MATERIALELE LUI TOBIAS

SERIA CLARITĂŢII: „SHOUD 7 – SEPARARE” cu Adamus Saint Germain

Prin Geoffrey Hoppe

Prezentat de Cercul Crimson

4 Februarie 2006

 

Ghici cine... (râsete din audienţă).  Eu sunt, da, Eu sunt, energia lui Adamus  Saint Germain.   De ce este că atunci când eu intru fiecare stau neclintiţi în scaunele lor.   Când intră Tobias voi vă rezemaţi, vă relaxaţi, voi deveniţi ca untul... poate eu pricinuiesc ceva nervozitate între Shaumbra.

 

Eu, azi sunt învăţătorul vostru suplinitor (râsete din audienţă). Tobias este ocupat cu pregătirea clasei care va fi despre energii sexuale, el pur şi simplu lucrează cu cei care au ales să fie în această clasă, ca o transformare a energiilor care au fost înţepenite pentru mult timp.  Şi este foarte rar ca un grup de umani, în special îngeri umani care sunt implicaţi în călătoria spirituală, a avut vitejia să se adreseze la acesta la nivelul mai adânc.  Nu vorbeşte numai despre partea fizică a sexului sau doar partea emoţională,  dar, vorbeşte despre sex şi energiile de miez ale acesteia, cum a fost creat în primul rând, cum a fost folosit pentru faptele cele mai mari pe pământ, folosit ca o energie de tipul unui vas sau energii hrănitoare pentru a proclama conducătorii cei mai mari din timpul vostru şi de asemeni din timpul istoric, pentru măreţie.  Sexul poate să facă acest lucru.  Şi, noi nu vorbim numai despre actul fizic al sexului dar despre energia sexului.

 

Şi cum mulţi dintre voi ştiţi, acesta poate fi folosit pentru distrugere.  Acesta poate fi folosit pentru înrobire.  Poate fi folosit pentru a manipula, şi a susţinut mulţi Shaumbra pentru vieţi şi vieţi - un tip de puşcărie care v-a ţinut de la a realiza cine sunteţi.  Tobias, chiar în acest moment lucrează cu acei care o să participe şi de asemeni cu facilitatorii.  El a spus foarte puţin despre această clasă, - lui Cauldre sau la alţii -  noi nu vrem să avem noţiuni preconcepute acolo.  Noi nu vrem să fie acolo nici un intelect – intelect - o mică problemă Cauldre (râsete) – munca creierului înconjoară - înconjoară acest eveniment întreg. 

 

Deci, el m-a rugat să intru.  Voi auziţi un tip diferit de Adamus Saint Germain azi, pentru că eu am eliberat mult din aroganţa mea în Bahamas, (râsete din audienţă)... un fel de Saint Germain blând. Dar, Tobias a avut o singură cerinţă când mi-a cerut să vin azi.   El a cerut de asemeni să aduc un invitat foarte special, pe care voi îl cunoaşteţi foarte bine, ca o cale de echilibrare a  energiilor mele şi poate voi puteţi simţi energia lui de asemeni - energia lui Kuthumi   („yay”„da”-uri din audienţă).

 

Acum, (yay), da-uri aşa cum vreţi (multe râsete din audienţă),  Kuthumi nu o să vorbească azi.  El este de fapt într-o perioadă de linişte când el nu vorbeşte la nici o fiinţă chiar acum.  El nu face nici un channeling în acest timp.  El a intrat într-o linişte pentru o perioadă de timp, pe de-o parte pentru dezvoltarea sinelui lui propriu, şi pe de altă parte el pur şi simplu lucrează cu o metodă nouă de transmitere a energiei şi a ceea ce numiţi informaţie pentru alţii.  El trece peste circuitul normal - circuitul ce-l folosim de exemplu noi, chiar acum, acesta permite ca acest Shoud să ia loc când noi reunim energia voastră de Shaumbra, noi creăm ceva tipuri de energie coridor în Cauldre apoi el traduce cuvintele sau aproape toate cuvintele , în aşa fel ca voi să le auziţi cu urechile voastre.

Dar, Kuthumi se află într-o perioadă de linişte şi unii dintre noi de pe partea noastră a voalului se întreabă dacă el de fapt se strâmbă pentru că el nu a putut să facă clasa „ Ce sunt eu, un bălegar de vacă” (râsete) în această iarnă în Cleveland.  Dar nu, noi credem că se află în linişte.   El nu vorbeşte cu noi  nici într-un fel sau altul.

 

Tobias a cerut ca energia lui să intre şi să ajute la echilibrare, deopotrivă cu umorul, căci noi o să adresăm nişte subiecte azi care tratează ceva fizică în legătură cu ceea ce voi experimentaţi în acest timp tranziţional,  dar, într-adevăr aşa cum ştiţi de asemenea, Kuthumi este foarte, foarte înţelept.  Kuthumi are o abilitate minunată de a lua noţiuni dificile şi de a le aduce jos în forme foarte simple.  De multe ori, voi simţiţi prezenţa lui în viaţa voastră, în special când mergeţi în capcanele voastre mentale - când vă înţepeniţi - sau când voi deveniţi atât de ezoterici că acesta nu are absolut nici o aplicaţie în viaţa voastră umană, deşi se pare că este amuzant de a merge uneori acolo afară, dar noi eram atât de distanţaţi de la realitatea umană şi potenţial, astfel este că voi simţiţi că intră Kuthumi.  El ajută la simplificarea lucrurilor.  El ajută la aducerea acestora jos la un nivel foarte întemeiat şi de bază.  Deci, în timp ce voi poate nu o să-l auziţi azi,  voi desigur o să simţiţi prezenţa lui în acest Shoud, ţesută în energii. 

 

Când a cântat muzica azi... Noi iubim, noi toţi –Tobias, Kuthumi şi eu – nouă ne place să transmitem multă energie a Shoudului chiar înainte de a pronunţa cuvintele, şi noi pur şi simplu folosim muzica pentru a aduce energia înăuntru,   pentru că în muzică nu există gând.  Muzica pur şi simplu este un număr în timp, vedeţi voi.  Muzica, un număr în timp, care se dezleagă însăşi energetic şi poate conţine mult mai multă energie decât notele sau chiar cântatul ca atare.  Aceasta de fapt este ca un râu care curge prin noi.  Voi aţi ascultat muzica azi - un fluviu sau un râu de numere în timp care apare în realitatea voastră.  Aici este unde  Kuthumi a făcut mult din munca lui azi, a ajutat la curgerea energiei lui înăuntru, şi noi simplu, aici în Shoud, începem să dăm jos ambalajul de pe cadoul care se află în acest mesaj.  Mesajul de la mine, Saint Germain, de la Tobias, Kuthumi şi toţi Shaumbra care s-au reunit în toată lumea.

 

Eu trebuie să adresez o singură întrebare înainte ca să intrăm în adâncul discuţiei noastre de azi.  Mulţi au vrut să ştie după ultima mea apariţie aici de ce a trebuit să plec repede în timpul întrebărilor şi răspunsurilor.    Apropo, azi voi face întrebările şi răspunsurile, partea mea favorită (râsete).  Să sperăm că sunt multe întrebări scrise care pot fi înaintate. 

 

Mulţi au întrebat de ce a trebuit să plec atât de repede şi Tobias a spus că a trebuit să merg la o cină importantă cu Şeful Statului, cu preşedintele vostru Bush.  Şi s-a întrebat din nou şi din nou.  Cine am fost eu?  Cum am fost eu acolo la acea cină?  Ce s-a întâmplat?  Ce am auzit?  Ce aş fi putut oare spune la Preşedinte?  Am spus Preşedintelui despre Shaumbra sau am vorbit noi oare despre o revoluţie spirituală ce se petrece în toată lumea?    Nu, eu nu am făcut acest lucru, nu.  Eu am avut oportunitatea minunată în acea noapte la cină să urinez pe podea (râsete din audienţă).  Am fost dus în camera din spate pentru o perioadă de timp, dar mai târziu unul dintre membri angajaţilor m-a scos de acolo... oh, eu am fost Barney, câinele! (râsete).  Da.  Eu am venit înăuntru pentru că a fost mai uşor pentru mine să pun energia mea într-un câine în loc de a o pune în acei politicieni îmbâcsiţi! (multe râsete). Eu obişnuiam să vin prin Spot, dar el a murit... acum vin prin Barney - este un căţeluş drăgălaş.  El mi-a permis în acel timp – apropo, el este binevoitor şi de fapt el crede că acest lucru este foarte amuzant şi el permite la unii dintre noi să lucrăm prin el.  El permite la energiile noastre să intre în cameră.  Da, noi trebuie să mirosim câteva picioare în ce facem.  Eu nu prea sunt obişnuit să fac asta în rolul meu ca Saint Germain (râsete), dar – de fapt noi suntem hrăniţi cu mâncare bună când noi îl preluăm pe Barney...  El nu primeşte hrana tipică Alpo sau Purina.  El este servit cu bucăţi bune la cină.

 

Aşa, acesta mi-a permis – da eu am fost prezent la petrecere – şi mi-a permis să mă mişc în jurul invitaţilor şi în timp ce am stat lângă ei şi ei m-au mângâiat, vă  puteţi imagina ce am putut să le transmit lor?   Informaţia şi energia ce am împărtăşit-o?  Eu am fost atât de emoţionat la un punct pentru că eu de fapt am putut să simt că unii s-au deschis, de fapt am simţit o energie a inimii în unii dintre invitaţi în acea noapte că pur şi simplu ca Barney eu am devenit emoţionat încât am scăpat (urinat) pe podea.

 

În acest  fel am fost prezent la acea cină minunată.  Doar să vă informez, acesta este foarte uşor – este cel mai uşor lucru de a intra prin câini. Ei au o energie,  ceea ce numiţi, energie domestică.  Dar acum – eu trebuie să împărtăşesc cu voi – câinii se plictisesc uneori cu proprietarii lor.  Lor le place să vină musafiri ca şi noi.  Aţi observat vreodată că în unele zile câinele vostru este puţin diferit faţă de cum a fost în ziua precedentă, că are o atitudine diferită, că are maniere diferite.  În unele zile lor le place să mănânce mâncarea pe care le-aţi servit-o iar în alte zile nu le place.  Uimitor cât de greu este la entităţi ca noi să intrăm într-un câine şi să trebuiască să mâncăm mâncarea din conservă, şi noi doar refuzăm.   Este foarte uşor să aducem energia noastră în specii ca câinii.  De unele pisici noi nu ne apropiem din diferite cauze.  Ele au personalitatea lor proprie.  Dar a fost o petrecere minunată.  A fost un timp când multă energie a fost transmisă, şi eu pur şi simplu în acel caz am stat câteva zile cu Barney.

 

Să ne mutăm la alte câteva discuţii serioase azi.  Permiteţi să vorbim despre  - permiteţi să vorbim despre lume.  Permiteţi să vorbim despre ce se petrece pe Pământ chiar acum.  Aceasta de fapt este relativ evident.  Dar uneori când sunteţi în mijlocul acestuia, este dificil de văzut – cum spun ei – pădurea din cauza copacilor.  Este dificil de înţeles ce se întâmplă.

 

Aceasta este foarte simplu.  Foarte fundamental.  Totul se accelerează.  Pur şi simplu, nu vă uitaţi la ceasurile voastre când eu spun acest lucru, dar timpul se accelerează chiar acum.  Acum, aparatele mecanice pe care le purtaţi, ceasurile de mână şi ceasurile de pereţi, ele sunt programate pentru o secvenţă anumită şi ele nu ştiu cum să iasă afară din acea secvenţă a timpului.  Ele sunt foarte liniare.  Cu toate că, timpul nu ştie acest lucru.  Timpul nu ştie că trebuie să fie într-o secvenţă foarte definită.  Deci timpul ca atare încetineşte şi accelerează, fapt care depinde de conştienţa locuitorilor, sau în acest caz, al umanităţii.

 

În timpul celui măreţ, Yeshua, timpul s-a mişcat foarte, foarte diferit faţă de acum.  Oamenii voştri de ştiinţă nu pot vedea acest lucru pentru că ei au folosit punctul de măsurare a timpului de acum pentru a încerca să înţeleagă timpul vechi.  Ei spun că Universul este de 3 bilioane sau 30 de bilioane sau oricare mulţi ani vechi.  Aceasta este foarte departe de adevăr, pentru că timpul se schimbă.  Acesta se accelerează şi încetineşte.  Acesta chiar se îndoaie.  Acesta chiar curge înăuntru în varietatea direcţiilor diferite.  Deci, este foarte dificil de a spune că Universul are o anumită dată, sau că lucrurile erau pe baza aceluiaşi timp acum 1.000 de ani faţă de cum este azi.

 

Timpul a accelerat.  Lucrurile merg mai repede pentru că conştienţa merge mai repede chiar acum.  Voi puteţi spune asta.  Acesta este de jur-împrejurul vostru.  Priviţi tehnologia voastră, cât de repede se schimbă.  Priviţi viteza la care lucrurile sunt inventate.  Priviţi viteza răspunsurilor care intră în conştiinţa de  masă.  Priviţi viteza a tot ce creşte chiar acum.  Aceasta este nemaipomenit.  Voi trăiţi într-un timp istoric spiritual.    Timpul, reprezintă amândouă; elementul timpului şi evenimentele care au loc.

 

Sunt entităţi care vociferează să vină înapoi chiar acum.  Entităţile care vor să aibă un loc.  Entităţi care nu au fost încarnate pentru sute sau chiar mii de ani.  Voi puteţi spune că morţii se ridică.  Ei vor să vină înapoi.  Aşa, este un flux mare de copii, de umani în toată lumea care creşte în număr fără precedent. Plus sunt cei care nu au fost niciodată pe Pământ până acum – nu au fost niciodată întrupaţi în formă fizică – ei vor să intre.  Aceştia sunt cei pe care Tobias îi numeşte Copiii Cristali.  Ei sunt emoţionaţi în a veni pe Pământ în acest timp tranziţional, un timp de mari schimbări.

 

Tobias a vorbit despre data de 18 Septembrie 2007. Aceasta nu este prea departe, Shaumbra.  Nu este prea departe deloc – săritura cuantum – timpul şi momentul de acum când noi facem o săritură cuantum în conştiinţă.  Totul se accelerează într-un ritm că acesta nu poate urma drumul vechi nicicum. Trebuie să găsească un drum nou.

 

Acum, în acelaşi semn în timp ce aveţi viteză fără precedent şi un loc rapid aici pe Pământ, Pământul vostru este alimentat sau energizat sau hrănit de combustibil foarte vechi – combustibil fosil.  Este uimitor că nu s-au găsit surse de alt combustibil.  Ce o să ia loc – un dezastru, o catastrofă – pentru ca conştiinţa să primească o lovitură cu piciorul, pentru a începe să caute metode noi.  Cât de mult poate să funcţioneze pământul chiar acum la viteza şi pasul care foloseşte surse de combustibil vechi pentru a se împuternici însuşi?

Nu prea mult.

 

Voi citiţi uneori că există un stoc de ţiţei pentru 50 de ani.  Poate nu. Nu, în cazul în care fiecare reduce consumaţia lor drastic.  25 de ani... acesta poate se întinde, Shaumbra.  15 până la 20 de ani, poate, înainte ca stocul de combustibil să fie la un punct când nu mai contează deloc.  Este atât de puţin încât ţiţeiul  va deveni un lucru valoros pe Pământ, până ce, până ce un alt stoc de combustibil va fi descoperit  - până ce conştiinţa va permite ca acesta să evolueze însuşi.  Există energie peste tot, şi noi nu vorbim doar despre vânt, şi soare şi ocean... nu vorbim doar despre hidrogen.  Există energie peste tot.

 

Aceasta este ca şi a trăi în mijlocul unei grădini luxuriante plină cu tot felul de tipuri de alimente imaginabile, dar singurul aliment pe care v-aţi concentrat, sau umanitatea în acest caz... să zicem că este porumbul.  Voi ştiţi doar cum să creşteţi porumbul.  Voi ştiţi doar cum să mâncaţi porumbul. Voi ştiţi doar cum să digeraţi porumbul... dar porumbul se diminuează.  Mult mai mulţi oameni mănâncă porumb şi se pare că voi nu ştiţi să creşteţi destul.  Cu toate că voi trăiţi în acest loc frumos mecca, această grădină, cu tot felul de surse de alimente imaginabile – fructe, vegetale – tot ce puteţi posibil imagina, dar conştiinţa nu vede aceasta.  Conştiinţa vede doar porumb.  Conştiinţa nu vede că trăieşte în această grădină abundentă.

 

Astfel este situaţia combustibilului vostru pe Pământ.  Voi vedeţi doar ţiţei.  Ţiţeiul pe Pământ nu este mai vechi de 100 de ani în termenul combustibilului umanităţii.  Pământul creşte.  Priviţi la schimbările din ultimii 100 de ani.  Priviţi schimbările care au loc în ţări ca India şi China unde consumaţia combustibilului va creşte şi va creşte.  De unde o să vină acesta?

 

Tobias a spus la un grup mic de channel, nu fiţi surprinşi dacă barilul de ţiţei în anii următori va costa 120, 130, 140 de dolari.  Să nu fiţi surprinşi, Shaumbra.  Planeta însăşi continuă să se alimenteze cu combustibil pe energie veche.  Ce metaforă incredibilă.  Aceasta este chiar simplă.

 

Pentru punctul vostru de vedere propriu, Shaumbra, voi nu trebuie să fiţi cuprinşi în drama aceasta.  Voi nu trebuie să intraţi în nici un tip de paranoia.  Voi o să găsiţi că în viaţa voastră o să aveţi combustibil suficient.  Nu contează   - dacă acesta o să vină de la ţiţei sau benzină.  În viaţa voastră personală pe Pământ, voi o să aveţi combustibil mai mult decât aveţi nevoie. Deci, nu începeţi să intraţi în panică sau criză, dar înţelegeţi ce se întâmplă pe Pământ. 

Înţelegeţi că aceste schimbări au loc, şi până la urmă o să fie bine pentru toţi.

 

În această eră de crize în care trăiţi – şi este o criză.  Aceasta nu este doar de a aduce la suprafaţă poate mult aşa cum ar trebui să fie.  În această eră a crizei energiei, aceasta are tendinţa să aducă la suprafaţă probleme vechi care caută rezoluţie.  Aceasta are tendinţa să aducă de exemplu, bătălii.  Aceasta aduce la suprafaţă, probleme vechi între triburi şi familii spirituale.  Acestea fac parte din proces, dar să fiţi foarte conştienţi de acestea.  Fiţi conştienţi de ce se petrece.  Acesta o să ducă la schimbarea banului în toate felurile în părţi diferite ale lumii.  Există anumite ţări care au dominat suplimentarea banului.  Aceasta o să se schimbe.  Aceasta se va schimba.  Aceasta va schimba centrul puterii în lume.  Şi totul va fi foarte potrivit.

 

Aceasta pur şi simplu va schimba conştiinţa.  Deci priviţi-l ca şi un eveniment fără precedent dar foarte pozitiv pe termen lung.  Până la urmă, ce noi vedem că se va întâmpla este că o să fie cei care o să atingă conştiinţa înaltă care îi va permite să atingă sursele combustibilului nou.  O să înceapă cu puţin, dar o să se întindă rapid.  O să se întindă peste tot.  Deci, fiţi foarte conştienţi de energie chiar acum în timpul vostru.  Energie nu numai în termenul de combustibil, dar energie în termenele a oricărei energii ce intră.

 

Acum, în viaţa voastră personală, în timpul în care trăiţi acum, încercaţi să menţineţi simplu.  Aceasta este uşor, în special prin tot ce treceţi în viaţa voastră, este atât de uşor să fiţi prinşi în complexităţi.  Menţineţi cât de simplu posibil.  Acesta este unul dintre subiectele lui Tobias ce reapare.  Menţineţi simplu, Shaumbra.  Menţineţi fundamental.  Acesta vă va menţine clar de asemeni.  Priviţi – faceţi un inventar despre tot în viaţa voastră.  Nu numai lucrurile fizice.   Faceţi un inventar al familiei şi prietenilor.  Faceţi un inventar a tot ce se petrece în jurul vostru.

 

Faceţi un inventar adânc în sistemele voastre de credinţe.  Noi am vorbit pe larg despre sistemele de credinţă.  Sistemul de credinţă este ceea ce creează realitatea.  Treceţi prin fiecare – fiecare sistem de credinţă – ca şi cum aţi trece prin dulapurile voastre şi sortaţi hainele.  Voi ştiţi cum uneori dulapurile au tendinţa de a fi foarte pline.  Ele sunt umplute cu multe lucruri, lucruri care nu mai au valoare dar ele ocupă spaţiul.  Intraţi în dulapurile voastre, dulapuri de credinţe, şi priviţi la tot, unul câte unul fără a le judeca.  Mai aveţi încă nevoie de acestea?  Încă vă mai cuprind?  Au ieşit din modă?  Puteţi să le daţi drumul?

 

Uneori sistemele de credinţă, lucruri ce sunt în dulapurile voastre, devin atât de ascunse şi uitate căci voi nici le mai vedeţi.  Uneori voi trebuie să faceţi o curăţenie completă a dulapurilor.   Scoateţi totul afară.  Daţi-le voie să se aerisească.  Puneţi înapoi doar ceea ce vă trebuie în viaţa voastră.  Nu este nimic rău cu sistemele de credinţă.  Acestea sunt unele dintre energiile de miez sau căi de structurare a realităţii.   Voi aveţi nevoie de sisteme de credinţă, dar ce s-a întâmplat a fost că voi aţi permis la acele straturi acoperitoare să fie deasupra altor straturi acoperitoare.  Unele din ele concurează sau se bat cap în cap. Aceasta vă va usca energia voastră imediat.  Aceasta va lua energia de la voi.

 

Multe din sistemele de credinţe pe care le aveţi chiar acum – eu aş spune 60-70% din ele – voi nu aveţi nevoie de ele.  Acestea nu vă mai servesc.  Voi vă atârnaţi de ele pentru că voi credeţi că la un anumit punct voi o să mergeţi înapoi la ele.  Voi vă atârnaţi de unele sisteme de credinţă pentru că voi credeţi că trebuie să vă atârnaţi de ele.  Voi vă atârnaţi de ele pentru că nu ştiţi altele mai bune.  Nimeni nu v-a spus că puteţi să vă descotorosiţi de un sistem de credinţă.

 

Există multe sisteme de credinţă şi variate.  Voi credeţi într-un fel anumit de curgerea abundenţei în viaţa voastră.  Acesta nu vă serveşte nicicum. Voi credeţi că anumite lucruri trebuie făcute într-un anumit fel.  De ce?  Este pentru că ele au fost făcute mai demult în acel fel, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să fie făcute în acelaşi fel.  Există sisteme de credinţă care vin de la conştiinţa de masă pe care voi le-aţi permis cumva să intre în viaţa voastră.  Voi le-aţi permis lor să găsească calea în dulapul vostru.  Dar ele nu mai aparţin acolo nicicum.

 

Sistemele de credinţă – ele pot fi foarte încăpăţânate.  Ele se pot ascunde.  Ele pot pretinde că încă mai au valoare pentru voi, dar chiar acum Shaumbra, dacă voi le daţi voie să faceţi orice în viaţa voastră pentru a îmbunătăţii claritatea voastră, voi trebuie să intraţi în sistemele voastre de credinţă.  În fiecare din ele.  Evaluaţi-le.  Felul în care voi simţiţi despre alimente.  Felul în care voi simţiţi despre viaţă, religie, Dumnezeu.  Dumnezeul este stratul acoperitor cel mai mare al sistemului de credinţă la un nivel mare ce poate fi posibil.  Crezuri despre Dumnezeu, despre ce este şi ce nu este.  Priviţi ce face acesta în lumea voastră azi.  Ţări şi religii se bat, ucid, toate în numele lui Dumnezeu.  De ce nu a intrat fiecare în sistemul de credinţă despre Dumnezeu şi să spună, „de unde a venit acesta?”  Chiar dacă acest lucru ar fi fost scris în biblie întrebaţi – „De ce este acolo?   Mai avem nevoie de acesta?  Mai avem nevoie de „acel” Dumnezeu?”

 

Unii dintre voi încă mai credeţi că aveţi nevoie de un Dumnezeu. Interesant.  Noi păşim pe gheaţă subţire aici.  Voi credeţi că trebuie să aveţi un Dumnezeu.  Că trebuie să existe o Fiinţă Sfântă.  Trebuie?  Trebuie să fie acea singură iubire, singura forţă unificatoare?  Aceasta este pentru voi să răspundeţi, nu eu.  Dar priviţi aceasta.  Vă mai serveşte?

 

Unii dintre voi – şi noi vorbim la toţi Shaumbra şi într-adevăr toată umanitatea – unii dintre voi aveţi nevoie de această figură părintească, figura de Dumnezeu.  O figură la care vă întoarceţi la un anumit punct.  Unii dintre voi trebuie să credeţi că atunci când plecaţi de pe Pământ, că voi mergeţi înapoi la acea stare eternă a perfecţiunii şi fericirii.  Vă mai serveşte?  Aceasta nu are de a face cu adevărul, ştiţi voi.  Nu are de a face cu adevărul.  Voi o să descoperiţi, dacă nu aţi făcut-o până acum, că nu există adevăr.  Există nivele înalte de conştiinţă şi adevăr – adevărul se schimbă mereu.  Nu există doar un adevăr.

 

Priviţi care sunt adevărurile voastre.  Priviţi de ce vă agăţaţi şi ce credeţi.  Curăţaţi dulapul, priviţi tot timpul simplicitatea.  Voi trăiţi într-un timp foarte dificil şi provocator.  Captivant, desigur, dar foarte dificil şi provocator.  Este mai bine să menţineţi lucrurile cât mai simplu posibil.  Acum, aceasta nu înseamnă că nu puteţi să vă bucuraţi de o varietate de activităţi.  Noi ştim că unii dintre voi aveţi multe sarcini.  Unii dintre voi se ţin foarte ocupaţi.  Nu este nimic rău cu asta.  Voi simplu vă exprimaţi sensul vostru creator intern.  Dar voi de asemeni puteţi să-l menţineţi simplu.

 

Un alt lucru.  Eu o să merg înapoi acum la – la clasa noastră recentă din Eleuthera – faceţi alegeri, vedeţi voi.  Voi credeţi că faceţi, dar eu vă numesc  mincinoşi.   Voi credeţi că faceţi alegeri.  Voi nu faceţi deloc.  Umanii nu fac alegeri.  Ei simplu răspund.  Miezul adunării noastre în Bahamas, în Eleuthera, locul ce înseamnă libertate, era de a spune, „Despre o alegere în viaţa voastră acum.”  Voi spuneţi, „nu, dar eu ştiu ce – eu fac alegeri – eu vrea acesta şi eu vreau acela.”  Acelea nu sunt alegeri.  Acelea înseamnă vreau.  Acelea sunt dorinţe. Acelea sunt fugitive.

 

Umanii au tendinţa să nu facă alegeri. Gândiţi despre acestea şi simţiţi.  Ele răspund şi ele au un set întreg de emoţii în răspunsurile lor.  Ei cred că ştiu ce vor dar le este frică să facă o alegere.  Sistemul Eleuthera Synchrotize este despre alegeri – alegeri simple.  Noi a trebuit să trecem prin multe discuţii despre realitate şi credinţe şi despre minciuni ce vă spuneţi vouă înşivă în fiecare zi, pentru a ajunge la acest punct de a fi capabili să discutăm alegerile. Nu despre alegerile tipice despre care credeţi de asemeni.  Noi a trebuit să mergem înăuntru şi să privim grădina voastră  - peisajul realităţii voastre.  Peisajul realităţii voastre - realitatea pe care alegeţi să o trăiţi - este plină cu lucruri despre care voi nici nu ştiţi că sunt acolo. Implantări, sugestii, straturi acoperitoare care sunt vechi de o viaţă.  Făgăduieli, jurăminte – acestea nu trebuie să fie acolo.  Voi le-aţi plantat acolo pentru un scop anume, şi apoi voi le-aţi menţinut în peisajul vostru de realitate.  Voi nu mai aveţi nevoie de ele.  Începeţi să le pliviţi, să le curăţaţi.

 

Mulţi oameni lasă peisajul realităţii lor să crească în jurul lor.  Nu le-a venit în minte niciodată că ei pot face o alegere despre cum vor ca peisajul realităţii lor să arate.  Ei doar lasă să se întâmple, şi apoi ei înjură când bălăriile cresc.  Ei înjură când este un dezechilibru în ecosistemul peisajului realităţii lor.  Ei cred că este destinul lor;  că este soarta lor.  Ce spuneţi voi – „este în felul în care este.”  Voi aţi acceptat totul ca un strat acoperitor dăunător – „Este în felul în care este.  Trebuie să fie destinul meu.”  Cineva v-a spus cândva de-a lungul căii că aceasta este ceea ce Dumnezeu vrea pentru voi.  Dumnezeu nu are „a vrea” pentru voi.  De ce credeţi că există vreun „vrea?”  De ce credeţi că există destin?  Voi puteţi alege.

 

Poate umanii au devenit leneşi la un punct.  Eu s-au oprit cu alegerea, sau poate este prea multă muncă.  Daţi voie ca lucrurile să se întâmple.  Răspundeţi la ele aşa cum vin.  Dar, Shaumbra voi sunteţi un pic diferiţi.  De aceea voi sunteţi aici. De aceea voi aţi făcut parte din acest grup evoluţionar principal de margine pentru mult timp.  Este timpul să faceţi alegeri.  Alegeri conştiente.  Aceasta poate să înceapă cu un Da sau Nu.  Nu cu „noi o să vedem ce se întâmplă.”  Nu „poate” sau „eventual”, dar un „da” sau „nu.”  Este simplu, o tehnică minunată.  Noi intrăm în detalii mari de sincronizare – ceva ce puteţi face pentru voi înşivă.  Voi o să găsiţi asta intuitiv, voi cunoaşteţi acest material – este materialul vostru  - pentru că Shaumbra pe care i-am chemat în Bahamas au fost reprezentanţii voştri.  Ei au avut nişte atribuţii unice, caracteristici unice, dar ei erau reprezentanţii voştri.

 

Deci, voi o să găsiţi că această sincronizare – această metodă de a alege şi de a avea sincronizare se reîntoarce în viaţa voastră.  Aceasta este foarte intuitiv. Voi o să simţiţi că voi deja ştiţi aceasta.  Noi trecem prin câţiva paşi deliberat şi specific în aşa fel ca voi să puteţi merge înapoi pe pistă.  De asemeni, voi puteţi începe să lucraţi cu alţii.  Aceştia nu sunt – apropo, ceilalţi cu care veţi lucra, ei nu sunt Shaumbra.  Ei sunt în afară de Shaumbra, dar ei sunt oameni care fac un pas înainte în conştiinţa lor.  Ei nu sunt satisfăcuţi cu căile vechi sau sinele lor vechi.  Ei vor nişte răspunsuri diferite.  Deci, noi am pus acest program pentru Shaumbra de a preda şi a încasa bani pentru aceasta.   Eu insist cu acest lucru chiar acum.  Cauldre nu a menţionat aceasta înainte, dar dacă voi o să predaţi aceste noţiuni, voi trebuie să îi taxaţi pentru aceasta.  Energiile nu lucrează altfel.  Aveţi încredere în mine.

 

Voi veţi preda această sincronizare.  Aceasta este despre alegere.  Este simplu.  Este despre a face alegeri.  Noi am prescris un sistem foarte specific în înăuntrul acestuia în aşa fel ca pentru cei care nu au avut beneficiul vostru – cum să spun – iluminare sau conştiinţă, în aşa fel ei pot înţelege aceasta.  Poate voi o să înţelegeţi repede, dar ei o să aibă un timp dificil.  Ei nu se află în locul unde sunteţi voi. Este despre a alege. Dar prima oară să o folosiţi voi în viaţa voastră.

 

Ţineţi simplu.  Faceţi alegerile în viaţa voastră.  Înţelegeţi că lucrurile sunt – pe Pământ chiar acum – nebune, dar înţelegeţi de ce.  Înţelegeţi nevoia pentru aceasta.  Să ştiţi că lucrurile nu o să meargă – cum să spun – în iad sau să se distrugă.  Lucrurile nu o să meargă în nişte prăpăstii adânci.  Energiile chiar acum sunt foarte dinamice şi sunt foarte multe pe Pământ care au conştiinţă înaltă – Shaumbra ici colo sunt alte grupuri şi familii de asemeni – că voi nu aţi fi putut avea acea distrugere totală şi haos total pe Pământ chiar acum dacă aţi fi vrut aceasta.  Acelea sunt doar câteva indicii în viaţa voastră personală.

 

Acum, să vorbim despre energii.  Să vorbim despre ce se întâmplă cu voi chiar acum în viaţa voastră.  Permiteţi să continuăm cu câteva discuţii ce Tobias a avut cu voi.  Permiteţi să vorbim despre tărâmul cristalin şi cum să-l aduceţi în viaţa voastră, cum să-l integraţi în ceea ce faceţi.

 

Ce se întâmplă din punctul unei prezentări generale, şi noi vorbim despre o mare, mare prezentare generală.  La un timp şi loc, voi aţi fost o unitate.  Şi este o noţiune dificilă de a încerca să verbalizăm, dar totul era unitate.  Tobias vă aminteşte aceasta ca Acasă sau Regat.  Unitatea apoi s-a deschis Însăşi pentru a crea, multe, multe părţi şi bucăţi, dând la fiecare parte şi bucată o identitate individuală – dând la fiecare parte şi bucată o identitate suverană.  Acesta este ceea ce aveţi.  Unii dintre voi numiţi acesta suflet.  Unii dintre voi numiţi spiritul interior sau Dumnezeu, dar acesta este  - identitatea voastră interioară.

 

Acum, peste mult timp şi multe experienţe voi în final aţi ajuns la acest loc numit Pământ, şi aşa cum Tobias a spus în Shoud-ul din luna trecută, voi aţi venit aici şi cumva pe drum voi aţi întrerupt conectarea voastră conştientă la tărâmul vostru cristalin.  Voi aţi întrerupt conectarea voastră conştientă la acest loc care este dincolo de mental – tărâmul cristalin.  Şi el a cerut să aveţi un pic de temă de casă, despre care eu sunt sigur că v-aţi gândit.  Dar, el a spus, „De ce v-aţi separat de la Cristalin?”  Când v-aţi separat de la Cristalin, şi cum vă întoarceţi la acesta?

 

La acest punct în munca noastră împreună, tărâmul cristalin devine foarte important – foarte important pentru că, aşa cum s-a discutat mai înainte, acesta merge dincolo de Tărâmul Apropiat.  Tărâmul Apropiat este asociat cu energiile benzilor pământeşti.  Tărâmul Apropiat conţine doar o porţie de energie şi de răspuns.  Chiar acum voi vă extindeţi dincolo de Aproape în cel cristalin.  Problema este că Cristalinul nu este un loc pentru mental.  Dar este timpul să aduceţi înapoi energia cristalină.  Deci, unde s-a separat?  Unde s-a separat şi de ce?

 

Eu vă cer să-l simţiţi pentru un moment.

 

(Pauză)

 

Aşa cum am spus, la un punct totul a fost una, apoi a devenit multe.  Aici, a ce voi numiţi, au fost creaţi îngerii. Acesta a devenit multe.  Cei mulţi au fost conectaţi mereu şi interconectaţi la ceva ce Tobias numeşte câmp.  Câmpul este sursa energiei.  Câmpul este ceea ce v-a conectat şi v-a menţinut conectaţi la voi înşivă, la spiritul vostru şi la restul.  Voi auziţi această discuţie ca şi un singur lucru.  Într-un sens acesta este adevărat.  Acesta este interconectat prin câmp.   Câmpul nu există într-un punct special în timp şi spaţiu.  Acesta simplu este.  Acesta a fost puterea energetică stabilită pentru tot ce ia loc. Totul a făcut parte din acest câmp măreţ.

 

Totul a fost interconectat prin tărâmul cristalin.  Tărâmul cristalin – din nou, noi nu vrem să-l denumim dimensiunea 5,6,7 sau 8, pentru că acesta nu are deloc de a face cu ierarhia.  Tărâmurile cristaline sunt în afara energiei de bandă pământească. Acestea poate sunt formele cele mai pure... este dificil de a descrie în cuvinte... forma cea mai pură de energie fără a merge într-un alt tărâm, acesta este dincolo de descriere aici – dar poate forma de energie cea mai pură pe care puteţi posibil să o atingeţi în acest timp acum.  Tărâmurile cristaline sunt unde ideile creative se nasc.  Voi toţi aţi mers acolo şi aţi fost acolo, deci energetic tărâmurile cristaline sunt foarte familiare, dar mentalul depune efort pentru a încerca să înţeleagă.  Mentalul vrea să-l definească, dar acesta simplu nu lucrează acolo.

 

Tărâmurile cristaline sunt pline cu activităţi, pline cu aceste creaţii şi naşteri.  Acesta este un loc minunat de a merge dacă aveţi idei pe care vreţi să le dezvoltaţi, dacă aveţi nevoie de soluţii,  dacă simplu aveţi nevoie de revigorare.  Centrul de Serviciu Shaumbra despre care vorbeşte Tobias, el spune că este o energie de tip cristalin însăşi.  Dar, s-a pus întrebarea, „De ce nu este aici?”  Unde v-aţi separat şi de ce?  O parte din discuţia noastră de azi este să răspundem la acele întrebări.

 

Într-un sens Întregul va crea însuşi în bucăţi şi până la urmă fiecare bucată a întregului, având energia ei proprie de natură suverană, se va separa total de la Întreg.  Deci, dacă aţi avut acces total şi amintirea tărâmurilor cristaline, voi totuşi o să fiţi legaţi de Întreg, vedeţi voi, sau legaţi de Unitate. Ca şi chiar acum, voi încă mai sunteţi legaţi sau vă hrăniţi de la câmp care vă leagă într-un tip de unitate sau la conştiinţa de masă.  Deci la un punct anume voi v-aţi separat de la tărâmurile cristaline în aşa fel ca voi să puteţi dezvolta natura voastră suverană.

 

Noi mergem încet aici, pentru că sunt multe detalii, multe energii.

 

Scopul, scopul vostru, scopul meu – de a pleca în primul rând era pentru a ne redescoperi pe noi înşine în afara celui Unu, pur şi simplu ne-am separat pe noi înşine de la Unu în disciplina de a re-crea pe Unu. Acum poate aceasta devine – cum să spun – ştiinţifico fantastic, un pic de cotitură mentală, dar noi putem merge cu aceste energii azi.  Întregul se pune pe el Însuşi în bucăţi.  Fiecare bucată trebuie să devină complet suverană pentru ca Întregul să se poată reinventa însuşi.  Dar, în timp ce Întregul s-a reinventat însuşi – noi numim Unu – când Unu se reinventează însuşi, părţile care s-au separat sunt încă independente.  Aceasta este o bucată minunată a fizicii spirituale. Aceasta este, ceea ce am putea spune, felul în care lucrează Dumnezeul.

 

Vouă vi s-a dat potenţialul suveran.  Dumnezeu în lumina voastră proprie, dar cum puteţi să învăţaţi cum să fiţi Dumnezeu în dreptul vostru dacă sunteţi interconectaţi continuu cu toate acele sisteme vechi, vedeţi voi. Cum puteţi fi un Dumnezeu în dreptul vostru propriu dacă vă mai hrăniţi de la câmp.  Cum puteţi fi un Dumnezeu în dreptul vostru propriu dacă mai fugiţi înapoi la tărâmurile cristaline care fac parte din conştiinţa de masă angelică, vedeţi voi.  Deci voi v-aţi separat de la tărâmurile cristaline conştienţi.

 

Acum, părţi din voi încă poate să atingă acea energie.  Încă mai sunt bucăţi de amintiri.  Dar voi v-aţi separat de la acesta în general.  Unii dintre voi aţi încercat să mergeţi înapoi acolo în ultima lună sau două luni de când noi am vorbit despre aceasta – „Da, eu mă voi duce în tărâmurile cristaline.” Acestea nu lucrează aşa cum aţi gândit, nu-i aşa?  Este greu de mers acolo, în special pentru că acestea nu acceptă mentalul, dar în special pentru că voi v-aţi dat vouă înşivă o poruncă sau un strat acoperitor că voi nu puteţi merge înapoi acolo niciodată.  Voi  nu aţi putut să mergeţi înapoi.

 

Acum voi ajungeţi la un alt major – major, major.  Voi o să vă separaţi de la câmp.  Aceasta ar fi asemănător într-un sens dacă voi aţi fi locuit în oraş toată viaţa şi voi doar aţi acceptat realitatea companiei de utilitate.   Ei au furnizat electricitate în apartamentul vostru, şi gazul ce a încălzit apartamentul.  Toată infrastructura era acolo.  Voi simplu aţi acceptat că era acolo, şi într-o zi voi v-aţi făcut bagajul, voi aţi mers în ţară mile şi mile de la oricine şi aţi trăit de la, a ce numiţi grid.  Voi aţi devenit sinele-suficienţi.

 

Eu vreau să înţelegeţi analogia aici a ce se întâmplă în viaţa voastră personală şi ce se întâmplă în lume în jurul vostru chiar acum.  Schimbările în societate şi conştiinţă.

 

Înapoi la discuţie, voi v-aţi separat de la tărâmurile cristaline pentru ca să vă puteţi descoperi al vostru propriu în înăuntrul vostru.  Nici unul care este interconectat cu tărâmurile cristaline, şi galaxiile din afară sau oricum vreţi să le numiţi că sunt.  Nici unul care este interconectat cu galaxiile cristaline unde îngerii mari lucrează.  Al vostru propriu.  Locul puterii voastre proprii în înăuntrul vostru, vedeţi voi.

 

De aceea este că aţi separat aceasta.  Voi v-aţi separat de-a lungul timpului.  Nu a fost făcut dintr-o dată.  Când voi aţi venit pentru prima dată pe acest Pământ ca îngeri luând formă fizică, voi încă aţi mai avut o conectare cu cristalinul. Noi toţi am avut.  În special în zilele şi timpul Lemuriei.  Noi am putut călători înapoi şi înainte.  Noi am putut trece înăuntru şi în afara tărâmurilor cristaline.  Apoi, a început să dispară, acest lucru a început să ne părăsească.   Şi în special în această eră pe care noi o numim era umanităţii Christosului.  În ultimele câteva mii de ani, voi într-adevăr v-aţi separat de la tărâmurile cristaline.

 

Ciudat, că voi aţi trăit în ceea ce numim Christos sau timpul cristal pe Pământ dar v-aţi separat de la tărâmurile cristaline.  Dar voi aţi făcut acest lucru şi eu am făcut pentru a avea al nostru propriu. Aşa, noi să putem descoperi tărâmul nostru cristalin propriu, cum să fim Dumnezeu de asemeni – suverani şi întregi în noi înşine.  Un Dumnezeu cu toate capabilităţile, cu toate sursele energetice de Unu, dar unic în felul vostru propriu.

 

Deci voi v-aţi separat de la tărâmul cristalin. Voi v-aţi separat pentru ca să mergeţi înăuntrul vostru şi să începeţi să priviţi.  Voi trebuie să vă exploraţi pe voi înşivă.  În acelaşi fel, pe aceleaşi linii, voi v-aţi separat energetic în această viaţă de la lucruri pe care voi aţi ştiut că nu vă servesc nicicum.  Voi v-aţi separat de la familii, pentru că a fost dificil până la o măsură.  Voi v-aţi separat de la servicii şi afaceri şi iubiţi.  Nu pentru că aţi făcut ceva rău, nu pentru că nu v-a servit aceasta sau că aţi fost anormali.  Voi v-aţi separat de la acele lucruri ca în continuare să lucraţi împreună cu baza energiei sufletului vostru, să trebuiască să mergeţi înăuntru şi înăuntru şi înăuntru - descoperirea Sinelui.  Energiile cristaline sunt în înăuntrul vostru.  Acestea sunt ale voastre.  Ele sunt acolo.  Voi le-aţi pus acolo. Cu două mii de ani în urmă voi aţi spus, „Eu voi aduce acestea cu mine pe Pământ.  Eu le voi scoate afară la timpul potrivit.  Eu mă voi separa de la stratul acoperitor ale tărâmurilor cristaline  pentru a descoperi al meu propriu.”  Acest lucru este de a fi suveran.

 

Şi acum, pasul următor, câmpul.  Separarea de la sursa acestei energii de afară aceasta v-a menţinut să vă desfăşuraţi tot acest timp.  Separarea de la curgerea energetică.  Eu cred că aceasta este o afacere de scară largă, Shaumbra.  A merge înăuntru pentru energia voastră personală.  A nu vă bizui nici un pic pe energia spirituală de afară – energia forţei de viaţă de afară.  A merge înăuntrul vostru propriu.  Poate că este un lucru fricos, dar se poate face. Eu am făcut asta.  Alţii au făcut asta.  Nu mulţi, şi nu în trecut ca un grup mare.  Aici mergeţi voi chiar acum.  Eliberare... dacă vă puteţi imagina de la toate acele conectări sau sârme sau grid sau model, orice nume vreţi să-i daţi, aceasta va menţinut conectaţi la câmp. Acele lucruri care vă hrănesc şi hrănesc realitatea voastră, combustibilul pe care-l folosiţi în peisajul realităţii voastre, acum noi o să le separăm.

 

Oh, voi deja aţi fost de acord să faceţi acest lucru.  Eu nici nu trebuie să pun întrebarea.  Eu vă spun simplu ce se întâmplă în viaţa voastră.  Eu simplu încerc să împărtăşesc cu voi de ce vă simţiţi parcă aţi fost întorşi de dinăuntru în afară şi de sus în jos.  Acest lucru se întâmplă.  Dar voi aţi fost de acord cu aceasta la un nivel oarecare.

 

Partea dificilă de la separare de la grid şi câmp este că voi v-aţi bizuit pe acestea.  Este ceea ce ştiţi.  Acesta este un sistem de credinţă şi un strat acoperitor pe care voi l-aţi acceptat şi l-aţi hrănit şi l-aţi hrănit şi l-aţi hrănit de la acesta.  Voi l-aţi folosit ca să creaţi realitatea voastră.  Când v-aţi separat de la acesta, a intrat neliniştea.  A intrat o frică.  Eu vorbesc din experienţa mea personală proprie. Mirosul de moarte pur şi simplu intră înăuntru, Shaumbra, ceea ce voi numiţi umbra întunecată a morţii. Voi o simţiţi.  Voi începeţi să vă daţi seama despre aceasta în visele voastre – vise sperietoare, vise înfricoşătoare.  Vise care vă fac să fugiţi, încercaţi să găsiţi prietenii, vedeţi voi.  Mulţi dintre voi aţi avut astfel de vise.  Încercaţi să găsiţi familia.  Vise care v-au făcut să fugiţi încercând să găsiţi alinare,  simţind că sunteţi pierduţi în mijlocul nicăierii.  Aceasta este pentru că tot mecanismul spiritual uman şi sistemul simte ce se întâmplă.  Încet, câte puţin în timp, separaţi următorul, şi următorul grid sau sârmă sau model.

 

Părţi din voi, partea umană în special, nu o să ştie ce se va întâmpla.   Puteţi să supravieţuiţi?  Puteţi să găsiţi aceasta în înăuntrul vostru?  Cât de dificil şi cât de adânc trebuie să meargă înainte ca sistemul energiei noi personale se deschide?  Ce ia acesta? În fiecare caz acesta este unic.  Unii dintre voi poate o să simtă că aleargă într-un perete de cărămidă. Unii dintre voi o să găsească că atingeţi fundul fundurilor.  Voi spuneţi că deja aţi ajuns la acest lucru, dar puţin mai mult fund! Voi nu trebuie să mergeţi atât de departe, atât de adânc. Voi nu trebuie să mergeţi la acel nivel.  Uneori sistemele vechi de credinţă şi noţiunile vechi ale realităţii pătrund şi ele vă forţează să mergeţi în noi adâncimi, dar voi nu trebuie.

 

De aceea noi spunem să ţineţi aceasta simplu chiar acum.  Evaluaţi sistemul vostru de credinţă, pentru că acele sisteme de credinţe vechi de care vă atârnaţi sunt pur şi simplu lucrurile care vă împing la margine.  Descotorosiţi-vă de acestea – de sistemul de credinţă că trebuie să lucraţi greu.  Aceasta este una dintre cele mai nebuneşti dintre toate.   Shaumbra, voi toţi munciţi prea greau.  Noi nu vorbim doar despre serviciul vostru dar voi munciţi prea greu în viaţa voastră zilnică.  Dar, voi aţi acceptat sistemele de credinţă care dictează acesta şi cauzează să cădeţi în acest tipar.  Voi aţi devenit marioneta sistemelor voastre de credinţă.   Mergeţi pe partea cealaltă.  Schimbaţi sistemele de credinţă.  Voi puteţi să scăpaţi şi de marionetă.

 

Deci tot sistemul spiritual uman începe să ridice mecanismul lui de apărare chiar acum. Chiar acum.  Când eu spun acum eu spun despre ziua de azi.  Unii dintre voi l-aţi simţit că vine, dar azi pur şi simplu acesta marchează jalonul Shaumbra, dacă alegeţi aceasta, ceea ce deja aţi ales.  Dar voi începeţi să vă separaţi de câmp.  Voi începeţi să vă separaţi câte un pic.

 

Cineva a menţionat mai devreme că, „Noi creăm nava noastră cosmică proprie, noi creăm planeta noastră.”  Da voi creaţi.  Voi creaţi realitatea voastră personală proprie.  Voi creaţi dimensiunea voastră proprie.  Aceasta este partea întreagă a procesului ce duce la faptul de a fi suveran unde creaţia este rapidă, unde creaţia nu este dependentă pe conştiinţa de masă sau alţi oameni.  Mult din viaţa voastră acum este încă legat în conştiinţa de masă.  Cu ani în urmă voi aţi vociferat aprobarea voastră de a începe eliberarea acesteia, şi voi aţi făcut, dar voi aţi atins un nivel nou a ceea ce numiţi eliberare sau de a da drumul chiar şi la conştiinţa de masă.  Voi sunteţi într-adevăr – ce a spus un înţelept – voi într-adevăr ieşiţi afară pe un membru. Membrul vostru propriu cu voi înşivă.  Doar voi.  Vă separaţi de la tărâmurile cristaline, de la câmp, de la conştiinţa de masă, de la sistemele voastre de credinţă.   Da, uneori voi simţiţi că sunteţi dezbrăcaţi, voi aveţi complet un nou sens al libertăţii. Un sens complet nou de împliniri.   Acesta este scopul Sufletului – singurul scop al sufletului, dacă alegeţi să credeţi aceasta – că voi aţi devenit suverani în totalitate.

 

Întregul sau Unu s-a despicat în bucăţi.  Bucăţile apoi au ajutat la crearea Întregului dar, fiecare bucată stă independent, complet liber, complet suveran.  Acesta a fost planul la care noi toţi am căzut de acord atunci când am plecat de Acasă.

 

Tobias a vorbit la ultima adunare despre dorinţa Sufletului contra dorinţei umane.  El a spus că Sufletul uneori pur şi simplu nu are grija dorinţei umane.  Acesta nu are.   Sufletul simplu vrea să descopere cum este, absolut cum este de a fi suveran.   Aceasta înseamnă libertate totală, creaţie totală, împuternicire totală.  Dacă vă uitaţi adânc în înăuntrul vostru, acolo există un singur scop al Sufletului vostru – descoperire totală că voi sunteţi Dumnezeu de asemeni.  Apropo, aceasta este, de asemeni, descoperirea totală a ce înseamnă iubire.

 

Deci, voi sunteţi în această lună a iubirii în conştiinţa voastră umană.  Iubirea umană nu este nimic în comparaţie cu iubirea Spiritului sau Sinelui.  Întregul scop al Sufletului este de a înţelege natura suverană – darul iubirii de la Spirit, de la Tot Ce Este.  Dar pentru a împlini aceasta, trebuie să există o separare totală. Separare totală.

 

Lumea voastră încă mai funcţionează însăşi pe combustibilul fosil vechi, este atât de îmbârligat în acesta căci nu poate vedea că există şi alte potenţiale acolo afară.  Lumea nu poate vedea asta.  Acesta se luptă şi se războieşte.  Ei spun că vor război pentru că au avut un conducător rău, un conducător crud.  Nu era acesta.  Acesta era despre strategia de a şti unde se află ţiţeiul.  Deci, lumea întreaga a voastră este răsturnată cu susul în jos pentru că încă mai încearcă să se hrănească de la aceeaşi sursă de combustibil vechi cu toate că trăieşte în mijlocul acestei grădini darnice.  Este o ruşine. Este o ruşine.

 

Şi voi, Shaumbra, voi, trăiţi lumea voastră încă conectaţi la sursele de combustibil vechi.  Dacă acesta este gridul, dacă acestea sunt chiar tărâmurile cristaline, dacă acesta este sistemul vostru de credinţă, încă vă hrăniţi de la acestea toate ce vă cauzează vouă uneori mari suferinţe, dureri mari, când în jurul vostru există o grădină abundentă.  Grădina voastră – este plină cu multe potenţiale, dar voi nu le vedeţi.  Voi sunteţi atât de obişnuiţi să fiţi hrăniţi de la căile vechi,  felul vechi de a aduce energia înăuntru, căci voi nu vedeţi că în jurul vostru există toate potenţialele pe care voi aţi dori să le aveţi sau pe care să le puteţi alege, vedeţi voi.  Odată ce începeţi să faceţi alegeri în viaţa voastră, odată ce începeţi să daţi voie să fiţi separaţi de la însuşi câmpul, voi o să vedeţi ce creatori adevăraţi sunteţi.  Voi o să vedeţi că nu sunteţi legaţi de conştiinţa nimănui sau conştiinţa altui grup. Voi o să înţelegeţi ce înseamnă să fiţi complet liberi şi suverani.

 

Este o perioadă dificilă de tranziţie de a trece prin acestea.  Noi nu spunem că este uşor, dar voi puteţi face aceasta simplu.  Voi puteţi face simplu, Shaumbra.

 

Luaţi un moment aici cum stăm cu toţii împreună, ca fiinţe individuale suverane şi ca grup care are multe atribuţii comune.  Simţiţi pentru un moment, sau imaginaţi pentru un moment.  Există Tărâmul Cristalin în înăuntrul vostru şi în tărâmurile cristaline toate naşterile ale fiecărei energii creative ce voi puteţi dori.  Încetaţi să mergeţi în dimensiunea a patra pentru răspunsuri.  Mergeţi în tărâmurile cristaline ale voastre proprii.

 

Unii dintre voi depuneţi efort pentru a crea lucruri – invenţii sau muzică sau afaceri – şi se pare că ele se turtesc, epuizaţi de orice energie dinamică, pentru că voi căutaţi răspunsul în energia lumii vechi.   Unii dintre voi aţi încercat să mergeţi în tărâmurile cristaline pentru a primi răspunsuri, dar voi înşivă aţi închis acea uşă.  Acum mergeţi în înăuntrul vostru propriu.  Există un centru de energie în înăuntrul vostru care nu are nevoie să fie conectat de nici un alt centru de energie, gridul, oricare altă energie de asemeni.   Acesta este în înăuntrul vostru.  Este timpul să-l activaţi.  Este timpul să-l aduceţi la suprafaţă în viaţa voastră.  Este timpul să respiraţi energie în acesta.  Faceţi să se mişte.  Voi aveţi nevoie ca acesta să se mişte.  Voi aveţi nevoie ca acesta să lucreze – câmpul acesta de energie din înăuntrul vostru.  Locul puterii voastre personale energetice proprii.   Voi o să aveţi nevoie de acesta pentru că voi vă separaţi chiar acum de la câmp.

 

(Pauză)

 

Acordaţi atenţie specială a ce se întâmplă în viaţa voastră.  Cum răspunde corpul vostru la lucruri, cum curge energia înăuntru şi prin voi, în următoarele luni din timp.  Voi o să deveniţi foarte conştienţi de cum vă separaţi de la câmp în care o să fiţi suverani.

 

Aceasta este tot ce noi împărtăşim azi cu voi.  Noi o să venim înapoi pentru întrebări şi răspunsuri şi sunt recomandate aici nişte respiraţii puternice.

 

EU SUNT, DA , EU SUNT!

 Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

 

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

 

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

 

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

 

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

 

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

 

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

 

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

 

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

 

© Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.