MATERIALELE LUI TOBIAS

Seria Clarităţii: SHOUD 11: „VOI SUNTEŢI PREGĂTIŢI!” –cu Tobias, prin Geoffrey Hoppe

Întrebări şi Răspunsuri

Prezentat de Cercul Crimson

3 Iunie 2006

 

 

Şi aşa este, dragi Shaumbra, că noi continuăm cu energia acestei întâlniri, a Shoud-ului 11.  Noi continuăm cu energia lui Metatron, a tuturor Shaumbra din lume şi eu, Tobias.

 

Cum probabil aţi simţit de la ultimul nostru Shoud, nu mai este timp pentru fotoliul metafizicienilor. (ceva râsete)  Nu mai este timp doar pentru a studia materialele, să aşteptaţi doar doza de energie din fiecare lună.  Este timpul să fiţi învăţători.  Aceasta ESTE cauza pentru care aţi venit înapoi pe Pământ în acest timp.   De aceea aţi ales să veniţi înapoi cu această viaţă de tip nou, care nu este o succesiune sau progres al vieţilor voastre trecute.  Această viaţă este complet diferită şi complet nouă,  nu construită pe trecut dar construită pe acum.

 

Aşa cum înaintăm cu Shaumbra în anii care urmează, aşa cum mergeţi afară şi faceţi munca voastră de a învăţa pe alţii... din nou aceasta o să vină în multe forme diferite... dar toate energiile, toate resursele o să fie acolo în Acum.   Planificarea o să fie dificil de făcut.  O să fie dificil să predeterminaţi rezultatul.  O să fie dificil chiar de a predetermina ce o să aveţi nevoie pentru a preda.  Dar voi o să descoperiţi că aceasta este absolut acolo în fiecare moment Nou – când aveţi nevoie de ea.  Nu puţin şi nu prea mult.  Aceasta este o eficienţă nouă.  Este un tip nou de curgere.  Aceasta o SĂ FIE acolo.

 

Voi o să descoperiţi că aceasta este mereu acolo şi atunci voi o să daţi drumul la acest tip vechi de a vă îngrijora despre ce faceţi şi voi o să înţelegeţi că aceasta este mereu acolo. De fiecare dată când o să aveţi nevoie de o anumită resursă, de fiecare dată când aveţi nevoie de un tip de energie, voi o să descoperiţi că aceasta este deja acolo.  Aceasta este o evoluţie a tipului întreg a lui Merlin, energia ce este luată la pasul următor şi la etapa următoare.  Şi voi o să înţelegeţi că noi nu v-o dăm ca un cadou, este că voi înşivă o manifestaţi.

 

Unii dintre voi sunteţi speriaţi să faceţi acest pas.  Voi spuneţi, „Dar eu am nevoie de mai multă informaţie,” şi voi nu o să primiţi niciodată...(râsete, Tobias chicoteşte) pentru că voi o să începeţi să vă gândiţi la aceasta şi în momentul în care începeţi să gândiţi despre aceasta, voi o să corupeţi natura adevărată a energiei şi munca ce o faceţi.

 

Voi cam aţi ajuns să experimentaţi o porţiune nouă de necrezut a muncii voastre aici pe Pământ, o etapă nouă.  Şi aşa cum am spus, noi ştim... şi noi deja am spus lui Cauldre şi Linda şi la tot personalul de la Cercul Crimson... că o să fie mulţi care o să plece.  Noi simţim că sunt mulţi care o să înfiinţeze acest rol nou şi un nou tip de serviciu.  Şi Shaumbra, este dificil de explicat în cuvinte diferenţa profundă ce o să facă aceasta în viaţa voastră, deci noi folosim un exemplu, un exemplu ce se desface chiar acum, un uman viu – doi umani vii – cărora voi le puteţi vorbi, şi voi puteţi să vă uitaţi în ochii lor şi voi puteţi întreba despre experienţa lor. Voi puteţi vedea că acest lucru se poate face.

 

Cei doi despre care noi vorbim sunt Garrett şi Andra, cea pe care o numiţi Norma.  Ei au ajuns la un punct în viaţa lor, nu demult, când ei s-au simţit foarte confundaţi, dezorientaţi şi deziluzionaţi.   Ei au vrut foarte mult să lucreze cu acest tip de Energie Nouă, dar ei au menţinut multe obstacole între ei pentru a face aceasta.  Ei au intrat într-o... şi noi credem că voi nu o să vă supăraţi că vorbim despre voi atât de deschis... ei au ajuns la un punct în viaţa lor unde ei au crezut că au doar două feluri de alegeri: să meargă înainte, să facă un salt înalt; sau să plece complet afară, să părăsească planeta, spunând aşa.  În mod evident, ei nu au părăsit planeta!

 

Ei nu ar fi putut să stea în starea neutră.  Trebuia să se întâmple un eveniment în viaţa lor să fie scoşi din acea stare neutră.  Mulţi dintre voi ştiţi ce eveniment a fost acela, dar a avut un impact profund asupra lor, i-a făcut să meargă la nivelul sufletului lor şi să întrebe de ce sunt ei aici – importanţa de ce sunt aici – şi ei au luat o decizie.  Cu acea decizie şi prin a lua acel salt înalt în credinţa lor, au spus, „Da, noi alegem să fim învăţători.  Orice trebuie ca să fim învăţători – noi o să facem.”  Şi ei au făcut.  Ei nu au planificat aceasta.  Ei nu au desenat un plan de acţiune pe o bucată de hârtie. Ei simplu, au fost de acord în adâncul lor.

 

Într-un timp foarte scurt, totul s-a schimbat.  Ei acum fac o muncă ce este o pasiune.  Ei călătoresc în toată lumea pe care mulţi dintre voi aţi dori să o faceţi.  Acum ei sunt plini cu abundenţă – şi abundenţa în viaţa lor o să continue.   Noi vorbim despre abundenţa financiară; noi vorbim despre abundenţa sănătăţii şi de energie.  Chiar şi relaţia între ei doi s-a schimbat şi a ajuns la un nivel nou.  Ei sunt exemple umane a ceea ce se poate întâmpla.

 

Poate voi nu trebuie să ajungeţi la extrem, ca ei, ca să ajungeţi acolo, dar într-un sens, Garrett s-a oferit în serviciu şi a spus, „Priveşte, se întâmplă aceasta.” Voi nu vă aşteptaţi la nimic. Ar dori el să schimbe acea experienţă?  Noi dăm voie ca să răspundă el.  Ai vrea să schimbi acea experienţă?

 

GARRETT:  Nici un pic.

 

Nici un pic. Pentru că aceasta a deschis noi uşi, a deschis o natură autentică nouă pentru amândoi şi i-a adus la ceea ce au venit ei să facă pe Pământ.  Nici unul dintre ei nu ar fi trebuit să fie aici.  Amândoi, de fapt, pentru mulţi ani s-au plictisit, (Tobias chicoteşte) aşteptând ca conştienţa umanilor să ajungă din urmă ca ei să poată să înceapă munca lor.  Ei încă învaţă cum să intre în curgerea acesteia, cum să devină foarte eficienţi energetic în ceea ce fac, şi eficienţa energiei înseamnă că ei pot mai mult, să se bucure mai mult, să fie mult mai satisfăcuţi.

 

Acesta este un exemplu pentru voi toţi. Acest lucru nu înseamnă să fugiţi afară mâine şi să părăsiţi serviciul vostru. Aceasta nu înseamnă că trebuie să faceţi mişcări drastice. Oh, mişcarea se va întâmpla pentru voi! (râsete, Tobias chicoteşte) Odată ce sunteţi de acord şi sunteţi pregătiţi să fiţi învăţătorii Energiei Noi, şi sunteţi de acord să lucraţi în acele arii pe care le-am discutat azi, şi sunteţi pregătiţi să fiţi suveranul vostru de sine şi să lucraţi cu esenţa energiei Cercului Crimson ca un mecanism de suport pe Pământ şi să lucraţi cu cei din Consiliul Crimson – totul o să înceapă să se întâmple.  Totul începe să vină înăuntru, într-adevăr.

 

Unele din acestea, uneori, sunt tulburătoare pentru natura voastră umană.  Când trebuie să treceţi printr-o operaţie, când aveţi cicatricea cancerului aşa cum a avut Garrett, acesta desigur va zgudui natura voastră umană.  Din nou, noi nu spunem că trebuie să folosiţi acest exemplu drastic, dar voi trebuie să fiţi pregătiţi pentru schimbări în viaţa voastră.  Voi nu încercaţi doar să construiţi pe fundaţia voastră umană veche.  Voi nu încercaţi doar să deveniţi mai mari, mai deştepţi, mai frumoşi, mai bogaţi.  Şi dacă da, voi o să găsiţi că această energie o să aibă un efect opus.

 

Dar aşa cum ieşiţi afară şi faceţi pasiunea voastră, voi predaţi în acele arii despre care am discutat azi, ce se întâmplă, este că celelalte lucruri naturale o să intre.  Energia voastră integrată într-un fel nou, împreună cu pasiunea voastră de a preda, o să atragă automat mai multă energie nouă pentru voi... mai mulţi bani, o să arătaţi mai frumoşi, (râsete) orice este... resursele o să sprijine munca voastră.

 

Noi ştim că mulţi sunteţi îngrijoraţi de greutatea voastră.  Voi o să găsiţi, odată ce intraţi în pasiunea voastră adevărată, că voi nu trebuie să căraţi Energia Veche.  Voi nu trebuie să înmagazinaţi aceasta.  Aceasta era o energie foarte ineficientă de îngrămădire.  Voi o să găsiţi că mâncarea de care aveţi nevoie azi este luată energetic, dispusă în mod corespunzător pentru ceea ce aveţi nevoie.  Biologia voastră o să se echilibreze însăşi.  Mulţi dintre voi extindeţi uriaşe cantităţi de energie îngrijorându-vă de greutatea voastră, vă luptaţi cu greutatea voastră, dar cum mergeţi la nivelul următor, aceasta va lucra automat.  Noi ştim că sunt unii care nu sunt de acord cu această declaraţie, dar voi o să găsiţi că este chiar adevărat.  Schimbare de viaţă.  Schimbare de viaţă.

 

Acum, voi chiar acum staţi şi vă îngrijoraţi, „Dar ce o să fie cu copiii mei, cu bărbatul meu, cu afacerea mea,” şi toate aceste lucruri.  Shaumbra, voi trebuie să le eliberaţi.  Voi trebuie să vă deconectaţi de aceştia.  Noi nu o să facem nici o garanţie sau promisiune, noi nu suntem în această afacere, dar noi vă cerem din nou să vorbiţi cu Andra şi Garrett şi spuneţi, „Dar ce se întâmplă?” Priviţi ce s-a întâmplat la casa lor după ce ei au trecut prin acest proces. Aceasta a fost luată.  Casa pe care ei au închiriat-o a fost înlocuită cu una mai mare, o casă frumoasă pe care ei acum o posedă.  Vedeţi voi, există o evoluţie a energiei ce are loc, dar voi nu o puteţi plănui.  Voi nu puteţi avea aşteptări.  Voi nu puteţi cere un rezultat limitat.  Acesta este despre a sta larg deschişi.

 

Cu aceasta, noi o să încercăm să răspundem la întrebările celora care sunt destul de curajoşi să vină în faţa noastră azi.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 1: (din Internet, citită de Linda): Tobias, poţi să-mi dai ceva detalii specifice cum să construiesc un eficient reactor generator de hidrogen, care va fi mult mai bun faţă de ce cunoaştem acum, care ar duce motoarele mai largi de gaz sau diessel în maşinile noastre mari.  Ce arii tehnice de cercetare ar trebui să căutăm noi pentru a construi un sistem de hidrogen eficient şi dacă poate fi făcută o conversiune de la gaz la hidrogen într-o manieră mai simplă de a folosi vehiculele existente?

 

TOBIAS: Într-adevăr.  Noi răspundem prin a spune că apa are energii uriaşe conţinute în înăuntrul acesteia.  Dar noi spunem că există mult mai eficiente căi de producere a energiei. Noi vedem că hidrogenul are o valoare pe termen scurt.

 

Una dintre ariile pe care noi o să fondăm în înăuntrul Cercului Crimson – cu voi – este energia cercetării şi dezvoltării, pur şi simplu despre surse noi de energii.  Noi o să vorbim despre aceasta cu un grup selectat, despre energia care este conţinută specific în înăuntrul gravităţii, care este de fapt o folosinţă foarte eficientă odată ce este exploatată;  despre energia care este conţinută de asemeni în ceea ce aţi numi tipuri în forme de valuri şi frecvenţe care pluteşte în jurul aerului, liber de a le folosi.

 

Cantitatea de energie de care este nevoie de a produce energie de la hidrogen este relativ ineficientă.  Aceasta va satisface doar un procentaj mic al nevoilor de energie în lume bazat pe un termen scurt.  Deci noi o să trecem peste asta folosind jocul de-a capra şi o să lucrăm în alte arii în cercetarea energiei. Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHUAMBRA 2: (o femeie la microfon): Mulţumesc pentru chemarea de a fi învăţători şi organizatori pentru viitorul nostru – învăţătorii şi organizatorii industriei, educaţiei, ai artei  - şi aşa cum am stat şi am ascultat despre ceea ce ai vorbit tu,  eu am început să mă întreb unde o să se împreuneze aceste căi?  Noi am vorbit despre Universitatea Shaumbra... poate gândirea Energiei Vechi ale mele probabil este implicată în întrebarea mea „Unde este acest loc? Există un loc?  Este acesta un loc cibernetic?  Este în înăuntrul fiecăruia dintre noi?”  şi când am ajuns la acel punct eu am gândit că „Acesta este foarte singuratic – eu aş vrea să vorbesc cu alţi oameni.”

 

Dar eu mă întreb, există un loc de întâlnire... tu ai spus nu resurse sau biblioteci sau oricare dintre acestea... dar un loc unde oamenii doresc să împărtăşească această informaţie despre resursele energiei sau despre energiile educaţiei noi – un loc de a ne împreuna prin Cercul Crimson şi în acest fel ne întâlnim unul cu altul în loc să sperăm că o să dăm de cineva pe stradă care crede sau simte în acelaşi fel cu noi.

 

TOBIAS: Într-adevăr, aceasta o să se împreuneze bazat pe – cum să spun – citirea noastră despre Shaumbra şi de a lucra împreună cu Shaumbra.  Aceasta o să vină laolaltă într-o varietate de căi, nu există un singur răspuns.  Voi o să găsiţi în câteva săptămâni că o să fie primul anunţ despre Centrul de Serviciu Shaumbra.  Acesta o să vină... şi Cauldre se ceartă aici cu noi... noi o să îi cerem să facă acest anunţ cât mai repede posibil.  De acolo voi o să vedeţi că acest loc fizic, pentru primul Centru Shaumbra şi Universitatea Shaumbra, începe să se duplice însuşi în alte ţări, în alte locuri, chiar şi aici în America de Nord:  căci odată ce prima energie se naşte sau primul loc se manifestă, atunci acesta începe să se răspândească.

 

Dar înţelegeţi de asemenea valoarea virtuală a Universităţii Shaumbra, internetul, pe care se lucrează acum, şi Cauldre ne spune că anunţul o să vină în luna Iulie,  despre universitatea virtuală.  Şi prin internetul vostru aceasta este foarte posibil de a se conecta şi de a comunica cu Shaumbra din toată lumea, de a avea clase şi simplu de a vă împreuna.

 

Există probabil care va fi mai mult o nevoie sau o dorinţă pentru Shaumbra să se întâlnească care să nu aibă un nume special sau o structură specială.  Cu alte cuvinte, nu este nevoie să fie un tip special de şcoală,  nu trebuie să aibă un format rigid de întâlnire.  O să fie o mare nevoie ca Shaumbra să se întâlnească unul cu altul cu un format flexibil şi atunci priviţi cum energiile se vor dezvolta de la acea întrunire.  În special, întâlniri de 50 până la 100 de învăţători care predă activ, şi apoi priviţi ce se întâmplă.

 

Deci tu ai pus o întrebare excelentă şi acestea se vor manifesta şi se vor anunţa în curând.

 

SHAUMBRA 2: Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 3 (din Internet, citită de Linda): Ok, eu aş vrea să ştiu dacă este posibilă o înţelegere adevărată unul faţă de altul.  Îngerii se înţeleg complet unul pe altul când tu comunici şi tu ne înţelegi pe noi umanii?

 

SHAUMBRA 2:... sau întotdeauna există ceva între noi pe care tu şi noi nu înţelegem?

 

TOBIAS:  Atâta timp cât un înger sau un uman menţine un anumit scut – un scut de energie – atunci este imposibil de a-l penetra sau de a vedea sau de a-i înţelege complet.  Marea majoritate a umanilor au aceste scuturi sau ecrane.  Există acea noţiune veche că Dumnezeul sau îngerii pot vedea totul şi ştiu totul, dar umanii pot uşor, se pot ascunde uşor pe ei înşişi căci nici cel mai mare înger nu este capabil să intre înăuntru.

 

Acesta este un dar pe care fiecare Fiinţă şi-a dat ei însăşi, este un anumit tip de

Protecţie a intimităţii.  Deci acesta face comunicarea foarte dificilă, pentru că şi chiar îngerii... şi voi trebuie să înţelegeţi că îngerii sunt doar fiinţe ne-fizice.  Doar având titlul de înger acest lucru nu înseamnă că ei sunt special sau corecţi sau în special perceptivi.  Chiar şi îngerii joacă jocuri şi se ascund pe ei înşişi.  Deci comunicarea este foarte dificilă.

 

Există o îngrijorare pe amândouă tărâmurile, uman şi îngeresc, că dacă puneţi jos apărarea, puneţi jos apărarea voastră, atunci aceasta vă va deschide la abuz – oamenii fură energia voastră.  În timp ce aceasta nu este adevărat, multe entităţi funcţionează în acest fel.  Deci comunicarea este foarte, foarte dificilă.

 

Odată ce voi puneţi jos acele apărări, voi o să înţelegeţi că nimic nu vă poate răni.  Voi nu o să aveţi nişte forţe demonice care intră în viaţa voastră.  Voi o să înţelegeţi că voi sunteţi punctul central al tuturor esenţelor voastre.  Nimeni nu poate lua aceasta de la voi, în special când voi funcţionaţi în înţelegere.  Voi nu încercaţi să schimbaţi nimic, şi nimic altceva nu va încerca să vă schimbe.  Puteţi numi acest lucru invizibil dacă doriţi.  Când sunteţi în înţelegere totală... ceea ce aţi numi „forţă întunecoasă” sau „forţă negativă”, aceasta nu vă va vedea pentru că este – cum să spun – pentru că voi nu formaţi o umbră.  Deci... mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHUAMBRA 4 (o femeie la microfon): Hello, Tobias.  După ce am completat cursul ESS,  (Eleuthera Synchrotize System, Eleuthera este o localitate în insulele Bahama) a devenit clar pentru mine că eu a trebuit să-l părăsesc pe bărbatul meu şi eu am făcut-o...

 

TOBIAS: Tu trebuie să vorbeşti despre aceasta lui Saint Germain, eu nu... (râsete). Continuă.

 

SHAUMBRA 4: ...deci am făcut o alegere să fac acest lucru.  Dar întrebarea mea este, cum o să mă ajute acest lucru şi cum este acest lucru conectat la a fi autentic şi despre tot ce ne-ai vorbit tu azi?  Deci eu sper că tu mă faci să înţeleg acest lucru, pentru că eu o să înfrunt multă opoziţie şi eu voi avea nevoie de multă putere interioară pentru a face acest lucru?

 

TOBIAS:  Tu ai puterea, şi opoziţia aproape că nu o să fie cum crezi tu.  Există o conecţie de energie dezechilibrată de care ai fost conştientă de mult timp.  Tu eşti autentică cu tine însăţi prin faptul că trebuie să pleci pentru ca echilibrul energiei să vină înapoi.  În astfel de situaţie, tu eşti – cum să spun – Cauldre se nelinişteşte aici un pic când noi oferim sfaturi în legătură cu relaţii... dar tu urmezi inima ta, ştiind că felul în care te afli acum nu o să lucreze.  Deci tu te retragi, laşi energiile să vină înapoi în echilibrul lor propriu.  Poate o să afli, la un anumit punct, că o să te împreunezi cu acel drag sau poate tu ştii că este timpul să mergi mai departe.

 

Deci ce întrebi tu este o confirmare pe care o ai de la noi, pentru că energiile categoric nu erau în echilibru.  Iubirea încă poate fi acolo şi poate tu o să găseşti că în mare acest lucru este mai bine pentru amândoi.  Lucruri pe care deja le-ai simţit în înăuntrul tău, acum tu le joci afară.  Deci noi vrem ca să înţelegi că tu ai puterea să faci acest lucru şi demonii sunt mai mult în capul tău şi nu o să fie reali.

 

SHAUMBRA 4: Mulţumesc.

 

TOBIAS: Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 5: (din Internet, citită de Linda):  Eu m-am decis să mai stau aici de multe ori şi încă mă găsesc în profunzime, că eu vreau să plec, este ca şi cum nu pot să mă conving complet pe mine însumi să rămân.  Acum simt parcă sunt foarte bolnav şi eu am ales să stau aici şi să fiu sănătos, dar eu alunec în faza de a pleca.  Sunt eu bolnav aşa cum simt şi cum pot decide cu adevărat să rămân sau să plec?

 

TOBIAS: Într-adevăr.  A fost dificil pentru mulţi, mulţi Shaumbra să rămână aici pe Pământ anterior de a fi timpul corect.  Noi am trecut prin discuţii de şapte ani despre natura umanităţii şi energie şi divinitate.  A luat un timp lung, lung, dar acum, din perspectiva noastră, acesta a trecut foarte repede.

 

Tu ai venit aici – voi toţi – ca învăţători.  Voi aţi venit să faceţi iubirea şi pasiunea voastră şi munca voastră de serviciu.  Voi aţi fost într-un tipar de menţinere pentru mult timp deci aţi simţit că poate nu este nevoie să rămâneţi pe Pământ.  Acum că voi sunteţi pregătiţi, noi suntem pregătiţi şi umanitatea este pregătită, şi o să găsiţi un nivel diferit de pasiune.  Tu ai să găseşti că aceasta nu mai este o întrebare de a rămâne sau a pleca.  Nu este nici o dorinţă nesăbuită de a te agăţa de viaţă.  Tu eşti în pasiunea ta şi tu faci ceea ce vrei să faci.  De aceea noi spunem că totul începe să intre în viaţa ta – toate resursele şi uneltele – şi orice simţământ de plictiseală, sau simţământ de lipsuri, de împliniri, ele se vor evapora.  Din nou, noi îţi cerem să vorbeşti cu Andra şi Garrett despre experienţele lor cu această energie şi cum se schimbă aceasta odată ce eşti în pasiunea ta.  Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 6 (o femeie la microfon).  Eu am făcut o alegere să re-echilibrez complet corpul meu şi de când am făcut această alegere, se pare, ceea ce creierul numeşte „călduri” acesta s-a mărit până la punctul că parcă eu am încălzirea mea globală proprie, pot să spun aşa!  Deci întrebarea mea este, noi ştim că aceasta este mai mult decât se pare.  Cât de mult este aceasta ce se numeşte în medicina veche menopauză şi cât se află din aceasta în corpul meu, schimbarea energiei şi ar trebui să încerc să suprim această căldură în corpul meu cu ierburi sau vitamine sau să o îmbrăţişez?  Sau poţi să-mi dai ceva sfaturi, orice.

 

TOBIAS: Când ai făcut alegerea pentru corpul tău să se re-echilibreze însuşi – dacă şi alţii faceţi acest lucru – aşteptaţi -vă la ceva schimbări ! (râsete) Unii dintre voi vă miraţi de ce aveţi diaree.  Acesta este un răspuns destul de simplu.  Sau de ce treceţi prin acele călduri sau de ce simţiţi mari schimbări în corpul vostru – pentru că voi aţi făcut o alegere.  Voi aţi făcut o alegere pentru schimbare, acum lucrurile trebuie să se reajusteze.  Corpul tău o să se limpezească sau se va transforma într-un fel sau altul.

 

Căldura în general are de a face cu transmutarea.  Voi transmutaţi multe energii vechi.  Tu în special ai multe – cum să pun – relaţii de iubire cu vieţile tale trecute pe care încă le mai menţii în corpul tău fizic.  Tu nu ai nici o viaţă din trecut.  Tu eşti chiar aici acum.  Deci dă drumul la acea noţiune şi atunci corpul tău nu trebuie să lucreze atât de greu, să se descurce atât de greu.  Încercarea ta de, ce spui tu, de a supresa... doar cuvântul ne face să tremurăm!  Tu nu ar trebui să supresezi nimic.  Tu ar trebui să lucrezi – tu ar trebui să curgi cu – ritmul natural şi ritmul nou al corpului tău.

 

Saint-Germain a vorbit recent la toţi Shaumbra despre a nu mai lua suplimente.  Mulţi dintre voi se umplu... îşi umplu corpul cu suplimente.  Voi cumpăraţi tot şi nimic nu iese din acestea.  Corpul vostru ştie să se echilibreze însuşi dacă îi daţi o şansă şi dacă daţi autoritate pentru aceasta.  Este corpul vostru, voi aveţi dreptul să-i daţi autoritate.  Odată ce începeţi să cârpăciţi, să împingeţi tot felul de suplimente, voi spuneţi la corpul vostru că acesta nu este destul de deştept ca să se manevreze pe el însuşi.  Voi spuneţi că corpul nu ar trebui să facă munca naturală de echilibrare.  Desigur corpul ascultă de aceasta.  Urmează aceasta.

Noi îţi cerem să nu mai iei aceste suplimente.  Dă permisiune la corpul tău să se vindece însuşi şi apoi priveşte ce se întâmplă.  Poate o să mai ai călduri pentru

o perioadă de timp.  Poate o să ai o durere de gât.  Poate o să fie şi alte descărcări şi Cauldre nu vrea ca noi să le menţionăm pe acestea aici! (râsete)  Dar – accentuează pe dar!! (Tobias face aluzie la bucă, spus în engleza) (multe râsete, Tobias râde)... dar corpul tău trece printr-un proces.  Acesta răspunde la ceea ce numeşti o chemare.  Acum mergi de-a lungul procesului. Nu-l fura, nu îndepărta acest proces frumos prin care trece corpul.  Nu contează daca vrei să-l etichetezi ca menopauză sau meta-pauză sau orice altceva.  Acesta este doar despre a se ajusta însuşi.  Şi din nou, noi cerem să mergi la Andra şi Garrett şi vorbeşte-le, în special despre ajustarea fizică, biologică.

 

Shaumbra 6:  Mulţumesc.

 

LINDA:  Există o cauză că eşti preocupată de bucă? (râsete)

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 7( din Internet, citită de Linda): Eu sunt Patrice din Tokyo şi aş dori să pun următoarea întrebare.  Acum 10 ani eu am observat printre oamenii japonezi o creştere în condiţia numită „ Atopie.”  Aceasta afectează adulţii şi copiii şi poate că constituie o mare povară pentru ei.  Eu simt că este nevoie de o schimbare mică în conştiinţă de a o curăţa, în general, toţi oamenii care sunt afectaţi de această problemă.  Eu nu ştiu de ce, dar eu simt o chemare de a lucra pe această temă.  Ai ceva idei de ce sau ai o aluzie cum să contribui la eliberarea şi vindecarea terenului referitor la acest aspect?  Mulţumesc.

 

TOBIAS: Într-adevăr.  Aceasta poate fi pusă pe seama blocajelor – blocaje de  energie – în creier şi poate fi pusă pe seama dezechilibrului în ceea ce ai numi energia inimii.  Dacă aduci acestea înapoi, dacă deschizi inima şi permiţi curgerea potrivită, tu ai să găseşti că acest simptom va pleca.  Dar provocarea este în a ieşi din mental, de a deschide aria inimii şi de a aduce înapoi curgerea naturală pentru că, în special în societatea voastră, o să fie o rezistenţă mare, o mare rezistenţă.  Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 8: (o femeie la microfon). Daa, Tobias. Este bine să te văd aici, stând şi zâmbind şi iubindu-ne pe noi toţi.  Daa, Tobias, tu ştii de ce sunt eu aici... daa, ok...

 

LINDA:  Pune întrebarea ca să ştie audienţa!

 

SHAUMBRA 8: Daa, eu o să pun întrebarea Linda, (râsete) dar eu trebuie să merg în jurul tufei pentru că este o istorie – trebuie să spun un pic de istorie.  Eu am fost pregătită să mă mut în Thailanda anul trecut şi am decis, când am stat cu bărbatul meu că eu voi veni.  Şi când m-am reîntors în Austria şi am pus casa la vânzare şi nu am putut-o vinde până în decembrie, şi decembrie este luna când mă duc şi vizitez pe bărbatul meu în fiecare an pentru câteva luni.  Şi el este un american care trăieşte în Thailanda şi eu sunt un Thai care trăieşte în Austria! (râsete).  Daa, este o situaţie puţin cam ciudată, dar eu nu am făcut nimic despre acest lucru.  Aceasta doar s-a întâmplat – ca şi cum ar fi fost planificat.  Şi noi nu am divorţat, noi doar ne-am separat.

 

OK, după ce ţi-am vorbit un pic în luna Decembrie la seminar, Claritate, daa, am primit o perspicacitate şi nu am mai ştiut unde ar trebui să mă mut.  Şi apoi am plecat în Thailanda.  Fiecare a fost emoţionat, familia mea şi bărbatul meu, şi ei toţi au vrut ca eu să mă mut înapoi în Thailanda, dar de data aceasta am hotărât să nu fiu implicată în ceea ce au vrut ei ca eu să fac.  Eu am decis să fiu Theresa, dar Theresa a plănuit această călătorie, trei sau patru luni înainte, de a fi Theresa, pentru că eu sunt obosită de a satisface pe alţii şi apoi...

 

OK, deodată, eu am plecat la seminarul lui Norma despre depresie cu Quan Yin, şi apoi la Călătorul din Vise cu Saint-Germain  în Zurich.  Şi apoi m-am dus acasă şi deodată ceva s-a întâmplat.  Daa, cu casa – eu am pus din nou casa la vânzare...”Unde mergi?”, „Bine, Quan Yin şi Metatron m-au trimis aici şi ei sunt cu mine.”   Eu am spus, „Voi băieţilor trebuie să mă acompaniaţi” şi eu am plecat la  New York, partea de nord să caut un loc, să simt, să simt, şi să simt.  Eu am fost acolo zece zile, şi atunci fiecare m-a binevenit.  Eu am locuit de mult timp acolo, şi daa, a fost foarte pozitiv.

 

Şi acum, eu nu ştiu dacă să mă mut acolo sau nu dar eu las să se întâmple.  Dar eu merg acasă şi aş vrea să te întreb: Thailanda.  OK, a fost sămânţa destinului meu?  Pentru că atunci când am trăi în Austria eu am spus într-o zi că eu voi pleca acasă şi am să mor acolo. Deci a fost sămânţa destinului meu?  Şi întrebarea a doua este: Mă voi muta în America, ţara pe care o iubesc atât de mult, şi de asemeni pe oameni, dar eu am fost născută în Thailanda.  Deci poţi te rog să-mi dai ceva perspicacitate.  Mulţumesc mult.

 

TOBIAS: Într-adevăr. Şi înainte de a pleca de la microfon, noi te întrebăm ceva simplu.  Şi aşa cum ai vorbit aici şi Shaumbra s-a potrivit cu energia ta, tu ai adus la suprafaţă o problemă, nu numai pentru tine, dar pentru toţi Shaumbra.  Mulţi Shaumbra deja ştiu -  cum să spun – răspunsul.  Este despre frica de a alege, frica de a spune „ Aceasta este ceea ce vreau să fac.”  Tu ai fost instruită să nu gândeşti sau să simţi sau să acţionezi pentru Theresa.  Tu ai fost instruită să nu faci alegerile tale proprii.  Aceasta este situaţia despre care Saint-Germain este categoric, solicită mult, că este timpul să începeţi să faceţi alegeri şi apoi să priviţi cum se dezvăluie rezultatele.  Tu aştepţi ca eu să fac o alegere pentru tine – scuze, dar eu nu pot face.

 

SHAUMBRA 8: Nu, nu trebuie să faci.

 

TOBIAS: Tu ai aşteptat pentru Saint-Germain, Quan Yin, şi alţii.  Tu ai deghizat aceasta...

 

SHAUMBRA 8:  Eu am avut nevoie de confirmare.

 

Tobias: ... tu ai deghizat aceasta ca un sfat mic – dar noi toţi stăm şi aşteptăm ca tu să faci o alegere blestemată! (multe râsete din audienţă).

 

SHAUMBRA 8: (cântând) Eu vreau să fiu în America! Ok, eu în America!

 

TOBIAS: Odată ce faci alegerea, atunci toate energiile vin înăuntru să o suporte.  Tu nu ai putut... ai avut o problemă să vinzi casa pentru că tu nu ai făcut o alegere.  Tu ai avut dificultăţi cu alte lucruri în viaţa ta din cauza alegerii.  Tu ai fost instruită în acest fel, Theresa şi Shaumbra, de a nu face alegeri.  Tu ai fost programată chiar şi de cei din grupul  „vârsta nouă” ca să – cum să spun – lasă că Spiritul o să aibă grijă de asta.  Tu eşti Spirit, deci ce ai să alegi?  Şi noi te întrebăm chiar acum, pentru că tu ai fost atât de curajoasă şi îndrăzneaţă, unde vrei să trăieşti?  Şi fii precisă.

 

SHAUMBRA 8: (pauză) America.

 

TOBIAS: Aceasta este o ţară mare! (audienţa aplaudă).  Acum, fii puţin mai precisă aici pentru că o să te trezeşti că cutreieri autostrada şi pe lângă stradă... (râsete).

 

SHAUMBRA 8: Eu sunt o învăţătoare...

 

TOBIAS: Aceasta nu este o locaţie. (râsete)

 

SHAUMBRA 8: Nu... partea de nord a New York-ului.

 

TOBIAS: Acum... acum, priviţi ce se întâmplă aici Shaumbra şi Theresa.  Tu ai făcut o alegere – New York parte nordică – deci energiile încep să curgă chiar acum.  Nu un an de acum, dar chiar acum.  Totul s-a schimbat pentru că tu ai făcut o alegere.  Acesta a fost lucrul cel mai greu de făcut pentru tine.  Voi credeţi că faceţi alegeri, dar voi nu faceţi.  Voi şi mulţi umani, nu faceţi alegeri.  Vouă este frică să faceţi alegeri.  Voi decideţi ce nu vreţi să faceţi dar voi niciodată nu alegeţi ce vreţi să faceţi.

 

Acesta este un principiu foarte simplu – alegeţi.  Voi nu puteţi face o alegere rea.  Şi când voi aţi trecut prin proces aici, voi v-aţi gândit „A fost o alegere bună, a fost o alegere rea.”  Voi nu puteţi face o alegere rea.  Shaumbra are o energie – voi aveţi o energie – aceasta se va echilibra însăşi.  Deci voi faceţi o alegere şi cel puţin aveţi o energie care se mişcă.  Voi aveţi ceva ce curge.

 

Acum, alegerea este a ta şi acum tu dai viaţă la aceasta, creaţia ta proprie.  Priveşte cum începe să lucreze.  Poate tu eşti atrasă pe partea de nord a New York-ului pentru o perioadă de timp.  Energia continuă să curgă atâta timp cât tu curgi cu aceasta, apoi o să se deschidă oportunităţi noi şi poate tu vei spune într-un an de acum,  „Eu într-adevăr trebuie să fiu în Chicago” sau Colorado sau altundeva.  Dar lucrul important aici este să fii curajoasă şi să doreşti să faci alegeri.  Alegerea este ca şi combustibilul Energiei Noi.  Este un combustibil care mişcă lucrurile, face ca lucrurile să se mişte din nou.  Deci tu ai făcut o alegere, acum priveşte ce se întâmplă şi nu te du înapoi la nimeni pentru o confirmare.  Nu mai ai nevoie de, dacă, şi, dar, despre aceasta.  Tu ai făcut o alegere - începe să te muţi cu aceasta.

 

SHAUMBRA 8: Eu am doar 63 de ani, Tobias.  Mulţumesc.

 

TOBIAS:  Tu ai mulţi ani în faţa ta.  Mulţi ani.

 

SHAUMBRA 8:  Eu sunt pregătită pentru aceasta. (audienţa aplaudă).  Mulţumesc mult.

 

LINDA: Ultima întrebare.

 

TOBIAS: Încă câteva.

 

LINDA:  Oh... tu trebuie să vorbeşti cu Cauldre despre aceasta.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 9: (o femeie la microfon): Hello, Tobias. Eu aş vrea să te întreb despre conecţia mea la „Piramida Verde”.   Aceasta a venit la mine în visul meu acum câţiva ani, şi eu ştiu că trebuie să o folosesc cumva în viaţa mea, şi în special aş vrea să primesc ceva perspicacitate cum pot să o utilizez cu munca mea de energie şi dacă aceasta este ceva de la Energia Veche sau pot să o folosesc acum.

 

TOBIAS: Într-adevăr.  Din cauza a ce au făcut vieţile tale din trecut, este o conecţie ce curge prin aceasta.  Deoarece uneori ceea ce numeşti energia de piramidă... şi energia de piramidă pe care o atingi chiar acum... aceasta există pe tărâmul nefizic,  tu te găseşti că mergi acolo.  Şi din nou aceasta într-o parte este energia vieţii tale trecute, care nu mai eşti tu niciodată.  Dar tu te găseşti că mergi la această unealtă a piramidei.

 

Acum noi îţi cerem să dai drumul la aceasta.  Ea vine de la Energia Veche şi stă în Energia Veche în termenul abilităţii de a produce rezultate, în special pentru tine chiar acum.  Tu nu ai nevoie de unealtă ca piramida să lucreze pentru tine.  Tu ai nevoie de unelte simple, aşa cum am explicat Therezei: a face o alegere şi de a fi creator.   Uneori aceste lucruri sunt ca nişte cârje pentru mulţi Shaumbra.  Voi vă încuiaţi în acestea, şi noi nu spunem că ele sunt negative, dar ele sunt limitate.  Noi intrăm în teritorii noi şi noi îţi cerem, şi cerem de la toţi, daţi drumul la unele cârje vechi pentru că ele limitează rezultatul. Aceasta este cauza cea mai mare pentru care cerem să daţi drumul.  Ele limitează rezultatul. Deci, mulţumesc.

 

SHAUMBRA 9: OK, mulţumesc.

 

LINDA: Ultima întrebare.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 10: (o femeie la microfon): hello, Tobias. Foarte pe scurt, ce se întâmplă cu serviciul meu?

 

TOBIAS: Într-adevăr.  Serviciul pe care tu... serviciul tău – şi noi vorbim aici la mulţi Shaumbra de asemeni – multe servicii sunt în Energia Veche.  Acestea erau un fel de a menţine tiparul pentru voi. Acestea sunt o cale doar de a exista în timp ce Energia Nouă întră înăuntru şi în timp ce noi trecem prin discuţiile noastre despre prepararea pentru a fi învăţători.

 

Deci lucrul cel mai bun pentru voi care au serviciu este să le daţi drumul!  Şi ce înţelegem noi este: să vă deconectaţi energetic.  Chiar imaginaţi-vă pe voi înşivă cum daţi drumul la acesta, lăsaţi să plutească ca un balon cu heliu.  Acest lucru nu înseamnă să demisionaţi.  Acest lucru nu înseamnă că o să fiţi daţi afară.  Acest lucru înseamnă că voi vă eliberaţi dependenţa de acesta, că un tip diferit – cum să spun – o pasiune intră în locul acestuia.  Şi când voi eliberaţi acel serviciu vechi şi felul vechi de a fi plătiţi, voi o să fiţi surprinşi la tipul de  - cum să spun – nou... noi nu vrem să spunem cuvântul „serviciu”, dar o oportunitate nouă o să vină în viaţa voastră.

 

Mulţi Shaumbra – şi Shaumbra – încă mai sunteţi dependenţi de un serviciu.  Noi am spus aceasta la mulţi dintre voi: când noi intrăm în predarea adevărată, voi o să găsiţi că o să fie foarte dificil să lucraţi pentru o companie.  O să fie foarte important pentru voi să faceţi un tip nou de muncă.  Deci daţi drumul la serviciu.  Acesta este un lucru minunat.

 

SHAUMBRA 10:  Bineee.

 

LINDA:  Încă o întrebare.

 

Tobias: Încă una.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 11 ( O femeie la microfon): Hello, eu am o întrebare.  Poţi să vorbeşti despre medicina nouă, şi chiar acum eu sunt confuză pentru că doctorul meu spune că eu trebuie să am o operaţie pentru ceva tumoare în uter, şi oamenii cu medicina alternativă îmi spun că eu nu ar trebui să am această operaţie.  Deci ce recomanzi pentru mine chiar acum?  Noi nu cunoaştem despre acea medicină despre care tu ne spui.  Ce pot să fac eu?

 

Tobias: Într-adevăr, noi o să avem mai multe discuţii despre energia medicinii şi aceasta o să integreze alternativa şi chiar cea tradiţională, dar noi o să luăm aceasta pe un nivel diferit.

 

Nu este nimic rău nici cu alternativă sau tradiţională şi noi o să folosim exemplul medicinii tradiţionale chiar acum, sau chirurgie: în esenţă, dacă alegi să ai chirurgie, tu faci o alegere că tu vrei să trăieşti şi tu faci aceasta prin chirurgie.  Dar tu poţi afecta viteza vindecării şi eficacitatea chirurgiei ce ia loc.   Tu nu trebuie să te pui în – cum să spun – în mâna doctorilor sau profesia medicală.  Tu poţi participa activ în procesul energetic întreg al operaţiei.

 

Aceasta chiar acum probabil este calea cea mai oportună de a scăpa de acele tumori. Până la urmă, o să apară chiar o tehnologie mai eficientă.  Dar dacă tu alegi operaţia, atunci participă în aceasta.  Fă o alegere că tu vrei ca corpul tău să fie curat de acele lucruri.  Fă o alegere că vrei să trăieşti şi să stai aici pe Pământ.  Fă o alegere că o să ai corpul tău, de acum înainte, să fie în echilibru, menţine un echilibru drag pe acesta în aşa fel ca virusul cancerului să nu fie atras în corpul tău fizic niciodată.

 

Nu este nimic rău cu medicina tradiţională sau alternativă.  Dar chiar acum ce este important pentru tine, şi pentru toţi Shaumbra, este să faceţi alegerea voastră şi integraţi dorinţa să continuaţi să trăiţi în corpul vostru fizic.  Acesta o să aibă un impact profund pe rezultatul operaţiei dacă alegi acest lucru.  Mulţumesc.

 

SHAUMBRA 11: Mulţumesc.

 

(aplauzele audienţei)

 

TOBIAS: Şi cu acesta Shaumbra noi aducem această Serie a Clarităţii la sfârşit.  Noi o să mergem în ceva teritorii noi în seria următoare „Seria Învăţătorilor.” Noi o să vorbim despre uneltele învăţătorilor şi experienţele învăţătorilor.  Noi o să vorbim despre cum este să lucraţi cu umani şi unele provocări ce vor apare.

 

Dar nu o să fie despre voi!  Noi nu o să întrăm în discuţii lungi acum despre ce aveţi nevoie să faceţi în viaţa voastră.  Noi o să venim înapoi  şi vă aducem aminte, căci este uşor să uitaţi desigur.  Noi o să întrebăm aceasta, în timpul sesiunii întrebări şi răspunsuri în Seria Învăţătorilor, ca ele să fie concentrate pe întrebări referitoare la predare, despre cum să fiţi învăţători mai eficienţi, cum să manevraţi anumite situaţii pe care le întâlniţi.

 

Shaumbra, este o iluzie că voi aveţi toate aceste probleme sau dificultăţi şi este o iluzie că voi aţi venit din vieţile voastre trecute.  Este o iluzie că voi aveţi karma şi că trebuie să lucraţi pe acestea.  Voi aţi ales să veniţi înapoi în această viaţă.  Voi deja aţi ascensionat.  Voi deja aţi făcut asta.  Voi aţi stat acolo sus şi aţi băut vin şi aţi fumat o ţigară împreună cu marii maeştri.  Voi v-aţi dat pe voi înşivă să fiţi în serviciu aici.

 

Deci noi aşteptăm să facem ceva foarte special –cum să spun – lucruri cu toţi Shaumbra luna viitoare la întâlnirea anuală.  Dacă nu puteţi fi acolo în persoană, încercaţi să vă conectaţi la aceasta.

 

ŞI AŞA ESTE.

 

 Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

 

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

 

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

 

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

 

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

 

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

 

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

 

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

 

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

 

© Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.