LECŢIA A OPTA - SERIILE CREAŢIEI
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
PRESENTAT LA CERCUL CRIMSON
10 MARTIE 2001

 

     Tobias:  Şi aşa este, dragi prieteni, că noi am ajuns la timpul de întrebări şi răspunsuri.  Este timpul să vorbim cu voi fiecare în parte.  Este un timp care ne place mult, foarte mult.  Este timpul nostru să avem relaţii reciproce cu voi.
     Noi am vrea să vorbim pentru un moment despre comunicarea din această noapte (Primiţi fructul Trandafirului), să vă explicăm puţin mai mult ...ca voi să înţelegeţi.  Aşa cum am spus, asta va fi una dintre cele mai importante şi una dintre cele mai complexe lecţii, o comunicare dificilă pentru voi să înţelegeţi şi pentru cei pe care voi o să-i învăţaţi într-o zi.  Dacă voi vă aduceţi aminte, când voi a-ţi intrat prima dată în casa nouă,acolo a fost doar un singur lucru.  A fost doar un singur lucru ceea ce a fost adus din trecut, altfel casa voastră este goală.  Singurul lucru ce a fost adus din trecut a fost trandafirul de cristal.  Trandafirul are un fruct şi fructul este “pasiunea”.
     Când Jack, prinţul a plecat din regat el a avut pasiune.  În toate zilele lui cât a fost în regat, el a avut pasiune.  Asta a fost ce l-a împins pe el.  Asta a fost ce l-a atras pe el.  Asta a fost ce l-a făcut pe el să călătorească în locuri noi.  Când el a trecut prin Zidul de  Foc, el a fost sfărâmat în multe piese, şi totuşi în fiecare bucăţică din el încă a rămas pasiunea.
     Când Jack a deschis ochii pe partea cealaltă a Zidului de Foc, pasiunea încă a fost în el.  Pasiunea a fost mai adâncă ca niciodată, mult mai strălucitor ca niciodată.  Când el a deschis ochii şi a văzut opusul lui şi bătăliile au început, toate astea au fost pentru că pasiunea a ieşit la iveală din cele două părţi a dualităţii. Pasiunea a fost ca şi un dans.  Pasiunea a fost scopul de a continua să meargă înainte.
     Pasiunea este expresia dragostei.
     Spiritul este plin cu pasiune.
     Spiritul este pasiune.
     Spiritul este expresia dragostei.
     Dragostea stă într-un loc liniştit şi tăcut, paşnic şi cu seninătate.
     Dragostea este acceptarea tuturor lucrurilor aşa cum sânt şi acceptarea de Sine aşa cum sânt.  Când pasiunea este adăugată la dragoste atunci începe o expresie, începe o căutare, începe o călătorie.
     Asta este ce Jack a avut şi voi a-ţi avut.  În regat pe tronul regelui şi reginei stă dragostea, dar ei sânt liniştiţi şi tăcuţi.  Ei sânt compleţi pentru ei înşişi.  Pasiunea adaugă hrană la dragoste.
     Când voi a-ţi venit pe acest loc pământ, voi a-ţi acceptat multe condiţii noi.  Voi a-ţi fost de acord să uitaţi cine a-ţi fost şi de unde a-ţi venit.  Voi a-ţi fost de acord să uitaţi călătoria ce va adus până aici.  Voi a-ţi fost de acord să luaţi un corp de biologie pe voi în loc de corpul de energie aşa cum voi a-ţi ştiut.  Şi voi a-ţi fost de acord să lăsaţi în urmă această energie a pasiunii spirituale pe care a-ţi cărat cu voi de la regat.
     Pentru cei care nu au citit lecţiile anterioare, noi vă spunem că voi nu o să înţelegeţi lucrurile dacă încercaţi să săriţi peste acele lecţii.  Este important să mergeţi înapoi şi să citiţi de la început pentru că noi construim lecţiile de la un concept la următorul. 
     Pasiunea spirituală care va părăsit când a-ţi venit pe pământ, acum se reîntoarce.  Este gata pentru voi, şi în Lecţia al Optulea este timpul să primiţi asta din nou.  A fost în casa voastră nouă - voi doar a-ţi scăpat din vedere.  Voi a-ţi scăpat din vedere.  Primând asta înapoi în sinea voastră, asta vă va da un nou combustibil, o nouă completitudine şi o nouă expresie de dragoste în energia nouă.
     Nu este de mirare că Ecaterina şi voi v-aţi simţit aşa gol, depresat şi foarte emoţional.  Pasiunea veche umană pe care a-ţi construit în timpul vostru pe pământ - ce voi a-ţi numi ego - acum se depărtează.  Trece prin moarte a lui proprie.  Se ofileşte.
     Lucruri de care va păsat în trecut acum, numai vă pasă.  Lucruri care au fost importante înainte acum numai sânt importante.  Nu este nimic rău cu voi, doar că toate astea v-au părăsit.  Asta înseamnă că acest ego uman este gata să se mute.   Voi numai trebuie să vă îngrijoraţi că asta vă controlează viaţa.  Egoul a fost prezentat ca un lucru “rău”.  Nu este aşa.
     Egoul a fost un element important în viaţa voastră pe pământ.  A fost fundaţia energiei pământului până acum.  Asta se eliberează dacă voi eliberaţi!  Este să daţi drumul!  Asta nu este un demon care are o viaţă de a lui şi pe care îl controlează.  Psihologiştii în energia nouă au crezut că asta este foarte puternic, care poate să controleze pe voi şi să vă manipuleze.  Noi sântem aici să vă spunem că asta nu este adevărat în energia nouă. 
     Voi v-aţi angajat să fiţi în energia nouă şi făcând asta, egoul vostru, sufletul şi umanitatea voastră este gata să se dea la o parte De aceea este că  voi  simţiţi schimbări aşa adânci în ultimul timp la nivelul vostru intern.  Ce vine acum să se reunească cu voi este, pasiunea ce a-ţi avut înainte de a veni pe pământ.  Asta este pasiunea spirituală a voastră.
     Înainte de a veni pe pământ, a fost ştiut că pasiunea spirituală va veni înapoi la voi.  Se va întoarce la timpul apropriat, când voi o să aveţi înţelepciunea, când o să aveţi uneltele şi înţelegerea.  Acum este gata să se reîntoarcă la voi!  Pentru câţiva o să vină înapoi cu o cantitate de energie surprinzătoare - ca şi o zguduitură. Pentru alţii o să fie un proces de defăşurare înceată dar frumoasă.  Într-adevăr, trandafirul este în proces de desfăşurare.  Frumuseţea ei se deschide la dezvăluirea a ceea ce este extraordinar.
     Pasiunea o să vină înapoi la voi apropriat. Atunci, dragi prieteni, voi nu o să mai fiţi confruntaţi cu alegeri vechi de pozitiv, negativ sau neutru.  Voi până acum a-ţi avut o alegere limitată pentru răspunsul vostru.  Voi totdeauna a-ţi fost supuşi la decizii ca să mergeţi stânga, dreapta sau la mijloc.  Asta se va schimba.  Se va schimba peste o perioadă de timp, dar va începe să se schimbe deja de acum.
     În loc de stânga, dreapta sau mijloc, în loc de pozitiv, negativ sau neutru, în loc de lumină, întuneric sau neutru, o să fie o nouă cunoaştere.  Este un nou răspuns  ce am numit noi TOT.  Soluţia va veni dintr-un loc unde voi nu v-aţi gândit.  Ca şi cum trandafirul a fost acolo tot timpul, dar voi nu a-ţi văzut asta.  Acea cunoaştere, de a şti, va veni dintr-un loc nou.
     Să nu aveţi nici o panică sau să vă agitaţi dacă nu vedeţi locul acela nou dintr-o dată.  Staţi în camera voastră interioară, staţi într-un loc de pace.  Luaţi trandafirul în camera interioară, dacă doriţi aşa.  Admiraţi frumuseţea lui.  Trandafirul într-un sens este sufletul vostru, sufletul spiritual, de care a-ţi ştiut în toate zilele voastre pe pământ.
     Asta este o lecţie foarte energică dar poate cumva încurcată. Asta va lua ceva timp şi răbdare ca să înţelegeţi.  Este foarte, foarte energetic şi noi - cei care sânt în cercul al doilea în această seară - noi sântem foarte emoţionaţi pentru când voi începeţi să lucraţi cu asta.  Asta va începe o serie de schimbări minunate şi bucuroase pentru voi.
     Acum noi încercăm să vă răspundem la întrebările voastre.
     Întrebare:  Tobias, când eu am intrat în “casa mea nouă, asta a fost plină cu multe lucruri frumoase.  Pereţii au arătat imagini ce eu pot vedea doar în visul meu.  A fost o viaţă paşnică, o armonie, o dragoste infinită şi necondiţionată, care s-a împărţit cu familia şi cu prieteni.  Bucătăria a avut şiruri de ceaune cu bani de aur şi au fost acolo multe portofele pline cu bani care au stat lângă tejghea. Totuşi în viaţa mea fizică, eu trăiesc cu ajutorul prietenilor şi nu am cu cine să împart viaţa mea şi nu pot să-mi atrag un serviciu sau altă resursă de bani,trăind într-o provizie săracă şi am mai puţin de un dolar pe numele meu.  Cum poate cineva să înceapă sau să spere să balanseze această mare inegalitate între realităţi şi cum poate cineva să încreadă că toate o să fie aduse la mine apropriat.
     Tobias:  Asta este o întrebare apropriată în această seară.  Partea elementului care lipseşte este pasiunea despre care noi am vorbit astă seară.  Abundenţa care te-a aşteptat în casa nouă a avut nevoie de un combustibil nou de pasiune.  Aşa cum tu primeşti această pasiune, asta va hrăni toate acele lucruri care sânt în casa ta nouă.  Acele lucruri pe care tu le-ai menţionat, pur şi simplu aşteaptă să vină în viaţa ta.  Noi îţi reamintim, noi reamintim şi la ceilalţi că asta nu este un proces intelectual!  Nu este un proces intelectual!  Asta nu poate fi plănuit în mintea voastră din energia veche umană, pentru că aşa voi veţi simţi spinii trandafirului!
     Simplu, acceptaţi fructul.  Luaţi în voi pasiunea care este al vostru, de la naşterea voastră în regat.  Asta va furniza energie, lumină, combustibilul când voi începeţi să manifestaţi toate acele lucruri de abundenţă, nu numai în casa voastră, dar şi când voi mergeţi afară din casă în lumea de dualitate.  Este aşa simplu.
     Voi, dragi prieteni, voi a-ţi mers pe linia de margine să experienţaţi, de la goliciunea la abundenţă.  Asta va fi una dintre puncte pe care voi o să învăţaţi pe alţii.  Voi o să-i învăţaţi cum voi creatorii, cu elementul de pasiune, puteţi să aduceţi lucrurile în viaţa voastră!  Voi la fel o să sfătuiţi pe alţi umani că lucrurile nu sânt totdeauna aşa cum ei cred că va fi.  Să nu aveţi o presupunere la acest punct.  Să nu aveţi aşteptări.  Simplu să aveţi o ştiire divină.  Noi vă mulţumim pentru această întrebare.
     Întrebare:  Tobias, copii care fac lucruri şi care sânt categorisite ca şi crime adulte, care au fost titlurile articoleleor din ziare în această săptămână, ce este şi cum este rezoluţia pentru asta?
     Tobias:  Este foarte simplu.  Prin ştirile voastre, voi vedeţi cele două energii, cele două pământuri - vechiul şi noul - care sânt în conflict unul cu altul.  Voi îi vedeţi cum ei încearcă să găsească rezoluţie şi balanţă.
     Sânt cazuri în care studenţii încearcă să rezolve lucruri karmice vechi într-un fel foarte repede.  Ei nu vor să meargă prin vieţi şi vieţi ca să balanseze karma. Şi aşa ei încearcă să o rezolve repede. 
     În cealaltă parte asta este o nemulţumire a conştienţei masei umane aşteptând să iasă din energia veche.  Studenţii se răzvrătesc împotriva abuzului; de exemplu, cineva are pică pe ei, ei sânt degradaţi de a nu fi acceptaţi pentru cine sânt ei.  Asta este o supărare care se ridică în ei şi ei îşi exprimă asta în acele căi.
     Noi nu avem nici o judecată pentru aceste lucruri.  Noi ştim că este natural şi apropriat.  Noi la fel ştim că voi vedeţi asta ca o situaţie foarte negativă.  Dar dragi prieteni, staţi în spatele zidului scund pentru un moment.  Vedeţi ce într-adevăr se întâmplă aici.  Vedeţi ce atenţie aduce asta pentru căile vechi. Aduce atenţie la căile vechi care necesită schimbări acuma.  Pentru voi asta apare radical, violent, dar dragi prieteni, noi spunem că aceste evenimente au fost făcute în dragoste şi sânt primite în dragoste.  Este după voi şi alţii care văd aceste evenimente, care ascultă la ştirile voastre. Să luaţi înţelepciunea de la asta.
     Noi vedem că aceste ciocniri continuă să se intensifice. Astea vor merge dincolo de şcoala voastră.  Astea se vor intensifica până ce nu ajungeţi la o cunoştinţă că căile vechi, instituţiile vechi şi ierarhiile vechi se vor ruina.  Staţi în spatele zidului scund şi înţelegeţi aceste lucruri că fac parte din procesul de mutare de la energia veche.  Iubiţi pe toţi care sânt implicaţi în aceste lucruri.
     Întrebare: Este, “ deja vu”, o faptă de “acum” sau este altceva?
     Tobias: “Deja vu”, în general apare atunci când voi aveţi un vis despre un eveniment şi după aceea voi experienţaţi asta.  Sânt timpuri când eu Tobias, sânt foarte surprins că umanii nu experienţează de mai multe ori acest “deja vu”.  Voi treceţi prin evenimente importante în visele voastre înainte ca voi într-adevăr să experienţaţi în stare trează.  Voi treceţi prin energii înainte de a vă aduce la cunoştinţă în formă umană, în condiţie trează.  Totuşi aşa cum ştiţi, mulţu umani, nu îşi aduc aminte aşa mult de visele lor.  Poate de aceea este că voi nu aveţi aşa multe incidente de “deja vu”.  Când în viitor vi se întâmplă, într-adevăr voi a-ţi fost deja în visele voastre.
     Întrebare:  Tobias, experienţând acea situaţie de a şti de TOT, eu am găsit că viziunea mea de relaţii s-a schimbat complet.  Nu este nevoie de excludere de a iubi unul pe altul. Te rog vorbeşte despre conceptul de căsătorie şi locul acestora în energia nouă. Mulţumesc că imparţi asta cu noi.
     Tobias: (chicotind)  La Cauldre (Geoffrey Hoppe)nu îi place în totdeauna ce avem de spus !  El se îngrijorează că alţii poate o să arunce cu pietre la el şi la casa lui!
     Într-un sens tu eşti foarte corect aici (râs înfundat şi un efort de a structura un răspuns propriu).  Noi păşim pe gheaţă subţire aici! Noi îţi spunem politicos aici - chiar că lui Cauldre nu îi place asta - ca într-adevăr relaţia ta se va schimba.  La miezul adânc, relaţiile dintre un masculin şi feminin este de originea energiei vechi.  Astea într-adevăr sânt bazate în dualitate.  Este dualitatea ce spune “Noi ne angajăm unul altuia indiferent cât de bucuroşi sau mizerabil noi sântem”. Noi sântem aici să învăţăm despre această balanţă a lucrurilor numite “dualitate”.
     În energia nouă, felul cum sânt privite relaţiile se vor schimba.  Voi nu o să simţiţi nevoia de a fi legaţi de o altă persoană prin instituţiile de căsătorie.  Voi o să fiţi în stare să trăiţi unul cu altul bucuroşi fără să fiţi legaţi de contracte vechi.  Sau, voi o să alegeţi să trăiţi singuri.  Voi nu o să aveţi nevoie de o altă persoană să fiţi compleţi.  O să fie alţii care vor trăi fericiţi în grupuri şi totuşi menţinând identitatea lor proprie.
     Asta va provoca pe câţiva bazat pe sistemul vostru de încredere ce este bine şi ce este rău.  Noi vă cerem din nou să staţi în spatele zidului scund şi observaţi ce într-adevăr se întâmplă (chicotiri)  Şi Cauldre ne spune că asta a fost un răspuns de politiciani (râsete din audienţă).
     Întrebare:  Tobias, poţi să ne spui mai multe despre Pasiunea Divină.  Este asta o pasiune pentru ceva anume?  De unde vine?
     Tobias:  Această pasiune vine de la originea voastră, din regatul Dumnezeului. Este dreptul vostru de la naştere.  Asta va urmat până la timpul când a-ţi venit pe pământ.  Pasiunea Divină este ceva ce noi nu încercăm să definim aici, spunând asta că este ca şi o clipire a ochiului pentru voi, noi ştim că umanii o să încerce să analizeze cuvintele noastre foarte mult.  De aceea este că noi am folosit o metaforă foarte simplă în această seară de a primi fructul trandafirului.  Deşi Cauldre, crede că noi nu ne-am apropriat destul în comunicarea noastră de astăzi, dar noi am fost foarte specifici cu cuvintele noastre ca voi să nu supra analizaţi.   Noi nu v-am dat un proces, noi nu v-am dat lucruri să faceţi.  Noi simplu am spus ca voi să primiţi în sinea voastră şi atunci experienţa va fi numai a voastră.
     Ca răspuns la întrebarea ta, tu o să ai o experienţă unică şi individuală cu Pasiunea Divină.  Noi vă sugerăm să nu încercaţi să intelectualizaţi, ci simplu să experienţaţi.
     Întrebare:  Tobias, ce este fructul (trandafirului).  Şi cum vom noi recunoaşte asta şi cum să împărtăşim asta?  Mulţumesc.
     Tobias:  Răspunsul la întrebarea anterioară este răspunsul şi la întrebarea ta (râsete din audienţă)  Noi vom face o pauză aici pentru un moment ca să putem râde împreună cu voi (încercând să reţine râsul).  Noi sântem bucuroşi că voi puteţi râde.
     Este o tendinţă umană...este o tendinţă în energia veche pentru a analiza, pentru a intelectualiza, pentru a diseca şi pentru a încerca să ghiciţi.  Asta este caracteristic a egoului uman.  Voi o să găsiţi pasiunea divină că este - noi căutăm cuvântul aici - complet altfel decât egoul uman. 
     Pasiunea Divină  vine de la  a da voie.  Vine de la a şti.  Nu vine de la mintea voastră, şi nu vine de la nici una dintre cele şapte şakre.  Vine de la sufletul vostru, pentru că într-adevăr este sufletul vostru!  Fiecare dintre voi o să aibă o experienţă individuală când vine în viaţa voastră.  Pasiunea Divină nu se poate forţa şi nu se poate controla.  Simplu este.
      Pasiunea Divină apare ilozorie, dar cu privirea  generală a voastră, noi putem spune că este chiar aici.  Este chiar aici, este dreptul vostru de la naştere.  Este al vostru de la naştere!  Să nu ne întrebaţi pe noi sau pe voi înşivă cum arată acest fruct, ce gust are, sau câte calorii are(râsete din audienţă).  Dragi prieteni, simplu primiţi asta când voi o să simţiţi că este timpul pentru voi (răspunsul la întrebarea pe care are unul în mintea lui).  Da şi să şti că tu ai să treci prin schimbări fizicale.  Tu o să simţi că lucrurile se vor învârti repede în jurul tău.  Şi da, tu vei găsi acolo un nou tip de bucurie şi veselie în sinea ta pe care tu nu ai simţit de mult timp.  Pasiunea este expresia dragostei.
    Întrebare:  Câteodată această călătorie este dificilă, singuratică.   Dacă noi o creăm, de ce noi creăm asemenea dificultăţi?
     Tobias:  Tu te tranziţionezi de la energia umană veche, unde fundaţiile tale erau bazate pe lucrul ce numiţi egoul vostru.  Deşi voi vă tranziţionaţi la Divin Uman, voi încă sânteţi umani în formă fizică care merge în fiecare zi în dualitate.  Dar acum voi vă integraţi divinitatea voastră, pasiunea şi dragostea voastră.
     Voi nu puteţi să înţelegeţi probabil cum este să fiţi integraţi într-un Divin Uman cu conştienţa ce aveţi în acest timp.  Şi acum, voi încercaţi să definiţi divinitatea voastră înainte ca aceasta să se ridice din sinea voastră.  Asta este ce cauzează simţămintele de disperare şi sigurătate.  Dragi prieteni, acestea sânt spinii trandafirului despre care am vorbit în comunicarea noastră.  Încercând să ghiciţi procesul de a deveni un divin uman o să vă cauzeze nemulţumiri.  Vă va cauza nopţi nedormite.  Când voi simplu primiţi, când voi simplu permiteţi vouă înşivă să fiţi în momentul divin, voi o să vedeţi că lucrurile vor începe să se schimbe.  Noi nu vom merge în detalii aici, pentru că noi ne îngrijorăm că voi veţi analiza prea mult.  Noi vă cerem să experienţaţi asta simplu numai pentru voi înşivă.
     Noi vă asigurăm şi pe restul care sânt conectaţi cu aceste cuvinte că voi într-adevăr sânteţi în procesul de integrare a divinităţii voastre.  Voi nu a-ţi pierdut trenul, spunând aşa.  Staţi în energia sacră a Camerei Interioare a Casei voastre Noi.  Să nu vă uitaţi înafara voastră.  În liniştea voastră voi o să ajungeţi să înţelegeţi adevărul perfect şi bucuria vieţii voastre.
     Întrebare:  Tobias, te rog vorbeşte despre sexualitate?
     Tobias:  Hmmmm (râsete din audienţă)  Asta este o altă arie unde voi veţi avea schimbări.  Mulţi dintre voi deja a-ţi găsit că este un timp care este fără pasiune sexuală proprie.  Asta nu este cauzat de vârsta, să răspundem la cel care a întrebat asta în gândul lui (Tobias citeşte gândurile cuiva), (râsete din audienţă). Este că aşa cum voi vă mutaţi din energia veche în cea nouă, aşa cum voi mergeţi de la dualitatea spre pământul nou, voi eliberaţi multe lucruri.  În trecut voi a-ţi fost poate pasionaţi să faceţi dragoste, ce voi numiţi sex.  Mulţi dintre voi o să treacă printr-o perioadă de retragere, vreţi să fiţi voi înşivă şi să nu vreţi  să aveţi reacţii reciproce cu un alt uman în acest mod.  Voi a-ţi găsit că vouă nu prea vă mai pasă de asta şi este tot mai puţin încântător.
     În povestea lui Ecaterina în această seară, ea a plâns că treaba asta a plecat definitiv din viaţa ei.  Ei i-a plăcut să aibă o relaţie emoţională puternică şi o relaţie fizică puternică în trecut.  Acum aceste lucruri au plecat şi ea a simţit că ceva nu este bine cu ea.  Ea s-a uitat la cei cu care a lucrat, la cei pe care i-a cunoscut şi ea a observat că ei încă mai sânt preocupaţi de sex.  Ea a văzut asta şi la locul de muncă.  Ea a observat că aceştia sânt încă implicaţi cu probleme de familie şi dramele familiare.  Ea s-a întrebat ce a fost rău cu ea căci ei nu prea i-a mai păsat asta.  Ecaterina a fost în mutare de la energia veche la cea nouă. 
     Aşa cum voi primiţi fructul trandafirului, şi aşa cum voi aduceţi înapoi pasiunea care este dreptul vostru de naştere, voi o să găsiţi şi noi râdem aici - noi ne dărâmăm aici aşa cum spuneţi voi (râsete  din audienţă) - voi o să găsiţi un nou tip de sexualitate în sinea voastră despre care noi nu prea avem voie să vorbim acuma. (Cauldre are argument cu Tobias că nu este la subiect).  De aceea noi râdem aici, că este un mare haz în asta.  Nu va fi ca şi tipul vechi de a face dragoste, tipul vechi cu care a-ţi fost obişnuiţi.  Asta va fi complet nou (răspunzând la întrebarea unei persoane în gând).  Pentru cel care a întrebat acum da, voi o să fiţi capabili, voi o să puteţi experienţa asta cu cineva care nu s-a mutat în energia nouă pentru că asta va fi ceva care vine din sinea voastră. Deci voi nu trebuie să mergeţi afară ca să găsiţi un partener care să fie în energia nouă.  Aşa cum a-ţi spune voi, asta ar fi un mic furtişag!(râsete din audienţă).  Şi noi apreciem întrebarea ta!
     Întrebare:  Tobias, parcă nu-mi pică bine atunci când alţii mă laudă că ce lucrător de iluminare bun sânt eu, când eu nu fac altceva decât serviciul meu, am grijă de familia mea, vin aici la întâlnirea aceasta sau citesc cărţile lui Kryon, etc.  Eu simt că parcă eu nu sânt în serviciu când mă uit de jur împrejur şi văd că alţii sânt implicaţi în mult mai multe.  Te rog să îmi explici asta.
     Tobias:  Este important pentru tine şi pentru toţi şi pentru cei care citesc această energie, căci câteodată simplu trebuie să FI, este cel mai important lucru pe care poţi să faci.  Tu te-ai condiţionat cumva ca să fi cineva important sau să faci o diferenţă, tu trebuie să ai o activitate agitată, că trebuie să construieşti ceva, sau să schimbi lucrurile.
     Când noi ne uităm la voi, aşa cum facem acuma, noi nu vedem un uman îmbrăcat şi în biologie.  Noi vedem un Înger mare care a plecat de acasă care a trecut prin experienţe mari în numele a TOT care a fost într-o călătorie lungă care şi acuma mai slujeşte şi dă pe el însuşi.  La fiecare dintre voi s-a dat oportunitatea de a pleca să lăsaţi viaţa voastră umană - să veniţi înapoi pe partea noastră, să luaţi o pauză pentru o perioadă.  Şi fiecare dintre voi a spus, “ Nu, eu voi continua”.
     Voi a-ţi îndurat multe probleme şi circumstanţe dificile în viaţa voastră.  Voi vorbiţi că mergeţi la un serviciu sau că aveţi grijă de familie - pentru noi care nu sântem în formă umană,asta ni se pare foarte dificil.  Fiind rupt de conştienţa voastră în conecţia cu Spiritul este ultimul sacrificiu.  Într-adevăr sânt multe lucruri bune care au venit din această călătorie  ca şi umani.  Voi învăţaţi despre iubire în cele mai dificile situaţii.  Voi învăţaţi cine sânteţi într-adevăr.
    Noi nu prea ştim cum să răspundem la această întrebare, altfel decât cu lacrimile noastre.  Noi vedem pe cineva care continuă călătoria, continuă să se dea pe el însuşi în fiecare zi în serviciu.  Din nou, noi vă onorăm mult.
     Întrebare:  Tobias, eu am tuşit cu ceva sânge.  Eu am luat asta ca şi o parte din procesul meu. Trebuie să fiu eu îngrijorat?
     Tobias:  Noi invităm pe alţii aici ca să se uite la energia asta. (pauză).  Tu trebuie să te uiţi în interiorul tău pentru această situaţie.  Asta nu se poate ignora dar totuşi nu este de ceea ce trebuie să-ţi fie frică. Tu nu trebuie să te supra îngrijorezi.  Este ceva în sinea ta la care trebuie să te adresezi, cerând ca tu să te uiţi la asta.  Puterea de vindecare aici este foarte puternică. Sânt energii de vindecare care înconjoară aria aceea infectată dar totuşi are nevoie de atenţie.  Tu nu trebuie să ignori asta.  Hmmm, la Cauldre nu-i place când noi dâm sugestii medicale!  Dar aici noi îţi sugerăm să cauţi sfatul unui doctor.  După ce ei te citesc cu instrumentele lor, atunci tu  vei şti sigur în TOT,exact cum să mânuieşti această situaţie.  Nu este ceva care este sperietor, dar este ceva la care trebuie să te adresezi.
     Întrebare:  Tobias, prizonierii aşteaptă prezenţa ta la puşcărie.  Ei aşteaptă să-ţi pună întrebări.  Până acuma nu s-a mai spus nimic despre programul de continuarea vizitelor la puşcărie.  Este ceva informaţie pe care tu poţi să aduci?
     Tobias:  Tu nu ai încredere că Tobias va face acest lucru (râsete din audienţă).  Asta va fi în timpul apropriat.  Sânt două schimbări de energii în interiorul organizaţiei care mai întîi trebuie să aibă loc.  Atunci noi o să fim acolo în toată gloria noastră şi noi o să fim acolo să onorăm pe aceea care stau acolo.
     Întrebare:  Helo Tobias, eu aduc întrebarea mea din Israel, şi eu îmi permit să întreb două întrebări şi sper că asta este apropriat.  Prima, deşi noi sântem sfătuiţi să stăm în spatele zidului scund, există oare ceva puncte călăuzitoare pentru oamenii care trăiesc în regiunea mea în special?
     Tobias:  Asta se referă la răspunsul anterior.  Voi trebuie doar să FIŢI.  Voi sânteţi ca un ancor pentru energia nouă.  Nu prea este prea mult de făcut acolo, înafara de  prezenţa ta acolo.  Energia nouă a ta ajută la balansarea unor energii vechi.  La fel ajută la balansarea pământului, şi integrează elementele energiei noi în acea regiune antică a pământului.  Ca un răspuns specific la întrebarea ta este simplu să FI.  Lumina ta luminează într-un fel ce tu nu poţi să înţelegi acum.
    Întrebarea a doua din Israel:  Eu sânt curios să ştiu cum te simţi tu când trebuie să te adresezi la pisălogiile şi cerinţele noastre.  Cum este pentru tine să fi un învăţător?
     Tobias:  Noi de la  Consiliul Crimson sântem surprinşi,plăcut surprinşi că voi Shaumbra nu a-ţi abandonat călătoria voastră.  Noi ştim cât de dificil este.  Noi nu considerăm întrebările voastre pisăloage, noi nu considerăm rugăciunile voastre să fie enervante.  Noi ne uităm la toate aceste lucruri ca o binecuvântare.  Aşa cum am spus la acest grup, eu am fost în condiţie umană înainte.  Eu am avut vieţi pe pământul vostru.  Eu am mare onoare pentru acei care continuă să meargă înainte.  Eu ştiu cât de dificil este.
     Eu am menţionat vouă înainte că eu am murit în puşcărie şi acea viaţă a fost ultima mea viaţă pe pământ.  A fost foarte dificil şi problematic,şi totuşi frumos şi eu am învăţat multe din acea viaţă.  Eu m-am mutat înainte câţiva paşi în progresul meu, trecând prin toate alea, dar eu nu am avut vitejia să continui viaţa pe pământ.  Eu am ales să stau aici şi să fiu în serviciu - în serviciul pentru Consiliul Crimson şi alte consilii care există şi se intercalează cu umanii - să fiu aici ca să vă ajut pe voi în drumul vostru.  Nu este nici o întrebare pisăloagă şi nu este nici o plângere pe care noi să considerăm enervant.  Noi continuăm să vă onorăm pentru munca voastră.  Voi o să veniţi aici înapoi şi o să spuneţi “Noi nu putem să credem că noi am continuat acea călătorie”  sau “ De ce nu ne-am retras mai repede” sau “Noi am  fost nebuni că am continuat”.  Noi ne uităm la voi cu mare onoare şi noi sântem totdeauna bucuroşi să vă răspundem.
    Întrebare:   Tobias, eu simt că am capacitatea de a asimila aceste lecţii foarte repede.  Sper că eu nu mă înşel pe mine însămi? Poţi să-mi oferi vreo informaţie sau ceva sfaturi?
     Tobias:  Într-adevăr tu poţi să acumulezi foarte repede.  Sânt câteva lecţii pe care trebuie tu să le revizuieşti.  Tu o să  găseşti că este ceva mai mult adânc decât tu ai crezut la început.  Când o să fie timpul să începi să predai, tu o să vrei să te întorci la acele lecţii.  Tu o să realizezi lucruri pe care tu nu ai înţeles înainte.  Este ca şi trandafirul din casa nouă a voastră.  A fost acolo de când ai   intrat în casa nouă, dar ţie ţi-a scăpat din vedere până astăzi.
     Când tu te întorci la acele lecţii, multe cuvinte şi poveşti o să aibă o nouă înţelegere.  Cauldre ne ocăreşte pentru felul în care noi aducem mesajele astă seară, şi noi i-am spus că noi aducem asta într-un fel spedific şi ordine chibzuită.  Poate când Cauldre o să recitească peste şase luni sau doisprezece luni de acum încolo el o să înţeleagă ce noi intenţionăm să spunem!  Tu înţelegi repede aceste lecţii, şi tu vei şti în TOT-ul tău când este timpul să revizuieşti câteva lecţii.
     Întrebare:  Tobias, eu am simţit o creştere în energie.  Câteodată simt că eu ard şi asta face o gaură în mine.  Cum să direcţionez aceste energii?
     Tobias:  Tu treci prin cicluri de schimbări în biologia ta, la fel şi în fiinţa emoţională.  Câteodată aceste cicluri sânt foarte repezi şi intense.  Nu este nevoie de nici o redirecţie.  Totuşi dacă tu vrei ca asta să fie mai blând în sistemul tău, noi îţi sugerăm exerciţii fizice.  Să nu încerci să direcţionez aceste energii prin mintea ta.  Valurile de energii sânt naturale şi apropriate, şi divinitatea ta ştie cum să le direcţioneze.  Simplu înţelege că tu treci prin cicluri de schimbări
     Întrebare: Tobias, recent eu am ales să reactivez Merkaba mea în acel timp eu am simţit că asta a fost apropriat.  Este ceva probleme sau o primejdie sau oportunităţi care s-ar putea să apare trecând prin acest proces de a folosi energia nouă spirituală a acestui grup?
     Tobias:  Dragul nostru, noi nu arătăm degetul nostru la tine, dar ascultă la cuvintele noastre.  Merkaba, aşa cum voi gândiţi despre asta, este un element din energia veche.  Va fi dificil ca să încercaţi să activaţi  Merkaba voastră în timp ce voi încercaţi să treceţi prin procesele acestor lecţii şi să vă mutaţi în energia nouă este ceva ce voi nu prea înţelegeţi.
     Conceptul Merkabei este o reţinere a energiei vechi.  Noi vă sugerăm să eliberaţi asta şi daţi voie la ce voi consideraţi Merkaba să ia ordinea cea mai înaltă a energiei în loc să definiţi asta în mintea voastră.  În alte cuvinte, noi vă cerem să eliberaţi acest concept pentru cea mai înaltă binefacere a ei.  Acum, noi v-am cerut ca voi să eliberaţi multe căi vechi din ce voi consideraţi Vârsta Nouă.  Cauldre devine foarte nervos cu asta, pentru că el crede că noi atacăm toate căile vechi de energie.  Noi vă reamintim că noi nu facem asta.  Aceste căi de energii vechi v-au servit foarte bine până la acest punct.  Voi o să simţiţi spinul trandafirului când voi încercaţi să vă ţineţi de acele căi vechi de energii.  Dacă voi luaţi trandafirul şi încercaţi să-l ţineţi în calea veche a energiei, spinii o să vă rănească.  Noi vă cerem să primiţi fructul trandafirului şi să nu încercaţi să-l controlaţi.
     Acest grup este printre primii care merg în energia nouă.  Noi vă provocăm să eliberaţi căile vechi, chiar dacă voi ştiţi despre asta de curând.  Merkaba este un concept care are originea în adevăr, dar a fost foarte mult deformat.  În energia nouă voi o să aveţi un lucru numit Merkaba care este separat şi diferit de voi, şi care este înafara voastră.  Voi o să aveţi ceva care vine din sinea voastră.  Voi nu o să aveţi acel câmp energetic învârtind pe dinafară ce voi numiţi Merkaba.  În loc de asta voi o să aveţi ceva care străluceşte şi creşte din sinea voastră.  Noi ştim că vă provocăm cu multe concepte la care a-ţi ţinut voi dar voi a-ţi fost de acord ca să fiţi printre primii care merge în energia nouă.
     Întrebare:  Poţi să vorbeşti mai mult despre energia găsită în această arie (Colorado) care ne-a adunat pe noi toţi aici?
     Tobias:  Sânteţi VOI care v-aţi atras şi v-aţi adunat aici.  Nu prea este vorba de energia pământului deşi noi am înţeles că este un loc foarte frumos.  A fost un acord între voi şi mulţi alţii ca să veniţi în acest loc ca şi un fel de adunare.  Asta este un punct apropriat şi munţii  aduc un refugiu la energiile oraşelor voastre. Toţi care sânteţi Shaumbra a-ţi înţeles că aveţi nevoie de un timp să fiţi alt undeva, să fiţi singuri, să ieşiţi din energia intensă care vă înconjoară în ariile urbane.  În această aşezare voi aveţi multe oportunităţi să găsiţi ceva.  Sânt nişte roci specifice care pot absorbi modelele energiei vechi şi chiar şi energii negative.  Când voi mergeţi pe munte printre acele stânci, ele ajută la extragerea energiilor vechi din voi.  Ele ajută la extragerea vibraţiilor negative din voi.  Când voi mergeţi înapoi în oraşele voastre unde lucraţi, o să fiţi reîmprospătaţi şi parcă noi.
     Dar deasupra de toate este familia care va adunat aici.  Voi a-ţi fost traşi împreună ca Shaumbra în alte timpuri la fel.  Cel mai puternic şi memorabil timp a fost 2000 de ani în urmă, în timpul lui Yeshua.  Voi a-ţi venit împreună ca o familie.  Nu a fost desertul care va adus împreună, a fost familia ce va adus împreună.
     Întrebare:  Tobias, este vreo informaţie despre pământul nostru interior şi înţelesul a ceea ce asta consistă.  Poţi să explici?
     Tobias:  Când a-ţi venit prima dată pe pământ, voi nu a-ţi fost în biologie.  Voi a-ţi veniit aici şi a-ţi plantat “sămânţa” care mai târziu a devenit biologie proprie  a voastră.  “Însămânţarea” nu a fost făcută de alte specii.  Voi a-ţi făcut vizite aici şi a-ţi început să ţeseţi energiile înăuntrul şi în jurul pământului.  Voi a-ţi aşezat a cine sânteţi voi în miezul pământului ca atare şi asta a devenit o entitate singulară pe care voi numiţi Gaia.  De la energiile sămânţei pe care a-ţi pus aici, forme de viaţă, vegetale şi forme biologice, au început să se formeze.  Asta s-a întâmplat foarte mult timp înainte, şi totuşi nu aşa mult.  Pământul conţine multe din voi şi energia colectivă a voastră.  Asta este o corelaţie directă între pământ, pământul interior şi voi.  Asta este o reamintire constantă de la Gaia, de ce voi a-ţi venit aici în primul rând.  Energia pământului interior, şi readucerea aminte că de ce a-ţi venit aici poate fi accesibil de voi prin TOT.
      Întrebare:  Tobias, eu am avut patru avorturi şi acum mă găsesc iarăşi însărcinată.  Tu ai menţionat înainte că mulţi din copii noi o să fie născuţi morţi dar, asta va crea un drum de energie.  Este adevărat asta cu avorturile mele sau a fost altceva?  La fel la ce punct de sarcină sufletul alege să devină un nou născut?  Am fost eu ales de un suflet sau încă mai este asta acolo sus?
     Tobias:  Avorturile pe care le-ai avut au fost o problemă de timp.  Nu a fost apropriat atunci pentru acel înger să aleagă să intră şi să fie cu tine.  Timpul nu a fost apropriat, şi de aceea a fost acea situaţie de avort.
     Dorinţa ta de a deveni însărcinată şi să ai un copil a fost foarte puternică.  Dar timpul nu a fost apropriat.  Copilul înger care a ales să vină la tine ştie acuma că timpul pământului şi al tău este acum apropriat.  Tu (pauză)...noi vorbim cu acest copil înger aici - acest copil îţi cere să ai grijă mare de sănătatea ta.  Tu ai tendinţa să devii foarte stresată.  Asta face dificil pentru copil.  Noi ştim că tu vrei să şti dacă este o fată sau un băiat dar asta nu este apropriat să discutăm acuma.  Stresul tău face dificil pentru acest micuţ să vină pe pământ într-o cale uşoară.  Tu poate o să vrei să petreci un  timp,să ai grijă de tine.  Acel care este prietenul tău îţi va da acea îngrijire necesară de care ai nevoie dar, tu trebuie să permiţi asta.  Sânt timpuri când tu respingi asta.
     Este mult ce am vrea noi să spunem aici dar multe nu sânt apropriate în acest timp.  Este o dinamicitate care este înfiinţată pentru atribuţii de un tip nou de energie pentru acest copil.  Sânt mulţi care lucrează ca să facă asta posibil dar, este foarte important pentru tine, draga mea, să înspiri adânc şi să nu te stresezi.  Să nu pui pe tine aşteptări ceea ce faci acuma.  Eliberază toate aşteptările.
     Când intră energia îngerului în corpul uman?  Această variază.  În general asta se întâmplă după o zi sau aşa ceva după naştere.  Sânt conecţii şi comunicări constante între celulele biologice şi îngerul micuţ care vină înăuntrul, dar energia intrării îngerului nu se integrează complet doar după un an de la naştere.  Sânt nişte scopuri pentru asta.  Dar în general foarte puţin după asta.  Sânt conecţii energetice şi vibraţionale între celule şi fătul şi micuţul înger, înainte ca naşterea să aibă loc.  Să şti că tu o să fi înconjurată de dragoste. Tu o să fi îmbăiată în dragoste. Acceptă ajutorul de la cei din partea ta.  Asta este binecuvântat, sacru şi un copil special care va veni, dar acest copil este unul care te va învăţa multe lecţii.
     Şi cu asta, dragi prieteni, noi vă aducem acest timp la sfârşit.  A fost foarte frumos să fim în acest cerc cu voi astăzi.  Cei din cercul al doilea astăzi, cei care sânt din zi de zi viaţă, sânt uimiţi la ce au învăţat.  Ei spun să nu vorbiţi lor aşa mult despre aceste lucruri!  Dragi prieteni, ca totdeauna noi vă iubim şi să ştiţi că voi nu sânteţi niciodată singuri.
     ŞI AŞA ESTE


Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2001 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.