MATERIALELE LUI TOBIAS

Seria Clarităţii:„Shoud 6”

Întrebări şi Răspunsuri

Prezentat de Cercul Crimson

7 Ianuarie 2006

 

Tobias: Şi aşa este, dragi Shaumbra, că noi continuăm adunarea noastră aici în Centrul de Serviciu Shaumbra. Locul în care puteţi fi într-adevăr.  Este locul unde voi puteţi pune întrebări despre voi înşivă, le puneţi afară, daţi-le drumul.  Răspunsurile vor veni la voi.  Uneori de la acest loc pe care noi îl numim tărâmul cristalin. Uneori de la sincronicităţile din jurul vostru.  Uneori acestea vin în inima voastră sau în mentalul vostru.  Alteori răspunsurile sunt aduse de alţi oameni sau de circumstanţele din viaţa voastră.

 

A primi răspunsurile nu este atât de dificil cum aţi gândit.   Unii dintre voi aţi creat nişte labirinte foarte complexe, nişte mesaje foarte complexe de a încerca să aduceţi răspunsurile în viaţa voastră şi apoi, voi deveniţi foarte nemulţumiţi, supăraţi cu acestea şi începeţi să aşteptaţi să primiţi răspunsurile de la alţi oameni... cum să vă ghidaţi viaţa voastră... dar ei nu pot face.

 

Deci, Shaumbra, câteva lucruri de reamintit despre Shoud-ul de azi, de a permite la energii să pătrundă înăuntru,  este de înţeles că una dintre cele mai mari nemulţumiri ce aveţi este acest element de timp.  Înţelegeţi că voi puteţi extinde timpul sau să comprimaţi timpul.  Voi puteţi pur şi simplu – pur şi simplu crea dimensiuni multiple de timp în realitatea voastră.   Voi nu trebuie doar să extindeţi timpul dar puteţi crea pur şi simplu o serie de timp potenţial toate acestea există chiar acum în Acum-ul vostru. Voi puteţi avea o dimensiune de timp comprimat.  Dacă încercaţi să treceţi repede printr-un proiect, voi puteţi avea aceasta şi aşa timpul se pare că trece repede şi când voi aveţi nevoie de mai mult timp ca să lucraţi la un alt proiect, simultan extindeţi timpul.  Timpul nu trebuie să fie singular.

 

De asemeni, de reamintit de la Shoud-ul de azi era ca şi aspectele Sinelui - ce Sinele a conceput pe realitatea bazată pe Pământ – voi aveţi lumină şi întuneric  şi ele trec prin eclipsă împreună.  Ele vin înapoi împreună pentru a aduce într-un fel reversul din umbră a lor înşişi, şi un revers din umbră al potenţialelor.  Din nou, aceasta este potrivit pentru că umbrele nu trebuie să fie în spate de unde vine sursa de lumina, sau unde realitatea de bază este concentrată.  Acesta poate avea şi un tip de umbră viitoare.  Eu vreau să gândiţi într-un fel mărit şi să fiţi într-o întindere în fiecare cale posibilă.  Nu luaţi nimic de la acest chip valoros.

 

Noi ne reunim... şi apropo, Saint Germain a plecat, şi poate să fie o uşurare pentru cei care pun întrebări azi (râsete din audienţă).  El a vrut să participe la Shoud dar, el are un angajament pentru la masă azi.   El pur şi simplu... Cauldre spune că el nu ne crede... dar este adevărat.  El pur şi simplu o să ia masa cu preşedintele Bush, (multe râsete).  El nu o să se manifeste ca Saint Germain, dar el o să se manifeste ca o altă fiinţă care o să stea la masă.  Nouă nu ni s-a dat permisiunea să spunem cine va fi acea persoană.  Dar, el o să fie – cum să spun -el încearcă să fie din nou urechea cea mai mare pentru a asculta, să împărtăşească ceva informaţii în termen – cum să spun – o natură mai înţelegătoare despre lume.  Deci, pur şi simplu el o să meargă acolo. El pleacă şi se îmbracă chiar acum pentru această ocazie (râsete). Deci, eu Tobias o să mânuiesc răspunsurile care vor urma. 

 

Eu vreau să împărtăşesc cu voi toţi ceea ce Saint Germain, nu de mult a anunţat că el o să facă o clasă specială pentru un grup mic de Shaumbra, pe care el şi numai el i-a selectat pentru o varietate de cauze.   În această clasă o să se dezbată despre toate problemele energiei noi de hipnoză.  Ce sunt straturile acoperitoare,  cum lucrează hipnoza chiar acum în energia veche,  şi pur şi simplu cum să folosiţi, cum să lucraţi,  un tip nou de hipnoză - o energie nouă de hipnoză care este foarte înţelegătoare.  Aceasta nu este manipulativă în nici o formă.  Aceasta simplu permite.  Hipnoza nouă are de a face cu sincronicitatea evenimentelor,   mai mult sau mai puţin, a fi creatorul sincronicităţilor în loc să aveţi sincronicitate ca ceva ce vi se întâmplă dacă sunteţi destul de norocoşi.  Dar a fi creatori ai evenimentelor sincronistice în viaţa voastră.

 

Toate informaţiile de la acea clasă ia loc săptămâna viitoare, pur şi simplu pe o insulă izolată cu un grup mic de Shaumbra.  Toate aceste informaţii în acordul lui Saint Germain vor fi disponibile şi împărtăşite cu toţi Shaumbra.   Şi, voi nu trebuie să treceţi printr-o clasă ca să primiţi aceste informaţii, dar pentru a instala energiile pentru aceasta, grupul acela mic va ansambla.   Deci, noi o să cerem pe toţi Shaumbra să ajute la mişcarea acelei energii, să împărtăşească acea energie, această clasă o să se desfăşoare bazată pe zona aceasta de timp, săptămâna viitoare, marţi, miercuri şi joi. Şi, apoi informaţia o să fie disponibilă după aceea.  Aceasta o să fie o informaţie importantă în termenul de înţelegere a cum straturile acoperitoare şi hipnoza într-adevăr lucrează şi, cum puteţi voi să faceţi parte când doriţi, şi să nu faceţi parte când nu doriţi aceasta. Pur şi simplu prin această clasă o să aducă pentru prima dată ceea ce noi numim tipul energiei noi de hipnoză. 

 

Hipnoza nu este un cuvânt rău.  Unii dintre voi au un simţământ rău despre aceasta căci ea poate să schimbe sau să manipuleze mentalul.  Dar hipnoza sau sistemul de credinţă – cum să spun – de întemeiere, aceasta este într-adevăr, sistem de credinţă de întemeiere, o să fie un instrument important pentru toţi Shaumbra.  Deci, acesta o să vină în curând.

 

Deci, Shaumbra, noi am vorbit de asemeni - am dat analogia maşinii.  Noi am dat acest lucru simplu să vă ajutăm să înţelegeţi că trebuie să ieşiţi afară din capul vostru pentru un minut.  Cum aceste diferite straturi de realitate se înţepenesc unul peste altul.  O maşină, fără creier, simplu este un vehicul. Simplu un vehicul care vă ajută să ajungeţi undeva, vă ajută să fiţi în realitate.  Odată ce adăugaţi un creier la vehicul, acesta schimbă natura într-un fel multi-dimensional.  Apoi adăugaţi simţământ, conştienţă şi în final Spirit.  Într-un sens voi sunteţi o maşină. Voi sunteţi acea analogie. Dar, voi aţi construit mai întâi Spiritul şi apoi voi aţi adus jos energiile în aceste alte straturi.  Voi, deja sunteţi multi-dimensionali. Noi vrem ca voi să simţiţi cum este să fiţi doar corp -  să fiţi corpul şi mentalul -  şi apoi, corpul, mentalul şi simţământul -  să înţeleagă că mulţi umani lucrează de la aceste trei nivele de bază fără să încorporeze într-adevăr Spiritul.

 

Undeva în acest vehicul al vostru, zace această energie cristalină conectoare. Aceasta a fost acolo mereu - sămânţa Christosului în înăuntrul vostru. Voi aţi ştiut aceasta. Voi aţi simţit aceasta, dar se pare că voi nu puteţi pune mâna pe aceasta.  La un punct, aşa cum am spus, voi aţi încuiat-o.  Voi aţi închis-o. Voi aţi deconectat-o.  Aceasta nu înseamnă exact aşa pentru că aceasta întotdeauna este activă,  dar, într-un sens voi aţi ignorat-o. Voi v-aţi hipnotizat pe voi înşivă în a crede că aceasta nu a fost activă, că nici nu a fost acolo.  

 

Deci noi v-am dat tema de casă şi noi într-adevăr cerem, Shaumbra,  lucraţi împreună cu aceasta.  Lucraţi de unul singur, dar vă rugăm să faceţi aceasta. Priviţi cauza pentru care aţi închis aceasta, şi când aţi închis aceasta.  Şi, aveţi încredere în voi înşivă când imaginaţia voastră, când răspunsul vine prin voi.  Aveţi încredere în voi înşivă.  Apoi când primul strat de răspuns vine, respiraţi adânc şi daţi voie la stratul următor de răspuns să vină şi din nou următorul.  Voi o să găsiţi că acesta este într-adevăr un multi-strat.  Există multe cauze şi voi aţi închis aceasta de multe ori.

 

Apoi vi se pune întrebarea, - „Sunteţi pregătiţi să o deschideţi din nou?”  Sunteţi pregătiţi să vă conectaţi din nou la nivelul cristalin şi nivelul ne-mental cu voi înşivă, cu Tot Ce Este?”   Voi menţineţi toate atribuţiile fizice.  Voi încă menţineţi toate  - faptul că sunteţi un uman pe Pământ.  Dar, acum voi sunteţi deschis pentru un nivel complet nou. Imaginaţi că voi sunteţi acest vehicul cu un Suflet, simţământ, creierul şi corpul şi undeva voi aţi închis acestea sau aţi ascuns această conecţie la tărâmuri care sunt de nedescris. Imaginaţi-vă acum ce adaugă aceasta la toate acestea laolaltă, straturile multi-dimensionale ale Sinelui  dacă acestea sunt aduse înapoi în realitate. 

 

Aceasta este o temă de casă dificilă într-un fel şi aceasta necesită o privire internă. Şi aceasta o să necesite poate, de a trece prin amintiri dificile.  Noi am spus înainte că unele jurăminte, şi promisiuni şi făgăduieli pe care vi le-aţi dat vouă înşivă, voi le-aţi zăvorit, voi le-aţi bătut în cuie acele conexiuni pe care le-aţi avut. Voi chiar aţi ascuns acele zăvoare şi cuie şi aţi pretins că ele nu sunt acolo. Numai voi puteţi să le deschideţi, Shaumbra. Dacă voi le-aţi ascuns atunci voi puteţi să le aduceţi afară din ascunziş. Noi nu putem face aceasta.  Noi pur şi simplu, şi noi înţelegem aceasta exact, pentru că voi le-aţi ascuns, chiar nici noi nu le putem vedea.  Dacă voi veniţi la noi şi întrebaţi, „Dar unde le-am ascuns?  Unde m-am prostit?”  Noi nu ştim, pentru că voi v-aţi prostit atât de bine, voi  aţi putut să ne prostiţi şi pe noi toţi. Aşa lucrează hipnoza.

 

Cu aceasta noi suntem încântaţi să răspundem la întrebările voastre.

 

LINDA:  Oops! Stratul acoperitor de timp a spus că tu ai folosit deja timpul tău (Râsete).

 

TOBIAS: Eu am modificat timpul meu pentru a îndeplini nevoile mele.

(Râsete).

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 1 (din Internet, citită de Linda): Hi, Tobias.

Eu sunt Hildego din Ungaria.  Eu aş vrea să renunţ la fumat dar a fost un eşec. Ajută –mă. Ce pot face?  Mulţumesc mult.

 

TOBIAS: Într-adevăr, şi aceasta este aproape de Cauldre şi îl rugăm să se retragă un pic.   În primul rând noi trebuie să spunem că există un strat acoperitor uriaş despre fumat.  Acum, trebuie să spun că fumatul probabil nu este cel mai bun lucru ce poţi face pentru corpul tău,  dar, corpul tău ştie cum să asimileze tot fumul şi orice iei înăuntru. 

 

Dar, ce se întâmplă din cauza straturilor acoperitoare – de fapt,  stratul acoperitor conflictual şi hipnoza ce i-au loc, lasă pe fumătorii care încearcă să se lase de fumat într-o dilemă.  Plus adaugi faptul că nicotina ca atare este poate una dintre cele mai influenţabile ingrediente de pe Pământ.  Nicotina, poate să te facă să crezi orice - poate să restabilească sistemele de credinţă foarte uşor. Aceasta poate fi folosită pentru a restabili un sistem de credinţă că fumatul este rău sau vicios.   Deci, când aceasta vă hrăneşte prin media sau prin alţi oameni, chiar şi prin a menţiona „studii ştiinţifice” că fumatul este vicios şi rău, nicotina răspunde la aceasta pentru că este un sistem de credinţă pe care cel puţin în parte îl menţii pentru tine.  Deci, acum, tu eşti adânc în capcana acestui lucru total de fumat.

 

Cel mai bun lucru, pur şi simplu, dacă vrei să te laşi de fumat este să începi să fumezi şi să încetezi cu încercarea de a te lăsa de fumat. Tu trebuie să te întrebi pe tine însăţi de ce vrei să te laşi de fumat... pentru că ţi se spune că este rău...  pentru că nu te simţi energizat.  Pentru oricare cauză, tu trebuie să te duci în înăuntrul acestuia. Tu nu ar trebui să încerci să te laşi de fumat, când încerci să te laşi de fumat.  Tu trebui să mergi în înăuntrul tău şi să înţelegi cauzele acestuia în primul rând.

 

Vino la Centrul de Serviciu Shaumbra şi apoi permite-ne să lucrăm cu tine în tărâmurile cristaline.  Permite-ne să lucrăm cu tine şi să observăm fumatul.  Tu vei afla când ai început să fumezi, cum ai început să fumezi.  Tu ai să afli trăgaciul micuţ care acum a crescut în această problemă uriaşă de fumat. Tu o să afli că poţi să dai drumul la aceste straturi acoperitoare atunci când noi mergem la nivelul de esenţă,  dacă într-adevăr vrei să te laşi de fumat, tu o să fi capabilă să faci acest lucru.  Tu o să fi capabilă să pleci de la asta. Noi vedem pe mulţi dintre voi care depun efort cu aceasta şi vă pedepsiţi şi acesta într-adevăr nu merită.  Dauna ce o faceţi prin această întărire negativă este mai mare decât fumatul ca atare - dacă există vreo daună.

 

Deci... există o energie foarte interesantă aici, pentru că voi aveţi într-o parte surse care spun că fumatul este rău, şi unii dintre voi chiar cred că acest lucru este teribil.  Acesta nu este nici cum mai rău decât oricare alt lucru ce aduceţi în corpul vostru.  În cealaltă parte, voi aveţi industria de tutun ca atare care face fermecător fumatul, care face în aşa fel ca să se simtă că este foarte fermecător şi este foarte relaxant. Acesta este un strat acoperitor ca atare.  Vreau să priveşti în urmă. Nu a fost chiar aşa de mult timp, poate în ultimii 100 sau 150 de ani, când oamenii au fumat şi ei nu au fost vicioşi cu acesta. Ei puteau fuma... prima naţiune... Indienii Americanii şi alţi indigeni au folosit tutunul pentru mult timp şi acesta nu a fost considerat un viciu.

 

Deci, când a devenit vicios?  Când au devenit straturile acoperitoare atât de puternice?   Când ai căzut în acea capcană?  Şi, cum poţi să ieşi afară din aceasta pentru a face o alegere clară şi liberă faţă de o alegere bazată pe frică şi straturi acoperitoare.  Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 2: (O femeie la microfon).  Tobias poţi să comentezi despre Rază, munca Doctorului Joan Beattie din Toronto  şi dacă acesta este un lucru potrivit pentru mine de a mă implica, în acest timp?

 

TOBIAS: Într-adevăr... sunt multe tipuri diferite de muncă energetică, muncă de facilitare ce se petrece chiar acum.  Nu există unul care este corect sau incorect. Priviţi aceasta ca şi cum aceasta vă ajută să vă extindeţi conştiinţa voastră proprie.  Noi nu vrem să facem un comentariu specific aici: a) despre acest tip de muncă în special, şi, b) dacă tu ar trebui să iei o decizie.  Tu trebuie să o simţi în înăuntrul tău. 

 

Un singur lucru cu care noi atenţionăm pe fiecare Shaumbra cu aceasta, este să simţiţi dacă oricare dintre aceste şcoli de muncă este singura muncă, care include şi Cercul Crimson şi Shaumbra.  Cercul Crimson este un loc de adunare.  Aceasta nu este o muncă ca atare.  Este locul unde noi ne reunim.  Învăţăm şi creştem.  Noi aducem informaţii din afară.  Deci... de multe ori noi vedem că Shaumbra sare într-o muncă de studiere şi crede că este singura muncă.  Mulţi care ascultă sau sunt prezenţi aici azi au participat în Cursul de Miracole.  A existat un punct când unii dintre voi aţi crezut că a fost singurul răspuns.  Voi aţi învăţat acum că acesta a făcut parte din marele răspuns.  Aceasta a făcut parte din trezire.

 

Deci, noi te încurajăm să urmezi simţămintele tale proprii şi să te hrăneşti de la acestea, să primeşti de la ele ce este potrivit pentru tine şi dă înapoi ce este potrivit.

 

SHAUMBRA 2: Mulţumesc.

 

TOBIAS: Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 3 (din Internet, citită de Linda): Tobias, eu nu pot să-mi găsesc drumul prin aceasta.  Eu întotdeauna am făcut prost când trebuia să am de a face cu familia mea biologică. Când încerc să interacţionez cu ei este bine atâta timp cât întreb despre ei sau îi laud sau întreb despre copiii lor, eu sunt galant.  Ei nu întreabă niciodată despre viaţa mea şi ce mă îngrijorează. Există o disfuncţionalitate greoaie şi face posibilă confuzia ca iubire necondiţionată.  Dacă nu sunt atent eu voi fi atras în aceasta şi o să încep să joc o dramă teribilă în dualitate. Există o rudă din toţi cu care am cea mai rea relaţie.

O încercare de a mă apropia de a rezolva situaţia a fost un eşec trist.  Pentru cea mai mare parte, acesta mă îngrijorează doar din cauza unei consecvenţe mai târzii. Ai ceva simţăminte speciale sau perspicacitate pentru mine sau alţii cu aceeaşi problemă de a reconcilia relaţiile cu familiile biologice?

 

TOBIAS: Într-adevăr... Cauldre tu nu ar trebui să susţii întrebarea ta personală aici! (râsete din audienţă).  Aceasta este într-adevăr o situaţie comună pentru mulţi Shaumbra.  De aceea sună atât de familiar pentru mulţi dintre voi.

 

Familiile biologice sunt – cum să spun – noi putem vorbi pentru totdeauna aici... dar unii dintre voi aţi ales - cum să spun – o fixare rapidă pentru a veni înapoi pe Pământ.   Voi aţi selectat o familie biologică care poate nu a fost cea mai potrivită.  Unii dintre voi aţi ales familii biologice cu care aţi avut puţin sau nici o conecţie cu ei în vieţile trecute şi de aceea voi aţi devenit oaia neagră a familiei.  Unii dintre voi aţi ales a ce aţi ştiut că o să fie un iad karmic dar voi aţi ales oricum, pentru că voi aţi vrut o familie în care să intraţi.  Voi aţi vrut să fiţi într-un corp fizic şi voi aţi crezut de asemeni că puteţi stăpâni karma veche foarte bine.   Deci, uneori nu a fost – cum să spun – cauza cea mai echilibrată de a alege familia voastră.

 

Pe deasupra, energia voastră are tendinţa să fie pe un nivel diferit faţă de a lor,  uneori voi sunteţi invizibili lor, aşa cum mulţi dintre voi sunt invizibili la lucru, invizibili la magazine, şi voi vă miraţi de ce oamenii nu vă observă sau nu vă văd sau nu vă acordă nici o atenţie la nevoile voastre.  Aceasta este pentru că ei aproape că nu vă văd sau nu vă simt.  Voi sunteţi, într-un fel, aproape ca nişte fantome pentru ei.  Ei ştiu că voi sunteţi acolo, dar într-un sens, voi nu vă integraţi şi nu prea sunteţi acolo.   Ei au tendinţa să uite să vă invite la Crăciun.  Ei au tendinţa să uite să vă invite la o cină... pentru că, cumva ei uită.  Dar, eu am văzut hotărârea de a încerca de a sări înapoi foarte repede.

 

Unul dintre cele mai dificile lucruri este de a elibera familia biologică. Acesta, ca atare, este un strat greu acoperitor sau o hipnoză grea. Voi trebuie să primiţi acceptare de la familia voastră biologică chiar înainte de a primi acceptare de la voi înşivă. Aceasta este dificil, sau cum se spune este o iubire aspră,  uneori voi trebuie doar să – cum să spun – să divorţaţi familia voastră biologică. 

 

Voi sunteţi – cum să spun – la un punct noi am vorbit despre cârlige şi gheare în voi.  Şi într-un sens ei le au pe ale lor în voi şi voi le aveţi în ei.  Uneori, dificil cum este, voi trebuie doar să îi părăsiţi.  Nu în supărare sau în a fi dramatici dar simplu pentru că acea familie biologică a supravieţuit scopul lor pentru voi.

Erau doar un vehicul care v-a adus aici pe Pământ. Şi când v-au dat afară din casă când aţi împlinit 17 ani, voi trebuia să ştiţi asta...(râsete).

 

Acum, ce se întâmplă oare când voi daţi drumul la unele din acele conecţii şi voi găsiţi echilibrul vostru propriu,  de multe ori voi găsiţi că ei o să vină înapoi la voi dar voi nu puteţi să vă deconectaţi de la ei cu acea aşteptare. Voi trebuie să eliberaţi într-adevăr aceasta şi să lăsaţi să curgă cursul lor propriu.  În cazul tău care pui întrebarea, există o conecţie de viaţă veche de tip karmic şi într-un sens există un resentiment că tu urmezi un drum diferit.  Căci tu cauţi răspunsuri de tip nou.  Karma familiei, karma strămoşească, este că ei au toate răspunsurile. 

 

Deci, tu sondezi şi tu studiezi. Tu te uiţi în arene noi... într-un sens îi stânjeneşti pe ei. Şi, într-un sens, cu aceasta îi superi pe ei, şi mai mult ca orice, ei ştiu că dacă tu te schimbi, tu de asemeni schimbi întregul potenţial al genealogiei karmei strămoşeşti.  Şi, sunt unii dintre ei care trăiesc şi unii care au murit care nu vor să schimbe karma strămoşească, echilibrul strămoşesc al acelei familii. Deci, într-un sens, tu eşti norocos că ai ajuns până aici (râsete din audienţă). Mulţumesc.

 

ÎNTREBAREA DE A SHAUMBRA 4 (o femeie la microfon): Hello, îngerul meu preferat.  Eu vreau să te salut Tobias şi vreau să spun şi lui Adamus dar el a plecat pentru că eu vreau să exprim iubirea mea necondiţionată ţie şi lui Adamus şi Kuthumi, şi la toţi ceilalţi îngeri care lucrează cu noi şi la Edith Procter care îşi lucrează.  Oricum, eu vreau să ştiu de ce ne-am deconectat de la cristale şi de ce le-am închis. Şi vreau să ştiu dacă câinele meu micuţ care a murit - dacă este bine?

 

TOBIAS: Într-adevăr, câinele este bine.  Câinii au - şi pisicile şi animalele de casă au cea mai uşoară cale de tranziţionare şi ei nu trec prin toată trauma prin care trec umanii.  Ei nu se înţepenesc în dimensiunea a patra în afară de cazul când vă aşteaptă pe voi.   Şi, când vă aşteaptă pe voi, atunci timpul are puţin sau nu are importanţă şi energiile lor sunt întotdeauna în jur. Noi o să vorbim despre acest lucru luna viitoare.

 

Dar aici tu pui întrebarea pe care noi am cerut să vă întrebaţi pe voi înşivă, despre conecţia cristalină.  Acum, noi o să vă dăm câteva indicii aici. Aceasta nu este de gen fizic.  Aceasta nu este localizată în corpul vostru ca atare. Aceasta întotdeauna este acolo şi întotdeauna a fost acolo.  Aceasta de asemeni face parte din... noi vă dăm un indiciu mare aici la voi toţi - indiciu mare – eu pot face acest lucru pentru că Saint Germain nu este aici (râsete din audienţă). El v-ar face să vă străduiţi şi să suferiţi cu acesta. 

 

Această conecţie cristalină este de asemeni o altă cale de a descrie energia Seminţei Christosului.  Când a fost ultima oară când aţi lucrat activ cu energia Seminţei Christosului?  Când a fost când tu ai ajutat să o aduci pe Pământ?  Care eră a început când aceasta a fost adusă pe Pământ?

 

SHAUMBRA 4:  Acum 2000 de ani?

 

TOBIAS:... şi cu cine ai venit. Deci, acum eu nu pot să-ţi dau răspunsul (râsete).  Tu trebuie să afli pentru tine.

 

SHAUMBRA 4:  Eu trebuie să merg înapoi 2000 de ani? (Râsete)...okay...okay, mulţumesc, Tobias.

 

TOBIAS:  Dragă, eu nu ştiu cât de mult ajutor pot să-ţi mai dau referitor la acest lucru şi ... da, într-adevăr.

 

SHAUMBRA 4: Pot să te întreb încă un lucru?   Eu trec printr-o încurcătură de tot rahatul, chiar acum.  Ai ceva sugestie?

 

TOBIAS:  Treci prin acestea. (multe râsete din audienţă). Nu te opri acum.

 

SHAUMBRA 4:  Crezi că pot?  Nu, aceasta ar fi o încurcătură mirositoare... nu, eu ştiu că nu mă pot opri acum. Eu ştiu că nu mă pot opri.

 

TOBIAS:   Nu, simplu, într-adevăr, permite să treci prin asta. Şi una dintre probleme este... face parte din înfiinţarea energetică pe care ţi-ai dat-o ţie însăţi.  Tu treci prin lucruri în viaţă acum. Şi din nou, dacă aceasta nu ar fi fost atât de încet şi atât de monoton ţie nu ţi-ar fi păsat dacă ar fi trecut repede. Dar nu te opri, pentru că atunci tu trebuie să te întorci înapoi.  Nu te opri în mijlocul încurcăturii, modifică timpul ca să treci peste aceasta foarte, foarte repede.

 

SHAUMBRA 4: Okey, este imposibil de oprit.

 

TOBIAS:  Aşa este.

 

SHAUMBRA 4: Bine, deci, se pare că aşa este, eu voi modifica timpul.  Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 5 (din Internet, citită de Linda): Dragă Tobias, cu condiţia fizică a lui Sharon se pare că Israelul este la un punct de schimbare din nou. Poţi să ne dai ceva perspicacitate?

 

TOBIAS:  Într-adevăr... într-adevăr au fost multe dezvoltări interesante în Israel.  Noi o să vorbim detaliat când merg înapoi pe pământul meu de baştină, în curând şi eu aştept cu nerăbdare să merg înapoi.  Eu aştept cu nerăbdare la sinceritatea şi onestitatea ce pot avea cu Hapiru acolo.

 

A existat.... noi vorbim în termeni potenţiali aici. Potenţialele sunt situaţii de scenarii care au probabilitatea să se manifeste în realitate.  A existat un potenţial acum doi ani pentru a fi un eveniment foarte catastrofic în Israel.  Un eveniment care ar fi atras atenţia din toată lumea.  Acesta ar fi fost ca 9/11 cu care sunteţi familiari, şi care este mic în comparaţie.   Planurile erau stabilite.  Oamenii, jucătorii erau la locul stabilit, şi aceasta ar fi avut de a face cu arme nucleare. Aceasta ar fi fost catastrofic pentru Muslimi şi Creştini şi toţi ar fi fost implicaţi. Aceasta în esenţă ar fi şters memoriile şi monumentele de pe faţa Pământului.

 

Acesta era potenţialul cel mai mare în acel timp - acum câţiva ani – de a avea loc.   Acesta a fost difuzat pentru scopuri largi variate dar noi trebuie să mulţumim acelor Shaumbra care au fost implicaţi activi în mişcarea energiilor în direct cu Israelul.  Şi, mulţumim la Shaumbra din toată lumea. Noi trebuie să mulţumim energiilor lui Lee Carroll şi Kryon pentru vizita lor acolo şi pentru ajutor şi răspândire şi pentru Steve Rother şi Grupul şi pentru ceilalţi învăţători de energii noi care s-au dus acolo şi au ajutat să aducă pur şi simplu înăuntru un potenţial diferit.  Au adus înăuntru să nu avem evenimentul acela catastrofic. 

 

Acel eveniment ca atare ar fi adus atenţia şi până la urmă înţelegere în lume.  Voi aţi văzut înţelegerea care a venit cu 9/11.  Acest eveniment – evenimentul potenţial - ar fi avut acelaşi efect, dar nu a fost necesar pentru a trece prin acea traumă şi pierderea vieţilor oamenilor pentru ca aceea să aibă loc. Potenţialul încă mai există dar noi îl vedem mult mai în fundal.

 

Când Yassar Arafat a ales să plece, prin aceasta el a eliberat energia luptei, energia terorismului:  El nu a trebuit să plece – cum să spun - din cauză că biologia lui a cedat.  El a ales să plece pentru că a ştiut ca o rezoluţie şi pace să ia loc el a trebuit să elibereze acesta. Cel care a venit să îl înlocuiască ar fi – cum să spun – ar avea o comunicare mai bună sau o conecţie cu Hapiru.

 

Deci, acum, vedeţi pe Ariel Sharon că este pregătit să plece, voi o să vedeţi o altă tranziţie de putere.  Aceasta nu este chiar aşa de uşor de înţeles.  O să fie o luptă - luptă politică - între cei care privesc în felul energiei vechi şi cei care privesc în felul energiei noi. Această luptă aşa cum o vedem noi, potenţialul aici nu o să fie rezolvată uşor sau repede. Aceasta o să cauzeze ca întreaga energie să se schimbe pentru Israel şi pentru Hapiru.  Acesta este timpul ca noi să mergem acolo. Acesta va fi timpul pentru toţi Shaumbra să ajute la mişcarea energiei.  Nu pentru a impune agenda voastră sau dorinţele sau orice altceva, dar noi venim înăuntru să ajutăm să mişcăm energia pentru schimbare şi potenţialul lui Hapiru, sau a Evreilor, dacă aleg să facă aceasta.

 

Deci, este un timp important. Timp uriaş.  Acesta este de asemeni un timp echilibrat delicat.  Echilibrat delicat între a merge înainte sau a merge înapoi.  Şi, de aceea este că noi o să fim acolo în câteva luni.  Mulţumesc pentru această întrebare încântătoare şi noi aşteptăm cu nerăbdare să vizităm şi să aducem energie unitară la toţi Shaumbra în Israel.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 6 (o femeie la microfon): Namaste, Geoffrey,  Tobias şi Linda. Eu aş dori dacă poţi să defineşti termenul „Suflet” pentru mine şi pentru ceilalţi.

 

TOBIAS:  Aceasta este o întrebare de semantică şi apoi este o întrebare de interpretare pentru că folosirea termenului „Suflet” şi „Spirit” şi celelalte lucruri care sunt folosite de umani în căi diferite.   Este puţin dificil de răspuns.  Din perspectiva mea personală „sufletul” este amprenta unică de voi. Acesta este identitatea spirituală unică.  Aceasta este partea, darul a Tot Ce Este,  Spiritul, cel Etern v-a dat vouă şi a spus; eu te pun în libertate. Tu eşti ceea ce sunt eu. Tu eşti Dumnezeu de asemeni, dar tu eşti unic în tine însuţi.  Tu ai dreptul plin de creator şi abilitate.  Tu faci parte din tot dar eşti unic în tine însuţi.  Şi dacă tu ai ales să iei acea unicitate şi să ignori că faci parte din tot, acesta este dreptul tău şi tu eşti binecuvântat pentru aceasta de asemeni, vezi tu.  Acesta este sufletul vostru.   Aceasta este partea esenţială din voi şi aceasta este de asemeni partea care automat colectează toate experimentele din fiecare viaţă, fiecare provocare, fiecare zâmbet, fiecare respiraţie pe care aţi avut-o vreodată.  Sufletul este centrul unificat al Sinelui.

 

Acum, noi devenim impetuoşi aici şi aceasta este când intrăm cu toţii în probleme.  Apoi noi vrem să aflăm mai mult şi mai mult despre Suflet - unde locuieşte, ce face,  care este numele lui - toate aceste întrebări.  Aşa că noi o să ne oprim aici şi spunem că dăm un răspuns de bază.  Restul este descoperire. Pentru a descoperi acesta, voi nu puteţi afla răspunsul despre Suflet în tărâmurile apropiate sau în realităţile benzilor pământului ne-fizice .  Voi trebuie să mergeţi acolo unde mentalul nu mai lucrează niciodată.  Mulţi umani nu doresc să meargă acolo pentru că mentalul este protecţia, şi apărarea lor şi pretextul lor.

 

Deci, pentru a înţelege cu adevărat Sufletul, voi trebuie să mergeţi dincolo de oricare dimensiuni care sunt legate sau conectate de Pământ.  Mergeţi la tărâmurile cristaline şi acolo răspunsul vă aşteaptă pe voi personal. Mulţumesc.

 

SHAUMBRA 6:  Mulţumesc.

 

LINDA:  Ultima întrebare - dacă tu permiţi aceasta...

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 7 (un bărbat la microfon):  Hello, Tobias.

Eu m-am gândit că tu o să răspunzi la întrebarea mea în Shoud dar eu stau aici şi te întreb oricum.   Dragule Tobias, recent eu m-am trezit dintr-o hipnoză de 18 ani şi am găsit că am talente variate pe care eu am considerat întotdeauna foarte personale dar doresc să le împărtăşesc cu lumea. Deodată simt o goliciune şi o oportunitatea să fiu Tot Ceea ce Sunt.  Ai ceva înţelepciune să împărtăşeşti cu un uman de Energia Nouă şi cumva încurcat în dualitate?

 

TOBIAS:  Într-adevăr! Da, noi facem.  Aceasta este direct pentru tine dar, noi gândim că toţi Shaumbra o să beneficieze de asemeni, tu ai auzit cuvintele mai de mult; Îndrăzneşte să mergi în potenţialele noi.  Îndrăzneşte să mergi afară din

Încurcătură. Tu eşti acolo pentru un scop.  Acesta nu-ţi este impus pe tine de la Spirit sau de altcineva. Eu însumi, trebuia să folosesc povestea exagerată a lui Saint Germain... eu am săpat groapa mea, pentru mine însumi.  Eu m-am strigat la Dumnezeu, m-am rugat la Dumnezeu să mă scoată de acolo.  Şi nu prea am ştiut că a fost foarte uşor, foarte uşor să ies afară, dar eu am fost implicat în dilemele mele proprii.  Eu ar fi trebuit să îndrăznesc să merg într-o direcţie diferită, vedeţi voi.  Eu am continuat să sap mai adânc - care a fost o direcţie -  dar am continuat să mă uit în sus pentru scăparea mea.  Eu ar fi trebuit să merg lateral.  Eu ar fi trebuit să schimb gândirea mea, să îndrăznesc să fiu un pic diferit.  La fel este cu voi toţi.

 

A îndrăzni uneori înseamnă a elibera trecutul în care aţi fost atâta timp.  A elibera aşteptările, a elibera faptul de cum v-aţi identificat pe voi înşivă până acum. Este un lucru sperietor pentru un uman de a trece prin aceasta . A elibera modul cum v-aţi identificat pe voi înşivă.  Vedeţi voi, uneori voi simţiţi că sunteţi într-o prăpastie totală când daţi drumul la acea susţinere puternică a aspectului singular al Sinelui.

 

 Unii dintre voi nu vor da drumul la acesta până ce voi aveţi garanţia că vă aşteaptă un aspect diferit şi mai bun. Din nou, aceasta este iarăşi o gândire îngustă.  Deci, îndrăzniţi chiar acum să ieşiţi complet afară din cutie. Să mergeţi complet într-o direcţie diferită.  Şi, voi o să începeţi să descoperiţi cum puteţi să mergeţi înăuntru şi în afară realităţilor.

 

Eu am să ofer ceva la toţi Shaumbra şi voi cuprinde aceasta în tema de casă, da.

Saint Germain a vorbit despre a juca în mod scenic, de a juca roluri, şi el a spus ca să înţelegeţi cu adevărat cine sunteţi începeţi să jucaţi în mod scenic.  Începeţi să dezvoltaţi roluri noi pentru voi înşivă.  Daţi-vă un nume nou dacă doriţi, legal sau ne-legal. Pretindeţi că sunteţi lucruri diferite - jucaţi-le în mod scenic. 

 

Acum, foarte puţini aţi făcut aceasta.  Puţini din voi v-aţi simţit confortabili cu aceasta şi lucrul cel mai mare ce am auzit de la mulţi dintre voi a fost că „eu nu sunt drept cu mine însumi dacă eu joc în mod scenic, dacă joc alte roluri,  dacă pretind sau imaginez că sunt un artist.  Ce drept am eu?  Sau eu sunt un contabil.

Mulţi dintre voi aţi simţit în aceste cazuri că aţi fi neadevăraţi cu voi înşivă. Dar, nu este deloc aşa.   De fapt este mult mai adevărat faţă de voi înşivă să fiţi multi-dimensionali în loc de a vă înţepeni în rolul de a fi un contabil.

 

Deci, îndrăzniţi.  Jucaţi alte roluri.  Jucaţi-le în mod scenic. Imaginaţi... şi apoi daţi voie să fie. Acesta este un lucru minunat.  Acesta este un lucru vesel.  Şi din nou, uneori Shaumbra voi sunteţi jenaţi să jucaţi roluri, să jucaţi în mod scenic puţin diferit. Vouă vă este frică de asemeni că – cum să spun – o să deveniţi oameni cu tulburări multiple de personalitate.   Din nou, jucaţi-vă cu acestea. A jucaţi roluri este de a fi multi-dimensionali. Jucaţi rolul de a fi o persoană cu tulburare de personalitate pentru un timp  Simţiţi cum este aceasta şi vedeţi cum rezilienţa voastră spirituală vă aduce înapoi.  Jucaţi cu diferite aspecte şi caractere şi faceţi aceasta în următoarele 30 de zile.  Jucaţi roluri - simţiţi cum este aceasta. 

 

Voi nu trebuie să o faceţi cu nimeni.  Voi puteţi face  pentru voi înşivă. Sculaţi-vă dimineaţa şi imaginaţi-vă că sunteţi cineva strălucitor... oh, dar deja voi sunteţi... (râsete).  Imaginaţi că sunteţi cine doriţi să fiţi şi apoi permiteţi la acea probabilitate şi potenţial să intre în viaţa voastră.  Voi o să fiţi uluiţi în primul rând ce creatori mari sunteţi.  Noi vorbim la voi toţi.  Voi o să fiţi uluiţi ce creatori mari şi imaginativi sunteţi.  Voi o să fiţi uluiţi cât de uşor puteţi crea straturi acoperitoare hipnotice pentru voi înşivă ceea ce o să credeţi şi voi.  Şi voi o să fiţi uluiţi cum o să puteţi întotdeauna să vă întoarceţi înapoi la propriul– ceea ce numiţi - Suflet sau Centru.  Acesta este un lucru minunat şi noi mulţumim că ai pus această întrebare.

 

SHAUMBRA 7: Mulţumesc.

 

LINDA:  Încă o întrebare?

 

TOBIAS:  Cauldre acceptă, aşa că noi o să răspundem.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 8 (o femeie la microfon).  Mulţumesc foarte frumos.  Eu sunt nervoasă.

 

TOBIAS:  Şi noi suntem! (râsete).   Noi întotdeauna suntem nervoşi cu umanii. Nu se ştie niciodată când o să vă fugărească afară din oraş! (mai multe râsete). 

 

SHAUMBRA 8: Daaa!

 

TOBIAS:   Şi, apropo, Jesus a avut o experienţă diferită. Noi avem dreptul să fim nervoşi (Râsete).

 

SHAUMBRA 8:  Daaa... întrebarea mea este una dintre întrebările de vârsta veche,  eu simt că relaţiile sunt una dintre cele mai uluitoare căi de a învăţa despre noi înşine de a creşte şi de a evolua.  Ele sunt oglinzile, dar una dintre lucrurile cele mai grele pe care eu găsesc că este,  cum să ştii dacă să continui o relaţie pentru că încă mereu continui să înveţi dacă eşti înăuntru sau nu.  Dacă să stai în această relaţie - căci nu contează cu cine eşti tu trebuie să te ocupi de lucrurile tale, dar o să fie doar un corp diferit şi o faţă diferită. Eu am înţeles aceasta dar...

 

TOBIAS: Într-adevăr.  Eu îţi cer să faci câteva lucruri.  În primul rând, oglinda relaţiei de acum înainte ar trebui să fie cu tine însăţi. Tu devii oglinda ta proprie.  Tu devii relaţia ta proprie şi tu te vezi pe tine însăţi în înăuntrul tău.  Opreşte-te  să te uiţi acum... aceasta a fost potrivit până acum, dar opreşte-te să cauţi o relaţie pentru a servi aceeaşi cauză.

 

Deci, acum, ce alegi pentru o relaţie?  Ce este... imaginează pentru un moment.  Imaginează potenţialul, cea mai măreaţă relaţie.  Cum o să te servească şi cum o să te hrănească acea relaţie?   Cum ai alege să creezi acea relaţie? 

 

SHAUMBRA 8: Hmmm...

 

TOBIAS: ...şi tu nu trebuie să răspunzi la aceasta chiar acum.  Dar, aceasta este întrebarea adevărată.  Noi vrem ca tu să te muţi dincolo de potenţialul vechi a ce a fost relaţia,  a fost doar să te ajute să creşti. Aceasta nu trebuie să fie aşa.   Relaţia poate fi cea mai mare formă de iubire unde tu nu trebuie să împărtăşeşti un lucru, vezi tu.  Când tu nu trebuie nici să împărtăşeşti experienţe şi lecţii... unde poate doar să fii. Imaginează aceasta.

 

SHAUMBRA 8:  Daaa...

 

TOBIAS: Deci...

 

Shaumbra 8: Mulţumesc.

 

TOBIAS:  Caracteristic, relaţiile vechi au fost exact cum ai spus tu.  Ele au fost dualistice.  Ele au completat spaţii goale una pentru alta. Erau căi de aţâţare şi de a împinge una pe alta pentru a creşte.  Erau căi de a fi singuratici chiar la nivelul de esenţă şi unele relaţii au fost chiar pur financiare pentru unii să suporte pe altcineva şi invers.

 

Mergi dincolo de acestea.  Noi îţi cerem – nouă ne-ar plăcea să te auzim după o lună sau două, care este viziunea ta despre relaţia energiei noi.

 

SHAUMBRA 8: OK

 

TOBIAS: Mulţumesc, şi mulţumesc că ai dat drumul la nervozitatea ta.

 

Cu aceasta, Shaumbra, a fost o zi lungă.  Noi toţi am mişcat informaţii uriaşe .  Această informaţie este pentru voi. Este despre voi şi a fost creată de voi. În cele din urmă aceasta este disponibilă pentru fiecare uman care merge pe această cale, care merge pe calea pe care voi aţi mers.  Imaginaţi  cât de uşor o să fie pentru ei din cauza a ce voi aţi permis să treacă prin voi.

Noi vă iubim forte mult.

 

ŞI AŞA ESTE!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

 

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

 

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

 

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

 

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

 

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

 

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

 

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

 

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

 

© Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.