MATERIALELE LUI TOBIAS

Seria Clarităţii:

SHOUD 9: „Separare/Deconectare; Partea a-III-a cu Tobias,

Prin Geoffrey Hoppe

Întrebări şi Răspunsuri

Prezentat de Cercul Crimson

1 Aprilie 2006

 

Şi aşa este, dragi Shaumbra, că noi continuăm cu energia acestei adunări a Energiei Noi,  clasa Energiei Noi, voi Shaumbra fizicienii Energiei Noi.

 

Noi vrem să adăugăm câteva însemnări la Shoud azi.  În primul rând, despre Seminţele destinului despre care am discutat.  Acestea au fost puse acolo de voi, un fel de a vă reţine de la a fi prinşi în cursă de creaţiile voastre proprii.  Acestea au fost acolo puse de voi pentru a fi siguri că voi veţi mişca sau schimba energia.  Acesta a fost un tip de sistem de revenire la o condiţie sigură în cazul unei destrămări.   Acesta a fost tipul unei reţele de siguranţă pe care aţi pus-o într-un loc să fie sigur că veţi continua să vă mişcaţi sau să evoluaţi în această viaţă.

 

Dar acum... acum că aţi trecut prin atâtea schimbări, acum că energia voastră totală a fost accelerată, acum că voi aţi curăţit atât de multe din trecutul vostru şi pentru că acum realizaţi că voi nu trebuie să fiţi prinşi în capcana creaţiilor voastre proprii... este foarte potrivit să dezactivaţi sau să eliberaţi complet aceste Seminţe ale Destinului.

 

Voi nu trebuie să petreceţi zile şi luni pentru a lucra la aceasta.  Noi am creat o energie azi în acest Shoud, o energie de Shaumbra, în aşa fel ca acestea pot fi eliberate chiar acum.  Aceste Seminţe ale Destinului sunt doar o formă a conştiinţei, o formă de... un tip al Punctului de Separare, şi ele pot fi eliberate foarte uşor.  Unele din ele energetic au fost întipărite în corpul vostru fizic, în anumite organe din corpul vostru, dar ele pot fi eliberate uşor prin ce am făcut noi azi. Un pic de respiraţie, permisiune, a permite vouă înşivă de a schimba  - şi ele vor pleca.

 

Noi am putut vedea că la sfârşitul Shoud-ului unii dintre voi aţi fost îngrijoraţi că voi nu le-aţi eliberat pe toate, că ele erau înţepenite. (Ceva râsete).  Noi vrem să vă asigurăm că ele pot pleca foarte uşor.  Noi vrem să vă asigurăm că voi nu trebuie să vă îngrijoraţi despre acestea şi dacă vă găsiţi că vă îngrijoraţi sau aveţi o teamă, atunci încă odată, respiraţi adânc, daţi voie la acele Seminţe ale Destinului să fie dezactivate sau complet eliberate din baza realităţii voastre.  Permiteţi-le să plece.  Ele nu o să vină înapoi.  Ele nu o să vină înapoi.  Unii dintre voi vă îngrijoraţi şi spuneţi „Şi dacă energia noastră nu s-a schimbat suficient, o să vină ele înapoi?”  Nu este nevoie ca ele să vină înapoi.

 

Noi de asemeni am vrut să menţionăm în mare despre Pământul vechi şi Pământul Nou, de alegerea lor să nu se contopească în acest timp.  Cum vă afectează acest lucru în ceea ce faceţi?  Cum va afecta pe cei pe care îi iubiţi care o să rămână în Energia Veche a Pământului?

 

În primul rând, din punctul vostru de vedere, aceasta pur şi simplu vă permite să vă mutaţi mai repede sau cel puţin să nu vă îngreuneze atât de mult, să nu vă reţină atât de mult.  Aceasta o să permită extinderea voastră şi evoluţia să vină mult mai în graţie şi în – ceea ce voi numiţi – o perioadă de timp mai scurtă.  De aceea, dacă aţi trecut prin integrarea voastră în Energia Nouă mai liniştit şi repede, gândiţi pentru un moment sau simţiţi cum puteţi fi învăţători mai efectivi şi ghizi şi cei care ajută pe alţii care au ales să rămână în urmă.  Voi puteţi să veniţi înapoi ca învăţători, fiind un exemplu, într-un fel mai clar ca înainte.  Voi puteţi să fiţi un ghid uman mai bun pentru ei când ei aleg să îşi facă tranziţia lor în Energia Nouă de asemeni.

 

Deci, în loc ca aceasta să apară ca o ştire rea sau o ştire negativă, aceasta de fapt are multe, multe beneficii construite la aceasta.   Şi în timp ce această simţire întreagă a separării va continua pentru un timp, înţelegeţi că ei aleg aceasta, voi alegeţi aceasta, şi onoraţi momentul potrivit tuturor acestora.

 

Şi noi suntem încântaţi să răspundem la întrebările voastre.

 

LINDA: Mulţumesc.  Aceasta cred că este relatată la deconectare.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 1 (din Internet, citită de Linda):  Helo. Îmi pare rău dar eu nu înţeleg cauza ca familia tradiţională să fie ruptă.  Soţia mea, care era discipol dornic al lui Tobias, ea a părăsit – nu numai pe mine dar şi copiii ei de asemeni.  Eu sunt o persoană deschisă, o persoană spirituală care nu maltratează, nu abuzează, nu ceartă sau să nu o suport pe nevasta mea.   Eu sunt mai mult opusul acestora.  Eu suport, eu nu beau, nu înşel, nu reţin pe nevasta mea de la ce vrea ea să facă, eu suport fiecare nevoie de-a ei şi permit libertatea ei însăşi.

 

Cu toate acestea, după participarea la şcoala Călătorului din Vise, pentru care noi nu am avut banii dar eu am suportat-o să participe oricum, nevasta mea refuză orice ce are de-a face cu familia, copiii ei şi eu însumi.  Dacă ea mă refuză aceasta este alegerea ei, dar de ce copiii?  Noi avem doi băieţi în vârstă de 6 şi 10 ani,  care au nevoie de mama lor şi să se implice în viaţa lor.  Acum ea spune că după participarea la clase, iubirea noastră nu mai este reală şi că este doar un sistem vechi de credinţă, că şi „familia” este doar un sistem vechi de credinţă.  Crezi tu că acest lucru este potrivit?   Erau Shoud-urile tale greşit interpretate? Poţi să-mi explici de ce nevasta mea refuză să aibă de-a face cu această familie?  Te rog încearcă să explici.

 

TOBIAS: Într-adevăr.  Întrebare excelentă şi aceasta aduce la suprafaţă multe probleme pentru tine care ai pus întrebarea, pentru familia ta, şi pentru toţi Shaumbra.  Ce se întâmplă când vă deconectaţi?  Ce se întâmplă când daţi drumul?  Trebuie s-o faceţi în metoda pe care ai descris-o aici?  Trebuie oare Shaumbra să părăsească familia lor?  Aceasta este o situaţie de la caz la caz.  Este foarte dificil pentru noi să dăm un răspuns în general.

 

Uneori unul sau mai mulţi oameni în reţeaua acelei familii simte că este potrivit ca să se elibereze complet – nu din lipsă de iubire, nu pentru că ei sunt egoişti, nu pentru că detestă sau resping calea veche – dar ei realizează că ei trebuie să iasă afară pentru un moment.  Ei trebuie să rupă dinamicile Energiei Vechi care au luat loc.

 

Acum tu spui în întrebarea ta că tu nu faci toate acele lucruri teribile, care evident este adevărat.  Dar erau ceva jocuri foarte Vechi de Energie care continuau, dacă ai fi atât de onest cu tine însuţi şi te-ai uita la ele.  Noi nu judecăm aici dar noi spunem, poate în acest caz, unul dintre membrii... nevasta ta, unul dintre membrii familiei... a avut o înţelepciune internă că ea trebuie să rupă ciclul vechi – chiar dacă acest lucru a însemnat de a pleca.  Aceasta rupe modelul vechi care a existat între voi toţi în această reţea de familie.

 

Tu spui că simţi că ea nu te mai iubeşte, ea nu îşi iubeşte copiii, dar noi te rugăm să te uiţi la acestea. Poate iubirea este atât de mare şi puternică că ea a vrut să rupă unele jocuri vechi care erau jucate.  Poate ea a făcut acest lucru în forma cea mai mare de iubire, cum avem un caz aici azi – Pământul vechi şi Pământul Nou – NU se împreunează chiar acum. Poate Pământul Vechi  a inhibat atât de mult potenţialul Pământului Nou şi a spus „Eu te voi reţine.”  ACEASTA este iubire.  Aceasta este înţelegere.

 

Noi vrem ca tu să te uiţi la aceasta, nu din punctul de vedere de a fi o victimă în jocul întreg, dar din momentul potrivit al potenţialului şi ce se poate recrea ca nou, dacă ea vine înapoi la familie.  Ce se poate recrea în înăuntrul familiei pentru beneficiul tuturor – copiii, tu însuţi.

 

Tu ştii că energia a început să scadă pentru că tu ştii de asemeni că venitul a început să scadă, şi tu reproşezi aceasta pe multe diferite lucruri, dar te rog priveşte.  Era o energie înţepenită în familie, şi aceasta s-a manifestat însăşi în lucruri ca boală cu voi toţi, dezechilibru în sistemul vechi, dezechilibru în bani şi toate altele.

 

Poate, doar poate, tu ai putea să te uiţi la ea şi să realizezi că ea a făcut unul dintre cele mai dificile lucruri, unul dintre cele mai provocatoare, şi unul dintre lucrurile care o răneşte pe ea cel mai mult curajul de a pleca, de a rupe dinamicile vechi în aşa fel ca acum voi toţi puteţi recrea familia voastră într-un fel nou, dacă alegi aceasta.  Mulţumesc.

 

LINDA: Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 2 (o femeie la microfon):  Tobias, fata mea trece printr-un fel de suferinţă. Este ceva ce ai putea sugera sau un mesaj pentru ea?

 

TOBIAS:  Este o situaţie foarte, foarte dificilă când un uman alege să treacă prin suferinţă.  Este foarte dificil.  Şi primul lucru de înţeles este că ei creează acest lucru şi greu cum este, tu trebuie să realizezi că ei o fac pentru un scop.  Ca mamă acest lucru îţi rupe inima, îţi aduce lacrimi în ochi când vezi orice Fiinţă, dar în special pe cel iubit, la care ai dat viaţă în această lume, să treacă prin atâta suferinţă.

 

Şi da, este ceva ce poţi să faci.  Tu poţi pur şi simplu – şi noi îţi spunem să menţii aceasta foarte simplu – tu poţi să o ţii de mână, respiră cu ea, şi în cuvintele tale încearcă să spui „Tu nu trebuie să suferi ca să ajungi acolo. Tu nu trebuie să suferi pentru karma – tu poţi să dai drumul la karma oricând.  Este alegerea ta. Este alegerea ta divină.  Tu nu eşti încuiată în aceasta sau prinsă în cursă în aceasta.  Tu nu ai nevoie de un fel de medicament miraculos.  Tu nu ai nevoie de ceva de felul dramatic – ceea ce numeşti – vindecare de afară.  Tu poţi să alegi chiar aici şi chiar acum să dai drumul la aceasta.  Dar tu trebuie să fii onest cu tine însăţi.  Poţi să dai drumul la suferinţă?”  Acum tu trebuie să spui, apropo să auzi. Tu trebuie să explici în cuvintele TALE, în termenii TĂI – ceva ce are sens.

 

Dar ea s-a ţinut de vechi,  tipar vechi -  aceea ce poţi numi karma – a impus pe ea însăşi şi o parte din ea o să nege că ea face acest lucru, pentru că ea încearcă să descifreze să stea în acea suferinţă.  Ea nu trebuie să fie acolo. Nici unul dintre voi nu trebuie să suferiţi – fizic, emoţional, financiar sau oricare altă cale.  Ea poate să facă o alegre ca aceasta să plece.

 

Acum, partea grea pentru tine, partea dificilă şi provocatoare, este să o onorezi pe ea pentru acea alegere – indiferent ce.  Indiferent ce.  Alegerea ei poate este să NU facă nici o alegere chiar acum.  Aceasta ar fi să contemple pentru o perioadă.  Partea grea este pentru tine ca să onorezi aceasta.  Evident, ar fi bine ca ea să aleagă să elibereze acea energie de suferinţă – şi apropo, să elibereze repede.   Partea grea va fi atunci când ea alege să nu elibereze aceasta. Noi te rugăm să onorezi acest lucru indiferent ce.  Aceasta este marea provocare a înţelegerii.

 

Şi noi o să te rugăm încă un lucru.  Tu ai preluat multe din aceste atribuţii energetice.  Tu duci cu tine multe din bagajele de energie cu tine însăţi.  Tu crezi că de fapt acest lucru o ajută pe fiica ta dar acest lucru nu ajută.  Aceasta nu face nici un pic de bine pentru ea.  Aceasta nu îţi dă mai multă empatie sau înţelegere sau înţelepciune, şi tu nu ai ajutat cu aceasta nici un pic suferinţa ei.  Deci noi îţi cerem să iei acea energie pe care ai preluat-o de la ea, suferinţa ei, şi elibereaz-o, chiar dacă aceasta merge înapoi la ea.  Aceasta nu lucrează bine cu tine.  Tu de fapt nu o ajuţi pe ea, şi în fond, tu pierzi din calitatea ta de învăţătoare şi nu vei fi un exemplu complet prin preluarea suferinţei ei.  Mulţumesc.

 

SHAUMBRA 2: Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 3: (din Internet, citită de Linda): Tobias, în modestia mea, în înţelegerea umană de a ieşi din conştiinţa de masă, taxa înregistrării maşinii mele a expirat, nu am asigurare pentru sănătate sau pentru maşină şi eu nu am achitat taxele pentru ultimul an şi eu cred că toate aceste exemple ale straturilor hipnotice ne limitează.  Eu am primit o înştiinţare de la IRS că ei doresc ca eu să achit plata mea şi ei au adăugat o amendă mare! (râsete).  Cum putem într-adevăr să părăsim conştiinţa de masă dacă guvernele locale şi federale au toate aceste sisteme ca să ne urmărească?   Îmi scapă mie ceva?  (mai multe râsete).

 

TOBIAS: (Chicoteşte). Într-adevăr, nu deloc, nu îţi scapă nimic.  Deşi, tu încă mai eşti – tu şi mulţi alţi Shaumbra – voi încă mai sunteţi întipăriţi cu sisteme vechi de credinţe şi straturi acoperitoare şi teamă... voi încă mai sunteţi interconectaţi la multe reţele vechi... voi încă mai funcţionaţi în lumea de 3D din sensul vechi al dualităţii... că acum tu te găseşti că te lupţi cu sistemul din care de fapt faci parte.

 

Noi spunem aceasta: Pentru început, deconectează-te de la toate aceste lucruri vechi mai întâi, înainte ca să mergi afară şi să încerci să te lupţi cu sistemul, deoarece chiar acum sistemul este foarte puternic.  Chiar acum – cum să spun – tu te lupţi cu dualitatea din înăuntrul acestuia.  Permite-ţi să te deconectezi complet şi ascende şi apoi tu ai să afli, într-un fel, că sistemul nici nu te vede niciodată.  Chiar acum ei te văd!  Energia este concentrată pe tine.

 

Du-te şi ai grijă de asta – ceea ce eu aş numi – lucruri întâmplătoare, în aşa fel ca tu să poţi concentra energia ta pe acest proces chiar acum de a deconecta de la Vechi şi de a activa esenţa ta, pentru că chiar acum o să fie foarte dificil pentru tine să faci acest lucru dacă eşti legat în aceste lucruri pământeşti.  Voi toţi o să aflaţi că după ce eliberaţi conştiinţa veche şi straturile şi reţelele vechi, că sistemul nici nu o să vă vadă.  Voi nu trebuie să „nu” plătiţi taxele voastre – ei nu o să ştie că voi trebuie să plătiţi taxele voastre în primul rând.  Mulţumesc.

 

LINDA:   Problema mea – eu cred că acum afişez un deget cu bubă! (ceva râsete).

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 4 (o femeie la microfon):  Salutare Tobias. În timp ce aceasta a început prima mea întrebare, eu aş vrea să iau aceasta mai departe la imaginaţia aşa cum ai dori ca lucrurile să fie.  Eu am depus chiar un efort, pur şi simplu de a le crea în felul în care eu vreau să fie.  Şi eu aş vrea să te întreb despre tatăl meu.

 

TOBIAS: Într-adevăr. În termenul de a le crea în felul în care tu vrei să fie, noi o să intrăm în aceasta în următorul Shoud.  Noi o să lucrăm cu unelte, deci nu alerga aici, dacă ai dori.  Permite-ne să lucrăm mai întâi pe deconectare. Aceasta este foarte dificil de a lucra cu unele unelte ale Energiei Noi dacă, încă odată, dacă voi încă mai sunteţi conectaţi la Energia Veche a lumii.

 

În termenul tatălui tău... noi trebuie să verificăm puţin aici... noi nu întotdeauna...

 

SHAUMBRA 4: Era acum doi ani.

 

TOBIAS: Într-adevăr, chiar demult.  Noi nu întotdeauna avem această informaţie direct în mână.  Voi credeţi că noi suntem chiar foarte deştepţi dar nu chiar despre tot!

 

SHAUMBRA 4: Noi avem nevoie de Cartea de Telefon Shaumbra! (răsete).

 

TOBIAS: (chicoteşte) Noi vedem... ni se spune că acest drag este deja înapoi pe Pământ, s-a reîncarnat.  Tu încă nu l-ai întâlnit dar aproape sigur că o să-l întâlneşti.

 

SHAUMBRA 4: Mulţumesc.

 

TOBIAS:  Nu trăieşte chiar acum în aceeaşi arie geografică cu tine.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 5 (din Internet, citită de Linda): Tobias ai ceva comentariu despre mulţi Shaumbra care recent iau în greutate. (râsete)

 

TOBIAS:  Sunt mulţi Shaumbra care în acelaşi timp pierd din greutate chiar acum!  Noi o să vă cerem de la voi toţi să nu vă concentraţi pe lucruri ca greutatea.  Corpul are reţeua lui însuşi, este felul lui propriu de a trata energia.  Şi, într-un sens noi am spus azi în Shoud că „Permiteţi ca totul să vină natural,” când voi începeţi să interveniţi cu lucruri ca greutatea şi vă îngrijoraţi din această cauză, acesta are tendinţa să inhibe procesul natural care ia loc.  Voi o să găsiţi o fluctuaţie a greutăţii ca şi cum găsiţi fluctuaţia somnului şi toate celelalte.

 

Există anumite aşteptări pe care le aveţi, care sunt în ele însele straturi acoperitoare sau reţele de conştiinţă, despre greutate şi corp şi chiar doctorii voştri spun că prea multă greutate nu este bună.  Dar aşa cum am spus,  ştiinţa chiar acum – realităţile ştiinţei – nu întotdeauna sunt adevărate.  Corpul vostru ştie exact ce să facă.  Corpul vostru ştie cât de multă greutate şi energie are nevoie să înmagazineze  - înmagazinat pe acest nivel şi alte nivele.  Corpul o să se echilibreze însuşi.  În special când voi vă opriţi să vă îngrijoraţi atât de mult despre acesta, el nu o să mai simtă nevoia de a căra acea greutate.  Dar te rog, dă drumul de asemeni la noţiunea care este greutatea potrivită, sunt lucruri mult mai importante pe care trebuie să le faci în această viaţă.  Şi poate alţi oameni consideră că eşti puţin îndesat (râsete), dar eu personal prefer un uman bine rotunjit (multe râsete, Tobias chicoteşte).

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 6 (o femeie la microfon): Hello, Tobias.  Cum nu a fost întrebare insistentă pe linie, eu am vrut să spun: cum era promis, luna trecută a fost brutală.  Şi eu am vrut să iau oportunitatea să vă mulţumesc tuturor pe partea cealaltă pentru suportul imens şi prezenţa şi ajutorul palpabil care era acolo în mod considerabil şi aproape, pentru că aceasta era chiar o lună.  Şi eu de asemeni vreau să spun, tu şti, ce urmează? (ceva râsete, Tobias chicoteşte).  Noi am trecut prin asta... dar mai mult eu mulţumesc. Aceasta a fost foarte real şi eu nu ştiu cum am fi putut noi face fără tine acolo.

 

TOBIAS: Noi apreciem acest lucru dar noi te rugăm sa te uiţi la energia reală în spatele acestuia.  Evident, noi suntem aici.  Nouă ne place să lucrăm cu voi şi să te sprijinim  şi să sprijinim pe toţi Shaumbra, dar ceea ce într-adevăr ai atins luna trecută era esenţa ta.  Noi eram acolo, am ajutat la facilitarea mişcării energiei, dar mai mult ca orice tu te-ai găsit într-o situaţie – nu chiar de disperare, dar pe acelaşi drum cu disperarea – de a găsi că trebuie să mergi în afara căilor convenţionale de a primi răspunsurile şi de a aduce înăuntru energie.  Deci, tu ai dat drumul cu adevărat sau te-ai deconectat pe un nivel, te-ai reconectat cu tine însăţi sau esenţa ta pe nivelul celălalt.  Deci tu ar trebui să-ţi  mulţumeşti în primul rând ţie însăţi şi apoi noi o să acceptăm mulţumirile adresate nouă.

 

A fost o lună dificilă pentru că tu eşti chiar sensibilă şi Shaumbra în general este sensibilă.  Tu ai simţit această întreagă energie foarte groasă şi foarte grea pe Pământ chiar acum şi mulţi dintre voi iau aceasta ca şi a lor proprie.  Tu iei ca şi problema ta proprie.  Noi continuăm să te încurajăm că aceasta nu este despre tine.  Tu doar simţi Energia Veche a Pământului şi Energia Nouă a Pământului care decide să amâne căsătoria pentru o perioadă.

 

SHAUMBRA 6: Eu am observat că mulţi oameni în jurul meu, ce mă include pe mine însămi, experimentează foarte adânc, experienţe ca nişte explozii ce cauzează dezacord cu Pământul vechi, dacă a fost cu părinţi sau alte lucruri, şi a fost un ajutor incredibil de a primi explicaţie despre ce a fost aceasta,  pentru că acest lucru a fost incredibil de dureros.  Deci ,mulţumesc.

 

TOBIAS: Este o oportunitate bună de a reaminti la Shaumbra, încă odată – şi încă odată şi încă odată – că într-adevăr aceasta nu este despre voi.  Voi simţiţi lucruri care au loc pe Pământ, uneori voi simţiţi aspecte din viaţa trecută, uneori voi simţiţi că energii noi vin înăuntru.  Voi pretindeţi – nu numai voi, dragilor, dar Shaumbra în general – voi pretindeţi că este despre voi.  Voi pretindeţi că voi aţi creat un fel de dificultate în viaţa voastră,  dar voi într-adevăr simţiţi energia celorlalţi oameni şi energia conştiinţei de masă în toate.  Dacă vă permiteţi să nu vă inhibe acest lucru sau să nu afecteze viaţa voastră proprie, atunci voi o să fiţi un învăţător mai bun şi mai înţelept pentru alţii. Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 7(din Internet, citită de Linda):  În „CD-ul Ce este pe Pământ”, tu ne dai reţeta pentru creaţie: Imaginaţia noastră plus energiile de la Câmp.  Acum tu ne spui să ne deconectăm de la Câmp! (râsete).  Poţi să ne explici puţin mai mult?

 

TOBIAS: Într-adevăr.  Câmpul este ceva ce... o unealtă ce voi aţi folosit-o din totdeauna.  Şi Câmpul, în termeni ce noi am discutat pe acest CD, are mai multe straturi diferite sau nivele.  Dacă voi predaţi despre creaţie şi voi învăţaţi pe alţii cum să-şi folosească imaginaţia, voi trebuie să fiţi conştienţi că ei încă mai trag de la Câmp pentru energia lor.

 

Cu toate acestea, voi v-aţi schimbat.  Timpul se schimbă şi chiar şi cum aţi dezvoltat energia se schimbă.  Acum câmpul, când sunteţi pregătiţi, acesta este în înăuntrul vostru.  Acesta nu este o dinamică sau o forţă externă.  Acesta nu este o energie externă.  Câmpul încă mai este aici dar voi l-aţi integrat.  Acesta este al vostru propriu.  Voi nu trebuie să mergeţi afară.

 

Deci, acesta depinde unde sunteţi voi în conştiinţa voastră în ceea ce priveşte unde este Câmpul vostru, de aceea referinţa noastră este la această discuţie.

 

LINDA: Unde este Kuthumi? (râsete)

 

TOBIAS: Aceasta nu este o întrebare (chicoteşte).

 

LINDA:  Este întrebarea MEA!

 

TOBIAS: Kuthumi a fost pe tărâmuri foarte îndepărtate, o cale lungă, lungă în afara de – oh, cum să spun – comunicare cu Pământul, mult dincolo de tărâmul Pământului Nou, face o muncă foarte importantă ce are de-a face direct cu ceea ce o să facem noi împreună ca grup la adunări... ultimul Shoud al anului.  El este plecat atât de departe că nici noi nu suntem în contact cu el şi el pune împreună un interesant – cum să spun – un tip de energie foarte interesantă sau prezentare pentru Conferinţa din Mijlocul verii.

 

LINDA:  Mulţumesc că mi-ai făcut pe plac.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 8 (o femeie la microfon): Hello, Tobias.  Este un timp când eu am dureri mari de cap, în special, jumătate din capul meu. Eu de asemeni sunt în afara legăturii cu realitatea, ameţeală, lucruri ca acestea.

 

TOBIAS:  Bine ai venit la Shaumbra! (râsete)

 

SHAUMBRA 8: Bine da, eu înţeleg, aceasta este ce am înţeles eu dar în acelaşi timp eu cunosc pe cineva care îmi spune că eu am entităţi care sunt ataşate de mine şi eu încă mai încerc să salvez lumea pe un nivel oarecare şi ei sunt atraşi de acest lucru.  Deci eu mă întreb dacă acest lucru este posibil sau dacă este o energie înţepenită sau dacă este doar extinderea conştiinţei, pentru că uneori aceasta se simte foarte extinsă.

 

TOBIAS: Într-adevăr.  Vrei să ai entităţi înţepenite pe tine?

 

SHAUMBRA 8: Nu.

 

TOBIAS: Nu – atunci ele nu sunt! (râsete).  Dacă ai fi vrut atunci noi am fi adus câteva înăuntru (mai multe râsete), dar nu, acestea sunt... aceasta este un tip de o energie de dramă de a spune că tu ai entităţi, şi de asemeni este o energie iresponsabilă pentru că tu atunci spui „Aceasta nu este eu, aceasta este din cauza acestor entităţi care sunt înţepenite pe mine.”  Dar dacă ele erau înţepenite, de ce nu le dai jos?

 

Nu, tu simplu treci prin schimbări, simptomele Shaumbra, şi aceasta are tendinţa să afecteze capul foarte des... alţi Shaumbra o să-ţi spună că ei au tendinţa să simtă o presiune în capul lor... pentru că voi vă schimbaţi în felul în care funcţionaţi pe Pământ.  Funcţionarea pe Pământ a fost o situaţie de tip foarte mental din Atlantis, şi voi schimbaţi felul în care funcţionaţi. Deci, aceasta pur şi simplu se re-programează sau re-instalează electric şi circuitul magnetic pe care voi îl aveţi în Fiinţa voastră şi uneori aceasta cauzează dureri de cap.  Oricând treceţi prin schimbare, aceasta creează puţină neplăcere pentru o perioadă de timp, şi de aceea voi experimentaţi dureri de cap.  Dezorientarea este pentru că voi vă extindeţi în alte tărâmuri.

 

Deci noi vă sugerăm ţie şi la toţi Shaumbra: Să nu lăsaţi nici o altă persoană să pună energia lor pe voi care nu sunt ale voastre.  Noi suntem îngrijoraţi pentru că unii Shaumbra încă se mai furişează afară şi se duc la ghicitori (râsete) şi ghicitorii o să spună lucruri care ar fi fost doar potenţiale şi nu chiar o realitate.

 

Uneori ghicitorii sunt confuzi între voi şi ultimul client ce au avut.  Ei amestecă energiile.   Ei nu o fac cu intenţie, dar ei o fac deoarece ei nu sunt în Energia Nouă.  Şi acum deodată voi luaţi realitatea altcuiva pe voi – ultima persoană care a stat în scaun.  Aceasta chiar că nu este problema voastră şi voi doar aţi luat-o pe voi.

 

Deci... atunci noi vrem să vă spunem că prin ce treceţi este simplu că vă mutaţi în Energia Nouă, procesul de schimbare.

 

SHAUMBRA 8: Bine, mulţumesc.

 

TOBIAS: Într-adevăr.

 

LINDA:  Referitor la programul meu, nu necesar şi al tău, aceasta ar fi ultima întrebare.

 

TOBIAS: Noi vom mai lua câteva.

 

LINDA: Eu am ştiut. Am ştiut. (râsete)

 

TOBIAS: Noi nu l-am întrebat mai întâi pe Cauldre, apropo, noi doar...

 

LINDA:  Oh mulţumesc, mulţumesc, că aceasta a fost ce eu... ok, mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 9: (din Internet, citită de Linda): În vara anului 2004 eu am eliberat alergiile mele şi am simţit cum acestea m-au părăsit.  Eu sun liber de la acestea, dar totuşi corpul meu încă mai are reacţii alergice.  De ce?

 

TOBIAS: Într-adevăr.  Aşa cum mulţi Shaumbra au găsit, că voi dezvoltaţi reacţii alergice chiar dacă nu le-aţi avut când aţi fost mai tineri, deodată voi începeţi să le aveţi.  Ce se întâmplă aici este că sistemul vostru întreg devine foarte, foarte sensibil – extrem de sensibil – şi de aceea lucruri care nu v-au necăjit înainte acum acestea vă afectează.

 

Aceasta este în general o situaţie temporară aşa cum biologia voastră nouă învaţă să se adapteze la sensibilităţi şi la lucruri de afară... totul de la lucruri care cauzează alergii chiar mai dense, energii groase care cauzează dureri de cap... aşa cum învăţaţi să vă adaptaţi nu numai fiind într-o cameră cu mulţi oameni dar acum alte entităţi de asemeni.  Când voi vă extindeţi în alte tărâmuri, acum voi simţiţi celelalte entităţi.  Deci este un proces de adaptare.

 

Nu este nimic ca să vă luptaţi cu acestea, dar voi pur şi simplu puteţi lucra cu respiraţia – din nou noi mergem înapoi la simplicitate, noi ştim că voi credeţi că noi supra simplificăm aceasta – dar lucrând cu respiraţia aceasta va ajuta la re-echilibrarea tuturor sensibilităţilor voastre şi vă ajută să vă descurcaţi cu ele în aşa fel că ele nu asaltează corpul vostru, mentalul sau spiritul.  Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE D ELA SHAUMBRA 10 (din Internet, citită de Linda): Dragă Tobias, eu am un băiat care este obsedat de sex.  El are 7 ani.  El visează că are sex cu bărbaţi mai în vârstă şi băieţi tineri.  El se uită la corpul meu ţipător.  Eu l-am întrebat să vină cu mine pe canapea şi să vorbim.  El a zâmbit şi m-a întrebat dacă o să avem sex.  El îmi face capul să se învârtească.  El aţâţă oamenii.  Adulţii şi copiii au o reacţie într-adevăr rea faţă de el.  El acum chiar mă respinge.  Eu nu pot să-l îmbrăţişez sau să-l sărut.  Uneori eu simt că nu pot să mă descurc şi vreau să părăsesc copilul meu.  Te rog ajută-mă.

 

TOBIAS: Într-adevăr.  Aici este vorba că are o energie din viaţa trecută care a fost adusă înăuntru în această viaţă, şi aceasta nu este doar a lui.  El de asemeni ia pe el multe dinamici ale energiei sexuale de abuz strămoşesc, şi el a făcut parte din genealogia strămoşească.  Tu ai fost de asemeni, şi alţi membri ai familiei tale, dar el este singurul care joacă aceasta afară chiar acum.

 

Din cauza acestei energii puternice, acesta a atras de asemeni energii din afara lui.  Unele din aceste energii nefizice sau ce aţi numi fantome sau energii pe limita pământului. Unele pur şi simplu vin de la Pământ.  El în esenţă are un tip de radar sau receptor care scanează şi culege energiile sexuale.  El nu are destul din ele.  Există o hrănire de energie cu care el continuă să se hrănească mereu şi mereu.

 

Este nevoie aici pentru o muncă foarte adâncă şi serioasă.  Nu este nimic ce tu poţi fi capabilă să manevrezi de tine însăţi pentru că tu faci parte de asemeni din problemă ca şi alte energii care sunt implicate aici.  Acesta nu o să fie şi mai rău, dar dacă nu faci înainte de pubertate, problema o să se compună însăşi şi acest drag o să se sfârşească într-o instituţie sau închisoare sau moarte.

 

Deci este după tine chiar acum de a merge înainte cu acesta, şi acest lucru se poate discuta în particular dacă ai nevoie de mai multă informaţie despre unde să mergi cu acesta.  Dar aceasta este o energie sexuală care este scăpată de sub control.  Şi noi ştim că tu ai realizat acest lucru aşa că aceasta nu este o informaţie nouă pentru tine. Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 11 (o femeie la microfon): Hello, Tobias.  Încă odată eu dezrădăcinez viaţa mea, aşa se pare.  În câteva zile eu o să fiu fără adăpost cu un tichet de un singur drum în Europa – Olanda.  Aceasta se pare...

 

TOBIAS:  Noi te rugăm să te opreşti chiar aici.

 

Shaumbra 11: Ok

 

TOBIAS: Tu creezi o realitate pentru tine însăţi, o rotaţie pe realitatea ta care nu este bazată pe adevăr.

 

SHAUMBRA 11: În câteva zile eu o să fiu liberă.

 

TOBIAS:  Mulţumesc.  Aici se petrece un pic de energie de victimă şi noi te chemăm chiar acum în faţa acestui grup.  Deci... pentru că aceasta ar fi înfiinţat o energie foarte rea de a duce dincolo cu tine.  Deci acum, ce creezi în viaţa ta?

 

SHAUMBRA 11:  Libertate totală.

 

TOBIAS: Mulţumesc. (ceva râsete)

 

SHAUMBRA 11: Mi se pare că eu am să vin înapoi în câteva luni, dar într-un fel complet nou, şi doar mă întreb dacă mai ai ceva sfat bun pentru mine.  Şi mulţumesc... tu m-ai ajutat să cresc mult în ultimii câţiva ani.  Eu te iubesc mult, mulţumesc.

 

TOBIAS: Într-adevăr, şi eu mulţumesc.  O să fie mai mult decât câteva luni de a te reîntoarce.  O să fie – cum să spun – ceea ce ai numi alte... o serie de evenimente care au loc care merg dincolo de ce gândeşti că este planul tău chiar acum.  La un alt nivel există un plan mai mare ce se deschide.  Şi se pare că tu o să fii încă odată dezrădăcinată, aşa cum spui tu, dar o să fie mai mare, un plan mai extins care se deschide.

 

Dar tu trebuie să eliberezi energiile de victimă pentru ca acest lucru să ia loc.  Nu pot să fie mai multe victimizări aşa cum îţi faci bagajul şi mergi înainte, vezi tu.   A fost o singură energie, mai mult ca altele, care te-a inhibat.  Şi mulţumesc că ne-ai permis să fim oneşti cu tine.

 

SHAUMBRA 11: Mulţumesc foarte mult.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 12: (din Internet, citită de Linda):  Întrebarea mea este...

 

LINDA: Apropo, ultima întrebare.

 

SHAUMBRA 12 (Linda continuă): Întrebarea mea este aceasta: Eu am oportunitatea să înfiinţez o comunitate care implică un centru de vindecare printre celelalte.  Eu sunt singurul părinte la fiul meu de 6 ani şi eu trăiesc în U.K.  Acest lucru este o mişcare mare şi o ruptură pentru copilul meu etc.  Eu simt parcă primesc semne să fac acest lucru dar am problemă să aflu dacă acesta este lucrul bun de făcut sau nu.  Eu simt o chemare, ce crezi tu?  Am eu doar gânduri fugitive sau ar trebui să îmi retrag copilul de la şcoală, să mă mut din Anglia în Irlanda şi să mă implic în acesta sau nu?  În speranţa că poţi ajuta, eu mă simt teribil de confuz.

 

TOBIAS: Într-adevăr.  Este o atragere puternică din partea ta şi de la toţi shaumbra de a avea, ceea ce numeşti, un centru de energie, de a face muncă de vindecare.  Aceasta a făcut parte din energia de Shaumbra şi conştiinţă pentru mult timp.  Aceasta se naşte de la pasiunea ta puternică şi dorinţa de a fi un învăţător.

 

Noi dăm o sugestie aici pentru tine personal, dar aceasta merge afară la toţi Shaumbra, şi noi o să extindem această temă mai încolo:  Dacă munca este a ta atunci fă-o.  Urmează inima ta.  Dacă centrul este centrul tău, urmează inima ta.  Dar chiar acum, în această energie, „colectivă”, nu o să lucreze.  Această energie... când tu încerci să pui pe tine însuşi cu un grup de oameni, energia nu o să lucreze, chiar cu alţi Shaumbra chiar acum.

 

Acum aceasta se poate schimba.  Din nou noi o să discutăm aceasta în următoarele luni, discutăm ceva dinamici foarte interesante care au luat loc peste multe, multe vieţi cu unii dintre voi.   Noi o să discutăm despre cum, la un punct în Atlantis, era colectivul, o clădire conştientă.  Era clădirea comunală.  Mari eforturi erau plasate la comunal sau o energie comună.  Dar noi o să-ţi explicăm ţie şi trecem peste unele cauze de ce aceasta nu a lucrat şi de ce chiar acum acest „comunal” nu este potrivit.  Dar poate o să fie mai târziu, dar chiar acum este despre a face munca TA, vezi tu.

 

Legăturile la acest subiect este materia deconectării.  Dacă pleci cu un grup de oameni, tu o să fi doar reconectat cu ei, la acest punct.  Urmează inima ta, fă munca ta şi observă cum aceasta se dezvoltă.  Deci noi credem că tu înţelegi, cu răspunsul nostru aici, ce recomandăm pentru drumul tău la acest punct.

 

Şi cu acesta Shaumbra, a fost o zi minunată cu voi toţi! (râsete).  Este mult de digerat aici, de asimilat.  Noi vă cerem să nu mergeţi mental cu acestea.  Noi vă cerem în special în următoarele câteva zile, doar continuaţi să respiraţi şi aduceţi-vă aminte, acesta este un proces natural.  Voi nu trebuie să-l forţaţi sau să-l controlaţi.  Permiteţi să curgă natural – acest proces întreg de deconectare de la matrix, de a veni înapoi în esenţa voastră proprie.

 

Uneori, din nou, este puţin înfricoşător, puţin incomod. Dar voi învăţaţi cum este să fiţi într-adevăr Dumnezeul vostru propriu şi Sinele vostru propriu, într-adevăr o Fiinţă suverană.

 

Acesta este un proces frumos, acum permiteţi să se desfacă.

 

 

ŞI AŞA ESTE!

 

 Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

 

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

 

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

 

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

 

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

 

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

 

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

 

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

 

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

 

© Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.