MATERIALELE LUI TOBIAS

Seria Clarităţii:

„SHOUD 6: „Sinele Secundar(Umbra) şi Potenţialele; Partea a-II-a” cu Tobias,

comunicat prin Geoffrey Hoppe

Prezentat de Cercul Crimson

7 Ianuarie 2006

 

Şi aşa este, dragi Shaumbra, că noi ne reunim încă odată în această energie frumoasă, a Pământului... ce loc minunat de a trăi, de a exista şi de a crea... ce loc minunat de a vă avea pe voi înşivă şi energiile voastre, să învăţaţi în căi pe care voi nu le-aţi urmat în nici o altă dimensiune sau orice parte a cosmosului şi omniversului... doar aici... doar pe Pământ puteţi să faceţi acest lucru.   Dragi îngeri, voi aţi fost peste tot înainte de a veni pe Pământ.   Voi aţi existat în multe spaţii diferite şi - ceea ce aţi numi – timp, în multe dimensiuni, dar nici una ca aceasta.  Aceasta este o comoară.  Aceasta este o perlă.  Aceasta este o onoare.

 

Uneori voi auziţi că v-aţi oferit ca voluntari, dar de fapt este mult mai corect de a spune că voi aţi fost aleşi, căci doar îngerii au dorit să meargă la nivelul măreţ următor şi cel mai întins la care aţi fost chemaţi. Doar acei îngeri – voi - aţi auzit trompeta lui Gabriel, sunând că acel timp a fost perfect şi conştiinţa

Omniversului a fost perfectă pentru a deschide planeta Pământ.  Voi gândiţi în termeni de timp şi spaţiu.  Şi, voi gândiţi cât de mult v-a luat să veniţi aici, cât de mult a durat să evoluaţi ca o specie, pentru a dezvolta corpul uman şi conştiinţa umană.  Dar, într-un sens, aceasta a  fost nu de mult, doar o licărire sau o respiraţie.   Aceasta a fost nu de mult, doar o respiraţie de când aţi plecat de Acasă.  Nu a fost chiar aşa de mult. 

 

Uneori, aceasta se pare că v-a dezamăgit ca fiinţe umane crezând că aceasta va fi pentru o eternitate.   Nu procesul în sine este cel care vă dezamăgeşte.  Acesta este lipsa de viteză. Este încetineala care vă dezamăgeşte.   Dacă voi aţi fi ştiut că o să treceţi prin toate acestea într-un an, evident voi v-aţi fi putut relaxa.   Voi nu aţi fi fost atât de îngrijoraţi dacă voi aţi fi ştiut că a fost un tip de punct de întoarcere, ceea ce noi numim „un punct de separare,” care merge de la un punct de conştiinţă la altul.   Dacă voi aţi fi ştiut că aceasta se va întâmpla într-un aranjament relativ scurt, atunci nici una dintre acele problemele care v-a chinuit azi nu ar fi părut să fie probleme.

 

Deci, noi trebuie să chicotim uneori când voi ne chemaţi, ceea ce voi faceţi aproape în fiecare noapte (ceva râsete), şi spuneţi:  „Dragă -  sau blestematule - Tobias,” depinde de noapte,  „Eu trec prin toată această traumă în viaţa mea, toată suferinţa şi mizeria şi eu nu ştiu cine sunt eu nicicum.” Şi, apropo acesta este un lucru bun.  Voi aţi trecut prin toate acestea, şi eu vă răspund drăgăstos şi blând, „ Dragă, ai răbdare.” 

 

Voi răspundeţi, în general între Shaumbra ,”Răbdare, tâmpitul meu!” (multe râsete din audienţă).  „Eu sunt obosit de răbdare,  şi spuneţi,  eu sunt istovit cu procesul, cu timpul ce-l ia acesta, nu procesul actual sau experienţa dar, cât de mult timp ia de a târî acesta de azi pe mâine?”  Ghiciţi, Shaumbra,  voi puteţi schimba aceasta.  Am încercat să vă explic, dar voi aveţi tendinţa să ignoraţi la acest punct. Dar vă spun acum, şi voi puteţi să mă ignoraţi pentru tot restul Shoud-ului.

 

Dar... permiteţi să schimbăm timpul.  Voi purtaţi acel lucru pe mână, acel ceas de mână.  Voi aveţi aparatele mecanice pe pereţi.  Dar, cu adevărat nu există timp, oricum nu aşa cum îl ştiţi voi.  Noi nu avem ceasuri pe partea noastră.  Dar, foarte sincer, noi ne plictisim uneori şi suntem reţinuţi de natura plicticoasă a timpului acoperitor în care voi operaţi... vedeţi voi... pentru că atunci când voi sunteţi într-o zonă de timp, şi noi suntem aici, ca servanţi loiali şi fideli - desigur neplătiţi - dar loiali şi fideli (ceva râsete) noi cădem într-un cadru de timp de asemeni.  Şi, este foarte dificil pentru noi.

 

Deci, poate începând de la Shoud-ul de azi, noi putem începe să extindem timpul.  Noi putem să transcendem timpul, să îl folosim când noi vrem să-l folosim, când voi vreţi să-l folosiţi, şi să nu-l folosiţi când nu este potrivit.

Nimeni nu a spus că ziua trebuie să fie de 24 de ore.  Dacă voi îndepărtaţi toate ceasurile voastre şi devizele de timp, şi îndepărtaţi efectele soarelui care răsare la un anumit timp şi apune la un anumit timp, în acest fel voi nu aţi fi avut noţiunea timpului.  Timpul ar însemna foarte puţin pentru voi la acel punct. 

 

Aşa voi aţi putea să vă deschideţi mai uşor la natura multi-dimensională,  potenţialul, secundarul veşniciei.  Apoi, voi puteţi folosi timpul în avantajul vostru în orice fel doriţi.  Uneori,  voi vreţi ca timpul să treacă foarte încet -  când voi vă bucuraţi de muzică, când vă bucuraţi de compania unui prieten, când meditaţi, când faceţi o plimbare lungă.  Când vizionaţi un film bun, voi vreţi uneori ca filmul să ţină la nesfârşit.  De multe ori timpul poate fi întins.

 

Nu există nimic, absolut nimic în afară de conştiinţa acoperitoare, ce spune că  timpul este fixat.  Dar, voi aţi adus aceasta înăuntru.  Voi aţi spus că „Eu trebuie să fiu la serviciu la un anumit timp.”  Bine,  în primul rând,  voi trebuie să renunţaţi la serviciul vostru.  Astfel, voi nu aţi avea această problemă (ceva râsete), aşa cum am spus noi mereu şi mereu Shaumbra. Până la urmă voi trebuie să deveniţi salariatul vostru propriu, şomeri de sine activi, dacă vreţi să puneţi acesta exact.

 

Deci, dacă nu aveţi acest element de timp care scoate afară dificultăţile şi emoţiile, provocările de a trăi pe planeta Pământ, în acest fel nu ar fi fost atât de dificil.  Deci, permiteţi începând cu acest Shoud prin a deschide însuşi timpul,

prin a trece prin barierele timpului.  Societatea voastră este mai mult şi mai mult orientată de timp.  Noi nu spunem ca voi să alungaţi timpul sau să-l eliminaţi în totalitate.  Noi spunem să-l folosiţi când vă este necesar şi să-l ignoraţi când nu vă este necesar.   Voi o să-l întindeţi când este potrivit şi o să-l comprimaţi când nu este.  Ce lucru minunat... un grup de umani de fapt ignoră graniţa şi limitările timpului.

 

Chiar acum, noi vedem că unii dintre voi se îngrijorează că vor întârzia de la întâlnirile lor.  Şi, poate voi aţi putea experimenta aceasta de câteva ori, cum este aceasta.  O să se distrugă lumea?  Nu!  Acei oameni în şedinţe trebuie să aibă într-adevăr energia voastră?  Nu... ei pot continua fără voi, putem spune că este trist (ceva râsete).  O să pierdeţi poziţia voastră legală dacă nu sunteţi prezenţi la acea şedinţă?   Probabil... probabil, în esenţă poate voi o să vă diminuaţi din acea existenţă, de la locul unde voi lucraţi. Dar, voi aţi cerut aceasta oricum.

 

Vedeţi... voi aţi întrebat pentru acel serviciu nou.  Dar, voi vreţi ca noi să garantăm că-l primiţi înainte ca să-l părăsiţi pe cel vechi.  Ah... ah, dragi Shaumbra,  aceasta este prăpastia peste care voi trebuie să o treceţi.  Voi trebuie să eliberaţi aceasta în inima voastră proprie, iubitor şi pe deplin ceea ce trebuie să eliberaţi.  Şi, dacă nu sunteţi pregătiţi pentru aceasta atunci menţineţi-l.  Dacă încă vă mai serveşte atunci menţineţi-l.   Dar, când sunteţi pregătiţi să-l eliberaţi, atunci eliberaţi-l în totalitate şi vedeţi ce se întâmplă. 

 

Apare frica. Voi spuneţi, „Dar, cum am să plătesc facturile mele?”  Bine, ce dacă creaţi o situaţie de lucru de tip mai abundent?  Ce dacă voi creaţi un fel nou unde abundenţa curge înăuntru?  Aceasta nu trebuie să fie un alt serviciu. Aceasta nu trebuie să fie singular substituire unul cu unul, serviciu vechi / serviciu nou.  Aceasta este o gândire liniară. Aceasta este o gândire de Energie Veche.  Aceasta este de asemenea o gândire monotonă.  Şi, acesta este un tip de gândire ce vă roade, ce roade mentalul vostru.  Noi o să transcendem această problemă de timp care este unul dintre cele mai mari straturi acoperitoare. 

 

Eu sunt aici azi, cu energia dragului Adamus-Saint Germain.  Noi suntem aici împreună.  Voi puteţi remarca, dacă ascultaţi pentru un moment... ascultaţi pentru un moment... remarcaţi... simţiţi... şi fiţi conştienţi de diferite straturi de energii care operează simultan.  Voi credeţi că ascultaţi la o singură voce.  Voi ascultaţi la multe voci simultan chiar acum.  Voi credeţi că cuvintele vin afară din Cauldre, prin - ceea ce numiţi? – microfon, în microfon, şi prin sistemul vostru – mulţumesc Linda - prin sistemul vostru.  Dar, voi nu.  Voi doar aţi fost conduşi să credeţi aceasta.  Voi aţi fost conduşi să vă concentraţi pe acesta. 

 

Ceea ce auziţi chiar acum este şi mai mult.  Ceea ce auziţi chiar acum sunt eu, Tobias.  Eu stau chiar lângă voi.  Voi nu auziţi aceasta prin sistemul de sunete.  Voi auziţi aceasta pentru că eu sunt chiar în spatele capului vostru chiar acum.  Eu vă vorbesc într-un fel diferit. 

 

Şi, voi auziţi energia lui Adamus-Saint Germain.   Saint Germain este chiar în faţa voastră... el spune, indică spre capul lui. El vă vorbeşte de asemeni. Voi auziţi o voce, voi auziţi voci, toate simultan.   Este un cor întreg aici, un cor de Shaumbra care vorbeşte.  Voi toţi vorbiţi.  Voi toţi faceţi Shoud-ul împreună cu noi chiar acum.  Shaumbra există în toată lumea.  Ei sunt, ei vorbesc.  Noi vorbim la unison ca o voce, ca multe voci, ca o noţiune, ca mai multe noţiuni.

 

Şi, voi spuneţi, „Dar, eu nu pot auzi nimic.” Dar, da, de fapt, voi puteţi, dacă voi vă extindeţi.  Noi suntem bucuroşi că Cauldre a făcut aceasta aşa cum noi am cerut la începutul adunării noastre de azi, să extindeţi energia, extindeţi energia. Şi da, aceasta înseamnă imaginaţia voastră.  Aveţi încredere în imaginaţia voastră atât de mult încât să puteţi să vă deschideţi şi să auziţi.  Auzul nu trebuie să vină doar de la urechile fizice.   Auzul este un sens divin, de asemeni.  Este doar acolo.  Este doar acolo.

 

Noi vrem să spunem ceva mai târziu în acest Shoud azi - de fapt voi vă spuneţi vouă înşivă - despre această arenă întreagă a imaginaţiei, a nivelelor multiple,

de ce vă înţepeniţi uneori.   Aceasta este tema discuţiei noastre principale de azi.  Ce vă blochează?  Ce vă înţepeneşte?  Într-adevăr nu este ceva mult.  Vouă vă place uneori să credeţi acest lucru.  Dar nu este prea mult.  Noi o să vorbim despre aceasta.

 

Dar, pentru un moment ascultaţi la magia a multor voci.  Oh, unele sunt duse de asemeni prin vocea şi vibraţia pur şi simplu existentă a lui Cauldre.  Vedeţi voi, Cauldre... el se jenează când noi vorbim despre el.  Dar, Cauldre a petrecut multe vieţi în care a fost învăţat să fie canalizator.  Şi, unul dintre lucrurile importante pentru oricare dintre voi care canalizaţi nu este doar de a vă deschide pentru ca noi să putem veni înăuntru.  Este despre a vă deschide ca voi să puteţi veni înăuntru de asemeni.   Voi deschideţi toate canalele - noi, pe voi înşivă, pe cei pe care îi canalizaţi sau pentru care faceţi Shoud-ul. Voi deschideţi toate acestea.  Deci, Cauldre a studiat aceasta, ca şi cum mulţi dintre voi aţi studiat în trecut.

Dar, se întâmplă şi altceva în învăţarea despre channel-ing – cum să aduceţi toate aspectele energetice dimensionale ale voastre prin vocea voastră. Când Cauldre canalizează, prin vocea lui fizică trec şi vibraţiile noastre şi ale voastre.

Acesta este darul canalizatorului, obligaţiile canalizatorului de a educa vocea,  care extinde pur şi simplu până în josul stomacului şi apoi vine sus prin tot drumul plămânilor, pieptul, gâtul, şi prin gură pentru a channela în energiile fizice de asemeni.

 

Deci, voi sunteţi în „sunete-înconjurătoare” azi.  Acestea vin din toate direcţiile diferite.  De ce?  Bine, ca să auziţi... dacă nu auziţi de la o sursă atunci auziţi de la cealaltă, dar pentru faptul că voi sunteţi multi-dimensionali de asemeni. Aşa cum stăm şi conversăm cu voi chiar acum, există energie care este revărsată în voi, în spaţiile voastre, în tărâmurile voastre, energii ale diferitelor aspecte dimensionale care corespund cu aspecte dimensionale sau aspecte suplimentare ale voastre... vedeţi, voi.

 

Deci, aceasta este mult mai mult decât singular aşa cum voi staţi pe scaune, Cauldre stă aici şi canalizează.  Aceasta se întâmplă pe fiecare nivel.  Dacă voi sunteţi conştienţi, sau nu, aceasta se întâmplă pe fiecare nivel.  Acesta este un lucru minunat... aceasta este o cale a Energiei Noi de a trăi, multidimensional,  multi-potenţial, toate în acelaşi timp. Şi, voi ştiţi că aceasta nu vine de altundeva. Aceasta nu vine înăuntru din eter.  Şi, nu necesar vine de la noi.  Aceasta a fost acolo tot timpul, a aşteptat, a aşteptat pentru ca voi să permiteţi să vină înăuntru şi să se joace.

 

Deci, azi, Saint Germain, eu, Tobias, îngerii care ne acompaniază, alţi Shaumbra, toţi s-au reunit aici pentru a merge la următorul nivel... primul pas...  timpul... a transcende timpul.  Voi nu trebuie să folosiţi mentalul aici.  Voi nu trebuie să staţi cu ceasul vostru şi să vă holbaţi la acesta şi să încercaţi să-l schimbaţi şi să-l modelaţi. Voi trebuie să înţelegeţi că timpul este flexibil. Umanii l-au făcut chiar inflexibil.

 

Dar în esenţă... simţiţi doar esenţa acestuia pentru un minut.  Nu-l definiţi, doar simţiţi. Simţiţi miezul timpului, alcătuirea în spatele acestuia, de ce este acolo,   cum v-a servit.  Nu în capul vostru... dacă simţiţi presiune în capul vostru,  atunci respiraţi adânc, simţiţi timpul.   La energia de miez a timpului, acesta poate fi uşor întins.

 

Uneori voi vă spuneţi că o să vă ia atâtea minute sau ore pentru a îndeplini o sarcină.  Şi apoi voi spuneţi că „Dar, eu pot face doar atât din sarcină în cantitatea alocată timpului pe zi.”  Bine, atunci aceasta se adevereşte.  Dar, acum spuneţi-vă vouă înşivă de exemplu, „Într-o zi eu voi îndeplini multe sarcini.  Eu voi îndeplini multe lucruri într-o perioadă foarte comprimată de timp.  Acestea vor fi făcute eficient şi efectiv fără să devin nevrozat sau hipernevrozat despre acesta.  Ele o să se proceseze în timpul incubator într-o perioadă scurtă.

Şi, acesta îmi dă voie la mai mult timp - sau „ne-timp” - pentru a face lucrurile pe care într-adevăr vreau să le fac pentru mine însumi.” 

 

Da, întotdeauna o să fie sarcini.  Şi noi avem sarcini pe partea noastră de voal, de asemeni.  Dar, noi le punem în timp – cum să spun – un tip de capsule cu sarcini de care se poate îngriji foarte uşor.   În acest fel aceasta dă voie la mai mult ”ne-timp” ca noi să facem lucrurile pe care nouă ne place să le facem... vedeţi voi.

 

Deci, Shaumbra, azi o să mergem înapoi la Centrul de Serviciu Shaumbra.  Noi am fost acolo acum câteva luni.   Aceasta este o energie, un spaţiu imaginar care este foarte real.   Da, mie îmi place acesta -  un loc imaginar care este foarte real.   Voi credeţi că cele două nu sunt compatibile, dar ele sunt complet compatibile.

Imaginaţia şi realitatea - ele de fapt reprezintă acelaşi lucru.  Este doar cum energia se manifestă;  aceasta este diferit... vedeţi voi.  

 

Deci,  azi mergem în Centrul de Serviciu Shaumbra pentru că acesta este un loc minunat.  Energia voastră este acolo.  Acesta este un loc minunat pentru a discuta despre probleme, despre blocaje, despre deschiderea potenţialelor.  Acesta este un loc minunat de a vă deschide voi înşivă.  Noi o să facem azi  - cum să  spun - un exerciţiu de grup pentru a vă deschide.   Noi o să facem ceva mişcări de energii pentru a fi siguri.  Noi o să vorbim despre ceva noţiuni şi ceva filozofii.  

 

Deci, permiteţi să ne împreunăm cu toţii, permiteţi să aducem energiile noastre împreunate în Centrul de Serviciu Shaumbra.   Aceasta nu ia nici un fel de efort.  Aceasta nu ia nici o împingere.  Nu forţaţi mentalul vostru.  Dacă alegeţi să fiţi acolo, atunci o să fiţi.  

 

Centrul vostru de Serviciu Shaumbra, impresia voastră despre aceste energii poate diferă faţă de persoana care stă lângă voi. Aceasta este potrivit.  În tărâmurile de afară sau întinse,  fiecare are o accepţiune diferită a energiilor. 

Dacă voi vedeţi o podea frumos acoperită cu covoare groase,  un covor gros pe care puteţi să vă culcaţi în Centrul de Serviciu Shaumbra, dar persoana care stă lângă voi vede şi percepe o podea de lemn, aceasta este pentru că amândouă există împreună aici.  Covor, lemn, gresie, murdărie, apă - vedeţi voi, este multi-dimensional.  Care potenţial doriţi să-l alegeţi?  Este după voi.

 

Deci, noi stăm aici în Centrul de Serviciu Shaumbra reînnoim energiile noastre. Noi suntem în spaţiul sigur pentru a permite să eliberăm unele blocaje, pentru a ne permite să vedem dincolo a cine credem că suntem.  Deci, respiraţi adânc şi simţiţi energiile.

 

Apropo, noi trebuie să ocărâm pe unii dintre voi aici.   Voi intraţi în probleme.  Unii dintre voi aţi intrat în nişte probleme foarte interesante, traumatice în timpul săptămânilor din sezonul vostru de vacanţă... ce timp minunat pentru dramă!  Voi aţi intrat în probleme.  Apoi, voi sunteţi copleşiţi.  Voi deveniţi indispuşi. Şi, unii dintre voi deveniţi puţin sentimentali de asemeni.  Voi permiteţi la acestea să vă dicteze viaţa.

 

Şi, atunci voi blestemaţi şi spuneţi, „dar, eu învăţ toate aceste lucruri la Shoud.  Dar, poate acestea nu sunt pentru mine.  Sau, poate nu este real pentru că eu am intrat în toate aceste probleme şi traume cu familia mea şi serviciul meu.  Cum pot să fiu eu Shaumbra dacă am fost concediat chiar cu o zi înainte de Crăciun?”  Eu ştiu că eşti acolo afară... noi am auzit. „Cum poate să mi se întâmple asta mie?”

 

Shaumbra, în loc să vă supăraţi, în loc să faceţi pe, „săracul de mine” sau în loc, mai mult ca orice, în loc să simţiţi că nu sunteţi merituoşi a tuturor acestora, opriţi-vă pentru un moment. Veniţi aici la Centrul de Serviciu Shaumbra.  De multe ori acesta este complet vacant şi gol.  Nu este deloc nici un Shaumbra aici.   Voi puteţi avea spaţiul pentru voi înşivă.

 

Veniţi aici... staţi jos... respiraţi adânc.  Aduceţi problemele voastre cu voi aici dacă doriţi.  De fapt acesta este un loc excelent pentru a procesa, de a vă uita şi observa problemele voastre şi să vedeţi cu adevărat secundarul dincolo de ceea ce credeţi că sunt problemele voastre.  Veniţi la Centrul de Serviciu Shaumbra.  Nu risipiţi energiile voastre cu toate celelalte lucruri.  Veniţi aici pentru un moment.  Chemaţi-ne pe noi - eu, Tobias, Saint Germain,  Quan Yin,  Ohama.  Chemaţi-ne înăuntru. Faceţi să şedem cu voi dacă doriţi.   Nu cereţi ca noi să rezolvăm problemele voastre pentru că voi ştiţi răspunsul nostru.   Ce este înăuntru?  Cum simţiţi voi aceasta?  

 

Acum, voi întrebaţi-vă pe voi înşivă stând aici în Centrul de Serviciu Shaumbra, „Deci, ce este dincolo de această problemă?   De ce este că eu am fost concediat?  De ce este că corpul meu s-a simţit atât de slăbit în ultimul timp?

De ce este că am probleme continue cu familia mea?  De ce este că eu doresc să părăsesc pe soţul/soţia mea, dar se pare că nu o pot face.  Mă simt mizerabil dar nu pot pleca.”  Bine, veniţi aici... ocupaţi loc... respiraţi adânc... aveţi un pahar cu apă. Într-adevăr, voi puteţi; voi puteţi avea un pahar cu apă chiar aici.  Încercaţi să aveţi.

 

Pentru unii dintre voi, voi credeţi „Bine, aceasta este ceva prostesc.”  Da, este, dar nu chiar atât de prostesc de a fi un uman într-o singură dimensiune înţepenit pe Pământ. Aceasta este într-adevăr prostesc.  Voi nu trebuie să fiţi acolo.  Deci, aveţi un pahar de apă.  Răcoriţi-vă un pic.  Respiraţi adânc şi spuneţi cu voce tare sau în înăuntrul vostru, „Ce este cu această problemă?  Ce este?”   Acum, în minutul în care voi spuneţi acest lucru,  totul începe să lucreze.  Răspunsul trebuie să vină la voi. Trebuie, mai devreme sau mai târziu. 

 

Dacă sunteţi înţepeniţi în capul vostru şi încercaţi să descifraţi aceasta acolo, atunci răspunsul o să aibă un timp greu să se facă cunoscut vouă.  Acesta o să fie chiar acolo. Şi, noi uneori putem vedea răspunsul cum pluteşte în câmpul vostru energic.  Şi, noi trebuie să spunem, „Dragă Dumnezeule, de ce nu pot ei să vadă atât de clar cum vedem noi.?”  Aceasta este pentru că voi sunteţi în creierul vostru.

 

Voi funcţionaţi în – ceea ce noi numim – dimensiunea apropiată.   Voi nu funcţionaţi în dimensiunile creative.  Noi o să vorbim despre aceasta într-un moment.  Ieşiţi afară din capul vostru pentru puţin.  Daţi drumul la întrebare.  Încetaţi să descifraţi.  „Dragă Spirit, dragă Sine, dragă Shaumbra, ce este cu problema de abundenţă care este chiar acum în viaţa mea sau lipsa de abundenţă? De ce oare sunt lovit cu toate acele facturi şi maşina mea s-a stricat şi chiria a urcat şi eu am pierdut serviciul meu?

 

 Puneţi acestea afară - vedeţi voi.   Voi de fapt le puneţi înăuntru.   Voi le puneţi în înăuntrul vostru.  Voi ascultaţi din înăuntrul vostru.  Daţi drumul la acestea pentru o perioadă.  Încetaţi să vă gândiţi despre acestea.  Voi deja aţi supus întrebarea.  Oricând oricare înger sau uman pune o întrebare - acesta este unul dintre cele mai frumoase lucruri din lume - aceasta înfiinţează o dinamică unde răspunsul curge înăuntru. Aceasta trebuie. Acesta este răspunsul natural a ce numiţi univers.  Dar, de fapt acesta este un răspuns natural de la voi înşivă.  

 

Ce se întâmplă, este că voi supuneţi întrebarea, voi înşivă.  Toate nivelele spun, „Oh, este timpul pentru a merge mai departe.” Există o dorinţă pentru răspunsuri şi înţelegere.  Ei sunt obosiţi să treacă prin experienţe.  Şi, acum noi creăm, sau noi aducem în faţă răspunsul care oricum a fost acolo. 

 

Acum, aici sunteţi... voi aţi supus întrebarea.  Voi daţi drumul la aceasta.  Mergeţi... staţi în Centrul de Serviciu Shaumbra... beţi apă... înotaţi în bazinul de apă... staţi în vana cu apă caldă... staţi sub cascada de apă... acesta este unul dintre cele mai populare locuri aici.  Există o frumoasă, o frumoasă cascadă.  Apa este caldă.  Apa nu se prăbuşeşte pe voi; este în mişcare lentă... vedeţi voi... pentru că aici voi puteţi încetini chiar şi efectul spaţiului. Şi, apa cade în cascadă peste voi.

 

Staţi acolo doar pentru o perioadă de timp.  Respiraţi... puneţi ceva muzică.  Noi avem toate tipurile de muzică posibile aici, orice fel de muzică ce a fost pusă de –ce numiţi voi - CD.  Orice tonalitate ce a fost vreodată gândită dar nu a fost scrisă este aici.  Muzică celestă... noi avem chiar „country-western” (ceva râsete).  

 

Deci, voi trebuie să daţi drumul.  Acum, nu puneţi o restricţie sau limită la timp când să fie răspunsul acolo.   Aceasta începe să încurce totul. Permiteţi să vină înăuntru, fără timp, vedeţi voi.  Voi sunteţi fără timp.  Toate răspunsurile voastre sunt fără timp.  Nu spuneţi, „Eu am nevoie de acel răspuns în cinci minute” pentru că în aşa fel voi puneţi o rotaţie sau o energie dezechilibrată pe întrebare. Fiţi fără timp aici. Unii dintre voi spuneţi, „Dar, şi dacă aceasta ia un an?” Bine, ce dacă aceasta ia un an?   Voi o să aveţi răspunsul, nu-i aşa?  Nu vă îngrijoraţi de timp aici în centrul de Serviciu Shaumbra.  Fiţi fără timp. Răspunsurile o să vină înăuntru. 

 

Deci, Shaumbra, o întrebare a fost pusă în Shoud-ul din luna trecută, întrebare despre întuneric.  Cineva a întrebat, „Care este diferenţa între întuneric şi rău?”  Şi, noi am răspuns pe scurt că, „Întunericul este o stare naturală de a fi.” 

 

Întunericul poate fi denumit în alte multe diferite nume, negativ.  Acesta poate fi numit energia feminină.  Poate fi numit „alte” energii, de pe „partea cealaltă,” orice nume vreţi să daţi. Acesta face parte din ecuaţie.  Acesta poate fi „zero” comparat cu „una” de lumină.  Sau, poate să fie „una” comparat cu „zero.”   Întunericul şi lumina în esenţa pură nu sunt închise în structura energiilor lor.  Ele se schimbă...vedeţi voi.   Ele se schimbă înapoi şi înainte - întuneric la lumină.  Ele îşi schimbă personalitatea lor.

 

Deci, întrebarea a fost pusă – „întuneric contra răului”.  Şi, noi am spus că întunericul este o stare naturală de a fi.   Face parte din dualitate.  Este o dimensiune ca atare.  Acesta este partenerul şi iubitul luminii.  Şi, ele îşi schimbă rolurile, înapoi şi înainte. 

 

Răul, („evil”) - ceea ce voi ştiţi că ar fi citind invers este  „live” – citind invers -  răul este un întuneric dezechilibrat, unde există multă concentrare pe întuneric, şi multă concentrare a ceea ce numiţi – energii de supărare... sau ură... sau goliciune... sau lipsă de iubire... oricum vreţi să o numiţi.  Acesta este un întuneric dezechilibrat. Acesta se concentrează pe întuneric şi încearcă să ignore lumina.

 

Deci, întrebarea a fost pusă de draga Linda.  Deci, „ce este dacă există o lumină dezechilibrată?” Şi pentru că  noi am  - cum să spun - încercat să parcurgem toate întrebările posibile noi am amânat-o pe aceasta.  Dar, noi am dori să vorbim despre aceasta pentru un moment pentru că este un aspect foarte important de a fi o fiinţă multiplu-dimensională şi multiplu-potenţială pe Pământ.  Voi trebuie să înţelegeţi dinamica luminii şi întunericului. 

 

Lumină... voi sunteţi „lucrători de lumină.”  Voi lucraţi în lumină, voi eliminaţi întunericul din univers. Aceasta este cea mai mare oală, Shaumbra (ceva râsete).   Acesta este un dezechilibru de asemeni.  Noi avem un cuvânt aici.  Acesta nu prea se relatează cu nici un cuvânt uman.   Dar, în traducerea cea mai bună ce putem da, noi numim acesta „anost”, anost.  (Tobias pronunţă acesta ca NAHST).  Acesta înseamnă un dezechilibru la lumină. Dezechilibrul la lumină sau anost,  este o negare a întunericului. Este o negare a jumătăţii voastre, dacă nu mai mult. 

 

Există mulţi, mulţi de New Age... noi râdem aici pentru că Cauldre... el dă din cap.  El spune,  „Acum, antagonizăm pe toţi din New Age.”  Dar, ei au nevoie de puţină antagonizare, vedeţi voi (ceva râsete).  Este timpul ca ei să se ridice mai degrabă de pe tronurile lor moi... vedeţi voi. 

 

Există de asemeni un dezechilibru la lumină.  Şi, noi trebuie să râdem când auzim despre „războinicii luminii”.  De ce vă luptaţi?   O să mergeţi să vă luptaţi cu întunericul?   Bine, ei o să câştige pentru că ei sunt mai puternici... vedeţi voi.  Şi, pentru că voi ridicaţi sabia voastră ei o să ridice pe a lor de asemeni.  Şi, acum, o să aveţi o adevărată luptă.  Acum, aveţi, în ciuda cuvintelor voastre de pace şi iubire şi toate acele lucruri... negarea întunericul creează lupta în primul rând.

 

Întunericul simplu cere să fie recunoscut... vedeţi voi.  Acum, aceasta este o problemă dificilă pentru unii din cauza stratului acoperitor al întunericului.  Întunericul are o denumire rea... vedeţi voi... de la, da, de la biserici, de la tot.  Voi nu puteţi fi întuneric. Întunericul de multe ori este egalat cu răul.  Şi acesta nu este aşa.  Acesta simplu este o versiune de echilibru, versiunea instabilă a întunericului.  Nu este nimic rău cu întunericul.

 

Deci, Shaumbra, voi puteţi să fiţi dezechilibraţi la lumină, atât de dezechilibraţi că aceasta cauzează ca vitejia voastră proprie să fie blândă. Apoi, aceasta face ca voi să folosiţi cuvinte ezoterice distinse despre pace pe Pământ, dar, voi nu înţelegeţi care sunt dinamicile acestora.  Voi vreţi să salvaţi lumea fără să aveţi înţelegere pentru lume.  

 

În general când noi vedem o persoană ne-echilibrată la lumină, primul lucru pe care noi îl recunoaştem este lipsa de înţelegere, destul de ciudat. Voi credeţi că întunericul are lipsă de înţelegere.   Dar, este lumina, lumina ne-echilibrată, care crede că totul trebuie să fie salvat şi sunt doar ei care pot salva acesta.  

Ce se întâmplă când o persoană este ne-echilibrată la lumină, ea devine foarte aeriană, eterică, ne-întemeiată, intangibilă.  Dar, ele nu mai sunt nicicum eficiente.  Ele au toate aceste noţiuni pufoase care într-adevăr nu sunt practice, într-adevăr nu mişcă energia deloc.  Lumina ne-echilibrată este împinsă de energie şi rostogolită în jur de energie, în loc să fie afectată într-adevăr la energia mişcătoare.

 

Deci, noi am dori să ne adresăm la stratul acoperitor al percepţiei întunericului.

 

Acum, câţiva ani în urmă la întâlnirea noastră anuală de Shaumbra, noi am vorbit despre Întuneric ca fiind Divinitatea voastră.  Acesta a fost cel mai greu de trecut prin Cauldre şi unii dintre voi, de a vă deschide şi de a spune că întunericul este tovarăşul luminii.  Acesta nu este bine sau rău. Ei au fost îndrăgostiţi.  Ei au fost prieteni.  Ei s-au completat unul pe altul.  Ei au fost oglinda care v-a permis vouă să vă uitaţi la cine sunteţi.

 

 Puteţi să ajungeţi la punctul în evoluţia voastră ca să vedeţi că lumina şi întunericul fiind aceiaşi?  Nici unul nu este bun, nici unul nu este rău... ei simplu există.  Ei sunt expresii.  Întunericul ajută la rotirea luminii, Shaumbra. Acesta mişcă lumina.   Lumina ajută să ilumineze arii noi, dar aceasta are nevoie de întuneric ca să se rotească. Aceasta ia întunericul pentru a întemeia lumina.  Noi nu vorbim despre întuneric/rău, întuneric/violent.   Noi vorbim despre energii de miez. 

 

Din când în când aşa cum am explicat demult, întunericul şi lumina schimbă rolurile... vedeţi voi.  Lumina spune, „Eu vreau să experimentez acum cum este să fiu întuneric.”  Şi, întunericul vrea să experimenteze iluminarea luminii.  Deci ei îşi schimbă rolurile.

 

În general, schimbarea rolurilor între lumina voastră personală şi întuneric a luat loc între vieţi.  În general acest lucru nu a fost recomandat să-l faceţi în timp ce eraţi în corp fizic... vedeţi voi.  Sunt astfel de cazuri şi Andreea, Norma poate să spună mai multe despre aceasta... ce se întâmplă când... schimbul se întâmplă când o persoană sau un spirit se află într-un corp fizic, într-o încarnare?  Acesta va dezechilibra totul.  Deci, în general voi sunteţi întorşi... şi aceasta nu este... cineva întreabă aici -  este aceasta polaritate întoarsă?  Într-un sens, într-adevăr nu... aceasta este o problemă diferită.  Inversarea rolurilor ia loc între vieţi.

 

 Acum, pentru cei care trec printr-un proces spiritual de ascensiune foarte intens sau evoluţie spirituală, aceasta se va întâmpla în timp ce sunteţi în acest corp fizic... vedeţi voi.  Aceasta s-a întâmplat la fiecare dintre voi, când voi aveţi schimbul de înapoi şi înainte al întunericului şi luminii.  Şi, acesta încearcă să dezechilibreze totul în realitatea voastră. Acesta este punctul unde voi în general pierdeţi serviciul şi prieteni şi tot restul, ce voi aţi echilibrat şi aţi adus în viaţa voastră.

 

Dar, acum, voi schimbaţi rolurile. Dar, aceasta este diferit faţă de trecut. Ei se schimbă unul pe altul, în aşa fel că voi puteţi experimenta aceasta, deci voi puteţi să vă vedeţi din opusul nou.  Şi, apoi ei vin înapoi.  Ei se contopesc;  ei se contopesc împreună. Ce se întâmplă chiar acum pentru mulţi dintre voi aşa cum această contopire ia loc... vedeţi voi, întunericul şi lumina întotdeauna, întotdeauna menţin un anumit grad al identităţii lor proprii.  Chiar când ei se contopesc împreună o să fie o conştientizare că „Odată eu am fost lumină; odată eu am fost întuneric,” vedeţi voi.  Deci, lumina şi întunericul nu necesar pleacă; ei îşi găsesc o cale nouă de a dansa împreună.  

 

Dar, ce se întâmplă când ei se re-contopesc... vedeţi, voi toţi aţi trecut prin inversarea rolurilor, inversarea luminii/întunericului în urmă cu cinci sau şase ani.  Noi ştim că simţiţi de parcă aţi trecut de multe, multe ori, dar voi nu aţi trecut.  Aceasta se poate mânui doar o singură dată în viaţa fizică... aveţi încredere în noi. Voi aţi trecut prin acea inversare şi acum ei vin înapoi, se împreunează.

 

Acum, gândiţi în termenii unei eclipse... vedeţi voi... eclipsă de lună, eclipsă de soare... când voi aveţi un element care trece prin faţa celuilalt element, acesta blochează temporar sau pune în umbră celălalt element... vedeţi voi... este aproape ca o umbră opusă.   Aceasta se întâmplă chiar acum cu voi în viaţa voastră. Voi vă integraţi, vă contopiţi şi vă căsătoriţi cu întunericul şi lumina voastră.

 

Acum, să nu mergeţi afară din această cameră şi să spuneţi la publicul general că v-aţi căsătorit cu întunericul şi lumina pentru că ei nu o să înţeleagă. Stigmatul întunericului este atât de puternic că ei nu o să permite ca ei să meargă înşişi acolo.  Ei sunt în lupta lor proprie cu lumina şi întunericul lor chiar acum. Voi ştiţi ce înseamnă aceasta;  voi aţi trecut prin asta în această viaţă şi prin altele de asemeni.

 

Dar, acum voi le reintegraţi. Acum, voi aveţi un tip de eclipsă de suflet ce ia loc ... nu o eclipsă solară - ci o eclipsă a sufletului care se petrece chiar acum,  întunericul şi lumina se contopesc din nou împreună dar, aproape că trimite o umbră inversă... vedeţi voi.   Deci, în timp ce se întâmplă aceasta, voi vă întrebaţi uneori, de ce sunt toate aceste lucruri în viaţa voastră, de ce nu pot lucrurile să se aşeze.  Dar, acesta este un proces pe care voi l-aţi cerut, un proces ce l-aţi dorit, un proces cu care aţi fi dezamăgiţi dacă nu aţi fi trecut prin el.  Dacă voi aţi veni înapoi pe partea noastră chiar acum voi aţi spune, „De ce nu m-ai încurajat să continui.  Eu am fost aproape acolo. Acesta s-a re-contopit.”  Aceasta se întâmplă chiar acum.

 

Deci, aceasta este foarte potrivit în acest timp al eclipsei sufletului, a întunericului şi a luminii, eclipsa sufletului, apropo,  în loc ca ei să se separe iarăşi, ei se contopesc împreună. În acest timp al eclipsei sufletului noi vorbim despre potenţialele, secundarele(umbrele)... vedeţi voi... care s-au creat.  Dincolo de eclipsa întunericului şi luminii în înăuntrul vostru, ei se împreunează... dincolo de eclipsă sunt multe, multe potenţiale. 

 

Uneori aceasta este dificil de a pune în cuvinte, dar în timp ce voi aproape că aţi avut potenţiale infinite de a alege în viaţa voastră, cele care au fost mai aproape de atins, sau de a le manifesta erau cumva limitate... vedeţi voi.  Abilitatea de a aduce înăuntru un tip complet diferit de potenţial era limitat.  Acesta a fost acolo, dar a fost dincolo de înţelegerea conştientă sau de abilitatea biologiei de a-l aduce înăuntru într-adevăr.  Dar, cu această eclipsă de suflet ce ia loc în viaţa voastră, numărul sau potenţialul potenţialelor sunt acum mai aproape.  Abilitatea de a aduce înăuntru lucruri care acum un an sau doi se părea că era imposibil, de necrezut, acum, toate sunt posibile.  Acestea toate sunt rezultatele eclipsei  sufletului.  Numărul secundarelor(umbrelor), sau potenţialelor, care acum sunt în înăuntrul realităţii pentru a le manifesta sunt mai, mai măreţe... mult mai măreţe.

 

Când noi am stat cu Cauldre şi cu voi, am canalizat Rugăciunea Liniştită, ce a fost dată la început zilei de azi... Rugăciunea Liniştită este” rugăciunea potenţialelor.”  Noi am intitulat-o aşa la început, dar Cauldre nu a avut nici o noţiune despre ce am vorbit noi. Deci noi a trebuit să schimbăm titlul acesteia cu Rugăciunea Liniştită.  Rugăciunea Liniştită în esenţă spune „Totul este deja în realitatea mea... totul este deja aici... eu am nevoie doar să accept aceasta... să o aduc înăuntru în realitatea mea conştientă... iubirea pe care o caut este deja în viaţa mea... eu trebuie doar să deschid uşa şi să-i dau drumul înăuntru, în loc să stau şi să mă plâng de ce nu am făcut-o.  Abundenţa pe care o aleg în viaţa mea pentru ca eu să pot face această muncă, în aşa fel ca să o pot trăi, exemplul bogat  al Spiritului pe Pământ este deja aici”... vedeţi voi.

 

Unii dintre voi spuneţi, „Dar unde, dar unde?”  Oh, aceasta este acolo.  Aceasta este aici.  Acesta este un potenţial pe care voi nu v-aţi concentrat, pe care voi nu l-aţi realizat, dar acesta este acolo. Sănătatea corpului vostru... Rugăciunea Liniştită spune că corpul vostru este deja vindecat pentru că potenţialul, secundarul(umbra), corpul vindecat este deja acolo.  Voi aţi avut toate acestea în înăuntrul vostru în tot acest timp.  Acestea sunt aici acum, Shaumbra.

 

Rugăciunea Liniştită este o rugăciune a potenţialelor.  Poate noi trebuie să ne uităm la aceasta şi să punem ca un subtitlu la Rugăciunea Liniştită.  Poate când Shaumbra face Rugăciunea Liniştită... care nu este o rugăciune de a cere sau de a cerşi... este o rugăciune a realizării şi acceptării.   „Eu, realizez că viaţa mea este abundentă în fiecare cale.  Eu realizez că eu sunt în fiecare cale.”

Poate, Shaumbra, aceasta poate fi Rugăciunea Potenţialelor unde voi nu trebuie să cereţi nimic,  voi trebuie doar să deschideţi uşile ca acestea să intre înăuntru.  Acesta este un lucru minunat.

 

Noi am vorbit în Shoud-ul din luna trecută despre potenţiale şi cele secundare.   Noi am spus că umanii au tendinţa de a trăi o viaţă foarte singulară, abia dualistică,  mai mult singulară, o singură expresie a lor înşişi, un drum singular pe care ei au fost şi continuă să stea.  Shaumbra învaţă că acesta este mai mult decât singular. Shaumbra învaţă că prin energia imaginaţiei voi puteţi să vă deschideţi la toate acele alte lucruri.   Voi puteţi să le aduceţi înăuntru prin portaluri. Portaluri cristaline ce conduce direct în această realitatea de Acum, ce vine în momentul vostru de Acum.

 

Dar, care sunt blocajele?   Ce vă reţine?   De ce nu lucrează?  Bine, în primul rând  voi încercaţi prea tare.  Voi încercaţi să le forţaţi înăuntru, şi voi încercaţi să le descifraţi.  Voi încercaţi de fapt, unii dintre voi, încearcă să cârmuiască şi să le manipuleze înăuntru, şi aceasta nu poate fi.

 

Aceasta este o realizare.  Acesta este în sine un sistem propriu de credinţă.   Este un strat acoperitor. Acesta este absolut un strat acoperitor. Aceasta este o credinţă că există mai mult la voi decât voi.  De asemenea este o platitudine, dar este o credinţă.  Este despre a vă permite vouă înşivă să credeţi aceasta, să vă permiteţi vouă înşivă să ieşiţi afară din cutia în care aţi fost, dar faceţi aceasta fără să depuneţi efort sau să împingeţi sau să vă luptaţi cu aceasta.  

 

Un alt lucru care fără doar şi poate vă reţine înapoi, sunt promisiunile, jurămintele şi făgăduielile pe care vi le-aţi dat vouă înşivă. Fiecare din aceste promisiuni, jurăminte şi făgăduieli în această viaţă sau din vieţile trecute, servesc ca un tip de barieră... sau blocaj... o piatră pe drum... sau un bolovan pe drum... sau un cui... un cui pe care l-aţi bătut în peretele sufletului vostru, să vă menţineţi înăuntru... o promisiune că voi nu o să aveţi o relaţie în arta neagră.  Dumnezeul meu... de ce nu?  Oh, voi aţi abuzat de aceasta; da, noi am auzit despre aceasta mai de mult. 

 

Este timpul să treceţi  peste asta.  Unii dintre voi aţi spus, „ Dar, eu am fost un vrăjitor.  Eu am fost un vrăjitor.  Eu am fost influenţat de întuneric.”  Regândiţi întunecos, Shaumbra.  „Da, dar pentru faptul că eu am cărat acel tip de magie la un punct, alţii au abuzat de aceasta.”  Bine, aceasta este adevărat, dar, voi nu aţi abuzat.  Oh, dar unii dintre voi spuneţi, „Da, dar, eu am abuzat de aceasta.”

 

Dar, acum este timpul să vă mutaţi dincolo de asta.  Este timpul să scoateţi acel cui afară din uşa sufletului vostru, cuiul pe care voi l-aţi folosit pentru a vă închide şi a vă limita. Voi aţi simţit vinovăţie şi durere pentru ce aţi făcut. Voi aţi spus, „Eu nu voi mai face acest lucru niciodată.”   Bang, bang, bang... aţi bătut aceasta în cuie... voi doar v-aţi limitat pe voi înşivă.  Voi aţi închis potenţiale şi probabilităţi şi posibilităţile sufletului vostru. 

 

Voi aţi spus: „Dar, eu am ucis un alt uman”. Da, voi aţi ucis... nu este un lucru bun... voi ştiţi mai bine acum.  Voi nu o să mai faceţi asta.  Şi ştiţi voi ce?  Ei au venit înapoi pe Pământ.  Probabil ei nu vă cunosc şi probabil ei nu menţin acest lucru împotriva voastră.   Dar, voi aţi bătut în cuie o altă scândură în locul peste casa sufletului vostru spunând, „Eu nu voi mai face aceasta niciodată.”

 

Voi v-aţi simţit vinovaţi din cauza folosirii puterii pentru că voi aţi văzut ce v-a făcut vouă.  Voi aţi văzut ce a făcut spiritului vostru.  Voi aţi văzut ce a făcut la alţii. Şi bam, bam, bam... voi aţi bătut în cuie o altă scândură pentru a bloca uşile şi  ferestrele casei sufletului vostru... toate aceste lucruri, Shaumbra, din nou şi din nou. 

 

Noi am eliberat multe din acestea.  Noi am scos multe afară.  Dar, unele încă mai sunt acolo.  Există unele care sunt întipărite atât de adânc că voi nu le puteţi vedea, unele voi de fapt le-aţi ascuns. Voi sunteţi foarte şmecheri, ştiţi voi, foarte şmecheri.  Voi aţi spus, „Eu nu vreau să fac aceasta niciodată.  Acesta a fost cel mai rău lucru ce l-am făcut vreodată.  Eu nu vreau să-l mai fac niciodată.  Eu nu vreau să conduc o armată de războinici pe terenul de bătălie pentru că am văzut sângele care a fost vărsat.  Şi, eu am văzut vieţile care au fost luate.  Şi, eu am văzut familiile care au suferit pentru nici un scop.”  În afară că cineva v-a spus că a fost o bătălie pentru Dumnezeu... vedeţi, voi.

 

Unii dintre voi aveţi acest jurământ în voi. Şi, după acea viaţă, voi aţi spus, „nu niciodată. Şi, eu o să fiu sigur că nu fac aceasta pentru că voi îngropa acel cui.  Am să închid cu scândură acea parte a sufletului meu.  Eu am să îngrop acel cui.  Şi, am să-mi imaginez că acesta nu este acolo, chiar dacă mă duc să îl caut într-o zi, chiar dacă-l voi percheziţiona într-o zi, pentru a încerca să îl deschid.  Dacă cineva o să încerce să mă păcălească să mă duc în sufletul meu şi să deschid părţi care mai bine să fie bine acoperite,  eu o să-mi imaginez că aceasta nu este acolo.  Eu o să-mi dau mie însumi stratul acoperitor, hipnoza.  Cea mai puternică hipnoză dintre toate pentru sine.  Eu o să-mi dau mie faptul că niciodată nu voi găsi acel cui”, vedeţi voi.

 

Acum, voi sunteţi la un punct interesant. Cuiul este acolo, voi ştiţi.  Acea scândură peste uşa sufletului vostru este acolo. Ce o să faceţi?  Ce o să faceţi cu acele promisiuni şi jurăminte care erau îngropate atât de adânc şi cele care spun, „Eu nu voi permite niciodată mie însumi să am abundenţă de bani pentru că aceasta mă face o persoană imorală.”  Da, voi eraţi (ceva râsete),  dar, voi nu o să repetaţi aceasta, Shaumbra.  Conştiinţa, conştiinţa voastră, iubirea voastră a permis să transcendeţi. 

 

Voi realizaţi chiar acum... luaţi un moment şi simţiţi aceasta aşa cum noi stăm aici în Centrul de Serviciu.  Realizaţi voi că aveţi o cantitate uriaşă de abundenţă în viaţa voastră chiar acum cum simţiţi aceasta?  Simţiţi doar pentru un moment.

Oh, opriţi-vă -  cineva  a spus că o să dea toată abundenţa la alţii - încetaţi acest lucru.  Mai întâi bucuraţi-vă voi de aceasta.  

 

Imaginaţi... da, voi aveţi dreptate... aveţi dreptate absolută... voi realizaţi dintr-o dată că nu aveţi nevoie de atât de mult?  Voi aveţi dreptate. Şi voi realizaţi dintr-o dată că dacă aveţi acea cantitate uriaşă de abundenţă ce curge în viaţa voastră, voi realizaţi de asemeni că trebuie să fie şi o curgere în afară, nu are sens să o strângeţi sau să o ascundeţi, nu are sens să o folosiţi pentru scopuri fricoase, crezând că lumea se va sfârşi.  Dacă lumea se va sfârşi, atunci fiţi primii care ieşiţi afară din acea lume (ceva râsete)... garantat. Gândiţi-vă la aceasta. De ce să suferiţi... plecaţi din timp (mai multe râsete).

 

Deci, Shaumbra, aveţi această curgere de bani ce vine înăuntru.  Simţiţi aceasta pentru un moment.  Simţiţi cum este.  Simţiţi cum este să aveţi în final energie care vine înapoi în viaţa voastră.  Simţiţi acest potenţial. Şi da, voi aveţi dreptate -  aceasta trebuie să curgă înăuntru şi să curgă afară.  Aceasta este un reflux natural şi curgere, un ciclu natural. Acest lucru înseamnă să o folosiţi potrivit.

Poate, voi vreţi să construiţi un Centru.  Poate, voi simplu vreţi să investiţi în economie... cinci maşini. Poate, voi vreţi să aveţi câteva case.  

 

Acum, priviţi ce face acesta.  Acel cui stă acolo.  Acel cui este atât de strâns acolo.   Şi, voi spuneţi, „Dar acesta sună foarte egoist. „Eu nu am nevoie de toate aceste lucruri”. Shaumbra, eliberaţi.  Permiteţi eliberarea limitărilor.  Noi ştim - şi voi ştiţi - că nu o să înnebuniţi din această cauză.  Voi nu o să faceţi lucruri care nu sunt potrivite pentru voi înşivă sau pentru alţii. Aceasta o să fie echilibrat... vedeţi voi.

 

Acesta trebuie să fie echilibrat.  De ce?   Pentru că voi înţelegeţi lumina şi întunericul... voi le împreunaţi.  Voi faceţi o eclipsă de suflet.  Voi vă căsătoriţi cu cele două. Banii nu trebuie să fie niciodată dezechilibraţi... relaţiile nu trebuie să fie niciodată dezechilibrate... iubire... sex... mâncare... toate aceste lucruri, nu trebuie să fie dezechilibrate pentru că voi aţi ales să veniţi aici.

 

Apropo, unii dintre voi vă îngrijoraţi;  voi spuneţi,  „Bine, dar eu intru în echilibru. Eu învăţ aceste lucruri.  Eu într-adevăr sunt pregătit să accept darurile şi bucuriile în viaţa mea. Dar, dacă eu alunec înapoi?”   Există o fizică spirituală ce face aproape imposibil ca acest lucru să se întâmple – nu în totalitate, dar aproape că face acest lucru imposibil – pentru că voi aţi atins un anumit nivel

de iluminare.  Voi nu puteţi să ştergeţi iluminarea... vedeţi voi.  Voi nu puteţi să o ştergeţi.

 

Deci, voi nu o să alunecaţi înapoi.  Voi nu o să faceţi lucruri rele, întunecate.  Voi chiar nu o să faceţi nici lucruri iluminate dezechilibrate.  Acestea o să fie în echilibru.  Şi, voi de asemeni ne-aţi întrebat pe noi să vă ajutăm să nu cădeţi înapoi... ca noi să venim înăuntru şi o să vă dăm câteva la fund dacă faceţi aceasta (râsete din audienţă).  Şi noi chiar o s-o facem; nouă ne place să facem acest lucru (mai multe râsete).  Nouă ne place să facem acest lucru pentru că... dacă nu aţi observat până acum - aşa cum mergeţi voi, aşa merge şi Shaumbra... aşa cum merge Shaumbra, aşa mergeţi şi voi... vedeţi voi.

 

Mulţi dintre voi simţiţi această energie a entităţii Shaumbra în viaţa voastră. Aceasta vine înăuntru să vă sprijine, şi să vă servească, şi să vă asiste.  Dar, voi de asemenea puteţi simţi când – cum să spun – când există o tulburare în forţa Shaumbra.   Voi puteţi simţi când un alt Shaumbra are un timp dificil.  Poate, voi nici nu ştiţi numele lor, dar, voi puteţi simţi, voi înşivă, sau ca parte dintr-un  grup. 

 

Voi sunteţi conştiinţa voastră proprie şi voi sunteţi conştiinţa unui grup... atâta timp cât voi alegeţi să fie în acel fel. Deci, aceasta ne face datori de asemeni ca noi să lucrăm cu voi pentru că aşa cum mergeţi voi, aşa mergem şi noi.

Noi suntem familie.  Noi suntem un grup. Noi suntem Shaumbra.

 

Deci, ce altceva vă trage înapoi de la această noţiune completă de potenţiale,  potenţiale noi aduse în faţă?   Bine, există straturi acoperitoare foarte grele care vin din afara voastră, care vin de la alţi oameni – colegii voştri, oamenii pe care îi întâlniţi pe stradă.  Ei au în special straturi acoperitoare grele de la televiziune şi media pentru că ei îi hrănesc pe ceilalţi.  Oh, media este mecanismul cel mai mare de hrănire pe care noi îl cunoaştem pentru că acesta poate să hrănească pe mulţi în acelaşi timp.  Aceasta hrăneşte realitatea şi sistemele de credinţă.  Şi, sprijină manifestările credinţelor în toată lumea. 

 

Sistemele de credinţă sunt foarte, foarte grele. Acelea vă afectează pentru că în timp ce simţiţi sau experimentaţi un lucru în înăuntrul vostru, lumea de afară încearcă să spună ” Nu”, acesta nu este în acest fel, deloc.  Voi trebuie să fiţi capabili să transcendeţi şi să fiţi capabili să înţelegeţi.  Este timpul să vă deconectaţi de la acele hrăniri.  Este timpul să eliberaţi acele versiuni ale realităţii.  Deci, eliberaţi acesta, Shaumbra. Acesta este  un alt lucru ce vă ţine înapoi. Sistemele voastre proprii interne – cum poate fi acest lucru posibil?  Noi am auzit pe câţiva dintre voi că aţi spus, „Tobias, este o teorie minunată,  arată-mi, documenteaz-o.”   Noi nu putem face acest lucru pentru că realitatea voastră este bazată pe sistemul vostru de credinţă. Şi, chiar dacă noi am fi făcut, atunci lucrul următor ar fi, „Bine, tu ai făcut, acesta nu am fost eu.”  Vedeţi voi,

aceasta trebuie să vină din înăuntrul vostru.

 

Sistemele voastre proprii de credinţă despre natura realităţii au nevoie de puţină explorare. Trebuie să priviţi înăuntru.  Care este sistemul vostru de credinţă despre natura realităţii?  Trebuie să-l atingeţi şi să-l simţiţi, şi să-l mirosiţi, pentru a fi real?  Sau, puteţi să acceptaţi imaginaţia?  Puteţi accepta celelalte posibilităţi şi probabilităţi? 

 

Voi sunteţi fiinţe foarte complexe.  Voi sunteţi o parte umani, şi o parte îngeri.

Voi sunteţi o parte Dumnezeu, şi desigur o parte demoni.  Voi aveţi toate aceste aspecte diferite ale voastre.   Din când în când voi trebuie să veniţi în Centrul de Serviciu Shaumbra, să ieşiţi afară din confuzii şi zgomote.  Vedeţi voi, există o energie foarte specială aici.  Aceasta nu are – ce voi numiţi – nivelul de zgomot al oraşelor voastre, nivelul de zgomot al Pământului şi umanităţii.  Voi puteţi să veniţi aici şi să treceţi dincolo de acesta, şi să treceţi peste unele refaceri. 

 

Deci, Shaumbra, într-un sens, permiteţi...este de a vă ajuta să înţelegeţi noţiunea,  permiteţi să daţi o analogie.  Permiteţi să vorbim despre o maşină, în timp ce suntem aici în Centrul de Serviciu.  O maşină.  Acum, imaginaţi-vă o maşină,  maşina voastră, vehiculul vostru. Maşina nu este altceva decât un lucru fizic, o carapace făcută din oţel, şi roţi, ceva plastic şi dacă sunteţi puţini norocoşi, un pic de piele.

 

Maşina, într-un sens, nu are un mental.  Simplu este acolo ca şi corpul vostru fizic.   Corpul vostru fizic este un vehicul, vehiculul vostru. Dar, acum să zicem că adăugăm un creier la maşină. Să dăm la maşină un creier.  Voi nu aveţi aşa ceva în realitatea voastră fizică. Dar permiteţi să creăm o maşină care are un creier.  

 

Creierul acestei maşini o va ajuta să meargă de la un loc în altul.   Creierul va ajuta maşina să afle acum cum să ajungă la magazin, cum să ajungă la birou,  cum să întoarcă la dreapta şi cum să întoarcă la stânga.  Creierul va acumula şi va colecta informaţii în direcţii şi rute, şi de asemeni pentru a face lucruri, sau a nu face lucruri.

 

Vedeţi voi, partea creierului de funcţionare este de a proteja maşina de a proteja identitatea ei însăşi.  Acum noi avem o maşină cu creier. Şi, aceasta vrea să-l menţină la miezul ei însăşi. Intuitiv ea ştie să se protejeze şi să se menţină însăşi.  Deci, acum creierul îşi ia responsabilitatea de a face lucrurile şi de a nu face lucrurile. Creierul ştie că voi nu apăsaţi pe accelerator şi să mergeţi cu 80 de mile la oră într-o curbă foarte strânsă.  Ea se protejează însăşi.

 

Acesta este un lucru minunat.  Voi v-aţi dat vouă înşivă un creier.   Creierul colectează şi înmagazinează informaţii. Acesta este o bază de date.  Şi, acesta de asemeni are abilitatea de a judeca lucrurile bazate pe ceea ce s-a întâmplat în trecut.  Acesta nu poate în nici un fel să judece lucruri care nu s-au întâmplat înainte.  Creierul în acest sens este foarte limitat. Colectează date şi judecă. 

 

Dar, acesta nu are abilitatea pentru a prezice viitorul. De fapt, dacă începeţi să vorbiţi despre experienţe noi, sau de viitor, sau ceva care nu a trecut până acum prin creier, acesta va clădi o energie de frică. Creierul nu ştie,  acesta protejează maşina însăşi.   Deci, acum acesta îşi clădeşte frica, aşa cum faceţi voi. 

 

Mulţi umani, de fapt operează în prealabil în  - ceea ce noi numim – „corp/conştiinţa creierului”,  exact ca şi maşina care acum are creier, ea se protejează însăşi.   Mulţi umani, simplu se protejează pe ei înşişi.  Ei înmagazinează date, învaţă cum să treacă peste fiecare zi, se protejează şi se apară pe ei înşişi.

 

Acum, permiteţi-ne să luăm maşina voastră care acum are un creier;  acesta are şi ceva deşteptăciune.  Acesta ştie cum să facă anumite lucruri, ştie cum să meargă în jur şi să se protejeze.   Acum, să adăugăm ceva simţ la maşină. Vai, o maşină cu simţ!   Vedeţi, într-un sens, înainte creierul nu s-a îngrijorat; creierul maşinii nu a avut grija simţului.  Acesta s-a îngrijorat în cele din urmă să-şi păstreze identitatea ei însăşi.  Acest lucru l-a ştiut intuitiv.  Dar, acum are simţ.  Ea poate să simtă durerea. 

 

Acum creierul spune, „Oh, durere...dacă o altă maşină mă loveşte, aceasta doare.  Acesta nu este un lucru bun.  Dacă sunt părţi care se deteriorează, eu pot să simt acest lucru acum. Înainte eu am ştiut că ele se deteriorează.  Aceasta nu a avut un efect specific pentru mine.  Eu am fost indiferentă, în afară de protejare, de a menţine identitatea.  Dar, acum am adăugat o nouă înţelepciune - eu de fapt simt aceasta.   Eu, de fapt, am „zile bune de maşină” şi „zile rele de maşină” (ceva râsete).

De fapt, eu cu simţul meu... eu am început să observ că sunt ceva maşini care arate bine la capătul celălalt al parcării (râsete din audienţă). Acea Miata este foarte atractivă azi.” 

 

Vedeţi acum, maşina are simţ şi începe să opereze într-un fel complet nou... emoţii şi simţuri şi conştiinţă.  Maşina are un nivel anumit de conştienţă ce adaugă o dimensiune nouă.  Mulţi umani funcţionează în corp/creier şi  simţăminte joase.  Noi le numim simţăminte de” vibraţie joase” un grad anumit de înţelegere, conştienţă de durere şi simţământ a ce îi face plăcere, a ce îi face fericiţi, a ce îi face supăraţi... vedeţi voi. Deci, mulţi oameni sunt la acele nivele de corp/creier sau  corp/creier/cumva  - baze de simţăminte.

 

Acum, permiteţi-ne să adăugăm spirit la maşină, spirit.  Oh,  imaginaţi ce face acesta!  Spiritul este cauză. Spiritul este conştienţă.  Spiritul este „Eu Sunt.”  Maşina realizează acum că ea este o maşină. Ea are personalitatea ei proprie, identitatea ei proprie.  Ea are un corp şi un creier şi ceva simţăminte.  Dar, acum într-adevăr este completă.  Cu spiritul adăugat la acest vehicul, acum există  un înţeles. Acum, există o cauză, nu numai de supravieţuire,  nu numai de a evita durerea şi de a găsi plăcere.   Dar, există cauza de evoluţie şi de extindere, de creştere şi creare. 

 

Acum, cu spiritul intrat în maşină,  maşina, de asemeni ia un aspect complet nou, o înţelegere complet nouă. Aceasta realizează că poate să se re-creeze pe ea însăşi din nou şi din nou.  Poate să se re-creeze pe ea însăşi de la a fi un Shevy-Lumina şi acum poate să se re-creeze pe ea însăşi ca Mercedes, pentru a folosi câteva exemple ale stratului vostru acoperitor.   Aceasta poate să se creeze însăşi ca un Jeep.  Poate să se re-creeze ca taxi.  Spiritul în maşină înţelege crearea şi re-crearea.  Apoi, spiritul îşi spune lui însuşi, „Dacă eu m-am creat pe mine însămi odată, atunci eu mă pot crea şi re-crea din nou şi din nou şi din nou,” vedeţi voi. 

 

Există patru nivele de funcţionare şi noi în esenţă am inversat mecanica îngerului uman.  Noi am început cu corpul şi am mers la spirit.  În cazul vostru a fost în modul celălalt - spiritul a luat simţământ sau emoţie, acesta a luat creier, acesta a luat corp... vedeţi voi.  Noi vrem ca voi să înţelegeţi cum lucrează fiecare nivel... cum este când se adaugă un creier la corp, toată compoziţia...

prin adăugare de simţământ la corp şi creier, acestea schimbă totul.

 

Şi, a adăuga spirit, este fundamental.  Acesta adaugă abilitatea de a înţelege sinele ca sine, are o conştienţă de sine, are un scop în sine, scopul nu doar pentru a supravieţui, nu doar pentru a trăi dar şi de a conduce ca iadul (râsete din audienţă), a simţi vântul contra parbrizului să vedeţi priveliştea frumoasă, panoramică.  Spiritul ajută la înţelegerea bucuriei, desăvârşirea, crearea, toate aceste lucruri.

 

Voi sunteţi acum aceste patru elemente puse laolaltă.  Voi începeţi să înţelegeţi spiritul vostru... încet... dar, voi începeţi să înţelegeţi. 

 

Unul dintre celelalte blocaje, Shaumbra, cele mai mari blocajele, blocajele cele mai mari dintre toate... voi aţi funcţionat în corp, în creier şi la nivelul de simţăminte sau dimensiuni.  Voi aţi fost îndepărtaţi de Spirit.  Spiritul a fost cu voi, cu toate că voi l-aţi căutat acolo afară.  Spiritul a fost acolo.

 

Acum, permiteţi-ne să aducem înăuntru Spiritul să punem laolaltă.  Acesta este voi;  acesta este „Eu Sunt”.  Acesta este conştiinţa.  Acesta este partea care nu cunoaşte moartea... vedeţi voi. Spiritul nu cunoaşte moartea... niciodată... niciodată.  Nu există moarte în inima Spiritului.  Acesta este re-creare, a  re-crea, a re-inventa pe voi înşivă din nou şi din nou.

 

Unele dintre cele mai mari blocaje sunt agendele diferite - agenda umană contra plăcerii Spirituale, scopul spiritual,  prezenţa spirituală.  Voi aţi cerut toate aceste lucruri în viaţa voastră pentru a satisface maşina - voi aţi încercat să fixaţi roţile,  să corectaţi rupturile din huse, aţi încercat să corectaţi rugina, aţi încercat să turaţi motorul să facă câteva mile în plus.   Concentrarea voastră, Shaumbra, umani, a fost în a repara maşina.

 

Este timpul să re-inventaţi maşina,  să re-creaţi maşina şi să încetaţi să o re-construiţi. Frica a fost moartea.  Frica a fost finalitatea. Voi aţi funcţionat în trei - în ceea ce numim - nivele joase, nivele de bază de a încerca menţinerea integrităţii maşinii să încercaţi să o prezervaţi şi să o protejaţi. Deci, agenda voastră de a face maşina un pic mai lucioasă, un pic mai repejoară, a face maşina puţin mai bună decât a altcuiva nu necesar este consistent faţă de dorinţa sufletului. Voi aţi fost îndepărtaţi de la suflet pentru că voi aţi încercat să vă concentraţi pe lucruri de bază, de a menţine maşina aceea veche să funcţioneze.  

 

Vedeţi voi,  Shaumbra, a fost o deconectare între voi şi suflet.  Acesta a chemat pentru lucruri care poate nu au fost atât de importante pentru suflet.  În cele din urmă, sufletul simplu doreşte să se extindă, şi să re-creeze din nou şi din nou.

Aspectul de care voi vă ţineţi atât de strâns în viaţa voastră, aspectul de voi, umanul, care stă aici pe scaun, vrea doar câţiva ani în plus pe Pământ, aceasta nu contează pentru suflet. Acesta nu îşi face griji.  Acea parte din voi nu se îngrijorează despre acele lucruri. Uneori acea parte din voi pe care aţi interzis-o, ştie mult mai bine, uneori ştie că este mai bine de a termina viaţa pentru a se re-crea însăşi. 

 

Draga Melanie, care a trecut dincolo nu demult, care a fost o învăţătoare pentru Cauldre a înţeles acest lucru chiar foarte bine şi ea înţelege acesta chiar acum.

Uneori sufletul doreşte să se re-creeze pe el însuşi. Bine, o parte din ea bineînţeles a vrut să repare corpul unde a intrat cancerul.  Dar, ea a trebuit să se conecteze la suflet. „Care este scopul real?  Care este înţelegerea reală a acestuia?”  Şi sufletul a spus, „Este timpul pentru a ne re-inventa pe noi înşine.  Acel sine vechi, vechiul de voi, este obosit.  Noi putem face un lucru mai bun.  Modele noi au ieşit afară (ceva râsete). Noi putem face un lucru mai bun.”

 

Deci, voi vedeţi, cel mai mare blocaj dintre toate este ceea ce aţi considerat agenda voastră, dorinţa voastră contra dorinţei sufletului.  Noi o să le împreunăm.  Noi o să le împreunăm din nou.  Noi o să le punem împreună în eclipsă, eclipsă de suflet, o înţelegere completă. 

 

Vedeţi voi, voi credeţi că sufletul vostru ştie tot ceea ce umanul vostru doreşte. Dar acesta nu ştie pentru că voi l-aţi încuiat afară.  Voi l-aţi baricadat.  Voi aţi avut multe promisiuni, jurăminte, făgăduieli.  Voi aţi îndepărtat sufletul şi sinele. Şi, permiteţi să le aducem înapoi şi să le împreunăm, acum.  Oh, ei fac parte din acelaşi, într-adevăr, dar, voi aţi creat o separare artificială. Permiteţi să le aducem înapoi împreună.

 

Respiraţi înăuntru pentru un moment... sufletul... sinele... acea parte din voi căreia îi place să creeze, îi place să re-creeze, îi place expresia vieţii, dacă aceasta este în corp fizic sau afară.  Într-un sens, sufletul, fiinţa adevărată a voastră, nu are nevoi, dorinţe, sau agende.  Acesta ştie că ele sunt deja acolo.  Sufletul sinelui este partea care înţelege fiecare probabilitate şi potenţial.  Ele sunt deja acolo. Partea pe care voi o auziţi că plânge uneori noaptea este sufletul vostru pentru că voi alegeţi să nu-l vedeţi că acesta este deja acolo, că voi sunteţi deja acolo.

 

Deci, Shaumbra,  în centrul de serviciu chiar acum, permiteţi să aducem înapoi sufletul în viaţă, în voi, în realitate, în Acum.  Cu acesta de asemeni vine şi înţelegerea adevărată a cum să aduceţi toate aceste potenţiale în viaţa voastră. Doar invitaţi-l înăuntru fără agendă.  Invitaţi-vă pe voi înşivă înăuntru.

 

Deci, noi o să facem o altă observaţie aici, parte din... noi vom vorbi despre aceasta în următorul Shoud.  Dar, partea dintr-un alt blocaj mare este nivelul dimensional de unde aţi lucraţi.   Acum, Saint Germain, intră în detalii mari în şcoala Dream Walkers.  Apropo, eu, Tobias, sunt fără nici - cum să spun - fără agendă.  Eu voi propune ca mai devreme sau mai târziu fiecare Shaumbra să treacă prin şcoala Dream Walkers (Mersul în Vise). Aceasta cuprinde informaţia ... nu este vorba despre moarte. Este despre realităţi noi şi probabilităţi noi.  Despre acestea este vorba într-adevăr. 

 

Saint Germain vorbeşte în detalii mari despre  ne-fizic, dimensiuni sau realităţi ale benzilor Pământului.   El le numeşte „realităţi-apropiate,” ne-fizice, realităţi ale benzilor Pământului care sunt aproape, ele sunt aproape de Pământ. Ele sunt ne-fizice dar sunt conectate foarte aproape de Pământ.  Aici este locul unde voi aveţi tendinţa să mergeţi noaptea.  Şi, acesta este locul unde voi aveţi tendinţa să mergeţi să rezolvaţi problemele.  Şi, aici este locul unde creierul vostru se simte mult mai confortabil pentru că are privirea şi simţul, mirosul şi mersul realităţii fizice.   Este mult mai confortabil acolo.  

 

Mulţi oameni nu trec niciodată de dimensiunea sau realitatea apropiată când ei mor.  Ei părăsesc Pământul;  ei simplu părăsesc corpul lor. Ei merg în dimensiunea apropiată, care are toate atribuţiile realităţii fizice ale Pământului;   aceasta simplu este fără materie.

 

Saint Germain, în şcoala Dream Walkers,  vorbeşte despre a merge prin uşa următoare, ceea ce conduce în ce el numeşte „tărâmurile cristaline.”   El spune studenţilor că mentalul nu poate lucra aici în tărâmurile cristaline.   Tărâmurile cristaline sunt mult dincolo de tărâmul Pământesc şi acolo nu există o afiliere specială sau familiaritate în tărâmul cristalin cu Pământul.  Voi lăsaţi totul în urmă.

 

Tărâmurile cristaline sunt cele unde se nasc noi lucruri. Tărâmurile cristaline se numesc „cristaline” pentru că sunt energiile seminţei Christosului într-o formă embrionară, de naştere. Dacă veniţi la aceste tărâmuri voi o să simţiţi cum ia loc naşterea.  Aceasta este creativă.  Aceasta este ne-mentală.  Mentalul nu lucrează acolo.  Unii au încercat să se împingă pe ei înşişi în acele tărâmuri prin folosirea drogurilor şi ei aiurează pentru că mentalul nu lucrează.  Şi, cu drogurile voi aduceţi  întotdeauna mentalul vostru... vedeţi voi... călătorie rea (ceva râsete).

 

În Centrul de Serviciu Shaumbra chiar acum unde am discutat,  noi am schimbat - cu permisiunea voastră - noi am ieşit afară din mental.  Unii dintre voi au adormit pentru că noi am mers în cristalin.  Unii dintre voi menţineţi mentalul ocupat cu jocuri, sau pretindeţi că ascultaţi.  Dar, de fapt noi am fost în cristalin. 

 

De aici - şi din nou trebuie să subliniez, şi să subliniez şi semnul de exclamare dacă-l puneţi în text, vă rog -  în tărâmul cristalin mentalul nu lucrează! Şi, dacă mentalul vostru este preocupat atunci voi nu vă aflaţi în zona tărâmului cristalin... o perioadă.  Acesta nu lucrează. Voi o să încercaţi să-l forţaţi să lucreze. Voi chiar o să încercaţi să luaţi notiţe scurte mentale despre cum arată tărâmurile cristaline.  

 

Şi voi o să fiţi  - cum să spun -  plini de voi înşivă şi o să încercaţi să spuneţi la alţi oameni cum arată acesta.  Voi nu puteţi...voi nu puteţi.  Eu vă pot atinge şi să vă fac să înţelegeţi energia cristalină, dar eu nu vă pot spune despre acestea. Voi puteţi împărtăşi cu o altă persoană de la inima voastră sau prin a-i atinge pe ei. Dar, voi nu puteţi spune niciodată despre acesta, nu pentru că este un secret, dar pentru că este dincolo de cuvinte şi dincolo de mental.

 

Fiecare dintre voi aţi fost acolo uneori sau alteori.  Deci, acum re-colecţia este acolo, dar nu este re-chemat în creier... vedeţi voi. Creierul depune efort pentru a-l descifra.  Şi, creierul vă spune chiar acum, „Oh, da, eu am fost acolo.   Eu sunt un maestru acolo;  Eu sunt un învăţător acolo (râsete din audienţă).  Eu nu-mi aduc aminte că l-am invitat pe Kuthumi, (râsete din audienţă) dar se pare că el s-a prezentat (mai multe râsete). 

 

Tărâmurile cristaline unde probabilităţile şi potenţialele adevărate create.  Şi, acesta este unde toate problemele sunt rezolvate... vedeţi voi. În şcoala Dream Walkers, Saint Germain vorbeşte în detalii despre acesta, el dă cât mai mult fundal, şi transmite multă energie aşa cum ştie el.

 

Deci, când voi încercaţi Shaumbra, să spuneţi  „Acum cum este aceasta de a mă deschide la potenţiale noi şi probabilităţi? Cum aduc umbrele înăuntru, acum când am o eclipsă a sufletului, împreunând lumina şi întunericul?  Şi, există miriade de potenţiale noi care sunt disponibile chiar acum.  Cum le aduc înăuntru?”

 

Veniţi sus la tărâmul cristalin. Începeţi de aici de la Centrul de Serviciu Shaumbra. Dacă aveţi nevoie de escortă sau de un ghid, asta este bine.  Sunt mulţi aici care vă pot aduce.  Mergeţi afară în tărâmul cristalin.  Şi, apoi să fiţi liniştiţi... şi experimentaţi naşterea creaţiei... experimentaţi-vă pe voi înşivă fiind re-inventaţi.  Faceţi aceasta fără frică. 

 

Experimentaţi cum este să aveţi totul despre voi re-inventat, re-creat.

Imaginaţi-vă, toate potenţialele care pot fi aduse în realitatea voastră.  Şi, imaginaţi-vă că nu trebuie să fie doar un singur potenţial;  pot fi multe.  Şi, apoi permiteţi-le să curgă înăuntru.

 

Da, viaţa voastră se va schimba... din nou... noi ştim. Lucrurile se vor întâmpla.   Dar, respiraţi adânc, şi permiteţi-le să se întâmple.  Încetaţi să vă menţineţi atât de strâns de acea maşină.  Încetaţi să reconstruiţi acea maşină veche. Poate, este un potenţial ce există că maşina poate să se re-inventeze pe ea însăşi fără ca să se distrugă pe ea însăşi în primul rând... vedeţi voi... vedeţi voi, cum se pun toate împreună.

 

Deci, Shaumbra, noi o să răspundem la o singură întrebare acum înainte ca să fim întrebaţi din nou.   Voi spuneţi, „Dar, toate aceste potenţiale există,  potenţialul că eu pot fi un mare muzician, ceea ce am vrut să fiu tot timpul. Dar, eu nu ştiu nimic despre muzică.  Deci, cum lucrează aceasta?   Este acel potenţial încărcat complet?  Vine acesta aici ca un pianist complex sau un compozitor?  Şi,  eu doar stau ca şi cum aş fi în channeling şi încep să cânt? 

 

Acesta este un potenţial, dar poate sunt şi alte potenţiale care vor să intre primele pentru o varietate de cauze.  Şi aici este unde aspectul vostru dimensional complet încărcat - corpul, mentalul, simţământul şi spiritul - lucrează împreună.   Dar, ce se întâmplă este că voi aduceţi secundarul/umbra aceea în faţă.  Voi o inspiraţi înăuntru. Voi permiteţi la aceasta să vină înăuntru.  Voi nu cunoaşteţi limite.

 

Acum, acest potenţialul este aici. Dar, într-un fel la început este cumva eteric, fără stabilitate.  Acesta stă umăr la umăr cu voi, fiinţa fizică.  Face parte din voi, dar tot odată este el însuşi.  Şi, acum, acesta are nevoie să fie hrănit.  Acesta are un scop şi o dorinţă. Acesta vrea să creeze muzică. Şi, acesta trebuie să fie completat.  Acesta este ca o fiinţă goală, într-un sens, vrea să fie completat. 

 

Acesta începe să se hrănească însuşi de la colectivul de voi.  Începe să se hrănească însuşi de asemeni chiar aici... şi chiar aici... şi chiar aici... vedeţi voi...

peste tot este energia şi conştiinţa muzicii.  Aceasta nu există undeva închisă sus pe munte. Este complet împrejur.  Energia aceasta a muzicii este peste tot, aşa cum este energia de a picta, sau energia descoperirii ştiinţifice. 

 

Şi, în acea probabilitate de potenţial însuşi care vi s-a alăturat în realitate prin imaginaţie, acum acesta începe să se hrănească.  Acesta poate să înceapă să culeagă corzi.  Poate să înceapă să culeagă înţelegerea partiturii muzicale, care,  apropo, acesta este un strat acoperitor limitat însuşi. Acesta poate să înceapă să culeagă simţul şi rezonanţa instrumentelor din aer... vedeţi voi.  Conştiinţa de masă permite la toate acestea să plutească în jur oricând.  

 

Voi trageţi înăuntru o probabilitate a voastră care vrea să inventeze -  să zicem de exemplu - o resursă nouă de energie pentru Pământ.  Pământul are nevoie de aceasta chiar acum. Are nevoie de un fel nou.   Deci, voi vreţi să începeţi să aduceţi înăuntru probabilităţile şi potenţialele de sine care înţeleg cum să aducă înăuntru energii din apă.  Voi aduceţi înăuntru şi acesta începe să hrănească de la conştiinţa de masă, informaţia care este înmagazinată.  Noi ştim că uneori unii vorbesc despre Memoria Akaşică.  Există o „arhivă de conştiinţă umană,” doar pluteşte, în jur.  Voi pur şi simplu puteţi începe să culegeţi energii şi informaţii din aer, le aduceţi înăuntru în sine, probabilităţile,  aduceţi acestea înăuntru pentru voi.

 

Unii dintre voi aţi avut o experienţă recent unde voi aţi simţi... oh, da, noi am auzit... noi ne întindem prea mult aici. Dar, noi ne distrăm (ceva râsete).  Unii dintre voi aţi avut experienţa recent şi aţi spus „Dar, eu nu ştiu de unde am ştiut aceasta.  M-am simţit atât de deştept.  Eu probabil că am canalizat.”  Nu, voi aţi adus înăuntru probabilităţi de sine, potenţiale de sine. 

 

Acele potenţiale de sine imediat încep să se agaţe la hrănire, hrănire de la conştiinţa de masă şi de asemeni cu permisiunea să se hrănească de la grilă, să se hrănească de la banca universală de date şi apoi începeţi să experimentaţi şi să vă jucaţi cu acea energie... vedeţi voi. Deci, toate resursele sunt chiar aici.  Voi aduceţi înăuntru acel potenţial. Voi permiteţi să se hrănească. De aceea unii dintre voi aud cântece pe care nu le-aţi auzit niciodată la radio, dar acestea vin prin voi.  Voi atingeţi conştiinţa de masă.

 

Voi vreţi să ştiţi cum - cum să spun – să lucraţi cu fizica nucleară.  Oh, da, voi puteţi citi cărţi, dar un lucru interesant se întâmplă.  Voi aţi creat probabilitatea însăşi care alege să ştie despre fizica nucleară.  Aşa cum începeţi să citiţi cărţile, deodată noi înţelegeri cresc exponenţial, săritura quantum.  Bine, voi citiţi dar se întâmplă şi alte lucruri de asemeni.  Voi vă conectaţi la informaţia conştiinţei de masă.  Şi, voi o aduceţi înăuntru nu prin mental, dar prin conecţia voastră cristalină. 

 

Fiecare dintre voi, are o conecţie cristalină care nu a fost folosită pentru un timp foarte lung ce merge dincolo de tărâmurile apropiate şi se conectează direct la tărâmurile cristaline... vedeţi voi. Aceasta nu a fost folosită pentru mult timp. Şi,  tema voastră de casă în zilele următoare, 30 de zile sau aşa ceva este să mergeţi şi priviţi - când aţi închis conecţia voastră cristalină?  Şi, de ce aţi închis-o?  

 

Şi, ascultaţi.  Veniţi în centrul de Serviciu Shaumbra şi auziţi răspunsul.  Acesta este important.  De această dată aceasta nu este o temă de casă neserioasă.  Este o temă de casă importantă.  

 

Conecţia cristalină este în înăuntrul vostru.  Voi aţi dezactivat-o. Voi aţi tras dopul.   De ce aţi făcut-o ?  Când aţi făcut acest lucru?   Şi, sunteţi pregătiţi să activaţi această conecţie din nou?

 

 

ŞI AŞA ESTE!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

 

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

 

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

 

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

 

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

 

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

 

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

 

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

 

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

 

© Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.