LECŢIA A CINCIA - SERIILE CREAŢIEI
EXPECT CHANGES AND BLESS THEM
PRESENTED AT THE CRIMSON CIRCLE
AŞTEAPTĂ SCHIMBĂRI ŞI BINECUVÂNTEAZĂ-LE
9 DECEMBRIE 2000

 

     Tobias:  Şi aşa este dragi prieteni, că noi ne întâlnim din nou împreună în Cercul Crimson, în acest timp special, al anului vostru (Crăciunul).  Noi ne adunăm cu cei pe care noi am cunoscut înainte.  Noi ne adunăm cu cei care au fost îngeri cu noi şi au plecat pe o altă planetă numit Pământ.  Noi vă mulţumim pentru invitaţia voastră în spaţiul vostru în această seară.  Aceasta este într-adevăr un timp sacru şi un timp fericit ca să împărţim cu voi, să fim în energia voastră.
     Acum pentru următoarele minute din timpul vostru, noi o să lucrăm cu voi să ajustăm şi să balansăm energiile în acest spaţiu, ceea ce noi creăm împreună.  Noi simplu întrebăm pe fiecare dintre voi să vă deschideţi inimile, să deschideţi spaţiul vostru.  Noi putem să venim aproape ca şi acum când voi ne permiteţi şi când voi daţi permisiune.  Deci noi cerem să vă deschideţi inimile în această seară ca să permiteţi la TOT CE ESTE să vină aproape de voi, să vină un pas mai aproape.
     Aşa cum muzica a cântat acum câteva minute (înainte de a începe comunicarea), peste grup s-a lăsat o emoţie.  S-a lăsat o emoţie în genera!  Prin Cauldre (Geoffrey Hoppe), prin fiecare dintre voi aici, noi am simţit asta.  A fost adânc şi a fost drăgăstos. Dragi prieteni, noi vă mulţumim pentru abilitatea de a ne aduna ca şi acum şi când voi puneţi energiile împreună, când voi deschideţi acele uşi ca noi să întrăm.  Oh, şi este emoţie şi bucurie.  Într-adevăr este!
     (Emoţional)  În această seară, este cineva care vine aici şi pe care voi puteţi simţi.  Este acel care vrea să fie din nou cu voi, să meargă cu voi din nou, aici.  Într-adevăr!   Cel care vine aici este din familia lui Sananda.  El este cel cu care a-ţi umblat de mult.  El îşi face prezenţa lui în faţa voastră acum, la toţi care sânt aici şi care citesc asta.  El îşi face prezenţa la voi.  Voi a-ţi mers cu El înainte, şi aşa cum am discutat aici în cercul acesta, a venit un timp când El a plâns, pentru că El a ştiut că a fost timpul pentru el să meargă înapoi.  A fost timpul pentru voi să mergeţi înainte în viaţa voastră, să continuaţi călătoria voastră, să continuaţi să experienţaţi şi să învăţaţi pentru Spirit şi pentru TOT CE ESTE.
     Cel care este din familie, care este cunoscut sub numele de Yeşhua fiind Iosif, (Hristosul), merge printre voi acum.  El atinge umerii voştri.  El vă sărută pe frunte.  El merge între intervalele scaunelor  pe care staţi în acest spaţiu.  Este o energie familiară aici.  Este o energie de familie, de Shaumbra.  Această energie într-adevăr este dulce.
     (Foarte emoţional). Este dificil.  Este dificil chiar să vorbim acum, de aceea noi luăm o pauză pentru un moment.  Noi vă cerem ca simplu să acceptaţi dragostea ce aduce El vouă de la familia Sananda în această seară.  Sânt momente care sânt aşa preţioase.  Într-adevăr, sânt momente care ne aduc lacrimi chiar şi în ochii noştri.  Acesta este o reuniune de familie, când Maestrul al Dragostei se reîntoarce din nou să fie cu voi, să aude de experienţele voastre şi să aude poveştile vieţilor voastre.  Este într-adevăr dulce. 
     Este interesant că în câteva săptămâni din timpul vostru, voi o să-l onoraţi pe El.  Sau, vă gândiţi!  El vine să vă onoreze pe voi. El vine aici şi merge între scaune, vă atinge pe fiecare dintre voi aici şi pe cei care citesc asta, reamintindu-vă că sânteţi voi cei care aduceţi sămânţa Hristosului în viaţă pe Pământ, în acest timp.  Voi sânteţi cei care într-adevăr sânteţi fiinţe de Hristos.  Voi sânteţi cei pe care sărbătoreşte în săptămânile care vin pentru munca pe care o faceţi.
     Aceste momente sânt dulci, într-adevăr (foarte emoţional, foarte sensibil).  Este dificil chiar şi pentru mine Tobias, să continui. (pauză).  Cel care vine din familia lui Sananda îşi ia locul printre voi ca să vă reamintească de timpul vostru împreună cu El.  Cei care sânt în legiunea de îngeri şi arhangheli, în această seară nu sânt în primul cerc.  Ei stau în cercul al doilea, şi obsearvă.  Ei nu îşi aduc energia aşa de aproape, ca să poate să permite lui Yeshua fiind Iosif să stea printre voi în claritate, în strălucire şi dragoste.  Oh, noi trebuie să facem o pauză pentru un moment!
     (pauză)
     Acum, dragi prieteni, noi vă reamintim de munca ce voi o faceţi. Noi vă reamintim de fiecare dată când ne adunăm aici, ca să nu uitaţi.  Este munca ce voi faceţi!  Voi mergeţi înainte.  Voi creaţi şablonul pentru a doua creaţie.  Voi sânteţi cei care luaţi vidul şi îl transformaţi într-o nouă creaţie.  Noi ştim şi noi înţelegem că aveţi zile dificile în viaţa voastră.  Dar, prieteni dragi, dacă voi a-ţi şti şi a-ţi înţelege problemele pe care le luaţi aici, voi a-ţi înţelege de ce aveţi anumite dificultăţi.
     Acum în această seară împreună cu familia, noi o să vorbim despre schimbări.  Primul mesaj a Consiliului Crimson prin Cauldre, a fost despre schimbări.  Noi nu am vorbit despre asta de mult timp, dar astă seară noi vom vorbi despre schimbări, schimbări care au loc direct în fiinţa voastră şi în lumea care vă înconjoară.  Noi o să vă explicăm de ce voi simţiţi diferite lucruri.  Noi o să vorbim despre transformările care au loc în înăuntrul fiinţei voastre, chiar şi acum când stăm aici.  Noi sperăm că cu ajutorul pe care vă dăm aici, voi o să puteţi înţelege cum acestea vor aduce vouă o nouă împuternicire, ca fiecare de aici, fiecare care este conectat prin aceste mesaje, să aibă unealta necesară. Voi o să aveţi atunci balanţa şi dragostea şi compasiunea ca să deveniţi învăţători a ceea ce sânteţi voi.
      Noi ne uităm la acest grup şi aici vedem multe aure de crimson.  În câmpul energiei voastre sânt benzi care strălucesc a crimson.  Acesta este un semn adevărat de învăţător.  Oh, dar sânt şi alte culori, dar astă seară culoarea care străluceşte deasupra de celelalte este aceea care vă proclamă ca şi învăţători.  Să nu înţelegeţi asta greşit, nimeni de aici şi nici unul care este conectat cu noi aici.  Voi o să fiţi la alegerea voastră învăţători,pentru cei care vin după voi.  De aceea este că noi ne adunăm aici.
     Acum înainte ca să începem, noi am vrea să vă spunem o poveste scurtă.  Nouă ne place să spunem poveşti (chicotiri).  Povestea noastră este despre un tânăr prinţ pe numele de Jack.  Vedeţi voi, că Jack a trăit într-o împărăţie regească, şi el a fost un prinţ.  Mama lui a fost regină şi tatăl regele - şi asta este un punct important.  Acum acest prinţ tânăr, Jack a fost un băiat şi lui i-a plăcut să se joace în împărăţie. El a avut mulţi prieteni, prieteni de joacă, şi fiecare care l-a întâlnit l-a iubit.  El a avut o viaţă foarte bună ca prinţ în împărăţia de EU SÂNT.
     Aşa cum Jack a trecut prin zilele lui de copilărie, el a avut o dorinţă să experienţeze lucruri noi.  El a avut o dorinţă de joacă.  El a avut o dorinţă de a învăţa, şi cei care l-au văzut pe tânărul prinţ au dat din cap şi au remarcat că “El este un creator, chiar un creator măreţ.  El este cel căruia îi place să călătorească şi iubeşte experienţele.  Sufletul lui este totdeauna jucăuş.  El totdeauna merge înainte”.  Oh, acest prinţ, tânărul Jack, nu a putut să-şi ţine picioarele în două locuri în acelaşi timp.  Aşa cum el a crescut în adolescent, călătoriile l-au luat mai departe şi mai departe de pământul împărăţiei, întinderi mai îndepărtate, până la satele care erau departe de centrul regatului.  Şi acolo el a întâlnit oameni care au făcut parte din regat dar ei au fost noi şi diferiţi.
     Jack  a luat călătorii tot mai lungi, de multe ori el a fost departe pentru zile sau chiar şi săptămâni.  Lui i-a plăcut ce a învăţat. El a iubit animalele diferite de tipuri noi, şi pomii pe care el a văzut doar în întinderile îndepărtate a regatului.  El a iubit terenurile noi şi cerul nou.  El a iubit călătoria lui.  Tânărul prinţ Jack nu s-a odihnit niciodată, totdeauna, totdeauna mergea înainte cu călătoria lui, totdeauna găsind locuri noi pe care el nu le-a văzut niciodată înainte şi totdeauna şi-a făcut prieteni pe drum.
     Când tânărul Jack a ajuns la maturitate el a ştiut că în curând el va trebui să preia conducerea regatului împărătesc.  El a ştiut că va trebui să stea pe tron.  în curând el va fi regele.  Şi aşa el a luat o decizie.  El a spus “Înainte de a fi rege şi va trebui să stau în castel şi pe tron toată ziua şi să conduc regatul, eu aleg să fac o ultimă călătorie, o călătorie lungă într-un loc unde nu m-am dus niciodată, într-un loc care este palpitant şi provocator”.
     Tânărul prinţ a hotărât să nu ia cu el echipajul regesc care în mod normal l-a însoţit în toate călătoriile lui.  El a decis să se furişeze afară noaptea târziu cu o pungă mică de lucruri de care a avut nevoie în călătoria lui lungă.  Deci el s-a furişat afară, a trecut pe lângă locurile pe care le-a ştiut de dinainte.  El a trecut prin satele pe care le-a vizitat deja.  El a continuat cu călătoria lui mai departe şi departe până ce el a ajuns pe teritorii pe care el nu a umblat încă.  Teritoriul a fost nou şi diferit şipalpitant, dar încă a mai făcut parte din hotarele regatului de EU SÂNT.
     Aşa cum el a înaintat în călătoria lui, care a luat luni şi luni    el a ajuns la marginea pământului.  El a ajuns la apă, ocean ce el nu  a văzut până acum.  El a văzut lacuri, el a văzut râuri, dar el nu a văzut încă aşa ceva înainte.  El a auzit de oceane mari din învăţături.  El a auzit de locuri unde pământul se sfărşeşte.  El a auzit că nu este bine să călătoreşti pe locuri unde el se afla. El a auzit că asta ar fi unde regatul se termină şi nu este bine să treci peste asta.  Tânărul prinţ a stat toată noaptea şi a conteplat dacă să ia următorul pas sau nu.  El a avut o dezbatere cu el însuşi, dacă să navigheze pe ocean...sau să se întoarcă acasă.
     Oh, şi aşa cum ştiţi, el a fost prea nerăbdător, dar nu ca să meargă acasă.  A doua zi el a început să-şi construiască un vas, o barcă mică cu care să meargă în călătoria lui.  El a lucrat zile şi zile şi zil, până ce el a fost satisfăcut cu barca.  După asta cu un nod în gât şi un gol în stomac, simţând parcă el a rupt regulile sacre, gândind că poate el se duce unde el nu ar trebui să meargă dar el a ieşit totuşi în larg.
     Curenţii de apă l-au luat repede în largul oceanului.  El a navigat zile bune.  Apa a fost liniştitoare, vântul a fost blând, soarele a străbătut şi totul a avut un sentiment bun.  Dar, totuşi a fost ceva neliniştitor.  A fost o nelinişte în fiinţa lui Jack.  Nodul în gât a crescut mai mare.  Golul în stomac a fost greţos.  El a ştiut că ceva va urma.
     Într-o după masă liniştită - cumva prea plictisitor pentru felul lui Jack - el a văzut un zid de foc mare care s-a ridicat din ocean în faţa lui.  El a început să vâslească înapoi, încercând să scape de zidul acela mare de foc.  Dar chiar încercând cu tot efortul lui, el nu a putut să învingă forţele marelui zid de foc.  Acesta l-a tras tot mai aproape şi l-a absorbit.  El a simţit căldura şi el a simţit tulburarea.  El a putut să simte tumultul în înăuntrul zidului de foc.  Jack a început să ţipe şi să vâslească mai tare, încercând să meargă înapoi în regatul de EU SÂNT.  Dar el a fost absorbit.  El a fost absorbit în zidul de foc.
     Ce s-a întâmplat de atunci, Jack nu şi-a adus aminte.  El a ştiut doar că s-a trezit, a fost extenuat şi gol şi nu îşi aducea aminte de nimic.  El s-a trezit pe marginea unui teren ciudat.  El nu şi-a putut aduce aminte de numele lui, sau de unde a venit.  Şi totuşi a fost ceva în sinea lui care i-a spus că el totuşi este cineva, dar nu a putut să-şi aducă aminte.  A avut un fel de amnezie.
     Când Jack a deschis ochii, el a văzut un teren nou, cumva diferit de ce a văzut el până acum.  El a ştiut că era timpul să înceapă să cerceteze.  El a explorat terenul acela nou în fiecare zi, descoperând lucruri noi pentru el şi pentru sufletul lui.  Tot timpul a cercetat, a explorat acel teren nou.  Şi în tot acest timp el s-a simţit din nou neliniştit.  El a simţit că ar fi trebuit să ştie ceva sau să se reamintească, dar nu a putut, parcă el a simţit că poate să pună degetul pe ceva dar acel ceva nu a fost acolo.  El a încercat să-şi aducă aminte de trecutul lui, dar nu a reuşit.
     După un timp de explorare a teritoriului nou, el a întâlnit o femeie.  Ei au vorbit şi ei s-au bucurat de întâlnirea lor.  Parcă a fost o legătură familiară între ei, dar ei nu au ştiut de unde.  Ea l-a dus pe el înapoi în satul ei în care au fost şi alţii.  În acest sat oamenii au construit case.  Ei au avut copii.  Ei au creat o civilizaţie nouă, dar nimeni din acest sat nu a putut să-şi aducă aminte de unde au venit.  Ei nu au putut să-şi aducă aminte cine sânt ei.  Ei au ştiut doar că trebuie să meargă mai departe.  A fost timpul pentru ei să continue viaţa lor.
     Acum, prietenii mei, nu există un sfârşit anume pentru această poveste, pentru că nu a fost încă scrisă.  Şi aşa cum voi probabil deja ştiţi, această poveste a lui Jack şi a celorlaţi cu care el s-a întâlnit pe teritoriul acela, este povestea voastră.  Voi a-ţi fost care a-ţi fost îngerii exploratori şi aventurieri.  Voi a-ţi fost cei care a-ţi mers să exploataţi toate regatele Dumnezeului din primul cerc.  Voi a-ţi fost prinţi şi prinţese, cei care ar fi trebuit să moşteniţi tronul. 
     Voi a-ţi fost cei care a-ţi fost fără odihnă şi a-ţi vrut să exploraţi.  Voi a-ţi mers până la marginea marginilor şi până la limita regatului.  Voi a-ţi fost care a-ţi mers în larg şi a-ţi lăsat în urmă primul cerc.  Voi v-aţi trezit pe un loc pe care voi numiţi Pământ, care este înconjurat de un univers pe care voi a-ţi ajutat să creaţi, chiar şi acuma când noi stăm aici în această seară.  Voi sânteţi cei care construiţi satul nou, creând drumuri noi, descoperând lucruri noi pe care voi probabil nu a-ţi fi putut descoperi în regatul vechi. Voi sânteţi cei care creaţi şablonul pentru creaţia a doua.  Voi sânteţi cei care încercaţi să vă aduceţi aminte de unde a-ţi venit, care sânt rădăcinile voastre, care este originea voastră.
     Îngerii de pe partea cealaltă a voalului au plecat în căutarea voastră când voi a-ţi plecat în călătoria voastră lungă în acea noapte.  Noi sântem cei pe care a trimis regele şi regina să vă căutăm.  Noi sântem cei care am fost pe urmele voastre în regatul de Eu Sânt, şi pe nisipurile oceanului.
     Când noi am ajuns în acel loc, prietenii mei, noi am ştiut că voi a-ţi mers în apele legendare, dincolo de TOT CE ESTE.  Noi ne-am bucurat când am ajuns acolo, pentru că nimeni din toţi pe care noi am cunoscut în acel timp nu a făcut ceea ce voi a-ţi făcut.  Noi ne-am bucurat că voi a-ţi avut grijă şi a-ţi  iubit aşa mult Spiritul că voi a-ţi ales să mergeţi în călătoria aceea lungă pentru ceva care ne serveşte pe noi toţi.
     Îngerii au stat la zidul de foc şi nu au putut să treacă prin asta, dar au putut să vadă prin zidul de foc.  Ei pot vedea imaginile vieţilor voastre pe Pământ care este proiectată pe zidul de foc.  Pe acest ecran ei pot vedea lucrurile ce faceţi voi.  Ei vă pot simţi, dar ei nu pot trece prin asta în acest timp.
     Ca şi voi, zidul de foc se schimbă.  Într-o perioadă, relativ scurtă, va fi posibil pentru cei din regat să treacă,  la acel punct,  hotarele regatului, dragi prieteni.  Regatul Eu Sânt, se va lărgi.  Regatul se va lărgi peste zidul focului.  Se va lărgi în locurile noi pe care voi a-ţi creat.  Va veni o zi, pe care aproape voi toţi veţi experienţa, când restul regatului va trece şi va veni la voi. Voi o să recunoaşteţi îngerii şi atunci voi o să vă aduceţi aminte de Acasă. Şi atunci noi vom co-exista cu voi.  Împărăţia de Eu Sânt va fi un loc mai mare pentru munca pe care voi faceţi pe Pământ.
     Acesta este într-adevăr o poveste, dar este povestea care vă descrie pe voi şi călătoria voastră.  Este despre care noi am vorbit tot timpul, călătoria voastră, experienţa voastră şi descoperirile voastre.  Dragi prieteni, este multă onoare pentru ce faceţi voi.  Este multă onoare pentru ce voi a-ţi luat pe bord.  De aceea este că cel din familia Sananda vine aici în seara această, în special ca să vă mulţumească şi să vă reamintească de familie.
     Noi o să continuăm cu mai multe discuţii despre schimbări care au loc.  Aici noi o să re-analizăm ştiinţa acestei învăţături.  După aia noi vom discuta despre Lecţia al cincilea din Seriile Creaţiei.
     (pauză)
      Acum noi o să folosim o analogie în discuţiile  noastre, asta ca să vă ajutăm să înţelegeţi schimbările care au loc în înăuntrul vostru.  Acestea au loc acuma, la nivelul cel mai adânc a fiinţei voastre, mai adânc decât ADN-ul, mai adânc decât tiparele energiei magnetice, mai adânc decât cele mai adânci vibraţii.
     Înainte de a-ţi fi venit pe acest loc Pământ, voi totdeauna a-ţi fost într-o “singularitate”, într-un mod singular.  Toate creaţiile voastre au fost făcute într-un cadru singular.  Când voi a-ţi trecut zidul de foc, voi a-ţi luat pe voi înşivă atributul de dualitate.  Acesta a fost experienţa lui Jack.  Asta a vrut Jack să simtă şi să experienţeze, şi într-adevăr el a făcut.  Şi într-adevăr voi a-ţi făcut!
     Când voi a-ţi venit pe Pământ, voi a-ţi luat atribuţiile de dualitate sau polaritate.  Nu a-ţi mai simţit acea unitate sau singularitate, în schimb a fost acel “doi”.  A fost bun şi rău, lumină şi întuneric, pozitiv şi negativ, sau oricum vreţi să luaţi asta.  Aşa cum noi am menţionat înainte, a fost totdeauna balanţa de energii aproximativ de 2/3 şi 1/3.
     La cel mai adânc nivel a fiinţei voastre, au fost componenţii energiei care v-au alcătuit pe voi, şi acela a răspuns cu dorinţa pentru experienţe.  Imaginaţi o bucată de marmură albă, şi una neagră. Acesta vă alcătuieşte inima voastră sau miezul vostru.  Acum imaginaţi din nou o altă bucată de marmură dar care este clară, fără culoare.  Depinde de experienţele pe care le alegeţi, marmura clară va lua atributul unei singure culori, care este albă sau neagră.  Marmura clară se va transforma, şi pentru o perioadă de timp în viaţa voastră, acesta va lua atributul şi culoarea marmurei albe.  În acest caz voi o să aveţi o balanţă de energie în fiinţa voastră de două părţi albe şi una neagră.  Şi aşa voi o să mergeţi prin multe experienţe cu această balanţă care va aduce “fricţiuni” apropriate, şi care va aduce schimbări apropriate pentru ca să îndepliniţi experienţele voastre.
     Aşa cum voi a-ţi trecut prin cicluri de vieţi, era un timp când marmura clară - acea care s-a transformat în alb - acum se va transforma înapoi în culoarea clară pentru o perioadă scurtă din viaţa voastră.  Ah, atunci voi o să aveţi o viaţă balansată pentru o perioadă scurtă!.  Într-un alt timp marmura clară  va trece pe partea cealaltă şi va lua atribuţiile marmurei negre.  Acum marmura clară se va arăta şi se simţi ca marmura neagră, închisă la culoare.  Atunci voi o să mergeţi în experienţe noi de balanţă energetică de două părţi negre şi o parte albă.
     În general marmura albă a rămas albă iar cea neagră a rămas neagră.  Marmura clară este cea care se schimbă mereu, mergând înainte şi înapoi între alb şi negru.  Dar a fost o perioadă de timp când marmura albă şi marmura neagră au inversat polarităţile, pentru că ei sânt doar oglinzi unul pentru altul.  În acest caz marmura albă a devenit neagră iar cea neagră a devenit albă.  Din cauza această marmura clară s-a simţit confundată. 
     Aceste schimbări de polarităţi nu au fost aşa frecvente, asta s-a întâmplat în fiecare câţiva mii de ani.  Asta nu s-a întâmplat numai în voi individuali, dar şi în conştienţa planetelor în general.  Schimbările între polarităţi de la lumină la întuneric, a luat sute de ani ca să reacţioneze prin populaţia planetei Pământ dar schimbarea de polaritate s-a întâmplat în fiecare câţiva mii de ani.
     Ce se întâmplă acuma, dragi prieteni, este că schimbarea polarităţii între lumină şi întuneric ia loc foarte repede.  Asta numai ia câţiva mii de ani.  Voi acuma vedeţi schimbările de polaritate când marmura albă şi marmura neagră îşi schimbă atribuţiile în doar câţiva ani.  Se întâmplă foarte repede.  Marmura clară va încerca să ia atribuţiile uneia dintre marmure, albă sau neagra, dar acesta va fi foarte confundat că numai ştie care-i care (chicotiri).
     Pe Pământ sânt acei umani care cară cu ei atribuţiile speciale a marmurei clare.  În cazul lor, marmura clară niciodată nu ia un tipar distinct de alb sau negru.  Această marmură clară va rămâne într-o culoare de “gri”.  Nu va alege să aibă o polaritate distinctă de 2/3 şi 1/3 a balanţei energetice pe care alţii iau.  Acei umani care cară în ei această energie, ajută la schimbarea structurii dinamice interne a energiei la alţi umani.  Dragi prieteni, onoraţi pe aceştia care sânt “gri” căci ei sânt homosexualii.  Onoraţi pe aceştia care nu se potrivesc în societatea voastră “convenţională”, pentru că ei au luat un rol mult mai adânc şi dificil.  Ei nu îşi permit balanţa energiei de 2/3 şi 1/3.  Asta pentru că marmura lor clară nu vrea să ia partea nici marmurei albe şi nici marmurei negre.  Asta va rămâne într-un stadiu neutral şi pe acesta noi îi numim “gri” pentru că ei sânt în poziţie neutră.   Ei sânt care ajută la traversarea prăpastiei polarităţii în acest timp.  Onoraţi pe aceştia foarte mult pentru munca pe care ei fac.
     Toate acestea care se întâmplă în sinea voastră - lumina schimbând în întuneric, întuneric schimbând în lumină, marmura clară nu ştie cu cine să se asocieze - ceva nou se întâmplă.  Este, prietenii mei, a patra bucată de marmură care se arată.  A patra bucată de marmură vine înăuntru.  Această marmură este la fel de culoarea clară, însă aceasta este foarte transparentă şi strălucitoare, diferită de cealaltă marmură clară.  Acesta este, energia Hristosului, care deja este în înăuntrul vostru.  Marmura patra vine să ilumineze energia Hristosului, să o trezească la viaţă.  A patra marmură este de o culoare transparentă, dar clară ca şi cristalul, nu ca şi cealaltă marmură clară care este la fel în sinea voastră.
     Acum, când a patra bucată de marmură se mută în sinea vostră, celelalte trei bucăţi de marmură - albă, neagra, şi clară care nu este aşa de clară, vor să arunce bucata a patra afară!  Aceştia consideră a patra bucată de marmură a fi de o energie străină care vine în structura şi tiparul lor.  Ei nu înţeleg de unde vine asta şi este o agitaţie în înăuntrul vostru!.  Şi voi vă miraţi că de ce spatele şi umerii vă dor aşa mult! (chicotiri).  Voi vă miraţi de ce voi aveţi atât efort emoţional în sinea voastră, când voi v-aţi gândit că viaţa voastră ar fi trebuit să fie balansată.  Voi luaţi acum pe voi atributul marmurei a patra.  Celelalte trei bucăţi de marmură sânt într-o stare de confuzie, pentru că ei nu au avut niciodată o a patra bucată de când au părăsit regatul.  Ei niciodată nu au avut al patrulea model.  Noi v-am vorbit mai înainte de importanţa cifrei patru.  Şi aceasta este esenţa.  Acesta este esenţa balanţei “patru” de care noi am vorbit.
     Noi vă spunem ce noi vedem în schimbările voastre care se întâmplă la cel mai adânc nivel a cine sânteţi voi emoţionali,fizic şi mental.  Bucata a patra a marmurei se aşează în energia alcătuită.  Acesta comunică cu celelalte trei marmore.  Această asigură că face parte din fiinţa lor şi alcătuirea lor.  Aşa cum cele trei bucăţi originale de marmură învaţă să accepte a patra marmură aşa cum ei învaţă că cea de a patra este de o energie diferită şi distinctă, ei o să termină să mai atace.  Ei o să se oprească să încerce să arunce afară a patra marmură.  Ei o să se obosească.  Marmura a patra este foarte puternică, mai puternică decât celelalte trei împreună.  Ei o să înceapă să  ascultă pe a patra marmură.  Ei o să înceapă să simtă vibraţiile celei de a patra marmură.  Atunci ceva se va întâmpla.  La acest punct marmura albă va pierde atribuţiile culorii albe.  Cea de culoarea neagră o să piardă atribuţiile culorii negre.  Marmura clară se va curăţa singură.  Şi toate cele patru bucăţi de marmură vor începe să radieze un nou tip de culoare, o culoare multi-dimensională.  Ei o să licărească şi o să strălucească şi vor începe să cânte şi să danseze ei între ei. Ei o să înceapă să se învârte împreună.  Ei o să înceapă să colaboreze împreună.  Ei nu o să aibă o singură culoare, dar ei o să conţine toate culorile în claritate perfectă.  Şi ele vor străluci şi licări.  Ei o să fie într-un unison împreună.
    Acesta va fi punctul de dualitate prin care treceţi,  aşa cum ştiţi. Voi o să mergeţi la nivelul următor.  Noi nu o să denumim acel nivel acuma (râsete din audienţă).  Acesta nu este ceea ce voi a-ţi numi al cincilea sau al şaselea sau al şaptelea dimensiune.  Acestea sânt liniare, iar acelea sânt exponenţiale.  Schimbările marmurei se întâmplă chiar acuma în sinea voastră.  Noi ne uităm la acest grup şi vedem cum nivelul de acceptare a marmurei a Patra a fost diferită şi problematică.
     În trecut noi v-am cerut să acceptaţi lucrurile.  Noi v-am cerut să “permiteţi” în loc să fie cu “efort”.  Noi am comunicat cu voi pe diferite nivele.  Noi am comunicat că este timpul ca polaritatea să sfârşească jocul.  Noi v-am comunicat că este timpul pentru balanţa veche de 2/3 şi 1/3 să înceteze.  Noi v-am cerut în trecut să luaţi o pauză, să faceţi  “ni-mic”, să fiţi într-un loc liniştit.  În tot acest timp cele trei bucăţi de marmură au învăţat să accepte a patra marmură.
     Acesta este un proces dificil de a trece.  Biologia voastră  în special nu s-a adaptat la acest element nou care a intrat. Emoţiile voastre nu s-au ajustat de loc.  Voi sânteţi obişnuiţi să lucraţi în dualitate - bine sau rău, şi asta a depins de ziua specifică şi a depins de culoarea celei de a treia bucată de marmură clară.
     Acum însă vine o nouă balanţă, şi intră în fiinţa voastră.  Doctorii care sânt aici prezenţi şi cei care citesc energiile şi vibraţiile o să ajungă la o înţelegere a acestora (se referă la Dr. Elena Upton şi Dr. Mindy Reynolds cei care au prezentat informaţiile mai înainte, referitor la tehnologiile pentru a citi energia câmpului uman).  Nu este o coincidenţă că ei sânt aici acum, şi că noi am vorbit de bucata a patra de marmură.  Ei o să înceapă să observe ceea ce va lua loc în fiinţa voastră.  Este puternic, dar schimbător.  Este dificil pentru voi să înduraţi procesul fizic.  Este dificil pentru voi să rămâneţi balansaţi emoţionali. 
     Dragi prieteni, dragi Shaumbra, în această seară de bucurii, în această seară de familie a Sanandei care se adună aici, noi vă spunem să vă aşteptaţi la schimbări în viaţa voastră şi să binecuvântaţi aceste schimbări.
     Lecţia al cincilea - AŞTEPTAŢI SCHIMBĂRI ÎN VIAŢA VOASTRĂ ŞI BINECUVÂNTAŢI-LE.  Voi a-ţi cerut să fiţi cei care să învăţaţi, să creşteţi şi să experienţaţi.  Voi sânteţi cei care a-ţi cerut să vă mutaţi în viaţa viitoare pe Pământ.  Voi sânteţi cei care a-ţi spus că vreţi să vă mutaţi afară din dualitate în energia nouă. Nu este oare rezonabil că va trebui să aibă loc nişte schimbări pentru asta, şi în multe cazuri, toate lucrurile aparent să fie rupte din fiinţa voastră?  Voi faceţi loc pentru o nouă energie.
     Cei care înduraţi cea mai dificilă viaţă din acest timp...noi întindem mâna noastră şi dragostea noastră vouă, pentru că noi ştim prin ce voi treceţi.  Dar asta este pentru un scop.  Este pentru un ţel.  Noi vă cerem ca voi simplu să acceptaţi aceste schimbări să se întâmple.  Vi se pare vouă parcă vechiul se prăbuşeşte? Vi se pare parcă fiecare vis şi aspiraţii pe care voi a-ţi avut sânt rupte în bucăţi?  Şi într-un fel voi aveţi dreptate.  Voi faceţi loc pentru bucata a patra să intră acuma.  Şi pentru ca asta să lucreze apropriat, sânt multe lucruri din viaţa voastră care trebuie să se schimbe.
     Dragi prieteni şi Shaumbra, aşteptaţi schimbările în viaţa voastră şi binecuvântaţi-le.  Când voi vă pierdeţi serviciul, binecuvântaţi asta.  Când trupul vostru se îmbolnăveşte după ce a-ţi pus în cuptorul graţiei şi voi vă miraţi de ce se întâmplă asta, binecuvântaţi schimbările.  Noi ştim că nu la asta vă aşteptaţi voi, pentru că voi vă aşteptaţi să vă faceţi sănătoşi imediat.  Voi vă aşteptaţi să vă reîntoarceţi în balanţă imediat.  Dragi prieteni, schimbările sânt mult mai adânci.  Câteodată trebuie să fie o întoarcere şi o reînoire completă.  Câteodată fundaţiile vechi trebuie să vină jos de tot.  Aceste schimbări prin care voi treceţi sânt sacre.  Să nu aveţi panică pentru asta.  Să nu fiţi nerăbdători.  Acum până şi Cauldre ne ocăreşte când spunem asta.  El spune că este uşor pentru noi să spunem că noi nu trecem prin aceste schimbări (chicotiri).  Şi noi înţelegem asta.
     Dar din perspectiva noastră noi avem o privire generală a ceea ce se întâmplă în viaţa voastră. Schimbările care au loc, în esenţă este o purificare.  Noi putem vedea că asta face drum pentru al patrulea element să intră acuma.  Poate sânt zile când voi staţi întinşi pe pat, când voi sânteţi bolnavi şi voi nu puteţi să vă mişcaţi.  Poate sânt zile când voi sânteţi abătuţi şi nu puteţi înţelege de ce.  Noi vă sugerăm la fiecare dintre voi aici şi cei care citesc asta , să nu vă luptaţi cu aceste lucruri.  Binecuvântaţi-le.  Binecuvântaţi-le, şi asta o să dea loc la energia nouă.  Înţelegeţi noi ce vrem să spunem aici?
     Ce se întâmplă aici este că cele trei bucăţi de marmură încearcă într-adevăr să refuze intrarea celei de a patra marmoră.  Ei consideră că asta este o ameninţare din afară.  Acum este pentru prima dată că cele trei bucăţi de marmură originală se aliniează şi sânt de acord între ei (chicotiri).   Sânt multe schimbări care au loc în asta, pentru că ei sânt confundaţi de al patrulea element.  Ei încearcă, testează acest al patrulea element.  Ei cred că este un impostor.  Ei cred că asta vine dintr-un loc care nu serveşte în general bine fiinţa voastră.  Ei încearcă să apere ceva în înăuntrul care a fost foarte preţios pentru ei - existenţa dualităţii. Cu “permisiunea” voastră cel de al patrulea element va putea să se integreze tot mai repede.  Vorbiţi cu fiinţa voastră interioară şi informaţi Sinea voastră că elementul al patrulea face parte din acest proces.  Acesta va face tranziţia mult mai uşoară.  Va fi tot mai repede.
     Permiteţi la elementul alb, negru şi clar să vină tot mai aproape de cel de al patrulea element.  Permiteţi acestora să simtă dragostea care este acolo, să simtă dragostea care este inseparabilă în elementul al patrulea şi să simtă claritatea.  Acesta este un singur lucru de care voi o să fiţi conştienţi în fiinţa umană - claritatea care vine împreună cu elementul al patrulea şi atunci voi o să ştiţi că asta este real şi adevărat.  Dar în acelaşi timp, prieteni, aşa cum dansul acesta ia loc acum în sinea voastră, aşteptaţi schimbări în vieţile voastre şi binecuvântaţi-le.  Binecuvântaţi-le, pentru că ei fac drumul pentru ceva care este profund şi sacru.  Binecuvântaţi-le aceste schimbări.
     Când marmura albă cu neagra şi cu cea clară o să fie comfortabili cu al patrulea element şi ei o să fie într-un unison adaptaţi-vă la asta.  Ei o să înceapă să ia caracteristicile celei de a patra marmură.  Aşa cum ei fac, ei o să înceapă să scuture caracteristicile electro-magnetice pe care au ţinut aşa mult.  Ei o să înceapă să lasă să cadă caracteristicile evidente de lumină şi întuneric şi claritate.  Ei o să se trezească într-o zi şi o să vadă că numai sânt îmbrăcaţi în mantaua lor veche.  Ei o să mai aibă caracteristici de dualitate.
     Noi nu vorbim, dragi prieteni, că se va întâmpla asta foarte departe în viitor.  Asta se întâmplă în fiecare dintre voi chiar acuma.  Aşa cum am spus, doctorii care sânt prezenţi aici au venit cu un scop bun, ca să audă şi să simtă această energie.  Ei o să înceapă să observe asta în munca lor.  Nu este nici o coincidenţă.
     În acest timp aşteptaţi schimbări în fiinţa voastră...fizic, emoţional, şi mental.  Binecuvântaţi aceste schimbări şi observaţi lucrurile noi care au loc în viaţa voastră.  Ce noi spunem în această seară, şi ce am spus la alte întâlniri...fiecare lecţie a fost ales anume.  Fiecare lecţie a fost bine ales şi cu grijă.  Noi trecem cu voi prin aceste procese foarte specific.  Prietenul nostru Cauldre, devine foarte nerăbdător, că el vrea ca noi să ne mutăm la lecţia 12! (râsete din audienţă).
     Dar,dragi prieteni, cum voi mergeţi în lumea voastră şi începeţi să ajutaţi alţi umani şi începeţi să-i învăţaţi...cum să se vindece ei singuri, voi trebuie să înţelegeţi acest proces anume. Voi trebuie să înţelegeţi ce se petrece în fiinţa lor, scuturarea vechiului şi acceptarea noului.  Voi va trebui să-i înţelegeţi.  Când voi vă uitaţi la ei, când voi vă uitaţi la singura lor aura şi vă uitaţi la câmpul lor energetic, voi o să vedeţi în ei că ei încep să adopte cel de al patrule element.  Voi o să învăţaţi cum să lucraţi cu ei.
     Pentru compasiune de care o să aveţi nevoie, voi trebuie să treceţi primii prin astea.  Voi trebuie să experienţaţi primii.  Voi experienţaţi poate mult mai adânc şi mai tare decât oricare fiinţă cu care voi veţi lucra.  Voi sânteţi printre primii care integraţi în fiinţa voastră al patrulea element.
     Şi pentru asta noi vă iubim mult.  Noi vă mulţumim şi vă onorăm pentru serviciile voastre.  Pe noi ne amuză faptul când noi intrăm în acest cerc şi vedem sufletele voastre şi fiinţele voastre, noi vedem zâmbetele pe feţele voastre şi  auzim râsetele voastre.  Ne amuză pe noi, dar noi ştim că călătoria este dificilă.  Noi ştim că la orice moment oricare din voi aici, oricare care face parte din familia asta largă, poate să spună, “Dragă Spirit, eu numai doresc să continui drumul acesta dificil, această călătorie”.  Noi ştim că la oricare moment voi puteţi să spuneţi “nu mai mult” şi totuşi voi veniţi înapoi aici, timp după timp!.  Voi veniţi înapoi în dragoste!  Voi veniţi înapoi în serviciu.  Voi veniţi înapoi şi permiteţi la trupul vostru să fie acel loc unde lucruri noi sânt încercate şi lucruri noi sânt integrate.  Voi veniţi înapoi şi permiteţi la balanţa emoţională să fie un loc de bază de a învăţa nu numai pentru voi, dar, şi pentru alţii.
     Oh, noi am spus la acest grup înainte, că numai este vorba despre voi acum.  Înţelegeţi voi asta?  Voi v-aţi limpezit.  Călătoria prin care treceţi acuma, voi o faceţi în dragoste pentru Spirit şi în dragoste pentru cei care urmează după voi.  Suferinţele şi schimbările pe care le aveţi acum voi, nu sânt ale voastre.  Voi acceptaţi această integrare a elementului al patrulea în acest timp,ştiind că este dificil pentru fiinţa voastră fizică, ştiind că este dificil pentru fiinţa umană a voastră.
     De aceea este că noi vă onorăm.  De aceea este că în această seară Yeshua fiind Iosif a vrut să fie cu voi.  El a cerut să fie singur printre voi.  El a cerut de la ceilalţi îngeri să observe  de la distanţă El a cerut ca să poate împărţi acest timp cu voi ca familie, unul şi unul.  El a fost aici în această cameră tot timpul - a-ţi ştiut asta voi şi el a lucrat cu fiecare dintre voi individual, trimiţând vibraţiile care v-au fost apropriate.  În timp ce voi a-ţi ascultat sau a-ţi citit aceste cuvinte, prieteni  dragi, Marele Maestru v-a atins într-un fel foarte special.  Şi acum el vă mulţumeşte că a avut oportunitatea să fie în Cercul Crimson, singur în această seară fără anturajul celorlalţi, dar, singur cu voi, ca să împartă acest timp preţios cu voi, ca să împartă dezvăluirea acestor informaţii noi.
     Aceste informaţii, dragi prieteni, vor schimba o parte din felul de gândire cum lucrurile sânt făcute.  Noi am numit asta “matematica quad”.  Face parte din ceea ce voi a-ţi putea numi o săritură quantum.  Acesta se leagă de timpul vostru, în anul 2012 ( pe care noi am spus că o să vină mai repede).  Această informaţie va schimba felul în care lucrurile sânt privite.  Acesta este comunicat la cercetătorii voştri în jurul lumii.  Noi împărţim asta cu voi astă seară pentru că voi sânteţi printre acei primii care integrează asta în viaţa voastră.  De aceea este că voi experienţaţi ceea ce sânteţi voi acum.
     Cu permisiunea voastră în această seară noi o să stăm încă puţin. Noi o să ascultăm la muzica voastră(Robert Coxon, Concertul de Crăciun) împreună cu voi.  Noi ne bucurăm de căldura acestei camere, de căldura inimilor voastre.  Noi o să stăm în spatele vostru.  Consiliul Crimson va sta în spatele vostru ca să simtă modelul energiei de muzică. Aceste vibraţii vor trece prin fiinţa voastră şi va ajunge să atingă al patrulea element.  Vibraţiile vor saluta al patrulea element în fiinţa voastră şi va începe procesul de activare de care noi am vorbit.
    Dragi prieteni, noi o să stăm cu voi să vă reamintim să vă armonizaţi cu muzica şi să priviţi cum marmura nouă primeşte acceptarea fiinţei voastre.  Noi vă iubim mult, prieteni!  Şi aşa cum voi ştiţi, în special în această seară, voi nu sânteţi niciodată singuri
     ŞI AŞA ESTE


Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2000 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.