MATERIALELE LUI TOBIAS

SERIA CLARITĂŢII:

SHOUD 8: „Separare/Deconectare; Partea a-II-a – cu TOBIAS,

Prin Geoffrey Hoppe

Prezentat de Cercul Crimson

4 Martie 2006

 

Şi aşa este, dragi Shaumbra, că eu, Tobias,  mă reîntorc la locul meu cuvenit (râsete).  Aşa cum ne-am pregătit să intrăm complet în Cauldre şi Linda, în voi toţi azi, ah, noi am fost capabili să alunecăm înăuntru, într-un fel puţin diferit.  Dar aşa cum ne pregăteam, am glumit între noi pe partea noastră că aceasta este ca şi cum un învăţător stă în faţa unui public de profesori. Aceasta este ca şi cum voi... sunteţi cei care cunoaşteţi atât de multe, cei care aţi trecut prin atâtea.  Noi simplu ajutăm la facilitarea procesului vostru, dar voi sunteţi într-adevăr profesorii.  Voi sunteţi maeştrii, aşa cum v-am denumit noi,  şi aşa cum poate voi vă reamintiţi, un maestru este cel care dă voie la energie să îl servească.

 

Noi trebuie să chicotim pentru că voi vă uitaţi la noi uneori ca şi cum noi suntem cei care menţinem sau ducem înţelepciunea  - dar sunteţi voi cei care faceţi aceasta într-adevăr.   Noi suntem aici simplu să vă reamintim cine sunteţi, să vă ajutăm să vă aduceţi aminte de călătoria voastră aici pe Pământ chiar acum.  Este foarte uşor de a fi prinşi în toate energiile şi procesele şi chiar în detaliile de a trăi pe Pământ.

 

Nu este un lucru uşor de a face acest lucru.  Cei tineri, într-adevăr, care vin pe Pământ chiar acum, ei au foarte multe înaintea lor.  Foarte multe lucruri care o să ia loc în viaţa lor.  Din fericire, ei au profesori, maeştri, ca şi voi, care o să fiţi părinţii lor, care o să îi îndrumaţi.

 

Shaumbra, încet... încet voi vă treziţi şi vă aduceţi aminte de ce aţi venit aici în primul rând.  Vă reamintiţi cine sunteţi într-adevăr, Cei Măreţi.  Noi spunem aceasta fără să încercăm să vă linguşim.  Noi o spunem, de fapt, ca voi să luaţi un moment şi să permiteţi la aceasta să vină înăuntru.  Mergeţi dincolo de ego-ul vostru.  Permiteţi la trezire să intre.  Voi sunteţi Cei Măreţi.  Puteţi accepta acest  lucru?

 

Uneori voi aveţi o provocare pentru că voi credeţi că permiţându-vă să simţiţi sau să credeţi că sunteţi Cei Măreţi, că ego-ul vostru o să iasă din control,  că voi o să faceţi tot felul de lucruri prosteşti.  Voi o să deveniţi obsedaţi.  Voi o să vreţi mult mai multă putere.  Voi o să vreţi mult mai multă gratificare.  Voi sunteţi dincolo de acestea.

 

De fapt, acest lucru pe care voi îl numiţi ego, v-a reţinut.  Cu ego-ul voi nu o să vă permiteţi să acceptaţi complet sau să vă reamintiţi complet de măreţia voastră proprie,  scopul pentru care voi aţi venit pe Pământ, familiile celestiale de la care aţi venit,  de lucrurile măreţe pe care le-aţi făcut în vieţile voastre trecute.  Voi reţineţi acestea uneori.  Voi spuneţi, „acesta nu este posibil să fi fost eu.  Eu sunt doar un uman care nu merită.  Eu sunt doar un uman ne-echilibrat.”   Şi atâta timp cât voi credeţi în acest lucru, voi o să continuaţi să funcţionaţi în acest fel.

 

Noi toţi care lucrăm cu voi chiar acum – Saint Germain, Kuthumi, Eu, Tobias, ei toţi – noi toţi – noi cunoaştem măreţia voastră.  Noi ştim că sunt arhive în istoria acestui Pământ, arhive în istorie care de asemeni au fost pierdute pe Pământ, şi arhive pe tărâmul îngeresc care strigă numele vostru.  S-a scris despre voi. S-a studiat despre voi.  S-a vorbit despre voi în universităţile îngereşti şi colegii, dacă vreţi să le denumiţi aşa.  Voi sunteţi Cei Măreţi.

 

Poate în unele metode de vindecarea ale voastre – unele lucruri proprii pe care le faceţi cu voi înşivă – poate voi puteţi lucra în a accepta aceasta.  Încercaţi să auziţi cuvintele aşa cum le strigăm noi, aşa cum proclamăm că voi sunteţi maeştri şi Cei Măreţi.   Permiteţi ca acest adevăr să treacă peste acel zid pe care voi îl numiţi ego-ul vostru,  dar acesta nu este, simplu acesta este un zid al mentalului.   Este un joc pe care voi îl jucaţi.  Puteţi accepta acest lucru?  Eu v-am cunoscut, pe fiecare dintre voi, cei care sunteţi aici, sau ascultaţi sau citiţi acest material.  Noi v-am cunoscut într-un fel sau altul ca Cei Măreţi.  Ceilalţi vă urmează.

 

Aceasta este o responsabilitate uriaşă.  Unii dintre voi nu vă simţiţi merituoşi de a duce acea responsabilitate.  Voi vă miraţi de unde vin ne-echilibrările voastre.  Voi vă miraţi de unde – ceea ce numiţi – percepţiile oblice ale voastre proprii, de la care vin unele dintre problemele voastre proprii, pentru că voi aveţi o problemă uneori de a accepta măreţia a cine sunteţi voi.   Dar, noi suntem aici azi ca să vă împărtăşim acest lucru în timpul sesiunii noastre, să vă cerem să vă  aduceţi aminte de această măreţie.  Să nu vă îngrijoraţi de ego-ul vostru.  Vedeţi voi, voi intraţi în această bătălie de – „Eu nu îmi pot permite aceasta,” spuneţi voi.  Încercaţi.  Încercaţi să faceţi ceva diferit azi.  Încercaţi să acceptaţi aceasta.

 

Acceptaţi direct în inima voastră.  Treceţi peste mentalul vostru, treceţi direct în inimă. Poate dacă vă aduceţi aminte cât de măreţi şi istorici sunteţi, poate aceasta vă va ajuta să puneţi unele dintre acele probleme înapoi în echilibru.  Daţi-vă o imagine mai clară a cine sunteţi voi.  Aceasta face să vă opriţi de a vă ascunde de la ce voi consideraţi a fi greutatea responsabilităţii.   Pentru că de fapt... de fapt pentru ce aţi fost celebri nu ia atât de multă responsabilitate.  Voi l-aţi făcut ca un proces pentru voi înşivă, nu de a încerca să salvaţi lumea sau universul sau pe oricine.  Voi nu l-aţi făcut nici chiar pentru familiile voastre spirituale.  Voi l-aţi făcut pentru că acesta rezonează în înăuntrul vostru.

 

Daţi drumul la responsabilitate.  Daţi drumul la îngrijorarea despre a face un pas greşit sau de a încerca să opriţi lucrurile pentru că voi credeţi că o să aveţi un cap mare – un ego mare.  Aceasta este o altă minciună mare sau un strat acoperitor mare.  De-a lungul drumului, a existat ceva în natura umană care a creat acest strat acoperitor care a spus că voi nu puteţi să vă permiteţi să fiţi măreţi.   Că voi trebuie să continuaţi să vă reprimaţi, să vă depreciaţi... şi aşa aţi făcut.  Ce se întâmplă dacă voi faceţi azi ceva diferit şi daţi jos acel strat acoperitor?

 

Permiteţi-vă să fiţi măreţi.  Permiteţi-vă să vă aduceţi aminte cine sunteţi într-adevăr.  De aceea a trebuit să chicotim între noi azi când am intrat.  Voi, îngerii umani, Cei Măreţi, credeţi că voi nu pretindeţi că trebuie să treceţi prin toate aceste procese şi proceduri şi mecanisme şi mecanici pentru a elibera, pentru a avea claritate.  Păi bine, voi nu trebuie.  Voi simplu trebuie să vă permiteţi să aveţi acest proces din nou.  Acesta nu este un proces mental.  Acesta nu este nici chiar un proces lung.  Este vorba doar de a permite la acele straturi acoperitoare să plece.

 

Este o plăcere pentru mine, Tobias, să fiu înapoi, cu voi dragi Shaumbra.

 

Voi vă miraţi uneori de ce ne schimbăm între noi înainte şi înapoi.   De ce la o întrunire este Saint Germain, în alta sunt eu, Tobias şi Kuthumi în fundal.  Noi trebuie să vă spunem că nu este întotdeauna uşor să venim atât de aproape.  Acest lucru devine tot mai uşor pentru noi, dar dacă de exemplu, dacă avem o întrunire intensivă cu voi unde noi desfacem raiul nou şi pământul, uneori este dificil pentru a menţine energia noastră atât de aproape.

 

De exemplu, cu clasa recentă pe care am avut-o despre energia de abuz, după ce am curs energia mea în Cauldre, şi în fiecare participant, în tot personalul, energia mea proprie am simţit-o epuizată.  Deci, dacă sunt eu sau oricare înger, noi găsim că trebuie să ne retragem pentru puţin timp.  Noi trebuie să ne facem forma noastră de refacere proprie.

 

Această refacere nu este ca şi cum noi am dormi.  Noi precis nu mergem – cum să spun – la alţi facilitatori.  Noi ştim cum să găsim spaţiul în înăuntrul nostru, spaţiul a ce noi numim Singura Respirare, spaţiul tărâmurilor noastre proprii cristaline, pentru a reface energiile noastre.

 

Pământul este foarte slăbit – foarte, foarte slăbit pe oricare energie.  Şi nu este doar tragerea magnetică a Pământului, nu este de a fi doar în materie.  Dar felul în care umanii şi cei care se află pe tărâmurile apropiate se hrănesc unul de la altul.  Acesta devine foarte slăbit.

 

Când noi aducem energiile noastre atât de aproape, noi găsim că suntem prinşi, nu în probleme de Shaumbra, chiar acum pur şi simplu cum eu, Tobias, vorbesc aici cu voi, eu pot simţi apăsarea Pământului.  Eu pot simţi slăbirea conştiinţei de masă. Când eu sunt într-o stare aşa cum sunt acum cu voi, există cei care se află în tărâmurile apropiate – ei nu sunt în corp fizic – dar ei chiar vin înăuntru.  Şi ei vor să ia energie.

 

A fi în corp fizic poate fi stors.  Aceasta este o stare ne naturală pentru un înger să fie în formă fizică.  Acesta poate să fie stors.  Deci noi lucrăm împreună ca o echipă pe această parte a noastră.  O echipă întreagă a noastră – Consiliul Crimson – lucrează continuu cu voi, intră continuu, noi extindem energiile noastre în spaţiul vostru, dar din când în când  noi trebuie să şi retragem energiile noastre.

 

Noi am menţionat acest punct pentru că este de asemeni important pentru fiecare dintre voi.   Voi lucraţi mult chiar acum în realitatea umană. Voi încercaţi să faceţi lucrurile pentru a menţine viaţa voastră umană şi voi treceţi prin transformări generale incredibile în viaţa voastră spirituală.  Acestea slăbesc energiile voastre.

 

Este foarte important să găsiţi timp pentru voi înşivă, să vă retrageţi de la orice.  Nu răspundeţi la telefon.  Nu deschideţi computerele, ele nu sunt o retragere.  Este vorba de fapt de a sări înapoi în reţea şi grilaj care trag energiile voastre.  Aceasta vă energizează într-un fel. Pentru unii dintre voi care staţi până noaptea târziu, şi lucraţi cu computerele voastre, voi simţiţi o năpustire de energie pentru că voi aţi atins reţeaua.   Dar în acelaşi fel, reţeaua aceea – internetul – va slăbi energiile voastre altfel, vedeţi voi.   Deci de aceea este că a doua zi voi o să vă simţiţi obosiţi. După aceea voi vreţi să mergeţi înapoi la computerele voastre şi la internet ca să primiţi o fixare de energie, dar apoi voi o să fiţi mult mai obosiţi a doua zi. Acesta este un ciclu foarte interesant.  Noi nu spunem că este ceva rău cu internetul, dar noi spunem că dacă găsiţi timp şi spaţiu pentru voi înşivă, retrageţi-vă complet de la acesta.

 

Una dintre cele mai pure energii în care poate fi un uman fără să ia energie de la ei este de fapt Gaia.  Gaia este un spirit.  Gaia este întruchipat chiar acum în acel lucru pe care voi îl numiţi Pământ,  dar Gaia este un spirit ca şi cum sunteţi voi sau eu.  Nu prea este diferit.  Gaia este un spirit compus din multe, multe entităţi diferite care împreunează întreaga energie a lor.   Poate voi puteţi simţi cum ele împrejmuiesc Pământul, ajută la menţinerea energiei lui Gaia.  Gaia, de fapt înseamnă „a susţine viaţa” sau „a da viaţă.”

 

Energiile lui Gaia şi cei care susţin această entitate curg energiile lor continuu în Pământ.  Deci dacă mergeţi de unul singur să vă plimbaţi în natură, de a respira – nu contează dacă este o zi cu soare sau este noros – aceasta nu contează deloc.  Acesta este un fel minunat de a vă reface.  Şi noi îngerii de pe partea noastră, găsim că este necesar să ne reîncărcăm, şi acest lucru este necesar să-l faceţi şi voi.

 

Eu, Tobias, mă duc la vila mea, un loc imaginar dar un loc pe care l-am construit eu cu imaginaţia mea şi energiile mele cristaline.   Şi voi puteţi face la fel.   Faceţi-vă timp pentru voi înşivă, Shaumbra.  Este foarte important chiar acum cum lucrurile se mişcă foarte repede, cum lucrurile pur şi simplu storc energiile.  Şi este foarte important acum în acest proces întreg ca voi să treceţi prin separare/deconectare.

 

Separarea/deconectarea... noi ajungem acolo într-un moment.  Dar doresc să introduc musafirul nostru din Shoud, un musafir care o să fie cu noi pentru următoarele câteva Shoud-uri.  Aceasta este energia unui drag care a fost cu noi mai de mult.  Într-adevăr, el a cerut chiar să vă vorbească în persoană.  Nu în această adunare, dar în adunările care vor urma.  Noi îl facem atent pe Cauldre în avans (ceva râsete).  Aceasta este energia prietenului nostru drag Rafa – Arhanghelul Rafael – care vine înăuntru azi.

 

Acum, noi vă rugăm să inspiraţi înăuntru energia lui Rafael.  Voi toţi aţi lucrat cu el... şi de fapt nu este un „el” noi am vrea ca voi să ştiţi acest lucru, dar să vă referiţi la „acesta” ca el în acest Shoud.  Rafael vine înăuntru, este cel care ajută la transmutarea fricii, de a trece dincolo de frică.

 

Rafael este o parte importantă din întreaga poveste a lui Tobit, foarte familiar mie şi lui Cauldre.  El vine înăuntru când apar probleme noi şi blocaje vechi.  Rafael ni se alătură şi acesta ar trebui să fie un indiciu, o aluzie pentru voi, căci chiar acum voi treceţi prin – mergeţi prin – mulţi dintre voi treceţi prin fricile voastre proprii, prin blocaje şi prin limitări.

 

Noţiunea întreagă de separare/deconectare aduce la suprafaţă o frică, aduce îndoială şi nelinişte.  Rafa vine înăuntru azi să vă ajute, personal, aşa cum treceţi prin unele dintre acele probleme.

 

Există în general o frică uriaşă de a da drumul la căile vechi.  Căi care erau sigure, înţelese, chiar dacă nu erau întotdeauna plăcute, dar cel puţin le-aţi înţeles.  Şi Rafa ni se va alătura în următoarele câteva luni.  Prezenţa lui ar trebui să fie un indiciu că există lucruri care se întâmplă chiar acum pe Pământ – schimbări – care au tendinţa să necesite frică de asemeni.

 

Dacă vă aduceţi aminte din Shoud-ul de la începutul acestei serii – Seria Clarităţii – noi am vorbit despre cantitatea mare, volumul mare de energie întunecată care a venit pe Pământ dintr-o dată.  Energie largă care a fost adusă de unele gânduri foarte întunecate al conştiinţei, al umanilor pe Pământ, în special, de cei care se ţin de căile religioase foarte vechi. Există multă frică asociată cu schimbările lor proprii prin care trec.  Şi dacă vă aduceţi aminte chiar puţin după venirea acelor energii întunecate au fost uragane uriaşe, mari nenorociri, toate acele manifestări ale energiei întunecate care a venit înăuntru.

 

Într-un sens voi puteţi spune că este potrivit, pentru că energia întunecată ajută la mişcare... ajută la schimbarea energiilor care vor schimbare.  Dar, aceasta de asemeni aduce la suprafaţă multă frică, şi cu cât mai multă frică au oamenii, umanii, cu atât mai mult ei intenţionează să menţină, cu atât mai mult au intenţia de a rezista la ceea ce se întâmplă natural şi la schimbări foarte frumoase.  Şi apoi schimbările devin foarte dificile într-adevăr, foarte greu de lucrat cu ele.

 

În următoarele câteva luni, noi o să vedem din nou evidenţa nivelului înalt al schimbării pe Pământ.  Acesta nu este un scenariu de frică, Shaumbra, acesta este un scenariu de schimbare.  Unul dintre scopurile lui Rafael chiar acum aici este de a vă ajuta să înţelegeţi că puteţi trece prin frică.

 

Frica la nivelul de esenţă, este doar energie.  Aceasta este doar energie.  Aceasta s-a presupus că trebuie să fie energie rea.  Frica este un strat acoperitor acum care de fapt opreşte oamenii pe pista lor. Aceasta cauzează ca ei să facă lucruri pe care nu le-ar fi făcut în mod normal.  Frica este... bine, doar simţiţi energia fricii pentru un moment.  Frica este demonul.  Frica este distrugătorul.  Frica este întunericul şi necunoscutul, cel puţin în sensul stratului acoperitor pe care-l aveţi chiar acum.  Dar când o simţiţi cu adevărat, atunci frica este doar energie.  Aceasta este tot ce este.  Aceasta este tot ce este.

 

Dacă vă permiteţi să vă mutaţi în frică... mergeţi chiar în energia acesteia... când mergeţi acolo, şi, cum marele preşedinte anterior a spus „nu este nimic de a vă fie frică în afară de însăşi frica”... când voi vă permiteţi să mergeţi chiar în energia fricii, voi o să aflaţi că nu este nimic de care să vă fie frică.  Aceasta este doar energia transmutării şi schimbării. Este doar energie care vă este disponibilă vouă dacă aveţi nevoie sau dacă vreţi să o folosiţi.

 

Aşa cum treceţi prin procesele voastre proprii de deconectare, nu numai de la conştiinţa de masă dar de la Câmp şi grilaj, aceasta aduce la suprafaţă frica din înăuntrul vostru.  În loc să fugiţi de la această frică, în loc să vă închideţi din cauza acesteia, mergeţi direct în ea.  Să nu vă luptaţi cu frica.  Voi deja ştiţi ce înseamnă când vă luptaţi cu frica. Aceasta câştigă în totdeauna.  Aceasta întotdeauna câştigă pentru că ea este doar o parte din voi la care voi daţi energia voastră. Voi permiteţi la aceasta să crească.  Voi permiteţi ca aceasta să se schimbe într-un monstru, şi aceasta va câştiga întotdeauna.  Dar, Shaumbra, dacă voi vă permiteţi să intraţi în frica fără luptă, fără să încercaţi să o manipulaţi, voi o să aflaţi că aceasta nu este monstrul care voi aţi crezut că era.

 

Deci Rafael o să fie cu noi în lunile următoare.  Voi puteţi chema energia lui, el o să lucreze cu voi.   El nu o să ia frica de la voi.  El nu o să se lupte cu frica pentru voi.  Dar el o să vă ia de mână şi o să meargă cu voi în frică, şi el o să vă arate ceva lucruri despre frică pe care voi poate nu le-aţi fi realizat înainte.

 

Deci... Permiteţi-ne să vorbim despre această viaţă a voastră.  Această viaţă nu este doar o altă viaţă.  Aceasta nu este ca nici una dintre vieţile pe care le-aţi avut.  Această viaţă este foarte, foarte specială.  Voi aţi ales această viaţă, această perioadă de timp... amândouă, în termeni ai timpului pământesc dar şi spaţiul sau energia evoluţiei voastre proprii...voi aţi ales să fiţi în această viaţă a ascensiunii.  A fi în viaţa de a realiza cum este să treceţi prin întregul proces de a deveni umani şi apoi de a vă transforma de la a fi doar uman într-un divin înger uman.

 

Această viaţă nu este doar de a vă da doar o experienţă.  Această viaţă este despre consolidarea şi eliberarea tuturor celorlalte energii din vieţile trecute pe care le-aţi avut.  A clarifica, aşa cum aţi spune.  A elibera. A da drumul.

 

Această viaţă este foarte specială, pentru că este timpul pe care l-aţi ales voi ca să vă mutaţi la nivelul următor.  Aceasta trece mai repede decât oricare altă viaţă pe care aţi experimentat-o.  De fapt, voi sunteţi mai conştienţi în această viaţă ca în oricare alta pe care aţi experimentat-o.  Uneori există o tendinţă de a merge înapoi şi de a crede că civilizaţiile antice sau societăţile trecute au avut răspunsurile, şi dacă le-au avut, de ce sunteţi încă aici?   Ele au făcut parte dintr-un progres, o evoluţie a sufletului vostru, dar această viaţă este diferită.

 

Noi spunem aceasta pentru că ar trebui să fie tratată cu mare respect.  VOI ar trebui să fiţi trataţi cu mare respect şi admiraţie.  Această viaţă este culminaţia  tuturor celorlalte vieţi pe care le-aţi trăit vreodată.

 

Pentru mulţi de aici, prin alegerea voastră proprie, o să fie ultima viaţă pe Pământ pe care aţi trăit-o vreodată.  Aceasta este foarte, foarte specială.  Această viaţă este unde voi daţi drumul la blocajele sau energiile închise ale vieţilor trecute. Aşa cum noi întotdeauna vă spunem, viitorul este trecutul vindecat, deci în această viaţă voi vă vindecaţi, sau eliberaţi multe din trecut.

 

Această viaţă este preţioasă.  Voi aţi petrecut sute sau mii de alte vieţi pentru a ajunge aici.  Aceasta nu este o viaţă pe care aţi vrea să o risipiţi.  Aceasta nu este o viaţă pe care să o luaţi cu o măsură a – cum să spun – unii dintre voi luaţi o viaţă şi spuneţi,  „Dacă aceasta nu o să iasă, eu voi avea o altă viaţă.”  Şi aceasta este adevărat, dar Shaumbra voi aţi desemnat această viaţă să fie specială.  Această viaţă este prin care voi treceţi peste multe straturi acoperitoare umane.

 

Această viaţă este sacră şi binecuvântată.  Foarte specială.  Aceasta este viaţa pentru care aţi fost de acord să veniţi înapoi şi să fiţi cu – să întâlniţi – alţi Shaumbra... dacă aceştia sunt din aria voastră locală, dacă vă conectaţi cu ei prin internet, dacă călătoriţi în alte locuri pentru a-i întâlni... un timp de a aduce înapoi şi de a împreuna energiile de Shaumbra.

 

Aceasta este de asemeni viaţa pe care aţi ales-o, nu numai pentru învăţăturile voastre proprii dar de asemeni să fiţi învăţători pentru alţii.  Aceasta este scris chiar în vârful dorinţelor pentru această viaţă – de a fi învăţători.  Este clar că învăţătorul trebuie să treacă prin procesul lui de a învăţa.  Apropo, voi v-aţi dat aceasta vouă înşivă.  Voi aţi spus,  „Înainte de a mă duce afară ca să predau, eu vreau să experimentez aceasta pentru mine însumi.  Eu vreau să experimentez ce este această ascensiunea întruchipată.”  Cu alte cuvinte, de a fi în corp fizic şi de a trece prin ascensiunea întreagă, care de asemeni înseamnă deconectare/separare.

 

Voi aţi spus că vreţi să treceţi voi înşivă prin experienţă şi să aveţi înţelegerea profundă şi empatică, cu toate că probabil voi aţi fi putut sări peste unele trepte.  Voi probabil aţi putut.  Voi aţi vrut înţelegerea şi empatia ca atunci când o să lucraţi cu alţii, aceasta să nu fie considerat de la sine înţeles. Voi v-aţi adus aminte cum a fost să treceţi prin fiecare pas.  Noi am făcut acest lucru împreună timp de şase ani, fiecare pas.

 

Deci unul dintre lucrurile care sunt speciale, foarte speciale despre această viaţă este predarea.  Predarea în forma nouă, desigur. Nu numai de a sta în faţa unui grup şi de a lăsa să treacă printr-un proces mental, dar a-i învăţa prin exemple.  A-i învăţa prin a lua viaţa voastră şi de a face ceea ce aţi ales să faceţi cu aceasta.  Ce exemplu minunat – a face ceea ce aţi ales să faceţi cu viaţa voastră.  Aşa este de a învăţa pe alţii!

 

Noi am spus la Shaumbra în toată lumea că înainte sau mai târziu voi o să plecaţi de la serviciile voastre unde sunteţi angajaţi de alţii sau de corporaţii.  Voi o să vă deconectaţi de la acestea.  Ce exemplu minunat de a arăta la alţii:  Voi nu trebuie să lucraţi altceva, voi fiţi doar pentru voi înşivă.  Faceţi ce alegeţi să faceţi.  Voi puteţi să vă separaţi de la unele tipare de a lucra un anumit număr de ore, de a merge la un anumit număr de şedinţe, de a performa anumite rutine şi sarcini pământeşti.  Voi puteţi să vă rupeţi de la acestea.

 

Aceasta nu este întotdeauna uşor de făcut pentru că există un confort mare şi siguranţă în a sta în acele servicii.  Cel puţin ştiţi la ce să vă aşteptaţi în fiecare zi.  Când voi vă rupeţi de la acestea, voi intraţi în necunoscut dar de asemeni intraţi şi într-o fericire adevărată.  Aceasta este de asemeni unde sunteţi adevăratul exemplu, învăţătorii pentru alţii.

 

Voi sunteţi învăţătorii când trăiţi prin exemple, creaţi lucrurile pe care le simţiţi în inima voastră şi pe care le doriţi să le creaţi, unde voi nu cădeţi în capcanele vechi şi limitări sau straturile vechi acoperitoare al conştiinţei, de unde vă rupeţi cu toate acestea.  Pentru voi înşivă, desigur.  Nu pentru alţii, dar pentru voi înşivă.  Voi sunteţi învăţătorii când conduceţi prin exemplele acelea. Nu prin a spune cuvinte metafizice fanteziste – cuvinte de a impresiona pe alţii cu cunoştinţele voastre ale altor tărâmuri.  Într-un sens, acele cuvinte trec chiar prin ei şi se înţepenesc în capul lor.  Cel mai mare lucru pe care voi îi puteţi posibil învăţa pe alţii este prin exemplele vieţii voastre – ce faceţi chiar acum pe Pământ de a crea ceea ce alegeţi.

 

Această viaţă este foarte importantă în special pentru cei dintre voi care o să meargă pe Pământul Nou.  Ceea ce clarificaţi aici şi ceea ce realizaţi aici o să aibă un impact şi o semnificaţie a ceea ce o să faceţi pe Pământul Nou.  Unii dintre voi o să continuaţi să fiţi învăţători şi să predaţi în clasele de pe Pământul Nou,  o să învăţaţi fiinţele acelea angelice care nu au fost niciodată pe Pământ – nu s-au întruchipat în materie fizică – o să îi învăţaţi cum este.  O să îi ajutaţi să înţeleagă înainte ca ei să vină pe Pământ.

 

Unii care o să mergeţi pe Pământul Nou, voi o să lucraţi cu energiile noi, ajutaţi să înţeleagă ce sunt într-adevăr acestea, ce înseamnă ele, cum pot fi aplicate pe Pământul vechi – dacă umanii sunt interesaţi să facă acest lucru. 

 

Unii dintre voi o să mergeţi pe Pământul Nou pentru o perioadă şi apoi o să alegeţi să mergeţi dincolo de acesta, pe ceea ce noi numim Cercul al Treilea.   Acesta este un tărâm care este foarte dificil de descris pentru că aici este unde mergeţi de la a deveni un dumnezeu care este în instruire la Dumnezeul întreg, drepturi pline.  Drepturi pline.  Aceasta este chiar greu de imaginat pentru că este atât de expansiv.  Unii dintre voi o să mergeţi acolo după această viaţă.

 

Ceea ce spunem noi, este foarte important.  Noi nu spunem să deveniţi serioşi despre aceasta pentru că seriozitatea are tendinţa de a descuraja energiile.  Este minunat de a rămâne lumină şi de a evolua continuu şi de a mişca energiile.  Unii dintre voi aţi ajuns la punctul unde voi spuneţi, „Aceasta nu a ieşit.  Eu voi încerca data viitoare.”  Poate voi aveţi 20 de ani şi gândiţi acest lucru.  Unii dintre voi care ascultă au 80 de ani, şi gândesc acest lucru.  Ei gândesc că „Eu am făcut o parte din drum dar nu tot drumul.”

 

Noi vă cerem să revedeţi aceasta.  Noi vă cerem de la voi ceea ce aţi învăţat cu adevărat despre voi înşivă.  Despre voi înşivă.  Nu contează cât de mult posedaţi, ce casă mare aveţi sau câte maşini aveţi.  Acelea sunt lucruri secundare.   Apropo, lucruri secundare minunate, dar secundare.   Aceasta este mai mult despre ce aţi învăţat în această viaţă şi cum aţi crescut.  Voi aţi ajuns la o înţelegere nouă despre voi înşivă şi spirit, despre călătoria voastră, şi despre unde alegeţi să mergeţi după aceasta.

 

Această viaţă este foarte preţioasă.  Aceasta are rezonanţa ei proprie, identitatea ei proprie.  Aceasta are energia ei proprie foarte sacră care este bazată pe celelalte vieţi dar acele energii au fost eliberate.  Vedeţi voi, într-o viaţă tipică pentru un uman, acea viaţă este relativ independentă.  Aceasta este singură, se suportă pe ea însăşi.  Dacă luaţi o viaţă, poate de acum 500 de ani, acel aspect sau povestea despre voi a încercat să exprime ceva în înăuntrul acelei poveşti.  Şi voi puteţi spune, ca o fiinţă Suflet Superior, v-aţi permis să faceţi acest lucru.  Dar acea viaţă a fost doar despre acea viaţă, despre o poveste specifică.

 

Această viaţă este diferită.  În loc să fiţi doar pentru voi înşivă sau să aveţi o singură poveste, această viaţă acum devine colecţia, integrarea tuturor poveştilor, vedeţi voi.  Aceasta este ca şi cum această viaţă este în centru.  Toate celelalte vieţi pe care le-aţi trăit acum fac parte din această viaţă.  Ele toate se reintegrează prin voi în această viaţă.

 

De aceea este că atunci când noi spunem să eliberaţi acele energii, ele curg înapoi în voi.  Voi le eliberaţi, voi permiteţi la energiile acelor poveşti să plece în aşa fel ca energiile să poată să circule şi să vină înapoi şi să vă servească din nou.  Dar în acest timp fără limitările unei poveşti.  Această viaţă este culminaţia.  Această viaţă este absolvirea voastră, vedeţi voi.  Trataţi-o cu mare înţelegere şi iubire şi respect pentru ceea ce este.  Aceasta nu este ca o altă viaţă.  Nu este doar o altă viaţă. Aceasta este VIAŢA, Shaumbra.  Această viaţă, chiar acum, Viaţa pentru voi.

 

Deci... în Shoud-ul din luna trecută a venit Adamus şi a vorbit despre deconectare/separare.  Un pas mare, o perspicacitate majoră.   Noi trebuie să chicotim din nou pentru că noi suntem capabili să fim deschişi cu voi şi să vă vorbim despre unele dintre aceste lucruri ca şi deconectare/separare de la grilaj, de la Câmp – un punct major, o piatră kilometrică majoră, un eveniment pentru Shaumbra – aşa cum v-a spus Saint Germain luna trecută. Un eveniment major.

 

Noi trebuie să chicotim uneori pentru că noi ştim cât de dificil poate fi pentru voi să explicaţi acest lucru la persoanele obişnuite de pe stradă.  Dacă aţi încercat să explicaţi noţiunea, şi spuneţi, „Da, noi am avut Shoud-ul nostru lunar...”  Ei vă vor privi straniu chiar de la a spune acel cuvânt (chicotiri în audienţă)... şi în acel Shoud noi am fost de acord – eu am fost de acord – să mă deconectez de la Câmp.”  Şi ei se vor uita împrejur să vadă câmpul (râsete), poate o să se scarpine pe cap, o să dea din cap şi vor pleca în grabă (mai multe râsete).  Deci este nostim pentru noi cât de departe aţi ajuns, ce informaţii sunteţi capabili să pricepeţi, prin ce energii vă permiteţi să treceţi.

 

Noi am vorbit despre deconectare/separare de la Câmp. Ştiţi voi că acest lucru este ceea ce mulţi îngeri nu au făcut.  Ei încă mai sunt conectaţi la un tip de câmp sau cumva o sursă de energie, vedeţi voi.  Nu este vorba că ei au trecut înaintea voastră.  Chiar opusul.  Voi sunteţi Cei Măreţi, voi treceţi primii.  Voi treceţi primii.  Voi vă deconectaţi/separaţi de la Câmp.

 

Pur şi simplu nu erau grupuri de umani care au făcut acest lucru împreună.  Erau prea puţine entităţi individuale care au fost în formă umană şi care au făcut acest lucru.  Şi era un număr care au trecut o parte din drum  dar nu au terminat în viaţa lor pentru că energia pe Pământ nu a fost cea bună şi energia nouă nu a fost disponibilă.

 

Există cei Luminaţi, maeştri iluminaţi ca Buddha, care a petrecut o viaţă, de fapt multe vieţi (Tobias chicoteşte)... noi facem glume despre el.  El a fost cea mai mare victimă dintre toţi.   A fost Buddha care a negat totul în viaţa lui, ca Guatama, sau Buddha, şi efortul lui  era să se deconecteze de la Câmp.  El a făcut mai întâi prin deconectarea de la planul fizic şi de la corpul lui, şi apoi el a făcut prin deconectarea de la mentalul lui.  Apoi el încet a început să se deconecteze de la tărâmurile cristaline.  Dar el a trecut prin multe încercări şi tribulaţii pentru a face acest lucru.  El a pedepsit corpul lui şi el a blestemat mentalul lui.

 

El eventual a ajuns acolo.   El eventual a ajuns după multe, multe, multe vieţi şi multe încercări de deconectare.  Dar el a fost capabil să facă aceasta într-un moment pur de strălucire când el a spus în final,  „Eu mă predau!” (râsete). Aceasta nu a fost o inspiraţie mare angelică, nu a fost mâna Spiritului să se pună pe el. Când el în sfârşit a spus, „Eu dau drumul la suferinţă şi încercări şi dau drumul la această disciplină,” în acel moment cum a stat sub un copac, el a avut iluminarea, şi apoi cerul s-a deschis şi noi toţi am aplaudat şi am spus,  „Mulţumim Dumnezeule, în sfârşit!” (Râsete).

 

Yeshua.  Yeshua – sau Iisus aşa cum mulţi dintre voi îl numiţi pe acest drag – este o fiinţă compusă, nu o fiinţă sufletească.  El a venit – într-un sens – a ajutat la conducerea drumului pentru Shaumbra, şi lumea, într-adevăr, dar chiar când oamenii spun, „Bine, s-a deconectat Yeshua de la Câmp?”  Yeshua nu este o fiinţă sufletească, el nu este ca voi.  El este un compus din multe, multe, multe energii.  Deci voi nu puteţi spune că Yeshua s-a deconectat de la Câmp.   Yeshua încă mai face parte din Câmp, de fapt, în special în persoana lui Iisus.

 

Iisus este atât de ţesut în Câmp chiar acum!  Voi auziţi că oamenii spun că  trebuie să treceţi prin Iisus pentru salvarea voastră.  Acest lucru înseamnă că ei încă mai sunt înţepeniţi în grilajul lor, reţeaua, matriţa, orice nume vreţi să-i daţi. El a fost ţesut în aceasta.

 

Acum, energia lui Iisus este puţin diferită faţă de a lui Yeshua. Aceasta a fost creată de conştiinţă... de fapt ceea ce numim o fiinţă de basme, Iisus. Nu era niciodată un Iisus.  Acesta nu a fost numele lui.  Acela a fost Yeshua, şi energia lui Yeshua este chiar diferită.  Dar, chiar nici Yeshua nu a trecut prin procesul de deconectare/separare.

 

Cel pe care voi îl ştiţi ca Ohamah... noi nu putem spune numele celălalt, acest lucru ne-a spus Cauldre (Tobias chicoteşte).  Legi prosteşti... Cel drag pe care îl ştiţi ca R*****!  Eu voi pronunţa numele lui! (Râsete) Eu nu am auzit niciodată pe Cauldre să înjure atât de mult. (Multe râsete, Tobias chicoteşte).  Noi a trebuit să alunecăm acesta înăuntru.

 

Energia lui Ohamah... scuzaţi-ne, noi am spus cuvântul greşit... Ohamah... această energie a lui Ohamah a fost capabilă să se deconecteze de la Câmp după supărări uriaşe, după suferinţe uriaşe şi de multă singurătate.  Ohamah s-a deconectat de la Câmp de asemeni, a devenit independent, o fiinţă sufletească care a dat drumul la toate conectările – conectări de familie, conectări de la războinici şi armatele lui, conectări chiar de la Dumnezeu, ştiţi voi.  Aceasta este una mare.  Acea deconectare mare Ohamah a trebuit să o înveţe.  Cea mare despre care lui Ohamah îi place să vorbească.  S-a deconectat/separat de la Dumnezeu, vedeţi voi.  Aceasta este una mare.

 

Umanii într-adevăr intră în frică când începeţi să vorbiţi pe acest nivel pentru că este atât de întipărit că Dumnezeul este o fiinţă masculină atotputernică cu un temperament rău şi o cale de judecare – fără înţelegere – şi acesta are dominaţie peste cer dar nu peste iad, vedeţi voi. Deci aceasta este foarte mare... aceasta este o frică mare pe care o au umanii.

 

Dar Ohamah a spus, „Eu mă voi deconecta chiar de la Dumnezeu.  Eu mă voi deconecta de la tot, pentru că mie nu-mi pasă.”  El de fapt a crezut că o să moară, de fapt a vrut să moară.  El a încercat să se forţeze pe el însuşi să moară.  Dar ceva a fost în înăuntrul lui ce nu a permis ca acest lucru să se întâmple, şi acel ceva l-a forţat pe el să se deconecteze de la tot.  Şi el a făcut-o.  El a făcut-o.  El este fiinţa lui proprie de atunci, se reîntoarce pe Pământ pentru a lucra cu umanii acum în felul lui furtunos, pentru a-i ajuta pe ei să se deconecteze.

 

Uneori... dacă acesta este Ohamah, dacă acesta este Saint Germain... uneori ei împing.  Uneori ei – cum să spun – devin puţin – cum să spun – aroganţi, pentru faptul de a vă ajuta să vă mutaţi dincolo, să vă ajute să eliberaţi acele lucruri care nu vă mai servesc niciodată.

 

Kuthumi, o altă fiinţă mare care NU a avut nici o problemă să se deconecteze. Acest lucru nu a fost un proces dificil pentru el.  El nu a trebuit să treacă prin suferinţă, el doar a dat drumul. El a plecat, într-adevăr, de unul singur pentru o perioadă lungă de timp.   El a stat departe de prieteni şi familie, a plecat chiar şi de la viaţa universitară, pe care el a iubit-o.  El a plecat de unul singur şi a spus, „ Eu voi face acest lucru în modul uşor, într-un fel amuzant, şi mă deconectez.  Eu voi fi fiinţa mea proprie.”  Şi el a dat drumul de asemeni.  El a făcut aceasta, cu multă iubire şi înţelegere a lui Gaia.  Nu a fost conectat de Gaia dar a lucrat cu acele energii pentru a le da drumul.  Deci, Kuthumi este o altă fiinţă independentă.  O fiinţă dumnezeiască, sufletească care a dat drumul la toate conectările şi toate căile de hrănire.

 

Eu, Tobias, m-am deconectat.  Eu am făcut-o într-un fel greu.  Eu am trecut prin multe, multe vieţi fiind foarte religios, am încercat să urmez exact cartea.  Am fost foarte corect în felul meu.  A fost ca şi cum eu am încercat să îmi câştig calea mea la Dumnezeu, să arăt la Dumnezeu că am fost merituos pentru că am putut urma fiecare regulă.  A fost doar la sfârşit când Dumnezeu a spus, „Tobias, eu nu am reguli! De nici un fel! Tu le-ai făcut.  Tu le-ai citit într-o carte nebună scrisă de nişte umani neechilibraţi (râsete) care au avut o afinitate pentru reguli.”   Eu am învăţat să mă deconectez, dar a luat un timp lung, multe, multe vieţi.

 

O parte din proces a venit în timpul vieţii mele ca Tobias.  Eu am fost cunoscut ca Tobit şi a trebuit să trec prin suferinţă... în primul rând suferind ca fiind un sclav.  Am suferit de o viaţă de familie interesantă. (Tobias chicoteşte).  Noi nu intrăm în detalii aici.  (Râsete).  Am suferit prin pierderea vederii mele.  Am suferit că am băut prea mult, ceea ce am admis recent în discuţiile noastre despre patimi. Desigur pătimitor.  Am pătimit la durerea mea proprie, de fapt, durerea mea emoţională.  Am încercat să înec aceasta prin băutură.

 

Când acea viaţă s-a sfârşit, eu m-am aflat, chiar în înspăimântarea mea, m-am reîncarnat din nou înapoi în acelaşi loc de la care doar am plecat.  Chiar înapoi pe pământul Izraelului, pentru că acesta m-a chemat înapoi.  Eu am dorit desăvârşire.  Eu am dorit desăvârşire.  Aşa eu am venit din nou înapoi.  Încă odată, am băut puţin mai mult, eu trebuie să recunosc acuma.  „Eu sunt Tobias...” Eu aş fi spus la unele adunări.  (multe râsete, aşa cum audienţa realizează că Tobias se referă la introducerea obişnuită folosită la adunările despre Alcoolici Anonimi).

 

Şi eu m-am găsit eventual aruncat în închisoare şi în acea închisoare în care am urât fiecare zi, am urât fiecare persoană, am urât pe Dumnezeu, am urât totul despre viaţă.  Până aproape la sfârşit, complet la sfârşit, în disperare totală şi ştiind că eram pe sfârşitul de a muri, eu în final am găsit eliberarea mea. Aceasta s-a întâmplat în închisoare şi s-a terminat toată suferinţa ca în final să eliberez.  Realizarea că într-adevăr nu există nici o regulă.  Nu era într-adevăr nimic de care trebuia să mă ţin nicicum.   Eu am pierdut totul, vedeţi voi.  Familia mea, terenurile mele, sănătatea mea şi Dumnezeul meu, eu am pierdut totul, deci eu le-am dat drumul.

 

Nu există multe Fiinţe care s-au deconectat cu adevărat.  De fapt lista este chiar scurtă.  Nu sunt multe Fiinţe care şi-au dat drumul de a trece prin acel proces – procesul prin care treceţi voi chiar acum.  Nu este despre – cum să spun... Această noţiune de spiritualitate şi religie, de fapt este... ar trebui să fie... una de deconectare.  Dar ce îi învaţă pe oameni, biserica?  Mai multă conectare.  Mai multă patimă la energia lor.  Mai multă dependenţă la energia lor.  În predarea simplă aceasta este despre deconectare/separare totală.  Aceasta este când voi deveniţi fiinţa voastră suverană proprie.

 

Eu aş vrea să fac ceva cu acest grup de Shaumbra, ceva diferit.  Saint Germain a spus că voi aţi început procesul de deconectare/separare.  Voi aţi fost de acord cu aceasta, nu este că noi vă impunem aceasta.  Voi ca indivizi, ca grup, aţi spus,

„Noi începem să dăm drumul la acele lucruri vechi care ne-au hrănit, încet, fără suferinţă sau fără dramă.  Noi doar începem să eliberăm.  Noi o să observăm aşa cum ele încet, încet încep să se dizolve.”

 

Noi am dori să petrecem un moment cu voi chiar acum, să vă lăsăm să simţiţi şi să experimentaţi aceasta.  Poate voi vă puteţi chiar imagina şi să simţiţi toate aceste lucruri diferite care vă conectează... vă conectează la Câmp, grilaj, chiar şi la familia voastră îngerească de foarte mult, lucrurile care vă conectează la Pământ şi de oamenii de aici, chiar şi lucrurile care vă conectează la Shaumbra şi Spirit.

 

Noi o să dăm voie să simţiţi pentru un moment aşa cum toate acestea dansează – voi puteţi spune – de eliberare.  Voi nu trebuie să... ele nu sunt trase sau tăiate, dar uşor se deconectează/se separă de la toate lucrurile.  Noi de fapt o să vă cerem, pentru următoarele câteva minute,  să experimentăm aceasta împreună.  Şi noi am vrea să avem ceva muzică,  muzica de pe pista următoare – cântecul – muzica care a fost adusă azi.  Aceasta ar fi foarte potrivită.  Se numeşte, „Aveţi Puţină Încredere în Mine,” şi noi stăm şi o ascultăm şi doar simţim cum schimbările, deconectările/separările, uşor iau loc.

 

Respiraţi adânc (pauză) şi simţiţi procesul deconectării aşa cum ascultăm  muzica.

 

(Muzica cântă în fundal)

 

Acesta este un proces natural... un proces uşor...

 

(Muzica continuă)

 

Simţiţi cum Kuhumi a dat voie ca aceasta să se întâmple... fără lacrimi... fără suferinţă...

 

(Muzica se sfârşeşte)

 

(pauză)

 

Saint Germain este o altă fiinţă care s-a deconectat/separat... a fost forţat... forţat după ce s-a găsit înţepenit într-un cristal, cu amândouă stările de conştiinţă la fel şi ceva ce el a permis să fie manifestat.  Dar neştiind alt drum afară, nici viu şi nici mort, dar s-a găsit îngropat în acest cristal, a fost calea lui de a învăţa cum să se deconecteze.  El spune că a petrecut sute de mii de ani... cât de mult timp a luat, aceasta l-a forţat pe el să meargă în înăuntrul lui şi să caute răspunsul, calea, în acea viaţă a lui.  Să se deconecteze de la toate acele lucruri şi să realizeze că pe tot drumul el într-adevăr a avut răspunsul.  El într-adevăr a ştiut cum să iasă afară.

 

Aşa cum am spus aici există o listă de fiinţe, nu prea lungă, care au trecut prin acest proces şi acum noi venim înapoi la voi – noi toţi, noi am trăit în forme umane înainte – noi venim înapoi la voi să vă ajutăm prin călăuzirea procesului, să vă ajutăm să vedeţi că acest lucru se poate face.  Voi puteţi să vă permiteţi să vă deconectaţi.  Deconectaţi-vă de la toate acele lucruri care v-au hrănit şi v-au alimentat, care v-au influenţat.  Deconectaţi-vă să descoperiţi independenţa voastră proprie suverană şi natura suverană.

 

Noi toţi care am trecut prin acest proces am trecut prin mare frică, într-un fel sau altul.  Frica de necunoscut, frica - şi nesiguranţa acesteia ce se întâmplă dacă voi daţi drumul în totalitate.  Daţi drumul complet.  Ce se întâmplă când sunteţi de-o dată copleşiţi cu nimicul, cu întunericul – v-aţi despărţit conştienţi de la conectarea cu Dumnezeul?  Aţi fost prostiţi sau şmecheriţi?  Toate aceste frici vin înăuntru.

 

Noi am trecut prin aceasta mai demult.   Noi am înţeles cum este aceasta.  De aceea noi chemăm energia lui Rafael chiar acum, să vă ajute să priviţi fricile voastre.  Nu să vă războiţi sau să vă luptaţi cu ele, dar să le priviţi.  Şi să priviţi în înăuntrul vostru, voi înşivă, ce simţiţi că este bine.  Nu bazat pe ce spun eu, Tobias, sau ce spun alţii, dar ce simţiţi că este bine pentru voi.  Priviţi unde vreţi să fiţi şi ce vreţi să faceţi.  Priviţi la această noţiune întreagă de deconectare ca la ceva pe care voi vreţi să-l continuaţi.

 

Deci Rafael vine înăuntru să vă ajute să priviţi acele frici, să priviţi blocajele în viaţa voastră, să priviţi acele lucruri care vă ţin în capcană şi vă reţin.

 

Acesta este un timp foarte important chiar acum în viaţa voastră, şi aceasta este o viaţă foarte importantă.  Voi intraţi în unele arii noi – ceea ce voi aţi spune – arii inovatoare de Energie Nouă chiar acum, în arii unde puţini au umblat vreodată.  Teritorii noi.  Acest lucru l-aţi cerut voi, l-aţi plănuit voi, ceea ce aţi plănuit în această viaţă.  Voi treceţi prin paşi importanţi chiar acum.

 

Noi vrem să fim acolo să vă susţinem şi să vă iubim şi să vă ajutăm să înţelegeţi prin ce treceţi, aceste simptome specifice prin care se pare că treceţi chiar acum.  Simptome ca şi o oboseală neaşteptată.  Aceasta se întâmplă pentru că, aşa cum vă deconectaţi de la căile vechi pentru hrănirea voastră, aceasta trebuie să aducă la suprafaţă ceva nou din înăuntrul vostru.  Voi sunteţi în tranziţie de la modul vechi de a primi energia voastră la modul nou. Deci, din când în când voi o să aveţi oboseli neaşteptate, când nu v-aţi aşteptat la aceasta.

 

Voi o să aveţi tipare diferite de somn, pentru că aşa cum sinele nou cristalin al vostru vine pe linie, spunând aşa, în înăuntrul vostru, voi nu o să aveţi nevoie de tiparele vechi de somn de opt ore.  Totul începe să se schimbe.  Mâncarea pe care o mâncaţi începe să se schimbe pentru că voi vă alimentaţi într-un fel diferit.

 

Relaţiile voastre şi conexiunile cu alţi oameni se schimbă, din nou.  Ele s-au schimbat înainte dar acum se schimbă din nou. Felul în care vă angajaţi... munca pe care o faceţi, chiar şi cum sunteţi plătiţi... începe să se schimbe.  Voi sunteţi obişnuiţi la căile foarte vechi de energie de a fi plătiţi; de exemplu, la ore.  Aceasta ar trebui să fie prin extinderea creativă a ce faceţi, nu pe ore.

 

Simptomele pentru această deconectare continuă şi continuă.  Ele sunt foarte similare cu simptomele originale de Shaumbra – simptomele de trezire – dar există şi ceva diferenţe.  Da, dureri diferite ale corpului acum, de multe ori în picioare.  Înainte voi aţi simţit în umăr şi spatele, acum începeţi să simţiţi dureri în picioare. Aceasta este pentru că energia curge acum înăuntru şi prin voi diferit.

 

Voi sunteţi, într-un fel, neîntemeiaţi de la calea veche de cum v-aţi întemeiat  şi acum există o cale nouă de întemeiere a energiei voastre.  O cale chiar nouă de a lucra cu energiile lui Gaia.  Există o diferenţă întreagă şi sunt schimbări care au loc chiar acum aproape în fiecare aspect al vieţii voastre.  Visele voastre sunt o altă reflecţie a acestui proces întreg de deconectare/separare.

 

Felul în care respiraţi se schimbă.  Mulţi aţi observat acest lucru.  Respiraţia voastră se schimbă aşa cum vă deconectaţi.  Voi învioraţi corpul vostru într-un fel complet diferit prin respirare.  Totul începe să se schimbe.

 

Acest lucru uneori iniţiază frica.  Frica intră pentru că voi nu sunteţi siguri de ce se întâmplă.  Voi credeţi că este dincolo de controlul vostru, dar Shaumbra doar înţelegeţi; acesta este procesul de transformare.

 

Uneori voi vă găsiţi că sunteţi foarte, foarte iritabili şi nu ştiţi de ce şi voi încercaţi să controlaţi acest fapt cu mentalul.  Voi încercaţi chiar să daţi vina pe alţii (ceva râsete), sau să lucraţi mult, sau în general doar Energia Nouă.  Dar, Shaumbra acest lucru este pentru că voi vă deconectaţi, şi uneori acest lucru cauzează un tip de iritare în reţeaua energiei din corpului vostru.  Deci aceasta continuă să se schimbe.

 

Acum, ştirea bună este că voi o să vă găsiţi altă dată că sunteţi plini cu o cantitate mare de energie.  Voi o să aveţi izbucniri uriaşe de creativitate şi perspicacitate.  Procesul vostru mental o să meargă de la a fi liniar sau analitic în a fi foarte creativ şi voi găsiţi soluţii ca răspuns rapid, şi ele sunt nişte soluţii mari de asemeni.

 

Voi o să găsiţi că sunteţi foarte intuitivi despre alţi oameni, şi voi vă găsiţi, mai mult ca orice, că apar foarte simple dar profunde înţelegeri.   Simple – ceea ce înseamnă că vedeţi baza, calitate simplă de viaţă.  Voi vedeţi energia de miez a lucrurilor.  Voi nu trebuie să vă încurcaţi în mentalul vostru cu toate diferitele analize care continuă.  Voi puteţi vedea foarte simplu şi foarte clar şi profund.

 

Voi o să vă găsiţi că nu trebuie să trageţi de alţi oameni sau să trageţi alte energii de dinafară pentru starea voastră proprie.  De aceea, voi nu o să vă compromiteţi sau să vă sacrificaţi să primiţi ceea ce aveţi nevoie.

 

Chiar acum multe vieţi umane, cu mulţi umani, există acest joc de compromis, de a da şi de a lua, de a încerca să găsească căi noi de a primi energie şi căi limitate de a da înapoi. Acesta este un joc continuu între umani.  Vă puteţi imagina Shaumbra, să nu jucaţi acel joc?  Să nu vă bazaţi pe nimeni sau nimic pentru energia voastră, pentru susţinerea voastră?  Simplu, să o aveţi în înăuntrul vostru.

 

Nici chiar să aveţi jocuri cu îngeri sau cu spiritul.  Să nu trebuiască să vă minunaţi dacă aveţi multe păcate pe lista voastră, dacă aţi făcut lucruri bune sau rele.  Să nu trebuiască să vă bazaţi pe îngeri sau călăuze să vă spună ce să faceţi sau să vă dea pachete de energii.  Imaginaţi-vă să fiţi atât de independenţi încât să aveţi toate acestea în înăuntrul vostru.   Ce binecuvântare.  Aici mergeţi chiar acum.  Aici mergem noi toţi împreună Shaumbra.  Este plăcut. Este o cale nouă de a experimenta bucurie în viaţa voastră.

 

Eu doresc să adaug un alt punct la discuţia noastră.  Aceasta – cum să spun – aceasta ne trimite la discuţiile noastre de acum o săptămână despre Geometria Sacră, şi noi am vorbit despre numerele noi, felul nou în care se rezolvă lucrurile.

 

Noi am vorbit despre procese simple cum sunt create lucrurile şi apoi manifestate.  Patru paşi simpli în discuţia noastră despre Geometria Sacră,  este că la nivelul vostru cel mai pur există Dorinţa.  Dorinţa.  Dorinţa fără agendă, dorinţa fără o aşteptare specială, doar dorinţă.  Aceasta nu este de a vrea.  „A vrea” implică faptul că voi aveţi nevoie de ceva.  Dorinţa înseamnă simplu de a avea dorinţa de a fi, de a vă exprima, de a exprima spiritul din înăuntrul vostru.

 

Dorinţa apoi coboară la nivelul următor care este Ideea în spatele dorinţei.  Voi aveţi dorinţa doar de a crea.  Acum voi aveţi o idee care împlineşte dorinţa de creare.  Ideea poate fi orice... de a începe o afacere.  Ideea poate fi foarte largă şi generală.  Ideea poate fi o invenţie nouă.  Poate să fie orice... dar aceasta intră pe scena de idee.  Şi ideea cum spune, „Eu aş dori, să exprim spiritul energiei mele într-un fel anumit.”  Din nou, fără să vă îngrijoraţi despre detalii.  Aceasta este doar ideea.  Poate ideea este de a scrie o carte.  Voi nu trebuie să ştiţi cum este făcută hârtia pentru a scrie o carte, vedeţi voi.

 

De acolo ideea coboară pe scena de Atracţie, şi acest lucru este foarte important. Aici o să petrecem câteva momente să discutăm despre aceasta.  Ideea voastră... bazată pe o dorinţă generală... ideea voastră acum începe să vină în manifestare.  Ideea are o anumită energie caracteristică şi aceasta va atrage energiile potrivite.

 

Dacă ideea voastră este de a scrie o carte, acum voi o să găsiţi că voi automat –ca şi un magnet – voi o să atrageţi energie înăuntru.  Energii chiar şi de pe partea noastră, entităţi care o să vă sprijine în timpul scrierii.  Noi nu o să scriem cuvintele pentru voi dar noi o să vă ajutăm să menţinem ideile să curgă. Voi poate o să atrageţi oameni care o să vă susţină financiar, sau poate voi o să atrageţi un tip de serviciu sau lipsă de serviciu, care vă permite spaţiul de a scrie.

 

Voi sunteţi pe scena de atracţie şi aceasta începe să aducă înăuntru toate energiile.  Aceste energii vor să vă servească şi să vă sprijine ideea.  Din nou, ideea ar trebui să fie fără detalii. Detaliile au tendinţa să intre automat, au tendinţa să curgă înăuntru foarte natural.

 

Acum sunteţi pe scena de Atracţie, doar lăsaţi să intre totul, dar poate este o tendinţă ca frica să sară înăuntru.  Frica voastră de necunoscut.  Frica de a vă uimi dacă ideea voastră – cartea voastră, afacerea voastră, invenţia voastră sau orice este – poate nu merită.  Poate oamenii o să râdă de ea.  Poate voi nu o să primiţi suportul niciodată pe care-l doriţi.  Poate voi o să fiţi un eşec.  Vedeţi voi, frica începe să intre la acest punct.  Frica va schimba nivelul de energie... vibraţia şi nivelul de atracţie acum... a ideii voastre.  Voi v-aţi sabotat doar pe voi înşivă.  Ideea voastră o să stea doar pe acele tărâmuri de atracţie undeva, nu o să facă nimic, nu o să se mute înainte, pentru că a intrat frica şi a ţinut în loc, sau poate a schimbat felul în care voi atrageţi energiile la voi. Deci aceasta nu o să meargă niciunde.

 

De aceea noi spunem chiar acum cu energiile lui Rafael, cu Rafa aici – noi toţi vă ajutăm să treceţi cu vederea frica şi să vă ajutăm să vedeţi ce energii sunt în înăuntrul acestora, să vă ajutăm să menţineţi nivelul de atracţie foarte deschis, să vă ajutăm să atrageţi energiile foarte pure.  Când faceţi acest lucru, aceasta permite mai multă şi mai pură manifestarea din plin a ideilor voastre. Voi o să atrageţi toate energiile potrivite ca acest lucru să se întâmple.

 

Noi o să spunem acum;  observaţi în special, priviţi chiar acum ce se întâmplă la nivelul vostru de Atracţie.   Cum aduceţi energiile înăuntru şi cum frica încearcă să saboteze ceea ce încercaţi să faceţi?  Priviţi cum acestea se desfăşoară în următoarele câteva luni.  Observaţi în special ce atrageţi şi ce blocaţi.

 

Deci... încă o notă Shaumbra înainte de a termina acest Shoud în această zi.  Încă o notă.  Pentru următoarele 30 de zile, noi vă cerem să faceţi un pic de temă de casă.  Noi vă cerem ca în fiecare zi conştient să faceţi ceva diferit.

 

Vedeţi voi, voi sunteţi foarte înclinaţi să faceţi lucrurile în acelaşi fel, mereu şi mereu în fiecare zi, şi să nu fiţi atenţi la acestea.  În fiecare zi faceţi ceva într-un fel diferit.  Mergeţi cu maşina la serviciu pe un alt drum.  Luaţi o rută diferită.  Schimbaţi rutina dimineaţa – acea rutină pe care o aveţi când vă treziţi dimineaţa.  Faceţi-o într-un fel diferit.   Schimbaţi programul de lucru sau chiar şi programul dietei voastre.  În fiecare zi alegeţi ceva diferit şi faceţi ceva în mod diferit.

 

Aceasta vă va ajuta să înţelegeţi cum aţi creat rutinele şi făgaşurile.  Acestea sunt lucruri de asemeni care vă ţin ataşaţi de Câmp.  Acelea sunt lucruri care fac foarte dificil pentru voi chiar acum să vă deconectaţi.   Conştienţi faceţi diferit, voi o să vedeţi o energie diferită şi voi o să găsiţi foarte uşor de a începe să eliberaţi mult mai mult din acele lucruri care v-au ţinut conectat de Câmp.

 

Aşa cum am spus, chiar acum aceasta este o perioadă foarte importantă, o viaţă foarte importantă.  Aceasta este Viaţa.  Voi vă mutaţi în teritorii noi, teritorii de deconectare.  Uneori este foarte uşor ca frica să curgă înăuntru, voi vreţi să mergeţi şi să vă ascundeţi sau să opriţi procesul.  Doar fiţi conştienţi ce se întâmplă chiar acum, ce se petrece când vă deconectaţi.

 

Noi o să ne reîntoarcem luna viitoare, din nou cu Rafael, pentru mai multe discuţii despre deconectare.

 

ŞI AŞA ESTE.

 

 

 

 

 Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

 

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

 

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

 

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

 

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

 

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

 

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

 

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

 

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

 

© Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.