MATERIALELE LUI TOBIAS

SERIA CLARITĂŢII

SHOUD 5:  „SINELE SECUNDAR ŞI POTENŢIALELE” – CU TOBIAS,

CANALIZAT DE GEOFFREY HOPPE

17 Decembrie 2005

 

Şi aşa este,  dragi Shaumbra, că noi ne reunim încă odată.  Cât de mult iubim acest timp când toate energiile se adună pentru Shoud, când pur şi simplu voi vă deschideţi inimile voastre, unde voi vă alăturaţi cu toţi Shaumbra din lume.  Voi luaţi aceste câteva momente preţioase din timp când se cântă muzica pentru a vă deschide şi să ne permiteţi nouă să venim înăuntru şi să fim cu voi.   Un timp atât de preţios, timp preţios!  Poate, voi simţiţi energiile cum intră... energiile musafirilor noştri de azi... toţi cei care observă în Cercul al Doilea sau chiar şi al Treilea Cerc... unde voi daţi jos limitările şi restricţiile voastre pentru un moment... când voi daţi drumul la grijile zilnice de încercări şi probe de a fi uman... chiar şi în acest timp, preţios, de aur, când voi invitaţi înăuntru toate aspectele voastre din vieţile trecute... de la potenţialele care vor fi exprimate.

 

 Luaţi un moment şi respiraţi înăuntru această energie fină, energie frumoasă. Oh, da, voi vă hrăniţi cu aceasta.  Simţiţi cum aceasta vă hrăneşte.  Simţiţi cum aceasta vă ajută la a avea un sens al lucrurilor cu care v-aţi străduit o perioadă.

Simţiţi cum energiile pe care le respiraţi aici, energia mea, Tobias, şi a invitaţilor de azi a celor din tărâmurile îngereşti care vin înăuntru să vă iubească şi să vă sprijine, să vă încurajeze, şi să vă reamintească,  într-adevăr cum noi am spus luna trecută,  că voi aveţi permisiunea să fiţi voi înşivă. Ce dar minunat vă puteţi da vouă înşivă în această Sărbătoare de Crăciun - permisiunea să fiţi voi înşivă!

 

Unul dintre lucrurile care este cel mai dificil în energia voastră ceea ce cauzează a ce puteţi spune că poate fi un tip al fricţiunii sau rezistenţei este când voi nu sunteţi voi înşivă, când voi vă abţineţi, când voi ştiţi şi simţiţi mai bine, diferit, dar voi nu vă permiteţi să fiţi acea persoană, vă  reţineţi pentru o varietate de cauze.   Aşa cum am discutat luna trecută voi aveţi sisteme de credinţă care nu vă lasă să vedeţi un orizont mai măreţ şi mai larg, limitări pe care le-aţi pus pe voi înşivă, pe de-o parte din cauza fricii,  şi pe de altă parte din cauza angajamentelor voastre pentru alţii, pentru alţi oameni, pentru această viaţă.

 

Shaumbra, acum este un timp minunat pentru a respira adânc şi daţi-vă vouă înşivă acel dar de a fi voi înşivă. Voi vă îngrijoraţi uneori că lumea o să creadă că sunteţi un pic nebuni. Dar, ei deja ştiu asta (ceva râsete).    Fiţi un exemplu pentru ei.  Fiţi un exemplu pentru toţi ceilalţi umani care într-adevăr vor să se trezească.

 

Uneori noi trebuie să chicotim pe partea noastră a voalului. Noi vedem această viaţă de Shaumbra pe Pământ chiar acum care cumva... este chiar ca o ciudăţenie comică ştiinţifico-fantastică.  Aici sunteţi voi, vă treziţi din moarte, vă treziţi din somn, din sisteme de credinţe pe care le-aţi creat pentru voi înşivă pentru o cauză foarte specifică.  Dar,  acum vă treziţi.   Voi sunteţi ameţiţi în timp ce încercaţi să vă treziţi, pentru că voi încă mai simţiţi efectul greu al dualităţii, a conştiinţei de masă, a responsabilităţilor voastre.  Voi încă mai simţiţi că puteţi merge uşor, cădeţi înapoi în somn, simţind poate că în această stare trează şi nouă, poate aceasta nu este ceea ce doriţi... nu este ceea ce aţi crezut că o să fie.  Deci,  voi sunteţi între cele două, acea ameţeală, acea ceaţă.  Dar, voi vă treziţi.

 

 Şi noi avem mulţi alţi umani în somnul lor adânc sau hipnoză adâncă, ca un film ştiinţifico-fantastic, „Terenul Morţilor Vii.” Şi, noi nu înţelegem să – cum să spun – a fi binevoitori,  dar noi vedem uneori în acest fel.  Şi,  ei aşteaptă pentru un exemplu.  Ei aşteaptă pe cineva ca voi de a fi cine sunteţi voi, şi să nu vă fie teamă să fiţi voi înşivă, ca ei să se simtă mult mai confortabili pentru a ieşi din somnul lor.   Somnul lor este sistemul de credinţă,  sunt straturi acoperitoare hipnotice.

 

Aceasta este viaţa pe Pământ - straturi acoperitoare hipnotice... vedeţi voi.   Oh, voi ştiţi aceasta intelectual şi poate nu aţi simţit-o în inimile voastre. Dar, într-un sens, voi puteţi spune că nu sunteţi cu adevărat aici.  Voi cu adevărat nu  sunteţi în acest corp uman.  Voi cu adevărat nu sunteţi în această viaţă.    Voi cu adevărat nu staţi în aceste scaune.

 

 Într-un sens, toate acestea sunt nişte straturi acoperitoare hipnotice, foarte puternice, sisteme de credinţe foarte, foarte puternice în care v-aţi permis să intraţi. Nu fiţi supăraţi pe sistemele de credinţă, sau hipnoză. Voi aţi influenţat aceasta pe voi înşivă.  Şi, voi aţi contopit aceasta cu sistemele de credinţă a altor umani pentru a crea acest strat acoperitor al conştiinţei de masă.   Şi, aici sunteţi. 

 

Voi puteţi spune, într-un sens,  că este ca şi ştiinţifico-fantastic în timp ce simţiţi că sunteţi aici dar, într-un fel voi nu sunteţi.  Este doar un aspect şi un potenţial.  Noi nu spunem că nu este real.  Aceasta este doar o realitate, o realitate în care  trăiţi. 

 

Dacă este ceva pe care eu, Tobias şi restul dintre noi îl putem face, este de a vă ajuta să înţelegeţi în următorii doi ani, cum este doar un singur potenţial. Şi multe alte potenţiale pot fi descuiate şi exprimate.  Aceasta este chiar simplu. Este de a înţelege că aveţi dreptul divin de a fi cine sunteţi. 

 

Acum, aceasta are nevoie de ceva cercetare . Cine sunteţi voi?  Într-adevăr, ce sunteţi voi?  Ce vă face să fiţi cine sunteţi?  Noi o să explorăm acele lucruri,

ca şi cum aţi făcut deja aceasta.  O să privim ce hrăneşte baza realităţii în care vă aflaţi chiar acum, de ce este acea hrănire atât de puternică că vă convinge, vă face să credeţi că aceasta este singura realitate.  Noi o să vă arătăm cum să treceţi prin aceasta.

 

Într-adevăr, în următoarele câteva channel-uri Adamus o să joace un rol important în a lucra cu mine Tobias, şi cu alţii.  Într-adevăr, Adamus este aici azi – Adamus, Saint Germain, o fiinţă mare, care a umblat ca uman, chiar recent, care poate să meargă încă înăuntru şi în afara realităţii.   El înţelege că o realitate este doar un potenţial.  Şi, el înţelege că realităţile multiple pot fi exprimate simultan.  

 

Vedeţi voi, există o credinţă că puteţi exprima o dată doar o singură realitate; că voi puteţi să alegeţi o dată doar o singură experienţă.  Unii dintre voi deja descoperiţi – restul din voi o să descoperiţi - că voi puteţi exprima multiple probabilităţi, alternative, orice doriţi voi să le numiţi simultan,  să vă mutaţi înăuntru şi în afară din acelea în care vă simţiţi mai potriviţi.  Aceasta începe cu a vă permite vouă înşivă să fiţi cine sunteţi voi.   Şi aceasta continuă prin a recunoaşte ce hrăneşte acea realitate, aşa cum am discutat în Shoud-ul din luna trecută.

 

Deci, energia lui Adamus este cu noi aici azi.  Este cu fiecare care ascultă pe Internet.  Vedeţi voi, el nu trebuie să fie doar aici pe vârful acestui munte. El  poate să stea cu voi în grupurile mici ale voastre aşa cum vă uitaţi afară pe geam şi vedeţi oceanul.   El poate să fie cu voi,  acel individ care stă în apartamentul vostru într-un oraş, pe vârful înalt al zgomotului străzii, ascultând la Shoud chiar acum.  Da, el este cu voi, aşa cum sunt şi eu.  Noi toţi am contopit energiile noastre împreună în acest loc. 

 

Acum, celălalt invitat al nostru azi este un invitat care – cum să spun – este în sezon, foarte potrivit pentru acest sezon.  Este o energie pe care aţi ajuns să o cunoaşteţi şi să o iubiţi... care a făcut parte din călătoria voastră de când aţi fost copii... o energie ce vă reaminteşte de importanţa sezonului de Crăciun... vă reaminteşte despre importanţa iubirii în viaţa voastră... împărtăşire în viaţa voastră... vă reaminteşte despre importanţa de a vă reîntoarce la originea voastră copilăroasă şi de a fi jucăuşi.  Deci, într-adevăr, permiteţi să spunem bine venit energiei lui Moş Crăciun în această cameră (ceva râsete).

 

Acum, unii dintre voi o să râdeţi dar este mult mai mult la acesta.  Prin a invita pe Moş Crăciun în această sală azi -  chiar eu am avut un timp dificil de a spune fără să râd -  acesta vă ajută să înţelegeţi importanţa imaginaţiei, importanţa altor realităţi şi probabilităţi.   Acesta vă ajută să înţelegeţi,  Shaumbra,  aşa cum gândiţi că este, voi credeţi în aceasta. Când o acceptaţi, aceasta devine aşa. 

 

Acum, să vorbim despre Moş Crăciun pentru un moment,  Moş Crăciun, reprezintă spiritul Crăciunului, căci mulţi aţi crescut în religia Creştină.  Moş Crăciun de fapt a fost inventat de peste o sută de ani.  Şi energia lui Moş Crăciun s-a clădit pe acesta de atunci.   Mulţi dintre voi aţi avut acea experienţă magică cu Moş Crăciun când aţi fost foarte, foarte tineri.  Da, Moş Crăciun vă ajută pe voi toţi să vă reamintiţi de magia sezonului, şi de magicul potenţial al vieţii.  

 

Deci, ce este Moş Crăciun ?  A fost acesta inventat de un poet, iar mai târziu să fie înfrumuseţat de ceva reclame executive, încercând să acopere cu apă îndulcită?  Ce este Moş Crăciun?  Bine, Moş Crăciun este real.  Poate, nu are o formă fizică pe care o puteţi atinge, deşi noi cunoaştem copii care de fapt au putut... vedeţi voi... cei tineri care sunt deschişi la potenţiale.  Moş Crăciun nu este necesar să aibă o casă la Polul Nord.  El nu trebuie să aibă în mod necesar toţi acei spiriduşi să lucreze pentru el.  

 

Dar, Moş Crăciun este real ca şi entitatea de Shaumbra, real ca şi entitatea de Yeshua, de exemplu.  Pentru că umanii l-au adus în conştiinţa lor, a fost – cum să spun – hrănit înăuntrul conştiinţei lor şi hrănit în afară sau proiectat în afara conştiinţei lor la alţi umani.   Şi, în curând ce a fost odată doar o idee, o imaginaţie, o poveste,  acum aceasta devine o realitate. 

 

Voi puteţi spune că Moş Crăciun pur şi simplu există pe partea noastră a voalului. Aceasta nu este o fiinţă cu suflet.  Acesta nu este ca voi.  Aceasta este o energie compusă.  Aceasta este o energie colectivă.  Deci, există un Moş Crăciun pe partea noastră a voalului.  Da, Virginia, acesta există (ceva râsete).

 

Acest Moş Crăciun are o energie pe Pământ care este identificabilă şi chiar reală numai pe Pământ.  Peste ani - cum să spun – voi veţi ajunge să acceptaţi aceasta.  Partea analitică a mentalului vostru spune, „Dar aceasta este doar o poveste.  Aceasta este pentru copii.  Aceasta nu necesar este reală in mod necesar.  Dar,  în fiecare an noi vedem că aceasta se întâmplă.

 

Această energie a Crăciunului - reprezentată prin Moş Crăciun -  face ca miracolele să se întâmple. Aceasta permite la copiii tineri care au - cum să spun – unde familiile nu au abundenţă.   Deodată darurile apar.  Oh,  poate voi puteţi spune că acestea vin de la o organizaţie de caritate sau de la umanii care încearcă să facă un lucru bun.  Dar, aceasta vine prin energia lui Moş Crăciun.  Deci, aceasta este reală. 

 

Vedeţi voi, noi mergem înapoi şi înainte;  umanii merg înapoi şi înainte tot timpul despre imaginaţia contra realităţii. Şi, nu există diferenţă... absolut nu există diferenţă.  Umanul dualistic gândeşte că voi trebuie să fiţi capabili să atingeţi, sau să fiţi capabili să vedeţi aceasta, sau în cele din urmă să fiţi capabili să analizaţi aceasta pentru ca să fie reală.  Şi, aceasta nu este de loc aşa. Aceasta este o iluzie în sine.  De asemeni, poate este una dintre cele mai mari minciuni despre a trăi ca o fiinţă umană – că este doar o singură realitate şi voi trebuie să fiţi capabili să o atingeţi, să o simţiţi sau să o analizaţi pentru a fi reală.  Acesta este un mare mit. 

 

Imaginaţi anii de acum înainte, poate nu chiar atâţia ani, dar cândva în viitor când generaţiile de umani vor privi înapoi în anul 2005 şi ei o să trebuiască să chicotească şi să spună, „Da, atunci ei au crezut doar într-o singură realitate.  Ei au crezut doar într-o singură posibilitate. Ei au crezut doar dacă aceasta era materială, atunci a fost reală.   Dar, dacă nu a fost făcută din materie sau nu au fost capabili să analizeze folosind unelte dualistice de măsurare, atunci aceasta nu era reală.”  Imaginaţi generaţiile viitoare care chicotesc despre acest lucru gândind cât de pre-istorici, cât eraţi de demodaţi. 

 

Shaumbra,  voi pur şi simplu conduceţi drumul pentru a rupe acele bariere, barierele care separă mentalul sau realitatea umană de la imaginaţie.  Imaginaţia reprezintă multiple realităţi, probabilităţi multiple.  Deci, noi am simţit că era foarte important să aducem înăuntru energia lui Moş Crăciun.  Şi, poate unii din voi credeţi că este copilăros, că nu este real. 

 

Noi vă cerem să-l simţiţi pentru un moment. Simţiţi energia lui Moş Crăciun.  Da, aceasta era creată de umani;  într-adevăr a fost.  Dar,  acum aceasta este o entitate reală, are o prezenţă sau o identitate în amândouă părţile, pe partea noastră a voalului şi pe partea voastră.  Luaţi un moment şi respiraţi înăuntru pe Moş Crăciun.  Permiteţi din nou la acel copil din înăuntrul vostru să vină înapoi.  Simţiţi esenţa a ce reprezintă Moş Crăciun pentru Crăciun , pentru umanitate. 

 

Aduceţi-vă aminte ce a reprezentat pentru voi ca copil.  Pentru unii dintre voi a însemnat magie.  Pentru unii dintre voi a însemnat posibilităţi.  Unii dintre voi v-aţi ataşat atât de mult pentru că voi aţi ştiut că acesta a reprezentat ceva ce a fost dincolo de Pământ, dincolo de materia fizică.  Acesta a reprezentat un mare potenţial.

 

Pentru unii dintre voi a reprezentat un efort şi un conflict cu toate că eraţi copii,   prietenii voştri au crezut în Moş Crăciun.  Prietenii au aşteptat emoţionaţi  dimineaţa zilei de Crăciun să vadă ce a fost sub pom.  Părinţii voştri poate au negat acea binecuvântare a imaginaţiei, v-au spus că Moş Crăciun nu a fost real, au spus că a fost inventat, că a fost un basm, şi că voi a trebuit să vă concentraţi pe realitate, şi numai pe acele lucruri pe care le-aţi putut defini cu instrumente fizice de măsurare.  Unii dintre voi aţi fost negaţi de acea binecuvântare de a crede în ceva mai mare şi mai măreţ.  Şi, voi aţi învăţat azi ceva că este chiar real, foarte, foarte real.

 

Când este destulă energie în spatele noţiunii şi imaginaţiei, dacă aceasta vine de la o singură persoană sau un grup, aceasta devine o realitate în dreptul ei însăşi.  Aceasta nu trebuie să existe pe planul fizic.  Aceasta poate să co-existe pe planul fizic. 

 

De exemplu, Shaumbra,  era creat din inimile voastre.  Aceasta este acum o entitate ca şi cum este Moş Crăciun.  Shaumbra este real pe partea noastră a voalului.  Aceasta are o natură ce se poate defini, natură identificată; de aceea aceasta devine reală pe partea voastră de asemeni,  dacă permiteţi şi acceptaţi acest lucru.  Shaumbra duce o energie ca şi cum Moş Crăciun duce o energie.

Imaginaţia, permisiunea voastră de a fi cine sunteţi voi, creează lucruri, le creează pe probabilităţi dimensionale şi planuri care... oh, aceasta ar fi dificil pentru mental să înţeleagă chiar acum.  

 

Priviţi energia lui Yeshua, Iisus.  Aşa cum am spus mai demult, Yeshua nu este o fiinţă cu suflet. Yeshua este un compus.  Este o energie colectivă a unui grup mare de îngeri care vă cuprinde şi pe voi, care a ajutat la aducerea acesteia în manifestare.  Energia a fost atât de puternică, plină cu multă compasiune şi iubire că voi pur şi simplu aţi fost capabili să exprimaţi „Creştinătatea,” sămânţa Christului, conştiinţa Christului, şi să permiteţi acesteia să vină în corpul fizic,   o energia colectivă de la voi toţi - şi de la mulţi alţii, desigur – a venit în timpul potrivit pe Pământ.  Yeshua, într-un sens, puteţi spune că nu este deloc real, nu este real în termenii în care voi în mod obişnuit gândiţi.   De fapt acesta nu are o identitate sufletească. Dar, Yeshua a ajuns să însemne mult.

 

Şi apoi este Iisus.  Vedeţi voi,  la un punct Yeshua şi Iisus au fost aceeaşi energie. Dar, acum nu este deloc.  Este o entitate pe partea noastră a voalului numită Iisus, chiar diferită faţă de energia lui Yeshua.  Iisus este poate versiunea mai mult contemporană, dar o versiune clădită de la - cum să spun – sistemele de credinţă ale bisericilor Creştine chiar acum.  Iisus s-a manifestat pe partea noastră a voalului, de aceea se poate simţi şi pe partea voastră de asemeni. 

 

Această energie a lui Iisus este chiar diferită faţă de Yeshua.  Dar, este cea care – cum să spun – a pus energia împreună, a vrut să fie salvat, a vrut un tip de judecată, a vrut – cum să spun – o marionetă sau un conducător, deci ei au creat această energie de Iisus.  Aceasta, nu a fost acolo înainte.  Aceasta de fapt nu a ieşit direct din energia lui Yeshua. 

 

Yeshua – cum să spun - noi divagăm aici puţin.  Dar, Yeshua vine din Ordinul Sananda, Casa Sananda, familia îngerească a lui Sananda, Yeshua a fost exprimat prin acel portal sau acel coridor.  Iisus este chiar diferit.  Iisus este exprimarea conştiinţei curente a Bisericii Creştine. 

 

Deci, este un Iisus aici sus şi este un Yeshua aici sus.   Noi nu prea facem

confuzii aici.  Noi vedem diferenţa între cele două energii.  Energia lui Iisus duce acea povară.   El continuă să meargă cu crucea.  De aceea noi nu suntem confuzi (râsete din audienţă).  Yeshua nu duce cruce pentru că nu este nevoie de suferinţă.  Nu este nevoie pentru a plăti păcatele umane,  nu există păcat uman.  Cu toate că,  a fost un grup de umani care au creat un sistem de credinţă, de aceea o entitatea numită Iisus, care pur şi simplu pe partea noastră sau a voastră duce acea cruce în jur sau atârnă la aceasta. 

 

Deci, Shaumbra, voi vedeţi faptul imaginaţiei, a jucăuşului,  a sistemului de credinţă şi conştiinţă care merge înăuntrul creării realităţii. Aceasta este o dinamică uriaşă.  Aceasta este o dinamică care a ajutat la crearea energiei lui Moş Crăciun.  A ajutat la crearea energiei lui Shaumbra, o energie care ajută la crearea realităţii voastre chiar acum aşa cum stăm aici, chiar acum.

 

Acum, o să intrăm în ceva fizică în această zi.   Dar, noi vrem să adăugăm o altă observaţie aici. 

 

Luna trecută am vorbit despre permisiunea de a fi voi înşivă.  Aceasta ar trebui să fie una dintre bazele energiei  Shaumbra.  Uneori noi suntem întrebaţi,” Care este crezul lui Shaumbra?  Ce este energia lui Shaumbra?” Oh, nu este nimic specific în scris.  Dar, unele din acele lucruri pe care le puteţi da mai departe la alţii, care spun,  „Ce este aceasta despre Shaumbra,” este aceea de a vă da permisiunea să fiţi tot ce sunteţi voi. 

 

Acum, aceasta este puţin înfricoşător pentru unii oameni, puţin înfricoşător de a gândi despre ei înşişi ca cei care se deschid şi de a fi într-adevăr cine sunt ei.  Menţionaţi aceasta odată la unii şi observaţi cum se închid când voi le spuneţi că ei au permisiunea de a se deschide.   Ei -  ca şi cum aţi fost voi, sau poate mai sunteţi puţin -  înfricoşaţi de a se deschide, înfricoşaţi că o să facă ceva nebunesc, înfricoşaţi că o să aducă ceva care o să-i facă să se jeneze sau pe alţii, înfricoşaţi de a face ceva care o să fie poate rău, ceva care o să fie chinuitor.

 

Aceasta este pentru că ei încă mai sunt în cadrul dualistic mental.  Ei încă mai cred în bine sau rău.  Ei încă mai au acea frică de a lua întorsătura greşită când într-adevăr nu există întorsătură greşită. Există doar o varietate de experienţe.  Ei încă mai sunt înfricoşaţi că energia – cum să spun – va intra şi cumva o să-i ducă în întuneric.

 

 Dar, Shaumbra voi v-aţi mutat dincolo de aceasta.  Voi înţelegeţi că voi puteţi fi cine sunteţi voi -  cea mai mare expresie a spiritului vostru.   Voi nu trebuie să vă îngrijoraţi de bine sau rău.  Voi nu trebuie să vă îngrijoraţi de dezechilibrul care ar putea să se producă, pentru că voi acum, energia voastră curge.  Acum experimentaţi un nivel nou.  Când voi vă permiteţi să fiţi cine sunteţi voi, experienţele voastre nu mai sunt bazate pe termeni dualistici; de aceea nu este bine sau rău.  Voi nu puteaţi face ceva rău în modul Energiei Noi dacă aţi încercat aceasta.  Nu este rău şi nu este bine. Aceasta simplu este.   Nu este un dezechilibru în modul Energiei Noi pentru că totul duce o balanţă proprie în înăuntrul acesteia. 

 

Energia Veche, energia dualistică, are abilitatea să fie în dezechilibru.  Noi am vorbit despre aceasta mai demult.  Acel echilibru de lumină şi întuneric sau pozitiv la negativ, schimbă înapoi şi înainte.  În Energia Nouă când voi transcendeţi vechiul şi mergeţi în Energia Nouă, aceasta se echilibrează intrinsec tot timpul. 

 

Apropo, aceasta nu înseamnă că este plictisitor.  Aceasta nu  înseamnă că este monotonie.  Oh, expresia este mai măreaţă decât voi vă puteţi imagina.  Aceasta simplu înseamnă că se echilibrează însăşi tot timpul.  Nu există energii conflictuale de lumină sau întuneric. 

 

Deci, să nu vă fie frică.  Permiteţi-vă să fiţi cine sunteţi voi.  O să fiţi surprinşi de câte v-aţi reţinut, o să fiţi surprinşi cum fricile vechi şi sistemele vechi de credinţă v-au reţinut. 

 

Un alt punct pe care vrem să-l adăugăm aici - acesta poate să intre în crezul Shaumbra de asemeni - că nu numai să vă daţi permisiunea să fiţi cine sunteţi dar, de asemeni să vă bucuraţi de viaţă.  Să vă bucuraţi absolut de viaţă.   Există un strat acoperitor vechi pe Pământ, şi acesta încă mai este acolo.   Încă mai este puternic.  Voi vedeţi aceasta în religiile voastre radicale şi sistemele politice, unde viaţa nu este de a se bucura de ea.  Viaţa trebuie să fie abia tolerată.  Viaţa este pentru a supravieţui dar nu să fie trăită.

 

Vedeţi voi, există o diferenţă.    Voi puteţi supravieţui.  Voi puteţi înainta doar suficient.  Sau, voi puteţi trăi cu adevărat.   Pur şi simplu guvernele şi bisericile lucrează la doar de a fi de ajuns al stratului acoperitor hipnotic... doar de ajuns ca ei să nu se revolte sau să nu se răzvrătească sau să ne preia... doar mâncare şi bani de ajuns... doar libertate de ajuns, unde ei cred că într-adevăr au libertate dar ei au doar de ajuns... doar bani de ajuns unde ei gândesc că a avea o casă şi trei mese pe zi este mulţumitor.  Shaumbra, acesta este un mănunchi de cioburi (râsete din audienţă). 

 

Vedeţi voi cum lucrează straturile acoperitoare şi cum oamenii cad în acestea... şi ei cred asta... şi guvernele se joacă de-a lungul cu acestea pentru că guvernele sunt reprezentanţii oamenilor?   Doar de ajuns.  Şi, odată pe an voi aveţi acest lucru numit Crăciun.  Voi primiţi câteva zile libere în plus.  „Băieţi, a fost destul de frumos din partea companiei că ne-a dat câteva zile libere!” Doar de ajuns, Shaumbra.  Două săptămâni de vacanţă... abia de ajuns pentru a vă reţine să deveniţi sălbatici şi nebuni de a lucra tot timpul. Doar de ajuns... vedeţi voi. 

 

Mulţi oameni nu se bucură de viaţă. Ei au viaţă „doar de ajuns... viaţă doar de ajuns... doar de ajuns ca să vă menţină în corpul fizic... doar de ajuns să vă menţină în acea rezonanţă mică frumoasă numită acoperământ hipnotic al vieţii.   Da, unul din voi ne întreabă... Adamus vine chiar acum într-adevăr... probabil voi puteţi să simţiţi energia lui.   Noi cântăm cumva o melodie împreună în timpul acestui Shoud. 

 

Deci, Shaumbra, viaţa este de a se bucura de aceasta.   Viaţa este de a vă da permisiunea să fiţi cine sunteţi şi să vă bucuraţi de viaţă.   Scăpaţi de acele straturi acoperitoare care spun „doar este de ajuns, doar de ajuns.”  Să nu vă fie teamă să vă bucuraţi de viaţă. 

 

Da, eu ştiu, noi am menţionat cuvântul... noi spunem, ”Bucuraţi-vă de viaţă”  şi unii dintre voi vă retrageţi.  „Bine, ce dacă eu mă bucur prea mult de viaţă?” Aceasta este gândirea Energiei Vechi, aşa cum am spus mai de mult la grupuri. Unii dintre voi aici spun „Dar dacă eu mă bucur prea mult, eu poate o să devin un alcoolic.  Eu mă voi îngrăşa prea mult.  Eu poate voi dezvolta nişte obiceiuri rele şi vicii.”  Aceasta este o gândire a Energiei Vechi.  Acesta este un strat acoperitor, gândirea care vă face să aveţi doar suficient, vedeţi voi. Există acea teamă acolo afară, acel întuneric, sau acea arătare sau demon.   Dacă voi vă bucuraţi de viaţă prea mult, o să vi se întâmple lucruri rele. 

 

Acum, Shaumbra aceasta nu are nici un sens, nu-i aşa?  Nu are nici un sens, în special când voi realizaţi că aşa cum sunteţi voi înşivă şi vă bucuraţi de viaţă, aceasta vă aduce rapid în afara acelei stări de ameţeală a trezirii, vă aduce rapid în Energia Nouă.  Şi, în Energia Nouă totul se echilibrează în sine.  Voi găsiţi, de exemplu, că dacă – cum să spun – mergeţi afară şi încercaţi să vă bucuraţi excesiv de viaţă, şi voi încercaţi să împingeţi limitele, corpul vostru o să spună

acest lucru ziua următoare.  Acesta se echilibrează însăşi, nu pentru că aţi făcut ceva rău, dar corpul vostru ştie cât poate să ia înăuntru diferite lucruri.  Acesta este foarte ajustabil în sinele lui.   Acesta este foarte echilibrat în sinele lui.

 

Acesta este foarte, foarte rar când o fiinţa umană moare şi trece pe partea noastră... şi dacă noi suntem capabili să îi vorbim... să stăm cu ei abia, abia umani... care spun, „Vezi tu, eu doar m-am bucurat de viaţă prea mult.”

Umanii vin pe partea noastră.   Şi, ei sunt plini cu supărări;  ei sunt plini cu griji şi  vinovăţii şi remuşcări.  Ei vorbesc despre cât de mult au lucrat, cum ei nu au iubit destul.

 

Unii dintre ei, care sunt mai luminaţi, vorbesc cum de au uitat să se iubească pe ei înşişi.  Abia este un uman care vine şi spune, „Eu într-adevăr am iubit viaţa.”  Când voi veniţi aici, Shaumbra, dacă voi puteţi să ne spuneţi asta nouă, noi o să avem o serbare.  Noi o să sărbătorim pe umanul care spune, „Eu am învăţat să mă bucur de viaţă, totul despre viaţă.”

 

Aceasta nu este o pedeapsă.  Voi nu sunteţi acolo nici să salvaţi lumea, ştiţi voi.  Unii dintre voi duceţi acea responsabilitate.  Voi vă hrăniţi cu ea. Voi sunteţi aici să salvaţi lumea.  Voi nu sunteţi aici pentru aceasta.  Pe scurt, voi sunteţi aici să descoperiţi cum este să vă bucuraţi de viaţă. 

 

Ce înseamnă asta pentru voi?  Ce înseamnă asta?  Bine, aceasta probabil înseamnă să aveţi energia să faceţi ceea ce vreţi să faceţi, să faceţi ceea ce iubiţi, să nu aveţi limitări niciodată.  A se bucura de viaţă probabil înseamnă de a da drumul la unele sisteme vechi de credinţe care încă vă mai urmăresc... care încă mai sunt cu voi... a da drumul la unele straturi acoperitoare... în special la unele noţiuni de „a avea” şi de „a nu avea.” 

 

La unii dintre voi încă vă mai este frică că aveţi prea mult şi că alţii o să sufere.  Oh, Shaumbra... ştiri vechi.  Aceasta este reprezintă atât de mult generaţia veche (ceva râsete).   Nu există o limită la cantitatea de energie care poate fi adusă înăuntru, în special acum când Energia Nouă care joacă un rol atât de nou şi diferit în civilizaţia voastră pe Pământ.  Nu există limită. 

 

Deci dacă puteţi să scăpaţi de unele noţiuni de limitări vechi şi într-adevăr să vă bucuraţi de viaţă... ce înseamnă aceasta pentru voi?  Noi vă cerem să simţiţi aceasta şi chiar să vă gândiţi puţin despre aceasta.  Ce înseamnă de a vă bucura de viaţă?  Ce dacă nu erau limitări?  Ce dacă nu era nimic în calea voastră... pentru că într-adevăr nu este.  Este doar iluzie. Tot ce vedeţi în calea voastră este o iluzie.   Tot ce vedeţi în calea voastră este o iluzie. Uneori voi insistaţi pe acea iluzie de a fi acolo pentru oricare scop. 

 

Ce înseamnă de „a vă bucura de viaţă?”  Şi, noi am dori să adăugăm ceva aici. Eu  vorbesc despre a vă bucura de viaţă.   Eu vorbesc pentru voi, vouă înşivă.  Voi spuneţi că a vă bucura de viaţă este de a încerca să mergeţi afară şi de a salva restul lumii.  Îmi pare rău să spun că în acest fel voi o să veniţi înapoi pentru multe, multe încarnări căci aceasta o să ia un timp pentru a salva lumea. 

 

Ce înseamnă de a vă bucura de viaţă pe Pământ?   Şi, cum aţi putea învăţa pe ceilalţi despre acest lucru, care vin la voi?  Noi nu vorbim despre a evangheliza aici.  Noi nu vorbim să vă puneţi pe bicicletele şi să mergeţi în localităţile învecinătoare şi să bateţi la uşa lor.   Noi vorbim despre acei care vin la voi.  Ce aţi spune lor despre a se bucura de viaţă?  Cum aţi împărtăşi experienţele voastre despre a se bucura de viaţă?  

 

Noi trebuie să spunem că noi am vorbit despre aceasta mai de mult.   Unul dintre lucrurile care reţin pe mulţi, sunt lucruri pe care voi nici nu le recunoaşteţi încă.  Mai sunt ceva nivele vechi de supărări şi jurăminte pe care le-aţi făcut în trecut,  trecutul acestei vieţi.  Unii dintre voi aţi făcut promisiuni şi jurăminte chiar săptămâna trecută. 

 

Sunt unele din acelea care încă vă mai reţin din vieţi trecute, vieţi când aţi spus  „ Eu nu voi...  niciodată....” completaţi spaţiul gol,  vieţi când aţi promis – cum să spun – unii dintre voi aţi promis că nu o să vă bucuraţi niciodată de sex.  Voi aţi făcut o promisiune, o promisiune sfântă, pentru un ordin religios „Eu nu mă voi bucura de sex.”  Unii dintre voi aţi spus să nu aveţi abundenţă.  Există un strat acoperitor vechi care spune ca să descoperiţi pe Dumnezeu voi trebuie să fiţi săraci, să trăiţi fără abundenţă. Şi, aceasta a servit scopul pentru o perioadă, dar aceasta de asemeni este o ştire din săptămâna trecută.  Este timpul de a o elibera. 

 

Când vă uitaţi la toate lucrurile care vă hrănesc, acum uitaţi-vă la ele dintr-o perspectivă diferită.  Câte din lucrurile care vă hrănesc sunt acolo din cauza acelor promisiuni sau jurăminte vechi?  Aşa cum am spus, noi am vorbit despre aceasta mai demult.  Noi am vorbit cum să creaţi un sistem de credinţă printr-o promisiune sau jurământ care este - cum să spun – este foarte energizat, foarte puternic.  Şi, promisiunile şi jurămintele au tendinţa ca apoi să fie invizibile, vedeţi voi, pentru că voi aţi cerut să fie. Voi aţi uitat că ele au fost vreodată acolo.  Voi aţi uitat că aţi promis ceva vreodată.  Apoi, ele devin o parte din hrana voastră, dar voi nici nu vedeţi aceasta sau nici nu le recunoaşteţi.  Sau, poate le vedeţi ca fiind altceva.  

 

Acum, mergeţi şi vă uitaţi la acele lucruri de la care vă hrăniţi.  Câte din acestea sunt bazate pe promisiuni sau jurăminte vechi?    Promisiunile şi jurămintele continuă.  Voi continuaţi să le faceţi uneori.  Noi vă auzim că spuneţi, „Eu promit... eu sunt hotărât să slăbesc anul următor.”  Oh, Shaumbra, vă rog, vă rog, aceasta nu a lucrat anul trecut sau anul de dinainte (râsete din audienţă).  Unii dintre voi faceţi acestea în viaţa voastră.

 

Încă mai există un strat acoperitor pe care noi îl numim disciplină dezechilibrată în viaţa voastră.  Oh, este un strat acoperitor pentru umanitate în general. Dar, noi vă cerem să vă uitaţi la aceasta în viaţa voastră.   Mulţi dintre voi aveţi o promisiune veche sau o serie de promisiuni care au fost făcute în multe diferite vieţi care v-au ajutat să clădiţi acest sistem de credinţă,  promisiuni vechi pe care continuaţi să le menţineţi care creează realitatea în care trăiţi chiar acum. 

 

Priviţi la unele dintre aceste lucruri.  Priviţi cum fac parte din viaţa voastră chiar acum şi influenţează ceea ce faceţi.  Priviţi în special la aspectele de disciplină ale vieţii voastre.  Voi aveţi o credinţă că trebuia să fiţi disciplinaţi pentru faptul de a vă descurca, să aveţi doar de ajuns.  Voi trebuia să vă disciplinaţi pe voi înşivă în hrana de regim.   Voi trebuie să vă disciplinaţi pe voi înşivă în a face exerciţii.  Voi trebuie să vă disciplinaţi mental şi mai important să vă disciplinaţi spiritual. 

 

Există o zicală veche - nu e durere, nu e câştig -  nu e disciplină, nu e structură, nu e evoluţie, vedeţi voi. Mulţi dintre voi v-aţi promis disciplină.  Poate voi nu aţi spus exact acele cuvinte, dar voi aţi promis să vă menţineţi atât de concentraţi căci nu aţi văzut nimic altceva... vedeţi voi.

 

Acel strat acoperitor al disciplinei a fost clădit în societăţi, în cultură, în toată lumea pe Pământ care încă mai este foarte predominant.   Şi, acel strat acoperitor de disciplină făcut de promisiuni vechi, este unul dintre lucrurile care ajută pur şi simplu la susţinerea – cum să spun – a acestei conştiinţe a Pământului chiar acum de a fi doar de ajuns, doar de ajuns.  Acesta a fost perpetuat în şcoli, şi în biserici şi de guvern.  Voi trebuie să lucraţi mult. Voi trebuie să fiţi disciplinaţi.  Părinţii voştri au întărit aceasta pentru că ei au făcut parte din aceeaşi conştiinţă.

Disciplină... a vă disciplina pe voi înşivă.  Concentrare... concentrare. 

 

Shaumbra, este timpul de a elibera aceasta, timp măreţ, este timpul ca acel sistem vechi să plece, acea disciplină echivalentă cu progres.  Aceasta nu este echivalentă progresului.  Disciplina este ca şi acel hamster (şoricel) în colivie care aleargă pe roată şi crede că ajunge undeva, crede că realizează ceva.  Dar, acesta aleargă în cerc. 

 

Acest strat acoperitor este foarte interesant.  Ar fi interesant pentru a face un studiu întreg pe stratul de disciplină, în special care este relatat de promisiuni vechi şi cum influenţează viaţa voastră chiar acum.  Voi credeţi că trebuie să vă disciplinaţi pe voi înşivă în ordine ca să menţineţi greutatea voastră.  Voi nu trebuie.  Voi imaginaţi doar pe voi înşivă dacă vreţi ca greutatea voastră să fie într-un spaţiu echilibrat.  Voi credeţi că trebuie să vă disciplinaţi pe voi înşivă să obţineţi succes în afaceri... dacă vreţi să fiţi ca oricine, poate.   Dar, dacă vreţi să descoperiţi pista rapidă, pista uşoară,  într-adevăr ceea ce noi am numi pista secretă,  voi trebuie să eliberaţi întregul aspect al disciplinei. 

 

Voi credeţi că aveţi nevoie de disciplină pentru a vă ţine concentraţi.  Dar de fapt aceasta este exact ceea ce va ţinut limitat.  Disciplina va crea fără doar şi poate o concentrare, dar o concentrare care poate fi atât de limitată. Şi, aceasta cauzează lucruri ca depresia.   Spiritul uman niciodată nu a avut intenţia să fie atât de concentrat, atât de limitat încât s-a pierdut.  De aceea este că apar atâtea depresii  pentru că aceste fiinţe strigă din înăuntrul lor, strigă a cine sunt ei, pentru a se bucura de viaţă.  Dar, toate straturile acoperitoare, şi tot hipnotismul de la ei înşişi şi de la societate îi reţin înapoi pe ei înşişi.  Aceasta este probabil cea mai mare cauză a depresiei – limitare.   Spiritul nu a fost să fie limitat.  Nu înseamnă ca voi să fiţi limitaţi. 

 

Daţi-vă permisiunea.  Fiţi cine sunteţi şi să vă bucuraţi de viaţă în totalitate. Ce  temă de casă minunată, în special chiar acum în sezonul de vacanţă!  Puteţi să vă bucuraţi de viaţa voastră în acest sezon de vacanţă?  Puteţi să vă bucuraţi de viaţă?  Puteţi să treceţi peste vinovăţia de ce să nu vă bucuraţi, de ce să fiţi în acel grup de a fi - doar de ajuns, doar de ajuns,- umani care existaţi azi?  Puteţi să rupeţi aceasta şi să nu vă simţiţi vinovaţi despre a vă bucura absolut de viaţă?  Ce provocare minunată!

 

Deci, noi am vorbit despre ce vă hrăneşte, ceea ce înseamnă cum toate acestea- cum este creat sistemul vostru de credinţă, şi apoi cum trageţi energii înăuntru din afară pentru a susţine acea realitate.  Este foarte simplu.  Aceasta nu necesită – cum să spun – să fiţi oameni de ştiinţă sau să aveţi un PhD (Doctorat în Filozofie/Filologie) pentru a descifra aceasta.  Toate acestea vă hrănesc în viaţa voastră... ele nu sunt bune sau rele... ele doar vă hrănesc. Ele vă ajută să creaţi platforma realităţii voastre. Asta este ce fac ele. Aceasta este o binecuvântare, nu contează ce, pentru că ele ajută la crearea realităţii voastre pe care le chemaţi într-un anumit nivel.

 

Continuaţi să fiţi conştienţi de tot ce vă hrăneşte.   Şi, să facem un pas înainte acum.  Cum hrăniţi voi pe alţi oameni?   Cum hrăniţi tot ce vă înconjoară?

Cum vă hrăniţi animalele voastre de casă?  Nu vorbim despre mâncarea câinelui. Vorbim despre hrana energetică aici.  Cum hrăniţi Gaia în jurul vostru?  

 

Cum hrăniţi maşina voastră, automobilul vostru?  Credeţi că este doar o bucată de metal?  Gândiţi din nou, ghiciţi din nou. Acesta este o identitate spirituală.  Acesta nu are suflet; acesta are un motor.  Acesta nu o să se reîncarneze; o să meargă la fiare vechi.  Dar, acesta duce o amprentă spirituală, o identitate. Acesta are conştiinţa lui proprie.  Şi, voi o hrăniţi, nu  puneţi doar benzină în rezervor. De fiecare dată când vă aşezaţi la volan,  atitudinea voastră, prezenţa voastră şi sistemul vostru de credinţă îl hrăneşte. 

 

Dacă aveţi o maşina care se strică mereu, priviţi cum o hrăniţi pe aceasta.

Dacă aceasta se strică mereu, Shaumbra, daţi un avans pentru una nouă. Cumpăraţi una nouă.  Bucuraţi-vă de viaţă... nu are nici un sens să conduceţi un tip de maşină veche.  Voi nu o să impresionaţi pe nimeni ca fiind un tip de guru într-o maşină veche.  Aveţi încredere în noi... ziua aceea a trecut.  Într-adevăr, Saint Germain este aici (râsete din audienţă). 

 

Deci, Shaumbra, cum hrăniţi pe alţii?  Cum hrăniţi energia copiilor voştri?  Din nou, nu este bine sau rău în aceasta.  Care este inter-relaţia cu ei?  Cum hrăniţi fraţii şi surorile voastre?  Într-adevăr, uneori dramatic (râsete din audienţă). 

 

Cum hrăniţi pe colegii voştri?  Îi împuterniciţi pe ei?  Sau, îi dezîmputerniciţi?  Îi faceţi să simtă că au dreptul să fie cine sunt ei înşişi?  Sau, îi ajutaţi să se limiteze pe ei înşişi?  Unii dintre ei, pur şi simplu, Shaumbra – voi o să recunoaşteţi aceasta -  unii dintre ei, colegii voştri, pur şi simplu ei vor să fie hrăniţi cu limitări.  Ei nu înţeleg că sunt Dumnezeu de asemeni.  Ei se văd ca simple fiinţe muritoare.

 

Unii dintre ei, colegii voştri, se consideră pe ei înşişi ca – cum să spun – foarte limitaţi, fără talente sau abilităţi. Şi ei pur şi simplu vor să fie hrăniţi în acel fel.  Lor le place să fie reduşi la vorbire. Lor le place să fie diminuaţi.  Oh, le place să se plângă despre aceasta din când în când.  Dar,  ei se hrănesc cu aceasta.  Cum vă înter-relaţionaţi cu ei?  Vreţi să închideţi acea hrănire ce o faceţi lor,  sau, schimbaţi potenţialele în spatele hrănirii pe care o faceţi?

 

Cum vă relataţi la ospătarul sau ospătăriţa din restaurant... vedeţi voi?  Oh, aceasta are mai mult efect şi mai multă  - cum să spun - energie în spate decât voi puteţi să vă imaginaţi.  Aici sunt ei, cei care vă servesc, cei care de asemeni – cum să spun – care are legătură şi cu bucătăria, cei care vă aduc mâncarea vouă.  Există un schimb de energii care ia loc continuu.  Cum îi hrăniţi pe ei?   Aceasta poate are de a face cum vă hrănesc ei pe voi, cum ajunge acea mâncare pe masa voastră. 

 

Cum hrăniţi oamenii în trafic şi maşinile din jurul vostru?  Cum hrăniţi pe cei care trec bâzâind pe lângă voi, care vă sperie că voi uneori aţi fost în Ţara-Nimănui  aşa cum conduceţi pe şosele (râsete din audienţă). Voi aţi dat permisiunea la maşina voastră să fie un pilot automat în timp ce luaţi o pauză mică (mai multe râsete).    Deci, cum hrăniţi acea persoană?  Şi, din nou, fără judecată, doar simţiţi ce intră înăuntru şi ce iese afară tot timpul. 

 

Cum hrăniţi pe vânzători când intraţi repede să cumpăraţi ceva?  Voi vă grăbiţi. Voi nici nu aveţi timp pentru un zâmbet.  Voi aruncaţi banii.  Voi nu aveţi răbdare.  Voi vreţi să plecaţi imediat.  Voi sunteţi supăraţi că ei nu neapărat vorbesc limba voastră maternă.  Cum îi hrăniţi pe ei?  Interesant... şi cum sunt ei hrăniţi de aceasta? 

 

Dinamicile sunt fenomenale şi sunt de fapt chiar simple.  Deci, fiţi foarte conştienţi cum au loc aceste hrăniri.

 

Daţi voie să trecem la un alt nivel acum.  Cum vă hrăniţi dincolo de tărâmurile fizice... vedeţi voi.  Şi cum primiţi de la tărâmurile ne-fizice?   Cum vă conectaţi cu îngerii şi arhanghelii?  Cum îi hrăniţi pe ei?   Vedeţi voi, „arhanghel” înseamnă energie arhetipală, nu este o fiinţă cu suflet.  Voi puneţi, sau hrăniţi energia voastră în acele fiinţe arhetipale, în acel arhanghel.  Voi ajutaţi să le creaţi.   Arhanghelul Mihail nu are un suflet.  El face parte din voi.  Voi ajutaţi să creaţi acel compozit... Arhanghelul Gabriel, în acelaşi fel.  Cum vă hrăniţi în acestea? 

 

Să nu vă judecaţi pe voi înşivă, sau să vă simţiţi vinovaţi,  sau că v-aţi gândit  la un gând rău.  Acesta nu face diferenţă deloc.  Acesta este doar conştiinţa. Acesta este doar dorinţa interioară şi pasiunea care face o diferenţă.  Unii dintre voi deveniţi atât de ocupaţi şi îngrijoraţi despre ce gândiţi.

 

Aceasta merge mult mai adânc.  Este vorba despre pasiunea de dinăuntru şi forţa de dinăuntru şi în special sistemele de dinăuntru.  Voi încercaţi să observaţi cu multă grijă ceea ce gândiţi.  Priviţi care sunt sistemele voastre de credinţă faţă de ce gândiţi că este.   Şi, acestea sunt două lucruri separate.  Credinţe şi gânduri sunt lucruri diferite, Shaumbra. Chibzuiţi la acestea un pic.

 

Deci, cum vă hrăniţi în celelalte tărâmuri şi cum vă hrănesc ele pe voi?  Sau, vă închideţi?   Credeţi voi că nu este Moş Crăciun,  că este simplu un caracter ce a fost înfiinţat, care de fapt a făcut mai mult rău decât bine?  Poate,  unii dintre voi încă mai sunteţi supăraţi pe Moş Crăciun, că nu v-a adus ceea ce aţi vrut.  Poate, voi aţi închis lucrurile în tărâmurile imaginaţiei din această cauză.  Gândiţi-vă la aceasta pentru un moment. 

 

Poate voi aţi negat pe propriul Moş Crăciun când aţi fost tineri.  Poate, a fost o dezamăgire când vi s-a spus că el nu a fost real, un produs al imaginaţiei voastre, a fost creat pentru a linişti pe copiii mici în acel timp al Crăciunului.  Deci, poate există un atribut negativ care v-a reţinut de a vă extinde în tărâmurile multi-dimensionale, tărâmurile imaginaţiei care sunt tot atât de reale sau mai mult decât realitatea umană în care staţi voi chiar acum... tot atât de real sau mai mult.

 

 Aceste tărâmuri imaginare,  care până acum au fost relativ separate de la dimensiunea realităţii umane, sunt foarte, foarte reale. Întrebaţi oricare înger. Ei  o să fie bucuroşi să vă spună, tot atât de real... diferit, dar real.

 

Deci, a fost această separare între realitatea umană şi celelalte realităţi până acum.  Voi aţi creat un zid  sau un voal între acestea.   Voi aţi creat sisteme de credinţe care  au ţinut cele două foarte separate.  Dar, acestea se împreunează acum, Shaumbra.  Ele se împreunează unde ele pot co-exista, una lângă alta, multi-dimesional , material şi ne-material, împreună.  Aceasta este foarte real, foarte – cum să spun – potenţial existent.

 

Noi o să vorbim acum şi în celelalte câteva Shoud-uri care urmează cum lucrează unele dintre acestea.  Noi o să vă rugăm să nu fiţi prea emoţionaţi.  Aceasta o să aibă o tendinţă de a merge acolo.  Noi vă rugăm dacă deveniţi emoţionaţi să simţiţi de asemeni în inima voastră, de asemeni să respiraţi aceasta înăuntru.  Acestea sunt nişte principii esenţiale, unelte esenţiale, despre care o să vorbim.  Noi o să discutăm despre potenţiale secundare, şi probabilităţi.  Moş Crăciun într-un fel, este un secundar,  este un potenţial sau o probabilitate care există; acesta este foarte, foarte real. 

 

Voi sunteţi un miriad de potenţiale secundare şi probabilităţi.  Voi vedeţi şi experimentaţi doar o singură expresie a voastră, o expresie pentru că voi v-aţi încuiat în aceasta.  Voi aţi fost de acord cu aceasta.   Acum, voi vreţi să ieşiţi afară. Voi vreţi să mergeţi dincolo de aceasta. 

 

Să vorbim pentru un moment acum despre „biologia secundară.”  Priviţi sau simţiţi corpul vostru şi spuneţi, „Asta este tot.  Acesta îmbătrâneşte.  Acesta nu mă mai serveşte aşa cum aş vrea eu.”  Şi voi acceptaţi acest lucru.   Nu acceptaţi aceasta niciodată pentru că voi vedeţi doar o singură expresie.

 

 La un nivel care este mai adânc decât ADN-ul, nivel care este ne-fizic, există miriade de „biologii secundare” care deja există în înăuntrul vostru.   Ele nu sunt în tărâmurile de din afară sau în eter.  Acestea sunt chiar acum în înăuntrul vostru.  Ele sunt ascunse în spatele realităţii biologiei voastre curente, dar ele sunt acolo.  Corpul vindecat complet este chiar acolo. Da, acesta este.  Corpul complet echilibrat.  Corpul complet vindecat este chiar acolo – da, este – corpul complet echilibrat... corpul care nu moare... corpul care este plin de energie... corpul care nu are nevoie să observe greutatea, sau să observe mâncarea...  sau să se îngrijoreze de toate lucrurile medicale.

 

 Aceasta este o ruşine în aceste zile.   Umanii sunt atât de confuzi din cauza acelor menţionate/nemenţionate „sugestii medicale” care sunt contradictorii şi care dezîmputernicesc.  Umanii sunt atât de îngrijoraţi tot timpul când strănută, sau când tuşesc, Shaumbra (râsete din audienţă).  Şi, toate aceste griji cauzează ca corpul să se închidă mai repede, să se închidă repede, pentru că există sistemul de credinţă că corpul este atât de delicat şi fragil, sistemul de credinţă căci corpul nu este rezistent (elastic), că pur şi simplu el răspunde la aceasta.

 

În înăuntrul vostru există „biologia secundară,” potenţialul pentru ca corpul vostru să fie cu adevărat orice.  Potenţialul pentru corp să re-crească un membru... noi am fost întrebaţi câţiva ani în urmă, „Este posibil ?”  Şi, noi am spus, „Aceasta este posibil dar probabil nu în acest timp din cauza stratului acoperitor de conştiinţă.  Dar, acum în înăuntrul Shaumbra chiar şi acel strat acoperitor se îndepărtează.  „Biologiile secundare” sunt toate celelalte potenţiale... da, într-adevăr potenţialul de a re-creşte părul, Potenţialul, Shaumbra, de a clarifica unele neplăceri fizice.  „Biologia secundară” de asemeni încorporează capabilitatea ei uriaşă de vindecare care pur şi simplu... are potenţialul de a merge în cicatricile vechi, pur şi simplu şi chiar în cele care au fost aduse din vieţile trecute şi de a le reface de asemeni.  

 

Vedeţi voi, în înăuntrul corpului vostru fizic voi de asemeni duceţi multe energii emoţionale sau traumatice din trecut.  Poate, voi aţi fost arşi pe rug, ucişi în război, aţi avut un accident sever sau oricare dintre aceste lucruri. Voi aveţi tendinţa să le aduceţi în expresia fizică din această viaţă. „Biologia secundară” are potenţialul să se re-echilibreze sau să refacă toate acestea. 

 

Ceea ce spunem este că voi nu sunteţi încuiaţi în acest corp pe care-l aveţi.

Voi nu sunteţi în expresia acestui corp singular niciodată.   Toate celelalte potenţiale sunt deja în înăuntrul vostru.  Şi, este faptul de a le permite să iasă afară, este faptul, aşa cum spunem noi, de a privi cum sistemul vostru de credinţă hrăneşte realitatea voastră.  Şi, când vreţi să schimbaţi realitatea, voi schimbaţi sistemul vostru de credinţă.   Şi,  apoi toate aceste potenţiale pot să meargă să lucreze pentru voi.  „Biologia secundară” poate să clarifice cancerul din corp, dacă credeţi acest lucru, şi dacă permiteţi să se întâmple. 

 

„Biologia secundară” este în voi chiar acum.  Voi  nu trebuie să vă rugaţi pentru aceasta.  Voi nu trebuie... fără doar şi poate nu trebuie să mergeţi afară şi să încercaţi să o activaţi.  Voi o să vă încurcaţi cu un proces foarte natural.  Dacă oricare din voi încercaţi să aveţi clase de „biologia secundară” clase de activare (râsete din audienţă), voi luaţi acum o noţiune frumoasă, naturală  şi voi o să o intelectualizaţi, şi voi o să puneţi o metodologie şi un proces la aceasta. 

 

Dacă vreodată doriţi, a ceea ce spuneţi, menţionaţi/nemenţionaţi activarea „biologiei secundare”, aceasta simplu este de a fi într-un spaţiu sigur, a fi într-un punct de linişte, acea linişte,  unde sunteţi voi şi respiraţia voastră. Voi vă  daţi permisiunea voastră să fiţi cine sunteţi voi şi să vă bucuraţi de viaţă.  Păi,  atunci aceasta este activată automat.  Aceasta automat începe să vină în baza realităţii voastre noi pe care voi o aveţi.  

 

„Biologia secundară” nu trebuie adusă înăuntru din alte tărâmuri. Aceasta simplu trebuie să fie acceptată în viaţa voastră.  Voi nu puteţi să o împingeţi sau să o forţaţi.  Aceasta nu lucrează în acel mod.  Este despre a o accepta şi de a privi cum sistemele voastre de credinţă creează corpul vostru, creează fiinţa voastră fizică. 

 

Într-adevăr, „biologia secundară” are potenţialul de a corecta vederea.  Aceasta are potenţialul de a clarifica – cum să spun – dezechilibrul care este în sânge.  Aceasta fără doar şi poate are potenţialul să lucreze cu SIDA.  Cei care practicaţi medicina şi care în special au interes în SIDA, care ne-au pus întrebări recent,  dar – cum să spun - nu s-a dat un răspuns,  în înăuntrul acesteia este cheia,   înţelegerea cum „biologia secundară” poate să iasă afară. 

 

Ceea ce spunem noi aici este că voi nu aveţi un singur corp.  Voi aveţi multe, multe corpuri.   Dar, celelalte corpuri sunt în umbră în spatele realităţii pe care puneţi lumina chiar acum.  În spatele acestei expresii pe care o aveţi chiar acum, sunt multe, multe alte potenţiale şi probabilităţi.

 

Voi spuneţi, „Dar, sunt acestea doar vorbe?   Cum aduc toate acestea afară?  Este aceasta – cum să spun – doar imaginaţie?  Absolut!   Prin imaginaţie, prin deschiderea setului vostru propriu a sistemului de credinţă, acestea pot intra şi pot fi exprimate.   Voi o să fiţi uluiţi de ce pot face acestea pentru corp. Noi o să discutăm mai mult despre acestea în următoarele Shoud-uri.  Dar, voi sunteţi mai mult decât un singur corp.   Voi sunteţi multe.  Pe care vreţi să le aduceţi în faţă în realitatea voastră nouă?  

 

Aşa cum aveţi o „biologie secundară,” sau biologii, voi de asemeni aveţi multe „personalităţi secundare,” aspecte ale voastre însăşi, care au fost adormite, care au fost latente.  Şi,  ele de asemenea sunt pregătiţi să iasă afară.  Voi credeţi că poate v-aţi născut în această viaţă ca femeie... că aveţi un nivel anumit de educaţie... poate voi aţi lucrat poate ca soră medicală, sau în domeniul de îngrijire... voi aveţi expresii anumite ale identităţii voastre?  Aceasta este doar o singură expresie, sau un aspect.  Voi nu sunteţi închişi în acesta.  

 

În înăuntrul vostru sunt potenţialele latente şi probabilităţi de a fi un artist, de a fi un filosof, de a fi un scriitor, un muzician, un fermier, un preot sau o preoteasă.  Vedeţi voi, voi aţi exprimat doar o singură probabilitate.  În înăuntrul vostru sunt toate „secundarele”, toate celelalte potenţiale şi probabilităţi.  Acum acestea pot fi puse în acţiune.  

 

Poate voi aţi simţit nu de mult un indemn de a cânta muzică. Dar, voi nu aţi făcut aceasta înainte;  voi nu ştiţi de unde să începeţi. Poate că este acea probabilitate, acel „sine secundar,” celălalt aspect al vostru care acum vrea să se integreze în realitatea voastră.  Sistemul vostru de credinţă va definit într-un anumit fel care spune, bine, nu este posibil ca voi să faceţi asta.  Şi, voi vă daţi vouă înşivă toate acele justificări mentale de ce nu aţi putut fi acel muzician, pentru că voi nu aţi fost instruiţi în acest sens.

 

Voi o să fiţi surprinşi acum în fiinţa Energiei Noi a voastre, dacă staţi şi încercaţi unele din aceste lucruri noi, cât de uşor o să fie să le învăţaţi, cum voi nu trebuie să folosiţi disciplină,  voi nu trebuie să treceţi prin suferinţă şi toate acestea – cum să spun -  rigori de a învăţa, pentru că acum acestea vin de la expresia inimii în loc de la analizarea mentalului.  Voi aduceţi afară toate  „sinele voastre secundarele” care sunteţi voi.  Voi vă definiţi printr-un singur corp, o personalitate, un nume.  Voi, de fapt, sunteţi multe, Shaumbra, multe, multe.  

 

Voi puteţi chema aceste realităţi alternative, dar în general când vă gândiţi la realităţile alternative, voi credeţi că el există în alte dimensiuni, foarte, foarte departe.  Dar, pur şi simplu ele pot co-exista cu voi în această realitate fizică pentru că voi de asemeni... ca şi „sinele voastre secundare” încep să vină în faţă, voi o să realizaţi de asemeni că nu sunteţi în această dimensiune a treia,  nu în felul în care aţi crezut că eraţi.  Voi nu sunteţi închişi aici.  Voi sunteţi dimensiuni multiple. 

 

Noi am spus odată că în „Casa tatălui meu sunt multe, multe apartamente, camere.”   Ce înseamnă acest lucru este că probabilităţile „sinelui secundar”, celelalte expresii al sinelui vostru spiritual, toate acestea pot să ia loc împreună într-un mod multi- dimensional, într-un mod fără straturi.  Ele toate pot fi exprimate chiar aici, chiar acum.

 

Există „vieţi secundare” care nu au fost trăite niciodată în cursul vieţii voastre pe Pământ.  Unii dintre voi aţi avut câteva, alţii sute, alţii câteva mii de vieţi.   Dar, există „vieţi secundare” care niciodată nu au fost trăite... pe Pământ.  Ele au fost trăite în alte tărâmuri.  Sau, poate ele niciodată nu au fost aduse în imaginaţie.  Ele au stat latente şi adormite.  Şi da, poate există milioane sau bilioane de potenţiale de „vieţi secundare.”  Voi vă definiţi pe voi înşivă în termenul vostru metafizic, în termenul vostru genealogic al vieţii, dar voi nu aţi considerat „vieţile secundare” care nu au fost trăite aici pe Pământ. 

 

Vedeţi voi, voi sunteţi mult mai mult decât aţi crezut voi.  Voi sunteţi mult mai mult decât o expresie, decât ce vedeţi în oglindă, ce trăiţi în fiecare zi.  Unii dintre voi v-aţi jucat; voi aţi mers în alte tărâmuri.  Voi aţi făcut muncă multi-dimensională acolo.  Voi v-aţi permis să vă imaginaţi acolo afară, dar nu aici.  Cu această înţelegere nouă a naturii secundare a sinelui, probabilităţile multe şi potenţialele, voi începeţi să le aduceţi înăuntru în acest teatru, acest stagiu al Pământului, al vieţii acum.  Voi nu trebuie să separaţi cele două, niciodată.  Ele pot fi împreunate. 

 

Toate acestea sunt legate, Shaumbra, toate despre ceea ce am vorbit pentru câţiva ani – imaginaţia... deschiderea... înţelegerea că voi nu sunteţi limitaţi... înţelegerea că voi puteţi aduce toate acestea aici înăuntru, chiar acum. 

 

Deci, în următoarele săptămâni pe care le avem până la întâlnirea noastră următoare, permiteţi-vă să fiţi tot ce sunteţi voi... vedeţi voi.  Noi am vorbit despre aceasta luna trecută.  Voi aţi crezut că am vorbit doar despre voi, umanul. Noi vorbim despre voi, sufletul, super-sufletul, despre multe potenţiale şi probabilităţi.  Aduceţi-vă aminte ceea ce am spus - voi puteţi să exprimaţi mai mult decât o singură realitate într-un timp, una dintre noţiunile pe care Saint Germain o cunoaşte atât de bine.  Voi puteţi exprima multiple realităţi simultan... Ce noţiune! 

 

Daţi-vă permisiunea să fiţi cine sunteţi voi, mai mult decât voi aţi crezut că eraţi vreodată. Daţi-vă permisiunea în următoarele câteva săptămâni să vă bucuraţi de viaţă. Este atât de important în termenul de a fi sinele multi-dimensional adevărat.  Voi nu o puteţi face dacă nu vă bucuraţi de viaţă.   Cum puteţi să aduceţi toate aceste probabilităţi şi potenţiale secundare în realitate dacă nu prea vreţi să fiţi aici, dacă nu prea vă daţi darul vieţii ?  Cum le puteţi aduce înăuntru dacă vă subscrieţi la sistemele de credinţe vechi, doar de a avea de ajuns?  Unii dintre voi încă mai sunteţi la acest nivel - doar de a avea de ajuns.   Cum puteţi să aduceţi înăuntru toate celelalte probabilităţi, potenţiale şi expresii ale creativităţii spirituale dacă încă vă mai subscrieţi la doar de a avea de ajuns?

 

Deci, bucuraţi-vă de viaţă în acest sezon de vacanţă.  Permiteţi-vă să vă daţi drumul.  Nu vă îngrijoraţi de alţii.  Permiteţi-vă înşivă să vă bucuraţi.  Aceasta este în sine o invitaţie la alternativă, la ”probabilităţile secundare,” pentru a veni înăuntru şi de a dansa împreună pe scena voastră, în viaţa voastră.  Aduceţi-vă aminte că aceasta nu vine de la noi.  Toate acestea sunt ale voastre care vin înăuntru.  

 

În următoarele câteva săptămâni, până la Shoud-ul următor,  respiraţi adânc, şi permiteţi-vă să începeţi să experimentaţi care este viaţa de a avea multiple realităţi de a co-exista împreună în acelaşi timp şi spaţiu continuu. Aceasta vă va da ceva să chibzuiţi de asemeni.  Voi aţi adus înăuntru sistemul de credinţă că doar o singură expresie poate fi actualizată, sau realizată odată în timp. 

 

Acum, permiteţi-vă să potentaţi.  Permiteţi-vă să vă deschideţi şi să simţiţi expresiile multiple          ale sinelui,  potenţialele vin afară din cele secundare şi vin în realitate acum, co-există.   Aceasta este – cum să spun – unii dintre voi credeţi că este o tulburare multiplă de personalitate (ceva râsete).  De fapt este multiplă personalitate la cerere (mai multe râsete). Voi permiteţi ca acest proces să ia loc.

 

Şi, simţiţi cum este acesta. Noi recomandăm să nu faceţi aceasta în timp ce conduceţi o maşină , sau operaţi utilaje grele (mai multe râsete).  Poate voi o să aveţi un simţ copleşitor de dezorientare spaţială, dar acesta este potrivit.  Voi nu pierdeţi echilibrul.  Voi pierdeţi doar controlul... vedeţi voi. Voi nu aţi vrut să aveţi control de la început.

 

Permiteţi-vă să fiţi multiple expresii ale voastre.  Nu le forţaţi. Doar permiteţi să se întâmple.  Voi puteţi experimenta lucruri din multe direcţii diferite, toate laolaltă în momentul de Acum.   Aceasta este ce a făcut Saint Germain.  El este maestru în a face aceste lucruri.   Acesta este lucrul cu care el o să vă ajute.

 

Îndepărtaţi limitările. Mergeţi pentru aceasta, intraţi în acţiune, Shaumbra, şi bucuraţi-vă de acest sezon de vacanţă.

 

ŞI AŞA ESTE!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

 

 

 

 

 

 

 

 Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

 

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

 

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

 

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

 

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

 

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

 

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

 

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

 

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

 

© Copyright 2005 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.