MATERIALELE LUI TOBIAS

Seria Clarităţii: SHOUD 11:  „VOI SUNTEŢI PREGĂTIŢI!” – cu Tobias şi Metatron, prin Geoffrey Hoppe

Prezentat de Cercul Crimson

3 Iunie 2006

 

 

Şi aşa este, dragi Shaumbra, că noi ne adunăm în acest spaţiu sigur şi sacru, şi împreunăm energiile tuturor Shaumbra de pe Pământ chiar acum.  Împreunăm energiile tuturor celor din Consiliul Crimson şi Ordinul de Arc şi cei care vă sprijină şi vă iubesc sunt aici să participe cu voi la întreaga mişcare a energiei.  Şi este o onoare pentru mine Tobias, să mă reîntorc la scaunul meu cuvenit de la bar! (râsete, Tobias chicoteşte).

 

Aşa cum probabil aţi observat noi lucrăm împreună cu voi, împărtăşim sala shoudului şi channeling-ului... uneori Saint Germain, uneori Kuthumi... care se va reîntoarce în curând, uneori trec energiile lui Ohamah, şi ale lui Quan Yin.... dar întotdeauna, întotdeauna este energia lui Shaumbra.

 

În ziua precedentă Cauldre a spus cu voce tare la unii dintre cei pe care îi iubeşte că a simţit că îi vine să plângă, a simţit o energie copleşitoare care trecea prin el. Nu de tristeţe, dar într-un fel de a plânge.  Şi el a fost foarte confuz despre acest simţ, s-a mirat de unde a venit acesta, a gândit că poate este nevoie să meargă afară şi să lase să curgă câteva lacrimi din ochii lui.

 

Noi vrem să facem o precizare aici lui şi vouă că acel simţământ de a plânge, acel simţământ de emoţie adâncă şi profundă de fapt a venit de la noi.  A venit de la Saint Germain şi Kuthumi şi Qquan Yin, a venit de la Kintar, a venit de la toţi cei care au lucrat cu voi în ultimii şase ani.  Aceasta este simţirea noastră copleşitoare şi de mulţumiri pentru munca pe care o faceţi voi, ştiind că voi aţi ajuns până aici, ştiind că voi aţi îndurat unele dintre cele mai dificile obiecte, unele dintre cele mai dificile provocări de-a lungul drumului.  Am ştiut că de multe ori v-aţi îndoit de voi înşivă, de multe ori v-aţi întrebat ce faceţi aici.  Dar Shaumbra, prin programare voi aţi trecut dincolo de timp şi spaţiu ca să fiţi aici pe Pământ, să fiţi aici pentru un proces prin care aţi trecut personal şi să fiţi aici pentru alţi umani.

 

În fiecare zi, pur şi simplu, milioane de rugăciuni – voi le numiţi rugăciuni – auzim pe partea noastră a voalului.  Umanii care sunt răniţi; umanii care sunt disperaţi; umanii care sunt pierduţi şi nu cunosc calea de a ieşi afară;  umanii care suferă în corpul lor; suferă financiar şi emoţional – şi ei sunt pierduţi.  Umanii care vor să-l cunoască pe Dumnezeu – marele „G”  (litera „G” vine de la cuvântul englez God care înseamnă Dumnezeu), Dumnezeul autentic – nu Dumnezeul din unele cărţi, nu un Dumnezeu la distanţă sau unul care judecă, dar un Dumnezeu în viaţa lor de zi cu zi.  Şi ei sunt atât de singuratici.  Atât de singuratici.

 

Poate marea majoritate a acelor rugăciuni şi chemări pe care noi le primim zilnic, vin de la sufletele care chiar acum sunt pe Pământ şi sunt singuratice.  Ei sunt singuratici nu numai pentru compania unui alt uman dar pentru compania lui Dumnezeu şi compania lor înşişi.   Şi noi primim aceste chemări continuu, mereu şi mereu.

 

Din cauza straturilor acoperitoare şi sistemelor de credinţă, este dificil pentru noi să venim şi să le vorbim.  Ei nu necesar cred că ei pot vorbi la îngeri sau fiinţe ne-fizice.  Ei nu sunt siguri pe cine sau ce să creadă, deci este puţin ce noi putem face înafară de a trimite binecuvântarea şi iubirea noastră.  Dar de multe ori  acele binecuvântări şi iubiri trec nepercepute, nedetectate că ele erau acolo.

 

Deci, este timpul, Shaumbra, pentru umani, pentru învăţători, pentru VOI să începeţi serviciul vostru, munca voastră, iubirea şi pasiunea voastră – oricum vreţi să le numiţi.  Este timpul ca aceasta să înceapă.  Noi am petrecut, de fapt, şapte ani împreună, am trecut printr-un proces cu fiecare dintre voi,  un proces prin care alţi umani o să treacă... poate nu atât de adânc,  poate nu atât de dificil ca şi cum aţi trecut voi.  Noi am trecut împreună, am trecut prin procesele noastre, şi acum mulţi, mulţi o să urmeze.

 

Acesta este ultimul Shoud din această serie, Seria Clarităţii.  Nu o să fie un Shoud 12.  Noi o să ambalăm această serie azi şi apoi, când noi ne adunăm la conferinţa anuală de Shaumbra luna viitoare (se referă la Conferinţa Energiei Noi din mijlocul verii 2006) o serie foarte specială de channeluri şi Shoud care până la urmă o să devină o parte din Seria Clarităţii dar o să fie un supliment sau un adaos la serie.  Noi dorim ca aceasta să fie disponibilă la toţi Shaumbra deci noi cerem aceasta, tehnic şi altfel, ca să fie disponibilă – fiecare din aceste Shoud-uri, în fiecare zi – la toţi Shaumbra, în direct, şi apoi cât se poate de repede să fie disponibile pentru cei care vor să le descarce şi să le revizuiască mai târziu.

 

Kuthumi, Saint- Germian şi eu Tobias, o să vă luăm prin ceva ce noi am aşteptat de foarte mult timp, foarte mult timp.  Acesta o să fie zahărul pudră pe prăjitura Seriei Clarităţii dar şi zahărul pudră a tuturor Shoud-urilor prin care am trecut.  Acesta o să fie, într-un sens, un fel de nou început.  Acesta o să fie un ritual al pasajului pentru Shaumbra.  Deci noi aşteptăm cu nerăbdare să-l facem cu voi.  Noi deja planificăm acest lucru pe partea noastră.  Noi planificăm reîntoarcerea specială a lui Kuthumi doar pentru acest eveniment.

 

Deci Shaumbra, Shoud 11 al Seriei Clarităţii.  Noi aducem un invitat, un invitat special care a făcut o apariţie dinamică în aprilie 2002.  Acesta face un PATRU, şi un alt PATRU... (râsetele audienţei cum Tobias face aluzie într-un fel cicălitor despre introducerea lui David McMaster)  şi au fost PATRU ani şi DOUĂ luni (mai multe râsete) de când această entitate a venit în vizită, aşa cum această entitate vine şi ne vizitează azi.  Deci noi vă cerem să bineveniţi energia Vocii voastre în Spirit, Metatron.

 

Mulţi dintre voi simţiţi – cum să spun – că părul se ridică pe braţele voastre, poate că părul se ridică de pe spinare aşa cum începem să aducem înăuntru energia pentru azi.  Patru ani şi două luni de când Metatron a pus întrebarea, „Sunteţi pregătiţi? Sunteţi pregătiţi?”

 

Şi Metatron vine înăuntru azi, şi Metatron vorbeşte la fiecare dintre voi pentru că el este vocea voastră de asemeni.  Metatron este o entitate – este o energie colectivă.  Metatron este de asemeni voi.  El este Sinele vostru Autentic, Sinele Dumnezeiesc al vostru. Şi Metatron vine înăuntru azi să lucreze cu noi în acest Shoud aşa cum închidem Seria Clarităţii.  În loc de o întrebare, Metatron face o declaraţie şi spune, „Voi Sunteţi pregătiţi.  Voi sunteţi pregătiţi.”

 

Şi dacă nu... (râsete din audienţă) dacă nu sunteţi pregătiţi, Shaumbra... şi noi o să ocolim orice filtru ce Cauldre ar putea să-l pună aici... (mai multe râsete), dacă nu sunteţi pregătiţi poate atunci este timpul ca voi să găsiţi un grup diferit.  Poate este timpul să vă uitaţi altundeva pentru răspuns.  Poate este timpul să mergeţi altundeva şi să lucraţi cu alţi umani şi alţi îngeri care o să continue să facă procesarea cu voi, continuă să facă facilităţi cu voi, continuă să lucreze prin problemele voastre, pentru că de acum încolo Cercul Crimson şi Shaumbra nu o să se concentreze cu energia pe aceia.

 

Voi SUNTEŢI pregătiţi.  Voi aveţi toate uneltele.  Voi aveţi toate cuvintele şi toate energiile.  De aici încolo noi ne mutăm pe tărâmurile învăţătorilor adevăraţi.  Seria noastră următoare, care va începe în August, care este o lună cu cifra opt, (râsete), noi o s-o numim „Seria Învăţătorilor” şi noi o să lucrăm cu fiecare dintre voi ... (audienţa ovaţionează şi aplaudă) şi, cum să luaţi tot ce aţi învăţat şi ce aţi făcut cu voi înşivă în aceşti ŞAPTE ani (râsete cum Tobias continuă să accentueze cifrele) şi să predaţi, lucrul pe care aţi venit să-l faceţi aici.

 

Voi aţi trecut dincolo de timp şi spaţiu ca să fiţi aici.  Nici una dintre ele nu este

într-adevăr ceea ce voi credeţi că este.  Prin ce aţi trecut în ultimii ani a fost o  pregătire.  Aceasta într-adevăr nu a fost despre voi. Nu a fost despre voi.

 

Eu am să lucrez cu energia lui Metatron aici ca să fac acest lucru foarte direct şi foarte clar.  Voi nu a trebuit să fiţi aici în această viaţă.  Voi aţi crezut că a trebuit să fiţi.  Voi aţi crezut că aţi avut karma.  Voi aţi gândit că aţi avut responsabilităţi faţă de alţii.  Voi aţi crezut că aveţi lucruri de învăţat.  Voi nu trebuia să fiţi aici.  Aceasta era o iluzie.  Într-adevăr era o iluzie.  O iluzie foarte, foarte reală şi pătrunzătoare, dar era o iluzie.  Ca şi eu... (ceva râsete) eu nu am fost nevoit să mă reîntorc... şi nici voi.

 

Dacă vă aduceţi aminte pentru un moment cum am stat în Vilă şi am vorbit despre acest lucru şi voi aţi spus, „Nu este nevoie ca eu să mă reîntorc pe Pământ.  Nu este nevoie ca eu să fiu acolo.  Eu am trecut prin tot.  Eu am atins iluminarea.  Eu deja am trecut prin ascensiunea mea pe Pământ, un alt timp, alt loc, dar eu voi alege să mă reîntorc în una dintre cele mai dinamice dar dintre cele mai dificile timpuri care erau vreodată pe Pământ.  Eu voi alege să mă reîntorc şi să am un alt rol. Eu voi pretinde că am dificultăţi. Eu voi pretinde că am karma.  Eu voi pretinde că m-am zbătut pentru bani.  Eu voi pretinde că am avut probleme de relaţii.  Eu voi face acestea pentru a învăţa, în clasa de pe Pământ, să învăţ la nivelul cel mai adânc, cum este să trec prin toate aceste lucruri  în timpul tranziţiei în Energia Nouă pe Pământ.  Eu mă voi duce acolo să dezvolt empatia şi înţelegerea pentru alţi umani.  Eu mă voi duce acolo ca un nou şi un tip diferit de învăţător – nu un învăţător al teoriei, nu un învăţător al unor principii iluzorii – ci învăţătorul Vieţii.”  De aceea sunteţi voi aici.

 

Dacă voi vă aduceţi aminte pentru un moment cum voi şi eu, Saint-Germain, Kuthumi, Shaumbra am stat în vilă şi am vorbit despre această viaţă a voastră, viaţa când voi nu a trebuit să mergeţi înapoi.  Şi voi vă amintiţi când m-aţi rugat ca eu să vă aduc aminte de ce sunteţi cu adevărat aici?  Şi vă amintiţi când aţi spus, „Acum Tobias, chiar dacă nu te cred, chiar dacă nu te cred că eu nu trebuia să fiu aici pe Pământ în această viaţă,  chiar dacă am crezut că tu ai vorbit la altcineva, te rog reaminteşte-mi mereu şi mereu.  Te rog reaminteşte-mi cine sunt eu cu adevărat.”

 

Noi ştim că este uşor să te înţepeneşti în acest lucru pe Pământ.  Este foarte uşor ca îndoiala să vină înăuntru. Este uşor să joci jocul unei victime.  Aceasta este uşor pentru voi,  îngeri măreţi, să vă pierdeţi în această întreagă energie şi strat acoperitor al Pământului.  Dar dacă auziţi sau citiţi aceste cuvinte, voi nu a trebuit să fiţi aici.   Voi v-aţi dat pe voi înşivă pentru un ultim tip de serviciu pentru Spirit, cei iubiţi pe care voi i-aţi cunoscut în alte vieţi.  Voi v-aţi dat pe voi înşivă în iubire la Consiliul Crimson, din care faceţi parte, să veniţi înapoi aici şi să pretindeţi, să treceţi prin acele lucruri care, da, au fost foarte reale.  Unii dintre voi aveţi cicatricea, fizică şi emoţională, pentru a dovedi aceasta. Dar eu vreau să vă aduceţi aminte că voi nu trebuia să fiţi aici.

 

În una dintre primele lecţii ce am avut, eu am spus la Shaumbra din toată lumea, „Voi deja aţi ascendat/ascensionat.”  Se pare că aceasta a fost de foarte mulţi ani.  Aceasta a fost una dintre primele lecţii din prima serie.  Voi deja aţi ascendat.  Aceasta a fost o aducere aminte, atunci. Mulţi dintre voi aţi uitat de aceasta. Mulţi dintre voi aţi gândit că eu am vorbit la persoana de lângă voi.   Mulţi dintre voi v-aţi gândit că a fost un fel de... poate, o noţiune ezoterică. Unii dintre voi pur şi simplu aţi ales să uitaţi aceasta, că eu v-am spus acele cuvinte vouă de foarte, foarte mulţi ani.

 

Voi deja aţi ascendat.  Acum voi doar aţi venit înapoi... aţi venit înapoi să dezvoltaţi această empatie şi înţelegere şi să dezvoltaţi uneltele voastre proprii pentru ca să fiţi învăţători.  Voi nu a trebuit să fiţi aici.  De ce credeţi că uneori noi vrem să plângem? De ce credeţi că simţămintele noastre sunt atât de puternice?

 

Deci azi este o zi minunată să lepădăm acele noţiuni vechi că de ce aţi crezut că sunteţi aici.  Este timpul să lepădaţi acele lecţii vechi pe care vi le-aţi dat vouă înşivă.  Voi nu sunteţi cine aţi crezut că sunteţi.  Voi faceţi parte din Consiliul Crimson.  Voi sunteţi aici pe Pământ chiar acum, ca învăţători umani, pentru a ajuta să răspundeţi la chemările milioanelor şi milioanelor de umani care au nevoie de ajutor în fiecare zi.

 

Noi o să schimbăm angrenajul cu Cercul Crimson, în special după această zi, şi îl luăm la un alt nivel nou. Munca de bază şi fundaţia a fost înfiinţată de voi şi cei ca noi pe această parte, lucruri pe care poate voi nici nu vă daţi seama, sau le luaţi drept bune.

 

Dezvoltarea acestei noi Energii a Companiei Cercului Crimson - nu este despre bani.  Aceasta este o cale de a aduce pe Shaumbra – Învăţătorii – împreună.  Energia Companiei Cercului Crimson este cu adevărat Universitatea Shaumbra.  Aceasta este compania Învăţătorilor.  Aceasta este o cale pentru Shaumbra să se sprijine şi să se încurajeze unul pe altul, cu toate că voi o să-i învăţaţi pe alţii acum.  Oh da, eu subliniez aceasta: Voi O Să-i Învăţaţi pe alţii acum.  Voi aţi cerut ca eu să vă spun acest lucru.

 

Voi nu sunteţi aici pentru mai multă procesare, pentru mai multe cuvinte – cum să spun – să vă ocupaţi de lucruri.  Voi le aveţi pe acestea acum.  De acum înainte o să fie diferit.  Voi o Să-i Învăţaţi pe alţii.  De aceea aţi venit voi aici.  De aceea aţi luat cele mai dificile provocări, însă voi nu a trebuit să veniţi înapoi pe Pământ, când voi aţi stat şi v-aţi întâlnit cu îngeri măreţi – voi sunteţi unul dintre aceştia – în Ordinul de Arc şi Consiliul Crimson, când voi, un reprezentativ pentru familiile spirituale din alte tărâmuri, nu a trebuit să veniţi înapoi dar voi aţi venit.  Acest lucru este sacrificiu. Acest lucru este iubire.  Aceasta este o nebunie! (râsete din audienţă, Tobias chicoteşte). Observaţi că eu nu am venit înapoi! (mai multe râsete). Eu vorbesc prin prietenul meu.

 

Deci, Shaumbra, noi aducem înăuntru energia lui Metatron azi. Noi am vorbit în acest ultim an despre Claritate.  Am vorbit cum s-au hrănit umanii, de unde au primit energiile lor, cum au primit energie de la alţi oameni, cum s-au hrănit din drame.  Umanii s-au hrănit de la patimi – droguri, sex, şi alte lucruri variate. Ei iau energie de la toate celelalte locuri.

 

Oh da, există o criză de energie pe Pământ chiar acum.  Există, dar nu este despre combustibilul maşinii voastre sau de a face căldură în casa voastră.  Aceasta este despre a fura şi de a urzi şi de a răsuci Energia Veche.  Şi aici sunt cei care caută cât de mult pot căpăta.   Poate ei se hrănesc de la bani.  Poate ei se hrănesc de la suferinţa altora.  Mulţi, mulţi, aşa cum am spus, se hrănesc de la a juca jocul victimei.  Victima.  Victima este energia care poate abuza cel mai mult – pentru că ei au pe cei care se simt îndureraţi pentru ei. Ei sunt victime!  Cum credeţi voi că se hrănesc ei?  Prin a continua, prin a perpetua.

 

Dacă observaţi tiparul unei victime... şi noi o să intrăm în aceasta în seria următoare, Seria Învăţătorilor.  Noi o să vorbim cum umanii trec prin tiparele lor.  Dacă observaţi tiparul unei victime, ele nu sunt doar victime pentru o singură dată.  Ele sunt victime în fiecare zi şi când povestea veche a victimei nu se joacă afară, nu le dă destulă energie, ele devin încă odată victime – victima unei crime, victima unui accident presupus, victima unei corporaţii.  Ele întotdeauna găsesc căi de a sta în acea energie de victimă.

 

Noi o să abordăm această temă în Seria Învăţătorilor, vă dăm uneltele ca să-i ajutaţi pe ei să iasă din aceasta, pentru că Shaumbra, ca Învăţători, voi o să lucraţi cu cei care într-adevăr vor să înainteze.  Voi nu o să mergeţi afară şi să încercaţi să-i treziţi pe cei care vor să stea adormiţi. Voi nu o să încercaţi să-i convertiţi pe nici unul căruia îi place jocul pe care îl joacă, nu contează cât de mizerabili ei cred că sunt.  Aceasta nu este despre a converti.  Aceasta este despre a răspunde la rugăciunile milioanelor de fiinţe umane în fiecare zi.

 

Noi suntem un grup mic de peste 100.000, un grup mic care trebuie să se ocupe de milioanele de cerinţe zilnice.  Dar aceştia sunt oameni sinceri şi autentici.  Ei cu adevărat vor să aibă o schimbare în viaţa lor, schimbarea pe care voi aţi experimentat-o în unele din vieţile trecute ale voastre, sau poate între vieţi.  Schimbarea ce v-a luat de la a fi înţepenit în ciclul uman vechi într-un loc al ascensiunii şi iluminării.  Vedeţi voi, voi deja aţi făcut asta.  Voi deja aţi trecut prin asta.  Voi sunteţi pregătiţi, să fiţi învăţători.

 

În această ultima serie, Seria Clarităţii, noi am vorbit mult despre deconectare:  de a da drumul la căi, la tipare, şi gridul, căile în care aţi fost interconectaţi cu alţii.  Este o zicală că totul este doar unul.  Totul este interconectat.  Este adevăr în aceasta, copacul este conectat la cer.  Cerul este conectat la apă şi apa este conectată la fiecare uman şi fiecare uman este conectat la fiecare alt uman.  Aceasta este adevărat până la un punct dar în cele din urmă, cei iluminaţi, cei simpli, se dau jos de pe conecţii.  Ei realizează că sunt suverani şi ei nu au nevoie de acea interconecţie, de a avea şi de a fi în aceasta – cum să spun  Înţelegerea Spiritului.

 

Acesta este un sistem vechi de credinţă că voi trebuia să fiţi interconectaţi la tot, că trebuia să faceţi parte din cel măreţ, şi până la un punct acest lucru este adevărat.  Până la urmă, Maeştrii, cei iluminaţi, ei dau drumul la toate acestea.  Ei dau drumul. Ei realizează că sunt suverani.  Ei sunt Dumnezeu de asemeni. Ei nu au nevoie de nimic înafara lor pentru a se menţine pe ei înşişi.  Ei sunt întregi şi compleţi.  Notaţi aceste cuvinte – întregi şi compleţi.

 

Acum, unii dintre voi încă nu cred acest lucru.   Voi încă mai credeţi că poate sunteţi aproape de întreg, căci cumva sunteţi compleţi, dar voi continuaţi să vă străduiţi să aveţi acele ultime piese.  Azi este sfârşitul acesteia.  Nu mai sunt ultime piese.  Voi le aveţi pe toate.  Acum voi o să le folosiţi.  Acum voi o să mergeţi înainte.

 

Noi am vorbit despre deconectare de la alţi oameni; deconectare de la umanitate, în esenţă, şi tot drumul până la deconectare de la Câmp.  „Câmpul” era terminologia pe care noi am folosit-o pentru Sursa originală a energiei de înafara Acasei, înafara – sau această parte – a zidului de Foc.  Câmpul nu este localizat într-un loc anume.  Câmpul nu se poate cuantifica în nici un termen uman sau sistem de măsurare, dar era o sursă comună a energiilor.  Totul şi cu toţii ar putea conecta energia lor până la urmă înapoi la Câmp.

 

Şi noi am vorbit... noi am fost curajoşi şi îndrăzneţi – VOI aţi fost curajoşi şi îndrăzneţi – în ultima serie aţi spus, „Voi vă deconectaţi chiar şi de la Câmp.”  Voi chiar daţi drumul la acesta.  Puţin înfricoşător.  Acum dacă aţi mers afară şi aţi încercat să vorbiţi la un uman tipic de pe stradă şi aţi spus că voi v-aţi deconectat; aţi spus că voi nu vă mai hrăniţi de la alte lucruri; aţi spus că voi deja aţi ascendat – desigur ei o să creadă că voi sunteţi nebuni!  Dar Shaumbra, voi ajungeţi la acest punct în munca voastră pe care aţi făcut-o şi voi înţelegeţi ce înseamnă acest lucru.  Voi înţelegeţi că totul este conţinut în înăuntrul vostru.  Acesta deja se află acolo.

 

Voi a trebuit să treceţi prin aceste „lecţii” să înţelegeţi cum alţi umani gândesc şi funcţionează şi simt.  Voi trebuia să coborâţi jos, sau să fiţi în acelaşi câmp de joacă, ca şi ei.  Voi trebuia să experimentaţi acelaşi strat acoperitor şi aceleaşi provocări şi sisteme de credinţă să înţelegeţi prin ce trec ei.  Este foarte dificil de a merge la linia de front a conştiinţei umane – de a fi învăţător – fără să treceţi prin experienţele prin care trec ei de asemeni.

 

Metatron şi eu accentuăm azi... încă odată, este după voi, este alegerea voastră, cum luaţi aceasta în înăuntrul vostru....Voi nu trebuia să fiţi aici în această viaţă.

Voi nu aţi avut karma.  Voi nu aţi avut o tragere necontrolată care v-a adus înapoi aici.  Voi aţi voluntariat pentru aceasta.

 

Voi aţi trecut prin şapte serii, voi aţi trecut prin multe situaţii personale proprii- să sfârşim aceasta chiar acum.  Să mergem înainte.  Să mergem dincolo.  Acest lucru înfiinţaţi voi.  Aceasta este despre ceea ce voi aţi cerut ca noi să vorbim.  Unii dintre voi poate găsiţi acest lucru puţin dificil.   Voi încercaţi să puneţi un picior înăuntru şi celălalt afară.  Voi o să spuneţi, „Da, eu sunt un învăţător, dar eu încă mai sunt un uman care încă mai are aceste problemele şi acele probleme.” Aceasta nu va face.  Aceasta nu va face.

 

Noi o să lucrăm cu voi toţi între acum şi Conferinţa Shaumbra din Mijlocul verii.  Noi o să lucrăm cu voi prin a vă ajuta să vă reamintim, să trecem prin nişte bariere încă groase pe care le aveţi chiar acum care vă previn de la a digera complet, complet această noţiune.  Voi nu trebuia să fiţi aici.  Voi aţi ajuns la iluminarea voastră şi ascensiunea voastră demult.  Voi doar v-aţi voluntariat pentru acest extra” serviciu pe Pământ chiar acum.

 

Este timpul pentru organizatorul şi Învăţătorul Pământului Nou să iasă în faţă.  Pentru a face acest lucru, există încă o ultimă porţiune de la care trebuie să vă deconectaţi, ceva care este foarte aproape şi drag vouă, ceva de care vă simţiţi foarte, foarte ataşaţi, ceva ce se simte foarte aproape ca şi mâna dreaptă sau mâna stânga; vieţile voastre din trecut.  Shaumbra, daţi-le drumul.  Vieţile trecute sunt cuvinte bâzâitoare a celor din grupul vârsta nouă.  Vieţile trecute nu sunt ceea ce credeţi că sunt.   Voi nu mai sunteţi viaţa voastră din trecut precum nu sunteţi înşivă copiii voştri. Voi nu mai sunteţi viaţa voastră trecută precum nu sunteţi înşivă părinţii voştri. Da, există o energie comună între voi,  dar voi nu sunteţi viaţa voastră din trecut.  Una dintre cele mai mari şi ultima barieră prin care a trebuit să trecem, în această muncă pe care am făcut-o împreună, este de a vă ţine agăţaţi de vieţile trecute.

 

Nu există încarnare.  Nu există.  Nu există, în termenul în care voi sau societatea voastră percepe.  Voi credeţi că continuaţi să veniţi înapoi mereu şi mereu, poate să vă perfecţionaţi ici colo un pic, să schimbaţi ceva puţin ici colo.  Aceasta nu este adevărat.  Voi nu mai sunteţi vieţile voastre trecute precum că nu sunteţi însăşi câinele, precum că nu sunteţi însăşi casa voastră. Da, acestea sunt lucruri comune, dar... este dificil de a descrie aici, dar de la – punctul de vedere al nivelului sufletului vostru – voi nu aveţi o progresie a vieţilor.  Voi nu aveţi.  Fiinţa voastră Sufletească a încercat diferite experienţe – dar ele nu sunt voi. Voi nu sunteţi progresia liniară a vieţilor trecute de acum 2000 de ani sau 10.000 de ani sau chiar din Atlantida.  Există o legătură energetică comună, dar voi nu sunteţi vieţile voastre trecute.

 

Voi ajungeţi la un punct în noua înţelegere şi voi o să realizaţi că nu există vieţi trecute.  Nu există vieţi viitoare.  Voi sunteţi cine sunteţi în această viaţă.  Această viaţă, acest timp pe care voi îl experimentaţi chiar acum, este foarte unică şi foarte specială.  Aceasta nu este culminarea trecutului.  Deşi există elemente pe care le-aţi învăţat din trecut, dar voi nu mai sunteţi ghidaţi de trecut.

 

Noţiunea reîncarnării cum este cunoscută popular este chiar înşelătoare şi chiar

este o distragere.  Voi sunteţi ACEASTĂ viaţă – şi această viaţă este specială, aşa cum am spus recent.  Aceasta este o viaţă foarte, foarte specială. Acesta este un timp foarte special pe care energia sufletului vostru l-a adus însăşi aici jos în forma umană şi apoi restul vine jos şi intră în viaţa voastră umană.  Orice altă viaţă teoretică pe care aţi avut-o nu a fost la fel.  Nu există acea relaţie între suflet şi uman.  Sufletul în esenţă a creat o energie într-o viaţă din trecut şi apoi a dat drumul şi a eliberat-o, i-a dat însăşi libertatea proprie, abilitatea proprie de a se depărta şi de a-şi face lucrurile.  Dar conecţia în general a fost foarte vagă şi nu era ca – ceea ce aţi spune – real sau spiritual.

 

Această viaţă, acest timp în care sunteţi întruchipaţi, este FOARTE specială.  Relaţia între spirit şi uman întotdeauna a fost acolo.  Legăturile sunt foarte puternice, conecţia.  Într-un sens, acesta este omniprezent, totul este la fel.  Aceasta este doar iluzia că divinitatea, spiritul de sine nu este aici chiar acum.

 

Noi vă cerem, în luna următoare sau aşa ceva, să daţi drumul la toată noţiunea de reîncarnare.  Noi nu vorbim acum despre cultura cealaltă sau filozofia religioasă sau sistemul de credinţă că voi trăiţi doar odată, că voi muriţi şi apoi sunteţi judecaţi.  Aceasta nu este – definit nu este – nici despre acestea.  Aceasta este că sufletul vostru este întruchipat chiar acum în această experienţă fizică prin care treceţi  şi nu va avea această experienţă niciodată.  Aceasta nu o să mai aibă o altă viaţă ca aceasta.  Aceasta este foarte, foarte specială şi noi o să intrăm în mai multe detalii despre, la întâlnirea noastră viitoare.

 

Noi vă rugăm să daţi drumul la noţiunea de reîncarnare. Aceasta este doar de a fi încarnat.  Aceasta nu este mereu şi mereu şi mereu.  Aceasta nu este o serie de cicluri.  Aceasta nu este o cursă sau un carusel.  Trecutul de la o sută de ani, o mie de ani, nu este voi – într-adevăr nu este voi.  Şi într-un sens, nici nu contează.  Acest lucru nu este important.  Întreaga noţiune de reîncarnare, aşa cum este cunoscută popular, nu este importantă la fiinţa care stă pe scaun chiar acum şi la învăţătorul care are o muncă de făcut.  Nu contează.  Voi nu sunteţi vieţile voastre din trecut – mulţam lui Dumnezeu! (Tobias chicoteşte). Voi sunteţi VOI chiar acum.

Lumea cere, pur şi simplu cere învăţători.  Umanitatea este la un punct chiar acum de a nu avea încredere în nimic, şi aceasta este una dintre cele mai mari energii pe care trebuie să le trataţi fiind învăţători.  Ei nu au încredere în guvern.  Ei nu au încredere în biserici.  Ei nu o să aibă încredere la început în voi, şi ei categoric nu au încredere în ei înşişi.  Aceasta va fi bariera voastră cea mare, să dezvoltaţi acea încredere şi legătură.  Cea mai mare barieră.  Ei au fost înşelaţi.  Ei încă mai sunt înşelaţi.  Oamenii încă mai fură energia lor şi ei fură energia de la alţii.

 

Deci când voi intraţi pe scenă, îngerul care răspunde la singurătatea lor, la rugăciunile lor, ei încă nu o să aibă încredere.  Ei nu o să înţeleagă cum aţi ajuns acolo, ei nu o să înţeleagă cine sunteţi voi. Acesta este specificul... scopul foarte direct pe care vi l-aţi dat vouă înşivă în această viaţă – această viaţă pe Pământ, întruchipată – de a trece prin multe lecţii, multe provocări şi dificultăţi în viaţa voastră.  Deci, aşa cum staţi în faţa altor umani ei pot simţi acea energie.  Ei pot simţi acea legătură.   Ei o să ştie că voi aţi avut multe nopţi cu lacrimi, voi aţi avut multe probleme cu relaţiile, voi aţi avut multe îndoieli despre voi înşivă.  Ei o să simtă aceasta şi voi o să fiţi capabili să dezvoltaţi o legătură cu ei peste o perioadă scurtă de timp.   Aceasta va dezvolta o încredere de bază şi o legătură cu ei. Aceasta vă va servi bine în munca voastră de învăţători pe care o să faceţi.

 

Lumea chiar acum are nevoie de învăţători şi de organizatori ai Energiei Noi, pentru Energia Nouă. Foarte, foarte puţini umani înţeleg termenul „Energie Nouă”.  Unii trebuie să înveţe pe ei aceasta, unii trebuie să fie organizatorii acesteia.  Ni s-a spus de cineva recent, că „Nu există un lucru ca Energie Nouă, aceasta este doar o energie.”  Aceasta este incorect – este incorect.  Până acum a existat „doar energie” şi aceasta a comercializat întruchiparea şi forma şi numele acesteia.  Dar în ultimii câţiva ani, a fost introdus elementul Energiei Noi.

 

Energie Nouă înseamnă că nu a fost doar energia veche sau că energia de dinainte schimbă forma ei şi raportul energetic.  Aşa cum am spus de mult timp, a existat un volum mare de energie definită care a plecat de Acasă cu voi,  şi voi v-aţi jucat cu aceasta de atunci.  Exista un număr limitat de grăunte de nisip în cutia cu nisip. Da, totul a fost doar nisip.  Dar apoi s-a întâmplat ceva.  Deodată, a fost creat un nisip nou se pare de niciunde.  Aceasta este o analogie despre Energia Nouă.  Energia Nouă a fost creată, nu din Energia Veche, nu a fost luată de Acasă, dar a fost creată pentru prima dată de Creatori – de voi.

 

Deci Energia Nouă este diferită faţă de Energia Veche.  Aceasta nu este acelaşi program vechi.  Nu are aceeaşi rezonanţă, nu are aceeaşi vibraţie, nu lucrează la fel.  Pentru acei umani care încă mai cred că Energia Nouă este doar o schimbare de nume de la Energia Veche, ei o să fie surprinşi.  Aceasta nu lucrează în acelaşi fel.  Ei o să găsească că este foarte dificil de accesat Energia Nouă în munca pe care o fac, pentru că ei încă mai sunt în mental că aceasta este aceeaşi energie veche.  Aceasta nu este.

 

Poate noi nici nu ar fi trebuit să o numim energie.  Poate există un nume mai potrivit, pentru că aceasta este diferită.  Aceasta funcţionează altfel, este un set de unelte complet diferite, şi aceasta este aici.  Lumea are nevoie să înţeleagă cum este folosită.  Aceasta are nevoie de organizare şi de învăţători, şi aceştia sunteţi voi.

 

Unii dintre voi o să lucraţi specific cu înţelegerea Energiei Noi: cum aceasta lucrează diferit; cum schimbă toate caracteristicile şi cum curge; cum schimbă rezultatul; cum tiparele sunt complet diferite pentru că într-un sens voi puteţi spune cu Energia Nouă, că nu există tipare deloc.  Totul despre aceasta este diferit faţă de vibraţie sau Energia Veche.  Deci lumea are nevoie – umanitatea are nevoie – de cei care o să predea.

 

Pentru cei care merg afară şi predă şi cei care sunt organizatorii Energiei Noi,  aşteptaţi neaşteptatul.  Înţelegeţi că întotdeauna o să fie o surpriză.  Înţelegeţi că chiar dacă încercaţi să cuantificaţi felul în care lucrează Energia Nouă, cuantificaţia nu o să fie adevărată nici a doua zi.  Voi sunteţi obişnuiţi că Energia Veche care are specificul ei, tipare deliberate şi dacă aceasta este măsurată într-un anumit fel o zi, aceasta o să aibă aceeaşi măsurătoare a doua zi.  Energia Nouă nu lucrează în acelaşi fel, mulţam lui Dumnezeu.  Energia Nouă este complet diferită. Deci voi o să scrieţi cărţi despre aceasta, unii dintre voi.

 

Lumea chiar acum are nevoie de organizatori şi învăţători ai Pământului – mai mult ca înainte – ai Pământului, ai Gaiei.  Dar înţelegerea Pământului într-un fel este puţin diferită şi are o cale nouă.   Gaia este un spirit, colectiv.   Gaia este aici să sprijine procesul fizic pe Pământ.  Gaia, prin dreptul ei propriu, este puternică şi poate să se susţină pe ea însăşi.  Aşa cum aţi văzut, ea se poate curăţi cu o furtună sau vulcan sau cutremur de pământ.  Ea poate să-şi schimbe energiile ei în multe căi diferite.   Gaia nu are intenţia să scape de umani din corpul ei. Intenţia lui Gaia este să suporte aici munca Pământului Vechi şi să fie o prezenţă pe Pământul Nou de asemeni.

 

Voi puteţi spune chiar acum, a funcţiona într-o modalitate veche, în energie Veche, că punctul de saturare este doar obţinut pentru numărul de oameni pe Pământ pe care Gaia poate să-l suporte în felul în care ea o face în prezent.  În special, din întâmplare felul în care sunt acum umanii ; distrug atmosfera, distrug nivelul temperaturii pe Pământ; distrug eco-echilibrul.

 

Acum unii dintre voi sunteţi îngrijoraţi, „Cum o să trateze toate acestea Gaia?”, Bine, Gaia o să trateze chiar foarte bine – este mai mult o întrebare cum o să trateze aceasta umanii!  Gaia are toate capabilităţile să se reînnoiască, dar ea nu vrea să o facă pentru că aceasta costă viaţa sutelor şi miilor de umani.  Aşa Gaia dă un strigăt la umanitate să ajungă la un punct nou al conştienţei, chiar şi un nou tip de conştienţă ecologică care este diferită faţă de ce este aici chiar acum.  Un tip de „Verde”... şi să nu o mai numim pe aceasta Verde – să o numim Aurie... un tip nou de înţelegere despre abilităţile lui Gaia de a se reface însăşi.   Umanitatea are nevoie de învăţători şi organizatori pentru ecologia nouă a Pământului.

 

Acum sunt multe grupuri chiar acum care au făcut o muncă minunată, care sunt devotaţi, dedicaţi faţă de prezervarea ecosistemului pe Pământ, dar chiar si ei duc lipsă de înţelegere a ce se petrece.  Ei nu înţeleg Energia Nouă. Ei sunt prinşi în multă dramă aşa cum forţele lor se opun.  Ei au luat o energie pe ei de a fi cei care fac bine în loc de o energie de a lucra de la un nivel mai înalt, o perspectivă mai înaltă al echilibriştilor.   Sunt foarte, foarte puţin echilibratori ai Pământului chiar acum.

 

Pentru ca umanitatea să meargă înainte în următorii ani, cineva trebuie să iasă înainte.  Cineva trebuie să-i înveţe pe ceilalţi.  Cineva trebuie să ia nişte riscuri, să fie la televizor, să scrie nişte articole din perspectiva ecologiei noi a Pământului.   Sau ce se va întâmpla pe Pământ este că abilitatea de a produce mâncare o să înceapă să scadă.  Tiparul vremii se va schimba şi va afecta acele arii care produc mâncare pe Pământ.  Şi pe de-asupra de asta, Pământul o să înceapă să iasă afară din sursa combustibilului actual.  Voi combinaţi aceste lucruri împreună, Shaumbra, voi aveţi un Pământ foarte haotic.  Foarte haotic.  Când oamenii nu sunt alimentaţi şi oamenii nu au energie pentru transport, pentru funcţionarea umanităţii pe Pământ, acestea înfiinţează un mediu înconjurător haotic.

 

Deci cei care o să fie învăţători şi organizatori ai ecologiei noi ei într-adevăr o să prevină războaie.  Voi o să ţineţi guvernul de la a război unul cu altul. Voi o să ajutaţi la prevenirea unor tipuri de catastrofe în masă pe Pământ de la uman la uman.  Pământul – Gaia – va supravieţui cu siguranţă, dar umanitatea?  Pot ei să ia ceea ce vine de-a lungul următorilor câţiva ani?

 

Umanitatea are nevoie de învăţători şi organizatori în afaceri.  Afacerea este în care curge energia.  Aceasta este o tranzacţie a energiei.  În această eră recentă, afacerile au depăşit guvernele pentru – cum spuneţi – curgerea energiei, controlul energiei, mişcarea energiei.  Aceasta nu este o declaraţie de judecată, dar afacerile sunt mai puternice decât guvernele chiar acum.

 

Afacerile curg energia.  Aceasta este tot ce fac.  Da, uneori ei devin corupţi şi lacomi pentru că ei nu înţeleg cum lucrează într-adevăr energia.  Mulţi dintre ei sunt concentraţi doar pe linia de fund.  Aceasta face parte din lăcomie şi frică.   Ce-ar fi dacă unele companii încep să se concentreze în loc de linia de jos, pe o  linie a inimii... un echilibru al mişcării energiei, un echilibru al conştienţei umane care este implicată în acea companie, prin angajaţi; un echilibru al energiei conştiente, chiar şi de clienţi.  Unde totul nu este doar despre linia de jos, aceasta este despre linia inimii.

 

Este nevoie de cei care sunt învăţătorii şi organizatorii afacerilor chiar acum în lume, pentru că afacerile o să se schimbe în următorii câţiva ani.  Oh da, aceasta s-a schimbat incredibil în ultimii douăzeci de ani.  Voi aveţi companii globale acum.  Voi aveţi un sistem de distribuire eficientă. Voi aveţi căi de a mişca energia şi banii instantaneu prin computer.  Aceasta se va schimba, dar chiar acum nu sunt prototipuri.   Nu există incubatoare pentru afacerile Energiei Noi.

 

Lumea chiar acum are nevoie de acei învăţători şi organizatori şi noi venim la Shaumbra să vorbim despre acest lucru:  Cine o să creeze modelul afacerilor noi?  Cine o să arate că afacerile nu au nevoie să fure de la alte afaceri?   Cea mai mare eroare în afaceri, cel mai mare strat acoperitor şi sistem de credinţă  este credinţa în competiţie.  Competiţia este doar un cuvânt nou pentru război.  Companiile se luptă între ele.  Companiile organizează angajaţii lor şi-i instruiesc pe angajaţii lor cum să înfrângă şi cum să bată competiţia.  Cineva o să scrie acea carte care spune că nu este competiţie acolo afară.  Nu este nevoie de bătălie.  Nu este nevoie de distrugerea altor companii. Aceasta este o Energie foarte Veche.

 

Poate... poate unul dintre primele locuri de a începe... afacerea modelului Energiei Noi – este chiar în Cercul Crimson, arătând cum se poate face aceasta.  Şi foarte eficient... una dintre observaţiile mele proprii ca o fostă persoană de afaceri este că o cantitate uriaşă ineficientă de energie se cheltuie în afaceri încercând de a controla, încercând de a primi bani, încercând să facă un profit.  Afacerile, prin natura lor chiar acum, sunt extrem de ineficiente din cauza cantităţii mari de energii cheltuite pe protecţie şi definire în loc de curgere.  Şi noi am fi bucuroşi să avem discuţii doar despre afacerile Energiei Noi – o afacere pe linia inimii.

 

Lumea chiar acum are nevoie de învăţători şi organizatori de arte.  De arte.  Umanitatea a trecut la mental şi atât de intelectual căci s-a pierdut arta, dar arta este un partener al ştiinţei, aşa cum masculinul este partenerul femininului.  Voi nu puteţi avea una fără cealaltă, ele se echilibrează una pe alta.  Deci cum este ştiinţă, cum este intelect în societate şi în şcolile voastre, trebuie să fie şi artă.  Aceasta este curgerea creativităţii, curgerea energiei şi mai mult ca orice, arta este una dintre cele mai frumoase şi eficiente căi de a aduce înăuntru Energia Nouă.

 

Cei care sunteţi pictori şi muzicieni şi dansatori, voi nu pierdeţi timpul vostru aşa cum vi s-a spus de mulţi alţii.  Voi aţi mişcat energia.  Voi aţi împărtăşit energia şi acum chemarea merge afară pentru învăţători şi organizatorii artei de a ajuta să aducă echilibrul înapoi, să aducă înăuntru Energia Nouă.

 

Arta a fost pierdută în ultimii anii.  Aceasta a fost scoasă din programa şcolară pentru că nu este timp suficient, din cauza competiţiei minţii, din cauza sistemului vostru de punctaj.  Cum puteţi puncta arta?  Cum puteţi califica arta?  Aceasta doar este.  Aceasta nu are o valoare pe care voi o puteţi desemna.  Da, unii dintre voi puteţi pune o judecată pe aceasta, dar voi nu o puteţi măsura.  Este timpul de a aduce înapoi arta şi muzica şi dansul şi scrisul şi expresia creativă în societate – dar într-un fel nou.  Chiar şi pictura va avea o înfăţişare nouă. Muzica va rezona diferit.

 

Pământul chiar acum are nevoie de organizatori şi învăţători de arte.  Noi am vrea să vedem aceasta că începe cu Shaumbra şi cu Cercul Crimson. Acesta este important pentru echilibrul în general pe Pământ chiar acum.  Mulţi dintre voi o să predaţi aceste lucruri de asemeni.

 

Chiar acum este o nevoie disperată pe Pământ, dacă umanitatea continuă să meargă înainte, există o nevoie disperată pentru învăţători şi organizatori în educaţie.  Sistemul şcolar este înţepenit.  Ele sunt încuiate în ciclul lor propriu.  Ele nu cresc.  De fapt, energetic, ele colapsează.  Ele nu produc ceea ce încearcă să producă, studenţi educaţi, informaţi şi iluminaţi.

 

Chiar acum sistemul vostru de educaţie este infectat de un virus, un virus de energie.  Acesta este predominant în toate şcolile, în special şcoli publice, dar acesta s-a infiltrat şi în şcolile private.  Şi chiar acum acest virus de energie face mai mult să corupă şi să deformeze şi să distragă studenţii.  Aceasta este o creaţie violentă.  Aceasta creează o dependenţă şi o patimă. Prea puţină educaţie este făcută. Aceasta este o situaţie serioasă, Shaumbra.

 

Lumea chiar acum are nevoie de învăţătorii şi organizatorii educaţiei noi.  Un sistem de tip nou care nu permite dezechilibrarea energiei, care nu va tolera abuzul energiei – sau al oricărui uman. Un sistem şcolar care nu este desemnat sau bazat pe punctaje sau calificative sau sisteme de punctaje sau să încerce să se conformeze cu un sistem de tip arhaic al educaţiei de stat, dar un grup care va izbucni şi într-adevăr o să scoată afară ceea ce este cel mai bun.

 

Există milioane a ceea ce voi numiţi „Cristali” care sunt pregătiţi să vină înăuntru dar ei nu o să vină până ce timpul şi resursele nu sunt corecte.  Aceştia sunt Fiinţe care nu s-au încarnat până acuma pe Pământ.  Ele aşteaptă.  Ele aşteaptă.  Ele nu o să vină înăuntru până ce şcolile nu sunt pregătite, pentru că ele nu o să pună energia lor într-un sistem educaţional infectat.

 

Deci Shaumbra, lumea are nevoie de voi.  Voi aţi simţit aceasta în înăuntrul vostru.  Voi aţi simţit chemarea mai de mult şi acum noi vom face ceva în acest sens.

 

Umanitatea, lumea, cheamă... cheamă pe cei care sunt învăţători şi organizatorii tehnologiei.  Tehnologia este una dintre cele mai mari unelte pe care le aveţi voi în umanitate.  Tehnologia este un instrument.  Acesta nu este un dumnezeu, vedeţi voi.  Mentalul... acei oameni care sunt doar în mental... mentalul a transformat tehnologia într-un dumnezeu, într-o armă, şi ei o să transforme aceasta într-un război foarte curând.   Tehnologia este o unealtă care poate să sporească experienţa umană pe Pământ; poate să facă viaţa mult mai eficientă şi uşoară, poate să deschidă canale de comunicare instantaneu; poate să conecteze umanii la alţi umani instantaneu în aşa fel că guvernul sau afacerile nu pot înşela sau să tragă pe sfoară.  Tehnologia are abilitatea de a fi o unealtă autentică pentru că cu tehnologie este foarte dificil ca oameni să ascundă lucrurile.

 

Tehnologia chiar acum a înflorit într-un fel incredibil dar este predispusă să abuzeze chiar acum.   Este nevoie de acei, care se ridică din categoria de Shaumbra, care o să devină învăţătorii şi organizatorii tehnologiei.  Nu de a vorbi despre zerouri şi de numărul 1, nu de a vorbi despre intelectuali sau porţiunea mentală a tehnologiei, dar de a vorbi despre tehnologie ca o unealtă, tehnologia ca un principiu spiritual, tehnologia pentru dezvoltarea vieţii.  Şi când acei oarecare Shambra o să iasă afară ei o să-şi atragă un tip de energie, care este bazată pe tehnologie, aceasta o să creeze descoperiri foarte interesante şi profunde în lumea tehnologiei.  Deci învăţătorii, organizatorii acestei energii, este nevoie de ei pe Pământ chiar acum.

 

Pământul are nevoie de învăţători şi organizatori în arta vindecării.  Artele vindecării, medicina, şi tipul vostru nou de medicină, face lucruri minunate – până la un punct.  Chiar şi ceea ce numiţi arta modalităţii de vindecare alternativă face o muncă minunată -  până la un punct.  Dar atunci de ce nu sunt mai mulţi oameni vindecaţi?  De ce sunt atâţia oameni bolnavi?  De ce nu a fost dezvoltat un tratament pentru cancer şi SIDA.  De ce este că medicina, dacă asta este tradiţională sau alternativă, scade?  Aceasta este pentru că ei nu înţeleg unele probleme de miez; pentru că ei sunt plini cu reguli, pentru că există o frică ca şi procesele civile;  pentru că există atâtea feluri de viruşi în înăuntrul profesiei medicale însăşi... şi noi nu vorbim despre o răceală sau un virus de gripă, noi vorbim despre un virus de energie... care este de asemeni în înăuntrul acestui sistem.

 

Deci noi chemăm organizatorii şi învăţătorii artei noi de vindecare, şi poate aceasta nu o să aibă o aplicare în masă la început.  Noi ştim că sunt mulţi care s-ar bucura să dezvolte în general un tratament pentru SIDA.  Noi o să facem aceasta una după alta.  Nu există chiar acum o tabletă – aceasta nu poate să intre în conştiinţă – care va trata SIDA sau cancerul.   Dar ce putem face este să mergem la rădăcina cauzei în înăuntrul spiritului şi înăuntrul corpului. Noi putem privi dezechilibrul, noi putem privi ce se întâmplă chiar şi la nivelul ADN-lui, şi noi putem începe să tratăm – unul câte unul.  Aceasta este ce o să se întâmple.

 

Dar când începem... când voi, Shaumbra, organizatorii şi învăţătorii artei de vindecare, începeţi să trataţi unul câte unul, printr-un tip de muncă foarte adâncă şi intensivă,  care schimbă conştienţa, care schimbă potenţialele în viitor şi până  la urmă potenţialele vor merge la dezvoltarea tratamentului de cancer sau SIDA.  Dar aceasta trebuie să înceapă una după alta.  Trebuie să înceapă cumva.

 

Corpul uman nu ar trebui să fie bolnav.  Corpul uman ar trebui să meargă până la punctul unde doar moare şi preferabil prin alegerea spiritului în înăuntrul lui.  Dar chiar acum corpul uman este într-o stare foarte fragilă.  Acesta nu ar trebui să fie atât de bolnav şi obosit ca şi cum este, dar acesta curge pe Energia Veche şi are multe dezechilibrări vechi.  Deci prin Cercul Crimson şi prin Shaumbra, noi cerem ca cei care sunt învăţătorii şi organizatorii artei noi de vindecare să iese în faţă.  Da, aceasta o să supere pe mulţi.  Pe mulţi din industria medicală şi pe mulţi, mulţi în industria alternativă pentru că noi o să îndepărtăm uşile a ce ei au crezut că este adevărat.

 

Shaumbra, noi de asemeni facem o chemare, umanitatea are nevoie de organizatorii şi învăţătorii divinităţii.  Bisericile sunt vechi, ele se dărâmă.  Ele nu mai au energia şi iubirea pe care au avut-o demult, foarte mult timp.  Aşa cum ştiţi, energiile au fost denaturate, răsucite şi abuzate, şi dacă există karma, atunci bisericile o cară.  Dacă există o ispăşire – cum să spun – şi o suferinţă ce trebuie plătită, aceasta este a lor.

 

Bisericile trec printr-o evoluţie uriaşă chiar acum.  Ele sunt disperate să găsească căi noi de a atrage oameni.  Dar ele caută doar să aibă un număr.  Ele caută să găsească donatori.  Ele caută pentru – cum să spun – să construiască notorietatea lor proprie şi faima.  Este ruşinos pentru un pastor care are doar o duzină sau ceva de oameni care stau în strană duminica, deci ei încearcă să recruteze, dar unde este inima în aceasta?

 

Unde este adevărata învăţătură şi adevărata iubire?  De ce nu pot răspunde bisericile la întrebările despre Dumnezeu?  De ce au ei acele poveşti şi fabule inventate despre Jesus şi Buddha, Moses şi Abraham şi Mohamed şi mulţi alţii?  De ce este că există atâta frică şi atâtea războaie în jurul problemei bisericii şi religiei? 

 

Cei care se roagă, cei care ne cheamă pe noi de pe partea cealaltă vor răspunsuri despre Dumnezeu.  Ei voi răspunsuri reale, autentice.  Ei nu vor răspunsuri de tip pufos,  ceva de umplere.  Ei vor să ştie, şi există puţine organizaţii pe Pământ chiar acum care îi pot furniza adevăr, răspuns autentic. Când noi spunem „autentic” noi înţelegem că acesta este fără agendă, fără a încerca să aibă membri, fără să încerce să intre în nişte sisteme de credinţă.

 

Shaumbra, noi chemăm învăţătorii şi organizatorii divinităţii să ajute să aducă  răspunsul despre Dumnezeu – să vorbească despre marele „G”, Dumnezeul autentic – voi.  Aceasta o să fie cea mai provocatoare dintre toate ariile diferite pentru învăţătorii Shaumbra pentru că ei o să întâlnească cea mai mare rezistenţă.  Aceasta o să aducă la suprafaţă supărări şi frici între oameni.  Dar, din nou, unul după altul, pentru cei care sunt pregătiţi, pentru cei care caută, unul după altul, noi vorbim despre noţiuni simple: Voi sunteţi Dumnezeu de asemeni.  Când o să realizaţi aceasta?  Când o să integraţi umanitatea, spiritualitatea, Sinele vostru Dumnezeiesc, totul într-unul, chiar aici pe Pământ, chiar acum?

 

Lumea caută învăţători şi organizatori ai energiei.  Voi aţi trecut prin experienţe cam şapte ani.  Voi aţi trecut printr-o experienţă să vedeţi cum era să ajungeţi la ascensiunea voastră, să ajungeţi la divinitatea voastră.

 

Este timpul să sfârşim cu joaca de-a v-aţi ascunselea.  Noi toţi ne oprim şi pretindem că nu suntem divini şi nu suntem Dumnezeu.  Este timpul să ieşim din această noţiune veche a ce este Dumnezeul.  Este timpul pentru ca eu să vă aduc aminte cum am stat în vilă şi am discutat despre acest lucru.  Este ca şi un deja-vu, nu-i aşa?  Ca şi un deja-vu, din nou.

 

De acum înainte, Shaumbra... şi eu repet aici cuvintele lui Metatron... dacă doriţi să continuaţi procesarea, dacă doriţi să continuaţi – cum să spun – de a crede că voi aveţi nevoie de tot felul de vindecări, dacă vreţi să continuaţi cu aceste căi vechi, aceasta nu este organizaţia corectă pentru voi.  Există alţii care o să vă satisfacă hrănirea voastră – care înţeleg nevoile voastre (râsete).

 

De acum înainte noi o să mergem înainte.  Voi o să fiţi învăţători dacă staţi cu acest grup.  Noi nu vrem să – cum să spun – să fim prinşi în definiţia veche de învăţători, pentru că aceasta are o conotaţie foarte diferită în Energia Nouă.  Dar munca voastră o să se schimbe, serviciul vostru, totul o să se schimbe.  Voi o să aveţi toate resursele şi uneltele care vor veni la voi, deci încetaţi să vă îngrijoraţi despre acestea.   Încetaţi să încercaţi să înfiinţaţi uneltele voastre sau – cum să spun – sursele de energii ale voastre în avans.  Ele o să se întâmple în moment – în moment – şi acestea o să fie toate ale voastre şi nimeni nu le poate lua.

 

Dar mulţi dintre voi spun, „Eu voi face mişcarea când este garantat că oala de aur o să fie acolo”.  Oala de aur o să fie acolo dacă mergeţi afară şi faceţi munca.  Toate resursele – voi le înfiinţaţi.  Noi vă ajutăm să le aduceţi înăuntru.  Voi nu puteţi juca rolul de victimă niciodată în această muncă.  Voi nu puteţi pretinde că sunteţi lefteri.  Voi nu puteţi pretinde că v-aţi prăbuşit.  Nu este loc pentru aceasta în această muncă.  Cauldre este – cum să spun  - este un pic într-o stare de nelinişte pentru că noi suntem atât de direcţi, dar pentru a face acest lucru ce voi toţi, noi toţi, am planificat să facem este să răspundem la S.O.S-uri, la chemările de la umanii din toată lumea, noi trebuie să mergem înainte.

 

Noi o să schimbăm  - cum să spun – felul în care o să lucrăm împreună.  Noi o să schimbăm chiar şi formatul şi energia acestor Shoud-uri.  Este timpul pentru aceasta.  Noi suntem pregătiţi pentru aceasta.  Voi sunteţi pregătiţi.

 

Shaumbra, Metatron spune că voi sunteţi autentici şi voi sunteţi pregătiţi şi acum este timpul.

 

ŞI AŞA ESTE.

 

 

 

 

 Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

 

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

 

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

 

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

 

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

 

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

 

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

 

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

 

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

 

© Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.