MATERIALELE LUI TOBIAS

Seria Clarităţii: SHOUD 8: „Deconectare/Separare; Partea a -II-a cu Tobias, prin Geoffrey Hoppe

Întrebări şi Răspunsuri

Prezentat de Cercul Crimson

4 Martie 2006

 

Şi aşa este, Shaumbra, noi continuăm cu energia zilei de azi, a adunării noastre unde noi am vorbit despre deconectare, de a da drumul la căile vechi ale energiei adunării, de a da drumul la cum aţi relatat la tot restul.  Prin deconectare, voi puteţi aprinde acea sursă internă în înăuntrul vostru,  energia aceea pură care vă susţine în totalitate ca voi să nu trebuiască să mergeţi afară niciodată pentru nevoile voastre energetice.  Acesta este nivelul de împlinire, completare pe care l-aţi dorit întotdeauna.  Aceasta se întâmplă acum, în această viaţă, această viaţă preţioasă a voastră.

 

Unul dintre lucrurile de la care este greu de deconectat este aşteptarea.  Aşteptările au tendinţa să aibă apariţiile lor în tărâmurile Apropiate şi condiţiile umane.  Voi aveţi anumite aşteptări despre cum ar trebui să fie corpul vostru,  cât de multă sănătate şi avere ar trebui să aveţi.  Aşteptări cum alţi oameni ar trebui să interacţioneze cu voi.  Aşteptări chiar şi de la Spirit şi îngeri.  Deci voi sunteţi plini cu tot felul de aşteptări, care în sine sunt limitări.   Aşteptările voastre au tendinţa să limiteze natura rezultatul expresiei voastre creative.

 

Shaumbra în toată lumea chiar acum încep să realizeze cum este să aveţi această manifestare plină fără aşteptări vechi, şi că ei găsesc că aşteptările vechi erau foarte, foarte, foarte limitate.  Lucruri pe care ei probabil nu şi-ar fi imaginat să le aibă înainte, acum acestea intră în realitatea lor pentru că ei au dat drumul la aşteptări.

 

Deci, cu aceasta, noi suntem încântaţi să răspundem la întrebările voastre în această zi şi să aflăm care sunt nivelele voastre de aşteptări. (Râsete)

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 1: (din Internet citită de Linda) : După terminarea Şcolii Călătorului din Vise, eu m-am trezit cu o întrebare stăruitoare unde aş vrea să aflu dacă eu m-aş trece pe mine ca în Călătorul din Vise peste Podul de Flori, apoi să las în urmă acest corp, ar promova acest lucru procesul meu de ascensiune sau l-ar împiedica?  Sau ar trebui să rămân în corpul meu fizic pentru a completa ascensiunea mea?  Dacă aş pleca în acest fel este o posibilitate, ar fi posibil pentru mine să mă reîntorc la dreptul fizic imediat la procesul de naştere şi să vin înapoi ca o Fiinţă cu energie pură iluminată doar să întru într-un corp pe care eu îl voi alege?   O să am abilitatea pe care Saint Germain a avut-o când el a putut să meargă înăuntru şi în afara unei forme fizice la voinţa lui şi să mă susţin pe mine de asemeni, dacă aş fi stat pentru o perioadă lungă de timp prin a transforma alte materiale în aur la voinţă? (Râsetele audienţei şi chicotirile lui Tobias).

 

LINDA: Aceasta nu a fost amuzant!

 

TOBIAS: Într-adevăr există multe aspecte încântătoare la această întrebare, şi ceea ce întrebi aici dacă într-adevăr poţi face ceea ce a făcut Saint Germain:   Alege timpul pentru moartea corpului tău fizic; ieşi afară din corpul tău; lasă rămăşiţele corpului pentru Pământ; ieşi afară din corpul tău şi găseşte-ţi calea la Podul de Flori.

 

Într-adevăr aceasta este posibil, deşi este întotdeauna bine să ai pe cineva care să meargă cu tine, nu pentru a-ţi spune cum să ajungi acolo dar simplu să te ajute să mergi în această călătorie.  Deşi, dacă alegi să faci aceasta singur, în special după ce ai trecut prin Şcoala Călătorului din Vise, tu o să îţi aduci aminte despre calea lui Anasazi.  Tu o să-ţi aduci aminte uşurinţa de a ajunge la Podul de Flori.  Tu o să-ţi aduci aminte cât de uşor este acest lucru, odată ce laşi în urmă corpul tău fizic, nu pentru a fi prins în toată drama şi conecţiile Pământului,  şi să faci drumul tău repede la Podul de Flori unde tu vei fi primit de prietenii tăi îngereşti şi familie.

 

Acum, odată ce eşti acolo, întrebarea rămâne cu tine; ce alegi să faci acum?  Alegi să te duci pe Pământul Nou sau alegi să mergi înapoi pe Pământul Vechi?  Sau alegi în maniera lui Saint Germain, să fi capabil să traversezi multe, multe diferite dimensiuni înapoi şi înainte între tărâmurile fizice, nefizice şi cele înalte.  Aceasta ar fi la alegerea ta.

 

Dar, când Saint Germain se manifestă pe Pământ chiar acum el într-adevăr nu trece prin procesul de naştere.  El consideră aceasta, foarte, foarte dificilă.  Deci, el simplu îşi permite să se manifeste în materie pentru o perioadă scurtă de timp, dar aproape asemănător cu  - cum să spun – serie de cărţi comice, el poate să îşi menţină prezenţa lui în materie fizică pentru un timp limitat.  Câteva zile sunt confortabile pentru el, dar a trece peste patru sau cinci zile aceasta are tendinţa să îl usuce mult, şi atunci el s-ar găsi în a fi – cum să spun – cuprins în ciclul întreg de a fi renăscut, pur şi simplu, într-un corp fizic.  Deci el poate să menţină acea energie dar pentru un anumit timp.

 

Dacă întrebarea ar fi fost pusă lui – şi dacă el ar da un răspuns foarte deschis – ar fi fost aceea cu toate că el era capabil să se manifeste în materie fizică pentru o perioadă scurtă, pentru că el nu este în totalitate întruchipat ca şi voi, şi el nu este capabil să se  bucure într-adevăr de lucrurile cum vă bucuraţi voi, ca  mâncare, sex fizic şi multe alte lucruri fine în viaţă.  Pentru el acest lucru este bine pentru că el poate să se mute înăuntru şi afară liber şi unde el consideră că voi sunteţi prinşi în cursă.

 

LINDA: Acest lucru nu explică dispoziţia lui rea? (Râsete de la Tobias şi audienţă)

 

TOBIAS: El de fapt... eu trebuie să spun, Saint Germain este într-adevăr prietenul meu cel mai bun deci tu trebuie să fi atentă ce spui!

 

Lui Saint Germain îi place să joace diferite roluri.  El adaptează caractere diferite care depind de audienţă.  El vine adeseori la Shaumbra ca – cum să spun – chiar regal, şi unii ar spune că este arogant, pentru că el încearcă să vă dea un pic de şoc pentru a vă scoate din răgaz sau nivelul de confort în care sunteţi.  Dar de fapt este una dintre fiinţele cele mai dulci şi dragi şi el are o inimă de aur.  El nu a creat aceasta din pietre. (Râsete).  El are o inimă adevărată de aur cu înţelegere uriaşă pentru umani, în special acei umani care doresc să treacă printr-un  proces prin care a trecut el; cum să vă eliberaţi pe voi înşivă şi să descoperiţi natura adevărată a Dumnezeului şi Spiritului care este în voi.

 

Deci, noi discutăm mult.  Noi uneori ne asumăm ceea ce voi aţi spune „poliţist bun/poliţist rău sau înger bun/înger rău, rolul de a fi în relaţii cu voi, şi el are o mare plăcere în aceasta!  El întotdeauna vrea să fie un înger rău! (Râsete) Dar eu mă uit la  - cum să spun – la raportul sau la sondajul de opinie (râsete)... Cauldlre... şi eu îl găsesc foarte, foarte popular, poate mult mai popular decât eu, Tobias.  Dar nici unul nu îl întrece pe Kuthumi.

 

LINDA:  Această întrebare într-adevăr cere că dacă răspunsul este exact aşa cum ne-ai dat, de ce nu ne trecem pe noi înşine în Călătorul din Vise peste pod şi care este punctul de a rămâne?

 

TOBIAS: Aceasta este o întrebare la care numai tu poţi să răspunzi.  Eu nu pot răspunde la nici unul dintre voi. Uneori ne întrebăm şi noi de la noi, „De ce rămân ei?” (Multe râsete). Şi eu vă dau răspunsul adevărat, şi acesta vine drept la mine de la dragul nostru prieten Rafa:  Pentru că vouă vă este frică să muriţi.

 

LINDA:  Eu nu cred că este aşa.

 

TOBIAS: Dacă nu ai fi avut frică să mori – noi nu vorbim la toţi aici – dar dacă nu v-ar fi fost frică să muriţi, voi aţi fi fost atraşi să plecaţi.  Problema reală este, chiar acum, voi aveţi un sens de determinare să treceţi prin procesul pe care l-aţi început multe, multe vieţi. Unii dintre voi aţi investit sute, mii de vieţi în acest proces.  Deci când eu am spus azi că aceasta este viaţa, voi nu aţi fi vrut să vă ridicaţi şi să plecaţi chiar acum fără a completa acel ciclu pentru a vă muta la cel următor.

 

Dar cu adevărat, noi uneori ne uităm la umani în general.  Ei sunt mizerabili, nefericiţi.  Ei sunt faliţi.  Ei sunt înţepeniţi şi pierduţi şi noi spunem, „De ce aleg ei să stea pe Pământ?”  Şi pentru mulţi dintre ei este pentru că le este frică de moarte, ei nu ştiu nimic mai bun şi ei chiar nici nu ştiu că ei pot alege să trăiască sau să moară.  Ce revelaţie mare ar fi pentru mulţi din rasa umană chiar acum să înţeleagă că VOI AVEŢI o alegere în viaţă şi moarte.  Dacă voi vreţi să trăiţi – alegeţi să trăiţi.  Dacă vreţi să muriţi, ieşiţi afară repede din corp.

 

LINDA:  Este interesant de ştiut că tu alegi să vii înapoi.

 

TOBIAS: Eu am scopurile mele de a mă reîntoarce.  Unul dintre ele, într-adevăr, este că o să fie... scuze aici... (râsete)  Unul dintre scopuri este că o să fie valuri şi valuri de umani care trec prin ce treceţi voi, Shaumbra, prin ce aţi fost... de a trece prin procesul de ascensiune, de a trece prin trezirea adevărată spirituală, de a da drumul la strânsoarea fricii şi conştiinţei de masă şi idei ale Energiei vechi, şi ei o să aibă nevoie de învăţători.   Şi chiar sincer, ce mi s-a dat de mulţi alţii, eu simt că aceasta o să-mi dea multă bucurie de a da înapoi, chiar întruchipat în forma umană pentru că uneori,  este trist de spus, umanii nu cred că îngerii pot vorbi deci noi trebuie să venim înăuntru pe această cale diferită.

 

LINDA:  Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 2 (o femeie la microfon): OK, în primul rând, hello, Tobias.  Este bine să te văd pe tine şi pe Geoffrey din nou.

 

TOBIAS:  Eu sunt în Geoffrey chiar acum!

 

SHAUMBRA 2: Da, tu eşti în Geoffrey chiar acum!  Şi eu aş dori să-ţi mulţumesc ţie şi lui Rafa pentru frumoasa manieră la marginea patului, pentru că în ultima vreme eu v-am chemat de multe ori.

 

Eu sunt foarte conştientă despre faptul că eu sunt o fiinţă fantomă a luminii în corp uman şi eu aş vrea să ştiu care este conecţia mea la Gaia şi fascinaţia mea rapidă la desenul geometric care este în centrul Stelei lui David, care are şase laturi – eu nu ştiu dacă acesta se numeşte hexagon.

 

TOBIAS:  Într-adevăr, în primul rând, noi te întrebăm să defineşti ce este „fiinţa fantomă” – ce înţelegi prin „fiinţa de lumină fantomă.”

 

SHAUMBRA 2:  Aproape în spatele scenei, aproape invizibil, dar nu – eu nu ştiu... un fel de fantomă pe care ai găsi-o în cristal, un fel de a fi în...

 

TOBIAS: Într-adevăr, ca şi un strigoi sau umbră...

 

SHAUMBRA 2: Da.

 

TOBIAS:... şi ce se întâmplă este că tu devii pur şi simplu o umbră de-a ta.  Din nou, noi mergem înapoi la aşteptările pe care le-ai avut în viaţa ta – ceea ce tu ai crezut că o să fii – şi aceasta se şterge chiar acum.  În special aşa cum tu personal, doar acum, începi procesul de deconectare, sinele tău vechi într-adevăr începe să se şteargă.  Chiar şi memoria începe să plece, şi acest lucru nu este pentru că tu îmbătrâneşti sau devii senil, dar pentru că tu te deconectezi de la lucruri în jurul tău.   Deci într-un sens, tu eşti o umbră, dar eu te întreb să observi energia şi cum o înfrânezi pentru tine însăţi.  Tu simplu treci – cum să spun – procesul de reenergizare, un proces de transformare în tine însăţi.  Dar tu te transformi de la definiţia unui tip uman în definiţia pe care noi nici nu vrem să o punem în cuvinte.  Deci tu treci prin mari schimbări chiar acum trecând prin toate acestea.

 

Tu ai întrebat despre fascinaţia cu Steaua lui David...

 

SHAUMBRA 2:  Partea centrală a acesteia.

 

TOBIAS: Într-adevăr, partea centrală este intersecţia sau uniunea, şi ce are de-a face în primul rând este contopirea laolaltă a aspectelor tale masculine şi feminine.

 

SHAUMBRA 2: Ok.

 

TOBIAS: Ele se re-unesc. Tu le-ai separat pe ele pentru un timp lung.  De fapt, tu pur şi simplu... cât de oneşti vrei ca să fim noi aici?

 

SHAUMBRA 2:  Continuă! Eu stau aici!

 

TOBIAS:  Tu ai făcut un lucru foarte interesant... şi noi ne uităm la energia ta acum... separarea ta în multe căi diferite.  Energia ta masculină/feminină – tu le-ai ţinut foarte separate şi aproape că exişti în înăuntrul acestora, ceea ce ai putea numi, aspectele soţului şi soţiei.  Şi tipic pentru mulţi soţi şi soţii, tu ai dat voie să se bată unul cu altul tot timpul fără permiterea unei rezoluţii.  Dar tu de asemeni ai creat o linie distinctă cu copiii în înăuntrul tău, un părinte din însăşi înăuntrul tău.

 

Acum vădit acestea sunt toate aspectele unui uman, dar tu ai creat chiar o separare.  Tu ai creat personalităţi foarte distincte şi într-un sens, ele aşteaptă pentru atenţia ta acum.  Ele toate încearcă să se hrănească de la tine.  Ele toate sunt obosite chiar acum, dar ele sunt tot tu.  Dar tu le-ai dat atât de  - cum să spun – definiţie strictă.  Tu te-ai separat pe tine însăţi foarte efectiv, şi chiar acum este timpul să le împreunezi.  Din nou, fascinaţia pentru uniunea aceea pe care o vezi în Steaua lui David.

 

SHAUMBRA 2:  OK.

 

TOBIAS:  Tu ai jucat un joc incredibil ce va fi... poate să fie o provocare pentru a împreuna părţile.  Tu poate vrei să lucrezi cu un facilitator de afară care înţelege cum te-ai separat pe tine însăţi.  Tu ai părţi din tine care există în tărâmul Apropiat care hoinăreşte şi pur şi simplu plânge... de aceea auzi

plânsete de multe ori... şi tu ai devenit o personalitate multiplă minunată.

 

Nu este nimic rău cu celelalte decât... eu înţeleg că este bine să ai poveşti, este bine să joci jocuri, dar tu trebuie să îţi aduci aminte cine este creatorul.  Tu ai permis la acele aspecte prea mult control şi prea multă putere că ele te păcălesc despre cine sunt ele şi de ce sunt aici, şi ele te usucă pur şi simplu.  Ele te au la un punct unde tu greu te poţi suporta,  şi aceasta afectează corpul tău, unde tu ai ajuns să fii la cel mai jos punct dintre toate în această viaţă – această viaţă preţioasă,  viaţă preţioasă.  Tu ţi-ai permis ţie însăţi, sau acele aspecte ale tale, acum să stăpânească regatul tău pentru tine.

 

Este după tine – centrul, partea ta de miez, partea ta de suflet – să ceri înapoi regatul tău propriu. Opreşte celelalte părţi şi bucăţi să te facă nebună.  Şi ele au un joc, ele se joacă una cu alta.  Uneori ele se recunosc una pe alta şi alteori nu, dar atunci când se recunosc una pe alta atunci ele au un joc:  cum o facem să fie nebună azi. Ele nu necesar vor să te lase ca tu să vezi clar.  Dar tu poţi.  Tu poţi foarte uşor aşa cum tu şi eu vorbim chiar acum.

 

Deci este după tine.  Tu trebuie să aduci jocul la sfârşit, tu trebuie să iei înapoi domeniul peste tine însăţi, şi tu trebuie să laşi celelalte părţi şi bucăţi ca ele or să se integreze or să plece pentru totdeauna.  Acesta nu este un joc mental.  Acesta nu este ceva ce tu poţi să faci în mintea ta.  De aceea noi spunem că tu poate ai nevoie sau vrei un facilitator să te ajute să înţelegi cum poţi să re-uneşti uşor toate bucăţile acelea.

 

Atunci tu o să vezi noul din tine cum iese la iveală.  Toate acele probleme financiare şi relaţiile şi sănătatea pe care o experimentezi acum – cum să spun – multiplu chiar acum, acestea vor pleca.  Dar chiar acum tu eşti într-o situaţie ca şi cum am fost eu, tu eşti la fundul găurii şi încerci să te eliberezi prin a te îngropa tot mai adânc.  Deci...

 

SHAUMBRA 2: Şi care este conecţia la Mama Pământ?

 

TOBIAS: Conecţia la Mama Pământ este o forţă naturală de echilibrare, aşa cum am discutat mai înainte în Shoud-ul de azi.  Dacă pleci tu singură şi laşi celelalte părţi ale tale şi bucăţile şi aspectele la o parte, dar tu singură, refacerea – energiile frumoase ale lui Gaia – te va suporta în a te lua înapoi pe tine însăţi.   Dar nu lua toţi copiii tăi şi soţii şi părinţii tăi şi toate celelalte aspecte ale tale cu tine. Mergi tu singură.  Gaia îţi trimite un mesaj că Ea va fi acolo să te asiste cu acest proces.

 

SHAUMBRA 2: Mulţumesc.

 

TOBIAS: Într-adevăr, mulţumesc că ne-ai permis să fim oneşti.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 3: (vorbeşte Linda): Tobias, erau un număr de oameni din diferite ţări din Europa care au pus aceeaşi întrebare. Eu spun că acest lucru este din cauză că au fost descoperite multe cazuri în Europa, dar întrebarea este: Ce putem face noi Shaumbra despre gripa păsărilor (aviară) care se extinde în toată lumea?”   Aşa cum am spus erau un număr de oameni din ţări diferite din Europa care au pus aceeaşi întrebare.

 

TOBIAS: Într-adevăr.  Într-adevăr, oricând o mare schimbare ia loc în conştienţă pe Pământ voi o să puteţi vedea că o mare schimbare o să ia loc în lucrurile fizice.   Un virus este acolo să ajute la schimbul conştienţei şi uneori, în timp ce spuneţi, „Dar de ce trebuie să fie făcut într-un fel atât de dăunător,” aceasta este pentru că uneori este singura cale de a primi atenţia. Deci aceasta de fapt serveşte o nevoie potrivită, ajută la clarificarea Energiei Vechi.

 

Şi mai mult ca orice, pentru Shaumbra, voi personal nu  trebuie să fiţi afectaţi de acest virus.  Dacă dorinţa voastră este să treceţi prin procesul de schimbare, şi dacă dorinţa voastră este să staţi pe Pământ chiar acum, acest virus simplu nu o să vă afecteze.  Acum, dacă mergeţi afară pentru a-l găsi, dacă încercaţi să examinaţi această noţiune, acesta s-ar putea să ricoşeze înapoi la voi.  Dar chiar acum, noi spunem că lucrul cel mai important de înţeles este că acest virus serveşte conştienţa şi staţi în spatele zidului scund în timpul acestui proces.  Voi nu trebuie să lăsaţi să vă afecteze personal.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 4 (din Internet, citită de Linda): Acum câteva săptămâni am avut o vizită personală de la Dumnezeiţa Durga. Ea a apărut în mărimea unui uman, aproape 10 picioare (aprox. 3 m) înaltă în faţa mea.  Ea a avut asupra mea un efect profund.  Ea a început să rotească cele opt braţe.  Toate cele opt mâini erau goale. Ea nu a avut nici o armă de-a ei.  Eu te întreb care este semnificaţia acestei vizite a Dumnezeiţei Durga?  Mulţumesc.

 

TOBIAS: Într-adevăr.  De multe ori viziunea ce ai avut sunt proiecţii a ceva din înăuntrul tău.  Deci în acest caz tu trebuie să mergi înăuntrul tău şi să te uiţi care parte din Dumnezeiţă este şi partea din tine?  De ce sunt mâinile ei goale?  Care a fost semnificaţia acelei dumnezeiţe în viaţa ta şi de ce ţi-a apărut ţie această energie chiar acum?

 

Este – cum să spun – noi nu încercăm să evităm această întrebare aici, dar este mult mai important ca tu să mergi înăuntrul tău personal – este mult mai important pentru Shaumbra în general – întotdeauna să vedeţi cum, dacă aceasta este un vis, ce sunt simbolurile diferite sau chiar şi oamenii în vis reprezintă o parte din voi?  Cum reprezintă dumnezeiţa Durga părţi din tine chiar acum?

 

Odată ce descoperi simplicitatea simbolismului şi în general, ca în absenţă, cum se relatează aceasta ţie, tu ai să înţelegi acest tip nou de limbaj care merge dincolo de cuvinte.  Deci, noi îţi cerem să mergi în înăuntrul tău, uită-te la semnificaţia cu dumnezeiţa şi tine, şi apoi noi am fi bucuroşi să auzim răspunsul pe care-l vei avea.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 5: (din Internet, citită de Linda):  Există vreo cauză de ce nu îmi permit eu să fiu cine sunt cu adevărat încă, dar în schimb eu aleg aceeaşi experienţă de cădere pentru iluzia de a fi limitat?

 

TOBIAS: Într-adevăr este un strat acoperitor foarte, foarte greu de a avea această iluzie de a fi limitat, şi totul în realitatea ta chiar acum ajută să restabilească aceasta.  Totul spune că tu eşti limitat în abilitatea ta, dacă aceasta este să faci bani, sau de a fi inteligent sau să ai perspicacitate.  Deci, tu simplu cazi în capcana unui strat acoperitor vechi.

 

Poate noi – cum să spun – suprasimplificăm aceasta, dar în primul rând este despre a face o alegere că tu o să mergi dincolo de aceasta, că tu vrei să nu mai ai niciodată acele conecţii vechi care te ţin limitat.  Tu vrei să te muţi dincolo de unele frici care o să încerce să te ţină înapoi din starea ta limitată de a fi.  Unul dintre cele mai uşoare lucruri pe care-l poţi face este să continui să respiri.  Acesta ajută la mişcarea energiei.  Noi ştim că uneori Shaumbra spune că noi suprasimplificăm răspunsul, dar dacă ai vorbi lui Kuthumi despre cum s-a mutat el în independenţa lui,  a fost simplu de a fi el însuşi şi respiraţia.  El simplu a respirat totul prin conecţiile şi limitările vechi.  Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 6 (Vorbeşte Linda): Această întrebare este pentru Susanna care este aici:  Ea vrea să ştie dacă ea va trăi în U.S.A.

 

TOBIAS: Noi trebuie să spunem că este complet la alegerea ei. Şi din nou, mintea limitează şi mintea spune că, „Dar este atât de dificil chiar acum şi este atât de greu să intri în această  ţară,” dar acesta este un sistem de credinţă sau o limitare în care cazi tu.  Şi apoi este foarte, foarte dificil de adus în fiinţă.  Deci odată ce faci o alegere în inima ta, treci dincolo de frică, şi apoi priveşte cum totul începe să lucreze la nivelul de Atracţie despre care am vorbit înainte, şi apoi uşile vor începe să se deschidă, şi apoi tu ai să te înveseleşti cât de uşor într-adevăr poate fi.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 7 (din Internet, citită de Linda):  Eu aş vrea să ştiu care este înţelesul îndoielilor mele teribile din viaţa mea care sunt complet de nesuportat?

 

TOBIAS:  În primul rând înţelege că aceste îndoieli pe care le ai în viaţa ta şi sunt atât de nesuportabile sunt comune aproape în fiecare.  Acele îndoieli fac parte din călătoria umanului chiar acum.  Ele au fost întărite de vieţile abuzului de sine propriu, nu numai abuz de sine fizic, dar voi v-aţi pus la pământ viaţă după viaţă.  Dar într-un sens aceasta nu contează nicicum.

 

Aceasta este viaţa. Voi puteţi să vă mutaţi dincolo de trecut şi să nu continuaţi să vă pedepsiţi pe voi înşivă.  Îndoielile simplu sunt căi de suferinţă de sine, limitări de sine.  Şi din nou, voi puteţi face alegerea... şi ÎNTR-ADEVĂR faceţi alegerea în înăuntrul vostru... mergeţi dincolo de îndoieli,  deveniţi persoana voastră nouă.  Voi nu sunteţi prinşi în poveştile voastre vechi niciodată.  Nu există păcăleli sau metode sau tehnici în aceasta, este simplu de a face alegerea, de a merge dincolo de povestea veche.

 

Apoi este important să ieşiţi afară şi să exprimaţi aceasta.  Voi nu puteţi doar să menţineţi asta aici sus în mental, nu puteţi spune, „Bine, eu voi merge dincolo de îndoielile mele.  Eu voi merge dincolo de îndoielile mele.”  Acum mergeţi afară şi exprimaţi acest lucru.  Faceţi ceva ce nu aţi făcut niciodată.  Faceţi ceva de care v-a fost frică să faceţi până acum.  Faceţi ceva ce alţii spun că voi nu puteţi face.  Mergeţi afară şi exprimaţi-vă.  Şi acum voi începeţi să clădiţi un sistem de suport de tip nou care vă încurajează absolut să fiţi cine sunteţi.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 8 (Vorbeşte Linda): Ok, aceasta este de la Margo: Ce misiune are Columbia de a nu avea pace?

 

TOBIAS:  Într-adevăr.  Această întrebare este despre ţara Columbia şi este despre multe energii care sunt acolo chiar acum care sunt în conflict şi în lupte.  Există – acesta poate să fie un răspuns foarte lung – dar sunt, multe, multe Energii Vechi acolo: Unele energii care se bat între masculin şi feminin; lupte vechi cu biserica; energii vechi înţepenite care menţin oamenii într-un mod foarte înăbuşit şi într-un fel de război.  Şi acum voi intercalaţi elementele de droguri şi intercalaţi atracţia pentru – ceea ce aţi numi – grupuri teroriste, şi aceasta continuă să facă un mediu combativ şi de conflict.

 

Aceasta nu trebuie să continue să fie în acest fel pentru totdeauna, evident, dar chiar acum noi nu vedem nimic în special care se va schimba în următorii câţiva ani.  Această ţară este foarte înţepenită în Energii Vechi.

 

Dacă trăiţi în Columbia sau în alte locuri care sunt înţepenite în energii vechi, voi ca fiinţe spirituale nu vi se cere să trăiţi acolo.  Uneori este mai uşor să ieşiţi afară din acea situaţie, să vă mutaţi altundeva, cel puţin pentru o perioadă, să plecaţi de la acele straturi acoperitoare vechi, să vă clarificaţi pe voi înşivă.  Şi apoi dacă alegeţi să mergeţi înapoi, voi o să fiţi facilitatori mai buni pentru cei care vor să scape de lupte şi conflicte.  Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 9 (din Internet, citită de Linda): Văzând că portalul flamei violet este activat şi noi încă mai integrăm această energie nouă, nu face fiecare dintre noi conecţia la această Energie Nouă prin subatomic în spaţiul interior?  Eu lucrez cu Calibrarea Grilajului Universal.  Mi se pare că Calibrarea Grilajului Universal devine tot mai intensă în rolul ei ca un transformator de primire şi transmitere a mesajelor de lumină de la structura eterică.  Aşa cum această dinamicitate se intensifică, noi o să continuăm să activăm în totalitate conecţia cu energia Stelei Albastre Sirius aşa cum ne deconectăm de la câmp aici pe Pământ.  Mulţumesc.

 

TOBIAS: Într-adevăr... (Râsetele audienţei)

 

LINDA: Eu nu am citit aceasta cu nici o emoţie! (Mai multe râsete)

 

TOBIAS: Într-adevăr! Şi noi încercăm să răspundem fără emoţie!

 

Noi vă cerem... şi aceasta – cum să spun – aceasta nu este doar pentru cel care a pus întrebarea ci pentru toţi Shaumbra.  Priviţi.  Faceţi un pas înapoi pentru un moment, priviţi.  Ce este în energie aici?  Este mentalul, peste tot.  Există toate aceste tipuri de energii interconectate şi hrănitoare. Există... aproape dependenţa sau chiar co-dependenţa de toate acele portaluri şi raze şi lumini şi grilaje şi grătare. 

 

Shaumbra, este foarte uşor, este foarte dramatic să fiţi prinşi în toate acestea.  Şi exact asta se întâmplă.  Voi sunteţi prinşi.  Voi sunteţi prinşi în straturi acoperitoare vechi.  Într-un sens, nu există portaluri ca despre care tu vorbeşti.  Nu există grilaje sau grătare numai dacă tu vrei ca ele să fie acolo. Nu sunt... nici una dintre aceste mari energii afară care o să facă procesul vostru de tranziţie spirituală mai uşor.  Voi aveţi totul în înăuntrul vostru.

 

Voi vă agăţaţi şi de faptul de cum lucrează particulele subatomice.  Voi intraţi deodată în intelect şi voi nu mai sunteţi efectivi în procesul vostru propriu.  Acesta este un proces natural, într-adevăr un proces natural de deconectare.  Deconectarea vă permite să realizaţi natura voastră suverană.  Când voi realizaţi natura voastră suverană, aceasta permite la Întregul sau la Unicitate să se schimbe de asemeni.  Dar voi trebuie să realizaţi Fiinţa voastră suverană.

 

Dacă vă prindeţi în acest lucru complex de grilaj sau grătar sau portal sau raze şi flame şi planete şi toate celelalte lucruri, aceasta este ca şi o pânză de păianjen şi voi sunteţi ca musca. Voi doar aţi căzut în plasă.  Voi doar aţi împiedicat un proces foarte natural care s-ar fi întâmplat oricum dacă v-aţi fi dat la o parte din drum.

 

Cel mai bun lucru de făcut pentru oricine dintre voi, în primul rând, să înţelegeţi procesul prin care treceţi. Să înţelegeţi de ce sunt schimbări în viaţa voastră.  Aceasta ajută la eliminarea sau cel puţin la reducerea fricii.  Prin a şti ce se întâmplă în înăuntrul vostru, voi aveţi o înţelegere mai bună acum despre ce se întâmplă pe dinafara voastră, şi aşa frica începe să plece.  Apoi voi puteţi să fiţi în spaţiul vostru propriu şi confortabil, să faceţi un pic de respiraţie şi daţi voie la procesul natural să se întâmple.

 

Azi cum v-am întrebat să simţiţi cum lucrează această deconectare, noi simplu am lăsat să cânte muzica.  Noi am petrecut câteva minute împreună.  Noi nu am trecut prin multe tehnici sau metode, aceasta a fost simplu, „Simţiţi cum se întâmplă aceasta.”  Deci noi am vrut ca voi să menţineţi aceasta foarte simplu, „Menţineţi simplu.”   Când voi începeţi să vă uitaţi cum lucrează totul şi cum este clădit şi cum funcţionează, voi atunci sunteţi înapoi în tiparul vechi, voi vă hrăniţi în felul vechi şi voi pur şi simplu inhibaţi procesul vostru.  Kuthumi o să vorbească în curând cât de neted poate fi acest proces.  El chiar se minunează de Saint Germain şi de mine, de ce l-am făcut noi atât de dificil pentru că el doar a alunecat prin acest proces.  Şi voi puteţi de asemeni, Shaumbra.  Voi puteţi, de asemeni.

 

LINDA:  Este interesant că tu îl cruţi aşa pe el. (Râsete)

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 10 (un bărbat la microfon) : Hello, Tobias.  Poţi să vorbeşti despre procesul de deconectare şi cum se relatează la relaţiile intime şi sexualitate?

 

TOBIAS: Interesant.  Da, acest proces de deconectare o să aibă un impact în relaţii.  Dacă amândoi treceţi prin acest proces în acelaşi timp – dar treceţi conştienţi prin el – acesta poate fi un lucru minunat pentru că voi puteţi împărtăşi experienţele voastre şi într-un sens, voi puteţi avea şi un prieten care trece prin acesta cu voi.

 

Dar acesta are tendinţa să facă uneori foarte dificil de a avea o relaţie normală pentru că voi o să găsiţi că voi aveţi nevoie de timp să fiţi departe, sau partenerul vostru o să aibă nevoie de timp să fie departe şi există credinţa Energiei Vechi că dacă sunteţi parteneri că voi trebuie să fiţi împreună şi să împărtăşiţi totul tot timpul.  Deci voi deveniţi cei care începeţi să re-definiţi ce este o relaţie a Energiei Noi.  Voi nu trebuie să fiţi împreună tot timpul.  Şi dacă amândoi treceţi prin acelaşi proces, voi nu necesar VREŢI să fiţi împreună tot timpul, pentru că o să vă enervaţi unul pe altul dacă sunteţi împreună.

 

În termenul de sexualitate, voi o să găsiţi că o să fie o perioadă când nu o să aveţi nici un interes sau dorinţă de sex cu o altă persoană.  Voi o să deveniţi atât de intimi cu voi înşivă şi cu simţurile voastre că voi o să vă simţiţi foarte retraşi.  Voi nu vreţi ca nimeni să vă afecteze.  Unii dintre voi devin puţin refractari la mesajele de la alţi oameni pentru că voi simţiţi că este o energie tulburătoare.

 

Deşi, spunând acestea, o să fie un timp, aşa cum treceţi prin deconectare, când o să aveţi sex cu o parteneră care o să fie foarte deschisă şi liberă şi dincolo de metodele vechi şi ritualurile care au fost folosite înainte.  Acesta devine acum o descoperire şi o bucurie atât de deschisă că este dincolo de oricare sex pe care   l-aţi cunoscut înainte.

 

Şi umanii au tendinţa să urmeze o metodă foarte interesantă şi plictisitoare chiar acum pentru sex. (Multe râsete)

 

LINDA:  Cum te simţi cu adevărat? (Mai multă râsete)

 

TOBIAS:  Noi de fapt am cronometrat asta aici... şi noi am vrea să o aruncăm la  cercetători... sexul tipic uman durează unsprezece minute şi jumătate, mediu – şi acesta include tot procesul, uneori chiar şi dezbrăcatul (mai multe râsete).  Există câteva trepte la care ajung umanii şi trec peste, şi au tendinţa de a repeta aceiaşi paşi plictisitori mereu şi mereu, şi scopul lor principal este să aibă un orgasm.  Dar de fapt ei nici nu înţeleg orgasmul.  Acesta este în general o eliberare fizică la care se uită.  Şi acesta nu este cu adevărat un orgasm, deci... oh Cauldre...(Multe râsete şi Tobias chicoteşte).  El tot timpul îmi spune, „Aceasta este ca şi cum ai asculta la tatăl tău despre sex” – şi într-adevăr aşa este! (Multe râsete).

 

Dar voi o să găsiţi că acesta aduce o experienţă complet nouă ca sexualitate.  Şi acesta nu este doar despre nevoile fizice sau o eliberare dar acum o să combine sufletul amândurora.  Dar de asemeni înţelegeţi, nepotrivit cum sună, apoi voi o să doriţi un timp când nu vreţi nici o atingere fizică. În timp ce acest lucru apare ciudat, există o cauză pentru acesta chiar acum.  Mulţumesc pentru întrebarea încântătoare. (Ceva râsete).

 

LINDA: Ultima întrebare, dacă alegi.

 

TOBIAS:  Încă câteva.

 

LINDA: Am ştiut.  (Râsete)

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 11 (din Internet, citită de Linda):  Eu am scris o carte recent despre experienţa de trezire şi acum mă întreb dacă această carte a fost scrisă mai mult pentru a clarifica experienţa mea pentru mine însumi, sau dacă a fost intenţionat pentru a fi publicată ca un fel de suport pentru alţii care trec prin experienţa lor proprie.  Poţi să-mi spui dacă eu îmi pierd vremea să caut pe cineva care să publice sau să continui să scriu manuscrisul meu?

 

TOBIAS: Într-adevăr.  Scopul principal pentru a scrie o carte era, aşa cum ai spus elocvent aici în întrebarea ta, a fost pentru tine însuţi.  Aceasta te-a ajutat să clarifici multe dintre procesele prin care ai trecut.  Şi aceasta nu a fost doar atunci când ai apăsat tastatura, a fost în procesul întreg de a reflecta la călătoria ta de ascensiune.

 

Aceasta nu ar fi trebuit să facă nici o diferenţă.  Nu trebuie să facă nici un pic de diferenţă dacă va fi publicată sau nu.  Aceasta este o aşteptare.  Aceasta este, într-un sens, o limitare.  Dacă dai drumul la toată dorinţa aceea sau aşteptarea de a publica, tu ai să găseşti că uşile publicatorilor o să fie deschise într-un fel diferit.  Dar chiar acum tu încă mai eşti înţepenit în gândire că există o nevoie sau o dorinţă pentru lume să vadă cartea ta, şi cu adevărat nu este.  Nu este nevoie sau dorinţă pentru ca lumea să vadă cartea ta. (Ceva râsete).  Nevoia şi dorinţa a fost pentru tine însuţi.  Şi acum... acum acesta este un dar frumos şi preţios pentru lume, dar eliberează această aşteptare că este nevoie sau că trebuie să fie publicată pentru alţii.  Atunci tu o să cureţi calea pentru comunicarea ta pentru cei care o să găsească că este potrivită.

 

LINDA: A fost frumos ceea ce a întrebat această persoană.  Aceasta s-a ivit de multe ori şi a fost frumos că eu au supus acesta atât de deschis.

 

TOBIAS: Într-adevăr, şi oricine scrie o carte, în special despre călătoria lor în vieţile trecute sau în această viaţă, ar trebui să o facă mai întâi pentru ei înşişi.  Dacă scrieţi cu un ochi a cât de bine se va vinde sau ce o să se gândească lumea despre conţinut, atunci voi nu o să fiţi oneşti faţă de voi înşivă şi cartea o să aibă această energie în ea.

 

Scrieţi pentru voi înşivă, atunci în sine este un dar minunat. Aţi imaginat aceasta acum câteva vieţi, când aţi fost la acel punct că aţi putut scrie o carte despre călătoria voastră?  Să aveţi atâta conştienţă şi claritate despre aceasta că aţi fi putut pune în cuvinte?  Aceasta în sine este deja o realizare.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 12 ( o femeie la microfon):  Hi, Tobias.  A luat un timp ca să vin aici la microfon, am avut un impuls de a veni aici.  Acum trei nopţi... mai întâi, eu fac channel în fiecare noapte când vin acasă şi aflu ce se petrece în înăuntrul meu.  Şi acum trei nopţi mi s-a spus despre ceva energie care a venit să mă viziteze când eu dorm, şi am avut impresia că ei au fost cinci sau şase.  Şi unul din ei, el a citat ceva ca „Director de Şcoală.” Deci, oricum, eu l-am întrebat dacă ei erau morţi, şi el a spus, nu , că ei vin afară dintr-un alt loc, şi el mi-a spus de asemeni că ei erau ca gândul în mişcare.  Şi apoi el m-a întrebat, el mi-a spus, tu trebuie să fii mult mai întemeiată.  Şi eu mă întreb dacă tu poţi să-mi spui ceva despre aceasta.

 

TOBIAS.  Într-adevăr. Într-adevăr, există entităţi care plutesc în jur tot timpul şi în special dacă tu eşti atât de deschis, ei sunt foarte doritori de a avea conversaţie cu tine.  Oricând când tu ai de a face cu astfel de entităţi, înţelege în primul şi în primul rând că TU eşti Directorul Şcolii.  Că TU eşti Dumnezeu de asemeni.  Aceştia nu sunt fiinţe măreţe.  Nu există nici o fiinţă măreaţă acolo afară, aceasta este cea mai mare minciună din toate.  Când entităţile vin la tine şi încep să-ţi spună că ei sunt măreţi şi că ei sunt aici să te salveze... nouă ne plece să spunem, la toţi Shaumbra, că noi suntem impresionaţi în totalitate că voi ne daţi voie nouă  să venim şi să vă vorbim pentru că voi sunteţi maeştri şi profesorii.  Voi sunteţi cei înţelepţi.  Noi simplu reflectăm înapoi lucruri despre voi înşivă.

 

Deci... înţelegeţi că voi într-adevăr comunicaţi cu fiinţe nefizice.  Pentru că sunteţi morţi (le puteţi spune) să înţelegeţi că acest lucru nu înseamnă că sunteţi mai deştepţi (râsete).  Există o percepţie că dacă o Fiinţă moare şi ei vin pe partea noastră, ei sunt complet iluminaţi şi că ei ştiu totul, dar aceasta nu este adevărat – în special dacă entitatea este în banda pământească... stă în tărâmul Apropiat pământului.  Dar înţelegeţi tot timpul că voi sunteţi Maeştri.

 

Deci... cei care vin să îţi vorbească...şi noi dăm în primul rând un răspuns general la Shaumbra aici,  înţelegeţi... voi puteţi comunica uşor cu fiinţe nefizice, şi ei au atribute şi personalităţi şi caracteristici foarte similare de umani, până ce ajungeţi la tărâmurile îngereşti foarte mari – tărâmurile cele mai pure – ei nu o să aibă acele tipuri caracteristice.  Deci este minunat să îi vorbiţi, dar trataţi-îi aşa cum aţi trata orice fiinţă umană.  Ei nu sunt mai buni decât voi.

 

Şi dacă ei încep să vă spună că voi aveţi nişte sarcini incredibile pe Pământ... dacă ei încep să vă spună că voi sunteţi conducătorii lor pierduţi şi maeştri, şi ei o să înceapă să vă spună că voi sunteţi cei aleşi... spuneţi-le să plece, repede.  (ceva râsete).  În general acest lucru vor încerca ei să spună, ei o să încerce să se linguşească la voi.  Deci noi nu spunem într-un fel sau altul, despre aceste fiinţe care comunică cu voi, care este agenda lor.  Acest lucru este pentru voi să determinaţi şi pentru voi să înţelegeţi că voi sunteţi Dumnezeu de asemeni.

 

SHAUMBRA 12: Mulţumesc.

 

TOBIAS:  Şi tu eşti foarte deschis, apropo, foarte uşor de comunicat.

 

SHAUMBRA 12:  Poţi să-mi răspunzi atunci pe întemeiere?

 

TOBIAS: Într-adevăr.  Problema despre care ei întreabă, spun că tu trebuie să fii mai întemeiat.

 

SHAUMBRA 12: Da.

 

TOBIAS: Tu trebuie să determini aceasta pentru tine.  Să nu laşi nici o fiinţă să-ţi spună aceasta, dar te simţi întemeiat?

 

SHAUMBRA 12: Nu, eu cred că eu am mult în capul meu şi nu destul acolo afară.

 

TOBIAS: Într-adevăr.  Poate atunci aceasta ar fi o sugestie minunată că ei vin prin tine, pentru tine.  Dar tu trebuie să determini dacă simţi că este potrivit pentru tine în loc să iei doar cuvântul lor – sau chiar cuvântul meu – pentru aceasta.

 

SHAUMBRA 12: Mulţumesc.

 

TOBIAS: Mulţumesc.

 

LINDA: Ultima întrebare, dacă alegi.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 13: (o femeie la microfon): Hi, Tobias.  În primul rând mulţumesc mult că eşti aici în fiecare lună pentru noi.  Eu am trei întrebări... (râsete)... mi-a luat mult timp să ajung aici sus!  Eu am avut onoarea să ajut pe mama prietenului meu cel mai bun să treacă dincolo de voal sâmbăta trecută, şi eu aş vrea să ştiu cum este ea şi dacă are ceva mesaj pentru fiica ei şi nepoata ei?

 

TOBIAS: Nu este încă pe tărâmul unde, chiar acum, ea poate... Ea lucrează la ceva procese nu pe tărâmul unde poate fi contactată sau unde noi putem da un răspuns definit.  Energiile acesteia încă mai sunt pe tărâmul pământesc, nu în felul negativ, dar simplu trece prin procesul de “la revedere”.

 

SHAUMBRA 13:  Întrebarea  a doua este, şi eu ştiu că şi alţi Shaumbra experimentează acest lucru: Eu sunt epuizată chiar să stau aici în faţa microfonului, este greu.  Eu simt că aceasta nu este numai de la serviciul meu, deşi eu muncesc foarte mult.

 

TOBIAS: De ce faci acest lucru? (ceva râsete)

 

SHAUMBRA 13: Pentru că simt că trebuie să fac, eu cred.

 

TOBIAS:  Eu cred că a fost Saint Germain care a spus că 60 – 70 la sută din  toate sistemele de credinţă nu vă mai servesc. (ceva râsete)

 

SHAUMBRA 13:  Eu de asemeni experimentez cu corpul meu şi eu nu vreau să manifest probleme de sănătate, pe care uneori cred că le am.

 

TOBIAS:  Într-adevăr. Prin ce treci chiar acum, din nou, face parte din tot procesul de deconectare şi din tot procesul de ascensiune.  Acesta este foarte, foarte dificil pentru corp.  Acesta poate fi obositor uneori, deşi până la urmă tu ai să găseşti că acesta o să fie foarte înviorător şi refăcător.  Dar tu simplu treci prin acest proces.

 

Aşa cum spui, tu lucrezi foarte tare uneori când se petrec toate acele lucruri.  Deci unul dintre sfaturile noastre – acesta este un sens comun – să nu lucrezi atât de tare aşa cum ai lucrat.  Acordă-ţi mai mult timp.  Hrăneşte corpul tău puţin mai bine în termenul de alimente care au energii vii, esenţă vie în ele. Şi aceasta nu este pentru ca tu să treci pe o dietă strictă, dar dacă corpul tău se simte obosit, mănâncă ceva care are energie vie.  Un măr sau salată sau oricare dintre acestea care nu este procesat sau fiert.  Acesta îţi va da energie, mai repede decât lucruri ce conţin zahăr.

 

Şi dacă ai o frică că o să manifeşti ceva boală în corpul tău,  Legea Atracţiei spune că tu probabil vei atrage.  Deci este nevoie să te uiţi la frică.  Tu trebuie să lucrezi cu aceasta... într-adevăr lucrează cu prietenul nostru Rafael să vedeţi de ce este acolo acea frică.  De ce ar fi prezentă acea frică în viaţa ta chiar acum, şi ce fel de energii sunt în spatele acesteia?  Cum poţi să treci prin acea frică?  Dacă îţi este frică cum va reacţiona corpul tău, atunci tu nu eşti proprietar pe corpul tău.  Tu crezi că corpul este proprietar peste tine.

 

SHAUMBRA 13:  Dacă ai putea să lucrezi cu mine la acesta, eu aş aprecia acest lucru.

 

TOBIAS: Într-adevăr.  Dacă tu ne permiţi, toate energiile sunt acolo.  Acum tu trebuie să înţelegi, că noi nu putem face pentru tine.  Noi o să-ţi punem întrebări şi noi o să ne uităm cu tine la sistemele tale de credinţă aşa cum ele vin la suprafaţă, de ce te mai agăţi de anumite lucruri.  Noi nu o să venim doar înăuntru şi să facem cu mâna magică ca să se întâmple acest lucru. Tu eşti aceea care poţi face aceasta.  Dar noi o să te înghiontim şi o să te împingem şi îţi vom pune multe întrebări grele.

 

SHAUMBRA 13:  Ultima mea întrebare este că eu am un nepoţel nou născut şi el este minunat.  Eu m-am îndrăgostit de el.  Este el un copil cristal?

 

TOBIAS: Noi nu vrem să te dezamăgim aici, tu întrebi acest lucru cu o anumită agendă în capul tău. (ceva râsete)  Dar acest drag a avut multe vieţi pe Pământ înainte, şi într-adevăr tu ai cunoscut această fiinţă înainte în alte încarnări fizice pe care le-ai avut.  Deci, pentru că este o genealogie aici pe Pământ, acest drag definit nu este un copil cristal în acest sens.  Nici indigo, dar unul drag şi preţios care – cum să spun – a trecut prin mult calvar, uneori cu tine, şi a învăţat să meargă dincolo de acestea.  Deci o să fie o viaţă mai mult de eliberare şi libertate pentru acest drag.

 

SHAUMBRA 13:  Mulţumesc foarte mult.

 

TOBIAS: Mulţumesc.

 

LINDA: Atât.

 

TOBIAS: Deci Shaumbra, noi am petrecut o altă zi minunată împreună privind energiile de deconectare.  Evident, aceasta o să continue în următoarele luni, aşa cum acest simţ nou vine peste voi.  Deci fiţi foarte conştienţi ce se petrece.

 

Aşa cum am spus mai înainte, tema de casă este să faceţi ceva diferit într-un fel diferit în fiecare zi.  Poate mâncaţi desertul la început şi după aceea mâncarea principală.  (membrii audienţei spun, „Daa!, urmat de râsete).  Dar nu contează ce faceţi, încercaţi în fiecare zi să faceţi ceva diferit.  Acest lucru o să vă ajute să înţelegeţi cum sunteţi închişi în anumite tipare şi căi de a face lucrurile, şi chiar vă este frică să schimbaţi acele căi, şi vă ajută să rupeţi unele din acele tipare vechi de asemeni.

 

Deci noi o să ne întrunim din nou într-o lună.  În acelaşi timp, nu uitaţi că noi suntem mereu cu voi.  Voi nu sunteţi niciodată singuri.

 

ŞI AŞA ESTE.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

 

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

 

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

 

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

 

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

 

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

 

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

 

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

 

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

 

© Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.