ea însăşi ca fiind adevărat.  Şi, minciunile eventual se schimbă în dreptate de sine.

 

LINDA: Mulţumesc.

 

TOBIAS:  Într-adevăr.  Deci, cu aceasta, Shaumbra, a fost o zi plăcută.  Invitaţii noştri îşi grupează lucrurile. Ei acum se duc la staţia de autobuz chiar aici afară.  Dacă vă permiteţi să simţiţi energia, voi puteţi simţi cum autobuzul pleacă şi toţii fac cu mâna în semn de bun rămas de la voi, şi vă mulţumesc pentru această zi şi pentru oportunitatea de a participa în această energie importantă pe care noi am creat-o aici în acest Shoud intitulat „ Cum Vă Hrăniţi Pe Voi Înşivă?”

 

ŞI AŞA ESTE!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

 

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

 

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

 

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

 

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

 

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

 

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

 

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

 

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

 

© Copyright 2005 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.