LECŢIA A NOUA - SERIILE CREAŢIEI
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
PREZENTAT LA CERCUL CRIMSON
7 APRILIE 2001

 

     Tobias:  Şi aşa este dragi prieteni, că noi ne reîntoarcem din nou la adunarea noastră cu Shaumbra.   Noi continuăm de unde am lăsat, de la comunicarea de dinainte în această zi.  Noi o să vorbim acum pentru un moment despre îngerii curieri.
     Aşa cum am spus noi, iarăşi şi iarăşi - aşa cum spunem la sfârşitul fiecărei comunicări - voi nu sânteţi niciodată singuri.  Până acuma nu demult, au fost călăuzii care erau lângă voi, care au ţinut balanţa energiei pentru voi.  Voi niciodată nu sânteţi singuri la acest punct de vedere pentru că pe partea această a voalului este un anturaj de îngeri care lucrează cu voi, care lucrează cu energiile şi care continu vă trimit dragoste.  Aceştia sânt îngerii care i-au esenţa a ceea ce voi căraţi aici, această miere aurie - ca şi energia care vine de la iluminarea şi înţelegerea voastră.  Aceştia răspândesc asta  apropriat.  Ei ajută la călăuzirea acestora în locuri anume. 
      Sânt grupuri de îngeri care nu fac nimica decât aşteaptă pe voi ca să veniţi înapoi între vieţi.  Ei ştiu cum să lucreze cu voi când voi vă reîntoarceţi.  Ştiţi voi că atunci când voi vă reîntoarceţi pe partea noastră a voalului voi căraţi nişte atribuţii puternice a experienţelor umane că de multe ori voi nici nu ne vedeţi pe noi. Dacă voi nu a-ţi avut nici o cunoştinţă despre noi, sau dacă voi ne-aţi dat la o parte, atunci este foarte dificil să vă reconectaţi.  Voi aduceţi înapoi atribuţiile şi în special emoţiile puternice pe care voi a-ţi cărat pe Pământ.
     Sânt grupuri de îngeri care muncesc cu voi ca să vă aducă înapoi în balanţa spirituală, înapoi la îngeri care într-adevăr sânteţi voi.  Aceste grupuri ajută la ajustarea şi eliberarea energiilor a experienţelor umane prin care voi a-ţi trecut.
     Sânt unii care se reîntorc pe partea noastră a voalului care au nevoie de mai mult timp, de mai multă energie de dragoste şi de îngrijiri.  Asta poate să ia sute de ani din timpul vostru sau mai mult.  Când acei care se reîntorc înapoi cu emoţii puternice sau care au trecut prin traume, asta poate să ia mult ,mult timp pentru ca ei să -şi deschide ochii şi să se trezească în acel loc, care este acasă, dar departe de Acasă.
     Dragi prieteni, sânt mulţi care vă servesc pe voi, legiuni de îngeri  vă servesc.  Sânt îngeri care lucrează zi de zi, la fel  ei care lucrează în fundal cu energiile pe care le creaţi voi.  Curierii despre care am vorbit mai înainte, sânt îngeri care i-au acele valuri vibraţionale pe care voi începeţi să trimiteţi afară din casa voastră nouă.  Ei sânt aici ca să escorteze acele valuri în călătoria lor.  Ei sânt aici să ajute şi să asigure că vibraţiile pe care voi le emiteţi, ajung în locuri unde trebuie.  Ei merg alături de acele vibraţii.  Dar mai mult ca orice, ei sânt aici ca ei să păstreze balanţa apropriată a reflecţiilor acelor vibraţii.  Asta este ce vine înapoi la voi.
     Este cumva o sarcină interesantă şi dificilă ce au ei pentru că la vibraţiile care vin înapoi la voi, sânt multe lucruri care încearcă să blocheze drumul lor, înapoi.  Luaţi ca exemplu pe cei care se adună în cercul al doilea astăzi.  Ei o să fie atinşi de vibraţiile voastre, şi ei o să înceapă o călătorie ca să găsească drumul lor înapoi la voi.  O să fie multe probleme care o să apară pe drumul lor. Pot fi probleme de bani.  Poate ei nu au bani ca să vă plătească serviciile pentru voi, poate nici pentru călătoria lor cu maşina sau avionul sau autobuzul, ca să ajungă la voi.  Îngerii curieri, o să fie acolo, lucrând cu energiile lor, ajutând ca potenţialul să fie realizat la cel mai înalt nivel.  Curierii curăţă drumul pentru cei care vă caută pe voi să poate să ajungă până la voi.  Umanii o să vină la uşa voastră, şi ei o să spună :”Eu nu sânt sigur cum am făcut că am ajuns aici, pentru că eu nu am avut bani, şi deodată totuşi asta a apărut.   Eu nu am avut energia şi deodată am fost plin cu energie.  Eu nu am ştiut direcţia până aici, dar cineva m-a îndrumat.  Eu nu ştiu precis cum asta s-a întâmplat”.
     Dragi prieteni, sânt curierii care au făcut această muncă.  Ei nu pot face în locul vostru, dar ei pot facilita procesul pe care voi a-ţi început în casa voastră nouă.  Ei stau în poziţie neutră până ce sânt activaţi de pensula lată, de pasiunea voastră şi apoi de valurile vibraţiilor pe care voi trimiteţi afară.  Pentru cei care se duc astă seară acasă şi  stau culcaţi în patul lor şi spun; “Dragi curieri, vă rog să-mi aduceţi asta şi asta”, asta nu lucrează în acest fel.  Ei lucrează cu energia care vine din casa voastră nouă, de la singura şakra.  Ei facilitează drumul care merge afară şi drumul care se întoarce.  Ei sânt un grup de îngeri care s-au oferit să lucreze pentru voi.  Ei sânt în serviciu. 
     Curierii sânt în serviciu pentru voi, aşa ca şi cum când voi mergeţi la un restaurant şi sânt chelnerii care sânt în serviciu pentru voi.  Asta este munca lor.  Lor le place să fie apreciaţi pentru asta, şi să nu simţiţi milă pentru ei, sau să vă uitaţi de jos în sus la ei, dar apreciaţi-i.  Lor le place să fie în serviciu.  şa sânt şi curierii.  Dragostea, pasiunea şi învăţăturile lor la nivelul sufletului este ca să fie în serviciu pentru voi.  Ei lucrează pentru voi.  Ar fi cel mai apropriat pentru voi ca să-i vorbiţi, să le trimiteţi dragostea voastră, să aveţi o glumă cu ei.  Lor le place să se joace, desigur atunci când nu sânt la servici.(râsete).
     Ca răspuns la întrebarea care doar a fost gândită, câţiva o să aibă o duzină de curieri, şi alţii o să aibă sute.  Sânt multe sarcini, şi asta depinde de complexitate.  Nu este vorba de câţi curieri aveţi.  Este vorba despre munca ce ei fac.  Să nu fiţi mândri că aveţi doisprezece ori doisprezece curieri.  Asta nu necesar vă face un învăţător mai bun.  Este vorba despre sarcini, şi mărimea sarcinilor pe care ei depun.  Curierii sânt într-adevăr îngeri.  Ei într-adevăr au indentiate şi personalitate.  Ei sânt aici pentru voi.  Voi nu puteţi să-i întrebaţi ca ei să vă creeze un nou loc de muncă, dar atunci când voi creaţi acea vibraţie în sinea voastră - o vibraţie care este fără agendă,ei atunci iau acea energie la locurile cele mai apropriate, şi se reântorc cu ce este mai apropriat pentru voi.
     Lecţia “Dansaţi cu ce vine la uşa voastră din faţă”vă va provoca.  În timp ce câţiva de aici gândesc că asta va fi ceva uşor pentru ei, tendinţele vechi vor să se întoarcă înapoi, tendinţa care vrea să controleze ce se întâmplă, vrea să plănuiască ce se întâmplă, şi tendinţa de a nu avea încredere că ce se întâmplă.  Dragi prieteni, divinitatea voastră, divinitatea nouă care iese din sinea voastră, voi o să fiţi creatori într-un sens diferit.  Asta va lua puţină muncă.  Cei care lucrează la cercul local, o să dezbateţi asta şi să lucraţi cu asta.  Cei care încearcă singuri, şi au dificultăţi, noi vă încurajăm pe voi să lucraţi cu alţii prin Internet şi prin grupuri locale şi vorbând despre asta cu ceilalţi.  Asta este timpul Shaumbrei să se conecteze cu ei înşişi, să împartă experienţele lor.  Este mult de învăţat de la unul la altul.
     Curierii îngeri ai voştri sânt o sursă importantă pentru voi. Ei fac parte din grupul vostru.  Ei sânt în serviciu.  Ei aşteaptă pentru comanda voastră care vine din inima voastră.
     Cu aceasta noi vom răspundem la întrebările voastră.
     Întrebare:  Tobias, se pară că toate lucrurile negative în ştiri, oamenii sânt forţaţi să exploreze partea lor întunecată, părţile lor care nu au fost explorate conştient din contra dictate de acţiunile lor. Eu presupun că aceste aspecte pot fi vindecate.  Poţi tu să spui mai mult despre acest proces şi de intensitatea ce vine în lunile viitoare?
     Tobias:  Într-adevăr ce vedeţi voi în ştirile voastre, sânt conflictele şi bifurcaţiile între energia veche şi nouă.  Sânt energii  are au fost înăbuşite pentru un timp lung, care acum aleg să se elibereze.  Acestea sânt şi karme vechi care nu au fost rezolvate şi care caută să se balanseze.  În următorii câţiva ani, dragi prieteni, voi o să vedeţi multă învălmăşeală în jurul vostru, dar asta nu trebuie să fie în sinea voastră. Asta este lecţia de a sta în spatele zidului scund.
     Aşa cum am menţionat acum câteva luni, voi o să vedeţi bursa care va merge sus şi jos cu fără nici o logică aparentă.  Asta este încercarea de a găsi balanţa între vechi şi nou.  Asta va fi o ajustare cu care este necesar de a merge.  Aşa cum am menţionat înainte, voi o să continuaţi să vedeţi cutremure.  Voi o să vedeţi sfărâmări care o să ia loc. Chiar şi în sinea Pământului este o încercare de tranziţionare de la vechi la nou.  Sânt energii care plâng pentru atenţie.  Sânt însă alte elemente şi energii care nu vor să fie eliberate.  Este chiar şi egoul uman al vostru, aşa cum voi numiţi asta, care nu este sigur dacă este gata să elibereze acest control.
     De fiecare dată când voi vă uitaţi la titlurile ştirilor şi vedeţi ca şi împuşcături la şcoli şi în locurile publice, şi da, chiar în aeroporturi, astea sânt lucruri dificile.  Astea vă rupe inima.  Noi ştim.  Înţelegeţi fapta apropriată pentru asta şi înţelegeţi că astea fac simplu parte din proces.  Este într-un fel, înţelegerea părţii întunecoase, ca răspuns la întrebarea ta.
     Mulţi umani au fost învăţaţi că este bine şi rău.  Este dualitatea veche, energie veche.  În energia nouă, voi o să găsiţi că este TOT-ul.  Numai este vorba de stânga, dreapta sau centru.  Numai este vorba de marmura albă şi neagră. Este vorba despre “patru”, care lucrează împreună.
     Astea o să fie lucruri dificile ca să treceţi prin ele, când citiţi ştirile în ziarele voastre.  Voi o să vedeţi multă dramă şi multă traumă.  Din nou, dragi prieteni, fiecare dintre voi începeţi să trăiţi în casa nouă.  Nu este vorba că voi sânteţi izolaţi de la aceste lucruri, dar voi o să aveţi o pricepere mai adâncă.  Noi o să vorbim despre aceste lucruri care se întâmplă pe Pământul vostru, dar de fiecare dată când voi vedeţi astea, înţelegeţi că asta face parte din procesul de tranziţie în energia nouă.  Asta este scopul că este nevoie de învăţătorii, învăţători ca voi.  De aceea este că noi vă încurajăm pe drumul vostru.  O să fie nevoie de acei care au învăţat să integreze divinitatea lor, cei care au mers în energia nouă.  O să fie nevoie de sute şi mii şi zeci de mii de învăţători ai energiei noi a Pământului.
     Întrebare:  Tobias, o să putem noi să experienţăm în plin energia nouă în viaţa noastră curentă, sau va fi nevoie de altă veşnicie de timp pământean, ca şi perioada de timp între Zidul de Foc şi acum?
     Tobias:  Nu va fi o veşnicie de timp.  Mulţi dintre voi o să începeţi să vedeţi asta în viaţa voastră de acuma.  Voi o să ajungeţi la acel loc a divinităţii voastre.  Voi nu o să vedeţi în afara casei voastre noi, dar voi o să vedeţi  în sinea voastră.  Când voi faceţi aşa, voi o să aveţi o mai mare înţelegere a ceea ce se întâmplă în afara voastră.  Voi o să fiţi primii cu compasiune şi înţelegere.
     A fost profesat că va fi un punct de întoarcere în Pământul vostru, un salt cuantum în anul 2012.  Din perspectiva Consiliului Crimson noi spunem că voi sânteţi înainte de acest program.  Nu o să fie în unsprezece ani din timpul vostru.  Voi o să începeţi să vedeţi acest salt adevărat de cuantum aproape de anul 2007, bazat pe schimbările conştienţei umane.  Asta se leagă înapoi la prima întrebare.  Cu cât vă apropiaţi mai mult de salt cuantum, voi o să vedeţi mai multă agitaţie în jurul vostru, dar asta nu trebuie să fie în sinea voastră.  Asta este o întrebare excelentă.
     Întrebare: Care este relaţia între acceptare şi permitere şi intenţie?  Dacă noi într-adevăr acceptăm şi permitem, de ce am vrea noi să exercităm intenţie?
     Tobias:  Asta este punctul principal a comunicării noastre de astăzi.  Acesta este poate un concept dificil pentru voi să înţelegeţi.  Noi vedem că chiar şi Cauldre (Geoffrey Hoppe), nu înţelege asta aşa bine, şi el o să aibă nevoie să lucreze mult cu asta.  A accepta şi a permite este în starea de “acuma”, fiind într-o stare de graţie, fiind divinitatea voastră.  Când voi creaţi cu pensula lată o dungă lată, nu este nevoie de intenţie.  Voi nu trebuie să direcţionaţi energia nouă care iese din voi la nici un loc anume.  Asta va fi o problemă pentru mulţi dintre voi.  Voi o să vreţi să luaţi acea pensulă şi voi a-ţi vrea să spuneţi “Dă-mi o relaţie. Dă-mi 1000 de dolari.  Dă-mi un lucru sau altul”.  Asta limitează puterea voastră divină şi potenţialul.  A permite, a accepta şi de a şti, asta va deveni energia voastră.  După ce voi creaţi o dungă lată, după ce adăugaţi pasiune la asta, dragi prieteni, simplu odihniţi-vă.  Lucrul apropriat va veni bătând la uşa voastră.  Asta va lua multă încredere din partea voastră!
     Întrebare:  Tobias, eu totdeauna am considerat sinuciderea un salt de a avea încredere.  Pot să spui ceva despre sinucidere asistată?
     Tobias:  Sânt cei care ştiu că este timpul de a pleca. Ei nu  ecesar sânt depresaţi, pentru că ei au trecut prin acest stagiu.  Ei nu sânt supăraţi, pentru că ei au trecut deja prin aceste emoţii.  Ei ştiu că este timpul de a pleca dar câteodată corpul fizic nu vrea să plece.  Corpul fizic în energia veche cumva are o minte de a lui, aşa cum a-ţi descoperit asta.  Pentru cei care aleg o sinucidere asistată, ei ştiu la nivelul miezului lor că este timpul de a pleca.  Ei au multă convorbire cu ei înşişi, cu Spiritul şi  cu îngerii.  Ei ştiu că este timpul.  Dragi prieteni, nu este o judecată sau o condamnare din partea noastră pentru cei care aleg acest drum de a pleca.  Este o bucurie şi celebrare pentru cei care vin Acasă ca şi pentru oricine.  În inimile lor ei ştiu că este timpul de a pleca.  În contractul lor ei au prelucrat asta cu alţii care au venit să-i asistă pe ei în proces.  Este gândirea Consiliului Crimson că asta ar fi un timp sacru şi onorat pentru umani, nu un timp de ruşine şi vinovăţie.
     Întrebare:  Tobias, eu am o reacţie extrem de emoţională la lucruri pe care eu m-am gândit că le-am curăţat şi eu am o pasiune extremă de a fi un învăţător în energia nouă, dar nu găsesc nici o cale.  Asta mă necăjeşte.  Ai ceva gânduri?
     Tobias:  Într-adevăr dragule, tu încerci prea tare!  Este dificil să tranziţionezi de la energia veche la cea nouă.  Tu cauţi unelte pe care le-ai folosit în energia veche ca să încerci să te muţi în energia nouă.  Este timpul să pui asta jos, gândurile vechi, cărţile tale vechi.  În sinea cercului, în sinea Shaumbrei, noi vă comunicăm înapoi la voi căile noi pe care tu şi alţii au descoperit.  Aceştia sânt metodele care lucrează, metodele care sânt efective.  Petrece mai mult timp în casa nouă.  Crează FĂRĂ intenţie.  Asta te va provoca.  Crează fără intenţie.  La miezul tău, tu şti toate lucrurile apropriate.  Intenţia, într-un sens cum vezi tu, merge în drumul tău şi limitează potenţialul creaţiei.
     Întrebare:  Dragă Tobias, sânt eu corect în înţelegerea mea, că sânt doar patru arii în viaţa noastră care este apropriat să vopsim o dungă lată, şi este apropriat să vopsim mai mult decât una?
     Tobias:  Noi am folosit cele patru arii ca să ajutăm pe voi să definiţi lucrurile care vă ating pe voi umanii.  Este o tendinţă pentru umani să facă alegerile mult mai large decât sânt actual.  Definând în patru arii, vă ajută să realizaţi că ele nu sânt aşa majore ca mintea voastră vă spune.
     Când voi folosiţi pensula lată...când voi începeţi procesul vibraţional nou...din nou vă spunem vouă, să nu aveţi intenţie specifică.  Dacă chiar aveţi nevoie de o intenţie, simplu intenţionaţi pentru balanţa divină...o balanţă pentru relaţii, o balanţă pentru biologie şi abundenţă şi în special pentru meritul de sinea voastră  ă fie balansată.  Să nu puneţi altă întorsătură pentru asta.  Să nu întrebaţi pentru nimic.  Să nu aveţi nici o cerere de la Spirit şi să nu cerşiţi de la Spirit.  Dacă este nevoie de oricare alt tip de dorinţă în inima voastră, când voi creaţi cu pensula lată, lăsaţi simplu să se balanseze.  Balanţa în energia “patru”, în care voi vă mutaţi este un factor puternic care este legat direct înapoi la divinitatea voastră
     Întrebare.  Tobias, te rog spune povestea călătoriei tale pe Pământ în care ai murit în puşcărie şi nu ai avut vitejia să te întorci.  Spune de lecţia pe care ai învăţat, de disperare, supărare sau tristeţe.  Dacă eu aş putea să citesc toate experienţele reale dintr-un unghi real şi beneficiul acelei vieţi ce are pentru noi...dacă eu aş putea să citesc o relatare personală a călătoriei în această dimensiune şi a fost cineva pe care noi ştim, atunci eu aş avea ceva de care eu aş putea să relatez.
     Tobias:  Eu voi rezuma, pentru că asta este o poveste lungă care va continua una dintre cărţile pe care Cauldre va scrie. (râsete din audienţă). În acea viaţă eu am ales procesul să fiu în puşcărie.  Una dintre lucruri pe care am făcut a fost că am mers la nivelul sufletului ca să rup conştienţa de puşcărie ce am pus pe mine.  Eu am obţinut multe ce am vrut eu să ating ca uman în multe vieţi pe care am avut.  În viaţa din Atlantia a fost într-adevăr foarte puternică, dar a fost cea mai traumatică pentru mine.  Ca şi ultima mea viaţă pe Pământ - în acel ciclu - eu am ales să mor în puşcărie în ordine ca să înţeleg cu adevărat   ce am plasat în jurul meu.
     Eu am ales să mor singur, ca să mă pot baza pe acele puteri şi energii de la lumea nevăzută, în loc să mă bazez pe oameni în formă umană.  Eu am ales un timp liniştit, deşi a fost o suferire fizică şi o tormentare mentală, eu am învăţat să înving acele lucruri.  Eu am învăţat să merg în sinea mea foarte adânc.  A fost prima mea experienţă despre ce eu vorbesc vouă, de casă nouă. Eu am găsit comfort.  Eu am găsit energie, eu am găsit dragoste în sinea mea.  Asta a luat pereţii puşcăriei; altfel eu aş fi fost afară şi aş fi continuat afacerea, aş fi continuat cu relaţiile mele.  Eu aş fi continuat munca mea de afară.  Eu am ales viaţa în puşcărie ca ultima mea viaţă din acel ciclu.  O să fie o zi când eu mă voi reîntoarce, urmând în paşii voştri.  O să fie o zi când eu voi veni la unul dintre voi ca să fiţi învăţătorul meu.  Oh, noi o să avem ceva de râs despre asta. (râsete din audienţă). Întrebare:  Dragă Tobias, tu ai spus că multe din încrederile şi practicile din vârsta nouă sânt în energia veche.  Eu acum învăţ o metodă de vindecare bazată pe cele şapte şakre.  Tu continui  ă spui că noi avem acuma o singură şakra, deci este metoda mea de vindecare pe care studiez demodată sau de energie veche?
     Tobias:  Vindecarea prin şakre este foarte apropriat pentru mulţi  umani cu care tu vei lucra.  Marea majoritate, a umanilor pe Pământ continuă să lucreze cu cele ţapte şakre. Este un număr mic de umani care se integrează cu un singur şakra.  Munca pe care  faci cu cele şapte centre energetice va fi foarte apropriată. Foloseşte-te de aceste lucruri pe care le înveţi aici, ia arta de vindecare ce înveţi şi adaugă priceperea energiei noi de a ta proprie.  Dincolo de ce este evident în cărţi şi clase pe care studiezi, sânt de o mare înţelegere.  Aceste priceperi vin de la TOT.  Ca răspuns direct la întrebarea ta, într-un sens, da, noi vom numi asta energie veche, dar este foarte apropriat , pentru că cei cu care vei lucra vin de la energie veche.
     Întrebare:  Tobias, care este validitatea predicţiei curente de , nu carne, nu peşte şi grâne, în viitorul nostru?
     Tobias:  Nu, nu este adevărat.  Dragi prieteni, sânt energii care sânt nevoite să suporte viaţa pe planeta voastră.  Astea vor continua, dar vor fi purificate.  Când o să fie crize ca şi de vite în Anglia, asta cauzează pe oamenii de ştiinţe şi publicul şi guvernul vostru să se uite la căi mai noi şi purificate.  Asta este, într-un sens, o tranziţie de la energie veche la cea nouă.  Ceva apare, sau ceva se va infecta sau cauzează probleme pentru a fi re-evaluate. Umanitatea ca şi întreg, conştienţa ca un întreg, se mută la următorul nivel.  Aşa cum voi vă mutaţi în spatele zidului scund, voi nu o să judecaţi nici una dintre acele lucruri.  Voi o să aveţi o mai mare pricepere de ce se întâmplă astea.
     Carne, grâne, fructe şi vegetale...nu contează, dragi prieteni, astea nu sânt lucruri negative.  Acestea sânt resurse pentru a hrăni biologia.  Aşa cum sânteţi în casa nouă,voi creaţi în dungi late.  Voi adăugaţi pasiune.  Să ştiţi că nutriţia apropriată va fi adusă la voi.  Să ştiţi că dacă este timpul ca biologia voastră să schimbă modelele, astea se vor arăta la uşa voastră. Când cineva va veni cu ceva mâncare prostească sau ceva ce voi nu a-ţi lua în biologia voastră în mod normal, uitaţi-vă din nou.  Asta va fi adus la voi pentru scopuri importante.  Asta n-ar fi fost aşa neobişnuit - mergând până la extreme aici - să aibă o dietă de prăjituri pentru un timp (râsete din audienţă).  Să nu fiţi în judecare ce este bine sau rău pentru corpul vostru.  Înţelegeţi că ce sau cine vine la uşa voastră, este adus foarte apropriat.  Este timpul să dansaţi cu asta
     Întrebare:  Tobias, în una dintre mesajele tale, tu ai afirmat că încrederea este una dintre atribuţiile care va ajuta la procesul de  scensiune mai blândă.  Dacă asta este aşa, de ce este aşa de greu pentru mine să obţin încredere?  Eu simt că dacă  eliminez toate neîncrederile pisăloage şi să dezvolt o încredere adevărată în Înălţimea mea de Sine, dacă aş putea numai să am evidenţa că Înălţimea mea de Sine într-adevăr există, unde aş putea să mă duc să găsesc evidenţă?  Şi te rog să nu-mi spui să mă duc în casa mea şi să închid uşa, pentru că asta deja am făcut (râsete din audienţă).  Eu aş preferea să văd un miracol sau două, sau este vreun angajament pe care noi le-am făcut cu Spiritul ce previne asta? Te rog ajută!
     Tobias:  Oh, dragă, este puţin ce putem noi să spunem, pentru că tu eşti determinată să faci în felul tău!  Tu eşti determinată să foloseşti unelte a energiei vechi. Tu eşti determinată că vei găsi încrederea în mintea ta.  Tu nu o să găseşti acolo.  Tu nu ai să găseşti scris pe o bucată de hârtie.  Tu nu ai să găseşti definiţi într-o carte. Încrederea vine din înăuntrul.  Noi nu o să-ţi spunem să te duci în casa nouă şi să închizi uşa, pentru că tu ne-ai cerut asta (râsete din audienţă).
     Tu eşti una dintre cei care o să auzi o bătaie în uşă şi o să refuzi să răspunzi şi o să fi supărată pentru că tu o să te miri de ce bătaia la uşă îţi distruge pacea şi liniştea ta.  Noi îţi spunem că este un scop pentru ce este acolo.  Tu ţii astea foarte tare.  Tu ai prea multă frică pentru ce te înconjoară şi ce faci tu.  Tu o să continui să fi provocat de această energie nouă până ce tu într-adevăr înveţi să eliberezi.  Eşti provocată, noi ştim.  Nu este o batjocură sau judecată aici.  Este foarte provocatoare.
     Sânt unii care stau aici, sau care citesc asta, ei ştiu să elibereze din adâncul lor.  Ei ştiu că şi după ce eliberează, va trebui să elibereze din nou şi tu trebuie să eliberezi din nou şi din nou.  De fiecare dată când eliberezi, tu vei învăţa tot mai multă încredere. Dacă tu te aştepţi la un miracol, dragă, tu te uiţi într-un loc greşit.  Tu nu vrei să recunoşti că miracolul vine din înăuntrul tău.  Tu ceri ceva care este înafara ta, şi nu vrei să recunoşti că tu într-adevăr eşti creatoare.
     Întrebare:  Tobias, cum este energia “kundalini”, împlicat în această muncă?
     Tobias:  Într-un fel, energia nouă a pasiunii este kundalini.  Pasiunea se ridică din tine însuţi.  Pasiunea devine combustibil vibraţiei a cine eşti tu.  Pasiunea va intra în şuviţele ADN-lui, şuviţele ce fac dansul împreună, care depăşeşte natura kundalinei ca atare.  Kundalini, în energia nouă este pasiunea care vine de la trandafirul de cristal.
     Întrebare:  Tobias, este vizualizarea mea a liniilor de forţe conectate la toate cuvintele creaţiei, o concepţie validă?
     Tobias: Este într-adevăr, şi tu o să ajungi la o înţelegere mai mare cu asta.  Să nu te încui în specificaţii.  Nu este timpul să scri acea carte, încă.   Tu o să continui să înveţi în continuare cum tapetul este ţesut.  Noi îţi cerem să-ţi dai încă un an şi ceva din timpul tău.
     Întrebare: Când noi muncim pe alte nivele, ce se petrece aici, şi cum acesta afectează realitatea fizică a noastră?
     Tobias:  Voi sânteţi fiinţe multidimensionale.  Este multă muncă ce se face pe alte nivele.  Aşa cum am menţionat, curierii lucrează cu energia voastră, luîndu-le prin dimensiuni, luîndu-le prin timp şi spaţiu, luîndu-le într-o nouă realitate care este creată.  Pentru Shaumbra, noi spunem să nu deveniţi prea concentraţi asupra acestor stări multidimensionale, acele alte nivele pe care voi lucraţi.  Asta va fi - şi Cauldre râde aici la noi - asta va fi o serie complet nouă de lecţii, care vom preda într-o formă mai avansată, mai târziu.  Noi o să lucrăm cu voi ca să vedeţi ce se întâmplă în straturile multidimensionale şi să vedeţi cum munca ce într-adevăr voi faceţi afectează alte lucruri, nu numai a lumii voastre.
     Dar pentru acest timp, noi cerem Shaumbra, să vă concentraţi la ce se întâmplă în viaţa voastră.  Concentraţi-vă cum este acum posibil să fiţi creatori în primul rând, adevăraţi creatori în toată existenţa voastră pe Pământ.  De ce o să fie asta provocator pentru voi aici cu lecţiile pe care vi le dăm vouă, cu lecţia , ca să dansaţi cu ce vine la uşa voastră din faţă?  Este pentru că voi nu prea a-ţi fost capabili să fiţi creatori în plin.  Voi a-ţi urmărit un plan.  Voi a-ţi urmărit un contract care erau cumva predeterminate.  Acum este o abilitate completă ca să fiţi creatori şi aşa noi vă cerem să vă concentraţi pe aceste lucurui noi.  Staţi cu noi cu aceste serii.  Staţi cu noi aşa cum noi înaintăm, o să vină un timp în curând când noi o să vă luăm într-o călătorie în alte regate.  Voi o să vedeţi cum voi o să puteţi nu numai să afectaţi şi să creaţi lucruri care sânt în realitatea umană, dar toate în jurul vostru şi alte nivele la fel.  Acestea sânt concepţii foarte puternice, dar daţi voie ca să învăţăm să mergem mai întîi cu voi şi după aceea să fugim.
     Dragi prieteni, este mult ce am atins aici astă seară, care o să ia o reacapitulare din partea voastră.  Când voi re-citiţi acest material, o să fie cei care o să vă privească peste umerii voştri.  Cei care vă privesc peste umărul vostru sânt cei care în curând o să vină să bată la uşa voastră ca să caută un învăţător.  Ei sânt cei care au un interes stabilit ca să fie siguri că voi a-ţi înţeles  ntr-adevăr lecţiile aici, că voi a-ţi înţeles într-adevăr cum să creaţi din sinea voastră şi să aşteptaţi să vină asta înapoi la voi.
    Ca şi întotdeauna nouă ne face plăcere să fim cu voi.  Nouă ne plac aceste lecţii.  Nouă ne plac glumele voastre şi lacrimile voastre.  Este un singur lucru ce dăm noi la fiecare dintre voi, fiecare aici, fiecare care citeşte asta şi este afectat de asta.  Asta este în preparaţie aşa cum noi vorbim acuma de curierii voştri care sânt în serviciu pentru voi.  Este preparat de îngeri şi ei zâmbesc.  Dragi prieteni, o să fie un cadou special la uşa voastră de la noi pentru voi, un cadou special, o să fie un cadou de care o să vă bucuraţi într-adevăr, un cadou care poate o să vă aducă lacrimi în ochii voştri.  Este din dragostea noastră pentru voi.
     Voi nu sânteţi niciodată singuri în călătoria voastră.
     ŞI AŞA ESTE


Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2001 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.