MATERIALELE LUI TOBIAS

SERIA CLARITĂŢII: „SHOUD 10”: „EU SUNT AUTENTIC”

Cu Tobias prin Geoffrey Hoppe

Prezentat de Cercul Crimson

06/05/06

 

Eu sunt, da eu sunt, profesor Adamus Saint –Germain.  Eu Sunt autentic.

 

Dragi Shaumbra, Tobias este într-un mic concediu pentru că el se pregăteşte pentru călătoria următoare cu un grup de Shaumbra, se pregăteşte să meargă pe pământul României unde eu mă voi alătura lui pentru câteva zile;  preparând energiile de Shaumbra care vin în România, care trăiesc în România; preparând energiile pentru channeling, pentru clasa,  Şcoala Zidului de Foc, şi într-adevăr să mişcăm ceva energie.

 

Grupul care se adună aici este un grup unic.  Ei sunt intenţionaţi să mişte energie în acest timp.  Aceasta va fi a treia călătorie pentru Tobias şi compania.  Ei sunt acum într-adevăr pregătiţi să mişte, într-adevăr să lucreze cu energiile lor

Şi aceasta va avea un efect asupra energiilor Pământului – energii de conştienţă în acea arie.

 

Aşadar, Tobias m-a rugat să vin eu şi să am o discuţie cu voi azi, să fac acest Sdoud, să vă vorbesc despre puncte importante.  Dar la început eu doresc să încep cu câteva etichete de tip Saint Germain (râsete).  Aceasta este o mică noţiune  minunată.  Umanii au tendinţa să reducă totul la esenţial şi sunt în stare să le pună pe nişte etichete.

 

Prima etichetă a mea azi este „Universul conspiră să îndeplinească dorinţele voastre.”  Aceasta de fapt nu este a mea, eu am furat-o de la Tobias, (râsete) dar...

 

Shaumbra este bine de ştiut că voi sunteţi Creatorii.  Voi sunteţi în conducere.  Toate celelalte energii vă sprijină, aceasta  nu este invers.  Toate energiile vă sprijină, de la nivelul cel mai înalt al fiinţelor îngereşti până la energia însăşi a Pământului,  la toate entităţile, la toate vieţile voastre din trecut, la toate aspectele acelora pe care i-aţi cunoscut.   Ei au ales să vă ajute la împlinerea dorinţelor voastre.  Uneori dorinţele sunt ascunse.  Uneori voi sunteţi atât de concentraţi asupra nevoilor voastre umane că voi uitaţi despre dorinţele sufletului vostru.  Dar procesul se întâmplă oricum.  Procesul se întâmplă oricum.

 

Uitaţi-vă la viaţa voastră, tot ce se petrece acum.  Tot ce există în viaţa voastră suportă o dorinţă la un anumit nivel, suportă o dorinţă care poate să arate cum este să nu meritaţi iubire sau să nu meritaţi abundenţa sau sănătatea.  La un anumit nivel există o dorinţă în înăuntrul vostru de a învăţa mai mult despre aceste lucruri.  Dorinţa poate să fie o umbră a unei karme vechi, care face în aşa fel ca dorinţa să fie să nu ieşiţi afară, să nu fiţi integraţi.  Deci aşa Universul intră să împlinească acea dorinţă.  Aceasta vă va arăta cum este să simţiţi că nu meritaţi, că sunteţi nedoriţi, că nu sunteţi iubiţi.    Dar în tot acest timp voi creaţi aceasta, Shaumbra.  Aceasta este dorinţa voastră.  Aceasta nu este a mea.  Eu nu am dorinţe pentru voi.  Eu nu am dorinţe pentru voi.  Este dorinţa voastră.

 

Deci, mergeţi şi uitaţi-vă împrejur.  Priviţi cum energia conspiră să împlinească dorinţele voastre – şi „conspiră,” apropo, acesta nu este un termen rău deloc.   „A conspira” înseamnă a aduce în faţă, a manifesta.  Aceasta are conotaţie negativă chiar acum în societata voastră, dar „a conspira”, este un cuvânt minunat.

 

Deci aceasta este prima mea etichetă de tip Saint Germain pentru azi.  A doua, care este un pic mai profundă şi filozofică este că „Darul cel mai mare ce vi-l  puteţi da vouă înşivă este de a înţelege că tot ce v-aţi dat vouă înşivă este un dar.”

 

Darul cel mai  mare pe care-l puteţi da vouă înşivă este să înţelegeţi că tot ce s-a întâmplat în viaţa voastră a fost un dar.  Voi v-aţi dat vouă acest dar.   Voi nu sunteţi o victimă a lumii de afară.  Voi v-aţi dat vouă înşivă toate acele daruri minunate, şi când puteţi să priviţi în acest fel lucrurile, aceasta dă jos rotirea negativităţii de pe ele.  Dacă puteţi privi la tot ce s-a întâmplat în viaţa voastră... chiar şi părinţi răi, o relaţie rea,  o boală fizică... acestea toate sunt daruri.

Când vă uitaţi la ele în acest fel, aceasta dă jos ceea ce aţi considera a fi un eveniment negativ.

 

Eu văd că unii dintre voi încă mai sunteţi bântuiţi de lucruri care vi s-au întâmplat în trecut.  Se pare că voi nu puteţi să scuturaţi energia... sau ceva traumatic ce vi s-a întâmplat, sau o serie de evenimente traumatice... şi ele continuă să vină înapoi mereu şi mereu cu toate că voi aţi crezut că le-aţi eliberat.  Ele vin înăuntru să băntuiască viaţa voastră zilnică.  Dar atunci când vă uitaţi la ele ca la nişte daruri, când vă uitaţi la ele ca la nişte daruri preţioase pe care vi le-aţi dat vouă înşivă, aceasta dă jos rotirea, ia bântuirea şi aşa voi puteţi să înaintaţi cu viaţa voastră.

 

Aş dori să aduc înăuntru invitatul nostru pentru acest Shoud.  Cei cu care eu am lucrat în trecut, cei care sunt foarte autentici.  Cei dragi pe care vrreau să îi invit azi sunt Guy şi Edna Ballard, cei care au lucrat foarte strâns cu energia lui Saint Germain în anii 1930, care au publicat seriile de cărţi „Eu Sunt”.  Ei au venit la această adunare de Shaumbra chiar acum, pentru că într-un sens aceasta este doar o extensie a muncii care continuă pentru sute şi sute de ani şi sute de ani cu Shaumbra.  Munca ce a fost munca lui Godfre Ray King, cunoscut şi sub numele de Guy Ballard, aceasta continuă într-o versiune mai contemporană chiar acum, dar în loc doar de un singur scriitor de a pune laolaltă toate aceste cărţi, acum este un grup.  Acest grup se numeşte Shaumbra.

 

Deci, Guy şi Edna vin înăuntru azi ca invitaţi să observe cum se continuă munca de „Eu Sunt.”  Ei vin înăuntru să observe evoluţia următoare a muncii de „Eu Sunt.”  Întrt-adevăr ei au lucrat cu flacăra violet, Flacăra Violet.  Într-adevăr ei au lucrat, pentru că aceasta a fost o unealtă potrivită aproape 80 de ani în urmă.  Aceasta a fost o cale potrivită de a ajuta la concentrare.  Aceasta fost un simbol.   Aceasta a fost ceva ce cei doi Ballard şi ceilalţi au putut să priceapă.  Acum, voi Shaumbra, voi nu mai aveţi nevoie de această unealtă.  Voi mergeţi pe nivelul următor – dincolo de Flacăra Violet.

 

Dar, Flacăra Violet încă mai există, într-adevăr.  (În acel moment se aud tunete – Saint Germain chicoteşte împreună cu râsetele audienţei).  Sunt mulţi umani care încă mai au nevoie să lucreze cu aceste unelte, care încă mai au nevoie să se ataşeze de ceva ca de exemplu Flacăra Violet, dar Shaumbra voi mergeţi mult dincolo de aceasta.  Voi mergeţi mult dincolo de aceasta în munca voastră.

 

Familia Ballards a adus înăuntru energie uriaşă de „Eu Sunt.”  Ei au fost ridicularizaţi pentru aceasta, ei au fost neînţeleşi  de mulţi oameni.  Ei au fost o ameninţare la biserici care au văzut un milion-plus de discipoli ai muncii.  Ei au fost ridicularizaţi pentru ceea ce au făcut.  Dar, ei au menţinut esenţa lor.  Ei au stat în adevărul lor.  Ei au stat în munca de „Eu Sunt”, şi ei vin înăuntru azi foarte mândri să fie cu acest grup de Shaumbra, să împărtăşească un timp nou şi o energie nouă.  Amândoi Guy şi Edna au vrut să vină înapoi pe acest Pământ în curând pentru a lua parte la această evoluţie întreagă a energiei noi.  Aşa noi vă cerem să îi bineveniţi pe ei azi, în această sală frumoasă a energiei noi spirituale a Pământului. 

 

Este o energie dulce aici azi. O energie foarte dulce în această cameră, bazată pe Shaumbra care sunt aici, bazată pe Ballards şi pe ceilalţi invitaţi.  Deci eu vă cer să luaţi un moment şi să inhalaţi dulceaţa energiei.  Eu ştiu că uneori când eu iau locul lui Tobias există un pic de trepidaţie, (râsete şi mai multe tunete) unii se îngrijorează de ce se poate întâmplă în această zi. Dar azi... azi este dulce.  Azi este o energie foarte dulce.

 

Eu doresc să încep să vă vorbesc despre ce se întâmplă pe partea cealaltă a voalului.  Ce se întâmplă în rai – ştirile din rai – căci voi sunteţi ocupaţi aici, foarte ocupaţi pe Pământ, făcând munca voastră.  Deci, ce se întâmplă pe partea cealaltă a voalului?

 

Este foarte, foarte ocupat.  Eu vorbesc despre fiinţele îngereşti ne-fizice care servesc umanitatea, ajută Pământul în acest timp.  Într-adevăr sunt foarte multe, multe entităţi care vin şi pleacă pe partea ne-fizică: cei care au murit recent, cei care sunt înţepeniţi pe tărâmurile apropiate;  cei care se pregătesc să vină înapoi.  Dar eu vorbesc aici despre fiinţe îngereşti care sunt în serviciu.

 

Apropo, ei aleg să fie în serviciu.  Ele sunt fiinţe îngereşti care, între vieţi se oferă pentru aceasta căci ei sunt încă foarte compasionaţi de energia Pământului şi de umanii pe care ei i-au lăsat în urmă.  Deci, ei au voluntariat într-un sens să facă această muncă, să continue să vă sprijine şi să vă iubească.

 

Există fiinţe care niciodată nu au fost în formă umană.  Dar ele de asemeni sunt voluntari, de obicei puţin înainte de a luat prima lor încarnare umană.   Deci ele se voluntariază pe partea noastră a voalului să lucreze cu umanii.  În special cu umanii care se fac cunoscuţi lor înşişi şi nouă că ei sunt pregătiţi.  Ei sunt pregătiţi să arunce aparenţa energiei umane, gata să arunce ciclul vechi de viaţă după viaţă.

 

Deci noi suntem foarte ocupaţi pe partea cealaltă.  În primul rând, ne pregătim pentru această săritură quantum  - doar puţin peste un an – săritura quantum a conştiinţei, şi Shaumbra noi vedem că aceasta se apropie şi voi vedeţi de asemeni că se apropie.  Voi vedeţi că totul se întâmplă foarte repede chiar acum.  S-a vorbit despre, la începutul acestei întâlniri de azi, cum doar acum două sute de ani exploratorii au venit pe acest teritoriu din America, Atlantis-ul nou, căutând terenuri noi, trasând teritorii noi.  Doar două sute de ani în urmă.  În planul istoriei umane, care a fost la un clipit de ochi din timp...

 

O sută de ani în urmă, aşa cum a fost menţionat la începutul acestei întâlniri, a fost cutremurul de Pământ din San Francisco.  Doar nu de mult, acum treizeci de ani, s-au introdus computerele personale.  De la tehnologia computerelor, doar câteva... de exemplu, guvernele, câteva mari corporaţii şi corporaţii militare... au fost puse în mâinile individualilor – doar acum treizeci de ani.  Priviţi cum acestea revoluţionează lumea întreagă.  Tot ce faceţi voi acum este conectat, într-un fel sau altul, de internet.  În termeni istorici, aceasta era mai puţin de o clipire din ochi din timp.

 

Deci, cei care se întreabă de săritura quantum, „Cu adevărat se întâmplă aceasta?”  Dragă Shaumbra, aceasta se întâmplă foarte repede.  Aproape că este pe noi.  Deci sunt fiinţe îngereşti pe această parte care sunt pregătite.  Ei o să asisite pe cei care, ca şi voi Shaumbra, care sunt pregătiţi să facă o reintegrare a Energiei Noi în corpul vostru fizic şi în conştiinţa voastră şi sistemele de credinţă.  Acesta este un proces major şi are nevoie de multă grijă în aşa fel ca corpul vostru fizic să nu să ardă, ca mentalul vostru să nu înebunească.  Este nevoie în continuu de echilibrarea energiilor.

 

Aceste fiinţe îngereşti lucrează cu voi acum, deseori când dormiţi dar acum mai mult când sunteţi trezi.  Chiar acum în timp ce staţi aici, ei lucrează cu voi, ajută la împlinirea dorinţelor voastre pentru reintegrarea corpului vostru întreg, mental şi spiritual.  Dacă aceasta s-ar întâmpla dintr-o dată, precis voi v-aţi dezintegra.  Precis nici una din biologia voastră şi nici mentalul vostru nu putea să mânuiască această schimbare mare – deci aceasta se întâmplă peste o perioadă de timp.

 

Există fiinţe îngereşti pe partea noatră a voalului care lucearză cu alţi umani chiar acum pe Pământ (mai multe tunete, ceva râsete) care trec peste procesul unui tip al trezirii spirituale dar care nu sunt conştienţi că ce este acesta.  Ele lucrează foarte aproape cu acei umani pentru că acei umani – cum să spun – într-o stare foarte delicată, nu mai sunt siguri cine sunt sau de ce sunt ei aici.  Nimic nu are sens dar ei încearcă să menţină unele căi vechi.  Deci sunt legiuni de îngeri care lucrează cu ei – cu toate că ei nu cred în îngeri.

 

Există multe fiinţe îngereşti care lucrează să menţină o mişcare şi echilibrarea constantă a energiilor acestei planete Pământ.   Aşa cum Tobias a spus în ultima lui discuţie, Pământul menţine, multe, multe energii vechi şi va continua să menţină energiile vechi pentru cel puţin treizeci de ani.  Deci există legiuni de Fiinţe.  Voi aprope că puteţi să-i vedeţi că se aliniază să lucreze cu Pământul, lucrând cu Pământul pe nivele inter-dimensionale, nu numai pe nivelul fizic al Pământului dar şi la nivele inter-dimensionale.

 

Există legiuni de Fiinţe – fiinţe îngereşti pe partea noastră – care se prepară pentru influxul următor de umani să vină pe Pământ.  Dar aceşti umani sunt diferiţi.  Acele suflete care se vor încarna nu au fost niciodată pe Pământ deci ele au mare nevoie de instruiri – voi aţi spune – mari înţelegeri.  Cei care îi înstruiesc sunt în general cei care au fost pe Pământ.  Ei au experimentat cum este să fii întrt-un corp fizic într-un loc fizic.  Ei încearcă să ajute aceşti încarnaţi noi să înţeleagă ce înseamnă să lucreze în masă şi biologie.

 

Există cei pe partea noastră a voalului care lucrează cu planeta Pământ şi cum se referă aceasta la restul fizicii Cosmosului.  Există interconecţii ce noi avem cu Pământul, cu toate părţile Omniversului, nu numai cu dimenisunea fizică dar şi ne-fizice de asemeni.  Şi aceasta de asemeni are nevoie de echilibrare uriaşă.

 

Unii dintre voi care ascultaţi azi aţi fost în acel serviciu – serviciul echilibrării Pământului cu restul Cosmosului.  Şi, da într-adevăr, cu alte civilizaţii – dar nu chiar ca umanii, cu alte dimensiuni şi aspecte de viaţă în acele dimensiuni.  Aceasta are nevoie de o legiune uriaşă de fiinţe îngereşti care sunt în serviciu pentru a continua să performeze această sarcină.

 

Şi, Shaumbra, şi aceste fiinţe sunt de asemeni în serviciu pentru voi.  Ei nu pot face pentru voi.  Dacă voi cereţi să vă dea un milion de dolari, ei nu pot face aceasta pentru voi.  Aceasta nu este munca lor.  Munca lor este de a ajuta să echilibraţi energiile voastre, să vă ajute să vă dezvoltaţi, să descoperiţi adevărul vostru.

 

Deci, ele sunt acolo tot timpul.  Da, într-adevăr lor le place să vă vorbească.  Ei nu întotdeauna au răspunsul. Ei sunt acolo să vă sprijine.  Ei sunt acolo să vă ajute să treceţi prin unele timpuri foarte dificile prin care aveţi tendinţa de a trece.   Este potrivit să îi chemaţi ca pe prieteni, ca şi cum pe cei din familia voastră îngerească proprie, ca fiinţe care vă iubesc mult,  dar din nou, ei nu pot face pentru voi.  Ei nu sunt ghizii voştri, acei ghizi au plecat de mult timp.

 

De asemeni pe partea noastră a voalului, pe tărămurile îngereşti, dincolo de dimensiunile care sunt conectate direct de Pământ, dincolo de tărămurile cristaline, sunt nivelele îngereşti ale familiei voastre spirituale – ceea ce numiţi familia voastră îngerească.  Ei au aşteptat şi au observat.  Ei au aşteptat pentru voi, ca reprezentativi ai familiei spirituale... ei au aşteptat în general pentru umanitate... de a dezvolta, de a creşte, de a învăţa pe Pământ.

 

Acum cum săritura quantum se apropie, acum când într-adevăr luaţi dreptul de proprietar în voi înşivă, de a deveni fiinţe suverane, aceste familii spirituale încep să iasă afară din tipul lor de menţinere – menţinere de energie.  Ei au fost într-un impas, au aşteptat... au aşteptat să descopere, prin voi, ce înseamnă să meargă pe acest lor numit Pământ, ce înseamnă să meargă înapoi prin multe, multe experienţe de când aţi fost voi cu ei, ce înseamnă să meargă pe Pământ şi să ia un corp fizic şi de a fi singuri.  Ei au aşteptat şi acum, din cauza mişcării în înăuntrul vostru, energiile lor încep să se mişte din nou.

 

Dacă puteţi, simţiţi pentru un moment familiile voastre spirituale.  Nu este important să ştiţi numele lor, doar simţiţi energia familiei voastre spirituale.  Energiile lor erau, într-un sens, îngheţate, sau la un impas, aşteptând într-un tipar susţinător, dar acum se mişcă din nou.  Acum puteţi începe să simţiţi o schimbare a energiei chiar şi la acest nivel mai înalt.

 

Deci este chiar un pic de activitate pe dinafara tărâmului vostru.  Chiar un pic de activitate pe tărâmul îngeresc, Shaumbra.  De aceea voi continuaţi să simţiţi mişcarea... şi nu este numai despre voi, aceasta se întâmplă pe toate tărâmurile diferite... continuaţi să simţiţi mişcarea şi schimbarea energiei.

 

Tobias a spus înainte şi da, chiar îngerii obosesc – în special cei care sunt foarte aproape de tărâmurile Pământului – pentru că energiile pământului sunt puternice, sunt grele.  Sunt, într-un sens, doar dincolo de gravitatea fizică.  Este un tip de gravitate energetică care atrage fiinţele  - fiinţe îngereşti – pe Pământ.  Şi dacă ele nu sunt echilibrate în mod corespunzător şi dacă ele nu au echipa de suport, aceasta poate să cauzeze ca ele să cadă pur şi simplu în ciclul de încarnare chiar dacă ele nu necesar vor să aleagă aceasta.  Atragerea spre Pământ este foarte puternică.

 

Deci, da, într-adevăr, fiinţele îngereşti, şi noi obosim. Este o oboseală diferită faţă de oboseala fizică, dar aceasta poate fi foarte epuizant pe energii.  De aceea noi intenţionăm să venim şi să plecăm.  Uneori este că noi trebuie să plecăm foarte departe de energiile Pământului să recuperăm energiile noastre proprii... să avem sensul nostru propriu de echilibrare şi de bine înapoi.  Deci, voi simţiţi de asemeni schimbare continuă şi mişcare în fiinţele îngereşti care vin înăuntru, curierii voştri, cei care vă sprijină.

 

Deci aceasta este ceea ce se întâmplă pe partea noastră a voalului.  Există o creştere în activitate, o creştere în mişcarea energiei, toate acestea pentru a vă sprijini pe voi.  Toate ca să vă sprijine pe voi în ceea ce faceţi aici pe Pământ chiar acum.

 

În Shoud-ul din luna trecută, Tobias a vorbit mai mult despre deconectare.  El a vorbit despre reţele.  El a spus că totul în realitatea voastră este o reţea, toate sunt interconectate cu restul.  El a menţionat, de exemplu, că ficatul vostru este o reţea.  Acesta este format nu numai din celule şi molecule şi atomi, dar făcute din şosele de energii.  Fiecare element, fiecare atribut al reţelei, cu toate că este doar un ficat, acesta poate să devină o reţea de inimă dacă este de acesta.  Acesta este in contact direct cu inima voastră.  Acesta pur şi simplu poate să se schimbe şi să devină o reţea de inimă sau o reţea de creier.  Şi creierul poate să devină reţeaua piciorului.

 

Totul este interconectat şi se înţeleg pe ei înşişi.  În afara corpului, totul este interconectat energetic la tot restul.  Voi sunteţi conectaţi de Pământ.  Pământul este conectat de altele – şi toate – de părţile Cosmosului.  Cosmosul este conectat de toate dimensiunile.  Toate sunt interconectate.

 

Şi aici sunteţi voi, vi se cere să vă deconectaţi.  Voi sunteţi rugaţi să mergeţi înapoi în înăuntrul vostru, să găsiţi inima, miezul şi esenţa.  Aceasta pentru a da drumul la toate acele lucruri care v-au hrănit şi la tot ce aţi hrănit voi.  Procesul este natural.  Voi nu trebuie să forţaţi.  Voi nu trebuie nici să încercaţi să manipulaţi aceasta.  Nu există un anumit exerciţiu pe care trebuie să-l faceţi.  Aceasta doar se întâmplă, şi aici este unde Shaumbra se află chiar acum.  Încet, blând şi cu asistenţa tuturor acelor fiinţe îngereşti, daţi drumul la toate acele conecţii.

 

Deci, unii dintre voi în ultimul timp v-aţi simţit puţin incomozi.  Altă dată puţin mai deschişi, ca şi cum voi nu căraţi multe din acele poveri vechi, bagajele vechi de dinainte pentru că voi încet le daţi drumul.  Voi spuneţi, „Cât va ţine acest proces?”  Acesta poate să ţină câţiva ani.  Acesta poate să ţină în tot restul vieţii voastre.  Pentru unii acesta poate merge şi în viaţa viitoare.  Dar acesta se întâmplă şi se întâmplă natural şi blând.  Nu trebuie să forţaţi nimic.  Dacă vreţi să faceţi ceva ca să facilitaţi procesul de deconectare, atunci faceţi respiraţie conştientă şi beţi multă apă pură.

 

Un lucru ce o să observaţi în acest proces întreg de deconectare este lipsa ciclurilor ce au loc.  Curgerea energiei şi munca şi apoi manifestarea în cicluri.  Natura are ciclul ei propriu, de exemplu.  Aceasta are verile ei, şi toamna  şi iernile şi primăverile ei.  Şi ciclurile se repetă însăşi mere şi mereu şi mereu, pentru că aceasta este calea în care este programată reţeaua naturii.  Şi umanii, de aceea, au învăţat să le accepte.   Aceasta ar putea fi chiar tulburătoare de a merge de la vară direct în iarnă, sau de a avea două veri, sau de a nu avea nici un sezon.

 

Soarele este un ciclu.  Luna, toate planetele, totul se mişcă în ciclu.  Conştiinţa, sau umanitatea însăşi, se mişcă în cicluri.  Acesta are susul şi josul.  Sunt timpuri când sunt războaie şi timpuri de pace, timpuri de lipsuri şi timpuri de belşug.

 

Eu vă rog să notaţi în special acum felul în care se lucrează în cicluri.  Chiar şi în viaţa voastră.   Chiar şi în procesul oricărei zile, observaţi cum se dezvăluie ciclurile.  Voi aveţi cicluri pentru a mânca, corpul vostru este obişnuit cu acele cicluri.   Voi aveţi cicluri de dormit.  Totul, vedeţi voi, sunt tipare şi cicluri.  Dacă vă uitaţi la ele energetic acestea pot face un tip de pictură de lumină frumoasă – tiparele vieţii voastre.

 

Ciclurile în familiile voastre, în relaţiile voastre.  Aţi notat vreodată că cu partenerii voştri există cicluri.   Sunt timpuri că voi vă înţelegeţi bine.  Alte dăţi nu vă înţelegeţi nici cum.  Dar acesta continuă să fie în ciclu mereu şi mereu.  Există timp pentru experienţele învăţării.  Există timpuri când simplu sunt tipare care s-au clădit şi voi v-aţi obişnuit cu ele şi voi aţi acceptat acele cicluri.  Dar toate acestea fac parte din reţea.  Toate acestea sunt iluzii şi ele sunt false.  Se întâmplă doar că voi aţi fost hipnotizaţi în a crede în ele.

 

Unul dintre cele mai mari cicluri la care vreau să mă adresez este ciclul pe care mulţi dintre voi l-aţi experimentat şi nici nu aţi întrebat de acesta.   Voi cădeţi doar în tipare vechi.  Unii dintre voi, în special, sunteţi pe marginea acestuia chiar acum şi acesta are nevoie să fie adresat.   Voi sunteţi pe un ciclu înalt, mulţi dintre voi.  Lucrurile încep să curgă.  Ele încep să meargă bine.  Sincronicitatea începe să ia loc în viaţa voastră.

 

Acum pentru unii dintre voi ciclul era precipitat de un eveniment, poate, care nu a fost chiar plăcut – aţi pierdut locul unde aţi locuit, aţi pierdut serviciul, sau un prieten.  Dar apoi voi aţi început un ciclu nou pentru că voi aţi fost eliberaţi de unele energii vechi care erau de fapt ca şi ancore de nave.  Şi apoi lucrurile încep să meargă bine în viaţa voastră – orice ce înseamnă pentru voi personal.  Poate aceasta înseamnă că aveţi o înţelegere mai bună cu voi înşivă.  Voi nu vă turmentaţi pe voi înşivă.  Voi nu vă judecaţi pe voi înşivă, voi doar vă permiteţi să trăiţi.  Poate aceasta se manifestă în serviciul vostru.  Poate există doar o curgere nouă cu oamenii cu care lucraţi.  Sau dacă aveţi afacerea voastră proprie, poate aceasta merge mai bine decât înainte.

 

Dar ce se întâmplă în acel ciclu – în ciclul dualităţii vechi pe care o ştiţi?  Ce se întâmplă?  Voi ajungeţi la un anumit punct şi apoi acesta se duce în jos.  Voi sunteţi atât de obişnuiţi cu acesta căci eu văd deja mulţi dintre voi care deja anticipează acest lucru.  Voi vă pregătiţi pentru cădere. Voi începeţi să vă pregătiţi să pierdeţi aceasta.  Voi sunteţi pe partea joasă a ciclului.

 

Aceasta este o iluzie.  Acesta este un sistem de credinţă veche şi nu este nevoie ca acesta să se întâmple. 

 

Un lucru ce vreau să fac aici cu voi azi Shaumbra este să pun un capăt la acele cicluri – la cele de sus şi la cele de jos.  Ele servesc restul umanităţii într-un fel pentru că acele „sus şi jos” fac o anumită muncă de curăţire a energiei vechi.  Într-un sens este un proces de purificare.  De asemeni acesta este un proces ce dezvoltă un impuls – un impuls energetic.  Dar acesta nu mai este important pentru voi, Shaumbra.

 

Tobias, într-un sens, a făcut aluzie în multe Shoud-uri de dinainte când el a vorbit despre energia de distrugere, energia Shiva, care a venit înăuntru.   Acest lucru faceţi voi, sunteţi pe vârf, sus, şi când lucrurile merg bine,  voi aduceţi energia distrugătoare înăuntru.

 

Noi vă cerem de la voi toţi să fiţi foarte conştienţi de toate ciclurile pe care le aveţi în viaţa voastră.  Tot ce faceţi.  Acestea sunt tipare.  Voi pur şi simplu puteţi observa curgerea energiei.  Dacă există un tip de dispozitiv de măsurare, voi puteţi să vedeţi ciclurile înalte şi cele joase.  Acestea sunt ca nişte forme de valuri  - înalte şi joase.  Ca şi valurile oceanelor, vârful şi umflătura.  Voi v-aţi obişnuit cu aceasta ca o cale a vieţii.

 

Nu mai este nevoie, Shaumbra.  Energia Nouă, în primul rând, nu permite aceasta, nu va permite ciclurile în înăuntrul Energii Noi.  Energia Nouă nu este ciclică, nu este o formă de val. Aceasta nu are sus şi jos.  Energia Nouă nu permite aceasta.  Dar mai mult ca orice, aceasta nu vă mai serveşte nicicum.   Unii dintre voi sunteţi chiar pe marginea pătrunderii în viaţa voastră, în conştiinţa voastră, în spiritualitatea voastră, şi în special, în afacerea voastră, în munca voastră de predare pe care o să o faceţi. Voi sunteţi chiar pe vârful acelui ciclu şi o parte din voi deja anticipează căderea.  Este ca şi cum sunt valurile, acestea merg sus şi apoi merg în jos.

 

Shaumbra, permiteţi să facem o alegere azi, să nu mai avem aceasta niciodată. Voi nu aveţi nevoie de aceasta.  Voi nu aveţi nevoie de sus şi de jos.  Acum, chiar acum, eu simt pe mulţi care spun, „Dar, apoi ce se întâmplă? O să merg sus şi sus şi sus?”  Nu. Voi vă daţi complet jos de pe pistă. Voi ieşiţi afară din acele cicluri complet.

 

Dacă aveţi iluzia că mergeţi sus şi sus şi sus, în dualitatea veche, mai devreme sau mai târziu, acesta trebuie să vină jos pentru că acesta este felul în care lucrează dualitatea şi acesta este sistemul vechi.  Noi mergem în afara ciclului de sistem de credinţă – ciclul iluziei – şi din acea energie.  Voi nu aveţi un sus şi un jos niciodată.  Voi nu aveţi un rău şi un bine niciodată.  Acesta doar este.  Acesta doar continuă să se extindă.  Şi, aşa cum spune Tobias, acesta se extinde înăuntru şi afară, toate în acelaşi timp.  Extinderea nu este doar o singură direcţie.  Nu este doar o singură dimensiune.   Aceasta merge în toate direcţiile.

 

Noi luăm un moment să simţim de fapt cum este aceasta.   Eu vreau ca voi să începeţi să daţi drumul la programele vechi şi de a vă obişnui de unele noi.

 

Deci voi sunteţi pe un ciclu înalt.  Voi aţi fost pe cel jos, voi aţi fost în iad.  Voi aţi trecut prin timpuri dificile, dar apoi voi aţi dat drumul la acelea şi voi urcaţi sus şi mai sus.  Voi vă simţiţi mai bine.  Voi sunteţi mai clari în mentalul vostru.  Voi vă simţiţi conectaţi mai mult de voi înşivă şi mai puţin conectaţi de orice altceva.  Voi aţi avut pătrunderi mai adânci în viaţa voastră.  Poate cu afacerea sau relaţiile voastre sau conştiinţa absolută.  Deci voi sunteţi la acest punct minunat.

 

Acum păşiţi jos de pe pistă, ieşiţi afară din ciclu.  Permiteţi să-l părăsiţi.  Permiteţi-vă să plutiţi aici.  Daţi-vă drumul.  Lăsaţi în urma voastră felul ciclului vechi şi tiparele.  Lăsaţi în urmă calea veche de sus şi jos.

 

(Vorbeşte încet, blând)

 

Permiteţi doar să plutiţi pentru un moment... mergeţi dincolo de nevoia înălţimii şi de jos... permiteţi-vă să curgeţi înăuntrul energiei de expansiune, în viaţa voastră... unde nu trebuie să aveţi zile bine/rele... unde totul face parte din a deveni... toate fac parte din expansiune.

 

Acum aceasta este ca şi cum aţi fi pe un val.  Voi aţi mers sus şi sus şi sus.   Există anticipaţia de emoţie... şi în timp ce gândiţi că începe să vină jos,  daţi-vă jos.  Daţi-vă jos complet de pe val.  Nu este nevoie de a merge în jos.  De fapt este mult mai înviorător, mult mai amuzant şi mai eliberator de a vă da jos de pe val la acest punct.

 

Eu văd că mulţi dintre voi aţi făcut mişcări incredibile în viaţa voastră, pe marginea unei pătrunderi mari... şi eu nu spun nechibzuit... mari pătrunderi în viaţa voastră.  Dar eu văd sistemul acela de sabotare, sau sistemul ciclului vechi,

gata să vă ţină şi să vă tragă în jos.  Voi nu aveţi nevoie de acesta.  Daţi-vă jos de pe acesta permanent.

 

Mai departe eu vreau să vorbesc despre un punct foarte important.  Poate nu chiar spiritual, definitiv nu dramatic, dar un punct foarte important aşa cum mergeţi înainte în viaţa voastră.  Acesta este despre a fi autentic.  Este de a fi autentic.  Acesta este un cuvânt nou, aş vrea ca Shaumbra să simtă şi să înceapă să-l folosească.  Autentic.  Ce înseamnă acest lucru?  Ce înseamnă?

 

Acesta înseamnă să fiţi absolut adevăraţi şi oneşti cu voi înşivă, dar într-un fel diferit.  Autentic înseamnă a avea încredere totală în voi înşivă.  Acesta înseamnă de a nu face lucruri din cauza a cum alţi oameni percep acest lucru sau grija voastră cum ei percep acesta, dar din cauză că acesta este important pentru voi.  Autentic este despre voi.

 

Autentic nu este relatat la lucruri ordinare de fiecare zi.  Unii dintre voi gândiţi aici în termeni de a nu spune minciuni, de a fi buni, de a face lucruri bune – a ce numim pe partea noastră a voalului – sindromul de fată bună/băiat bun.  Voi aţi fost programaţi să gândiţi în acei termeni.  Şi cu adevărat de unde vine aceasta?  De unde vine acea noţiune de a fi o fată bună, de a fi un băiat bun? Aceasta vine de la alte persoane care vor să vă ţină în linie, care vor să vă ţină de a face a ceea ce ei vor ca voi să faceţi.  Aceasta nu are deloc de a face de a fi autentic, aceasta are de a face cu controlul.  Aceasta a fost întipărit în voi mere şi mereu şi mereu în primii ani ai voştri, şi voi aţi continuat să acţionaţi astfel.  Dar aceasta nu este de a fi autentic, aceasta este de a urma programarea veche care a venit de altundeva.

 

Autentic este de a fi autentici (de a avea adevăr, de a fi loiali) faţă de voi înşivă.  Unii dintre voi aţi înfiinţat serii întregi de lucruri complexe în viaţa voastră, ce credeţi că este bine sau rău.  Voi aveţi liste chiar dacă nu le scrieţi pe hârtie, voi le aveţi în mentalul vostru... lucruri ce aveţi pentru a face în felul de a deveni  merituoşi de iubirea voastră.  Şi eu vă spun că chiar acum, lista pe care o aveţi în mentalul vostru, voi nu puteţi să o realizaţi.  Nu se poate realiza de aceea voi aţi putea să scăpaţi de aceasta chiar acum.

 

Nu este autentic de a gândi că trebuie să aveţi o anumită greutate.  Aceasta este o minciună şi o decepţie şi vă induce în eroare şi cauzează la mulţi dintre voi multă traumă.  Şi voi nu o să fiţi capabili să îndepliniţi aceasta, pentru că voi vă concentraţi pe aceasta, „Eu  o să fiu bun doar dacă am o anumită greutate.”  Acesta este un ciclu, vedeţi voi, şi voi nu puteţi să cântăriţi niciodată acea greutate, şi chiar dacă ajungeţi la aceasta, va fi doar pentru o perioadă scurtă de timp  şi voi o să mergeţi direct înapoi în ciclu, voi o să vă balonaţi din nou.  Acesta este un ciclu perpetuat - de sine, Shaumbra, şi greutatea nu este o problemă.  Aceasta este o decepţie.  Aceasta este o distragere, şi voi nu sunteţi autentici cu voi înşivă dacă gândiţi că trebuie să aveţi o anumită greutate.

 

Unii dintre voi spuneţi că voi trebuie să aveţi o anumită cantitate de iluminare spirituală pentru a fi autentic şi acesta este cel mai mare nonsens, Shaumbra pe care l-am auzit vreodată! (râsetele audienţei).  Cauldre mă opreşte pentru un minut, dar eu sunt autentic cu voi! (mai multe râsete).  Una dintre cele mai mari capcane pentru oricare uman are de a face cu căutarea lui spirituală proprie pentru că ei cred, şi ei au fost conduşi să creadă, alţii le-au spus lor, să meargă la toate clasele, să facă ceea ce au făcut marii maeştri. 

 

Shaumbra voi nu o să ajungeţi niciodată acolo.  Voi nu o să puteţi să citiţi destule cărţi.  Voi nu puteţi merge în destule clase.  Voi nu sunteţi autentici cu voi înşivă.  Voi de fapt vă sabotaţi pe voi înşivă prin a spune că „Eu trebuie să continui să studiez pentru a fi spiritual.  Eu am fost rău.  Mi s-a spus că am fost rău.  Deci trebuie să continui să studiez, să fiu ascultător.”  Voi nu o să ajungeţi acolo, niciodată.  Este doar când voi deveniţi autentici şi o să faceţi lucruri pentru voi înşivă,  PENTRU VOI ÎNŞIVĂ, atunci deveniţi autentici.

 

Spiritualitatea, în multe, multe cazuri, şi religia, este foarte autentică.  Este plină cu multe ritualuri şi ritmuri şi obligaţii şi reguli şi cuvinte vechi.  Şi voi puteţi studia acestea pentru totdeauna.  Sunt şcolari pe care eu îi cunosc personal şi care au pierdut cinci ani, şase, şapte vieţi într-una studiind şi studiind şi studiind.  Şi noi stăm jos pentru discuţii, când ei vin înapoi pe partea mea, şi eu râd în faţa lor! (râsete din audienţă).  Şi ei devin foarte frustraţi cu mine şi ei încep să pontifice la ceva, ei devin foarte filozofici şi esoterici – şi eu râd şi spun „Voi nu sunteţi autentici.”  Şi aceasta îi încurcă şi ei aleargă înapoi şi încep o altă viaţă. (multe râsete).

 

Ei face aceasta, ei urmăresc coada lor spirituală proprie. Ei fac aceasta pentru că

ei cred că trebuie să facă.  Ei fac pentru că ei gândesc... ei au fost conduşi să creadă că ei trebuie să facă toate acele studii.  Ei nu sunt autentici. Şi eu nu spun că toţi nu sunt autentici, într-adevăr, eu folosesc exemple extreme pentru că o parte din mine de a fi autentic este de a fi extrem (râsete).

 

Ce Înseamnă „autentic”, Shaumbra?  Este de a fi voi înşivă.  Eu ştiu că aceste cuvinte sunt grele pentru auzul câtorva dintre voi. Faceţi pentru voi înşivă, pentru că întotdeauna vi s-a spus să NU faceţi pentru voi înşivă.  Faceţi pentru că este bine pentru voi.  Aceasta înseamnă autentic.

 

Să vorbim despre unele exemple de fiinţe umane autentice.  Eu aş numi pe prietenul meu drag Tobias autentic.  El a trecut prin iad să ajungă să fie autentic. El a trecut prin multe vieţi dificile.  Şi în ultima lui viaţă pe Pământ, el a spus, „Nu, niciodată. Nu, niciodată – nu reguli. Nu mai fac pentru alţii pentru că eu sumt obligat să fac pentru alţii.  Nu studierea scripturii pentru că mi s-a spus că aceasta este calea spre rai”.

 

În tot ce a crezut el, pentru tot ce a lucrat atât de greu el a ajuns să fie pus în închisoare, şi atunci unde a fost Dumnezeul lui să-l salveze?  Dumnezeul lui nu a fost autentic,  a fost în afara cărţii.  Aceasta a fost o ficţiune scrisă de altcineva.  Şi el a stat în acea închisoare,  fiind sfidat de o pasăre – care de fapt a fost Arhanghelul Mihail – şi pasărea a spus, „Când, Tobias, când o să fii tu însuţi?  Când o să fii autentic? Când o să te opreşti să te hrăneşti de la alţii şi să opreşti pe alţii să se hrănească de la tine? Când o să fii Fiinţa ce mai mare în lume?  Când o să fii cine eşti tu într-adevăr?”

 

Şi din nou, după o mare frustrare, Tobias a înţeles în final ce a însemnat aceasta şi apoi pur şi simplu el s-a eliberat pe el însuşi – nu numai din pereţii puşcăriei dar de la orice ce l-a ţinut să fie autentic.  El a ajuns la esenţial, la adevărul lui simplu.  Adevărul simplu al lui propriu.

 

Şi voi sunteţi provocaţi, sau întrebaţi chiar acum, să faceţi acelaşi lucru.  Adevărul simplu al vostru propriu.  Nu o grămadă de jargoane ezoterice.  Nu o grămadă de mormăituri.  Nu de a încerca să impresionaţi pe alţii.  Nu de a privi câte diplome puteţi pune pe zid.  Nu de a auzi ce spun alţii despre voi pentru a vă pompa.  Aceasta nu este autentic.  Aceasta este hrănire într-un loc greşit.

 

Kuthumi.  Foarte autentic.  Foarte autentic – el nu a avut nevoie să impresioneze pe nimeni, a fost foarte independent în el însuşi, a iubit oamenii, a iubit natura.  Dar mai mult ca orice, un lucru ce pot spune despre Kuthumi, el este simbolul de a învăţa să se iubească pe el însuşi. El nu este narcisist. El nu petrece – cum să spun – zile şi zile în faţa oglinzii.  El a învăţat să se iubească pe el însuşi.

El a învăţat că tot ce a făcut vreodată în oricare viaţă a lui a fost darul cel mai mare pe care putea să şi-l dea lui însuşi.  El este un exemplu autentic.

 

Când el vine înapoi... o să vină în curând... când vine înapoi şi când unii dintre voi chiar o să aveţi întâlnire cu el, voi o să realizaţi că el este probabil exemplul cel mai mare de a fi autentic.  El este cine este el.  Când voi sunteţi în jurul energiei lui voi nu o să simţiţi că ceva este luat de la voi.  Voi nu o să simţiţi nici o manipulare sau împotrivire.  El este cine este el. El este autentic.

 

Ohamah, cel suveran, autentic.  El vine furtunos.  El vine ca un bătrân, care miroase, luptător scorţos (râsete), dar el este foarte autentic.  El a învăţat aceeaşi lecţie: „ Nu contează nimic.  Nimic nu contează de afară.  Nici o regulă, nici una dintre aşteptări care au fost puse pe voi.  Nici una nu contează.”  El este autentic.  El nu a avut nevoie de iubirea altui uman fiind Fiinţa lui proprie autentică.

 

Un prieten al nostru tuturor care recent a fost invitatul nostru, Edgar Cayce.   Foarte autentic.  Foarte autentic.  Oh, da, el a petrecut mulţi ani din viaţa lui în conflict peste era în care a trăit, unele din temele lui religioase a ce a făcut.  Dar el întotdeauna a stat în adevăr faţă de el însuşi şi autentic.  El întotdeauna a intrat în esenţa a ceea ce a fost important pentru el – lui!.  Nimeni altul, doar el.

 

Acum aceasta sună foarte egoist, nu-i aşa?   Dar, Shaumbra voi aţi fost conduşi să credeţi că voi întotdeauna trebuie să faceţi totul pentru alţii şi apoi, la sfârşit voi sunteţi nefolositori la toţi pentru că voi sunteţi epuizaţi, voi sunteţi atât de confuzi despre cine sunteţi voi.  Voi sunteţi în antiteza autenticităţii.  Deci voi într-adevăr, în mare, nu faceţi nici un bine la nimeni când faceţi lucruri pentru alţii.

 

Edgar Cayce a descoperit că dacă a făcut pentru el,  adevărul LUI cel mare – a nimănui, fiinţa lui autentică, atunci channelul a trecut prin el.  Informaţia a curs prin el şi el a putu să facă acele citiri frumoase. El a putut să ajute multă lume când el a fost autentic cu el însuşi.

 

Madame Blavatsky, o prietenă de a mea, o minunată filozoafă, învăţătoare.  Ea a fost autentică.  Ea a fost cine a fost ea.  Ea a iubit societatea, ea a iubit prietenii, dar ea nu a încercat să impresioneze pe nici unul din ei.  Ea a înţeles pentru ea însăşi foarte bine.  Ea a înţeles cum să fie autentică.

 

Ştiţi voi, partea autentică din voi, Shaumbra, este partea încântătoare.  Este partea încântătoare.  Voi nu trebuie să creaţi acea încântare, voi nu trebuie să plănuiţi şi să dezvoltaţi.  Asta este partea voastră naturală la care sunt atraşi oamenii.  Când voi sunteţi autentici faţă de voi înşivă, ei sunt atraşi de voi.  În acest fel a fost şi Madame Blavatsky. Autentic minunat.

 

Yeshua... dragă Yeshua! (ceva râsete).  Foarte autentic.  Acum este interesant, voi spuneţi.  „Cum poate o fiinţă neînsufleţită să fie autentic?”  Bine, a fost toată energia colectivă în spatele lui Yeshua care vă include şi pe voi.  Shaumbra voi şi Yeshua minunat, voi faceţi parte unul din celălalt – o energie colectivă în spatele acestui drag – de aceea mulţi dintre voi aţi simţit multă iubire şi înţelegere pentru această Fiinţă.  Aceasta a fost partea autentică a voastră ce aţi pus în Yeshua, şi de aceea el a fost autentic.  El nu a încercat să impresioneze pe membrii lui.  El nu a încercat să impresioneze pe apostolii lui.  El sigur nu a încercat să impresioneze pe conducătorul biserici...  El a fost autentic.

 

Şi, eu Saint Germain, eu sunt autentic.  Eu sunt destul de autentic că eu chiar că pot să vorbesc despre mine însumi ca acesta, vedeţi voi.  Eu am învăţat, în timp ce am fost prins în cristal, cum a fost să merg înapoi a cine am fost eu.  Nu contează ce alţii cred despre mine, de aceea eu – şi exact de aceea – ei mă iubesc” (Saint Germain chicoteşte).  Când voi sunteţi autentici cu voi înşivă, când voi învăţaţi să vă îndrăgostiţi de voi înşivă, alţii o să fie atraşi la acesta.  Ei o să vadă acea puritate ce aveţi.  Ei o să vadă esenţa voastră.

 

Autentic este de a da drumul la lucruri din viaţa voastră care sunt false, ce nu înseamnă nimic.  Şi, Shaumbra, societatea în general este sub stratul de hipnoză că ei uită ce este într-adevăr important.  Ei devin foarte neautentici, cu o distragere mare, de a face tot ce încearcă să facă – cum să spun – doar de a face.  A face totul doar să fie îndeajuns.  A face totul pentru a mulţumi pe alţii sau de a ţine pe alţii să nu fie supăraţi cu ei  - şi acest lucru nu este autentic.

 

Vorbind despre autentic, este timpul de a pleca de la unii termeni vechi pe care i-aţi folosit în trecut relatat la divinitatea voastră.  Voi numiţi acesta Sinele Înalt al vostru.  Voi îl numiţi Sinele Adevărat.  Cum este despre Sinele vostru Autentic?  Ce este despre Sinele vostru Autentic?   Aceasta este într-adevăr Fiinţa cea mai mare care sunteţi voi.  Voi aţi fost concentraţi pe aspectul vostru uman, şi voi aţi uitat.  Voi nu aţi fost autentici cu voi înşivă despre cine sunteţi voi.

 

Unii dintre voi aveţi acea iluzie autentică că această fiinţă mare divină, îngerul acesta de aur,  o să vină jos, o să stea în poala voastră şi voi toţi o să fiţi integraţi.  Aceasta nu se întâmplă în acest fel.  Nu există alte părţi altundeva.  Acesta este chiar acum în înăuntrul vostru.  Voi doar nu aţi fost autentici cu voi înşivă – voi aţi fost umani cu voi înşivă... este timpul să mergeţi înapoi a „Ce este important pentru voi.”  Mergeţi înapoi la cine sunteţi voi. Mergeţi înapoi la rădăcinile voastre autentice.

 

Aşa cum am spus, acesta nu este nici un mister spiritual mare.   Este ceva ordinar, Shaumbra,  de a fi autentic.  Cu permisiunea lui Tobias, eu am înfiinţat să lucrez cu voi peste lunile următoare în situaţii care vă ajută să înţelegeţi în primul rând, ciclurile în viaţa voastră şi cum să coborâţi de la ele.  Cum să vă menţineţi să nu vă prăbuşiţi când sunteţi sus.  Cum să mutaţi experienţele voastre şi natura voastră ciclică în natura extinsă şi în acelaşi timp să continuaţi să mergeţi înapoi.  Eu o să continui să vă reamintesc – în visele voastre, în starea voastră trează, în timp ce conduceţi maşina pe drum – eu voi continua să vă reamintesc, cu suportul celorlalte fiinţe îngereşti care lucrează cu voi, noi o să spunem, „Este aceasta autentic?  Sunteţi autentici?”.  Eu chiar o să vă cer să vă puneţi această întrebare vouă înşivă.  Întrebaţi-vă, „Sunt eu autentic?”

 

Unii dintre voi o să depuneţi efort cu aceste cuvinte, încercând să le descifraţi.  Unii dintre voi o să deveniţi foarte filozofici cu cuvintele.  Voi scoateţi un mănunchi de – cum să spun – mormăituri.  Noi o să continuăm să aducem înapoi la esenţă şi la miez.  Acest lucru este important chiar acum.  Acesta este important în ce o să facem în următoarele câteva luni de acum.  Noi o să mergem înapoi la autentic.

 

Deci, Shaumbra, acesta este mesajul de azi... scurt şi dulce, aşa cum este energia din această cameră... acesta este mesajul pentru azi. Adus înăuntru cu invitaţii noştri, soţii Ballards, care au lucrat pe acest principiu de „Eu Sunt Autentic” din 1930.  Şi acum Shaumbra, este timpul pentru voi să lucraţi cu acesta în viaţa voastră.

 

Eu Sunt autentic, şi eu sunt Profesorul Adamus Saint Germain.

 

 

 Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

 

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

 

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

 

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

 

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

 

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

 

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

 

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

 

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

 

© Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.