MATERIALELE LUI TOBIAS

Seria Clarităţii: „SHOUD 7”- cu Adamus St. Germain, prin Geoffrey Hoppe

Întrebări şi Răspunsuri

Prezentat de Cercul Crimson

4 Februarie 2006

 

Deci, George Bush a privit în ochii iubitori şi înţelepţi a lui Barney (râsete din audienţă) şi a spus, „Ce aş putea eu să fac în lume...ce aş putea eu să fac în lume?”  Şi Barney a lins mâna lui (mai multe râsete) şi i-a comunicat înapoi lui, „Independenţa energetică, George.  Independenţa energiei.  Aceasta va opri războaiele, aceasta va opri jocul puterii.  Aceasta va hrăni oamenii tăi într-un fel complet nou.  Independenţa energiei.”   Şi ce a vorbit George în cuvântarea lui recentă la ‚Statul Re-Uniunii’: Independenţa Energiei.  A meritat acel singur lins al mâinii (multe râsete din audienţă).

 

Şi Shaumbra spune, „Ce este ceea ce noi ar trebui să ştim chiar acum? Unde ne aflăm?  Ce ar trebui să facem?”  Şi Adamus şi Kuthumi şi Tobias spun, independenţa energiei, Shaumbra.  Independenţa energiei voastre proprii.

 

Aşa cum învăţaţi să vă deconectaţi de la toate lucrurile care v-au hrănit în trecut care include principalul, Câmpul. Voi învăţaţi despre independenţa energiei voastre proprii şi la urmă despre adevărul naturii voastre suverane proprii.  Independenţa energiei, Shaumbra.  Voi spuneţi, „Dar, cum facem acesta?”

Bine, nu este cum faceţi, pentru că aceasta se va întâmpla oricum.  Aceasta se întâmplă.  Noi am început azi.  Noi am început – să ne reunim aici Shaumbra – puţin cu puţin, acele lucruri care v-au conectat de Câmp, daţi-le drumul.  Deci voi puteţi deveni independenţi energetic.

 

Vedeţi voi, când sunteţi conectaţi de Câmp, voi într-adevăr sunteţi conectaţi de conştiinţa de masă, conştiinţa angelică, la tot.  Prin deconectare,  prin a da drumul la acea hrănire, voi învăţaţi cum să mergeţi înăuntru şi să treziţi acele lucruri în înăuntrul vostru ce vă dau libertate totală şi independenţă totală.  Acest lucru nu înseamnă că nu veţi avea pe cei iubiţi, că nu împărtăşiţi cu alţi oameni,

că nu aveţi grupuri cu care sunteţi asociaţi.  Aceasta însemnă că voi o s-o faceţi într-un fel diferit şi o cale independentă.  În loc să vă hrăniţi de la serviciul vostru, apropo, ceea ce va trebui să plece mai devreme sau mai târziu.  În loc să vă hrăniţi de la familiile voastre şi prietenii voştri, în loc să vă hrăniţi de la conştiinţa de masă, voi deveniţi energetic independenţi.  Suverani.  Complet sub voi înşivă.

 

Aceasta se întâmplă.  Voi nu trebuie să forţaţi procesul.  Noi nu putem scrie nici o carte despre asta.  Aceasta simplu se întâmplă.  Acele conecţii şi griduri, simplu se topesc.  Încet, sigur, în aşa fel încât corpul vostru poate să stăpânească acest proces, ca mentalul vostru să poată să-l stăpânească, dar ele pleacă.

 

Mai mult este o întrebare despre cum reacţionaţi la acesta.  Acesta a fost scopul acestui Shoud – de a planta acea energie – ca voi să nu trebuiască să vă panicaţi.  Dacă simţiţi că apărarea sistemului vostru creşte, sau dacă simţiţi frică sau nelinişte ce apare, voi o să înţelegeţi acum de unde vin acestea.    Dacă simţiţi că lucrurile sunt întoarse pe dos în viaţa voastră, voi o să înţelegeţi de ce.  Acesta este scopul minunat al sufletului.  Scopul sufletului este de a da drumul  Întregului sau Unu, şi de a deveni plini sau compleţi în voi înşivă, ce reinventează pe Unu încă odată.  O spirală minunată a energiei.

 

Şi acum, cei care îndrăznesc, permiteţi să avem întrebările voastre.

 

LINDA: Adamus, eu, în primul rând, aş dori să-ţi mulţumesc pentru decizia ta de a fi puternic şi inteligent de a potoli puţin aroganţa.  Acest lucru este mult apreciat de mulţi dintre noi. Eu îţi mulţumesc.

 

ADAMUS ST. GERMAIN: Eu încă mai am o rezervă a aroganţei mele proprii. (Râsete).

 

LINDA: Oh, îmi pare rău! Şi este interesant de auzit că tu poţi fi un câine atât de bun, mulţumesc.

 

ADAMUS ST. GERMAIN: Nu am fost eu care am fost acel câine bun, dar a fost acel câine bun care mi-a permis să vin înăuntru pentru a vizita acest – cum se spune -  ca eu să pot avea contact direct cu George Bush.

 

LINDA: Mulţumesc, a fost minunat.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 1 (o femeie la microfon):  Bună ziua, Adamus.  Un prieten drag a venit recent la mine şi el a spus că el crede că viaţa este ca un aeroport.  El nu şi-a adus aminte cu care avion a venit.  El nu a ştiut cu care avion a plecat, şi noi nu suntem siguri ce trebuia să facem acolo.  Şi eu aş dori să aud răspunsul tău la aceasta. 

 

ADAMUS ST. GERMAIN: Într-adevăr.  Aceasta este chiar aşa pentru că mulţi umani nu sunt conştienţi cum au ajuns acolo, şi lor le este frică să plece dar ei dispreţuiesc să fie pe aeroport în acelaşi timp.  Deci este cam în acest fel.  Dar în termenul scopului însuşi, scopul este foarte evident şi foarte clar.  Mulţi oameni nu vor să se uite la acesta sau la straturi acoperitoare – hipnoza sub care ei se află îi împiedică pe ei să facă acest lucru – şi unii ar numi acestea cuvinte nesacre, dar de a descoperi că voi sunteţi Dumnezeu de asemeni.  Dacă vreţi să reduceţi totul şi să faceţi aceasta simplu, ce învaţă Shaumbra, că pasiunea voastră totală este aici, descoperiţi că voi sunteţi Dumnezeu de asemeni.  Acesta este fructul trandafirului.

 

SHAUMBRA 1 Mulţumesc foarte mult.

 

ADAMUS ST. GERMAIN: Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 2 (din Internet, citită de Linda): Adamus, eu am fost introdus la pudră albă de aur numită, „Alms” pe care cei care dezvoltă produsul şi oamenii care i-au asta spun că facilitează ascensiunea lor în a deveni corpul de lumină al lor... (Adamus întrerupe)

 

ADAMUS ST. GERMAIN: Du-te jos de pe tubul de hrănire.  Nici nu vreau să aud. Dacă trebuie să iei pudră albă de aur, tu nu o să te dai jos de pe Câmp.  Tu nu o să devii independent energetic.  Tu încă odată te bizui pe lucruri de afară.  Mulţumesc. Întrebarea următoare.

 

LINDA:...despre a da drumul la aroganţa ta (râsete).

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 3 (o femeie la microfon): St. Germain, eu sunt puţin copleşită azi cu iubirea mea pentru tine şi aprecierea mea faţă de tine  de a mă vizita atât de frecvent.

 

ADAMUS ST. GERMAIN: Şi noi avem un timp bun când eu fac asta (râsete).

 

SHAUMBRA 3:  Da, eu ştiu că ai un timp bun!  Şi eu apreciez umorul tău mai mult decât aş putea eu spune.  Deci pentru a calma un pic aici, eu vreau să încep

cu un pic de umor.  Deci, multe potenţiale de umbră au ieşit la iveală pentru mine.  Eu găsesc ca să fii o fiinţă multidimensională era chiar uşor.  Pentru a face aceasta simultan în acelaşi loc şi timp continuu are nevoie de practică.  Deci, săptămâna trecută eu am fost la Walmart şi, aceasta este ceva nou, eu nu cred că am avut vreodată...

 

ADAMUS ST. GERMAIN: Eu nu cred că aş fi frecventat acel loc dacă eram întrupat pe Pământ! (râsete).

 

SHAUMBRA 3: Nu, de fapt nu şi în special după ce am făcut eu...

 

ADAMUS ST. GERMAIN: Viaţa este prea scurtă! (Multe râsete).

 

SHAUMBRA 3: Okay, eu am intenţia să nu mă duc niciodată acolo, dar...(râsete)

ADAMUS ST.GERMAIN:  Aceasta este conştiinţa de masă cu toate straturile acoperitoare la muncă, draga mea!

 

SHAUMBRA 3: Bine, ce am făcut eu a fost că am intrat în camera de rest a acelui om, şi pentru un moment acea frică a venit la suprafaţă că aceasta a fost o umbră de potenţial nou care a apărut (râsete).  Deci, oricum, acum a fi serios.  Aşa cum ştii, timp de 22 de ani, eu am fost un maestru expert în analiza scrierii cu mâna.  Datorită cercetării intense pentru patru ani, eu am determinat ceva indicatori de la scrierea cu mâna care indică riscul potenţial de sinucidere.  Eu am scris o carte şi am proiectat un program numit „Steagul Roşu Pentru Sinucidere – Cadrul Analizei Scrierii De Mână Pentru Predicţii.”  Acesta este un potenţial secundar (umbră) care a crescut în luna trecută.  Eu am dat o prezentare la un grup din Denver în data de 14.  A fost acceptat bine dar am fost îndemnată puternic de a merge în public cu aceasta. Deci aşa cum eu permit claritatea să vină în următoarele două zile, eu am mers la cutia mea poştală marţi dimineaţa am văzut multe maşini de poliţie şi adjuncţi ai districtului Jefferson decât eu am crezut că avem şi benzi care se folosesc la scene cu crime în jurul casei vecinului meu pentru că fiul lor s-a sinucis în acea noapte.  Deci, vorbind cu prietenii Shaumbra despre aceasta, prietenul meu Matt mi-a spus că el a auzit de ceva noi statistici.  Noi toţi ştim că viteza sinuciderii creşte la o viteză alarmantă în jurul districtului, dar în special în Colorado şi vecinătatea statelor muntoase.  Poţi tu să dezvolţi pe această temă şi de ce ar fi acest lucru adevărat pentru statul nostru?  Aceasta este prima întrebare.  Întrebarea a doua este, poţi să mă ajuţi să concentrez energia mea în organizaţii potrivite şi grupuri care sunt în afara cutiei care ar accepta mai uşor acest instrument nou?

 

ADAMUS ST. GERMAIN: Într-adevăr, organizaţia despre care vorbeşti, în care tu stai la mijloc, ar fi Shaumbra.  Există multe altele dar tu o să găseşti... eu trebuie să verific de două ori aici... tu o să găseşti că energia Shaumbra îşi ia săritura cuantum proprie în următoarele luni şi devine sistemul de energie de tip propriu – literal, figurativ, financiar.  Deci acesta ar fi locul cel mai bun de a începe şi noi spunem nu numai ţie dar şi la alţii care au idei, pasiuni, cărţi, sau oricare dintre acestea... Scopul întreg că această companie de Shaumbra este creată în felul în care este, este de a furniza conduita pentru toate aceste lucruri pe care voi le creaţi.  Chiar acum voi găsiţi foarte dificil să treceţi peste nivelele conştiinţei de masă, dar în acest nou – ce am să mă refer la Shaumbra, Inc, ce nu este un nume – dar aceasta furnizează mecanismul.  În timp ce voi toţi sunteţi independenţi, voi de asemeni puteţi afla cum puteţi să puneţi energiile voastre pentru o perioadă de timp sau un scop specific într-un tip de sinergie pentru a crea lucruri mari.  Deci, acesta ar fi locul de a începe.

 

În termene de sinucidere, în general există o creştere în viteza sinuciderii.  Sunt mulţi, multe elemente care vin înăuntru aici.  Viaţa pe Pământ este mult mai dificilă ca înainte.  Aceasta merge atât de repede căci nu este numai o creştere în sinucidere, dar există o creştere în ritmul mortalităţii. Nu necesar... noi încercăm să avem grijă cum spunem aceste lucruri... dar ritmul mortalităţii creşte care nu necesar ar fi trebuit să crească.  În timp ce îngrijirea medicală devine mai bună şi conştiinţa devine un pic mai clară,  există aceia care simplu găsesc că viaţa este grea pe Pământ în acest timp.

 

Există încă un element care duce la sinucidere, şi acesta se poate adresa energetic de Shaumbra – de orice lucrător de energie – există mai puţin spaţiu de energie pe Pământ pe uman care era vreodată. Noi nu vorbim despre spaţiul geografic, dar noi vorbim despre spaţiul energetic.  Cum sunt mult mai mulţi umani care trăiesc pe Pământ şi mult mai multe entităţi care înconjoară tărâmurile apropiate de Pământ, acesta devine mai congestionat aici.  Oceanele şi proporţia lor de apă la masa terenurilor era foarte deliberată.  Oceanele au felul lor de a manevra şi curăţa energiile şi este simplu o cantitate anume de spaţiu energetic ce este nevoie pentru o persoană pe Pământ.  Ar fi fost dificil de a merge în unele – cum să spun – formule despre aceasta, dar imaginaţi-vă că voi aveţi nevoie pentru a trăi de un spaţiu de 1.000 de picioare pătrate şi acum sunteţi împinşi în 50 de picioare pătrate.  Aceasta cauzează la corp şi la spirit să piardă sensul lor de cooperare şi persoana doreşte să plece.

 

Există căi de a ajuta o persoană de a descoperi un câmp energetic mai larg care se extinde dincolo de tărâmurile dimensiunii a treia.  Şi fiecare este rezident pe acest tărâm energetic de dimensiunea a treia sau chiar a patra dimensiune, dar un lucru ce descoperă Shaumbra este cum să creaţi mai mult câmp de energie proprie care merge dincolo de limita Pământului.  Şi aceasta este probabil, în opinia mea, cea mai mare cauză pentru sinucidere.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 4 (din Internet, citită de Linda):  Eu nu sunt sigur dacă am înţeles ideea biologiei de umbră.  Într-o realitate sau în multe aceasta este în lumină şi multe altele sunt în întuneric.  Înseamnă acest lucru că eu pot lua o realitate din umbră şi să decid să pun aceasta în lumina din viaţa mea şi conştiinţă?  În acest caz un potenţial de umbră devine un potenţial luminos.  Acest proces este la fel cu aducerea abundenţei în viaţa noastră, nu-i aşa? Mulţumesc.

 

ADAMUS ST. GERMAIN: Într-adevăr.  Voi sunteţi într-o existenţă a realităţii dimensionale relativ monotonă unde voi credeţi aceasta, şi cu adevărat doar o singură realitate poate fi manifestată o singură dată. Când s-a manifestat în viaţa voastră, de exmplu, biologia voastră, şi voi manifestaţi o anumită realitate, felul în care voi arătaţi şi proporţia de sănătate – acea realitate într-adevăr vă blochează să vedeţi celelalte potenţiale în spatele acesteia.  Deci, voi nu sunteţi conştienţi că voi aveţi pur şi simplu alte tipuri de forme corporale pe care puteţi să le luaţi pe voi, alte tipuri de proporţii de sănătate, un corp vindecat faţă de un corp prăbuşit.  Toate acestea sunt potenţiale care pot fi aduse înăuntru, dar în loc de – tu numeşti aceasta a aduce înăuntru în lumină, noi o să numim de a aduce acestea în manifestare sau realitate.   În loc să aduceţi înăuntru un potenţial sau o umbră, voi pur şi simplu puteţi aduce multiple, vedeţi voi.  Cine spune, sau care  sistem de credinţă spune că trebuie sau poţi crea o singură realitatea o singură dată?   Voi puteţi avea multe realităţi ce se petrec simultan.  Şi da, puteţi face aceasta chiar şi în materie fizică.  Deci noi vrem ca Shaumbra să iasă din noţiunea că aceasta este singura existenţă a realităţii.   Sunt multiple realităţi şi voi puteţi alege oricare potenţiale şi aduceţi-le înăuntru.  Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 5 (o femeie la microfon):  Profesor Adamus, eu am vrut să te întreb despre acel spectacol TV, „Strigoiul Şoptitor”  şi cum acesta – este acesta canalizat de voi băieţii şi...

 

ADAMUS ST. GERMAIN: Eu nu am urmărit niciodată televizorul în ne-viaţa mea (ceva râsete).  Eu încerc să stau departe de acesta.  Dar să răspund la întrebarea ta – eu trebuie ... da, da... dar continuă cu întrebarea ta – da a fost...

 

Shaumbra 5: Bine, acesta pare să fie ca şi cum o să fie Călătorii de Vise ?

 

ADAMUS ST. GERMAIN: Nu.

 

SHAUMBRA 5: Nu.

 

ADAMUS ST. GERMAIN: Nu. Multe dintre – ceea ce numiţi – spectacole TV şi filme şi aceste feluri de lucruri, acestea sunt bazate pe conştiinţa în creştere.  Ele nu necesar sunt canalizate direct ca şi cum facem chiar acum, dar cum conştiinţa creşte şi conştiinţa sau umanitatea acceptă în sensul larg al adevărului, aceasta deschide uşa pentru scriitor sau scriitorii de acest gen de spectacole să abordeze tema unor astfel de scenarii noi.   Deci acesta nu este canalizat de la entitate la entitate.  Acesta este canalizat de la conştiinţă prin entitate şi aşa apare pe programul televiziunii.  Dar acesta este doar atât de bun cât este nivelul conştiinţei de masă şi acceptarea scriitorului.

 

SHAUMBRA 5: Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 6 (din Internet, citită de Linda) : Hello.  În ultimul channel s-a spus, „Deci, bucuraţi-vă de acest sezon de vacanţă.  Relaxaţi-vă.  Să nu vă îngrijoraţi de alţii.  Bucuraţi-vă.  Aceasta este ca atare o invitaţie la alternativă, la posibilităţile de umbră, să vină înăuntru şi să danseze împreună cu voi pe scena voastră, viaţa voastră.  Aduceţi-vă aminte că aceasta nu vine de la noi.  Acestea sunt toate ale voastre care vin înăuntru.”  Fleacuri.  Eu nu mă pot bucura de viaţă pentru că eu am programat să nu mă bucur.  Eu nu pot nici să mă relaxez şi nici să dansez cu viaţa.  Eu am limite.  Cuvintele tale evocă nemulţumiri mari în mine, care este hrana mea principală aşa cum tu ai anunţat fericit că aceasta a trecut.  A trecut de la cine?   Desigur nu pentru mine.  Eu m-am săturat cu aceste ştiri mari într-un fel şi actuale şi posibilitatea de a avea o viaţă pentru a mă bucura de aceasta. Eu sunt foarte supărat şi dezamăgit.  Uneori eu simt că te ascult sau că ascult de mine, aşa cum ai spune, care este o altă înşelătorie... (Linda spune, „eu nu voi pronunţa acel cuvânt”).  În loc să anunţi ştiri bune şi să laşi pe fiecare să găsească cum să respire aceasta înăuntru, tu ai putea să încerci să dai oamenilor ca mine ceva unelte folositoare.   Noi avem nevoie de ceva mai mult decât cuvinte deştepte.

 

LINDA: Aceasta de fapt a fost adresată lui Tobias.

 

ADAMUS ST. GERMAIN: Într-adevăr!  Noi ştim! (Râsete).  Noi am râs despre asta!  Că Tobias cauzează toate aceste probleme!  Acum, eu, Adamus, voi veni şi voi da ceva unelte cu care să lucrezi. (Mai multe râsete).  Ruşine că Tobias nu a făcut acest lucru!

 

Eu vreau ca tu să vezi că tu eşti cel mai mare creator pe care eu l-am întâlnit într-un timp lung.  Eu vreau ca tu să re-asculţi sau să re-citeşti întrebarea ta.  Tu primeşti exact ceea ce tu creezi.  Acum fă o alegere despre cum vrei să creezi într-un mod diferit. Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 7(o femeie la microfon): Dragul meu St. Germain, au fost trei luni incredibile şi eu simt ca şi o călătorie uriaşă pentru – sau de la şcoala Călătorul de Vise – şi eu am avut o experienţă unde eu am fost luată într-o Călătorie de Vise şi a fost Călătoria mea de Vise şi era viaţa mea trecută.   Totul sa împreunat, şi eu acum sunt copleşită cu acea experienţă.  Şi aceasta are de a face  - partea copleşitoare are de a face cu faptul că am văzut sămânţa Christosului care a fost adusă prin fiecare viaţă – mii de vieţi – şi apoi trecând acelea peste Podul de Flori şi de a întâlni pe Yeshua, pe tine, Tobias şi alţii. Yeshua a luat sămânţa şi a plantat-o în aria pieptului meu.  Şi aceasta a fost atât de conştient şi atât de clar – cristal clar. Şi câte zile – bine, când m-am dus la culcare în acea noapte de fapt să mă culc, eu m-am culcat să mă odihnesc şi să fac respiraţie, şi eu am spus, nu, doar relaxează.  Deci, întrebarea mea este cum afectează aceasta corpul. Eu m-am trezit a doua zi cu ceva junghiuri uşoare şi durere fizică, cu toate că nu a fost chiar o durere, poate pe un nivel ca şi mine.  Şi percepţia mea era că este o ajustare prin care trece corpul cu straturi diferite la toate corpurile noastre şi apoi după trei sau patru zile eu gândesc, oh, vai, eu într-adevăr pot merge afară şi să fac ceva cu asta, şi eu m-am întins complet.  Şi, eu o să merg, bine, de ce a fost această experienţă dacă nu pot face nimic cu ea. Deci cam până aici am ajuns, cu toate că tu ai explicat azi ceva din acele întrebări.  Dacă ai putea să elaborezi puţin mai mult.

 

ADAMUS ST. GERMAIN: Da, şi noi am vrea mai întâi... tu eşti doritor să dai drumul la orice sistem de credinţă şi straturi acoperitoare care spun că tu trebuie să faci ceva cu acestea.  Nu există nimic ce spune să mergi afară şi să faci ceva.  Acum noi înţelegem că partea umană doreşte să exprime asta într-un mod, şi aceasta este expresia bucuriei, dar dă drumul la acel strat acoperitor care spune că tu trebuie să faci ceva cu asta, pentru că aceasta însuşi cauzează unele bariere vezi tu şi cauzează ceva limitări.  Corpul tău trece prin nivele schimbătoare uriaşe când ceva ca aceasta se întâmplă sau când ajungi la acest punct – ce Tobias numeşte – punctul de separare sau conştiinţa cosmică, când tu poţi de fapt să înţelegi şi să percepi că tu ai eliberat trecutul care de multe ori pur şi simplu se află în ţărâna Pământului şi trebuie să fie eliberat.  Tu ai permis la tot trecutul tău să fie vindecat în aşa fel viitorul tău este clar. Există un efect în corpul fizic, dar în general tu ai fost în preparare pentru mulţi ani, dacă nu vieţi, şi desigur în ani, corpul tău face ajustările necesare în aşa fel să nu fie un şoc pentru tine.  Tu nu încerci să loveşti sau să forţezi aceasta în loc. Ca şi separarea de la Câmp despre care vorbim azi o să aibă un efect pe corp până la un grad, dar tu te-ai pregătit pentru asta – tu poţi spune – a condiţiona corpul pentru aceasta pentru a nu trece prin ceva forme de respingere sau ceva tip de  întoarcere pe el însuşi.

 

Shaumbra 7: Dacă noi ne separăm de la tot, aceasta înseamnă de asemeni că noi suntem separaţi de la tine şi Tobias şi restul îngerilor şi entităţilor?

 

ADAMUS ST. GERMAIN: Separare în sensul sprijinului sau dependenţei, într-adevăr.

 

SHAUMBRA 7: OK.

 

ADAMUS ST. GERMAIN: Aceasta este foarte similar ... noi încercăm să ne gândim la o analogie aici... dar când mulţi dintre voi aţi plecat din casa părintească când eraţi adolescenţi sau aproape de douăzeci de ani, voi v-aţi separat.  Voi a trebuit să mergeţi afară şi să învăţaţi cum să faceţi în felul vostru propriu.  Voi aţi ştiut că aţi părăsit confortul casei părinteşti, cu toate că era uneori aiurit, cu toate că aţi avut o mâncare pe masă şi un acoperiş deasupra capului vostru.  Dar, ceva v-a silit să mergeţi afară singuri.  Şi dacă nu aţi fi fost atenţi la acea chemare sau nu aţi fi ascultat de înăuntrul vostru, aceasta ar fi fost concretizată de părinţii voştri prin a vă spune că trebuie să plecaţi.  Există o forţă naturală ce ia loc.  Deci voi mergeţi afară singuri.  Voi, într-un sens, vă separaţi de la familia voastră sau felul în care v-aţi trăit viaţa, dar la un punct voi veniţi înapoi liberi şi independenţi,  sinele vostru propriu.  Şi acest lucru nu înseamnă că nu puteţi lucra cu familia voastră sau să fiţi cu ei şi să vă bucuraţi de compania lor, dar voi nu mai sunteţi agăţaţi de ei ca şi cum aţi fost înainte.

 

Este la fel şi aici că voi învăţaţi să deveniţi independenţi, vă daţi jos de pe Câmp, învăţaţi să activaţi centrul vostru de energie proprie în înăuntrul vostru – energia voastră personală – ceea ce nu se bizuie pe nici o forţă din afară. Deci voi nu o să priviţi la forţa nimănui.  Voi nu trebuie să vă bizuiţi pe o altă persoană pentru energia lor de iubire, pentru energia lor de bani, pentru energia lor de nimic. Deci voi învăţaţi să deveniţi complet independenţi.  Acum, pot fiinţele independente să împărtăşească lucruri sau munca împreună?  Într-adevăr, acum într-o cale mult mai clară pentru că ei nu iau sau nu se hrănesc unul de la altul.  Ei sunt complet suficienţi de sine.  Aceasta este – ce eu voi clasifica ca  – „Bucuria Shaumbra.”  Mulţumesc.

 

SHAUMBRA: 7: Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 8(din Internet, citită de Linda): Eu acum ajut câinii „pit bulls,” (o corcitură de câini între buldog şi terrier)  ceea ce se pare că are o reputaţie proastă în U.S.  M-am gândit că pot crea un dispozitiv pentru ei şi pentru alţi câini cu aceeaşi problemă.  Există o piaţă de desfacere pentru aceasta?  Eu am nevoie de un răspuns clar.

 

ADAMUS ST. GERMAIN:  Tu trebuie să te uiţi la... şi Tobias o să vorbească mai mult despre aceasta în sesiunile următoare – dar animalele de casă, acest tip de... eu nici nu vreau să le denumesc animale... aceste fiinţe iubitoare, ei la fel absorb energia proprietarilor lor sau conştiinţa şi apoi o reflectă înapoi.  Deci un pit bull simplu este, din nou, o reflecţie a părţilor umanităţii, părţi care pot fi foarte loiale, şi afectivi dar se pot întoarce într-un fulger şi să rupă braţele şi picioarele.  Chiar acum, tu vorbeşti despre un dispozitiv care va schimba ceva din aspectele unui pit bull.  Noi credem că tu ai face mai bine dacă ai veni cu un dispozitiv care ar modifica conştiinţa în loc de însuşi câinele pit bull.  Există, şi Tobias o să vorbească despre aceasta, în special dacă vei adresa întrebarea aceasta în acea sesiune, dar există căi de a ajuta la eliberarea energiei vechi a conştiinţei de masă din animale.  Uneori ei sunt foarte înţepeniţi în energia proprietarilor lor proprii şi nu întotdeauna este corect pentru ei.  Ei absorb energia proprietarilor şi sunt prinşi în aceasta şi ei nu ştiu cum să iasă din ea.  Deci există nişte tehnici foarte simple care vor ajuta un animal de casă să iasă din energia proprietarului şi să se separe de aceasta.

 

LINDA: Ultima întrebare, dacă alegi.

 

ADAMUS ST. GERMAIN: Încă câteva.

 

LINDA: OK.  Poate vocea lui Geoff să mânuiască aceasta?

 

ADAMUS ST. GERMAIN: Într-adevăr.

 

LINDA: OK: (râsete)

 

ÎNTREBARER DE LA SHAUMBRA 9 (un bărbat la microfon): Hello. Ai ceva călăuzire despre călătoria mea viitoare la Creststone, despre potenţialul de a mă muta acolo, să creez un trai acolo, şi conecţia mea la Motsu?

 

ADAMUS ST. GERMAIN:  Interesant.  Noi nu vrem să facem un comentariu specific despre aceasta pentru că este călătoria ta.  Aceasta este ceea ce creezi.  Tu eşti atras de aceea arie, numită Creststone, din cauza geologiei în acea arie dar de asemeni... din cauza unui grup de oameni pe care tu ai să-i întâlneşti acolo, tu eşti foarte interconectat cu energia lor.  Dar noi nu vrem să creăm experienţa ta pentru tine.   Ceea ce auzi este chemarea inimii tale proprii şi fiinţa ta interioară proprie ce rezonează cu ceva acolo. De ce nu o urmezi ?  De ce nu mergi acolo şi descoperă ce se va întâmpla şi nu încerca să planifici nimic de-a lungul drumului sau să mă întrebi pe mine despre aceasta.  Este călătoria ta, şi tu evident primeşti rezonanţa cu aceasta.  Deci urmează-o.  Tu pui o întrebare excelentă pentru că aceasta nu se referă doar ţie şi Creststone  şi acest grup de oameni de acolo.  Acestea se referă la Shaumbra – când simţiţi aceasta, când este acel bâzâit pe care-l puteţi simţi şi când nu aparţine mentalului dar este complet peste voi, şi voi doar ştiţi că trebuie să faceţi ceva, mergeţi undeva, inventaţi ceva sau orice.   Este inima voastră care vorbeşte.  Aceasta este energia interioară care vorbeşte.  Urmaţi-o.  Aşa cum o urmaţi, aceasta o să vă ajute de asemeni să activaţi centrul vostru de energie personală.  Voi o să găsiţi că acesta continuă cu mai multă frecvenţă pentru că voi deveniţi mult mai clari acum şi voi puteţi simţi energiile mult mai bine. Deci, mulţumesc.

 

SHAUMBRA 9: Poţi să spui ceva despre conecţia mea la Motsu?

 

ADAMUS ST. GERMAIN: Noi am vorbit despre un grup pe care o să-l întâlneşti acolo care include acea energie – aceasta face parte din acea energie.

 

SHAUMBRA 9: OK.  Mulţumesc.

 

ADAMUS ST. GERMAIN: Într-adevăr.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 10: (din Internet, citită de Linda): Tu şi mulţi alţii aţi vorbit despre „doar de ajuns” în credinţa noastră despre bani şi mi se pare că această problemă a energiei banilor este foarte importantă pe planeta noastră acum. Păcat pentru cei care şi-au petrecut copilăria în şcolile de internat Catolice.  La sfârşitul tuturor discuţiilor, în ordine de a primi de ce avem nevoie şi ceea ce ar trebui să avem un serviciu sau un produs ce alţii vor, omit eu energia sau există ceva ce eu nu înţeleg sau sunt prea mult în 3D?

 

ADAMUS ST. GERMAIN: Prea mult în capul tău.  Prea mult încerci să analizezi aceasta, încerci să descifrezi banii.  Odată ce eliberezi încercarea de a manipula aceasta şi devii suficient de sine, aceasta va fi acolo. Sunt prea mulţi Shaumbra acum care au învăţat acest lucru.  Ei o să-ţi spună acelaşi lucru.  Tu trebuie să eliberezi aceasta.  Tu trebuie să te opreşti să împingi.  Aceasta doar este acolo.  Energia abundenţei, energia manifestării şi realizarea este un lucru natural.  Este ne-natural să aveţi lipsuri.  Priveşte câtă muncă depui pentru ca să creezi lipsuri în viaţa ta.  Acum eliberează acel strat acoperitor.  Acesta întotdeauna se află acolo.  Tot de ce ai nevoie vine înăuntru.  Acesta este un principiu simplu dar voi toţi vreţi să-l faceţi complicat.  Voi vreţi să fiţi supăraţi cu noi şi voi vreţi ca noi să vă dăm o formulă magică sau o unealtă specială care va face aceasta pentru voi.  Dar aceasta este chiar acolo.  Noi sperăm ca tu să vezi atât de clar cum vedem noi.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 11 (o femeie la microfon): Adamus, eu am fost nemulţumită pentru un timp despre nivelul scăzut al simţirilor mele şi conştienţa ce mă îngrijorează a ce se petrece în înăuntrul meu şi în jurul meu ce duce la a simţi şi de a fi conştientă despre îngerii mei şi tu şi Tobias când veniţi să mă vizitaţi.  Şi eu simt asta din luna trecută când noi am făcut tema noastră de casă că aceasta este conectată la separarea de la tărâmurile cristaline,  şi că eu am făcut un fel de promisiune de a nu simţi aceste lucruri.  Deci, poţi să vorbeşti un pic despre fizica a cum putem să ne reconectăm cu simţământul nostru înalt şi de a separa sau de a da drumul la acele promisiuni.

 

ADAMUS ST. GERMAIN:  Desigur, şi mulţumim că eşti atât de deschisă şi sinceră aici şi că te împărtăşeşti.  Aşa cum tu şi alţii evoluează la aceste nivele şi evoluează foarte,  foarte repede, există o tendinţă de a merge înapoi la locurile vechi de a simţi.  De exemplu, dacă ai avea a ceea ce numeşti un simţ puternic spiritual – inteligenţa vine peste tine – tu, într-un sens, marchează unde a fost aceasta şi încearcă să mergi înapoi acolo. Tu încerci să spui aici este unde am găsit simţirea înainte.  Dar apoi tu devii confuză şi spui, de ce nu am simţi acum.  Eu poate am făcut ceva rău. Apropro, acesta este un atribut uman foarte popular! E am făcut ceva rău şi precis a fost o promisiune sau orice.”  Acelea au un joc mic în aceasta, dar aici este ce eu vreau să împărtăşesc cu voi.  Voi trebuie să începeţi să vă uitaţi în locuri noi, vedeţi voi, locuri noi pentru simţire.  Unde aţi avut ieri simţirea sau conecţia cu noi azi nu mai este acolo.  Voi v-aţi schimbat; noi ne-am schimbat de asemeni, dar voi încercaţi să mergeţi înapoi în jos să ne găsiţi pe noi.  Noi suntem aici sus cu voi.  Noi suntem chiar aici, chiar aici.  Este despre a fi capabil de a vă adapta sau de a extinde baza sensibilităţii voastre sau simţurile în fiecare zi. În fiecare zi, un lucru ar fi bun pentru voi în fiecare zi când vă sculaţi din pat, voi respiraţi adânc şi voi o să găsiţi locul nou al vostru şi simţurile voastre şi conştiinţa voastră. Nu mergeţi înapoi a ce aţi simţit acum o săptămână sau acum un an.  Voi o să fiţi încântaţi cât de uşor este acest lucru.

 

SHAUMBRA 11: Mulţumesc.

 

ADAMUS ST. GERMAIN:  Mulţumesc.

 

LINDA: Ultima întrebare, dacă alegi... Adamus, să vedem, aceasta a fost adresată lui Tobias dar eu sunt sigură că nu te superi.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 12: (din Internet, citită de Linda) : Eu sunt aici pentru că caut un pic de direcţie în viaţa mea profesională.  Răspunsurile sunt înăuntrul meu dar se pare că eu nu le pot găsi.  Acest lucru devine enervant de a aştepta şi de a studia fără a avea o convingere interioară.  Poţi să-mi dai

o sugestie.  Şi de asemeni cum să mânuim gândurile rele acum – tot în acelaşi fel de a da drumul controlului aşa cum ne-ai spus în unul dintre Shoud-urile vechi?  Putem permite să avem acele gânduri rele în mintea noastră fără frica de a crea o realitate rea? Aceasta încă mi se întâmplă şi eu spun „dă drumul la control,”  dar eu uneori nu sunt sigur de acest lucru.  Este înfricoşător şi cum cunoaştem puterea noastră de creaţie.

 

ADAMUS ST. GERMAIN:  Încă mai este important să nu încercaţi să filtraţi gândurile voastre.  În schimb, deveniţi observatori a ce se petrece prin mentalul vostru,  dacă acestea sunt imagini sau gânduri sau idei.  Fiţi observatorii.  Dar există o tendinţă veche că voi puteţi avea doar gânduri bune şi atunci voi o să fiţi persoane bune, dar aceasta evident cauzează chiar o imbalanţă şi ce se întâmplă este că voi doar aţi înmagazinat gânduri rele undeva, ascunşi undeva în pivniţă şi într-o zi ele  o să vină sus şi o să vă copleşească.  Deci nu este despre... este de asemeni de înţeles că nu necesar sunt gânduri „rele”. Există doar gânduri că aveţi un anumit simţ sau o răsucire. Deveniţi observatori, de ce intră acestea în mentalul vostru sau realitatea voastră – de ce sunt acolo.  O altă unealtă simplă – dacă vreţi unelte – întrebaţi fiecare gând, fiecare idee, fiecare impuls de ce este acolo.  Fiind observatori, voi aveţi dreptul să spuneţi, „De ce sunteţi acolo? Gânduri întunecate, de ce aţi intrat?”  Şi, apoi ascultaţi... ascultaţi în inima voastră răspunsul.  Voi o să aflaţi că uneori acestea nu sunt gândurile voastre.  Acele gânduri întunecate vă privesc şi spun, „Nu-mi vorbi, eu nu îţi aparţin. Eu doar sunt în trecere.  Lasă-mă singură!” (Râsete). Altă dată ele o să spună, „Eu simplu sunt o problemă nerezolvată, poţi să-mi dai drumul.”  Şi este doar faptul de a elibera.  Voi nu trebuie să treceţi prin multe ceremonii sau alte lucruri.  Uneori ele vor să fie supărate cu voi.   Ele vor să latre la voi şi să vă acuze de multe lucruri,  spun că voi nu faceţi destul pentru ele, dar ascultaţi.  Voi sunteţi observatorii.  Şi înţelegeţi de asemeni – aceasta este o unealtă foarte importantă dacă vreţi unelte – înţelegeţi că voi nu trebuie să rezolvaţi problema.  Există această constrângere că umanii au, chiar şi Shaumbra, că voi trebuie să rezolvaţi problema.  Uneori când mergeţi înăuntru şi încercaţi să rezolvaţi problema, cu alte cuvinte, voi credeţi că de fiecare dată când o problemă se iveşte, trebuie să cadă totul.  Aceasta doar se obligă la energia voastră.  Voi nu trebuie să rezolvaţi acest lucru.  Voi puteţi să alungaţi aceasta, şi spuneţi-vă că nu aveţi nevoie de aceasta niciodată în realitatea voastră.

 

Tu de asemeni ai întrebat despre profesiunea ta şi aceasta a fost evident în întrebarea ta, evident în energia ta că acest lucru este foarte nemulţumitor.  Eu vreau ca tu să explorezi foarte atent de ce eşti în acea profesiune.  Şi eu îţi dau câteva sugestii – aceasta nu a fost ideea ta. Tu încerci să împlineşti dorinţa altcuiva. Chiar dacă crezi că era, este timpul să schimbi profesiunea înainte să te duci mai adânc şi tu o să te găseşti mult mai nefericit şi întrebarea ta următoare nouă va fi în şase luni sau un an, de ce eşti atât de nefericit, şi atunci noi o să te ajutăm să fi concediat din acel serviciu.  (Râsete)

 

Deci, a fost o onoare pentru mine să fiu învăţătorul suplinitor azi.  Voi v-aţi comportat foarte bine şi considerând prin ce substituiri trebuia să treceţi. A fost o onoare pentru Kuthumi – cum să spun – să fie scriitorul scenariului meu la câteva şiruri şi umor.  El are un sens mai bun decât am eu.  Cu toate că el este în linişte, el ar vrea să împărtăşească iubirea lui pentru un moment, ne verbal, dacă voi aţi...

 

(Pauză)

 

...şi un pic din umorul lui.

 

EU SUNT, DA, EU SUNT!

 

 

 

 

 Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

 

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

 

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

 

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

 

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

 

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

 

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

 

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

 

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

 

© Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.