MATERIALELE LUI TOBIAS

SERIA CLARITĂŢII: „SHOUD 9”:  SEPARARE/DECONECTARE:

PARTEA a-III-a, cu Tobias prin Geoffrey Hoppe

01/04/06

 

 

Şi aşa este, dragi Shaumbra că noi ne reunim cu voi azi în clasa energiei noi spirituale a Pământului.  Este o plăcere pentru mine, Tobias,  pentru invitatul nostru special de azi Rafael, şi pentru ceilalţi invitaţi care se alătură să fie aici cu voi. 

 

Una dintre părţile noastre preferate ale Shoud-ului este când respiraţia este făcută.  În timp ce cântă muzica noi putem intra, noi putem intra înăuntru în energia voastră, în realitatea voastră, pentru că voi ne invitaţi înăuntru.  Voi deschideţi uşile mai mult ca înainte.   Voi ieşiţi din mentalul vostru, voi deschideţi inimile voastre frumoase, şi voi ne daţi voie să intrăm.  Noi putem sta alături de voi şi putem să spunem câteva poveşti.  Putem râde cu voi despre unele experienţe prin care aţi trecut luna trecută despre care nu aţi putut râde acum câteva zile.

 

Noi simplu putem să privim energia voastră că se deschide şi că se extinde. Şi voi puteţi simţi energia noastră.  Voi puteţi simţi aceste licăriri uriaşe ale energiei.  Unii dintre voi puteţi vedea că dansează vizavi de acest fundal.  Unii dintre voi puteţi să vedeţi că dansează în această cameră.  Unii dintre voi puteţi să vedeţi că dansează vizavi de ecranul computerului vostru, aşa cum venim la voi via internet, care este o reţea incredibilă în ea însăşi.

 

Într-adevăr, din nou invitatul de azi este energia lui Rafa, Rafael.   El vine înăuntru chiar acum foarte aproape, de voi, la acest grup de Shaumbra şi la umanitate ca întreg.  El aduce cu el un anturaj de îngeri şi fiinţe care lucrează cu fiecare dintre voi pentru a trece prin procesul de schimbare şi creştere.  Pleacă de la căi vechi de funcţionare şi sisteme vechi, la căi noi - nu numai în mentalul vostru, nu numai în spiritul vostru, dar de asemeni în corpul vostru.

 

O declaraţie a fost făcută mai înainte cum fiinţele - care par că sunt normale, fiinţe tipice umane, ca şi Andra, sau pe care o ştiţi ca Norma. Garrett, care a trecut prin propria lui transformare fizică şi re-creare anul trecut.    Linda, întotdeauna răbdătoare (râsete), care întotdeauna mişcă energia, aş putea spune. Şi  Cauldre, care menţine un program încărcat.  Unii dintre voi se întreabă cum este făcut acest lucru. Este simplu. Este prin a da drumul la căile vechi de a face lucrurile.  A da drumul la căile vechi de hrănire, căi vechi de gândire cum trebuie corpul să doarmă, cum trebuie să se hrănească însuşi, cum trebuie să fie în mediul înconjurător familiar.   Acestea sunt exemple de eliberare, de a da drumul şi de a se re-crea pe ei înşişi într-un fel mai natural şi mai nou. 

 

Cu siguranţă acest lucru nu este întotdeauna uşor -  procesul.  Ar fi minunat dacă aţi putea pocni din degete şi să se întâmple dar există o întreagă schimbare în reţeaua de energie şi sistemele care au loc pe fiecare nivel diferit.  Există un timp de a onora şi un timp de schimbare prin care ei trec şi prin care treceţi voi.  Dar aceasta se întâmplă. 

 

Somnul vostru nu o să mai fie la fel niciodată, ne pare rău că trebuie să spunem acest lucru.   Unii dintre voi vor să menţină somnul de opt ore şi jumătate.  Unii dintre voi vor să aibă, ceea ce voi numiţi un tip, un model normal de somn.  Şi aşa cum aţi văzut în ultimele 30 de zile, somnul nu o să mai fie normal niciodată.  Unii dintre voi menţin căile vechi de funcţionare şi aceasta se schimbă.  Totul se schimbă acum, pentru voi, se schimbă pe acest Pământ de asemeni.  Dar sunteţi voi care experimentaţi aceasta mai întâi şi în primul rând.

 

Ca Shaumbra, voi sunteţi fizicieni spirituali.  Aceasta sunteţi voi.  Fizicieni spirituali.  Fizica este principiul în spatele energiei de lucru şi mişcare.  Apropo, voi nu sunteţi oameni de ştiinţă.  Oamenii de ştiinţă sunt diferiţi.  Oamenii de ştiinţă studiază cum sunt făcute lucrurile.  Ei studiază acţiuni şi reacţiuni, şi un om de ştiinţă caută să aibă evenimente repetabile pentru a valida realitatea ce ia loc, vedeţi voi.  Un om de ştiinţă trebuie să ştie că felul în care a fost făcut ieri, poate fi repetat sau replicat mâine.  Astfel, acesta devine ştiinţă şi un fapt presupus.

Dar, ca fizicieni spirituali, poate voi puteţi arunca aceasta afara pe fereastră pentru că fizicienii spirituali se deschid la alte tărâmuri, nu numai la dimensiunea a treia.  Voi funcţionaţi în multe tărâmuri diferite.  Uneori voi nu sunteţi conştienţi de aceasta, dar acest lucru se întâmplă.  Voi nu puteţi repeta întotdeauna felul în care lucrează energia, cel puţin nu pe tărâmul de 3D -  dimensiunea a treia - pentru că voi găsiţi că aşa cum vă deschideţi interdimensional, un eveniment tipic de acţiune şi reacţiune de astăzi poate fi chiar diferit mâine .  O realitate de azi poate să devină o nerealitate sau o nouă realitate mâine.  Aceasta nu mai lucrează în acelaşi fel aşa cum a lucrat până acum pentru că voi funcţionaţi multi-dimensional, pentru că voi aduceţi înăuntru un element nou cu care nu aţi lucrat înainte. Acesta se numeşte Energie Nouă - energie care nu este vibraţională, mai degrabă, acesta este de întindere – de întindere în fiecare direcţie în acelaşi timp.

 

Ca fizicieni spirituali, voi într-adevăr sunteţi pionieri, pentru că voi lucraţi cu această energie în primul şi primul rând înainte de alţii.  Voi experimentaţi cum este să vă mutaţi afară din reţele şi structuri vechi şi să vă mutaţi complet în căi noi de funcţionare.  Aceasta devine dificil uneori pentru că voi nu ştiţi niciodată.  Mentalul vostru nu o să ştie ce o să întâmple în continuare, şi mentalul vostru vrea să ştie întotdeauna.  Aceasta este programarea mentalului.  Acesta vrea să ştie ce se întâmplă în continuare.  Dar ca fizicieni care lucraţi multi-dimensional, acesta nu funcţionează în acel fel. 

 

Voi ajungeţi la înţelegeri noi în următoarele câteva luni şi desigur înainte de saltul quantum cumva peste un an de acum. Voi ajungeţi la noi înţelegeri despre planul energiei şi mişcarea energiei.   Dar din păcate pentru mental, acesta nu lucrează ca şi cum lucrează energia acum.  Este complet diferit. Creaţia, aşa cum aţi ştiut în trecut, se schimbă acum.  Voi uneori deveniţi nemulţumiţi cu voi înşivă, şi voi într-adevăr deveniţi nemulţumiţi cu noi, pentru că voi vreţi să ştiţi că puteţi repeta ceva mereu şi mereu.  Poate voi aveţi o înţelegere nouă de spiritualitate, de cum lucrează energia, cum funcţionaţi şi cât vreţi să fiţi capabili să repetaţi aceasta mereu şi mereu. Dar aceasta nu lucrează aşa.  Aceasta se schimbă continuu.

 

Peste câteva luni în Shoud-urile noastre împreună, voi o să înţelegeţi cum într-adevăr lucrează aceasta în esenţă aşa că voi nu o să aveţi nevoia mentalului vechi pentru a repeta, pentru a repeta experienţele.  Voi o să înţelegeţi că acesta a fost foarte vechi şi limitat şi acum voi înţelegeţi natura energiei - cum curge, cum poate fi creată şi de-creată continuu.  Voi o să începeţi să înţelegeţi cum puteţi pune în aplicare aceasta în viaţa voastră.

 

Mulţi dintre voi, fiind fizicienii spirituali dar şi umani de asemeni, voi menţineţi principiile şi noţiunile voastre şi ideile voastre - spiritualitatea voastră - separat, acolo afară pe un alt tărâm.  Voi îl numiţi laborator sau banc de montaj şi

voi mergeţi afară din când în când  şi faceţi munca voastră în special noaptea, în stări semi-modificate.  Dar există o rezistenţă sau o barieră de a le aduce înapoi în această realitate.  Aceasta este ca uleiul şi apa, voi spuneţi că acestea nu se amestecă.  Uneori spiritualitatea şi forma umană, voi spuneţi că nu se amestecă.  „Cum pot eu aduce aceste principii împreună?”  Adevărul acestei realităţi este că uleiul şi apa se amestecă, ele se amestecă!  Este doar că ochii vă păcălesc.  Ochii spun, în mod evident, un strat deasupra celuilalt strat.  Ele au atribuţii chimice diferite.  Cu toate acestea, ce voi scăpaţi din vedere este sistemul energetic în spatele celor două, care într-adevăr se integrează împreună. Deci, o realitate veche - este aruncată pe fereastră. Uleiul şi apa se amestecă.  Ele totuşi dau iluzia separării lor.  

 

Tot ce aţi învăţat până acum despre a trăi pe Pământ se schimbă.  Ca fizicieni spirituali, ca fizicieni spirituali quantum, voi începeţi să înţelegeţi faptul că ce apare să fie real nu mai este real.   Ce apare să fie un adevăr este doar o parte din adevăr.  Ca fizicieni spirituali, voi folosiţi viaţa voastră proprie şi experienţele voastre proprii pentru a ajunge la înţelegeri mai mari despre aceasta. 

 

Unii dintre voi treceţi prin mari dificultăţi creând evenimente, situaţii în viaţa voastră, pentru a fi capabili să experimentaţi cum este să încercaţi şi să vă jucaţi cu toate aceste energii diferite.  Voi sunteţi prinşi uneori în acele experienţe.  Voi credeţi în voi înşivă de a fi bolnavi. Acesta este doar o parte din adevăr.   Voi credeţi în voi înşivă că sunteţi săraci .  Acesta este doar o parte din adevăr.  Voi o să învăţaţi că sărăcia - lipsurile şi abundenţa - de fapt sunt aceleaşi lucruri.  Aceeaşi energie, Shaumbra, aceeaşi energie.  Voi aţi jucat un joc că ele sunt separate.  Voi le-aţi jucat diferit dar ele sunt toate aceleaşi.  Voi sunteţi fizicieni spirituali în ordinul cel mai înalt.

 

Noi o să aducem multe puncte diferite azi.  Noi vom acoperi multe informaţii care formează baza pentru următoarele câteva întâlniri.  Noi o să începem cu un citat de la prietenul nostru drag Kryon, care este foarte activ şi care lucrează cu voi şi cu alţii în facilitarea energiei Pământului Nou.   Kryon spune, „Lucrurile nu sunt întotdeauna cum par”.  Noi o să îmbunătăţim aceasta un pic.  Noi o să îmbunătăţim aceasta un pic. Ca fizicieni spirituali voi probabil înţelegeţi, este mai mult la lucruri decât apar să fie.  Este mai mult la lucruri, decât apar să fie.  

 

Uneori voi vedeţi doar o parte - o faţadă - o parte din pictură şi o parte din poveste şi voi aveţi tendinţa să credeţi că aceasta este întreaga poveste.  Voi aveţi tendinţa să credeţi că uleiul şi apa nu se amestecă pentru că un om de ştiinţă, cel care lucrează în mod liniar şi cel care trebuie să înveţe să repete mereu şi mereu în această realitate, v-a spus aşa, şi voi aţi acceptat ca realitate.   Ca fizicieni voi o să începeţi să înţelegeţi că uleiul şi apa se amestecă în adâncime împreună, vedeţi voi.

 

Să vorbim pentru un moment despre Shaumbra, subiectul meu favorit, şi poate şi al vostru.  Când noi am început să lucrăm cu voi, de mult timp în această viaţă, noi am spus că acesta era un grup.  Acest grup de fiinţe umane - voi aţi venit înăuntru într-un timp de schimbare.  Voi nu eraţi lucrători de lumină ca şi alţii,  voi eraţi lucrători de schimbare. Aceasta nu are de-a face cu lumina. Aceasta are de-a face cu energia, schimbarea, de a muta într-un tărâm complet nou de înţelegere ce are loc, nu numai în lumea fizică dar şi în lumea care vă înconjoară.  Voi aţi venit înăuntru ca lucrători de schimbare în această viaţă,  viaţa. 

 

Voi aţi creat o poveste incredibilă ca Shaumbra.  O poveste care a captat atenţia şi fascinaţia câtorva umani, dar la multe fiinţe îngereşti pe partea noastră.  Ei vă observă.  Ei sunt fascinaţi de ce faceţi voi, pentru că voi aţi venit din liga lor. Voi sunteţi ei.  Voi sunteţi îngeri.  

Este fascinant pentru ei să privească ce faceţi voi.  Este fascinant pentru ei să privească progresul vostru ca indivizi şi ca grupul Shaumbra şi împărtăşesc povestea şi experienţele prin care treceţi voi cu alte fiinţe îngereşti pe tărâmurile îndepărtate – fiinţe îngereşti care nu au fost pe Pământ până acum, ei nu au fost în corp uman şi nu au venit în materie fizică şi densitate.  Şi ei spun aceste poveşti despre acest grup unic -  despre voi - despre experienţele pe care voi le creaţi pentru voi înşivă, şi este absolut fascinant.  De fapt dincolo de fascinaţie, pentru acei îngeri din tărâmurile îndepărtate.

 

Ei nu-şi pot imagina ce înseamnă a încorpora, de a merge în materie fizică, de a uita despre esenţa adevărată a voastră şi sinele şi apoi să vă treziţi şi să redescoperiţi de fapt ceva ce voi nici nu aţi ştiut când aţi fost pe tărâmul îngeresc.  Nu numai de a redescoperi cine aţi fost dar, voi redescoperiţi ceva ce voi aţi uitat de foarte mult timp dar, în acelaşi timp descoperiţi ceva complet nou despre voi înşivă.  Voi nu mergeţi doar înapoi.  Voi nu mergeţi înapoi să descoperiţi cine eraţi.  Voi descoperiţi ceva complet nou despre voi înşivă ca fiinţe îngereşti, ca dumnezeu, voi descoperiţi aceasta aici în această viaţă.

 

Există, ceea ce voi numiţi pe Pământ ca istorici, pe partea noastră a voalului, care înregistrează progresul vostru, cei care pun acestea în biblioteca Energiei Noi, dar de asemeni şi în alte biblioteci pe alte dimensiuni.  Poveşti despre voi, necazurile şi supărările voastre. Acestea sunt poveşti multi-dimensional animate, nu numai cuvinte ci simţăminte, picturi şi energii care activează toate tipurile de sens.  Voi sunteţi în film.   Voi sunteţi în programul de televiziune pe partea noastră (ceva râsete).  Munca pe care o faceţi... poate voi puteţi gândi în mod isteţ la câteva titluri din programele voastre, (râsete)...

 

Sunt cei care urmăresc ceea ce faceţi voi.  Ei pun pe grafic, înregistrează, pentru că ei sunt fascinaţi de voi dar de asemeni pentru faptul că sunt alţii care vor veni pe drumul vostru.  Toţi acei din tărâmurile îngereşti, mai devreme sau mai târziu, trebuie să vină pe Pământ.  Deci, ei vor să ştie înainte de a ajunge acolo, cum este.  Ei vor să citească despre aceasta.  Ei vor să simtă energiile.  Ei sunt fascinaţi de cei care trec primii, sau  cei care au trecut primii.  Ei sunt fascinaţi de acest grup Shaumbra, pionierii, fizicienii, care într-adevăr sunt primii care păşesc în Energia Nouă.  Ei sunt fascinaţi cum este posibil să puteţi menţine un echilibru, a menţine ceea ce numiţi cumpătare, în timp ce treceţi prin acest proces întreg.  Mai mult ca orice, aceasta este ceea ce îi fascinează cu adevărat.  Şi ce ne fascinează pe mulţi dintre noi care lucrează cu voi, este cât de repede vreţi să treceţi prin aceasta.  Voi aţi fi putut întinde acest proces peste multe vieţi diferite, dar voi treceţi prin toate acestea deodată.  Toate deodată. 

 

Shaumbra este o entitate.  Noi am vorbit despre aceasta în ultimele luni, noi am spus că voi aţi făcut Shaumbra în ceva.  Aceasta era doar un cuvânt. Aceasta era o respiraţie.  Apoi aceasta s-a dezvoltat într-un tip de energie proprie şi apoi s-a dezvoltat într-un tip de persoană - identitate.  Apoi aceasta s-a dezvoltat într-o entitate, colectivă bazată pe toate energiile voastre.  Aceasta devine foarte evident pe partea noastră a voalului, această identitate de Shaumbra.  Aceasta a devenit mult mai clară pe partea noastră a voalului, această entitate numită Shaumbra.

 

În unele zile vor fi cei care o să cheme pe Shaumbra aşa cum cheamă pe Arhanghelul Mihail, Rafael, sau oricare din ceilalţi.  Ei o să cheme pe Shaumbra să fie pe partea lor, să fie cu ei în timpul lor dificil şi timpul întunecos din viaţa lor.  Shaumbra voi aţi făcut Shaumbra ca entitatea lui proprie.  Voi aţi făcut Shaumbra să fie real pe partea noastră a voalului.  Şi acum Shaumbra devine mult mai reală şi pe tărâmul vostru, de asemeni.  Aceasta este pentru că energia voastră a fost pusă în aceasta şi acum se manifestă pe Pământ în multe căi diferite.

 

Noi vedem - şi noi nu o direcţionăm - dar noi vedem cum această companie de Energie Nouă ia loc.  Noi vedem potenţialul ce-l are.  Noi vedem că aceasta este expresia lui Shaumbra şi a voastră chiar acum pe Pământ.  Există un atribut interesant despre Shaumbra.  Acesta este un tip de reţea dar nu o reţea de Energie Veche.  Noi o să vorbim azi despre reţea cu mulţumiri calde pentru Fred şi contingentul Swiss care  a ajutat – cum să spun – de a aduce această problemă la suprafaţă.  Mulţumesc Fred.  Nu fi stânjenit.  Noi o să vorbim azi despre reţele.  Noi o să vorbim despre reţele vechi şi reţele noi şi care este diferenţa. 

 

Shaumbra este o reţea nouă.  Caracteristic, o reţea veche va deveni dependentă de ea însăşi şi formează o structură a ei însăşi şi apoi înfiinţează protecţia ei proprie sau apărarea pentru a menţine identitatea ei.  O reţea veche ar fi inter-legată ei însăşi, dependentă pe toate celelalte aspecte a lor însăşi.  Shaumbra nu este ca aceasta.  Înfiinţarea energiei Shaumbra, aceasta nu este dependentă de alte elemente ale energiei.   Fiecare dintre voi este suveran şi independent.  Voi nu sunteţi dependenţi de nici un Shaumbra, voi nu vă hrăniţi de la Shaumbra.  Aţi observat acest lucru?  Unii dintre voi pur şi simplu aţi încercat să vă hrăniţi de la Shaumbra.  Nu este nimic rău cu aceasta, este doar că voi vă uitaţi la ceva ca să vă hrănească în această viaţă.  Shaumbra nu hrăneşte.  Shaumbra nu dă acea energie veche.

 

Deci, Shaumbra, este o reţea de tip nou, co-operarea unui tip nou de energie, o cale nouă pentru a mişca energia.  Voi o aduceţi pe Pământ.  Voi o faceţi reală.  Voi faceţi aceasta reală, simplu pe website-ul vostru, internetul vostru.  Voi faceţi aceasta reală în multe alte căi.  Partea importantă aici Shaumbra, este să ştiţi că voi creaţi povestea. Voi creaţi o viziune.  Voi creaţi un drum pe care o să vină mulţi alţii.   Ei o să urmeze în paşii voştri.  Ei o să o facă în felul lor, desigur,  dar ei merg pe urma paşilor voştri energetici.  Uneori voi uitaţi –voi uitaţi - voi uitaţi cât de importantă este munca pe care o faceţi voi pentru mulţi alţii - alţi umani pe Pământ chiar acum care încep să se trezească.

 

 Ei au nevoie să simtă un tip diferit - un tip nou de adevăr.  Ei pot simţi şi accesa conştiinţa lui Shaumbra.  Nu să se hrănească de la aceasta, dar ei pot simţi conştiinţa, tiparul pe care l-aţi creat voi, şi apoi ceilalţi îngeri eventual o să vină pe Pământ, şi i-au un corp fizic.  Ei o să vorbească, ei o să împărtăşească poveşti despre căile lui Shaumbra.  Felul în care aţi creat voi.  Este uimitor.

 

Schimbăm angrenajul aici pentru un moment.  Noi vrem să vă vorbim acum mai mult pe un nivel personal, despre ceva ce se numeşte Sămânţa Destinului. 

 

Sămânţa Destinului.  Voi toţi aveţi aşa ceva.  Să vă spunem chiar simplu, o  Sămânţă a Destinului este un potenţial sau un plan pentru viaţa voastră.  Acesta nu a fost absolut sau concret dar erau evenimente în viaţa voastră pe care într-un fel voi le-aţi creat şi uneori acestea au fost create pentru voi din cauza karmei.  Voi l-aţi numit destin.  Anumite lucruri ce trebuiau să aibă loc sau să se dezvăluie în viaţa voastră pentru ca lucrul următor să se dezvăluie - anumite pietre kilometrice sau evenimente - anumite lucruri ce vi s-ar întâmpla, uneori, din nou, bazate pe karma şi uneori doar pe plan.

 

Noi numim aceasta Sămânţa Destinului pentru că voi aţi plantat aceste seminţe în potenţialul vieţii voastre.  În potenţialul vieţii se poate întâmpla orice dar acele seminţe se pare că au prioritate şi ele au tendinţa să domine.  În toate muncile pe care le-aţi făcut în viaţa voastră, voi aţi eliberat multe, multe, multe lucruri.  Noi ştim - că voi continuaţi să eliberaţi mereu şi mereu.  Voi sunteţi uimiţi să descoperiţi câte straturi există, câţi ani pot lua toate acestea. 

 

Când noi mergem la acel strat acum al Seminţei Destinului, unii dintre voi încă le mai aveţi acolo. În unii, acestea sunt adormite.  Unii dintre voi deja le-aţi activat fără să ştiţi.   Noi vrem să le curăţăm azi,  pentru unii dintre voi Sămânţa Destinului este cancer.  Pentru unii dintre voi Sămânţa Destinului este un accident fatal de maşină.  Pentru unii dintre voi Sămânţa Destinului este o pierdere a ceva foarte, foarte important vouă.  Pentru unii dintre voi este să pierdeţi serviciul.  Pentru unii dintre voi aceasta face chiar o curăţire în viaţa voastră că voi pierdeţi tot ce aţi construit, ceea ce aţi creat pentru voi înşivă.

Unii dintre voi aţi creat Sămânţă Destinului de singurătate, de a fi departe de ceilalţi.

 

Cauldre - noi o să-l alegem pe el pentru un moment – noi vă dăm o Sămânţă de Destin de-a lui foarte interesantă - moarte într-un accident de avion.   Este o Sămânţă de Destin pe care el a plantat-o de foarte mult timp.  Lui nu-i place să vorbim prea mult despre acest lucru.  A fost o cale foarte interesantă şi dramatică de a pleca din această viaţă.  Aceasta ar fi pus un capăt brusc vieţii lui  şi poate ar fi creat – cum să spun -  puţină atenţie şi dramă. 

 

Acum pentru fiecare dintre voi aici care include şi pe Cauldre, noi spunem că voi nu aveţi nevoie de acele Seminţe de Destin niciodată.   Voi puteţi să le dezactivaţi.  Voi puteţi să le daţi drumul.  Voi puteţi să transformaţi energia lor în ceva mai productiv.  Voi nu trebuie să urmaţi un model vechi niciodată. 

 

Unii dintre voi nici nu eraţi conştienţi că acele Seminţe de Destin erau înăuntrul vostru.   Ele doar au aşteptat pentru timpul exact şi evenimentul exact şi apoi ele ar fi fost declanşate.  Unii dintre voi le-aţi înmormântat foarte adânc.  Voi v-aţi spus vouă înşivă, „Eu nu vreau să ştiu despre ele. Eu nu vreau să le găsesc. Eu nu vreau să le descopăr.  Eu aleg ca aceasta să se întâmple. Eu aleg o boală să vină în viaţa mea.  Eu aleg alte evenimente”. Pentru că voi aţi simţit că aceasta era important să aveţi. Voi aţi simţit că era un mecanism de declanşare pentru ca alte serii de evenimente să ia loc.  Noi vă spunem chiar acum,  voi nu sunteţi aceeaşi persoană care aţi fost cu 5 sau cu 10 sau cu 50 de ani în urmă.   Voi nu aveţi nevoie de acele Seminţe de Destin doar, dacă voi alegeţi să le aveţi în înăuntrul vostru.  

 

Unii dintre voi spun chiar acum „Dar, care sunt ale mele?  Ce sunt ele?” Nu este important să le identificaţi pe fiecare dintre ele.  Voi nu trebuie să ştiţi puterea lor. Voi nu trebuie să ştiţi ce alte evenimente au declanşat ele.  Noi folosim această oportunitate chiar acum cu acest grup să le daţi drumul, să dezactivaţi acele Seminţe de Destin.  Voi nu aveţi nevoie de acea boală.  Voi nu aveţi nevoie de schimbarea neaşteptată de curgerea energiei în viaţa voastră - doar dacă doriţi aceasta.  Voi aţi luat un salt quantum în conştiinţă.  Voi nu mai sunteţi pe drumul vechi liniar.  

 

Voi nu mai sunteţi aceeaşi persoană care aţi fost înainte.   Este timpul să le declaraţi toate acestea.   Acestea sunt ca nişte bombe de timp în înăuntrul vostru.  Voi aţi pus timpul.  Voi aţi spus că dacă ajungeţi la un anumit eveniment şi uneori chiar şi o dată anumită, când ajungeţi la un anumit nivel de conştiinţă nouă, eu voi permite la acele seminţe să explodeze.  Eu o să permit la aceste lucruri să se întâmple în viaţa mea pentru că acest lucru mă va catapulta la un nivel nou.  Chiar dacă acest lucru înseamnă moarte - chiar daca aceasta înseamnă moarte, aceasta mă va catapulta.  Aceasta mă va forţa să merg la nivelul următor chiar dacă aş încerca să rezist.

 

Aceasta este o Energie Nouă chiar acum. Voi sunteţi într-o conştiinţă diferită.  Ca fizicieni spirituali, ca pionieri, şi ca creatori ai Seminţelor voastre de Destin, noi vrem să luăm această oportunitate chiar acum şi să le dezactivăm. 

 

Noi nu vrem să fiţi în frică aici-  de aceea Rafa a venit înăuntru -  şi mă mir dacă voi le aveţi toate acestea. Dacă voi alegeţi să dezactivaţi toate Seminţele Destinului, atunci ele vor fi dezactivate.   Dacă alegeţi simplu să trimiteţi afară acele Seminţe de Destin din oricare bază a realităţii - afară din corpul vostru şi  afară din mentalul vostru -  mulţi dintre noi aici, fiinţe îngereşti, vă vom ajuta să le îndepărtaţi. Desigur nu cu durere, le îndepărtăm tandru şi uşor.  Voi trebuie să ne daţi permisiunea.  Voi le-aţi pus acolo. Voi aţi fost doctorii.  Voi aţi fost creatorii acelor Seminţe de Destin dar, voi puteţi să ne daţi permisiunea să vă ajutăm să le îndepărtaţi.

 

Ele într-adevăr nu vi se potrivesc nicicum.  Poate vi s-ar fi potrivit acum 20 de ani.  Poate vi s-ar fi potrivit când aţi venit prima dată în această viaţă. Poate ar fi fost un plan perfect, dar chiar acum acesta nu este.  Voi v-aţi schimbat foarte mult. Noi vrem ca drumul vostru de la acest punct să fie clar şi deschis şi liber.  Noi vrem ca voi să ieşiţi din sistemul vechi şi reţeaua veche, dacă alegeţi aceasta. Noi am văzut din perspectiva noastră că Sămânţa Destinului pe care aţi plantat-o - cancerul, suferinţele, dificultăţile - oricare din aceste lucruri, noi am văzut că acestea vă pot bloca chiar acum.  Ele pot face călătoria voastră mult mai dificilă şi mult mai dureroasă. 

 

Deci, respiraţi adânc, şi dacă doriţi să le eliberaţi, dacă daţi permisiunea, noi vrem să le dezactivăm.  Daţi-ne voie să facem acest lucru acum în această energie sigură şi sacră de Shaumbra.  Permiteţi-ne nouă să le eliberăm. 

 

Seminţele Destinului pentru unii dintre voi, de asemeni au însemnat că a trebuit să staţi într-o anumită locaţie fizică şi geografică.  A trebuit să staţi într-un oraş anumit sau ţară bazat pe karma veche şi familii vechi.  Pentru unii dintre voi Sămânţa Destinului chiar a însemnat să staţi chiar cu un partener vechi din cauza unui tip de contract ce l-aţi avut.   Deci, dacă sunteţi pregătiţi, dacă sunteţi de acord, daţi voie la toate acestea să fie dezactivate sau permiteţi să fie complet libere acum.  Daţi voie să fie libere. Deci...

 

Apropo, acest lucru este atât de uşor.  Voi nu trebuie să aveţi ritualuri lungi... câteva respiraţii adânci.  Când Andra vine înapoi după discuţia noastră, ea vă va conduce prin mai multe respiraţii pentru a face mai multe eliberări pline şi complete.  Beţi mult lichid pentru o zi sau două, doar să fiţi siguri, doar pentru amuzament. Doar să credeţi că într-adevăr faceţi ceva!  Şi daţi voie ca ele să fie dezactivate... şi ele vor fi. Ele vor fi.  Pentru unii cauza visele voastre ciudate în ultimul timp are de-a face cu Seminţele Destinului. Voi puteţi simţi că ele sunt pregătite să fie activate şi de aceea scenariile din vise încep să intre, încep să se prezinte – cum să spun – nivelul scenariului următor.  Noi vă vom spune că voi puteţi să vă mutaţi la nivelul următor mult mai repede.  Voi puteţi să vă deschideţi şi vă extindeţi mult mai bine fără acele Seminţe de Destin.

 

Vom vorbi de asemeni despre un subiect, este puţin dificil de vorbit, dar mulţi dintre voi aţi observat în ultima lună că în general era o energie foarte dificilă pe Pământ.  Era o energie joasă.  Cumva voi aţi numi-o o energie întunecată, şi o energie de teamă peste tot. Nu numai în casa voastră dar peste tot pe Pământ.  Voi aţi simţit o apăsare. 

 

Există multe cauze pentru acest lucru.   Noi suntem la un punct incredibil de schimbare pe Pământ chiar acum.  Totul despre conştiinţa umană este la marginea schimbării.   Dar, aşa cum ştiţi din experienţele voastre proprii, în ajunul schimbării rezistenţa cea mare intră de asemeni.   Rezistenţa aduce teamă. De fapt, ce creează teama este rezistenţa.   Deci, era această rezistenţă uriaşă pe Pământ pentru schimbare.  Pământul şi conştiinţa umanităţii pot simţi saltul quantum ce va veni.  Acesta este la o distanţă de un an.  Deci există o rezistenţă de la conştiinţă la toate aceste serii de lucruri ce au loc.

 

În mijlocul tuturor acestor rezistenţe şi frică şi terorism, o simţire de a voma,  o simţire de greaţă - dacă puteţi simţii energiile - această energie în jurul Pământului chiar acum este greţoasă.  Noi nu vorbim doar în mod fizic sau chiar  şi spiritual greţos.   Acesta este foarte gros şi poate fi descris ca - cum să spun – verzui cenuşiu -  foarte uzat, foarte greţos chiar şi nouă pe această parte şi este foarte dificil să vomităm (râsete) dar uneori... voi sunteţi norocoşi că puteţi să epuraţi (râsete).  Este o energie foarte grea pe Pământ chiar acum. 

 

O parte din această cauză este saltul quantum iminent.  O parte din aceasta este că era o oportunitate în luna trecută pentru contopirea energiilor Pământului Vechi şi Pământul Nou. Un început de contopire ale acestora dar care nu a luat loc Shaumbra, şi aceasta nu o să ia loc pentru o perioadă de timp. 

 

Noi ştim că a fost dorinţa, a fost un vis a multora din voi, de a avea energia Pământului Nou şi a acestui Pământ fizic să se contopească pentru ca ele să aibă un tip de căsătorie, un tip de îmbinare.  Aşa cei doi ar fi putut lucra împreună  pentru a nu fi o separare între Pământul Vechi şi Pământul Nou. 

 

A fost un tip de măsurare ce a fost luat după câteva zile de la ultimul nostru Shoud.  A fost un tip de timp de a merge înainte sau nu. După ce măsurătoarea a luat loc s-a înţeles foarte bine că Pământul Vechi nu vrea să meargă înainte.  Nu vrea să se contopească cu noul.  Deci noi o să continuăm să avem o separare pentru o perioadă de 30 de ani sau mai mult când cele două energii încă nu se împreunează. (Dezamăgirea audienţei). Voi aţi simţit aceasta.  Voi aţi simţit tristeţea, dezamăgirea.  Voi aţi simţit că poate o să fie mai mult de 30 de ani sau şi mai mult, înainte ca cele două să înceapă să se contopească. 

 

Dar priviţi partea luminoasă, există o cauză minunată pentru ca acest lucru să se întâmple în acest fel şi noi vrem ca voi să înţelegeţi că întotdeauna, sunt mult mai mult la lucruri decât par. Sunt mult mai multe decât par.  Când Energia Veche şi Energia Nouă au comunicat una cu alta, Energia Veche, cu toate că a rezistat, cu toate că a reţinut, a vrut să reţină căile ei vechi, era o dorinţă egală pentru Energia Veche să fie însăşi liberă şi însăşi să se elibereze.  Când Energia Veche a privit conştiinţa umanităţii, conştiinţa Pământului Vechi, a spus la Pământul Nou, „Eu te voi reţine doar. Eu te voi reţine doar,  deci eu am ales să nu mă contopesc cu tine chiar acum aşa că tu poţi să te mişca cu viteza luminii, aşa că tu poţi să te schimbi să creşti şi să te extinzi, chiar dacă aceasta este fără mine. Eu aş fi un hidrant şi o povară pentru tine chiar acum, şi mai mult ca orice eu vreau să văd că creşti în Energia Nouă adevărată şi potenţial creativ - potenţial care poate nu ar fi acolo dacă noi ne-am fi contopit.” Deci, Pământul Vechi a spus; „Eu voi rămâne şi te las să mergi înainte.  Eu te voi iubi întotdeauna, şi într-o zi poate noi  - noi o să ne contopim. Dar, pentru acum, Pământul Nou, tu mergi înainte şi eu voi sta aici.”

 

Aceasta de asemeni, Shaumbra, într-un fel foarte interesant, a prevăzut ceva oportunităţi noi pentru voi.  Da, voi încă o să mai staţi aici pe Pământul vechi pentru un număr de ani pe Pământul Vechi lucrând în corpul vostru fizic, şi noi ştim că a fost marea pasiune sau anticipaţie ca cele două să poată să se contopească pentru că fiecare dintre voi lucrează pe Pământul Nou chiar acum.

Voi mergeţi acolo de regulă.  Chiar cum staţi aici şi ascultaţi la aceasta, o parte din voi înşivă lucrează pe Pământul Nou. O parte din voi înşivă este aici.  Voi mergeţi acolo în somnul vostru.  Voi mergeţi acolo în starea fiinţei voastre multi-dimensionale. Deci, într-un sens aceasta vă oferă un nou tip de oportunitate de a merge mai repede pentru a construi Pământul Nou.  

 

Acesta este un loc minunat, cumva dincolo de descriere.  Acest Pământ Nou are toate atribuţiile Pământului fizic fără restricţii sau limitări.  Pământul Nouă nu lucrează pe aceeaşi reţea, acelaşi sistem ca şi Pământul Vechi, pentru că este foarte fluid, şi foarte extins.  Într-adevăr pe Pământul Nou voi puteţi lua loc şi să aveţi o mâncare bună.  Pe Pământul Nou voi puteţi să vă contopiţi cu o altă fiinţă îngerească şi să împărtăşiţi intimitatea sexului şi apoi voi puteţi ieşi afară din corpul vostru, puteţi da drumul la acea iluzie, aşa puteţi fi complet liberi fără limitările corpului.  

 

Voi contopiţi cel mai bun din amândoi, pe Pământul Nou.  Ce este mai bun din ce aţi învăţat din multe vieţi, din toate călătoriile voastre în Univers.  Voi aduceţi toate acestea pe Pământul Nou.   Dar, pe Pământul Nou sistemele nu sunt închise într-un loc.  Energia nu este închisă într-un loc.  Aceasta este foarte liberă şi foarte deschisă. Aceasta se poate re-inventa sau re-crea însăşi în multe căi diferite.

 

Pământul Nou este o bibliotecă. Acesta este o bibliotecă a tuturor călătoriilor îngerilor de la timpul ce noi numim perioada Luptei Stelelor - cu mult înainte ca voi să luaţi corp fizic.  Este o bibliotecă al Ordinului de Arc.  O bibliotecă a tuturor experienţelor pe care le-aţi avut pe Pământ este pusă pe Pământul Nou pentru ca alţii să beneficieze de ce aţi făcut voi.  Pământul Nou este un loc de relaxare şi refacere.  Refacere în căi ce nici nu vă puteţi imagina să fie posibile pe Pământul Vechi.   Sunt cei ca noi - eu, Tobias, Saint Germain,  şi alţii - noi mergem acolo acum pe Pământul Nou pentru refacere.   Voi puteţi spune că esenţa Centrului de Serviciu Shaumbra este pe Pământul Nou.   Este un loc de refacere şi o bibliotecă. 

 

Acesta este un loc pentru instruire. Acesta este un loc important de cercetare,  cercetarea energiei. Acesta este de asemeni un punct de separare, ceea ce înseamnă un punct de direcţie, de escală între saltul quantum de conştiinţă.  Este uşa voastră la Cercul al Treilea.  Cercul al Treilea este unde voi sunteţi creatori compleţi, compleţi Dumnezei, şi Cercul al Treilea complet este unde voi creaţi universurile voastre proprii.   În esenţă,  voi puteţi spune că chiar aici pe Pământ voi sunteţi Dumnezeu de asemeni, dar voi sunteţi dumnezei în instruire.  Voi învăţaţi ce înseamnă să fiţi creatori în energie foarte limitată şi foarte înceată.  Dar în Cercul al Treilea acesta este foarte deschis.   Voi luaţi ceea ce aţi învăţat aici şi aplicaţi acolo cu înţelepciunea care este dincolo de cuvinte.

 

Deci, Pământul Vechi, şi mulţi oameni ai Pământului Vechi, prin înţelegere, au spus, „Pământul Nou, tu mergi înainte. Shaumbra voi mergeţi înainte.  Noi o să stăm aici. Noi mergem cu pasul nostru propriu, dar noi nu suntem pregătiţi pentru căsătoria celor două energii.  Vino înapoi altă dată şi verifică, dar noi nu suntem pregătiţi”.  Pentru mulţi umani acest lucru înseamnă vieţi adiţionale, de reîncarnare, dar vă rog să aveţi înţelegere şi onoraţi-i, pentru că aceasta este ceea ce aleg ei.

 

Pentru Gaia acest lucru este menţinerea Energiei Vechi pentru o perioadă mai lungă de timp.  Şi ea face acest lucru cu iubire şi cu bunăvoinţă dar, ea trebuie să elibereze unele energii aici în lunile următoare.  Ea poate să facă acest lucru blând şi uşor, dar fără integrarea ei în Pământul Nou înţelegeţi că este o energie de povară de tip diferit ce ea îşi ia pe ea. Deci, Gaia este foarte pregătită să facă acest lucru, şi este foarte pregătită să trateze toate aceste energii, dar înţelegeţi că aceasta schimbă lucrurile şi voi aţi simţit aceasta de asemeni.  Voi aţi simţit cum continuă separarea, dar înţelegeţi că separarea de fapt a fost făcută în iubire.  

 

Mulţi  dintre voi, aşa cum mergeţi pe Pământul Nou, voi o să găsiţi acolo un tip diferit de energie acum. Abilitatea de a merge mai repede, abilitatea de a continua construirea acestui Pământ complet Nou, această dimensiune frumoasă în ea însăşi. Dar onoraţi pe cei care au ales să nu meargă înainte, sau să nu se contopească în acest timp.

 

Să vorbim acum despre reţelele de energii – reţele de energii. Aceasta o să devină  informaţie importantă aşa cum trecem prin următoarele câteva Shoud-uri şi culminăm la – ceea ce ar fi întâlnirea voastră Shaumbra în munţi în luna Iulie - ultimul Shoud din seria noastră.   Noi o să culminăm întreaga noastră discuţie cu ceva informaţii foarte interesante şi experienţa unui grup unic pe care noi îl planificăm.  Noi o să aducem energiile unite a lui Saint-Germain, Kuthumi, Ohamah, Quan Yin şi eu însumi pentru această întâlnire, de-a lungul energiilor lui Rafa, care continuă să fie invitatul nostru între acest Shoud şi ultimul Shoud al acestei serii.

 

Să vorbim despre reţelele de energii – reţele de energie. Totul este o reţea.  Toate energiile.  Corpul vostru este o reţea energetică incredibilă.  Acesta este compus din celule, molecule, ADN, compuse din organe. Este compus din toate aceste lucruri care compun reţeaua biologiei voastre.  Reţeaua nu reprezintă doar ţesuturile şi osul şi sânge din corp.  Acesta face parte din reţea.   Dar reţeaua implică toate felurile de câmpuri, energetice, electrice şi magnetice care ar fi prea – cum să spun – prea complicat de a încerca să intraţi în toate acestea.  Aceasta absolut nu are nici un sens de a merge în toate detaliile în afară de a şti că voi sunteţi o reţea.  O reţea biologică.

 

În biologie, reţeaua în general conţine informaţii şi are cunoştinţă despre toate componentele reţelei.  În înăuntrul celulelor ficatului vostru există toate informaţiile şi toată cunoaşterea despre cum lucrează rinichiul.  Celulele şi energiile care înconjoară celulele ficatului vostru chiar acum, sunt celule de ficat şi ele fac parte din reţeaua ficatului, dar ele se pot schimba în fiecare moment pentru a face parte din rinichi.  Ele sunt foarte adaptabile. Aşa lucrează reţeaua.   Ele sunt conştiente de toate celelalte porţiuni şi când este nevoie ele îşi pot schimba identitatea lor să meargă de la ficat la rinichi.  Ele pot merge de la o reţea energetică de inimă şi se pot schimba repede în creier, dacă este nevoie.

 

Voi sunteţi această reţea masivă interconectată.  Există o interconectare între toate organele vitale.  În înăuntrul sângelui însuşi este o reţea foarte elaborată, nu numai de celule, dar toate comunicările între celule.  Celulele care comunică cu alte celule de acelaşi fel şi celulele care comunică complet cu alte diferite tipuri de celule.  Când noi ne uităm la voi, noi nu vă vedem ca o fiinţă fizică - noi nu vedem carnea voastră, părul vostru.  Ce vedem noi este o reţea energetică - bilioane de reţele energetice care cuprind corpul vostru fizic, şi se contopesc, toate se împreunează pentru a crea o singură reţea fizică.  Ceea ce noi spunem aici este că reţelele se pot contopi, reţelele pot colabora împreună pentru a crea chiar o reţea mai largă, o reţea mai mare - acesta este corpul vostru fizic.  

 

Voi, de asemeni aveţi o reţea spirituală, o reţea care vă conectează la alte tărâmuri. O reţea care v-a conectat la câmp. O reţea care vă conectează la ceea ce voi numiţi Sinele Înalt, şi apropo, uneori definiţia de Sinele Înalt este foarte limitată.  Este foarte elementară. 

 

Uneori definiţia voastră a Sinelui vostru Înalt sau sinele vostru îngeresc, devine pur şi simplu religios, asociat foarte mult cu ce s-a predat în biserici.  Acesta are tendinţa să devină parohial.  Noi vrem să înţelegeţi că chiar şi sinele vostru adevărat este mult mai diferit.  De fapt este mult mai mult.  Lucrurile sunt mult mai mult decât apar sau decât ceea ce par să fie.  

 

Dar, voi aveţi o reţea spirituală elaborată, de asemeni şi acea reţea spirituală se interconectează cu reţeaua voastră fizică.  Unii dintre voi pur şi simplu vedeţi picturi potrivite sau aveţi simţul despre aceste elemente de energii masive lucrând împreună care creează reţele şi care se contopesc cu alte reţele.  Toate sunt foarte complicate, şi de fapt nu este important să înţelegeţi fiecare reţea şi cum lucrează.  Nu este important să înţelegeţi toate atribuţiile unice. Acestea de fapt, vă împotmolesc, pentru că există o reţea de creier de asemeni. Cum lucrează energia în mental - nu numai chimicalele însăşi în creier, aceasta este incidental.  Dar sunt cantităţi uriaşe de curgeri şi tipare.  Este ca şi o şosea de energie care creează acest lucru numit creier, şi gânduri, şi mental. 

 

Există reţele energetice în înăuntrul familiilor.  Voi sunteţi fiinţe individule în înăuntrul unităţii familiale dar acum voi creaţi o reţea unul cu altul.  Reţele -  orice tip de reţea biologică sau chiar şi reţea spirituală, reţea energetică, acestea au tendinţa să se creeze însăşi. Acestea au tendinţa să se înţeleagă însăşi, şi toate componentele individuale ale reţelei au tendinţa să aibă cunoştinţă, să aibă familiaritate cu însuşi alte elemente.  Ca şi o familie. Voi aveţi o mamă şi un tată, bunici, fraţi şi surori, un câine şi o pisică.   Ele sunt conştiente de celelalte elemente ale reţelei lor dar ele doar au creat acest sistem, această reţea care le leagă împreună, le menţine împreună.

 

Reţelele are tendinţa să facă câteva lucruri.  Ele au tendinţa să se menţină pe ele însele.  Ele sunt proiectate de creatorii lor, sau voi, pentru a se menţine pe ele însele, de a-şi construi o identitate şi apoi să şi-o menţină, şi nu numai să o menţină dar şi să o protejeze.  Aşa este o altă reţea elaborată care merge peste oricare reţea.  Aceasta are de-a face cu întreţinerea, protecţia, hrănirea continuă şi revigorarea identităţii ei însăşi în mod continuu.  Voi sunteţi creatori străluciţi.  Când voi v-aţi „creat” pe voi înşivă  - când voi aţi creat toate aceste micro şi macro reţele – ca şi creatori, voi, voi aţi spus să ia formă şi întruchipare, să ia identitate, să hrănească acea identitate şi să protejeze acea identitate. Şi exact acest lucru se întâmplă.  Voi aţi creat identităţi uriaşe sau reţele alternative pentru voi înşivă.  Vieţi trecute, proiectează în această viaţă, identitatea voastră în această viaţă – identitatea aceasta a voastră nu este altceva decât o reţea masivă, şi acea reţea este din nou încărcată şi este dată o responsabilitate la crearea identităţii şi apoi este menţinută, vedeţi voi.

 

Şi acum noi suntem cu voi în acest Shoud, în această serie, vorbim despre claritate şi spunem că este timpul să daţi jos reţelele – toate.  Toate.  Şi vedeţi ce se întâmplă în momentul în care noi spunem că este o reverberaţie, este aproape un şoc care vine în reţeaua voastră şi spune să scoateţi apărările voastre!  Cineva vine aici şi încearcă să ne distrugă.  Noi am fost proiectaţi şi noi am fost programaţi să ne apărăm pe noi înşine.

 

Este o programare profundă, despre care noi o să vorbim în următoarele câteva luni.  O programare profundă.   Deci, voi aţi creat toate aceste reţele şi reţelele voastre se hrănesc de la lucruri ca şi câmpul, care este doar o reţea de energie, şi voi începeţi să dezasamblaţi toate acestea.  Voi începeţi să le daţi drumul.

 

Aşa cum am spus o reţea are tendinţa să se înţeleagă pe ea însăşi.  Aceasta are tendinţa să se recreeze – continuu să se refacă pe ea însăşi, şi încearcă să se menţină pe ea însăşi.  Reţeaua are un scop specific şi un serviciu şi o responsabilitate cu care voi aţi încărcat-o.   Voi aţi spus să facă acest lucru.  Voi aţi spus, ca nişte roboţi, să continue să facă aceasta.  Atât de mult încât voi chiar că v-aţi pierdut în jocurile voastre de reţele proprii.

 

Uneori o reţea are permisiunea să facă o cantitate anumită de creştere sau o anumită cantitate a expansiunii ei însăşi sau schimbarea conştiinţei, dar în general aceasta este limitată.  Voi vorbiţi despre acest lucru în munca computerelor voastre, programele voastre de calculator, despre inteligenţa artificială, despre intersecţia acesteia în programele voastre sau în codurile voastre.

 

Voi aţi făcut acelaşi lucru cu reţelele voastre proprii ale sistemului nervos – fizicul vostru, spiritualul, reţeaua mentală pe care aţi creat-o.  Voi aţi permis în unele porţiuni ale reţelei creşterea unei cantităţi de inteligenţă, dar din nou era un program atribut care a fost construit acolo de foarte mult timp care a limitat aceasta, care a creat un sfârşit mort şi uşi închise.  Deci chiar dacă aţi încercat să deveniţi voi înşivă şi conştiinţa voastră, unele din acele zăvoare şi restricţii care au fost plasate acolo v-au reţinut să mergeţi dincolo.  Şi, chiar sincer, acesta probabil este un lucru bun, pentru că în această Energie Nouă, voi nu o să mai aveţi nevoie de reţele niciodată, cel puţin nu în căile vechi.

 

Voi, ca dumnezeu şi suflet, sunteţi o reţea.  Voi sunteţi o esenţă.

 

În următoarele câteva luni, noi o să discutăm diferenţa între esenţă şi reţea.  Voi  sunteţi o esenţă.  Voi nu puteţi desena sau să puneţi în grafic o esenţă pe o bucată de hârtie, pe care puteţi desena o reţea.  Voi puteţi plănui mişcarea energiei unei reţele.  Uneori aceasta este foarte complexă – linii şi energii şi totul – mişcări în fiecare cale.  Dar esenţa voastră nu este o reţea.

 

Unii dintre voi aţi fost conduşi să credeţi acest lucru, ceea ce noi numim instrucţie sau învăţare, că voi ca fiinţe spirituale sunteţi un tip de reţea de energii.  Voi nu sunteţi. Voi sunteţi o esenţă, şi aceasta este o diferenţă mare.  O esenţă este vie; este simplă.  Aceasta nu are nevoie de structură.  Aceasta nu are nevoie de reţele. Voi sunteţi o esenţă, dar voi aţi construit acest labirint elaborat – în corp, în mental şi în spirit – voi aţi construit acest labirint elaborat ca şi calea voastră de creare.  Acesta era creionul vostru. Era marcajul vostru magic.  Erau creioanele voastre colorate.  Aceasta a fost numită construire de reţea. Acum voi daţi drumul la toate acestea.

 

Câmpul a făcut parte din reţea.  Câmpul a hrănit sistemele şi structurile voastre vechi şi reţelele.  Acesta a hrănit şoselele vechi şi căile şi liniile şi gridul şi toate celelalte care erau căile voastre de creaţie şi manifestare.

 

Deci, voi vă deconectaţi de la toate acestea.  Voi le daţi drumul, şi poate aceasta se simte neconfortabil.  Dar voi o să realizaţi în Energia Nouă, voi deja realizaţi în munca voastră pe Pământul Nou, dar voi o să începeţi să realizaţi aici pe Pământul fizic că voi nu aveţi nevoie de acele structuri de reţea ale Energiei Vechi niciodată, sau cel puţin atribuţiile construcţiei oricărei structuri pe care o faceţi. Aceasta o să fie diferit.  Aceasta nu o să fie închisă în loc.  Vedeţi voi, dacă voi scanaţi gridul vostru, gridurile personale – mental, fizic, spiritual – multe din acele reţele sau secvenţe de energie sunt de fapt închise.  În Energia Nouă unde voi nu aveţi nevoia construirii reţelei aşa cum aţi avut-o, lucrurile nu o să fie închise.  Lucrurile o să se mişte foarte uşor.  Ele se vor schimba foarte uşor.

 

Chiar dacă construiţi reţele de energii, ca corpul fizic, acesta nu o să fie dependent de reţea.  Vedeţi voi, multe reţele chiar acum – şi din nou noi spunem că o reţea este tiparul energiei şi structura pe care voi o folosiţi la nivelul de miez pentru a construi orice – un corp... un program de calculator este un exemplu minunat.  Codul este construcţia reţelei.  Acesta este tot.

 

Programarea, programarea de computer, simplu este o construcţie de reţea care va performa anumite servicii limitate: numere înşiruite, a desena, a lucra pe internet.  Aceasta este o reţea elaborată sau structură şi începe cu coduri.  Dar codul are limitări. Orice reţea chiar acum este o reţea dependentă.  Aceasta depinde de alte piese ale lor însăşi.  Aceasta depinde chiar uneori de alte reţele pentru a se revigora şi depinde de lucruri ca şi câmpul ca să se hrănească.  Reţeaua – creaţiile – sunt dependente.  Ele au nevoie de altceva pentru a face să meargă înainte.

 

Energia Nouă, dacă chiar vreţi să o numiţi o reţea sau o structură, aceasta este independentă.  Aceasta nu este dependentă de nimic.  Aceasta primeşte viaţa, primeşte dinamicile ei direct de la creator – de la voi. Aceasta primeşte direct de la esenţa voastră.  Voi nu trebuie să o creaţi cu zăvoare şi limitări pentru că aceasta poate să lucreze multi-dimensional.  Aceasta nu trebuie să fie limitată la această realitate, vedeţi voi.

 

Noi am vrut să vă dăm acest manual elementar, această discuţie de bază, cum lucrează reţeaua pentru că voi o să o extindeţi în Shoud-urile următoare.  Şi noi vrem ca voi să înţelegeţi. Noi vrem ca voi să începeţi să vedeţi cum totul este doar o reţea.

 

Scaunul, scaunul în care staţi, acesta este o reţea a energiilor interconectate independente care lucrează împreună urmând – cum să spun – energia creatoare care a fost pusă în el, pentru a se manifesta ca un obiect anumit – un scaun.  Acesta este o reţea de energie.  Aşa cum ştiţi din fizica umană şi fizica pământului, chiar că acesta apare solid, el nu este.  Atomii şi micro-atomii şi sub-atomii, toate se rotesc.  Un magnet care atrage fiecare obiect fizic care este sub acesta – particulele subatomice – aceasta este foarte interesant sau un magnet diferit despre care puteţi gândi în general, şi magnetul lui însuşi şi ele toate se rotesc şi se mişcă.  Şi există o mare distanţă între ele, aşa cum ştiţi, între părţile fizice.  Dar ele creează o reţea interconectată la fiecare dintre ele şi apoi se manifestă ca scaun.

 

Noi vrem să fiţi conştienţi cum lucrează reţeaua.  Voi le aveţi în viaţa voastră zilnică. Voi le aveţi în jurul vostru.  Un exemplu bun poate este o staţie de radio.  Aceasta este o reţea.  Aceasta trimite afară semnale la alte elemente ale reţelei ei însăşi care culege semnale şi apoi le aduce într-o altă reţea de energie – electricitate – care permite amplificarea sunetului.

 

Totul este o reţea.  Internetul vostru este un exemplu minunat al reţelei – ceea ce numiţi virtual – pentru că în mare parte acesta este afară, altundeva.  Voi nu-l  puteţi vedea sau să-l atingeţi sau să-l simţiţi. Unde este internetul?  Este peste tot, dar este dependent pe computerele voastre, de procesorul vostru şi programul vostru de computer care a fost scris să meargă în procesorul vostru.  Deci aceasta este o reţea dependentă.  Totul – mentalul, corpul – totul în realitatea voastră nu este altceva decât o reţea de energie.

 

Aşa cum eliberaţi reţelele din viaţa voastră, aşa cum vă daţi jos de pe lucruri ca şi câmpul, aşa cum opriţi să vă hrăniţi de la alţi oameni, aşa cum vă opriţi să vă hrăniţi de la conştiinţa umană, aceasta vă aduce înapoi şi mai mult în esenţa voastră pură proprie prin munca pe care o faceţi cu deconectarea de la reţele.

 

Aceasta nu este că doar vă deconectaţi de la Pământ.  De fapt, ce se întâmplă este că voi o să funcţionaţi pe Pământ mai uşor, mai graţios, şi mai natural. Voi o să găsiţi că alte reţele nu o să se lipească de voi.  Ele nu o să ia lucruri de la voi.  Voi nu sunteţi dependenţi de ei şi ei nu pot fi dependenţi de voi.   Deci, nu este vorba despre a da drumul la toate aceste lucruri şi de a pleca de pe Pământ sau de a vă separa de la acesta.  Când voi daţi drumul la reţeaua construcţiei vechi şi de hrănire, viaţa devine mult mai uşoară.

 

Ceea ce în mod normal ar fi o treabă dificilă aceasta devine foarte uşoară.  Felul în care corpul vostru ia mâncarea o să devină mult mai uşor.  Unii dintre voi, mulţi – forte mulţi Shaumbra – au avut probleme de indigestie în ultimii câţiva ani pentru că reţeaua stomacului se schimbă, se schimbă cum ia mâncarea. Voi o să găsiţi că unii dintre voi o să plecaţi de la cantităţile de mâncare. Voi o să aveţi nevoie de foarte puţin şi voi nu o să o doriţi, şi aşa voi puteţi da drumul la structuri vechi, aşa cum vă deconectaţi.

 

Avantajul de a elibera, de a vă deconecta de la tot,  este că voi acum puteţi fi cu totul într-un fel nou şi diferit.  Noi am vorbit înainte despre deconectare de la familie.  Noi nu spunem să fugiţi de la familia voastră, deşi unii dintre voi... (râsete). Ce noi spunem este că dacă vă deconectaţi de la reţelele energetice şi gridul pe care voi l-aţi dezvoltat între voi, când voi vă opriţi să vă hrăniţi de la acestea şi ei se opresc să se hrănească de la voi, voi o să îi vedeţi – o să îi înţelegeţi – într-un fel strălucitor nou.  Şi în loc să fie uscăcios şi obositor, în loc să simţiţi că trebuie să căraţi multe din poverile lor, pe care voi aveţi tendinţa să le faceţi, voi puteţi fi cu ei şi să fiţi în pace şi uşurinţă.  Şi aceasta nu o să ia nici un efort şi nici o suferinţă.

 

Acelaşi lucru este cu orice muncă pe care o faceţi pe Pământ.  Voi nu trebuie să depuneţi efort pentru aceasta.  Mulţi dintre voi aţi devenit împovăraţi.  Vedeţi voi, o reţea poate fi ca şi o plasă de păianjen, şi voi vă împovăraţi în lucruri şi bani.  Şi voi sunteţi prinşi în plasa de păianjen, în capcana păianjenului, şi aceasta face foarte dificil pentru voi să manifestaţi şi credeţi că voi nu sunteţi o persoană spirituală.  Unii dintre voi chiar inversează şi spun că eu sunt o persoană spirituală aşa că eu nu-mi pot permite ca abundenţa să curgă în viaţa mea.  Voi doar v-aţi prins în reţeaua sau în structura veche.

 

Voi o să descoperiţi că odată ce eliberaţi – deconectaţi – de la toate acele căi vechi, voi nu o să aveţi nici o plasă de păianjen niciodată şi voi nu puteţi să fiţi prinşi în plasa de păianjen a altcuiva, pentru că voi sunteţi deconectaţi.  Voi sunteţi esenţa.  Voi sunteţi sufletul, spiritul.  Voi nu sunteţi o reţea.  Voi sunteţi o esenţă.  O energie pură.  De aceea, voi nu trebuie să luaţi de la alţii – de la reţeaua de afară şi de la sisteme – voi nu trebuie să vă hrăniţi din afara voastră proprie.

 

Deci, frumuseţea deconectării face viaţa pe Pământ mult mai uşoară.  Şi voi meritaţi aceasta ca umani.  Voi o meritaţi.  Ca Shaumbra, voi meritaţi aceasta.  Voi nu trebuie să continuaţi să depuneţi efort.  Voi nu trebuie să continuaţi să fiţi prinşi în aceste reţele vechi.   Voi meritaţi aceasta.

 

Noi o să discutăm mai mult despre reţele, cum sunt ele construite într-o cale nouă,  cum această noţiune de reţea de sistem nervos, reţeaua inteligenţei şi reţeaua Energiei Noi intră în viaţa voastră.

 

Să vorbim pentru moment, acum, despre însăşi deconectarea voastră – despre deconectare.  Rafa a lucrat cu voi multe luni, pentru că teama vine înăuntru. „Ce dacă eu mă deconectezi de la reţeaua muncii?  Ce dacă eu dau drumul la serviciul meu?”  Cu toate că voi ştiţi că puteţi face aceasta odată, şi voi ştiţi că acesta este dăunător, voi staţi agăţaţi acolo pentru că voi credeţi că în acest fel primiţi un cec de bani.  Voi credeţi că de la acesta trebuie să vă hrăniţi, deci frica intră înăuntru când noi vă provocăm, când noi spunem că mai devreme sau mai târziu voi o să lucraţi pentru voi înşivă.  Voi va trebui să faceţi aceasta.

 

Un creator adevărat nu merge la serviciu în biroul altcuiva.  Ei merg la lucru pentru ei. Voi poate interacţionaţi şi lucraţi cu mulţi alţii, dar este munca voastră – munca voastră.

 

Deci frica intră când noi vorbim despre deconectare.  Este natural că frica va fi acolo pentru că voi aţi programat fiecare reţea, fiecare structură, fiecare grid pentru a vă proteja – de a cere identitatea ei şi de a-şi menţine identitatea ei şi de a se proteja de la atacuri de afară.  Deci frica intră chiar acum când noi vorbim despre a da drumul.  Uneori există rezistenţă mare din partea voastră.  Voi aveţi tendinţa de a menţine mult ca şi umanii Pământului Vechi, care s-au menţinut la căile Energiei lor Vechi.  Voi aveţi tendinţa de a permite la blocaje să intre şi apoi, mai rău, voi aveţi tendinţa să încercaţi să gândiţi calea voastră prin acest proces.  Voi spuneţi, „Bine, Tobias şi Saint Germain a spus că este timpul pentru deconectare.”  Aşa voi mergeţi în capul vostru şi încercaţi să vă deconectaţi şi voi deveniţi foarte intelectuali despre acest proces.

 

Bine, noi vrem să vă reamintim că  mai presus de orice, deconectarea este un proces natural.  Natural.

 

Ca creatorii reţelelor voastre şi a creaţiilor voastre, voi de asemeni le-aţi codificat înăuntru, sau le-aţi pus înăuntru, oricare dintre reţelele voastre mai devreme sau mai târziu trebuie să se dizolve însăşi, să se dezinventeze însăşi şi să se reîntoarcă la esenţa pură.   Deci, este o cale naturală pentru voi de a vă deconecta.  Ca creatori voi aţi fost destul de strălucitori, destul de inteligenţi, destul de deştepţi de a coda înăuntrul lor propria lor dezasamblare. Acesta este un proces natural şi se întâmplă chiar acum.  Cu toate că frica intră, cu toate că unii dintre voi vă simţiţi neconfortabili, acesta se întâmplă oricum.  Voi nu puteţi împinge acest proces înainte, pentru că aceasta ar fi fals.  Voi puteţi doar da drumul. Voi puteţi doar să permiteţi ca aceasta să se întâmple.  Voi nu puteţi spune că eu vreau să se întâmple în următoarele două zile.  Voi puteţi doar spune ca creatori perfecţi că eu am codat înăuntru însăşi deconectarea şi acum permit ca aceasta să se întâmple.

 

Voi nu puteţi gândi calea voastră în împrejurul acestuia.  Voi nu puteţi lupta împotriva acestuia.  Dacă faceţi acest lucru, într-adevăr, acesta devine mai dificil.  Rezistenţa se clădeşte.  Rezistenţa creează teamă.  Teama creează energie blocată, şi atunci ce a fost un proces natural devine inhibat.  Vedeţi voi, voi ştiţi că un fluviu curge natural.  Acesta curge natural.  Acesta îşi găseşte calea cea uşoară.  Acesta îşi găseşte calea înapoi la originea lui însuşi.  Este atunci când voi începeţi să blocaţi, să stăviliţi, credeţi că voi aveţi controlul fluviului, credeţi că voi trebuie să îmblânziţi fluviul, atunci acesta devine o problemă.  Aceasta nu este evident imediat.  Dar fluviul, mai devreme sau mai târziu o să polueze singur, o să se înece însuşi, acesta o să-şi susţină energia lui proprie.  Aceasta este ca şi cu voi ca creatorii oricărei structuri sau orice conecţie pe care aţi avut-o.  Permiteţi la procesul natural să se întâmple chiar acum.  Permiteţi să curgă.  Să nu fiţi prea ezoterici cu acesta.  Nu încercaţi să-l manipulaţi sau să-l controlaţi.  Cel mai bun lucru chiar acum este să vă daţi permisiunea vouă înşivă.  Permiteţi procesului natural să se întâmple.

 

Observaţi cum se întâmplă toate acestea.  Simţiţi-le – simţiţi sensul eliberării şi libertăţii.  Chiar acum, voi permiteţi vouă înşivă să vă deconectaţi de câmp, de la alţi oameni, sau de la sistemele vechi de credinţe şi straturi.  Aceste straturi sunt foarte puternice şi foarte grele.  Simţiţi sensul eliberării şi libertăţii aşa cum vă  deconectaţi.  Simţiţi sensul fricii dacă aceasta se întâmplă să vină înăuntru de asemeni.  Teama a ce se întâmplă dacă daţi drumul.  Ce o să se întâmple la acea persoană, persoana pe care o iubesc, ce o să se întâmple dacă deconectez energia mea de la a ei?  Există o teamă asociată cu aceasta.  Teama nu numai de a îi pierde potenţial, dar teama că ceva rău li se va întâmpla lor dacă reţeaua voastră protectoare nu este în jurul lor.

 

Permiteţi ca deconectarea să continue.  Chiar dacă observaţi unele lucruri despre teamă. O teamă mare,  foarte evident, ce dacă eu mă deconectez de la felul meu de a face viaţa – voi numiţi aceasta o viaţă!  Permiteţi să vă deconectaţi de la aceasta.  Aveţi nevoie într-adevăr de acea bucată de hârtie în ziua plăţii, acea bucăţică de energie, care este doar o energie suficientă?  Da, voi simţiţi frica de cum o să mă hrănesc pe mine însumi, literal.  Cum o să plătesc alimentele?  Voi o să vă hrăniţi într-un fel complet nou unde nu se cere dependinţă de afară sau chiar faţă de reţeaua voastră internă proprie.

 

Deci Shaumbra, sunt timpuri foarte interesante.  Timpuri foarte interesante şi noi vrem ca voi să vă aduceţi aminte că sunt mai mult la lucruri decât par a fi.  Sunt mai mult la lucruri decât par a fi.  De multe ori într-o structură limitată, reţeaua în care existaţi, voi vedeţi doar o felie sau un ciob al potenţialului întreg.  Voi vedeţi doar o parte din voi înşivă.  Există mult mai mult dacă permiteţi procesele naturale, evoluţiile naturale şi ciclurile să ia loc chiar acum prin a avea încredere  în voi înşivă.  Voi aţi creat toate acestea.  Voi aţi programat sau aţi codat ca acest nivel următor de schimbare să ia loc şi acum voi experimentaţi ceea ce aţi creat deja, vedeţi voi.

 

Este destulă informaţie pentru o zi.  Unii dintre voi chiar simt puţină greaţă aşa cum trece aceasta prin ei.  Noi vă cerem simplu, ca în luna următoare, simplu să fiţi atenţi la reţelele – micro, macro, reţea fizică, reţeaua mentală, reţeaua de computer, programare – acesta este un exemplu frumos.  Programare,  reţea de computer, fiecare tip de reţea, şi priviţi cum aţi construit reţeaua conştiinţei, a fizicului, a mentalului vostru, totul pentru voi înşivă.

 

Permiteţi să ia loc procesul natural de deconectare.  Faceţi-o cu respiraţie.  Faceţi un pic de respiraţie conştientă în fiecare zi şi permiteţi natural, frumos, procesul graţios de deconectare de la reţelele vechi să ia loc.

 

Veniţi înapoi la esenţa voastră, Shaumbra.  În aceasta voi o să descoperiţi că voi niciodată nu sunteţi singuri.

 

ŞI AŞA ESTE!

 

 

 

 

 

 Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

 

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

 

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

 

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

 

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

 

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

 

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

 

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

 

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

 

© Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.