MATERIALELE LUI TOBIAS

SERIA CLARITĂŢII : „SHOUD 5” – cu Tobias

Canalizat prin Geoffrey Hoppe

Întrebări şi Răspunsuri

Prezentat de cercul Crimson

17 Decembrie 2005

 

Şi aşa este, Shaumbra, că noi continuăm cu cele multe potenţiale ale energiei acestei întâlniri... ca şi cântecul... multe voci... unele merg în aceeaşi direcţie (râsete din audienţă)... şi altele nu... dar toate însăşi expresii... ca şi cum este în înăuntrul vostru... multe, multe expresii diferite.  Voi aţi expus sau aţi vocalizat doar una.  Dar, una dintre atribuţiile Energiei Noi umane este că ei învaţă că ei pot fi mai mult decât o identitate definită. Ele pot fi multe. 

 

Există un lucru practic ce puteţi face chiar acum, chiar să începeţi să lucraţi cu aceste energii ale „potenţialelor secundare.”  Când există o problema sau o provocare în viaţa voastră, ceva ce trebuie să – cum să spun – trebuie să luaţi o decizie, încercaţi să hotărâţi ceva, încercaţi să găsiţi o cale la acea problema, în loc să consideraţi doar un singur potenţial şi să încercaţi să-l forţaţi, consideraţi multe diferite probabilităţi, multe căi diferite de a apropia acea problemă.  Observaţi energia de miez a însăşi problemei care intră în viaţa voastră. 

 

Poate, este o problemă cu maşina voastră. Poate este o problemă de a descifra ceva acasă, ceva la serviciu.  Consideraţi energia însăşi a problemei. Consideraţi cum este, într-un sens o iluzie, deşi foarte reală. Dar, consideraţi cum aceasta poate să fie pusă într-o altă dimensiune, de a fi pusă într-o altă stare de realitate şi de aceea însăşi problema poate să dispară.   Sau, consideraţi căi diferite de a mânui problema. 

 

Problemele sau provocările sunt de multe ori  acolo pentru că există o creştere în oportunitate.  Consideraţi multe căi diferite de a apropia problema ca atare.  Consideraţi cum puteţi creşte fără să depuneţi efort.  Această noţiune întreagă de „personalitate secundară” sau realităţi, afectează fiinţa voastră fizică, afectează fiinţa mentală şi imaginară, afectează felul în care trăiţi.  Voi nu mai sunteţi definiţi de o singură sursă de realitate.

 

Cu aceasta noi suntem încântaţi să răspundăm la întrebările voastre.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 1: (din Internet, citită de Linda):  Dragă Tobias, acum zece ani am avut un accident care a făcut ca viaţa mea să meargă într-o direcţie diferită.  De atunci şoldul meu mă doare din când în când, dar în ultimul timp mă doare mult şi durerea este intensă.  Poţi să comentezi pe această temă?  Mulţumesc mult.

 

TOBIAS:   Într-adevăr... accidentul fizic în care ai fost implicat o să  – cum să spun – îţi cauzează în ultimul timp probleme în corpul fizic.  Şi, aici este un loc minunat de a aduce înăuntru în viaţa ta, în realitatea ta, această noţiune întreagă a „biologiei secundare.”  Tu exprimi durerea sau rana fizicului însuşi.  Dar, în spatele acestuia, stând în umbră sau latent, este sinele fizic complet vindecat şi corect.  Permite la acel aspect să vină în faţă acum pentru a înlocui aspectul care a fost rănit. 

 

Corpul ştie cum să se vindece însuşi. Acesta are toate potenţialele.  Şi, aduci aceasta înăuntru.  Acum, tu nu poţi să forţezi înăuntru, sau de a comanda aceasta, sau de a studia calea ta de a aduce înăuntru.   Tu aduci înăuntru prin a schimba sistemul de credinţă al tău despre felul cum corpul se repară însuşi... prin schimbarea sistemului de credinţă al tău despre îmbătrânire... de a merge pur şi simplu înapoi la energia acelui accident în care ai fost implicat...priveşte-l să vezi ce dinamică şi ce fel de sistem de credinţă a adus el în primul rând...

apoi simplu inhalează o biologie mai potrivită... un şold care este înlocuit.

 

De asemeni observă sistemul tău de credinţă despre ştiinţă şi medicină, despre cum se vindecă corpul însuşi.  Felul în care ştiinţa medicală înţelege vindecarea chiar acum este doar una dintre multe căi de vindecare.  Aşa că, foloseşte acest caz pe care-l ai aici şi joacă-te cu acesta un pic, pentru a găsi libertate de la acest lucru care te ţine înapoi.  Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 2: (o femeie la microfon). Crăciun Fericit...  eu am nişte pocnituri corporale cu unele de supărări şi nu pot descifra de unde vin acestea?

 

TOBIAS:  Într-adevăr... în primul rând noi o să răspundem la întrebare, şi noi te vom întreba de asemeni... tu spui că nu poţi descifra de unde vin ele.  Bine, într-adevăr, tu poţi.  Într-adevăr acestea vin de la o varietate de nivele diferite. Dar, o să fie foarte important pentru tine, nu numai să auzi cuvintele noastre, dar de a merge în înăuntrul tău şi observă de unde vin aceste simţuri de supărări.  

 

În general ceea ce tu experimentezi nu este supărarea ta proprie, deşi aceasta încearcă să te prostească şi să pretindă că este a ta.  Încearcă să te prostească în a pretinde că aceasta este bazată pe nişte experienţe traumatice, că era bazată pe vieţi din trecut când ai avut dificultăţi. Şi aceasta te prosteşte ca să crezi că aceasta este din cauza anumitor evenimente şi situaţii din vieţile tale trecute şi în această viaţă, care erau foarte traumatice.  Deci, într-un sens aceasta te prosteşte. 

 

Ceea ce într-adevăr faci este că culegi o supărare în general copleşitoare de la umanitate.  Tu duci supărarea pentru alţii, pentru că tu pur şi simplu ai făcut o promisiune în trecut să ajuţi şi să serveşti pe alţii şi de aceea sistemul tău de credinţă de asemeni se concentrează pe noţiunea că tu trebuia să suferi.  Acum, tu continui să culegi supărarea umanităţii. 

 

Tu o să te simţi foarte crudă şi goala fără această ataşare continuă la supărarea umanităţii.  Tu o să simţ ca şi cum nu ai face munca ta aici pe Pământ prin a duce povara lor.  De aceea tu eşti, într-un sens, te prosteşti pe tine însăţi în faptul  că este supărarea ta proprie. Şi, tu încerci să o confrunţi sau să o vindeci pe acea bază.  Tu încerci să confrunţi această problemă ca o nevoie de a te fixa pe tine însăţi. Şi aceasta nu este de loc aşa.

 

Singurul lucru ce noi spunem că trebuie să faci  este să eliberezi această noţiune că trebuie să suferi în numele umanităţii. Dă voie ca ei să se bucure de supărarea lor înşişi.  Tu nu trebuie să faci aceasta pentru ei.  O să vină un punct când ei o să se mute dincolo de aceasta de a fi nevoie de supărare sau de suferinţă sau de a fi în dureri. 

 

Fii un exemplu complet echilibrat şi complet strălucitor pentru alţii.  În acest fel tu vei servi cel mai bine scopul tău pentru restul zilelor tale pe Pământ în această viaţă, cum poţi să eliberezi unele ataşamente vechi, cum să intri pur şi simplu în energia cu supărarea care de fapt te minte sau te prosteşte pentru a crede că este a ta proprie...vezi tu.  Tu pierzi mult timp şi energie ca să lucrez pe acestea care cu adevărat nu sunt ale tale. 

 

Deci, multe binecuvântări şi o Vacanţă Plăcută... noi credem că politic este mult mai corect decât Crăciun Fericit (râsete din audienţă).

 

SHAUMBRA 2: Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 3: (din Internet, citită de Linda) : Dragă Tobias, eu am o întrebare urgentă.  În rezumat este - ce este iubirea?  Urgenţa în spatele acesteia este următoarea - recent eu am întâlnit o femeie care spune că a încorporat pe Quan Yin.  Ea mi-a spus că spre deosebire de alţi umani eu m-am născut fără inimă, fără iubire, şi sunt aici pe Pământ să învăţ cum să iubesc.   Poţi te rog să-mi spui dacă acest lucru este adevărat?  Dacă este adevărat eu fără doar şi poate vreau să ştiu de ce m-am născut fără capacitatea unei inimi iubitoare cum au ceilalţi umani, şi dacă energia de Shaumbra mă poate ajuta să dezvolt această capacitate? Mai mult ca orice vreau să ştiu ce este iubirea?  Mulţumesc foarte mult.

 

TOBIAS:  Într-adevăr... avem o energie foarte încurcată aici! (ceva râsete din audienţă).   În primul rând este foarte important să nu acceptaţi ce alţii vă spun vouă.  Şi noi am spus mereu şi mereu – Shaumbra, încetaţi să mergeţi la cei care fac citiri.  Încetaţi să mergeţi la cei care oferă acest tip de lucru pentru că ei văd doar un singur aspect al vostru.  Nu este vorba că această persoană care ţi-a spus acest lucru este rea.  Dar, ei văd o parte din voi... ceea ce noi numim un „potenţial secundar” care nu înţelege iubirea, nu cunoaşte iubirea sau poate într-o realitate alternativă nu a fost născut de a citi „inima”, aşa cum spui tu. 

 

Dar, acesta nu este cine eşti tu într-adevăr.  Acesta este un potenţial.  Acesta nu este nici expresia de a fi în această viaţă.  Deci, pune la o parte ceea ce ai auzit de la alţii.   Mergi în înăuntrul tău, şi în timp ce mergi în înăuntrul tău, observă de ce ai atras această energie în viaţa ta.  Aceasta te hrăneşte cumva, nu-i aşa, a spune că tu nu ai o inimă şi că nu înţelegi iubirea.  Cum te hrăneşte aceasta?  De fapt ce face?   Bine, într-un sens tu poţi spune că aceasta te ajută să mergi mai adânc în înăuntrul tău ca să descoperi natura adevărată a iubirii.

 

Apropro, nu există o cale în care să explicăm aceasta în cuvintele noastre proprii.  A fost scris despre aceasta, s-a cântat despre aceasta multe secole, umanitatea a încercat să înţeleagă iubirea.  Voi niciodată nu o să înţelegeţi iubirea în termenii în care noi am pune în cuvinte, ca şi cum voi nu o să înţelegeţi niciodată Dumnezeul.  Voi nu puteţi gândi în felul vostru despre Dumnezeu, despre iubire. Este simplu.  Aceasta este o experienţă. Noi nu putem spune mai mult despre aceasta decât de a vă da vouă înşivă libertatea acum în viaţă să experimentaţi pentru voi înşivă, să vedeţi cum este.  Dar, observă de ce permiţi să intre oamenii în viaţa ta şi se hrănesc din energia care spune că tu eşti fără inimă... într-adevăr.  Mulţumesc.

 

ÎNTREBAREA DE LA SHAUMBRA 4: (o femeie la microfon):  Tobias, la Întrebări şi Răspunsuri recent tu ai vorbit despre speciile de animale care părăsesc Pământul în jurul „săriturii quantum.”  Întrebarea mea este - de ce se întâmplă acest lucru?  Care dintre specii o să fie afectate?  Şi, dacă acest lucru se întmplă la ursul polar şi la alte animale, fiind afectate de încălzirea globală?

 

TOBIAS:  Noi o să discutăm mai pe larg despre animale şi animalele de casă şi cum se leagă acestea de umani şi Gaia în următoarele sesiuni.  Dar, oferim un răspuns scurt aici. 

 

Animalele - pe care le numiţi animale, aceste fiinţe minunate care îşi i-au corp fizic - erau aici ca un tip de susţinători de locuri energetice pentru Gaia.  Aşa cum conştiinţa Pământului se schimbă în special cum Energia Nouă vine înăuntru, ele înţeleg în sensul speciilor lor sau sensul triburilor, puteţi spune, că ele pot da drumul la acest rol pe care ele l-au jucat.  Ele nu trebuie să mai fie aici nicicum pentru a menţine o energie pentru umanitate sau chiar pentru Gaia.   Deci, voi o să vedeţi multe specii care o să plece. Ele o să fie înlocuite, cu un tip mai evoluat de fiinţe animale energetice care vin pe Pământ, care au o relaţie mai apropiată de Gaia.

 

Vedeţi, chiar acum multe din animale... energia lor este bazată pe răspunsul nevoilor umane şi răspunsul la dualitate.  Vedeţi voi, regatul animal face aproape ceea ce face şi regatul uman.  Ele aleg roluri feminine şi masculine.  Ele se bat pentru mâncarea lor. Ele sunt foarte protectoare cu ele însele sau cu familiile lor.   De fapt ele, într-un sens, oglindesc ceea ce are de a face cu umanul însuşi. 

 

Aşa cum umanii se schimbă, animalele se vor schimba de asemeni.  Nu privi aceasta cu inima grea.  Priveşte, într-un sens,  ca o eliberare sau o libertate pe care ele o au.  Ele de asemeni vor să evolueze.  Speciile lor vor să evolueze. 

 

Ursul polar despre care vorbeşti, o să evolueze într-un tip diferit de specie.  Păsăsrile care pleacă de pe planetă evoluează într-un tip diferit de specii cu o rezonanţă diferită.  Voi puteţi spune că vulturul curajos a fost la un anumit punct aproape dispărut.  Şi, ce s-a întâmplat a fost că acesta şi-a schimbat energia, dinamica şi însăşi conştiinţa, astfel că specia nouă de vulturi care vin înăuntru sunt chiar diferiţi energetic.  Ei încă mai au aspecte biologice foarte similare, dar este ceva diferit despre ei şi chiar cei care se ocupă cu viaţa sălbatică o să spună că ei sunt chiar diferiţi.  

 

Acelaşi lucru este şi cu umanii. Cei noi, bebeluşii noi care vin înăuntru, sunt chiar diferiţi faţă de umanii de o generaţie sau două generaţii înainte.  Deci, este o evoluţie naturală. Onorează acest lucru... onorează aceasta, într-adevăr.

 

SHAUMBRA 4:  Mulţumesc.

 

LINDA: Aceasta nu este o întrebare de Crăciun, dar reprezintă un număr de întrebări care erau similare cu aceasta.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 5: (din Internet, citită de Linda):  Mulţumesc că ai acceptat întrebarea mea.  Eu m-am simţit chiar foarte disperată pentru câteva luni - frică, emoţii, depresii, şi un sens foarte adânc de a mă simţi pierdută şi de a trăi viaţa fără scop.  Eu simt că ceva în înăuntrul meu moare:  Eu nu am făcut „nimic” de multe luni... şi sunt speriată.  Mi-e frică că o să manifest o viaţă fără sens. Eu vreau să am succes ca uman şi ca fiinţă spirituală.  Ce pot face eu şi ce vezi pentru mine?

 

TOBIAS: Într-adevăr... această întrebare este pusă în numele multor Shaumbra care sunt în stadiul de trezire, cum am spus noi mai înainte - de a se simţi puţin ameţit, de a se simţi puţin copleşit de tot ce se petrece.   Ce se petrece este că, voi pierdeţi identitatea voastră veche.  Voi pur şi simplu muriţi, sinele vechi, în timp ce sunteţi în acest corp fizic.  O parte din panică, şi din emoţii este de a da drumul la tot ce ai gândit că erai - toate ţelurile voastre, toate aspiraţiile, şi în special aşteptările tale.  Aşteptările sunt straturi acoperitoare grele pe care dintr-o parte tu însăţi le-ai adus în această viaţă.  Multe din ele le-ai învăţat de la  părinţii şi învăţătorii tăi, alte părţi au fost impuse sau intensificate de conştiinţa de masă. 

 

Deci, voi aveţi această întreagă noţiune a cine aţi crezut că ar fi trebuit să fiţi.  Şi, voi aflaţi acum că aceasta se diminuează.  Voi încercaţi disperat să vă menţineţi de ceva dar pe care nu mai puteţi să-l menţineţi nicicum.  Cel mai bun lucru este într-adevăr să eliberaţi pe deplin aceasta... să-i daţi drumul pe deplin.  Şi, la Shaumbra îi este frică să facă acest lucru pentru că dacă ei eliberează atunci ei cred că o să fie nebuni, că o să fie lefteri, că ei o să piardă tot ce au.  Dar, priviţi... voi mergeţi acolo oricum  (râsete din audienţă).

 

Odată ce daţi drumul la setul supra definit al realităţii în care trăiţi, odată ce-l eliberaţi,  atunci acesta o să dea libertate pentru a descoperi că există mult mai mult.  Voi simţiţi chiar acum că mergeţi printr-un deşert sterp fără resurse şi fără unelte şi acea viaţă - şi intensitatea căldurii soarelui şi dificultatea călătoriei - încet vă părăseşte.  Şi, într-un sens, aceasta aşa este. 

 

Dar, când eliberaţi toate aşteptările, tot ce aţi crezut că eraţi, atunci o să descoperiţi că poate nici nu aţi mers în deşert.  Poate, a fost o pădure luxuriantă.  Poate voi aţi stat pe un lac.   Poate, voi aţi făcut toate acestea în acelaşi timp... vedeţi. 

 

Acesta este un lucru foarte, foarte dificil.  Noi am spus la Shaumbra - că aceasta este una dintre cele mai dificile vieţi prin care aţi trecut vreodată pentru că voi vă treziţi...  pentru că voi sunteţi mult mai conştienţi ca înainte...pentru că voi nu numai supravieţuiţi... pentru că voi nu aveţi greutatea stratului acoperitor pe care l-aţi avut înainte.  Şi, într-un sens,  aceasta apare ca şi cum totul a fost smuls afară. 

 

Acum,  provocarea este: puteţi doar să eliberaţi?  Puteţi să aveţi încredere în voi înşivă, în Spiritul vostru?  Puteţi să aveţi o compasiune a cine sunteţi - aceeaşi compasiune pe care Spiritul o are pentru voi - aceeaşi acceptare - că voi puteţi da drumul?  Oh, noi ştim că este un moment foarte înfricoşător.  Voi simţiţi că dacă daţi drumul atunci o să vă rostogoliţi în jos de pe deal,  vă zdrobiţi de stânci, vă loviţi de pomi, voi o să pierdeţi toate sensurile de control.  Şi, pentru moment aceasta apare că aşa este.   Poate apare că totul se termină sub voi.

 

Dar, există un moment divin aici. Şi, în acel moment divin voi o să descoperiţi că a fost chiar o lume de Sine, şi Spirit pe care aţi pierdut-o. Voi veţi afla că puteţi să vă extindeţi în spaţiul acesta incredibil nou a cine sunteţi voi.  Noi suntem încântaţi că ne-ai pus această întrebare pentru că mulţi Shaumbra trec prin aceasta chiar acum.  Tu nu eşti singură în acest proces.  Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 6: (un bărbat la microfon): Hi, Tobias...

Eu nu am încă o întrebare... dar, eu am o întrebare dar încă nu ştiu care este.

Eu mă aflu aici pentru că aceasta mă hrăneşte (râsete din audienţă).  Eu mă aflu aici pentru că... eu nu ştiu.  Tu ştii ce mă hrăneşte de asemenea, este de a nu urma regulile... ştii tu, aceasta îmi întoarce manivela de timp măreţ (mai multe râsete)... de a imagina... şi... oh, mai presus de orice de a lovi în religie... aceasta mă hrăneşte, ştii tu, mult de tot.  Şi, deci tu şti, eu am împărtăşit aceasta cu un număr de oameni deja.  Dar, nu de mult în Vancouver am mers pe stradă.  Şi, după colţi era o clădire mare Creştină... se numeşte catedrală.  Şi eu nu am văzut o catedrală. Aceasta a dispărut.  Şi, aceasta a arătat ca un coş uriaş (coşuri de pe faţă). A fost ca un coş urât uriaş.  Şi, eu am simţit, ştii tu, de a stoarce , ştii tu (mai multe râsete).  Şi eu, ştii tu... am fost în acea energie, într-adevăr, într-adevăr o energie a cine sunt – eu:   Şi, tu ştii, deodată parca a fost... totul a fost subt afară din mine.   Eu am simţit un fel... pentru că eu cred că eu am trecut peste... ştii tu, eu am creat religiile, ştii tu.  Şi, eu am trecut peste acestea.  Şi, eu cred că de aceea le-am creat.  Doar pentru a avea un timp bun, tu ştii, de a trece peste acele energii toxice a ce sunt religiile... sau ce este religia.

 

LINDA: Care este întrebarea ta?

 

SHAUMBRA 6:  Da, ajung şi la întrebare.  Şi, eu am vrut să ştiu... eu cred că am o întrebare. Eu doar uh... da, există o altă cauză de ce....ok, eu am creat religiile, pentru că am vrut să mă joc cu acestea şi să depăşesc energiile lor?  Dar, există aici altceva... pentru că eu cred că este altceva?  Este mai mult decât aceasta.  Poţi să elaborezi puţin?   Şi, apropo, eu ştiu că acum 2000 de ani noi nu am băut vin împreună căci noi nu ne-am văzut faţă în faţă. Şi, aşa că eu ţi-am adus ceva vin (mai multe râsete).  Mulţumesc.

 

TOBIAS:   Răspunsul la aceasta ar fi doar să respiri (mai multe râsete din audienţă). Şi, răspunsul alternativ este - că tu deja ai răspunsurile în înăuntrul tău Cosaşule (mai multe râsete din audienţă).

 

SHAUMBRA 6:  Asta este tot?

 

TOBIAS: Într-adevăr. 

 

SHAUMBRA 6:  Mulţumesc.

 

LINDA: Să mergem înapoi la...

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 7: (din Internet, citită de Linda): Dragă Tobias,  care este diferenţa între întuneric şi rău?

 

TOBIAS:  Aceasta este o întrebare excelentă şi dificil de răspuns într-un timp scurt ca acesta.  Dar, întunericul este o energie care se produce natural şi face parte din realitatea dualităţii.   Aceasat este o energie – cum să spun – pur şi simplu face parte din întreg dar ajută lumina să se înţeleagă pe ea însăşi.  Nu este rău în întuneric.  Acesta  este doar o forţă care se opune.  Acesta de fapt lucrează în armonie cu ceea ce aţi numi lumină. 

 

Ceea ce voi definiţi ca rău, noi spunem că ar fi întunericul ne-echilibrat sau dezechilibrat.  Rău este când luaţi energia la un extrem şi voi pur şi simplu lăsaţi pe dinafară partenerul lui,  lumina.  Acesta devine obsedat de el însuşi şi – cum să spun – el crede doar în el însuşi. Acesta devine foarte centrat în el însuşi şi începe să răsucească şi să deformeze relaţia lui cu lumina.  Într-un sens acesta va nega lumina pentru a se pompa pe el însuşi. 

 

Aşa cum aveţi energia întunecată ne-echilibrată a întunericului numit „rău,” voi aveţi o energie ne-echilibrată a luminii de asemeni, dacă credeţi sau nu aceasta.

Există o energie a luminii care neagă întunericul, care găseşte comfort şi bucurie doar în ea însăşi, care pretinde că este începutul şi sfârşitul şi că vrea să ia totul pentru ea însăşi. Acesta este de asemeni un dezechilibru.  Cum este răul la întuneric, există şi cealaltă parte a luminii. 

 

Este important de a înţelege că amândouă - lumina şi întunericul - amândouă au dreptul de a exista. Şi, amândouă lucrează împreună în armonie într-un scenariu dualistic.  Îndată ce vă mutaţi afară din dualitate voi nu o să mai aveţi forţa opusă de lumină şi întuneric, şi de aceea răul nu poate să fie prezent în totalitatea pură a Energiei Noi.

 

LINDA: Ai putea să numeşti cealaltă bucată pe care nu ai numit-o?

 

TOBIAS:  Nu acum.

 

LINDA: Oh,

 

TOBIAS: Acolo... nu.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 8: ( o femeie la microfon): Hi, Tobias.  Numele meu este Norma.  Şi eu stau aici pentru că vreau să dau un cadou în acest timp de Crăciun la un coleg şi un prieten nou.  Deci, întrebarea mea este de la el pentru că fratele lui a trecut dincolo de voal.  Întrebarea este  - Tony, fratele meu drag, eu te iubesc şi îmi lipseşti foarte mult.  Inima mea este în durere şi mă întreb de ce ai plecat de la noi?  Te rog să ma ajuţi să înţeleg. De asemeni, eşti tu care continui să mă păcăleşti? (râsete din audienţă).

 

TOBIAS:  Noi trebuie să verificăm aceasta de două ori. (Pauză).  Noi nu... iertare, nu este o conecţie directă aici cu acest drag pentru că – cum să spun – este în celelalte tărâmuri, face ceva muncă care ne interzice să fim în contact direct.  Dar, ce vedem noi, ce simţim noi aici, este că acest drag a plecat pentru că a fost timpul lui. Când voi împliniţi scopurile voastre pe Pământ, şi într-adevăr, nu este moarte.  Nu este finalitate, şi fiecare mai devreme sau mai tărziu va experimenta aceasta.  Dar, acest drag a simţit că este timpul de a pleca.  El a câştigat şi a făcut tot ce a vrut să facă în acesată viaţă.  El o să, aşa cum vedem noi, o să vină înapoi în aproximativ patru sau cinci ani într-un tip de situaţie completă al Energiei Noi.  Acest drag, Tony, nu este cel care face păcăleli.  El este foarte preocupat pe partea cealaltă.  Aceasta nu este energia despre care este vorba.

 

SHAUMBRA 8:  Mulţumesc.

 

TOBIAS: Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DELA SHAUMBRA 9: (din Internet, citită de Linda):  Hello, dragă Tobias, tu ai vorbit despre un lucru semnificativ, săritura quantum în septembrie 2007.  Cum o să fie, şi cum o să ne afecteze pe noi ca fiinţe care suntem aici să ajutăm?

 

TOBIAS:  Într-adevăr... noi am intrat în detalii în trecut.  Şi, noi ştim că sunt multe alte întrebări azi.  Deci, noi cedăm şi spunem că poate tu vrei să asculţi sesiunea unde noi am discutat aceasta în detaliu. Dar, o să discutăm puţin şi aici. 

 

Săritura quantum în 2007, din nou, nu a fost o dată fixată de istorici. Aceasta nu a fost o dată ce a fost prezisă de profeţi.  Aceasta este o dată ce a fost adusă de conştiinţa de masă a umanităţii. Aceasta înseamnă că este pregătită să meargă dincolo de drumul liniar.  Aceasta este pregătită ca... în ciuda energiei de a urma calea ei proprie bazată pe experienţele precedente, aceasta o să ia direcţii noi incredibile. 

 

Este un potenţial. Aceasta nu o să fie necesar o realitate pentru fiecare .  În această dată de 18 septembrie 2007, nu o să fie că totul o să se schimbe deodată.  Nu o să se intrerupă electricitatea. Pământul nu o să se oprească.  Viaţa va continua.  Dar, ce se întâmplă este un set complet nou de potenţiale care vor fi adăugate la setul sau la potentialul experienţelor pe care umanii îl pot experimenta.  Voi o să găsiţi că o să aveţi mai multă libertate. Voi o să aveţi mai multă împuternicire. Voi o să aveţi mai multă perspicacitate dacă alegeţi aceasta. 

 

Deci, voi aproape puteţi spune că o să fie un set întreg nou de daruri care vă aşteaptă pe voi dacă o să fiţi în stare să le recunoaşteţi şi dacă doriţi să le aduceţi în viaţa voastră.  Voi nu trebuie să urmaţi o cale înceată a iluminării sau evoluţiei.   Într-un sens din punctul personal viitorul vostru va fi larg deschis.  Viitorul vostru va fi larg deschis pentru că trecutul vostru va fi vindecat.  Deci, într-un sens voi puteţi spune că totul este după voi şi ce vreţi să experimentaţi. Dar, voi o să aveţi foarte multe potenţiale după acea dată.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 10: (un bărbat la microfon): Hello, Tobias.

Întrebarea mea are două părţi.  Noi recent am avut un bebeluş, un nou născut.  Şi, eu ştiu că alţi Shaumbra, alte cupluri sunt de asemeni în procesul de a avea bebeluşi. Şi, eu mă întreb dacă tu poţi să ne dai ceva perspicacitate sau potenţiale cu bebeluşii noi care se vor naşte ca şi aceştia.   Şi, partea a doua a întrebării este - dacă tu eşti foarte aproape şi dacă ai un interest foarte apropiat în special în acest copil.  Şi, aş vrea dacă tu poţi să ne spui ceva şi despre această relaţie de asemeni.

 

TOBIAS: Într-adevăr... copiii care vin chiar acum... şi noi vorbim specific despre copii sau  - eu urăsc să îi numesc pe ei copii dar ei sunt îngeri minunaţi -  îngerii care vin înăuntru şi se nasc acum, în special cei care se nasc la Shaumbra, vin înăuntru cu karma foarte clară.  În alte cuvinte, ei nu au fost pe Pământ pănă acum deci ei nu au experienţa de a clădi karma sau ei au fost pe Pământ şi ei au făcut destulă clarificare în vieţi sau între vieţi.  Ei vin înăuntru în esenţă clari. De aceea noi îi numim „cristali.”   Deci, ei vin înăuntru foarte clar şi nou.  Ei vin înăuntru fără poveri grele.

 

 Acum, în special copilul tău a fost deja pe Pământ. El a avut un număr de vieţi dar nu – cum să spun - atât de multe ca să se împotmolească.   Dar el a făcut o muncă incredibilă în celelalte tărămuri şi în special cu ghidarea şi asistenţa ta. Deci el vine înăuntru foarte, foarte clar.

 

Acum, pentru că nu sunt multe noţiuni pre-aranjate şi idei, tu o să găseşti că ei o să fie foarte deschişi dar foarte sensibili de asemeni.  Ei o să aibă nevoie de îngrijire continuu şi reasigurare în special  când ei încep să se joace cu alţi copii pentru că ei o să vadă ceva diferit despre ei însişi ce nu este în alţi copii.  Ei o să fie foarte repezi la învăţătură, dar o să fie foarte, foarte supăraţi de sistemul de educaţie curentă.  Ei o să vrea să caute ceva alternativ, deoarece „cristalii” care sunt înţepeniţi şi reţinuţi ei o să creaze- cum să spun - haosul lor propriu în viaţa lor doar ca să-i menţină ocupaţi, doar să încerce să îi ţină ocupaţi. Ei o să se toarne în sinea lor, şi ei trebuie să fie în expresii externe.

 

Deci, acest drag care a venit în viaţa ta, o să fie - noi nu vrem să spunem prea multe pentru că aceasta strică surpriza (râsete din audienţă) - dar, el vine fără doar şi poate să fie un învăţător. Şi, noi înţelegem în sens figurativ şi literar. El o să ajute pe alţii să înţeleagă cum să fie eficienţi - energic în viaţa lor.   Acest lucru se va manifesta într-un număr de feluri diferite.  El o... să aibă potenţialul de a face această eficienţă energică pe amândouă părţile, pe bază spirituală şi de asemeni pe baza practică, mecanică.

 

„Cristalii” care vin înăuntru au abilitatea de a vedea dincolo de bariere şi limitări pentru că ei nu duc acele lucruri cu ei. Deci, ascultaţi-i pe ei. Fiţi siguri că sunt stimulaţi adecvat.  Fiţi siguri că vă menţineţi cu dorinţele lor de a învăţa şi de a  creşte  şi să se exprime pe ei înşişi cu adevărat.  Mulţumesc.

 

LINDA: Aceasta ar trebui să fie ultima întrebare, dar ştiu că nu este, dar îţi dau doar timpul marcat (ceva râsete).  Deci,  să continuăm.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 11: (un bărbat la microfon). Hi, Tobias.  Noi lucrăm cu fântâna noastră. Şi noi am lucrat cu esenţe de flori şi iubire, şi cu îngerii noştri.  Şi noi ne întrebăm dacă este şi altceva ce noi putem face.  Sau, ar trebui să avem răbdare şi să lăsăm se se echilibreze însăşi?

 

TOBIAS:  Într-adevăr... tu ţi-ai dat deja răspunsul tău propriu aici.

 

SHAUMBRA 11:  Este just.

 

TOBIAS:  Uneori este important - cum să spun – să creezi spaţiul tău sigur pentru tine însuţi fără frică sau fără limitări, fără să încerci să blochezi anumite energii.  Un spaţiul sigur este în a fi în momentul perfect de Acum, de a înţelege că totul se echilibrează însăşi natural.  Acesta este spaţiul sigur.  Deci, tu ai acest spaţiu pentru tine însuţi. 

 

Apoi, fiecare energie ce intră în ralitatea ta sau realităţi potenţiale, sau realităţi multiple, pentu asta se va echilibra însăşi la echilibrul tău...vezi tu... un principiu foarte simplu. Totul vine să se echilibreze însăşi la echilibrul tău.  Deci, tu stai în spaţiul sigur şi tot ce intră este sigur.  Acesta este foarte natural, un proces natural.

 

Umanii şi chiar Shaumbra au tendinţa să încurce procesul.  Ei încep să se cârpăcească cu acesta.  Ei încearcă pur şi simplu să pună agenda lor proprie sau frica lor proprie în lucruri.  Esenţe de flori şi munca cu cristale, toate aceste programe de energii sunt minunate.

 

Dar, există o cale mult mai eficientă de a face aceasta. O cale clară de a face aceasta.  Şi, această cale este să stai în spaţiul tău sigur, „sigur” care înseamnă deschis, a accepta, a iubi, de a şti că esti în siguranţă în orice moment, şi apoi de a da voie ca totul să vină înăuntru şi să se echilibrează însăşi la tine... vezi tu.  Dacă încerci să re-echilibrezi, dacă încerci să modifici echilibrul poate prin folosirea incantaţiilor, prin asta acum tu răstorni procesul natural.  Acesta îţi va răspunde ţie. Acesta va spune, „Oh, noi vedem această persoană că vrea să se echilibreze într-un fel diferit”.  Aşa, acesta va răspunde,  dar poate nu este cea mai eficientă sau cea mai potrivită cale pentru tine.  

 

Uneori noi dorim ca Shaumbra să arunce toate acele modalităţi, toate acele lucruri pe care le fac, deoarece uneori ei intră în Energia lor Veche, ei intră în creier şi cel mai specific ei intră în frica lor.  Voi sunteţi fiinţe naturale de vindecători şi de echilibrare.  Tot ce intră în înăuntrul vostru se va echilibra însăşi la voi... este o fizică simplă.  Mulţumesc.

 

SHAUMBRA 11: Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 12: (din Internet, citită de Linda):  Tobias, sora mea a fost diagnozată cu cancer de plamâni stadiul 4. Aceasta este o situaţie încredibil de dificilă.  Ai vreo perspicacitate şi suport pe care poţi să-mi dai în această problemă?

 

TOBIAS:  Într-adevăr... noi îţi dăm răspunsul cel mai dificil. Dar, este cel mai binecuvăntat.  Ai compasiune, să ai onoare prin ce trece ea.  Cu adevărat, acesta nu este un lucrău rău.  Tu te uiţi în acel fel, dar aceasta este o experienţă ce ea îşi dă ei însăşi, puţin dificil.  Poţi să onorezi, este ca în acest moment Spiritul, Tot Ce Este, onorează ceea ce ea îşi dă ei însăşi?  Poţi să fii în acea energie şi să înţelegi că aceasta este iubitoare, este un dar ce ea îşi dă ei însăşi?  Şi cel mai mare dar ce tu poţi să-ţi dai ţie însuţi este de a avea compasiune. 

 

Şi, acesta este foarte dificil Shaumbra, pentru că noi ştim că voi îi iubiţi pe ceilalţi. Noi ştim că voi duceţi durerea lor.  Dar, puteţi să vă ridicaţi la nivelul următor de înţelegere şi de a avea compasiune?  Da, o să fie părţi din tine care sunt supărate.  Să nu negi asta.  Nu încerca să striveşti..... sau să pui jos aceasta. Dar, poţi să aduci de asemeni compasiune laolaltă chiar acum?  Aceasta este dificil pentru tine şi pentru toţi Shaumbra. Dar, tu vei descoperi ceva lucruri noi, ceva căi noi în care lucrează energia  dacă poţi să ajungi la acel punct.

 

TOBIAS:  Noi răspundem la încă o întrebare.

 

LINDA:  Desigur (ceva râsete).

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 13:  (un bărbat la microfon). Acesta este un norocos.  Aş fi vrut să pun o altă întrebare, dar aceasta a venit acum la mine. Deci,  voi întreba asta.  De unde am venit eu specific şi care ar fi importanţa acesteia faţă de ce fac eu acum?

 

TOBIAS: Într-adevăr... bine, acesta poate să fie un răspuns foarte lung.  Dar, o să-ţi dăm aici versiunea scurtă.   Tu - şi toţi umanii - aţi venit de la sursă, de la Unime. Voi sunteţi o expresie a Spiritului cu o unică identitate a voastră proprie.   Voi sunteţi Dumnezeu de asemeni.  Voi faceţi parte din acea unime.  Dar, voi aţi dat - voi Dumnezeu - v-aţi dat darul de identitate individuală.  Voi faceţi parte din întreg şi voi sunteţi întregi în voi înşivă... vedeţi voi. Acesta se pare ca şi un paradox sau o contradicţie, dar nu este deloc.   Voi faceţi parte din structură sau matriţă a tot ce este, interconectaţi la oricare altă energie. Dar, voi, voi înşivă, sunteţi întregi şi compleţi. Voi pur şi simplu puteţi da drumul la conecţia voastră la orice şi totuşi să rămâneţi în integritate şi compleţi în voi înşivă.  Deci, de aici ai venit cu adevărat.

 

Şi, aşa cum ai intrat în tărămul Pământului, în această realitate, tu pur şi simplu ai trecut prin casa lui Metatron  Erau acolo 144.000 portaluri arhetipale, sau  ceea ce voi numiţi „arhangheli.” Şi, tu ai venit prin cel al lui Metatron.   Aceasta este familia ta spirituală.  Aceasta este cu care ai fost conectat în vieţi şi de asemeni  când nu ai fost în corp fizic aici pe Pământ.  Şi, tu de asemeni ajungi la un punct acum de eliberare a legăturii de afinitate pe care o ai cu Metatron în aşa fel ca tu să începi să îmbrăţişezi toate celelalte energii ale arhanghelilor.  Tu nu mai trebuie să te defineşti pe tine însuţi ca un membru de familie Metatron. Tu poţi să devii tot. Există un semn adevărat pentru cine se dezvoltă când ei pot da drumul la legăturile lor de familie. 

 

SHAUMBRA 13: Mulţumesc.

 

TOBIAS:  Noi credem că încă mai este timp pentru o altă întrebare.

 

LINDA:  Este timpul pentru sărbătorire.  Ce este rău cu tine?  (râsete din audienţă). Nu poţi să simţi dorul pentru mâncare şi băutură?

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 14: ( din Internet, citită de Linda): Ce este rău cu mine despre dragoste şi sex? Ai un mesaj pentru mine?

 

TOBIAS: Într-adevăr... într-adevăr.

 

LINDA: Aceasta este întrebarea.

 

TOBIAS: Oh, noi am crezut că aceasta era personal...(mai multe râsete din audienţă).

 

Iubire şi sex... iubire şi sex... două straturi acoperitoare foarte puternice din toate cele de pe Pământ chiar acum, două din cele mai puternice forme de hipnoză.  Ele amândouă, aşa cum ştii, sunt foarte relatate unul de altul.  Ele amândouă cauzează o mare încântare şi bucurie, şi amândouă cauzează cel mai întuneric din tot întunericul în care poţi posibil merge.

 

Ele sunt, ceea ce noi numim surse de energii pure, amândouă.  Niciuna dintre ele nu este fizic sau ne-fizic.  Ele sunt simplu surse de energii.  Noi, o să intrăm în detalii mari în clasele viitoare despre energiile sexuale.   Noi o să explorăm ce este energia în primul rând... cum este folosită... şi cum este manifestată... cum este abuzată... şi cum aceste două lucruri, iubire şi sex, pot fi folosite pentru a controla pe alţii.  Acestea pot fi folosite pentru a pune farmec pe alţii.  Acestea pot fi folosite pentru a manipula şi a fura energie. Sau, poate fi folosită pentru eliberarea completă a voastră înşivă.

 

Aceste două energii sunt daruri.  Ele sunt binecuvântări şi blesteme în acealşi timp.  Deci, noi o să întrăm în detalii mai largi despre acestea.  Dar, îneţelegeţi când vă uitaţi la ce vă hrăneşte pe voi, priviţi din punctul de vedere al iubirii.  Şi,  priviţi cum aveţi relaţia voastră proprie, simţul şi credinţa voastră proprie despre sex, şi cum aceste două probleme pot fii unele dintre cele mai mari lucruri care vă ţin înapoi chiar acum. 

 

Una dintre întrebările de mai înainte a fost - ce este iubirea?  Şi, noi nu am vrut să răspundem la aceasta pentru că ar încerca să definească aceasta.  Şi, voi toţi o să găsiţi o înţelegere complet nouă a iubirii în viaţa voastră în câţiva ani care vin,  o înţelegere complet nouă care va da la o parte tot ce voi aţi gândit că era  iubirea.

 

Deci, cu aceasta, Shaumbra, este timpul pentru a sărbători. Acesta este un timp de a se bucura de viaţă.

 

ŞI AŞA ESTE!Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

 

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

 

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

 

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

 

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

 

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

 

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

 

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

 

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

 

© Copyright 2005 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.